ALM-2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALM-2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI"

Transkript

1 ALM2010 FUL OTOMATİK YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI Yatay Ambalaj Makinesi, tek veya çok adetli ürünleri yatay sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde, Oto Sanayinde, Medikal ürünler, Elektrik malzemeleri, Mobilya aksesuarları, PVC pen sistemleri, Beyaz eşya malzemeleri, Oyuncak, Hediyelik eşya vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılabilir. ALM2010 Yatay ambalaj makinası sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Soğuk yapıştırmalı sistemde soğuk yapıştırmaya uygun tüm ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Makinasının ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında stop gibi özellikleri ekrandan görebilir ve ayar yapabilirsiniz.makine her türlü tarih kodlama cihazı ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Paketlenecek ürünün temas ettiği tüm yüzeyler ve gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saclarla kaplıdır. PAKETLEME ÖZELLİKLERİ Paketleme kapasitesi: Paket/Dakika. Paket eni: Min.15 mm Maks.200 mm. (Özel siparişle 500 mm e kadar ) Paket boyu: Min.30 mm Maks.400 mm. Paket kalınlığı : Min. 5 mm Maks.65 mm. Makine en: 1000 mm. Makine boy: 3700 mm (2000mm standart konveyör ile). Makine yükseklik: 1600 mm. Ağırlık: 750 kg. 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran kw Servo motor ve Sürücüsü kw Elk. Motoru ve Sürücüsü. Optik okuyucu renk fotoseli. Toplam güç 4 kw.

2 ALM 2062 ALM2060M 3SERVOLU GEZER ÇENE YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI: Yatay Ambalaj Makinesi Yüksek, geniş, ağır ürünleri yatay sistemde paketlemek için tasarlanmıştır Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde, Otomotiv Sanayinde, Medikal ürünler, Elektrik malzemeleri, Mobilya aksesuarları, PVC pen sistemleri, Beyaz eşya mazemeleri, Oyuncak, Hediyelik eşya, Islak havlu, Cep mendil vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılabilir.sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir.soğuk yapıştırmalı sistemde soğuk yapıştırmaya uygun tüm ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir.alm2060m 3 Servolu Gezer Çene Yatay ambalaj makinasının ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında stop gibi özellikleri ekrandan görebilir ve ayar yapabilirsiniz.makine her türlü tarih kodlama cihazı ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.paketlenecek ürünün temas ettiği tüm yüzeyler ve gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saçlarla kaplıdır. Makina 1 yıl garanti kapsamındadır.etiket sistemi ve panç sistemi uygulanabilir. (Islak havlu ve Cep mendil). Paketleme kapasitesi: 1050 Paket/Dakika. Paket eni: Min.15 mm Max.220 mm. Paket boyu: Min.50 mm Max.700 mm. Paket yüksekliği: Min. 5 mm Max.160 mm. Makine en: 1050 mm. Makine boy: 4700 mm (2000mm standart konveyör ile). Makine yükseklik: 1750 mm. Ağırlık: 950 kg. 3 adet 0.80 kw Servo motor ve Sürücüsü. 4 x 48 volt 350 watt çene rezistansları. 2 x 48 volt 400 watt disk rezistansları. 5.7 inç Renkli ve dokunmatik ekran. Optik okuyucu renk fotoseli. Toplam güç 5 kw.

3 ALM2062 TERS GEZER ÇENE 3 SERVOLU YATAY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI: MAKİNASI Yatay Ambalaj Makinesi Yüksek, geniş, ağır, keskin yüzeyli ürünleri yatay sistemde paketlemek paketlem için tasarlanmıştır. ALM2062 Gezer Çene Yatay ambalaj makinası; Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde, Oto Sanayinde, Medikal ürünler, Elektrik malzemeleri, Mobilya aksesuarları, PVC pen sistemleri, Beyaz eşya malzemeleri, Oyuncak, Hediyelik eşya vb. ürünlerin paketlenmesinde paketlenmesind kullanılabilir.alm2062 Gezer Çene Yatay ambalaj makinası sıcak yapıştırmalı sistemde Polietilen (naylon sistemli) ambalaj malzemeleri ile çalışıl çalışılabilir.alm2062 Gezer Çene Yatay ambalaj makinasının ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında sında stop gibi özellikleri ekrandan gö görebilir ve ayar yapabilirsiniz.makine Makine her türlü tarih kodlama cihazı ile uyumlu çalışacak ışacak şekilde tasarlanmıştır..paketlenecek ürünün rünün temas ettiği tüm yüzeyler ve gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saç saçlarla kaplıdır.etiket Etiket sistemi uygulanabilir. Paketleme kapasitesi: Paket/Dakika Paket/Dakika. Paket eni: Min.15 mm Maks mm. Paket boyu: Min.50 mm Maks Maks. 700 mm. Paket yüksekliği: Min. 2 mm Maks. 170 mm. Makine en: 1050 mm. Makine boy: 4700 mm (2000mm 2000mm standart konveyör ile). Makine yükseklik: 1750 mm. Ağırlık: 950 kg. Kullanılan sistemdeki tüm cihazların uluslararası kalitede oluşu oluşu. 1 x 48 volt olt 500 watt çene rezistansları, 1 x 48 volt 2.2 kwa disk rezistansları. 3 Adet 0.80 kw Servo motor ve Sürücüsü. 5.7 ınç Renkli dokunmatik ekran. Optik okuyucu renk fotoseli. Plc kontrol sistemi. Toplam güç 5 kw. Istanbul.Turkey%%.Tel: Fax:

4 ALM2064 ALM2064 FULL OTOMATİK 60 DERECE GEZER ÇENE AMBALAJ MAKİNASI: 60 Derece Yatık Gezer Çene Ambalaj Makinesi, tek veya çok adetli ürünleri yatık sistemde paketlemek için tasarlanmıştır.; Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde, Oto Sanayinde, Medikal ürünler, Mobilya aksesuarları, PVC pen sistemleri, Beyaz eşya malzemeleri, Oyuncak, Hediyelik eşya vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılabilir. Makine baskısız veya kontünye baskı (süregelen) ambalaj malzemeleri ile çalışır. Sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Soğuk yapıştırmalı sistemde soğuk yapıştırmaya uygun tüm ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Makinaya vibratör sistemi bağlanarak otomatik besleme sistemli çalıştırılabilir. Örn: uzun boru, uzun tesisat malzemeleri ve her türlü uzun malzeme vb.gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saçlarla kaplıdır. PAKETLEME ÖZELLİKLERİ Paketleme kapasitesi: 1020 Paket/Dakika. Paket eni: Min.15 mm Maks. 160 mm. Paket boyu: Min.100 mm Maks mm. Paket yüksekliği: Min. 2 mm Maks. 60 mm. MAKİNA ÖZELLİKLERİ Makine en: 900 mm. Makine boy: 3000 mm. Makine yükseklik: 2500 mm. Ağırlık: 700 kg kw Elk. Motoru ve Sürücüsü(DİSK) kw Elk. Motoru ve Sürücüsü(ÇENE). 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran. Toplam güç 4 kw.

5 ALM2040 YARI OTOMATİK 60 DERECE YATIK PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI: ALM derece yatık Ambalaj Makinesi, tek veya çok adetli ürünleri 60 Derece yatık sistemde paketlemek için tasarlanmıştır.alm2040 yatık ambalaj makinası; Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde, Oto Sanayinde, Medikal ürünler, Mobilya aksesuarları, PVC pen sistemleri, Beyaz eşya malzemeleri, Oyuncak, Hediyelik eşya vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılabilir.alm2040 Dikey ambalaj makinası baskısız veya kontünye baskı (süregelen) ambalaj malzemeleri ile çalışır. Sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Soğuk yapıştırmalı sistemde soğuk yapıştırmaya uygun tüm ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir.alm2040 yatık ambalaj makinasına vibratör sistem yapılarak otomatik besleme sistemli çalıştırılabilir. Örn: Vida, Dubel, Somun vb.gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saçlarla kaplıdır. Paketleme kapasitesi: 1050 Paket/Dakika. Paket eni: Min.15 mm Maks.160 mm. Paket boyu: Min.50 mm Maks.300 mm. Paket yüksekliği: Min. 2 mm Maks.60 mm. Makine en: 700 mm. Makine boy: 1800 mm. Makine yükseklik: 1700 mm. Ağırlık: 500 kg kw Elk. Motoru ve Sürücüsü(DİSK) kw Elk. Motoru ve Sürücüsü(ÇENE). 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran. Toplam güç 4 kw.

6 ALM3000 ALM3000 VİPRASONLU VOLİMETRİK DİKEY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI: ALM3000 Ambalaj Makinesi, tek veya çok adetli ürünleri dikey sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. Gıda sanayinde, Kozmetik ve Temizlik Sanayinde, Oto Sanayinde, Medikal ürünler, Mobilya aksesuarları, PVC pen sistemleri, Beyaz eşya malzemeleri, Oyuncak, Hediyelik eşya vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılabilir.alm3000 Dikey ambalaj makinası baskısız veya kontünye baskı (süregelen) ambalaj malzemeleri ile çalışır. Sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Soğuk yapıştırmalı sistemde soğuk yapıştırmaya uygun tüm ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir.alm3000 ambalaj makinasına vibratör sistemi takılarak otomatik besleme sistemli çalıştırılabilir. Örn: Vida, Dubel, Somun vb.gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saçlarla kaplıdır. Paketleme kapasitesi: 1050 Paket/Dakika. Paket eni: Min.15 mm Maks.160 mm. Paket boyu: Min.50 mm Maks.300 mm. Paket yüksekliği: Min. 2 mm Maks.60 mm. Makine en: 700 mm. Makine boy: 1800 mm. Makine yükseklik: 1700 mm. Ağırlık: 500 kg kw Elk. Motoru ve Sürücüsü(DİSK) kw Elk. Motoru ve Sürücüsü(ÇENE). 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran. Toplam güç 4 kw.

7 ALM3030 VİDALI DİKEY SİSTEM PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI: ALM3030 Vidalı Dikey Ambalaj Makinasi, 100 gr. İle 100 gr. arası Toz ürünleri dikey sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. Gıda ürünlerinin paketlenmesinde kullanılabilir.alm3030 Dikey ambalaj makinası sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. Makinanın ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında stop gibi özellikleri ekrandan görebilir ve ayar yapabilirsiniz.makina her türlü tarih kodlama cihazı ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.makina gıda tüzüğüne uygun olarak tasarlanmıştır. Paketleme kapasitesi: 1050 Paket/Dakika. Paket ağırlığı: 100 gr 1000 gr. Paket eni: Min.50 mm Maks. 200 mm. Paket boyu: Min.50 mm Maks. 200 mm. Makine en: 870 mm. Makine boy: 1400 mm (1000mm standart konveyör ile). Makine yükseklik: 1500mm. Ağırlık: 600 kg. 4 x 48 volt 350 watt alt çene rezistansları. 1 x 48 volt 500 watt üst çene rezistansı. 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran kw Elk. Motoru ve Sürücüsü. Optik okuyucu renk fotoseli. Toplam güç 2.5 kw.

8 ALM3010 VOLİMETRİK DİKEY PAKETLEME VE AMBALAJ MAKİNASI: LM3010 Volümetrik Dikey Dolum Ambalaj Makinasi, 500 gr. İle 2000 gr. arası Granül ürünleri dikey sistemde paketlemek için tasarlanmıştır.grnül olan Gıda ürünlerinin paketlenmesinde kullanılabilir.makina sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir. ALM3010 Dikey ambalaj makinasının ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında stop gibi özellikleri ekrandan görebilir ve ayar yapabilirsiniz.makina her türlü tarih kodlama cihazı ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.makina gıda tüzüğüne uygun olarak tasarlanmıştır. Paketleme kapasitesi: 1045 Paket/Dakika. Paket ağırlığı: 500 gr 2 kg. Paket eni: Min.100 mm Maks. 250 mm. Paket boyu: Min.80 mm Maks. 300 mm. Paket yüksekliği: Min. 20 mm Maks. 140 mm. Makine en: 1200 mm. Makine boy: 2100 mm. Makine yükseklik: 3000 mm. Ağırlık: 900 kg. 4 x 48 volt 350 watt alt çene rezistansları. 1 x 48 volt 500 watt üst çene rezistansı. 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran kw Elk. Motoru ve Sürücüsü. Optik okuyucu renk fotoseli. Toplam güç 3.5 Kw

9 ALM3012 ALM3012 TERAZİLİ DİKEY AMBALAJ MAKİNASI: ALM3012 Elektronik Terazili Dikey Ambalaj Makinasi, 100 gr. İle 1000 gr. arası kolay akıcı ürünleri dikey sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. Gıda ürünlerinin paketlenmesinde kullanılabilir.alm3012 Dikey ambalaj makinası sıcak yapıştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir.makinanın ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında stop gibi özellikleri ekrandan görebilir ve ayar yapabilirsiniz.makina her türlü tarih kodlama cihazı ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.makina gıda tüzüğüne uygun olarak tasarlanmıştır Paketleme kapasitesi: 1045 Paket/Dakika. Paket ağırlığı: 100 gr 1 kg. Paket eni: Min.50 mm Maks. 250 mm. Paket boyu: Min.50 mm Maks. 300 mm. Makine en: 1200 mm. Makine boy: 2100 mm. Makine yükseklik: 3000 mm. Ağırlık: 900 kg. 4 x 48 volt 350 watt alt çene rezistansları. 1 x 48 volt 500 watt üst çene rezistansı. 5.7 ınç Renkli ve dokunmatik ekran kw Elk. Motoru ve Sürücüsü. Optik okuyucu renk fotoseli. Toplam güç 5 kw.

10 ALMH1800 ISLAK HAVLU LOSYON KESME KATLAMA VE PAKETLEME HATTI: Islak havlu mendil bebek temizleme ve kişisel kullanım, kozmetik, dezenfektan, medikal ve çevreci alanlarda kullanılmak için üretilmektedir.islak havlu mendil farklı alanlarda ve ihtiyaçlarda kullanılmaktadır.kapalı olan kısımda; kesim sistemi, istif ve transfer sistemi.hijyen şartlarında dolayı makine iç aksamları 304 kalitede imal edilmiştir, ıslak ürün temas yüzeyleri 316 kalite krom kullanılmıştır.açılabilir bölümlerde güvenlik için interlock sistemi kullanılmıştır.taşıyıcı bantlar ve ana konveyör, istif ve bütün çekici bantlarda kullanılan malzeme FDA (Food and Drug Administration) standartlarına uygundur.operatör paneli (Dokunmatik Ekran) kullanımı kolay ve ayarlamalar ürünün boyuna ve katmanlarına göre otomatik olarak ayarlanıyor.standart makinemiz 8 bobinli makinemizde bobin değişimi manüel olur.kopma ve bobin bitmelerine karşı her bobine bağlı bir sensor vardır. Operatör gereli önlemi almadığı taktirde makine otomatik olarak duracaktır.kesim sistemi makinenin en kritik bölümüdür.kesim sistemimiz %100 polyester bir ürünü kaynatmadan kesebilmektedir.bıçak ve örsün ömrünü arttırmak ve düzgün kesim elde etmek için; örs ve bıçak belli bir açı kesim yapmaktadır.bıçak ve örs özel ısıl işlem ve sertleştirme işleminden geçmektedir mm aralıklarında kesim yapar.kesim sisteminde 2 adet bıçak ve 2 adet örs kullanılmıştır.plc Kontrol sistemi ile çalışmaktadır.islatma; katlamadan önce yapılabilir.hassas ve homojen ıslatma için, her katlama kalıbı için ayrı ıslatma yapılmaktadır.islatma sistemi tesisatı 316 kalite kromdan yapılmıştır.sistemi temizlerken, oluşabilecek fazla atık suyun yere dökülmemesi için tava yapılmıştır.katlama ünitesi Z katlama.bütün katlama kalıpları ayarlı olur ürün eni istenilen değerlere göre ayarlanabilir. ÜRETİM HATTI BU MAKİNALARDAN OLAŞMAKTADIR: 1 ALM2060M Tam otomatik Gezer çene yatay paketleme makinası. 2 ALM1800 Islak havlu losyon kesme ve katlama makinası. 3 ALM1100 Losyon karıştırma ve dinlendirme tankları. 4 ALM1000 Su arıtma sistemi. LOSYON KESİM KATLAMA VE PAKETLEME SİSTEMİ: Mevcüt şebeke suyu arıtma cihazına giriş yapılır.suyun içindeki partiküller mebran ve filitre aracılıyla temizlenir. Suyun PH ı tankın içinde bulunan tuz yardımıyla yumuşatılır.çıkışta Ultraviyole yardımıyla suyun mekropları arındılılır ve diyonize su elde edilir(saf su elde edilir).elde edilen saf su tanklarda losyonu ekleyerek losyon suyu eldeedilir. Kazan içinde iki adet çarpan kol olup içindeki losyon çarpa etkisiyle homojen haline getirilip kesme makinalarına aktarımı sağlanır. beklenen losyon dinlendirme ve kıvama sağlamak için dinlendirme tankta bekletilir.kazanlar losyon kesme ve katlama makinasina losyonla besler. Ayrı ayrı 8 adet bobini kesim ve katlama makinasının üstüne takılır.islatma ve losyon tankından geçilir. Katlama aparatlarında z sistemi olur,kağıtlar üst üst dizilir.kesme aparatından istenilen ölçüde kesilir ve birikme haznesine istenilen adette birikir.konveyore groub halinde döşer, ordan el değimeden paketleme makinasına gider.paketleme çıkışı ürün paketi hazır hala gitirir.

11 ALMC1600 ISLAK CEP MENDİL LOSYON KESME KATLAMA VE PAKETLEME HATTI: Islak cep mendil temizleme ve kişisel kullanım, kozmetik, dezenfektan, medikal ve çevreci alanlarda kullanılmak için üretilmektedir.farklı alanlarda ve ihtiyaçlarda kullanılmaktadır.kapalı olan kısımda; kesim sistemi, istif ve transfer sistemi.hijyen şartlarında dolayı makine iç aksamları 304 kalitede imal edilmiştir, ıslak ürün temas yüzeyleri 316 kalite krom kullanılmıştır.taşıyıcı bantlar ve ana konveyör, istif ve bütün çekici bantlarda kullanılan lanılan malzeme FDA (Food and Drug Administration) standartlarına uygundur.operatör paneli (Dokunmatik Ekran) kullanımı kolay ve ayarlamalar ürünün boyuna ve katmanlarına göre otomatik olarak ayarlanıyor.standart makinemiz tek bobinli makinemizde bobin değişimi manüel olur.kopma ve bobin bitmelerine karşı bobine bağlı bir sensor vardır. Operatör gereli önlemi almadığı taktirde makine otomatik olarak duracaktır.kesim sistemimiz %100 polyester bir ürünü kaynatmadan kesebilmektedir.bıçak ve örsün ömrünü arttırmak ve düzgün kesim elde etmek için; örs ve bıçak belli bir açı kesim yapmaktadır.bıçak ve örs özel ısıl işlem ve sertleştirme işleminden geçmektedir.makinenin bütün bölümlerini durdurup sadece bıçak sistemi çalıştırılabilir.bu işlem bıçak ayarlaması yaparken oluşabilecek solüsyon ve hammadde firelerini önler.50100mm aralıklarında kesim yapar.kesim sisteminde 2 adet bıçak ve 2 adet örs kullanılmıştır.plc Kontrol sistemi ile çalışmaktadır.islatma; katlamadan önce yapılabilir.hassas ve homojen ıslatma için, her katlama kalıbı için ayrı ıslatma yapılmaktadır.islatma sistemi tesisatı 316 kalite kromdan yapılmıştır.sistemi temizlerken, oluşabilecek fazla atık suyun yere dökülmemesi için tava yapılmıştır.katlama ünitesi Z katlama. ÜRETİM HATTI BU MAKİNALARDAN OLUŞMAKTADIR: 1 ALM2060M Tam otomatik gezer çene yatay paketleme makinası. 2 ALM1600 Islak Cep mendil losyon kesme ve katlama makinası. 3 ALM1100 Losyon karıştırma ve dinlendirme tankları. 4 ALM1000 Su arıtma sistemi. LOSYON KESİM KATLAMA VE PAKETLEME SİSTEMİ: Mevcüt bulunan şebeke suyu arıtma cihazına giriş yapılır.suyun içindeki partiküller mebran ve filitre aracılıyla temizlenir. Suyun PH ı tankın içinde bulunan tuz yardımıyla yumuşatılır.çıkışta Ultraviyole yardımıyla suyun mekropları arındılılır ve diyonize su elde edilir(saf su elde edilir).elde edilen saf su tanklarda losyonu ekleyerek losyon suyu eldeedilir. Kazan içinde iki adet çarpan kol olup içindeki losyon çarpa etkisiyle homojen haline getirilip kesme makinalarına aktarımı sağlanır. beklenen losyon dinlendirme ve kıvama sağlamak için dinlendirme tankta bekletilir.kazanlar losyon kesme ve katlama makinasina losyonla besler. bobini kesim ve katlama makinasının üstüne takılır.islatma ve losyon tankından geçilir. Katlama aparatlarında z sistemi olur,kağıtlar üst üst dizilir.kesme aparatından istenilen ölçüde kesilir ve birikme haznesine istenilen adette birikir.konveyore groub halinde döşer, ordan el değimeden paketleme makinasına gider.paketleme çıkışı ürün paketi hazır hala gitirir.

12 ALM2090 ABESLANG PAKETLEME MAKİNASI MAKİNASI: Abeslang paketleme makinası, tek adetli Abeslang ürünlerini yatay sistemde paketlemek için tasarlanmıştır. ALM2090 Abeslang paketleme makinası sıcak yapıştırmalı sistemde içi sülfitlü kâğıt ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir.alm2090 Abeslang paketleme makinasının ön panelindeki dokunmatik ekranından tüm ayar fonksiyonlarına ulaşma imkânı sağlanmıştır. Isı ayarları, fotosel ayarları, paket kesim boyu, dakikadaki üretim sayısı, paketlenen ürün sayısı, paketlemek istenen ürün sayısında stop gibi özellikleri ekrandan görebilir ve ayar yapabilirsiniz.alm2090 Abeslang paketleme makinasının ön tarafındaki ayırıcı aparat ile paketlenen ürünü istenen sayıda ayırma özelliğine sahiptir.paketlenecek ürünün temas ettiği tüm yüzeyler ve gövdenin tamamı 304 kalite paslanmaz saçlarla kaplıdır. Paketleme kapasitesi: Paket/Dakika. Paket eni: 40 mm. Paket boyu: Min.80 mm Maks. 200 mm. Paket yüksekliği: 2 mm. Makine en: 1500 mm. Makine boy: 1500 mm (ayırıcı aparat hariç). Makine yükseklik: 1350 mm (şarjör hariç). Ağırlık: 750 kg. 5, 7 inç Renkli ve dokunmatik ekran kw Servo motor ve Sürücüsü kw Elk. Motoru ve Sürücüsü. 4x700 watt çene rezistansları. 8x250 watt disk rezistansları. Optik okuyucu renk fotoseli. Toplam güç 6 kw.

13 ALM2080 KAŞIK YATAY PAKETLEME MAKİNASI: Kaşık paketleme makinası, tek adetli ve tek çeşit ürünleri yatay sistemde p paketlemek aketlemek için tasarlanmıştır.alm Kaşık paketleme makinası; Gıda sanayinde kullanılan dondurma kaşığı, yoğurt kaşığı vb. ürünlerin paketlenmesinde kullanılabilir..alm Kaşık paketleme makinası baskısız veya kontünye baskı (süregelen) ambalaj mbalaj malzemeleri ile çalışır..sıcak yapıştırmalı ştırmalı sistemde selefon, porlize, polipropilen ve alüminyum lamine ambalaj malzemeleri ile çalışılabilir..alm Kaşık paketleme makinası ürünleri lü paketleme yaparak ayırabilir ve her pakete çentikler ata atarak rak elle ayrılması sağlanabilir Makina gıda tüzüğüne uygun olarak tasarlanmı tasarlanmıştır.gövdenin tamamı 304 kalite ite paslanmaz saçlarla kaplıdır.makina 1 yıl garanti kapsamındadır kapsamındadır. Paketleme kapasitesi: Paket/Dakika Paket/Dakika. Paket eni: 31, 75 mm veya 38 38, 1 mm. Paket boyu: Min.70 mm Maks Maks. 130 mm. Paket yüksekliği: Min. 2 mm Maks. 15 mm. Makine en: 1200 mm. Makine boy: 3750 mm (2000m 000mm standart konveyör ile). Makine yükseklik: 1400 mm. Ağırlık: 1000 kg. Kullanılan sistemdeki tüm cihazların uluslararası kalitede oluşu oluşur. Makinanın dakikadaki üretim kapasitesini gösteren takometre. Ambalajın mamul sayısını gösteren sayıcı. (+ ) 2 C Hassasiyetli dijital termostat termostat. 1, 5 kw Elk. Motoru ve Sürücüsü. 12x300 watt çene rezistansları. 10x300 watt disk rezistansları. Hız kontrol cihazı. Toplam güç 8 kw. Istanbul.Turkey%%.Tel: Fax:

RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.

RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. KPS OTOMATİK KAŞ)K PAKETLEME MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 100KPS OTOMATİK KAŞ)K PAKETLEME MAKİNAS): 100 KPS otomatik kaşık paketleme makinası ileri teknolojisiyle,

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. SETAPAK ELEKTRONİK VE AMBALAJ MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tel : 0 (216) 595 26 01-02 Faks : 0 (216) 595 28 58 E-mail : setapak@setapack.com İnternet Sitesi : www.setapack.com Facebook İsim : Setapack Ambalaj

Detaylı

300 ST 5 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK ŞEKER DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS)

300 ST 5 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK ŞEKER DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) 300 ST 5 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK ŞEKER DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 300 ST5 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK ŞEKER DOLUM VE PAKETLEME

Detaylı

110KMP OTOMATİK KOLONYAL) MENDİL MAKİNAS) KAPAL) KROM ŞAS)L) VE PLEKSİGLAS KABİNELİ

110KMP OTOMATİK KOLONYAL) MENDİL MAKİNAS) KAPAL) KROM ŞAS)L) VE PLEKSİGLAS KABİNELİ 110KMP OTOMATİK KOLONYAL) MENDİL MAKİNAS) KAPAL) KROM ŞAS)L) VE PLEKSİGLAS KABİNELİ RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 110KMP OTOMATİK KOLONYAL) MENDİL MAKİNAS) KAPAL) KROM

Detaylı

KMS OTOMATİK KOLONYAL) )SLAK MENDİL MAKİNAS):

KMS OTOMATİK KOLONYAL) )SLAK MENDİL MAKİNAS): KMS OTOMATİK KOLONYAL) )SLAK MENDİL MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. KMS OTOMATİK KOLONYAL) )SLAK MENDİL MAKİNAS): KMS otomatik kolonyalı ıslak mendil dolum ve

Detaylı

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

300 SS4 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK SIVI DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS)

300 SS4 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK SIVI DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) 300 SS4 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK SIVI DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 300 SS4 TAM OTOMATİK (ATL) DİKEY STİK SIVI DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS):

Detaylı

120KTS YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS)

120KTS YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) 120KTS YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 120KTS YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS): Otomatik yatay toz dolum ve paketleme makinası

Detaylı

KTT OTOMATİK YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) KAPAL) METALLİ VE PLEKSİGLASL) KASA

KTT OTOMATİK YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) KAPAL) METALLİ VE PLEKSİGLASL) KASA KTT OTOMATİK YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS) KAPAL) METALLİ VE PLEKSİGLASL) KASA RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. KTT OTOMATİK YATAY TOZ DOLUM VE PAKETLEME MAKİNAS)

Detaylı

hakkımızda Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır.

hakkımızda Emka-Mak, sektör ile ilgili her türlü sorularınız ve ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet vermeye hazırdır. e emka-mak MAKİNE GIDA SANAYİ PAKETLEME SİSTEMLERİ KATALOĞU www.emkamak.com hakkımızda Emka-Mak 2007 yılından itibaren sektörde spesifik çözümleri ve dinamik yapısıyla dikkat çeken, her türlü yeniliği

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

AMBALAJ MAKİNELERİ AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER

AMBALAJ MAKİNELERİ AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER BİZ NE YAPIYORUZ? VAKUM AMBALAJ MAKİNELERİ MAP SKIN AMBALAJ FİLM ÇÖZÜMLERİ HER TÜRLÜ PLASTİK VE KAĞIT AMBALAJ FİLMLERİ EAT-WITH-THE-PACK KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER ON-THE-GO LIFE STYLE FOODS 2 FİRMAMIZ Biz

Detaylı

6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEXO BASK) MAKİNAS)

6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEXO BASK) MAKİNAS) 6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEXO BASK) MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 6CYFB - 6 RENK YATAY SERAMİK FLEKSO BASK) MAKİNAS): 6 Renk Yatay Seramik Flekso Baskı

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Yarı Otomatik Pelet Kazanı. Yeni Nesil Eco Mini Serisi Bütçenize Uygun Bir Pellet Kazanı Eco-Mini serisi kazanlar, dikey tasarlanan borulari ve verim

Detaylı

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI 2 2006 yılında Lipovak Makine İmalat ve Ticareti olarak Melih GÜREŞ tarafından Adapazarı nda kurulmuştur sektörümüzde, güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK /

MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ ERK / 8060 4 TOPLAM GÜÇ : DİL GRUBU : MAX. KALIP BOYUTLARI : 800 x 580 mm ÜST REZİSTANS GRUBU : 80 kw TURKISH MAKİNA AĞIRLIĞI : 19.200 kg ALT REZİSTANS GRUBU : 80 kw ENGLISH MAX.

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Çekirdek Kahve. Hazne Sayısı Seçenek Düğmesi İletişim Protokolü Boyutlar (Y x G x D)

Çekirdek Kahve. Hazne Sayısı Seçenek Düğmesi İletişim Protokolü Boyutlar (Y x G x D) 1. 2 adet hazne Versiyon (tüm versiyonlarda tank veya su şebekesi bağlantısı mevcuttur) Çekirdek Kahve Hazne Sayısı Seçenek Düğmesi Boyutlar (Y x G x D) 2 (çekirdek kahve, süt tozu) 8 Executive - BDV -

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI

EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC KALİBRE & ZIMPARA & POLİSAJ MAKİNALARI EMC MERCURY 1350 Kalibrasyon ve Zımpara Makinası Rulo Çapı ø190 mm.(opsiyonel ø250 mm.) PAD ve rulo için otomatik zaman kontrolü Planya kafa ünitesi (opsiyonel)

Detaylı

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA CAM İŞLEME MAKİNA CAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ESEN MAKİNA ÜRÜN KATALOĞU 2013 CNC TEK KAFA YATAY MATKAP Matkap Çapı Maksimum İşleme Hızı Maksimum Spindle Hızı Eksen Kontrolleri Hareket

Detaylı

Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence

Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence İbrahim Armağan tarafından organize edilerek 1999 yılında İzmir'de kurulmuştur. Ambalaj sektörünün, Dünya ve özellikle Türkiye'de öneminin hızla arttığı yıllarda, değişik bütçelere hitap eden kaliteli

Detaylı

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ

YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ - YARI OTOMATİK VE MANUEL ETİKETLEME MAKİNELERİMİZ OE 2 Plus Yeni model Yarı otomatik yuvarlak şişe/pet /teneke etiketleme makinesi ve prizmatik ambalaj (köşeli cam/pet/teneke) kiti Şarap, Zeytinyağı,

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Katalog ŞİRKET PROFİLİ: TDM MAKİNE 2001 yılında Elektronik Müh. Tahsin DEMİRCİ tarafından kurulmuştur. Kısa sürede makine üretiminde, özellikle paketleme, tartım, dolum sistemleri ve özel makine imalatı

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

OKYAY01 Çayomat 100 Bardak 13 Litre OKYAY02 Çayomat 200 Bardak 23 Litre OKYAY03 Çayomat 300 Bardak 23 Litre OKYAY04 Çayomat 400 Bardak 36 Litre

OKYAY01 Çayomat 100 Bardak 13 Litre OKYAY02 Çayomat 200 Bardak 23 Litre OKYAY03 Çayomat 300 Bardak 23 Litre OKYAY04 Çayomat 400 Bardak 36 Litre OKYAY SANAYİ ÜRÜNLERİ İMALAT VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Bostancı Yolu Hattat Sok No: 12 Yukarı Dudullu / İstanbul Tel: 0216 4994550 / Fax: 0216 4994552 Web: www.okyayltd.com.tr E-Mail: okyay@okyayltd.com.tr

Detaylı

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR Yıllardır edindiğimiz tecrübelere istinaden yeni nesil kalıpları geliştirme ihtiyacı hissettik. Mevcut çalışma sistemlerinde sıklıkla karşılaştığımız arızalar ve sonucunda karşımıza çıkan iş kayıplarını

Detaylı

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON)

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) 1 BH Serisi Std Hızlı Plastik Enjeksiyon Makinesinin tasarım ve geliştirmesi BORCHE firması tarafından yapılmış olup, PATENT hakları ile korunmaktadır.

Detaylı

KARA SIVA MAKİNASI MİLMAC SIWAX 40

KARA SIVA MAKİNASI MİLMAC SIWAX 40 KARA SIVA MAKİNASI MİLMAC SIWAX 40 MİLMAC SIWAX 40 kara sıva makinası, çift kazan devirme mikserli olup, üst kazan malzeme karışımı değiştirilebilir karıştırıcısı ile kısa sürede homojen bir karışım elde

Detaylı

Otomatik bulaşık kabul tezgahları

Otomatik bulaşık kabul tezgahları Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu 1994 yılında faaliyete başlayan Hizmet Him Makina San. Tic. Ltd. Şti üretime başladığı günden itibaren kenar bantlama

Detaylı

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI

DETAY SANAYİ BIÇAKLARI DETAY SANAYİ BIÇAKLARI ÜRÜN TANITIM KATALOĞU Dik Dolum Paketleme Bıçakları Volumetrik dolum yapılan ürünlerde ( toz, granül.vs) kullanılır. Paketlemesi gerçekleştirilen ürünler; Hazır Kahve, Deterjan,

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

5CFB - 5 RENKLİ SERAMİK FLEKSO BASK) MAKİNAS):

5CFB - 5 RENKLİ SERAMİK FLEKSO BASK) MAKİNAS): 5CFB - 5 RENKLİ SERAMİK FLEKSO BASK) MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 5CFB - 5 RENKLİ SERAMİK FLEKSO BASK) MAKİNAS): 5 Renkli Seramik Flekso Baskı Makinası baskının

Detaylı

4FB - 4 RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS)

4FB - 4 RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS) 4FB - 4 RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 4FB - 4 RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS): 4 Renkli Flekso Baskı Makinası baskının ileri teknolojiyle,

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

Hakkımızda VIG Metal VIG Metal Magnezyum bölümü, VIG Metal Alüminyum bölümü,

Hakkımızda VIG Metal VIG Metal Magnezyum bölümü, VIG Metal Alüminyum bölümü, Hakkımızda VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi hafif metallerden levha ve rulo üretmek amacıyla 2006 yılında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi nde kurulmuştur. VIG Metal faaliyetlerine dünya da ilk kez

Detaylı

3FB - RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS)

3FB - RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS) 3FB - RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS) RESİM TEMSİLİDİR MAKİNA ÖZELLİKLERİNE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. 3FB - RENKLİ FLEKSO BASK) MAKİNAS): Renkli Flekso Baskı Makinası baskının ileri teknolojiyle, FB serisinin

Detaylı

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi 2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıdadır

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ Yeni nesil yatay bobin sarım makinemizi tasarlarken daha güçlü sarım yapabilmek, güçlü torklar elde ederek geri salınımı olmayan, sarım bittiğinde ise kalıp sökme takma sıkıntısından kurtarmak ilk hedefimizdi.

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm

DAMIZLIK KAFESİ. GürTech D x1200 mm MODEL KAT 3 KAT YÜKSEKLİK 2900 mm KAT ARASI 4 KAT 3720 mm 5 KAT 4540 mm KAFES Kafes sistemlerinin ana bileşenleri, sıcak daldırma galvanizli sac ve galvanizli tel malzemeden oluşmaktadır. Kafeslerimizin

Detaylı

PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02

PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02 PRİZMATİK VE SİLİNDİRİK KANAL TİPİ ELEKTRİKLİ ISITICI DTIK-01-02 DTIK-01 DTIK-02 MALZEME : Kasa 1 mm. Kalınlıkta galvaniz veya paslanmaz malzemeden ısıtıcı rezistanslar paslanmaz malzemeden imal edilir.

Detaylı

Cafe Bar & Barista Ekipmanları

Cafe Bar & Barista Ekipmanları Cafe Bar & Barista Ekipmanları By Ali SÖZMEN Dünyada En Çok Tercih Edilen Kahve Makinaları Hotel, Restaurant, Cafe-Bar, Ev ve Ofisler için en iyi kalite kahve makinaları LaCimbali, Fetco, Animo ile yükselmekte

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C Model Sayfa BMSO 820C 68 BMSO 810C 70 BMSO 560C 72 BMSO 460C 73 BMSO 360C 74 BMSO 325C

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-1000 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 17793936-940- Konu : Teklif Mektubu (Piyasa Araştırması) İLGİLİ FİRMALARA

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI EKONOMİK MODEL ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 52EWH Serisi Ürün No: 52 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ İÇİNDEKİLER Teknik özellikleri....2 Makine ölçüleri..... 2 Kullanım kılavuzu 3 Kurulum ve yerleşim... 3 Makine kullanımı... 3 Kama broşu

Detaylı

Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler

Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler - BOYLER Yatık Tip Serpantinli Modüler Boyler - BOYLER Tek Serpantinli Boyler tek ısı kaynaklı sistemlerde - katı/sıvı/gaz yakıtlı kazan veya güneş enerjisi - sıcak

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

OTOMATİK İLAÇ DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK FLAKON DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK PİPET DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK YAPIŞTIRICI DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK

OTOMATİK İLAÇ DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK FLAKON DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK PİPET DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK YAPIŞTIRICI DOLUM MAKİNELERİ OTOMATİK Farmakolojik Makine Sistemleri uzun yıllar hizmet ettiği ilaç, kimya, gıda ve kozmetik sektöründe edindiği saha bilgi birikimlerini bir çatı altında toplayıp; sağlık, gıda, kozmetik ve kimya sektörlerinin

Detaylı

Hava debisi ölçme üniteleri için fark basınç transdüseri

Hava debisi ölçme üniteleri için fark basınç transdüseri Statik fark basınç transdüserleri.2 X XStatik fark basınç transdüserleri testregistrierung Hava debisi ölçme üniteleri için fark basınç transdüseri Statik tip fark basınç transdüserleri Statik efektif

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

DONDURMA YAPICI ÜRÜNLER

DONDURMA YAPICI ÜRÜNLER DONDURMA YAPICI ÜRÜNLER TR Sweety TTi Valmar ın yenilikçi pastörizasyon makineleri, üstün kalite, verimlilik ve güvenirlik sunarken, karışımı idare etmede profesyonel ihtiyaçları (hazırlama, pastörizasyon,

Detaylı

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU S-140 POLİMER SİSTEM KAŞE MAKİNASI BAKIM VE KULLANMA KILAVUZU S-140 YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU STAMPLINE S-140, mikro işlemci kontrollü polimer sistem yıkama makinesini seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı