TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN"

Transkript

1 TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 3/d maddesi ile 27/05/2010 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tarımda iş Aracılığı Yönetmeliği kapsamında tarımda iş ve işçi bulma aracısı olarak faaliyette bulunmak isteyen gerçek kişiler ile tüzel kişiler; izin almak üzere aşağıda yer alan bilgi ve belgelerle birlikte, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) il müdürlüklerine başvuracaklardır. 1- BAŞVURU KOŞULLARI Aracılık yapacak gerçek kişiler ile tüzel kişileri idare, temsil ve ilzama yetkili kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır: a) Türk vatandaşı olmak ve 18 yaşını bitirmiş olmak, b) Kamu haklarından yoksun bulunmamak, c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, ç) En az ilkokul mezunu olmak (27 Mayıs 2010 tarihinden önce izin almış olan ve halen aktif olan aracıların izin yenilemelerinde bu şart aranmaz) Ayrıca, Kurumca belirlenen miktardaki masraf karşılığının (2012 yılı için 110 TL) yatırılması ve tüzel kişilerce şirket kuruluş sözleşmesinin yayımlandığı ticaret sicil gazetesinin bir örneğinin Kuruma ibraz edilmesi şarttır. Haklarında izinsiz olarak tarımda iş ve işçi bulma aracılığı nedeniyle idari para cezası uygulanan gerçek ve tüzel kişilere idari para cezaları tahsil edildikten sonra izin verilecektir. Başvurular Kuruma şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılabilir.

2 Kaymakamlık ya da diğer resmi mahalli birimler tarafından tarım aracılarından alınan belgelerin toplu olarak Kuruma gönderilmesi ile de başvuru yapılabilir. Bu durumda izin belgeleri ilgili mahalli birime gönderilir ve izin belgeleri imzaları karşılığı tarım aracılarına verilir. İzin belgelerinin teslim alındığına ilişkin imzalar Kuruma gönderilir. Tarım aracıları da kendi aralarında imza karşılığı yetki verdikleri kişi aracılığıyla toplu başvuru yapabilir ve izin belgelerini teslim alabilirler. Yetki verilen kişi tarafından izin belgelerinin teslim alındığına ilişkin imzalar Kuruma gönderilir. 2- KURUMA DOĞRUDAN YAPILAN BAŞVURULARIN ALINMASI Tarımda iş ve işçi bulma izni almak için Başvuru Formu veya Tarım Aracısı Toplu Başvuru ve Yetkili Atama Formu ekinde aşağıdaki belgelerin Kurum il/şube müdürlüğüne ibraz edilmesi gerekmektedir: a) Yetkili kişiye ait T.C. kimlik numarası beyanı. (Bu hususta beyan alınması esas olmakla birlikte ihtiyaç duyulması halinde nüfus cüzdanı fotokopisi istenebilir) b) Gerçek kişiler ile tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili kişiye ait en az ilkokul/ilköğretim düzeyinde öğrenim belgesinin veya sürücü belgesi örneği, (27 Mayıs 2010 tarihinden önce izin almış olanlardan, aracılık görevini devam ettirdikleri sürece bu şart aranmaz). c) Tüzel kişilerce şirket kuruluş sözleşmesinin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi d) Gerçek kişiler ile tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili kişiye ait imza sirküleri. Gerçek kişiler için Kurumda imza örneği alınacaktır. Tüzel kişileri temsil ve ilzama yetkili kişiler için ise imza sirküleri istenilecektir. e) İki adet vesikalık fotoğraf (bir tanesi izin belgesine yapıştırılacak) f) Masraf karşılığı (her başvuru sahibi için ayrı dekont yılı için 110 TL) g)türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından adli sicil kaydının olmadığına ilişkin beyan (Başvuru formu üzerinde).

3 3- TOPLU YA DA İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA İLE YAPILAN BAŞVURULARIN ALINMASI Kurum Internet sayfasında yayımlı bulunan Tarım Aracısı Başvuru Formu veya Tarım Aracısı Toplu Başvuru ve Yetkili Atama Formu ile aşağıdaki belgeler iadeli taahhütlü posta ile ilgili Kurum il/şube müdürlüğüne gönderilir. a) Gerçek kişi ya da tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili kişiye ait T.C. kimlik numarası b) Gerçek kişi ya da tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili kişiye ait en az ilkokul/ilköğretim düzeyinde öğrenim belgesinin veya sürücü belgesi örneği (27 Mayıs 2010 tarihinden önce izin almış olanlardan, aracılık görevini devam ettirdikleri sürece bu şart aranmaz) c) Tüzel kişilerce şirket kuruluş sözleşmesinin yayımlandığı ticaret sicil gazetesinin aslı veya noterden onaylı örneği, d) Gerçek kişiler ile tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili kişiye ait imza sirküleri, e) Masraf karşılığının Kurum hesabına yatırıldığını gösteren banka dekontu (her başvuru sahibi için ayrı dekont yılı için 110 TL) f) İki adet vesikalık fotoğraf (bir tanesi izin belgesine yapıştırılacak) g) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından adli sicil kaydının olmadığına ilişkin beyan (Başvuru formu üzerinde). Başvuru Formu, Kurum il müdürlüklerinden de temin edilebilir. Daha fazla bilgi için İŞKUR il müdürlüklerine başvurulabilir. İl Müdürlükleri adres ve telefonları ana sayfada yer almaktadır.

4 TARIMDA İŞ VE İŞÇİ BULMA ARACILARININ YÜKÜMLÜLÜKLERİ İLE İLGİLİ BİLGİ NOTU Aşağıda tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tarımda İş Aracılığı Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda tarım aracılarının yükümlülükleri yer almaktadır. Türkiye İş Kurumundan izin alan tarım aracıları bu yükümlülükler uymayı kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. 1-Kurumdan izin alınmadan aracılık yapılamaz. Bu yükümlülüğe uymayanlara 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi uyarınca Türkiye İş Kurumunca idari para cezası verilir. 2-Aracılık belgeleri üç yıl süre ile geçerlidir. Bu süre sonunda aracılığı sürdürmek isteyenlerin belgeleri, izinlerinin bitmesinden önceki bir ay içinde başvurması halinde izin yenileme masraf karşılığının yatırılması ve uygun görülmesi halinde üçer yıllık olarak Kurum tarafından yenilenir. İzin süresinin bitiminden sonraki yapılan başvurularda ise ilk defa izin alma şartları ve masraf karşılığı miktarı uygulanır. Geçerlilik süresi sona eren aracı belgesini yeniletmeden tarımda iş ve işçi bulma aracılığı yaptığı tespit edilenlere 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi uyarınca Türkiye İş Kurumunca idari para cezası verilir. Tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili kişinin değişmesi durumunda, eski aracı belgesi teslim alınarak, yenileme masraf karşılığının alınmasını müteakip yeni yetkili adına aracı belgesi düzenlenir. 3-Aracılık, yalnız aracılık belgesi almış olanlarca yapılır; başkasına devredilemez, vekâlet yoluyla da yürütülemez.

5 4-Aracılık yapmak üzere, izin verilen gerçek veya tüzel kişiler; a)işverenler ve işçiler ile örneği Yönetmelik ekinde bulunan sözleşmelerin birer örneğini düzenleme tarihinden itibaren ON İŞ GÜNÜ içinde onaylanmak üzere Kuruma ulaştıracaklardır. Bu yükümlülüğe uymayanlara Türkiye İş Kurumu Kanununun 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi uyarınca Türkiye İş Kurumunca idari para cezası verilir. b)işçilerden ücret almayacaklar, hizmetlerinin karşılığını yalnız işverenlerden isteyecekler, Kurumca onaylanmış bu sözleşmelerde gösterilen dışında, harç, masraf ve ücret alamayacaklardır. c)işçilere işe başlamadan önce yapılacak iş, ücret ve diğer hususlar hakkında gerekli bilgileri vereceklerdir, ç)işçilerin, konaklama yeri ile işyeri arasında uygun araçlarla güvenilir bir şekilde ulaşımının sağlanması hususunda işverenle birlikte doğrudan kontrol ve gözetim yapacaklardır. d)ücretlerin kararlaştırılan ödeme biçimine göre (günlük, haftalık, aylık, parça başına, götürü, vs.) işverence her işçinin kendisine ödenmesini sağlayacaklardır, e)işçilerin günlük brüt kazançları 4857 sayılı İş Kanununun 39 uncu maddesinde belirtilen asgari ücretin altında olmayacaktır. f)işçilerin barınma yerlerini, yeme ve yatma durumlarını sağlığa ve barınma koşullarına uygun biçimde sağlamak için mahalli mülki idare amirlikleri nezdinde gerekli başvuruları yaparak takip edeceklerdir. 5-Ücret ve çalışma koşulları ile karşılıklı yükümlülüklerin aracı, işveren ve işçiler arasında yazılı sözleşmelerle belirlenmesi zorunludur. 6-Ücretler kararlaştırılan ödeme biçimine göre işverence her işçinin kendisine ödenir.

6 7-Aracılar, yaptıkları çalışmalara ilişkin olarak; Kurum tarafından bildirilen tarihlerde ve Kuruma rapor vermek zorundadır. Bu yükümlülüğe uymayan tarım aracısına Türkiye İş Kurumu tarafından 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi uyarınca idari para cezası verilir. Bu raporun içeriği ve biçimi ekte verilen (Kurum Internet sayfasında yayımlanan) örneğe uygun olmak zorundadır. 8-Tarım aracıları Türkiye İş Kurumu tarafından istenilen bilgi ve belgeleri istenilen süre içerisinde Kuruma vermek zorundadır. Bu yükümlülüğe uymayan tarım aracısına Türkiye İş Kurumu tarafından 4904 sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 20 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi uyarınca idari para cezası verilir. 9-Tarım aracıları izin alırken Kuruma ibraz ettikleri bilgilerde ve tüzel kişi temsil ve ilzama yetkili kişide değişiklik olduğunda Kuruma bildirmek zorundadır. 10- Tarımda İş Aracılığı Yönetmeliğinin 14. maddesi çerçevesinde; a) Aranılan niteliklerin yitirilmesi b) İzin almak için Kuruma ibraz edilen belgelerin ve bilgilerin doğru olmadığının anlaşılması halinde, c) Kurum tarafından yapılacak denetimler ile mahalli mülki idare amirlerince yapılacak denetimler sonrasında aracılık yapmasında sakınca görülmesi halinde, d) Aracılık yetkisinin başkasına devredilmesi halinde, e) Aracı çalışma raporunun iki kez süresi içinde verilmemesi (aykırı ilk fiilde idari para cezası uygulanacak, fiilin ikinci tekrarında ise idari para cezası ile birlikte aracılık izni iptal edilecektir) f) Kurum tarafından yapılacak denetimler ile mahalli mülki idare amirlerince yapılacak denetimler sonrasında veya iş bulduğu işçilerden ücret aldığı tespit edilmesi halinde, aracıların izin belgeleri iptal edilir.

7 İzni iptal edilen aracılardan, bu maddenin 1(a), (b) ve (c) bentleri gereğince izni iptal edilenlere daha sonra aracılık izni için başvurmaları halinde izin verilmez. 2(d) bendi gereğince izni iptal edilenlere daha sonra aracılık izni için başvurmaları halinde 1 yıl süreyle izin verilmez. 3(e) bendi gereğince izni iptal edilenlere daha sonra aracılık izni için başvurmaları halinde 2 yıl süreyle izin verilmez. (f) bendi gereğince izni iptal edilenlere daha sonra aracılık izni için başvurmaları halinde 3 yıl süreyle izin verilmez. İzin süreniz... (Kurumca bildirilecek). tarihinde sona erecektir. Tarımda aracılık faaliyetine devam etmek istemeniz halinde... (Kurumca bildirilecek) tarihine kadar izin yenileme başvurusu yapmanız gerekmektedir. TÜRKİYE İŞ KURUMU istihdam.dairebsk@iskur.gov.tr

8 TARIM ARACISI BAŞVURU FORMU../. /20... TÜRKİYE İŞ KURUMU... MÜDÜRLÜĞÜNE Tarımda İş Aracılığı Yönetmeliği kapsamında şahsım/şirket adına tarımda iş ve işçi bulma aracısı izni almak istiyorum. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmadığımı ve adli sicil kaydımda, tarım aracısı olmama engel olabilecek herhangi bir sicilimin bulunmadığını beyan ederim. Arz ederim. İmza : Adı Soyadı : Şirket Adı : TC Kimlik No : Adres: Tel: Ekler: 1-Diploma/Sürücü belgesi örneği 2-İki adet vesikalık fotoğraf 3-Masraf karşılığı makbuzu 4-Ticaret sicil gazetesi (şirketler için)

9 TARIM ARACISI TOPLU BAŞVURU ve YETKİLİ ATAMA FORMU../. /20... TÜRKİYE İŞ KURUMU... MÜDÜRLÜĞÜNE Tarımda İş Aracılığı Yönetmeliği kapsamında tarımda iş ve işçi bulma aracısı izni almak istiyorum. Kurumunuza başvuru yapmak ve izin belgesi ile diğer evrakı tarafıma teslim etmek üzere... TC Kimlik No lu,... adlı kişi tarafımdan yetkili kılınmıştır. Söz konusu kişiye; 1-Diploma/Sürücü Belgesi Örneği 2-İki adet vesikalık fotoğraf 3-Masraf karşılığı olarak... TL teslim edilmiştir. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmadığımı ve adli sicil kaydımda, tarım aracısı olmama engel olabilecek herhangi bir sicilimin bulunmadığını beyan ederim. Adres: Tel: Arz ederim. İmza : Adı Soyadı : TC Kimlik No :

TARIMDA İŞ ARACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım aracılığı için izin

TARIMDA İŞ ARACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım aracılığı için izin TARIMDA İŞ ARACILIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım aracılığı için izin verilmesi ve bunların çalışma ve denetimi ile tarım aracısı,

Detaylı

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015

T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015 T.C. ARTVİN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2015 http://artvin.meb.gov.tr/ 1 Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci 03

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU Turkish Athletic Federation

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU Turkish Athletic Federation Sayı : TAF/1509 01 Nisan 2016 Konu : Hakem Kursu GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE. İlgi : Nevşehir Gençlik Hzm. ve Spor İl Md.lüğünün 29.03.2016 tarih ve 1178 sayılı yazısı. 1. İlgi yazıyla Nevşehir

Detaylı

T.C. KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU T.C. KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 Öğretim yılı 2.Dönem Ders Ücreti Karşılığı Öğretmenlik

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TUFANBEYLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI http://tufanbeyli.meb.gov.tr 13 Başvuru Süresi : 11/08/2015 tarihinde web sayfamızdan

Detaylı

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adlî Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik

Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adlî Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik Ceza Muhakemesi Kanununa Göre İl Adlî Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik Adalet Bakanlığından: Resmi Gazete Tarihi : 01/06/2005 Resmi Gazete Sayısı : 25832

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI YARIġMA SINAVI ĠLANI 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri

Detaylı

T.C. YENİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU Başvuru Süresi Başvurular 03/02/2016 tarihinden başlayıp 04/02/2016 Perşembe

Detaylı

TSK MÜHİMMAT AYIRMA VE AYIKLAMA TESİSİ MÜDÜRLÜĞÜ

TSK MÜHİMMAT AYIRMA VE AYIKLAMA TESİSİ MÜDÜRLÜĞÜ İşgücü İstemi (00003026915) Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir. Bu işgücü istemi, İŞKUR'un KIRIKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL

Detaylı

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARI PROSEDÜRÜ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARI PROSEDÜRÜ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YETKİ VE SORUMLULUK ESASLARI PROSEDÜRÜ 23 Haziran 2016 Versiyon 1.2 Mevzuat ve Uyum 1 İÇERİK 1) AMAÇ... 3 2) YÖNETİM KURULU YAPISI... 3 3) YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDE ARANAN ŞARTLAR...

Detaylı

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU KURUM VE ALINACAK POZİSYONA İLİŞKİN BİLGİLER Sınavı Açan Birim: Devlet Hava Meydanları İşletmesi

Detaylı

T.C. SEYHAN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS 2016 http://seyhan.meb.gov.tr/ 1 ELEKTRONİK BAŞVURU FORMUNU

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MÎLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU 2015-2016 Öğretim yılı Ders Ücreti Karşılığı Öğretmenlik Başvuru Kılavuzu,

Detaylı

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Derik Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI Isparta İli

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı:

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: TARIMDA Ġġ ARACILIĞI YÖNETMELĠĞĠ Resmi Gazete Tarihi: 27.05.2010 Resmi Gazete Sayısı: 27593 www.atacanosgb.com BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, tarım

Detaylı

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Uludere Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Bağcılar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Yönetmeliği

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı

ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI YÖNETMELİĞİ

ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 19.03.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28592 ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, özel istihdam

Detaylı

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI

SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU AYDIN SOSYAL GÜVENLĠK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ HĠZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 HĠZMET ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ) Adres DeğiĢikliği ĠĢlemleri 1- Dilekçe

Detaylı

DKK GÖLCÜK TERSANE KOMUTANLIĞI

DKK GÖLCÜK TERSANE KOMUTANLIĞI İşgücü İstemi (00003061246) Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir.

Detaylı

MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yayınlanma Tarihi: İşveren Statüsü. İş Tanımı

MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yayınlanma Tarihi: İşveren Statüsü. İş Tanımı Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Görüntülenme Sayısı 326 Çalışma Şekli Kamu Pozisyon 1 TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: KPSS ŞARTI ARANMAMAKTADIR. 1. 2527 sayılı Türk

Detaylı

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak.

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine

Detaylı

KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIM İLANI

KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIM İLANI KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIM İLANI T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı [KUZKA], TR82 Düzey 2 Bölgesi nde [Çankırı, Kastamonu, Sinop İlleri] kurulan bir bölgesel kalkınma ajansı olup; Ajansın

Detaylı

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI. Adedi Niteliği Cinsiyet. Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI. Adedi Niteliği Cinsiyet. Herhangi bir lisans programından mezun olmak. EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI Eyüpsultan Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Yönetmeliği

Detaylı

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU EK - 1 İSTANBUL MADEN VE METALLER İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel

Detaylı

TSK MÜHİMMAT AYIRMA VE AYIKLAMA TESİSİ MÜDÜRLÜĞÜ

TSK MÜHİMMAT AYIRMA VE AYIKLAMA TESİSİ MÜDÜRLÜĞÜ İşgücü İstemi (00003026709) Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir.

Detaylı

ASLANAPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

ASLANAPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER S. NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ASLANAPA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Denklik İşleri Yurtdışı Eğitim Denkliği

Detaylı

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 2014 YILI PLANLAMA İLANI KAPSAMINDA AÇILACAK ÖZEL SAĞLIK KURULUŞU BAŞVURU ŞARTLARI İLE HAK SAHİPLİĞİNİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanan 2014 yılında Yeni

Detaylı

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER DENİZ HARP OKULU DENİZ BİLİMLERİ VE MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜSÜ (DEBİM) YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI 1. ASKER ADAYLAR: a. Muvazzaf subay olmak, ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER b. Yüksek

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 12 KASIM 2016 CUMARTESİ DUYURU Duyuru No : 05 Konu : Federasyon Başkanı Adaylığı ile ilgili hususlar 10.10.2016 Türkiye Otomobil Sporları

Detaylı

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ AHİLER KALKINMA AJANSI AHİLER KALKINMA AJANSI 1 ÖZEL ÖĞRETİM KURUMU AÇILIŞ REHBERİ 1 GEREKLİ FORM, BELGE, RAPOR ve İZİN İŞLEMLERİ 2 3 BAŞVURU İŞLEMİ EVRAK VE BİNA İNCELEME

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; Genel Müdürlüğümüzün

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak

Detaylı

Kamu Hizmetlerine Girme Hakkı nı düzenleyen Anayasa nın 70. maddesi şöyledir:

Kamu Hizmetlerine Girme Hakkı nı düzenleyen Anayasa nın 70. maddesi şöyledir: Beşinci Ders: Kamu Hizmetine Giriş Dersin Amacı Bu dersin amacı, kamu hizmetine girişte aranan şartlar, hizmete alma politikaları, sınavlar, adaylık ve asaleten atanma konularında bilgiler vermektir. Dersin

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU KARAYAZI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO: HİZMET ADI: BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 Ücretli öğretmen

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZ İLE ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE DIŞ İNCELEME UZMANI ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN DUYURU Enstitümüz ile Eti Maden Ġşletmeleri Genel Müdürlüğü yapılan

Detaylı

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği ne Uzman Yardımcısı ve İdari Memur(Engelli) kadrolarıiçin aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde

Detaylı

T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI T.C. TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Türkiye İstatistik Kurumu merkez teşkilatı birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sıra No 1 2 SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sultangazi Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa

Detaylı

Sıralama Kriterlerinde Kullanılacak Talim ve Terbiye Kurulu nun 2014-Şubat tarihli ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI

Sıralama Kriterlerinde Kullanılacak Talim ve Terbiye Kurulu nun 2014-Şubat tarihli ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci T.C. DÖRTYOL KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS - 2016 http://dortyol.meb.gov.tr/

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi Planlanan Personel

Detaylı

İLLER BANKASI A.Ş. MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1. GENEL

İLLER BANKASI A.Ş. MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1. GENEL İLLER BANKASI A.Ş. MÜHENDİS VE TEKNİKER GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1. GENEL Bankaya giriş sınavı ile Genel Müdürlük ve Yurt İçi Hizmet Birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere Mühendis ve Tekniker

Detaylı

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Taşra Teşkilatına, 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ. Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014

T.C BURSA VALİLİĞİ. Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014 T.C BURSA VALİLİĞİ Osmangazi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ - 2014 http://osmangazi.meb.gov.tr http://www.memosmangazi.com

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

İŞKUR... İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İŞKUR... İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI İŞKUR... İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Vatandaşların,şikayet, bilgi ve belge talepleri (Bilgi Edinme Hakkı) Dilekçe

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI BAŞKAN ADAYLARI 3 Mart 2018 tarihinde (çoğunluk sağlanamadığı takdirde 4 Mart 2018 tarihinde) yapılacak 4. Olağan Seçimli Genel Kurulda Federasyon Başkanlığına aday olacaklarda aranacak şartlar ve istenen

Detaylı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI AŞ UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI AŞ UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI TÜRKİYE KALKINMA BANKASI AŞ UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI Türkiye Kalkınma Bankası Anonim Şirketine; - Siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ya da en az 4 yıllık

Detaylı

T.C SULUOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

T.C SULUOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü T.C SULUOVA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KILAVUZU AĞUSTOS 2015 http://suluova.meb.gov.tr Başvuru Süresi Görevlendirme Süreci

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS)

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) E-KPSS Nedir? E-KPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre yapılan

Detaylı

MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığından: MERKEZ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI Türkiye İstatistik Kurumu merkez teşkilatı birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MİLLİ SARAYLAR DAİRE BAŞKANLIĞI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge,

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016. 8. EVLİLİK TESCİLİ BAŞVURUSU (Yabancı Yerel Makamlar Önünde Evlilik Sonrasında)

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016. 8. EVLİLİK TESCİLİ BAŞVURUSU (Yabancı Yerel Makamlar Önünde Evlilik Sonrasında) T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2016 8. EVLİLİK TESCİLİ BAŞVURUSU (Yabancı Yerel Makamlar Önünde Evlilik Sonrasında) Başvuru şahsen ya da posta ile yapılabilmektedir. Başvuru İçin Gerekli Evraklar: 1. Başkonsolosluğumuza

Detaylı

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Bozyazı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN FINDIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 657 SAYILI KANUNUN 4/B MADDESİ KAPSAMINDA SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Detaylı

ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KÜTAHYA İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KÜTAHYA İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU KÜTAHYA İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İş kaybı tazminatı Kimlik, Talep dilekçesi Başvuruyu

Detaylı

T. C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI UZMAN VE DESTEK PERSONELİ ALIM İLANI

T. C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI UZMAN VE DESTEK PERSONELİ ALIM İLANI T. C. BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI UZMAN VE DESTEK PERSONELİ ALIM İLANI TR81 Düzey 2 Bölgesinde (Bartın, Karabük, Zonguldak) kurulmuş olan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına (BAKKA) 25.02.2006 tarih ve

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/7 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/7 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2009/7 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR

Detaylı

İHTİYAT SANDIĞI YASASI. Madde 10 (5) altında Yapılan Tüzük

İHTİYAT SANDIĞI YASASI. Madde 10 (5) altında Yapılan Tüzük İHTİYAT SANDIĞI YASASI ( 34/1993,65/1993, 1/1995, 18/2000, 25/2001, 50/2002, 47/2003, 68/2003 30/2004, 41/2004 ve 74/2007, 27/2008, 6/2010 ve 4/2012 Sayılı Yasalar) Madde 10 (5) altında Yapılan Tüzük Kuzey

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM)

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK AVUKAT (KADROLU) İLANI (2015 7. DÖNEM) a) Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN:

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: STAJYER SANATÇI VE TONMAYSTER GİRİŞ SINAVI İLANI Kurumumuz Ankara, İstanbul ve İzmir Radyolarında, istihdam edilmek üzere; sözlü-mülakat ve uygulamalı

Detaylı

MANİSA BAĞCILIK ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI

MANİSA BAĞCILIK ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMET ADI 1 Araştırma ve Üretim Faaliyetleri Sonucu Üretilen Ürünlerin Satışı a) Araştırma ve üretim faaliyetleri sonucu üretilen ürünlerin pazarlık usulü satışı b) Araştırma

Detaylı

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Genç Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye

Detaylı

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ ÇALIŞMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR UYGULAMA REHBERİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ VE KAPSAM,

Detaylı

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN İlanın Yayınlandığı Tarih : 24/12/2012 Son Başvuru Tarihi : 07/01/2013 Sayfa 1 / 10 SABAH GAZETESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz bünyesinde, (giderleri özgelirden karşılanmak üzere)

Detaylı

ASGARİ ÜCRET. 2013 yılında dönemler itibariyle uygulanacak asgari ücret tarifesi aşağıdaki gibidir.

ASGARİ ÜCRET. 2013 yılında dönemler itibariyle uygulanacak asgari ücret tarifesi aşağıdaki gibidir. ASGARİ ÜCRET 2013 yılında dönemler itibariyle uygulanacak asgari ücret tarifesi aşağıdaki gibidir. A- 2013 YILINDA UYGULANACAK ASGARİ ÜCRET TARİFESİ 4857 sayılı İş Kanunu nun 39 uncu maddesi uyarınca,

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAK ADAYLARDA ARANAN ÖN ŞARTLAR SİLAHSIZ ADAYLAR İÇİN; 1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 2. En az sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul mezunu olmak. 3. Kursa müracaatında

Detaylı

Puan. Türü. Şehir 1, Adana 2. Tarım/Ziraat. Ankara 3» P-94 Bahçıvan Konya Meslek Lisesi 4. Manisa 5. Kocaeli/Gebze

Puan. Türü. Şehir 1, Adana 2. Tarım/Ziraat. Ankara 3» P-94 Bahçıvan Konya Meslek Lisesi 4. Manisa 5. Kocaeli/Gebze Türk Standardları Enstitüsünden: PERSONEL ALIM İLANI Enstitümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilmek üzere sözlü sınavla aşağıdaki tabloda belirtilen programlardan

Detaylı

Mesleki Eğitim ve Yeterlilik Belgesi. Murat KARAMIZRAK İş Güvenliği Uzmanı Mart 2016

Mesleki Eğitim ve Yeterlilik Belgesi. Murat KARAMIZRAK İş Güvenliği Uzmanı Mart 2016 Mesleki Eğitim ve Yeterlilik Belgesi Murat KARAMIZRAK İş Güvenliği Uzmanı Mart 2016 Mesleki Eğitim Yeterlilik Dayanak: 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu 5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanunu 6331

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN Sayfa / 5 İlanın Yayınlandığı Tarih : 0/07/03 Son Başvuru Tarihi : 4/07/03 ZAMAN GAZETESİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Hastanelerinde istihdam edilmek üzere, (giderleri döner

Detaylı

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER. - İşsizlik sigortası nedir?

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER. - İşsizlik sigortası nedir? İŞSİZLİK ÖDENEĞİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER - İşsizlik sigortası nedir? İşsizlik sigortası; bir işyerinde çalışırken, çalışma istek, yetenek, sağlık ve yeterliliğinde olmasına rağmen, kendi istek ve

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

KIRKLARELİ İLİ LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIM İLANI KIRKLARELİ İLİ LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIM İLANI Lüleburgaz Belediyesi'ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine

Detaylı

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, "İstatistikçi", " Mimar", "Mühendis", "Teknisyen", "Hemşire", "Arşiv Memuru", "Memur" ve "Sekreter"

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2015-2016 ÖĞRETİM YILI DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÖĞRETMENLİK BAŞVURU KLAVUZU AĞUSTOS-EYLÜL-2015 İlgili İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Web Sayfası Başvuru Süresi

Detaylı

T.C. NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

T.C. NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C. NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİĞDE İLİ ÇİFTLİK İLÇESİ AZATLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Azatlı Belediye Başkanlığına ilk defa alınacak itfaiye eri alımı ilanı. Azatlı Belediye

Detaylı

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TEKNİSYEN GİRİŞ SINAVI İLANI

TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TEKNİSYEN GİRİŞ SINAVI İLANI TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN: TEKNİSYEN GİRİŞ SINAVI İLANI Kurumumuzun merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2014 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış

Detaylı

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Son Başvuru Tarihi : 27 Haziran 2016 Yayınlanma Tarihi : 17 Haziran 2016

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Son Başvuru Tarihi : 27 Haziran 2016 Yayınlanma Tarihi : 17 Haziran 2016 Genel Şartlar ve Notlar Son Başvuru : 27 Haziran 2016 Yayınlanma : 17 Haziran 2016 ADAYLARIN DİKKATİNE : **** TEHLİKELİ SINIFA TABİ İŞLERDE ÇALIŞABİLİR OLDUĞUNU SAĞLIK KURULU RAPORU İLE BELGELEMEK (İŞE

Detaylı

Adaylık Başvuru Formu yayında

Adaylık Başvuru Formu yayında Adaylık Başvuru Formu yayında Şubat 10, 2015-1:46:00 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde uygulanacak adaylık başvurularına dair usul ve esaslar. BAŞVURU FORMUNU

Detaylı

2015 Yılında Yapılan Değişiklikler

2015 Yılında Yapılan Değişiklikler T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü KAMU İHALE KANUNU EĞİTİMİ 2015 Yılında Yapılan Değişiklikler İhalelerin 3 yıllık olarak yapılması Genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin,

Detaylı

Organ Nakli Merkezi Açılmasına İlişkin Lisans Başvuru Şartları ve Yeterlilik

Organ Nakli Merkezi Açılmasına İlişkin Lisans Başvuru Şartları ve Yeterlilik Sağlık Bakanlığından; Organ Nakli Merkezi Açılmasına İlişkin Lisans Başvuru Şartları ve Yeterlilik Bakanlığımızca yayımlanmış olan 2012/48 sayılı Genelge ile planlama kapsamında duyurulan Böbrek-Karaciğer

Detaylı

YATAY GEÇİŞ İKTİSAT FAKÜLTESİ UYGULAMA İLKELERİ ÇALIŞMASI HAZİRAN 2016

YATAY GEÇİŞ İKTİSAT FAKÜLTESİ UYGULAMA İLKELERİ ÇALIŞMASI HAZİRAN 2016 YATAY GEÇİŞ İKTİSAT FAKÜLTESİ UYGULAMA İLKELERİ ÇALIŞMASI HAZİRAN 2016 TANIMLAR Yatay Geçiş: Bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan öğrencinin aynı düzeydeki diğer diploma programlarında öğrenime devam

Detaylı

2016 YILI İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI

2016 YILI İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 YILI İÇ KONTROLÖR YARDIMCILIĞI-UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI 2016 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Sözleşmeli (657 sk. 4/B)Personel Alımı Sınav İlânı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Sözleşmeli (657 sk. 4/B)Personel Alımı Sınav İlânı T.C. ADALET BAKANLIĞI Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Sözleşmeli (657 sk. 4/B)Personel Alımı Sınav İlânı 1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası,

Detaylı

TÜRK HUKUKUNDA MELEK YATIRIMCI

TÜRK HUKUKUNDA MELEK YATIRIMCI TÜRK HUKUKUNDA MELEK YATIRIMCI I. Melek Yatırımcı Kimdir? Melek yatırımcı, henüz başlangıç aşamasında olan (Start-up) girişimlerin büyümesi ve gelişmesi için onlara sermaye ve bilgi birikimi desteği sağlayan

Detaylı

Mali Tatilin SGK ya Yapılacak Bildirimlere Etkisi

Mali Tatilin SGK ya Yapılacak Bildirimlere Etkisi Mali Tatilin SGK ya Yapılacak Bildirimlere Etkisi I- GİRİŞ 5604 sayılı Mali Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanun(1) un 1. maddesinin numaralı fıkrasında, her yıl Temmuz ayının 1 inden 20 sine kadar (20

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. Konu : İcra Müdür ve Yardımcılığı Sınav Başvurusu Hk.... CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü. Konu : İcra Müdür ve Yardımcılığı Sınav Başvurusu Hk.... CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sayı : 82084579/4105/29084 16/07/2013 Konu : İcra Müdür ve Yardımcılığı Sınav Başvurusu Hk.... CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA 2013 yılında alınması düşünülen 300

Detaylı

Diyanet 1000 Personel Alacak

Diyanet 1000 Personel Alacak On5yirmi5.com Diyanet 1000 Personel Alacak Diyanet İşleri Başkanlığı 1000 adet sözleşmeli Kur'an kursu öğreticisi ve imam hatip alacak. Yayın Tarihi : 24 Mart 2012 Cumartesi (oluşturma : 10/9/2016) 633

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM LİHKAB Tescili, Tescil İçin Gerekli Koşullar, Tescil Yenilemesi

İKİNCİ BÖLÜM LİHKAB Tescili, Tescil İçin Gerekli Koşullar, Tescil Yenilemesi TMMOB HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI LİSANSLI HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ VE BÜROLARI TESCİL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin

Detaylı

Ticaret Borsalarında Alım Satım Yapan Aracılar Hakkında Yönetmelik - Karşılaştırmalı Değişiklik Tablosu

Ticaret Borsalarında Alım Satım Yapan Aracılar Hakkında Yönetmelik - Karşılaştırmalı Değişiklik Tablosu TİCARET BORSALARINDA ALIM SATIM YAPAN ARACILAR HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, gerçek ve tüzel kişi tacir olarak borsadaki spot

Detaylı

SENİR BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SENİR BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SENİR BELEDİYESİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Senir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

DİYARBAKIR ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

DİYARBAKIR ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI DİYARBAKIR ÇALIŞMA ve İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İş kaybı tazminatı Kimlik, Talep dilekçesi Başvuruyu

Detaylı

DKK GÖLCÜK TERSANE KOMUTANLIĞI Yayınlanma Tarihi: Çalışma Şekli. Daimi / Tam Süreli. İşveren Statüsü. İş Tanımı

DKK GÖLCÜK TERSANE KOMUTANLIĞI Yayınlanma Tarihi: Çalışma Şekli. Daimi / Tam Süreli. İşveren Statüsü. İş Tanımı Profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "Engelli" olanlar başvurabilir. Türkiye İş Kurumu KOCAELİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Görüntülenme Sayısı

Detaylı