AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU'NUN AÇILIŞINA KATILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU'NUN AÇILIŞINA KATILDI"

Transkript

1 AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU'NUN AÇILIŞINA KATILDI Turizm haftası nedeniyle düzenlemesi ve yürüyüş yolları yapılan Gökçeler Kanyonu ve İncirliin Mağarası nın Milas Kaymakamı Fuat Güler, belediye başkanı Muammer Tokat ve davetlilerin katılımıyla açılışı yapıldı. Halk tarafından büyük ilgi gören kanyon ve mağara açılışının AKUT Bodrum ekibi ve Milas biriminden 14 gönüllü katıldı. Bir AKUT gönüllüsü yaklaşık 40 metrelik mağara girişine indirdiği türk bayrağını kaymakam Güler e alkışlar arasında teslim etti.

2

3 KIRÇİÇEKLERİ RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ GEÇTİ ANADOLU ANADOLU 64 Ü 64'Ü RAHAT TKB2L 7. haftasında Uşak temsilcisi Anadolu 64 takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket sahadan galip ayrıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi Eleme turu 7. haftasında Kırçiçeği Bodrum Basket namağlup liderliğini korudu. Anadolu 64 ile karşılaşan Kırçiçekleri maçı kazandı. İlk periyodu alan Kırçiçekleri devreyi 28 sayı farkla kapattı. 3. periyotta skoru ye getirdi ve maçı kazandı. Maçta Candide Öztürk 19 sayı, 15 ribaund ve 6 asist ile maçın yıldızı olurken, Dilara Kaya 18 sayı, 11 ribaund, 1 asist ve Tuğçe Beyzi 18 sayı 4 ribaund ve 3 asistle oynadı. Burcu Özdemir ise 17 asist ve 7 sayı ile skora katkıda bulundu. Anadolu 64 takımının ürettiği 50 sayının 27 sine Berfu Uzun imza attı. Adım adım final turuna yaklaşılırken Kırçiçeği Bodrum Basket grupta namağlup liderliğini sürdürdü. Grupta 8. maçını 23 Nisan Cumartesi günü Bursa deplasmanında Zeytin Gençlik takımı ile oynayacak.

4 B.B Bodrumspor 2 Sancaktepe Belediyespor 0 Taner penaltı kurtardı TFF, 3. Lig 2. Gurupta 36 ıncı hafta müsabakasında B.B Bodrumspor kendi sahasında Sancaktepe Belediye Spor ile karşılaştı. Oyunun başlama vuruşunun ardından 45 inci saniyede sol kanattan Emrah Öztürk ün verdiği pası, Selçuk iyi bir vuruşla filelere gönderdi. Bodrumspor un erken gelen golünün ardından dakikalar 6 yı gösterirken Agah kaptığı topu sol kanattaki Emrah Öztürk e aktardı. Emrah Öztürk kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutunda, kalecinin müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. Dakika 34 te Sancaktepeli 33 numaralı İbrahim ofsayt olmasına rağmen yan hakem pozisyonu görmedi. Sancaktepeli İbrahim in topla yaptığı hücum da vuruşu Bodrumsporlu sporcu Emrah ın koluna çarpan topu hakem penaltı olarak değerlendirdi. Ancak Sancaktepeli İbrahim in yaptığı penaltı vuruşunda top sağ kale direğine giderken, Bodrumsporlu Taner mükemmel bir atlayışla topu kurtardı. Taner in muhteşem kurtarışı maçın kaderini belirledi. Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklar ile geçti ise gol kaydeden olmadı. Karşılaşmayı aralarında Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da yer aldığı yaklaşık bin kişi izledi. 88 Kemalin pası ile buluşan Onur kaleci ile karşı karşıya kaldı yaptığı vuruş kalecinin müdahalesi ile kornere çıktı.

5 Hakemler Tugay Kaan Numanoğlu*, Serdar İla *, Ugur Akalp ** B.B Bodrumspor Taner ***, Agah Oktay ***, Serdar Ümit **, Mehmet Selçuk *** ( Onur *), Tolga **, Mehmet Bağlı ** ( Dk 83 Tuncay *), Erhan ***, Coşkun ***, Emrah Çalışlar **, Emrah Öztürk ***, Celal **( dk 85 Kemal **), Sancaktepe Belediye Spor Okan **, Cemal *, Orhun*, Melik **, Abdülkadir **, Caner*, İbrahim **, Menderes *( dk 31 Ali Görkem **), Mustafa ** ( dk 57 Altan *), Ahmet ( Dk 65 Safa**), Samet * Sarı Kartlar B,Bodrumspor Agah Oktay, Mehmet Bağlı, Coşkun, Sancaktepe Ahmet, Caner,

6

7

8

9

10

11

12 ATLETLER RENKLENDİRDİ BODRUM U ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ GÖRME ENGELLİLER, ÇOCUK ARABALI AİLELER DE YARIŞA RENK KATTI Global Liman İşletmeleri nin gerçekleştirdiği geleneksel Bodrum Global Run yarışının üçüncüsü Pazar günü güneşli bir bahar havasında düzenlendi.

13 Yarışa 17 yaş ile 67 yaş arasında katılan bin i aşkın sporcu, Bodrum da, mavi ve yeşilin, tarih ile buluştuğu caddelerinde koşarak yarıştılar. Ayrıca 6 ailede bebekleri ve bebek arabaları ile yarıştı. Engelli olarak ta 6 sı görme engelli birisi yürüme engelli 7 engelli koşuyu tamamladılar Bodrum Cruise Port tan Bodrum şehir merkezine doğru başlayan koşu; Paşatarlası Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Üçkuyular Caddesi, Atatürk Caddesi, Cevat Şakir Caddesi ve Neyzen Tevfik Caddesi nde devam edip Tepecik Camii nden dönülerek aynı güzergahı takip edip yine Bodrum Cruise Port ta sona erdi. Sporcular, toplam 10 kilometrelik koşuyu tamamlamak için aynı parkuru iki kez koştular. Geçen yıl birincisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi spor kulübünden yarışa katılan İzmirli sporcu Taner Kırış Genel Klasmanda Erkeklerde yine birinci oldu. Genel Klasmanda Enka dan Abdurrahman Gediklioğlu ikinci, ODTÜ den Ercan Arslan üçüncü oldu. Kadınlarda ise 1. Derya Kaya, 2. Halime Karakoyun, 3. Rahime Tekin oldu. Koşuya katılan gönüllü atletler bu yıl da adımlarını, TOÇEV ve Parıltı Derneği için attılar.. İyilik yarışına önemli markalar da sponsor oldu. Başladığı ilk yıldan itibaren katılım ücretlerinden elde edilen tüm gelir STK lara bağışlanacağı açıklandı.

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38 BODRUM'DA TURİZM HAFTASI VALİ AMİR ÇİCEK İN KATILIMI İLE BAŞLADI Bodrum da Turizm Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Turizm haftası kutlamalarına Muğla Valisi Amir Çicek te katıldı. Spor ve sanatın iç içe sunulduğu etkinliklere vatandaşlar yanı sıra yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterdi. Ülke genelinde her yıl Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Bodrum da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliğe Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, protokol üyeleri ve vatandaşalar katıldı. Bodrum Kaymakamlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Bodrum Turizm Danışma Bürosu tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi başta olmak üzere, Bodrum Otelciler Derneği BODER in katkılarıyla Bodrum Limanında Barış Meydanı nda gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlar yanı sıra yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterdi. Etkinlikler kapsamında ayrıca BODER in desteğiyle düzenlenen 2016 Yılı Turizm Haftası Resim Yarışması nın ödül töreni ve resim sergisinin açılışı yapıldı. Bodrum Kalesi Haluk Elbe Sanat Galerisi nde düzenlenen sergide dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yarışma birincisi Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu öğrencisi Ecemsu Yerlikaya ödülünü Muğla

39 Valisi Amir Çiçek verdi. Dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından yapılan sergi açılışı ile protokol ve katılımcılar sergiyi gezerek öğrencilerin resimlerini inceledi. Bodrum İskele Meydanı nda gün boyu düzenlenen etkinliklerde BODER ve otellerin sunumlarıyla el sanatları sergileri açılarak halk oyunları gösterileri yapıldı. Sergiyi ve etkinliği gezen Vali Amir Çicek daha gazetecileri sorularını yanıtladı. Çiçek Muğla da ve Bodrum da güvenlik sorunumuz yoktur. Böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Güvenlikle ilgili kesinlikle bir sorun yoktur. Hükümetimiz turizm teşvik konusunda büyük bir destek vererek uçak firmalarına destek süresini Eylül ayına kadar uzatarak en büyük desteği sağladı. dedi. DEMİRALP'TEN, SEKTÖRÜNÜ MÜJDELER TURİZM SEVİNDİRECEK AK PARTİLİ DEMİRALP BODRUM UN KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKTI AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Çiğdem Demiralp Ankara ya yaptığı ziyarette Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile turizmin genel sorunlarını görüştü. Demiralp yapılan görüşmelerde, Bodrum Sanayi sitesinin altında bulunan Hipodromun gün yüzüne çıkarılması, Mouseleum, Bodrum Aya Nikola Kilisesinin restorasyonu ve Gümüşlük Myndos antik kenti kazı çalışmalarının tekrar başlatılması hususunda Yayman ın oluru alınarak çalışma başlatıldığını ifade etti.

40 Bodrum, Marmaris, Fethiye Turizm konseyleri, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile bir araya gelerek turizmin genel sorunları ile ilgili görüştü. Yapılan görüşmede Bodrum, Fethiye ve Marmaris te bulunan antik kazılara ait destek sözü alındı. Bodrum da sanayi sitesinin altında bulunan Hipodrum un gün yüzüne çıkarılması, Mouseleum, Bodrum Aya Nikola Kilisesinin restorasyonu ve Gümüşlük Myndos kenti kazıları çalışmalarının tekrar başlatılması hususunda da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ın oluru ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül tarafından çalışma başlatıldı. Demiralp, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile yapılan görüşme sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ile bir araya geldi. Toplantıda; Botav ın yürütmüş olduğu yaklaşık 700 yabancı gazeteci, yazar ve tur operatörlerinin Bodrum da ağırlanması çalışmasında uçak biletlerinin karşılaması, Bodrum tanıtım çalışmalarının Bakanlığın tüm dünyaya yönelik yapmış olduğu yayınların içinde yer almasına, Hazırlanacak olan Bodrum Mavi Yolculuk tanıtım filminin Bakanlık tarafından tüm Dünyaya yayınlanmasının sağlanacağına, Mayıs ayında Turizm Tanıtma Genel Müdürlüğü yetkilileri ve Bodrum turizmcilerinin katılacağı work shop yapılmasına karar verildi. Başkan Demiralp yapılan görüşmelerin oldukça olumlu geçtiğini ve Bodrum turizmine rahat bir nefes aldıracağını ifade ederek şu sözlere yer verdi Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Yayman ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ile turizmin genel sorunlarını görüştük. Görüşmelerde, Bodrum, Fethiye ve Marmaris te bulunan antik kazılara ait destek sözü aldık. Sanayi sitesinin altında bulunan Hipodrum un gün yüzüne çıkarılması, Mouseleum, Bodrum Aya Nikola Kilisesinin restorasyonu ve Gümüşlük Myndos Antik kenti

41 kazı çalışmalarının tekrar başlatılması hususunda Yayman ın oluru alınarak çalışma başlatıldı. Bu çalışmaların Bodrum turizmine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca, Sn. Başbakanımız tarafından açıklanan 9 maddelik turizm eylem planında ki Nisan ve Mayıs aylarında tarifeli uçaklara yapılacak olan mazot desteği Eylül ayına kadar uzatılmıştır. Bu gelişme turizmciler için oldukça önemli bir destektir. Muğla turizm sektörü adına Kültür ve Turizm Bakanlığımızın yetkililerine, Milletvekilimiz Sayın Nihat Öztürk e bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve samimiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

42

43

44 TURİZM HAFTASI Değerli Bodrumlular, Turizm Sektörüne hayat veren Değerli İşletmeciler, Turizm Sektörünün kıymetli Çalışanları, Ülkemizde her yıl, Nisan tarihleri arasındaki hafta Turizm Haftası olarak kutlanmaktadır. Sahip olduğu doğal güzelliklerinin yanında, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de turizmin başkenti özelliğini taşıyan ilçemizde, 40. Turizm Haftası, İlçe genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. Turizm Haftasındaki kutlamaların turizm sektörünün ülke ekonomisindeki öneminin vurgulanması ve ülkemizin dış ülkelerdeki olumlu imajının sağlanması için, yurttaşlarımıza ve turizm sektörüyle yakın ilişkisi olan tüm bireylerdeki turizm bilincinin pekiştirilmesi bakımından büyük önem ve ehemmiyet arz ettiğini düşünmekteyim. Bu yıl düzenlenen etkinliklerde de, toplumun tüm kesimlerinin katılımıyla, turizme hayat veren kültürel değerlerin ve doğal zenginliklerimizin yakından tanınması için gezilere, sergilere, çevrenin temiz tutulmasına yönelik çeşitli kampanyalara yer verilecektir. Ülkemizin beklentilerine cevap verecek olan sektörün başarısı için, yurttaşlarımızın, işletmecilerimizin ve gazetecilerimizin turizm olgusuna içtenlikle inanarak, sektörü olumsuz yönde etkileyecek ve ülkemiz hakkında olumsuz imaj doğuracak hiçbir olumsuzluğa kesinlikle meydan vermemeleri gerekmektedir. Ülkemiz turizminin başkenti konumundaki ilçemizde, tüm yurttaşlarımızın Turizm Haftası nı içtenlikle kutluyor,

45 ilçemiz genelindeki işletmelere de, bol kazançlı, başarılı bir turizm sezonu diliyorum. Bu vesileyle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum da bir okulda düzenlenen etkinlikte, ilkokul öğrencileri sokak hayvanları için mama karşılığında tiyatro oyunu sahneledi. Bodrum Umurça İlkokulu tarafından, çocuklara sosyal sorumluluk duygusu kazandırma amacıyla sanat etkinliği düzenlendi. Okul içerisindeki gösteri alanında düzenlenen sanat etkinliğinde, öğrenciler ve öğretmenleri tiyatro gösterisinin yanı sıra, skeç ve şiir dinletisi sahneye koydu. Umurça İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hülya Erkıral, projeyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere oyun öncesinde ilk olarak drama kursu verdiğini söyledi. Yapılan çalışmaların ardından başarılı bir oyun çıkarttıklarını ifade eden Erkıral, Çocukların emeklerini bir sosyal sorumluluk projesinde paylaşmak istedim. Onlarda çok mutlu oldular. Sokak hayvanlarına yarımcı olabilmek için gönülden çalıştılar. dedi. Erkıral, çocukların doğadaki bütün canlılara saygı göstermesini öğrettiklerini belirterek, birçok çocuğun harçlıklarından 2-3 lira arttırarak sokak hayvanlarına yardımcı olduğunu da sözlerine ekledi. Öğrenci velilerinin mama karşılığında oyunu izlediğini ifade

46 eden Erkıral, Öğrencilerimizin velileri kedi ve köpek mamaları getirdiler. Bunun karşılığında oyunu izlediler. Bu mamaları hayvan barınağına götüreceğiz. diye konuştu. Öğrenci velilerinden Dilek Akbay da mama vererek tiyatro oyunu izlemeye geldiğini belirterek, İlk kez böyle bir uygulamayla karşılaşıyorum. Hayvanlar için güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. dedi. Tiyatro gösterisinde yer alan öğrencilerden Buse Özatsız ise gösteriden elde ettikleri mamaları hayvan barınağına götüreceklerini ifade etti. Çok sayıda velinin de ilgiyle izlediği etkinlikte, yaklaşık 50 torba kedi ve köpek maması toplandı.

47

48 KUTLU DOĞUM HAFTASI Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır. KUTLU DOĞUM HAFTASI Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed in doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, gönüllerimizin her zamankinden daha ferah, daha huzurlu, daha mutmain olmasını diliyorum. Yüce Allah ın yeryüzüne gönderdiği son elçi olan Sevgili Peygamberimiz, insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi ve hakikatin sadık emanetçisiydi. Barış dini İslam, O nun aracılığıyla insanlığa tebliğ edilmiş, O nun aracılığıyla insanlara vazedilmiştir. Bugün, kanla, acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğü çıkmaz, inanıyorum ki, Peygamberimizin yıllar önce vazettiği barış, sevgi, merhamet ve adalet kavramlarının, hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır. Onun için, bu kutlu haftada, Peygamberimizin aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, O nun çağrısını gür bir sesle dünyaya duyurmalıyız. Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftası nın bu yoldaki çabalara önemli katkılar sağlayacağından eminim.

49 Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, bu anlamlı haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum. KARSANAT KONSERİ GENÇ YETENEKLER KARSANAT GENÇ YETENEKLER KONSERİ Karya Kültür ve Sanat Derneği (KARSANAT)30 Nisan Cumartesi akşamı saat da Marmara Koleji Konser Salonu nda gerçekleştireceği KARSANAT GENÇ YETENEKLER KONSERİ ile sanatseverlere bir kez daha keyifli saatler yaşatacak. Türkiye nin en değerli korrepetitörlerinden biri olan Piyanist Zümrüt Alıeva; yurt dışında çeşitli yarışmalar ve masterclass çalışmalarında büyük başarılara imza atmış genç sanatçılara eşlik ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerinden, kemanda Aslı Ayben Özdemir, viyolada Ekin Özcan ın seslendirecekleri eserler ve program ise şöyle: PROGRAM D. Shostakovich Prelude K. Karayev Düşünceler F. Amirov Elegie G.Tardini Violin Sanat in g minor Tempo Moderato (quasi andantino) Allegro confuoco G. Faure Apres un Reve J. Brahms Scherzo R.Clarke İsimsiz Parça C.Stamitz ViolaConcerto in D Major

50 Rondo (3. Bölüm) S. Rahmaninov Vocalise F.Bridge Allegro Appasionato W. Gluck Melodie E. Elgar Salutd amour B. Bartok RomanianDances A. Piazzola Oblivion

Pedesa Festivalin de Renkli Görüntüler

Pedesa Festivalin de Renkli Görüntüler Pedesa Festivalin de Renkli Görüntüler Bodrum Belediyesi tarafından her yıl bahar aylarında geleneksel olarak düzenlenen Pedasa Festivali, bu yıl da 15 Nisan Dünya Sanat Günü 21. Pedasa Festivali olarak

Detaylı

HOROZLAR AÇIK ARTTIRMA İLE

HOROZLAR AÇIK ARTTIRMA İLE HOROZLAR AÇIK ARTTIRMA İLE Bodrum da ilk kez düzenlenen mezatta bir birinden farklı türde çok sayıda süs tavuğu için düzenlenen mezata ilgi oldukça yoğun oldu. Muğla Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiriciliği

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi

Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum da bir okulda düzenlenen etkinlikte, ilkokul öğrencileri sokak hayvanları için mama karşılığında tiyatro oyunu sahneledi. Bodrum Umurça İlkokulu tarafından,

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum da Dünya ve Avrupa Şampiyonları Yetiştiriyoruz sloganıyla yelken yaz kursları başlıyor. Dünya çapında başarılar elde eden B.B. Bodrumspor un Yelken Şubesi, Dünya ve

Detaylı

DEFNE SANAT GALERİSİNDE CAHİT CEM SERGİSİ AÇILIYOR

DEFNE SANAT GALERİSİNDE CAHİT CEM SERGİSİ AÇILIYOR DEFNE SANAT GALERİSİNDE CAHİT CEM SERGİSİ AÇILIYOR Defne sanat Galerisinde 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 18:00 de Cahit Cem in Suluboya Resim Sergisi açılıyor. Cahit Cem İstanbul da 1948 yılında doğdu.istanbul

Detaylı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, sürdürülebilir turizm ve Bodrum u uluslararası arenada bir marka haline getirmek için

Detaylı

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI Turizm haftası nedeniyle düzenlemesi ve yürüyüş yolları yapılan Gökçeler Kanyonu ve İncirliin Mağarası nın Milas Kaymakamı Fuat Güler, belediye

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ETKİNLİKLERLE KUTLANDI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Bodrum da 12 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlikler düzenlendi. Birçok okulun ve vakfın katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.

Detaylı

PROF.DR.ÖZER OZANKAYA DERSİMİZ ATATÜRK

PROF.DR.ÖZER OZANKAYA DERSİMİZ ATATÜRK PROF.DR.ÖZER OZANKAYA DERSİMİZ ATATÜRK İLE Türk Devrimi ve Yüksek Öğretim Gençliği konulu araştırmasıyla bilinen, Türk Toplum Bilimci (Sosyolog), akademisyen Prof. Dr. Özer Ozankaya ile dersimiz Atatürk.

Detaylı

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 16-17 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır. KUTLU DOĞUM HAFTASI Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır. KUTLU DOĞUM HAFTASI Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed in doğumunun sene-i

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER

YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI YAPILACAK ETKİNLİKLER YALOVA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYET PLANI SIRA 1 17-21 / 09 / İlköğretim a)cumhuriyet Alanında Tören b)halk Eğitim Konferans nda Tören c)kurumları Ziyaretler

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli 09 Aralık 2011 Cuma Günü Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Tarafından

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI DERS SÜRE VE PERİYOTLARI Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 08:30 da başlar ve 12:00 da sona erer. Ana sınıflarda ise dersler 08:00 da başlar, 12:00 da sona erer. Her iki yaş grubunda

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI w w w. i s t a n b u l a b. co m ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 1 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 2 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI İstanbul AB ye Hazırlanıyor Projesi Şehir Eşleştirme Programı

Detaylı

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU

BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU BODRUMLU ATLETLERDEN MADALYA VE REKOR YAĞMURU Hafta sonunda İzmir de düzenlenen Türkiye Mastırlar Atletizm Şampiyonasına katılan 4 Bodrumlu atlet 3 Türkiye rekoru kırdı 6 birincilik bir ikincilik madalyası

Detaylı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı

2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 2015 Yılı Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2016 9 Komitemiz Yıl Boyu Çalıştı Üye Plaketlerimiz Yenilendi Sizi Dinliyoruz Üye memnuniyet anketi yapıldı. Zekeriyaköy Kooperatif faaliyetlerinin tümünü bir

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR B E L E D İ Y E S İ 2015 PERFORMANS PROGRAMI Performans i H1 Kültürel Ve Sanatsal Gerçekleştirmek 1 Kültür Ve Sanat Tesisi Olanaklarımızı Plan Dönemi Sonuna Kadar 3 Kat Arttırmak.

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ. 13.00-17. 00 Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ. 13.00-17. 00 Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 9 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu

Detaylı

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ

KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ KIRÇİÇEKLERİ ANADOLU 64 Ü RAHAT GEÇTİ TKB2L 7. haftasında Uşak temsilcisi Anadolu 64 takımını konuk eden Kırçiçeği Bodrum Basket sahadan 112 50 galip ayrıldı. Türkiye

Detaylı

YUNUS EMRE. kültür ve sanat haftası

YUNUS EMRE. kültür ve sanat haftası YUNUS EMRE kültür ve sanat haftası "Bu dünyadan gider olduk, kalanlara selam olsun. Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun." Yunus Emre 26 Nisan - 16 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Özel Başkent Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı AKADEMİK TAKVİMİ İ L K O K U L A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2012 GENEL HÜKÜMLER

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2012 GENEL HÜKÜMLER GENEL HÜKÜMLER 1. Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00 te başlar, 29 Ekim günü saat 24.00 te son bulur. 2. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2429 Sayılı Genel Tatiller Hakkında Kanun ve 5 Mayıs tarih ve

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz Türkiye genelinde uygulanan "Vitamin Kazanım Değerlendirme Sınavı"na katıldılar.

Detaylı

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen MEYBEM A.Ş tarafından Mesleki Yeterlilik Belgesi

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 97. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI GENEL 1-19 Mayıs 1919 Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ün Ulusal

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 23.10.2012 Kartal hız kesmedi Kasımpaşaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek, Trabzonspor maçında ayağına darbe alan

Detaylı

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. ASILSIZ ETMEYİN HABERLERE İTİBAR Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. BASIN DUYURUSU Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR.

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. 28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR. Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Bodrum Konacık Mahallesi nde bulanan pazar yerinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ardından mevcut pazarcıların yer kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi

Detaylı

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Meraklı Bilim Atölyeleri tarafından organize edilen ve Bodrum Belediyesi desteğiyle gerçekleşen Bilim Ajanları ile Takım Olma ve Liderlik Deniz

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BODRUM DA TIRHANDİL YELKEN YARIŞLARI 3. AYAK TAMAMLANDI

BODRUM DA TIRHANDİL YELKEN YARIŞLARI 3. AYAK TAMAMLANDI BODRUM DA TIRHANDİL YELKEN YARIŞLARI 3. AYAK TAMAMLANDI Bodrum da bu yıl ilki düzenlenen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Tirhandil Kış Trofesi 3. ayak yarışları tamamlandı. BODTO ve Era yelken Kulübü tarafından

Detaylı

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ 4.Sınıflar Müze Gezisi Kayseri Lisesi nin Milli Mücadele Müzesi olarak düzenlenerek hizmete açılmış olması nedeni ile 4.sınıflar olarak Müzeye gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, Kayseri halkının Milli Mücadeledeki

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

SOMA YA EL VER KAMPANYASI

SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMA YA EL VER KAMPANYASI SOMANIN EVLATLARI ARTIK HEPİMİZİN EVLATLARI! Sayın Velimiz, Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle Soma da hayatını kaybeden emekçilerin

Detaylı

Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı

Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı Kaynak : http://www.alternatifhaber.at/ 2013-12-02 3. Avrupalı Hukukçular Eğitim Programı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 30 Kasım-1

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

TURİZMCİLERİN BÜYÜK BULUŞMASI 5 ARALIK TA İZMİR'DE BAŞLIYOR

TURİZMCİLERİN BÜYÜK BULUŞMASI 5 ARALIK TA İZMİR'DE BAŞLIYOR TURİZMCİLERİN BÜYÜK BULUŞMASI 5 ARALIK TA İZMİR'DE BAŞLIYOR 5 8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR 7 inciturizm Fuar & Konferansı turizm profesyonellerini İzmir de buluşturacak.

Detaylı

Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı

Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı Eylül 10, 2011-1:49:24 İzmir-Manisa arasındaki yolu 10 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin temeli, yolun İzmir bölümünde atıldı. Törende konuşan Bakan Yıldırım,

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı

Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı Geri dönüşümün miniklere anlatıldı önemi Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerine ambalaj atıkları ve yönetim planı kapsamında ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması,

Detaylı

Kartal'ı tutana aşk olsun!

Kartal'ı tutana aşk olsun! On5yirmi5.com Kartal'ı tutana aşk olsun! Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle devirerek 3'te 3 yapıyor ve haftayı lider kapatıyor.

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

Riva Beach Fest e Hazır mısın? 31 Ağustos 01 02 Eylül 2012

Riva Beach Fest e Hazır mısın? 31 Ağustos 01 02 Eylül 2012 Riva Beach Fest e Hazır mısın? Tarihi dokusu, doğası ve nefes kesen kumsalıyla İstanbul un yeni gözdesi Riva yı, Müzik, Spor ve Eğlence ile buluşturduk. İstedik ki Anadolu yakasında da adından söz ettiren

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

TUROB İSTANBUL 3. BÖLGE (İSTANBUL ANADOLU YAKASI) ÜYELER TOPLANTISI SUADİYE HOTEL İSTANBUL 08 TEMMUZ 2008

TUROB İSTANBUL 3. BÖLGE (İSTANBUL ANADOLU YAKASI) ÜYELER TOPLANTISI SUADİYE HOTEL İSTANBUL 08 TEMMUZ 2008 TUROB İSTANBUL 3. BÖLGE (İSTANBUL ANADOLU YAKASI) ÜYELER TOPLANTISI SUADİYE HOTEL İSTANBUL 08 TEMMUZ 2008 GÜNDEM Bölgemizde Yeni göreve başlayan arkadaşlarla tanışma, Telif Hakları 2009 UEFA Kupa Finali,

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

MİNİK ELLERDEN BÜYÜK İŞLER

MİNİK ELLERDEN BÜYÜK İŞLER TOHUMDAN FİDANA Yaşanabilir çevreye somut katkı anlamında, yanan ve yok olan ormanlarımızı yeniden kazanmak amacıyla her yıl ağaçlandırma kampanyaları düzenleyerek yüzbinlerce fidanın toprakla buluşmasına

Detaylı

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile İSTANBUL A DAİR DİNLETİSİ DÜZENLENDİ ŞİİR Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İstanbul un şiirlerle, kum sanatının büyüleyici gösterimi ve müzik eşliğinde dile geldiği şiir dinletimiz, okul yöneticilerimizin,

Detaylı

Dünya Gençlik Kongresi

Dünya Gençlik Kongresi Giriş Dünya gençleri 1999 dan bu yana dünyamızın mevcut sorunlarının çözümünde gençliğin katkısını ortaya koymak için toplanıyorlar. Bu güne kadar Havai de, Fas ta, İskoçya da ve Kanada da buluştular ve

Detaylı

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI KALABA ANADOLU LİSESİ 2015 / EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK PLANI SIRA ALAN NIN AMACI 1 02 Eylül 2015 2015 / Eğitim-Öğretim Yılı Senebaşı Kurul Eğitim Öğretim Yılına başlamak 2 03 Eylül 2015 Sene Başı nın

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

8.LİSELERARASI YUNUS NADİ RÖPORTAJ YARIŞMASI 2015 YILI YÖNETMELİĞİ

8.LİSELERARASI YUNUS NADİ RÖPORTAJ YARIŞMASI 2015 YILI YÖNETMELİĞİ 8.LİSELERARASI YUNUS NADİ RÖPORTAJ YARIŞMASI 2015 YILI YÖNETMELİĞİ YUNUS NADİ ABALIOĞLU: 1880 yılında Fethiye Seydiler de doğan Yunus Nadi, 2 Eylül 1918 de İstanbul da kurduğu Yenigün gazetesinde; kurtuluş

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI 2015-2016 Öğretim yılı birinci dönemin sonuna yaklaşırken yeni yıla güzel ve mutlu başlamak, birinci dönemin stresini atmak, kaynaşmak ve 2015 teki güzel

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 13 Mart 2016 İAÜ SHMYO Diş Protez Öğrencilerine Cad-CamEğitimi 29 Şubat 2016 - İAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek

Detaylı

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI 1885 yılında kurulmuş ve şu anda 75 bin üyesi olan, İzmir in en köklü ve en güçlü meslek kuruluşunun Başkanı olarak Güzel İzmir e hoş geldiniz

Detaylı

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir.

Yarışma, Bursa nın 17 ilçesinde bulunan tüm ortaokul 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir. T.C. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 5 HAZİRAN 2016 DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİK HAFTASI DAHA TEMİZ BİR BURSA İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BEKLEDİKLERİMİZ KONULU MEKTUP

Detaylı

Basına kapalı. Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1

Basına kapalı. Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1 28 MART 2013 Beşiktaş: 3 Tepecikspor: 1 Basına kapalı oynanan hazırlık karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Beşiktaş, Almeida (2) ve Dentinho nun ayağından gelen gollerle rakibini 3-1 mağlup

Detaylı

Dünya Nüfus Günü, 2016

Dünya Nüfus Günü, 2016 Sayı: 21508 01 Temmuz 2016 Saat: 10:00 Dünya Nüfus Günü, 2016 Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından, her yıl 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nde, nüfusun önemli konularını ele alan bir tema belirlenmekte

Detaylı

MERAK-YARATICILIK-YETERLİLİK

MERAK-YARATICILIK-YETERLİLİK CURIOSITY-CREATIVITY-COMPETENCE MERAK-YARATICILIK-YETERLİLİK 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AVRUPA BİRLİĞİ COMENIUS PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİNİN DE ORTAK OLDUĞU FİNLANDİYA,

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu

Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu Bodrumspor Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu TFF 2. Lig Kırmızı Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Kastamonu 1966 ya 3-1 mağlup oldu. Kastamonu Gazi Stadı nda oynanan karşılaşmanın

Detaylı

BOYTAV'IN ADI, GENEL KURULDA BOTAV OLDU

BOYTAV'IN ADI, GENEL KURULDA BOTAV OLDU BOYTAV'IN ADI, GENEL KURULDA BOTAV OLDU TÜRSAB IN DA VAKFA ÜYE OLMASI KONUSUNDA GİRİŞİMLERDE BULUNULDU Bodrum un tarihi, kültürel ve turistik potansiyelini geliştirmek, Bodrum u yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI Kurtuluş Savaşı nın ilk adımı, Ulu Önder Atatürk ün gençlere emanet ve hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1 YAPILACAK İŞ Öğrencilerinin Beceri Eğitimlerinin Sona Ermesi Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınav Öncesi Öğretmenler Kurulu Öğrencilerinin Beceri Eğitimi Sınavı 2 KURBAN BAYRAMI 21 Eylül 2015

Detaylı

ENKAZ KALDIRMA VE KURTARMA EĞİTİMİ

ENKAZ KALDIRMA VE KURTARMA EĞİTİMİ ENKAZ KALDIRMA VE KURTARMA EĞİTİMİ AKUT Bodrum Ekibi tarafından, Bodrum Belediyesi personeline, enkaz kaldırma ve kurtarma eğitimi verildi. Bodrum Belediyesi nde çeşitli müdürlüklerde götrevli 30 kişilik

Detaylı