BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014"

Transkript

1 BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

2 ŞUBAT Madencilik Sektörü Çalışanlarına Yönelik Mesleki Eğitim Verilmesine Başlandı Odamızın Yeni Lokali Hizmete Açıldı. MART Odamızın 43. Olağan Genel Kurulu Yapıldı Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlandı Mermer Çalıştayı Yapıldı Odamız 43. Dönem Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı Odamızın Açmış Olduğu Dava Anayasa Mahkemesine Taşındı Oda Başkanımız Kanal B de Canlı Yayına Katıldı Madencilik Sektörünün Teşvik Edilmesi İçin Görüşmeler

3 Yapıldı Yönetim Kurulu Üyelerimiz, TMMOB yi Ziyaret Etti MTA Yetkilileri Ziyaret Edildi Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürü Ziyaret Edildi Madencilik Sektörünün Teşvik Edilmesi İçin Toplandı Yapıldı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Ziyaret Edildi Genel Sekreterimiz HALK TV de Canlı Yayına Katıldı Yaşamını Yitiren Meslektaşlarımızın Aileleri Ziyaret Edildi. NİSAN Üyelerimizin İşsizlik Sorunu Başbakan a İletildi İş Kazası Yaşayan Kömür Ocağı Ziyaret Edildi Petrol İş Sendikası Yetkilileri Odamızı Ziyaret Etti Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ziyaret Edildi Sayılı Kanun da Yapılması İstenen Değişiklikle İlgili Odamız Görüşleri Yetkililere İletilmiştir Oda Başkanımız, Kanal B de Canlı Yayına Katıldı Bor da Özelleştirmeye Karşı Ortak Basın Açıklaması Yapıldı Adana Şubemizin Genç Madenci Öğrenci Komisyonu Panel Düzenledi.

4 Eskişehir de Ülkemizin Maden Potansiyeli Ve Madencilik Politikaları Konulu Panel Gerçekleştirildi. MAYIS Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yetkilileri Ziyaret Edildi Mayıs ta Alanlardaydık TMMOB 4. Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı Bugün Gazetesi TMMOB Hakkında Yaptığı Yalan Ve Gerçek Dışı Haberle Hangi Provokasyonun Peşinde? Doğu ve Güneydoğu Anadolu Maden Kaynaklarının Değerlendirilmesi Çalıştayı Sona Erdi.

5 İşletmelerimiz ve Üyelerimiz Ziyaret Edildi Jeofizik Mühendisleri Odası Yönetimi Odamızı Ziyaret Etti İzmir Şube Başkanımız Ölümünün 2. Yılında Anıldı Cezaevindeki Üyemiz Ziyaret Edildi. HAZİRAN Muhalif misin? O Halde Şüphelisin! Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi TMMOB 42. Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

6 Oda Başkanımız ve Prof. Dr. Şinasi Eskikaya Kanal 67 de Programa Katıldı Türkiye 18. Kömür Kongresi Sona Erdi Bor Madenleriyle İlgili Kanun Tasarısı, TBMM Komisyonunda Görüşüldü. Oda Başkanımız Eskişehir Osman Gazi Üniversitesini Ziyaret Etti Oda Başkanımız Kanal B de Canlı Yayına Katıldı Doğal Taş Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Tartışıldı Cezaevindeki Üyemiz Ziyaret Edildi Samsun da Üye Toplantısı Yapıldı Giresun ve Gümüşhane de Üye Toplantıları Yapıldı.

7 Trabzon ve Rize de Üye Toplantıları Yapıldı Artvin de Üye Toplantısı Yapıldı Amasya ve Çorum da Üye Toplantıları Yapıldı TMMOB Yönetim Kurulu ve Oda Başkanları Ortak Toplantısı Yapıldı Doğu Karadeniz Bölgesi Üye Toplantıları Yapıldı Afyonkarahisar da Üye Toplantısı Yapıldı.

8 Isparta da Üye Toplantısı Yapıldı Burdur da Üye Toplantısı Yapıldı Antalya da Üye Toplantısı Yapıldı Üyemize Başsağlığı Ziyaretınde Bulunuldu Konya-Seydişehir de Üye Toplatısı Yapıldı Konya da Üye Toplantısı Yapıldı İl Temsilciliklerimizde Üye Toplantıları Yapıldı. TEMMUZ İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanunu Resmi Gazetede Yayımlandı Eskişehir de Üye Toplantısı Yapıldı Kütahya da Üye Toplantıları Yapıldı.

9 Merkez Yönetim Kurulu Ve Şube Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirildi Bursa İl Temsilciliğimizde Üye Toplantısı Yapıldı Teoman Öztürk 18. Ölüm Yıldönümünde Anıldı TMMOB Öğrenci Evi Ve Sosyal Tesislerin Temeli Törenle Atıldı. AĞUSTOS TMMOB ye Bağlı Odalar, İnşaat Mühendisleri Odası na Yapılan Saldırı Üzerine Bir Açıklama Yaptı. EYLÜL Kastamonu-Küre de Meslektaşlarımızla Toplantı Yapıldı Kültür Maden Ve Sanat Festivali Yapıldı Üniversite Öğrenci Temsilcileri 2. Eğitim Kampı Çayırhan da Gerçekleştirildi.

10 Eskişehir de Toplantılar Yapıldı Türkiye Devrimci Maden Arama Ve İşletme İşçileri Sendikası (Dev.Maden-Sen) Yönetim Kurulu Odamızı ziyaret Etti Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ziyaret Edildi Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü Ziyaret Edildi Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ziyaret Edildi MİGEM Genel Müdür Yardımcısı Ziyaret Edildi. EKİM Bursa da Bilirkişilikte Yaşanan Sorunlar Konulu Söyleşi Yapıldı TMMOB 42. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı Sayılı Yasa da Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tasarı, TBMM Alt Komisyonunda Görüşüldü Türkiye de Patlayıcı Madde Kullanılarak Bina Yıkımı Konulu Söyleşi Yapıldı.

11 SMMH ve Büro Tescil Belgeli Üyelerimizle Toplantı Yapıldı Bor Araştırma Enstitüsü Başkanı Ziyaret Edildi. KASIM Oda Başkanımız Kanal B de Canlı Yayına Katıldı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı KPPS Tercihleri İçin Bilgilendirme toplantısı Yapıldı Eskişehir de İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası İle Bilirkişilikte Yaşanan Sorunlar Konulu Söyleşi Düzenlendi Antalya da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası İle Bilirkişilikte Yaşanan Sorunlar Konulu Söyleşi Düzenlendi.

12 Isparta da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası İle Bilirkişilikte Yaşanan Sorunlar Konulu Söyleşi Düzenlendi Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ve MERSEM 2012 Kongre Yürütme Üyeleri AKÜ Rektörünü Ziyaret Etti. ARALIK Uluslar arası Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu Sona Erdi Aralık Dünya Madenciler Günü Ankara da Kutlandı Oda Başkanımız TRT de Canlı Yayına Katıldı Zonguldak Dünya Madenciler Günü Etkinliklerinde TMMOB nin Dünü, Bugünü Konuşuldu.

13 Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Yapıldı Aralık Dünya Madenciler Günü Eskişehir de Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü Diyarbakır da Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü İzmir de Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü Soma da Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü İstanbul da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü Adana da Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü Kütahya da Kutlandı Aralık Dünya Madenciler Günü Zonguldak da Kutlandı , Uluslararası Mermer ve Doğal Taş Kongresi Sona Erdi Yılı SMMH Asgari Ücret Tarifesi ve İşlem Ücretleri Belirlendi Toplumcu Mühendislik ve Mühendislik Etiği Başlıklı Panel Gerçekleştirildi Seyitömer Termik Santralı nın Kömür Sahasıyla Birlikte Özelleştirmesine Yönelik İhale Proteste Edildi. OCAK Yılı Madencilik Ajandası Dağıtımı Yapıldı Zonguldak ta Maden Kazası Oda Başkanımız Kanal B de Canlı Yayına Katıldı YÖK Aleyhine Dava Açıldı Basın Toplantısı Yapıldı "İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası" Konulu Söyleşi Düzenlendi SGK-TMMOB İşbirliği Protokolu İşyerlerine Gönderildi Samsun da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Ve İş Kazalarından Doğan Cezai Ve Hukuki Sorumluluk Konulu Söyleşi Düzenlendi.

14 Oda Başkanımız Kanal B`de Canlı Yayına Katıldı Emeğe Saygı Mitingindeydik TBMM Başkanlığı na Yıpranma Hakkı İle İlgili Kanun Teklifi Verildi. ŞUBAT Yıl Önce Afşin - Elbistan`da Meydana Gelen İş Kazasıyla İlgili Basın Açıklaması Yapıldı Akreditasyon Kanun Tasarısı Değerlendirildi MİGEM, TTK, ETİMADEN, MTA Ve TKİ Genel Müdürleri Ziyaret Edildi. MART TMMOB II. Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı İş Cinayetlerine Karşı Mücadele Günü Etkinlikleri Yapıldı Oda Başkanımız Kanal B`de Canlı Yayına Katıldı Devlet Personel Başkanlığı Ziyaret Edildi Öğrenci Kurultayı Gerçekleştirildi.

15 NİSAN Sivas Bölge Temsilciliği Hizmet Binası Açıldı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu Yürütmenin Durdurulmasına Karar Verdi Türkiye 23. Uluslararası Madencilik Kongresi Sona Erdi. MAYIS Mayıs ta Alanlardaydık Malatya da Üye Toplantısı Yapıldı. İnönü Üniversitesi Ziyaret Edildi ve Genç Madenci Toplantısı Gerçekleştirildi Şube Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı Ve 3. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi TMMOB Öğrenci Evi İçin Bir Tuğla da Sizden Kamu İç Denetim Genel Tebliği Hükmünün İptali İçin Dava Açılmıştır Maden Mühendisliği Bölümü Başkanları ve Temsilcileriyle Toplantı Yapıldı Maden Makinaları Sempozyumu Sona Erdi.

16 Kayseri`de İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi Sivas`da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi DSİ Personel Daire Başkanı Ziyaret Edildi. HAZİRAN Cumhuriyet Savcılarına Açık Suç Duyurusu! İktidarı Anladık Ancak, Bu Vahşeti Cumhuriyet Savcıları Niçin Seyretmektedir? TMMOB Binası Önüne Onlarca Gaz Bombası Atıldı Kamu Çalışanlarının Grevini Destekliyoruz Kütahya`da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi Konya`da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi Oda Başkanımız Bursa da Ve Bandırma da Etkinliklere Katıldı.

17 TMMOB, Teknik Öğretmenlere Mühendislik Unvanı Verilmesini Sağlayacak YÖK Uygulamasına Karşı İmza Kampanyası Başlattı Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ziyaret Edildi. TEMMUZ İzmir de İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi Teoman ÖZTÜRK Ölümünün 19. Yılında Anıldı TMMOB Torbaya Sığmaz Ankara Etkinliği Gerçekleştirildi Oda Başkanımız Kanal B`de Canlı Yayına Katıldı. EYLÜL Eylül Mühendis, Mimar, Şehir Plancıları Dayanışma Günü Kutlandı TMMOB Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

18 Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği nin Davetine Katıldık Maden İşyerlerinde İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetmeliği Resmi Gazete de Yayımlandı Jeotermal Kaynaklar Ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete de Yayımlandı Madenci Edebiyatı - Korkunun Tırnakları İsimli Kitap Yayınlandı. EKİM Maden Mühendisleri, Jeotermal Kaynaklar Ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Çerçevesinde Teknik Sorumlu Olarak Çalışabileceklerdir İl Valilik İl Özel İdarelerine Yazı Yazıldı TMMOB Öğrenci Evi İçin Başvurular Alınmaya Başlandı.

19 Dönem 4. Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı Oda Başkanımız Kanal B`de Canlı Yayına Katılmıştır TMMOB ODTÜ Öğrencileri İle Omuz Omuzadır Aydın da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi Denizli de İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi VII.Delme Patlatma Sempozyumu Yer Değişikliği Duyurusu Manisa Akhisar`da Tutuklu Bulunan Meslektaşlarımız Ziyaret Edilmiştir.

20 Manisa Soma da İş Sağlığı Ve Güvenliği Yasası Konulu Çalıştay Düzenlendi Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun. KASIM Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin Ve Denetim Genel Müdürlüğü Ziyaret Edildi Delme - Patlatma Sempozyumu Sona Erdi Delme Patlatma Sempozyumu Sonuç Bildirgesi Açıklandı Oda Başkanımız Ulusal Kanal`da Canlı Yayına Katılmıştır Dünya Madenciler Günü Etkinlikleri.

21 Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği Sempozyumu Sona Erdi Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği Sempozyumu Sonuç Bildirgesi Açıklandı Uluslararası Ulaşımda Yeraltı Kazıları Sempozyumu Yapıldı. ARALIK İş, Ekmek Mücadelesi Veren Maden Ve Enerji İşçileriyle Dayanışmaya Oda Başkanımızın Dünya Madenciler Günü Kutlama Mesajı Maden Ve Enerji İşçilerinin Haklı Mücadelesine Destek

22 Verdik Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlandı Uluslararası Ulaşımda Yer altı Kazıları Sempozyumu Sonuç Bildirgesi Açıklandı Oda Başkanımız Kanal B`de Canlı Yayına Katıldı İdari Ve Mali Denetimi Bakanlığa Devredilen Odalar Toplantı Yaptı.

23 Yılı SMMH Asgari Ücret Tarifesi Ve İşlem Ücretleri Belirlendi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ve Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yetkilileri İle Görüşme Yapıldı LPG OTOGAZ İstasyonları Sorumlu Müdürlük Belgesi Almak İsteyen Üyelerimizin Dikkatine! T.C. Çankaya İlçe Seçim Kurulu Başkalığı Duyurusu Odamız Seçimlerine Davet Madencilik Faaliyetleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik Yayımlandı Genel Kurul a Davet A ve B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığına Yükselme Sınavı Başarı

24 Oranı Yönetim Kurulumuz Kıbrıs ta Ziyaretlerde Bulundu Daimi Nezaretçilik Hakkında Bakanlığa Yazılan Yazımız LPG OTOGAZ İstasyonları Sorumlu Müdürlük Belgesi Almak İsteyen Üyelerimizin Dikkatine! Burdur Ve Isparta daki Üyelerimiz Ziyaret Edildi TMMOB Maden Mühendisleri Odası 44. Olağan Genel Kurul Duyurusu Madenci Edebiyatı Ödülü Odamız Merkez Ve Şubeleri Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı Ve 43. Dönem 8.Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

25

BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 ŞUBAT-2014 27.02.2014 DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞME YAPILDI. MART-2014 01.03.2014 ODAMIZ 44. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI.

Detaylı

BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU BÖLÜM - 6 ODA GÜNCESİ 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2016-2018 OCAK-2016 19.01.2017 ŞUBAT-2016 01.02.2017 16 HAZİRAN 2012 GENELGESİ İLE İLGİLİ OLARAK DANIŞTAY YÜRÜTMENİN DURDURULMASI KARARI VERMİŞTİR. ODAMIZ

Detaylı

Mevzuat Değişikliklerinin Meslek Alanımıza ve Odamıza Yansıması

Mevzuat Değişikliklerinin Meslek Alanımıza ve Odamıza Yansıması İçindekiler 44. Dönem Genel Kurul Gündemi... 11 43. Dönem Organları... 12 43. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 16 44. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 18 İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilikleri... 20 18

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

BÖLÜM 15. TMMOB Çalışmalarında Odamız

BÖLÜM 15. TMMOB Çalışmalarında Odamız BÖLÜM 15 TMMOB Çalışmalarında Odamız Bölüm 15 BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte Birliğin Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz bu kurulların çalışmalarında

Detaylı

2012-2013 YILI MALİ RAPORU

2012-2013 YILI MALİ RAPORU 2012-2013 YILI MALİ RAPORU Önceki yıllarda gerçekleşen bütçeler de dikkate alınarak 43. Genel Kurulumuzca kabul edilen 2012 ve 2013 bütçelerinin uygulanması konusunda yetkilendirilen Yönetim Kurulumuz

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi.

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. SAMSUN ŞUBE 13.02.2016 tarihinde Şube Genel Kurulu ve 14.02.2016 tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. 1-7 Mart 2016 Deprem haftası nedeniyle basın açıklamaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamalarına

Detaylı

TMMOB HABERLER. TMMOB den

TMMOB HABERLER. TMMOB den TMMOB HABERLER İSRAİL SALDIRISI İNSANLIK DIŞIDIR, KINIYORUZ İsrail in Gazze ye yardım götüren filoya düzenlediği saldırıya ilişkin olarak, TMMOB Genel Sekreteri N. Hakan Genç 31 Mayıs 2010 tarihinde bir

Detaylı

18. bölüm. basında bursa il koordinasyon kurulu

18. bölüm. basında bursa il koordinasyon kurulu 18. bölüm basında bursa il koordinasyon kurulu BÖLÜM 18: BASINDA TMMOB BURSA İL KOORDİNASYON KURULU Şubemizin sekreteryalığında yazılı basında toplam olarak 120 kez yer almıştır. Bunun dışında görsel

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

BÖLÜM-12 2006 VE 2007 YILLARI MALİ RAPORU

BÖLÜM-12 2006 VE 2007 YILLARI MALİ RAPORU BÖLÜM-12 2006 VE 2007 YILLARI MALİ RAPORU 2006 ve 2007 YILLARI MALİ RAPORU Önceki yıllarda gerçekleşen bütçeler de dikkate alınarak 39.Genel Kurulumuzca kabul edilen 2004 ve 2005 bütçelerinin uygulanması

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 27 Şubat 2008 Üyemiz H. Mehmet Mısırlı ya Meslekte 50. Yıl Plaketi verildi. 04 Mart 2008 Bilgisayar Mühendisi üyelerimizle toplantı 13 Mart 2008 Şereflikoçhisar İlçe Temsilciliği

Detaylı

Mevzuat Değişikliklerinin Mesleki Alanımıza ve Meslek Odamıza Yansıması

Mevzuat Değişikliklerinin Mesleki Alanımıza ve Meslek Odamıza Yansıması İçindekiler 45. Dönem Genel Kurul Gündemi... 13 44. Dönem Organları... 14 44. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 18 45. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 20 İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilikleri... 22 15

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

ODADAN HABERLER. Bir Özelleştirme Faciası Daha (Ankara, Mayıs

ODADAN HABERLER. Bir Özelleştirme Faciası Daha (Ankara, Mayıs 68 Maden Mühendisleri Odası olarak, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de, maden mühendislerinin hak ve çıkarlarını korumak ve geliştirmek için çaba göstermiştir. Mesleki, sosyal ve kültürel gelişmelerini

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 72 20. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU EMO Ankara Şubesi 20. Dönem Örgütlenme Çalışmaları EMO Ankara Şubesi 20. Döneminde Örgütlenme çalışmaları

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

19. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

19. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 26 2.1. YÖNETİM VE TEMSİLİYET YÖNETİM TOPLANTISI 102 YÖNETİM KURULU KARAR SAYISI 1181 2008 GELEN EVRAK 3090 2008 GİDEN EVRAK 10262 2009 GELEN EVRAK 3213 2009 GİDEN EVRAK 7026 29 Şubat 2008 TEGA İşçileri

Detaylı

20. Dönem Çalışma Raporu İçindekiler Dönem Çalışma Programı Çalışma Döneminde Örgütsel Durum ve İşleyiş...

20. Dönem Çalışma Raporu İçindekiler Dönem Çalışma Programı Çalışma Döneminde Örgütsel Durum ve İşleyiş... İçindekiler 1-Sunuş... 1 2-Jeoloji ve Jeoloji Mühendisliğine Genel Bir Bakış... 15 2.1-Jeoloji... 15 2.1.1-Jeolojinin Diyalektiği... 16 2.2-Jeoloji Mühendisliği... 26 3-TMMOB-Jeoloji Mühendisleri Odası

Detaylı

TMMOB METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB METALURJİ VE MALZEME MESLEK ÖRGÜTÜ NEDİR? Siyasi partiler; ideolojik örgütlerdir. Sendikalar; ekonomik çıkarı aynı olan kişilerden oluşan sınıf temelli örgütlerdir. Meslek Odaları; Farklı sınıflardan

Detaylı

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101 DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 101 Danışma Kurulu I. Toplantısı 17 Mart 2014 30.Dönem Danışma Kurulu 1. Toplantısı 17 Mart 2014 tarihinde Şube Eğitim Salonunda 46 üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Detaylı

2.9. TMMOB,İKK,ÖKP,AEMÖP VE NKP İLİŞKİLER

2.9. TMMOB,İKK,ÖKP,AEMÖP VE NKP İLİŞKİLER 20. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2.9. TMMOB,İKK,ÖKP,AEMÖP VE NKP İLİŞKİLER 267 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ TMMOB, TMMOB ANKARA İL KOORDİNASYON KURULU ETKİNLİKLERİ 07 Ocak 2010 Tekel İşçileri ziyaret

Detaylı

BÖLÜM - 13 MALİ RAPOR 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

BÖLÜM - 13 MALİ RAPOR 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU BÖLÜM - 13 MALİ RAPOR 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 2014-2015 YILLARI MALİ RAPORU Önceki yıllarda gerçekleşen bütçeler de dikkate alınarak 44. Genel Kurulumuzca kabul edilen 2014 ve 2015 bütçelerinin

Detaylı

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146 TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI EMO Kocaeli Şubesi 146 İKK Sekreterliği Makina Mühendisleri Odası tarafından yürütülmektedir. Şubemiz, üniversite, resmi kurum, sendika, oda ve derneklerle sürdürülebilir

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 7 TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 99 7. Temsilciliklerimizden Batman İl Temsilciliği 27 Ocak 2012 tarihinde Batman Telekom İl Müdürlüğünde SMM li üyelerin katılımıyla projelerde Cat-6 Kablo kullanımına ilişkin yapılan

Detaylı

BÖLÜM-10 EĞİTİMLER 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014

BÖLÜM-10 EĞİTİMLER 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014 BÖLÜM- EĞİTİMLER 43.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2012-2014 EĞİTİMİN ADI (27.12.2013-29.12.2013) (23.12.2013-25.12.2013) KATILIMCI SAYISI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVINA HAZIRLIK EĞİTİMİ 31 (09.12.2013 13.12.2013)

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

Bölüm 6. Etkinlikler 6.1. KONGRE-KURULTAY- SEMPOZYUMLAR

Bölüm 6. Etkinlikler 6.1. KONGRE-KURULTAY- SEMPOZYUMLAR bölüm 6 etkinlikler Bölüm 6. Etkinlikler 6.1. KONGRE-KURULTAY- SEMPOZYUMLAR TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde Şubeleri tarafından gerçekleştirilen onlarca etkinliğin dışında, örgütsel

Detaylı

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte TMMOB Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz Birliğin çalışmalarında

Detaylı

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI 6.1 MİEM (MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ) KAPSAMINDA EĞİTİM ÇALIŞMALARI çizgisini anlatarak başladığı konuşmasında, TMMOB nin 1970 lerde Teoman Öztürk ve arkadaşlarınca

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI BASIN ÇALIġMALARI BASIN AÇIKLAMALARIMIZ 5 Mayıs 2010 Özelleştirme Karşıtı Platform İstanbul Bileşenleri nin Taksim BEDAŞ önünde gerçekleştiği basın açıklaması yoğun bir katılımla yapıldı. Şubemiz üye ve

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TELİF HAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİKSEL BİLGİLENDİRME RAPORU (SERTİFİKA) Hazırlayan: İrfan Taylan ÇOKYAMAN OCAK 2013 ANKARA SERTİFİKA BÖLÜM İSTATİSTİKLERİ 2 1) SERTİFİKA

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yıllara Göre Akademik Personel,İdari Personel ve Öğrenci Sayıları Öğrenci Sayıları Akademik Personel 9.877..79.78 İdari Personel.7..79.. 9 9 9 977 7.99 8.78

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği 1977 Yılında Hacettepe ve ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği eğitimine Lisans düzeyinde başlamıştır. İlk mezunlarını 1981 de verdi. 2010 Yılı Bölüm Sayıları ve Kontenjanları: Bilgisayar

Detaylı

5 Haziran 2012: Dünya Çevre Günü nedeniyle Adana Koza Tv ye demeç verildi.

5 Haziran 2012: Dünya Çevre Günü nedeniyle Adana Koza Tv ye demeç verildi. JMO şube günceleri adana şube 5 Haziran 2012: Dünya Çevre Günü nedeniyle Adana Koza Tv ye demeç verildi. 5 Haziran 21012: Adana nın katı atıklarının toplandığı alanda Koza Tv ye Adana nın çöp sorunları

Detaylı

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Üye Profili Mevcut üye sayısı :42 Yeni kayıt üye sayısı : Vefat eden üye sayısı : Nakil gelen üye sayısı : Nakil giden üye sayısı : İstifa

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

İL BAZINDA DAĞILIM İSTANBUL 136 ANKARA 36 İZMİR 23 ANTALYA 12 KOCAELİ 10 GAZİANTEP 9

İL BAZINDA DAĞILIM İSTANBUL 136 ANKARA 36 İZMİR 23 ANTALYA 12 KOCAELİ 10 GAZİANTEP 9 BAŞVURU ADEDİ 335 TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL 2010 BAŞVURU İSTATİSTİKLERİ ANA BRANŞ BAZINDA DAĞILIM HAYAT DIŞI 307 HAYAT 28 İL BAZINDA DAĞILIM İSTANBUL 136 ANKARA 36 İZMİR 23 ANTALYA 12 KOCAELİ 10 GAZİANTEP 9

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER EYLEM VE ETKİNLİKLER

SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER EYLEM VE ETKİNLİKLER SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER EYLEM VE ETKİNLİKLER Yaşanası güzel bir dünya için, emeğe, eşitliğe, özgürlüğe, barışa kardeşliğe, paylaşmaya ve dayanışmaya önem veren bir Oda

Detaylı

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 225 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 13 Ocak 2012 KESK Genel Merkezi başta olmak üzere bir çok ilde KESK e bağlı sendikalar, demokratik kurumlar, belediyeler ve siyasi

Detaylı

BÖLÜM - 13 MALİ RAPOR

BÖLÜM - 13 MALİ RAPOR BÖLÜM - 13 MALİ RAPOR 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2016-2018 2016-2017 YILLARI MALİ RAPORU Önceki yıllarda gerçekleşen bütçeler de dikkate alınarak 45. Genel Kurulumuzca kabul edilen 2016 ve 2017 bütçelerinin

Detaylı

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1

2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 2016 Ocak İşkolu İstatistiklerinin İllere Göre Dağılımı 1 1 30 Ocak 2016 tarih ve 29609 sayılı Resmi Gazete de Yayınlanan İşkollarındaki Ve Sendikaların Üye na İlişkin 2016 Ocak Ayı İstatistikleri Hakkında

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

jmo dan kısa haberler

jmo dan kısa haberler jmo dan kısa haberler akkuyu da fay yok demek doğru değil Yoksa İstanbul un deprem riski altında olduğu bugün herkesin bildiği bir gerçek. Enerji Bakanı nın Akkuyu da fay olmadığına ilişkin açıklamasına

Detaylı

KAYIT DIŞI İSTİHDAM İLE MÜCADELE Ağustos 2017

KAYIT DIŞI İSTİHDAM İLE MÜCADELE Ağustos 2017 MANĠSA SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın KAYIT DIŞI İSTİHDAM İLE MÜCADELE Ağustos 2017 Kayıt Dışı İstihdamın Türleri Çalışmaların SGK ya hiç bildirilmemesi Gün

Detaylı

basında odamız Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007

basında odamız Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 Eylül 2007 b a s ı n d a o d a m ı z Kaynak Teknolojileri VI. Ulusal Kongresi hazırlıkları, Makina Magazin Dergisinde Kaynak sektöründe yükseliş trendi sürüyor başlıklı haberin içinde yer aldı. Oda Enerji Çalışma

Detaylı

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI

İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ ÇALDAĞ NİKEL MADENİ KONFERANSI DÜZENLENDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PANELİNE KATILIM SAĞLANDI İZMİR ŞUBE SOMA FACİASI KONULU SÖYLEŞİ Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği nde 27 Mayıs 2014 tarihinde Kömür Madenlerinde Jeoloji Mühendisinin Yeri ve Soma Faciası konulu

Detaylı

ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İşyeri Açma ve Birinci Sınıf Gayrisıhhi Müesseseler için BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

TMMOB TÜRK MÜHENDÝS VE MÝMAR ODALARI BÝRLÝÐÝ

TMMOB TÜRK MÜHENDÝS VE MÝMAR ODALARI BÝRLÝÐÝ TMMOB TÜRK MÜHENDÝS VE MÝMAR ODALARI BÝRLÝÐÝ 37.DÖNEM ÇALIÞMA RAPORU 2002/2004 Baský Kozan Ofset Tel: (0312) 384 20 03 Türk Mühendis ve Mimar Odalarý Birliði Atatürk Bulvarý 131/9 Bakanlýklar / Ankara

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İZİN/LİSANS SÜREÇLERİ VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Kuruluş 1992 TMMOB Kanunu çerçevesinde kurulmuştur. Resmi Gazete yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde

Detaylı

ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ANKARA İKK ÇALIŞMALARI

ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ANKARA İKK ÇALIŞMALARI 24. 20. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ANKARA İKK ÇALIŞMALARI 20.Çalışma Dönemi içinde merkezi düzeyde olduğu kadar yerel düzeyde de TMMOB ye bağlı Odalarla ortak çalışmalar yürütülmesine özel bir önem verilmiştir.

Detaylı

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 Odamızda kullanılan bilgisayar teknolojileri günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek düzeydedir. Tüm üyelik hizmetleri mevcut bilgisayarlar

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI SÜREKLİ BİLİMSEL TEKNİK KURUL ve ÇALIŞMA GRUPLARI YÖNETMELİĞİ

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI SÜREKLİ BİLİMSEL TEKNİK KURUL ve ÇALIŞMA GRUPLARI YÖNETMELİĞİ TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI SÜREKLİ BİLİMSEL TEKNİK KURUL ve ÇALIŞMA GRUPLARI YÖNETMELİĞİ TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Sürekli Bilimsel Teknik Kurul Ve Çalışma Grupları Yönetmeliği Amaç Madde-1

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

SON EKONOMİK GELİŞMELERDEN SONRA ESNAF VE SANATKARLARIN DURUMU

SON EKONOMİK GELİŞMELERDEN SONRA ESNAF VE SANATKARLARIN DURUMU SON EKONOMİK GELİŞMELERDEN SONRA ESNAF VE SANATKARLARIN DURUMU Temel Ekonomik Göstergeler: Temmuz ayında; Üretici fiyatları genel indeksinde(üfe), Bir önceki aya göre %1,25 artış Bir önceki yılın Aralık

Detaylı

9. DÖNEM BOLU İL TEMSİLCİLİĞİ SUNUŞU

9. DÖNEM BOLU İL TEMSİLCİLİĞİ SUNUŞU 9. DÖNEM BOLU İL TEMSİLCİLİĞİ SUNUŞU BOLU İL TEMSİLCİLİĞİ YÜRÜTME KURULU 1- O. MURAT ATAMAN 2- TÜLAY ERTOZAN 3- İLHAN İNCELER 4- İBRAHİM KAYGUSUZ 5- HASAN BEKİS 6- BURHANETTİN SİNAN 7- SERKAN ATALAY 8-

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI 2014 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI

T.C. MALİYE BAKANLIĞI 2014 YILI HİZMET İÇİ EĞİTİM PLANI T.C. MALİYE BAKANLIĞI YILI HİZMET İÇİ PLANI II DEFTERDARLIKLAR TARAFINDAN DÜZENLENECEK HİZMET İÇİ FAALİYETLERİ FAALİYET LARIN 1 ADANA BTE MİLLİ EMLAK MEVZUATI MAYIS KARATAŞ VE DİNLENME TESİSLERİ MİLLİ

Detaylı

12. DÖNEM FAALİYET RAPORU Mart 2018-Kasım 2018

12. DÖNEM FAALİYET RAPORU Mart 2018-Kasım 2018 ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 12. DÖNEM FAALİYET RAPORU Mart 2018-Kasım 2018 10.11.2018 Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ün aramızdan ayrılışının 80.yılında saygıyla anıyoruz.

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 45.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2016-2018 Odamızda kullanılan bilgisayar teknolojileri günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yenilenmiştir. Odamıza ilk kez bu dönemde

Detaylı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı 15/06/2011-05/08/2011 Tarihleri Arasında Başkanlığımız İnternet Sitesinde Yayınlanan "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi"ne Katılan 7.191 Personelin 58.878 Tercihin, "Tercih Edilen Eğitim

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER

YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER tmmob 2002/2004 Cumhuriyet / 7 Haziran 2002 Radikal / 7 Haziran 2002 218 Evrensel / 15 Temmuz 2002 37. dönem çalışma raporu 219 tmmob 2002/2004 Cumhuriyet

Detaylı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Getirme Merkezi Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sunumun İçeriği Atık Yönetimi Amaç ve Kapsam Sınıflandırma ve Kriterler Döngüsel Ekonomi Sıfır Atık Atık Yönetimi *Evsel,

Detaylı

E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017

E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017 E-BÜLTEN Sayı 35 Temmuz ağustos 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 HABERLER 4 EĞİTİM 9 YENİ ÜYELERİMİZ 10 TMMOB DEN HABERLER 11 İLETİŞİM 12 Mithatpaşa Cad., No:44/16 Kızılay/ANKARA Tel:0 312 431 5542, Fax:0 312

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI İDARİ VE HİZMET BİRİMLERİ KADRO STANDARTLARI YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI İDARİ VE HİZMET BİRİMLERİ KADRO STANDARTLARI YÖNETMELİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI İDARİ VE HİZMET BİRİMLERİ KADRO STANDARTLARI YÖNETME SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI İDARİ VE HİZMET BİRİMLERİ KADRO STANDARTLARI YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete: 04.01.2012-28163

Detaylı

TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI 41. DÖNEM YILLIK ÇALIŞMA RAPOR SUNUMU

TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI 41. DÖNEM YILLIK ÇALIŞMA RAPOR SUNUMU TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI 41. DÖNEM YILLIK ÇALIŞMA RAPOR SUNUMU 30.05.2009 TMMOB KMO Yönetim Kurulu 1 41.DÖNEM YÖNETİM KURULUMUZ ONUR ve DENETİM KURULLARIMIZI, ŞUBE/BÖLGE TEMSİLCİLİK YÖNETİM KURULU

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ 16 09 2014 Sayı 29 Genel Değerlendirme Nisan 2014 TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Nisan 2014 verilerinin değerlendirildiği- 29. sayısında sigortalı

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ 01 10 2014 Sayı 31 TEPAV İSTİHDAM İZLEME TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Haziran 2014 verilerinin değerlendirildiği- 31. sayısında sigortalı

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI 6.1 MİEM (MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ) KAPSAMINDA EĞİTİM ÇALIŞMALARI MİEM in kurulduğu 6 Temmuz 1998 tarihinden bugüne verilen eğitimin kalitesinin arttırılması

Detaylı

basında a odamız Haziran 2009 Haziran 2009 Haziran 2009 Haziran 2009

basında a odamız Haziran 2009 Haziran 2009 Haziran 2009 Haziran 2009 basında a odamız IX. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi etkinlikleri ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ ın kongrenin açılışında yaptığı konuşma BEST Bina Elektronik Sistemleri Dergisinde Enerji

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 25.01.2019, Cuma TOPLANTI SAATI : 14:00 TOPLANTI YERİ : İMO Bursa Şube Toplantı Salonu Bursa ÜYELER

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Tüplü LPG Da t m Personeli Kursu: Şubemizde ve Afyonkarahisar İl Temsilciliğimizde gerçekleştirilen eğitimlere 164 kişi katılarak belgelerini aldı.

Tüplü LPG Da t m Personeli Kursu: Şubemizde ve Afyonkarahisar İl Temsilciliğimizde gerçekleştirilen eğitimlere 164 kişi katılarak belgelerini aldı. Araçlar n LPG'ye Dönüflümü Mühendis Yetkilendirme Kursu: 2006-2007 çalışma döneminde 1 adet kurs düzenlenmiş olup, 23 kişi katılarak belgelerini almıştır. Tüplü LPG Da t m Personeli Kursu: Şubemizde ve

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ 01 10 2014 Sayı 30 TEPAV İSTİHDAM İZLEME TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Mayıs 2014 verilerinin değerlendirildiği- 30. sayısında sigortalı ücretli

Detaylı

İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi %40 Burslu (Lisans)

İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi %40 Burslu (Lisans) Adres: Adana BTÜ Mühendislik Fakültesi Maden ve Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölümü, Balcalı Mahallesi, Çatalan Caddesi No: 201/2 Sarıçam/ADANA E- posta: tdyildiz@adanabtu.edu.tr Araş. Gör. Taşkın Deniz

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği TEMMUZ Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat 4.5, 4., Temmuz ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 915,37 milyon sm 3, %28,43 lük bir artış meydana

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA 1 ADANA EBE 4 1 ADANA SAĞLIK MEMURU RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 2 2 ADIYAMAN DİYETİSYEN 2 2 ADIYAMAN EBE 2 2 ADIYAMAN HEMŞİRE 1 2 ADIYAMAN SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 1 2

Detaylı

basında odamız basında odamız Ekim 2010 Ekim 2010 Ekim / Ekim Ekim 2010 Ekim 2010

basında odamız basında odamız Ekim 2010 Ekim 2010 Ekim / Ekim Ekim 2010 Ekim 2010 basında odamız Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar ın Ağustos ayında yaptığı Depremlere Karşı Önlemler Bütünlüğü ve Güvenli Yapılaşma İçin Yeni Bir Yapı Denetim Yasası Çıkarılmalıdır/TMMOB ye Bağlı

Detaylı

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi Cevaplarınızda Tarih ve Sayımızın tekrarlanmasını arz/rica ederiz. Sayın Üyemiz, Tarih : 11.02.2019 Sayı : 62.4/ 135 Şubemiz 24. Dönem 4. Danışma Kurulu toplantısı aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde

Detaylı

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ

İSTİHDAM İZLEME BÜLTENİ 12 08 2014 Sayı 28 Genel Değerlendirme Mart 2014 TEPAV İstihdam İzleme Bülteni nin -Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Mart 2014 verilerinin değerlendirildiği- 28. sayısında sigortalı

Detaylı

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN KADRO KODU KONTENJAN BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN KURUM ADI KADRO ÜNVANI 3121011 1 0 69,888 69,888 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE BOLU Merkez 3121013 1 0 73,867 73,867 ABANT İZZET

Detaylı