Toplantıda bulunanlar:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Toplantıda bulunanlar:"

Transkript

1 T.C YÖNETĐM KURULU KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ (Üye) Doç. Dr. Nilay COŞGUN (Üye) Yrd.Doç.Dr.Kutlu SEVĐNÇ KAYIHAN(Üye) Sahip AYHAN (Raportör) Toplantıda Bulunmayanlar - Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Prof. Dr. Tülay ESĐN Başkanlığında Pazartesi günü Saat de toplanmış ve gündemindeki konuları görüşerek aşağıdaki kararları almıştır. GÜNDEM-1: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 1: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 421 Mimari Tasarım VII (4+4) ve MĐM 495 Bitirme Projesi (2+6) derslerini yürütmek üzere Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr.Semih ERYILDIZ ın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 421 Mimari Tasarım VII (4+4) ve MĐM 495 Bitirme Projesi (2+6) derslerini yürütmek üzere Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr.Semih ERYILDIZ ın (Dümen Sokak Gümüş Palas Apartmanı 1/11 Gümüşsuyu Beyoğlu/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir GÜNDEM-2: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 2: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI (4+4) derslerini yürütmek üzere Yüksek Mimar Tarhan ARIKAN nın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. T.E. N.Ş. T.E. B.S B.A N.C. K.S.K S.A.

2 yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI derslerini yürütmek üzere Yüksek Mimar Tarhan ARIKAN ın (Acıbadem Caddesi Đş Bankası Konutları A Kadıköy/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir GÜNDEM-3: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 3: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Süleyman AKKAŞ ın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Süleyman AKKAŞ ın (Asmalımescit Mah.Kallavi Sok.No:8 Kat: Beyoğlu/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir GÜNDEM-4: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 4: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Murat YILMAZ ın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Murat YILMAZ ın ( Mecidiye Mah.Ambarlıdere Sok.Dilek Apt.No:11/14 Ortaköy-Beşiktaş/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir GÜNDEM-5: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 5: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığının ilgi yazısı görüşüldü. T.E. N.Ş. T.E. B.S B.A N.C. K.S.K S.A.

3 Bölümü MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Dr.Gülay KEPSUTLU 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Dr.Gülay KEPSUTLU nun (Merkez Mahallesi Selimiye Caddesi No:2 Rapsodi Evleri Blok 2B D:6 Çekmeköy ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir GÜNDEM-6: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığının tarihli ve B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 6 : Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü Belirtilen yazıda;mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif YÜKSEL in tarihinde atama yenileme süresi dolacağından görev süresinin uzatılması için gereğinin yapılması istenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif YÜKSEL in faaliyet raporunun incelenmesi sonucu bilimsel çalışmalardaki yeterliliğinden dolayı atama süresinin tarihinden itibaren 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun değişik 50/d maddesi uyarınca bir (1) yıllığına yenilenmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir. GÜNDEM-7: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığının tarihli ve B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 7 : Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü Belirtilen yazıda; Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Elif ÖZLEM AYDIN ın Almanya daki Ruhr Bölgesi için hazırlanan dönüşüm projesini incelemek ve 1998 yılından beri önemli bir endüstriyel kültür güzergahı haline gelen Duesseldorf ve Essen kentlerindeki dönüşüm uygulamalarını ziyaret etmek üzere Ocak 2012 tarihlerinde Almanya da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesi için gereğinin yapılması istenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Fakültemiz Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Elif Özlem AYDIN ın Endüstriyel alan dönüşümleri konusunda tüm dünyaya örnek olan Almanya daki Ruhr Bölgesi için hazırlanan dönüşüm projesini incelemek ve 1998 yılından beri önemli bir endüstriyel kültür güzergahı haline gelen Duesseldorf ve Essen kentlerindeki dönüşüm uygulamalarını ziyaret etmek amacıyla Ocak 2012 tarihlerinde Almanya da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş olup, bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir T.E. N.Ş. T.E. B.S B.A N.C. K.S.K S.A.

4 GÜNDEM-8: Öğrenci Büşra KÖK ün tarihli dilekçesi. Belirtilen yazıda;mimarlık Bölümü Lisans öğrencisi nolu Büşra KÖK ün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında sağlık raporu nedeniyle yarı yıl sonu vize sınavlarına (MIM 243 Mimarlıkta Malzeme Teknolojileri, MIM 241 Yapı Bilgisi II ve ING 110 Yabancı Dil Okuma ve Konuşma) mazeret sınav hakkının verilmesini istemektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Sağlık problemleri nedeniyle Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı yarı yıl sonu vize sınavlarına giremeyen Fakültemiz Mimarlık Bölümü Lisans Programı öğrencisi nolu Büşra KÖK ün; GYTE Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 22. madde d fıkrasına göre raporlu olduğu sürelerde MIM 243 Mimarlıkta Malzeme Teknolojileri, MIM 241 Yapı Bilgisi II ve ING 110 Yabancı Dil Okuma ve Konuşma derslerinden mazeret sınav hakkı verilmesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararımızca aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılması uygun görülmüş olup, durumun dersi veren Öğretim Üyelerine bildirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Mazaret Sınavı Hakkı Verilen Dersler MIM 243 Mimarlıkta Malzeme Teknolojileri Salı günü saat MIM 241 Yapı Bilgisi II Salı Günü ING 110 Yabancı Dil Okuma ve Konuşma Çarşamba günü saat GÜNDEM-9: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 9 : Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü Belirtilen yazıda, Fakültemiz Mimarlık Bölümü Lisans Programı Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında açılacak dersler ve bu dersleri yürütecek olan Öğretim Elemanları bildirilmekte ve gereğinin yapılması istenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Fakültemiz Mimarlık Bölümü Lisans Programı Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında açılacak dersler ve bu dersleri yürütecek Öğretim Elemanları aşağıdaki tabloda belirtilmiş olup bu şekilde kabulü Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Mimarlık Bölümü Lisans Programı Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Açılacak Dersler Ders Kodu Ders Adı Türkçe/Đngilizce D U K ECT S Yarıyılı Dil Özellik Öğretim Elemanları MĐM Mimari Tasarım I/ Architectural Design I Her yarıyıl açılır TR Doç.Dr. Ayla AYYILDIZ POTUR Yrd.Doç.Dr.Kutlu SEVĐNÇ KAYIHAN MĐM MĐM Mimari Tasarım II/ Architectural Design II Yapı Bilgisi I/ Building Science Her yarıyıl açılır TR TR Doç.Dr. Ayla AYYILDIZ POTUR Yrd.Doç.Dr.Kutlu SEVĐNÇ KAYIHAN Doç.Dr.Nilay COŞGUN Öğr.Gör.Dr.Cahide AYDIN ĐPEKÇĐ T.E. N.Ş. T.E. B.S B.A N.C. K.S.K S.A.

5 MĐM MĐM 162 MĐM MĐM 102 Sürdürülebilir Tasarım Kuramları/ Theory of Sustainable Desıgn Statics and Strength of Materials / Statik ve Mukavemet Mimarlık, Kültür ve Toplum/ Architecture, Culture and Society Mimarlıkta Bilgisayar Uygulamaları / Using of Computer in Architecture TR ĐNG ĐNG Prof.Dr.Tülay ESĐN Doç.Dr.Bülent AKBAŞ Öğr.Gör.Dr.Göksun AKYÜREK ALTÜRK TR Doç.Dr.M.Ayla AYYILDIZ POTUR MAT 120 Mathematics II /Matematik ĐNG II Fen Fakültesi Dekanlığı TUR 102 Türkçe II TR Okutman Benan DURUKAN MIM MĐM MĐM MĐM MĐM 262 MĐM Mimari Tasarım III/ Architectural Design III Mimari Tasarım IV/ Architectural Design IV Taşıyıcı Sistemler ve Teknolojileri I / Structural Systems and Technologies I Fiziksel Çevre Denetimi / Environmental Control Systems Structure Soil Relation / Yapı Zemin Đlişkisi Mimarlık Tarihi ve Kuramı II / History and Theory of Architecture II Her yarıyıl açılır Her yarıyıl açılır ĐNG ĐNG TR Öğr.Gör.Dr.Göksun AKYÜREK ALTÜRK Dr.Gülay KEPSUTLU Mim. Süleyman AKKAŞ Doç. Dr. E.Özlem AYDIN Öğr.Gör.Dr.Göksun AKYÜREK ALTÜRK Dr.Gülay KEPSUTLU Mim. Süleyman AKKAŞ Doç.Dr.Nilay COŞGUN Öğr.Gör.Dr.Cahide N. AYDIN ĐPEKÇĐ TR Prof.Dr.Tülay ESĐN ĐNG Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ TR Öğr.Gör.Dr.Göksun AKYÜREK ALTÜRK ING 210 Mesleki Yabancı Dil I ĐNG Öğr.Gör.Dr.Yusuf CĐVELEK 321 MIM MIM 322 MIM MIM MIM 342 Architectural Design V / Mimari Tasarım V Architectural Design VI / Mimari Tasarım VI Her yarıyıl açılır Her yarıyıl açılır ĐNG ĐNG Kentsel Tasarım / Urban Design TR Đş ve Đmar Hukuku / Labor and Public Improvement Law Structural Systems and Technologies III / Taşıyıcı Sistemler ve Teknolojileri III Öğr.Gör.Dr. Yusuf CĐVELEK Y.Mim.Tarhan ARIKAN Mim.Murat YILMAZ Öğr.Gör.Dr. Yusuf CĐVELEK Y.Mim.Tarhan ARIKAN Mim.Murat YILMAZ Y.Doç.Dr.Murat YILDIZ Öğr.Gör.Dr.Reyhan YILDIZ TR Doç.Dr.Bahadır ERGÜN ĐNG Doç.Dr.Bülent AKBAŞ ING 320 Đş Hayatı Đçin Yabancı Dil ĐNG Öğr.Gör.Dr.Yusuf CĐVELEK MĐM Mimari Tasarım VII Architectural Design VII Her yarıyıl açılır TR Prof.Dr.Semih ERYILDIZ T.E. N.Ş. T.E. B.S B.A N.C. K.S.K S.A.

6 MĐM 495 Bitirme Projesi MĐM 442 Yapım Yönetimi ve Ekonomisi MĐM STB 102 MIM Her yarıyıl açılır TR TR Koruma Stüdyosu Conservation Studio TR Atatürk Đlkeleri ve Đnkılâpları Tarihi II Tarihi Mekanlar Historic Sites Prof.Dr.Semih ERYILDIZ Doç.Dr.Nilay COŞGUN Öğr.Gör.Dr.Cahide N. AYDIN ĐPEKÇĐ Doç. Dr. E.Özlem AYDIN TR Okutman Kurtuluş DEMĐRKOL TR Mesleki Doç. Dr. E.Özlem AYDIN MIM MĐM MIM MIM MĐM MĐM Eğitim Yapıları / Education Buildings TR Kompozit Yapı Malzemeleri/Composite Building Materials 4-6 TR Ölçme Teknikleri / Measurement Techniques TR Peyzaj Tasarımı / Landscape Design TR Çağdaş Mimarlık Tartışmaları/Discussions on Contemporary Architecture Anadolu Uygarlıkları/Anatolian Civilization TR TR Mesleki Mesleki Mesleki Mesleki Mesleki Mesleki Yrd.Doç.Dr.Kutlu SEVĐNÇ KAYIHAN Öğr.Gör.Dr.Cahide N. AYDIN ĐPEKÇĐ Doç.Dr. M. Halis SAKA Yrd.Doç.Dr.Murat YILDIZ Öğr.Gör.Dr.Göksun AKYÜREK ALTÜRK Öğr.Gör.Dr.Göksun AKYÜREK ALTÜRK MĐM 456 Mimari Okumalar/ 456 Architectural Readings TR Mesleki Seçmeli Öğr.Gör.Dr.Yusuf CĐVELEK ĐŞL 451 Đşletmeye Giriş TR ĐŞL 452 Girişimcilik TR YDB 482 Temel Rusça II TR BES 120 Herkes için Spor TR BES 130 Doğa Sporları TR BES 150 Tenis TR Sosyal Prof.Dr.Oya ERDĐL Sosyal Prof.Dr.Lütfihak ALPKAN Sosyal Okutman Ahmet Nevzat GÜMÜŞEL Sosyal Okutman Ramazan AYBEY Sosyal Okutman Ramazan AYBEY Sosyal Okutman Ramazan AYBEY GÜNDEM-10: Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanlığının tarihli ve B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 10: Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanlığının ilgi yazısı görüşüldü. Belirtilen yazıda; 31 Ocak 2012 tarihinde TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından düzenlenecek olan 8 Kasım Dünya Şehircilik günü etkinliklerinin 36. Kolokyumu Düzenleme Kurulu toplantısına katılmak üzere Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanlığına temsilen Yrd.Doç.Dr.Murat YILDIZ 29 Ocak-01 Şubat 2012 tarihlerinde Ankara da yolluklu (Uçakla) ve yevmiyeli olarak görevlendirmesi için gereğinin yapılması istenmektedir. T.E. N.Ş. T.E. B.S B.A N.C. K.S.K S.A.

7 Yapılan değerlendirme sonucu; Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Murat YILDIZ ın Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanlığına temsilen 31 Ocak 2012 tarihinde TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından düzenlenecek olan 8 Kasım Dünya Şehircilik günü etkinliklerinin 36. Kolokyumu Düzenleme Kurulu toplantısına katılmak üzere 31 Ocak Şubat 2012 tarihlerinde Ankara da yolluklu ve yevmiyeli olarak görevlendirmesi, yolluk ve yevmiyesinin Dekanlık Bütçesinden ödenmesi Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir. BAŞKAN Prof. Dr. Tülay ESĐN ĐMZA ÜYE ĐMZA ÜYE ĐMZA Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER Prof. Dr.Tülay ESĐN Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ Doç. Dr. Nilay COŞGUN Doç. Dr. Bülent AKBAŞ Yrd.Doç.Dr.Kutlu SEVĐNÇ KAYIHAN Sahip AYHAN (Raportör)

8 T.C YÖNETĐM KURULU GÜNDEM-10: Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanlığının tarihli ve B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 10: Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanlığının ilgi yazısı görüşüldü. Belirtilen yazıda; 31 Ocak 2012 tarihinde TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından düzenlenecek olan 8 Kasım Dünya Şehircilik günü etkinliklerinin 36. Kolokyumu Düzenleme Kurulu toplantısına katılmak üzere Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanlığına temsilen Yrd.Doç.Dr.Murat YILDIZ 29 Ocak-01 Şubat 2012 tarihlerinde Ankara da yolluklu (Uçakla) ve yevmiyeli olarak görevlendirmesi için gereğinin yapılması istenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Murat YILDIZ ın Şehir ve Bölge Planlaması Bölüm Başkanlığına temsilen 31 Ocak 2012 tarihinde TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından düzenlenecek olan 8 Kasım Dünya Şehircilik günü etkinliklerinin 36. Kolokyumu Düzenleme Kurulu toplantısına katılmak üzere 31 Ocak Şubat 2012 tarihlerinde Ankara da yolluklu ve yevmiyeli olarak görevlendirmesi, yolluk ve yevmiyesinin Dekanlık Bütçesinden ödenmesi Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

9 T.C YÖNETĐM KURULU GÜNDEM-1: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 1: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 421 Mimari Tasarım VII (4+4) ve MĐM 495 Bitirme Projesi (2+6) derslerini yürütmek üzere Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr.Semih ERYILDIZ ın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 421 Mimari Tasarım VII (4+4) ve MĐM 495 Bitirme Projesi (2+6) derslerini yürütmek üzere Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr.Semih ERYILDIZ ın (Dümen Sokak Gümüş Palas Apartmanı 1/11 Gümüşsuyu Beyoğlu/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir

10 T.C YÖNETĐM KURULU GÜNDEM-2: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 2: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI (4+4) derslerini yürütmek üzere Yüksek Mimar Tarhan ARIKAN nın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI derslerini yürütmek üzere Yüksek Mimar Tarhan ARIKAN ın (Acıbadem Caddesi Đş Bankası Konutları A Kadıköy/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir

11 T.C YÖNETĐM KURULU GÜNDEM-3: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 3: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Süleyman AKKAŞ ın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Süleyman AKKAŞ ın (Asmalımescit Mah.Kallavi Sok.No:8 Kat: Beyoğlu/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir

12 YÖNETĐM KURULU T.C GÜNDEM-4: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 4: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Murat YILMAZ ın 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 321 Mimari Tasarım V (4+4) ve MĐM 322 Mimari Tasarım VI (4+4) derslerini yürütmek üzere Mimar Murat YILMAZ ın ( Mecidiye Mah.Ambarlıdere Sok.Dilek Apt.No:11/14 Ortaköy-Beşiktaş/ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir

13 YÖNETĐM KURULU T.C GÜNDEM-5: B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 5: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığının ilgi yazısı görüşüldü. Bölümü MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Dr.Gülay KEPSUTLU 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi istenmektedir. yeterli Öğretim Elemanı olmaması nedeniyle Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılından Mimarlık Bölümü MĐM 221 Mimari Tasarım III (4+4) ve MĐM 222 Mimari Tasarım IV (4+4) derslerini yürütmek üzere Dr.Gülay KEPSUTLU nun (Merkez Mahallesi Selimiye Caddesi No:2 Rapsodi Evleri Blok 2B D:6 Çekmeköy ĐSTANBUL) 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir

14 YÖNETĐM KURULU T.C GÜNDEM-6: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığının tarihli ve B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 6 : Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü Belirtilen yazıda;mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif YÜKSEL in tarihinde atama yenileme süresi dolacağından görev süresinin uzatılması için gereğinin yapılması istenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif YÜKSEL in faaliyet raporunun incelenmesi sonucu bilimsel çalışmalardaki yeterliliğinden dolayı atama süresinin tarihinden itibaren 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun değişik 50/d maddesi uyarınca bir (1) yıllığına yenilenmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş ve bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

15 YÖNETĐM KURULU T.C GÜNDEM-7: Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığının tarihli ve B.30.2.GYE / sayılı yazısının görüşülmesi; KARAR 7 : Fakültemiz Mimarlık Bölüm Başkanlığı nın ilgi yazısı görüşüldü Belirtilen yazıda; Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Elif ÖZLEM AYDIN ın Almanya daki Ruhr Bölgesi için hazırlanan dönüşüm projesini incelemek ve 1998 yılından beri önemli bir endüstriyel kültür güzergahı haline gelen Duesseldorf ve Essen kentlerindeki dönüşüm uygulamalarını ziyaret etmek üzere Ocak 2012 tarihlerinde Almanya da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesi için gereğinin yapılması istenmektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Fakültemiz Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Elif Özlem AYDIN ın Endüstriyel alan dönüşümleri konusunda tüm dünyaya örnek olan Almanya daki Ruhr Bölgesi için hazırlanan dönüşüm projesini incelemek ve 1998 yılından beri önemli bir endüstriyel kültür güzergahı haline gelen Duesseldorf ve Essen kentlerindeki dönüşüm uygulamalarını ziyaret etmek amacıyla Ocak 2012 tarihlerinde Almanya da yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesi Fakülte Yönetim Kurulumuzca uygun görülmüş olup, bu hususun Rektörlük Makamı arzına oy birliği ile karar verilmiştir.

16 YÖNETĐM KURULU T.C GÜNDEM-8: Öğrenci Büşra KÖK ün tarihli dilekçesi. Belirtilen yazıda;mimarlık Bölümü Lisans öğrencisi nolu Büşra KÖK ün Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında sağlık raporu nedeniyle yarı yıl sonu vize sınavlarına (MIM 243 Mimarlıkta Malzeme Teknolojileri, MIM 241 Yapı Bilgisi II ve ING 110 Yabancı Dil Okuma ve Konuşma) mazeret sınav hakkının verilmesini istemektedir. Yapılan değerlendirme sonucu; Sağlık problemleri nedeniyle Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı yarı yıl sonu vize sınavlarına giremeyen Fakültemiz Mimarlık Bölümü Lisans Programı öğrencisi nolu Büşra KÖK ün; GYTE Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 22. madde d fıkrasına göre raporlu olduğu sürelerde MIM 243 Mimarlıkta Malzeme Teknolojileri, MIM 241 Yapı Bilgisi II ve ING 110 Yabancı Dil Okuma ve Konuşma derslerinden mazeret sınav hakkı verilmesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararımızca aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılması uygun görülmüş olup, durumun dersi veren Öğretim Üyelerine bildirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Mazaret Sınavı Hakkı Verilen Dersler MIM 243 Mimarlıkta Malzeme Teknolojileri Salı günü saat MIM 241 Yapı Bilgisi II Salı Günü ING 110 Yabancı Dil Okuma ve Konuşma Çarşamba günü saat 10.00

Toplantıda bulunanlar:

Toplantıda bulunanlar: 8T.C Toplantı Sayısı: 2012/02 KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ

Detaylı

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ (Üye) Doç. Dr. Nilay COŞGUN (Üye)

Detaylı

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi:30.03.2012 Toplantı Sayısı:2012/11 KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç.

Detaylı

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ (Üye) Doç. Dr. Nilay COŞGUN (Üye)

Detaylı

Toplantıda bulunanlar:

Toplantıda bulunanlar: Toplantı Tarihi: 04.01.2012 Toplantı Sayısı: 2012/01 KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye)

Detaylı

FAKÜLTE KURULU KARARLARI

FAKÜLTE KURULU KARARLARI T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 11.04.2012 Toplantı Sayısı : 2012/06 Oturum Sayısı : 01 FAKÜLTE KURULU KARARLARI Prof.Dr.Tülay ESĐN (Başkan)

Detaylı

1. YARIYIL / SEMESTER 1 T+U / T+A KREDİ / CREDITS Z / C Introduction touniversity Life TOPLAM / TOTAL YARIYIL / SEMESTER 2

1. YARIYIL / SEMESTER 1 T+U / T+A KREDİ / CREDITS Z / C Introduction touniversity Life TOPLAM / TOTAL YARIYIL / SEMESTER 2 T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ, 2017-2018 AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI / T.C. NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY ENGINEERING AND ARCHITECTURE

Detaylı

FAKÜLTE KURULU KARARLARI

FAKÜLTE KURULU KARARLARI T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 22.02.2012 Toplantı Sayısı : 2012/04 Oturum Sayısı : 01 FAKÜLTE KURULU KARARLARI Prof.Dr.Tülay ESĐN (Başkan)

Detaylı

BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ BURSA ORHANGAZI UNIVERSITY

BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ BURSA ORHANGAZI UNIVERSITY 1 MIM 107 MAT 111 MİM 111 MIM 112 MIM 103 MIM 103 İNG 101 MİM 111 0900-0950 Mimarlık Kültürü A Matematik A I İngilizce A S.Arın Fatih İ. S.Arın,Z.Yüter Y.Erbil, H.Sevimli,G.Işık Selma Uslusoy Selma Uslusoy

Detaylı

Toplam : 16 30 Toplam : 18 30. V. Yarıyıl / Güz VI. Yarıyıl / Bahar

Toplam : 16 30 Toplam : 18 30. V. Yarıyıl / Güz VI. Yarıyıl / Bahar 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANLARI FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL : Mimarlık Fakültesi Toplam Kredi : 136+14 (5i) = 150 MAT 1075 Temel Matematik I 2 0 0 2 2 MAT 1076 Temel Matematik II 2 0 0 2 2 AIT 101

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YIL. YIL. YIL.YIL ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1.YARIYIL.YARIYIL MIM 11 MIM 1 MIM 1 MAT 17 YDI 11 Temel Tasar Mimari Anlatım Teknikleri I Mimarlık Kavramları

Detaylı

Pzt 23 May Paz 29 May 2016 (İstanbul)

Pzt 23 May Paz 29 May 2016 (İstanbul) GTÜ EM 1.Sınıf Pzt 23 May Paz 29 May 2016 (İstanbul) Pzt 23/5 Sal 24/5 Çar 25/5 Per 26/5 Cum 27/5 FIZ152 FİNAL MAT102 FİNAL MUH251 FİNAL - MAT101 FİNAL - GTÜ EM 1.Sınıf Pzt 30 May Cum 3 Haz 2016 (İstanbul)

Detaylı

03- Yrd. Doç. Dr. Veysel DEMĠRER in Yurtiçi Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi.

03- Yrd. Doç. Dr. Veysel DEMĠRER in Yurtiçi Görevlendirilmesi ve Ders Telafisi. TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.04.2016 211 01-13 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI. 01/02/ /05 Toplantıya Katılanlar : Prof.Dr. Orhan ŞAHİN

T.C. GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI. 01/02/ /05 Toplantıya Katılanlar : Prof.Dr. Orhan ŞAHİN 0/0/0 0/05 Toplantıya Katılanlar Rektör : Prof.Dr. Orhan ŞAHİN Fen Fakültesi Dekanı : Prof.Dr. Adem KILIÇ Mühendislik Fakültesi Dekanı : Prof.Dr. Alaittin HASTAOĞLU Mimarlık Fakültesi Dekanı : Prof.Dr.

Detaylı

Mimarlık (İngilizce)- İç Mimarlık (İngilizce) 2015-2016 Çift Anadal Programı Öğretim Programı

Mimarlık (İngilizce)- İç Mimarlık (İngilizce) 2015-2016 Çift Anadal Programı Öğretim Programı Mimarlık (İngilizce)- İç Mimarlık (İngilizce) 2015-2016 Çift Anadal Programı ARCH 301 Design Studio V 2 + 10 7 ARCH 302 Design Studio VI 2 + 10 7 ARCH321 Reinforced Concrete Systems 2 + 0 2 ARCH 322 Contemporary

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI [04 Haziran 2018]

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI [04 Haziran 2018] ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI [ Haziran 1] 1. YIL. YIL. YIL 1.YARIYIL.YARIYIL MIM 11 MIM 1 MIM 1 MAT 17 YDI 11 Temel Tasar Mimari Anlatım Teknikleri I Mimarlık

Detaylı

1. YARIYIL / SEMESTER 1

1. YARIYIL / SEMESTER 1 T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, 2017-2018 AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI / T.C. NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY ENGINEERING AND ARCHITECTURE

Detaylı

Ön şart D. Kodu Dersin Adı T U L AKTS MAT101. English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I

Ön şart D. Kodu Dersin Adı T U L AKTS MAT101. English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) Ön

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

Üniversitesi (3. Sınıf 1. Dönem) 2 A-95 İŞL-2003 Bilgi İşlem I 2 A-95 ÇLŞ-3015 Verimlilik Yönetimi 4 A-95 İŞL-3013 Ticaret Hukuku

Üniversitesi (3. Sınıf 1. Dönem) 2 A-95 İŞL-2003 Bilgi İşlem I 2 A-95 ÇLŞ-3015 Verimlilik Yönetimi 4 A-95 İŞL-3013 Ticaret Hukuku T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ I. ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ I. ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ I. ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI I. SINIF I. YARIYIL (GÜZ) 1001001012017 Şehircilik Projesi I 4 4 6 10 Z 1001001032017 Çizim Teknikleri

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

MİMARLIK TÜRKÇE VE İNGİLİZCE BÖLÜMÜ Bahar Yarıyılı Final Takvimi / Güncelleme:

MİMARLIK TÜRKÇE VE İNGİLİZCE BÖLÜMÜ Bahar Yarıyılı Final Takvimi / Güncelleme: Tarih Sınıf 1 Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf 4 Seçmeli Dersler 15.30 14 Mayıs 2018 Pazartesi MAT 154 / 01+02 CALCULUS II (İlkun Orbak, Sibel Ersan) Derslik: Mühendislik Fakültesi MAT 154 / 03+04+05 MATEMATİK II

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRI I.YARIYIL Y. YIL ÖN KOŞUL KODU DERSİN ADI Z/M/S T U TOPL MIM14101 TEMEL TASARIM Z 2 4 6 4 8 MIM14103 ANLATIM VE SUNUM TEKNİKLERİ I

Detaylı

Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 22.03.2016 tarihli ve 16-88 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 22.03.2016 tarihli ve 16-88 sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 22 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2011 2012 AKADEMİK YILI TAKVİMİ ÖNERİSİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2011 2012 AKADEMİK YILI TAKVİMİ ÖNERİSİ T.C. Sayfa-1- Fakülte Kurulumuz, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 24 Mayıs 2011 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır. Karar No-1: Rektörlük Makamının 12.05.2011 tarihli ve 1062 sayılı

Detaylı

FAKÜLTE KURULU KARARLARI

FAKÜLTE KURULU KARARLARI T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 03.02.2012 Toplantı Sayısı : 2012/03 Oturum Sayısı : 01 FAKÜLTE KURULU KARARLARI Prof.Dr.Tülay ESĐN (Başkan)

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 6 2016/34-50 09.03.2016

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 6 2016/34-50 09.03.2016 T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 6 2016/34-50 09.03.2016 Fakülte Kurulumuz, Dekan Prof.Dr. Haldun MÜDERRĠSOĞLU baģkanlığında Dekanlık

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ HAFTALIK VİZE PROGRAMI 2014-2015 BAHAR 1.Dönem Dersleri

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ HAFTALIK VİZE PROGRAMI 2014-2015 BAHAR 1.Dönem Dersleri MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ Kodu Dersin Adı T U AKTS Z/S Dil Öğretim Üyesi Gün Saat Yer Bölüm içi MIM101 Temel Tasarım 4 4 9 Az MIM103 Mimari Anlatım Dili G1 Mimari Anlatım Dili G2 FATİH SULTAN MEHMET

Detaylı

DOĞA BİLİMLERİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL 2. YARIYIL

DOĞA BİLİMLERİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL 2. YARIYIL DOĞA BİLİMLERİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL Adı AİT101 Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi I 2 0 2 Z Principals of Ataturk and Revolution History

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL D. KODU DERSİN ADI T+U+L KREDİ ÖNŞART AKTS 3503151 Planlama Stüdyosu 1

Detaylı

Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları 2 ENF1012 Tem. Bilgisayar Bilimleri 3

Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları 2 ENF1012 Tem. Bilgisayar Bilimleri 3 Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 09 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemizde 2016-2017 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.06.2006 2006/9 Üniversitemiz Senatosu 29.06.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI / T.

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI / T. T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, 2017-2018 AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI / T.C. NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY ENGINEERING AND ARCHITECTURE

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ 2016 2017EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL D. KODU DERSİN ADI T+U+L KREDİ ÖNŞART AKTS 3503151 Planlama Stüdyosu 1 4+4+0

Detaylı

11.00 İNG 188 İngilizce II ENT1

11.00 İNG 188 İngilizce II ENT1 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ BÜTÜN ARA SINAVLAR İÇİN MAZERET SINAV PROGRAMI 7.05.2018 08.00 ENT 134 Temel Tasarım Stdy.II A STY4 09.00 ENT 226 Görsel Düşünme ve Eskiz U1 09.00 ENT

Detaylı

09.00 MEK 104 Statik Mukavemet B Kongre Merkezi-Kırmızı Sln, T1

09.00 MEK 104 Statik Mukavemet B Kongre Merkezi-Kırmızı Sln, T1 1.SINIF ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ II.ARA SINAV PROGRAMI 16.04.2018 08.00 ENT 134 Temel Tasarım Stdy.II A STY4 09.00 ENT 226 Görsel Düşünme ve Eskiz Teslim 09.00

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 11 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 10.11.2014

Detaylı

ÖĞRETİM YILI MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. SINIF GÜZ DÖNEMİ1

ÖĞRETİM YILI MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. SINIF GÜZ DÖNEMİ1 2018-2019 ÖĞRETİM YILI MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI MIM101 - Bina Bilgisi-I (**) 1. SINIF GÜZ DEMİ1 Zorunlu Dersler ADI İNGİLİZCE ADI T* U* AKTS Building Design, Theory and Methodology I 2 2 4 MIM103

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI T.C NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017 2018 AKADEMİK YILI ÖĞRETİM PLANI NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY FACULTY OF ENGINEERING AND ARCHITECTURE, DEPARTMENT

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL D. KODU DERSİN ADI T+U+L KREDİ ÖNŞART AKTS 3503151 Planlama Stüdyosu 1

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 09 Şubat 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.02.

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.02. T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

AKTS/ ECTS KREDĠ/ CREDITS

AKTS/ ECTS KREDĠ/ CREDITS T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE MĠMARLIK FAKÜLTESĠ, ÇEVRE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ, 2018-2019 AKADEMĠK YILI ÖĞRETĠM PLANI / T.C. NECMETTIN ERBAKAN UNIVERSITY ENGINEERING AND ARCHITECTURE

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ İNTİBAK ÇİZELGESİ ( )

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ İNTİBAK ÇİZELGESİ ( ) YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ İNTİBAK ÇİZELGESİ (2014-2015) ZORUNLU DERSLER Yürürlükteki programdaki tüm zorunlu derslerin adı ve/veya kodu ve/veya kredisi değişmiş olduğundan

Detaylı

Pzt 28 Ara 2015 Paz 3 Oca 2016 (İstanbul)

Pzt 28 Ara 2015 Paz 3 Oca 2016 (İstanbul) GTÜ EM 1.Sınıf 07:00 Pzt 28 Ara 2015 Paz 3 Oca 2016 (İstanbul) Pzt 28/12 Sal 29/12 Çar 30/12 Per 31/12 Cum 1/1 yılbaşı tatili - stb101 final z23,z06,z02,z04 - mat103 final z10,z23 - elm101 final bm102

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1-10 Ağustos 018 8 1-19 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Evren GÖLGE nin başkanlığında 10 Ağustos 018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği

Detaylı

4.SINIF. Derslik Saat. Derslik Saat. Derslik Saat. Derslik. Saat. Dersin Adı. Dersin Adı. Tarihi. Dersin Adı

4.SINIF. Derslik Saat. Derslik Saat. Derslik Saat. Derslik. Saat. Dersin Adı. Dersin Adı. Tarihi. Dersin Adı 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAVLARI İÇİN MAZERET SINAV PROGRAMI 1.SINIF 08.00 ENT 134 Temel Tasarım Stdy.II A STY4 09.00 ENT 226 Görsel Düşünme ve Eskiz ENT1 09.00 ENT

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 28 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2.SINIF.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2.SINIF. 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI Tarihi 16.05.2018 18.00 TÜR 120 Türk İşaret Dili T1,U1 18.00 BİL 150 Temel Bilgi Teknolojisi ENT1,ENT2,ENT3,ENT4 09.00 ENT 433

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2.SINIF.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2.SINIF. 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI Tarihi 16.05.2018 18.00 TÜR 120 Türk İşaret Dili T1,U1 18.00 BİL 150 Temel Bilgi Teknolojisi ENT1,ENT2,ENT3,ENT4 09.00 ENT 433

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.10.2004 2004/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.10.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ABD YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALI KODU : 81109 01.Yarıyıl Dersleri Ders Kodu INS735* 02.Yarıyıl Dersleri Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders Kodu Ders

Detaylı

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ / Mechanical Engineering

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ / Mechanical Engineering Dersin Kodu MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ / Mechanical Engineering Exam Date OZD303 Mühendislik Ekonomisi Makine Müh./ Mech. Eng. 04 Ocak 2016 Pazartesi 13:00 E 202 MM 207 Termodinamik Makine Müh./ Mech.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 586 TOPLANTI TARİHİ : 07/06/2016 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TOPLANTI TUTANAĞI Fakültemiz Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Orhan TORKUL'un Başkanlığı nda toplanarak, gündemdeki maddeleri görüşmüş

Detaylı

MİMARLIK ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI. Anabilim Dalı Zorunlu Dersleri

MİMARLIK ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI. Anabilim Dalı Zorunlu Dersleri MİMARLIK ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Yüksek Lisans Hazırlık Semineri - 0 Yüksek Lisans Tez Semineri - 0 Y.L. Uzmanlık Alan Dersi 0 KOD NO MIM 5001 MIM 500 MIM 5005 DERSİN ADI Mimari Teknolojiye

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2011 2012 AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2011 2012 AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2011 2012 AKADEMİK YILI DERS PROGRAMI 1. Dönem (Güz) 25 saat 2. Dönem (Bahar) 26 saat Kodu Ders T U K AKTS Kodu Ders T U K AKTS

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü 09:00 10:00 11:00 16.06.2014 17.06.2014 18.06.2014 19.06.2014 20.06.2014 Pazartesi Salı Çarşamba

Detaylı

1.SINIFLAR Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma

1.SINIFLAR Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK PROGRAMI 1.SINIFLAR Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Drawing Drawing Drawing Drawing History I Sec. 1 History I Sec. 1 History I Sec. 2 History I Sec.

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü 09:00 10:00 10:00 11:00 11:00 12:00 12:00 13:00 13:00 14:00 BIL 606 208 14:00 15:00 15:00

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 18/10/2012 TOPLANTI SAYISI : 2012/17 Enstitü Yönetim Kurulu 18.10.2012 Perşembe günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

ÖĞRETİM PLANI : MİMARLIK FAKÜLTESİ : ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ

ÖĞRETİM PLANI : MİMARLIK FAKÜLTESİ : ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI Fakülte/MYO/YO Adı : Bölüm/Program Adı : MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ 1. SINIF GÜZ DEMİ... 2 1. SINIF BAHAR DEMİ... 3 2. SINIF GÜZ DEMİ... 5 2. SINIF BAHAR DEMİ... 7

Detaylı

Lisans-Önlisans (İngilizce ve Rusça Hazırlık) derslerinin başlama tarihi Açılış ve Oryantasyon

Lisans-Önlisans (İngilizce ve Rusça Hazırlık) derslerinin başlama tarihi Açılış ve Oryantasyon TC BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (LİSANS-ÖNLİSANS) 29 Ağustos 2013 Mali Kayıt Yenileme işlemlerinin son günü 02-06 Eylül 2013 Merkezi yerleştirme kesin

Detaylı

Dersin Adı Dersin İngilizce Adi Seçmeli / Zorunlu. Tez Çalışması Thesis Zorunlu Computer Applications in Civil Engineering

Dersin Adı Dersin İngilizce Adi Seçmeli / Zorunlu. Tez Çalışması Thesis Zorunlu Computer Applications in Civil Engineering İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Ders Planı Güz Yarıyılı Dersin Kodu Dersin Adı Dersin İngilizce Adi Seçmeli / Zorunlu Saat AKTS 501 Tez Çalışması Thesis Zorunlu 3 60 503 Bilgisayar Uygulamaları

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü 2015/2016 Güz Dönemi Lisans Ders Programı I. YARIYIL

Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü 2015/2016 Güz Dönemi Lisans Ders Programı I. YARIYIL Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü I. YARIYIL SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 09:00 Çevre Müh. Amfi 1 FİZ121 2 D2 FİZ121 4 D4 Z02 MSE 101 D5 TUR 101 D5 FİZ121 1 D3 FİZ121 5 D3 MAT 101 4 D3

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 22.07.2015 241 01-09

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 22.07.2015 241 01-09 TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 22.07.2015 241 01-09 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Mehmet SALTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı Grup Gün Ders Saatleri Başlangıç Ders Saati Bitiş Ders No Sınıf 1 ADL102 HUKUK USULÜ BİLGİSİ GR01 Perşembe 1000 1050 3.

Ders Kodu Ders Adı Grup Gün Ders Saatleri Başlangıç Ders Saati Bitiş Ders No Sınıf 1 ADL102 HUKUK USULÜ BİLGİSİ GR01 Perşembe 1000 1050 3. Ders Kodu Ders Adı Grup Gün Ders Saatleri Başlangıç Ders Saati Bitiş Ders No Sınıf 1 ADL102 HUKUK USULÜ BİLGİSİ GR01 Perşembe 1000 1050 3.DERS B123 2 ADL102 HUKUK USULÜ BİLGİSİ GR01 Perşembe 1100 1150

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 06.04.2017 17 359-385 Fakülte Yönetim Kurulu 06.04.2017 tarihinde saat 12:00'de Dekan

Detaylı

2014/2015 II. Yarıyıl Bahar Dönemi 1. Sınıf Ders Programı

2014/2015 II. Yarıyıl Bahar Dönemi 1. Sınıf Ders Programı BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014/2015 BAHAR DÖNEMİ DERSLERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI PROGRAMI 2014/2015 II. Yarıyıl Bahar Dönemi 1. Sınıf Ders Programı SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA MAT 102-2

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.03.2017 06 2017 05/01-21 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

PROGRAMI: YAPI GÜNLER SAAT DERSLER DERSLİK E1-121 INS5609 İleri Yapı Statiği Pazartesi E1-121 INS5610 İnşaatta Kompozit Malzemeler 15.

PROGRAMI: YAPI GÜNLER SAAT DERSLER DERSLİK E1-121 INS5609 İleri Yapı Statiği Pazartesi E1-121 INS5610 İnşaatta Kompozit Malzemeler 15. FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ FİNAL SINAV PROGRAMI 05 Haziran 2018 10:00 INS5004 Araştırma Yöntemleri Ve Bilimsel Etik Grup: 2-3-4 BÜTÜNLEME

Detaylı

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü.

KARAR 20.01- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 20.05.2010 tarih ve 673 sayılı yazısı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI KARAR TARĠHĠ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Zehra SEYFĠKLĠ baģkanlığında toplandı. KARAR 20.01- Fen-Edebiyat

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI TOPLAM ( Eski Kod) Dersini Başarmış Olmak

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI TOPLAM ( Eski Kod) Dersini Başarmış Olmak 1. YARIYIL T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 20182019 EĞİTİMÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI 3501151 Stüdyo I (A+B+C) [G1, G2] 4+2+0 5 _ 8 3501152 Mimari Anlatım Teknikleri (A+B+C) 2+2+0 3 4 3501153 Temel

Detaylı

2014/2015 II. Yarıyıl Bahar Dönemi 1. Sınıf Ders Programı

2014/2015 II. Yarıyıl Bahar Dönemi 1. Sınıf Ders Programı BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014/2015 BAHAR DÖNEMİ DERSLERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI PROGRAMI 2014/2015 II. Yarıyıl Bahar Dönemi 1. Sınıf Ders Programı SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA MAT 102-2

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ: 26.05.2016 TOPLANTI NO : 25 KARAR NO : 2016/25 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 30 Mart 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

DOĞA BİLİMLERİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL 2. YARIYIL

DOĞA BİLİMLERİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL 2. YARIYIL DOĞA BİLİMLERİ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL Adı AİT101 Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi I 2 0 2 Z Principals of Ataturk and Revolution History

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2.SINIF.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2.SINIF. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ 18.00 TÜR 120 Türk İşaret Dili T1,U1 18.00 BİL 150 Temel Bilgi Teknolojisi ENT1,ENT2,ENT3,ENT4 ENT 433 Tasarım Kuramları ENT1,ENT2

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 03.03.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 9 KARAR NO: 2014 / 300 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ 2015/2016 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI/LİSANS. 29 Aralık Salı

MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ 2015/2016 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI/LİSANS. 29 Aralık Salı MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ FİNAL SINAV PROGRAMI/LİSANS 28 Aralık 29 Aralık 30 Aralık 31 Aralık 1 Ocak MBM-201 MSE-441 MSE-101 () MSE-461 ING-310, MBM-201 MSE-441 KIM-103 D-6 ve (Prof. Dr. Mahmut Durmuş'un

Detaylı

T.C NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI

T.C NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI T.C NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETİM PLANI 1.YARIYIL ADI T+U+L KREDİ AKTS SBP101 Planlama Stüdyosu 1

Detaylı

T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar No 23/02/2016 2016/4 1-11

T.C. Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar No 23/02/2016 2016/4 1-11 Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan Vekili Prof.Dr.Meltem SAROĞLU CEBECİ Başkanlığı nda toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Bölüm Başkanlığı nın 15.02.2016 tarih ve 100/29 sayılı yazısı

Detaylı

İTÜ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI BAŞARI DEĞERLENDİRME SİSTEMİ SEÇME DERSLER

İTÜ MİMARLIK BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI BAŞARI DEĞERLENDİRME SİSTEMİ SEÇME DERSLER DERSİN ADI Mimarlıkta Mekan Analizi ve Teknikleri MIM 336 (3+0) DERSİ VEREN ÖĞRETİM ÜYESİ/ÜYELERİ Y.Doç. Dr. Hülya Arı Ödev X - %60 Seminer X - %40 NİN BAŞARI NOTUNA KATKISI %40 DERSİN ADI Mimarlıkta Enformasyon

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

MİM IS 101 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I NORMAL MİM 211 MİMARİ TASARIM II * MİM 111 ÖZEL ÖZEL

MİM IS 101 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I NORMAL MİM 211 MİMARİ TASARIM II * MİM 111 ÖZEL ÖZEL T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI I.SINIF BÖLÜM YARIYIL ANABİLİM DALI DERS SIRASI M İ M O O O (0) GENEL (1) BİNA BİLGİSİ (2)

Detaylı

KARAR 18.01- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün 24.04.2013 tarih ve 420 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 18.01- Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün 24.04.2013 tarih ve 420 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 18.01- Döner Sermaye

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2005 2005/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2005 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

ÇAYIROVA ŞİŞECAM TESİSLERİ ALANINDA KONGRE MERKEZİ ve OTELİ TASARIMI

ÇAYIROVA ŞİŞECAM TESİSLERİ ALANINDA KONGRE MERKEZİ ve OTELİ TASARIMI GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ MIM495-MİMARİ TASARIM VIII 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ istanbul sabiha gökçen havalimanı ÇAYIROVA ŞİŞECAM TESİSLERİ ALANINDA KONGRE MERKEZİ ve OTELİ

Detaylı

T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 13/01/2016 Toplantı Sayısı : 2016/01 Karar Sayısı : 6 Toplantıya katılanlar : T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Halit KESKİN (Başkan) Prof. Dr. Oya

Detaylı

SNT ENT

SNT ENT 1.SINIF ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ I.ARA SINAV PROGRAMI 12.03.2018 08.00 ENT 134 Temel Tasarım Stdy.II A STY4 11.00 ENT 322 Ambalaj Tasarımı ENT1 ENT 420 Üretimde

Detaylı

MIM113 Tasarımcılar için Matematik / Mathematics for Designers Tr AZ. ING101E Advanced English I / İleri İngilizce I En ÜZ

MIM113 Tasarımcılar için Matematik / Mathematics for Designers Tr AZ. ING101E Advanced English I / İleri İngilizce I En ÜZ 1. Yıl / I. Dönem (First Year First Semester) MIM101E Basic Design / Temel Tasarım 4 4 9 En AZ MIM103 Mimari Anlatım Dili / Architectural Communication Skills 2 2 4 Tr AZ MIM111 Mimarlığa Giriş / Introduction

Detaylı