KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;"

Transkript

1 Sayısı: Yoklama, Gündemden çıkarma, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis II. Başkan Vekili Sadi ŞAHİN Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN, Mehmet GÜNER, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, Bekir KARAKUŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ümüt DAĞILMIŞGÜL, Abdulkadir EYİDEMİR, Salih URFALI, Şahin ÖZER, Hüseyin SELÇUK, Dursun Cumali SUCU, Zühal DİŞER, Ramazan ÇETİN, Şükran GÖNÜLTAŞ, Murat KARAPINAR, Suna ŞEKEROĞLU, Aliseydi ÜNLÜ, Sadin ŞAHİN, Osman COŞKUN, Ş.Alpaslan ZARIÇLAR, Seydi ERKUŞ, Ramazan MADEN, Ali PALANCI, Nurettin DURMAZ, Mehmet ÖZEN, Ramazan ACAR, Günnur TABEL, Fadıl ÇİÇEK, M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun iştirakiyle çoğunlukla toplandı Toplantıda Bulunmayanlar: Mazeretli Olanlar: Ramazan YAKICI, Kadircan ESEN, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Orhan TANATAŞ, Ahmet KELEŞ, İsmail AYDIN ın mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; - Atalar Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin gündemin 32 nci maddesi olarak, - Gözene Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin gündemin 33 ncü maddesi olarak, - SeyiTuşağı Mahallesi Yerleşik Alan Tespiti hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin gündemin 34 ncü maddesi olarak, oy birliği ile gündeme alınarak; Gündemin 2 nci maddesinde ki teklifin ileriki toplantılarda görüşülmesi için gündemden düşürülmesi oyçokluğuyla kabul edildikten sonra ve gündem maddeleri buna göre oluşturulduktan sonra; Gündemin 1 nci maddesi; alınan kararlara uygun olarak yazıldığı anlaşılan 05 Mayıs 2015 tarihli toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

2 Sayısı: Ertelenen ve İmar Komisyonuna Havale Edilen Gündem Maddeleri Gündemin 3 ncü maddesi; Bostanbaşı Mahallesi 303 ada 2 nolu parselin yapı yoğunluğunu 300 ada 2 nolu parselde kullanmasına ilişkin Gündemin 4 ncü maddesi; Bostanbaşı Mahallesi 283 ada 3 nolu parselin yapı yoğunluğunu 297 ada 1 nolu parselde kullanmasına ilişkin Gündemin 5 nci maddesi; Aşağıbağlar Mahallesi 1781 ada 10, 11 ve 12 nolu parsellerin Plan tadilatı hakkındaki Gündemin 6 ncı maddesi; Uç Mahallesi 4944 ada 8 ve 9 nolu parsellerin Plan tadilatı hakkındaki Gündemin 7 nci maddesi; Çilesiz Mahallesi 3474 ada 1 nolu parselin Plan tadilatı hakkındaki Gündemin 8 nci maddesi; Tecde Mahallesi L40-B16-C-1-A paftasında Plan tadilatı hakkındaki Gündemin 9 ncu maddesi; Yakınca Mahallesi 493 ada 2 nolu parselin plan tadilatı hakkındaki Gündemin 10 ncu maddesi; Aşağıbağlar Mahallesi 5857 ada 4 nolu parselin plan tadilatı hakkındaki Gündemin 11 nci maddesi; Tecde Mahallesi 5649 ada 1 nolu parselin Plan tadilatı hakkındaki Yukarda sayılan bu tekliflerin 5393 sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi gereğince; Temmuz ayı Meclis toplantısında görüşülmesi için, Haziran ayı toplantısını müteakiben 10 iş günü içerisinde çalışmalarını tamamlayarak, Başkanlık makamına tevdi edilmek üzere; İmar Komisyonuna havalesine; Gündemin 18 nci maddesi, Bostanbaşı Mahallesi 285 ada 2 Parsel Numaralı Taşınmaza İlişkin Plan Tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi 18/05/2015 tarih ve 78 sayılı İmar Komisyonu raporu doğrultusunda, Gündemin 19 ncu maddesi, Yakınca Mahallesi 484 ada 5 Parsel Numaralı Taşınmaza İlişkin Plan Tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi 18/05/2015 tarih ve 79 sayılı İmar Komisyonu raporu doğrultusunda, Gündemin 20 nci maddesi, Koyunoğlu Mahallesi 246 ada 50 Parsel Numaralı Taşınmaza İlişkin Plan Tadilatı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi 18/05/2015 tarih ve 80 sayılı İmar Komisyonu raporu doğrultusunda, Ertelenmesine; katılanların oy birliğiyle karar verildi.

3 Sayısı: Araç Satışı Hakkında Belediye Encümenine Yetki Verilmesi Gündemin 12 nci maddesi, Araç Satışı Hakkındaki Destek Hizmetleri Müdürlüğünün /985 sayılı yazıları okunarak gereği görüşüldü Belediyemiz bünyesinde çeşitli birimlerde kullanılan devir ve hibe yoluyla belediyemizin envanterine geçmiş olan bazı araçların ekonomik ömrünü tamamladığı ve artık bakım onarım masraflarından dolayı kamu menfaati açısından zarara yol açtığından bu araçların satışının gerçekleştirilmesi zaruri hale geldiği, yine belediyemizin envanterinde yer alan 1 adet aracın yakıt sarfiyatının yüksek olması, ilimizde yetkili servisin bulunmaması ve bakım onarım masraflarının yüksek olmasından dolayı satış yoluyla belediyemiz envanterinden çıkartılması kamu yararı açısından önem arz ettiğinden, Belediyemize ait ekonomik ömrünü doldurmuş ve ihtiyaç fazlası olan 44 AD 232 Plakalı 1991 model Tofaş Kartal, 44 DE 961 Plakalı 1993 model Tofaş Kartal, 44 NY 503 Plakalı 1997 model Renault Toros, 44 EA 017 Plakalı 1997 model Tofaş Kartal, 44 LK 666 Plakalı 2005 model Mercedes otomobil ve 44 LR 001 plakalı 2013 model BMW marka araçların ihale yoluyla satışının yapılmasına, satış iş ve işlemlerini yürütmek üzere belediye encümenine yetki verilmesine ve Belediye Encümeninden çıkacak karara binaen trafik tescil ve diğer işlemlerinin yürütülebilmesi için Destek Hizmetleri Müdürlüğü ne yetki verilmesinin kabulüne ( Günnur TABEL, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi..

4 Sayısı: Yeşilyurt İşgem Teknoloji Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda Ve Tic. Ltd. Şirketinde T.S.O nun % 10 luk hissesinin satın alınmasına Gündemin 13 üncü maddesi, Yeşilyurt İşgem Teknoloji Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda Ve Tic. Ltd. Şirketinde T.S.O nun % 10 luk hissesinin Yeşilyurt Belediyesi tarafından satın alınmasına dair 29/05/2015 tarih ve 2015/45 sayılı yazıları okunarak gereği görüşüldü. Yeşilyurt İşgem Teknoloji Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda Ve Tic. Ltd. Şirketinin ortaklarından olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının şirkette bulunan %10 (on) payının tamamını ,00 (seksenbintürklirası) bedel ile satışa çıkarttığından adı geçen Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının hissesine düşen %10 payın tamamının belediyemiz tarafından satın alınmasının kabulüne ( Günnur TABEL, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi..

5 Sayısı: Kadro İhdası hakkında Gündemin 14 ncü maddesi; Kadro ihdası hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 26/05/2015 tarih, sayılı yazısı ve eki cetveller okunarak gereği görüşüldü: Belediyemiz 10/04/2014 tarih ve sayılı Resmi gazete ile Belediye meclisimizin 07/05/2014tarih ve 21 sayılı kararı ile Norm Kadro ilke ve standartlarına göre C13 kadro cetveline göre belediyemize 465 memur, 233 işçi kadrosu ihdası yapılmıştı. Ancak 02/04/2015 tarih ve Sayılı Resmi Gazete ile C13 Norm Kadro Cetveline ek olarak 3 adet Zabıta Komiseri, 60 adet Zabıta Memuru ve 31 adet düz işçi daha eklenmiş ve toplamda memur kadromuz 528, işçi kadromuz ise 264 kişiye çıkmıştır. 02/04/2015 tarihi ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan norm Kadro İlke ve Standartları C 13 kadro cetveli ile belediyemize ek olarak verilen kadroların Ekli II Sayılı Cetvelde düzenlendiği şekilde kadro ihdasının yapılmasına ( Günnur TABEL, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

6 Sayısı: Yapılan Atamaların Meclisin Bilgisine Sunulması. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Sadin ŞAHİN in Başkanlığında çoğunlukla toplandı Gündemin 15 nci maddesi; Ataması yapılan personeller hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 19/03/2015 tarih ve sayılı yazıları okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz Meclisinin 03/04/2015 tarih ve 64 sayılı Meclis kararı ile ihdası yapılan 3 dereceli Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne Emin GÖLGELİ nin asaleten, 05/05/2015 tarih ve 72 sayılı meclis kararı ile ihdası yapılan 3 dereceli Kent Tarihi ve Tanıtımı Müdürlüğüne Berkant PERKTAŞ ın asaleten atamalarının yapıldığı meclisin bilgisine sunuldu.

7 Sayısı: Kiraz Sineği ile Mücadele Kapsamında İlaçlama Projesine Katılım Gündemin 16 ncı maddesi; Kiraz Sineği ile mücadele kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün 26/05/2015 tarih ve sayılı teklifi okunarak gereği görüşüldü. Yeşilyurt Kaymakamlığı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanlığının teknik, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Yeşilyurt Belediye Başkanlığımızın maddi katkıları ile yürütülecek olan kiraz sineği ile mücadele çalışmasına ilçemiz hudutları dahilinde kiraz ve meyve ağaçlarının yoğun olduğu bölgelerde kiraz meyvesinin kurtlanmaması için zirai ilaç alımı ve ilaçlama yapılacağından 5393 sayılı Belediye Kanununun 75.nci maddesine istinaden Belediye, belediye meclisinin kararı üzerine yapacağı anlaşmaya uygun olarak görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda; a) Mahallî idareler ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait yapım, bakım, onarım ve taşıma işlerini bedelli veya bedelsiz üstlenebilir veya bu kuruluşlar ile ortak hizmet projeleri gerçekleştirebilir ve bu amaçla gerekli kaynak aktarımında bulunabilir. Bu takdirde iş, işin yapımını üstlenen kuruluşun tâbi olduğu mevzuat hükümlerine göre sonuçlandırılır. b) Mahallî idareler ile merkezî idareye ait aslî görev ve hizmetlerin yerine getirilmesi amacıyla gerekli aynî ihtiyaçları karşılayabilir, geçici olarak araç ve personel temin edebilir. hükmü gereği ilaçlama gideri olarak ,00 TL nin (kırkbinlira) belediyemiz tarafından karşılanması için Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT ın yetkili kılınmasına katılanların oy birliği karar verildi.

8 Sayısı: Kentsel Dönüşüm ve Yenileme projesinde Belediyemiz Encümenine ve Belediye Başkanına Yetki Verilmesi Gündemin 17 nci maddesi; Belediyemiz sınırları içerisinde bir program çerçevesinde gerçekleştirilmesi düşünülen Kentsel Dönüşüm ve Yenileme projeleri hazırlanması ve / veya uygulanması amacıyla gerekli görülecek durumlarda; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü vb. kamu kurum ve kuruluşlarıyla protokol imzalanması, bu kurum ve kuruluşlarına belediyemiz çıkarları doğrultusunda borçlanma ve feragatte bulunulması hususlarında Belediye Başkanına yetki verilmesine dair İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27/05/2015 tarih ve /2936 sayılı teklifi okunarak gereği görüşüldü. Belediyemiz sınırları içerisinde Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi içinde kalan ve Afet evleri olarak adlandırılan bölgede bir program çerçevesinde gerçekleştirilmesi düşünülen Kentsel Dönüşüm ve Yenileme projeleri hakkında; Başkanlığımızla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında yapılan görüşmelere istinaden söz konusu çalışmaların hazırlanması ve / veya uygulanması amacıyla gerekli görülecek durumlarda; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü vb. kamu kurum ve kuruluşlarıyla yapılacak protokolleri imzalamaya Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT a; arsa-arazi alımları ile satış, takas ve benzeri işlemleri yürütmek içinde Belediye Encümenine yetki verilmesine ( Günnur TABEL, Fadıl ÇİÇEK ile M. Önder ÖZTÜRKOĞLU nun çekimser kaldıkları oylamada ) katılanların oy çokluğu ile karar verildi.

9 Sayısı: Toplantının Kapatılması ve Bir Sonraki Toplantı Tarihinin Belirlenmesi Gündemin 21 nci maddesi; Haziran ayı olağan Meclis toplantısının 1. oturumunun kapatılarak 2.nci oturumun 04/06/2015 tarihinde, Çarşamba günü saat da MAŞTİ Karşısı Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda yapılmasına ve toplantının kapatılmasına katılanların oybirliğiyle karar verildi.

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında,

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Sayısı: 20582433-301.05-135 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Mehmet GÜNER, Mehmet KARAMAN, Salih

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ümüt DAĞILMIŞGÜL,Celalettin GÖNÜLTAŞ, Ramazan MADEN, Suna ŞEKEROĞLU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ümüt DAĞILMIŞGÜL,Celalettin GÖNÜLTAŞ, Ramazan MADEN, Suna ŞEKEROĞLU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ KARAR Tarihi 24/10/2014 Sayısı 20582433-302.03-106 Birleşim 10 Oturum 1 Özü Yoklama ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur

Detaylı

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ Sayısı: 20582433-301.05-61 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-38 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: Ramazan Acar, Salih Urfalı, Ahmet Keleş, İsmail Aydın ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Sayısı 20582433-302.03-86 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında,,Mehmet Karaman, Mehmet Güner, Mehmet Çınar,

Detaylı

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun listesi

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 03/11/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 03/11/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 03/11/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Nuh KILAVUZ Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Nuh KILAVUZ Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 28 MÜDERRĠSOĞLU, Adnan YAVAN, Ömer IġIK, Mevlüt NERKĠZ,YaĢar ATAMAL, Bayram KILAVUZ, Tevfik AYYARKIN katıldılar. Üyelerden Remzi RuĢen AYAN, Hüseyin TAġAR ve Sadullah YILDIRIM katılmadılar.

Detaylı

G Ü N D E M. 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması ve oylanması.

G Ü N D E M. 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması ve oylanması. İL GENEL MECLİSİNİN 2016 YILI MAYIS AYI TOPLANTISI GENEL GÜNDEMİ (Valilik Toplantı Salonu 02.03.04.05/05/2016 tarihleri arası Eynesil İlçesi 06/05/2016) G Ü N D E M 1. Yoklama. 2. Geçen birleģime ait tutanak

Detaylı

02.04.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.04.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI 02.04.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 170 Özü : 02.04.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Ercan Merthatun, Bahadır Yantaç, Mehmet Altınsoy ve Erol Özkarabekir in mazeretli sayılmalarına

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Öneri Toplantı : Nisan Karar Sayısı : 45 Birleşim : 04/04/2008 Karar Tarihi : 04/04/2008 Đl Genel Meclisinin Ocak 2008 tarihli toplantısında

Detaylı

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Mimar 1 1 2.542,72 TL. TH Ekonomist 1 1 1.629,99 TL.

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi. TH Mimar 1 1 2.542,72 TL. TH Ekonomist 1 1 1.629,99 TL. Karar Tarihi : 01.03.2016 Karar No : 41850698.301.05-36 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmet Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı I. Dereceli Mimar ve Ekonomist kadrolarında;

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119 24 Temmuz 2013 Sayı : 28717 RESMÎ GAZETE Sayfa : 89 KARAR NO : 2013/119 KONU Kurulumuzca; : TEİAŞ İştirak Hissesi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 17/6/2013 tarih ve 5352 sayılı yazısına istinaden,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.01.2016-4603 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02/05/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 23 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 26/04/2011 tarihli gündemi

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 06.06.2016 KARAR NO: 104 Belediyemiz 2015 Mali yılı kesin hesabının 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (b) bendi

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Pazar Yeri (Akşemsettin) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI 5. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI 5. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 01.04.2015 Karar No : Konu :2015 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı SARICA, Sezai ġġmġek, Derya TUNA, Uğur GÜNGÖR, Ayhan YILDIZ, Ahmet KARAN Ali Rıza BULUT, Cengiz PINAR, Ali YILMAZ, Halil

Detaylı

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 10.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 01.03.2011 tarih ve 2011/33 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İdaremiz araç parkında bulunan makine

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği

Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 1 Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü 2. etap 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİK MECLİSİ KARARI. MECLİS KARARI Yıl 2011 Karar Tarihi 31 Ekim 2011 Dönem II.

T.C. GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİK MECLİSİ KARARI. MECLİS KARARI Yıl 2011 Karar Tarihi 31 Ekim 2011 Dönem II. Dönem II. Dönem Karar No 08 (Kozluk) Muzaffer ARSLAN (Sason) Ferit ÇELĠK (Karlıova) Mehmet ĠNAN (Kolludere) Abdullah OK, Mehmet ARSU, Necati ÇĠNĠK (Tatvan) Mehmet Birlik,2012 mali yılı performans programının

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 9 Aralık 2014 Salı günü saat 13.00 de toplandı. Eski tutanak özetinin oybirliği

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 03.06.2013 Karar No : 52 Karar Konusu : Plan değişikliği yapılması. T.C. Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(Katılmadı), Erdoğan KARAKAŞ, Mustafa YAZICI, Özcan REFAH, Nuh

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :295 KARAR 295 : İlçenin Barbaros Mahallesi tapunun 106 ada, 11 parselde kayıtlı mülkiyeti belediyemize ait taşınmazın fiziki olarak kullanılmakta olan bölümün 106/4, 106/3, 106/2, 106/1 parsellerden

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1.Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planına

Detaylı

ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar ALANYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, Alanya Belediyesi

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 125 Karar Konusu: Komisyonlara havale edilen konular. BAŞKAN: Gültekin AYANTAŞ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 17.09.2015 tarih ve 6541 sayılı İnsan Kaynakları ve

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 13 Ocak 2014 Salı günü saat 14.00 te toplandı. Yoklama ve açılışın yapılmasının

Detaylı

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI OLAĞAN TOPLANTISI BİRLEŞİM: 01 TARİH: 04/01/2016 PAZARTESİ AÇILMA SAATİ 17.00

T.C. AKYURT BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI OLAĞAN TOPLANTISI BİRLEŞİM: 01 TARİH: 04/01/2016 PAZARTESİ AÇILMA SAATİ 17.00 BİRLEŞİM: 01 TARİH: 04/01/2016 PAZARTESİ 2- Fen İşleri Müdürlüğü nün 29.12.2015 tarih ve 9201 sayılı Seyyid Burhaneddin Cami Yaptırma ve tarafından tamamlanmasına ilişkin yazısının 3- Zabıta Müdürlüğü

Detaylı

Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Musa ÇAKMAK Oktay BAĞCI Erdoğan KARAKAŞ

Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Musa ÇAKMAK Oktay BAĞCI Erdoğan KARAKAŞ Karar Tarihi: 01.08.2012 Karar No : 67 Karar Konusu: Komisyona havale edilen yazılar. BELEDİYE MECLİSİ 2. BAŞKAN VEKİLİ: Musa ÇAKMAK ÜYELER: İlhan ŞENER -Hüseyin ALPASLAN -Halil UYANIK -Ertekin ŞAN(Katılmadı)

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :28/09/2015-2591 ÇANAKKALE 8927/1-1

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 28.05.2015 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 11.04.2016 tarih ve 45914605/768 sayılı Emlak ve Karşıyaka-Şemikler Mahallesi, 25L-Ib pafta, 26956 ada, 5 parseldeki 176,98 m2 alanın, 8029/176980 (8,03 m2) Belediye hissesinin;

Detaylı

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden;

KARAR. Gündem maddelerine geçmeden önce, gündem ilanından sonra meclise intikal eden; Sayısı: 20582433-301.05-19 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Mehmet KARAMAN, Mehmet GÜNER, Mehmet

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-1 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü. Belediye Meclisi, Belediye ın BaĢkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, ġahin ÖZER,

Detaylı

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM 2013 Temmuz (7) 1-1 08 Temmuz 2013 Pazartesi 10.00 İl Gen. Mec. Sal. 2- Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması. * İDARİ TEKLİFLER 3- Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyü Köy İhtiyar Kurulu kararı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.01.2014 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2014 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.01.2014 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2014 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 07.01.2014 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2014 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. incelenmek üzere Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 31/12/2013

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 06.02.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı Meclis Üyesi Ahmet KÜTÜK

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Q ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Tarih:16.07.2014 TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Aliseydi ÜNLÜ, Hüseyin SELÇUK, Sadin ŞAHİN ve Ahmet KELEŞ in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-40 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FİKRÎ MÜLKİYET VE PATENT HAKLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FİKRÎ MÜLKİYET VE PATENT HAKLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEVLANA ÜNİVERSİTESİ FİKRÎ MÜLKİYET VE PATENT HAKLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Mevlana Üniversitesi, fikrî mülkiyet haklarının edinilmesi, paylaşılması,

Detaylı

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Görev ve Yetki Tanımları DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri Müdürlüğü, yürürlükteki yasal mevzuat çerçevesinde belediye kaynaklarının kamunun yararına ve ortak menfaatlerinin sağlanmasına yönelik

Detaylı

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİSİ NİN 30.04.2010 TARİHLİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MÜZAKERE TUTANAĞI

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİSİ NİN 30.04.2010 TARİHLİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MÜZAKERE TUTANAĞI KARAR : 1 KONU : AÇILIŞ Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi 27.04.2010 tarihinde olağan toplantıya çağrılmış, ekseriyet sağlanamadığından toplantı 30.04.2010 günü saat 14.30 da Özkaymak Falez Hotel Toplantı

Detaylı

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi)

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEPLİDİR. İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA DAVACI VEKİLİ DAVALI : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) :

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler.

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü. Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı : 90192509-210.05.02-13278 26/11/2014 Konu : Taşınmazlara İlişkin İşlemler. Sayıştay tarafından hazırlanan kamu idaresi raporları ile Bakanlığımıza

Detaylı

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI

SOSYAL POLİTİKALAR VE ÇALIŞMA HAYATI 64.HÜKÜMET PROGRAMI YILI EYLEM PLANINDA BAKANLIĞIMIZIN İLGİLİ 3 Ay İçerisinde Gerçekleştirilecek Reformlar TEMEL HAK VE HÜRRİYETLER Roman Başbakanlık Aile ve Sosyal 7 Başta eğitim, istihdam ve iskân sorunları

Detaylı

SAĞLIK YATIRIMLARI 1

SAĞLIK YATIRIMLARI 1 SAĞLIK YATIRIMLARI 1 Yatırımın Adı Gazi Devlet Hastanesi Yenilenmesi (300 yatak) Son Durum Bakanlığımız tarafından çalışmaları devam etmektedir. Tahmini Bitiş Tarihi 2018 Şehir Hastanesi (900 yatak) Ön

Detaylı

TETAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TETAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TETAŞ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÖNERGE 10 BÜTÇE YÖNERGESİ T E T A Ş TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜTÇE YÖNERGESİ TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET

Detaylı

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler Kurul, komisyon ve ekiplerin oluşturulması MADDE 107- (1) Okullarda, eğitim, öğretim ve yönetim etkinliklerinin verimliliğinin sağlanması, okul ve çevre işbirliğinin

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-73 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Ramazan YAKICI

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-1 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Mehmet GÜNER Salih URFALI Ramazan YAKICI

Detaylı

T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü X T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü 1 3? Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kepez 2380 ada 3 parsel UİP. &/12/2014 BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Şükran GÖNÜLTAŞ, Celalettin GÖNÜLTAŞ, Cercis TAŞDEMİR, Ahmet KELEŞ, in mazeretinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı: 20582433-301.05-70 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında, Nurettin KARAASLAN, Mehmet KARAMAN,

Detaylı

(ÇEKAP) Çevresel Kapasitemiz Gelişiyor

(ÇEKAP) Çevresel Kapasitemiz Gelişiyor (ÇEKAP) Çevresel Kapasitemiz Gelişiyor Eğitimlerin 2. Ayağı 6-7 Mayıs ta Erzurum da Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından yürütülen ve temel yararlanıcısı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olan Türkiye

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762)

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) 1. İdarenin; a) Adı: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü.

Detaylı

17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI

17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI 17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI GENEL SEKRETERLER TOPLANTI TUTANAĞI 1-Bilginin elektronik ortamda paylaşımı

Detaylı

DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM. : M.Kadri AYDINLI. : İbrahim İNCEKUL. : Metin YURDUSEVEN

DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM. : M.Kadri AYDINLI. : İbrahim İNCEKUL. : Metin YURDUSEVEN MERZİFON BELEDİYE MECLİSİNİN 02 / TEMMUZ / 2013 SALI GÜNÜ SAAT 18.00 DE YAPMIŞ OLDUĞU TEMMUZ / 2013 AYI OLAĞAN BİRLEŞİMİNDEN ÇIKARTILAN KARAR ÖZETİ. =============================================================

Detaylı

T.C. V ^ ' / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Exp ( İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. V ^ ' / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Exp ( İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. V ^ ' / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Exp ( İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03-13 b C - 2 S S C f 5^/04/2015 Konu: Manavgat 1080, 1442, 1917 parseller

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU O ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:22.04.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI İTİRAZ SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI

ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI 310135002 310140000 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Meclis Karar No: Meclis Karar Tarihi: T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Oturum : 1 Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 106 Konusu: İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyü, 139 ada, 7 nolu tarla vasıflı taşınmaz üzerine Salamura Zeytin Üretim ve Paketleme ve Zeytinyağı Paketleme

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra

KARAR. Mazeretli Olanlar: ın mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra Tarihi 05/09/204 Sayısı 20582433-302.03-93 BirleĢim 8 Oturum Yoklama ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis BaĢkanı Hacı Uğur POLAT BaĢkanlığında, Celalettin GönültaĢ, Mehmet

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu yönetmelik Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu TaşımaUlaşım

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLERİ

T.C. MERAM BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLERİ T.C. MERAM BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLERİ Yöneticilerin genel ve ortak görev yetki ve sorumluklarına ilişkin hükümleri yerine getirmek, Birimi yönetmek, yeterli sayı ve nitelikte

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 16 Mayıs 2013 PERŞEMBE Sayı : 28649 YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR Karar Sayısı : 2013/4631

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU DÖNEM : 2 KARAR ÖZETİ: MUSKİ Çalışma Usul ve TOPLANTI : MAYIS BİRLEŞİM : 1 2. OTURUM : 1 KARAR NO : 11 KARAR TARİHİ : 12.05.2016 TEKLİF EDİLEN EVRAKIN DAİRESİ Esasları

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2015-15755 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BD856308231* Sayı : 47334775/045.03/ Konu : İmza Yetkileri Yönergesi KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Hususlarına Dair Müdürlük Yönetmeliği BİRİNCİ

T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Hususlarına Dair Müdürlük Yönetmeliği BİRİNCİ T.C. İSTANBUL İLİ BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Hususlarına Dair Müdürlük Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Dayanak Amaç MADDE 1- Bu

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Dönemi : 2015 Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 04.05.2015 Karar No : 150 Konusu: İlimiz Merkeze bağlı, Dervişiye Köyü, Kum mevkii, 139 ada, 7 parselde kayıtlı taşınmaz İl Genel Meclisinin 25.06.2014

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesinde bulunan gayrimenkul (Günübirlik Tesis Alanı ) 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

SİRKÜLER 2013/23. : Vadesi Gelmemiş İleri Tarihli Çeklere Senetler Gibi Reeskont Uygulanabilecek

SİRKÜLER 2013/23. : Vadesi Gelmemiş İleri Tarihli Çeklere Senetler Gibi Reeskont Uygulanabilecek SİRKÜLER 2013/23 SİRKÜLERİN Tarihi : 02.05.2013 Konusu Mevzuat Yasal Dayanak : Vadesi Gelmemiş İleri Tarihli Çeklere Senetler Gibi Reeskont Uygulanabilecek : 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu : 30.04.2013 Tarih

Detaylı

02.01.2013 SİRKÜLER (2013 04)

02.01.2013 SİRKÜLER (2013 04) 02.01.2013 SİRKÜLER (2013 04) Konu: 2013 Yılında Uygulanacak; Maktu Damga Vergisi ve Harç Oranlarının %15 Oranında Artırılmasına, Kaynak Kullanım Destekleme Fonundaki Oran Değişikliği, Mevduat ile Ödenen

Detaylı

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37 nci ve 44 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan bu Yönetmeliğin amacı, yerleşme yerlerinde araçların

Detaylı

Karar Tarihi : 04.05.2015 Karar Numarası : 71

Karar Tarihi : 04.05.2015 Karar Numarası : 71 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Meclis 1.Başkan Vekili. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Zeynel NALLIOĞLU

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI 2014 ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI 2014 EDİTÖRLER Dr.Ünal HÜLÜR Turgut ALTUN Fatma İPEK Sibel ŞANLI İl Sağlık Müdürü Sağlık

Detaylı

KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi

KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi MEVZUAT SİRKÜLERİ SİRKÜLER NO: 09/2013 İstanbul, 02.01.2013 KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi ÖZET: Gelir Vergisi Kanununun 21, 23/8, 31, 47, 48, mükerrer

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Q ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:22.04.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE-1: Bu yönetmeliğin amacı ; 5393 sayılı Belediye Kanunu un 48. ve 49. maddesi gereği

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında;

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Sayısı: 20582433-301.05-56 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkan vekili Ramazan YAKICI Başkanlığında; Salih URFALI Meltem KAVUK Mehmet ÇINAR

Detaylı

ĐNSAN KAYNAKLARI VE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ

ĐNSAN KAYNAKLARI VE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ ĐNSAN KAYNAKLARI VE EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ĐNSAN KAYNAKLARI BĐRĐMLERE GÖRE PERSONEL DAĞILIMI MAKĐNE ĐKMAL BAKIM VE ONARIM GENEL SEKRETERLĐK MÜDÜRLÜĞÜ Genel Sekreter 1 Müdür 1 Genel Sekreter Yardımcısı Büro

Detaylı

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra,

KARAR. Mazeretli Olanlar: Hüseyin SELÇUK ve Dursun Cumali SUCU nun mazeretlerinin oy birliği ile kabulünden sonra, Sayısı 20582433-301.05-120 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Celalettin Gönültaş, Mehmet Karaman, Mehmet

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 05/02/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR ARSA MAHALLE PAFTA ADA PARSEL

BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 05/02/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR ARSA MAHALLE PAFTA ADA PARSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 05/02/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 61 Kentsel Tasarım Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk ve Mevzuat

Detaylı

MADDE 88-8/1/2002 tarihli ve 4736 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Mal ve Hizmet Tarifeleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması

MADDE 88-8/1/2002 tarihli ve 4736 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Mal ve Hizmet Tarifeleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması MADDE 88-8/1/2002 tarihli ve 4736 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Mal ve Hizmet Tarifeleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 1 inci maddesine birinci ve dördüncü

Detaylı

287 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ

287 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ 287 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ Resmi Gazete No 29221 Resmi Gazete Tarihi 30/12/2014 Kapsam 31/12/1960 tarihli ve 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 21, 23/8, 31, 47, 48, mükerrer 80, 82, 86

Detaylı

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında,

KARAR. Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Sayısı: 20582433-301.05-148 Yoklama, Gündeme İlaveler ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT'ın Başkanlığında, Mehmet GÜNER Mehmet KARAMAN Ramazan

Detaylı

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu yönetmelik, İnegöl Belediyesi sınırları dâhilinde bulunan

Detaylı

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ESENLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ, GÖREV VE YETKİLERİNİ BELİRLEYEN ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik 657 sayılı

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU UZMANLIK ALANI BAĞLI OLDUĞU UNVAN Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi Daire Başkanı Mühendis unvanının gerektirdiği yetki ve devredilmiş olan yetkiler çerçevesinde sorumlu olduğu iş ve işlemleri

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü

KARAR T.C YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ. Yoklama, gündeme ilaveler Özü ve önceki toplantının karar özetinin kabulü YEŞİLYURT BELEDİYESİ Sayısı 20582433 302.03-33 Yoklama, gündeme ilaveler ve önceki toplantının karar özetinin kabulü Belediye Meclisi, Başkanlığında, Mehmet ÇINAR, Meltem KAVUK, Şahin ÖZER, Nurettin KARAASLAN,

Detaylı

05 VE 08 OCAK 2016 ÜÇÜNCÜ DÖNEM-BİRİNCİ TOPLANTI-1. BİRLEŞİM VE 2.BİRLEŞİM TOPLANTILARINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETLERİ

05 VE 08 OCAK 2016 ÜÇÜNCÜ DÖNEM-BİRİNCİ TOPLANTI-1. BİRLEŞİM VE 2.BİRLEŞİM TOPLANTILARINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETLERİ 05 VE 08 OCAK 2016 ÜÇÜNCÜ DÖNEM-BİRİNCİ TOPLANTI-1. BİRLEŞİM VE 2.BİRLEŞİM TOPLANTILARINDA ALINAN KARARLARIN ÖZETLERİ Yunusemre Belediye Meclisinin 3. Toplantı yılı, Ocak ayı toplantısının 1. Birleşimi

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 36 İST, 27.02.2013. E-fatura hakkında 424 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı.

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 36 İST, 27.02.2013. E-fatura hakkında 424 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 36 İST, 27.02.2013 ÖZET: E-fatura hakkında 424 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği yayımlandı. 424 SIRA NO LU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI 21 Şubat 2013 tarihli

Detaylı

No: 2015/8 Tarih: 02.01.2015

No: 2015/8 Tarih: 02.01.2015 No: 2015/8 Tarih: 02.01.2015 ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti. Acıbadem Cd. Çamlıca Apt. No.77 K.4 34718 Acıbadem-Kadıköy/ISTANBUL Tel :0.216.340 00 86 Fax :0.216.340 00 87 E-posta:

Detaylı

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 135 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesi, 2084 ada,1 parsel KARAR TARİHİ : 01.08.2011 nolu taşınmaz üzerinde kayıtlı bulunan 18 adet işyerinin, belirlenen 9.450.000,00

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026

SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026 SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026 Konu: GELİR VERGİSİ KANUNUNDA YER ALAN BAZI HAD VE TUTARLARIN 2014 YILINDA GEÇERLİ OLACAK YENİ MİKTARLARI AÇIKLANMIŞTIR 30.12.2013 tarih ve Mükerrer

Detaylı