Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut"

Transkript

1 Fen-Edebiyat Fakültesi nde Dekan Değişikliği Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atanan üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü, aynı zamanda Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Rahime Nükhet Çıkrıkcı, Eğitim Öğretim yılı Kasım ayında görevi Prof. Dr. Türkay Bulut tan devraldı yılında Dekanlık görevini vekâleten ifa eden ve halen Fen Edebiyat Fakültesi nde görev yapan öğretim üyesi Prof. Dr. Türkay Bulut a verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, Prof. Dr. Rahime Nükhet Çıkrıkcı ya yeni görevinde başarılar dileriz. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hakan Özçelik ve Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Çatlı Özen Fen Edebiyat Fakültesi nin dekan yardımcıları olarak görevlerini sürdürmektedirler. Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut Görevi Devralan Dekan Prof. Dr. R. Nükhet Çıkrıkcı

2 Etkinlikler TÖREN Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 10 Kasım 2018 Cumartesi günü Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün vefatının 80. yıldönümünde anma töreni düzenlenmiştir. Atatürk ü anma töreni, İAÜ A Blok Konferans Salonu saat 08:45 de icra olunmuş ve törende Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirmiştir.

3 Etkinlikler KONFERANS İstatistik Bölümü Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü, İstatistik ve Veri Bilimi Konferans Dizisi II, 27 Kasım 2018 tarihinde saat 11:00 de D Blok Turuncu Salon da Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve İstatistik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Müberra Gürel in açılış konuşmalarını gerçekleştirmelerinin ardından TUIK Uzmanı Azize Gül ün sunumlarıyla icra edilmiştir.

4 Etkinlikler PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ, KONFERANS Prof. Dr. Cebrail KISA Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cebrail KISA, 05 Kasım 2018 tarihinde Mavi Salon'da Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte "Cinsel Sorunlarda İlk Görüşme ve Psikoterapi Teknikleri" başlıklı konferans vermiştir.

5 Etkinlikler PANEL Tarih Bölümü İAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ile Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Türkiye de Demokrasi Hareketleri isimli panel düzenlendi. Panel Sn. TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Türk Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı Sn. Hasan Korkmazcan ve Devlet Eski Bakanı aynı zamanda Tarih Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay tarafından tarihinde A Blok Konferans Salonu nda saat 14:15 te gerçekleştirilmiştir. KONFERANS Tarih Bölümü Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından her yıl düzenli şekilde yapılması planlanan Tarih Günleri/History Days konferanslarının ikinci ayağı olan Genel Türk Tarihine Bakış isimli konferans İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kürşat Yıldırım tarafından tarihinde D Blok Mavi Salon da 14:00-17:00 saatleri arasında icra edildi.

6 ANMA PROGRAMI Etkinlikler Doğumunun 90. Yılında Cengiz Aytmatov Dünyaca tanınmış Kırgız yazar Cengiz Aytmatov, Kırgızistan İstanbul Başkonsolosluğu ile tarafından, Türk Dünyası Belediyeler Birliği ile Kırgızistan Dostluk ve Kültür Derneği nin katkılarıyla düzenlenen, Doğumunun 90. Yılında Cengiz Aytmatov adlı toplantı, 9 Kasım 2018 Cuma günü 14:00-17:00 saatleri arasında A Blok Konferans Salonunda gerçekleşmiştir. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Kâzım Yetiş ve Prof. Dr. Şuayip Karakaş Cengiz Aytmatov un şahsiyeti ve eserleri hakkında birer konuşma yapmışlardır.

7 Etkinlikler Toplantıda yapılan konuşmalara ilaveten bir Cengiz Aytmatov belgeseli ve dans gösterimleri yapılmıştır. Kapanış konuşmasının ardından konferans salonu girişindeki alanda Cengiz Aytmatov konulu bir resim sergisinin açılışının ardından Halit aydın Yerleşkesinin açık etkinlik alanında Kırgız Boz Üyü (millî çadır) sergilenmiş ve Kırgız yemekleri ikram edilmiştir.

8 Haberler BİLDİRİ Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş, 3 Kasım 2018 Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi nde, İstanbul Fetih Cemiyeti Yahya Kemal Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin ortaklaşa düzenledikleri Vefatının 60. Yıldönümünde Yahya Kemal Sempozyumu nda Yahya Kemal de Kafiye Meselesi başlıklı bildirisini sunmuştur. BİLDİRİ Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Kültür ve Sanat Derneği nin 24 Kasım 2018 Cumartesi günü İzmir Fuar Gençlik Tiyatrosu nda düzenlediği Samiha Ayverdi yi Anma Toplantısı nda, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş Niçin, Hangi ve Nasıl Bir Tarih? başlıklı bildirisini sunmuştur.

9 Haberler KONFERANS Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş, Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı nın Çemberlitaş Köprülü Medresesi nde düzenlediği Kubbealtı Sohbetleri nde, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü Nesillerin Eğitiminde Tarihî Romanların Rolü başlıklı konuşmasını yapmıştır. KONFERANS Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş, 30 Kasım 2018 Cuma günü Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlemiş olduğu Bütünüyle Yahya Kemal isimli konferansa konuşmacı olarak katılmıştır.

10 Haberler KONFERANS Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş 17 Kasım 2018 Cumartesi günü Millî Kütüphane de düzenlenen Ölümünün 60. Yılı Münasebetiyle Medeniyetimizin Şairi Yahyâ Kemâl konulu panelde Yahyâ Kemâl in Şahsiyetini Oluşturan Unsurlar başlıklı bildirisini sunmuştur. PANEL Doç. Dr. Sinem GÖNENLİ TOKER Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sinem GÖNENLİ TOKER, Kasım tarihlerinde TPD ve TED Üniversitesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Psikoloji Kongresi'nde, Dissosiyatif Bozukluk Tablolarının Teorik ve Klinik Açıdan İncelenmesi konu başlıklı panelde panelist olarak yer almıştır ve Dissosiyatif Bozuklukların Tanımı ve Klinik Özellikleri konulu sunum gerçekleştirmiştir.

11 Haberler SEMİNER Sosyolog ve Antropolog Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Çatlı Özen, 17 Kasım 2018 tarihinde Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı nda öğrencilere yönelik "Türk Kültüründe Ad Verme" adlı bir seminer vermiştir. BİLDİRİ Dr. Öğr. Üyesi Engin EKER Psikoloji Bölümü, Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Engin EKER, Kasım 2018 tarihlerinde Alanya/ Antalya da gerçekleştirilen 1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırma Kongresi nde İstanbul 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanlarının Mesleki Tükenmişlik ve Stres Algılarının Evlilik Doyumlarına Etkileri başlıklı sözel bildiri sunumu gerçekleştirmiştir. RÖPORTAJ Dr. Öğr. Üyesi Engin EKER Psikoloji Bölümü, Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Engin EKER ile Kadına Yönelik Şiddet konusunda röportaj gerçekleştirilmiş, Hürriyet gazetesinde yayınlanmıştır. ( kadin-hayatini-kaybetti )

12 Haberler PANEL Dr. Öğr. Üyesi Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şahide Güliz KOLBURAN tarihinde İAÜ Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Hukuki ve Psikolojik Boyutlarıyla Hayvan Hakları ve Koruması isimli panele, panelist olarak katılmıştır. PANEL Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ, Kasım tarihlerinde TPD ve TED Üniversitesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Psikoloji Kongresi'nde, Dissosiyatif Bozukluk Tablolarının Teorik ve Klinik Açıdan İncelenmesi konu başlıklı panelde panelist olarak yer almıştır ve Dört Ergen Olgu Sunumu: Dissosiyatif Bozukluklarda Klinik Yaklaşım konulu sunum gerçekleştirmiştir. PANEL Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ, Kasım tarihlerinde TPD ve TED Üniversitesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Psikoloji Kongresi'nde Anokreksiya Nervoza ve Blumiya Nervoza da Terapötik Süreçler ve Zorluklar konulu panelde panelist olarak yer almıştır. MAKALE Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ ile Nuray Yüksel tarafından hazırlanan Examining the psychometric properties of the Turkish inventory of parent and peer attachment revised (T-IPPA-R), and the associations between T-IPPA-R and adolescent depression başlıklı makale Anadolu Psikiyatri Dergisi nde (19 (2), ss-72-79) yayınlanmıştır.

13 BİLDİRİ Haberler Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ, Arş. Gör. Burak AKDENİZ Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ ve Arş. Gör. Burak AKDENİZ, Nurşah ULUÇ ve Emin KURTULUŞ un yazar olarak yer aldığı "Bir Kız Ergen Grubunda Psikodrama Tekniklerinin Uygulanmasının Depresyon, Aleksitimi ve Kaygı Düzeyleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi" başlıklı sözel bildiri Kasım tarihlerinde TPD ve TED Üniversitesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Psikoloji Kongresi'nde Psikoloji Bölümü öğrencisi Nurşah ALUÇ tarafından sunulmuştur. BİLDİRİ Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ, Burcu ERDUR, Özlem KÖK ve Arzu ÖNAL tarafından hazırlanan Ortaokul öğrencilerinde bedensel belirtilerin, aleksitimi ve psikolojik sorunlar ile ilişkisi: İstanbul da bir ergen Örneklemi isimli sözel bildiri Kasım tarihlerinde TPD ve TED Üniversitesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Psikoloji Kongresi'nde Psikoloji Bölümü öğrencisi Burcu ERDUR tarafından sunulmuştur. BİLDİRİ Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAVUZ ve Psikoloji Bölümü öğrencisi Burcu ERDUR tarafından hazırlanan Aleksitimi kişilik özelliği ile bağlanma stilleri arasındaki ilişkinin incelenmesi başlıklı bildiri, 9-10 Kasım tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilen 11. Nöropsikiyatri Günleri nde sunulmuştur. PANEL Arş. Gör. Burak AKDENİZ Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi, Arş. Gör. Burak AKDENİZ, Kasım tarihlerinde TPD ve TED Üniversitesi tarafından düzenlenen 20. Ulusal Psikoloji Kongresi'nde, Dissosiyatif Bozukluk Tablolarının Teorik ve Klinik Açıdan İncelenmesi konu başlıklı panelde panelist olarak yer almıştır Dissosiyatif Bozukluklarla İlişkili Literatürde Güncel Yaklaşımlar konulu sunum gerçekleştirmiştir.

14 Duyurular ANMA TOPLANTISI Doğumunun 150. Yılında Ünlü Kazak Şair ve Besteci ESTAY BERKİMBAYULI 7 Aralık 2018 Cuma günü 14:00 te D Blok Turuncu Salon da gerçekleşecek olan toplantıda, doğumunun 150. yıl dönümü olması münasebetiyle ünlü Kazak şair ve besteci Estay Berkimbayulı anılacaktır.

15 Duyurular PANEL Türkiye Araştırmaları Merkezi İAÜ Türkiye Araştırma Merkezi tarafından Vefatının 50. Yılında Prof. Dr. Mümtaz Turhan ı Anma Günü isimli panel düzenlenecektir. Panel Türkiye Araştırmaları Merkezi Müdürü ve aynı zamanda Tarih Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay ın moderatörlüğünde tarihinde A Blok Konferans Salonu nda gerçekleştirilecektir.

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Fen-Edebiyat Fakültesi Mensupları Yeni Yılı Kutladı 26 Aralık 2018 Çarşamba günü 12:15-13:30 saatleri arasında düzenlenen yeni yıl kutlaması, Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakülteleri nden çok sayıda akademisyen

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler TEZ DANIŞMANLIĞI Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in danışmanlığında yürütülen, öğrencisi Büşra Kanoğlu nun, Hasan Ali Toptaş'ın Hikâye ve

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Etkinlikler KONFERANS Tarih Bölümü Tarih Bölümü nün 2018-2019 eğitim yılında moderatörlüğünü Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay ın yaptığı Tarih Günleri isimli konferans etkinliklerinin ilk ayağı olan Atatürk

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Fen Edebiyat Fakültesi nde Dekan Değişikliği Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığa atanan İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkay Bulut, 2018 2019 Eğitim Öğretim yılında görevi Prof.

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR Etkinlikler ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi nin düzenlediği Kurtuluş tan Cumhuriyet e etkinlik serisinin 8. sinde Öğr. Gör. Osman Kara,

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi EDEBİYAT BÖLÜMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 25 Kasım

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler YAYIN/Kitap Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Yenilik mi Gelenek mi: Var mı Hele Söylenmedik Söz isimli kitabının 1. baskısı Kasım 2017

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler EDEBİYAT-SİNEMA GÜNLERİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği Edebiyat-Sinema Günleri nin birincisi 20 Şubat 2019 Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arasında

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Etkinlikler FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği XX.Yüzyıl Türk Şiirinin Anlatılmasındaki Güçlükler isimli panel 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigar İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı) Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım YETİŞ in, Yenileşme Dönemi Türk Edebiyatını Adlandırmada Bütünü Kucaklayan Bir Teklif başlıklı makalesi Van Yüzüncü

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) YAYIN / Kitap Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Akar'ın "Su Kasidesi Şerhi" isimli kitabının 8. baskısı 2017 Mayıs ayında TDV Yayınevi nde yayımlanmıştır.

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR 12.Sayı / Mart 2016 Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ Haberler ı) Matematik Bilgisayar Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ ve P. BALBİANİ nin, KD is Nullary başlıklı ortak çalışmaları, Journal of Applied Non Classical Logics (Vol. 27: 196-205)

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR PANEL Etkinlikler TARİH BÖLÜMÜ/ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ UYG. AR. MERKEZİ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ve Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 3

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Etkinlikler 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi 10 Kasım 2016 tarihinde Gâzi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümünde A Blok Konferans

Detaylı

(Etkinliklerin tarih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında

(Etkinliklerin tarih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ (Etkinliklerin tarih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında 1 / 10 liste güncellenmektedir. Son güncelleme: 21 Mart

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 15 Aralık 2015 tarihinde A Blok Konferans Salonu

Detaylı

Etkinlikler Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN/Kitap Etkinlikler Haberler Prof.Dr.Günay

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) MAKALE Doç. Dr. SEVDZHAN HAKKAEV Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevdzhan HAKKAEV, M. STANİSLAVOVA ve A. STEFANOV ile birlikte hazırladıkları, SIAM Journal on Mathematical Analysis dergisinde

Detaylı

VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ

VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ (Etkinliklerin târih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında liste güncellenmektedir. Son güncelleme: 27 Mart 2013)

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 * Uluslararası Radyolojik Görüntüleme Teknolojisinde Yeni Projeksiyonlar Kongresi

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Metin AKAR, İstanbul Kültür Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 06.04.2018 Cuma saat 14:00 te düzenlenen Nevruz

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Candan DELİDUMAN Doğum Tarihi: 15.08.1979 E-Posta: candancandan2012@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI.

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BU HAFTA ÜNLÜ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY A AYDIN BAKIŞLAR KONFERANS DİZİSİNİN İKİNCİ OTURUMUNU GERİDE BIRAKTI. İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi nin

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Kurum Tarih Pozisyon Acıbadem Üniversitesi Ocak 2014 Araştırma Görevlisi

ÖZGEÇMİŞ. Kurum Tarih Pozisyon Acıbadem Üniversitesi Ocak 2014 Araştırma Görevlisi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gizem ŞAHİN 2. Doğum Tarihi: 27.11.1991 3. Unvanı: Araştırma Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Hemşirelik (ÖSYM Tam Burslu) Acıbadem Üniversitesi 2009

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN EKİM 2018 / SAYI: 13 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

Y. Lisans Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1989. Sanatta Yeterlilik Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1994

Y. Lisans Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1989. Sanatta Yeterlilik Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1994 Adı Soyadı: Güldeniz EKMEN AGİŞ Doğum Tarihi: 01.08.1958 Unvanı: Yardımcı Doçent Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı İst. Teknik Üniv. 1979 Y. Lisans Türk Müziği İst.

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (5-11 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (5-11 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (5-11 Mart 2012) 5 Mart 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı Koordinatörü Sn. H. Serkan Körezlioğlu,

Detaylı

Etkinlikler. Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN

Etkinlikler. Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Tebliğ Etkinlikler Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Akar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Türkiyat Enstitüsü, Kazakistan Abay Üniversitesi ve

Detaylı

ÖNSÖZ. Çalışmanın içinde yer verilen her bir ayrıntıda emeği olan anabilim dalı çalışanlarına tesekkür ediyorum.

ÖNSÖZ. Çalışmanın içinde yer verilen her bir ayrıntıda emeği olan anabilim dalı çalışanlarına tesekkür ediyorum. ÖNSÖZ Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı, kurulduğu günden bu yana halk sağlığı alanında ülkemizde ve dünyada çok sayıda çalışmaya imza atmış bir anabilim dalıdır. Yapılan

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) 20.Sayı /Ekim2017 Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Karaliçe ve Sonrası başlıklı makalesi, Türk Edebiyatı Dergisi nde (nr. 526, Ağustos 2017) yayımlanmıştır.

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) BİLDİRİ Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Metin AKAR ın, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Konseyi nde sunduğu

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü 7 Haziran da Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı nda gerçekleşen ve hedefi milletin ihtiyacı olan sayı ve kalitede insan yetiştirebilmek için

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 6.04.2017 11.00 201-202-203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 5.04.2017 16.00 201-203 PDR106 Atatürk İlkeleri ve Inkılap

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 6.04.2017 11.00 201-202-203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 5.04.2017 16.00 201-203

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ: 26.05.2016 TOPLANTI NO : 25 KARAR NO : 2016/25 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Telefon : +90 (312) FOTOĞRAF : Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 06800, Beytepe Ankara

ÖZGEÇMİŞ. Telefon : +90 (312) FOTOĞRAF : Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 06800, Beytepe Ankara ÖZGEÇMİŞ Arş. Gör. Yasemin Kahya E-Posta : yaseminoruclular@hacettepe.edu.tr Telefon : +90 (312) 297 8325 FOTOĞRAF Adres : Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 06800, Beytepe Ankara

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

Ebru ÖZKURT TOPCU. Uzman Klinik Psikolog. Aile ve Çift Terapisti

Ebru ÖZKURT TOPCU. Uzman Klinik Psikolog. Aile ve Çift Terapisti Ebru ÖZKURT TOPCU Uzman Klinik Psikolog Aile ve Çift Terapisti 2009 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden başarısı dolayısıyla Onur Öğrencisi olarak mezun olmuştur. Üsküdar Üniversitesi nde

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 29.05.2017 14.00 101-102-103 PDR104 Türkçe

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU () YÖNETiM Dekan Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. F. Nihan ÖZDEMİR SÖNMEZ Fakülte Sekreteri Vekili Nuri KOCAER Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ GÜNLERİ 2015. Herkes İçin Güvenlik

EGE ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ GÜNLERİ 2015. Herkes İçin Güvenlik 20 Mayıs Amfisi Bornova/ İzmir (Ege Üniversitesi Hastanesi İçi) Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Tıp Fakültesi Hastanesi

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 12.06.2017 14.00 203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 16.06.2017 16.00 201-203 PDR106 Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 23 OCAK 2017 - ANTALYA T ürkiye Hemofili Derneğinin (TRHD) düzenlediği Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumlarının dördüncüsü; Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 ARALIK 2011

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 ARALIK 2011 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 ARALIK 2011 ORGANİZASYON ŞEMASI Daire Başkanı Sekreter Öğrenci Evleri Müdürlüğü 22 PDRM Müdürlüğü 3 Sağlık Merkezi Müdürlüğü 14

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Dernekleri. 18.12.2010,Ankara

Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Dernekleri. 18.12.2010,Ankara Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Dernekleri Toplantısı Raporu Ankara ve Bursa Meme Hastalıkları Derneklerinin müştereken düzenledikleri İstanbul Meme Kanseri Konsensus Toplantısı 30 Eylül 3 Ekim 2010

Detaylı

20 Mart 2013 Kurtuluşunun 95.Yılında Erzurum Ankara 5. II. Abdülhamit Dönemi ve Günümüze Yansımaları

20 Mart 2013 Kurtuluşunun 95.Yılında Erzurum Ankara 5. II. Abdülhamit Dönemi ve Günümüze Yansımaları 0 Yılında Düzenlenen Paneller 0 Mart 0 Kurtuluşunun 9.Yılında Erzurum Ankara 0- Mayıs 0 II. Abdülhamit Dönemi ve Günümüze Yansımaları Elazığ 0 Yılında Düzenlenen Paneller Şubat 0 Rize nin Düşman İşgalinden

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan V. Prof. Dr. Aziz TEKİN (01/09/2016 ya kadar asaleten-02/09/2016 dan itibaren vekaleten) Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SARI Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine YAĞMUR Fakülte

Detaylı

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 44.ULUSAL 18.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-19 AĞUSTOS 2007 HACIBEKTAŞ I.GÜN 16 AĞUSTOS 2007 (Bir gün önce Saat:16:00 da Atatürk Anıtına çelenk konulacak)

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis) Kişisel Bilgiler. Eğitim

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis)   Kişisel Bilgiler. Eğitim Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU Tel.: 0 312 310 32 80 / 1253 (ofis) E-mail: fatmayasinn@gmail.com Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1987 Doğum yeri: Bursa, Türkiye Uyruk: TC Cinsiyet: Kadın Meslek:

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ -18 OCAK-10 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASI- Türkiye Ormancılar Derneği Marmara Şubesi olarak 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldikten sonra 10 Nisan 2015 tarihine kadar

Detaylı

İAÜTAM E-BÜLTENİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ & KADIN ARAŞTIRMALARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

İAÜTAM E-BÜLTENİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ & KADIN ARAŞTIRMALARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ İAÜTAM E-BÜLTENİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Sayı 5, Aralık 2018 TÜRKİYE ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ & KADIN ARAŞTIRMALARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ İçindekiler Başkanın Mesajı...2 Rektörün Mesajı...

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Lefkoşa / KKTC. 28 Şubat - 1 Mart 2014. Acil Tıpta. Hasta Yönetimi. Sempozyumu. Kuzey Kıbrıs Acil Tıp Günleri

Lefkoşa / KKTC. 28 Şubat - 1 Mart 2014. Acil Tıpta. Hasta Yönetimi. Sempozyumu. Kuzey Kıbrıs Acil Tıp Günleri Kuzey Kıbrıs Acil Tıp Günleri Acil Tıpta Hasta Yönetimi Yakın Doğu Üniversitesi nin 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) nin iş birliği

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:00-11:00 4857 Sayılı İş Kanunu'na Bakış Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4857 Sayılı İş Kanunu Yargıtay Bakış Açısından Değerlendirilmesi İşçinin Korunması Alt İşveren Geçici İş

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 1. Hafta (2-8 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 1. Hafta (2-8 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 1. Hafta (2-8 Ocak 2012) 2 OCAK 2012, PAZARTESİ 14:00-15:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkan V. Sn. Başak İlisulu

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk

Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk Sözlükçülüğü Araştırmaları konulu İç Anadolu Bölgesi Dilcileri

Detaylı

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor!

İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! İAÜ TARMER, İAÜ TÖMER, İAÜ ISSA ve EURAS Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Düzenliyor! Türkiye de Uluslararası Öğrenci Olmak Sempozyumu- Sorunlar, Çözümler ve Hedefler İAÜ TARMER (Toplumsal Araştırmalar

Detaylı

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OCAK-HAZİRAN 2010 DÖNEMİ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2010 GİRİŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doğum Tarihi : 29.09.1977 : YARDIMCI DOÇENT DOKTOR Y. MİMAR. Derece Üniversite/Okul Birim-Bölüm Tarih. Görev Üniversite / Birim-Bölüm Tarih

ÖZGEÇMİŞ. Doğum Tarihi : 29.09.1977 : YARDIMCI DOÇENT DOKTOR Y. MİMAR. Derece Üniversite/Okul Birim-Bölüm Tarih. Görev Üniversite / Birim-Bölüm Tarih ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : ÖZGÜR ÖZKAN Doğum Tarihi : 29.09.1977 Unvanı : YARDIMCI DOÇENT DOKTOR Y. MİMAR Öğretim Durumu : Derece Üniversite/Okul Birim-Bölüm Tarih Doktora Yüksek Lisans Lisans İSTANBUL TEKNİK

Detaylı

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02.

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02. KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ Akademik Unvanı : OKUTMAN Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.0.975 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel : (53)

Detaylı

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Abbas Ketizmen "Cengiz Aytmatov'u Okumak" sanat albümünde 39 sanatçı arasında 3 adet resmiyle Türkiye den yer

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir.

tarihinde 200 lise öğrencisine Üniversite ve Kampüs Yaşamı başlıklı Bahçelievler RAM Kariyer Günleri düzenlenmiştir. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA AİT FAALİYETLERİNE İLİŞKİN BİLGİLERİN AÇIKLAMASI 26.09.2014 tarihinde İAÜ Florya Yerleşkesinde İstanbul

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Herkes İçin Güvenlik

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Herkes İçin Güvenlik CERRAHİ HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU 2019 12-13 Nisan 2019 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Konferans Salonu Düzenleyenler Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra

Detaylı

Yüce Atatürk diyor ki; İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu ben kelimesiyle ifade

Yüce Atatürk diyor ki; İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu ben kelimesiyle ifade Yüce Atatürk diyor ki; İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu ben kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde

Detaylı

AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ VE SOSYAL HİZMET UZMANLARI DERNEĞİ GENEL MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE AÇILIYOR

AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ VE SOSYAL HİZMET UZMANLARI DERNEĞİ GENEL MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE AÇILIYOR AİLE DANIŞMANLIĞI SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ VE SOSYAL HİZMET UZMANLARI DERNEĞİ GENEL MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE AÇILIYOR AİLE DANIŞMANLIĞI NEDİR? Aile danışmanlığı, ailenin çevresiyle

Detaylı