KARAR. Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR. Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı."

Transkript

1 Sayısı: Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Salih URFALI Mehmet GÜNER Meltem KAVUK Hacı Mehmet AYDEMİR Mehmet KARAMAN Şahin ÖZER Nurettin KARAASLAN Ramazan YAKICI Ümüt DAĞILMIŞGÜL Ramazan ÇETİN Bekir KARAKUŞ Murat KARAPINAR Ramazan ŞAHİN Kadircan ESEN Suna ŞEKEROĞLU Sadin ŞAHİN Osman COŞKUN Cercis TAŞDEMİR Hikmet TUTLU Ramazan MADEN Dursun Cumali SUCU Şükran GÖNÜLTAŞ Aliseydi ÜNLÜ Ali PALANCI Nurettin DURMAZ Zühal DİŞER Abdulkadir EYİDEMİR Seydi ERKUŞ Memet ÖZEN Ahmet KELEŞ Günnur TABEL Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK İsmail AYDIN M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun İştirakiyle Çoğunlukla Olağan toplandı. Toplantıda Bulunmayanlar: Mazeretli Olanlar : Hüseyin SELÇUK, Ali ÖZŞEKER

2 Sayısı: Gündeme İlaveler Gündem ilanından sonra meclise intikal eden; 1. Malatya Kadastro Müdürlüğünün talep ettiği Cumhuriyet Örnekköy, Kozluk ve Oluklu Mahallelerinde görev alacak bilirkişilerin tespitinin yapılması hakkında Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi gündemin 26 ncı madde olarak oybirliği ile gündeme alındı.

3 Sayısı: Birleşim: 11 Birleşim: 1 Karar Özeti Kabulü Gündemin 1 nci maddesi; Alınan kararlara uygun olarak yazıldığı anlaşılan 06 Eylül 2018 tarihli Olağan toplantının 2. oturumun karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

4 Sayısı: Karakavak Mahallesi 4801 Ada 7 ve 8 Nolu Parsellerde İmar Planı Tadilatı Gündemin 2 nci maddesi; Karakavak Mahallesi 4801 ada 7 ve 8 nolu parsellerde İmar Planı Tadilatı talebine dair 10/09/2018 tarih ve 800 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Tapunun Karakavak Mahallesi 4801 ada 7 ve 8 parsel numarasında kayıtlı taşınmazların malikleri 13/06/2018 tarihli dilekçe ile Belediyemize başvuruda bulunarak yürürlükteki imar planında Emsal=0.50 Yençok=12.50 yapılaşma şartlarına sahip olan taşınmaz ile ilgili olarak; yapılaşma koşulunun Emsal sabit kalmak şartıyla Blok Nizam 7 Kat (BL=7) olarak değiştirilmesi yönünde hazırlatmış oldukları uygulama imar planı tadilatının Belediye Meclisince görüşülmesini talep etmiş; konu incelenmek üzere İmar komisyonumuza havale edilmişti. Söz konusu değişiklik önerisi için gerekli olan belgelerin tamamlanmadığı için teklifin Gündemden Çıkarılmasının kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

5 Sayısı: Salköprü Mahallesi 85 Ada 22 ve 23 Nolu Parsellerde İmar Planı Tadilatı Gündemin 3 ncü maddesi; Salköprü Mahallesi 85 ada 22 ve 23 nolu parsellerde İmar Planı Tadilatı talebine dair 12/09/2018 tarih ve 801 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Malatya Büyükşehir Belediyesi 04/06/2018 tarih ve sayılı yazısı ile belediyemize başvuruda bulunarak Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Salköprü Mahallesi 85 ada 22 ve 23 parsel numaralı taşınmazlar ile ilgili olarak; Mevcut imar planında Konut Alanı olan fonksiyonu Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından tarih ve 193 sayılı kararı ile İbadet Alanı olarak değiştirilmiştir. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında bir kısmı Konut Alanı fonksiyonuna sahip olan söz konusu parselin yapılan değişiklik ile Nazım İmar Planında olduğu gibi fonksiyonunun İbadet Alanı olarak değiştirilmesi talep etmiş; konu incelenmek üzere İmar komisyonumuza havale edilmişti. Talep Hakkında detaylı çalışma gerektiğinden teklifin ertelenmesinin kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

6 Sayısı: Karakavak Mahallesi 5924 Ada 6, 7 Ve 8 Nolu Parsellerde İmar Planı Tadilatı Gündemin 4 ncü maddesi; Karakavak Mahallesi 5924 ada 6, 7 ve 8 nolu parsellerde İmar Planı Tadilatı talebine dair 14/09/2018 tarih ve 802 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Tapunun Karakavak Mahallesi 5924ada 6, 7 ve 8 parsel numaralarında kayıtlı taşınmazların malikleri 20/06/2018 tarihli dilekçe ile Belediyemize başvuruda bulunarak yürürlükteki imar planında batıdan 15 metre, doğudan 25 metre, kuzeyden ise 20 metre genişliğinde ki imar yolundan cephe alan söz konusu parseller arasında ki ada ayrım çizgisi kaldırılarak tevhit edilmesi yönünde hazırlatmış oldukları uygulama imar planı tadilatının Belediye Meclisince görüşülmesini talep etmiş; konu incelenmek üzere İmar komisyonumuza havale edilmişti. Söz konusu değişiklik önerisi için gerekli olan belgelerin tamamlanmadığı için teklifin Gündemden Çıkarılmasının kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

7 Sayısı: Karakavak Mahallesi 107 Ada 1 Nolu Parselde İmar Planı Tadilatı Gündemin 5 nci maddesi; Karakavak Mahallesi 107 ada 1 nolu parselde İmar Planı Tadilatı talebine dair 17/09/2018 tarih ve 803 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Karakavak Mahallesi 107 ada 1 parsel numaralı taşınmazın maliği 21/06/2018 tarihli dilekçe ile Belediyemize başvuruda bulunarak parselin bir kısmı yürürlükteki imar planında Emsal= 1.75 ve Blok Nizam 7 Kat (BL=7), kalan kısmı ise Emsal=1.40 ve Blok Nizam 5 Kat (BL=5) yapılaşma şartlarına sahip taşınmaz ile ilgili olarak yapı nizamının Emsal= 1.61, TAKS=0.40 ve Yençok= Serbest olarak değiştirilmesi yönünde hazırlatılan uygulama imar planı tadilatının Belediye Meclisince görüşülmesini talep etmiş; konu incelenmek üzere İmar komisyonumuza havale edilmişti. Talep Hakkında detaylı çalışma gerektiğinden teklifin ertelenmesinin kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

8 Sayısı: İlçemiz Dilek Mahallesi içinden geçen D.D ye ait Hemzemin geçitlerin Alt veya Üst Geçite dönüştürülmesi amacıyla hazırlatılan 1/1000 Ölçekli İmar Planı Tadilatı Gündemin 6 ncı maddesi; İlçemiz Dilek Mahallesi içinden geçen D.D ye ait Hemzemin geçitlerin Alt veya Üst Geçite dönüştürülmesi amacıyla hazırlatılan 1/1000 Ölçekli İmar Planı Tadilatı talebine dair 18/09/2018 tarih ve 804 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarih ve E sayılı yazı ile belediyemize başvuruda bulunarak Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Malatya-Çetinkaya Hattı Km: (Dilek) hattı ile ilgili olarak; söz konusu Malatya-Çetinkaya Hattı Km: (Dilek) karayolu üzerine üst geçişi yapılması yönünde hazırlatılan uygulama imar planı tadilatının Belediye Meclisince görüşülmesini talep etmiş; konu incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. Söz konusu Dilek Mahallesinde bahse konu alanda üst geçişi projesi nedeniyle bölgede yer alan bazı parsellerin cephe alamayacağı ve olumsuz etkileneceği tespit edilmiş, yapılan plan değişikliği ile söz konusu projenin yapılacağı alanda bulunan imar yolları, park ve konut alanları yeniden düzenlenmiştir. Söz konusu plan tadilatının plan tekniklerine, şehircilik ilkelerine uygun olduğu ve oluşan mağduriyetlerin giderilmesine yapıldığından hazırlanan İmar Plan Tadilatının kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

9 Sayısı: Topsöğüt Mahallesi 1/1000 ölçekli 2. Etap Revizyon Uygulama İmar Planına yönelik yapılan itirazlar Gündemin 7 nci maddesi; Topsöğüt Mahallesi 1/1000 ölçekli 2. Etap Revizyon Uygulama İmar Planına yönelik yapılan itirazların yasal mevzuat kapsamında değerlendirilmesi talebine dair 20/09/2018 tarih ve 805 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Topsöğüt Mahallesi 1/1000 Ölçekli 2. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı Belediye Meclisimizin tarih ve 286 sayılı kararı; Malatya Büyükşehir Belediye Meclisini tarih ve 481 sayılı kararı ile onaylanarak tarihinde Belediyemizce askıya çıkarılmıştır. Askı süreci içerisinde ekte sunulan itirazlar yapılmış, konu incelenmek üzere İmar komisyonuna havale edilmiştir. Talep Hakkında detaylı çalışma gerektiğinden teklifin ertelenmesinin kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

10 Sayısı: İlyas Mahallesi 70 Ada 13, 55 ve 56 Nolu Parsellerde İmar Planı Tadilatı Gündemin 8 nci maddesi; İlyas Mahallesi 70 ada 13, 55 ve 56 nolu parsellerde İmar Planı Tadilatı talebine dair 21/09/2018 tarih ve 806 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, İlyas Mahallesi 70 ada 13, 55, 56 parsel numaralı taşınmazların malikleri ilgi dilekçe ile Belediyemize başvuruda bulunarak yürürlükteki imar planında İkiz Nizam 3 Kat (İ-3), KAKS=1.20 yapılaşma şartlarına sahip taşınmazlar ile ilgili olarak yapı nizamının emsal değeri sabit kalmak şartıyla Blok Nizam 4 Kat (BL-4) olarak değiştirilmesi yönünde hazırlatılan uygulama imar planı tadilatının Belediye Meclisince görüşülmesini talep etmiş; konu incelenmek üzere İmar komisyonuna havale edilmiştir. Talep Hakkında detaylı çalışma gerektiğinden teklifin ertelenmesinin kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

11 Sayısı: Tecde Mahallesi 2228 Ada 1 ve 14 Nolu Parsellerde Parselde İmar Planı Tadilatı Gündemin 9 ncu maddesi; Tecde Mahallesi 2228 ada 1 ve 14 nolu parsellerde İmar Planı Tadilatı talebine dair 25/09/2018 tarih ve 807 sayılı İmar Komisyon Raporu okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz görev ve yetki sahasında bulunan, Tapunun Tecde Mahallesi 2228 ada 1 ve 14 parsel numaralarında kayıtlı taşınmazların malikleri ilgi dilekçe ile Belediyemize başvuruda bulunarak yürürlükteki imar planında batıdan 10 kuzeyden 10 metre genişliğinde ki imar yolundan cephe alan söz konusu parseller arasında ki adam ayrım çizgisi kaldırılarak tevhit edilip, Kuzey 10 metre genişliğinde ki yola cephe yönü işareti koyulması yönünde hazırlatmış oldukları uygulama imar planı tadilatının Belediye Meclisince görüşülmesini talep etmiş; konu incelenmek üzere komisyonumuza havale edilmiştir. Talep Hakkında detaylı çalışma gerektiğinden teklifin ertelenmesinin kabulüne oybirliği ile kabul edildi.

12 Sayısı: Mali Yılı Bütçe Teklifi ve Tarifeler Cetvelinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi. Gündemin 10 ncu maddesi; 2019 Mali Yılı Belediye Bütçesi hakkındaki 26/09/2017 tarih ve E.1104 sayılı Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı ve 25/09/2018 tarih 737 sayılı encümen kararı okunarak gereği görüşüldü: ,00 TL. Gelir ve aynı miktar gideri havi 2019 Mali Yılı Belediye bütçe tasarısı ve ücret tarifesi Plan ve Bütçe Komisyonunca incelenip son şekli verilerek, rapor halinde yeniden Meclise sunulması bakımından Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine yapılan oylamada katılanların oy birliği ile kabul edildi.

13 Sayısı: Belediye Başkanına Yetki Verilmesi Gündemin 11 nci maddesi; Bitüm alımı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş. den kredi kullanılması ve Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 19/09/2018 tarih, E.1085 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Bitüm Alımı işinde kullanılmak üzere ,00 TL (Onbeşmilyontürklirası), İller Bankası A.Ş. den kredi kullanılmasına, Krediden kaynaklanacak anapara, faiz, denetim giderleri, komisyon, vergi, resim, harç, ücret vs. ödemelerin, İller Bankası A.Ş. ce teminat olarak alınacak Belediyemiz gelirlerinden ve İller Bankası A.Ş. ve Maliye Bakanlığınca dağıtılan yasal paylarımızın mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamından (%40 ın dışında ve %100 üne kadar) karşılanmasına, kredi teminatına konu gelirlerden krediye ilişkin ödemelerin karşılanamaması halinde, bu krediyle elde edilen tesis, inşaat ve her nevi gayrimenkul ile araç, gereç ve malzemenin, İller Bankası A.Ş. ce talep edildiği takdirde aynı şartlarda ve talep tarihinde İller Bankası A.Ş. adına ipotek veya rehin edilmesine, İller Bankası A.Ş. ce Belediyemize kullandırılacak krediye ilişkin olarak her türlü sözleşmeyi ve evrakı imzalamaya ve kredi ile ilgili devam eden işlemleri yürütmeye, Belediyemiz mülkiyetindeki her türlü gayrimenkulü İller Bankası A.Ş. ye ipotek vermeye, Belediyemizin her türlü gelir, hak ve alacaklarını İller Bankası A.Ş. ye terhin ve temlik etmeye, Belediyemize ait her türlü ticari işletmeyi İller Bankası A.Ş. ye rehin vermeye, İller Bankası A.Ş. nin mevcut mevzuatı ve bunda meydana gelebilecek her türlü değişiklik çerçevesinde, 5393 Sayılı Belediye Kanun un 68. maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR a yetki verilmesinin kabulüne (Günnur TABEL, Mehmet ALĞAN, İsmail AYDIN, Fadıl ÇİÇEK ve M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) oyçokluğu ile karar verildi.

14 Sayısı: Ödenek Aktarılması Gündemin 12 inci maddesi; 2018 Mali Yılı Belediye Bütçesinde birimler arası aktarma yapılması hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 06/04/2018 tarih, E.543 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36.maddesi gereğince bütçenin herhangi bir tertibinde bulunan ve o hesap döneminde kullanılmayacağı anlaşılan ödeneklerden alınarak, ödenek ihtiyacı olan diğer gider tertiplerine bütçede fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasındaki aktarmalar Meclis kararı, fonksiyonel sınıflandırmanın ikinci düzeyi arasındaki aktarmalar Encümen kararı ile bunların dışında kalan ve ekonomik sınıflandırmanın ikinci düzeyine kadar aktarmalar ise üst yöneticinin onayı ile yapılır denilmektedir. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün tarih ve E.1145 sayılı yazılarında ödeneği yetersiz olan kalemine ,00 TL Park ve Bahçeler Müdürlüğünün tarih ve E.8347 sayılı yazılarında ödeneği yetersiz olan 06.5 kalemine ,00 TL Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün tarih ve E.267 sayılı yazılarında ödeneği yetersiz olan 03.6 kalemine ,00 TL ve Destek Hizmetleri Müdürlüğünün tarih ve E.1522 sayılı yazılarında ödeneği yetersiz olan 03.7 kalemine ,00 TL 03.5 kalemine ,00 TL 03.2 kalemine ,00 TL 06.1 kalemine ,00 TL Fen İşleri Müdürlüğümüzün hesabından toplam ,00 TL aktarma yapılması yönündeki Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (b) bendi gereğince kabulüne katılanların oybirliğiyle karar verildi.

15 Sayısı: Mali Yılı Performans Programı Gündemin 13 ncü maddesi; 2019 Mali Yılı Performans Programı hakkındaki Strateji Geliştirme Müdürlüğü nün 26/09/2018 tarih, E.132 sayılı yazısı ve eki 2019 Yılı Performans Programı müzakere edilerek gereği görüşüldü: 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (a) bendi ve 41.maddesi hükümleri uyarınca hazırlanan Yeşilyurt Belediyesi 2019 Mali Yılı Performans Programının müzakeresi sonucunda; söz konusu Performans Programının kabulüne (Günnur TABEL, Fadıl ÇİÇEK, İsmail AYDIN ve M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğuyla kabul edildi.

16 Sayısı: Malatya Uluslararası Film Festivali Gündemin 14'ncü maddesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz işbirliği ile düzenlenmesi planlanan 8.Malatya Uluslararası Film Festivali kurumsal sponsorluk sözleşmesine ortak olunmasına dair 20/09/2018 tarih ve /E.271 sayılı yazısı ve eki evrak okunarak gereği görüşüldü. Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz işbirliği ile düzenlenmesi planlanan 8.Malatya Uluslararası Film Festivali ne kurumsal sponsorluk sözleşmesine 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75 nci maddesini ( c) bendi ve 60 ncı maddesinin (n) bendi gereğince ortak olunmasına ve sözleşmede belirtilen tutarın eşit taksitler halinde ödenmesinin kabulüne katılanların oybirliği ile karar verildi.

17 Sayısı: Malatya Tanıtım Günleri Gündemin 15 nci maddesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Ekim tarihlerinde İstanbul ilinde düzenlenecek olan Malatya Tanıtım Günleri isimli organizasyona belediyemizin de temsil edilmesi hakkında 20/09/2018 tarih ve E.270 Sayılı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü teklifi okunarak gereği görüşüldü: 5393 sayılı Belediye Kanununun 14 ncü maddesinin ( a ) bendinde Kültür, sanat, turizm ve tanıtım hizmetleri yapar ve yaptırır maddesi uyarınca ilçemizin tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik değerlerinin tüm yönleriyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasını sağlamak amacıyla Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul da gerçekleştirilecek olan Malatya Tanıtım Günleri isimli organizasyonda belediyemizin de katılımının sağlanmasına ve tüm harcamaların belediye bütçesinin ilgili kaleminden gerçekleştirilmesinin kabulüne yapılan oylamada katılanların oy birliği ile kabul edildi.

18 Sayısı: Hıroğlu Mahallesi 81 Ada 9 Nolu Parselin Satın Alınması Gündemin 16 ncı maddesi Hıroğlu Mahallesi 81 ada 9 nolu parselin yapılacak olan kültürel proje kapsamında kullanılmak amacı ile satın alınmasına dair 26/09/2018 tarih ve E.662 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifi okunarak gereği görüşüldü. Tapunun Hıroğlu Mahallesi 81 ada 9 nolu parselin tamamı 144,44 m 2 dir. Parselin bulunduğu bölgede belediyemizce tescilli yapılarda uygulanan tadilat projeleri kapsamında ilgili parselinde kullanılacağından söz konusu parsellerin satın alınması işinin 5393 Sayılı Belediye Kanununda Belediye Meclisi Çalışma Görev ve Yetkileri Yönetmeliğinin 18. maddesinin (c ) bendine göre Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması hâlinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı aynî hak tesisine karar vermek. denilmekteir. Hıroğlu Mahallesi 81 ada 9 nolu parselde yapılacak olan kültürel proje kapsamında kullanılmak amacı ile satın alınmasının kabulüne, bu iş ve işlemlerin yapılması için meclisimizce Belediye Encümenine yetki verilmesinin kabulüne yapılan oylamada katılanların oybirliği ile karar verildi.

19 Sayısı: Mülkiyeti Belediyemize Ait Olan Taşınmazlarda, Yapı Kayıt Belgesi Alınmış Şartı İle Satın Almak İçin Başvuru Yapan Belge Sahipleri Adına Satış Yapılması Gündemin 17 nci maddesi Mülkiyeti belediyemize ait olan taşınmazlarda, yapı kayıt belgesi alınmış şartı ile satın almak için başvuru yapan belge sahipleri adına satış yapılmasına dair 26/09/2018 tarih ve E.661 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifi okunarak gereği görüşüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanan Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslar tebliğine göre mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazlarda Yapı Kayıt Belgesi alınmış olanların başvuru sahiplerine doğrudan satışının yapılması gerekmektedir. Söz konusu tebliğin "Hazineye ve belediyeye ait taşınmazlar üzerindeki yapılar" başlıklı 7.maddesinde bulunan "Belediyelerin özel mülkiyetinde olan taşınmazlar üzerine inşa edilmiş olan yapılara Yapı Kayıt Belgesi verilebilir. Böyle bir durumda, Yapı Kayıt Belgesi sahipleri ile bunların kanuni veya akdi haleflerinin talepleri üzerine bedeli ilgili belediyesine ödenmek kaydıyla taşınmazlar rayiç bedel üzerinden belediyelerce doğrudan bunlara satılır." hüküm gereğince mülkiyeti belediyemize ait taşınmazlarda yapı kayıt belgesi alınmış ve Belediyemize satın almak için başvuru yapan belge sahiplerine doğrudan satış yapılmasına, bu iş ve işlemlerin yapılması için meclisimizce Belediye Encümenine Satış yetkisinin verilmesinin kabulüne ( Günnur TABEL, Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK, İsmail AYDIN ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğuyla karar verildi.

20 Sayısı: Taşınmaz Satışı Hakkında Gündemin 18 nci maddesi; Yakınca Mahallesinde bulunan belediyemize ait parsellerin satışı hakkında Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün 26/09/2018 tarih, E.665 sayılı yazısı okunarak gereği görüşüldü: 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesinin ( e ) bendinde belediye meclisinin görev ve yetkileri kapsamında Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması hâlinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı aynî hak tesisine karar vermek. Denildiğinden; İlçemiz sınırları içerisinde Yakınca Mahallesinde ada 4 parselde kayıtlı imar planında Akaryakıt+Lpg Alanı+Ticari olarak belirlenmiş olan taşınmaz, ada 5 parselde kayıtlı imar planında E:1.50 Yençok=Serbest Ticari+Konut vasıflı taşınmaz, ada 6 parselde kayıtlı imar planında E:1.50 Yençok=Serbest Ticari+Konut vasıflı taşınmaz, ada 7 parselde kayıtlı imar planında E:1.50 Yençok=Serbest Ticari+Konut vasıflı taşınmaz, ada 8 parselde kayıtlı imar planında E:1.50 Yençok=Serbest Ticari+Konut vasıflı taşınmaz, ada 9 parselde kayıtlı imar planında E:1.50 Yençok=Serbest Ticari+Konut vasıflı taşınmaz, ada 10 parselde kayıtlı imar planında E:1.50 Yençok=Serbest Ticari+Konut vasıflı taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37.maddesi hükümleri gereği Kapalı Teklif Usulü ile satışının yapılmasına, satış iş ve işlemlerini yürütmek üzere Belediye Encümenine satış yetkisinin verilmesinin kabulüne ( Günnur TABEL, Mehmet ALĞAN Fadıl ÇİÇEK, İsmail AYDIN ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

21 Sayısı: Yeşiltepe Mahallesi 3358 Ada 6 Nolu Parselde İmar Plan Tadilatı Gündemin 19 ncu maddesi; Yeşiltepe Mahallesi 3358 ada 6 nolu parselde İmar Plan Tadilatı talebi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

22 Sayısı: Çilesiz Mahallesi 257 Ada 276 Nolu Parselde İmar Plan Tadilatı Gündemin 20 nci maddesi; Çilesiz Mahallesi 257 ada 276 nolu parselde İmar Plan Tadilatı talebi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

23 Sayısı: İlyas Mahallesi 71 Ada 15 Nolu Parselde İmar Plan Tadilatı Gündemin 21 nci maddesi; İlyas Mahallesi 71 ada 15 nolu parselde İmar Plan Tadilatı talebi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

24 Sayısı: Kaynarca Mahallesi 5804 Adanın Kuzeydoğusunda Bulunan Park Alanına Trafo Alanları Ayrılması Gündemin 22 nci maddesi; Kaynarca Mahallesi 5804 adanın Kuzeydoğusunda bulunan park alanına trafo yeri ayrılması yönünde hazırlatılan imar planı tadilatı talebi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

25 Sayısı: Koyunoğlu Mahallesi 655 Ada 481 Nolu Parselde İmar Plan Tadilatı Gündemin 23 ncü maddesi; Koyunoğlu Mahallesi 655 ada 481 nolu parselde İmar Plan Tadilatı talebi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

26 Sayısı: Gedik Mahallesi 351 Ada 1, 8, 9 Nolu Parsel, 193 Ada 295, 296 Parsel ve 350 Ada 3 Nolu Parselde Belediye Meclisimizin 02/05/2018 Tarih ve 204 Nolu Kararı İle Yapılan İmar Planı Tadilatına Yönelik Yapılan İtiraz. Gündemin 24 ncü maddesi; Gedik Mahallesi 351 ada 1, 8, 9 nolu parsel, 193 ada 295, 296 parsel ve 350 ada 3 nolu parselde belediye meclisimizin 02/05/2018 tarih ve 204 nolu kararı ile yapılan İmar Planı tadilatına yönelik yapılan itiraz hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

27 Sayısı: Koyunoğlu Mahallesi 655 Ada 467 ve 469 Nolu Parsellerde Yapılan Plan Değişikliğine İtiraz Gündemin 25 nci maddesi; Belediye Meclisimizin 07/08/2018 tarih ve 336 sayılı kararı ve Malatya Büyükşehir Belediyesinin 14/08/2018 tarih ve 542 sayılı Meclis Kararı ile onaylanan ve askı süreci tamamlanan Koyunoğlu Mahallesi 655 ada 467 ve 469 nolu parsellerde yapılan plan değişikliğinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün raporunda ki eksikliklerin giderilmesi yönünde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Teklifi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince; Ekim ayı Meclis toplantısı 2. oturumunda görüşülmesi için, çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; yapılan oylamada katılanların oybirliğiyle karar verildi.

28 Sayısı: Cumhuriyet Örnekköy, Kozluk ve Oluklu Mahallelerinde Görev Alacak Bilirkişilerin Tespiti Gündemin 26 ncı maddesi; Malatya Kadastro Müdürlüğünün 06/06/2018 tarih ve sayılı yazı ile belediyemizden talep ettiği Cumhuriyet Örnekköy, Kozluk ve Oluklu Mahallelerinde Kadastro çalışma alanı kapsamında 6495 sayılı Kanunun 31 nci maddesi ile 3402 sayılı Kadastro Kanununa eklenen ek/5 maddesi gereğince görev alacak bilirkişilerin tespitinin yapılması hakkında ki Yazı İşleri Müdürlüğünün 01/10/2018 tarih ve /E.297 sayılı yazısı ve eki evrak okunarak gereği görüşüldü. Söz konusu talep edilen Kadastro çalışma alanı kapsamında 6495 sayılı Kanunun 31.nci maddesi ile 3402 sayılı Kadastro Kanununa eklenen ek/5 maddesi gereğince Tapulama/Kadastro harici orman olarak bırakılan, Kadastrosu yada tahdidi yapılmamış ormanlar üzerinde yapılacak olan ormanlar üzerinde yapılacak olan kadastro çalışmalarına başlanılacak olması sebebiyle söz konusu bilirkişi seçiminde aranacak şartlarda gerekli hassasiyet gösterilerek mahalle muhtarlarının da onayı ile ekli listede ismi geçen kişilerin bilirkişi olarak görev yapmasının kabulüne katılanların oy birliğiyle karar verildi.

29 Sayısı: Cumhuriyet Örnekköy, Kozluk ve Oluklu Mahallelerinde Görev Alacak Bilirkişilerin Tespiti CUMHURİYET ÖRNEKKÖY MAHALLESİ MUHTARLIĞI Sıra Mahallesi Adı ve Soyadı Numarası Cep Telefonu No 1 Cumhuriyet Örnekköy Hasan KARADAĞ Cumhuriyet Örnekköy Hayri GÜNDÜZ Cumhuriyet Örnekköy Celal KARADAĞ Cumhuriyet Örnekköy İsmail ÖZTÜRKOĞLU Cumhuriyet Örnekköy Bahaddin GÜL Cumhuriyet Örnekköy Seyfullah GÜL Cumhuriyet Örnekköy Mah. Muhtarı Sertan GÜL OLUKLU MAHALLESİ MUHTARLIĞI Sıra Mahallesi Adı ve Soyadı Numarası Cep Telefonu No 1 Oluklu Mahallesi Kenan AKKOYUN Oluklu Mahallesi Ali TAŞTAN Oluklu Mahallesi Bilal ŞAHİN Oluklu Mahallesi Mahmut BORA Oluklu Mahallesi Turan ASLAN Oluklu Mahallesi Habib KAYA Oluklu Mah. Muhtarı Ali ŞENCİ KOZLUK MAHALLESİ MUHTARLIĞI Sıra Mahallesi Adı ve Soyadı Numarası Cep Telefonu No 1 Kozluk Mahallesi Celal BABACAN Kozluk Mahallesi Cumali KARTAL Kozluk Mahallesi Ali ERCAN Kozluk Mahallesi Mehmet ERCAN Kozluk Mahallesi Mehmet BAŞPINAR Kozluk Mahallesi Mehmet GENÇ Kozluk Mah. Muhtarı Ali ERCAN

30 Sayısı: Oturumun Kapatılması ve Bir Sonraki Toplantı Tarihinin Belirlenmesi Gündemin 27 nci Maddesi; Ekim ayı Meclis toplantımızın 2. birleşiminin 19/10/2018 tarihinde Cuma günü, saat 10:00 da MAŞTİ Karşısı Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda yapılmasına ve Ekim ayı 1. birleşimin kapatılmasına katılanların oybirliğiyle karar verildi.

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ Sayısı: 20582433-301.05-61 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-19 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Mehmet KARAMAN, Mehmet GÜNER, Mehmet

Detaylı

Tarihi: 05/06/2018 Sayısı: Birleşim: 7 Oturum: 1 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Özü: Yoklama KARAR

Tarihi: 05/06/2018 Sayısı: Birleşim: 7 Oturum: 1 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Özü: Yoklama KARAR Sayısı: 20582433-301.05-248 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Mehmet GÜNER Hacı Mehmet AYDEMİR Ramazan ÇETİN Salih URFALI Meltem KAVUK Dursun Cumali SUCU Kadircan ESEN

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-73 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Mehmet GÜNER Salih URFALI Ramazan YAKICI

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Sayısı 20582433-302.03-86 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında,,Mehmet Karaman, Mehmet Güner, Mehmet Çınar,

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında,

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Sayısı: 20582433-301.05-148 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Mehmet GÜNER Mehmet KARAMAN Ramazan

Detaylı

KARAR. Toplantıda Bulunmayanlar: Mehmet KARAMAN, Nurettin KARAASLAN, Osman COŞKUN, Ahmet KELEŞ. : Şahin ÖZER, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR

KARAR. Toplantıda Bulunmayanlar: Mehmet KARAMAN, Nurettin KARAASLAN, Osman COŞKUN, Ahmet KELEŞ. : Şahin ÖZER, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Mehmet ÇINAR Başkanlığında Ramazan YAKICI Abdulkadir EYİDEMİR Salih URFALI Hacı Mehmet AYDEMİR Meltem KAVUK Murat KARAPINAR Aliseydi ÜNLÜ

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi Ünlü, Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, Orhan Tanataş, mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi Ünlü, Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, Orhan Tanataş, mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-109 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman,

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-139 Yoklama Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI Mehmet ÇINAR Hüseyin SELÇUK Mehmet KARAMAN Ümüt DAĞILMIŞGÜL

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-40 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Seydi Erkuş un mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Seydi Erkuş un mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-70 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN,

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-56 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Mehmet ÇINAR

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-120 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-115 Yoklama ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI Mehmet ÇINAR Memet

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü. Belediye Meclisi, Belediye ın BaĢkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, ġahin ÖZER,

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Tarihi 05/09/204 Sayısı 20582433-302.03-93 BirleĢim 8 Oturum Yoklama ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis BaĢkanı Hacı Uğur POLAT BaĢkanlığında, Celalettin GönültaĢ, Mehmet

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi MAYIS Ayı

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No : 30

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No : 30 T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI Belediye, Meclisi Belediye Başkanı Taner İSBİR İN Başkanlığında Üyeler; Ali ERDEMİRCİ, Faruk ÖNCÜL, Kadir ARABACI, Yusuf ÖZDEMİRCAN,

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 180 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesinde bulunan tapuda 77 ada 16 parselin yolda kalan kısmı C parselin takasının kabulüne, takas işlemlerinin yapılması

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 05.01.2017 tarihli toplantısında Komisyonlarımıza havale edilen 04.01.2017 tarih ve 45914605-310.14.02.02-E.108 sayılı

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Celalettin GÖNÜLTAŞ, Suna ŞEKEROĞLU ve Kadircan ESEN in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Celalettin GÖNÜLTAŞ, Suna ŞEKEROĞLU ve Kadircan ESEN in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-29 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN,

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

Fikret KESKİN Kenan ARSLAN Mehmet DÜNDAR Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Fikret KESKİN Kenan ARSLAN Mehmet DÜNDAR Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi I TARİHİ 05.03.2013 NO 10 İLGİLİ BİRİM KONUSU YAZI İŞLERİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK Belediye meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Meclis 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 06.05.2014 NO 11 İLGİLİ BİRİM MUHASEBE KONUSU 2013 YILI KESİN HESABI Belediye Meclisi 2013 yılı gelir ve gider bütçelerini müzakere etmiş, BÜTÇE GİDERLERİ 01 Personel Giderleri 809.311,38 02 Sosyal

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.01.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.11.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Tahsis. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 06/11/2017 tarihli oturumunda komisyonumuza

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-33 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Başkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, Şahin ÖZER, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :575 KARAKOYUNLU, Öğün ÜNAL, Oben SEZER, Mehmet BİLGİN, Okan TOPAL, Selçuk BALKAN, Lütfi ÖZBEY, Ertan CERTEL, Aytül TOKGÖZLÜ, Muammer GAŞGİL, Ali Haydar YILDIRIM, Bülent ONAT, Hüseyin DEMİR, Mehmet

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :78 GÜNDEM: İlçemiz Fırtına Mahallesinde 85 ada 5 nolu parselde bulunan arsanın 18. Madde uygulaması ile mağduriyetinin oluşması nedeni ile arsanın istimlâk edilmesi ya da arsaya eşdeğer bir arsa

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Meclis Toplantıları, Gün-Saat ve Yeri ile Aylık Tatilinin Belirlenmesi

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Meclis Toplantıları, Gün-Saat ve Yeri ile Aylık Tatilinin Belirlenmesi Karar No : 89 Konusu : Meclis günlerinin tesbiti. Evrak No : 2190 Dönemi : Aralık 2014 Geliş Tarihi : 25/11/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 15 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 15 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2018 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2018/ 15 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Ödenek Aktarılması. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Mart 2016 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Çavuşoğlu, 2370 Ada 788 Parsel Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 12.05.2017 onanlı Uygulama İmar Planı 5608,80 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği İtirazı.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesinin 2015 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 06.06.2011 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 67 Mülkiyeti Aşkın ALAFTARGİL e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Gazi Mahallesi, ada: 4472, Parsel: 2- de kayıtlı taşınmaz 16 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok nizam

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 44 Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısının1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.04.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

1 Sayfa. Kararın No. Sıra No. Kararın Tarihi. Bakım Evi Yönetmeliği. Tahsisi. Değişikliği /86 Gündüz /87 Taşınmaz

1 Sayfa. Kararın No. Sıra No. Kararın Tarihi. Bakım Evi Yönetmeliği. Tahsisi. Değişikliği /86 Gündüz /87 Taşınmaz Özeti 05.0.206 206/86 Gündüz Bakım Evi Yönetmeliği 2 05.0.206 206/87 Taşınmaz Tahsisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 3-6 yaş grubuna giren 80 çocuk kapasiteli Gündüz Çocuk Bakım Evinin açılması,

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-85 Yoklama, Gündemden çıkarma, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis II. Başkan Vekili Sadi ŞAHİN Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 56567348-301.05.01-3145 24/10/2017 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin

Detaylı