Azerbaycan Ticaret Heyeti

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Azerbaycan Ticaret Heyeti"

Transkript

1 Electrical Electronics and Services Exporters' Association Phone : Fax : Azerbaycan Ticaret Heyeti KATILIMCI KATALOĞU Address: info@tet.org.tr Çobançesme mevkii, Sanayi Cad.No:3 Dis Ticaret Kompleksi A Blok P.K Yenibosna/Bahçelievler/ISTANBUL Ekim 2014

2

3 Turkish Electro Technology Exporters Association (TET) is a professional establishment which deals with the export activities of its members. The Main Function of TET which has over member exporter firms is to improve the export volume of the electrical and electronics industries on behalf of our members and in accordance with the needs of our country. The Activities of TET Arranging Trade Delegations to target markets Organizing and participating in national / international trade fairs Organizing Buying Missions Monitoring and providing sectoral data, reports and market research studies Developing co-operations with international institutions Organizing training courses, seminars and meetings related to the industry Solving problems and difficulties arising from the legal transactions that the member firms encounter Examining foreign trade regulations and laws of importer countries so as to keep the member firms informed about the international rules.

4 Firma Hakkında: 3P Dramatik Sanatlar Dijital Reklamcılık Ltd. Şti. Mehmet Akif Ebiçlioğlu CEO 3P, Ürün Yerleştirme reklam türü ve pazarlama stratejisiyle hizmet veren reklam ajansıdır. Marka ve ürünlerin yapıtlarla ilişkilendirilmesinde, kreatif çözümler sunan ajansımız, Türkiye nin ilk Product Placement ajansıdır. ABD ve Avrupa daki partner ajanslarımızla Türkiye deki ve yurt dışındaki markalara da Hollywood ve Avrupa yapıtlarında yer alma fırsatlarını sunuyoruz. Ürün yerleştirme reklam türünü 360 derece pazarlama stratejisiyle her türlü mecrada uyguluyor, uygulamayı prodüksiyonla sıcak takiple finalize ediyor, sonuçlarıyla da markalarla buluşturuyoruz. Ajansımız ürün yerleştirme konusunda iki uluslararası sempozyum düzenleyerek Dünya da konunun bilinirliğini artırdı, tarafları bir araya getirerek uygulama avantajlarını sektörün ilgili kişi ve kuruluşlarıyla buluşturdu. Üniversitelerde seminerler vererek konuyla ilgili uzman yetişmesine katkı sağlıyoruz. İstanbul Ticaret Üniversitesi nde yakın zamanda lisans programında eğitim çalışmalarına başlıyoruz. Markalar için özel içerikler tasarlıyor ve prodüksiyonunu gerçekleştiriyoruz. Prodüksiyon hizmetimizle markanın ihtiyaçlarına cevap oluyor, Türk dizilerinin yurtdışı pazarlama faaliyetine katkı sağlıyoruz. Second Screen ve yakında gerçekleşecek teknolojik yatırımlarımızla, ürün yerleştirme uygulamalarını izleyicinin satın almasını sağlamayı amaçlıyoruz. Avrupa, MENA ve Asya yı kapsayan product placement ajanslar birliğini kurarak (BEEMAA) ürün yerleştirme konusunda dünyanın her yerinde, her markaya hizmet verebilmekteyiz. T: F:

5 3P DRAMATİK SANATLAR DİJİTAL REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. Ürün: Markalar için özel projeler tasarlıyoruz: Branded Content & Product Placement Branded Entertainment Stratejisi Tasarlıyor, Uyguluyor ve Süreci Yönetiyoruz Hollywood Avrupa- Ortadoğu Türkiye : Sinema Filmleri ve TV Programlarındaki ürün yerleştirme fırsatlarını markalarla buluşturuyoruz. Yurtdışında yayınlanan Türk yapıtlarında Türk ve Uluslararası markaları yerleştiriyoruz Product Placement Algısı Yaratıyoruz: Sempozyum, Seminer ve Eğitim çalışmaları Dijital entegrasyon Yurt dışına içerik pazarlaması TV dizi, sinema filmi tasarlanması gerçekleştirilmesi Prodüksiyon hizmetleri Second screen uygulaması Firmamıza Ait Markalar: 3P Product Placement Production( 3P Dramatik Sanatlar Dijital Reklamcılık Ltd. Şti.) BEEMAA (Branded Entertainment Europe MENA Asia Association) Üretim - Kalite ve Sertifikalar: 1.Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu Düzenleyicisi 2.Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu Düzenleyicisi Ulusal ve Uluslararası partnerlikle ( DISCOP, Hooptap ) markalarla içerikleri, içeriklerle markaları buluşturuyoruz. Product placement teknolojisini pek yakında hayata geçiren dünyanın ilk ajansı olma özelliği taşıyoruz. T: F:

6 Firma Hakkında: 4A Elektrik Elektronik Teknoloji Sanayi Limited Şirketi Devrim Eroğlu General Manager 4aelektrik.com.tr Firmamız 2005 yılında, sektördeki rakip firmalardan farklı hizmet verme ve konusunda lider olma amacıyla kurulmuş, bu maksatla insana ve teknolojiye yatırım yaparak bugüne kadar önemli referans projelere imza atmış bir şirkettir. Bu referanslar sadece Enerji Üretimi, İletimi ve Dağıtımı ile ilgili değil, aynı zamanda Organize Sanayi Bölgeleri (OSB), Petrol-Gaz Tesisleri, Ağır Sanayi Tesisleri, ulaşım projeleri ve sistemleri (özellikle demiryolları ve metro) gibi konularda çeşitlilik göstermektedir. Ekibimiz, iletim hatları ve trafo merkezleri için koruma ve kontrol sistemleri, her türlü dağıtım şebekesi için altyapı, SCADA, DMS, EMS, DCS uygulamaları, generatorler için koruma, kontrol, ikaz ve senkronizasyon sistemleri, SF6 Gazı Doldurma-Boşaltma, Temizleme ve Yenileme sistemleri konusunda, proje dizaynından ürün tedariğine, tüm mühendislik çalışmalarından sahada fiili uygulamaya, test, devreye alma çalışmalarından eğitim ve satış sonrası servis hizmetlerine kadar projelerinizin tüm safhalarında hizmet verebilecek yetkinliğe sahiptir. Firmamız Türkiye de birçok referansa sahip olduğu kadar, Umman, Bahreyn, Yemen, Suudi Arabistan, Kenya, Nijerya, Gürcistan, Türkmenistan, Makedonya, Kıbrıs gibi ülkelerde de pekçok referansa sahiptir. Bizce iş hayatı globaldir; 25 ten fazla uzman mühendisi ile 4A Elektrik size bulunduğunuz coğrafyada beklediğiniz hizmeti sunacak isteğe ve deneyime sahiptir. 4A Elektrik, SEL (ABD), HUBBLE (ABD), SURVALENT (Kanada) ve DILO (Almanya) markalarının partneri ve temsilcisi olup ISO9001 ve OHSAS18001 sertifikalıdır. Kerem Özdoğan Deputy General Manager 4aelektrik.com.tr 4 T: F:

7 4A ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Ürün: 4A Elektrik,sadece konusunda uzmanlaşmış 25 ten fazla yetkin mühendisi ile sektörde en fazla bilgi ve deneyime sahip firmalardan biridir. Farklı coğrafyalarda proje yürütmüş 4A Elektrik ekibi projenin gereksinimlerine göre davranış geliştirme becerisine ve deneyimine sahiptir. 4A Elektrik, portfoyünde sunduğu koruma, kontrol, otomasyon ve RTU panoları ile her türlü AG dağıtım panolarının üretimini kendi tesislerinde ve her biri kendi alanında kalite belgeli ürünler kullanarak üretmektedir. Firmamız Toplam Kalite Yönetimi ve İş ve İşçi Güvenliği felsefesine göre çalışanlarının rol aldığı ve her yıl Bureau Veritas tarafından denetlenen ISO9001 ve OHSAS18001 sertifikalarına sahiptir. Buna ek olarak firmamız, SEL (Schweitzer Engineering Laboratories, USA) firması tarafından hem koruma ve kontrol alanında hem de SCADA ve otomasyon alanında Blue Expert sertifikası ile belgelendirilmiş dünya üzerindeki ilk ve tek sistem entegrasyon ve mühendislik firmasıdır. Üretim - Kalite ve Sertifikalar: 4A Elektrik in partneri ve temsilcisi olduğu markalar: SEL (ABD): Koruma, Haberleşme ve Otomasyon ürünleri HUBBLE (ABD): Enerji sistemleri ile ilgili muhtelif ürünler SURVALENT (Kanada): SCADA (DMS, EMS, DCS etc) sistemleri DILO (Almanya): SF6 Yönetim cihazları T: F:

8 Firma Hakkında: Atmaca Elektronik Ticaret ve Sanayi A.Ş. Alper Gürel Foreign Trade Manager com.tr Atmaca Elektronik, 1979 yılında Kurucumuz Hayrettin Atmaca tarafından kişisel bir girişim olarak ticari hayatına başlamıştır. Vergi rekortmenlikleriyle başlayan bu ticari sürecin sonucunda Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri m2 kapalı alanda İstanbul da faaliyet göstermektedir. Türkiye deki en modern komponent yüzey montaj hatları, yüksek üretim ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeydedir. Bu üretim gücü tesisi, yılda 1 milyon LCD, LED TV ve 3 milyon uydu alıcı kapasitesine ulaştırmaktadır. Günümüzde tüketici beklentileri sürekli gelişmekte ve yenilenmektedir. Atmaca Elektronik bünyesindeki ARGE departmanı bu beklentileri karşılamak için sürekli yeni projeler üretmekte ve geliştirmektedir. 3D LED TV, Entegre uydu alıcıya sahip Sunny Alura LED, Dual LCD TV ve Sunny HD Multimedia Uydu Alıcı bu yeniliklerin son örnekleridir.ayrıca LED TV ve 3D Led TV üretimlerimizde bu inovasyonun içindedir. LED TV serilerimizde ekran boyutları: , 3D LED olarak 48, 55, 65 ve 84 ekran mevcuttur. Atmaca Grubu, kısa süre önce elektrikli ev aletleri üretimi için de yatırımlarını tamamlamış ve üretime geçmiştir. Sunny Esfera ve Sunny Cascada elektrikli süpürgeleri üretiminde robot teknolojisi kullanılmaktadır. Türkiye nin üçüncü büyük yerli üreticisi olan Atmaca Elektronik, 33 yıllık üretim-pazarlama deneyimi, 1000 den fazla çalışanı, milyonlarca memnun müşterisi ve etik değerlere olan inancıyla Türkiye nin sayılı üreticilerinden biridir. Bugün Atmaca Elektronik ayrıca kendi panellini OPEN CELL teknolojisiyle üretir hale gelmiştir. T: F:

9 ATMACA ELEKTRONİK SUNNY Ürün: Atmaca Elektronik San. ve Tic. San. AS, SUNNY marka adı altında televizyon ve elektrikli ev aletleri yapan Türk üreticisidir. Sunny marka yanında müşterinin markasına yanı OEM üretim yapmaktayız.ürünlerimiz şunlardır: > Televizyonlar > UYDU ALICILARI > SES GÖRÜNTÜ ÜRÜNLERİ > NAVİGASYON ÜRÜNLER > OTO SİSTEMLERİ > MUTFAK ÜRÜNLERİ > KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ > TEMİZLİK ÜRÜNLERİ > BEYAZ EŞYA > ISITMA VE SOĞUTMA ÜRÜNLERİ Firmamıza Ait Markalar: Genel olarak kullandığımız markalar, Sunny, Axen ve Woon dur. Üretim - Kalite ve Sertifikalar: Şirketimiz ISO 9001, EMC, LVD ve CE sertifikalarına sahip olup ülkeye bağlı olarak ATR, EU1 ve Euromed belgelerini verebilmektedir.atmaca Elektronik Elektronik ve Tüketici Eketroniği gruplarunda Türkiye İhracat Üçüncülüğü ile son iki senedir ödüllendirilmektedir. T: F:

10 Firma Hakkında: Bios Bilgi İşlem Organizasyon Sağlık Hizmetleri San. Tic.Ltd.Şti. Haluk Kemal Duraksoy CEO BİOS Limited Şirketi 1987 yılında Elektronik Mühendisliği konusunda Ar-Ge hizmetleri vermek üzere kurulmuştur. Savunma sanayi ve endüstrinin talep ettiği birçok projeyi başarı ile gerçekleştirmiştir. Bulut teknolojisi ile uzaktan izleme, bilgi toplama, yönetme gibi işlevleri kişisel ve kurumsal müşterilerine paket bir çözüm olarak sunan BIOS- TURK bu çerçevede, endüstriyel kontrol, akıllı evler, güvenlik, tarım, lojistik ve araç takip yönetimi gibi konularda hizmet vermektedir. Bulut teknolojisinde çok önemli bir yer tutan kablosuz veri iletişim sistemleri konusunda çeyrek yüz yıldan fazla deneyime sahip BIOSTURK, eğitimli teknik personeli ve kalite sertifikasyonları ile araç takip cihazları, M2M (Telemetri/Scada) cihazları, personel takip cihazları üretmektedir. Bu standart üretimler dışında, hızlı ve kaliteli özel tasarımlar, prototip ve istenen marka ve logo ile seri üretim de yapmaktadır. Bulut platformunda çalışan araç takip, M2M (Telemetri-Scada), personel takip ve kamera izleme yazılımları verilen hizmet paketinin önemli parçalarıdır. Satış sonrası servis ve teknik destek hizmetleri ile koşulsuz müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulan bir misyon olmuştur. BIOSTURK ün vizyonunda, bulut alt yapısında daha fazla sektörün ihtiyaç duyduğu çözümleri portföyüne eklemek vardır. T: F:

11 BIOSTURK Ürün: Bulut tabanlı uzaktan izleme çözümleri, Mobil veri uygulamaları, GPS/GSM/UYDU tabanlı araç takip sistemleri, Scada - Telemetri M2M sistemleri, Akıllı bina ve otomasyon sistemleri, İsteğe bağlı donanım tasarımı ve yazılım geliştirme. Üretim - Kalite ve Sertifikalar: BIOS, ISO9001 kalite yönetim sertifikasına sahiptir. BIOS, ürünlerinin, CE sertifikaları vardır. T: F:

12 Firma Hakkında: Elektra Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti yılında transformatör üretimi amacıyla kurulan Elektra Elektronik günümüze kadar transformatör, reaktör, enerji kalitesi gibi çözümlerle Türkiye de ve dünyada kalite çizgisinden ödün vermeden ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Çözümlerin tasarımını ve üretimini kendi insan kaynaklarıyla gerçekleştiren Elektra senelerin getirdiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle Türk Elektronik Sanayisinin gerçek anlamda Ar- Ge yapan firmaları arasında da ön sıralarda yer almaktadır. İlker Çınar Export Manager elektra.com.tr Bugün Türkiye nin yanı sıra Asya da Çin de de ofisi bulunan Elektra Elektronik 55 in üzerinde ülkeye ihracat yaparken inşaat, endüstri, raylı sistemler, otomasyon, medikal, askeriye, denizcilik ve benzeri sektörlerin önde gelen firmalarının çözüm ortağı olma konumundadır. Ürünler: AG/OG Kuru tip izolasyon transformatörleri, Medikal Transformatörler, Oto Transformatörler, AG/OG Harmonik Filtre Reaktörleri, AG/OG Şönt Reaktörler, OG Akım Sınırlama Reaktörleri, AG Hat filtreleri, AG Sinüs Filtreleri, Deşarj Reaktörleri T: (4 Hat) F:

13 ELEKTRA Ürün: AG/OG Kuru tip izolasyon transformatörleri, Medikal Transformatörler, Oto Transformatörler, AG/OG Harmonik Filtre Reaktörleri, AG/OG Şönt Reaktörler, OG Akım Sınırlama Reaktörleri, AG Hat filtreleri, AG Sinüs Filtreleri, Deşarj Reaktörleri Üretim - Kalite ve Sertifikalar: :GOST-R, IRIS, TSE-ISO-EN 9000,UL çalışmalarımız devam etmektedir. T: (4 Hat) F:

14 Firma Hakkında: Federal Elektrik Yatırım ve Ticaret A.Ş. 25 yıldır elektromekanik sektöründe faaliyet gösteren FEDERAL 2008 yılında dünyada tanınmış marka olarak tescil edilmiştir. Ürün gamında elektrik malzemeleri, mermer, aydınlatma ürünleri, doğalgaz sayaçları bulunmaktadır. Grubun lokomotif şirketi FEDERAL ELEKTRİK 3250 çeşit ürün üretip, 4 kıtada 45 ülkeye satış yapmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında 10 a yakın patent, 100 e yakın marka, 200 e yakın tasarım tesciline sahiptir. Kaliteyi Müşterilerimizle Üretiyoruz Oğuzhan Eşki Goverment Tender Manager federalmarketing@federal.com.tr Günümüzün sürekli değişen ve gelişen dünyasında kaliteyi yaratmak, korumak, geliştirmek ve müşteri isteklerini ekonomik bir şekilde karşılamak, üreticilerin vazgeçilmez sorumluluğu haline gelmiştir. FEDERAL kuruluşundan bu yana, müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla yaratılan ürün ve/veya hizmetin kalitesini geliştirmeyi, doğru zamanda, hatasız, eksiksiz olarak ulaştırmayı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlamıştır. Fatih Aksakal Network Development Manager federalmarketing@federal.com.tr 12 T: F:

15 FEDERAL ELEKTRİK YATIRIM VE TİCARET A.Ş. Ürünler: Kompakt Tip Devre Kesiciler Açık Tip Devre Kesiciler Otomatik Sigortalar Kaçak Akım Koruma Şalterleri Parafudrlar Darbe Akım Anahtarları Sigortalı / Sigortasız Yük Ayırıcılar Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcılar NH Sigortalar Üretim - Kalite ve Sertifikalar: Silindir Sigortalar Kontaktörler Termik Röleler Kondansatörler Röleler ve Ölçü Aletleri Akım Trafoları Otomatik Transfer Şalterleri Panolar ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, TSE, ASTA, GOST, SLM, IPH, IHP T: F:

16 Firma Hakkında: Güneş Kilit End.Ürn.San.Tic.Ltd. Şti. Firmamız pano sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesiyle 2010 yılında kuruldu. Satışını yaptığımız kilit, menteşe ve aksesuarlar pano ve kabin üreticileri, çelik eşya ve mobilya sektörlerinde kullanılmaktadır. Ziya Gökalp Aydın General Manager İbrahim Cinek Director Of The Company 14 T: F:

17 GÜNEŞ KİLİT END.ÜRN. SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Ürün: ÜRÜN VE SERVİSLER Çeşitli pano kilitleri ve menteşeleri Çelik eşya ve mobilya kilitleri Aksesuarlar ve izolatörler Contalar Punta makinaları ve vidaları ÖZELLİKLER Bir kısım ürünlerimiz ISO kalite yönetim sistemi ile üretilip Rosh ve ASTIM B117 belgelidir.contalarımızın test belgeleri vardır. Ürün yelpazemiz çok geniştir Üretim - Kalite ve Sertifikalar: 2 Adet tescilli markamız var GK GÜNEŞKİLİT GNK Marka tescillerimiz yukarıdaki gibidir. Fakat biz üretim yapmayıp sadece alım - satım şeklinde ticaret yapmaktayız. Dolayısı ile sattığımız ürünlerde kendi markamız değil sattığımız firmaların markası bulunmaktadır.ürünlerimiz ağırlıklı olarak (ATOS) MARKALIDIR Kısmen (SERMAK) markalı ürünleri de satıyoruz.bunların dışında aksesuar ağırlıklı olarak farklı firmaların da malını satmaktayız. T: F:

18 Hasçelik Kablo San. Tic. A.Ş. Firma Hakkında: 1989 Yılında Kayseri de kurulan ve Türkiye nin önde gelen Alüminyum İletken, Kablo üreticilerinden biri olan firmamız HASÇELİK KABLO SAN. TİC. A.Ş. kurulduğu günden itibaren büyüyen yapısı ile birlikte aşağıdaki yüksek kaliteli ürünleri üretmekte ve ürün yelpazesini genişletmekle birlikte uluslararası ve ulusal pazarlarda pazar payını artırarak yoluna devam etmektedir. Serdar Özkaya International Sales Manager - 6kV-66kV arası XLPE Yalıtkanlı, Bakır ve Alüminyum İletkenli Orta Gerilim Enerji Kabloları - Alpek Kablolar (0,6/1kV AER Kablolar) - Alvinal Kablolar (0,6/1kV YAVV Kablolar) - Tam Alüminyum iletkenler(a.a.c) - Çelik Özlü Alüminyum iletkenler(a.c.s.r.) - OPGW Koruma Teli - AACSR Koruma Teli - 70 MM² ve 96 MM² Topraklama Teli - Q 9,50 mm, Q12,00 mm ve Q15,00 mm Alüminyum Filmaşin - Q 9,50 mm Alüminyum Alloy T: F:

19 HASÇELİK KABLO Ürün: Firmamız modern fabrikaları, ekipmanları, teknolojisi ve ayrıca deneyimli teknik elemanları ile uyulması gereken ulusal (TSE ve TSEK) ve dünya standartlarına (ASTM, DIN, BS, EN, GOST, AENOR, UL) göre üretim yapmaktadır. Bunlarla birlikte ISO 9000 belgeli üretici bir firma olarak ürünlerimizin yüksek kalitesinin, her bir ürün için aynı ve sürekli olduğunu taahhüt ediyoruz. AVRUPA, A.B.D., ORTADOĞU, ASYA ve AFRİKADAKİ müşterilerimizin özel gereksinimlerini karşılamaktan, tam zamanında teslimata kadar birçok konuda isteklerini karşılayarak kendini kanıtlamış olmaktan gurur duyuyoruz. 50 bin metre kare kapalı alana sahip, alüminyum iletken ve kablo alanında kapasite yönünden Avrupa daki en büyük tesis olma özelliğine sahip yeni fabrikamızda, XLPE Yalıtkanlı, Bakır ve Alüminyum iletkenli Orta Gerilim Enerji Kablosu üretimi de yapmaktayız. T: F:

20 Firma Hakkında: M&L Software And Sysytem Soluitions Levent Sekban CEO-Managing Partner I)Yazılım Ve Sistem Çözümleri ; com II)LED Aydınlatma Çözümleri ; III)TEknolojik ürünler ve Sarf Malzemeleri. IV)SİSTEM ENTEGRASYON- Server KURULUM -DATA CENTER HİZMETLERİ -VERİ GÜVENLİĞİ Donanım Teknik Servis;Özel Teknolojik bilgi işlem hizmetleri I)Firmamız Yazılım Anlamında 4 ana başlıkta Uzmandır ) KUYUMCULUK Sektörü Yazılımları- 27 ülke 80 il 6000 kullanıcı Firma 21 yıllık tecrübe M&L Yazılım da..çok lu dillerde Çözümler.. 1.2) MLAGES -RFID (Radio Frekans Teknolojisi ile Uzmanlık Gerektiren Verimlilik Çözümleri-Hızlı mağaza Sayım ve kontrolü )-Tekstil -kuyumculuk Mağazacılık Müzecilik Otomotiv gibi sektörlerde Özel Yazılım ve Donanım Çözümlerine Taliptir.. -ürün videosunu seyredin 1.3) MLGÜVENLİK Veri Güvenliği İle İlgili Çözümler- MLKOALA Çok gizli bilgi Çözümü bize sorun.. MLFILEPANEL Know how ınızı korur gizlilik Güvenlik Denetim Sağlar Veri Dosyalarınız Güvencede 1.4)MLWebçözümler ; internet tabanlı Yazılımlar ve Projeler - *MLkur.com - kurpano. com -Online Kur programları *jewelcity.com jewelturk.com kuyumturk.com Sektörel iş geliştirme Portalı.. *MLwebkatalog.com ürün Ve Beğeni Yönetimi Kobiler için. *MLjewel.net B2B Online Sipariş;ürün ve Müşteri Yönetimi (altın.ml-arge.com ) gibi projeler.. Lütfen girip inceleyiniz. Yazılımlarımızın % 95 i İç ve % 5i Dış Piyasada Kuyumculuk sektörü Tarafından Kullanılmakta ; 80 il ve 27 ülkede TR,Eng,ve Almanca olarak kullanılabilmektedir. ARİŞ-ZEN Diamond ;KOÇAK GOLD Referanslarımızdan bazıları.yurtdışı Referansları ise ALMANYA ;HONKHONG;MEKSİKA;İNGİLTERE,- BELÇİKA,İSVİÇRE ;FRANSA;İTALYA ve AZERBAYCAN gibi 27 ülkede Çözümlerimiz Kullanılıyor.. HONKONG(CORE JEW- ELLERY) MEKSİKA (DESEO JEWELLERY) II)LED AYDINLATMA sektöründe 2011 yılından beri Faaliyet Gösteriyoruz.. Kuyumculuk firmaları Vitrin ;Her Türlü Mağaza -Mağaza Fabrika Restoran Ev,Siteler Binalar ;Hastaneler Minimum enerji maximum aydınlatma sloganımızla ilgi alanındadır; MLLEDAYDINLATMA Butik Çözümler üreten Tamamen Kurumların ihtiyaçlarına odaklı butik çözümler üreten bir Çalışma birimidir.. ; Hizmet Videosunu seyrediniz. III)Bu Ürünlerimize ilave olarak Adlı sitemizde en yeni Teknolojik ürünleri; AİPTEK markası altında En ucuz fiyata sunuyoruz..kuyumculuk Ürünleri ve SArf malzemeler de Burada Tel : Teknolojk ürünler siteniz Ministudyo.com dan ürün Aydınlatma Standımızı inceleyiniz. Fotoğraflarınızı çekmek için gerekli Işık Ministudyodan geliyor.. kataloglarınızı oluşturup Müşteri Vip ve ürün sertifikalarınızı buradan basabilirsiniz.. Ministudyo ürün aydınlatma Kutusu Plastik kart Yazıcılar Sertifika Kartları hepsi Mlshop.biz de www. mlshop.biz Sizin Alış veriş siteniz IV) TEKNİK SERVİS -NETWORK SERVER KURULUM DATA CENTER HİZMETLERİ -VERİ GÜVENLİĞİ DONANIM HİZMETlerİ- ÖZEL TEKNOLOJİK HİZMETLER. Teknikhizmetler linki Firmamız 21 yılda 500 E Yakın firmaya Server ve Network kurmuş ve firmaların tüm veri Güvenliği altyapısından yazılıma kadar çözümlerini üretmiştir.data Center Hizmetleri 2006 yılından beri faaliyet alanımız kapsamındadır. Firmalara Bilgi hizmet ve yazılımsal destekleri içeren Aylık ve yıllık hizmet anlaşma- ları yapılmaktadır..firmamız 1993 ten beri sürekli Gelişimi hedefleyen Kadrosu ile Bu hizmetlere taliptir Tüm iletişim bilgileri mlbil.com/iletişimde T: (0212) F:

21 M&L SOFTWARE SOLUTIONS CO LTD Ürün: ve da ve mlshop.biz de görünüz.. 1) MLGOLD-MLJEWEL-MLDIAMOND ; Kuyumculuk Otomasyonları Programları com İmalat-Toptan-Perakende Kuyumculuk Programları 2) MLAGES-(Akıllı Güvenli Etiket sistemleri)rfid Çözümleri.. 3) MLKOALA MLFilePanel Yazılım Veri Güvenliği Çözümleri 4) MLLEDAYDINLATMA Sistemleri.. 5) MLSHOP.biz -Teknolojik ürünler.. 6) ML Teknolojik ve Hologramik REklam Ürünlerii-Yeni 7) MiniStudyo: Küçük Ürün fotograf Çekme Stüdyosu 8) MLJEWEL.NET : sipariş Ürün Ve müşteri yönetim Programı.. 9) MLWEBKATALOG : Genel Amaçlı KAtaloglama ve Ürün Gösterim Programı katalog.com 10) MLKUR.com:Online Döviz Ve Altın Kur Gösterim Programı-Mlkurcuk. 11) JEWELCITY -Kuyumculuk Sektörü Uluslarası iş Geliştirme Portalı ) AİPTEK ürünleri Mobil Projeksiyonlar-Kameralar-Trafik Ve aksiyon Kameraları Aiptek V60-V100- İ55 Z3 gibi markalar.. Üretim - Kalite ve Sertifikalar: Firmamız M&L YAZILIM KOSGEb in Türkiye de 70 Yazılım Firmasının yer Aldığı KOSGEB havuzundadır M&L Bilgisayar LTD şti 2006 dan 2009 a kadar ISO9001:2000 Kalite belgesine sahip olup Kendi isteği 2009 dan sonra bu belgeye Başvurmamıştır. M&L Yazılım Dünya da En yaygın Rfid Çözümünü hem de Kuyumculuk Sektöründe kullandıran Firmadır. (videoyumuzu izleyin)70 e yakın mağaza Sayımı bu mucize çözümle gerçekleşti..) M&L LedAydınlatma Birimi -3 senede 450 ye yakın mağaza Avm Hastane ve Fabrika Aydınlattı.. T: (0212) F:

22 Firma Hakkında: Mikrosay Yazılım ve Elektronik, Enerji Mikrosay: Üründe Kalite, Üretimde Verimlilik e giden yol... Mikrosay, kurulduğu 1988 yılından bu yana sektörlere enerji tasarrufu sağlayan, üretim kontrolünü ve kalitesini arttıran elektronik kontrol cihazları tasarlamakta ve kendi montaj hatlarında üretmektedir. Ayse Tülin Terzioğlu Business Development Manager Soluduğumuz havayı ve kullandığımız suyu mikroplardan arındıran, sigara, tuvalet, kızartma kokusu gibi istenmeyen kokuları yok eden, temiz hava sağlayan TrioVita; Hava ve Su Temizleme Sistemi, evler, mutfaklar, tuvaletler, kafe ve restoranlar, oteller, ofisler gibi her türlü kapalı ortamda kullanılmaktadır. BatKont, Batarya/ Akü Kontrol ve Yönetim Sistemi, telefon baz istasyonları, hastaneler, askeri tesisler gibi kritik akü kullanımı olan yerlerdeki akü guruplarının kontrol ve yönetimini yapan bir sistemdir. Mikrosay, elektronik üretimin yanısıra gerçek zamanlı ticari ve endüstriyel yazılım uygulamaları da geliştirmektedir. Şirketlere dönük olarak internet üzerinden güvenli konuşma, yazışma ve data transferini gerçekleştiren NetTalk mobil haberleşme geliştirdiği yazılımlara bir örnektir. Hasan Terzioglu Managing Director TEOS EMS; Enerji Yönetim Sistemi, şirketlerin su, gaz, elektrik dağıtımlarını izlemesini, enerji tüketimini kontrol etmelerini, TEOS TMS; Tank Yönetim Sistemi ise, Tank Saha larının uzaktan izleme ve kontrolünü sağlayan SCADA uygulamalarıdır. Sensors BatKont; Battery Control and Management System Battery 1 Batteries Battery 2 Battery 3 Battery 4 Battery 5 Battery 6 Battery 7 Battery 8 T: F: / 20

23 MIKROSAY SOFTWARE AND ELECTRONICS, ENERGY Ürün: TrioVita: Hava ve Su temizleme, koku giderme sistemi BatKont; Hastaneler, baz istasyonları, askeri tesisler gibi kritik kullanım yerlerindeki akü gruplarının kontrol ve yönetim sistemi Gaz Kuyularında gaz çıkışını kontrol eden Kuyu Akış Kontrol ve Yönetim Sistemi Toplu taşıma sistemlerinde bilet tanımaya yarayan Encoder/ Decoder lar. NetTalk; Kullanıcılar arasında güvenli görüşme sağlayan uygulama programı Su, Gaz, Elektrik dağıtım ve kullanım hatları için Enerji Yönetim ve Kontrol Sistemi (SCADA Uygulaması) Üretim - Kalite ve Sertifikalar: Mikrosay, 1988 den bu yana deneyimli Mühendis ve tekniker kadrosu ile başarılı Ar-Ge çalışmaları, elektronik cihaz üretimi yapmakta ve gerçek zamanlı uygulama programları geliştirmektedir. Elektronik üretim hatlarında en modern, en son teknikler kullanılmakta, gerek elektronik, gerek uygulama ve endüstriyel otomasyon/integrasyon konularında uluslararasi projeler ISO sertifikalarına uygun başarılı proje yönetimi ile tamamlanmaktadır. Mikrosay, Avrupa Birliği Projelerinde iki projeyi koordinatör, bir projeyi de katılımcı olarak yürütmektedir. Odor and Germ Removal and Disinfection Planes, Public Transportations Triovita Hotels, Hospitals Houses, Offices,Shops Mikrosay A Ş. T: F: / 21

24 Firma Hakkında: Ören Kablo Pazarlama Ticaret Limited Şti. Ören Kablo, kablo üretim sektörüne 1979 yılında koaksiyel tipi kablo üretimiyle girmiştir. Kuruluşundan bu yana, stratejilerini, koaksiyel kablo pazarı ve segmentlerinde yer alan müşteri taleplerini ve rakiplerin gelişimini sürekli izleyerek belirlemeyi ilke edinen Ören Kablo, hızlı değişim gösteren iş çevresinde müşteri tatmini ve devamlılığını sağlayacak ürün ve hizmet üretiminde ileri teknolojinin avantajlarını kullanmayı her zaman başarmıştır. Ender Tulum Export Sales Executive Üretim faaliyetlerini Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesi nde yer alan modern üretim tesislerinde gerçekleştiren Ören Kablo, kablolu TV, dijital uydu, data kabloları, interaktif CATV kabloları, CAT5, CAT6 Lan kabloları, sinyal kumanda kabloları ve yangın ihbar kabloları gibi çok geniş bir yelpazede üretim yapmakta, ve bu yelpaze içinde yer alan tüm ürün gruplarının aynı zamanda sektörde yanmaz kablo olarak adlandırılan, halojen free kablonun, düşük dumanlı ve alev geciktirici versiyonlarını da müşterilerin kullanımına sunmaktadır. Yıllık 58 milyon metre koaksiyel kablo üretim kapasitesine sahip olan Ören Kablo, 2004 yılı başlarında Fiziksel Köpüklü PE yalıtkanlı kablo üretimine geçerek, gerçekleştirdiğini Gaz Enjeksiyonlu Skin / Foam / Skin üçlü püskürtmeli Fiziksel Köpüklü Polietilen Extruder hat yatırımı ile Türkiye nin dijital yayın kablo ihtiyacının % 70 ini tek başına karşılamaktadır. Ören Kablo, Türkiye pazarındaki başarısının yanı sıra, İngiltere, İsrail, Mısır, Katar, Irak, Fransa, İtalya, Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, Hollanda ve Ukrayna gibi ülkelere ihracat yapmaktadır. ISO Kalite Yönetim Sistemi dahilinde üretim yapan Ören Kablo, üstün kalite ve sürekli müşteri memnuniyeti ve bağlılığının sağlanması ilkesini hedeflemiştir. 22 T: F: oren@orenkablo.com

25 ÖREN KABLO Ürün: Ören Kablo nun üretimi dahilinde olan zayıf akım kabloları ve Gümrük Kodunu içeren ürünlerden oluşmaktadır. Portföyümüz de yer alan ürünlerimiz; Koaksiyel Kablolar Kablo TV, İnternet Uygulamaları ve Uydu-Anten sistemleri uygulamalarında kullanılan (HS ), Kablosuz iletişimde kullanılan Koaksiyel Kabloları (HS ), CCTV Kamera ve Güvenlik Sistemlerinde Kullanılan Kablolar (854420), Dahili Tip Telefon Kabloları (HS ), Yangın Alarm Tipi Kablolar (HS ), Sinyal ve Kumanda Kabloları (HS ), Zayıf Akım Enerji Kablosu (HS ) Üretim - Kalite ve Sertifikalar: - ISO VDE - KABEL KEUR - CE - CAI - TSE TSEK TÜV RHEINLAND T: F: oren@orenkablo.com 23

26 Prosense Teknoloji San. Ltd Şti Firma Hakkında: Prosense Patlayıcı ve zehirli endüstriyel gazların algılanmasına yönelik cihazların geliştirilmesi amacıyla kurulmuştur. Prosense her zaman kaliteli ve ileri teknolojili sistemler üretmeye öncelik vermiştir. Bu doğrultuda yapılan araştırma/geliştirme faaliyetleri sonucunda Türkiye nin uluslararası standartlara sahip ilk Infrared, pelistör ve elektrokimyasal sensörlü gaz dedektörleri Prosense tarafından üretilmiştir. Özkan Karataş General Manager Prosense 40 dan fazla endüstriyel gaz için detektör üretmektedir. Bu detektörlerin 300 e yakın modelinde ATEX belgesi bulunmaktadır. Bu yönüyle Prosense Türkiye deki tek ve en büyük üretici konumundadır. Dünya genelinde ise ürün çeşitliliği anlamında oldukça iyi bir pozisyondadır. Ürün grupları gaz dedektörlerinde ProSense, kontrol panellerinde SenseLogic ve ev tipi dedektörler KGD markalarıyla sunulmaktadır. ATEX direktifi 94/9/AT doğrultusunda Ağustos 2010 yılında Prosense e ait ilk model gerekli test ve üretim koşullarını sağlamış ve ATEX belgesi almıştır. Prosense ev tipi gaz dedektörlerini EN standardına uygun olarak üretmektedir. Bu detektörler aynı zamanda TSE uygunluk belgesine sahiptir. İlgili direktifler doğrultusunda yapılan testler sonucunda bütün cihazlarımız CE markalamasına sahiptir. Prosense te kalite kesinlikle şansa bırakılmaz. Kaliteye olan inancımız nedeniyle üretim süreçlerimiz deneyimli personelimiz tarafından sürekli kontrol altında tutulmakta ve 2008 yılından beri ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi bütün süreçlerimizde uygulanmaktadır. T: F:

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO

KALİTE BELGELERİMİZ GOST LPCB BAŞOĞLU KABLO Sertifika Kataloğu Biz Kimiz? Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. 1980 yılından beri faaliyet gösteren, kazandığı deneyim ile hem ulusal hem de uluslararası alanda söz sahipliği yapan sektöründe

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

1/10 PR _P-Hidrokarbon. PROSENSE P SERİSİ (P-XX25 ve P-XX23) HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ UYGULAMA ALANLARI TEKNİK ÖZELLİKLER

1/10 PR _P-Hidrokarbon. PROSENSE P SERİSİ (P-XX25 ve P-XX23) HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ UYGULAMA ALANLARI TEKNİK ÖZELLİKLER PR20160926-1_P-Hidrokarbon PROSENSE P SERİSİ (P-XX25 ve P-XX23) HİDROKARBON (PATLAYICI) GAZ DEDEKTÖRLERİ Prosense "P" serisi gaz dedektörleri havada bulunan Parlayıcı gaz buharlarının ve Patlayıcı gazların

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

ELEKTRİKLİ MAKİNELER VE KABLOLAR SEKTÖR RAPORU

ELEKTRİKLİ MAKİNELER VE KABLOLAR SEKTÖR RAPORU ELEKTRİKLİ MAKİNELER VE KABLOLAR SEKTÖR RAPORU Hazırlayan Sinan YÜZAL 2010 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi ELEKTRİKLİ MAKİNELER VE KABLOLAR ARMONİZE NO: 8501

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO VE TELLER Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO ve TELLER GTİP:8544 TÜRKİYE DE ÜRETIM VE DIŞ TİCARET Üretim Kablo ve teller

Detaylı

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. GİRİŞ HAKKIMIZDA MARKALAR ve ÜRÜN GRUPLARI GLOBAL FAALİYET AĞI VE PAZAR KONUMU ÖDÜLLER SERTİFİKALAR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞ Sora Grup firmalarından

Detaylı

Anahtar teslim proje yönetimi

Anahtar teslim proje yönetimi Anahtar teslim proje yönetimi www.simora.com.tr simora simora Simora Mühendislik; 2011 yılında Türkiye de ve yurtdışında hizmet vermek amacıyla kurulmuş, her gerilim seviyesinde açık ve kapalı şalt işlemlerini

Detaylı

ELEKTRİKLİ MAKİNALAR. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

ELEKTRİKLİ MAKİNALAR. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi ELEKTRİKLİ MAKİNALAR Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi ELEKTRİKLİ MAKİNALAR SANAYİ ARMONİZE NO: 85 SITC NO: 775 Elektrikli Ev Cihazları

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

YIL FİYAT LİSTESİ ARALIK 2018

YIL FİYAT LİSTESİ ARALIK 2018 4 YIL FİYAT LİSTESİ ARALIK 2018 /orencable www.orenkablo.com Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. Hammadde fiyatlarında olabilecek değişikliklerde herhangi bir duyuru yapmaksızın fiyat değişiklik hakkımız

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

1984 ten beri büyüyen bir aileyiz. Başarımızın sırrı, insanların kalbini kazanmaktan geçiyor... Chairman.

1984 ten beri büyüyen bir aileyiz. Başarımızın sırrı, insanların kalbini kazanmaktan geçiyor... Chairman. 1984 ten beri büyüyen bir aileyiz. Başarımızın sırrı, insanların kalbini kazanmaktan geçiyor... Chairman www.borsan.com.tr www.borsangrup.com 2017 www.borsangrup.com Türkiye nin en büyük gruplarından biri

Detaylı

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç

DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç DETECTOMAT KİMDİR? detectomat: 30 Yıllık araştırma-geliştirme deneyiminin verdiği güç Detectomat firmasının da içinde bulunduğu JOB Group un Yönetim kurulu başkanı Eduard J. Job, 1968 yılında Minimax AG

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir.

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir. Tanıtım ATSCO SOLAR PANEL bir Solar Teknoloji firması olarak İngiltere ve Türkiye de Türk-İngiliz ortaklığı ile Şubat 2011 tarihinde kurulmuştur. Şirket olarak hedefimiz global müşterilerimize yüksek kaliteli

Detaylı

F YAT L STES A USTOS 2011

F YAT L STES A USTOS 2011 F YAT L STES A USTOS 2011 Ören Kablo, kablo üretim sektörüne 1979 y l nda koaksiyel tipi kablo üretimiyle girmifltir. Kuruluflundan bu yana, stratejilerini, koaksiyel kablo pazar ve segmentlerinde yer

Detaylı

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri Ürün grupları markalarımız Modüler Askı Destek Sismtemleri Şirketimiz FALKON MÜHENDİSLİK PROJE & DANIŞMANLIK firması olarak geleceğiniz güvence altına almak, insan hayatını ve yatırımlarınızı korumak için

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39

bozkan tarafından yazıldı Cumartesi, 05 Aralık :49 - Son Güncelleme Pazartesi, 31 Mayıs :39 PROSER ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 2003 yılında Bilal ÖZKAN tarafından İstanbul da kurulmuşbir aile şirketidir. Kurulduğundan beri dürüstlük ve kaliteden de ödün vermeden müşterilerini

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON VİZYONUMUZ SDA Enerji Telekomünikasyon Elektronik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti, kuruluş tarihinden itibaren sektörün ileri gelen markaları ile işbirliğine giderek Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

ENKAD. Hayallerinizin İnşasına. Yardım Ediyoruz... » ELEKTRİK KATALOĞU « www.enkadinsaat.com.tr. İNŞ. METAL ve YAPI ENDS. MAML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ENKAD. Hayallerinizin İnşasına. Yardım Ediyoruz... » ELEKTRİK KATALOĞU « www.enkadinsaat.com.tr. İNŞ. METAL ve YAPI ENDS. MAML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ENKAD İNŞ. METAL ve YAPI ENDS. MAML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Hayallerinizin İnşasına Yardım Ediyoruz... Sektöründe öncü markaları ayağınıza getiriyoruz.» ELEKTRİK KATALOĞU «www.enkadinsaat.com.tr Hakkımızda

Detaylı

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KURUMSAL ŞİRKET SUNUMU Şirket Profili Misyonumuz / Vizyonumuz Kalite Politikamız Faaliyet Alanlarımız Projelerimiz ERPA, TEKNOLOJİYE DEĞER KATAR ERPA, Yüksek

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 30 Yıla yaklaşan deneyim ve tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bugüne kadar geçen süreçte birçok projeye çözüm ortağı olduk. Projelendirme

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU İÇİNDEKİLER : VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK TARİHÇE VİZYON/MİSYON FAALİYET ALANLARI ÜRÜN KATEGORİSİ TASARIM YÖNÜ İLE VESTEL TASARIM FABRİKASI VİZYON/MİSYON VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr Firma Profili Yeteneklerimiz Ankara - 2015 Yol Haritası Endoks ENDOKS Firma Profili Tarihçe Firma Yapısı İlgi Alanlarımız ENDOKS Hakkımızda FİRMA PROFİLİ Yeteneklerimiz Kadromuz Başarılarımız Ürünlerimiz

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

İSTANBUL ELEKTRİK-ELEKTRONİK, MAKİNE VE BİLİŞİM İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU - İLK 10 ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ - KÜMÜLATİF)

İSTANBUL ELEKTRİK-ELEKTRONİK, MAKİNE VE BİLİŞİM İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU - İLK 10 ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ - KÜMÜLATİF) 1/6 ELEKTRİK ENERJİSİ 1 IRAK 33.145.705 33.560.247 1,25 ELEKTRİK ENERJİSİ 2 YUNANİSTAN 19.611.413 14.095.197-28,13 ELEKTRİK ENERJİSİ 3 ADANA YUMURT.SER.BÖL - 7.407.212 100,00 ELEKTRİK ENERJİSİ 4 İST.DERİ

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

MIKRONIKA :06:01

MIKRONIKA :06:01 MIKRONIKA 2012-02-29 15:06:01 2 üretmek suretiyle tedarik ettikleri endüstriyel otomasyon sistem çözümleri ile Polonya nın bu alanda önde gelen üretmek suretiyle tedarik ettikleri endüstriyel otomasyon

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Askeri Çözümler. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Askeri Çözümler Askeri bina ve yapılarda ihtiyaç duyulan sistemleri yakından takip eden ekibimizle birlikte talep ve beklentilerinize uygun merkezi TV sistemleri ile uydu ve karasal yayın dağıtımları;

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı BASIN BÜLTENİ ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı İstanbul,23.12.2010; Ana faaliyet konusu Kesintisiz Güç kaynakları olan ESİS Enerji Elektronik A.Ş 10.kuruluş yılını 22 Aralık 2010 tarihinde düzenlediği etkinlikle

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar

Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar a Hoş geldiniz Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar Sertifikasyon ve Yetkiler Kuruluş ve Tarihçe

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi CAM SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE'DE ÜRETİM Cam sanayii, inşaat, otomotiv, meşrubat, gıda, beyaz eşya, mobilya,

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

FİRMA PROFİLİ YETENEKLERİMİZ

FİRMA PROFİLİ YETENEKLERİMİZ FİRMA PROFİLİ YETENEKLERİMİZ Mayıs 2013 İçindekiler ENDOKS - Hakkımızda Firma Profili Başlıca Müşterilerimiz SVC Uygulamaları OG Kompanzasyon Sistemleri Enerji İzleme Sistemleri SCADA Uygulamaları 2 Hakkımızda

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

1. Kalite kontrolde pazar lideri

1. Kalite kontrolde pazar lideri 1. Kalite kontrolde pazar lideri Güçlü Yönlerimiz kalite kontrolde 11 yıllık deneyim kalite kontrol alanında pazar lideri alanında uzman, tecrübeli yönetim ekibi hizmet kapsamını sürekli genişleten ve

Detaylı

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU 2017 smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU BAŞARILARLA DOLU BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKIRKEN ISAF MARKASI 21. 21.si düzenlenen ISAF; Güvenlik, Bilişim Güvenliği, Akıllı Bina, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yangın,

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Sektörde bir İLK... sadece. White Step bir. tüp motorlarda...!

Sektörde bir İLK... sadece. White Step bir. tüp motorlarda...! Sektörde bir İLK... sadece White Step tüp motorlarda...! White Step bir markasıdır. İçindekiler 04-05 10-13 14-17 20-25 26-31 32-35 38-42 43-47 48-52 56-59 60-64 66-69 Akseki Yapı Hakkında, Hedef ve İlkelerimiz

Detaylı

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Avm Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Avm Çözümleri Yaşam konforunu arttırmada önemli rol oynayan alışveriş ve yaşam merkezleri, müşterilerine sundukları ek hizmet ve konforla rakiplerinden ayrılıyorlar. Alışveriş merkezlerinin altyapı ihtyaçları

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Kamu Çözümleri Kamu sektöründe ihtiyaç duyulan düşük işletme maliyetine sahip, uzun ömürlü ve güncellenebilen network altyapılarını gerektiğinde birbiriyle entegre ederek minimum ilk yatırım maliyetleriyle

Detaylı

www.longlinememory.com.tr

www.longlinememory.com.tr www..tr Biz Kimiz? Longline Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. 2000 yılından beri sektörde yer almaktadır. Network, Server ve Fiber Optik ürün gamında, konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla birçok ISP, Telekom,

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı