Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır."

Transkript

1 KUTLU DOĞUM HAFTASI Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın Kutlu Doğum Haftası Mesajıdır. KUTLU DOĞUM HAFTASI Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed in doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, gönüllerimizin her zamankinden daha ferah, daha huzurlu, daha mutmain olmasını diliyorum. Yüce Allah ın yeryüzüne gönderdiği son elçi olan Sevgili Peygamberimiz, insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi ve hakikatin sadık emanetçisiydi. Barış dini İslam, O nun aracılığıyla insanlığa tebliğ edilmiş, O nun aracılığıyla insanlara vazedilmiştir. Bugün, kanla, acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğü çıkmaz, inanıyorum ki, Peygamberimizin yıllar önce vazettiği barış, sevgi, merhamet ve adalet kavramlarının, hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır. Onun için, bu kutlu haftada, Peygamberimizin aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, O nun çağrısını gür bir sesle dünyaya duyurmalıyız. Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftası nın bu yoldaki çabalara önemli katkılar sağlayacağından eminim. Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, bu anlamlı haftanın kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi temennisiyle, bütün

2 vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum. KARSANAT KONSERİ GENÇ YETENEKLER KARSANAT GENÇ YETENEKLER KONSERİ Karya Kültür ve Sanat Derneği (KARSANAT)30 Nisan Cumartesi akşamı saat da Marmara Koleji Konser Salonu nda gerçekleştireceği KARSANAT GENÇ YETENEKLER KONSERİ ile sanatseverlere bir kez daha keyifli saatler yaşatacak. Türkiye nin en değerli korrepetitörlerinden biri olan Piyanist Zümrüt Alıeva; yurt dışında çeşitli yarışmalar ve masterclass çalışmalarında büyük başarılara imza atmış genç sanatçılara eşlik ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerinden, kemanda Aslı Ayben Özdemir, viyolada Ekin Özcan ın seslendirecekleri eserler ve program ise şöyle: PROGRAM D. Shostakovich Prelude K. Karayev Düşünceler F. Amirov Elegie G.Tardini Violin Sanat in g minor Tempo Moderato (quasi andantino) Allegro confuoco G. Faure Apres un Reve J. Brahms Scherzo R.Clarke İsimsiz Parça C.Stamitz ViolaConcerto in D Major Rondo (3. Bölüm) S. Rahmaninov Vocalise F.Bridge Allegro Appasionato

3 W. E. B. A. Gluck Melodie Elgar Salutd amour Bartok RomanianDances Piazzola Oblivion KENT KONSEYİ: KALMALIDIR BODRUM ÖYLE BODRUMLULAR BODRUM A SAHİP ÇIKIYOR Anayasa nın 56. Maddesi ne (Herkes, sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir. Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek devletin ve vatandaşların ödevidir) dayanarak; 1) Kamuya, hazineye ve yerel yönetimlere ait doğal varlıkların (orman, mera ve makiliklerin; sulak alanların, kıyıların; doğal ve tarihi SİT alanlarının; kurum ya da kişilere tahsis edilmesine, imara açılmasına karşıyız. 2) İmara açılmış alanlarda, imar planlarında belirtilen kurallara ve notlara harfiyen uyulmasını, her ne sebeple olursa olsun değişiklik yapılmamasını istiyoruz. 3) Yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının iradesine rağmen; siyasi iradelerin kent kimliğini değiştirecek planlama ve girişimlerde bulunmasına karşıyız. Bodrum, çokkültürlü bir turizm kasabasıdır. Bu özelliği ile dünya markası olmuştur. Bodrum un geleceğini planlarken, mutlaka geçmişine bakmak gerekir. Bu topraklar, tarihte çeşitli medeniyetlere başkentlik etmiş bir coğrafyadır.

4 Bodrum, tarihi boyunca, yaşam tarzını kendi iç dinamikleri doğrultusunda değiştiren sosyolojik birikime ve bilince sahiptir. Hoşgörüye dayanan, farklı kültürlerin bir arada yaşayarak oluşturduğu bu birikim ve bilinç, onun, dünyanın gözdesi olmasını sağlayan en değerli özelliklerinden biridir. Bodrum, iç göç yaşamaktadır. nedeni ile yıllık %10,5 nüfus artışı Bodrum da, 151 bin konut ile kişi başına neredeyse bir konut düşmektedir. Bodrum, genelde rant amaçlı konut yapılaşması yüzünden betona teslim olmuştur. Bodrum yol, su, elektrik, çöp ve kanalizasyon gibi temel altyapı sorunlarını çözememiştir. Bodrum un içme ve kullanma suyunun 2016 yılından sonra yetersiz kalacağı bilimsel araştırmalarla tespit edilmiştir. Tüm bu nedenlerle, Ortakent -Yahşi Yalısı Mevkiinde Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova da konutlarına karşıyız. yapılması planlanan TOKİ Bu girişimlere devam edildiği takdirde, yasalardan kaynaklanan tüm haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna ve yetkililere duyururuz. BODRUM, DÜNYANIN ORTAK KÜLTÜREL, TARİHİ VE DOĞAL DEĞERİDİR VE ÖYLE KALMALIDIR.

5

6

7

8

9

10

11

12 SINIR- SİZ SERGİSİ TRAFODA AÇILDI BODRUM 15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan sergilerin ikincisi Trafo Bodrum da açıldı. GSF Öğretim Elemanları tarafından açılan Sınır-Siz adlı serginin bitmesiyle birlikte bu kez öğrenciler Trafo da eserlerini sergilemeye başladı. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Sanatlar bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi Trafo Bodrum da beğeniye sunuldu. Serginin açılışına hem öğretim üyeleri hem de öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Sanatseverlerin de hazır bulunduğu açılışta en büyük ilgiyi ise resim bölümü öğrencilerinin kendi yağlı boya portrelerini resmederek oluşturdukları kolaj topladı. Sergiye katılan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut, Dünya Sanat Günü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen sergilerin ikincisini açtıklarını belirterek, Öğrenci sergimiz, üç bölümdeki öğrencilerin çalışmalarından oluşuyor. Amacımız hem Dünya Sanat Gününü kutlamak hem de Bodrum halkıyla GSF öğrencilerini ve öğretim üyelerini buluşturmak. Onun için sanatı Bodrum halkının ayağına getirdik dedi. Bodrum un bir sanat kenti olduğunu da söyleyen Turgut, Yarımada, tarihiyle, kültürüyle, arkeolojik yapısıyla sanatın ve kültürün beşiği. Hem tarihsel, hem kültürel bir kimliği var Bodrum un. Dolayısıyla sanat kendiliğinden yetişiyor Bodrum da diye konuştu.

13 Yağlıboya, heykel, seramik ve enstalasyon gibi çeşitli türde eserlerin bulunduğu sergi, 19 Nisan tarihine kadar açık kalacak. Bodrum da minik eller Ortakent sahilini temizledi Sürdürülebilir bir çevre için Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu öğrencileri, Ortakent te sahil temizliği yaptı. Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4/A sınıfının öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirmiş olduğu sahil temizlik çalışmasına yaklaşık 26 öğrenci katıldı. Ortakent sahilinde yapılan çalışmada öğrenciler sahili boydan boya dolaşarak daha temiz hale getirmeyi hedefledi ve sezonun henüz başlamaması nedeniyle sahilde çok fazla atıkla da karşılaşılmadı. Sahil temizliği esnasında ayrıca Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çocuklara çevre duyarlılığıyla ilgili bilinçlendirme amaçlı bilgilendirmeler de yapıldı. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan miniklere yaptığı konuşmasında: Cam, plastik şişe, teneke gibi atıkları yol kenarlarındaki geri dönüşüm kutularımızda ayrı ayrı topluyoruz. Topladıklarımız ham madde oluyor ve daha sonra tekrar bize farklı bir malzeme olarak geri dönüyor. Mesela geri dönüşüme bin ton kâğıt toplarsak, bu 34 kişinin oksijenini sağlar çünkü 17 ağacın kesilmesine engel olmuş oluruz. Bodrumumuzun denizleri çok temiz ama çıkan atıkları denizlerimize biz atıyoruz. Eğer çevremize ve denizlerimize çöp atmazsak, temizlemek zorunda da kalmayız.

14 Hepinize beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu. Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 4/A sınıf öğretmeni Ezgi Ceyda Kutluğ ise yaptığı açıklamada, Fen Bilgisi dersinde çevre ve insan ünitesi kapsamında gelip çevre temizliği yapmak istedik. Çocuklarımızın çevre bilincinin artması bakımından bu etkinliği gerçekleştirdik. Başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere, emeği geçen tüm belediye personeline verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. dedi. Çocukların topladığı ve cinslerine göre ayrılan atıklar, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü nün aracıyla geri dönüşüm merkezine götürüldü.

15

16

17

18 BAŞKAN DEMİRALP MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ü hasta yatağında ziyaret etti. Özel Bodrum Hastanesinde apandis ameliyatı olan Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ü Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ziyaret etti. Başkan Demiralp, Gündüz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve mahalle muhtarları da Gündüz ü ziyaret ederek acil şifalar diledi.

19

20 KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası nı Canay Teknik ile Milli Eğitim Cumhuriyet takımları arasında oynanan ve Canay Tekniğin kazanarak şampiyon olmasıyla sona erdi. 22 Mart ta başlayan ve 19 takımın mücadele ettiği Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Canay Teknik Takımının şampiyon olması ile sona erdi. Canay Teknik takımı ile final mücadelesi yapan Milli Eğitim Cumhuriyet takımı zorlu mücadele sonunda hiç set kazanmaya başaramayınca turnuva ikincisi olmaya hak kazandı. Final müsabakasının öncesinde oynanan 3.lük mücadelesini de Halk Eğitim takımı kazandı. Finali Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Muammer Bektaş, Muhtarlar Derneği Başkanı A. Cemil Gündüz ünde yer aldığı çok sayıda vatandaşlar izledi. Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara kupalarını daire müdürleri ve şampiyon takımın kupasını da Dr. Mehmet Gödekmerdan takdim etti. Turnuvada mücadele eden Elit Reklam takımı da en centilmen takım olmaya hak kazandı.

21

22

23

24 "ÇEYREK EFE" MEHMET DEMİRKIRAN VEFAT ETTİ Bodrumun sevilen kişilerinden çeyrek efe lakaplı Mehmet Demirkıran vefat etti. Bodrum un marangoz esnaflarından olan Mehmet Demirkıran yakın zamanda geçirdiği böbrek yetmezliği nedenşyle bir süredir tedavi altındaydı. 81 yaşında vefat eden Demirkıran, Halil İbrahim Demirkıran adlı merhum bir oğlu ile Efe, Ege, Ece adlı üç torunu bulunuyor. Mehmet Demirkıran ın cenazesi Yokuşmaşı Cumhuriyet Camisi de öğlen namazının ardından kılınan cenaze namasından sonra Türbe mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, eski Yalıkavak Belediyesi günümüzde Bodrum Belediye Meclis üyesi Mustafa Saruhan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez ile çok sayıda seveni dostları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

25

26

27

28

29 BODRUM DA ATV YARIŞLARI NEFES KESTİ Bodrum da TMF tarafından organize edilen Türkiye ATV şampiyonası 2. Ayak yarışları sert parkurda heyecanlı yarışlara sahne oldu. 40 ın üzerinde kayıt olan yarışlarda eleme turlarını 32 yarışmacı geçebildi. Sporcular 4 kategoride, her biri iki turla geçilen 5 etaptan oluşan parkurda 13 kilometre yarıştılar.

30 Halikarnas Motor Spor Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası ilk etabına İstanbul, Ankara, Denizli, İzmir, Antalya ve Muğla illerinden katılın yoğun oldu. Yarışlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu Nisan ayında düzenlediğimiz yarışlarla ilçeye hareketlilik getirdik. Çok sayıda katılım var. Destek olan Bodrum Belediyesi, Ticaret Odası ve tüm kurumlara teşekkür ederim dedi. Sert parkura yarışan sporcular ATV leri ile çok sayıda motor, mekanik ve lastik arızası yaşadı. Bazı sporcular yarış dışı kalmamak için patlak lastik veya arızalı araçları ile turlarını tamamlaya gayret ettiler. Ancak bazı ATV ler geçirdiği ağır arızaları nedeniyle yarış dışı kaldı. Bodrumlu iş adamı Atilla Serttaş yarışlara sahibi olduğu Kule Bar ile sponsorluk yapmasının yanısıra kendi ATV si ile yarıştı. Ancak ağır bir mekanik arıza geçirmesine rağmen yarışmayı ikinci olarak tamamlamayı başardı. 23 sporcunun tamamlayabildiği yarış sonunda Genel Klasman Mehmet Sayın birinciliği elde ederken ATV si ile yaptığı hareketlerde alkışları topladı. Yarışların diğer klasman sonuçları ise şöyle: S1 Fatih Şengül, S2 Burak Kaya, S3 Mehmet Sayın, S4 Çağlayan Çelik. Yarış süresince; Muğla 911, 112, Jandarma ekipleri bölgede görev yaptılar. Yarışları izleyen CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen HMK, Başkanı Faysal Şfkatlioğlu ve protokol sorumlusu Ercan Esendemir ve diğer üyeleri, başarılı bir organizasyon düzenledikleri ve kış turizmine katkı sağladıkları için teşekkür etti.

31

32

33

34

35

36

37 GAZİOSMANPAŞA 2 BODRUMSPOR 1 Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşa ya 2-1 mağlup oldu. İstanbul Gaziosmanpaşa Stadyumu nda oynanan karşılaşmayı Gaziosmanpaşa nın cezası nedeniyle Gaziosmanpaşalı taraftarlar izleyemezken, karşılaşmaya iyi başlayan taraf misafir ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 13 ü gösterdiğinde

38 Gaziosmanpaşalı Samet Yüksel, B.B. Bodrumspor un hatasını kabul etmedi ve Gaziosmanpaşa yı 1-0 öne geçiren golü attı. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan B.B. Bodrumspor, dakikalar 16 yı gösterdiğinde İbrahim Şahin in golü ile 2-0 geriye düştü. B.B. Bodrumspor ilk yarının kalan dakikalarında Mümin ve Celal ile bir çok pozisyona girsede, aradığı golü bulamadı ve ilk 45 dakika Gaziosmanpaşa nın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da iyi başlayan taraf misafir ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 49 u gösterdiğinde sol kanattan gelişen B.B. Bodrumspor atağında, Mümin topu ağlarla buluşturdu ve farkı 1 e indi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor dakika 51 de Mümin ile beraberliği getiren golü attı ancak, karşılaşmanın hakemi önce golü verdi ancak daha sonra yan hakeminde uyarısıyla golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Bu pozisyonda yaşanan olaylar sonrası Gaziosmanpaşalı Samet kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 55 i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin topu az farkla dışarı yollarken, bu pozisyon sonrası Gaziosmanpaşalı Cihan da kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. 9 Kişi kalan Gaziosmanpaşa karşısında hemen hemen tek kale oyun oynayan B.B. Bodrumspor, girdiği bir çok pozisyonu gole çeviremedi ve karşılaşma 2-1 Gaziosmanpaşa nın galibiyeti ile sonlandı.

Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi

Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum'da mama karşılığında tiyatro gösterisi Bodrum da bir okulda düzenlenen etkinlikte, ilkokul öğrencileri sokak hayvanları için mama karşılığında tiyatro oyunu sahneledi. Bodrum Umurça İlkokulu tarafından,

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ Bodrum Ticaret Odası (BODTO) na, Belediye Meclisinden alınan kararla yeni yer tahsisi yapıldı. Şubat ayı toplantısında gündeme gelen yeni yer tahsisi

Detaylı

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler;

Yönetim Kurulu. Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Yönetim kurulumuzdaki yedek üyeler; Spor Topluluğu Yönetim Kurulu Yönetim kurulu bir başkan bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere beş kişiden oluşmaktadır. Süleyman Burak ÇELENER Hakan ATILGAN Ahmet Çetin KARAGÜLLE Ömer ALPASLAN Hakan

Detaylı

Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi

Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi Şekerbank, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzaladı Şekerbank, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi kapsamında protokol

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART!

BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! BAŞARI İÇİN HEDEFE ODAKLANMAK ŞART! Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı İSTE Konferans Salonu nu dolduran girişimci adaylarına iş dünyasında başarının sırlarını anlattı İskenderun Teknik

Detaylı

doğrultusunda değiştiren sosyolojik birikime ve bilince sahiptir.

doğrultusunda değiştiren sosyolojik birikime ve bilince sahiptir. KENT KONSEYİ: KALMALIDIR BODRUM ÖYLE BODRUMLULAR BODRUM A SAHİP ÇIKIYOR Anayasa nın 56. Maddesi ne (Herkes, sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahiptir. Çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını

Detaylı

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak

Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları Uşak SGK 11.02.2013 tarihinde Uşak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans düzenledi.

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU

REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU REW İSTANBUL 2016 FUAR SONUÇ RAPORU 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB destekleri ile İFO Fuarcılık tarafından 12. kez geri dönüşüm, çevre teknolojileri ve atık

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Sarıyer Belediyesi, Sarıyer e kalıcı hizmetler sunmaya devam ediyor. Tüm dünyada geçerli Yeşil Bina sertifikasına sahip ilk yeşil yerel yönetim hizmet binasının temeli, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ Bowling etkinliği 28 Kasım 2013 Üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz son derece eğlenceli geçen etkinliklerimizdendir. Etkinlikte önce gruplar oluşturuldu. Daha sonra

Detaylı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bu yıl 27 ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli tekne yarışları Bodrum-Cup ın basın toplantısı Trafo Bodrum da yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

1. BÖLGELERARASI TOPLANTI İZMİR DE BAŞLADI

1. BÖLGELERARASI TOPLANTI İZMİR DE BAŞLADI 1. BÖLGELERARASI TOPLANTI İZMİR DE BAŞLADI DOMPDF_ENABLE_REMOTE is set to FALSE http://www.teb.org.tr/uploads/izmirtoplant//085a0831.jpg 40. Dönem 1. Bölgelerarası Toplantı 26 Mayıs 2016 Perşembe Günü

Detaylı

Geleceğin Mimarları MKÜ de Buluştu

Geleceğin Mimarları MKÜ de Buluştu Geleceğin Mimarları MKÜ de Buluştu Üniversit emiz, 29 uncu Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması na Ev sahipliği Yapt ı Türkiye nin farklı üniversitelerinden mimarlık bölümü akademisyenlerini ve öğrencilerini

Detaylı

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU I TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE ONAY FORMU Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalı öğrencisi Adem AKYOL tarafından hazırlanan Denizli İli Honaz İlçesinde

Detaylı

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER BİR ÜLKE BİR BAYRAK TESTİ

5. SINIF SOSYAL BİLGİLER BİR ÜLKE BİR BAYRAK TESTİ 1- I Başkalarının düşüncelerine saygı duymamak. II Trafik kurallarına uymamak. III Kapalı alanlarda sigara içmek. IV Konuşurken nezaket kurallarına uymak. Yukarıda verilen kurallardan hangilerinin yaptırımı

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Yazma Becerileri 2 YDA 106 2 4+0 4 5

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Yazma Becerileri 2 YDA 106 2 4+0 4 5 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Yazma Becerileri 2 YDA 106 2 4+0 4 5 Ön Koşul Dersleri Yazma Becerileri 1 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Almanca Lisans Zorunlu

Detaylı

FİZİKİ ANTROPOLOG TANIM

FİZİKİ ANTROPOLOG TANIM TANIM İnsanın beden yapısının özelliklerini, tarihsel gelişimi içinde inceleyen, kemik yapısını metrik yöntemlerle ölçen, insanın genetik yapısını esas alarak yaşayan insan gruplarının çeşitliliğinin nedenlerini

Detaylı

SORU- Neden sosyal hizmetler? Neden Sivas? Bu okulu yazmadan önce ve su an duygularınız arasında ne farklar var?

SORU- Neden sosyal hizmetler? Neden Sivas? Bu okulu yazmadan önce ve su an duygularınız arasında ne farklar var? Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Hizmet Uzmanlığı Bölümü Öğrencisi Suat Abdan Sosyal Hizmet Uzmanlığı İnsanlara Yardım etmeyi sevenler için ideal bir bölümdür. SORU- Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Detaylı

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR!

ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! ÖĞRETMEN OLMAK, FARK YARATMAKTIR! Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği mezunuyum. 2009 yılının Mart ayında göreve başlamakla birlikte halen Yeniyol Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni

Detaylı

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI Özel Merter Anadolu Lisesinin düzenlediği sınıflar arası Cumhuriyet Kupası karşılaşmaları, oynanan final maçıyla sona erdi. 12 sınıfın kıyasıya mücadele ettiği

Detaylı

-Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma onuncu kez gerçekleştirilmiştir.

-Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma onuncu kez gerçekleştirilmiştir. Bursa nın 25 Büyük Firması araştırması; -Bursa nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen bu çalışma onuncu kez gerçekleştirilmiştir. -Bu çalışma Bursa il genelinde yapılmış,

Detaylı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon : Artık hep beraber diyoruz ki Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Detaylı

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR

EKİM SORUMLU KİŞİ, BİRİM VE KURUMLAR AYLAR İŞBİRLİGİ YAPILACAK KURUMLAR/KİŞİLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR EKİM AYLAR T.C GİRESUN VALİLİĞİ Özel Çağrı İlkokulu-Ortaokulu 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE HİZMETLERİ OKUL EYLEM PLANI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Detaylı

YAZAN Özgül BATTAL NAMLI. EDİTÖR Ziya SİCAK. RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV. GRAFİK Sinan FIRAT

YAZAN Özgül BATTAL NAMLI. EDİTÖR Ziya SİCAK. RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV. GRAFİK Sinan FIRAT YAZAN Özgül BATTAL NAMLI EDİTÖR Ziya SİCAK RESİMLEYEN ve KAPAK L. Zeki OKSEV GRAFİK Sinan FIRAT BASIM YERİ ve YILI PRİZMA PRESS - 2011 2 Değerli Eğitimciler, Anne ve Babalar Hepinizin bildiği gibi okul

Detaylı

ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ANTALYA HALK TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2016 sezonu faaliyet programında yer alan Antalya Halk Triatlonu 14-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacaktır. Yarışmaların festival

Detaylı

Fotograflar Yurdakul Kayacan Yedili ganyan geliyor

Fotograflar Yurdakul Kayacan Yedili ganyan geliyor Fotograflar Yurdakul Kayacan Yedili ganyan geliyor Kemal Akyer Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Genel Sekreter Necati Demirkol ve Muhasip Üye H. Turgut Alakuş at yarışı basını ile bir araya

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 07/12/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1.Emirler Mahallesi Revizyon Uygulama İmar Planına

Detaylı

Okulu Tanıtım Dosyası

Okulu Tanıtım Dosyası MONTREAL TÜRK KÜLTÜR MERKEZİ Okulu Tanıtım Dosyası MART 2005 Daha geniş içerik için web sitemizi ziyaret ediniz www.turkcommunity.com 3783 Villeray, Montreal, Québec, Canada H2A 1G5 Tel.: (514) 722-1835

Detaylı

Daha Ne Kadar Sessiz Kalacaksınız?

Daha Ne Kadar Sessiz Kalacaksınız? Daha Ne Kadar Sessiz Kalacaksınız? 3 Eylül 2015 tarihinde Roman Hakları Derneği Başkanı Yücel TUTAL ve İzmir Çağdaş Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit KESER ile birlikte Bayındır

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2

İÇİNDEKİLER. Projenin Adı/Sloganı 2. Projenin Türü 2. Proje Sahibi 2. Proje Dönemi 2. Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2. Projenin Amaçları 2 İÇİNDEKİLER Projenin Adı/Sloganı 2 Projenin Türü 2 Proje Sahibi 2 Proje Dönemi 2 Projenin Başlangıç-Bitiş Tarihleri 2 Projenin Amaçları 2 Projenin Gerekçeleri 2 Projenin Yasal Dayanağı 2 Projenin Hedef

Detaylı

METEOROLOJİ SEMİNERİ

METEOROLOJİ SEMİNERİ METEOROLOJİ SEMİNERİ Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı nın ortak düzenlediği meteorolojik faaliyetler ve ürünlerinin tanıtımına ilişkin 5. ve 6. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimize

Detaylı

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri

İlçemizde görev yapan İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Ortaöğretimde çalışan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında derslerin kesimi tarihinden Temmuz ayının ilk iş gününe kadar İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında görev yapan

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Orman köylerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri Paneli

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Orman köylerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri Paneli Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Orman köylerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri Paneli 23 Mart 2012 Cuma Günü Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Tarafından

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -7 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ AMAÇ Bu faaliyet

Detaylı

İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU

İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU 19 EYLÜL 2013 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI İSEDAK SERMAYE PİYASASI DÜZENLEYİCİ KURULUŞLARI FORUMU BAŞKANI KONUŞMA METNİ İSEDAK

Detaylı

İçindekiler. Ankara Üniversitesi nde Nitelikli Araştırma Projesi Üretim Altyapısının Geliştirilmesi. e-bülten. Bir Yılın Panoroması

İçindekiler. Ankara Üniversitesi nde Nitelikli Araştırma Projesi Üretim Altyapısının Geliştirilmesi. e-bülten. Bir Yılın Panoroması Ankara Üniversitesi nde Nitelikli Araştırma Projesi Üretim Altyapısının Geliştirilmesi e-bülten 0 2 İçindekiler Bir Yılın Panoroması 1000 Projeleri Kapsamında Ankara Üniversitesi nce Yapılan çalışmalar

Detaylı

Bodrum şebeke suyu kirleniyor iddiası!

Bodrum şebeke suyu kirleniyor iddiası! Bodrum şebeke suyu kirleniyor iddiası! Bodrum a içme suyu sağlayan Geyik Barajı na kimyasal atık karıştığı öne sürüldü. Yöre halkı, bir maden tesisinden dereye sızan kimyasalın Bodrum un içme suyunu kirlettiğini

Detaylı

YSÖP KULLANIM KILAVUZU

YSÖP KULLANIM KILAVUZU YSÖP KULLANIM KILAVUZU 1. Yetiştirici Sınıf Açılacak Okul İşlemleri (İlin Kullanacağı Ekran) İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yetiştirici Sınıf Öğretim Programını uygulayacak okul/okulları Yetiştirici Sınıf

Detaylı

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu

Soma Belediye Başkanlığı. Birleşme Raporu Soma Belediye Başkanlığı Birleşme Raporu 2012 i GİRİŞ 1 MEVZUAT 2 2 SOMA NIN NÜFUSU 3 SOMA-TURGUTALP ARASINDAKİ MESAFE 4 GENEL İMAR DURUMU 5 TEMEL ALT YAPI HİZMETLERİ 8 DİĞER HUSUSLAR 13 25. Coğrafi Durum;

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI BİRİNCİ HAFTA. Eğitim Görevlileri. Katılımcılar. Tüm Öğretmenler. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM 20-30 Haziran 2016 MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 20.06.2016 BİRİNCİ HAFTA 2015-2016 Öğretim Yılı Sene Sonu Kurulu Toplantısı. MEB 2015-2019 Stratejik Planı nın ilgili bölümlerinin incelenmesi.

Detaylı

GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ

GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ HABER BÜLTENİ 09-10 Aralık 2014 tarihlerinde Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Gümrük Etkinlikleri Bilgi Şöleni tamamlanmıştır. Panellerden

Detaylı

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, 2014-2017 Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün

Detaylı

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU NUN AÇILIŞINA KATILDI Turizm haftası nedeniyle düzenlemesi ve yürüyüş yolları yapılan Gökçeler Kanyonu ve İncirliin Mağarası nın Milas Kaymakamı Fuat Güler, belediye

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU'NUN AÇILIŞINA KATILDI

AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU'NUN AÇILIŞINA KATILDI AKUT BODRUM EKİBİ GÖKÇELER KANYONU'NUN AÇILIŞINA KATILDI Turizm haftası nedeniyle düzenlemesi ve yürüyüş yolları yapılan Gökçeler Kanyonu ve İncirliin Mağarası nın Milas Kaymakamı Fuat Güler, belediye

Detaylı

AFET YÖNETİMİ. Harita 13 - Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası. Kaynak: AFAD, Deprem Dairesi Başkanlığı. AFYONKARAHİSAR 2015

AFET YÖNETİMİ. Harita 13 - Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası. Kaynak: AFAD, Deprem Dairesi Başkanlığı. AFYONKARAHİSAR 2015 AFET YÖNETİMİ Afyonkarahisar il merkezi 2. derece deprem bölgesi olmakla birlikte ilin önemli bir kısmı 1. derece deprem bölgesinde yer almaktadır. Afyonkarahisar ve çevresini etkileyen tektonik sistemler;

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

TEKNOVERSİTE YOLUNDA İLK ADIM ATILDI

TEKNOVERSİTE YOLUNDA İLK ADIM ATILDI İSTE BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ TEKNOVERSİTE YOLUNDA İLK ADIM ATILDI Teknoversite vizyonu ile yola çıkan İskenderun Teknik Üniversitesi nde Teknoloji Transfer Ofisi (İSTE-TTO) kuruldu ve açılışı

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan 11 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler 4/C'lilerin eylemi TÜRK Büro-Sen öncülüğünde, 4/C'lilerin haklarının iadesi amacıyla ülke çapında eylemler düzenlenmeye başlatıldı.

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ OREM(ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KULÜBÜ) SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KALEMİMİ VER, GELECEĞİMİ YAZAYIM 2015 06-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, İ.Ü. Orman Fakültesi,

Detaylı

EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011

EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011 EKONOMİK GELİŞMELER Haziran - 2011 AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU İÇİNDEKİLER... 1 GAYRİ SAFİ YURTİÇİ HASILA (GSYH)... 2 İSTİHDAM - İŞSİZLİK VE İŞGÜCÜ HAREKETLERİ.. 2 İTHALAT

Detaylı

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum da Dünya ve Avrupa Şampiyonları Yetiştiriyoruz sloganıyla yelken yaz kursları başlıyor. Dünya çapında başarılar elde eden B.B. Bodrumspor un Yelken Şubesi, Dünya ve

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ HASTA BAŞINDA! İstanbul Aydın Üniversitesi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ HASTA BAŞINDA! İstanbul Aydın Üniversitesi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) 2.Sayı / Şubat 2015 İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Hazırlanmıştır. GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ HASTA BAŞINDA! İstanbul Aydın Üniversitesi İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor

Detaylı

Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları

Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları Uluslar arası Turizm Gelirleri 2011 yılının uluslararası turizm gelirleri, 1.030 milyar Amerikan dolarına ulaştı. Geçen sene bu rakam 927 milyar

Detaylı

DEFNE SANAT GALERİSİNDE CAHİT CEM SERGİSİ AÇILIYOR

DEFNE SANAT GALERİSİNDE CAHİT CEM SERGİSİ AÇILIYOR DEFNE SANAT GALERİSİNDE CAHİT CEM SERGİSİ AÇILIYOR Defne sanat Galerisinde 26 Mayıs 2016 Perşembe günü saat 18:00 de Cahit Cem in Suluboya Resim Sergisi açılıyor. Cahit Cem İstanbul da 1948 yılında doğdu.istanbul

Detaylı

TEKNEDE TAVLA TURNUVASI

TEKNEDE TAVLA TURNUVASI TEKNEDE TAVLA TURNUVASI HALK ARENASI BODRUM'A GELİYOR Uğur Dündar ın sunacağı Halk Arenası nın, Cuma günü Bodrum Kalesinde düzenleneceği bildirildi. Chp ilçe Başkanı Reci Seyman kamuoyu na aşağıdaki açıklamada

Detaylı

Toktamış Ateş'i kaybettik

Toktamış Ateş'i kaybettik Toktamış Ateş'i kaybettik Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi ve Atatürk üzerine çalışmaları olan Prof. Dr. Toktamış Ateş yaşamını yitirdi. Ateş, İstanbul Üniversitesi ve değişik kurumlarda ders

Detaylı

15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 15-19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Eruh Kaymakamlığınca düzenlenen 15-19 Mayıs Gençlik haftası etkinlikleri programı açıklandı. Voleybol, masa tenisi, futbol, atletizm yarışmalarıyla dolu dolu geçecek

Detaylı

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MUTLULUĞA DAİR ADIMLAR

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MUTLULUĞA DAİR ADIMLAR T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ MUTLULUĞA DAİR ADIMLAR 2015-2016, Güz Dönemi SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Detaylı

MUĞLA GENÇLİK PROJESİ

MUĞLA GENÇLİK PROJESİ T.C MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü MUĞLA GENÇLİK PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ ŞUBAT 2013 1 / 13 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Sorumluluk, Tanımlar Madde 1- Amaç

Detaylı

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ SAYI : BİR 7-11 MAYIS 2009 ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ Ben siyasi hayatım ve ülke sevdamla ilgili olarak tüm Türkiye yi memleketim bilirim ancak Çemişgezek benim doğup, büyüdüğüm yer. Elazığ Valisi Muammer

Detaylı

LİSE 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ

LİSE 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ LİSE 12. SINIFLARA HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ Yoğun bir şekilde 2014 YGS ve LYS ye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerimize Edebiyat-Sosyal ve Yetenek Zümresi Grup Sorumlusu Zeki ERKUŞ tarafından

Detaylı

Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş.

Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş. Emeklilik Taahhütlerinin Aktüeryal Değerlemesi 31.12.2010 BP Petrolleri A.Ş. 30 Eylül 2011 BP Petrolleri A.Ş. İçin hazırlanmıştır Aon Hewitt Tarafından hazırlanmıştır Bu rapor, içerdiği gizli ve kuruma

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM TBMM VII. DÖNEM (1943 1946)

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM TBMM VII. DÖNEM (1943 1946) I İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... IX GİRİŞ... 1 Savaş Sürecindeki Türkiye... 2 Savaş Sonrasında Türkiye... 3 Çok Partili Rejime Geçişin Ardındaki Etkenler... 4 Dış Etkenler... 4 İç Etkenler... 4 Muhalefetin Yükselişi...

Detaylı

Fon Bülteni Haziran 2016. Önce Sen

Fon Bülteni Haziran 2016. Önce Sen Fon Bülteni Haziran 216 Önce Sen Fon Bülteni Haziran 216 NN Hayat ve Emeklilik Fonları Sektör Karşılaştırmaları Yüksek Getiri! Son 1 Yıl - 31/5/215-31/5/216 % 25 2 15 1 5-5 -1 9,88 7,82 11,7 6,36 1,5 9,81

Detaylı

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek.

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek. 2010 Mali Yılı Çalışma Programı Faliyet Raporları Personel Çalışanların daha verimli olabilmesi için özellikle halkla ilişkiler konusunda hizmetiçi eğitim çalışması programlanacaktır. Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları

Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Türk Dili I (TURK 101) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Türk Dili I TURK 101 Güz 2 0 0 2 2 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin

Detaylı

TÜYİD, GBSA ile mutabakat anlaşması imzaladı

TÜYİD, GBSA ile mutabakat anlaşması imzaladı DUNYA.COM GBSA ile mutabakat anlaşması imzalayan TÜYİD, bu anlaşma ile Türkiye ve Körfez Bölgesi'ndeki şirketler arasında bilgi paylaşımını hızlandırmayı AJANS 34 TÜYİD den Uluslararası İşbirliği Yeni

Detaylı

BAVYERA BUNU YAPABİLİYOR!

BAVYERA BUNU YAPABİLİYOR! BAVYERA BUNU YAPABİLİYOR! HÜKÜMET PROĞRAMI BASİT DİLDE ÖZET DOĞRU! Bu özet, Bavyera SPD nin 2013 eyalet meclisi seçimindeki konumunu açıklamaktadır. ENDEKS Sayfa Bavyera güçlü bir eyalet 3 Christian UDE

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER

TARİH ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, tarih ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Tarih konusu ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların, hangi yaş düzeylerindeki öğrenci gruplarına,

Detaylı

KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR

KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR KOLON KANSERİNİ DEV MAKET İLE TANITTILAR Bodrum Rotary Kulübü Bugün 1 Saat, Yarın 1 Hayat adı verilen farkındalık projesi Bodrum da başladı. Proje kapsamında halkı bilgilendirmek için el ilanları, broşürler

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN. GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL

SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN. GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL SERMAYE PİYASASI KURULU İKİNCİ BAŞKANI SAYIN DOÇ. DR. TURAN EROL UN GYODER ZİRVESİ nde YAPTIĞI KONUŞMA METNİ 26 NİSAN 2007 İSTANBUL Sözlerime gayrimenkul ve finans sektörlerinin temsilcilerini bir araya

Detaylı

HER ZAMAN YANINDAYIZ

HER ZAMAN YANINDAYIZ HER ZAMAN YANINDAYIZ Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Üyelerimizin isteklerini dikkate alıp, sanayi ve ekonomik alanda Balıkesir in sürekli gelişimini sağlayacağız dedi Balıkesir Sanayi Odası

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI

Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI Türkiye de Uluslararası Koruma Arayan Kişiler için EĞİTİM HAKKI SORULAR & YANITLAR MÜLTECİLER İÇİN ÜCRETSİZ HUKUKİ DESTEK Şubat 2016 Güncellemesi Türkiye ye sığındım. Kendim ya da çocuklarım için Türkiye

Detaylı

ZAĞNOS VADİSİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

ZAĞNOS VADİSİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 15 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ZAĞNOS VADİSİ KENTSEL

Detaylı

MADDE 2 (1) Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve değişiklikleri ile İzmir Üniversitesi Ana Yönetmeliği esas alınarak düzenlenmiştir.

MADDE 2 (1) Bu Yönerge, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve değişiklikleri ile İzmir Üniversitesi Ana Yönetmeliği esas alınarak düzenlenmiştir. İZMİR ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönerge; İzmir Üniversitesi nin Fakülteleri, Meslek Yüksekokulu ve bölümlerinde ÖSYM ve Üniversite tarafından

Detaylı

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU. Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :...

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU. Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :... EK-1/A OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ GÖZLEM FORMU Adı Soyadı :... Yaşı :... Gözlem Dönemi :... Okul Adı :... Öğretmen :... Sınıfı :... AÇIKLAMA : Lütfen öğrencileri aşağıda sıralanan davranışlara göre derecelendiriniz.

Detaylı

ARAŞTIRMA PROJESİ NEDİR, NASIL HAZIRLANIR, NASIL UYGULANIR? Prof. Dr. Mehmet AY

ARAŞTIRMA PROJESİ NEDİR, NASIL HAZIRLANIR, NASIL UYGULANIR? Prof. Dr. Mehmet AY ARAŞTIRMA PROJESİ NEDİR, NASIL HAZIRLANIR, NASIL UYGULANIR? Prof. Dr. Mehmet AY Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 29.03.2012 / ÇANAKKALE Fen Lisesi ARAŞTIRMA PROJESİ

Detaylı

SORUMLULUK PROJELERİ

SORUMLULUK PROJELERİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ Sosyal Sorumluluk Projesi, Yaşar Üniversitesi nin kurumsal bilim iddiasının unsurlarından biridir; bu iddianın, akademik ve idari

Detaylı

HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BASINDA ÇIKAN SON HABERLER

HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BASINDA ÇIKAN SON HABERLER HİZMET ALIMINA İLİŞKİN BASINDA ÇIKAN SON HABERLER TDB GENEL BAŞKANI, HİZMET ALIMI UYGULAMASININ HAYATA GEÇERİLMEMESİNİ ELEŞTİRDİ Anadolu Ajansı 15.09.2009 ANKARA (A.A) - 15.09.2009 - Türk Dişhekimleri

Detaylı

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 10.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 01.03.2011 tarih ve 2011/33 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İdaremiz araç parkında bulunan makine

Detaylı

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar?

BISTEP nedir? BISTEP ne yapar? BISTEP nedir? BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını

Detaylı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Fatih Projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğretmen ve öğrencilerine Tablet Bilgisayarları, binasında yapılan törenle dağıtıldı.

Detaylı

Bülent Gündağ Mert ile Söyleşi

Bülent Gündağ Mert ile Söyleşi Bülent Gündağ Mert ile Söyleşi Dürüst olmak, artı bir özellik değildir. Dürüst olmak, bir insanın nefes alması kadar doğal bir davranış olmalıdır. Bir hayatın içine yalan girdiyse, ne olursa olsun eşler

Detaylı

Yazar editör Perşembe, 02 Ekim 2008 01:09 - Son Güncelleme Çarşamba, 03 Haziran 2009 00:01

Yazar editör Perşembe, 02 Ekim 2008 01:09 - Son Güncelleme Çarşamba, 03 Haziran 2009 00:01 belirli gün, özel günler, belirli gün haftalar, belirli gün ve haftalar, kutlanan özel günler, özel günler haftalar, belirli gun ve haftalar, özel gün, türkiyede, belirli gün ve haftası, belirli gün hafta,

Detaylı

Büyükşehir Bodrum halkına yeni süreci anlattı

Büyükşehir Bodrum halkına yeni süreci anlattı Büyükşehir Bodrum halkına yeni süreci anlattı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bodrum da düzenlenen toplantıda yeni süreç ile ilgili büyükşehir daire başkanları tarafından Bodrum halkına

Detaylı

Eczacılık Günü Etkinlikleri

Eczacılık Günü Etkinlikleri TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ II. BÖLGE www.aeo.org.tr Ankara Eczacı Odası 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ II. BÖLGE www.aeo.org.tr Ankara Eczacı Odası 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

Detaylı