SİMET TEKNOLOJİ SAN. TİC. A.Ş

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİMET TEKNOLOJİ SAN. TİC. A.Ş"

Transkript

1 Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 16 yıllık tecrübe! SİMET TEKNOLOJİ SAN. TİC. A.Ş

2 Simet Hakkında 1 Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan Simet, bilgi, iletişim ve ağ güvenliği alanlarında önemli Dünya markaları ile teknoloji çözümleri geliştirmektedir. Tamamı teknik tabanlı geçmişe sahip kurucu çekirdek kadrosu ile ileri teknoloji ürünleri üretimi, temini ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış olan Simet, sektörün öncülerindendir. Sektörü yönlendiren faaliyetlerinin kalitesini TSE ve ISO Kalite belgeleri ile güçlendiren kuruluşumuz, müşteri memnuniyetini en önemli değer olarak kabul etmektedir. Simet her tür Katma Değerli Ağ Teknolojileri ürün ve çözümlerini portföyünde bulundurmakta, özellikle ürün geliştirme, ürün özelleştirme, yerel özelliklerin ilavesi, trendler doğrultusunda yol haritası belirleme gibi faaliyetleri sayesinde en gelişmiş, özel ürünleri bilişim profesyonellerinin kullanımına sunmaktadır.

3 Önemli Tarihler Kuruluş TSE Belgesi 1999 Sunucu ve PC üretiminde Lider 2000 Argus ile ilk IPSharer 2001 Ağ Teknolojileri Eğitimleri 2002 ISO 9000: Draytek, Actelis, Flexlight 2004 Xentino 2005 DMO Sonicwall 2007 Askey-Opnet 2008 Clavister Synology Bandrich 2009 Airlive Tranzeo 2010 Albentia 2011 Unvan Değişimi 2012 Yeni binasına geçiş ISO27001: Anonim Şirket Sermaye Artırımı

4 Kalite Politikamız 2 KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYON Daima bilimsel, daima ilkler! MİSYON Bilimsel çalışmaların gücü ışığında, müşteri beklentilerine en uygun hizmetleri üretme misyonu ile, kalitemizi sürekli geliştirmek.

5 Değerlerimiz SİMET Kalite Sürekli Gelişim İş Ahlakı Değerlerimiz Tecrübe Güvenirlik

6 Organizasyon Yapımız 3 ORGANİZASYON YAPIMIZ Genel Müdürlük Simet çekirdek organizasyonu. Dağıtıcı Sadece Ç.Ortakları ve Bayilere satış yapan şirketler. Çözüm Ortağı Çözümlerinde Simet ürünleri kullanan Sistem Bütünleştiriciler. Yetkili Bayi Simet ürün ve çözümlerini satan şirketler. Simet Genel Müdürlükte bulunan çekirdek organizasyon ve buna bağlı diğer tüm birimler, ürün taşıma, çözüm geliştirme, danışmanlık, bilgi ve ağ güvenliği konularındaki hizmetleri verebilecek şekilde yapılanmıştır.

7 Kanal Yapımız Bayi SİMET Üretici DAĞITICI Çözüm Ortağı Hep beraberiz..!

8 Faaliyet Alanlarımız 4 FAALİYET ALANLARIMIZ Kuruluşumuz esnek, güvenilir, kullanılabilir, hayatı kolaylaştıran, Bilgi Teknolojileri ürün, çözüm ve hizmetleri konusunda faaliyet göstermektedir. Ana iş konularımız; Ağ Teknolojileri İletişim Teknolojileri Bilgi ve Bilgi Güvenliği Teknolojileri Tüm faaliyet alanlarımızda ürün ve hizmet üretimi veya temini, teknoloji takibi, üretimi veya temini, danışmanlık, projelendirme ve eğitim çalışmaları başta olmak üzere geniş bir yelpazeye sahip olan kuruluşumuz sektörel bir ayrım yapmamaktadır.

9 Gücümüz KnowHow Mali Yapı İnanç Güven Tüm ürün ve çözümlerimizde kendi kaynaklarımızı ve bilgi birikimimizi kullanırız. Sürekli geliştiririz. %100 yerli Sermayeye sahibiz. Tüm ürün ve çözümlerimizde kendi kaynaklarımızı kullanırız. Gelişim ve ARGE ye inancımızı ilk gün gibi taze tutarız. Hep araştırırız. Sektörün ve kullanıcının güvenini kaybetmemek için para kaybetmeyi her zaman göze alırız.

10 Markalarımız CLAVISTER DRAYTEK SYNOLOGY AIRLIVE QUEDRA XENTINO SMC GATEPROTECT CREEK SHUTTLE CTS SECPOINT

11 DRAYTEK yilinda Taiwan'da kurulmuş olan Draytek küçük ve orta ölçekli iş yerleri ve ev uygulamarı için geniş tabanlı uzaktan erişim çözümleri geliştirmektedir. Uzaktan erişim çözümleri üreticileri küçük ve orta ölçekli ihtiyaçlar için global VPN/Firewall/Güvenlik çözümlerine odaklanmışlardır. Bu durum Draytek firmasının üretim stratejisini ve müşteri ihtiyaçlarina yönelik süren çalışmalarını haklı çıkarmıştır. Draytek ürün gurubu, ileri seviye güvenlik duvarlarından, küçük iş yeri ya da evde uygulanabilecek VPN tesislerine, çok yönlü xdsl dayanak noktalı, örnegin USB ADSL modemler, ADSL router'lar, kablosuz ADSL router'lar, VoIP içeren ADSL router lar, ISDN yedeklemeli ADSL router'lar, USB tabanlı genisbant router'lar, kablosuz ağ çözümleri, ISDN router'lar ve gelecekte yaygın kullanılacak haberleşme ürünleri için USB ISDN TA'ları kapsamaktadır. Draytek ürünlerini marketin ve müşterilerin zaman içerisinde gelişen ihtiyaçlarını yerine getirecek şekilde geliştirmektedir. Bu amaçla 2006 yılı itibarı ile UTM (Unified Threath Management) (Birleşik Tehdit Yönetimi) ürünlerini de kullanıma sunmuştur.

12 SYNOLOGY Synology Inc. (Taiwan), 2000 yılı Nisan ayında Taiwan'da kurulmuştur. NAS(Network Attached Storage) ürünleri üretimi gerçekleştirmekte olan firma, kısa sürede kendi teknolojisini geliştiren Dünya ölçeğinde tanınan, bilinen bir şirket haline gelmiştir. Ev, Küçük Ölçekli ve Orta/Büyük İş Kullanıcıları için profesyonel ürünler üretimi firmanın ana iş portföyünü oluşturmaktadır. 7 gün 24 saat erişilebilir destek ve ücretsiz yazılımları ile tüm rakiplerini geride bırakan firma genel müdürlüğü ve üretim tesisleri Taiwan'dadır. Firmanın geliştirmiş olduğu bir çok yeni teknoloji ve ürün patenti mevcuttur.

13 AIRLIVE AirLive, wireless ağ teknolojileri konusunda uzman OvisLink Inc. e ait çok bilinen bir teknoloji markasıdır. Türkiye 'de önemli oranda bir marka bilinirliği olan firma kuruluşumuz tarafından temsil edilmektedir. Kablosuz iç kullanım ve dış kullanım ürünleri konusunda ileri seviyede uzman olan kuruluşun en ileri seviye ürünleri kullanımınıza sunulmuştur. Özellikle HotSpot, Wireless Indoor, Wireless OutDoor ve Network Multimedya ürünleri tek distribütörü kuruluşumuz olan markanın çok geniş bir üretim yelpazesi mevcuttur.

14 CLAVISTER Dünyadaki büyük Telekom Operatörleri, ISP'ler, Üniversiteler ve Büyük Ölçekli Kullanıcıların kullanabileceği ölçekte UTM ve Ağ Güvenlik Ürünleri geliştiren, İSVEÇ merkezli bir üreticidir. Tamamen kendi mühendisliği olan İşletim Sistemi ile güçlü SSP platformu sayesinde büyük ölçekli kullanıcıların en önemli tercihidir. 500Gbps performanslı SSP platformu Dünya daki en hızlı UTM olarak çok yakında satışta olacak.

15 XENTINO Xentino markası ilk olarak 2000 li yılların başında, özellikle xdsl Router ürünleri ile Orta Doğu ve Doğu Avrupa da yaygın olarak kullanıma girmiş ve ardından AR-GE kadrosu, birçok yerel seçenekleri ile kullanıcılarla tanışmıştır. Onbinlerce DSL hat kullanıcısı uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri Xentino markası ile temin etmiştir. Bu marka başarısının ardından 2013 yılı ortalarında başlayan firma kuruluş çalışmaları sonrasında, yeni nesil dinamizm, daha büyük heyecan ve geniş bir ürün yelpazesi ile Taiwan merkezli olarak faaliyetlerine başlamıştır. Xentino ürünlerini kuruluşumuz portföyünde bulabilirsiniz.

16 CREEK Creek Data Communication Co. her geçen gün artan bant genişliği ihtiyaçlarına yönelik Load Balance ve Bonding ürünleri geliştirmek amacı ile 2006 yılında Taiwan 'da bir kaç araştırmacı tarafından kurulmuştur. Türkiye 'de özellikle 3G/4G altyapısı üzerinde etkin çalışabilen Bonding ve Load Balance ürünleri hizmetinize sunulmuştur.

17 SMC 30 yılı aşkın tecrübesi ile dünyaca tanınan lider ağ ürünleri üreticisidir. Yerel alan ağ ürünleri yanında genişbant bağlantı ürünleri yelpazesine de sahip olan SMC, kendi dizaynı ve kendi ARGE'sine sahip ender kuruluşlardandır. Türkiye 'de farklı zamanlarda farklı firmalarca temsil edilmiş olan firma ürün portföyü artık tüm yelpazesi ile Simet tarafından temsil edilmektedir. SMC Networks Inc. özellikle son dönemde LAN Switch ürünleri ile dikkat çekmektedir. Küçük, Orta ve Büyük ölçekli networkler için yüksek performanslı güçlü ve güvenilir ürünlere sahip firma ARGE yapısında artık Türkiye 'den gelen geri dönüş bilgilerini de değerlendirmekte ve Simet ARGE ekibi ile beraber çalışmaktadır.

18 CTS kuruluşlu CTSystem, Taiwan merkezli bir teknoloji şirketidir. Tamamen kendi dizaynı ve üretimi olan FTTx, Metro Ethernet ve IP Triple Play ürünleri ile dünya lideri bir kuruluştur yılı itibarı ile Türkiye Tek Distribütörü olan kuruluşumuz, fiber teknolojilerine geçişi hızlandırmak için ürünleri hem kanal yapısı ile hem de ISP yapıları üzerinden pazara sunmaktadır. Ürün grubunda her tür FTTx çözümü bulunan CTSystem tüm ürünleri ile Simet Teknoloji portföyüne katılmıştır. Daha fazla detay için Satış grubumuz ile irtibata geçebilir veya aşağıdaki web sitelerini inceleyebilirsiniz. Firma Türkiye web sitesi global sitesi

19 QUEDRA Simet Teknoloji A.Ş yazılım ürünleri genel markasıdır. Simet, Quedra markası ile ağırlıklı olarak ağ ve iletişim yazılımları geliştirmektedir. Yeni nesil teknolojiler ile ve özellikle kurumsal kullanımlar için geliştirilen yazılımlarda web tabanlı yazılım geliştirme araçları kullanılmaktadır. Simet, temsil etmiş olduğu Ağ Güvenlik ürünlerinin bilişim pazarında katma değerli olarak yerelleştirilmesi, yerel kanun ve düzenlemeler ile uyumlandırılması kendi bilgi birikimini kullanarak, kullanıcıların daha fazla fayda sağlamalarını amaçlanmaktadır. Bunlardan biri olan Quedra markamız ile Ağ Güvenlik ürünleri ve bu ürünler için detaylı log ve rapor yönetim yazılımları geliştirmekteyiz. Detaylı bilgi için :

20 GATEPROTECT gateprotect tarafından geliştirilen yeni nesil UTM cihazları güvenlik sistemlerini firewall, bridge, VLAN, trafik şekillendirme, QoS, IPSec ve SSL (x.509), IDS/IPS, web filtreleme, virüs filtreleme, gerçek zamanlı spam tespiti, HTTPs proxy ve VPN şifre hızlandırma gibi network işlemlerini bir arada yürüten sistemlerdir. Gateprotect IT güvenlik çözümleri tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Uluslararası pazar araştırma şirketi Gartner tarafından hazırlanan Magic Quadrant listesinde yer almaktadır. Daha fazla detay için lütfen sitesini ziyaret ediniz.

21 SECPOINT SecPoint, 1999 yılında Danimarka 'da kurulmuş innovatif ağ güvenliği üürn ve çözümleri üreticisi bir firmadır. Merkezi Kuzey Avrupa Danimarka 'da bulunan firmanın Hollanda, Yunanistan, İsveç ve Amerika 'da ofisleri mevcuttur. Özellikle, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda UTM Güvenlik duvarı ve Ağ güvenliği test ürünlerine odaklanmıştır. Ağlar için en iyi açıklık tespit ürünü Penetrator, hem donanım olarak hem de yazılım ve servis olarak sunulmaktadır. Dağıtıcı kanal yapısı ve son kullanıcı ile çok yakın çalışan firma, kullanıcı isteklerine hızla cevap verebilmektedir. Tüm hata ayıklama ve destek takımı ile yakından pazarı takip eden firmanın en önemli avantajı hızlı destek dönüşleridir. Müşteri memnuniyeti firmanın odağındadır. Daha fazla detay için lütfen firma web sitesini ziyaret ediniz :

22 SHUTTLE Shuttle Inc. (Taiwan) Tayvan kökenli oldukça büyük bir donanım üreticisi gruptur. Küçük, Orta veya Büyük Ölçekli işletmeler için mini-pc, notebook, tablet ve ağ ürünleri üreticisi firmanın özellikle ağ ürünleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle mini-pc ve notebook üretiminden gelen tecrübesini NAS ürünlerine aktaran firmanın giriş seviyesinde bulunan ürünleri uygun maliyetleri ve zengin özellikleri ile dikkat çekmektedir. Daha fazla detay için firmanın web sitesini ziyaret ediniz :

23 INHAND Çin pazarında en iyi tanınan Endüstriyel Kablosuz ürün tasarım ve üreticilerindendir. Özellikle gelişmiş teknolojisi sayesinde M2M erişim ürünleri, endüstriyel anahtarlama ürünleri kalitesi ve güvenirliği ile pazarda en çok arananlar arasında hak etmiş olduğu yeri almıştır yılı kuruluşlu Inhand Endüstriyel 2,5G/3G, ethernet switch çözümleri Türkiye kullanıcılarının hizmetine Simet kalitesi ile sunulmaktadır. Daha fazla detay için Satış grubumuz ile irtibata geçebilir veya aşağıdaki web sitelerini inceleyebilirsiniz. Firma global web sitesi

24

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM. www.simet.com.tr

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM. www.simet.com.tr SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 19 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 17 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknljileri knusunda 17 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknljileri daklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknljileri knusunda 17 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknljileri daklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM.

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. Integrate with the Universe KURUMSAL SUNUM. SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET AŞ. KURUMSAL SUNUM Bilgi, iletişim ve ağ teknolojileri konusunda 20 yıllık katma değer ve tecrübe! Simet Hakkında Bilgi teknolojileri odaklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Technologies Corp. Kurumsal Sunum 2017-Q1. «farklı odaklan»

Technologies Corp. Kurumsal Sunum 2017-Q1. «farklı odaklan» Technologies Corp. «farklı odaklan» Kurumsal Sunum 2017-Q1 www.xentino.com ŞİRKET GENEL BAKIŞ Xentino Marka Geçmişi Xentino markası ilk olarak 2000 li yılların başında, özellikle xdsl Router ürünleri ile

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL)

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL) Can AKSOY IT Network (CTO / STL) can.aksoy@sisoft.com.tr SisoftHealthCare Technology Mobilite Apple iphone Apple ipad IP-Phone Tablet PC Android Windows CE Sisoft Hastane Bilgi Sistemi Sağlık bilgi sistemleri

Detaylı

www.labristeknoloji.com

www.labristeknoloji.com www.labristeknoloji.com İçerik Üretici Profili Bilişim Güvenlik Sektörü Hakkında Ürünler ve Hizmetler Rekabet Avantajları Şirket Performansı Hedeflerimiz 02.09.2009 www.labristeknoloji.com 2 İçerik Üretici

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. TEKNOLOJİLER SUNUMU

SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. TEKNOLOJİLER SUNUMU SİMET TEKNOLOJİ SAN.TİC.AŞ. TEKNOLOJİLER SUNUMU Sunum İçeriği 1. Simet Teknoloji 2. Network Nedir? 3. Network Güvenliği Nedir? 4. DDOS / Storm Nedir? 5. DNS Proxy Nedir? 6. SMC 6.a. 802.3ad Link Aggregation

Detaylı

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz...

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Asistek Firewall kullanmanın pek çok yararı vardır: Asistek Firewall, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip Güvenlik Duvarı servislerini barındırarak çeşitli

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. KURUMSAL SUNUM

SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. KURUMSAL SUNUM SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Simet Hakkında Bilgi teknljileri daklı faaliyetlerine 04 Haziran 1997 tarihinde başlayan Simet, bilgi, iletişim

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

ATEN Firma Tanıtımı SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş.

ATEN Firma Tanıtımı SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. www.aten.com ATEN Firma Tanıtımı Peter LEE Ülke Sorumlusu Merkez ve Doğu Avrupa / ATEN International Co. Ltd. SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. www.simet.com.tr KVM Switch in Faydaları K = Keyboard V

Detaylı

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın!

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Kolay Kurulum ve Kolay Yönetim Yasalara Uygun Loglama (5651) Mobil Raporlama Uygulaması Ücretsiz Teknik Destek Türk Lirası Fiyatlar %100 Yerli AR-GE 0850 577

Detaylı

Hakkımızda. Vizyon & Misyon

Hakkımızda. Vizyon & Misyon 25 USD + KDV Hakkımızda Vizyon & Misyon Firmamız 5188 sayılı yasa kapsamındadır ve ALARM SİSTEMİ KURMA YETERLİLİK BELGESİ ALARM MERKEZİ KURMA VE İZLEME İZİN BELGESİ ne sahiptir. Verdiğimiz hizmet ve firmamızın

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ

GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ İÇİNDEKİLER GENİŞBANT VE IP TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON PROGRAMI 3 Sertifika Programının Amacı 4-5 Eğitim Haritası 6 Telekomünikasyon

Detaylı

www.longlinememory.com.tr

www.longlinememory.com.tr www..tr Biz Kimiz? Longline Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. 2000 yılından beri sektörde yer almaktadır. Network, Server ve Fiber Optik ürün gamında, konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla birçok ISP, Telekom,

Detaylı

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık.

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık. OKTAY ÖNCEL OT/VT sektörünün yakından tanıdığı bir ismi ağırlıyoruz bu sayıda VecTime da; Avnet Technology Solutions Türkiye nin Kurumsal Çözümler Bölümü Yöneticisi Oktay Öncel. Kendisinden hem Avnet hem

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

Ajanda. Sorular Q & A ve Cevaplar

Ajanda. Sorular Q & A ve Cevaplar DrayTek Press 2013 Ajanda 1 DrayTek About DrayTek Hakkında 2 Örnek Case Studies Çalışmalar & Events Etkinlikler 3 4 5 Ürün Product Yol Roadmap Haritası Ev Residential ve Küçük / SOHO Ofis Çözümleri Solutions

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Yeni Nesil Güvenlik Duvarlarında Olması Beklenen Özellikler ve Uygulama Bazlı Filtreleme

Yeni Nesil Güvenlik Duvarlarında Olması Beklenen Özellikler ve Uygulama Bazlı Filtreleme LOGO Yeni Nesil Güvenlik Duvarlarında Olması Beklenen Özellikler ve Uygulama Bazlı Filtreleme Mustafa COŞAR - İsmail ARIK Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ağ Güvenliği ve Önemi Kurumsal

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Labris LBR-S Labris LBR-S4-100A YILI DEVLET MALZEME OFİSİ ÜRÜN KATALOĞU Labris Güvenlik Programlar

Labris LBR-S Labris LBR-S4-100A YILI DEVLET MALZEME OFİSİ ÜRÜN KATALOĞU Labris Güvenlik Programlar 315.381115 Labris LBR-S4-500 LABRİS LBR-S4-500 FIREWALL GÜVENLİK AĞ GEÇİDİ S4000 YAZILIM PAKETİ (500 Kullanıcılı ); Yazılım Özellikleri: Firewall,VPN, SSL VPN, İçerik filitreleme, Antivirüs / Antispam

Detaylı

Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi

Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Türkiye deki tüm akademik kurumları birbirine ve sonra küresel araştırma ağlarına bağlayan, Ulusal Akademik Ağ altyapısını işleten, Ar-Ge faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

BİRİM KALİTE GÜVENCESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

BİRİM KALİTE GÜVENCESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı BİRİM KALİTE GÜVENCESİ DEĞERLENDİRME RAPORU Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 2019 BİRİM KALİTE POLİTİKASI Üniversitemiz ve birimimiz misyonu, vizyonu doğrultusunda; eğitim, araştırma ve yönetim faaliyetlerine

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Ulusal IPv6 Protokol Altyapısı Tasarımı ve Geçişi Projesi. Onur Bektaş (ULAKBİM) Sistem Yöneticisi

Ulusal IPv6 Protokol Altyapısı Tasarımı ve Geçişi Projesi. Onur Bektaş (ULAKBİM) Sistem Yöneticisi Ulusal IPv6 Protokol Altyapısı Tasarımı ve Geçişi Projesi Onur Bektaş (ULAKBİM) Sistem Yöneticisi İçerik Giriş Nereden nereye? Proje aşamaları IPv6-GO IPv6 Durum Tespit Anketi Nereden Nereye? (ULAKNET)

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı.

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı. TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI () İlan KBL - 1 Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme 8 Elektrik, Elektronik, Elektrik/Elektronik, Elektronik Haberleşme,

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür. HAKKIMIZDA 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti.

info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. info@beyes.com.tr Beyes Bilişim Teknolojileri Elek.Yaz.Dan.San ve Tic. Ltd. Şti. KISACA 1 2 3 Biz Kimiz? Neler Yapıyoruz? Neler Yapıyoruz? Neler Yaptık? 4 5 6 7 7 8 Kurumsal Yazılım Sektörü Müşterinin

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Kampüs Ağ Yönetimi. Ar. Gör. Enis Karaarslan Ege Ü. Kampüs Network Yöneticisi. Ege Üniversitesi BİTAM Kampüs Network Yönetim Grubu

Kampüs Ağ Yönetimi. Ar. Gör. Enis Karaarslan Ege Ü. Kampüs Network Yöneticisi. Ege Üniversitesi BİTAM Kampüs Network Yönetim Grubu Kampüs Ağ Yönetimi Ar. Gör. Enis Karaarslan Ege Ü. Kampüs Network Yöneticisi Ege Üniversitesi BİTAM Kampüs Network Yönetim Grubu 27.02.2006 Ar.Gör.Enis Karaarslan 1 İÇERİK 1. Kampüs Ağları 2. Fiziksel

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri

5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall. Rekare Bilgi Teknolojileri 5651 ve 5070 Sayılı Kanun Tanımlar Yükümlülükler ve Sorumluluklar Logix v2.3 Firewall 5651 Sayılı Kanun Kanunun Tanımı : İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2018

Fiyat Listesi Ocak 2018 Fiyat Listesi Ocak 2018 KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız

Detaylı

BĠLGĠSAYARIN TEMELLERĠ

BĠLGĠSAYARIN TEMELLERĠ BĠLGĠSAYARIN TEMELLERĠ Bölüm-1 Resul DAġ rdas@firat.edu.tr BİLGİSAYARIN TEMELLERİ Bilgisayar Donanımının Temelleri Bilgisayar Yazılımının Temelleri Binary Sayı Sistemleri Network Teknolojilerinin Temelleri

Detaylı

Yeni Nesil Kablosuz İletişim

Yeni Nesil Kablosuz İletişim Yeni Nesil Kablosuz İletişim Kablosuz Çözümler Kullanıcı Sayıları ve Kapsama Alanları Tekli Yönetilebilir Yaygın Uygulamalar E-Posta, Web E-Posta, Web Ticari Uygulamalar Ses, Data ve Video Önceliklendirme,

Detaylı

-Floating, Wan ve Lan arayüzleri için ayrı kural yazma alanı vardır.

-Floating, Wan ve Lan arayüzleri için ayrı kural yazma alanı vardır. PfSense, FreeBSD tabanlı bir dağıtım olarak, BSD sağlamlığını taşıyan, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren oldukça gelişmiş ve yetenekli bir güvenlik duvarı dağıtımıdır. Psense kullanılmaya başlandığı

Detaylı

www. gelecege dokun.com

www. gelecege dokun.com www. gelecege dokun.com Rekabetçi ve yenilikçi çalışma anlayışı ile her geçen gün büyüyen Anitec yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 20 yılı aşkın süredir teknolojik sistemler alanında faaliyet gösteren

Detaylı

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

A Unique Imprint. Tüm ürün çeşitlerimizi ve spesifik uygulama başarılarımızı görebileceğiniz hsasystems.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türk A Unique Imprint HSA Systems endüstriyel inkjet donanımları konusunda lider bir üreticidir. Şirketimiz 1993 yılında Danimarka da kurulmuştur ve temel faaliyet alanımız yüksek çözünürlüklü inkjet yazıcılar

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

İÇİNDEKİLER TELEKOMÜNİKASYON TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI

İÇİNDEKİLER TELEKOMÜNİKASYON TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI İÇİNDEKİLER 5 TELEKOMÜNİKASYON TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 10 YENİ NESİL ERİŞİM TEKNOLOJİLERİ E-ÖĞRENME EĞİTİMİ 11 TELEKOMÜNİKASYON

Detaylı

Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved.

Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved. Rockwell Automation PLC ve PAC Sistemleriyle Uzaktan Erişim Çözümleri Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved. ewon ne sağlar? ewon: Modem IP Router ewon Telefon hattı Telefon hattı

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015 DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 2015 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

Gelecekteki tehditlere bakış& Yeni Nesil Güvenlik

Gelecekteki tehditlere bakış& Yeni Nesil Güvenlik Comprehensive Network Security Gelecekteki tehditlere bakış& Yeni Nesil Güvenlik Ürünlerimiz Emre AKTAŞ Cyberoam Türkiye/ Ülke Müdürü Unified Threat Management İçerik Güncel Eğilimlere ve Sorunlara Genel

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde. ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde. ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010 Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010 ABD den Satın Almanın Sebepleri: Kalite: mükemmel kalite anlayışı ve yenilikçilik Yüksek Ürün Standartları: ABD deki işletmeler

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Linux İşletim Sistemi Tanıtımı

Linux İşletim Sistemi Tanıtımı Linux İşletim Sistemi Tanıtımı Burak DAYIOĞLU Hi-Tech World, Mart '98, Ankara İçerik Linux İşletim Sistemi nedir? Linux un benzer işletim sistemlerine göre avantajları nelerdir? Türkiye Linux Kullanıcıları

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen 1 2 Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen yerden, istenildiği anda ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Detaylı

FİRMA TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER. FİRMAMIZ HAKKINDA OFİSİMİZ FİRMANIN AMAÇ ve KONULARI ÇALIŞMALARIMIZDAN ÖRNEKLER. Ersun KARAASLAN Aliosman UZUN

FİRMA TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER. FİRMAMIZ HAKKINDA OFİSİMİZ FİRMANIN AMAÇ ve KONULARI ÇALIŞMALARIMIZDAN ÖRNEKLER. Ersun KARAASLAN Aliosman UZUN FİRMA TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER FİRMAMIZ HAKKINDA OFİSİMİZ FİRMANIN AMAÇ ve KONULARI ÇALIŞMALARIMIZDAN ÖRNEKLER Ersun KARAASLAN Aliosman UZUN FİRMAMIZ HAKKINDA Astek Bilişim, bilişim ve teknoloji sektöründe

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

WD NAS Sabit Disk Ürün Ailesi

WD NAS Sabit Disk Ürün Ailesi WD NAS Sabit Disk Ürün Ailesi Arkın Balıkçıoğlu WD Türkiye Ülke Müdürü Nisan, 2014 GİRİŞ Western Digital DEPOLAMA ÇÖZÜMLERİNDE LİDER Global olarak Pazar lideri ve trend belirleyicisi $40 milyar değerinde

Detaylı

BILGİSAYAR AĞLARI. Hakan GÖKMEN tarafından hazırlanmıştır.

BILGİSAYAR AĞLARI. Hakan GÖKMEN tarafından hazırlanmıştır. BILGİSAYAR AĞLARI Bilgisayar Ağı Nedir? En az iki bilgisayarın kaynakları ve bilgileri paylaşmak amacıyla çeşitli şekillerde bağlanması sonucu oluşmuş iletişim altyapısına Bilgisayar Ağı denir. Sizce bilgisayar

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış

DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış 1 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin de yaşatılması

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI

AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI AVEA EN İYİ BİREYSEL İŞ ORTAKLIĞI ÖDÜLÜNÜ, MOBİL OYUNCU PORTALI İLE BAŞARI MOBİLE KAZANDI BAŞARI MOBİLE, AVEA İş Ortaklığı Programı 2011 Mobil Proje Yarışması kapsamında; MOBİL OYUNCU platformu ile "En

Detaylı

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu www.izibiz.com.tr 1 Telekom alan ndaki tecrübemizi, gücümüzü, enerjimizi ve yenilikçi ye il dostu kirlerimizi E-Dönü üm Platformunda lider servis sa lay c olmak üzere

Detaylı

İÇİNDEKİLER 5 TELEKOMÜNİKASYON TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI

İÇİNDEKİLER 5 TELEKOMÜNİKASYON TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 5 TELEKOMÜNİKASYON TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 10 TELEKOMÜNİKASYON TEMEL E-ÖĞRENME EĞİTİMİ 11 AĞ UZMANLIĞI E-ÖĞRENME EĞİTİMİ

Detaylı

Hayatı kolaylaştıran çözümler

Hayatı kolaylaştıran çözümler Yazılım Bilgiyi, insan yaşamının vazgeçilmez parçası olarak gören Akgün Yazılım, 1986 yılında Trabzon da kurulmuştur. Kurulduğundan bugüne kendini geliştiren; sahip olduğu hizmet kalitesine tecrübesini

Detaylı

Seminar. İnternetin Kontrol Edilmesi. Recep Tiryaki Teknik Servis Muduru 1

Seminar. İnternetin Kontrol Edilmesi. Recep Tiryaki Teknik Servis Muduru 1 Seminar İnternetin Kontrol Edilmesi Recep Tiryaki Teknik Servis Muduru 1 Taslak Bolum 1 Content Security Management (CSM) - Web Content Filter ile DNS Filter - APP Enforcement User Management - Ayarlanabilir

Detaylı

Quedra L MON Log Yönetim ve Güvenli Kayıt Yazılımı

Quedra L MON Log Yönetim ve Güvenli Kayıt Yazılımı PC veya Server Üzerinde Quedra Kurulumu Önemli Notlar : Kurulum sırasında Quedra a vereceğiniz IP adresinin internete çıkışında bir kısıtlama olmadığından emin olunuz. Özellikle Firewall veya modem içerisindeki

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

MULTI - CORE UTM NİN AVANTAJLARI. Gerçek zamanlı ve kapsamlı tehdit koruması için hız engelleri nasıl aşılır.

MULTI - CORE UTM NİN AVANTAJLARI. Gerçek zamanlı ve kapsamlı tehdit koruması için hız engelleri nasıl aşılır. MULTI - CORE UTM NİN AVANTAJLARI Gerçek zamanlı ve kapsamlı tehdit koruması için hız engelleri nasıl aşılır. İçerik Tablosu Ağ Güvenliği daha karmaşıklaştı UTM bütün paketleri incelediğinde en iyi şekilde

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

CLR-SWG-1621P 16Port POE Switch

CLR-SWG-1621P 16Port POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-SWG-1621P # 16 Port POE + 2Port Gigabit RJ45 Uplink + 1*SFP Ethernet Switch CLR Networks POE Ethernet Switch ; POE IP Kamera, POE Dome Kamera,

Detaylı