RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir."

Transkript

1

2 Patentli RULOMATİK markamız kuruluşumuzdan günümüze tek kullanımlık ürünleri tüketici ile buluşturan otomatik satış makinesi üretimi yapmaya başlamıştır, ayrıca tek kullanımlık ürünlerin ham madde üretimini sağlayan yurt dışı firmaları ile protokol yaparak tedarik sağlamaktadır. RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir. RULOMATİK olarak; Tek kullanımlık araç kurulama havlusu, Tek kullanımlık seccade (namazlık), Tek kullanımlık baş örtüsü (eşarp), Tek kullanımlık kağıt araç içi paspas, Tek kullanımlık abdest sonrası kurulanma havlusu ve çorap, Tek kullanımlık plaj havlusu ürünlerinin ham maddesini yurt dışından temin ederek ürettiğimiz bu ürünleri tüketici ile buluşturan otomatik satış makinesi üretimi ve rulo haline getirilmiş iç hazne ürünlerinin satışını yapmaktayız. Bayiliklerimiz öncelikli olarak RULOMATİK Araç/Taşıt Kurulama Havlusu Otomatik Satış Makinesi ve Tek Kullanımlık Mikro Fiber Bez ürünleri ile başlatılmaktadır bunun sebebi pazarda/sahada 1 TL madeni para ile çalışan köpüklü yıkama makinesi, basınçlı su ile yıkama makinesi, oto süpürge makinesi vb. makinaları ile sektörün önünü açmış olmasından kaynaklıdır. Örneğin; Tek kullanımlık araç kurulama bezi: Benzinlik, akaryakıt istasyonlarında araba-taşıt ücretli/ücretsiz yıkama alanlarında arabalarını yıkadıktan sonra, araçlarını havlu, gazete, bez ile kurulayan araç sahiplerine şahit olmuşsunuzdur tüketici kullandığı havlu, bez kurulama işlemi sonrası tekrar kullanmak zorunda kaldığı için araçta bulundurularak ağır koku yapmaktadır. Tek kullanımlık mikro fiber bez tabanlı araç kurulama havlusu veren otomatik satış makinesi tüketicinin 1 TL ye sahip olmasını sağlamaktadır. Araçlarını akaryakıt istasyonların 1 TL kullanarak köpüklü yıkama sonrası 1 TL kullanarak basınçlı su ile yıkama, 1 TL kullanarak araç içi oto süpürge bu sektörün önünü açmıştır.

3 Potansiyel pazarın büyüklüğü; İlk olarak yurt içi piyasası hedeflenmektedir. Demografik analizleri tamamlanmış olan projemizin yurt içi piyasasında 13 bin ve üzeri akaryakıt istasyonu bulunması, araç sayısı 19 milyon âdeti aştığı ve her geçen gün sayıların arttığı kaçınılmazdır. 100 lük ve 200 lük adetler halinde rulo haline getirdiğimiz ürünlerde kesme, katlama, ütüleme, paketleme, etiketleme, jelatinleme vb. kalemleri ortadan kaldırdığımız, bu ürünleri direk yurt dışından ham maddenin ekonomik olduğu şirketlerden ithal edip tüketicinin ulaşabileceği fiyatlarda yani 1 TL karşılığında sunmaktayız. Türkiye geneli 56 farklı bölge olarak tanımlanmıştır. (İller Barındırdıkları araba yıkama istasyonları, akaryakıt istasyonları, sayıları analizi sonucu değerlendirilerek sınıflandırılmıştır.) Firmamız başarısı kanıtlanmış win&win satış stratejisini uygulamaktadır. Türkiye ve Dünya'da bir ilk olan, Patentleri alınan otomatik satış makinemiz ve özel olarak üretilmiş tek kullanımlık ürünlerin dağılımı yurt içinde bölge bayiliği yapılanması üzerinden yapılmaktadır. Yurt içi pazarında tanımlanan herhangi bir bölgeye ikinci şahıs/firma ya bayilik verilmemektedir.

4 Hedef kitlemiz yaş ortalaması 18 ile 65 yaş arası bireylerdir. Ürünlerimiz belli etnik ve ekonomik gruplarda ki insanlara bile çekici gelmektedir. Madeni para ile çalışan, karşılığında tek kullanımlık ürün veren otomatik satış makinemizi her çeşit gelir grubuna sahip kişiler kullanabilmektedir. Üretimden insan kaynaklarına, müşteri ilişkilerinden Pazar beklentilerine, yan sanayiden teknolojik gelişmelere kadar her alanda yenilikçi, araştırmacı, geliştirmeci ve mükemmeliyetçi yönetim politikasıyla, maksimum müşteri memnuniyetini sağlayacak çalışmalarla, tek kullanımlık otomatik satış makinesi üretiminde ve ürünlerinde lokomotif olmak hedeflenmektedir.

5 BAYİLİK YAPILANMASI İŞLEYİŞİ 1 Bölge Bayi Adayı rulomatik.com.tr web adresinden Bayilik Başvurusunda bulunur. 2 Bölge Bayi Adayına Bölge Bayiliği Talebi Bilgilendirme Dokümantasyonu gönderilir. 3 Bayi Adayı ile mutabık kalındığı takdirde, bölge bayi adayı firma yetkilimize kimlik sureti veya faaliyet belgesi gönderimi yapar, firmamız tarafından olumlu görülen bayi adayı bayilik giriş bedeli ücretini banka hesabımıza yatırılması sonrası bayi adayı ile ortak belirlenen 5 iş günü içerisinde genel merkezde olacak şekilde randevu oluşturulur. 4 Bölge Bayi Adayı ile birlikte bölge bayiliği sözleşmesi karşılıklı imzalanarak bölge tahsisi yapılır. 5 Bölge Bayiliği Sertifikası verilerek talepte bulunduğu ilin iş ortağımız olarak kabul edilir.

6 Rulomatik Araba/Taşıt kurulama havlu otomatı akaryakıt istasyonlarında, benzinlikler de, Self Servis yıkama istasyonlarında bulunan 1 TL karşılığı köpüklü yıkama ve 1 TL karşılığı basınçlı su kullanarak durulama noktalarına veya ücretsiz Araç/Taşıt yıkama noktalarına kurularak araç/taşıt sahipleri otomatik satış makinemize atacağı 1(bir) lira karşılığında Tek Kullanımlık Mikro Fiber Araba kurulama havlusu edinmelerini ve araçlarını kurulamalarını sağlayacaktır.

7 Rulomatik Seccade otomatı camilerde önüne geçilemeyen halıların kirliliği, kalabalık zamanlarda yer bulamama veya toplumu derinden ilgilendiren toplu kullanım alanlarında yaygınlaşması çok daha kolay olan ve önlem almaya iten virüslerin (Örn.:Ebola Virüsü) ibadetini yerine getirmek için kolaylık sağlayan Tek kullanımlık su geçirmeyen rulomatik seccade otomatları ibadet noktalarına kurularak bireylerin otomata atacağı 1(bir) lira karşılığında su geçirmez rulomatik tek kullanımlık seccade ürününü temin edinmelerinin sağlanmasıdır.

8 Rulomatik Üçlü Abdest Havlusu otomatı camilerde, medreselerde, türbe ziyaretlerinde, ibadet alanlarını abdest alma noktalarına kurularak bireylerin otomata atacağı 1(bir) lira karşılığında Tek kullanımlık üçlü abdest kurulanma havlusu ürününü temin edinmelerinin sağlanmasıdır.

9 Üretimini yaptığımız rulomatik araba/taşıt içi kağıt paspas otomatik satış makinesi günümüzde akaryakıt istasyonlarında bulunan Ücretli/Ücretsiz köpüklü araç yıkama, Ücretli/Ücretsiz basınçlı su ile araç yıkama veya ücretsiz araç yıkama noktalarına kurularak araç sahipleri 1 TL (bir türk lirası) karşılığında araç içi kağıt paspas edinmelerini sağlayarak kazanç sağlanmaktadır. Rulomatik araba kağıt paspas otomatik satış makinesi, 1 TL (bir türk lirası) karşılığı 2 adet kağıt paspas vermektedir, Makinenin içerisinde rulo halinde bulunan tek kullanımlık (kullan-at) ürünlerin depolama alanı bulunmaktadır bu sayede fazla rulo ürünleri bu bölümde depolanabilmektedir, 1 adet rulo da 200 adet kağıt paspas vardır.

10 Rulomatik Eşarp/Başörtüsü otomatı bölgenizdeki mevcut bulunan tarihi eser değeri bulunan dini lokasyonlara, camilere, mescitlere, dini lokasyonlara, ziyaret alanlarına vb. yerlere kurulacak rulomatik tek kullanımlık eşarpver otomatı ile 1 (bir) lira karşılığında bayan ziyaretçilerin ihtiyaç duyduğu tek kullanımlık eşarp ürününü temin edinmelerinin sağlanmasıdır.

11 BÖLGE BAYİSİ ŞARTLARIMIZ ; 1- Bayi adayının adına veya aile bireylerinin birisinin adına vergi levhası / şirket ortağı ise ortaklığı gösterir belge istenmektedir. Vergi mükellefi belgesi bayilik alındıktan sonra da alınılması kabul edilmektedir. 2- Ticari ve Şahsi hayatınız da yüz kızartıcı herhangi bir şuç tan hüküm giymemiş olunması gerekmektedir. 3- Bayilik giriş bedeli olan TL nin şirket banka hesabımıza yatırılması gerekmektedir. 4- Talep edilen bölge bayiliği ile ilgili firmamızın belirlediği asgari düzeyde belirlenen satış otomatı makinesi ve tek kullanımlık ürünlerin alınmasıdır. 5-Firmamızın olumlu görmesi sonrası bölge bayiliği verilmektedir. Franchise bedeli, Telif ücreti, Reklam gider bedeli, Tanıtım bedeli, Yıllık kar oranı payı ALINMAMAKTADIR.

12 OTOMATİK SATIŞ MAKİNESİ BAYİ ALIŞ FİYATLARI Rulomatik araç kurulama havlusu otomatı: Rulomatik seccade otomatı Rulomatik paspas otomatı Rulomatik eşarp otomatı Rulomatik üçlü abdest havlusu otomatı Rulomatik plaj havlusu otomatı * Otomatik satış makinelerimiz ISO 9001 sertifikalı olup, 2 yıl garanti süresi ve 10 yıl boyunca yedek parça temini garantisi altındadır, IP 67 ve IP 66 korunma sertifikalarına sahiptir. İklimsel faktörlere (Kar,Yağış,Toz,Duman,Güneş ısısı vb.) ve darbelere karşı dayanıklıdır, test aşamalarını başarılı olarak tamamlamıştır. TEK KULLANIMLIK ÜRÜN (İÇ MALZEME) BAYİ ALIŞ FİYATLARI Araba/Taşıt Kurulama Havlusu (50cm x 50cm) Su Geçirmez Seccadelik (60cm x 120cm) 0, Araba/Taşıt Kağıt Paspası (40cm x 60cm) Eşarp/Başörtüsü (60cm x 120cm) Abdest Kurulanma Havlusu (3*40cm x 40 cm) Plaj Havlusu (60cm x 120cm) *1 Adet Rulo İç Malzeme ürünlerimiz 100 adet tek kullanımlık ürün içermektedir.

13 Firmamızın Türkiye nin her yerinde mobil servis hizmeti bulunmaktadır. Sizin için her şeyi tasarladık, Otomatik satış makinelerimizin çalışma sistemi dağıtık mimari üzerine kurduk, Stand-Alone (tak-çalıştır) mantığıyla yönetilmektedir. Yazılım Mühendislerimiz geliştirdikleri kolay ara yüz ile otomatik satış makinenizin bütün kontrolü elinizin altındadır. 7/24 Satış Sonrası Desteğimiz bulunmaktadır. Oluşturduğumuz bu organizasyon kusursuz bir hizmettir. Bayilerimiz bölgesine otomatik satış makinelerini konuşlandırmadan öncesinde genel merkezde teknik, satış, kurulum, yönetim vb. konuların yer aldığı ücretsiz oryantasyon eğitimleri verilmektedir.

14

15 SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1) Bölge Bayisi,sorumluluk alanında bulunan Akaryakıt istasyonları, Benzinlik, Petrol İstasyonu ile nasıl çalışmalıdır? Genel Merkezin direk olarak satışı bulunmamaktadır, Bölge bayiliği üzerinden yürümektedir. Bu yüzden Bayilik alan Firma/Şahıs bölgesini daha iyi tanıdığı şimdiye kadar RULOMATİK tarafından verilen bölge bayilerinin yaptığı satış çalışması aşağıda belirtilmiştir. Tek kullanımlık Otomatik Satış Makinesi Tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden benzinliğe, akaryakıt istasyonu satılır, Ürün tarafında Bölge bayisi kendi kar marjını oluşturup ürün maliyet fiyatı üzerine koyarak toptan satışını yapar. Tek kullanımlık Otomatik Satış Makinesi konuşlandırılacağı benzinlik yer sahibi ile aylık kira üzerinden anlaşılır.(yurt içi TL arasıdır) Bölge bayisi aylık yer işgaliye kirası öder. Bütün gelir bölge bayisine ait olur. Tek kullanımlık Otomatik Satış Makinesi konuşlandırılacağı yer seçilir, kurulumu yapılır, yer sahibine ürün başına 15Krş -25 Krş arası ürün kar marjı verilir.

16 Tek kullanımlık Otomatik Satış Makinesi konuşlandırılacağı yer seçilir, kurulumu yapılır, yer sahibine ürün başına 15Krş -25 Krş arası ürün kar marjı verilir. Makine anahtarları teslim edilir, ürün tedariki haftalık veya aylık olarak bölge bayisi yapar. 2) RULOMATİK bölge bayiliği devir hakkı veriliyor mu? Evet. Genel merkezin yazılı onayını almak suretiyle devir hakkı verilmektedir. 3) Bölge bayiliği için ne kadar ödeme yapmam gereklidir? RULOMATİK firması isim bedeli, franchise bedeli, reklam bedeli vb. talep etmez, Bölge bayisinin, talep ettiği bölgesi için, analiz uzmanları tarafından yapılan yurt içi araştırma ve gözlemlerini value raporunda RULOMATİK firmasına sunan bu rapora dayalı asgari adet makine ve ürün ile başlaması gerekmekte, başlangıçta yapacağı ödemenin sadece makine ve ürün alım ücreti olacağının bilmesi ve buna göre ne kadar ödeme yapması gerektiği bilgisini bayi temsilcisi ile görüşmesi gerekmektedir. 4) RULOMATİK Bölge bayiliği için İki üç adet makine ile başlayabilir miyim? Hayır. RULOMATİK firması bölge bayiliği için iki,üç adet makine alamazsınız, belirlenen asgari adet makinayı almanız gerekmektedir. 5) RULOMATİK firması kaç yıldır faaliyettedir? 2011 yılında başlamıştır, ulusal ve uluslar arası makine üretim patent haklarını almak için yetkili mercilere başvurulmuş, 2014 yılının sonunda patent haklarının gelmiş CNR Expo/İst. Bayim olur musun? Fuarına katılmış sonrasında 2015 yılı ikinci yarısından itibaren bölge bayiliği vermeye başlamıştır.

17 6) Otomatik satış makinesi sektörü Pazar payı genel olarak nasıldır, kazançları hakkında bilgi verir misiniz? Dünya geneli otomatik satış makinesi sektörü sadece ABD de yıllık 50 milyar USD ciro sağlayan vending makineleri, Türkiye de 2004 yılında YTL nin çıkması ve düşük enflasyon rakamları, istikrarlı piyasa şartlarının oluşması ile vending (otomatik satış makinesi) sektörü yüksek kazançları beraberinde getirmiştir. 7) Potansiyel pazarın büyüklüğü nasıldır? Potansiyonel pazarın büyüklüğü; İlk olarak yurt içi piyasası hedeflenmektedir. Demografik analizleri tamamlanmış olan projemizin yurt içi piyasasında 13 bin ve üzeri akaryakıt istasyonu bulunması, 20 bin aşkın ibadethane, cami bulunması, araç sayısı 19 milyon âdeti aştığı ve her geçen gün sayıların arttığı kaçınılmazdır. 8) Makine garantisi ne kadardır? 2 (iki) yıl makine garantisi, 10 (on) yıl yedek parça temin garantisi vardır. 9) Makine üzerinde bulunan para haznesi 1 TL dışında madeni para kabul eder mi? Hayır. Sadece 1 TL madeni para kabul eder. 10) Tarafımıza gönderilen dokümantasyonları inceledim kabul ettim ne yapmam gerek? Bayi temsilciniz ile görüşmeniz gerekmektedir, Sözleşmenin yapılacağı kişi/firma ise kimlik suretini eğer firma ise faaliyet belgesi gönderilmesi sonrası RULOMATİK firması yönetimin onayından geçtiği takdir de Genel merkeze davet edilip sözleşme imzalanmaktadır.

18 11) Hırsızlık, darp yada makinelerin güvenliği için sigorta yaptırmamız şartmıdır? Bu husus tamamen bölge bayiliğinin inisiyatifine bırakılmıştır. RULOMATİK firması şart koşmaz. 12) Bölge bayiliği alınmasında gereken asgari olarak belirlenen makine ve ürün sayısı neden düşüktür, asgari adet makine üzerine alım yapılabilir mi? RULOMATİK firması sunduğu bölge bayiliği kazanç taahhüt etmektedir, bölge bayisinin yapacağı en az yatırım ile başlaması seçeneğini sunmuştur, RULOMATİK firması bayisinden para kazanmaya odaklı değildir, Bölge bayisi müşterisi değil, iş ortağıdır. Bölge bayisi her otomatik satış makinesini bir iş iş yeri olarak görmesi gerektiğinde (7/24 çalışan) talep ettiği bölgesi iyi tanıması üzerine asgari adet alımların üzerine çıkabilmektedir. 13) Otomatik satış makinesi kurulumu nasıldır? RULOMATİK Tek kullanımlık otomatik satış makinesi montaj ayağı 4 adet 12 mm çelik dübel ile matkap yardımıyla zemine sabitlenir ve elektrik bağlantısı yapılır, Bölge bayisine RULOMATİK Tek kullanımlık otomatik satış makinesi gönderilmeden önce son kontrolleri yapılır sadece elektrik bağlantısı yapılarak kullanıma hazır olacak şekilde gönderilir. 14) RULOMATİK Bölge Bayisi olmak istenildiğinde sadece RULOMATİK tek ürün bayiliğimi vermektedir? Hayır. RULOMATİK firması bünyesinde bulunan bütün ürünlerin yetki hakkı bölge bayiliğine verilir. 15) RULOMATİK Bölge Bayisi olunduğunda hangi çeşit makine alımında kısıtlama var mıdır? Hayır. Bölge bayisi hangi çeşit makineden almak ister ise alabilir.

19 16) RULOMATİK Bölge Bayiliği talep edeceğim bölgede, bayilik almadan önce saha analizi yapmak istiyorum, öneriniz var mıdır bunun ile ilgili? Bölgenizde şu an için Tek kullanımlık otomatik satış makinesi bulunmadığı için gözlemleme yapmanızı öneririz, Örneğin; Tek kullanımlık mikro fiber araç kurulama havlusu makinesi için bölgenizdeki akaryakıt istasyonlarında bulunan 1 TL ile çalışan köpüklü yıkama makinesi, 1 TL ile çalışan basınçlı su ile durulama makinesi ve 1 TL ile çalışan oto süpürge makinelerinin günlük ciroları öğrenebilir, gözlemleme yapabilir ayrıca istasyon yetkilisi ile bu 1 TL ile çalışan makinelerin çalışma performanslarını dikkate alabilirsiniz. Piyasada,sahada patent hakları RULOMATİK firmamıza ait olan makinelerimiz olmadığı için ve gözlemleme yaptığınız istasyonda 5-8 TL arası satılan mikro fiber araç kurulama ürününü siz 1 TL den tüketiciye ulaştıracağınızı, Araç kurulama için mikro fiber bez harici ham maddesi pamuk keten vb. araba kurulama havlusu ürünleri iz bırakacağını tüketici tarafından çok rağbet gören mikro fiber bezi 1 TL den ulaştıracağınızı dikkate almanızı öneririz. 17) Bayilik için hazırlanması gereken Evraklar nelerdir? RULOMATİK bayisi olmanız için gerekli tüm evrakların listesi aşağıda belirtilmiştir:(herhangi tüzel kişilik yada şahıs firması olmayan bayi adayı sözleşmeye mütakiben 15 iş günü içerisinde işlemlerini halledip RULOMATİK yönetimine göndermesi kabul edilmektedir. İlk kez vergi mükellefi olacak bireyler için şahıs firması açmasını öneriyoruz, en önemli neden tüzel kişiliğe göre daha az tutara kurulabilmesi, gelir kurumlar vergisi daha düşük olmasıdır) Başvuru sahibinin T.C. kimlik numarası ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi İşyerinin vergi levhası ve işyeri çalışma ruhsatı fotokopisi İkametgah Tüzel kişilerden Ticaret Sicil Gazetesi kaydının fotokopisi ve imza sirküleri örneği

20 18) Hangi İllerde bayilik başvurusu kabul ediyorsunuz? Tüm illerde bayilik başvurularımız başlamıştır. Bayilik başvurusu için şimdilik herhangi bir il kısıtlaması yoktur. 19) Bulunduğum bölgede boş bayilik olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Konu ile ilgili Başvuru sonrası yetkililer sizinle irtibata geçerek talep ettiğiniz bölge ile ilgili bilgi paylaşımında bulunacaktır. 20) Sadece bulunduğumuz şehirde mi bayi olabiliyoruz? Yoksa başka iller için de bayilik başvurusunda bulunabilir miyiz? RULOMATİK, ilke olarak bizimle çalışmak isteyen bayilerin maksimum karlılığını sağlayacak yöntemler ve projeler üretmeyi benimsemektedir. Bunun için bayilik başvurusu konusunda Türkiye içinde belirli bir şehir veya bölge sınırlaması getirmemektedir. Ancak bayi adayının öncelikli olarak bulunduğu ve tanıdığı bölgede hizmet vermesi, performans açısından tercih sebebidir. 21) Henüz şirketi olmayan şahısların yapacağı bayilik başvurusu ile ilgili bir kısıtlama var mıdır? Bayilik başvurusu ile ilgili bir kısıtlamamız yoktur. Bayilik ile ilgili sözleşmedeki şartların yerine getirilmesi halinde bayilik verilebilir. 22) Bir Bayi başka birine yani 3. kişilere Alt Bayilik verebilir mi? Bayilik verme ve açtırma yetkisi sadece RULOMATİK firmasına aittir. Ancak RULOMATİK firmasının izni alınarak alt bayilik verilebilir. Fakat RULOMATİK firmasına karşı sorumluluk, her zaman alt bayinin bağlı olduğu Ana Bayi dir. 23) Başka bir iş alanında faaliyet gösteren bir Firmam var. Yine de RULOMATİK Bayiliği için başvurabilir miyim? Başvurabilirsiniz. Ancak başka bir alanda faaliyet gösteren Firmanızın

21 RULOMATİK müşterilerine hizmet verebilmesi için RULOMATİK firması standartlarınca belirlenmiş özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu konuda detaylı bilgi için Bayi Temsilcimiz ile irtibata geçebilirsiniz. 24) Bayilik için herhangi bir dekorasyon istenmekte midir? Hayır, RULOMATİK a özel herhangi bir tasarım/dekorasyon istenmemektedir. 25) Bulunduğum şehirde kaç yıl süre ile Bayi kalabiliyorum? Bölge Bayilik anlaşması imzaladığınız şehirde 5 (beş) yıl süre ile tek yetkili bayi siz olacaksınız. İkinci bayilik verilmemektedir. Bayilik koşullarını sağladığınız sürece RULOMATİK firma yönetimi onayı ile 5 inci yıldan sonra da bayiliğe devam edebilirsiniz 26) Franchise bedeli,telif ücreti, isim bedeli, reklam gider bedeli, tanıtım bedeli, yıllık kar oranı genel merkez payı alınıyor mu? Hayır.Herhangi bir bedel alınmamaktadır. 27) Bayinin aylık veya yıllık satış kotası veya sipariş alma zorunluluğu var mı? Hayır. Bayilerimizin bölge bayisi oldukları her bir şehir için satış kotası, ürün alma kotası bulunmamaktadır. 28) RULOMATİK bayilerine herhangi bir bilgilendirme eğitimi verecek mi? RULOMATİK, bayiliğe kabulde vereceği başlangıç eğitimlerinin yanı sıra yeni çıkan ürün veya hizmetler için de bilgilendirme eğitimleri vermektedir.

22 29) Firmanız bayilerine tanıtım için görsel herhangi bir malzeme veriyor mu? Bayi, kurumsal kimlik ve kültür bağlamında marka imajı açısından, RULOMATİK un hazırladığı her türlü reklam amaçlı tanıtım materyalleri ve numune ürünlerden, bedeli karşılığında dilediği miktarda temin edebilmektedir. 30) KDV matrağı nasıldır? Tek kullanımlık ürünlerimizde %8 (K.D.V. dahil verilir), Tek kullanımlık otomatik satış makinelerimiz % 18 K.D.V. dir.

23

24 Tüm sorularınızın yanıtlarını bulabileceğiniz konusunda uzman personelimize isterseniz Pbx arayarak isterseniz e- posta adresinden ulaşabilirsiniz.

25

RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir.

RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir. Patentli RULOMATİK ticari markamız kuruluşumuzdan günümüze tek kullanımlık ürünleri tüketici ile buluşturan otomatik satış makinesi üretimi yapmaya başlamıştır, ayrıca tek kullanımlık ürünlerin ham madde

Detaylı

3) Paspasmatik firmasına öncelik başvurusu yaptım fakat talep ettiğim il i olumlu/olumsuz cevap vermediğim halde başka firma/şahsa verildi Neden?

3) Paspasmatik firmasına öncelik başvurusu yaptım fakat talep ettiğim il i olumlu/olumsuz cevap vermediğim halde başka firma/şahsa verildi Neden? 1) Paspasmatik bayisi olabilmek için ne yapmak gerekmektedir? Tarafınıza gönderilen dokümantasyon sonrası, sözleşmeyi imzalayacak kişinin kimlik suretinin ön tarafı (seri no,tc kimlik no bulunan kısım)

Detaylı

Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız mali. kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited Ģirketi olarak geçmektedir.

Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız mali. kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited Ģirketi olarak geçmektedir. - 0 - Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız mali kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited Ģirketi olarak geçmektedir. Kuruluşumuzdan günümüze bireylerin hayatları daha pratik

Detaylı

Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız kısa. sürede tüm yurt içi pazarına dağılan ve yüksek kazançlar elde edilmesini

Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız kısa. sürede tüm yurt içi pazarına dağılan ve yüksek kazançlar elde edilmesini Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız kısa sürede tüm yurt içi pazarına dağılan ve yüksek kazançlar elde edilmesini sağlayan Rulomatik firması ile aynı grup şirketleri arasında

Detaylı

DÜNYA DA BİR İLK! PASPASMATİK

DÜNYA DA BİR İLK! PASPASMATİK TÜRKİYE ve DÜNYA DA BİR İLK! PASPASMATİK Otomat Sektörünün En Beğenilen Şirketi İSO 9001:2015 #1 CE,TSE Belgeli 2017 yılında Sürdürülen Başarı & Üstün Başarı Ödülü TTKD Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent

Detaylı

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın.

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Multinet in şirketlere yönelik akaryakıt tedarik çözümü Petronet, Shell in Türkiye deki en büyük temsilcisi olmanın gücü ile şirketinizin

Detaylı

a) Enerji istenilen tesis veya kullanım yerinin tapu (ada no, pafta no, parsel no, vb.) ve posta adresi

a) Enerji istenilen tesis veya kullanım yerinin tapu (ada no, pafta no, parsel no, vb.) ve posta adresi Abonelik Başvuruları Bağlantı Anlaşması için Neler Yapmalıyım? Bağlantı anlaşması; 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında yeni bir tesis veya kullanım yerine elektrik enerjisi taleplerinde, tesis

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

ERZURUM SU KANAL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ERZURUM SU KANAL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR ERZURUM SU KANAL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI AKARYAKIT alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye

Detaylı

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir.

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir. E-Fatura Nedir? E-fatura Uygulaması, mükelleflerin Gelir İdaresi Başkanlığı nın sistemi üzerinden, belirlenen standart ve formata göre birbirlerine fatura alıp göndermelerini sağlayan sistemin genel adıdır.

Detaylı

DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir.

DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir. DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir. Milli Piyango Sayısal Oyunlar Bayiliği Devir İşlemleri Hakkında Duyuru Bu amaçla,

Detaylı

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB KOBİ Proje Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum bu projemin daha önce değerlendirilerek reddedilmediğini, hâlihazırda ikiden fazla KOSGEB Destek

Detaylı

Kasım - 2014 Ankara / TÜRKİYE

Kasım - 2014 Ankara / TÜRKİYE Kasım - 2014 Ankara / TÜRKİYE 6491 SAYILI TÜRK PETROL KANUNU Kasım - 2014 Ankara / TÜRKİYE RUHSAT İŞLEMLERİ Deniz Offshore-2 Kara Deniz Ruhsat haritası uluslararası pafta sistemine göre düzenlendi. Türkiye

Detaylı

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri Faktoring Faktoring Nedir? Faktoring, garanti, tahsilat ve finansman hizmetlerinin bir arada sunulduğu tek finansal üründür. Firmaların mal ve hizmet satışlarından doğan yurtiçi ve yurtdışı kısa vadeli

Detaylı

Telefon Aboneliği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Telefon Aboneliği Başvurusu Nasıl Yapılır? Telefon Aboneliği Başvurusu Nasıl Yapılır? Telefon aboneliği başvurularını; 1. Türk Telekom Online Hizmet Merkezinden 2. Türk Telekom Çağrı Merkezi 444 1 444 numaralı telefonunu arayarak, 3. Türk Telekom

Detaylı

LOGO DA E-DEFTER VE E-FATURA UYGULAMALARI. Serdar TEKİN Ürün Uzmanı

LOGO DA E-DEFTER VE E-FATURA UYGULAMALARI. Serdar TEKİN Ürün Uzmanı LOGO DA E-DEFTER VE E-FATURA UYGULAMALARI Serdar TEKİN Ürün Uzmanı E-Defter Nedir? E-Defter, Vergi Usul Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri gereğince tutulması zorunlu olan defterlerin elektronik dosya

Detaylı

(9/6/2011 tarihli ve 27959 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) Kurul Kararı. Karar No:3242/2 Karar Tarihi: 31/5/2011

(9/6/2011 tarihli ve 27959 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) Kurul Kararı. Karar No:3242/2 Karar Tarihi: 31/5/2011 (9/6/2011 tarihli ve 27959 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul Kararı Karar No:3242/2 Karar Tarihi: 31/5/2011 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 31/5/2011

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI (ATA KARNESİ) GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU

KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB KOBİ Proje Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum projemin daha önce değerlendirilerek reddedilmediğini, bu program kapsamında daha önce başarısız

Detaylı

KOBĠ PROJE DESTEK PROGRAMI. PROJE BAġVURU FORMU

KOBĠ PROJE DESTEK PROGRAMI. PROJE BAġVURU FORMU MÜDÜRLÜĞÜ NE KOBİ Proje Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum bu projemin ilgili çağrı döneminde değerlendirilerek reddedilmediğini, hâlihazırda ikiden fazla Destek Programından yararlanmadığımı,

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRK MÜHENDİS ve MİMAR ODALARI BİRLİĞİ GEMİ MÜHENDİSLERİ ODASI GEMİ KONTROLÜ YETKİLENDİRME YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, ülke ve toplum

Detaylı

İTU BAŞVURU FORMU (BİTKİSEL ÜRETİM)

İTU BAŞVURU FORMU (BİTKİSEL ÜRETİM) 1.Başvuru Başvuru Sahibi Adres Yasal Yetkili İrtibat Kurulacak Kişi Tel / Faks e-posta / web TC Kimlik / Vergi Dairesi / No 2. Talep Edilen Sertifikasyon Programları 2.1 Başvuru Şekli İlk Başvuru Yeniden

Detaylı

Bu belgenin fakülte / Y.okul/ Enstitü yönetim kurulunda onaylanması gerekmektedir.

Bu belgenin fakülte / Y.okul/ Enstitü yönetim kurulunda onaylanması gerekmektedir. Bu el kitabı Erasmus kapsamında yurt dışına gitmek isteyen öğrencilerimize, pratik bilgiler sağlaması amacıyla Fakültemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından hazırlanmıştır. 1. Erasmus Programı çerçevesinde

Detaylı

AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI. Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş.

AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI. Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş. AKTEK İŞ ORTAKLIĞI DÖKÜMANI Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. Ve Tic.A.Ş. İŞ GELİŞTİRME VE TEKNOLOJİ ENTEGRASYON BÖLÜMÜ 1 İÇERİK 1. İş Planı... 3 2. Şirket Bilgileri... 4 3. Şirket Ortakları ve Yönetimi...

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SIRA NO İlan ve Reklam Vergisi Beyannamesi Alınması -İlan Reklam Vergisi Beyannamesi 2 Reklam Panosu Terkini 2 Gün 3 Ayaklı Tanıtım Levhası Dikilmesi İçin İzin

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 KAPASİTE ÖN KAPASİTE 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 4- SGK Sigortalı Hizmet Listesi (son

Detaylı

YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 BİMER ve Bilgi Edinme Başvurusu

Detaylı

30.06.2014 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2014/85

30.06.2014 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2014/85 30.06.2014 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2014/85 KONU: : Maliye Bakanlığınca Belirlenen Mükelleflerden Kayıtların Elektronik Ortamda Oluşturulması, Muhafazası ve İbraz

Detaylı

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN C A B Bu ürün, çevreye saygılı modern tesislerde AEEE Yönetmeliğine uygundur. doğaya zarar vermeden üretilmiştir. PCB içermez. Çay Makinesi / Kullanma Kılavuzu

Detaylı

Bayi Servis Otomasyon Sistemi

Bayi Servis Otomasyon Sistemi KoçSistem Bayi Servis Otomasyon Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Bayi Servis Otomasyon Sistemi Yetkili firmaların servis ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak uçtan uca zengin servis yönetim sistemleri

Detaylı

BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI. Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü

BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI. Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü GENEL AÇIKLAMALAR Türk Standardı bulunan konularda ( Örneğin:

Detaylı

SİRKÜLER RAPOR 2008-25

SİRKÜLER RAPOR 2008-25 DMF SİSTEM ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. www.dmf.com.tr & dmfsystem.eu dmf@dmf.com.tr www.russellbedford.com Ankara : Farabi Sokak 12/11 06680 Çankaya Tel: 0.312.428

Detaylı

ÇAĞRI ESASLI TEMATİK PROGRAM PROJE BAŞVURU FORMU

ÇAĞRI ESASLI TEMATİK PROGRAM PROJE BAŞVURU FORMU HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE Çağrı Esaslı Tematik Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğumuz projenin e herhangi bir yükümlülük getirmeyeceği ve tarafımıza herhangi bir talep hakkı doğurmayacağını,

Detaylı

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer 1 İŞLETME ADI: HİBE DANIŞMANLIĞI HİZMET TALEP FORMU İŞLETMENİN ANA FAALİYET KODU (NACE) (Vergi levhasında yer alır.) İŞLETMENİN VERGİ NUMARASI: İŞLETME YETKİLİSİNİN ADI SOYADI: E-POSTA ADRESİ: SABİT TELEFON

Detaylı

Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış

Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış Türkiye Elektrik Piyasası na Genel Bir Bakış Gelişmekte olan ülkemizde hızlı nüfus artışı sonucu ortaya çıkan kentleşme ve sanayileşme elektrik enerjisine olan talebin yıllık ortalama 6-9% oranında artması

Detaylı

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü ADR Araç Uygunluk / Taşıt Uygunluk Başvuru Kılavuzu Web sitemize ulaşmak için http://www.tse.org.tr ana

Detaylı

KAPSAM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ.

KAPSAM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ. Sirküler No : 2013-73 Sirküler Tarihi :31.12.2013 Konu : Kayıt Saklama Gereksinimlerine İlişkin Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Yayımlandı. 29.12.2013 tarih ve 28866 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

İLAN İSTANBUL DEFTERDARLIĞI AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/

İLAN İSTANBUL DEFTERDARLIĞI AVRUPA YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. : https://ekap.kik.gov.tr/ekap/ İLAN İSTANBUL VERGİ DENETİM KURULU ATAKÖY HİZMET BİNASINA AİT ZEMİN ETÜDLERİ, MİMARİ, STATİK, MEKANİK, ELEKTRİK, ALTYAPI VE PEYZAJ UYGULAMA PROJELERİ, MAHAL LİSTELERİ, METRAJ, YAKLAŞIK MALİYET HESAPLARI

Detaylı

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü ADR Araç Uygunluk / Taşıt Uygunluk Başvuru Kılavuzu Web sitemize ulaşmak için http://www.tse.org.tr ana

Detaylı

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu 1 İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu Projeniz için bir teklif hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu doldurup imzalayarak 0 232 343 39 59 no lu faksa veya office.turkey@ecocert.com

Detaylı

KOSGEB. KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Bilişim Teknolojileri KOBİ lerinin Geliştirilmesi Çağrısı

KOSGEB. KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Bilişim Teknolojileri KOBİ lerinin Geliştirilmesi Çağrısı KOSGEB KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Bilişim Teknolojileri KOBİ lerinin Geliştirilmesi Çağrısı Proje Teklif Çağrısının Adı Amacı Proje Başvuru Tarihleri Bilişim Teknolojileri alanında üretim ve

Detaylı

öneriyor FRANCHISE ALMAK FRANCHISE ALMANIN ADIMLARI PERLA cafe veya stand işletmeleri için franchise talebinde bulunan girişimcilerin kendileri için en doğru kararı vermeleri için aşağıdaki beş adımı sırasıyla

Detaylı

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2013 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1. Başkanlık Divanı Seçimi ve Başkanlık Divanı'na Genel Kurul Tutanağını İmza Yetkisi Verilmesi, 2. Şirketimizin 2013 Yılı Çalışmaları

Detaylı

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik. Genç Çözüm Grafik; konusunda deneyimli kadromuzla istek ve beklentilerinizi on yılı aşkın tecrübemizle buluşturarak firmanıza ve markanıza özel grafik tasarımlarımızla siz değerli iş ortaklarımıza çözümler

Detaylı

22/02/2012 tarihli ve 28212 sayılı Resmî Gazete de yayımlanmıştır

22/02/2012 tarihli ve 28212 sayılı Resmî Gazete de yayımlanmıştır RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİNE DAYALI LİSANS BAŞVURULARINA İLİŞKİN ÖLÇÜM STANDARDI TEBLİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Tebliğ; Rüzgâr ve Güneş enerjisine

Detaylı

LOJİSTİK SEKTÖRÜ YATIRIM REHBERİ

LOJİSTİK SEKTÖRÜ YATIRIM REHBERİ çi LOJİSTİK SEKTÖRÜ YATIRIM REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AKSARAY - 2014 2014 1 KURULUŞ İŞLEMLERİNDEN ÖNCE YAPILACAK İŞLEMLER 2 LOJİSTİK ŞAHIS ŞİRKETİ KURMA REHBERİ 3 ŞAHIS FİRMASI KURMA PROSEDÜRÜ VE

Detaylı

I.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (İSTANBUL) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

I.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (İSTANBUL) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU I.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (İSTANBUL) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIR A NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 C1 YETKİ BELGESİ 1-Temsil ve ilzama yetkili kişilerce imzalanmış

Detaylı

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE)

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Ras Al Kayma, Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan yedi emirlikten biri olup, Dubai nin yaklaşık 100 kilometre

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2016

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2016 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 KAPASİTE 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 3- Taahhütname 4- Kapasite raporu talebinde bulunan

Detaylı

ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU

ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI PROJE BAŞVURU FORMU KOSGEB HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB Endüstriyel Uygulama Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğum projemin başka bir KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek reddedilmediğini,

Detaylı

KOSGEB ve DESTEK PROGRAMLARI. KOSGEB Kayseri Müdürlüğü Haziran 2016

KOSGEB ve DESTEK PROGRAMLARI. KOSGEB Kayseri Müdürlüğü Haziran 2016 KOSGEB ve DESTEK PROGRAMLARI KOSGEB Kayseri Müdürlüğü Haziran 2016 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

BÜYÜKÇEKMECE İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER BÜYÜKÇEKMECE İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Çalışma İzni ve Gıda Sicili Belgesi 2 Gıda Üretim İzni Belgesi 3 İhracat Sağlık Sertifikası BAŞVURUDA İSTENİLEN

Detaylı

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TİP ONAYI BELGELENDİRME SÜRECİ PAYDAŞ MEMNUNİYET ANALİZİ ÇALIŞMASI Bu anket, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 01/01/2016 tarihinden itibaren ulusal tip

Detaylı

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. - - - - İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. " "

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. - - - - İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır.  SİLOPİ KAYMAKAMLIĞI (İlçe Özel İdare Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 1- Dilekçe, 2- Tapu Fotokopisi 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 1- Dilekçe, 2- Proje 3 İl Özel

Detaylı

denetim mali müşavirlik hizmetleri

denetim mali müşavirlik hizmetleri SİRKÜLER 08.01.2014 Sayı: 2013/006 Konu: KAYITLARIN ELEKTRONİK ORTAMDA SAKLANMASINA İLİŞKİN TEBLİG YAYINLANMIŞTIR Gelişen bilgi ve iletişim teknolojilerinin sunduğu imkânlar çerçevesinde mükelleflerin

Detaylı

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ TSE TARAFINDAN İŞ GELİŞTİRİCİ VEYA BİLİRKİŞİ ÇALIŞTIRILMASI İLE GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERLE İŞBİRLİĞİ TESİS EDİLMESİ HAKKINDA YÖNERGE Yönetim Kurulu Karar No : 12/03/2015 tarih

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI KOLİ İNŞAAT LTD. Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile No:21 Organize Sanayi Bölgesi Haspolat da 1 adet 80

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş. BAŞVURU KILAVUZU TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ BAŞVURU KILAVUZU

TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş. BAŞVURU KILAVUZU TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ BAŞVURU KILAVUZU TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ BAŞVURU KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru ve İşleyiş Esasları... Sayfa 3-4 2. Genel Bilgiler. Sayfa 5 3. Değerlendirme ve Kabul Sayfa 6 2 BAŞVURU VE

Detaylı

TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ

TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TAPDK satış belgesi 15.04.2008 tarih ve 26848 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5752 sayılı kanunla değişik 4733 sayılı Tütün ve Alkol

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI A.R. Esendağlı Ltd. Mali destek programları T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilmektedir. A.R. Esendağlı Ltd. Rekabet Gücünün Artırılması

Detaylı

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu Medikal Malzeme Satış Kılavuzu A Ulusal Bilgi Bankası (UBB) nedir? Tıbbi Cihaz Yönetmeliği direktifleri olan (93/42/EEC) Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC) ve Vücut

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2017

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2017 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 2 KAPASİTE RAPORU EKSPERTİZ RAPORU (Gıda) 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 3- Taahhütname

Detaylı

FON BÜLTENİ. Haziran 2014 Sayı 23

FON BÜLTENİ. Haziran 2014 Sayı 23 FON BÜLTENİ Haziran 2014 Sayı 23 Değerli müşterimiz, Haziran 2014 fon bültenimizi size sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Geleceğe dair önemli bir adım atarak emeklilik birikimlerinizi bizimle değerlendiriyorsunuz.

Detaylı

Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları

Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları Osmaniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Hizmet Standartları Sıra No Adı Başvuruda İstenen Belgeler 1 İşyeri açma ve çalışma ruhsatı verme 1-Vergi levhası 2- Kimlik fotokopisi 3- Esnaf sicil veya

Detaylı

ÇALIŞMA İZNİ. Türkiye de çalışma izni için gereken başvuru Türkiye den veya yurt dışından yapılabilir.

ÇALIŞMA İZNİ. Türkiye de çalışma izni için gereken başvuru Türkiye den veya yurt dışından yapılabilir. ÇALIŞMA İZNİ 1. İlk Başvuru Türkiye de çalışma izni için gereken başvuru Türkiye den veya yurt dışından yapılabilir. Yurt dışından yapılacak başvurularda yabancıların, çalışma izni için vatandaşı oldukları

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2013/127. Bazı Mükelleflere Belirli Konularda Elektronik Kayıt Tutma Zorunluluğu Getirilmiştir.

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2013/127. Bazı Mükelleflere Belirli Konularda Elektronik Kayıt Tutma Zorunluluğu Getirilmiştir. DRT Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. Sun Plaza No:24 34398 Maslak İstanbul, Türkiye Tel: + 90 (212) 366 60 00 Fax: + 90 (212) 366 60 15 www.deloitte.com.tr www.verginet.net VERGİ SİRKÜLERİ

Detaylı

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm.

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. e mutabakat SADECE MUTABAKAT www.e-mutabakat.com GÜVENLİ HIZLI KOLAY Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. TASARRUF Hem vakit hem tasarruf hem de doğa

Detaylı

Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.

Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin iştiraki olarak 2010 yılında kurulan TOBB UND LOJİSTİK YATIRIM A.Ş, ülkemiz ihracatının

Detaylı

HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.01

HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.01 HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.01 GÝRÝÞ Tüm makineler, ekipmanlar ve araçlar yýpratýcý çalýþma koþullarý altýnda uzun süre çalýþtýklarý

Detaylı

Süre ve Yakla k Maliyet Bilgileri

Süre ve Yakla k Maliyet Bilgileri Sayfa 1 / 5 Süre ve Yakla k Maliyet Bilgileri lan Süresi : Yasal Kapsam : 13/a 28 (ilan n elektronik araçlarla haz rlanmas ve gönderilmesinden dolay 7 gün, ilan ve ihale doküman na EKAP üzerinden do rudan

Detaylı

Rekabete Açık Fiyat. Rekabete Açık Olmayan Fiyatlar. Her bir dağıtım bölgesinde bu oranlar farklılık arz etmektedir. 90,0% 80,0% 70,0% 60,0% 50,0%

Rekabete Açık Fiyat. Rekabete Açık Olmayan Fiyatlar. Her bir dağıtım bölgesinde bu oranlar farklılık arz etmektedir. 90,0% 80,0% 70,0% 60,0% 50,0% 90,0% 80,0% Rekabete Açık Fiyat 70,0% 60,0% 50,0% 40,0% 30,0% 20,0% Rekabete Açık Olmayan Fiyatlar D. Gaz Sistem Kul. ÖTV KDV 10,0% 0,0% Doğalgaz Sistem Kul. ÖTV KDV Her bir dağıtım bölgesinde bu oranlar

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

TEDAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE KREŞ HİZMETİ ALINACAKTIR

TEDAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE KREŞ HİZMETİ ALINACAKTIR TEDAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE KREŞ HİZMETİ ALINACAKTIR TEDAŞ Kreş ve Anaokulunda 2016-2019 eğitim döneminde eğitim görecek çocukların eğitimi, bakımı, beslenmesi ve sağlık faaliyetlerini içeren kreş

Detaylı

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI 1. Yurtdışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi 2. Yurtdışı Birim, Marka ve Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi 3. Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği

Detaylı

GÜÇLÜ BİR STANDARDİZASYON ALT YAPISI, GÜÇLÜ BİR ÜLKE! Kalite ve standardizasyon, geçmişi bugüne ve yarına bağlayan en sağlam köprü olacaktır.

GÜÇLÜ BİR STANDARDİZASYON ALT YAPISI, GÜÇLÜ BİR ÜLKE! Kalite ve standardizasyon, geçmişi bugüne ve yarına bağlayan en sağlam köprü olacaktır. STANDARDLARA UYGUN KALİTELİ HİZMET Türk Standardları Enstitüsü Hizmet Belgelendirme faaliyetleri üç kısımdan oluşmaktadır. TSE Hizmet Belgelendirme Laboratuvar Belgelendirme Özel İncelemeler Kalite ve

Detaylı

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2014 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ

TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2014 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. 2014 YILI ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ 1. Başkanlık Divanı Seçimi ve Başkanlık Divanı'na Genel Kurul Tutanağını İmza Yetkisi Verilmesi, 2. Şirketimizin 2014 Yılı Çalışmaları

Detaylı

İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI

İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI SIRA ADI 1. Üyelik Başvuru Formu (www.iso.org.tr web sitesinden veya Odamızdan alınabilir) 2. Sınai Hüviyet Beyannamesi (www.iso.org.tr web sitesinden veya Odamızdan

Detaylı

Eğitim Kurumu Başvuru Rehberi

Eğitim Kurumu Başvuru Rehberi Eğitim Kurumu Başvuru Rehberi Eğitim kurumları müracaatlarında kullanılmak üzere İSGGM tarafından düzenlenmiştir. 01.06.2015 İSGGM Yetkilendirme Daire Başkanlığı Amaç Bu rehberde, 20.06.2012 tarihli ve

Detaylı

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi C Grubu Pay Sahiplerinin Belirlenmesine İlişkin Süreç

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi C Grubu Pay Sahiplerinin Belirlenmesine İlişkin Süreç Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi C Grubu Pay Sahiplerinin Belirlenmesine İlişkin Süreç EPİAŞ Esas sözleşmesi ve EPİAŞ ın teşkilat yapısı ile çalışma esaslarını içeren Yönetmeliğin son hali 07/05/2014

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI BÜYÜKKONUK BELEDİYESİ Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Büyükkonuk ta oluşturulacak Kültür Sanat

Detaylı

ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ULUDAĞ TEKSTİL İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ULUDAĞ ÜYELERİNE Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği olarak, üyelerimizin, uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmaya yönelik desteklenmesi, uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilebilmesi ve

Detaylı

EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR EMLAK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Sayın Üyemiz, 5 Haziran 2018 tarihli ve 30442 sayılı resmi gazetede yayımlanan Taşınmaz Ticareti Hakkında

Detaylı

İstekliler, alıma ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan, Sözleşme Makamının görevli personeliyle irtibat kurarak temin edebilirler.

İstekliler, alıma ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan, Sözleşme Makamının görevli personeliyle irtibat kurarak temin edebilirler. GÜLVER TİCARET&Co. K.K.T.C. Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı Mali destek programları T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği programlar tarafından finanse edilmektedir. T.C. Çukurova Kalkınma

Detaylı

YÖNETMELİK ve UYGULANMASI

YÖNETMELİK ve UYGULANMASI GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR YÖNETMELİK ve UYGULANMASI ÇALIŞMA İZNİNE BAŞVURU HAKKI TANINMASI 11 Nisan 2013 tarihinde 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu

Detaylı

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇED Hizmetleri ve Çevre İzinleri Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇED Hizmetleri ve Çevre İzinleri Şube Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 2 ÇED Muafiyet (ÇED) Yönetmeliği Ek-I Uygulanacak Projeler Listesi ve Ek-2 Seçme Eleme Kriterleri

Detaylı

Toplumsal Duyarlılık Merkezi Proje Başvuru Formu

Toplumsal Duyarlılık Merkezi Proje Başvuru Formu Toplumsal Duyarlılık Merkezi Proje Başvuru Formu Projenin Adı Naylon poşet kullanmıyorum! Proje Yürütücüsü Kurum Adı Mert YILMAZ Adres Telefon 5352626348 Faks e-posta mertyilmaz2111@gmail.com Web Sitesi

Detaylı

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme Ek - 2 AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (İŞ GÜNÜ,

Detaylı

İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) işbu Taahhütname nin Özel Şartları nda belirtilen cihazlara ilişkin kampanyalardan ( Kampanya

Detaylı

SÜLOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

SÜLOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: SÜLOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO: HİZMET ADI: 1 Denklik ile Kayıt 1. TC Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı 2. Denklik Belgesi BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU Lisans tamamlama çalışmalarını yürütmek üzere Lisans tamamlama komisyonu kurulmuştur. Lisans tamamlama komisyonumuz Yurtiçi ve Yurtdışı Örgün, Açık, Uzaktan,

Detaylı

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1.

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1. Başta Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Çorlu nun tüm kurum ve kuruluşlarınca desteklenen, Çorlu nun markalaşmasında önemli bir adım olacak Çorlu Alışveriş

Detaylı

GEMİ DİZEL MOTORLARININ NOx EMİSYONU ÖLÇÜM DENETİM VE BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ

GEMİ DİZEL MOTORLARININ NOx EMİSYONU ÖLÇÜM DENETİM VE BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ GEMİ DİZEL MOTORLARININ NOx EMİSYONU ÖLÇÜM DENETİM VE BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ GEREKÇE Bu Yönetmeliğin amacı, 1978 Protokolü ile Değişik 1973 Tarihli Denizlerin Gemiler Tarafından Kirletilmesinin Önlenmesine

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ İKAMETGAH GEÇİCİ YER TAHSİS BELGESİ ENCÜMEN ONAYI GEREKLİDİR. (İŞGALİYE) TALEBİ TEK ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ İKAMETGAH GEÇİCİ YER TAHSİS BELGESİ ENCÜMEN ONAYI GEREKLİDİR. (İŞGALİYE) TALEBİ TEK ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR. SIRA NO HİZMETİN ADI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1 Sayfa 1 BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLAN MA SÜRESİ (EN GEÇ) 130 ADRES TESPİTİ 2 GÜN İLAN METNİ 131 ANONS TARİH VE NO 132 CEZAYA İTİRAZ ZABIT VARAKASI

Detaylı

TEBLİĞ. MADDE 2 Aynı Tebliğin 3 üncü maddesinde yer alan Kuruluş tanımı aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

TEBLİĞ. MADDE 2 Aynı Tebliğin 3 üncü maddesinde yer alan Kuruluş tanımı aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. 27 Ağustos 2014 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29101 Para-Kredi ve Koordinasyon Kurulundan: TEBLİĞ TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURTDIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ

Detaylı