Ürün ile İlgili Teknik Konular ve Kullanım

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ürün ile İlgili Teknik Konular ve Kullanım"

Transkript

1 Ürün ile İlgili Teknik Konular ve Kullanım 1) TurkcellNu.m8 Nedir? Dünyanın ilk çocuklar için dizayn edilmiş GPS li Kol saatidir. TurkcellNum8in içinde, çıkarılamayacak şekilde, üretim esnasında saatin içine yerleştirilmiş bir Turkcell Data Hat bulunur. TurkcellNum8in kayışı çelikdir, kesilemez ve özel bir güvenli method ile çıkarılabilir. 2) TurkcellNu.m8in SAR değeri nedir? SAR değeri ortalama bir cep telefonu SAR değerinin yaklaşık 13de biri, iphone un 20de biridir. (0,038 W/kg) 3) Servis kimler arasında çalışır? TukcellNu.m8in içinde bir Turkcell data hat bulunur. Sistem; taahhütnameyi imzalayan admin hat, admin hattın tanımladığı misafir hat ve saatin içindeki TurkcellNu.m8 hattı arasında çalışır. 4) Kullanım nasıl başlar? 1. Turkcell de en az 6 aylık kaydı bulunan, ödenmemiş faturası olmayan, borçtan kapanmış herhangi bir hattı bulunmayan bireysel faturalı hat abonesi, kampanya taahhütnamesini imzalar. 2. Saatin içindeki data hat; taahhütname imzalayan abone üzerine tanımlanır ve yeni aktivasyon yapılır. 3. Cihaz şarj edilir 4. Kayış takılır ve kayış takılı halde iken saatin arkasındaki reset düğmesine basılır, saat üzerinde loading yazısı görülür 3. Sistem tarafından ;taahütname imzalayan abonenin cep telefonuna gönderilen SMS ile bildirilen kullanıcı adı ve şifre ile adresine girilir, Kayışı çöz/kapat butonuna tıklanır 4. Saat kapandıktan sonra kayış çıkarılır ve tekrar takarak kullanıma başlanır. Saat her açılışta ekranda loading yazısı görülecektir. 5) Nasıl kullanılır? a) Portalde alıcı ekranında seçili kullanıcı çocuğun yerini merak ettikçe TurkcellNum8in içindeki hat numarasına neredesin mesajı atarsa; b) İnternetten neredesin butonuna tıklarsa; c) İnternetten ya da Guvenli X yazıp TurkcellNum8in içindeki hat numarasına SMS atarak tanımladıkları güvenli bölgenin dışına çocuk çıkarsa; d) Saat seçili kullanıcı tarafından kapat yazıp TurkcellNum8in içindeki hat numarasına SMS atarak ya da internetten kapat butonuna tıklanmadan kapatılırsa, 1. Sistem devreye girer, 2. Saat data hat üzerinden GPS e bağlanmayı dener. 3. Çocuk açık alanda ise, GPS vericilerinden çocuğun lokasyonunu tespit eder. 4. Kapalı alanda ise GPS e bağlanamaz ve hücre bilgilerinden yaklaşık bir alan çizer 5. Portalde Alıcı alanında seçili olan kullanıcıya adres bilgilerini gönderir. Konum: Maltepe, Gen. Nuri Baransel Kışlası, Büyükbakkalköy, Turkey 6) Konum bilgisi nasıl hesaplanıyor? Tüm GPS tabanlı servislerde olduğu gibi, saat açık alanda iken GPS sinyali alabilir. GPS kapalı alanda çalışmaz.

2 TurkcellNum8, ek olarak, kapalı alanda ise, en yakın 3 baz istasyonu bilgisini alarak, bu 3lü arasında bir üçgen çizip ortalama bir konum bilgisi vermektedir. GPS sinyalleşmesi ile yaklaış 3 metre sapma ile lokasyon bilgisi verilirken, saat kapalı alanda ise, bu sapma oranı yaklaşık metreyi bulmaktadır. Diğer GPS servislerinde de bu şekilde bilgi dönülmektedir. 7) Sistemin aktif kullanıcısının değişimi nasıl yapılır? Örneğin anne çocuğun yerini sorgulama ve bilgilendirme mesajlarını alırken babanın alması istenirse, portalde bilgilendirme başlığı altında tanımlı Alıcı değiştirilir. Bu alanda seçilen kullanıcının telefon ve mail bilgilerinin doğruluğu düzenle butonuna basılarak kontrol edilmelidir. 8) Portalde kişisel ayarlarımı nasıl yaparım? Portalde ayarlarım ekranından TurkcellNum8in adını, resmini değiştirebilirsiniz. 9) Misafir hattın gönderdiği neredesin ya da kapat mesajlarına cevap alamıyorum. Portalde bilgilendirme alanında, alıcı olarak mesaj atıp bilgi mesajları almasını beklediğiniz numaranın seçili olması gerekmektedir. Sistemin kim tarafından yönetileceği bu alanda belirlenmektedir. 10) Misafir hattı nasıl değiştirim? Misafir hat değişikliği sayfasından ulaşacağınız portal üzerinden yapılacaktır. 11) Saat açılamıyor / Saati göstermiyor a) Şarjı bitmiş olabilir, şarj edilmesi ve yeşil ışık yanana kadar beklenmesi gerekir. b) Şarjı yeterli ise, teknik servise gönderilmelidir. 12) Saati yanlış gösteriyor, ne yapmalıyım? Saati geri gösteriyor ise, ileri almak için, boşluk bırakmadan Zaman+X Saati ileri gösteriyor ise, geri almak için, boşluk bırakmadan Zaman-X yazarak saat numarasına SMS atınız. 13) Portalde yaptığım değişiklikler saate yansımadı, saatte değişiklikler yansımadı Saatin açık olduğundan emin olunmalı. O anda GPS sistemlerine bağlanmaya çalışıyor olabilir, değişiklikler biraz geç yansıyabilir. 14) Güvenli bölgeyi kaldırmak istiyorum Güvenli bölge tanımını kaldırmak için, portal üzerinden Sorgulamaya Hazır modunu seçebilir ya da SMS ile beklemede mesajı gönderebilirsiniz. 15) Güvenli Bölge tanımlanamıyor? Güvenli bölge özelliği çocuğunuz açık havada iken kullanılabilir, eğer saat kapalı bir alanda ise, bu tanım yapılamaz. Açık havada güvenli bölge tanımlayınız. 16) Saat şarjı ne kadar dayanır? Saati her akşam şarj etmeniz önerilmektedir. Saatin şarj süresi kullanım ile orantılıdır. Çok fazla sorgulama yapılır ise, saat her sorgulama için uyduya ve gerekirse baz istasyonlarına bağlanması neticesinde şarjı hızlı tükenecektir. saatin portal üzerinde seçili modu da şarj süresini etkilemektedir. Normal şartlar önerilen ve değiştirilmedikçe seçili modu Sorgulamaya hazır dır. Anlık izleme ve Güvenli bölge olarak mod seçimleri sürekli uydu ve baz istasyonu bağlantısı gerektirdiği için şarjı çok daha hızlı tüketmektedir. 17) Saati nasıl kapatırım?

3 Saatin kayışını çıkarmadan mutlaka SMS ile Kapat komutu göndererek ya da portal üzerinden Kayışı Çöz/Kapat butonunu tıklamanız gerekmektedir. kapat komutu olmadan kayışı çıkarırsanız sistem güvenliği devreye girer ve kayışın illegal yollarla kaptıldığını algılayarak size veya misafir hatta kayış izinsiz çıkarıldı mesajı gönderir. 18) TurkcellNum8 yurtdışındayken kullanılabilir mi? Saat Türkiye dışında kullanılamaz, lokasyon bilgileri Türkiye sınırları dışında olan bölgeler için alınamadığı için saat yurtdışında kullanılamaz. 19) Uçakta kullanabilir miyim? Hayır, Saatin içinde bir GSM hat bulunduğu için, uçak vb. elektronik cihaz ve manyetik alan kontrolü olan ortamlarda mutlaka kapatılmalıdır. Kapatmak için SMS ile Kapat mesajı göndermeniz ya da portal üzerinden Kayışı çöz / Kapat butonuna basmanız gerekmektedir. 20) Kalp pili olan müşteriler tarafından kullanılması sorun yaratır mı? Hayır, yaratmaz 21) Portal ana sayfa Türkçe açılmıyor. Bilgisayarınızın Bölgesel Ayarlar / Regional Setting ekranını kontrol edin. Bu ekranda bilgisayar diliniz İngilizce seçili ise ana sayfa İngilizce açılır, bu ekrandan Türkçe seçebilirsiniz. 22) Cihazım arızalandı, teknik servis süreci nasıl işleyecek? Cihazınızı faturası ve garanti belgesi ile beraber en yakın bayiye götürmeniz gerekmektedir. Bayi, cihazınızı ve içindeki data hattı ile beraber Başarı Teknik servise gönderir ve Başarı teknik servis arızayı gidererek müşteri bayiden teslim alır. 23) Simkart bozulursa nasıl değiştirilecek? Saat Başarı Teknik servise gönderilir, Teknik servis sim kart arızasını gidererek yine bayiye geri gönderir, müşteri bayiden teslim alır. Kampanya Detayları 24) Kampanya hangi tarihler arasında geçerli? 1 Nisan Ağustos 2010 tarihlerinde geçerlidir. 25) Kampanyalı TurkcellNu.m8'i nerelerden alabilirim? Tüm Turkcell İletişim Merkezlerinden, anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazalar ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri nden TurkcellNu.m8 i satın alabilirisiniz. 26) Bu kampanyadan kimler faydalanabilir? Kontratlı tekliften ; Turkcell de en az 6 aylık kaydı bulunan, ödenmemiş faturası olmayan, borçtan kapanmış herhangi bir hattı bulunmayan bireysel faturalı hat abonelerimiz yararlanabilirler. 27) TurkcellNum8 servisinin içeriği nedir, nasıl kullanırım? Bu servis ile çocuğunuzun yerini sınırsız olarak SMS ile sorgulama, SMS ile cevap alma, TurkcellNum8in içindeki data hattın GPS sistemlerine bağlantısı ve GPS sistemlerinin kullanımı için ekstra bir ücret ödemezsiniz. Sınırsız ve ücretsiz kullanım içermektedir. 28) Mevcut data hattım ile TurkcellNum8 kampanyasından ayrarlanabilir miyim? Hayır. Bu kampanyaya bireysel faturalı ses hattınız ile dahil olabilirsiniz. 29) Saatin içindeki hat yeni tesis olmak zorunda mıdır? Evet, TurkcellNum8in içinde yeni tesis, bir data hat olmak zorundadır. Bu hattın yeni tesisi yine taahhütnameyi imzalayan abone üzerine yapılacaktır.

4 30) Kampanya kapsamında aldığım TurkcellNum8 arızalanırsa ne yapmalıyım? Cihazın en kısa sürede bayi aracılığı ile teknik servise gönderilmesi gerekir. Cihaz garanti kapsamında, tamir edilecektir. Cihaz garanti kapsamındayken bayiye götürdüğünüzde herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Garanti kapsamı dışında, kullanıcı hatasından kaynaklanan arızalarda ise ödenecek tutarı yetkili servis belirler. 31) Aldığım cihazı kaybettim/çaldırdım. GSM hattıma fatura yansımaya devam eder mi? Evet. Cihazı kaybetseniz bile kampanya süresi sonuna kadar faturanıza aylık kampanya bedeli yansımaya devam eder 32) Ürünü iade edebilir miyim? Hayır, kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşullarla, cayma bedeli yansır. 33) Kampanya ücretlendirmesi nasıl olacak? Sistemde kampanya taahhütnamesini imzalayan abone sistemin admin i kabul eder. TurkcellNum8 cihazının içindeki data hattı faturası, TurkcellNum8 data servis bedeli, cihaz taksiti ve vergiler taahhütname imzalayan aboneye ayrıca fatura olarak gönderilecektir. 34) Kampanyaya tanımlı hattımı, misafir hattı ya da saatin içindeki hattın numarasını değiştirebilir miyim? Evet, kampanya faydası yeni numaraya aktarılır, sözleşmeniz kaldığı yerden devam eder. 35) Kampanyaya tanımlı hattımı faturasız hatta geçirebilir miyim? Hayır, kontrat süresinde izin verilmez. 36) Misafir hat ödeme tipi değişikliği yapabilir mi? Evet, yapabilir. 37) Kontratımı devredebilir miyim? Hayır, kontrat devredilemez. 38) Kampanyayı iptal edebilir miyim? Taahhütnameyi imzalayan müşterinin kampanya iptali talebi ile müşterinin, Misafir hat ve saat içindeki hattın servis kullanımı ve kampanya faydası da sona erer. Ancak 24 aylık teklif seçmiş aboneye kalan ay x aylık taksit tutarı (39TL) cayma bedeli yansır, 12 aylık teklif seçmiş aboneye cayma bedeli yansımaz. 39) Kampanyaya tanımlı hattımı iptal ettirebilir miyim? Taahhütnameyi imzalayan müşterinin hattının iptal talebi ile müşterinin, Misafir hat ve saat içindeki hattın servis kullanımı ve kampanya faydası da sona erer. Ancak 24 aylık teklif seçmiş aboneye kalan ay x aylık taksit tutarı (39TL) cayma bedeli yansır, 12 aylık teklif seçmiş aboneye cayma bedeli yansımaz. 40) Kampanyaya tanımlı hattımı suspend ettirebilir miyim? Taahhütnameyi imzalayan müşterinin hattının suspend talebi ile müşterinin, Misafir hat ve saat içindeki hattın servis kullanımı ve kampanya faydası da sona erer. Ancak 24 aylık teklif seçmiş aboneye kalan ay x aylık taksit tutarı (39TL) cayma bedeli yansır, 12 aylık teklif seçmiş aboneye cayma bedeli yansımaz. 41) Kampanyadan caydım iptal oldu, caymayı ödedim, tekrar devam edebilir miyim? Tekrar kampanya aktivasyon yapılmalıdır, yeni kampanya için yeni taahhüt süresi başlayacaktır. 42) Fatura kesim tarihimi değiştirebilir miyim? Evet. 43) Admin hattımın tarifesini değiştirebilir miyim? Evet

5 44) Roaming halindeyken kampanyadan yararlanabilir miyim? Admin ya da misafir hat roaming halinde ve TurkcellNum8 Türkiye sınırları içinde iken admin ya da misafir hattın saatin yerini sorgulamak için gönderdikleri SMSler Turkcell dünya tarifesi SMS ücreti (0,90TL) üzerinden ücretlendirilir. 45) Kampanya süresi sonunda ne olur? Kampanya ve servis kullanımı sona erer. 46) Bayı tarafından yapılan hatalı işlemlerde, hatalı no ya tanımlama,hatalı kampanya tıpı,distribitor kodu,bayi kodu...vs seçimlerinde işleyiş nasıl olacak? Tea da Hatalı işlem düzeltme reason ı seçilerek caymasız iptal yapılacak, Yeniden kampanya girişi yapılıp, eski girişe dair yapılmış damga vergisinin silinmesi gerekir. 47) Saat içerisindekı micro simkart bir numaraya baglı olacak mı? Ucret bu hatta mı yansıtılacak? Saat içindeki hattın numarası, aboneye satınalma esnasında bildirilecek, ayrıca kutunun üzerinde barcode olarak görülebilecektir. Ücret ve fatura kampanya taahhütnamesi imzalayan admin hatta yansıyacaktır. 48) Kimler faydalanamaz? (data hattı, pos hattı vs) Kurumsallar, Data ve POS hatları yararlanamaz. 49) Aynı anda kaç kişi sorgulama işlemini yapabilir? Aynı anda sadece 1 kişi sorgulama işlemini yapabilir. Abone sorgulama yapacak olan hattı değiştirmek isterse portalde bilgilendirme başlığı altında tanımlı alıcı yı değiştirmelidir. 50) Misafir hat değişikliği için CC aranması durumunda nasıl yanıt verilmeli? Misafir hat değişikliği sayfasından ulaşacağınız portal üzerinden yapılacaktır. Misafir hat tanımı sadece portalden yapılabilir ve sorgulamayı kampanya tanımlanan admin/misafir hatlardan sadece biri yapabilir. Abone sorgulama yapacak olan hattı değiştirmek isterse portalde bilgilendirme başlığı altında tanımlı alıcı yı değiştirmelidir. Kampanya takip ekranından misafir hat değişikliği yapılması durumunda değişiklik sisteme yansımayacaktır. 51) Kampanya tanımlı hattımın numarasını değiştirdim, hemen sorgulama yapabilir miyim? Hayır, numara değişikliğinden sonra sorgulama yapacak hattın portalde değiştirilmesi gerekmektedir. 52) Data hattı değiştirildiği zaman portalde değişiklik yapmak gerekir mi? Hayır, TurkcellNum8in içindeki data hattın numara değişikliği sisteme otomatik olarak yansır, ekstra bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. 53) Aktif kampanyası olan hattımın borçlarını ödemediğim için suspend oldu. Cayma bedeli yansıyacak mı? Evet 54) Cayma bedeli tutarı nedir? 24 aylık teklif için; Cayma bedeli, abonenin kampanya taahhütnamesinde kalan ay x aylık toplam taksit tutarı kadardır. 12 aylık teklif için cayma bedeli bulunmaz. 55) Kampanyaya katılmak isteyen müşterinin finansal segmentasyonu ne olmalıdır? Kampanyada finansal segmentasyon kontrolü bulunmuyor. 56) Mevcutta aktif başka hangi kampanyalarım varsa bu kampanyadan faydalanabilir miyim? Evet, diğer kampanyalardan faydalanan abonelerimiz TurkcellNum8 kampanyasından da faydalanabilecektir. 57) Başka bir hattı Blacklist te olan müşteri, kampanyadan faydalanabilir mi?

6 Hayır 58) Kampanya hangi durumda iptal olur? Cayma bedeli hangi durumlarda yansır? Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen ya da tamamen aykırı davranılması durumunda ve/veya paketin süresi sona ermeden kampanyadan ayrılmak istenmesi durumunda ve/veya taahhütnamede belirtilen GSM hattı başka bir GSM operatörüne taşınması ya da hattın kapatılması durumda, söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken KDV ve ÖİV dahil kalan taksit tutarları toplamı cezai şart olarak Mobil İletişim Fatura sına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. Damga vergisi ile ilgili sorular Damga Vergisi Nedir? Ticari işlemlerde düzenlenen belgelerle ilgili vergidir. Bu verginin mükellefi, ilgili belgenin imzalayanıdır. Damga Vergisi tutarı nasıl hesaplanır? Damga vergisi tutarı, taahhütnameye konu olan en yüksek tutarın %0,825'i olarak hesaplanır. (8 Ocak 2010 tarihi öncesinde damga vergisi oranı 0,75 % olarak hesaplanıyordu) Bu tutarı nereye ödeyebilirim? Bu verginin ödenmesi için vergi dairesine gitmenize gerek yoktur. Turkcell, bu verginin tahsilatına aracılık eder ve kampanya aktivasyonunuz ardından çıkacak ilk faturanızla ödeme yapabilirsiniz. Damga Vergisi Faturada nasıl gözükür? Faturada bir sefere mahsus olmak üzere Vergiler, Harçlar ve Fonlar başlığı altında görülür. Kontratsız kampanyaya katılan müşteriler de damga vergisi öder mi? Hayır. Sadece kontratlı kampanyaya dahil olanlar için damga vergisi ücreti yansır (Müşteri Temsilcisinden gelebilecek soru) Damga vergisi TEA ekranlarında görüntülenir mi? Evet. Kampanya aktivasyon ekranında, müşterinin faturasına yansıyacak damga vergisi tutarı görüntülenmektedir. 1 TL önprovizyon işlemi ile ilgili sık sorulan sorular: 1 TL Ön Provizyon uygulaması nedir? Kontratlı Cihaz kampanyalarında, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerimizden mevcut evrakların yanı sıra talep ettiğimiz bir uygulamadır. Müşterimiz, kendi adına kayıtlı kredi kartını ibraz eder ve bu karttan 1TL ön provizyon alınır. Ön provizyon işlemi müşterinin hesabından işlem yapılan tutar kadar parayı geçici olarak bloke etme işlemidir (1 TL). Ön provizyon işleminde müşteri hesabından para çekilmez sadece geçici süre (15 gün) ile bloke edilir. Bu uygulamayı neden yapıyoruz? Bu işlem müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için kimlik kontrolü amacıyla yapılan bir uygulamadır. Sahte evrakla müşterilerimiz adına işlem yapmak isteyen kişilere karşı alınan önlemlerden biridir. Ne zaman başlayacaktır? 15 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Hangi müşterilerimize uygulanacaktır? Kontratlı cihaz kampanyalarına katılmak isteyen tüm bireysel müşterilerimize uygulanacaktır. Black ya da Platinum bir müşteri kendisine bu konuda bir ayrıcalık sağlanmasını isterse ne yapabiliriz? Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin kendi adlarına kayıtlı kredi kartlarından provizyon çekilmesinin tamamı ile kimlik kontrolü amacı ile yapıldığı iletilmelidir. Bu işlem sonunda hiçbir şekilde ücret tahsil edilmeyecektir. Kontratlı kampanyalarda yaşanan müşteri tecrübelerinden yola çıkarak, tüm müşterilerimizin kendi hattı ile ilgili güvenliği için bu işlemin zorunlu olduğu söylenmelidir. Daha önce bir kontratlı kampanyaya katılan ama bu şekilde bir işlem yapılmadığını söyleyerek kredi kartı ile ön provizyon işlemine itiraz eden müşterilerimize nasıl yanıt verebiliriz? Bu yeni uygulamadır. Kontratlı kampanyalarda yaşanan müşteri tecrübelerinden yola çıkarak, tüm müşterilerimizin kendi hattı ile ilgili güvenliği için bu işlemin zorunlu hale getirilmiştir. Hangi kampanyalar bu uygulamaya dahildir? iphone kredi kartlı kurgu dışındaki tüm kontratlı cihaz kampanyaları bu uygulamaya tabidir. iphone kredi kartlı kampanyada, temlik taksitleri hazlihazırda müşterinin kredi kartına yansıtıldığı için bu uygulamaya gerek yoktur. Müşterinin kendi adına kayıtlı bir kredi kartı yoksa işlem yapılır mı? Hayır yapılmaz. Kendi adına kredi kartı olması zorunludur Müşteri şifresini biliyorsa, kendi adına kayıtlı olmayan kredi kartı ile işlem yapılabilir mi? Hayır, Kredi kartı üzerindeki isim, slip üzerindeki isim ve abone isminin aynı olduğu bayi tarafından teyit edilerek evraklar arasına eklenmelidir. Kredi kartı sahibi ile beraber gelen müşteri için işlem yapılır mı? Yapılırsa kredi kartı sahibinden evrak alınır mı? Hayır, Kredi kartı üzerindeki isim, slip üzerindeki isim ve abone isminin aynı olduğu bayi tarafından teyit edilerek evraklar arasına eklenmelidir. Müşterinin 1. Derece yakını (soyadı tutan) adına kayıtlı kredi kartı ile işlem yapılabilir mi? Hayır, Kredi kartı üzerindeki isim, slip üzerindeki isim ve abone isminin aynı olduğu bayi tarafından teyit edilerek evraklar arasına eklenmelidir. Müşterinin evlenme durumunda soyadı değiştiği için kredi kartında farklı soyadı görünüyorsa işlem yapılabilir mi? Evet, müşterinin nufus cüzdanında önceki soyadı kontrol edilir, isim aynı ise işlem yapılabilir. Müşterinin yanında işlem sırasında kredi kartı bulunmuyorsa, birkaç gün sonra 1 TL ön provizyonu almamız uygun olur mu? Hayır, işlem sırasında kredi kartı mutlaka müşterinin yanında bulunmalıdır ve ön provizyon işlemi aynı esnada yapılmalıdır.

7 Provizyon alınamazsa işlem yapılır mı? Hayır. Provizyon alınmadığı takdirde işlem yapılmaz Müşteri kredi kartından provizyon çekilmesine güvenlik sebebi ile onay vermezse de işlem yapılır mı? Hayır. Müşterinin kartından mutlaka provizyon çekilmelidir. Müşteriye kredi kartından kesinlikle para çekilmeyeceği, bunun sadece bunun sadece kimlik kontrolü amacı ile yapılan geçici bir bloke olduğu söylenmelidir. Ön provizyon işleminde de provizyon işleminde olduğu gibi 2 adet slip mi çıkar? Hayır. Ön provizyon işleminde sadece 1 adet slip çıkar. Müşteri nüshası yoktur. Bu nedenle alınan çıkan slip mutlaka bayide kalmalı ve diğer evraklarla beraber arşive(hobim) iletilmelidir. Müşteri yapılan işlemden dolayı kendisine slip isterse eldeki tek nüsha verilmeli midir? Hayır. Ön provizyon işleminde müşteriye kesinlikle slip verilmez. Slip mutlaka bayide kalmalıdır. (Sorunlu müşteri olursa bayi inisiyatifinde eldeki slibin fotokopisi müşteriye verilebilir. Ancak aslı mutlaka bayide kalmalıdır) Ön provizyon işleminde 1 TL yerine yanlışlıkla farklı bir rakam bloke edilirse ne olur? Kesinlikle 1 TL için işlem yapılmalıdır. Ön provizyon işlemi iptal edilemez. Dolayısıyla bloke 15 gün sonra kalkacaktır. Bu nedenle 1 TL işlem konusunda hassas olunmalıdır. Ön provizyon yerine yanlışlıkla 1 TL normal provizyon olarak müşteriden tahsil edilirse ne olur? İşlemin anında iptal edilmesi gerekmektedir. Bu işlemde kesinlikle müşteriden ücret tahsil edilmeyecektir. Akbank haricinde bir banka pos cihazından ön provizyon işlemi yapılabilir mi? Hayır. Sadece Akbank pos cihazı veya ortak pos cihazındaki Akbank menüsünden işlem yapılabilmektedir. Ön provizyon işlemi hangi Akbank üye iş yerinden yapılabilir? Turkcell işlemleri yapılan Akbank üye iş yeri pos cihazından yapılabilir. Ön provizyon işlemi için sadece Akbank kredi kartları mı geçerlidir? Hayır. Herhangi bir banka kredi kartıyla işlem yapılabilir. Ön provizyon işlemi yetkisinin olup olmadığını nasıl anlaşılır? Ön provizyon menüde yetki olsa da olmasa da görülür. Ancak işlem yapıldığında yetki olup olmadığı anlaşılır. Yetki olup olmadığı işlemin sonunda müşteri şifresini girdikten sonra anlaşılır. Yetkisinin olmadığı çıkan slipte yazar. Bu nedenle önce her bayi kendi kredi kartıyla işlemi denemedirler. Ön provizyon yetkisi olmayan yerlerde provizyon işlemi ile ilerleyebilir miyiz? Hayır. Bu süreçte sadece ön provizyon işlemi ile ilerlenebilir. Yetkisi olmayan bayi yetki alabilmek için ne yapmalıdır? Önce Akbank pos destek hattı aranmalı yetki kontrolü yapılmalıdır. Yetki yoksa satış yöneticisi vasıtasıyla satış destek ekibine bilgi verilmelidir. Bilgi verilirken Akbank üye iş yeri numarası ve terminal numarası mutlaka bildirilmelidir. (Yetki sadece Turkcell işlemlerinin yapıldığı Akbank pos cihazına verilecektir.) Ön provizyon ile alınan slip, diğer evraklarla beraber nereye gönderilmelidir? Alınan slip mutlaka bayide kalmalı ve slibin üzerindeki malzemenin zaman içinde silinmesi riski nedeniyle bir fotokopisi ile birlikte bayide saklanmalıdır. Distribütöre / Hobim e slip gönderilir. Slip diğer evraklarla beraber arşive gönderilmezse ne olur? İnceleme esnasında evraklar arasında slip bulunmazsa cihaz ücreti bayi tarafından ödenecektir. Bu uygulama ile 6 aylık müşteri olma şartı yine de aranır mı? Evet, aynı şartlar bu kurgu için de geçerlidir. Vekaletle yapılan işlemlerde ön provizyon işlemi nasıl yapılacak? Ön provizyon işleminde kredi kartı sahibinin olması gerektiği için vekaletle yapılan işlem de olsa mutlaka kart sahibinin bulunması gerekmektedir. Ön provizyon işlemi hangi bayiler için geçerli olacaktır? Ön provizyon işlemi şu anda sadece TİM ler için geçerlidir. İleride farklı noktaların katılımı olursa bilgi geçilecektir. Önce işlem yapılır sonra slip alınması nasıl bir süreç oluşturur? Slip çekilmesi müşterinin güvenliği ve teyit edilmesi ile ilgiliolduğundan, diğer süreçleri etkilemeyecektir.

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Devreden Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 5S, iphone 5C, iphone 4S İnternet Paketli Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı Mobil Internet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Biriktiren Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Taraftar Esnaf Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Taraftar Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen İşOrtağım SMS Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Kurumsal)

iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Kurumsal) Kampanya İşlem Tarihi: iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Kurumsal) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S Cihaz Kampanyalarından

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Taahhütlü 6GB İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi. Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır.

Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi. Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır. Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir

Detaylı

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012

Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief. 10 Ağustos 2012 Yeni Taksitli Araç Takip Kampanyası CC Sales Brief 10 Ağustos 2012 Kampanya Tanıtımı Kampanya: Taksitli, temlikli, Avea faturası üzerinden tahsilatlı araç takip kampanyası. Kampanya dahilinde olan çözüm

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE iphone 4 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KONTRATLI MOBİL İNTERNET PAKETLERİ

VODAFONE iphone 4 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KONTRATLI MOBİL İNTERNET PAKETLERİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4 Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi ile

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 3G S Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Kurumsal)

iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Kurumsal) iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Kurumsal) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 5S, iphone 5C ve iphone 4S Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya ) işbu Taahhütname

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

24 AYLIK OFİS ÇÖZÜMLERİ TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

24 AYLIK OFİS ÇÖZÜMLERİ TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 24 AYLIK OFİS ÇÖZÜMLERİ TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) sunmakta olduğu 24 Aylık Tarifesi nden (Bundan böyle Tarife olarak anılacaktır)

Detaylı

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSALA ÖZEL 12 AY KONTRATLI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala özel 12 Ay Kontratlı Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 den ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak

Detaylı

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular 1. Tarife Bilgileri Uyumlu 3 Tarifesi: 49 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne SMS ve 3 GB internet Uyumlu 5 Tarifesi: 55 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü Data Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de (

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi kullanan aboneler aylık kontratsız 44 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 750 dakika arama, yurt

Detaylı

KURUMSAL APN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL APN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL APN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) 31.12.2015 e kadar geçerli olacak Avea Kurumsal APN Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) İkili Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ

İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ İLK 6 AY 10 MB M2M DATA PAKETİ BİZDEN TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) İlk 6 Ay 10 MB M2M İnternet Paketi Bizden Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu

Detaylı

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ ye, VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yıllık Paketler Kampanyası ndan ( Kampanya ) Kampanya Dahilindeki Paket İsmi Yıllık Haftasonu Paket 1 Yıllık Gece Paket

Detaylı

TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: TÜRK TELEKOM MOBİL WIFI TARİFEYE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Özel Şartlar da belirtilen cihazlara

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnek Avantaj Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Esnek Avantaj Kampanyası Esnek 2 Paket 1 Esnek 3 Paket 2 Esnek 5 Paket 3 Esnek 6 Paket 4 yukarıdaki

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı 8GB Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıya Başlangıç Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Red li 7 Tarifesi Paket 1 Faturalıya Başlangıç Kampanyası Seçim Yukarıdaki tabloda işaretleyerek

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıyı Dene Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Faturalıyı Dene Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Tarifesi Paket 1 Saçma Güzel 8 Tarifesi Paket

Detaylı

CİHAZ ALANLARA AVEA AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA AVEA AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA AVEA AKILLI AKSESUAR KAMPANYASI (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cihaz Alanlara Avea Akıllı Aksesuar Kampanyasından ( Kampanya )

Detaylı

JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) JET WİFİ VE JET İSTASYON TARİFELERİ TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname ( Taahhütname ) nin Ek-1 inde yer alan kutucuklardan birini işaretlemek suretiyle

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Modemli 4GB Jet Tarifesi nden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna göre; 1-

Detaylı

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Özel Şartlar da belirtilen cihazlara ait Kamu Protokolleri Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya ) işbu

Detaylı

NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 (KURUMSAL) CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 (KURUMSAL) CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 (KURUMSAL) CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) NOKIA X3-02 ve NOKIA 7230 Kurumsal Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz/Kurumumuz

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 15GB 24 Ay Taahhütlü 21 lik Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Red Business İndirimli iphone 5S Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım Vodafone

Detaylı

NOKIA LUMIA 525 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel)

NOKIA LUMIA 525 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) NOKIA LUMIA 525 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Nokia Lumia 525 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: CİHAZ ALANLARA TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) Casper Via T7D, Casper Via L8, Reeder A8i Quad 2, Samsung

Detaylı

Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası:

Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İNTERNET PAKETLİ SAMSUNG GALAXY TAB4 8 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) İnternet Paketli Samsung Galaxy Tab4 8

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9320 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde SIM Kart bulunan

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2-

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2- TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) seçtiğim Korkusuz 42 lik Jet Tarife sinden ( Tarife ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

iphone 3GS İnternet Paketi Kampanyası Taahhütnamesi -Bireysel

iphone 3GS İnternet Paketi Kampanyası Taahhütnamesi -Bireysel iphone 3GS İnternet Paketi Kampanyası Taahhütnamesi -Bireysel AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 3GS İnternet Paketi Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

5. Kampanyalardan halihazırda kendi adıma kayıtlı diğer hat/hatların son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması ön koşulu ile faydalanabileceğimi,

5. Kampanyalardan halihazırda kendi adıma kayıtlı diğer hat/hatların son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması ön koşulu ile faydalanabileceğimi, Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: DATA TARİFESİNE EK ÖDEMELİ TABLET KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin ("İŞLETMECİ") Özel Şartlar da belirtilen cihazlara ait kampanyalarından

Detaylı

HERŞEY DAHİL PAKETLİ AVEA MARKA CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel)

HERŞEY DAHİL PAKETLİ AVEA MARKA CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: HERŞEY DAHİL PAKETLİ AVEA MARKA CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname nin Özel Şartlar ında belirtilen

Detaylı

ÖİV 1-12 ( ) 2- ( ) TL 5 GB

ÖİV 1-12 ( ) 2- ( ) TL 5 GB TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Gündüz Jeti Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna

Detaylı

VODAFONE HTC FLYER KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC FLYER KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone HTC Flyer Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Benim İşim Samsung Galaxy S III Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek1 de detayları belirtilen Yeni %25 İndirim Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki listede belirtilen hat(lar)ımız için.../.../...

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu

Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu Müşteriye Özel Limit Puan Sorgusu Cihaz satışlarında yepyeni bir dönem başlıyor! 1 Nisan da lanse edilecek yeni «Müşteriye Özel» Limit Puan Sorgulama Sistemi sayesinde cihaz satışları artık Daha fazla

Detaylı

KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: KAMU PROTOKOLLERİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Özel Şartlar da belirtilen cihazlara ait Kamu Protokolleri

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (12 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone iphone 3G S Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Yeni M2M İnternet Paketleri Kampanyası ndan... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

VODAFONE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ ye, ( Vodafone ) ile...şirketi ( Çözüm Ortağı ) tarafından yürütülen Vodafone Araç TakipSistemi Kampanyası (12 Ay) dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İKİLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) İkili Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) 12 Aylık Sınırsız Wifi Jet Tarifesi ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna göre;

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 )

Detaylı

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4 Kampanyası ndan (kısaca Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHUTLU FATURALI Wi-Fi Vodem KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHUTLU FATURALI Wi-Fi Vodem KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone CepTe Wi-Fi Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

AVEA INTOUCH 2 HERŞEY DAHİL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel)

AVEA INTOUCH 2 HERŞEY DAHİL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA INTOUCH 2 HERŞEY DAHİL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname nin Özel Şartlar ında belirtilen Avea intouch 2 Her Şey Dahil Cihaz Kampanyası

Detaylı

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir.

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir. ESNAF PAKETLERİ FAQ ESNAF Paketleri nedir? Esnaf Paketleri, Turkcell kurumsal hat kullanıcısı esnaflar için hazırlanmış özel paketlerdir. Esnaf kimlik kartı ile bu paketlere başvuruda bulunacak ve İşTcell

Detaylı

VODAFONE Ġġ ORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE Ġġ ORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) işbu Taahhütname nin Özel Şartlar ında belirtilen cihazlara ilişkin kampanyalardan ( Kampanya

Detaylı

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular

Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası. Sıkça Sorulan Sorular Vodafone Dijital İşyeri Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Vodafone Dijital İşyeri nedir? Vodafone Dijital İşyeri, sabah 8 den akşam 8 e kadar adresteki en yüksek hizlı interneti, bu saat aralığının dışında

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

3. Kampanya'dan; Halihazırda Şirketimiz adıma kayıtlı herhangi bir AVEA hattının son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması,

3. Kampanya'dan; Halihazırda Şirketimiz adıma kayıtlı herhangi bir AVEA hattının son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması, Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: İNTERNET PAKETLİ TABLET KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin ("AVEA") İnternet Paketli ipad Air 2 16GB cihazına ilişkin Tablet Cihaz

Detaylı

iphone 4S İNTERNET PAKETİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ - KURUMSAL

iphone 4S İNTERNET PAKETİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ - KURUMSAL iphone 4S İNTERNET PAKETİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ - KURUMSAL AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 4S İNTERNET PAKETİ Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... unvanlı şirket olarak

Detaylı

VODAFONE, IHLAS KOLEJI, SAMSUNG ORTAK TABLET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ - BIREYSEL

VODAFONE, IHLAS KOLEJI, SAMSUNG ORTAK TABLET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ - BIREYSEL ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone, İhlas Koleji, Samsung Ortak Tablet Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı