-. - / !" #$% " &' ( & " "!") $& "* " " '%* + $'",

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "-. - / 0 12 3-4 !" #$% " &' ( & " "!") $& "* " " '%* + $'","

Transkript

1 -. - / !" #$% " &' ( & " "!") $& "* " " '%* + $'",! " # $ $%$ & ' ( () *+!),, - " #./0$ ,, , ,, ,,

2 ULUSLARARASI ARIM FUARI AGROEC arım Fuarının amacı tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek, imalatçıların en son sistem ve teknolojiyle ürettikleri makinelerini ve imalatlarını gerek rakiplerine gerekse ziyaretçiye sergilemeleri için uygun zemin hazırlamaktadır. ürk üreticisine ve tüketicisine dünya kapılarını açarak ithalat ve özellikle ihracat imkanlarını sunmaktadır. Sektörün en eski tarım fuarı olma özelliğine sahip olan AGROEC yurtiçinde faaliyet gösteren birçok firmaya yurtdışı kapılarını açmış, üretim yapan birçok firmaya da ürkiye'de çalışma imkanı sağlamıştır. ürkiye'de tarım sektörünün tek markası olan AGROEC, her geçen yıl gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayısı bakımından büyük oranda artış göstermektedir. Yurdun dört bir yanından çiftçilerimiz bu fuarda sergilenen tarım makinelerini görmek için Ankara'ya akın etmektedir. Ayrıca yurtdışından da bireysel ve gruplar halinde katılımlar gerçekleşmektedir. Her yıl eylül ayında düzenlenen AGROEC tartışma götürmez ürk tarım sektörünün kalbidir, yurtdışına açılan penceresidir ve gurur kaynağıdır. Katılımcı firmaların ziyaretçiye, ziyaretçilerin de tarım sektörüyle A'dan Z'ye aradıkları her ürünü bulabildikleri tek tarım ve tarım teknolojileri fuarıdır. KAILIMCI PROFİLİ: arım Makineleri ve Ekipmanları, Aksesuarları, raktör ve ekipmanları, Biçerdöver, Çapa Makinesi ve Diğer Makine Üreticileri ve İthalatçıları, İş Makineleri,Ürün İşleme Makineleri, Ürün Ambalajlama, Paketleme Makineleri, Ürün Depolama Makineleri ve Sistemleri, oprak Islahı, Drenaj eknolojileri, Sulama Ekipman ve Sistemleri Üreticileri ve İthalatçıları, arım İlaçları ve İlaçlama Malzeme ve Sistemleri Üreticileri ve İthalatçıları, Zirai İlaç, Kesme Çiçekçilik, Gübre, Organik arım, Peyzaj, Sera, Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri, Sera, Aydınlatma Sistemleri, İklimlendirme ve Sera Otomasyonu, Sebze ve Meyve Fidancılığı, Sera Konstrüksiyon ve Ekipmanları, Çiçek, Meyve ve Sebze ohumu, Bahçe Ekipmanları, Ekolojik arım, Multi Viyol, Arıcılık, Balıkçılık, Devekuşu, avukçuluk, Hayvancılık, Kümes Hayvanları ve Kümes Ekipmanları, Hayvansal Üretim Makineleri, oprak Ölçüm Sistemleri, Veterinerlik, Meyve, Et Sanayi, Süt Sanayi, Şeker, ütün, Zeytin, Zeytinyağı, Ambalaj Sanayi Üreticileri ve İthalatçıları, Hububat ve Bakliyat Üreticileri, Soğutma, ve Depolama Elleçme Makineleri, Araştırma Enstitüleri.

3 th 20 INERNAIONAL AGRICULURE FAIR INERNAIONAL AGRICULURE FAIR 2016 AGROEC Agriculture Fair aims to combine all manufactırers, instituons, and corporations active in agriculture industry with farmers, while providing an opportunity for manufacturers to display their machinery and products that they produced with current technology and system to the visitors and other manufacturers. It also o ers the opportunity of export and import to urkish producers and consumers through its international exhibitors and other facilities. AGROEC, which is the oldest fair of agriculture industry, opens door to international trade for many companies operating in the local market while giving many companies producing in foreign markets the opportunity of selling in urkey. AGROEC, which is the biggest brand name of agriculture industry in urkey, made a signifcant progress rate in both exhibitors and visitors participation number in the fair. Our farmers from all over urkey arrive to Ankara to see current agriculture machines exhibited in our fair. Moreover, there are also other participant groups and individuals coming from diferent countries each year for our fair. hus, AGROEC is definitely a source of honor for urkish Agriculture Industry and an opening door to Internatıonal Market through improving acces to global world. It is the only agriculture and agriculture technologies fair where participants can reach the accurate segment of visitors and where visitors can find every type of product from a to z in agriculture industry. PARICIPAN PROFILE: Agriculture Machinery, E uipments, and Accessories, ractor and E uipments, Harvester, Hoe and Other Machinery Manufacturers and Importers, Work Machines, Product Processing Machines, Product, Packing and Packaging Machines, Product Storage Machines and Systems, Soil Improvement, Drainage echnologies, Watering Equipments and Systems Producers and Importers, Producers and Importers of Agriculture Pharmaceuticals and Disinfectant Application Mate Rials Systems, Pesticide, Cutting Foriculture, Fertilizer, Organic Agriculture, andscape, Greenhouse, Heating, Cooling, Ventilation Systems, Greenhouse, Lightening Systems, Air-Conditioning and Greenhouse Automation, Vegetables and Fruits Nursery / Plantation Greenhouse Construction and E uipments, Flo er, Vegetable and Fruit Seeds, Garden E uipments, Ecological Agriculture, Apiculture, Fishery, Ostrich and Chicken Farming, ivestock, Poultry Farming and Poultry House E uipments, Animal Production Machines, Soil Measuring Systems.

4 ULUSLARARASI ARIM FUARI arım Ataşelikleri, arımsal Yayıncılık, Birlikler, Danışmanlık, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Büyükelçilik, Konsolosluk, Ataşelik. Ziyaretçi P : Sektördeki toptancılar, bayiler ve perakendeciler, tarım teknolojileri, araç, gereç, malzeme üreticileri ve ithalatçıları, ziraat mühendisliği fakülteleri, öğretim üyeleri ve öğrencileri, arım Bakanlığı, ürkiye Ziraat Odaları Birliği yöneticileri ve üyeleri, ürk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği yöneticileri ve üyeleri, MMOB Ziraat Mühendisleri Odası yönetici ve üyeleri, ürk arım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği yönetici ve üyeleri, gönüllü kuruluşlar, çiftçiler, Sivil toplum Örgütleri, Belediyeler, Sanayi ve icaret Odaları, Kooperati er, Yurt dışı heyetleri... DESEKLEYEN R L R: arım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı arım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Ankara arım İl Müdürlüğü.C. Kültür ve urizm Bakanlığı İKA ürk İşbirliği ve Kalkınma Dairesi Başkanlığı arım Kredi Kooperati eri MMOB Ziraat Mühendisleri Odası ürk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği ürk ohumcular Derneği ürk Ziraatçiler Derneği Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği İçanadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ANIIM F Lİ L Rİ: Fuar öncesinde sektörle ilgili tüm kuruluşlara fuar broşürü ile gönderilecek, Sektörle ilgili tüm dergilerde fuar reklamları yayınlanacak, Sektörel internet portallarında fuar reklamları yayınlanacak, Kamu kuruluşlarına, kooperati ere, fuar posterleri ve ev ilanları dağıtılacak, Kentin önemli noktalarına bez afişler asılacak, Ülke genelindeki tüm ziraat odalarına bilgi yazısı gönderilecek, Büyükelçilikler, yabancı ticaret ve sanayi odalarıyla iletişime geçilerek yurtdışında da fuarın duyurusu yapılacaktır. KAILIM R L Rİ: Standlı Kapalı Alan m arası m arası m ve üstü Kapalı alanda en küçük stand m 'dir. Standlı Kapalı Alanda Ücrete Dahil Olan Hizmetler Standart Stand, masa, sandalye, halı, her m 'ye spot, alınlık yazısı, genel güvenlik fuarın açık olduğu saatlerde stand güvenliği katılımcıya aittir, genel temizlik hizmetleri stand içi temizlik katılımcıya aittir, katılımcı kartları ve araç giriş kartları verilmesi, fuar kataloğunda firma bilgilerşne yer verilmesi.. Standsız Kapalı Alan Ücretleri m arası m arası m ve üstü sayfa olarak

5 th 20 INERNAIONAL AGRICULURE FAIR 2016 Veterinary Medicine Fruit, Meat Industry, Milk Industry, Sugar, obacco, Olive, Olive Oil, Packaging Industry Manufacturers and Importers, Cereal, Pulse Manufacturers, Cooling / Refrigerating Storage Handling Machines, Research Institutes, Agriculture O ces of Attache, Agricultural Publishing, Associations, Consultancy, Embassies, Consilates, Attache O ces VISIOR PROFILE Wholesalers, dealers and retailers in the agriculture industry Manufacturers and importers of agriculture materials and technologies Deans and students of Agricultural Engeneering School Ministry of agriculture Members and managers of urkish Agricultural Societies Association Members and managers of Association of urkish Agricultural Machinery and Equipment Producers Farmers, non-governmental organizations, municipalities, chambers of commerce and industry, cooperative societies, international committees... SUPPORING INSIUIONS: Republic of urkey Ministry of Agriculture Ministry of Agriculture Ankara Country Agriculture Directorship Republic of urkey Ministry of Culture and ourism IK urkish Internatıonal Cooperation and Development Agency Agriculture Credit Cooperations MMOB Agriculture Engineers Chamber urkish Agriculture High Engineers Chamber urkish Seed Industry Association Mersin Free Zone Operations Co. Agriculture Association of urkey Ostim Industrialistas'nd Businessmen's Association Anatolian Industrialists and Businessmen's Association ADVERISING ACIVIIES: Fair brochure will be sent to all institutions relates to agriculture industry before the fair, Fair adverts will be published in all agriculture magazines, Fair adverts will be broadcasted on the agriculture related web sites, Hand outs and other display materials such as posters will be sent to public organizations and agricultural cooperative societies, Fabric display advers will be applied in central city points, Announcement of fair will be broadcasted from radios, An information letter will be sent to all agricultural societies in all around urkey, International advertising of our fair will be supported via communicating with embassies and foreign chambers of commerce and industry.

6 2016 L L R R R F R : Stand içi elektrik tesisatı, genel güvenlik Fuarın açık olduğu saatlerde stand güvenliği katılımcıya aittir, genel temizlik hizmetleri Stand içi temizlik katılımcıya aittir, Katılımcı kartları ve otopark kartı ve fuar kataloğunda sayfa olarak firma bilgilerine yer verilmesi. : m² arası m² arası 500 m² ve üstü Açık alanda en küçük yer 50 m²'dir. 'dir. Açık alanda en küçük yer m²'dir. O : Elektrik, genel aydınlatma, genel güvenlik fuarın açık olduğu saatlerde standının güvenliği katılımcıya aittir, fuar alanının etrafının çitle çevrilmesi, genel temizlik hizmetleri stand içi temizlik katılımcıya aittir fuar kataloğunda sayfa olarak firma bilgilerine yer verilmesi. F R LO Katılımcı firmaların yer alacağı fuar kataloğu, konuyla ilgili kurum ve kuruluşlara dağıtılacaktır. Dileyen firmalarımız kataloğa reklam verebileceklerdir. R L Fİ L R : Arka Kapak Renkli Kapak İçleri Renkli İç Sayfalar Renkli... 'dir. Reklam filmleri, reklam veren tarafından gönderilmelidir. Çerçeveli reklam filmleri sayfa boyutunda birer cm. küçük hazırlanmalıdır. O L İ L Rİ İnfo Fuarcılık'ın düzenlediği fuarların seyahat ve konaklama organizasyonları Burj urizm ve Seyahat Acentesi tarafından müşterinin istekleri doğrultusunda gerçekleştirilecektir. İ R L Rİ : Fuar Alanına Giriş : Katılımcıların standlarını hazırlamak için alana giriş yapabilecekleri süre Başlangıç : Ağustos Bitiş : Ağustos Fuar Süresi : Fuarın ziyarete açık olduğu tarihler. Başlangıç : Eylül Bitiş : Eylül F : Fuar süresince gün içinde fuarın ziyaret edilebileceği saatler. Gün Açılış : 12:00 Başlangıç : 10:00 Bitiş : 18:00 Fuarın Son Günü : Opsiyonel Fuar Alanı Çıkış : Fuar süresinin sona erip katılımcıların standlardaki malzemelerini boşaltması gereken süre Başlangıç : Eylül Akşam Bitiş : Eylül Öğle : Banka Adı : Odea Bankası Şube : Ankara Kurumsal Şubesi Iban o : R Banka Adı : Vakıfbank Şube : Kazım Karabekir Şubesi Iban o : R

7 th 20 INERNAIONAL AGRICULURE FAIR 2016 Entrance to F r Area : to set up or's stand. Start : 30 September 2016 : 31 September 2016 F : Dates to F Start : 1 September 2016 : 4 September 2016 F Hours : Hours to F Day Start : 10:00 : 18:00 Last Day of F : 17:00 ( F Area E : for ors to take out from stands. Start : 4 September 2016 : 5 September 2016 VISIING HOURS: F area open between 10:00 and 18:00 for. PARICIPAION FEES: Closed area stand: Between m² Between m² 250 m² or more he smallest stand 200 L + VA 180 L + VA 160 L + VA the closed area 12 m² L L L + 'dir. Ser the fee of closed area stand; Standard stand, 1 table, 2 carpet, 1 1 spot for every 3 m², front (stand under between open hours), ser stand belongs to vards and car entry cards, 1 page long company the cataloque. Closed area fees stand: Between m² Between m² 250 m² or more 180 L + VA 160 L + VA 140 L + VA Ser the fee of closed area stand; stand belongs to and 1 page long company the catalogue. Open Area: Between m² 180 L + VA Between m² 160 L + VA 500 m² or more 140 L + VA he smallest space the open area 50 m² Ser the fee of open area; (stand under between open hours), the of area, ser stand belongs to and 1 page long company the catalogue. FAIR CAALOGUE: F catalogue be ed full colors, and ched to all relevant and ADVERISING COS: Back Cover Colored Covers Colored Inner Pages Colored L + VA L + VA L + VA Adv mat should be sent by adv. Adv mat borders should be prepared 1 cm smaller than page e. RAVELING, ACCOMODAION, AND GUIDANCE SERVICES: rav and acc ser for from Ankara and from other c be ed by Burj and ravel Agency. Hotel reser for bee booked before.

8 SEKÖRE KAYISIZ KALMAYIN! OKUYUN AGROVİZYON arım Kredi Kooperatiferi Agriculture Credit Cooperations.C. Kültür ve urizm Bakanlığı MMOB Ziraat Mühendisleri Odası Union of Chambers of Architets Engineers Chamber of Agricultural Engineers ürkiye Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği ürk arım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği ürkiye Ziraatçiler Derneği Union of Farmers Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği İçanadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Medya Sponsorları Destekleyen Kuruluşlar makinetv.net channelair.tv rabiaradyo.com radyoala.com radyofurkan.com radyoartı.com radyobesk.com radyorama.com soguksufm.com 21.yy nin yerel yönetim ve kent kültürü dergisi....c. Kültür ve urizm Bakanlığı burdahaber.com cammedya.com.tr arım Kredi Kooperatiferi Agriculture Credit Cooperations radyogrup.com MMOB Ziraat Mühendisleri Odası Union of Chambers of Architets aylık tarım dergisi Engineers Chamber of Agricultural xnostalji.com radyodoga.com.tr Engineers radyonew.com askfm.com.tr agrovizyon.net ürkiye Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği ürkiye ohumcular Birliği (ÜRK-ED) Union of Seedmen ürk arım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği ürkiye Ziraatçiler Derneği Union of Farmers Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği radyoon.com ostimradyo.com hakradyo.com makinevizyon.com İçanadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Merkez: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 137 PK: Maltepe Çankaya / ANKARA Şube: Esenşehir Mah. Füsun sk. burjturizm.com altinyapim.com.tr upmedya.com.tr No: 34 PK: Ümraniye / İSANBUL el: ( ) Merkez: Gazi Mustafa Kemal No: PK: 0 (312) el: Bulvarı ( ) Maltepe-Çankaya / ANKARA 0 (216) Şube: Esenşehir Mah. Füsun No:312) 34 PK: Faks:Sk.( Ümraniye / İSANBUL Faks: ( ) info@infofair.com.tr vizyonhavacilik.com.tr Ulaşım Konaklama Sponsoru camguvenlik.com.tr atonet.org.tr anfaaltinpark.com.tr.tr 0 (312) (850) info@infofair.com.tr

20. TARIM ZÝRVESÝ th AGRICULTURE SUMMIT

20. TARIM ZÝRVESÝ th AGRICULTURE SUMMIT 2016 20. ULUSLARARASI TARIM FUARI 20 INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR TH 20. TARIM ZÝRVESÝ th AGRICULTURE SUMMIT 20 th 01-04 Eylül /September 2016 Altınpark Expo Center / ANKARA BU FUAR 5174 SAYILI KANUN

Detaylı

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir.

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. İnsanoğlu binlerce yıl önce tohumdaki özelliği keşfettiği zamandan beri

Detaylı

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir.

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. 2 2, 8 2 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. Tarım sektörleri arasında, yüksek katma değer oluşturan hayvancılık,

Detaylı

07-10 Eylül 2016. Altınpark Expo Center / ANKARA 10. 10. 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi. Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır.

07-10 Eylül 2016. Altınpark Expo Center / ANKARA 10. 10. 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi. Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. 07-10 Eylül 2016 Altınpark Expo Center / ANKARA 2016 Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. 10. 2016 10. 2016 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi Merkez: Gaz Mustafa Kemal Bulvarı No: 137 PK:

Detaylı

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı Leather and Leather Garment Fair İZMİR / TURKEY. leatherandmore.izfas.com.tr

Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı Leather and Leather Garment Fair İZMİR / TURKEY. leatherandmore.izfas.com.tr Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı İZMİR / TURKEY leatherandmore.izfas.com.tr LEATHER & MORE İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek olan Leather & More Deri ve Deri

Detaylı

16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress

16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress 16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress İstanbul Expo Center İstanbul / TURKEY Sponsorluk, hedef kitlenizin

Detaylı

NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES

NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES TÜRKİYE / TURKEY NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES Çok verimli ve çok güzel bir fuar geçirdik. Kıbrıstan, Amerika dan bile profesyonel ziyaretçileri standımızda ağırladık. Önümüzde ki fuarda daha da güzel

Detaylı

KATILIMCI ve ÜRÜN PROFİLİ

KATILIMCI ve ÜRÜN PROFİLİ KATILIMCI ve ÜRÜN PROFİLİ Yabancı Yatırımcılar 14-17 Eylül 2017 tarihlerinde Ankara Altınpark Expo Center da sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. İnsanoğlu binlerce yıl önce

Detaylı

ALTINPARK EXPO CENTER SUTEK

ALTINPARK EXPO CENTER SUTEK ALTINPARK EXPO CENTER Bu fuarı desteklemektedir , su kaynaklarının sürdürülebilir bir şekilde kullanılması, su tasarrufunun sağlanması, atık suların arıtımının ve geri dönüşümünün son teknoloji ve gelişmelerini

Detaylı

22-24 Mart 2016 SU ZİRVESİ ANFA ALTINPARK EXPO CENTER / ANKARA

22-24 Mart 2016 SU ZİRVESİ ANFA ALTINPARK EXPO CENTER / ANKARA 6 SU ZİRVESİ 22-24 Mart 2016 ANFA ALTINPARK EXPO CENTER / ANKARA BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR Başlıklar 1. SU VE SU TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı

AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Tarım Aletleri ve Tarımsal Kooperatifçilik Hayvancılık Endüstrisi, Arıcılık ve Gıda Tohum, Gübre, Zirai İlaç ve İlaçlama Teknolojisi Seracılık Ekipmanları,

Detaylı

AGROSİVAS 2016. III. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı. 01-04 Eylül 2016 Sivas Fuar Alanı

AGROSİVAS 2016. III. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı. 01-04 Eylül 2016 Sivas Fuar Alanı AGROSİVAS 2016 III. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Tarım Aletleri ve Tarımsal Kooperatifçilik Hayvancılık Endüstrisi, Arıcılık ve Gıda Tohum, Gübre, Zirai İlaç ve İlaçlama Teknolojisi Seracılık

Detaylı

SUTEK SUTEK. Temiz suya erişim için yenilikçi yollar keşfetmenizi sağlayacak çözümlerin hepsi 2018 de olacak.

SUTEK SUTEK. Temiz suya erişim için yenilikçi yollar keşfetmenizi sağlayacak çözümlerin hepsi 2018 de olacak. ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ 06-09 EYLÜL 2018 2 2, su kaynaklarının sürdürülebilir bir şekilde kullanılması, su tasarrufunun sağlanması, atık suların arıtımının ve geri dönüşümünün son teknoloji ve gelişmelerini

Detaylı

Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği

Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği 20. ULUSLARARASI TARIM FUARI AGROTEC Tarım Fuarının amacı; tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalat

Detaylı

InterFresh NUMERIC DATA (Statistics) NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES

InterFresh NUMERIC DATA (Statistics) NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES InterFresh 2019 TÜRKİYE / TURKEY InterFresh 2018 112 NUMERIC DATA (Statistics) 15.554 NUMBER OF EXHIBITING COUNTRIES 13.723 Çok verimli ve çok güzel bir fuar geçirdik. Kıbrıstan, Amerika dan bile profesyonel

Detaylı

22. ULUSLARARASI TARIM FUARI

22. ULUSLARARASI TARIM FUARI 22. ULUSLARARASI TARIM FUARI 22.Uluslararası Tarım Fuarı nın amacı; tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalat ve ithalatçıları, sektöre ait kurum kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirmek,

Detaylı

21. ULUSLARARASI TARIM FUARI

21. ULUSLARARASI TARIM FUARI 2017 21. ULUSLARARASI TARIM FUARI ST 21 INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR 21. TARIM ZİRVESİ 21 AGRICULTURE SUMMIT 14-17 Eylül /September 2017 21 st AGRICULTURE SUMMIT Altınpark Expo Center / ANKARA AGROTEC

Detaylı

ANFA ALTINPARK EXPO CENTER

ANFA ALTINPARK EXPO CENTER Birbirinden değerli firmaların, yeni yılın trendlerine yön verecek ürünleriyle birlikte, ev dekorasyonu modasının kapıları 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında ANKARA ANFA ALTINPARK EXPO CENTER da açılacak.

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS SEPTEMBER 2017

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS SEPTEMBER 2017 ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS 21-24 SEPTEMBER 2017 ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR

Detaylı

Banyo Mutfak 2017, katılımcı ve ziyaretçisinin enerjisi ile sektörün sesi olacaktır.

Banyo Mutfak 2017, katılımcı ve ziyaretçisinin enerjisi ile sektörün sesi olacaktır. 16-19 MART 2017 En yeni tasarım ve teknolojilerinin sergileneceği ve sektörün önde gelen firmalarının katılımı ile gerçekleşecek olan 2. Banyo, Mutfak ve Aksesuarları Fuarı 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

24-26 Mart 2016 REKLAM VE TANITIM. İstanbul Fuar Merkezi

24-26 Mart 2016 REKLAM VE TANITIM. İstanbul Fuar Merkezi www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com REKLAM VE TANITIM 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları

Detaylı

FRESH TURKIYE ISTANBUL. O c a k START FUARCILIK FRESH TURKIYE FAIR

FRESH TURKIYE ISTANBUL. O c a k START FUARCILIK FRESH TURKIYE FAIR FRESH TURKIYE FRESH TURKIYE FAIR 2 13 11-12-13 January O c a k ISTANBUL START FUARCILIK BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. THIS FAIR

Detaylı

İnşaat, Gayrimenkul ve Emlak Fuarı - tarihlerinde, Ankara

İnşaat, Gayrimenkul ve Emlak Fuarı - tarihlerinde, Ankara İnşaat, Gayrimenkul ve Emlak Fuarı - tarihlerinde, Ankara Sektörün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer alacağı, konut, ticari konut, yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, doğalgaz teknolojilerine

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS SEPTEMBER 2017

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS SEPTEMBER 2017 ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS 21-24 SEPTEMBER 2017 ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR

Detaylı

20-23 NİSAN 2017 ALTINPARK EXPO CENTER

20-23 NİSAN 2017 ALTINPARK EXPO CENTER 20-23 NİSAN 2017 ALTINPARK EXPO CENTER Bu yıl Ankara da anne - bebek ve çocuk sektörünün önde gelen kuruluşların katılımıyla gerçekleştirmeyi planladığımız KIDS 2017 3. Anne ve Çocuk İhtİyaçları Fuarı,

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20504-26659 Ankara, 10/12/2018 Konu: Fuar Duyurusu (Sinaloa/Meksika) Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Meksiko Ticaret

Detaylı

FOR INVESTERS WHY EXPOKENT?

FOR INVESTERS WHY EXPOKENT? FOR INVESTERS WHY EXPOKENT? 1 Expokent Fact Sheet (Kasım/November 2013) ENGLISH Working on the idea: since 2010 Established: 31/05/2012 Office with full equipment : 140m 2 in Çukurambar one of Ankara s

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Gıda-Tek Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı

Gıda-Tek Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı Gıda-Tek 2018 8. Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı 8. Uluslararasi Gıda ve Gıda Teknoloji leri Fuarı 13-16 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezin de gıda sektörünün önde gelen

Detaylı

Where the Roads Meet. 2 nd Roads, Bridges and Tunnels Fair. SPONSOR DOSYASI SPONSORSHIP FILE

Where the Roads Meet. 2 nd Roads, Bridges and Tunnels Fair.  SPONSOR DOSYASI SPONSORSHIP FILE Where the Roads Meet 2 nd Roads, Bridges and Tunnels Fair / www.r2t.com.tr www.road2tunnel.com SPONSOR DOSYASI FILE BAYRAK Fuar alanı içerisinde, organizatör firma tarafından belirlenecek konumlarda tavandan

Detaylı

10 International Municipal and Environment Fair

10 International Municipal and Environment Fair 10.Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı th 10 International Municipal and Environment Fair ANKARA / Altınpark Expo Center 06-09 Ekim / October 2016 2016 10.Uluslararası Belediye ve Belediye Ekipmanları

Detaylı

WIN EURASIA Automation

WIN EURASIA Automation WIN EURASIA Automation 19-22 March / March 2015 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Tüyap Fair and Congress Centre Istanbul TURKEY www.win-fair.com -1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels 3 Işıklı Duvar

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

AGROSİVAS 2015. II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı

AGROSİVAS 2015. II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı AGROSİVAS 2015 II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı YERLİ IRK ÖZEL BÖLÜM Tarım Aletleri ve Tarımsal Kooperatifçilik Hayvancılık Endüstrisi, Arıcılık ve Gıda Tohum, Gübre, Zirai İlaç ve İlaçlama Teknolojisi

Detaylı

ORGANIC FARMING IN TURKEY

ORGANIC FARMING IN TURKEY Republic of Turkey Ministry of Food Agriculture and Livestock General Directorate of Plant Production ORGANIC FARMING IN TURKEY By Vildan KARAARSLAN Head of Department Agronomist and Food Science Expert

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! "Chem Show Eurasia Sponsorluk Seçenekleri" Sponsorluk seçeneklerinin size sunduğu fırsatlar sonucu fuar alanında marka tanınırlığınızı optimum bir noktaya taşıyarak,

Detaylı

Automechanika İstanbul

Automechanika İstanbul Automechanika İstanbul 09 12 Nisan / April 2015 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Tüyap Fair and Congress Centre Istanbul TURKEY www.automechanika.com.tr -1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels Işıklı

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE KATILIMCILAR / EXHIBITORS INDEX BY PRODUCT GROUPS

ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE KATILIMCILAR / EXHIBITORS INDEX BY PRODUCT GROUPS ETİKET - BARKOD - RULO ÜRÜNLERİ VE SİSTEMLERİ LABEL, BARCODE AND RECEIPT PAPER PRODUCTS AND SYSTEMS Barkodturk Aveg Dış Tic. Tekstil Ltd. Şti. Bika Etiket Makina San. Bilgi Matbaacılık ve Etiket San. Servis

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ISPARTA İLİ KİRAZ İHRACATININ ANALİZİ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ISPARTA İLİ KİRAZ İHRACATININ ANALİZİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ISPARTA İLİ KİRAZ İHRACATININ ANALİZİ Danışman Doç. Dr. Tufan BAL YÜKSEK LİSANS TEZİ TARIM EKONOMİSİ ANABİLİM DALI ISPARTA - 2016 2016 [] TEZ

Detaylı

Advertising & Promotional Opportunities

Advertising & Promotional Opportunities Reklam Tanıtım Hizmetleri Advertising & Promotional Opportunities Ş BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. / THIS FAIR IS ORGANIZED

Detaylı

7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı

7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 7 th International Istanbul Plants, Landscaping and Supporting Industries Trade Fair 2015 FUAR SONUÇ RAPORU www.eurasiaplantfair.com

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 5. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı 3. Uluslararası Kompozit Sanayi Fuarı 9-11 Kasım 2017 İstanbul Fuar Merkezi SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör Kimya Sektör

Detaylı

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU BOLU HALKIN EGITIMINI GELISTIRME VE DESTEKLEME DERNEGI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ - TURKİYE Bolu Halkın Egitimini Gelistirme ve Destekleme

Detaylı

WIN EURASIA Metalworking

WIN EURASIA Metalworking WIN EURASIA Metalworking 11 14 Şubat / February 2016 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Tüyap Fair and Congress Centre Istanbul TURKEY www.win-metalworking.com -1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels

Detaylı

ARI ÜRÜNLERİ KATALOĞU

ARI ÜRÜNLERİ KATALOĞU ARI ÜRÜNLERİ KATALOĞU ORGANIC HAKKIMIZDA ABOUT US 1950'li yıllarda Sivas-Zara 'da öğretmen olan Mürteza Üstündağ'ın arzuladığı ve başlattığı, teknik arıcılık ile doğal bal üretimi, nesilden nesile aktarılarak

Detaylı

04-07 May - Mayıs 2017

04-07 May - Mayıs 2017 04-07 May - Mayıs 2017 İstanbul Expo Center / TURKEY Milling 7 th International Flour, Semolina, Corn, Bulghur, Milling Machinery Exhibition 7 th International Milling Machinery Exhibition 7 th International

Detaylı

SİVAS DEĞERLERİ Eylül 2017 Sivas Fuar Alanı DÜZENLEYEN KURUMLAR

SİVAS DEĞERLERİ Eylül 2017 Sivas Fuar Alanı DÜZENLEYEN KURUMLAR SİVAS DEĞERLERİ 07-10 Eylül 2017 Sivas Fuar Alanı DÜZENLEYEN KURUMLAR AMAÇ VE HEDEF Türkiye Cumhuriyeti nin de temellerinin atıldığı SİVAS, Anadolu nun en eski ve en önemli kentlerinden biridir. Tarım

Detaylı

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016 19-21.04.2012 TAXIWORLD TURKEY 04-06.02.2016 18-21.02.2016 2.Kara, Deniz, Hava Taksi Üreticileri ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı 2nd Trade Fair for Road, Sea and Air Taxi Producers and Subindustry Or zer /

Detaylı

a trademark of ALISTONE www.compostone.com.tr

a trademark of ALISTONE www.compostone.com.tr ALISTONE OUR COMPANY Our Company ALISTONE Marble Company has founded by Mr. Ali and Mehmet Başarır in 2005 with a long business life experience started with turning machine manufacturing and respectively

Detaylı

20-23 Nisan 2017 tarihlerinde, Ankara Anfa Altınpark Expo Center da düzenlenecektir.

20-23 Nisan 2017 tarihlerinde, Ankara Anfa Altınpark Expo Center da düzenlenecektir. 1. Eğitim ve Eğitim Teknolojileri Fuarı 20-23 Nisan 2017 tarihlerinde, Ankara Anfa Altınpark Expo Center da düzenlenecektir. Eğitim bireyler ve ülkeler için vazgeçilmez bir gereksinimdir. Eğitimin istenen

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR 3-6 EYLÜL 2015 İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN SEKTÖR BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN FUAR... Organizasyon Destekleyenler +90 212 321 10 02 www.ulusalfair.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı SİRKÜLER (M/2015) Sayın Üyemiz, TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr ESKORT MAKİNA A.Ş. Eskort Makina bisküvi makineleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Komple anahtar teslimi bisküvi hatları, paketleme makineleri,bisküvi ve gıda ile siparişe özel makinelerin tasarım

Detaylı

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article. Özet.

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article. Özet. VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 206 ISSN: 248-0036 Yıl /Year: 207 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): (Özel) Sayfa/Page: 54-60 Araştırma Makalesi Research Article Suleyman Demirel

Detaylı

your car deserves the best...

your car deserves the best... MAY/MAYIS 2014 your car deserves the best... arabanız en iyisini hakeder... New Products Developments News... Yeni Ürünler Gelişmeler Haberler Crankshaft pulleys, harmonic and torsional vibration dampers

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki,.000

Detaylı

4.ALGERIA FOODEXPO 20-23 KASIM 2014 ALGERIA-CEZAYIR 4.Uluslararası Gıda,Tarım ve GıdaTeknolojileri fuarı

4.ALGERIA FOODEXPO 20-23 KASIM 2014 ALGERIA-CEZAYIR 4.Uluslararası Gıda,Tarım ve GıdaTeknolojileri fuarı Bölgesel anlamda Komşularımızda yaşanan sıkıntılı olaylardan dolayı İhracat pazarımızda daralmalar söz konusu olmakta; IRAK,SURİYE,LİBYA,MISIR hatta UKRAYNA pazarlarındaki sıkıntılar malumunuz birde BATI

Detaylı

1978 yılında kurulmuş olan şinketimiz, kendi alanında Türkiye nin en büyük üretim kapasitesine sahiptir.

1978 yılında kurulmuş olan şinketimiz, kendi alanında Türkiye nin en büyük üretim kapasitesine sahiptir. 1978 yılında kurulmuş olan şinketimiz, kendi alanında Türkiye nin en büyük üretim kapasitesine sahiptir. Modern tesisleri ile çağdaş teknolojiyi yakalayıp, Alman DIN normuna göre üretim yapılmaktadır.

Detaylı

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 . HANAFI ( ) SHAFI ( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 Company Profile Firmamız 2002 yılında Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ltd. Şti. olarak kuruldu. Yaklaşık 19-20 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Detaylı

Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System

Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System March 2018 Report Code: DE13 April 2018 Contents Page No. Number of Banks... Number of Employees. Bank Employees by Gender and Education

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS

ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS ÜRÜN KATALOĞU / YAĞLAR PRODUCT CATALOGUE / OILS AYÇİÇEK YAĞLARI SUNFLOWER OILS MISIR YAĞLARI CORN OILS KANOLA YAĞLARI CANOLA OILS BİTKİSEL YAĞLAR VEGETABLE OILS www.soyyigit.com.tr / www.kentboringer.com.tr

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

* Özel Koşullar Requirements & Explanations. Akdeniz Kontenjan Quota. Süre Duration. Adalet Justice 2 3 Adalet (İÖ) Justice (EP) 2 3

* Özel Koşullar Requirements & Explanations. Akdeniz Kontenjan Quota. Süre Duration. Adalet Justice 2 3 Adalet (İÖ) Justice (EP) 2 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Programın Adı Vocational School of Justice Name of Programme Süre Duration Adalet Justice 2 3 Adalet (İÖ) Justice (EP) 2 3 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Vocational School

Detaylı

This catalogue has been prepared to guide the exhibitors about some of the design alternatives, prices INHOUSE can offer for them.

This catalogue has been prepared to guide the exhibitors about some of the design alternatives, prices INHOUSE can offer for them. INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını isteyen firmaların taleplerine cevap

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.03.06.821.04 /3825 05/05/2010 Konu : Tokyo Dünya Çocuk Resimleri Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milî Eğitim Müdürlüğü) Dışişleri

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

Reklam Olanakları Advertising Opportunities Detaylı bilgi için / for detailed information: Esra Tolgay: esra.tolgay@hf-turkey.com

Reklam Olanakları Advertising Opportunities Detaylı bilgi için / for detailed information: Esra Tolgay: esra.tolgay@hf-turkey.com Reklam Olanakları Advertising Opportunities Detaylı bilgi için / for detailed information: Esra Tolgay: esra.tolgay@hf-turkey.com www.win-fair.com 1 -1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels www.win-fair.com

Detaylı

8th International trade fair for infrastructure, traffic management, safety and parking

8th International trade fair for infrastructure, traffic management, safety and parking 27.28.29 MAYIS / MAY 2015 İSTANBUL EXPO CENTER 8. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenligi ve Park Sistemleri Fuarı 8th International trade fair for infrastructure, traffic management, safety

Detaylı

PRESS BASIN YAŞAR ÖZKAN MÜHENDİSLİK VE MÜTEAHHİTLİK A.Ş. YAŞAR ÖZKAN ENGINEERING & CONTRACTING CO. INC.

PRESS BASIN YAŞAR ÖZKAN MÜHENDİSLİK VE MÜTEAHHİTLİK A.Ş. YAŞAR ÖZKAN ENGINEERING & CONTRACTING CO. INC. BASIN PRESS YAŞAR ÖZKAN MÜHENDİSLİK VE MÜTEAHHİTLİK A.Ş. YAŞAR ÖZKAN ENGINEERING & CONTRACTING CO. INC. SUPERSTRUCTURE ÜST YAPI INFRASTRUCTURE ALTYAPI ELETRICAL AND ELECTRONICAL WORKS ELEKTRİK VE ELEKTRONİK

Detaylı

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve

Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve 2012 Mobilya kulpları konusunda Türkiye nin önde gelen üreticilerinden olan Marca, 2000 yılında İstanbul da kuruldu. Meydan Mobilya Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Șirketi unvanıyla kurulan firma,

Detaylı

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 2016 1 Incir ISSN: 2148-0036 Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: 15-23 Araştırma Makalesi Research Article Araştırma

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 sf 2 KURUMSAL CORPORATE 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine

Detaylı

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG

HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG HİDROLİK VİNÇ KATALOĞU HYDRAULIC CRANE CATALOG sf 1 KURUMSAL 1987 Yılından bugüne kadar 500 kapasiteden 200 ton a kadar çeşitli tiplerde kaldırma makinesi ve vinç üretimi ile faaliyetlerine 10.000 m2 kapalı

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem

Detaylı

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG

KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG KALİTE, GÜVEN QUALITY, CONFIDENCE STARTER BATTERY PRODUCT CATALOG CORPORATE Volt ba ery industry and trade ıncorporate company was founded in 1989 in Izmir in order to produce accumulators and materials

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. 2 ANKA-PAK 2018 2.Ambalaj ve Paketleme Fuarı 13-16 Eylül 2018 tarihlerinde, ANKARA ATATÜRK KÜLTÜR

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

4. Sivas Tarım ve Hayvancılık Fuarı

4. Sivas Tarım ve Hayvancılık Fuarı 4. Sivas Tarım ve Hayvancılık Fuarı AGROSİVAS 2017 Tarım Aletleri ve Tarımsal Kooperatifçilik Hayvancılık Endüstrisi, Arıcılık ve Gıda Tohum, Gübre, Zirai İlaç ve İlaçlama Teknolojisi Seracılık Ekipmanları,

Detaylı

SPONSORSHIP OPPORTUNITIES

SPONSORSHIP OPPORTUNITIES International Chemical Industry Exhibitions SPONSORSHIP OPPORTUNITIES 08-10 November 2018 Istanbul Expo Center Media Partner In Cooperation with Supporter Organiser Chem stry Sector Platform and Members

Detaylı

WIN EURASIA 2015. Reklam Olanakları / Advertising Opportunities İstanbul - Türkiye www.win-fair.com. WIN Fairs make you WIN

WIN EURASIA 2015. Reklam Olanakları / Advertising Opportunities İstanbul - Türkiye www.win-fair.com. WIN Fairs make you WIN WIN EURASIA 2015 Reklam Olanakları / Advertising Opportunities İstanbul - Türkiye www.win-fair.com WIN Fairs make you WIN 2-1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels Işıklı Duvar Panoları Genel

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize Sanayi Bölgesindeki,.000

Detaylı

ALUEXPO2013. 3. ALÜMİNYUM TEKNOLOJİLERİ, MAKİNA VE ÜRÜNLERİ İHTİSAS FUARI rd 3 ALUMINIUM TECHNOLOGY, MACHINERY AND PRODUCTS TRADE FAIR

ALUEXPO2013. 3. ALÜMİNYUM TEKNOLOJİLERİ, MAKİNA VE ÜRÜNLERİ İHTİSAS FUARI rd 3 ALUMINIUM TECHNOLOGY, MACHINERY AND PRODUCTS TRADE FAIR ALUEXPO013 3. ALÜMİNYUM TEKNOLOJİLERİ, MAKİNA VE ÜRÜNLERİ İHTİSAS FUARI rd 3 ALUMINIUM TECHNOLOGY, MACHINERY AND PRODUCTS TRADE FAIR Avrasya Alüminyum Endüstrisine Ulaşmak İçin Tek Fuar The Unique Key

Detaylı

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems,

GPA branded products can be used safely in city drinking water supply, agricultural irrigation systems, sprinkling and fountain systems, www.sibaltd.com Plastik ürünler ve kalıp imalatı sektörünün önemli kuruluşlarından olan GÜR KALIP, 0 yılı aşkın süredir plastik ürünlerin imalatı ve ticareti ile uğraşmaktadır. Amasya Merzifon Organize

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Private / Contract Manufacturing How is it performed? 01 New Products Market Research 02 Product R & D 03 Ministry of Health Operations 04 GMP Norms Production

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı