hakkımızda Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "hakkımızda Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır."

Transkript

1 e emka-mak MAKİNE GIDA SANAYİ PAKETLEME SİSTEMLERİ KATALOĞU

2 hakkımızda Emka-Mak 2007 yılından itibaren sektörde spesifik çözümleri ve dinamik yapısıyla dikkat çeken, her türlü yeniliği yakından takip eden ve vizyonu dahilinde kısa zamanda takip edilen firma noktasında olmayı hedefleyen aktüel yaklaşımları ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamış ve sağlamaktadır. Emka-Mak bünyesinde, dünyanın önde gelen firmalarının sunduğu kaliteyi aratmayacak nitelik ve görsellikte tam otomatik dolum ve paketleme makinaları imal edilmektedir. Emka-Mak, dikey yapıda, volumetrik, terazili, çok kefeli paketleme makineleri ve dolum sistemleri ve yardımcı ekipmanlar konusunda faaliyet göstermektedir. Emka-Mak paketleme makinalarımız, granül, taneli, toz, sıvı ürünleri hassasiyetle paketlemekte ve isteğe göre 3 veya 4 kenarı dikişli poşet, flatbag oturan poşet, 4 kenarı ütülü (quadro) poşet yapmaktadır. Emka-Mak paketleme makinalarımızın projelendirme işlemini bünyemizde gerçekleştirmemiz, müşterilerimizin istediği özel koşulları sağlayabilmemizi ve işletme sürecinde ortaya çıkabilecek olası sorunları daha başlangıç aşamasında önlememizi sağlamaktadır. Emka-Mak, modern üretim anlayışına sahip yetişmiş iş gücü ve tecrübeli teknik kadrosu ile müşterilerimize sonsuz seçenek ve sorun çözme odaklı hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır. Ve sürekli yenilik parolasına sahip yönetim anlayışı ile hitap ettiği sektöre yönelik çalışmalarını çeşitlendirerek sürdürmeye devam edecektir. Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır. Paketlemede çözümün adresi; misyonumuz Müşterilerimizi zaman ve para israfından uzak tutmak amacı ile talep ve ihtiyaçlarına tüm olası koşulları değerlendirerek çözüm odaklı yaklaşımlarla cevap vermek. Üretim verimini üst düzeyde tutabilmek için ürünlerimizin satışı sonrası teknik destek ve personel eğitimi konularında hizmet vermek. Doğru, dürüst, ilkeli çalışma prensibi ile daima müşteri memnuniyetini sağlamak. Geçmişten gelen tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmak ve en doğru sonuca ulaşmak. vizyonumuz Güven bizim için önemli; Daima dürüst ve ilkeli çalışma ahlakımız ve tam memnuniyet odaklı hizmet parolamız ile ticarette güvenin adresi olmak Ülkemiz bizim için önemli; Her zaman üretime, ekonomiye katma değer getiren yenilikler için çalışmak. Ar-Ge bizim için önemli; Sektörümüzdeki en yeni gelişmelerin takipçisi değil takip edileni olmak. Çevre bizim için önemli; Bizim ve çocuklarımızın gelecekte daha güzel bir dünyaya sahip olabilmeleri için çevreye doğrudan veya dolaylı tehdit oluşturan tüm uygulamalardan uzak durmak ve aynı enerji ile çalışma kapasitesini, dolayısıyla iş verimini arttıran ve doğal kaynakların israfını önlemek adına daha hızlı, daha sorunsuz ve en az fire ile üretim yapan ürünler geliştirmek. Siz bizim için önemlisiniz; Doğru çözüm önerilerimiz, kaliteden asla ödün vermeme prensibimiz ve satış sonrası ilgili yaklaşımlarımız ile her Emka- Mak müşterisine tek müşteri gibi hissettirmek.

3 TAM OTOMATİK VAKUMLU PAKET MAKİNESİ Demonte vaziyette ister yastık paket ister vakumlu paket sadece 15dk. vkm250 serisi Yükseklik:1700 mm En:1300 mm Derinlik:2800 mm 1100 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm Vakumlu Pk: Max.22 pk. Yastık Pk.: 85 pk. ENERJİ: 380 V 3,5 Kw PNÖMATİK SİSTEM: 6 Bar -200 Litre Hava İhtiyacı MAKSİMUM BOBİN ÇAPI: 400 mm KULLANILABİLECEK AMBALAJ TÜRLERİ: Sıcak çene ile tüm ambalaj türlerinde mükemmel uyum. ÇENE GRUBU: Yatay çene ön-arka, dik çene için ayrı ayrı ısı kontrolü, yatay çene servo destekli. DOLUM GRUBU: Volimetrik Sistem, Lineer Terazili Sistem ve Çok kefeli (Multihead) Terazili Sistem uyumlu. EKRAN: Renkli dokunmatik ekran ile makine çalışma fonksiyonlarını ve parametreleri kolay kontrol edebilme. PAKET KALİTESİ: Servo kontrollü palet grubu ve geliştirilmiş folyo grubu ile maksimum paket kalitesi. PLC SİSTEM KONTROLLER HAVALI ŞAFT SİSTEMİ KENAR KONTROL SİSTEMİ BOBİN BİTTİ UYARI-HAZNEDE ÜRÜN AZALDI UYARI SİSTEMLERİ ENTEGRE HAVA TABANCASI ÇIKIŞ BANT SİSTEMİ OLASI KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN GÜVENLİK SWITCHLERİ VE MUHAFAZALAR ÖZEL ŞİFRELİ YETKİLİ İSTATİSTİK TABLOSU Gelişmiş mühendislik ile gereksiz malzeme yoğunluğundan uzak, daha basit, daha hafif ve kolay kullanımlı sorunsuz yapısıyla sizlere hizmet vermektedir. TAM OTOMATİK CARUSEL PAKET MAKİNESİ Demonte vaziyette ister yastık paket ister carusel paket sadece 15dk. 7 SERVOLU crs250 serisi Yükseklik:1700 mm En:2800 mm Derinlik:4300 mm 1400 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm Caruselli Pk: 65 pk. Yastık Pk.: 85 pk.

4 TAM OTOMATİK PAKETLEME DOLUM SİSTEMLERİ yastık paket körüklü paket em100 em250 em500 Yükseklik:1500 mm En:1000 mm 700 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm 95 Paket/dakika serisi serisi serisi Yükseklik:1700 mm En:1300 mm 800 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm 85 Paket/dakika Yükseklik:1900 mm En:1450 mm 900 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm 65 Paket/dakika ENERJİ: 380 V 3,5 Kw PNÖMATİK SİSTEM: 6 Bar -200 Litre Hava İhtiyacı MAKSİMUM BOBİN ÇAPI: 400 mm KULLANILABİLECEK AMBALAJ TÜRLERİ: Sıcak veya şok çene seçenekleri ile tüm ambalaj türlerinde mükemmel uyum. ÇENE GRUBU: Yatay çene ön-arka, dik çene için ayrı ayrı ısı kontrolü, yatay çene servo destekli. DOLUM GRUBU: Volimetrik Sistem, Vidalı Sistem, Lineer Terazili Sistem ve Çok kefeli (Multihead) Terazili Sistem uyumlu. EKRAN: Renkli dokunmatik ekran ile makine çalışma fonksiyonlarını ve parametreleri kolay kontrol edebilme. PAKET KALİTESİ: Servo kontrollü palet grubu ve geliştirilmiş folyo grubu ile maksimum paket kalitesi. PLC SİSTEM KONTROLLER HAVALI ŞAFT SİSTEMİ KENAR KONTROL SİSTEMİ BOBİN BİTTİ UYARI-HAZNEDE ÜRÜN AZALDI UYARI SİSTEMLERİ ENTEGRE HAVA TABANCASI ÇIKIŞ BANT SİSTEMİ OLASI KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN GÜVENLİK SWITCHLERİ VE MUHAFAZALAR ÖZEL ŞİFRELİ YETKİLİ İSTATİSTİK TABLOSU Gelişmiş mühendislik ile gereksiz malzeme yoğunluğundan uzak, daha basit, daha hafif ve kolay kullanımlı sorunsuz yapısıyla sizlere hizmet vermektedir.

5 TAM OTOMATİK PAKETLEME DOLUM SİSTEMLERİ yastık paket körüklü paket quadro paket em100q em250q em500q QUADRO PAKETLEME: Dört kenarı ütülü dik duran paketler için kullanılan sistem Yükseklik:1500 mm En:1000 mm 700 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm 50 Paket/dakika serisi serisi serisi QUADRO PAKETLEME: Dört kenarı ütülü dik duran paketler için kullanılan sistem Yükseklik:1700 mm En:1300 mm 800 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm 40 Paket/dakika QUADRO PAKETLEME: Dört kenarı ütülü dik duran paketler için kullanılan sistem Yükseklik:1900 mm En:1450 mm 900 kg Poşet eni: mm Poşet boyu: mm 18 Paket/dakika ENERJİ: 380 V 3,5 Kw PNÖMATİK SİSTEM: 6 Bar -200 Litre Hava İhtiyacı MAKSİMUM BOBİN ÇAPI: 400 mm KULLANILABİLECEK AMBALAJ TÜRLERİ: Sıcak veya şok çene seçenekleri ile tüm ambalaj türlerinde mükemmel uyum. ÇENE GRUBU: Yatay çene ön-arka, dik çene için ayrı ayrı ısı kontrolü, yatay çene servo destekli. DOLUM GRUBU: Volimetrik Sistem, Vidalı Sistem, Lineer Terazili Sistem ve Çok kefeli (Multihead) Terazili Sistem uyumlu. EKRAN: Renkli dokunmatik ekran ile makine çalışma fonksiyonlarını ve parametreleri kolay kontrol edebilme. PAKET KALİTESİ: Servo kontrollü palet grubu ve geliştirilmiş folyo grubu ile maksimum paket kalitesi. PLC SİSTEM KONTROLLER HAVALI ŞAFT SİSTEMİ KENAR KONTROL SİSTEMİ BOBİN BİTTİ UYARI-HAZNEDE ÜRÜN AZALDI UYARI SİSTEMLERİ ENTEGRE HAVA TABANCASI ÇIKIŞ BANT SİSTEMİ OLASI KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN GÜVENLİK SWITCHLERİ VE MUHAFAZALAR ÖZEL ŞİFRELİ YETKİLİ İSTATİSTİK TABLOSU Gelişmiş mühendislik ile gereksiz malzeme yoğunluğundan uzak, daha basit, daha hafif ve kolay kullanımlı sorunsuz yapısıyla sizlere hizmet vermektedir.

6 YARI OTOMATİK PAKETLEME DOLUM SİSTEMLERİ yrx serisi yrv serisi Yükseklik:1500 mm En:1000 mm 3 kenarı kapalı poşet, plastik-karton kutu Operatörün çalışma koşulları düşünülerek gibi ambalajlara dolum yapmak için kullanılır. yüksekliği ayarlanabilen tezgahı alternatif uygulamaları (yazıcı-poşet kapatma aparatı Operatörün ayakla kontrol ettiği bir swich vs.) kombine edebilmek üzere yeterli boyda yardımı ile dolum yapılacak kabın hacmi tercih imal edilmektedir. edilen miktar kadar doldurulur ve üç kenarı kapalı poşet için isteğe bağlı entegre edilen Gelişmiş mühendislik ile karmaşık yapıdan kapatma sistemi ile ambalajlamanın son uzak, basit kullanım ve müdahale olanağı aşamasını tamamlamış olunur. sağlar. Entegre gösterge paneli ile parametreler takip edilebilir. Uzman işçilik, sağlam şasi ve yüksek kalitede paslanmaz malzemeden üretilen YR serisi uzun yıllar aynı çalışma kondisyonu sağlamak üzere siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur. DOLUM SİSTEMLERİ VOLUMETRİK DOLUM SİSTEMLERİ Taneli malzemeler için ideal olan sistemdir. Hacim ölçüsü esasına dayalı, plc ekranından tek dokunuş ile hacmi arttırılıp azaltılabilen 5 adet hacim kabından oluşan, fotosel sistemi ile dolum haznesindeki ürün miktarını kontrol edebileceğiniz, kolay uygulama özelliğine sahiptir. Klepeli ve sıyırmalı seçenekleri bulunmaktadır. VİDALI DOLUM SİSTEMLERİ Toz ürünler için kullanımı önerilen sistemdir. Ürün için özel tasarlanan bir halezon yardımıyla dolum borusunun içine istenilen miktarda ürünün doldurulması prensibine dayanır. TERAZİ SİSTEMLERİ MUTLIHEAD TERAZİLİ SİSTEMLER ÇOK KEFELİ TERAZİLİ SİSTEMLER; Hızlı ve yüksek hassasiyette tartım için ideal sistemlerdir. Yüksek kapasiteli çalışmaya uygundur. LINEER TERAZİLİ SİSTEMLER Orta-büyük boy granüllü ürünlerde iyi sonuç verir, özellikle yüksek gramajlı dolumlar için idealdir. Ürünün dolum kanallarından terazilere vibrasyon ile hassas dolumu sağlanır ve sıfıra yakın hata oranı ile çalışır.

7 YARDIMCI EKİPMANLAR PLATFORM SİSTEMLERİ ELEVATÖRLER Paketlemesi yapılacak malzemenin makinenin dolum ünitesine işgücü kullanılmaksızın taşınması aşamasını gerçekleştirir. İşgücü ile yapılması zor ve yavaş olan, iş hacmini azaltan dolum ünitesine ürün taşıma işlemini makine ile kombine çalışan elevatör sistemi ile gerçekleştirmek çok daha kolay, pratik ve hızlıdır. Makinanın hızına göre taşıma kapasitesi belirlenen elevatörler makine ile kombine edilmiş bir sistemdir. Dolum haznesindeki sensör ile makinaya ürün taşınması gerektiğinin otomatik anlaşılması ile elevatör çalışır ve kontrol gerektirmez. Bel hizasındaki haznesine ürün manuel olarak doldurulur ve elevatör gerektikçe ürünü dolum ünitesine taşır. Makine yazılımına entegre sistemi sayesinde plc ekranından tek dokunuş ile çalışması kontrol edilebilir. ÖN ÇIKIŞ BANTI Emka mak paketleme makinelerimizin çalışma periyodunun tamamlayıcısı olan yardımcı ekipmandır. Makineden çıkan ürünleri kolay istiflenebilmesi için bel hizasındaki bir tezgaha iletir. Makinemizin üretimindeki hassas mühendislik ile birbirini tamamlayan çalışma sistemi, paketlerin her seferinde aynı düzende ve zarar görmeden iletilmesini sağlar. Uzatılabilen ayakları ile farklı eğimler verilebilme ve farklı yükseklikler için kullanılabilme imkanı sunar. Kullanılan paslanmaz şase ile kalitesini korur, kaymaz bant ile ürün kayma yapmaz ve destek sacı ile uzun yıllar ilk günkü görünümünü korur. Makine yazılımına entegre oluşu sayesinde ayrı bir güç kaynağı gerektirmez ve çalışmadurdurma plc ekranından den tek dokunuş ile kontrol edilebilir. Emka mak donanımıyla imal edilen çıkış bantlarımızda kullanılan malzemenin ve işçiliğin kalitesi, çalışma koşulları ne olursa olsun uzun yıllar size hizmet etmek için üretilmiştir. VİDALAR YAKALAR

8 e emka-mak MAKİNE GIDA SANAYİ İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi B3 Blok No:10 İkitelli / İstanbul Tel : Fax : Gsm : info@emkamak.com info@paketlemeci.com

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI 2 2006 yılında Lipovak Makine İmalat ve Ticareti olarak Melih GÜREŞ tarafından Adapazarı nda kurulmuştur sektörümüzde, güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

ALM-2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI

ALM-2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI ALM2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI Yatay Ambalaj Makinesi, tek veya çok adetli ürünleri yatay sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde,

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Katalog ŞİRKET PROFİLİ: TDM MAKİNE 2001 yılında Elektronik Müh. Tahsin DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kısa sürede makine üretiminde, özellikle paketleme, tartım, dolum sistemleri ve özel makine imalatı

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2013 CNC TEK KAFA YATAY MATKAP Matkap Çapı Maksimum İşleme Hızı Maksimum Spindle Hızı Eksen Kontrolleri Hareket

Detaylı

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR Yıllardır edindiğimiz tecrübelere istinaden yeni nesil kalıpları geliştirme ihtiyacı hissettik. Mevcut çalışma sistemlerinde sıklıkla karşılaştığımız arızalar ve sonucunda karşımıza çıkan iş kayıplarını

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

SEIATSU-HSP TIPI KALIPLAMA HATTI

SEIATSU-HSP TIPI KALIPLAMA HATTI .. SEIATSU-HSP TIPI KALIPLAMA HATTI Konvensiyonel sarsma-basma presinin ekonomik ve teknolojik alternatifi max. 85 db (A) e cıkan gürültü seviyesiyle sessiz ve cevre dostu kalıplama prosesi Alt ve üst

Detaylı

Elektrikli Cephe Temizlik Asma İskele Makineleri As350 Asma İskele - As750 - As1000 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI DETAY SANAYİ BIÇAKLARI ÜRÜN TANITIM KATALOĞU Dik Dolum Paketleme Bıçakları Volumetrik dolum yapılan ürünlerde ( toz, granül.vs) kullanılır. Paketlemesi gerçekleştirilen ürünler; Hazır Kahve, Deterjan,

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur...

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... NEDEN ÖRÜMCEK VİNÇ TERCİH ETMELİSİNİZ Türkiye de sayılı firma tarafından kullanıma sunulan örümcek vinç hizmetlerindeki firmalardan biri olan ERTEK CAM

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ 3 GEÇİŞLİ KORDİNAMİKR KOR 3G SERİSİ www.kordinamik.com 2 YIL 3 GEÇİŞLİ OTOMATİK ISI KONTROLLÜ KATI YAKITLI KAT KALORİFERİ * Otomatik Isı Kontrollü * 3 Geçişli * Dijital Panolu * Doğa Dostu * Estetik Tasarım

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

DOLUM VE PAKETLEME MAKİNE ÇEŞİTLERİ YATAY PAKETLEME MAKİNELERİ TERAZİLİ DOLUM ÜNİTESİ MANUEL DOLUM CİHAZLARI ELEVATÖRLER VE KONVEYÖRLER DOLUM

DOLUM VE PAKETLEME MAKİNE ÇEŞİTLERİ YATAY PAKETLEME MAKİNELERİ TERAZİLİ DOLUM ÜNİTESİ MANUEL DOLUM CİHAZLARI ELEVATÖRLER VE KONVEYÖRLER DOLUM DOLUM VE PAKETLEME MAKİNE ÇEŞİTLERİ YATAY PAKETLEME MAKİNELERİ TERAZİLİ DOLUM ÜNİTESİ MANUEL DOLUM CİHAZLARI ELEVATÖRLER VE KONVEYÖRLER DOLUM ÜNİTELERİ DİKEY DOLUM VE PAKETLEME MAKİNELERİ MH1, MH2 Neler

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

KÜTLE ÖLÇÜMLERİNDE OTOMASYON

KÜTLE ÖLÇÜMLERİNDE OTOMASYON 83 KÜTLE ÖLÇÜMLERİNDE OTOMASYON Levent YAĞMUR Sevda KAÇMAZ Ümit Y.AKÇADAĞ ÖZET Günümüz ihtiyaçları ve kütle kalibrasyonları göz önüne alındığında kütle ölçümlerinde otomasyonun kaçınılmaz olduğu değerlendirilebilir.

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 52EWH Serisi Ürün No: 52 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi R YENİ Fiber Laser Kesim Makinesi Koruyucu Cam Lazer ışınlarının verebileceği zararları engellemek ve sac kesimini

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

BAŞKAN'IN MESAJI. Abdurrahman Aslan Şirket Kurucusu ve Başkanı

BAŞKAN'IN MESAJI. Abdurrahman Aslan Şirket Kurucusu ve Başkanı BAŞKAN'IN MESAJI Sulfet, kurulduğu ilk günlerden itibaren sektöründe lider olmaya kendini adamış bir firmadır. Ürettiği serigraf ve tekstil baskı makineleri üzerinde sürekli Ar-Ge çalışmaları yaparak,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

CONTROLS MARKA PAVELAB50 MODEL OTOMATİK KAPALI SİSTEM ASFALT ANALİZÖRÜ

CONTROLS MARKA PAVELAB50 MODEL OTOMATİK KAPALI SİSTEM ASFALT ANALİZÖRÜ CONTROLS MARKA PAVELAB50 MODEL OTOMATİK KAPALI SİSTEM ASFALT ANALİZÖRÜ (Temsilidir.) Otomatik Kapalı Sistem Asfalt Analizörü, Bağlayıcı içeriğini belirlemek veya penetrasyon, yumuşatma noktası vb. gibi

Detaylı

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500

YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 YATAY SARIM MAKİNASI SB-YSM-500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

CityHopper Serpme ekipmanları

CityHopper Serpme ekipmanları Serpme CityHopper ekipmanları Serpme ekipmanları AMAZONE Serpme Makinesi E+S Kış dönemi yol koşullarında trafik emniyetinin sağlanması gereklidir. Bu sebeple de buza karşı hızlı bir mücadele yapılmalıdır.

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ

BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ BİG BAG DOLUM SİSTEMLERİ Big-Bag dolum makinesi, toz ve granül malzemelerin silolardan big-bag torbalarına, PLC kontrolü ile doldurulması işlemini gerçekleştirir. İsteğe bağlı olarak doldurma işlemi 200-1500

Detaylı

1) Toplu Malafa / Ball Mandrel 2) Büküm Kalýbý / Bending Die 3) Kaþýk / Wiper Die 4) Clow Collet / Pens 5) Kýzak / Pressure Die 1 2 4 5 3 Ýkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Baðcýlar - Güngören Sanayi Sitesi,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Duvar Filtresi - Sf 6 Akrobat Kol - Sf 7. Fan ve Konsol - Sf 8. Sabit Emiş Masaları - Sf 9. Mobil Filtreler - Sf 1-5

İÇİNDEKİLER. Duvar Filtresi - Sf 6 Akrobat Kol - Sf 7. Fan ve Konsol - Sf 8. Sabit Emiş Masaları - Sf 9. Mobil Filtreler - Sf 1-5 Bomaksan; 1986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri başarıyla tamamlayan, satış sonrası servis ve bakım hizmetleri ile de müşterileriyle

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. G - F Serileri Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım alanına

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER

SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER SAC METAL ÜRETİMİ İÇİN ÖZEL TASARIM ÇÖZÜMLER Beyaz Eşya / Otomotiv / Lojistik / İnşaat / Elektrik www.hidrotam.com.tr 5 Sektör Beyaz Eşya Otomotiv Lojistik İnşaat Elektrik +21 yıl +50 Çalışan Anahtar teslim

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.

RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. KPS OTOMATİK KAŞ)K PAKETLEME MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 100KPS OTOMATİK KAŞ)K PAKETLEME MAKİNAS): 100 KPS otomatik kaşık paketleme makinası ileri teknolojisiyle,

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul ÜRÜN KATALOĞU Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD -33163542940 Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul info@bayplas.com - Tarihçemiz Bayraktar Ticaret 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Detaylı

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist ı ş v e i ç m e k a n a y d ı n l a t m a a r m a t ü r l e r i n d e k a l i t e l i v e g ö z a l ı c ı t a s a r ı m l a r Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu High Performance Calculated Low energy

Detaylı

HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.01

HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.01 HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.01 GÝRÝÞ Tüm makineler, ekipmanlar ve araçlar yýpratýcý çalýþma koþullarý altýnda uzun süre çalýþtýklarý

Detaylı

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ Yeni nesil yatay bobin sarım makinemizi tasarlarken daha güçlü sarım yapabilmek, güçlü torklar elde ederek geri salınımı olmayan, sarım bittiğinde ise kalıp sökme takma sıkıntısından kurtarmak ilk hedefimizdi.

Detaylı

Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence

Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence İbrahim Armağan tarafından organize edilerek 1999 yılında İzmir'de kurulmuştur. Ambalaj sektörünün, Dünya ve özellikle Türkiye'de öneminin hızla arttığı yıllarda, değişik bütçelere hitap eden kaliteli

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ. Gücünüze Güç Katmak İçin Varız.

ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ. Gücünüze Güç Katmak İçin Varız. ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ Gücünüze Güç Katmak İçin Varız. 1 PLC MERKEZİ ELEKTRONİK, OTOMASYON SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. uzmanlık alanı olan otomasyon sistemleri konusunda müşterisine komple çözüm sunmak

Detaylı

VCM750 ÇİFT ODALI VAKUM MAKİNESİ

VCM750 ÇİFT ODALI VAKUM MAKİNESİ VAKUM NEDİR? VAKUM Vakum kullanarak ambalajlama tekniği (ambalaj içindeki havanın boşaltılması) uzun yıllardan beri kullanılıyor. Ancak eski dönemlerde, sadece yüksek basınca dayanıklı ürünler vakumlanabilirken,

Detaylı

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. FiberBora FIBERBORA Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım

Detaylı

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU HP - 1 Gres için HP - 2 Sývý yað için EL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU VERSÝYON 1.00 SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM ÖMRÜ 10 YIL. GÝRÝÞ Bu tanýtma ve kullanma kýlavuzu,

Detaylı

1

1 www.mymlift.com.tr 1 Kanca Altı Ekipmanları 8 Ayarlanabilir Düz Travers (Model 1) 9 Ayarlanabilir H Travers 10 Zincirli Traversler MYMLIFT C kancalar, tonglar, traversler, blok kavrayıcıları, kat platformları

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

FERMANTASYON GRUBU (NDO) Nihai Dinlendirme Odası, (NDO) Nihai Dinlendirme Tüneli

FERMANTASYON GRUBU (NDO) Nihai Dinlendirme Odası, (NDO) Nihai Dinlendirme Tüneli Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! FERMANTASYON GRUBU () Nihai Dinlendirme Odası, () Nihai Dinlendirme Tüneli / NDT NİHAİ DİNLENDİRME ODASI Ekmek hamurunun pişirme öncesi ideal hacim ve gözenek yapısına

Detaylı

6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEXO BASK) MAKİNAS)

6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEXO BASK) MAKİNAS) 6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEXO BASK) MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEKSO BASK) MAKİNAS): 6 Renk Yatay Seramik Flekso Baskı

Detaylı

Sabit tezgahlı Fusing fırınları

Sabit tezgahlı Fusing fırınları Sabit tezgahlı Fusing fırınları GF 1425 16 C g d y m olarak² G D Y³ değer/kw Bağlantı* kg olarak GF 75 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 3,6 1-fazlı 70 GF 75 R 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 5,5 3-fazlı¹

Detaylı

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Merkez Adresi: 1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Fabrika Adresi: Yuva yolu 3701. Sokak No:9/1-2 İvedik / Ankara Muhtelif ebatlarda basınçlı ve basınçsız hidrolik,yakıt,fren ve ekzoz boruları şekillendirme,

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3

AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ. Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC B.MAC B.MAC-007-3 Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız B.MAC-007-1 B.MAC-007-2 B.MAC-007-3 B.MAC-007-4 B.MAC-007-5 B.MAC-007-6 AKYÜREK BOYLAMA ELEME MAKİNELERİ Akyürek B.MAC-007 Serisi - tahılgiller ve

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu 1994 yılında faaliyete başlayan Hizmet Him Makina San. Tic. Ltd. Şti üretime başladığı günden itibaren kenar bantlama

Detaylı