YÖNETİM KURULU TURGAY KANARYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YÖNETİM KURULU TURGAY KANARYA"

Transkript

1

2 YÖNETİM KURULU TURGAY KANARYA 1964 yılında İstanbul da doğdu yılında Vefa Lisesi ni bitirdikten sonra Fatih ilçesinde Mehmet Daşgın Muhasebe Bürosunda çalışmaya başladı. Bu süreçte Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Askerlik görevini tamamladıktan sonra 1997 Ekim ayında Serbest Muhasebeci olarak İSMMMO odasına kaydoldu. Halen yürütmekte olduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunu önce 1997 yılında Serbest Muhasebecilik Bürosu olarak kurdu tarihinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavını kazandıktan sonra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosuna dönüştürdü yılında Elektronik Ticaret Vergilendirme konusunda hazırladığı proje ile yüksek lisansını tamamladı yılları arasında İSMMMO Muhasebe Etik Komite Başkanlığı, yılları arasında Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneğİ, Fatih Şube Başkanlığı İSMMMO Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu yılında Bağımsız Denetçi Lisansını aldı yılından bu yana bilirkişi olarak görev yapan Turgay Kanarya 2018 yılından bu yana Uzlaştırmacı Lisansına sahiptir. Vergi muhasebe ve sosyal güvenlik alanlarında çeşitli araştırma ve incelemeleri vardır yılından bu yana İSMMMO Yönetim Kurulu Üyesidir. İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa İşletme Yönetimi Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak ders vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

3 EBRU MUSULLULU GERÇEK 1974 İstanbul doğumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi İş Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur yıllarında özel sektörde yöneticilik ve Muhasebe- Finans Uzmanlığı yapmıştır.2005 yılından bu yana Güngören ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir yılları arasında İSMMMO Güngören İlçe Temsilci Yardımcılığı görevinde bulunmuştur yıllarında İSMMMO Mesleki Kalite Standartları Komite üyeliği ve yılları arasında İSMMMO Bağımsız Denetim Komite Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.kgk Bağımsız Denetim belge sahibidir.ceza ve hukuk davalarında Mali konularda Bilirkişilik yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir. YÖNETİM KURULU CANİP ASLAN 1955 Çorum doğumludur. Haydarpaşa Lisesi mezunudur. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi mezunudur yılından bu yana Üsküdar ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Üst Düzey yöneticilik ve sivil toplum örgütlerinde yönetici olarak görev aldım yılları arasında MMMBD Üsküdar Subesi Baskanlıgı yapmıstır. Halen TÜRMOB delegesi ve Bilirkişi, KGK Denetçi belgesine sahiptir. Evli ve iki çocuk babasıdır. LÜTFİYE KAYA 1976 Istanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Finansman Bölümü mezunudur Yılları arası özel sektörde yöneticilik yapmıştır yılından bu yana Bayrampaşa ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir yılında Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan Bağımsız Denetçi belgesi almıştır. Evli ve bir çocuk annesidir. BAYRAM DAĞLI Çankırı doğumludur. Anadolu Üniversitesi- İşletme Fakültesi mezunudur yılları arasında özel bir firmada Muhasebe Müdürlüğü yapmış olup, 2008 yılından bu yana Ümraniye İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir/ Bağımsız Denetçi olarak faaliyet göstermektedir yılları arasında BMMG Anadolu Stratejik Kurul üyeliği yapmıştır yılında bu yana BMMG den TÜRMOB delegesi olmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır.

4 TAYLAN ŞAHİN 1979 İstanbul doğumludur. Bakırköy Lisesi Mezunudur. Marmara Üniversitesi İİBF Maliye bölümü lisans, Mali İktisat ve Mali Hukuk bölümleri Yüksek Lisans Mezunudur. York American Üniversitesi İşletme Doktora bölümünü bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Mali Hukuk ABD Doktora eğitimine devam etmektedir. SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Yabancı sermayeli firmalarda ve uluslararası denetim firmalarında vergi ve denetim uzmanı olarak görev, Halka açık şirketlerde yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. İstanbul Bilim Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak denetim dersleri vermiştir. Mesleki dergi ve yayınlarda vergi mevzuatına ilişkin yayımlanan makaleleri vardır yılından bu yana İstanbul Adalet Komisyonu başkanlığında ceza ve hukuk mahkemelerinde bilirkişilik yapmaktadır. Dkr Denetim&Danışmanlık grubunda kurucu ortak olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir. YÖNETİM KURULU ENGİN ŞAŞMAZ 3 Ekim 1978 İstanbul Doğumludur. Evli ve üç çocuk babasıdır yılından bugüne İstanbul Bayrampaşa da kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Yapmaktadır Zeytinburnu Anadolu Dış Ticaret Meslek Lisesi Mezunudur Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunudur Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim (UFRD) Yüksek Lisans mezunudur Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ruhsatı almıştır Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçi Belgesi almıştır. MURAT ÇELİK 1966 İstanbul doğumludur. İstanbul Kocasinan Lisesi mezunudur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur yılları arası özel sektörde Mali İşler ve Finansman Müdürlüğü yapmıştır yılına kadar Fatih ilçesinde, 2014 yılından bu yana Bakırköy ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. DÜZGÜN ER 1974 İstanbul doğumluyum. Lise Öğrenimimi Kabataş Ticaret Lisesi, Yüksek Öğretimimi Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi nde tamamladım yılından bu yana Beyoğlu İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

5 MEHMET ALTINORDU YÖNETİM KURULU YEDEK 1992 Yılında İstanbul Fatih ilçesinde kurduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürosunda Mesleki faaliyetine halen devam etmektedir. TÜRMOB Delegeliği yapmış olup halen menkul değerler ve muhasebe finans alanlarında bilirkişidir. Bağımsız Denetim Uzmanları Derneği Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Dünya Çevre Bilinci Derneği üyesidir. İSMMMO Fatih İlçe Temsilciliği ve Mali Müşavirler Birliği Derneği Fatih Şubesinde Dönemi Yönetim Kurulu Sekreterliği Dönemi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı Dönemi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği Dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış olup ve halen Yönetim Kurulu Başkanındır Yılında Kamu Gözetim Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan Bağımsız Denetçi Belgesi almıştır. AKIN ERTÜRK Elazığ 1971 doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye ve Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Bölümü mezunudur. Evlidir yılına kadar özel sektörde Mali İşler Müdürlüğü yaptı, yıllarında Şişli, yıllarında Bağcılar, 2015 yılından bu yana Esenler ilçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir yılları arasında Mesleki Kalite ve Büro Standartları Komite Üyeliği, yılları arasında Stajyerle İletişim Komite Üyeliği, yıllarında ise Bağcılar İlçesi Oda Temsilci Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur yılından beri Adalet Bakanlığı Bilirkişi Daire Başkanlığına bağlı Ceza ve Hukuki Davalarda Mali konularında bilirkişilik, 2018 yılından beri Alternatif Çözümler Daire Başkanlığına bağlı Uzlaştırmacı ve Hukuki ve Mali Konkortdato Komiserliği yapmaktadır. SİNAN ALPER 1975 İstanbul doğumludur. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü nde, Yüksek Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali İktisat Bilim Dalı nda tamamlamıştir. Bir süre özel sektörde denetim ve muhasebe alanlarında bağımlı çalışmış olup, 2010 yılından bu yana Bahçeliveler ilçesinde yer alan bürosu ile bağımsız olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik faaliyetinde bulunmaktadır. SEÇİL SEZENER 1977 İstanbul doğumlu Seçil Sezener Marmara Üniversitesi İstanbul- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Mezunudur Yılından beri İSMMMO kayıtlı mali müşavir olarak özel şirketlerde finans ve muhasebe bölümlerinde müdür olarak çalışmıştır. Halen özel bir şirkette finans müdürü olarak çalışmaktadır. Seçil Sezener İSMMMO, LÖSEV üyesidir.

6 HÜSEYİN YERLİ 1972 Sivas / Hafik doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Evli ve bir çocuk babasıdır. YÖNETİM KURULU YEDEK YÖNETİM KURULU YEDEK MUSTAFA TAŞPULAT 1962 Malatya Arapgir doğumlu. Pertevniyal Lisesi nden sonra, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ni bitirdi. Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır İSMMMO Ücret tespit komisyonu üyeliği, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mesleki Etik Kuralları Komitesi Başkanlığı, Mesleki Denetim Komisyonu Başkan Yardımcılığı, MMMBD Genel Başk. Yardımcılığı, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Genel Başkan Vekilliği, Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Fatih Şubesi Başkan Vekilliği, İSMMMO Danışma Meclisi Başkan Yardımcılığı, Pertevniyal Lisesi Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olup, Muhasebe Uzmanları Derneği üyesidir. İstanbul Fatih te Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyetine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. ALPASLAN ŞAHİN 1969 İstanbul doğumludur. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur Tarihinden bu yana Fatih ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir yılları arasında MMMB Fatih ilçesi yönetim kurulu üyeliği ile Sayman, yıllarında Fatih ilçesi ilçe tamsilci yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız denetçi belgesine sahiptir. İki çocuk babasıdır. ZİNNET ÖZGE ÖZTEL Trabzon, Of doğumludur. İstanbul Kadıköy Kız Lisesi nden mezun oldu. Lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Ekonomi Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi, muhasebe ve denetim bölümünde tamamlayıp, Bağımsız Denetimin İç Denetimden Yararlanması adlı tez çalışması bulunmaktadır. Halen Anadolu Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisidir. 12 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra, 01 Eylül 2014 yılından itibaren Kadıköy İlçesinde Mali Müşavir olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir. 4 Mart 2016 tarihinde Bağımsız Mali Müşavirler Grubuna katılmış olup mesleğimizin makus talihini yendiği günleri görene kadar meslek için mücadeleye devam edecektir. ONUR ÖZTÜRK 1983 de İstanbul da doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Ataköy de yaptım yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi İşletme Bölümünü kazandım, 2006 yılında mezun oldum te Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ruhsatımı aldım ile 2015 yılları arasında muhasebe bürosunda ve şirketlerde muhasebe sorumlusu olarak görev yaptım yılı Temmuz ayında itibaren çalışmakta olduğum özel bir şirkette muhasebe müdürü olarak görev yapıyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım.

7 RIZA TEKSAN 1960 İstanbul doğumludur. Bakırköy Ticaret Lisesi mezunu ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. Mesleğe 1978 Yılında Eminönü bölgesinde başlamış olup 1991 yılından bu yana Güngören ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. KGK Bagımsız Denetçi belgesine sahiptir yıllarında İSMMMO Güngören İlçe Temsilciliği görevinde bulunmuştur. Evli ve iki çocuk babasıdır. DENETİM KURULU FİLİZ ŞAHİN 1975 Tokat doğumludur. İstanbul Üniversitesi Bilgisayarlı Muhasebe Vergi Uygulama ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur yılından bu yana özel sektörde üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Kamu Gözetim Kurumu Denetçi Belgesine ve SPK İleri Düzey ve Türev Araçlar Lisans Belgelerine sahiptir. Bazı özel kurumlarda Genel Muhasebe, Mali Analiz ve Menkul Kıymetlerle ilgili eğitimler vermiştir. ERDİNÇ TAMTÜRK 19 Nisan 1969 tarihinde Bakırköy de doğdu. Memleketi, Trabzon/ Vakfıkebir dir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Vefa ile başlayan lise hayatı sonrası Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunudur yılında aile mesleği olan muhasebe mesleği ile ilgilenmeye başladı yılında kendi adına İstanbul ili Güngören İlçesinde Mali Müşavirlik büro faaliyeti göstermektedir. Muhasebe mesleğine katkı sağlamak gayesiyle geçen bu süre içerisinde İstanbul Mali Müşavirler Odası İlçe Temsilciliklerinde çalışmalar, TÜRMOB Delegelikleri yanı sıra bir dönem Avrupa Birliği Uyum Proje komitesinde, bir dönem Denetleme Kurulu Komitesinde görev yaptı yılından beri Adalet Komisyonunda çoğunlukla Uzm. Emekli Sayıştay Denetçileri ile birlikte özellikle Ağır Ceza Mahkemeleri Bilirkişilik ve ayrıca Konkordato Komiserliği yapmakta yılında BMMG nin kurucu üyeliği ünvanı ile Stratejik Kurul, Esenler İlçe Koordinatörü olarak faaliyet göstermiştir. NEZAHAT SAK YEDEK ÜYE 1978 Kastamonu doğumluyum yılı Fatıh Ticaret Meslek Lisesi Mezunuyum yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum yılları arasında özel sektörde çalıştım. Çeşitli firmalarda muhasebe müdürlüğü görevlerinde bulundum döneminde İSMMMO Meslek Yasası Komitesi nde görev yaptım yılları arasında İSMMMO Fatih ilçe temsilci yardımcısı olarak görev yaptım doneminde MMMBD Fatih şubesinde yönetim kurulu üyesı olarak görev yaptım yılından itiberen Fatih ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermekteyim.

8 TANER YÜCEUR 1969 Kars doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunudur yılına kadar özel sektörde Mali İşler Müdürlüğü yapmıştır yılından bu yana Bağcılar ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir yılları arasında İSMMMO Bağcılar Oda Temsilci Yardımcılığı, ve yılları arasında İSMMMO Bağcılar Oda Temsilciliği görevinde bulunmuştur. KGK Bağımsız Denetçi belgesine sahiptir. Bilirkişi ve Uzlaştırmacı olarak görevlerine devam etmektedir. Aynı zamanda çeşitli sivil toplum kurumlarında yöneticilik yapmıştır. Halen İSMMMO Disiplin Kurulu Üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. SERAP KUTLU DİSİPLİN KURULU 1979 Sivas doğumludur. Divriği Ticaret Meslek Lisesi mezunudur. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Finansman Bölümüne devam etmektedir yılları arası özel sektörde Muhasebe Finansman Müdürlüğü yapmıştır yılından bu yana Bahçelievler ilçesinde SMMM olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve bir çocuk annesidir. HACER DOĞANAY 1983 İstanbul doğumlu aslen Malatyalıyım, Halkalı Ticaret Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra eğitimime Uludağ Üniversitesi Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü ile devam ettim hemen akabinde Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum. Muhasebe mesleğine yılları arasında Özel sektörde devam ettim, 2012 yılından itibaren Beylikdüzü ilçesinde serbest meslek faaliyetimi icra etmekteyim. HAYRETTİN TURAN 1962 Tokat doğumluyum. İlkokul ve ortaokulu Gölgeli beldesinde tamamladım. Liseyi İstanbul Kartal Lisesinde okudum ve mezunuyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini 1988 yılında bitirdim ve 1991 yılları arasında çeşitli kurumlarda özel sektörde muhasebe müdürü olarak çalıştım yılları arasında Kartal Belediye Şirketlerinin Mali ve İdari İşler Müdürü olarak çalıştım ve 2002 yılında kendi ofisimi açarak Kartal da BMM olarak faaliyetimi sürdürmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. HANDAN DEMİR ÖZCAN 1982 Mersin/Tarsus doğumluyum. Mersin Üniversitesi İşletme bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum. Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünde devam etmekteyim yılları arasında özel sektörde ve SMMM ofisinde yöneticilik yaptım yılında ruhsatımı alıp Esenyurt ilçesinde kendi ofisimde faaliyet göstermekteyim. Evli ve bir çocuk annesiyim.

9 DİSİPLİN KURULU YEDEK MEHTAP GÜRCÜ 1979 Kayseri doğumluyum tarihleri arasında Bakırköy Ticaret ve Meslek Lisesinden mezun oldum. Erciyes Üniversitesi İşletme Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakultesi mezunuyum yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı Muhasebe Denetimi üzerine Yüksek Lisans yaptım. Evliyim 1 çocuk annesiyim. RIZA ŞEN 1966 Tokat Reşadiye doğumludur. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Bağımsız Mali Müşavirler Grubu kurucu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır. İLKNUR ÖNEM 1968 İstanbul doğumluyum. Pertevniyal Lisesi mezunuyum. İ.Ü. Fen Fakültesi Fizik Bölümünde ve A.Ü.İşletme Fakültesinde okudum. Özel bir şirkette 7 yıl çalıştım. SHÇEK hizmet veren Kız Çocuklarını Koruma Derneğinde Yönetim Kurulu Üyesiyim. 3 dönemdir gönüllü olarak çalışıyorum. 10 yıldır Mali Müşavirlik yapıyorum. Evli ve 2 çocuk annesiyim. 9

10 İSMMMO 30.YILINDA MESLEĞİNLE YÜZLEŞ ORTAYA ÇIKAN STATÜKOYU MÜCBİR SEBEBİN YASALAŞMASI İÇİN; ( HAKSIZ REKABETLE ORTAYA ÇIKAN YOZLAŞMAYA SON! Molla Gürani Mah.Turgut Özal Millet Cad. No:4/17 Fatih / İstanbul w w w. b m m g d. o r g. t r

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye

2-AKADEMİK BİLGİLER. Lisans İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi- Maliye BölümüFakültesi/Maliye 1970 Ankara doğumlu, MERSİN Gülnar nüfusuna kayıtlı, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Mersin Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Bölümünde 2002 yılından itibaren Öğretim Görevlisi

Detaylı

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI)

HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) HAZIRLAYANLAR : M. NURETTİN ARAS (ŞUBE MÜDÜRÜ) ENGİN ŞİMŞEK (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) İLHAN KAKIRMAN (EĞİTİM BİLİMLERİ UZMANI) Okul Türü İSTANBUL ÖRGÜN EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Derslik Sayısı Şube Sayısı

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu

Oda Faaliyetleri 2012 YILI. Faaliyet Raporu 2012 TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Bilgiye Erişim Merkezi Hukuk Birimi

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Kurul Raporları 2012 YILI. Faaliyet Raporu

Kurul Raporları 2012 YILI. Faaliyet Raporu 2012 Disiplin Kurulu Danışma Meclisi Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Yayın Kurulu Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Kurul Raporları 108 2012 Disiplin Kurulu 2012

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu 1 İSMMMO Yayın No: 165 Grafik ve Uygulama: Alican SEZER Baskı ve Cilt TOR OFSET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Akçaburgaz Mahallesi 116 Sokak No:2 Esenyurt / İSTANBUL

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

KPSS MUHASEBE. Banka ve Kurum Sınavları için. Şerafettin ÖZIŞIK

KPSS MUHASEBE. Banka ve Kurum Sınavları için. Şerafettin ÖZIŞIK KPSS MUHASEBE Banka ve Kurum Sınavları için Şerafettin ÖZIŞIK YAYIN NO: 478 KPSS MUHASEBE Şerafettin ÖZIŞIK ISBN 978-605-152-207-4 1. BASKI - İSTANBUL, ŞUBAT 2015 ON İKİ LEVHA YAYINCILIK A. Ş. Adres :

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:00-11:00 4857 Sayılı İş Kanunu'na Bakış Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4857 Sayılı İş Kanunu Yargıtay Bakış Açısından Değerlendirilmesi İşçinin Korunması Alt İşveren Geçici İş

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir.

Firmamızda Dürüstlük, Disiplin ve Zaman Değerlidir. ARAŞTIRMACI BURSA TRAFİK BİLİRKİŞİLİK & DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ADRES ARABAYATAĞI MAHALLESİ AYVAZ SOKAK No:3/2 YILDIRIM/BURSA TEL 0532 765 66 35 0553 505 83 51 E-MAİL WEB ADRESİ info@arastirmacibursa.com

Detaylı

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLERİ

MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLERİ MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Mehmet Cemal EYÜBOĞLU 19.08.1942 12.07.1944 19.07.1944 12.11.1945 (Vekil) 2 Mahmut Celalettin ERÇOKLU 12.11.1945 08.11.1951

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

1 egitim birimleri:layout 1 2/3/11 5:46 PM Page 41

1 egitim birimleri:layout 1 2/3/11 5:46 PM Page 41 1 egitim birimleri:layout 1 2/3/11 5:46 PM Page 41 6 EĞİTİM BİRİMLERİ EĞİTİMLER İSMMMO AKADEMİ ÜYE VE STAJYER BİLGİLERİ DANIŞMA BİRİMİ RAPORU BİLGİYE ERİŞİM MERKEZİ RAPORU HUKUK BİRİMİ RAPORU ODA SEKRETERLİĞİ

Detaylı

PERSONEL GENEL MÜDÜRLERİ

PERSONEL GENEL MÜDÜRLERİ PERSONEL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Aydın ERDİM 16.03.1978 30.04.1978 (Vekil) 30.04.1978 31.12.1979 2 Mustafa Ateş AMİKLİOĞLU 31.12.1979 02.06.1980 3 Yaşar BASKIN

Detaylı

O d a Fa a l i y e t l e r i

O d a Fa a l i y e t l e r i Oda Faaliyetleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Raporu Bilgiye Erişim Merkezi Raporu Hukuk Birimi Raporu Oda Sekreterliği TESMER İstanbul

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler 2012 48 01 OCAK 2012 31 ARALIK 2012 TARİHLERİ ARASI EĞİTİM ÇALIŞMALARI BORÇLAR HUKUKU UYGULAMALARI YER TARİH KATILIM SAYISI BAĞCILAR TESMER 18/10/12 40 EMİNÖNÜ TESMER 15/11/12

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

Prof. Dr. Ömer LALİK Öğretim Üyesi (emekli), Yeminli Mali Müşavir lalikomer@gmail.com 0533 366 82 45

Prof. Dr. Ömer LALİK Öğretim Üyesi (emekli), Yeminli Mali Müşavir lalikomer@gmail.com 0533 366 82 45 Prof. Dr. Ömer LALİK Öğretim Üyesi (emekli), Yeminli Mali Müşavir lalikomer@gmail.com 0533 366 82 45 Özgeçmiş Akademik ve Mesleki Kariyer Ana Bilim Dalı Bilim Dalı : Muhasebe Finans : Muhasebe Profesörlük

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 İş Hukuku Kapsamında İşe İade Davaları: İş Akdinin Feshi: Geçerli ve Geçersiz Fesih Nedenleri Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR - Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş Sözleşmesi Nasıl Sona Erer? Fesih

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:30 Borçlar Kanunu, İş Kanunu İlişkisi Yeni Borçlar Kanunu Çalışma Hayatında Neleri Değiştirecek? 10:30-10:45 10:45-12:30 Cinsel Ve Psikolojik Taciz (Mobbing) Cinsel Taciz (Ab Normları Ve Türkiye)

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

Yapılan araştırma sonuçlarına göre; 9. Sınıf öğrencilerimizin % 87,70 inin

Yapılan araştırma sonuçlarına göre; 9. Sınıf öğrencilerimizin % 87,70 inin SAMİHA AYVERDİ ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİ Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi 9. Sınıfları 6 şubede toplan 240 öğrenciyle eğitim öğretime devam etmektedir. 9/A sınıfından 38, 9/B sınıfından 29, 9/C

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri

27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri 27 Mart 2013 Tarihli Genel Kurul Ek Bilgileri SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALAR SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği ve Seri:IV,

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey 09:30-10:45 Geçersiz Sebeple Yapılan Fesih Sonuçları ve SGK Uygulamaları Açısından Değerlendirilmesi Av. Cüneyt DANAR - İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı,Bilirkişi Geçersiz Feshin Sonuçları Nelerdir?

Detaylı

oda kurullari:layout 1 2/3/11 5:40 PM Page 19

oda kurullari:layout 1 2/3/11 5:40 PM Page 19 oda kurullari:layout 1 2//11 5:40 PM Page 19 YÖNETİM KURULU DENETLEME KURULU DİSİPLİN KURULU TESMER İSTANBUL ŞUBESİ HAKSIZ REKABETLE MÜCADELE KURULU MESLEKİ GELİŞMELERİ İZLEME KURULU YAYIN KURULU MESLEKİ

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri

TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri TTK, TFRS ve Denetim Eğitimleri 2012 70 2012 TÜRMOB-İSMMMO TTK, KOBİ-TFRS, DENETİM EĞİTİMLERİ Günümüzde, dünyada hakim ekonomi anlayış; serbest rekabete dayalı, sınırları kaldırılmış, küresel ekonomi anlayışıdır.

Detaylı

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Seyit Ahmet Cemal YEŞİL 01.08.1936 19.09.1938 2 Mehmet Hulusi AYKENT 21.09.1938 22.01.1942 3 Hadi HÜSMAN 22.01.1942

Detaylı

Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK

Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK Arş. Gör. Togay Seçkin BİRBUDAK ÖZGEÇMİŞ 10 Ocak 1983 tarihinde Ankara da doğdu. İlköğrenimini Ankara Aydınlıkevler İlkokulu Okulu ve Bilecik İnhisar İlkokulu nda tamamladı. Daha sonra Bilecik Bozüyük

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı 04/05/1962 yılında samsun İli Havza İlçesinde doğdu.ilkokulu ilçesinde bitirdi.imam Hatip Lisesini Çorum İlinde tamamladı.1984-1989 yıllarında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesini

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 5 Ekim 2006 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26310 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2006/10911 Ekli listede tahsis edildikleri mahalli idareler ile sınıfları, dereceleri ve adetleri gösterilen iç denetçi

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ

2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ 2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ İSTANBUL İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ GELİŞTİRME BÖLÜMÜ 2014 Ocak 2013-14 İSTANBUL EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ Sayfa 2 2013-2014 İSTATİSTİK VERİLERİ HAZIRLAYANLAR: M. Nurettin

Detaylı

HKMO Bülteni Mayıs 2004

HKMO Bülteni Mayıs 2004 HKMO Bülteni Mayıs 2004 1953 yılında Adapazarı'nda doğdu. 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdti(lüQü'nde Başmüfettiş olarak görev yapmaktadır. HKMO Ankara

Detaylı

Kurumlar Türkiye Sermaye Piyasasını Anlatıyor

Kurumlar Türkiye Sermaye Piyasasını Anlatıyor Kurumlar Türkiye Sermaye Piyasasını Anlatıyor 01 Mart 2011 KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ LOGO KARAMAN Sunum Planı Kısaca Birliğimiz Türkiye Sermaye Piyasasının İnsan Kaynağı Lisanslama Sınavları Birliğimiz

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008)

TASARI DGS KURSLARI LİSANS PROGRAMLARINA GÖRE ALFABETİK OLARAK DÜZENLENMİŞ KARŞILAŞTIRMALI TABAN PUANLAR (2004-2008) TASARI KURSLARI 2004 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252,800 248,822 267,253 255.397 272,642 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Murad KAYACAN, (smmm) (Bağımsız Denetçi) murad.kayacan@hotmail.com. İşlemler Piyasası Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı ŞUBAT 1990

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Murad KAYACAN, (smmm) (Bağımsız Denetçi) murad.kayacan@hotmail.com. İşlemler Piyasası Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı ŞUBAT 1990 KİŞİSEL BİLGİLER İsim Doğum tarihi ve yeri Erişim Telefonu Sanal Posta Adresi ÖZGEÇMİŞ Dr. Murad KAYACAN, (smmm) (Bağımsız Denetçi) 11 Şubat 1967 - Gelibolu / ÇANAKKALE 90 533 2914488 murad.kayacan@hotmail.com

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Doğum Tarihi 1963 Çelebi Hava Servisi - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Boğaziçi Üniversitesi / İşletme 1982- Çelebi Hava

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ Prof. Dr. Işık ASLAY 1967 yılında lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi nde tamamladı. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ni bitirdi. 1982 yılında

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 05.09.2014

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 05.09.2014 GÜLNİHAL TORAMANLI ÖZGEÇMİŞ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU 05.09.2014 Adres : Kemalpaşa Mahallesi, Halkalı Caddesi No:101 34295 Sefaköy - Küçükçekmece İstanbul-Türkiye Telefon : 2125409696- E-posta Doğum Tarihi

Detaylı

K o m i t e R a p o r l a r ı

K o m i t e R a p o r l a r ı Komite Raporları Avrupa Birliği Fonları Komitesi Avrupa Birliği Uyum ve Proje Çalışması Komitesi Bağımlı Çalışanlar Komitesi Bağımsız Denetim Komitesi Basel Komitesi Bilgi Teknolojilerive E-Devleti İzleme

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır. Hüseyin ŞAHİN (Başkan) 1955 yılında Konya'da doğdu. 1977 yılında Konya DMMA'dan mezun oldu.toprak iskan, Konya Sanat Okulu, Meslek Yüksek Okulu, Kayseri Yapı Sanat Lisesinde meslek dersi öğretmenlikleri

Detaylı

SONAR. İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016

SONAR. İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016 SONAR İSTANBUL UN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI ARAŞTIRMASI Ekim 2016 ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ Ekim 2016 CİNSİYET DAĞILIMI % 50,8 % 49.2 ARAŞTIRMANIN AMACI SONAR A.Ş., "rapor aboneleri" için, siyasi gündemi

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İktisat TM-1 108 108 299,03 347,73 273,52 273,52 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İktisat (İÖ) TM-1 108 108 276,04 297,95 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

Detaylı

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR

ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR ÜNİVERSİTELER YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMININ ADI TABAN PUANLAR KONTENJANI 2004 DGS 2005 DGS 2006 DGS 2007 DGS GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği EA 5 252.800 248.822 267.253

Detaylı

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz?

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz? PRIVATE GAYRIMENKUL C Biz Kimiz? Kuruluş ve Geçmiş Private Gayrimenkul 2001 yılında Şenol Tınaz tarafından Bebek te müşterilerine hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uzmanlaştığımız bölgede seçkin müşteri

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ

TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ TASFİYE İŞLERİ DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ahmet TEKİNER 27.06.1985 07.12.1989 2 İzzet ÖZCAN 26.12.1989 15.06.1993 3 İbrahimTolga AKGÜN 15.06.1993

Detaylı

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ DORA DENETİM S.M.M.M. A.Ş. DENETİM-VERGİ VE MALİ HUKUK-MALİ TEŞVİK- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Kaliteli bir hizmetin maliyeti, kalitesiz bir hizmetin sonuçlarını düzeltmek için katlanacağınız maliyetten daha

Detaylı

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER OLANAKLARI. Doç. Dr. Ersan ÖZ SMMM Selçuk GÜLTEN

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER OLANAKLARI. Doç. Dr. Ersan ÖZ SMMM Selçuk GÜLTEN KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE KARİYER OLANAKLARI Doç. Dr. Ersan ÖZ SMMM Selçuk GÜLTEN KARİYER PLANLAMASI Okul bitince ne yapacağız? 5 Yıl sonra nerede olmak istiyoruz? 10 Yıl sonra hangi konumda olmak istiyoruz?

Detaylı

İş İlan No ( )

İş İlan No ( ) İş İlan No (00003369495) Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "Engelli" olanlar başvurabilir. Türkiye İş Kurumu BEYOĞLU HİZMET MERKEZİ İSTANBUL İLMİLLİ

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ

PERŞEMBE CUMA CUMA CUMA PAZARTESİ PAZARTESİ PAZARTESİ SARIYER İ.A.S.K.F Orhan Saka Amatörler Evi Poligon Mah. Poligon Cad. No:1İstinye- SPOR MALZEMESİ DAĞITILACAK İLÇELER SARIYER - KAĞITHANE-BEŞİKTAŞ-BEYOĞLU TARİH 23.07.2015 SAAT 11:00 SPOR HİZMETLERİ EKİBİ

Detaylı

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir

AKADEMİKHABERLER Prof. Dr. Hüseyin Saim Kendir AKADEMİKHABERLER \ FAKÜLTEMİz Prof. Dr. Hüseyin DEKANI Saim Kendir Fakültemizde 4 kasım 1977 günü yapılan seçimle Prof. Dr. H. Saim Kendir Dekanlığa getirilmiştir. 1933 yılında Mersin'de doğan Prof. Kendir

Detaylı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre)

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin. Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Sıra No Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bölümlerinin Üniversite 1 Sabancı Üniversitesi (İSTANBUL) Vakıf Alfabetik Sıralaması (2005 ÖSYM Puanlarına Göre) Bölüm

Detaylı

VERGİ MÜKELLEFİ SAVUNUCULARI DERNEĞİ MÜKELLEF HATTI

VERGİ MÜKELLEFİ SAVUNUCULARI DERNEĞİ MÜKELLEF HATTI VERGİ MÜKELLEFİ SAVUNUCULARI DERNEĞİ MÜKELLEF HATTI 0850 304 94 41 HAKKIMIZDA Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği ( VERSAV ) mükelleflerin her türlü cezaya maruz kalması nedeniyle mükelleflerin sorunlarını

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü)

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Sayı : 10471392-814-E.61303 23.05.2018 Konu : Ramazan Ayı Kitap Kampanyası. FATİH KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) İlgi : Diyanet İşleri Başkanlığının 21/05/2018 tarihli

Detaylı