Adaylık Başvuru Formu yayında

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Adaylık Başvuru Formu yayında"

Transkript

1 Adaylık Başvuru Formu yayında Şubat 10, :46:00 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde uygulanacak adaylık başvurularına dair usul ve esaslar. BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN BAŞVURU TARİHLERİ Başvurular 11 Şubat 2015 (Çarşamba) ile 20 Şubat 2015 (Cuma) tarihleri arasında yapılacaktır. (İl başkanlıklarımızda hafta sonları da başvuruların kabulü için yetkili kişiler hazır bulundurulacaktır.) 2. BAŞVURU YERİ 2.1. Milletvekili adaylık başvurusu AK PARTİ Genel Merkezi ne veya İl Başkanlıklarına, ALINDI BELGESİ karşılığında, bizzat yapılır (Tüzük md.123) İl Başkanlıklarımız, başka iller için yapılabilecek adaylık başvurularını da kabul eder. Bu durumda, başka iller için yapılan başvurular için ayrı bir klasör düzenlenecektir. 3. BAŞVURU ŞEKLİ 3.1. Başvurular, İl başkanlıklarımızdan alınacak basılı formlar veya partimizin internet adresinde yer alan formlar bilgisayar ortamında veya el yazısı ile doldurularak, başvuru için istenen belgeler de eksiksiz olarak eklenmek suretiyle, yetkili mercilere bizzat yapılacaktır. Başvuru aidatını yatırmayanların başvurusu işleme konulmaz. Adayın başvuru aidatını yatırdığına dair makbuz sureti başvuru formuna eklenecektir. Başvuru formları ilgili teşkilat kademesince Gelen Evrak kayıt defterine tarih ve sıra numarası verilmek suretiyle kaydedilecek ve aday başvurusunu yapana, başvurunun alındığına dair tarih ve sıra

2 numarasını gösterir Alındı Belgesi imzalanıp mühürlenmek suretiyle verilecektir (EK.1) 4. BAŞVURUYA EKLENECEK BELGELER 1) Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi (Milletvekili adaylığı için olduğu belirtilecek ve Adliyeden alınacak), 2) Diploma sureti, (Başvuru sırasında parti yetkilisi tarafından aslı görülmek suretiyle onaylanacak) 3) Nüfus Kayıt Örneği (T.C. Kimlik Numarası bulunacak ve Nüfus Müdürlüklerinden alınacak), 4) Askerlik durum belgesi, 5) Banka dekontu (Başvuru aidatının yatırıldığına dair), 6) 2 adet vesikalık fotoğraf, 7) Adaylık için istifası zorunlu olan kimselerin, ilgili mercilere sunulmuş istifa veya emeklilik dilekçelerinin fotokopisi 5. BAŞVURU AİDATI 5.1. Adaylık başvurusu yapan erkeklerden TL., kadınlardan TL. başvuru aidatı alınır Engel oranı % 40 ve üzerinde olan engellilerden başvuru aidatı alınmaz. (Metnin sonundaki açıklama notuna bakınız.) 5.3. Başvuru aidatı, Vakıflar Bankası, Ankara Yenişehir Şubesinin TR nolu AK PARTİ Genel Merkez hesabına yatırılacaktır. Banka dekontunda aday adayının T.C.Kimlik numarası ve adresi de yazılacaktır İl Başkanlıklarınca banka hesabı dışında başvuru aidatı tahsil edilmeyecektir Adaylık başvurusunda bulunan ve aidat yatırması gereken kimselerden, Parti hesabına yatırılan başvuru aidatını aday olamaması durumunda geri talep etmeyeceğine dair TAAHHÜTNAME alınıp, başvuru formuna eklenecektir (EK:2). 6. BAŞVURU ŞARTLARI 6.1. Anayasa nın 76. ve Milletvekili Seçimi Kanunu nun 10 ve 11. maddelerinde belirtilen nitelikleri taşıyan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Partimizden adaylık başvurusunda bulunabilirler Başka bir siyasi partinin üyesi olup da partimizden adaylık başvurusunda bulunmak isteyen kimselerin, üye oldukları siyasi partiden istifa ettiklerine dair noter marifetiyle gönderilmiş istifa bildirimlerini de başvuru formuna eklemeleri zorunludur ADAY ADAYI OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ KANUNİ ŞARTLAR Milletvekili adaylık başvurusunda bulunacak kimselerin, 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanununun 10. ve 11. maddelerine göre aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:

3 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yaşını doldurmuş olmak (7 Nisan 2015 günü itibarıyla), 3. En az ilkokul mezunu olmak, 4. Kısıtlı olmamak, 5. Yükümlü olduğu askerlik hizmetini yapmış olmak (muaf olanlar aday olabilir), 6. Kamu hizmetinden yasaklı olmamak, sayılı Türk Ceza Kanunu nun 53/1-(a-b) hükmüne göre, a) Sürekli, süreli veya geçici bir kamu görevinin üstlenilmesinden; bu kapsamda, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliğinden veya Devlet, il, belediye, köy veya bunların denetim ve gözetimi altında bulunan kurum ve kuruluşlarca verilen, atamaya veya seçime tâbi bütün memuriyet ve hizmetlerde istihdam edilmekten, b) Seçme ve seçilme ehliyetinden ve diğer siyasî hakları kullanmaktan, yasaklanmış olmamak, 8. Taksirli suçlar hariç, toplam bir yıl veya daha fazla hapis veya süresi ne olursa olsun ağır hapis cezasına hüküm giymiş olmamak, 9. Affa uğramış olsalar bile; a. Basit ve nitelikli zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı suçlar ile istimal ve istihlak kaçakçılığı dışında kalan kaçakçılık suçları, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma veya Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından biriyle mahkum olmamak, b. Türk Ceza Kanununun İkinci Kitabının, birinci babında yazılı suçlardan veya bu suçların işlenmesini aleni olarak tahrik etme suçundan mahkum olmamak, c. Terör eylemlerinden mahkum olmamak, d. Türk Ceza Kanununun 536 ncı maddesinin birinci, ikinci ve üçüncü fıkralarında yazılı eylemlerle aynı Kanunun 537 nci maddesinin birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci fıkralarında yazılı eylemleri siyasi ve ideolojik amaçlarla işlemekten mahkum olmamak ADLİ SİCİL KAYDINDA SABIKASI BULUNAN ADAY ADAYLARININ; sayılı Milletvekili Seçimi Kanununun 11. maddesi (f) fıkrasında belirtilen suçlardan ve (e) fıkrasında söz edildiği gibi taksirli suçlar hariç bir yıl veya daha fazla hapis veya süresi ne olursa olsun ağır hapis cezasına hüküm giymiş olanların, kesinleşmiş cezalarının infazından sonra, 765 sayılı Türk Ceza Kanununun 121., 122., 123., 124. veya 5352 sayılı Adli Sicil Kanununun 13/A maddelerine göre mahkumiyet kararlarına ilişkin olarak ayrı ayrı Memnu Hakların İadesi [kesinleşme şerhli (açıklamalı)] kararlarının onaylı bir örneğini, 2- Yine, 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanununun 11. maddesinin (f) fıkrasında yazılı suçlardan ve (e) fıkrasında belirtilen taksirli suçlar hariç bir yıl veya daha fazla hapis veya süresi ne olursa olsun ağır hapis cezasına hüküm giymiş olup da cezaları ertelenmiş olanların, 765 sayılı Türk Ceza Kanununun 95/II. maddesine göre, hüküm tarihinden itibaren beş yıl içinde, başka bir suçtan hüküm giymemiş olduklarını kanıtlayabilmeleri için söz konusu tecilli mahkumiyet [kesinleşme şerhli (açıklamalı)] kararlarının onaylı bir örneğini, sayılı Türk Ceza Kanunu uyarınca, taksirli suçlar hariç 1 yıl veya daha fazla veya 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanununun 11/f maddesinde belirtilen suçlardan kesinleşmiş hapis cezası

4 bulunanların bu cezalarının infaz edildiğine veya infaz edilmiş sayıldığına dair belgeyi, Başvuru formuna eklemeleri zorunludur ADAY OLAMAYACAKLAR: 1. Yukarıda belirtilen kanuni şartları taşımayanlar, 2. AK PARTİ Tüzüğüne göre yetkili parti disiplin kurullarının kararı ile Partimizden ihraç edilenler, 3. AK PARTİ Genel Merkezi tarafından Tüzükte öngörülen sebeplerle işten el çektirilmesine karar verilen teşkilat kademe yönetim kurulları ve başkanları ile disiplin kurulu başkan ve üyeleri, Partimizden Milletvekili adayı olamazlar ADAYLIK İÇİN İSTİFASI GEREKENLER 1- Aday olmak isteyen; a) Hâkimler ve savcılar, b) Yüksek yargı organları mensupları, c) Yüksek öğretim kurumlarındaki öğretim elemanları, d) Yükseköğretim Kurulu üyeleri, e) Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyeleri, f) Kamu kurumu ve kuruluşlarının memur statüsündeki görevlileri ile yaptıkları hizmet bakımından işçi niteliği taşımayan diğer kamu görevlileri, g) Belediye başkanları, h) Subaylar ile astsubaylar, i) Siyasi partilerin il ve ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri, j) Belediye meclisi üyeleri, k) İl genel meclisi üyeleri, l) Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile sendikalar, kamu bankaları ile üst birliklerin ve bunların üst kuruluşlarının ve katıldıkları teşebbüs veya ortaklıkların yönetim ve denetim kurullarında görev alanlar en geç 10 Şubat 2015 Salı günü saat 17.00'ye kadar 2839 sayılı Kanun'un 18. maddesi uyarınca görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmak zorundadır. 2- Kamu görevlilerinden emeklilik dilekçesi verip aday olacakların da, en geç 10 Şubat 2015 Salı gününden geçerli olmak üzere emeklilik isteğini belirten dilekçelerini en geç 10 Şubat 2015 Salı günü saat ye kadar vermeleri gerekmektedir Adaylık başvurusunda bulunan kimsenin Partimiz üyesi olması zorunlu değildir.

5 7) BAŞVURULARIN GENEL MERKEZE GÖNDERİLMESİ İl başkanlıklarına yapılan aday adaylığı başvuruları aşağıdaki şekilde Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı (SKM Başkanlığı)na teslim edilecektir Dosyaların Hazırlanması 1- İl başkanlıklarına yapılan başvuruların tamamı evrak asıllarıyla birlikte her bir başvuru ayrı bir şeffaf dosyaya konulmak suretiyle klasörlere aday adaylarının ad ve soyadına göre alfabetik sırada düzenli biçimde yerleştirilecek ve klasörün üzerine o İl in büyük harflerle adı yazıldıktan sonra aday adaylarının alfabetik sırada ad ve soyadı listesi eklenecektir. 2- Birden fazla klasör kullanılan durumlarda klasörlere numara verilecek ve İl adı her klasör üzerine yazılacaktır. Bu durumda aday adaylarının ad ve soyadı listesi sadece 1. klasöre konulacaktır. İstanbul, İzmir ve Ankara da başvurular her bir seçim çevresi için ayrı ayrı yukarıda belirtilen usule göre düzenlenecektir. Örneğin; İstanbul 1 Nolu Seçim Çevresi Aday Adaylığı Başvuruları. Tasnif, aday adaylarının 1.tercihlerine göre yapılacaktır. Aday adaylığı başvuru formlarının birer fotokopisi alınarak İl başkanlıklarınca muhafaza edilecektir. Genel Merkez e doğrudan yapılan aday adaylığı başvurularının birer sureti de teslimat sırasında İl başkanlıklarına Genel Merkez ce verilecektir Dosyaların Genel Merkeze Teslimi 1- Yukarıda belirtilen usul ve esaslara göre hazırlanan başvuru dosyaları, İl Başkanı veya İl Seçim İşleri Başkanı ile İl Sekreteri tarafından en geç 23 Şubat 2015 Pazartesi günü saat e kadar Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı (SKM. Başkanlığı)na ALINDI BELGESİ karşılığında bizzat teslim edilecektir. 2- Zorunlu hallerde teslimat şartları için Genel Merkez SKM Başkanı ile görüşülecektir. 3- Başvuru dosyalarında tüm evrakların eksiksiz olduğu kontrol edilecektir. ENGELLİLERLE ALAKALI NOT : 01/7/2005 tarih ve 5378 sayılı Engelliler Hakkında Kanunun 3.maddesinin (c) bendinde; engelli: Fiziksel, zihinsel, ruhsal ve duyusal yetilerinde çeşitli düzeyde kayıplarından dolayı topluma diğer bireyler ile birlikte eşit koşullarda tam ve etkin katılımını kısıtlayan tutum ve çevre koşullarından etkilenen birey, olarak tanımlanmıştır. Engellilere sağlanan hak ve hizmetlerden faydalanmak için Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmeliğe uygun olarak sağlık kurulu raporu alınması gerekmektedir. Engelli Sağlık Kurulu Raporunda engel oranı % 40 ve üzeri olması durumunda ülkemizde engellilere yönelik hak ve hizmetlerden yararlanabilmektedir. Bu sebeplerle; aday adaylığı müracaatlarında Kanunen engelli statüsünde olan kimselerden başvuru aidatı alınmayacaktır.ancak bu kimselerin;duruma dair Sağlık Kurulu Raporu veya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri tarafından verilen Engelli Kimlik Kartı suretini ibraz etmeleri şarttır. Engelli kimlik kartı, doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle meydana gelen bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini yüzde kırk (% 40) veya daha yüksek bir oranda kaybeden ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan engelli bireylere verilmektedir. EKLER 1-ALINDI BELGESİ (Bu belgeler, İl Başkanı veya İl Seçim İşleri Başkanı ya da İl Sekreterlerince imzalanacaktır.)

6 2-TAAHHÜTNAME 3-ADAY ADAYLIĞI BAŞVURU FORMU ALINDI BELGESİ 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ADAY ADAYININ: Adı Soyadı: Aday Adayı Olduğu İl Seçim Çevresi:.. Başvuru Nosu:.. Başvuru Tarihi:../02/2015 BELGEYİ DÜZENLEYENİN: Adı ve Soyadı: TAAHHÜTNAME ADALET VE KALKINMA PARTİSİ GENEL BAŞKANLIĞI NA 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, aday adaylığı başvurusu için partinizin hesabına yatırmış olduğum başvuru aidatını, adaylığım uygun bulunmadığı takdirde hiçbir şekilde geri talep etmeyeceğimi, kabul ve taahhüt ederim. ADAY ADAYININ: Adı ve Soyadı:.. BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

ADAYLIK BAġVURULARINA DAĠR USUL VE ESASLAR

ADAYLIK BAġVURULARINA DAĠR USUL VE ESASLAR 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Uygulanacak ADAYLIK BAġVURULARINA DAĠR USUL VE ESASLAR 1. BAġVURU TARĠHLERĠ BaĢvurular 31 Ağustos 2015 (Pazartesi) ile 3

Detaylı

ADAYLIK Ġġ VE ĠġLEMLERĠNE DAĠR USUL VE ESASLAR

ADAYLIK Ġġ VE ĠġLEMLERĠNE DAĠR USUL VE ESASLAR ADAYLIK Ġġ VE ĠġLEMLERĠNE DAĠR USUL VE ESASLAR (31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli Ġdareler Genel Seçimlerinde) 1. BAġVURU TARĠHLERĠ: Aday adaylığı başvuruları aşağıda gösterilen tarihler arasında

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU Turkish Athletic Federation

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU Turkish Athletic Federation Sayı : TAF/1509 01 Nisan 2016 Konu : Hakem Kursu GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE. İlgi : Nevşehir Gençlik Hzm. ve Spor İl Md.lüğünün 29.03.2016 tarih ve 1178 sayılı yazısı. 1. İlgi yazıyla Nevşehir

Detaylı

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Karar No : 308

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Karar No : 308 - K A R A R - 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Geçici 21. maddesinin (A) fıkrasında; Türkiye Büyük Millet Meclisinin 27 nci Yasama Dönemi milletvekili genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi

Detaylı

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARI PROSEDÜRÜ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARI PROSEDÜRÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARI PROSEDÜRÜ 23 Haziran 2016 Versiyon 1.2 Mevzuat ve Uyum 1 İÇERİK 1) AMAÇ... 3 2) YÖNETİM KURULU YAPISI... 3 3) YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDE ARANAN ŞARTLAR...

Detaylı

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER DENİZ HARP OKULU DENİZ BİLİMLERİ VE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜSÜ (DEBİM) YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI 1. ASKER ADAYLAR: a. Muvazzaf subay olmak, ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER b. Yüksek

Detaylı

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Karar No : 307

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Karar No : 307 - K A R A R - 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Geçici 21. maddesinin (A) fıkrasında; Türkiye Büyük Millet Meclisinin 27 nci Yasama Dönemi milletvekili genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi

Detaylı

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1- SINAVIN AMAÇ ve KAPSAMI: T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Mühendislik branşlarında; 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adlî Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik

Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adlî Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adlî Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik Adalet Bakanlığından: Resmi Gazete Tarihi : 01/06/2005 Resmi Gazete Sayısı : 25832

Detaylı

Karar No : 1574 Karar Tarihi : 31/08/2015

Karar No : 1574 Karar Tarihi : 31/08/2015 Karar No : 1574 Karar Tarihi : 31/08/2015 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 104, 116 ve 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu nun 8. maddeleri uyarınca, Cumhurbaşkanınca Türkiye Büyük Millet

Detaylı

Yukarıdaki belgelerden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşımayanlara itibar edilmez.

Yukarıdaki belgelerden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşımayanlara itibar edilmez. Karar No : 477 Karar Tarihi : 18/03/2009 Kurulumuz Başkanlığına Demokrat Parti, Demokratik Toplum Partisi ve Saadet Partisi Genel Başkanlıkları tarafından verilen yazılarda; Toplumun büyük bir kesiminin

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 3/d maddesi ile 27/05/2010 tarih ve 27593 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tarımda iş Aracılığı Yönetmeliği kapsamında tarımda

Detaylı

İKİNCİ KISIM ÜÇÜNCÜ KISIM. PARTİ ÜYELİĞİ (SPK m: 6,7 7,12) BİRİNCİ BÖLÜM PARTİ TEŞKİLATI (SPK m:7)

İKİNCİ KISIM ÜÇÜNCÜ KISIM. PARTİ ÜYELİĞİ (SPK m: 6,7 7,12) BİRİNCİ BÖLÜM PARTİ TEŞKİLATI (SPK m:7) AK PARTİ TUZUGU 1 BİRİNCİ KISIM o^oı.^u GENEL ESASLAR Madde 1 - Partinin Adı Madde 2 - Kuruluşun Temel Dayanakları Madde 3 - Partinin Kısaltılmış Adı, Genel Merkezi ve Amblemi Madde 4 - Temel Amaçlar Madde

Detaylı

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Karar No : 292

T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU Karar No : 292 - K A R A R - 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Geçici 21. maddesinin (A) fıkrasında; Türkiye Büyük Millet Meclisinin 27 nci Yasama Dönemi milletvekili genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi

Detaylı

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1- SINAVIN AMAÇ ve KAPSAMI: T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Mühendislik branşlarında; 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi Planlanan Personel

Detaylı

T.C. BATMAN ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İLÂN

T.C. BATMAN ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI İLÂN T.C. ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ İLÂN Kanununa Göre İl Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, Batman ili

Detaylı

1 İnşaat Mühendisliği (2), Mimar (1), 3

1 İnşaat Mühendisliği (2), Mimar (1), 3 TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I. GENEL Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına sözlü giriş sınavı ile Genel İdari Hizmetleri sınıfı 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere aşağıda

Detaylı

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır. 03-15 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA İZMİR DE YAPILACAK OLAN SPOR MASÖRÜ YETİŞTİRME KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILACAK ŞARTLAR a) Spor Masörü Eğitim Kurslarına katılacaklarda aşağıdaki şartlar aranır. b)

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BAŞKAN ADAYLARI 3 Mart 2018 tarihinde (çoğunluk sağlanamadığı takdirde 4 Mart 2018 tarihinde) yapılacak 4. Olağan Seçimli Genel Kurulda Federasyon Başkanlığına aday olacaklarda aranacak şartlar ve istenen

Detaylı

BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ

BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ HUKUK MAHKEMELERİ İÇİN BİLİRKİŞİ İLAN METNİ 12/01/2011 tarih ve 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunun 268 inci maddesinin üçüncü fıkrasına göre hazırlanan 08/04/2012 tarih ve 28258 sayılı resmi gazetede

Detaylı

PETROL-İŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİ SEÇİM YÖNETMELİĞİ

PETROL-İŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİ SEÇİM YÖNETMELİĞİ PETROL-İŞ İŞYERİ TEMSİLCİLERİ SEÇİM YÖNETMELİĞİ 1. Amaç 2. Temsilcinin Niteliği 3. Temsilci Sayısı, Görev Süresi ve Yetkisi 4. Temsilci Seçim Takvimi ve Hazırlıkları 5. Seçim Listeleri 6. Temsilci Seçim

Detaylı

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015 T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015 http://artvin.meb.gov.tr/ 1 Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci 03

Detaylı

T.C. KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU T.C. KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 Öğretim yılı 2.Dönem Ders Ücreti Karşılığı Öğretmenlik

Detaylı

2015 YILI 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER

2015 YILI 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER 2015 YILI 25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER A- İLGİLİ MEVZUAT Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 76. maddesinin son fıkrasında; hâkimler ve savcılar,

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI 1-GENEL ŞARTLAR Yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına başvuru genel şartları şunlardır: a) Yabancı uyruklu olmak,(uyruğu

Detaylı

2016 YILI 3.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, DİŞ TABİBİ VE UZMAN DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL)

2016 YILI 3.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, DİŞ TABİBİ VE UZMAN DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) 2016 YILI 3.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, DİŞ TABİBİ VE UZMAN DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1 ile 10.07.2015

Detaylı

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR 2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, b) Lise ve dengi okul mezunu olmak veya Lise 4.sınıfta okuyor olmak,

Detaylı

Adaylık iş ve işlemleri, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca yürütülmektedir.

Adaylık iş ve işlemleri, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca yürütülmektedir. CUMHURİYET HALK PARTİSİ İL/İLÇE BAŞKANLIKLARI NA 1 Kasım 2015 Günü yapılacak Milletvekili Genel Seçiminde, milletvekili adaylarının hangi usul ve esaslarla belirleneceği konusu, 23 Ağustos 2015 tarihli

Detaylı

T.C. KİLİS VALİLİĞİ GKK ALIMI BAŞVURU SEÇME SINAVLARI KILAVUZU

T.C. KİLİS VALİLİĞİ GKK ALIMI BAŞVURU SEÇME SINAVLARI KILAVUZU T.C. KİLİS VALİLİĞİ GKK ALIMI BAŞVURU VE SEÇME SINAVLARI KILAVUZU 2015 BAŞVURULAR 11 ARALIK 21 ARALIK 2015 TARİHLERİ ARASINDA KİLİS VALİLİĞİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE İL MERKEZ JANDARMA KOMUTANLIĞINA YAPILACAKTIR.

Detaylı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan: TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI VE FON UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan: TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI VE FON UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan: TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU FON DENETÇİ YARDIMCILIĞI VE FON UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam

Detaylı

BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI

BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi Planlanan Personel Sayısı Bilgi Teknolojileri

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YUNUS EMRE MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 302.01 Yeni Kayıt ÖSYS sınav sonuçlarına göre yerleştirilen öğrencinin kaydının yapılması 1- Lise Diplomasının aslı 2-12 Adet Fotoğraf 3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 4-Askerlik Durumunu Gösterir Belge (erkek

Detaylı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KAYIT TAKVİMİ

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KAYIT TAKVİMİ ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KAYIT TAKVİMİ Başvuru Ücretinin Bankaya Yatırılması 13-Ağustos-7 Eylül 2012 Başvuruların

Detaylı

2016 YILI İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

2016 YILI İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 YILI İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi

Detaylı

YATAY GEÇİŞ İKTİSAT FAKÜLTESİ UYGULAMA İLKELERİ ÇALIŞMASI HAZİRAN 2016

YATAY GEÇİŞ İKTİSAT FAKÜLTESİ UYGULAMA İLKELERİ ÇALIŞMASI HAZİRAN 2016 YATAY GEÇİŞ İKTİSAT FAKÜLTESİ UYGULAMA İLKELERİ ÇALIŞMASI HAZİRAN 2016 TANIMLAR Yatay Geçiş: Bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan öğrencinin aynı düzeydeki diğer diploma programlarında öğrenime devam

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 12 KASIM 2016 CUMARTESİ DUYURU Duyuru No : 05 Konu : Federasyon Başkanı Adaylığı ile ilgili hususlar 10.10.2016 Türkiye Otomobil Sporları

Detaylı

2014 YILI MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER

2014 YILI MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER 2014 YILI MAHALLİ İDARELER SEÇİMİNDE ADAY OLMAK İSTEYEN KAMU GÖREVLİLERİYLE İLGİLİ REHBER A- İLGİLİ MEVZUAT Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 76 ncı maddesinin son fıkrasında; hakimler ve savcılar, yüksek

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İLANI İLAN TARİHİ : 08.03.2016 SON BAŞVURU TARİHİ : 22.03.2016 SINAV TARİHİ : Görevde Yükselme Sınavının tarih, yer ve saati ayrıca

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS) GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam edilmek üzere, Uzman Yardımcıları alınacaktır.

Detaylı

2016 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları kadrolarında çalışmakta olan personel hariç olmak üzere, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MYO HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (2016) SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İlk Kayıt 1- ÖSYS Sonuç Belgesi 2- Öğrenci

Detaylı

ZİRAAT FİNANS GRUBU ZİRAAT BANKASI AVUKAT İŞE ALIM SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI

ZİRAAT FİNANS GRUBU ZİRAAT BANKASI AVUKAT İŞE ALIM SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI ZİRAAT FİNANS GRUBU ZİRAAT BANKASI AVUKAT İŞE ALIM SINAVI BAŞVURU KOŞULLARI Bankamız Hukuk Müşavirliği ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı nda görevlendirilmek üzere 50 Avukat istihdam edilmesi planlanmaktadır.

Detaylı

KAYMAKAM TANIM. Kaymakam ilçenin genel yönetiminden sorumlu olan, devleti ilçede temsil eden, ilçenin en büyük devlet görevlisidir.

KAYMAKAM TANIM. Kaymakam ilçenin genel yönetiminden sorumlu olan, devleti ilçede temsil eden, ilçenin en büyük devlet görevlisidir. TANIM Kaymakam ilçenin genel yönetiminden sorumlu olan, devleti ilçede temsil eden, ilçenin en büyük devlet görevlisidir. A- GÖREVLER Kaymakam görevlerini bağlı olduğu ildeki valinin denetimi altında yürütür.

Detaylı

ASLANAPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

ASLANAPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER S. NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ASLANAPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Denklik İşleri Yurtdışı Eğitim Denkliği

Detaylı

Milletvekili Adaylığı

Milletvekili Adaylığı Milletvekili Adaylığı Av. Çağlar ÇAĞLAYAN* * Ankara Barosu. Av. Çağlar ÇAĞLAYAN SUNUŞ Demokrasiler cumhuriyetlerin, seçimler ise demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarıdır. İnsanlık, sınırların ve nüfusların

Detaylı

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanan 2014 yılında Yeni

Detaylı

TÜRKĠYE TARIM KREDĠ KOOPERATĠFLERĠ MERKEZ BĠRLĠĞĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKĠYE TARIM KREDĠ KOOPERATĠFLERĠ MERKEZ BĠRLĠĞĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĠYE TARIM KREDĠ KOOPERATĠFLERĠ MERKEZ BĠRLĠĞĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI GĠRĠġ SINAVI ĠLANI TÜRKĠYE Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 20 (Yirmi)

Detaylı

SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI

SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI 2017 HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI İLANI Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi

Detaylı

ŞARKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KANTİN İHALESİ ŞARTNAMESİ

ŞARKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KANTİN İHALESİ ŞARTNAMESİ MADDE 1. İş Sahibi İdareye İlişkin Belgeler a. İdarenin Adı : Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü b. Adres : İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Şarköy /Tekirdağ c. Telefon : 0282 518 10 09 MADDE

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE Amaç ve Kapsam MADDE 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203-1336 / 012221 28 KASIM 2006 Konu : Okutmanlık Sınavı GENELGE 2006 / 94 İlgi: a) 03 Temmuz 2003 tarih ve 25157

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI 2 ADI Geçici Teminatın İade Edilmesi Kesin Teminatın İade Edilmesi - Dilekçe (Nakit Teminatların İadesinde Dilekçeye Banka Hesap Bilgileri ve Vergi

Detaylı

Kamu Hizmetlerine Girme Hakkı nı düzenleyen Anayasa nın 70. maddesi şöyledir:

Kamu Hizmetlerine Girme Hakkı nı düzenleyen Anayasa nın 70. maddesi şöyledir: Beşinci Ders: Kamu Hizmetine Giriş Dersin Amacı Bu dersin amacı, kamu hizmetine girişte aranan şartlar, hizmete alma politikaları, sınavlar, adaylık ve asaleten atanma konularında bilgiler vermektir. Dersin

Detaylı

KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI KAMU HİZMETİ KOMİSYONU BAŞKANLIĞI Sayı: KHK/0/00/2/90/13-A/15 18 Ağustos, 2015 KHK/0/00/6/89/9-A/15 GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ İLANI VE SINAVLARI DUYURUSU

Detaylı

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 HĠZMET ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) Adres DeğiĢikliği ĠĢlemleri 1- Dilekçe

Detaylı

KAHTA KAYMAKAMLIĞININ GEÇĠCĠ KÖY KORUCUSU ALIMI ĠLANI

KAHTA KAYMAKAMLIĞININ GEÇĠCĠ KÖY KORUCUSU ALIMI ĠLANI KAHTA KAYMAKAMLIĞININ GEÇĠCĠ KÖY KORUCUSU ALIMI ĠLANI KAHTA KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURULUR ĠçiĢleri Bakanlığı Ġller Ġdaresi Genel Müdürlüğünün 24 Kasım 2015 tarihli, Sayı; 12229819-000-E.6169 sayılı ve Geçici

Detaylı

T.C. NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

T.C. NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C. NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Azatlı Belediye Başkanlığına ilk defa alınacak itfaiye eri alımı ilanı. Azatlı Belediye

Detaylı

AÇIKLAMALAR VE UYGULAMA DEĞİŞİKLİKLERİ

AÇIKLAMALAR VE UYGULAMA DEĞİŞİKLİKLERİ AÇIKLAMALAR VE UYGULAMA DEĞİŞİKLİKLERİ YMM Sınavı na Genel Hükümlere Göre Katılım 1) 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu nun Yeminli Mali Müşavir Olabilmenin

Detaylı

17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50572

17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50572 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50572 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009038 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-Dilekçe Aile ve Sosyal Politikalar 3-Adli sicil beyanı 1 Bakanlığı Tarafından Korunan 4-Sağlık beyanı Çocukların İstihdam

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/7 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/7 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/7 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

24.08.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=42578

24.08.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=42578 24.08.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=42578 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1001100 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde YILDIZ TEKNİK ara

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, ön lisans ve lisans programlarına devam eden öğrencilerin Karabük Üniversitesi ndeki

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM)

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM) a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARAR ÖRNEĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 11/10/2011 Toplantı Sayısı : 981 Karar Sayısı : 20167 20167- Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal

Detaylı

Doktora için ALES Puan Türü. Doktora (Yüksek Lisansa Dayalı) Ulusal Öğrenciler Açıklama. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler

Doktora için ALES Puan Türü. Doktora (Yüksek Lisansa Dayalı) Ulusal Öğrenciler Açıklama. Tezli Yüksek Lisans ve. Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Tezli Yüksek Lisans ve Doktora için ALES Puan Türü T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

Madde 3 Bu Yönetmelik, 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununun 11 ve 26 ncı maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.

Madde 3 Bu Yönetmelik, 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanununun 11 ve 26 ncı maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır. 03.03.2004 Çarşamba Sayı: 25391 (Asıl) Devlet Bakanlığından: BIREYSEL EMEKLILIK ARACILARI HAKKINDA YÖNETMELIK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, bireysel

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ)

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER 1 Görev Sürelerinin Uzatılması 2 Görevlendirmeler 3 Ders Kayıtları 4 Valilik ve Diğer Kurumlarla

Detaylı

2015 Uzman Yardımcısı İşe Giriş Sınav Kılavuzu

2015 Uzman Yardımcısı İşe Giriş Sınav Kılavuzu 2015 Uzman Yardımcısı İşe Giriş Sınav Kılavuzu Yazılım Mühendisi - İş Analisti www.ziraatteknoloji.com Genel Bilgiler 1. İşe alım sınavı Yazılım Mühendisliği ve İş Analistliği görevlerini yürütecek uzman

Detaylı

T.C AMASYA İL ÖZEL İDARESİ (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü)

T.C AMASYA İL ÖZEL İDARESİ (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü) T.C AMASYA İL ÖZEL İDARESİ (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü) SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI A)İl Özel İdaresi Kanununun 36 ncı maddesi çerçevesinde; 5393 sayılı Belediyeler Kanununun 49. maddesi gereğince

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı Din Öğretimi Şube Müdürlüğü 2 2 Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü /A 6 4 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI T.C. HİZMET STANDARTLARI Sıra Hizmet Standardı Olan Birimler Sayı Din Öğretimi Şube Müdürlüğü 2 2 Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü 3 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü /A 6 4 İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü

Detaylı

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDARTEMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ

GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDARTEMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF STANDARTEMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU DEĞİŞİKLİĞİ Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Standart Emeklilik Yatırım Fonu tanıtım formunun (A.II.),

Detaylı

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI YARIġMA SINAVI ĠLANI 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri

Detaylı

Yazılım Mu hendisi - I ş Analisti Uzman Yardımcısı I şe Giriş Sınav Kılavuzu

Yazılım Mu hendisi - I ş Analisti Uzman Yardımcısı I şe Giriş Sınav Kılavuzu Yazılım Mu hendisi - I ş Analisti Uzman Yardımcısı I şe Giriş Sınav Kılavuzu İçindekiler Genel bilgiler Görev tanımları Adaylarda aranan şartlar Başvuru süreci Başvuru formu doldurulurken dikkat edilecek

Detaylı

UN VA NI AD ED İ. Avu kat. Avu kat TOPLAM 3

UN VA NI AD ED İ. Avu kat. Avu kat TOPLAM 3 AVUKATLIK GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - GENEL HUSUSLAR 1 - Teşekkülümüz merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 06.05.2015 tarih ve 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Elektrik İletim

Detaylı

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Ekonomi, İktisat, İşletme,

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Ekonomi, İktisat, İşletme, SIRA NO SINIFI KADRO UNVANI KADRO DERECESİ ADEDİ NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU Mardin ili, Nusaybin Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam

Detaylı

AVUKAT KİMLİKLERİNİN HAVAALANLARINDA DA GEÇERLİ OLDUĞUNA DAİR YAZIŞMALAR

AVUKAT KİMLİKLERİNİN HAVAALANLARINDA DA GEÇERLİ OLDUĞUNA DAİR YAZIŞMALAR 5Resmi Yazışmalar AVUKAT KİMLİKLERİNİN HAVAALANLARINDA DA GEÇERLİ OLDUĞUNA DAİR YAZIŞMALAR Baromuz, havaalanlarında avukat kimlik belgesinin bazı havayolu şirketlerince geçerli kimlik olarak kabul edilmediğinin

Detaylı

MUĞLA VALİLİĞİ MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBESİ HİZMET STANDARTLARI

MUĞLA VALİLİĞİ MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBESİ HİZMET STANDARTLARI MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DİN ÖĞRETİMİ ŞUBESİ HİZMET STANDARTLARI ADI Yurt Dışından Gelen ve İmam Hatip Okullarına Kayıt Yaptırmak İsteyen Ortaöğretim Öğrencilerinin Öğrenim Belgelerinin Denkliklerinin

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 2017 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları TÜRÜ / DERECE ALES PUANI (%50)

Detaylı

TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU BADMİNTON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ

TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU BADMİNTON FEDERASYONU BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ BAŞKANLIĞI ADAYLIK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ BAŞKAN ADAYLARINDA ARANACAK ŞARTLAR a) T.C. VatandaĢı olmak, b) En az lise mezunu olmak, c) KesinleĢmiĢ sigorta veya vergi borcu nedeniyle takibata uğramamıģ olmak,

Detaylı

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ VE KAPSAM,

Detaylı

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ADI TANIMI DAYANAĞI SUNUM SÜRECİNDE 1 İlk Kayıt İşlemleri ÖSS,DGS.YÇS,YÖS,TCS,İKB, diğer burslular sınavları ile ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrenciler. 1-Lise Diploması 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi 3-12

Detaylı

Kesin Kayıt veya Yedek Kayıt Tarihlerinde DİPLOMA / GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİ Henüz Alamayanlar İçin Geçerlidir

Kesin Kayıt veya Yedek Kayıt Tarihlerinde DİPLOMA / GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİ Henüz Alamayanlar İçin Geçerlidir YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANANLAR İÇİN KONTENJAN SAYILARI ANABİLİM DALLI YEDEK KONTENJAN İSTATİSTİK 1 İŞ GÜVENLİĞİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI (2. ÖĞRETİM)

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2010/4 TERCİH KILAVUZU T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı

Detaylı

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KAPADOKYA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı Kapadokya Meslek Yüksekokulu öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve

Detaylı

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ 34. ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1. Bu Yönergenin amacı, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokuluna kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor ve kültürel

Detaylı

GİRESUN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU

GİRESUN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU Ek Yerleştirme No: 2016-7 GİRESUN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU İlimiz, 5258 sayılı Aile Hekimliği Uygulaması Hakkında Kanun gereği 14/06/2010 tarihinde

Detaylı

TÜRK HUKUKUNDA MELEK YATIRIMCI

TÜRK HUKUKUNDA MELEK YATIRIMCI TÜRK HUKUKUNDA MELEK YATIRIMCI I. Melek Yatırımcı Kimdir? Melek yatırımcı, henüz başlangıç aşamasında olan (Start-up) girişimlerin büyümesi ve gelişmesi için onlara sermaye ve bilgi birikimi desteği sağlayan

Detaylı

20.11.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=44506

20.11.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=44506 20.11.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=44506 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1002997 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN İLAN

T.C. BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN İLAN T.C. BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU Karar No Evrak No Konu: 2015/ 520 2290570100 BİLECİK ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN İLAN 17.12.2004 tarihli

Detaylı

Dilekçe hakkı nasıl kullanılır?

Dilekçe hakkı nasıl kullanılır? Yurttaş olma-yurttaşlıktan çıkma nasıl gerçekleşir? Çifte yurttaşlık nedir? Yurttaşlık ilişkileri, kişileri devlete bağlayan siyasi ve hukuki bir bağ olarak doğumuna, hükümet ve mahkeme kararlarına göre

Detaylı

T.C GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINDAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ÖN ELEME VE GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU I-GENEL BİLGİLER

T.C GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINDAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ÖN ELEME VE GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU I-GENEL BİLGİLER T.C GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINDAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ÖN ELEME VE GÜMRÜK MÜŞAVİR YARDIMCILIĞI SINAV DUYURUSU I-GENEL BİLGİLER 4458 sayılı Gümrük Kanunu hükümlerine göre yapılacak olan Gümrük Müşavirliği

Detaylı

30.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50103

30.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50103 30.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50103 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008569 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı