Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -"

Transkript

1

2

3 hakkımızda Antalya da yerleşik Matrix Travel, profesyonel, dinamik ve tecrübeli ekibi ile 2000 yılından beri faaliyet göstermektedir. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile hareket eden acentemiz gerek yurt içinde gerekse yurtdışında bulunan müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Koşulsuz memnuniyet ilkesi ile, bireysel ve kurumsal müşterilerine dünyanın her yerinde tatil yapma imkanı sunarak, iş gezileri, transferler, toplantı organizasyonları, spor, kültür ve eğlence turizmi alanlarında birinci sınıf hizmet verir. Yaklaşık 50 kişilik kadrosu ile müşterilerine kusursuz hizmet sunmayı ilke edinmiş Matrix Travel, Antalya şehir merkezinde ve Belek de olmak üzere 2 adet şubesi ile hizmet vermektedir. Ayrıca İstanbul da irtibat ofisi bulunmaktadır.

4 vizyonumuz İş ortaklarımızın ilk tercihi olmak, müşterilerimize sunduğumuz kalite ve güvenirliğinin devamlılığını sağlamak, sürdürülebilir ve uzun vadeli bir büyüme elde etmektir. misyonumuz Geleceği planlamak, zamanı verimli kullanmak, yeniliklere ve eğitime açık olmak, personelimizi eğitmek ve desteklemek. sözümüz *Profesyonel, güvenilir ve güler yüzlü hizmet *24 saat içinde hızlı geri dönüş *Taleplerinize yardımcı olacak uzman ekip *Size özel, çeşitli seçenekler ile detaylı yanıtlar *Mükemmel organizasyon ve planlama hizmetl*eri *En iyi kaliteye en uygun fiyat *Şeffaflık ve dürüstlük *Yüksek kalitede müşteri hizmetleri

5 lisanslarımız TURSAB Türk Seyahat Acenteleri Birliği üyesiyiz. Tüm seyahat acentelerinin, Seyahat acentesi hizmetlerini yürütebilmesi için TURSAB lisansı olmalıdır. IATA Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği üyesi olan acentemiz, bu birliğe üye ulusal ve uluslararası tüm havayollarının biletlerini en uygun şartlarla misafirlerine sunar. IAGTO Golf turizmi endüstrisi küresel ticaret örgütü olan Golf Tur Operatörleri Birliği üyesiyiz.

6

7 hizmetlerimiz Yurtiçi Turlar Kültürel turlarımız ile ülkemizin pek çok hazinesini görme fırsatına sahipsiniz, profesyonel şekilde hazırlanan tur programlarımız, tecrübeli rehber kadromuz ve seçtiğimiz seçkin oteller ile her zaman hizmetinizdeyiz. Bizans, Helenistik, Roma ve Osmanlı dönemlerinden çoğu hala sağlam olan birçok kalıntı bulunan ülkemiz inanılmaz bir zengin bir tarihe sahiptir. Türkiye; Pamukkale deki olağanüstü termal kaplıcalar, görkemli Toros Dağı, Kapadokya daki Peri bacaları gibi seçkin doğal güzelliklere sahip bir ülke olarak kültür, sanat, tarih, doğa, iyi yemek, spor alanlarında zengin ziyaret yerleri seçimi sunmaktadır. Yurtdışı Turlar Gerek yurt dışı paket turlarımız gerekse tamamen isteklerinize göre hazırlanabilen kişiye özel seyahat programlarımız tüm detaylara özen gösterilerek oluşturulur. Münferit yada grup tatil organizasyonlarınızda yurt dışı tatil paketleri konusunda kalitesi tartışılmaz Setur güvencesi ile yanınızdayız.

8

9 Uçak Bileti Uluslararası Hava Taşımacılığı (IATA) üyesi olan Matrix Travel yerli ve yabancı tüm hava yollarının biletlerini en rekabetçi fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Ayrıcalıklı uçuş programları ve fiyatları ile Kurumsal müşterileri için büyük avantajlar sağlamaktadır. Gemi Turları Dünyanın tüm denizlerinde yüzen birbirinden güzel ve modern gemi turlarının yetkili satıcısı olan Matrix Travel deneyimli kadrosu ile bütçenize en uygun turu size önermeye hazırdır.

10

11 Toplantılar Yıllara dayanan tecrübesi ve yenilikçi personeli ile pek çok toplantı ve kongre organizasyonuna imza atmış olan şirketimiz, deneyimlerini yeni projelerde paylaşmaktan ve dünya çapında birinci sınıf hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Ulusal ve uluslararası büyük küçük onlarca organizasyona imza atmış olan firmamız ihtiyaç duyacağınız otel rezervasyonu, transfer, günlük tur, teknik ekipman ve personel tedarik hizmetlerini en iyi şekilde karşılar. Kongre ve toplantı konusunda uzmanlaşmış oteller ile olan sıkı işbirliğimiz ve bu konuda uzman ve tecrübeli ekibimiz organizasyonların yüksek memnuniyet ile sonuçlanmasını sağlamaktadır. Bölgemizdeki 5 yıldızlı oteller her şey dahil konseptleri ve modern kongre merkezleri ile standardın üzerinde hizmet sunmaktadırlar. Matrix Travel sahip olduğu uluslararası network sayesinde dünyanın her yerinde toplantı organizasyonu yapabilme imkanına sahiptir. Düğün Organizasyonları Türkiye nin Akdeniz kıyıları özel günlerinizi rüya gibi sahillerde düzenleme imkanı sağlıyor. Gerek sade bir tören gerekse tam donanımlı bir kutlama, nikah töreni ve balayı organizasyonu için sizlere ideal teklifler sunuyoruz. Antalya iklimi sebebiyle son dönemlerde sahil düğünleri için çok popüler bir bölge haline gelmiştir. Matrix Travel olarak biz sizlere canlı müzikten çiçeklere organizasyonun her adımında ihtiyaç duyacağınız hizmetleri sağlıyoruz. Her gelin ve damadın hayali farklı olacağından, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için buradayız.

12

13 Golf Seyahatleri Yurt içindeki misafirlerimize verdiğimiz hizmetlere ilave olarak Belek'de bulunan ofisimizde, yurt dışından gelen golf oyuncusu misafirlerimize hizmet veren uzman ve çalışkan bir ekibimiz bulunmaktadır. Golf turizminin Avrupa'da ki gözbebeği Belek'e Avrupa'nın hemen hemen tüm ülkelerinden, Hindistan'dan ve Uzakdoğu'dan her yıl binlerce golfçü misafir getirebilmenin gururunu taşıyoruz. Golf Tours Turkey Matrix Travel ın golf turizmindeki dünya markasıdır. Uluslararası Golf Tur Operatörleri birliği (IAGTO) üyesi olan acentemiz gerek Golf Tours Turkey markası ile gerekse dünyanın dört bir yanında bulunan partnerleri ile her yıl 12,000 golf oyuncusunu Belek de ağırlamaktadır. Ladies European Tour gibi büyük ölçekli uluslararası turnuvalara sponsor olup golf turizminin gelişmesinde katkı sağlayan Matrix Travel, Türkiye lisansı kendisine uluslararası World Corporate Golf Challenge turnuvası ile şirketler arası turnuvalar düzenleyerek golf sporunun daha geniş kitlelere ulaşması için çaba harcamaktadır.

14

15 Futbol Antrenman Kampları Antalya Bölgesi hakkındaki tartışmasız bilgi ve deneyimlerimiz sayesinde Dünya çapında amatör ve profesyonel futbol takımlarına antrenman kampları için cazip teklifler sunuyoruz. Her bütçeye uygun bir otel seçeneğinin yanı sıra, ideal hava koşullarına sahip Antalya bölgesi yerli ve yabancı futbol takımlarının kış antrenmanları için dünyanın en popüler yerleri arasındadır. Genellikle her şey dahil konsepti ve özel sağlık paketleri bulunan bölge otellerinin aynı zamanda UEFA standartlarında futbol sahaları ve yüksek kalitede fitness salonları da bulunmaktadır. Tenis Grupları Bu spora olan ilgimiz ve uzman anlayışımız ile her ayrıntıyı organize eden birinci sınıf hizmet bir sunuyoruz. Bölgemizde bulunan oteller her amaca uygun kortları ile antrenman grupları için genellikle bir haftadan oluşan paketleri ile idealdir. Matrix Travel olarak daha çok İskandinav ülkelerinden gelen grupları ağırlamaktayız. Türkiye iklimi sebebiyle bahar ve kış aylarında yetişkinler ve gençler için oldukça popülerdir.

16 Yurtiçi Transferler Araçlarımızın tümü sigortalı olup, şoförlerimizin tümü deneyimlidir. Eğitimli profesyonel bir operasyon kadromuz bulunmaktadır. Transferleriniz her zaman özel yapılmaktadır. Oteltransferi.com markamız güvenilirliği, ve konforu ile bilinen bir marka haline gelmiştir. Bakımları düzenli olarak yapılan filomuzda 2 yaşın üzerinde araç bulunmamaktadır. Tüm büyük havaalanlarından kaldığınız otellere VIP araçlar ile ve en uygun fiyatlarla transferler imkanına sahipsiniz.

17 gayemiz Matrix Travel olarak sürdürülebilir bir turizm için çevremizi ve gelecek nesillerin yararı için doğal hazinelerimizi korumanın görevimiz olduğuna inanıyoruz. Türk Deniz Çevre Koruma Derneği (Turmepa) ve The Friends of Conservation (FOC) faaliyetlerine destek verdiğimiz çevre koruma örgütlerindendir.

18

19 bayiliklerimiz Clubstohire İrlanda merkezli olan, dünya genelinde 17 adet temsilcisi bulunan ve sayısı gün geçtikçe artan Clubstohire.com um Türkiye deki temsilcisiyiz. Golf tatiliniz sırasında golf ekipmanlarınızı yanınızda taşımaya artık gerek kalmadı. Online olarak rezervasyon yapabilir ve indiğiniz havalimanında golf clublarınızı teslim alabilirsiniz. Belek bölgesinde tüm otellerde ücretsiz teslimi yapılabilen clubstohire kiralama sistemi aynı zamanda müşterilerine en makul fiyatlarla en iyi clubları deneme/kullanma fırsatını sunuyor. World Corporate Golf Challenge World Corporate Golf Challenge, Dünya Kurumsal Golf Turnuvası bir dünya markası olup 1993 yılında İngilteredeki The Times dergisinin işbirliği ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana 19 milyon golfçünün yer aldığı Dünyanın en büyük kurumsal golf organizasyonudur. Şu anda Dünya genelinde Hindistan, Yeni Zelanda, Dominik Cumhuriyeti ve Finlandiya gibi ülkelerde franchisingleri bulunmaktadır. Matrix Travel Türkiye de organizasyonun tek lisans sahibidir. Her ülke kendi ulusal turnuvasını düzenlemektedir. Dünya Finali ise farklı ülkeleri bir araya getirir. Time ve Fortune dergileri ve Golfing World televizyonu turnuvanın medya sponsorlarındandır ve turnuvaya geniş yer vermektedirler.

20 Setur Antalya Bölgesinde uzman olan acentemiz Setur un bu bölgedeki temsilcisidir. Setur Türkiye nin en büyük turizm acentelarından biridir yılından bu yana sektörde hizmet vermektedir. Mükemmel hizmet kalitesi ile bilinen Setur, Skal International tarafından 2008 yılında "En İyi Turizm Acentası" ödülüne layık görülmüştür. Setur ayrıca BCD Travel, Virgin Limited, Abercrombie & Kent ve Orient Express in Türkiye temsilcileridir yılında Bookinturkey.com ülke çapında online rezervasyon portali olarak Setur tarafından kurulmuştur. Koç Holding in bir parçası olan Setur, Türkiye nin en büyük holding yatırımı olup Fortune dergisinin ilk 500 firması arasına giren tek Türk firmasıdır. Setur, yurt içinde ve yurt dışında sunduğu sınırsız tatil seçenekleri ile siz değerli müşterilerinin 50 yıldır hizmetindedir.

21

22

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI ŞİRKET PROFİLİ 1999 yılından bu yana edindiğimiz tecrübe ile faaliyet gösterdiğimiz M.I.C.E sektöründe, pek çok ilke imza attık. TÜRSAB üyesi MICEPLAN Turizm ve Seyahat

Detaylı

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz OTI HOLDING OTI Holding, yenilikçi vizyonu ve kalite odaklı yönetimi ve turizm

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Hakkımızda. Hizmetlerimiz

Hakkımızda. Hizmetlerimiz Hakkımızda Şirketimiz 1987 yılında kurulmuştur. Aynı yıl TÜRSAB a (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) kaydolmuştur. A - 1547 kayıt numaramız ile tam akredite acenta ve tur operatörü olarak çalışabilmekteyiz.

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of corporate travel Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Hakkımızda Donelli, portföyünde farklı sektörlerde faaliyet gösteren Ulusal ve Uluslararası

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM - Gate Transfer Istanbul'daki seyahatleriniz için konforlu, kolay kullanımlı ve kişiye özel transfer hizmeti sunmaktadır. - Sektörünün lideri olan onlarca kurumun seçkin

Detaylı

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of Corporate Travel and Event Management Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Turkey Partner Of Hakkımızda Donelli,bir çoğu kendi

Detaylı

Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri

Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri ... e y e t ö a h a d m ı d a r i B w w w. s eve n o rg a n i z a s yo n. co m Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri İşinde uzman ve deneyimli kadromuz, dinamik, güvenilir

Detaylı

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi İmzacısı ve Üyesidir

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi İmzacısı ve Üyesidir Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi İmzacısı ve Üyesidir * Dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi PLAZA ŞİRKETLER GRUBU Plaza Şirketler Grubu www.plazatur.com Online Uçak Bilet

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

Özellikle uzman olduğumuz bir alanımız var. Umre ve hac

Özellikle uzman olduğumuz bir alanımız var. Umre ve hac UMRE PROGRAMI 1993 yılının sonbaharında Türkiye de Umre ve Hac yapmak isteyenlere daha kaliteli hizmet sunmak maksadıyla dört ortak tarafından, İstanbul'da kurulmuş ve faaliyetine başlamıştır. O yıllarda,

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

kongre bilet seyahat toplantı tatil transfer etkinlik viyatour.com

kongre bilet seyahat toplantı tatil transfer etkinlik viyatour.com kongre etkinlik bilet seyahat toplantı tatil transfer Böyle başladık... Viya Tour... Aslında tüm bu serüven 2006 yılında Doğmamış Çocuğa Mektuplar ile başladı. Sadece Seyahat Acentacılığı faaliyetlerinde

Detaylı

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE Hazırlayan: Nesrin SARIÇAY Şubat 2015 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM

Detaylı

3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 1 Biz & Neler yapıyoruz... 3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 5 Avantajlı Konaklama Hizmetleri 8 Alan Kargolama ve Transfer Hizmetleri 10 Araç ve Otobüs Kiralama Hizmetleri 13 Düğün, Nikah ve Balayı Organizasyon

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

OTOBÜSLE AVRUPA TURLARI

OTOBÜSLE AVRUPA TURLARI EUROPANORAMIC.COM 2019 OTOBÜSLE AVRUPA TURLARI SATIŞ ORTAKLIĞI TEKLİFİ Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

PERSONEL TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI GEZİLER - TURLAR ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ

PERSONEL TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI GEZİLER - TURLAR ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ PERSONEL TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI GEZİLER - TURLAR ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ FAALİYET ALANLARIMIZ PERSONEL SERVİS TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI AVM TAŞIMACILIĞI ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ SAĞLIK

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri HAKKIMIZDA; 1998 de Sancak Halı Yıkama Olarak Kurulan Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ROLLBLIND CLEAN- ING markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti İnanç odaklı bir firma olarak biz, Hz. Allah ın ve Resulullah Efendimiz in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etme şuuruna sahibiz 29 yıllık tecrübemiz ve yüksek ilmi değerlerle

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis

Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis TAV Havalimanları Holding bünyesinde İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Gürcistan Tiflis ve Batum, Tunus Enfidha, Makedonya Üsküp ve Ohrid Uluslararası

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM BLACK Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir Geçmişten geleceğe ilklerle dolu bir yolculuktur Bir servis düşleyin..! Nelerin olmasını isterdiniz? Düşüncesiyle yola çıktık. 1986 yılından bugüne önce güvenlik ve kalite, sonra yenilik ve gelişim vazgeçemediğimiz

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu.

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz iletişim Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz, en iyi bildiğimiz işi yapmak. Hedefimiz ise, sürekli kendimizi ve ekibimizi geliştirirken,

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık Misyonumuz ve Vizyonumuz Vizyonumuz: Türkiye nin gelişen yüzünü yeni yapılan spor tesislerinde, organize edilecek ulusal ve uluslar arası sportif etkinliklerde,

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Organizasyon dünyası sektöründe 30. Yılını gururla kutlayan Pink Organizasyon, ulusal ve uluslararası organizasyon hizmetlerinde 2016 yılını da lider olarak

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card Voyage Loyalty Card Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Loyalty

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card Voyage Loyalty Card Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Loyalty

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

Sağlık Turizmi nde Asistans ve Önemi. Dr. Murat Keçik

Sağlık Turizmi nde Asistans ve Önemi. Dr. Murat Keçik Sağlık Turizmi nde Asistans ve Önemi Dr. Murat Keçik İçerik Asistans Nedir Sunulan Hizmetler Nelerdir Asistans Şirketlerinin Yapısı Ve Özellikleri Asistans Şirketleri Kimlere Hizmet Sağlar Asistans Şirketlerinin

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Toyzeria & Kids Turkey nin bir parçası olun!

Toyzeria & Kids Turkey nin bir parçası olun! Toyzeria & Kids Turkey nin bir parçası olun! 8. Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı Çocuklara hayatı eğlenceli kılan her şey Türkiye nin benzersiz çocuk fuarı Toyzeria & Kids Turkey de www.kidsturkey.com

Detaylı

Yaklaşık 150 ülkeden katılımcıyla bu yıl 16. sı gerçekleştirilen IMEX Frankfurt Fuarı na TÜRSAB ilk kez bir stand ile katıldı.

Yaklaşık 150 ülkeden katılımcıyla bu yıl 16. sı gerçekleştirilen IMEX Frankfurt Fuarı na TÜRSAB ilk kez bir stand ile katıldı. Yaklaşık 150 ülkeden 3.500 katılımcıyla bu yıl 16. sı gerçekleştirilen IMEX Frankfurt Fuarı na TÜRSAB ilk kez bir stand ile katıldı. Fuara, ulusal ve uluslararası turizm ofisleri, ziyaretçi ve kongre büroları,

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz.

KALBİ ATIYOR BURADA TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti. son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. TEKNOLOJİNİN HAKKIMIZDA 2000 yılından beri sektör içerisindeki son teknoloji çözümleri kullanıyoruz. uygun teknik ekip ve ekipman hizmeti KALBİ uluslararası organizasyonlar, Kamu ve kurumsal alandaki etkinlikler,

Detaylı

1971 Dorak Tour Dorak Holding Yıl Dorak Mice. Yurtdışı Oteller Restaurantlar Taşımacılık Ofisler. Açık Hava Aktiviteleri

1971 Dorak Tour Dorak Holding Yıl Dorak Mice. Yurtdışı Oteller Restaurantlar Taşımacılık Ofisler. Açık Hava Aktiviteleri 1971 Dorak Tour 2011 Dorak Holding 2014 Dorak Mice 2016 45.Yıl Yurtdışı Oteller Restaurantlar Taşımacılık Ofisler Havacılık Açık Hava Aktiviteleri El Sanatları Madencilik 10 ÜLKE 12 YURTDIŞI OFİSİ 1 MİLYAR

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 08.01.2013 13.01.2013 2014 Yılı Fuar Tarihleri 07-12.01.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 08/09/10/12/13.01.2013 10:00-18:00

Detaylı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Enformasyon 2011 Rezervasyon Sistemi Açık ve seçik Çeşitli çizelgeler Kodlara genel bakış Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon Yenilikçi Şark Uzmanı

Detaylı