İSTASYON OTOMASYONUNDA BAŞTAN SONA ÇÖZÜM SUNUYORUZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTASYON OTOMASYONUNDA BAŞTAN SONA ÇÖZÜM SUNUYORUZ"

Transkript

1 F U E L S İ S İSTASYON OTOMASYONUNDA BAŞTAN SONA ÇÖZÜM SUNUYORUZ Akaryakıt Otomasyon LPG CNG F U E L S İ S

2 Daha Fazla Teknoloji "Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak" misyonuyla yola çıkan Fuelsis kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve birikimlerini dürüstlük ilkesi ile birleştirerek yepyeni bir konsept ile şirketin temellerini atmışlar. Akaryakıt sektöründeki ihtiyaç duyulan her alanda, kaliteli ve müşteri odaklı ürünlerle çözüm sunup, gerek kendi özgün tasarımlarımızla, gerekse yurt dışı menşeli kaliteli ekipmanlarla müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmayı hedefliyoruz. Satış yaparken temel prensibimiz; uygun ve rekabetçi fiyatlarla hem istasyonların ekipman maliyetlerini düşürmek hem de servis ve bayilerimizin kar marjlarını yüksek tutmaktır. Satışlarımızın tamamını gün geçtikçe yaygınlaşan bayi ağımız üzerinden yapmaktayız. Böylece, aynı zamanda servis hizmeti veren bu bayiler aracılığıyla, satışı yapılan ürünün bakım ve servis hizmetleri etkin ve hızlı bir şekilde yapılmakta, satış sonrası hizmette kalite yüksek seviyede tutulmaktadır. Akaryakıt dünyasını sadece bugünün teknolojisiyle değil, geleceğin teknolojisiyle de tanıştırmak istiyoruz. Geleceğin teknolojisine yeni ve modern ürünlerle ulaşılabilinir.yeni ve modern ürün sürekli arge yapmayı gerektirir. Fuelsis i sektördeki diğer firmalardan ayıran fark bu noktada ortaya çıkacaktır. fuelsis has been established by its organizers who have combined their experiences with the mission to meet the fuel sector with the technology. Initially, we have focused on R&D, then we have expanded our amount of costumers by finding solution for their problems. We finished all product s tests that we improvedin a shorttime. Andwehaveintroducedourproducts to our costumers. fuelsis R&D gain expert knowledge on Fuel Dispenser Electronics and Automation Systems. Finding correct and accurate solutions expeditiously for our costumers project is Savel s mission. And our aim costumer satisfaction. Our fuel dispenser electronics have been produced, when there was a YTL changing. It has gained a reputation by working free of problems with all automation systems like cash register. And we have served all over Turkey. F u e l s i s Akaryakıt Ekipmanları ve Otomasyon Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti Daha Fazla Teknoloji + Akaryakıt + Otomasyon + LPG + CNG

3 ÜRÜNLERİMİZ Pompa Otomasyonu Pompa satışlarının anlık olarak litre ve fiyat bilgisini PC ekranına yansıtır ve satış hareketlerini kaydeder. Tank Otomasyonu Anlık olarak tank seviye bilgileri takip edilebilir.tank hareketleri kaydedilir. Promosyon Sistemi Müşterinin tercihine göre manyetik,smart veya proximity kart kullanılabilir.müşteriye özel kart tasarımı yapılır. Veresiye Takip Sistemi Müşteri cari hesap takibi yapılır. Müşteri özel kartıyla alım ve limit güncellemeleri yapar. Merkezi Otomasyon FUELSİS Merkezi Otomasyon Sistemi istasyondaki tüm satış ve stok hareketlerinin dağıtıcı firma merkezinden sorunsuz bir şekilde izlenmesini ve raporlanmasını sağlar. Web Otomasyon İstasyon satış bilgilerinin ve Tank durumlarının internet ortamından takibi Şantiye Otomasyonu Şantiyeler için özel yakıt yönetim Ve araç takip sistemi.her şantiye İçin özgün tasarımlar yapılır. Gaz Kontrol Sistemleri Adreslenebilir Exproof gaz dedektörleri.30 adet dedektör kontrolü yapabilen grafik ekranı kontrol paneli.

4 Daha Fazla Teknoloji MERKEZİ AKARYAKIT OTOMASYON SİSTEMİ Merkezi Otomasyon Fuelsis Merkezi Otomasyon Sistemi İstasyondaki tüm satış ve stok hareketlerinin dağıtıcı firma merkezinden sorunsuz bir şekilde izlenmesini ve raporlanmasını sağlar. Bu sayede dağıtıcı firma ve bayii arasındaki koordinasyon sorunsuz sağlanmış olur. Ayrıca sisteme bağlı olan istasyonlarda akaryakıt satış fiyatları merkezden kontrol edilebilir.merkez bilgisayardan girilen yakıt birim fiyatı istenen tüm pompalara yansır. RS485 veya kablosuz (Wireless ) bağlantı yoluyla istasyon ofisine aktarılan yakıt seviye ve pompa satış bilgileri,adsl / GPRS / uydu / dial-up bağlantı yöntemlerinden biriyle dağıtıcı firma merkez serverine iletilir.aynı şekilde Merkez ofisten de istasyona veri akışı ve kontrolü mümkündür. Merkezi Otomasyon Yazılımı * SQL Server ile farklı kullanıcılar için farklı yetkilendirmeler yapılabilir. * Merkezi stok takibi,istasyondaki anlık yakıt stok bilgileri raporlama ve ikmal organizasyonu sağlar. * Merkezi multimedia kontrolü ile yeni nesil pompalarda reklam,video ve müzik yayını merkezden kontrol edilebilir. * Bireysel,kurumsal müşteri işlemleri istasyondan izlenebilir, merkezden kontrol edilir. * WEP tabanlı arayüzü sayesinde internet bağlantısı olan her yerden takip imkanı sağlar. * Filo müşterilerinin wep üzerinden takibi ve limit uygulamaları kontrol edilebilir. * Uydu,ADSL,GPRS veya dial-up bağlantı seçeneği ile Optimum maliyet/performans oranı yakalanır. * Diğer ofis ve otomasyon yazılımlarına entegre edilebilir.

5 Pompa Otomasyonu * Pompa satışları anlık olarak litre ve fiyat bilgisini PC ekranına yansıtır. * Modüler yapısı sayesinde ihtiyaç olan program kısımları kullanılabilir. * 32 adet pompaya kadar kontrol edilebilir. * Access & SQL veritabanı kullanır.farklı kullanıcılar için farklı erişim sağlar. * RS485 veya Kablosuz ( wireless) bağlantı seçeneği kurulumunda kolaylık sağlar. * Merkezi otomasyona uyumludur. * Bütünleşik Kartlı Promosyon Sistemi opsiyonu ile müşteri sadakati sağlanır * Satış kayıtlarını online olarak veritabanına yazar.bu sayede satışlar birçok parametreye göre raporlanabilir. Vardiya takip sistemi Pompacı takip sistemi * Pompacı bazında vardiya satış takibi yapılabilir. * Pompacının tüm zamanlardaki Satış/Performans bilgileri kayıt altında tutulur. * Promosyon ve otomasyon sistemlerine uyumludur ve modüler olarak seçilebilir. * Detaylı raporlama sayesinde hangi satışın hangi pompacı tarafından yapıldığı gibi birçok bilgiye kolaylıkla ulaşılabilir. * 64 Adet pompacıya kadar. * Her pompa için vardiya boyunca yapılan satışı görüntülenebilir. * Her yakıt türü için ayrı ayrı vardiya boyunca yapılan satış görüntülenebilir. * Tek tuşla herhangi bir pompanın vardiya satış bilgilerine ulaşılabilir. * Her vardiya sonrası yetkili şifre girilerek vardiya bilgileri alınır ve yeni vardiya başlatılır. * 32 Adet pompaya kadar destekler.

6 Daha Fazla Teknoloji Kartlı Promosyon Sistemi * Pompa üzerinde bulunan APOS ünitesi sayesinde online puan kaydı yapılır. Böylece otomasyon sistemine tam entegrasyon gerçekleşmiş olur. * Ödeme şekline ve müşteriye (silver, gold,premium) göre farklı promosyon oranı uygular. * Promosyon stok takipi ve katalog oluşturma imkanı sunar. * Müşteriye özel kart tasarımı yapılır. * Sistemde müşterinin tercihine göre manyetik,smart veya proximity kart kullanılabilir. Veresiye Takip Sistemi * Pompacı bazında vardiya satış takibi yapılır. * Pompacının tüm zamanlardaki satış / performans bilgileri kayıt altında tutulur. * Promosyon ve otomasyon sistemlerine uyumludur ve modüller olarak seçilebilir. * Detaylı raporlama sayesinde hangi satışın hangi pompacı tarafından yapıldığı gibi birçok bilgiye kolaylıkla ulaşılabilir. * 64 adet pompacıya kadar destekler.

7 Tank Otomasyonu * Anlık olarak tank seviye bilgisi ve sıcaklık değerleri takip edilebilir. * Tanklardaki yakıt miktarı ile yapılan satışlar karşılaştırılarak sağlama yapılır ve sızıntı veya kaçak olup olmadığı anlaşılır. * Günlük satış verileri ve istatistiklere dayanarak kalan yakıt için tahmini satış süresi hesaplanabilir. * Önceden belirlenen kritik seviyelere gelinmesi durumunda alarm verebilir.bu özellik sayesinde sorunsuz stok organizosyonu yapılabilir. * Otomatik kalibrasyon özelliği sayesinde hem tank seviye bilgileri hemde pompa otomasyonundan gelen veriler sayesinde sağlıklı ölçme sağlanır. * RS485 veya Kablosuz ( wireless ) bağlantı seçeneği kurulumda kolaylık sağlar. * Fuelsis Tank otomasyon sistemi diğer FUELSİS ürünleri ve sistemleriyle uyumludur. * Yakıt türüne göre kümülatif stok takibi yapılabilir. * Tüm dolumlar ve tank doluluk oranları kayıt altında tutulur ve kolaylıkla bütün detaylar birçok parametreye göre raporlanabilir.

8 Daha Fazla Teknoloji Tank Seviye Probu * Mikroişlemci özelliklerine sahip ölçme sistemi. * Programlanabilir Parametreler ve ayarlar. * Sayısal oto kazanc kontrolü * Sayısal ısı sensörü * Ex Proof & Water Proof muhafaza * Eş zamanlı seviye değerleri * Farklı durumları algılayarak raporlama

9 Daha Fazla Teknoloji WEP Otomasyonu * İnternet ortamından şatış durumlarının takibi * İnternet ortamından Tank seviyelerinin takibi * İnternet üzerinden müşterilere promosyon hizmeti sunmak,borç sorgulamalarını sağlamak * Her yerden her zaman istasyon denetimi * Teknolojide son nokta Şantiye Otomasyonu * Pompa satışlarının anlık olarak litre ve fiyat bilgisini PC ekranına yansıtır. * Modüler yapısı sayesinde ihtiyaç olan program kısımları kullanılabilir. * Access & SQL veritabanı kullanır. farklı kullanıcılar için farklı erişim sağlar. * RS 485 veya Kablosuz (Wireless) bağlantı seçeneği kurulumda kolaylık sağlar. * Merkezi otomasyona uyumludur. * Bütünleşik Yakıt yönetim sistemi opsiyonu ile yakıt sarfiyatına avantaj sağlanır. * Tank otomasyon sistemi sayesinde yakıt miktarı hatasız takip edilebilir. * İstenirse yazılım ile kontrol edilen Sanal tank otomasyonu kullanılarak maliyet azaltılabilir. * Otomatik kalibrasyon özelliği * Kullanılan kaliteli,tamamen çelik Tank seviye probu sayesinde minumum mekanik hata Şantiye Otomasyonu * Pompa üzerindeki RFID ünite sayesinde yakıt verilen araç tanınır. * Tanımlı araç dışındakilere satışı engellemek mümkündür. * Kullanıcı hatasından veya art niyetli kullanımdan kaynaklanan yakıt sarfiyatı engellenir. * Müşteriye özel kart tasarımı yapılır. * Kablosuz bağlantı seçeneği sayesinde sorunsuz montaj ve kulanım kolaylığı sunar. * Opsiyonel kilometreye göre yakıt sarfiyatı kaydetme, aracın ve sürücünün performansını kontrol altında tutabilme imkanına sahiptir.

10 Daha Fazla Teknoloji Gaz Dedektör Kontrol Sistemi * RS 485 modülü üzerinden haberleşme * 30 ayrı noktadaki Gaz Dedektör modülünün durumunu anlık olarak gösterebilme * 8 adete kadar LPG tankının seviyesini anlık olarak takip edebilme * Ayarlanabilir gaz algılama hassasiyeti * 3 adet röle çıkışı * Ayarlanabilir röle tepki süresi * Alarm sistemi ile entegrasyon Gaz Dedektörü * Ex-Proof kutu içerisinde * Küçük ve sade tasarım * Mikroişlemci kontrollü * Değiştirilebilir hassasiyet ayarı * Her türlü otomasyon sistemine uyumlu * RS485 modülü üzerinden haberleşme * Alarm sistemi ile entegrasyon

11 F u e l s i s

F U E L S İ S. www.fuelsis.com.tr MOBİL İSTASYONLAR FUELSİS. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

F U E L S İ S. www.fuelsis.com.tr MOBİL İSTASYONLAR FUELSİS. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG F U E L S İ S MOBİL İSTASYONLAR Akaryakıt Otomasyon LPG CNG FUELSİS Daha Fazla Teknoloji "Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak" misyonuyla yola çıkan Fuelsis kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve

Detaylı

SAVEL. otomasyon sistemleri. Akaryakıt Dünyasını Teknolojiyle Buluşturuyoruz

SAVEL. otomasyon sistemleri. Akaryakıt Dünyasını Teknolojiyle Buluşturuyoruz otomasyon sistemleri Akaryakıt Dünyasını Teknolojiyle Buluşturuyoruz Elektronik, kurucularının akaryakıt sektöründeki tecrübelerini birleştirmesiyle kurulmuştur. Başlangıçta AR-GE çalışmalarına ağırlık

Detaylı

Savel. Akaryakıt Sistemleri & Otomasyonu. www.savel.com.tr

Savel. Akaryakıt Sistemleri & Otomasyonu. www.savel.com.tr Savel Akaryakıt Sistemleri & Otomasyonu www.savel.com.tr Akaryakıt dünyasını teknoloji ile buluşturuyoruz İÇERİK Şirket tanıtımı Faaliyet alanları Ürünler Otomasyon HAKKIMIZDA SAVEL Elektronik, kurucularının

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

POMPA OTOMASYON SİSTEMİ

POMPA OTOMASYON SİSTEMİ POMPA OTOMASYON SİSTEMİ TEKOSİS TEKNOJİ Tarafından geliştirilen akaryakıt otomasyon sistemi sayesinde istasyon yada şantiyelerinizde bulunan akaryakıt pompalarını FUEL OTOMOTION kontrol sistemine bağlayarak,araçlarınızın

Detaylı

OTOMASYON SİSTEMLERİ

OTOMASYON SİSTEMLERİ OTOMASYON SİSTEMLERİ İSTASYON OTOMASYON SİSTEMİ İlhan KÖSEOĞLU İSTASYON OTOMASYON SİSTEMİ OTOMASYON SİSTEMİNİN AVANTAJLARI İstasyonda satış yapan pompaların durumları anlık olarak yöne tici ekranında ve

Detaylı

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL 1 TANK OTOMASYON SĐSTEMĐ - Prob tarafından gerçek zamanlı yakıt, su ve sıcaklık derecelerini gösterir. - Tanktan çıkan yakıt miktarını

Detaylı

SAVEL MOBIL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

SAVEL MOBIL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL MOBIL Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL "Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak" misyonuyla yola çıkan Savel kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve birikimlerini dürüstlük ilkesi ile birleştirerek

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

SAVEL AKARYAKIT SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

SAVEL AKARYAKIT SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL AKARYAKIT www.savel.com.tr Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL "Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak" misyonuyla yola çıkan Savel kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve birikimlerini dürüstlük

Detaylı

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır.

Algoritma. Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Sistem Tanıtımı Algoritma Akaryakıt Tankına ait seviye probu ve pompa ekipmanları kumanda edilir. Merkez yazılım ile şantiyede gerçekleşen tüm veriler raporlanır. Her araca RF ID chip takılır ve plaka

Detaylı

AKARYAKIT TEKNOLOJİSİNDE GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

AKARYAKIT TEKNOLOJİSİNDE GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ AKARYAKIT TEKNOLOJİSİNDE GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Biz Kimiz Akaryakıt Dünyasını teknoloji ile buluşturmak misyonuyla yola çıkan Fuelsis kurucu ekibi, sektördeki tecrübe ve birikimlerini dürüstlük ilkesi ile

Detaylı

Şantiye Otomasyon Sistemi. Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi

Şantiye Otomasyon Sistemi. Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi Şantiye Otomasyon Sistemi Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi Sistem 2 Sistem Şantiyelerde mobil veya sabit veri toplama

Detaylı

SAVEL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG

SAVEL SAVEL. www.savel.com.tr. Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL Akaryakıt Otomasyon LPG CNG SAVEL Savel olarak kendimizi Enerji ekipmanları üretici kulvarında görmekteyiz. Başlangıç olarak Akaryakıt pompa elektroniği ve Akaryakıt otomasyon hizmetleri alanlarında

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

1 USC DÖNÜŞÜM OTOMASYONU

1   USC DÖNÜŞÜM OTOMASYONU 1 www.mepsan.com.tr USC DÖNÜŞÜM OTOMASYONU 2 www.mepsan.com.tr İÇİNDEKİLER 1. AnaEkran Menüler... 3 2. Pompa İzleme. 4 3. Tank İzleme.. 5 4. Stawiz 6 5. İşlemler 7 5.1 - Vardiya İşlemleri 8 5.2 - Tank

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS

Yazılım. Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Yazılım Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresite Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion AYS Akaryakıt vardiya alımında,ilgili vardiya tarihindeki satış

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ www.voltrun.com ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ Commercial Hızlı Şarj Edebilme Voltrun Commercial, hızlı şarj edebilme kapasitesi ile uzun mesafeli kesintisiz yolculuk sağlar.

Detaylı

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ

SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ İKOLAYLIK & VERİMLİL K SODEXO FUEL PASS İLE AKARYAKIT HARCAMALARINIZI KONTROL ALTINA ALMAK SİZİN ELİNİZDE YAŞAM KALİTESİ HİZMETLERİ FUEL PASS Sodexo Fuel Pass harcama yönetimi hizmetimiz ile Türkiye nin

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Eresense Şantiye Yakıt Otomasyonu Sistem Özeti. Doküman Versiyonu 1.01

Eresense Şantiye Yakıt Otomasyonu Sistem Özeti. Doküman Versiyonu 1.01 Eresense Şantiye Yakıt Otomasyonu Sistem Özeti Doküman Versiyonu 1.01 2017 İÇİNDEKİLER : 19 Eylül 2017 1 DÖKÜMAN VERSİYONLARI... 3 2 OTOMASYON PRENSİBİ... 3 3 OPSİYONEL MODÜLLER... 4 4 SİSTEM UYGULAMA

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır.

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır. Giriş Telemetri piyasası hızla büyüyen bir endüstri haline gelmiştir. Gelişen teknoloji, her sektörde makina ve prosesleri izleme ve kontrol etme konusunda yeni imkanlar getirmektedir. Signalix yaklaşık

Detaylı

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!!

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! Version -020 www.comex.com.tr * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! * Gerekli projelendirmeler ile eski ve yeni sistemlere hızlı bir

Detaylı

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır.

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. ONTO FİLO YÖNETİMİ AUTOMATİC,GPS SATIŞ HİZMETLERİ 1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. Automatic

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

Eresense Elektronik Şirket Sunumu. (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz)

Eresense Elektronik Şirket Sunumu. (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz) Eresense Elektronik Şirket Sunumu (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz) 11.02.2013 1 Hakkımızda Eresense Elektronik, Istanbul Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezinde 2009

Detaylı

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma EXAGATE Hakkında Elektronik ve IT alanlarında Ar-Ge, İmalat, Uygulama, Satış ve Danışmanlık, Yerli üretim odaklı, Ar-ge si Biten Ürünler, SysGuard 6001 SysGuard 3001 Ar-ge si Devam Eden Ürünler, SysGuard

Detaylı

Tet T aş Elektro r n o ik

Tet T aş Elektro r n o ik TETAŞ ELEKTRONİK Araç Takip Sistemi Tetaş Elektronik 1998 yılından bugüne taksimetre ve takograf üretimi ile geliştirmesi konularında öncü olan Tetaş Elektronik ın, hizmet verdiği sektöre ilişkin ürün

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans. 1

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans.  1 VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans www.naviga.com.tr 1 VLT 6000 cihaz karşılığı FC-102 HVAC işlerinde yeniden belirlenen standartlarla Havaalanı Otel Hastane Ofis Temiz oda M e r k e z i I s

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Eresense Şantiye Otomasyonu Sistem Özeti. Doküman Versiyonu 1.01

Eresense Şantiye Otomasyonu Sistem Özeti. Doküman Versiyonu 1.01 Eresense Şantiye Otomasyonu Sistem Özeti Doküman Versiyonu 1.01 2014 İÇİNDEKİLER : 10 Haziran 2014 1 DÖKÜMAN VERSİYONLARI... 3 2 OTOMASYON PRENSİBİ... 3 3 SİSTEM UYGULAMA BİLEŞENLERİ... 4 4 SİSTEMİN STANDART

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü

3DLevelScanner. 3 Boyutlu Seviye Ölçümü 3DLevelScanner 3 Boyutlu Seviye Ölçümü S E V İ Y E Ö L Ç Ü M Ü H İ Ç B U K A D A APM 3DLevelScanner - silo veya tanklarda seviye ölçümünün yanısıra aynı anda hacim ve kütle ölçümü de yapabilen yeni bir

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar

Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar a Hoş geldiniz Kuruluş ve Tarihçe Kurumsal Yapı Şirketlerimiz Faaliyet Alanları Geliştirilen Projeler Ürünler Hizmet ve Çözümler Çözüm Ortaklıkları ve Referanslar Sertifikasyon ve Yetkiler Kuruluş ve Tarihçe

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

Leader at Home, Ambitions Worldwide

Leader at Home, Ambitions Worldwide SysteMon enerji analizörü, reaktif kontrol rölesi veya multimetre gibi Modbus protokolü ile haberleşebilen cihazların uzaktan izlenmesini sağlayan Web tabanlı bir izleme yazılımıdır. Web tabanlı yazılım

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Dual Fuel System Nedir?

Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin bir kısmı yerine CNG veya LPG tüketilmesini

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

SAVEL Gas Alarm Sistemleri

SAVEL Gas Alarm Sistemleri SAVEL Gas Alarm Sistemleri 1 GAS2000+ DEDEKTÖR KONTROL SİSTEMİ GAS2000+ Dedektör Kontrol Sistemi maksimum 30 Adet dedektörün bağlanabileceği ve durumlarının görülebileceği alarm sistemidir. Sistem 320x240

Detaylı

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER Akaryakıt sektörünün parlayan yıldızı ALPET in işinize özel yarattığı çözümleri keşfetme sırası sizde! Altınbaş Holding; Dünya Devi Bir Türk Markası! ALPET; akaryakıt sektörünün enerji

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

Koru1000. beklentilerinizin ötesinde!

Koru1000. beklentilerinizin ötesinde! Koru1000 Koru1000 beklentilerinizin ötesinde! 2017 Referanslarımız; 5 10 15 bar 16 Koru1000 Ölçemezsen, Yönetemezsin! 4 Koru1000 bir ENVEST ürünüdür. envest ba k y y! Envest, enerji ve su verimliliğini

Detaylı

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir.

Kümes fonksiyonlarına erişim, bir cep telefonu üzerinden internet tarayıcı ile veya SMS ile gerçekleştirilebilir. Tanıtım Tavuklar üzerine etkili çevre koşulları çok çeşitlidir. Bunlardan bakım, besleme ve iklim faktörleri tavuk yetiştiriciliğinde büyük önem taşır. İklim faktörleri içinde de tavuk yetiştiriciliği

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Otomatik Pompa İstasyonu Seviye Kontrolörü

Otomatik Pompa İstasyonu Seviye Kontrolörü Temassız Sensörlü Otomatik Pompa İstasyonu Seviye Kontrolörü Model PSL -------------------- Pompa İstasyonu Seviye Kontrolörü 6 Adet Kontrol Rölesi Programlanabilir, Pompa Değişimi RS232 Çıkışı ve PC Yazılımı

Detaylı

VĐZYOKONTROL. YAKMA SĐSTEMLERĐNĐN GÖRSELLEŞTĐRĐLMESĐ ve UZAKTAN ĐZLENMESĐ SĐSTEMĐ. Hazırlayan : Kubilay Yalçın Makina Mühendisi Ankara-2008

VĐZYOKONTROL. YAKMA SĐSTEMLERĐNĐN GÖRSELLEŞTĐRĐLMESĐ ve UZAKTAN ĐZLENMESĐ SĐSTEMĐ. Hazırlayan : Kubilay Yalçın Makina Mühendisi Ankara-2008 VĐZYOKONTROL YAKMA SĐSTEMLERĐNĐN GÖRSELLEŞTĐRĐLMESĐ ve UZAKTAN ĐZLENMESĐ SĐSTEMĐ Hazırlayan : Kubilay Yalçın Makina Mühendisi Ankara-2008 Doküman No : No : LT-080710 Doküman Kodu : L.VĐZYOKONTROL VĐZYOKONTROL

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Sistemi a t i t e k Sistemi Güvenlik tepki değil, bir stratejidir eğitimini sizlere sağlamaktadır Otopark Yönetim Sistemi Datapark, ABD California merkezli bir şirket

Detaylı

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook)

Netsis CRM. Her yerden erişim Diğer web servislerinden faydalanma (Google Takvim, Haritalar, Outlook) Netsis CRM İşletmelerin müşterileriyle ilgili bilgi ve belgelerine ulaşabildiği; fırsat, teklif, sipariş, etkinlik gibi süreçleri görüntüleyip yönetebildiği; e-posta, takvim, duvar gibi araçlarla koordinasyonu

Detaylı

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain

Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain Zincirin ardındaki güç... The power behind the cold chain SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR SPLIT TYPE COOLING GROUP SPLİT TİP SOĞUTMA GRUPLAR UTS- H S, UTS- C S ve UTS- F S Serisi Cihazlarımız Avrupa Birliği

Detaylı

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç plakasını sorgulayabilmeli) entegre

Detaylı

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER Akaryakıt sektörünün parlayan yıldızı ALPET in işinize özel yarattığı çözümleri keşfetme sırası sizde! Altınbaş Holding; Dünya Devi Bir Türk Markası! ALPET; akaryakıt sektörünün enerji

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ YEMEKHANE TAKİP 2.0 YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ 1- PROGRAMIN AMACI : Bu Program Yemekhane Girişlerini Kontrol Altına Almak İçin Tasarlanmıştır. Personellerin Yemekhane Girişlerinde Yapmaları Gereken ( Parmak

Detaylı

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem endüstriyel görüntü işleme ölçüm ve kontrol leri, tecrübe ve bilgi birikimiyle işletmelerin ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde analiz ederek, en ekonomik ve uygun çözümü sunar. Son yılların vazgeçilmez

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye içinde tüm araçların kilometre veya çalışma saati bazlı yakıt tüketimleri takip edilir.

Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye içinde tüm araçların kilometre veya çalışma saati bazlı yakıt tüketimleri takip edilir. SİSTEM Pompa Yakıt Otomasyonu: Sabit pompalarla yapılan yakıt ikmalleri araç kilometre, saat ve veren alan kişilerin kimlikleriyle birlikte takip edilir. Yakıt Tüketim İzleme ve Uyarı Otomasyonu: Şantiye

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com

YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ. www.selnikel.com Verim Artışı %3-5 Yakıt Tasarrufu Kazan/Brülör MM Kontrol Modülü DTI Bilgi Aktarım Ünitesi EGA Baca Gazı Analiz Cihazı Yardımcı Ekipmanlar YAKMA YÖNETİM SİSTEMLERİ Yüksek teknoloji ürünü Autoflame Yakma

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Akilli Pedestal Sistemleri

Akilli Pedestal Sistemleri Akilli Pedestal Sistemleri MEKANO, uzaktan hareket kontrolü, otomasyon uzerine bugüne kadar birçok büyük projeye imza atarak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamıştır. Kuruluşumuz, uluslararası tecrübeye

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI İMKB ve VOB Emir İletim ve Yönetim Platformu MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU NEDİR? E-Broker programı,

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

AMATÖR RUHLU PROFESYONELLER

AMATÖR RUHLU PROFESYONELLER elpo.com.tr AMATÖR RUHLU PROFESYONELLER Bilgisayar Sistemleri ve İletişim Teknolojileri alanında 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firmamız, hizmet verdiği her müşteride koşulsuz müşteri memnuniyetini

Detaylı

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü

Seviye Transmitteri. Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25. Temassız Ultrasonik Sensörlü Seviye Transmitteri Temassız Ultrasonik Sensörlü Tank Envanteri, Seviye Gözlemleme ve Kontrolü için Seviye Gösterici Transmitter --------------------------------------- Model LIT25 Kimyasal Depolama Tankları,

Detaylı

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler

İhtiyacınıza En Uygun Çözümler İhtiyacınıza En Uygun Çözümler Yangın Alarm Sistemleri - LPCB, VDS, TSE Sertifikalı Ürünler - Kısa Devre İzolatörlü Dedektörler, Butonlar ve Modüller - Lan/Wan İzleme ve Programlanan Paneller - Acil Anons

Detaylı

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri

IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri IP AKS Sistemi IP Sistem Özellikleri ve Kablo Türleri Özellikleri: Sınırsız kapasite Daireler arası görüşme Çevre birimi olarak sadece switch kullanılır Bloklar birbiriyle switchler üzerinden bağlanır

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir.

Sistem kullanıcısına hangi geçiş noktalarında hangi zaman aralıklarında geçebileceği gibi yetki atamaları tanımlanabilir. n Tanımı : Sistem kampus kart sistemine kayıtlı mifare teknolojisine sahip akıllı kartların, belirlenen geçiş noktalarında kullanıcı yetkisi dahilinde okuyucular vasıtası ile kullanılmasını ve bu noktalarda

Detaylı

VISCOPro+ PROGRAMLANABİLİR VİSKOSİMETRE

VISCOPro+ PROGRAMLANABİLİR VİSKOSİMETRE VISCOPro+ PROGRAMLANABİLİR VİSKOSİMETRE ViscoPro+Viscometre yüksek dönme hızı özelliğine sahiptir. Cihazda istenildiğinde dönüş hızını kesebilme özelliği bulunur. Cihaz kompakt yapısı ile sıvıların akışkanlara

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARITMA TESİSLERİ İŞLETME ZORLUKLARI VE SCADA SİSTEMİNİN EKONOMİK GETİRİLERİ

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARITMA TESİSLERİ İŞLETME ZORLUKLARI VE SCADA SİSTEMİNİN EKONOMİK GETİRİLERİ T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARITMA TESİSLERİ İŞLETME ZORLUKLARI VE SCADA SİSTEMİNİN EKONOMİK GETİRİLERİ ALİ SAĞLIK İSU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EKİM 2015 2015 YILI İTİBARİYLE ATIKSU

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 HAL OTOMASYONU Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 Program İçeriği 1 Hal Programı Giriş Ekranı...5 2 Hal Programı Ana Ekran ve Üst menü...6 3 Üst Menü...7 3.1 STOK...7 3.1.1 STOK KART KAYITLARI...8 3.1.2 STOK

Detaylı