Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız kısa. sürede tüm yurt içi pazarına dağılan ve yüksek kazançlar elde edilmesini

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız kısa. sürede tüm yurt içi pazarına dağılan ve yüksek kazançlar elde edilmesini"

Transkript

1

2 Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız kısa sürede tüm yurt içi pazarına dağılan ve yüksek kazançlar elde edilmesini sağlayan Rulomatik firması ile aynı grup şirketleri arasında yer almaktadır, firmamızın mali kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited şirketi olarak geçmektedir. Kuruluşumuzdan günümüze bireylerin hayatları daha pratik hale getiren ürünleri tüketici ile buluşturan otomatik satış makinesi üretimi yapmaya başlanmıştır, ayrıca kağıt paspas ürünün ham madde üretimini sağlayan yurt dışı firmaları ile protokol yaparak tedarik sağlanmaktadır. Paspasmatik; Patentli bir ürün olup madeni para karģılığında rulo haline getirilmiģ kağıt paspas ürünlerini tek tek veren otomatik satıģ makinesidir. İl bayi adayımızın talep ettiği il in demografik analizleri çıkartılarak,araç sayısı, istasyon sayısı, self servis yıkama noktası, oto yıkama alanları sayılarına göre asgari adet Paspasmatik Araç/Taşıt Kağıt Paspas otomatik satış makinesi ve ürünleri ile başlatılmaktadır. Bunun sebebi bayilerimizin yapacağı en asgari yatırım ile paspasmatik tek yetkili il bayiliği alarak şehrinde yeni işine başlamasıdır. Günümüzde pazarda/sahada 1 TL ile çalışan madeni para ile çalışan köpüklü yıkama makinesi, basınçlı su ile durulama makinesi, oto süpürge makinesi, araba kurulama havlusu veren otomatik satış makinaları ile sektörün önünü açılmış ve arz/talep seviyesinin çok yüksek olmasından kaynaklı bayimizin emin adımlarla ilerlemesini sağlamaktayız.

3 Örneğin; Benzinlik, akaryakıt istasyonlarında araba - taşıt ücretli/ücretsiz yıkama alanlarında arabalarını yıkadıktan sonra, araçlarının kauçuk paspaslarının temizlik sonrası hemen kirlendiğine şahit olmuşsunuzdur Tüketici, arabasının temizliği sonrasında ıslak yada kirli ayakkabıları temizlenen aracına binmek zorunda kalması, aracının en çok kullanılan yeri olan kauçuk paspasların temizliğinin zor olduğu ve ıslak iken ağır koku yapması tüketicilerin kağıt paspas kullanmasını şart kılmıştır. Aracında kağıt paspas kullanan bireylerin, araçlarının daha temiz gözükmesi, pratik yolla hijyeni sağlanması, aracın orijinal kauçuk paspasının uzun süre temiz kalmasını sağlamakta ve aracını farklı kılması sağlanmaktadır. Araba/Taşıt içi kağıt paspas veren otomatik satış makinesi tüketicinin özel tasarlanan araç içi kağıt paspasına sahip olması için otomatik satış makinesinden 1 TL karşılığında alabilmektedir. Araçlarını akaryakıt istasyonlarında bulunan 1 TL kullanarak köpüklü yıkama sonrası, 1 TL kullanarak basınçlı su ile durulaması, 1 TL karşılığında araba kurulama havlusu alması ve 1 TL kullanarak araç içi oto süpürgeyi kullanması bu sektörün önünü açmıştır. Potansiyel pazarın büyüklüğü; İlk olarak yurt içi piyasası hedeflenmektedir. Demografik analizleri tamamlanmış olan projemizin yurt içi piyasasında 13 bin ve üzeri akaryakıt istasyonu bulunması, araç sayısı 19 milyon âdeti aştığı ve her geçen gün sayıların arttığı kaçınılmazdır.** ** İlinizde / Bölgenizde akaryakıt istasyon sayılarının güncel data bilgisine linkini tıklayarak inceleyebilirsiniz.

4 Türkiye geneli 56 farklı bölge olarak tanımlanmıştır. (Ġller Barındırdıkları araba yıkama istasyonları, akaryakıt istasyonları, sayıları analizi sonucu değerlendirilerek sınıflandırılmıģtır.) Firmamız başarısı kanıtlanmış win&win satış stratejisini uygulamaktadır. Türkiye ve Dünya'da bir ilk olan, Patentleri alınan otomatik satış makinemiz ve özel olarak üretilmiş ürünlerin dağılımı yurt içinde il bayiliği yapılanması üzerinden yapılmaktadır. Yurt içi pazarında tanımlanan herhangi bir il e ikinci şahıs/firma ya bayilik verilmemektedir.

5 Hedef kitlemiz ; Yaş ortalaması 18 ile 65 yaş arası bireylerdir. Ürünlerimiz belli etnik ve ekonomik gruplarda ki insanlara bile çekici gelmektedir. Madeni para ile çalışan, karşılığında özel tasarım kağıt paspas ürünü veren otomatik satış makinemizi her çeşit gelir grubuna sahip kişiler kullanabilmektedir. 100 lük ve 200 lük adetler halinde kağıt paspası rulo haline getirdiğimiz için ürünlerde kesme, katlama, ütüleme, paketleme, etiketleme, jelatinleme vb. kalemleri ortadan kaldırdık, bu ürünleri direk yurt dışından ham maddenin ekonomik olduğu yurt dışı şirketlerden ithal edip tüketicinin ulaşabileceği fiyatlarda yani 1 TL karşılığında sunmaktayız. Üretimden insan kaynaklarına, müşteri ilişkilerinden Pazar beklentilerine, yan sanayiden teknolojik gelişmelere kadar her alanda yenilikçi, araştırmacı, geliştirmeci ve mükemmeliyetçi yönetim politikasıyla, maksimum müşteri memnuniyetini sağlayacak çalışmalarla, otomatik satış makinesi üretiminde ve ürünlerinde lokomotif olmak hedeflenmektedir.

6 B A Y İ L İ K Y A P I L A N M A S I İ Ş L E Y İ Ş İ 1 Bayi Adayı paspasmatik.com.tr web adresinden Bayilik Başvurusunda bulunur. 2 Bayi Adayına İl Bayiliği Talebi Bilgilendirme Dokümantasyonu gönderilir. 3 Bayi Adayı ile mutabık kalındığı takdirde, il bayi adayı firma yetkilimize kimlik sureti veya faaliyet belgesi gönderimi yapar, firmamız tarafından olumlu görülen ve ön onay formu çıkan bayi adayı bayilik giriş bedeli ücretini (3.750 TL) banka hesabımıza yatırılması sonrası bayi adayı ile ortak belirlenen 5 (beş) iş günü içerisinde genel merkezde olacak şekilde randevu oluşturulur. 4 İl Bayi Adayı ile birlikte bölge bayiliği sözleşmesi karşılıklı imzalanarak bölge tahsisi yapılır. b 5 İl Bayiliği Sertifikası verilerek talepte bulunduğu il de iş ortağımız olarak kabul edilir.

7 Paspasmatik Araba/Taşıt kağıt paspas otomatı akaryakıt istasyonlarında, benzinlikler de, Self Servis yıkama istasyonlarında bulunan 1 TL karşılığı köpüklü yıkama ve 1 TL karşılığı basınçlı su kullanarak durulama noktalarına veya ücretsiz Araç/Taşıt yıkama noktalarına kurularak araç/taşıt sahipleri otomatik satış makinemize atacağı 1(bir) lira karşılığında Özel Tasarım Kağıt Paspas edinmelerini sağlayarak kazanç sağlanmaktadır. Araba/Taşıt dış ve iç temizliği sonrası kullanımı için uygundur. Özel Tasarım Kağıt Paspas ürünümüzü Selüloz ham maddesini kullanarak üretmekteyiz. İkişer adetli olarak otomatik satış makinelerimizden satışı yapılmaktadır. Tüketicinin kullanımı oldukça pratik olup hijyeniktir. Kağıt Paspas ürünleri araçların iç temizliğinin korunmasında,kauçuk/ Halı paspas'ların neminin alınmasında da kullanılır.kağıt paspas ürünümüz özel tasarımlıdır. Ölçüleri: 40 cm genişlik x 50 cm uzunluktadır.

8 Ġ L B A Y Ġ L Ġ Ğ Ġ ġ A R T L A R I M I Z ; 1- Bayi adayının adına kimlik sureti veya adına vergi levhası / şirket ortağı ise ortaklığı gösterir belge istenmektedir. Vergi Mükellefi olmayan bayi adayı, karşılıklı bayilik sözleşmesi imzalanması sonrası 15 gün içinde vergi kaydı oluşturacaktır. 2- Bayi adayının ticari ve şahsi hayatında yüz kızartıcı herhangi bir şuç tan hüküm giymemiş olması gerekmektedir. 3- Paspasmatik yönetimi tarafından bayilik talebi olumlu görülen bayi adayının bayilik giriş bedeli olan TL nin şirket banka hesabımıza (açıklaması ile) yatırılması gerekmektedir. (Bayilik giriş bedeli yatırılması süresi için 24 saat boyunca talep edilen il bayi adayı adına opsiyona alınmaktadır.) 4- Talep edilen il bayiliği ile ilgili firmamızın belirlediği asgari düzeyde belirlenen satış otomatı makinesi ve kağıt paspas ürünlerinin alınmasıdır. Franchise bedeli, Telif ücreti, Reklam gider bedeli, Tanıtım bedeli, Yıllık kar oranı payı ALINMAMAKTADIR.

9 OTOMATĠK SATIġ MAKĠNESĠ BAYĠ ALIġ FĠYATI Paspasmatik araç içi kağıt paspas otomatı: TL + K.D.V. * Otomatik satıģ makinemiz ISO 9001 sertifikalı olup, 2 yıl garanti süresi ve 10 yıl boyunca yedek parça temini garantisi altındadır, IP 66 ve IP 67 korunma sertifikalarına sahiptir. Ġklimsel faktörlere (Kar, YağıĢ, Toz, Duman, GüneĢ ısısı vb.) ve darbelere karģı dayanıklıdır, test aģamalarını baģarılı olarak tamamlamıģtır. ÜRÜN (ĠÇ MALZEME) BAYĠ ALIġ FĠYATI Araba/TaĢıt Kağıt Paspası (40cm x 50cm) ( K.D.V. Dahil) *1 Adet Rulo Ġç Malzeme ürünlerimiz 200/500/700 adet tek kullanımlık ürün içermektedir.

10 Türkiye nin her yerinde paspasmatik mobil servis hizmeti bulunmaktadır. Sizin için her Ģeyi tasarladık, Otomatik satıģ makinelerimizin çalıģma sistemi dağıtık mimari üzerine kurduk, Stand-Alone (tak-çalıģtır) mantığıyla yönetilmektedir. Yazılım Mühendislerimiz geliģtirdikleri kolay ara yüz ile otomatik satıģ makinenizin bütün kontrolü elinizin altındadır. 7/ Gün SatıĢ Sonrası Desteğimiz bulunmaktadır. OluĢturduğumuz bu organizasyon kusursuz bir hizmettir.

11 Bayi adayımız, Ġl bayiliğini almak için bayilik sözleģmesi için genel merkezimize davet edildiği gün makinenin konuģlanacağı lokasyonlar ile nasıl bir çalıģma modeli ile çalıģılacağı, ticari sırlarımızın paylaģılması, ön teknik eğitimler, ticari satıģ stratejileri, yönetim, takip vb. konuların yer aldığı ücretsiz oryantasyon eğitimleri yetkili eğitmenlerimiz ve uzmanlarımız tarafından verilmektedir.

12

13

14 1) Paspasmatik bayisi olabilmek için ne yapmak gerekmektedir? Tarafınıza gönderilen dokümantasyon sonrası, sözleşmeyi imzalayacak kişinin kimlik suretinin ön tarafı (seri no,tc kimlik no bulunan kısım) bayi temsilcinize gönderilmesi gerekmektedir, yapılan istihbarat sonrası (maks.7 saat) PASPASMATİK yönetimi olumlu görüp onay verdiği takdirde, sözleşme için randevu oluşturulup sizi davet ediyoruz. 2) Bulunduğum şehirde kaç yıl süre ile Bayi kalabiliyorum? İl Bayilik anlaşması imzaladığınız şehirde 5 (beş) yıl süre ile tek yetkili bayi siz olacaksınız. İkinci bayilik verilmemektedir. Bayilik koşullarını sağladığınız sürece PASPASMATİK firma yönetimi onayı ile 5 inci yıldan sonra da bayiliğe devam edebilirsiniz. 3) Paspasmatik firmasına öncelik başvurusu yaptım fakat talep ettiğim il i olumlu/olumsuz cevap vermediğim halde başka firma/şahsa verildi Neden? Gelen il bayilik taleplerini değerlendirme, analiz etme, tanıma vb. işlemler bayi temsilcisinin yetkisinde karar verme Paspasmatik firma yönetimindedir. Görüşmeler yapılması, dokümantasyonların gönderilmesi sonrası 3 (üç) iş günü içerisinde olumlu dönüş olmadığı ve bu süre İçerisinde Paspasmatik bayi yetkilisi ile sözlü görüşme yapılmadıysa, talep edilen bir başka şahıs/firma talebi değerlendirmeye alınır. 4) Paspasmatik il bayiliği devir hakkı veriliyor mu? Evet. Genel merkezin yazılı onayını almak suretiyle devir hakkı verilmektedir. 5) İl bayiliği için ne kadar ödeme yapmam gereklidir? Paspasmatik firması isim bedeli, franchise bedeli, reklam bedeli vb. talep etmez, il bayisinin, talep ettiği il i için, analiz uzmanları tarafından yapılan yurt içi araştırma ve gözlemlerini value raporunda Paspasmatik firmasına sunan bu rapora dayalı asgari adet makine ve ürün ile başlaması gerekmekte, başlangıçta yapacağı ödemenin sadece makine ve ürün alım ücreti olacağının bilmesi ve buna göre ne kadar ödeme yapması gerektiği bilgisini bayi temsilcisi ile görüşmesi gerekmektedir. 6) Paspasmatik Bölge bayiliği için İki üç adet makine ile başlayabilir miyim? Hayır. Paspasmatik firması bölge bayiliği için iki,üç adet makine alamazsınız, belirlenen asgari adet makinayı almanız gerekmektedir. 7) Paspasmatik yurt içi bölge bayiliği verilen sayı kaçtır? 2016 Ağustos ayı başı itibariyle 12 adet il bayiliği verilmiştir. Güncel il bayiliği sayısını bayi temsilciniz ile görüşebilirsiniz. 8) Paspasmatik firması kaç yıldır faaliyettedir? Yer aldığı şirketler grubunda 2011 yılında faal başlamıştır, ulusal ve uluslar arası makine üretim patent haklarını almak için yetkili mercilere başvurulmuş, 2015 yılının sonunda patent haklarının gelmiş sonrasında 2016 yılı son çeyreğinden itibaren il bayiliği vermeye başlamıştır.

15 9) İnternette gezinir iken Paspasmatik bayiliği hakkında farklı yazıları, videolar var Neden? Patent haklarının sahibi olduğumuz otomatik satış makinesi ve ürünlerine haber ve duyuru yapan web sitelerine müdahale edemiyoruz, bayilik hakkında en doğru bilgiyi Paspasmatik firmasından alabilirsiniz. 10) Otomatik satış makinesi sektörü Pazar payı genel olarak nasıldır, kazançları hakkında bilgi verir misiniz? Dünya geneli otomatik satış makinesi sektörü sadece ABD de yıllık 50 milyar USD ciro sağlayan vending makineleri, Türkiye de 2004 yılında YTL nin çıkması ve düşük enflasyon rakamları, istikrarlı piyasa şartlarının oluşması ile vending (otomatik satış makinesi) sektörü yüksek kazançları beraberinde getirmiştir. 11) Potansiyel pazarın büyüklüğü nasıldır? Potansiyonel pazarın büyüklüğü; İlk olarak yurt içi piyasası hedeflenmektedir. Demografik analizleri tamamlanmış olan projemizin yurt içi piyasasında 13 bin ve üzeri akaryakıt istasyonu bulunması, 20 bin aşkın ibadethane, cami bulunması, araç sayısı 19 milyon âdeti aştığı ve her geçen gün sayıların arttığı kaçınılmazdır. 12) Makine garantisi ne kadardır? 2 (iki) yıl makine garantisi, 10 (on) yıl yedek parça temin garantisi vardır. 13) Makine üzerinde bulunan para haznesi 1 TL dışında madeni para kabul eder mi? Hayır. Sadece 1 TL madeni para kabul eder. 14) Tarafımıza gönderilen dokümantasyonları inceledim kabul ettim ne yapmam gerek? Bayi temsilciniz ile görüşmeniz gerekmektedir, Sözleşmenin yapılacağı kişi/firma ise kimlik sureti ön yüz firma ise faaliyet belgesi gönderilmesi, Paspasmatik firması yönetimin onayından geçtiği takdir de Genel merkeze davet edilip sözleşme imzalanmaktadır. 15) Hırsızlık, darp yada makinelerin güvenliği için sigorta yaptırmamız şartmıdır? Bu husus tamamen il bayiliğinin inisiyatifine bırakılmıştır. Paspasmatik firması şart koşmaz. 16) İl bayiliği alınmasında gereken asgari olarak belirlenen makine ve ürün sayısı neden düşüktür, asgari adet makine üzerine alım yapılabilir mi? Paspasmatik firması sunduğu il bayiliği kazanç taahhüt etmektedir, bölge bayisinin yapacağı en az yatırım ile başlaması seçeneğini sunmuştur, Paspasmatik firması bayisinden para kazanmaya odaklı değildir, il bayisi müşterisi değil, iş ortağıdır. il bayisi her otomatik satış makinesini birer iş yeri olarak görmesi gerektiği (7/24 çalışan) talep ettiği il i iyi tanıması üzerine asgari adet alımların üzerine çıkabilmektedir. 17) Otomatik satış makinesi kurulumu nasıldır? Paspasmatik otomatik satış makinesi montaj ayağı 4 adet 12 mm çelik dübel ile matkap yardımıyla zemine sabitlenir ve elektrik bağlantısı yapılır, İl bayisine Paspasmatik otomatik satış makinesi gönderilmeden önce son kontrolleri yapılır sadece elektrik bağlantısı yapılarak kullanıma hazır olacak şekilde gönderilir.

16 18) Paspasmatik İl Bayiliği talep edeceğim bölgede, bayilik almadan önce saha analizi yapmak istiyorum, öneriniz var mıdır bunun ile ilgili? Şehrinizde şu an için paspasmatik otomatik satış makinesi bulunmadığı için gözlemleme yapmanızı öneririz, Örneğin; paspasmatik makinesi için bölgenizdeki akaryakıt istasyonlarında bulunan 1 TL ile çalışan köpüklü yıkama makinesi, 1 TL ile çalışan basınçlı su ile durulama makinesi ve 1 TL ile çalışan oto süpürge makinesinin, ve 1 TL ile çalışan araba kurulama havlusu makinelerinin günlük ciroları öğrenebilir, gözlemleme yapabilir ayrıca istasyon yetkilisi ile bu 1 TL ile çalışan makinelerin çalışma performanslarını dikkate alabilirsiniz. Piyasada, sahada patent hakları Paspasmatik firmamıza ait olan makinelerimiz olmadığı için ve gözlemleme yaptığınız istasyonda araç içi kağıt paspas ürününü siz 1 TL den tüketiciye ulaştıracağınızı, kaliteli ve özel tasarıma sahip araç içi kağıt paspası kullanan bireylerin müdavimi olacağını dikkate almanızı öneririz. 19) Bayilik için hazırlanması gereken Evraklar nelerdir? Paspasmatik bayisi olmanız için gerekli tüm evrakların listesi aşağıda belirtilmiştir:(herhangi tüzel kişilik yada şahıs firması olmayan bayi adayı sözleşmeye mütakiben 15 iş günü içerisinde işlemlerini halledip Paspasmatik yönetimine göndermesi kabul edilmektedir. İlk kez vergi mükellefi olacak bireyler için şahıs firması açmasını öneriyoruz, en önemli neden tüzel kişiliğe göre daha az tutara kurulabilmesi, gelir kurumlar vergisi daha düşük olmasıdır) Başvuru sahibinin T.C. kimlik numarası ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi İşyerinin vergi levhası ve işyeri çalışma ruhsatı fotokopisi İkametgah Belgesi Tüzel kişilerden Ticaret Sicil Gazetesi kaydının fotokopisi ve imza sirküleri örneği 20) Hangi İllerde bayilik başvurusu kabul ediyorsunuz? Tüm illerde bayilik başvurularımız başlamıştır. Bayilik başvurusu için şimdilik herhangi bir il kısıtlaması yoktur. 21) Bulunduğum şehirde boş bayilik olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Konu ile ilgili Başvuru sonrası yetkililer sizinle irtibata geçerek talep ettiğiniz bölge ile ilgili bilgi paylaşımında bulunacaktır. 22) Sadece bulunduğumuz şehirde mi bayi olabiliyoruz? Yoksa başka iller için de bayilik başvurusunda bulunabilir miyiz? Paspasmatik, ilke olarak bizimle çalışmak isteyen bayilerin maksimum karlılığını sağlayacak yöntemler ve projeler üretmeyi benimsemektedir. Bunun için bayilik başvurusu konusunda Türkiye içinde belirli bir şehir veya bölge sınırlaması getirmemektedir. Ancak bayi adayının öncelikli olarak bulunduğu ve tanıdığı bölgede hizmet vermesi, performans açısından tercih sebebidir. 23) Henüz şirketi olmayan şahısların yapacağı bayilik başvurusu ile ilgili bir kısıtlama var mıdır? Bayilik başvurusu ile ilgili bir kısıtlamamız yoktur. Bayilik ile ilgili sözleşmedeki şartların yerine getirilmesi halinde bayilik verilebilir.

17 24) Bir Bayi başka birine yani 3. kişilere Alt Bayilik verebilir mi? Bayilik verme ve açtırma yetkisi sadece Paspasmatik firmasına aittir. Ancak Paspasmatik firmasının izni alınarak alt bayilik verilebilir. Fakat Paspasmatik firmasına karşı sorumluluk, her zaman alt bayinin bağlı olduğu Ana Bayi dir. 25) Başka bir iş alanında faaliyet gösteren bir Firmam var. Yine de Paspasmatik Bayiliği için başvurabilir miyim? Başvurabilirsiniz. Ancak başka bir alanda faaliyet gösteren Firmanızın Paspasmatik müşterilerine hizmet verebilmesi için Paspasmatik firması standartlarınca belirlenmiş özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu konuda detaylı bilgi için Bayi Temsilcimiz ile irtibata geçebilirsiniz. 26) Bayilik için herhangi bir dekorasyon istenmekte midir? Hayır, Paspasmatik özel herhangi bir tasarım/dekorasyon istenmemektedir. 27) İl Bayisi,sorumluluk alanında bulunan Akaryakıt istasyonları, Benzinlik, Petrol İstasyonu ile nasıl çalışmalıdır? Genel Merkezin direk olarak satışı bulunmamaktadır, İl bayiliği üzerinden yürümektedir. Bu yüzden Bayilik alan Firma/Şahıs bölgesini daha iyi tanıdığı şimdiye kadar Paspasmatik tarafından verilen il bayilerinin yaptığı satış çalışması aşağıda belirtilmiştir. Paspasmatik Otomatik Satış Makinesi Tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden benzinliğe, akaryakıt istasyonu satılır, Ürün tarafında Bölge bayisi kendi kar marjını oluşturup ürün maliyet fiyatı üzerine koyarak toptan satışını yapar. Paspasmatik Otomatik Satış Makinesi konuşlandırılacağı benzinlik yer sahibi ile aylık kira üzerinden anlaşılır.(yurt içi TL arasıdır) il bayisi aylık yer işgaliye kirası öder. Bütün gelir il bayisine ait olur. Paspasmatik Otomatik Satış Makinesi konuşlandırılacağı yer seçilir, kurulumu yapılır, yer sahibine ürün başına 10Krş -30 Krş arası ürün kar marjı verilir. Paspasmatik Otomatik Satış Makinesi konuşlandırılacağı yer seçilir, kurulumu yapılır, yer sahibine ürün başına 10Krş -30 Krş arası ürün kar marjı verilir. Makine anahtarları teslim edilir, ürün tedariki haftalık veya aylık olarak bölge bayisi yapar. 28) Franchise bedeli,telif ücreti, isim bedeli, reklam gider bedeli, tanıtım bedeli, yıllık kar oranı genel merkez payı alınıyor mu? Hayır.Herhangi bir bedel alınmamaktadır. 29) Bayi olabilmek için istenen herhangi bedel var mıdır? Hayır. Paspasmatik firması marka değeri olarak bayilerden herhangi bir nakdi bedel talep etmemektedir. 30) Bayinin aylık veya yıllık satış kotası veya sipariş alma zorunluluğu var mı? Hayır. Bayilerimizin il bayisi oldukları her bir şehir için satış kotası, ürün alma kotası bulunmamaktadır. 31) Paspasmatik bayilerine herhangi bir bilgilendirme eğitimi verecek mi? Paspasmatik, bayiliğe kabulde vereceği başlangıç eğitimlerinin yanı sıra yeni çıkan ürün veya hizmetler için de bilgilendirme eğitimleri vermektedir. 32) Firmanız bayilerine tanıtım için görsel herhangi bir malzeme veriyor mu? Bayi, kurumsal kimlik ve kültür bağlamında marka imajı açısından, Paspasmatik in hazırladığı her türlü reklam amaçlı tanıtım materyalleri ve numune ürünlerden, bedeli karşılığında dilediği miktarda temin edebilmektedir.

18 33) Firmanız Bayiler için ne tür bir teknik destek vermektedir? Paspasmatik firmasının, Yurt içinde her ilde teknik servis alt yapısı vardır. 34) KDV matrağı nasıldır? Paspas ürünlerimizde %8 (K.D.V. dahil verilir), Paspasmatik otomatik satış makinelerimiz % 18 K.D.V. dir. 35) İl Bayisi olmadan önce Paspasmatik firmasını ziyaret etmek istiyorum, ne zaman gelebilirim? Müsait olduğunuz zaman dilimini bayi temsilcinize bildirmeniz sonrası gelebilirsiniz. 36) KOSGEB kurumu paspasmatik bayiliğini destekliyormu? Kosgeb in %100 desteklediği bayilik veren firmalar arasında bulunmaktayız, Toplamda 150 Bin TL KOSGEB desteği alabilirsiniz. Tüm sorularınızın yanıtlarını bulabileceğiniz konusunda uzman personelimize Pbx iletişim numaramızı arayabilir, info@paspasmatik.com.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

19

3) Paspasmatik firmasına öncelik başvurusu yaptım fakat talep ettiğim il i olumlu/olumsuz cevap vermediğim halde başka firma/şahsa verildi Neden?

3) Paspasmatik firmasına öncelik başvurusu yaptım fakat talep ettiğim il i olumlu/olumsuz cevap vermediğim halde başka firma/şahsa verildi Neden? 1) Paspasmatik bayisi olabilmek için ne yapmak gerekmektedir? Tarafınıza gönderilen dokümantasyon sonrası, sözleşmeyi imzalayacak kişinin kimlik suretinin ön tarafı (seri no,tc kimlik no bulunan kısım)

Detaylı

RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir.

RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir. Patentli RULOMATİK ticari markamız kuruluşumuzdan günümüze tek kullanımlık ürünleri tüketici ile buluşturan otomatik satış makinesi üretimi yapmaya başlamıştır, ayrıca tek kullanımlık ürünlerin ham madde

Detaylı

Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız mali. kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited Ģirketi olarak geçmektedir.

Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız mali. kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited Ģirketi olarak geçmektedir. - 0 - Ulusal 4 (Dört) farklı Patenti bulunan Paspasmatik ticari markamız mali kaydı Otomatsan sanayi ticaret limited Ģirketi olarak geçmektedir. Kuruluşumuzdan günümüze bireylerin hayatları daha pratik

Detaylı

RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir.

RULOMATİK; Patentli bir ürün olup madeni para karşılığında rulo haline getirilmiş ürünleri tek tek veren otomatik satış makinesidir. Patentli RULOMATİK markamız kuruluşumuzdan günümüze tek kullanımlık ürünleri tüketici ile buluşturan otomatik satış makinesi üretimi yapmaya başlamıştır, ayrıca tek kullanımlık ürünlerin ham madde üretimini

Detaylı

DÜNYA DA BİR İLK! PASPASMATİK

DÜNYA DA BİR İLK! PASPASMATİK TÜRKİYE ve DÜNYA DA BİR İLK! PASPASMATİK Otomat Sektörünün En Beğenilen Şirketi İSO 9001:2015 #1 CE,TSE Belgeli 2017 yılında Sürdürülen Başarı & Üstün Başarı Ödülü TTKD Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir.

DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir. DUYURU :1 İdaremizce, gelen talepler doğrultusunda; bayilik devirlerine belirlenen şartlar dahilinde izin verilmiştir. Milli Piyango Sayısal Oyunlar Bayiliği Devir İşlemleri Hakkında Duyuru Bu amaçla,

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

öneriyor FRANCHISE ALMAK FRANCHISE ALMANIN ADIMLARI PERLA cafe veya stand işletmeleri için franchise talebinde bulunan girişimcilerin kendileri için en doğru kararı vermeleri için aşağıdaki beş adımı sırasıyla

Detaylı

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu 1 İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu Projeniz için bir teklif hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu doldurup imzalayarak 0 232 343 39 59 no lu faksa veya office.turkey@ecocert.com

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SIRA NO İlan ve Reklam Vergisi Beyannamesi Alınması -İlan Reklam Vergisi Beyannamesi 2 Reklam Panosu Terkini 2 Gün 3 Ayaklı Tanıtım Levhası Dikilmesi İçin İzin

Detaylı

TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ

TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TAPDK SATIŞ BELGESİ BAŞVURU VE DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TAPDK satış belgesi 15.04.2008 tarih ve 26848 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5752 sayılı kanunla değişik 4733 sayılı Tütün ve Alkol

Detaylı

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI Trafik ve Denetim ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Koordinasyon ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Planlama ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Yardım Kılavuzu Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Yardım Kılavuzu Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu

TÜRMOB Etik Eğitim. Yardım Kılavuzu Yardım Kılavuzu Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer

İŞLETME STATÜSÜ: Anonim Limited Kollektif Şahıs İşletmesi Diğer 1 İŞLETME ADI: HİBE DANIŞMANLIĞI HİZMET TALEP FORMU İŞLETMENİN ANA FAALİYET KODU (NACE) (Vergi levhasında yer alır.) İŞLETMENİN VERGİ NUMARASI: İŞLETME YETKİLİSİNİN ADI SOYADI: E-POSTA ADRESİ: SABİT TELEFON

Detaylı

TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL

TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL TEKLiF SÜRECİ BAŞVURU SÜRECİ TAHSiLAT SÜRECİ YÜRÜRLÜK SÜRECİ OTOMATİK KURUMSAL TEKLiF BAŞVURU Bi Tıkla Otomatik Kurumsal Giriş (AvivaSA) 1. Teklif Sunulması İşveren tarafından belirlenen yetkili kişilerin

Detaylı

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü ADR Araç Uygunluk / Taşıt Uygunluk Başvuru Kılavuzu Web sitemize ulaşmak için http://www.tse.org.tr ana

Detaylı

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü

Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü Ulaşım ve Lojistik Sistemleri Merkezi Başkanlığı Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü ADR Araç Uygunluk / Taşıt Uygunluk Başvuru Kılavuzu Web sitemize ulaşmak için http://www.tse.org.tr ana

Detaylı

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir.

Etik Eğitime başvuru bedeli 50 TL dir. Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "Etik Eğitimi" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır. Odanız

Detaylı

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ

FRG ULUSLARARASI BELGELENDİRME LTD.ŞTİ. MÜŞTERİ BAŞVURU VE BELGELENDİRME SÜRECİ PROSEDÜRÜ Sayfa No 1 / 5 MÜŞTERİ BAŞVURU ve Sayfa No 2 / 5 1) AMAÇ : Kontrol ve sertifikasyon için başvuruda bulunan müşteriler tarafından yapılan başvuruların FRG Uluslararası Belgelendirme, Kontrol, Eğitim ve

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

YURT İÇİNDE İHRAÇ EDİLECEK KİRA SERTİFİKASI İZAHNAMELERİNİN VEYA İHRAÇ BELGELERİNİN ONAYLANMASI İÇİN GEREKLİ BELGELER(*)

YURT İÇİNDE İHRAÇ EDİLECEK KİRA SERTİFİKASI İZAHNAMELERİNİN VEYA İHRAÇ BELGELERİNİN ONAYLANMASI İÇİN GEREKLİ BELGELER(*) EK/1 YURT İÇİNDE İHRAÇ EDİLECEK KİRA SERTİFİKASI İZAHNAMELERİNİN VEYA İHRAÇ BELGELERİNİN ONAYLANMASI İÇİN GEREKLİ BELGELER(*) 1) VKŞ ve fon kullanıcılarını tanıtıcı bilgiler. 2) VKŞ nin yürürlükte bulunan

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI

İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI İSTANBUL SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI SIRA 1. Üyelik Başvuru Formu (www.iso.org.tr web sitesinden veya Odamızdan alınabilir) 2. Sınai Hüviyet Beyannamesi (www.iso.org.tr web sitesinden veya Odamızdan

Detaylı

PERİYODİK KONTROL TEKLİF FORMU

PERİYODİK KONTROL TEKLİF FORMU Sayfa No 1/5 ADRES/KONUM İLGİLİ KİŞİ BİLGİ / REF. TARİH TELEFON E-MAİL Sn.. Bey/Hanım ; Firmamıza olan güveniniz ve teklif talebinizden dolayı teşekkür ederiz. 25.04.2013 tarihli ve 28628 sayılı resmi

Detaylı

İTU BAŞVURU FORMU (BİTKİSEL ÜRETİM)

İTU BAŞVURU FORMU (BİTKİSEL ÜRETİM) 1.Başvuru Başvuru Sahibi Adres Yasal Yetkili İrtibat Kurulacak Kişi Tel / Faks e-posta / web TC Kimlik / Vergi Dairesi / No 2. Talep Edilen Sertifikasyon Programları 2.1 Başvuru Şekli İlk Başvuru Yeniden

Detaylı

LOJİSTİK SEKTÖRÜ YATIRIM REHBERİ

LOJİSTİK SEKTÖRÜ YATIRIM REHBERİ çi LOJİSTİK SEKTÖRÜ YATIRIM REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AKSARAY - 2014 2014 1 KURULUŞ İŞLEMLERİNDEN ÖNCE YAPILACAK İŞLEMLER 2 LOJİSTİK ŞAHIS ŞİRKETİ KURMA REHBERİ 3 ŞAHIS FİRMASI KURMA PROSEDÜRÜ VE

Detaylı

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir.

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir. ESNAF PAKETLERİ FAQ ESNAF Paketleri nedir? Esnaf Paketleri, Turkcell kurumsal hat kullanıcısı esnaflar için hazırlanmış özel paketlerdir. Esnaf kimlik kartı ile bu paketlere başvuruda bulunacak ve İşTcell

Detaylı

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1- Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Karkim Sondaj Akışkanları Enerji Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası

Detaylı

ELEKTRONİK BAŞVURU REHBERİ V 1.0

ELEKTRONİK BAŞVURU REHBERİ V 1.0 ELEKTRONİK BAŞVURU REHBERİ V 1.0 Ağustos 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/23 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/23 İçindekiler 1 Giriş. 4 2 E-Fatura Uygulamasına

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. 1. Başvuru dilekçesi 1.1. Başvuru dilekçesinin, bizzat belge sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. 1.

Detaylı

Tescom Telekom SMS Sözleşme Kılavuzu SMS SÖZLEŞMESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Tescom Telekom SMS Sözleşme Kılavuzu SMS SÖZLEŞMESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER Tescom Telekom SMS Sözleşme Kılavuzu Değerli İş Ortağımız, Tescom Telekom Yeni Nesil İletişim Teknolojileri dünyasına Hoş Geldiniz. Tescom Telekom Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

KOLAY ABONELİK KULLANICI DÖKÜMANI

KOLAY ABONELİK KULLANICI DÖKÜMANI KOLAY ABONELİK KULLANICI DÖKÜMANI Proje adı: Kolay Abonelik Tarih: 02.03.2017 Hazırlayan: Yasemin ALEV - Ferhat AKTÜRK 1 1. AMAÇ Gazdaş Kolay Abonelik projesi kapsamında yetkili iç tesisat firmalarının

Detaylı

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com.

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com. B2B KUZEYPET YAYINDA Kuzeypet markaları olan Nestle Purina ProPlan, Ferplast, EverClean, Viyo ve Nutrivet ürünlerini artık online olarak sipariş verebileceksiniz. Ayrıca tüm kampanyalarımızı anında B2B

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci 2017/2. Dönem Takvimi ve Süreci BAŞURU ve ÖDEME DÖNEMİ Başlangıç : 21 Ağustos 2017 Bitiş : 11 Eylül 2017 www.turmob.org.tr sitesine Teorik Eğitim için katılım ücreti ödenmesi ve http://etik.turmob.org.tr

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2016

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2016 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 KAPASİTE 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 3- Taahhütname 4- Kapasite raporu talebinde bulunan

Detaylı

Tescom Telekom - Sözleşme Kılavuzu

Tescom Telekom - Sözleşme Kılavuzu Tescom Telekom - Sözleşme Kılavuzu Değerli İş Ortağımız, Tescom Telekom Yeni Nesil İletişim Teknolojileri dünyasına Hoş Geldiniz. Tescom Telekom Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından

Detaylı

GOST-K Nedir? GOST, Rusça kelime olarak türkçe karşılığı Norm dur ve K harfi de Kazakistan demektir. Kazakistan devletine satmayı planladığınız pek ço

GOST-K Nedir? GOST, Rusça kelime olarak türkçe karşılığı Norm dur ve K harfi de Kazakistan demektir. Kazakistan devletine satmayı planladığınız pek ço GOST-K BELGESİ WHİTE PAPER HAKKINDA TEMEL BİLGİLER 1999 dan beri Bilgilendiriyoruz, Belgelendiriyoruz GOST-K Nedir? GOST, Rusça kelime olarak türkçe karşılığı Norm dur ve K harfi de Kazakistan demektir.

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Sıkça Sorulan Sorular 1- BioBellinda Marketing Organizasyon a nasıl Üye olunur? Şartları nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon a menajeriniz aracılığıyla ön kaydınız yapılarak

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM DANIŞMANI SEVİYE 4 BELGELENDİRME PROGRAMI

MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM DANIŞMANI SEVİYE 4 BELGELENDİRME PROGRAMI Programın Adı 17UY0298-4 MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM DANIŞMANI (SEVİYE 4) Programın Amacı Bu programda motorlu kara taşıtı alım satım çalışmalarının eğitim almış ve nitelik kazandırılmış kişiler

Detaylı

Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş.

Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor. TOBB UND Lojistik Yatırım A.Ş. Türkiye de Transit Sistemi Değişiyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nin iştiraki olarak 2010 yılında kurulan TOBB UND LOJİSTİK YATIRIM A.Ş, ülkemiz ihracatının

Detaylı

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ. Çevrimiçi Başvuru İşlem Kılavuzu

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ. Çevrimiçi Başvuru İşlem Kılavuzu TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ Çevrimiçi Başvuru İşlem Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER MARKA BAŞVURU İŞLEM SÜRECİ... 6 1 ) SİSTEME GİRİŞ... 6 E-imza ile;... 6 Mobil imza ile;... 7 2 ) BAŞVURU SÜRECİ... 9 2.1 ) Başvuru İşlemleri...

Detaylı

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme

BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ. 1-Dilekçe 2-Ödeme Ek - 2 AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (İŞ GÜNÜ,

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

İTU BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU

İTU BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Sayın Yetkili, İTU BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU İyi Tarım Uygulamaları kapsamında projenize uygun Fiyat Teklifini hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu eksizsiz doldurup, imzalayarak ve gerekli dokümanları

Detaylı

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınız olursa bize ve e-posta adresinden ulaşabilirsiniz. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ TAMAMLAYICI TIP UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ HOMEOPATİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ A.TR DOLAŞIM BELGESİ SATIŞ VE ONAY İŞLEMLERİ ONAY İÇİN; 1. İhracatçı

Detaylı

BOLU BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BOLU BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BOLU BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ 1-Gelen şikayet konusunun değerlendirilmesi 2-Değerlendirme

Detaylı

T.C. HOCALAR KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ)

T.C. HOCALAR KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) T.C. HOCALAR KAYMAKAMLIĞI (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) SIRA NO 1 2 ADI Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan Tecavüzlerin Vali ve Kaymakamlıklarca Önlenmesi Yolları 634 sayılı Kat

Detaylı

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2017

SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2017 SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ (*) 1 2 KAPASİTE RAPORU EKSPERTİZ RAPORU (Gıda) 2- Kapasite Raporu Düzenleme Bilgi Formu 3- Taahhütname

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-011 00 14.02.2013 DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın No Yayın Nedeni Yayın

Detaylı

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S. N O HİZMETİN ADI 1 Büyük İkramiye Ödemesi 2 Yırtık Bilet İncelenmesi ve Ödenmesi 3 Çekiliş Öncesi İhbarlı Bilet 4 Kayıp ve Çalıntı Bilet MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

Detaylı

ELMAS VE KIYMETLİ TAŞ PİYASASI

ELMAS VE KIYMETLİ TAŞ PİYASASI ELMAS VE KIYMETLİ TAŞ PİYASASI 1 Elmas ve Kıymetli Taş Piyasası (Piyasa); kuyumculuk sektörüne uluslararası bir kimlik kazandırmak, kredi imkânlarının artmasını sağlamak, elmas ve kıymetli taş işlemleri

Detaylı

Bu belgenin fakülte / Y.okul/ Enstitü yönetim kurulunda onaylanması gerekmektedir.

Bu belgenin fakülte / Y.okul/ Enstitü yönetim kurulunda onaylanması gerekmektedir. Bu el kitabı Erasmus kapsamında yurt dışına gitmek isteyen öğrencilerimize, pratik bilgiler sağlaması amacıyla Fakültemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından hazırlanmıştır. 1. Erasmus Programı çerçevesinde

Detaylı

ÖZEL ENTEGRASYON MÜŞTERİSİ OLUŞTURMA

ÖZEL ENTEGRASYON MÜŞTERİSİ OLUŞTURMA İZİBİZ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ÖZEL ENTEGRASYON MÜŞTERİSİ OLUŞTURMA OPR-DIS-0001 Uygulama Prosedürü DOKÜMAN VERSİYONU 1.0.0 21.12.2013 İZİBİZ Bilişim Teknolojileri A.Ş. nin yazılı izni olmadan doküman

Detaylı

LAVAZAN TURİZM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ACENTE HOTELYAR, VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

LAVAZAN TURİZM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ACENTE HOTELYAR, VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU LAVAZAN TURİZM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ACENTE HOTELYAR, VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan

Detaylı

BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI. Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü

BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI. Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü GENEL AÇIKLAMALAR Türk Standardı bulunan konularda ( Örneğin:

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ I. Veri Sorumlusu ve Temsilcisi: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( 6698 sayılı Kanun ) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu

Detaylı

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 16. Maddesi Uyarınca MALİK ve KİRACILAR Kira Yardımı

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE)

RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) RAKIA Serbest Bölge Şirketi (RAKIA ONSHORE) Hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz Ras Al Kayma, Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan yedi emirlikten biri olup, Dubai nin yaklaşık 100 kilometre

Detaylı

Başka bir elektronik veriye eklenen veya elektronik veriyle mantıksal bağlantısı bulunan ve kimlik doğrulama amacıyla kullanılan elektronik veridir.

Başka bir elektronik veriye eklenen veya elektronik veriyle mantıksal bağlantısı bulunan ve kimlik doğrulama amacıyla kullanılan elektronik veridir. e-imza NEDİR? Başka bir elektronik veriye eklenen veya elektronik veriyle mantıksal bağlantısı bulunan ve kimlik doğrulama amacıyla kullanılan elektronik veridir. e-imza, elle atılan imza ile aynı hukuki

Detaylı

ORGANİK TARIM BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU

ORGANİK TARIM BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Sayın Yetkili, ORGANİK TARIM BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Organik Tarım kapsamında projenize uygun Fiyat Teklifini hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu eksizsiz doldurup, imzalayarak ve gerekli dokümanları

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 Online Kolay Adım ekranına «https://www.axahayatemeklilik.com.tr» Adresine bağlanarak ulaşabilirsiniz. Kolay Adım

Detaylı

Ptt Kep Nedir? Novasta

Ptt Kep Nedir? Novasta Ptt Kep Nedir? 31 Aralık 2017 tarihi itibarı ile e-ticaret yapan firmalar etbis sistemi ile mevcut ticari faaliyetlerini bildirmek zorundalar. Sektör açısından e-ticarete güvenliğinde atılan önemli adımlardan

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SEVİYE 5 BELGELENDİRME PROGRAMI

MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU SEVİYE 5 BELGELENDİRME PROGRAMI Programın Adı 17UY0299-5 MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIM SORUMLUSU (SEVİYE 5) Programın Amacı Bu programda motorlu kara taşıtı alım satım çalışmalarının eğitim almış ve nitelik kazandırılmış kişiler

Detaylı

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016 İESOB Bilgilendirme Toplantısı İçerik 01. SEKTÖREL 02. TANIMLAR 03. SÜREÇ 04.ÖDEME 05.SIKÇA SORULAN SORULAR 01. SEKTÖREL TEK Elektrik Hakkında 2013 2014 MARKALAŞMA VE İLK ABONE Sekto rṳn ihtiyac duyacağı

Detaylı

AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI AYDIN İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (İŞ GÜNÜ, EN

Detaylı

Alesta Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alesta Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alesta Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. FAALİYET RAPORU 01.01.2014-31.03.2014 İÇİNDEKİLER I II III IV V VI VII GENEL BİLGİLER YÖNETİM ORGANI ÜYELERİ İLE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE SAĞLANAN MALİ HAKLAR

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

TEKNOLOJİK ÜRÜN TANITIM VE PAZARLAMA (TEKNOPAZAR) DESTEK PROGRAMI BAŞVURU FORMU KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜNE

TEKNOLOJİK ÜRÜN TANITIM VE PAZARLAMA (TEKNOPAZAR) DESTEK PROGRAMI BAŞVURU FORMU KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜNE KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜNE KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği çerçevesinde uygulanan Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programına ilişkin istenen bilgi ve belgeler ekte sunulmaktadır.

Detaylı

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TİP ONAYI BELGELENDİRME SÜRECİ PAYDAŞ MEMNUNİYET ANALİZİ ÇALIŞMASI Bu anket, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 01/01/2016 tarihinden itibaren ulusal tip

Detaylı

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu Medikal Malzeme Satış Kılavuzu A Ulusal Bilgi Bankası (UBB) nedir? Tıbbi Cihaz Yönetmeliği direktifleri olan (93/42/EEC) Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC) ve Vücut

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI

SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA BAŞVURUSUNDA BULUNACAK KULLANICI TALİMATI SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU PORTALINDAN SERTİFİKA Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-011 00 14.02.2013 DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın No Yayın Nedeni Yayın Tarihi 00 İlk Çıkış 14.02.2013 TALM-001-011

Detaylı

ORGANİK TARIM BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU

ORGANİK TARIM BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Sayın Yetkili, ORGANİK TARIM BELGELENDİRME BAŞVURU FORMU Organik Tarım kapsamında projenize uygun Fiyat Teklifini hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu eksizsiz doldurup, imzalayarak ve gerekli dokümanları

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKANIN KAYBEDİLMESİ DURUMUNDA İZLENECEK ADIMLAR Elektronik imzanızı kaybetmiş

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

LADİK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRANŞ, MESLEK, NORM, ATAMA BÖLÜMÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

LADİK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRANŞ, MESLEK, NORM, ATAMA BÖLÜMÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI BRANŞ, MESLEK, NORM, ATAMA BÖLÜMÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI 1 Görevlendirmeler (Ek Ders Ücreti Karşılığı Öğretmen Görevlendirme Başvuru İşlemleri) 2 Görevlendirmeler Kurum içi görevlendirme Kurum dışı görevlendirme

Detaylı

ÇALIŞMA İZNİ. Türkiye de çalışma izni için gereken başvuru Türkiye den veya yurt dışından yapılabilir.

ÇALIŞMA İZNİ. Türkiye de çalışma izni için gereken başvuru Türkiye den veya yurt dışından yapılabilir. ÇALIŞMA İZNİ 1. İlk Başvuru Türkiye de çalışma izni için gereken başvuru Türkiye den veya yurt dışından yapılabilir. Yurt dışından yapılacak başvurularda yabancıların, çalışma izni için vatandaşı oldukları

Detaylı

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ

HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ HORASAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI EHLİYETİN TESLİMİ (1.DEFA) TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 3-Vergi Dairesinden

Detaylı

ODA SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ODA SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HÜKMİ ŞİRKETLER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) HİZMET BEDELİ 1. Sicil Tasdiknamesi Fotokopisi 2. İmza Beyanı veya İmza Sirküleri Fotokopisi 3. Ana

Detaylı

İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : TURİSTİK VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler

İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : TURİSTİK VİZELER. İşverenler İçin Gerekli Belgeler İNGİLTERE VİZE BAŞVURU EVRAKLARI VE BİLGİLERİ : Ülke Arması Ülke Bayrağı Başkenti : LONDRA İngiltere Büyükelçiliği başvuru sahiplerinin başvuruları sırasında parmak izi alınması uygulamasına geçtiği için

Detaylı

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU 07.035.085 Kuruluş Adı :.. info@dukad.org.tr www.dukaf.org.tr dunyakalitefederasyonu dunyakalitefederasyonu Hurma Mah.37.Sk.80/22 Konyaaltı/ANTALYA From Revizyon Tarihi : 01.12.2016

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞYERİ RUHSAT VE DENETİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI 1.Sınıf Gayrisıhhi Müesseseler Ruhsat

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ İKAMETGAH GEÇİCİ YER TAHSİS BELGESİ ENCÜMEN ONAYI GEREKLİDİR. (İŞGALİYE) TALEBİ TEK ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ İKAMETGAH GEÇİCİ YER TAHSİS BELGESİ ENCÜMEN ONAYI GEREKLİDİR. (İŞGALİYE) TALEBİ TEK ÜRÜN İÇİN GEÇERLİDİR. SIRA NO HİZMETİN ADI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1 Sayfa 1 BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLAN MA SÜRESİ (EN GEÇ) 130 ADRES TESPİTİ 2 GÜN İLAN METNİ 131 ANONS TARİH VE NO 132 CEZAYA İTİRAZ ZABIT VARAKASI

Detaylı

TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş. BAŞVURU KILAVUZU TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ BAŞVURU KILAVUZU

TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş. BAŞVURU KILAVUZU TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ BAŞVURU KILAVUZU TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ BAŞVURU KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. Başvuru ve İşleyiş Esasları... Sayfa 3-4 2. Genel Bilgiler. Sayfa 5 3. Değerlendirme ve Kabul Sayfa 6 2 BAŞVURU VE

Detaylı