TRAKYA BUSINESS MARKETING. TAGİD -LİAD - TASİAD ÇESİAD-BİŞDER Ortaklığı ile üyeler arası iş geliştirme projesi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRAKYA BUSINESS MARKETING. TAGİD -LİAD - TASİAD ÇESİAD-BİŞDER Ortaklığı ile üyeler arası iş geliştirme projesi."

Transkript

1

2 TRAKYA BUSINESS MARKETING TAGİD -LİAD - TASİAD ÇESİAD-BİŞDER Ortaklığı ile üyeler arası iş geliştirme projesi.

3 TRAKYA BUSINESS MARKETING TBM TBM Nedir?

4 TBM Nedir? TRAKYA iş dünyası sivil toplum kuruluşu olarak amacımız, gönüllülük esası ile derneklerimize üye olan işadamlarının iş potansiyellerini ve network ağını artırmak, firmalarına katma değer sağlamaktır.

5 TBM Nedir? Bu doğrultuda TAGİD, TASİAD, LİAD, ÇESİAD,BİŞDER olarak oluşturmuş olduğumuz TBM TRAKYA BUSINESS MARKETING projesi ile üyelerimizin birbirlerinin ürünlerini ve hizmetlerini çok geniş bir yelpazede pazarlayarak onların işlerine katkı sağlamaktır.

6 TBM Nedir? Oluşturmuş olduğumuz TBM projesi kapsamında yol haritası niteliğindeki düsturlarımız aşağıdaki gibidir. Verimli bir proje olması amacı ile bazı kurallar konulmuştur, bu kurallar ile alakalı hüküm verme yetkisi TRAKYA dernekleri Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oluşturulan TBM Üye Etik Komisyonu tarafından uygulanmaktadır.

7 TBM Nedir? TRAKYA BUSINESS MARKETING Trakya bölgesinde faaliyet gösteren TUSKON a bağlı dernek üyelerinin birbiri arasında ticaretlerini ve işbirliklerini artırmaya yönelik sunulmuş bir hizmettir.

8 TBM ne işe yarar? TBM üyelerinin birbirleri ile güç birliği yaparak kendi içlerinde veya yakın çevrelerindeki iş potansiyellerini, ticari faaliyetlerini ve network ağlarını artırmasını sağlar.

9 TBM organizasyonu, 4 ana içerik ile çalışmaktadır. 1.TBM Toplantıları: Her hafta aynı gün aynı saat ve aynı yerde aynı TBM grubu ile tamamı farklı sektörlerden ve birbiri ile çakışmayan en az 30 en fazla 50 TBM üyesinden ve en az 10 en fazla 15 TBM misafirinden oluşan kahvaltılı toplantılardır.

10 Toplantı içeriği; Üyelerin kendini 1 dakika tanıtımı ve gruptan bu haftaya özel talebi, Misafirlerin kendini 30 saniye tanıtımı, 5 dakika haftanın üye sunumu ve geçen haftanın değerlendirmesi şeklindedir.

11 1 dakikalık takdim nedir ve nasıl yapılır? Toplantıların en önemli can damarlarından olan 1 dakikalık takdim bölümü üyelerin kendini yaptığı işi, hedef müşteri portföyünü, ürettiği ürün ve hizmetleri ve gruptan talebini 1 dakika içerisinde haziruna anlatmasıdır.

12 2. TBM İş Yönlendirmeleri: TBM Üyesinin üretmiş olduğu ürün veya hizmetleri almak için hedef pazarınızda olan bir kişi ile tanışma ve işbirliği yapma fırsatının diğer TBM üyelerinin desteği ve yardımı ile sağlanmasıdır. Kesinleşmiş ürün veya hizmet satışı değildir, firmanızı tanıtacağınız ve genelde ulaşmakta zorlandığınız veya hiç tanımadığınız firma ve kişilerle bağlantı kurma fırsatıdır.

13 Bir TBM üyesine İş Yönlendirmesi yapabilmenin yolları nelerdir? 1. Tanığınız kişinin ihtiyacını iyi dinleyin ve neye ihtiyacı olduğunu iyi analiz edin. 2. Kişiye söz konusu hizmeti sunabilecek (TBM üyesi) birini tanıdığınızı söyleyin 3. TBM Üyesi ile iş yaptıysanız, tecrübenizi paylaşın 4. TBM üyesini yönlendireceğiniz kişiye kartvizitinizi verin ve kişinin kartvizitini isteyin.

14 5. TBM Üyesinin selamınız ile müşteriyi aramasının uygun olup olmadığını sorun 6. Cevap evet ise, TBM üyesini arayın ve kendisine iş yönlendirmesinden bahsedin 7. İş yönlendirme data formunu doldurun ve bir sonraki toplantıda TBM grubu üyesine verin. Diğer nüshayı İş yönlendirme data formu kutusuna atınız.

15 TBM Misafir Davetleri: Misafir: TBM toplantılarına, öncelikli olarak grubun açık sektör kategorilerine TBM Üye Etik Komisyonunun onayı alınarak ilgili grup toplantılarına davet edilen İLGİLİ DERNEK üyeleridir.

16 Davet ve Katılım: TBM üyesi toplantılara misafirleri önerebilir, Öneri sonrası TBM Üye Etik Komisyonu bazı kıstasları kontrol ettikten sonra misafir adayını toplantıya bizzat davet eder veya toplantıya katılımı reddeder. Reddedilen misafirler toplantıda hazır bulunsa dahi iştirak edemezler.

17 Neden Misafir Davet Edilmeli: İş yönlendirme sayılarını yükseltmek İrtibat havuzunu genişletmek TBM gruplarının dışında yeni DERNEK üyeleri irtibat ve iletişim kurmak TBM gruplarındaki boş olan sektörlerin doldurulması TBM gruplarından ayrılan sektörlerin tekrar doldurulması

18 4. TBM Birebir Ziyaretler: TBM toplantıları dışında her üyenin birbirini ziyaret ederek yapmış olduğu iş ve iştigal konuları ile alakalı daha detaylı bilgi alıp üyelerin yapacağı iş yönlendirmelerinin daha bilinçli yapmasına yönelik bir faaliyettir.

19 TBM Üye Statüsü ve Katılımı TBM gruplarında misafir statüsünde en az bir toplantıya misafir olarak katılmış olan ve TBM Üye Etik Komisyonunun üye olarak katılımını onayladığı sadece DERNEK üyeleri TBM Üye Etik Komisyonunun doğrudan açık sektörlere sevk ettiği sadece DERNEK üyeleri TBM gruplarına üye statüsünde katılabilir.

20 TBM Etik Komisyonu: Üye Etik Komisyonu İLGİLİ DERNEKLERİN Yönetim Kurulu üyeleri ve grup yürütme kurullarından oluşur. TBM Grup Yürütme Kurulu Yürütme Kurulu Başkanı: Trakya Dernekleri Başkan ve yönetim Kurulu Üyeleri tarafından seçilir.

21 Eğitim Koordinatörü: Trakya Dernekleri bağlı derneklerin dernek Yönetim Kurulu Üyeleri veya üyelerinden seçilir. Muhasip Koordinatör: Trakya Dernekleri bağlı derneklerin dernek Yönetim Kurulu Üyeleri veya üyelerinden seçilir. Misafir Oryantasyon Koordinatörü: Trakya Dernekleri bağlı derneklerin dernek Yönetim Kurulu Üyeleri veya üyelerinden seçilir. Moderatör: Trakya Dernekleri bağlı derneklerin dernek genel sekreter veya genel sekreter yardımcılarından seçilir.

22 TBM gruplarına kimler katılamaz? İLGİLİ DERNEKLERE üyesi olmayan kişi/firmalar. Derneklerine aidat borcu bulunan, üyelik şartlarını yerine getirmeyen kişi/firmalar TBM Üye Etik Komisyonunun katılımını onaylamadığı kişi/firmalar katılamaz.

23 Genel Politika ve Kurallar 1) Her meslek ve alt sektör grubu, profesyonel kategori veya iş çeşitliliğinde sadece bir temsilcinin TBM grubuna dâhil olmasına müsaade edilir. TBM Üye Etik Komisyonu grup içindeki olası sınıflandırma çakışmalarda son kararı verme yetkisine sahiptir.

24 2) TBM gruplarında hazır bulunmak ve toplantılara katılmak son derece önemlidir. Eğer bir üye toplantıya katılmıyorsa, toplantıya kendisini temsil edecek vekil gönderebilir. Bu durumda üye, yoklama kayıtlarında yok görünmez. Üye 6 aylık dönemde 2 kez devamsızlık yapabilir, 2 kez de vekil gönderebilir. Bu sayıdan fazla (Tıbbi rahatsızlıklar dışındaki) devamsızlık durumunda üye, TBM Üye Etik Kurulu kararı ile gruptan çıkarılır, Çıkarılan üyenin statüsü boş olarak değiştirilir ve yeni üye alınır, Çıkarılan üye 1 yıl boyunca hiçbir TBM grubuna katılamaz, hiçbir zaman eski grubuna geri dönemez.

25 3) TBM Üyeliği yarı zamanlı iş değildir, Üyelerin TBM de bulunduğu sürece üyeliği asli uğraş olarak temsil etmelidir. 4) Haftalık toplantılar dakika sürer. Üyelerin toplantı saatinden önce gelmesi ve toplantı süresince toplantıda bulunmaları en önemli kurallardan biridir. Toplantıya den sonra gelinmesi ve son 15 dakikadan önce çıkılmaması gerekmektedir.

26 5) Bir kişi/firma aynı zaman yalnızca bir TBM grubuna üye olabilir. Grup üyelerine bağlılığını azaltacağından üye 2. Bir TBM grubuna veya her meslekten tek bir temsilcinin alındığı ve ana amacı birbirine iş yaratmak olan başka bir gruba üye olamaz. 6) Üyelerin bağlı bulundukları TBM grubuna misafir getirmeleri ve grup üyelerine iş yönlendirmeleri üyelik için en önemli şarttır. Gruplar, kişinin üyeliğinin sürekliliğini sağlamak için getirmesi gereken asgari misafir ya da iş yönlendirme sayısını kendileri tespit edebilir.

27 7) Misafirler, sadece 2 kez grup toplantılarına misafir olarak katılabilirler. İkinin üzerindeki katılımlar ile alakalı giriş kartı verilmez. 2 üzeri katılım için gruba üye olma zorunluluğu vardır. 8) Her üyeye sunulan 5 dakikalık sunum hakkını kullanan haftanın konuşmacısı, haftanın en başarılı üyesine verilmek üzere, hediye getirmek zorundadır.

28 9) Mesleki sınıflandırma ile ilgili bir sorun yaşanması durumunda, konuyla ilgili TBM Üye Etik Kurulu başvuruda bulunarak itiraz etmek, üyelerin sorumluluğundadır. Üyelik için başvuran kişinin üyeliği kabul edilmeden önce, itirazın gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İtiraz olmaması durumunda, TBM Üye Etik Kurulu onay verildiğini varsayacaktır. 10) Sınıflandırma değişikliği isteyen üyenin yeni bir üyelik başvurusunda bulunmaları ve üyelik komitesinden ilgili sınıflandırma değişikliği için onay almaları gerekmektedir.

29 11) Yer değiştiren üyelerin geçecekleri yeni gruba onaylamak üzere yeni üyelik başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. 12) Herhangi bir üyeyle ilgili sorun yaşanması durumunda, TBM Üye Etik Kurulu, sorumluluğu alarak, söz konusu üyenin iş pratiği veya gruba bağlılığıyla ilgili deneme süresi verebilir. 13) TBM nin politikalarına ve etik davranış kurallarına uymamaları durumunda grubun TBM Üye Etik Kurulu, üyelikleri iptal edilebilir.

30 14) TBM gruplarında yer alan üyelerine irtibat bilgelerinin bulunduğu listeler hızlı bir şekilde iş yönlendirilebilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu listeler, gruba sadece 1 2 kez ziyaret eden kişilerce firmalarını tanıtmak amacıyla kullanılmamalıdır. Grup üyelerinin izni olmadan, e-posta, posta ve diğer yollarla ısrarla TBM üyelerine tanıtım yapanlar için yasal yaptırımlar uygulanacaktır.

31 TBM Toplantısı Akışı Lobi tanışmaları Networking; Üyelerin ve Misafirlerinin mekâna teşrifinin ardından bistro düzeninde (ayakta) tanışma yapılır. Bu tanışma esnasında bir kişi ile kartvizit alışverişi dışında sadece iş konuşulur ve beşeri hiçbir konu konuşulmaz, İş konuşması bittiği andan itibaren yeni bir kişi ile networking kurulur 15 dakikalık süre içerisinde en az 3-5 kişi ile konuşma ve tanışma sağlanması gerekir.

32 Toplantı Açılışı Kısa TBM tanıtımı (Moderatör); Moderatör tarafından açılış yapılır kısaca hafta toplantısı tanıtılır 3. Kartvizit kutusunun dolaştırılması; Sadece grup üyelerinin kartvizitlerinin bulunduğu kartvizit kutusu masa içerisinde döndürülür ve ilgilendiğiniz kartvizitler ve kişilerin kartvizitleri bu kutudan alınır.

33 4. Yeni misafirlerin ve yeni üyelerin grubu katılımının deklare edilmesi Gruba yeni dâhil olan üyelerin takdimi ve toplantıya katılan misafirlerin davet eden kişi ile takdim edilmesi 5. Üyeler 1 dakikalık takdim Grup üyelerinin ayağa kalkarak Ek.3 TBM Toplantısı 1 Dakikalık Takdim Şablonu yardımı ile üyelerin kendilerini 1 dakikalık sözlü sunumu

34 6. Misafirler 30 saniyelik takdim Üyelerin kendilerini takdiminin ardından misafirler ayağa kalkarak 30 saniyelik bir dilimde kendilerini takdim ederler. Bu takdimde kişi adı soyadı firma ismi ve yaptığı işlerden kısaca bahseder ve slogan zikredemez üyelerden iş talebinde bulunamaz. 7. Geçen haftanın raporunun okunması Geçen hafta yapılan çalışmaları ile alakalı total raporun okunması

35 8. 5 dakikalık üye tanıtım sunumu (+2 dakika soru ve cevap) Her hafta bir üye 5 dakika boyunca kendini tanıtır, tanıtımlar Power Point sunusu, tanıtım filmi vs. materyaller kullanarak desteklenir. Sadece firmanın tanıtımına odaklanılmalıdır. 9. İş yönlendirmeleri, referanslar ve tavsiyeler İş yönlendirmeleri kartları toplanır.

36 10. İş yönlendirmelerinin ve diğer eylemlerin birebir anlatılması Herkes bir hafta önce yapmış olduğu iş yönlendirmesi, B2B ziyareti ve misafir katılımları ile alakalı ayağa kalkarak tek tek bilgi verir. Örnek: 3 İş Yönlendirmesi yaptım, X Firmasına X işini, Y Firmasına Y İşini, Z Firmasına Z işini yönlendirdim, X Firması ile B2B yaptık ve A ve B firmasını misafir olarak davet ettim A Firması onay aldı ve şu an aramızda

37 11. TBM MARİFED ve TUSKON duyuruları, hatırlatma ve özel konuların paylaşımı 12. Geçen hafta en çok misafir getiren ya da iş yönlendirmesi yapan üye için ödül takdimi Raporun ardından takdim edilecek ödül 5 dakikalık sunum yapan üye tarafından temin edilir. 13. Kapanış.

38 TBM Toplantısı 1 Dakikalık Takdim Şablonu (5 Saniye) Adınız Soyadınız, Firmanız ve İşiniz? Örnek: Ahmet Yılmaz Yılmazlar Gıda Firma Sahibiyim 1985 Yılından Beri Gıda Toptancılığı İle Uğraşıyorum.

39 (15 Saniye) İş Yönlendirmelerinde Neden Firmanıza Güvenelim? Firmamız Mega Center da yaklaşık 30 yıldır Hizmet Vermekte Olup, Piyasanın önde gelen Çağrı Market, Uyum Market ve benzeri firmalar ile yıllardır çalışmaktadır. Mega Center da en yüksek ciro yapan 5. Firmayız, Perakendeciler derneği Yönetim Kurulu üyesiyim,

40 (25 Saniye) Hedef Müşteri Portföyüm ve Vermiş Olduğum Hizmetler? Gıda işi ile uğraşan tüm sektörlere özellikle, Marketlere, Toplu yemek firmalarına, Otellere, Lokanta hizmet vermekteyiz, Bireysel ve Kurumsal müşterilerin taleplerini en hızlı ve güvenli şekilde sağlamaktayız. İstanbul un her yerine ücretsiz nakliye hizmetimiz bulunmaktadır.

41 (5 Saniye) Firmanız ve Firma Sloganınız? Yılmazlar Gıda Sektörün Öncü Firması (10 Saniye) Bu Haftaki Özel İsteğiniz? Çağrı Marketlerinin Gıda Satın Almacısı ile Görüşmek Üzere Kontak Konusunda Desteklerinizi Bekliyorum veya Özel Okul Kantinleri ile alakalı çalışma başlatmak istiyorum bu tarz firmalar ile kontağa geçebileceğim kişiler konusunda desteklerinizi rica ediyorum. TEŞEKKÜRLER

42 TRAKYA BUSINESS MARKETING TAGİD - LİAD - TASİAD ÇESİAD-BİŞDER Ortaklığı ile üyeler arası iş geliştirme projesi.

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği

Detaylı

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU Misyonumu (Varlık Sebebimiz) Ailede birlik, işletmede sürdürülebilirlik söylemi ile ülkemiz aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına önderlik etmek VİZYONUMUZ (Hedefimiz)

Detaylı

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU Misyonumuz (Varlık Sebebimiz) Ailede birlik işletmede sürdürülebilirlik söylemi ile ülkemiz aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına önderlik etmek. Vizyonumuz (Hedefimiz)

Detaylı

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU

Ailede Birlik, İşletmede Sürdürülebilirlik. KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU KURUMSAL ve BİREYSEL ÜYELİK FORMU A- AMAÇLARIMIZ: Ülkemizdeki aile şirketleri arasında, geçmiş deneyimlerin, bir güven ortamı sağlanarak paylaşılmalarını ve şirketlerin birbirlerinden öğrenmelerine olanak

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU

PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU PerakendeGunleri perakende_gunleri PG_Soysal SOYSAL SOYSAL PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ 28-29 Kasım 2018 Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Her yıl,

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE KURULU KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ

YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE KURULU KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE KURULU KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yükseköğretim

Detaylı

DİTAŞ DOĞAN YEDEK PARÇA İMALAT VE TEKNİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DİTAŞ DOĞAN YEDEK PARÇA İMALAT VE TEKNİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DİTAŞ DOĞAN YEDEK PARÇA İMALAT VE TEKNİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2013 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

29-30 Kasım November. #pg17. ÖDÜL KATEGORİSİ: Yaşam Boyu Başarı Ödülü. FORMU DOLDURAN (Öneri Sahibi) 2. ADAYLIK GEREKÇESİ (maksimum 100 kelime):

29-30 Kasım November. #pg17. ÖDÜL KATEGORİSİ: Yaşam Boyu Başarı Ödülü. FORMU DOLDURAN (Öneri Sahibi) 2. ADAYLIK GEREKÇESİ (maksimum 100 kelime): ÖNEMLİ NOT: Formu bilgisayarınıza indirdikten sonra doldurarak kaydediniz. Aday formunu doldurduktan sonra e-mail aracılığıyla Soysal a iletmenizi rica ederiz. (Yetkili kişi: Olgu Kundakçı / okundakci@soysal.com.tr)

Detaylı

Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı. Başvuru Formu ve Ekleri [ ]

Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı. Başvuru Formu ve Ekleri [ ] Küçük Hibe Desteği ile Çocukların Sivil Topluma Katılımı Çocuklar için Mikro-Fon Programı Başvuru Formu ve Ekleri [21.01.2019] EK 1: Başvuru Formu Mikro Fon Programı Başvuru Formu Değerli Başvuru Sahibi,

Detaylı

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUĞA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (1) İş hukukunda arabuluculuk faaliyetinin yürütülmesi ile ilgili teorik ve pratik bilgileri

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School)

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE ADI : İletişim Ve Etkileşimde Avrupa Deneyimi (European Experience

Detaylı

KÜRESEL İŞ BAŞINDA EĞİTİM AĞI (GAN) TÜRKİYE İŞBİRLİĞİ VE UYGULAMA PROTOKOLÜ

KÜRESEL İŞ BAŞINDA EĞİTİM AĞI (GAN) TÜRKİYE İŞBİRLİĞİ VE UYGULAMA PROTOKOLÜ KÜRESEL İŞ BAŞINDA EĞİTİM AĞI (GAN) TÜRKİYE İŞBİRLİĞİ VE UYGULAMA PROTOKOLÜ 13.05.2015 KÜRESEL İŞ BAŞINDA EĞİTİM AĞI (GAN) TÜRKİYE İŞBİRLİĞİ VE UYGULAMA PROTOKOLÜ GAN TÜRKİYE Madde 1 Küresel İşbaşında

Detaylı

Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi. Avrupa Ekonomik ve Sosyal

Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi. Avrupa Ekonomik ve Sosyal Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi ve y Uzun bir ortak tarih Türkiye, Avrupa Ekonomik Topluluğu na (EEC) katılmak için ilk kez Temmuz 1959'da başvuru yaptı. EEC yanıt

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ AKADEMİK İLİŞKİLER KOMİTESİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Vizyon, Misyon ve Tanımlar

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ AKADEMİK İLİŞKİLER KOMİTESİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Vizyon, Misyon ve Tanımlar TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ AKADEMİK İLİŞKİLER KOMİTESİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Vizyon, Misyon ve Tanımlar Kapsam MADDE 1- Bu Yönetmelik, Türkiye İç Denetim Enstitüsü Tüzüğü nde

Detaylı

Türk Cerrahi Derneği GENEL CERRAHİ ALANI İLE İLİŞKİLİ DERNEKLER TANITIM FORMU

Türk Cerrahi Derneği GENEL CERRAHİ ALANI İLE İLİŞKİLİ DERNEKLER TANITIM FORMU Türk Cerrahi Derneği GENEL CERRAHİ ALANI İLE İLİŞKİLİ DERNEKLER TANITIM FORMU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lütfen aşağıdaki

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 Bu Yönerge, Cumhuriyet Üniversitesi nin ulusal ve uluslararası akademik

Detaylı

TÜRK NÖROLOJİ YETERLİLİK KURULU (BOARD) İÇ YÖNERGESİ

TÜRK NÖROLOJİ YETERLİLİK KURULU (BOARD) İÇ YÖNERGESİ TÜRK NÖROLOJİ YETERLİLİK KURULU (BOARD) İÇ YÖNERGESİ Türkiye de Nörolojide uzmanlık eğitimini düzenleyen Türk Nöroloji Yeterlilik üst Kurulu (Board u) özerk çalışan, kar amacı olmayan, sivil bir kurul

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

DÜNYA TÜRK İŞ KONSEYİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

DÜNYA TÜRK İŞ KONSEYİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ DÜNYA TÜRK İŞ KONSEYİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve İş Konseyleri Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik esasları

Detaylı

ESKĠġEHĠR OSMANGAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ TIP EĞĠTĠMĠ ÖĞRENCĠ KURULU YÖNERGESĠ

ESKĠġEHĠR OSMANGAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ TIP EĞĠTĠMĠ ÖĞRENCĠ KURULU YÖNERGESĠ ESKĠġEHĠR OSMANGAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ TIP EĞĠTĠMĠ ÖĞRENCĠ KURULU YÖNERGESĠ Kapsam: Madde 1- Bu Yönerge Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu nun amacını, gerekçesini, görevlerini, oluşumunu, çalışma usul

Detaylı

PÜKAD PENCERE VE KAPI SEKTÖRÜ DERNEĞİ

PÜKAD PENCERE VE KAPI SEKTÖRÜ DERNEĞİ PÜKAD PENCERE VE KAPI SEKTÖRÜ DERNEĞİ 2016 YILI İÇ YÖNETMELİĞİ Bu iç yönetmelik, PÜKAD, Pencere ve Kapı Sektörü Derneği Tüzüğünün yetki verdiği konularda ayrıntılı düzenleme yapmak üzere çıkartılmış olup

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

TEPDAD Çalışma Yönetmeliği

TEPDAD Çalışma Yönetmeliği TEPDAD Çalışma Yönetmeliği sürüm. 1.1. 2010 (19.12. 2010 tarihli TEPDAD Genel Kurulu nda kabul edilmiştir) MADDE 1- Dayanak ve Amaç Bu yönetmelik, Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Gazi Üniversitesi Sağlık

Detaylı

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE TÜRK Sayfa 1 / 5 Tanım Madde 1- Bu yönerge, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği nin ulusal kongre eğitsel kurslarını tanımlar. Amaç Madde 2- Ulusal Kongre Eğitsel Kurslarıyla Kulak Burun

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV ve ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ( Şirket veya Doğan Holding ) (Komite), Şirketin kurumsal yönetim ilkelerine

Detaylı

AKADEMİK DESTEK PROGRAMI ÇALIŞMA BURSLU ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ

AKADEMİK DESTEK PROGRAMI ÇALIŞMA BURSLU ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ I. AKADEMİK DESTEK E AİT SORUMLULUKLAR A. AMAÇ B. AKADEMİK DESTEK YÜKÜMLÜLÜKLERİ C. ÇALIŞMA YERİ, SÜRESİ ve ÜCRETİ II. LERE AİT SORUMLULUK ve GÖREVLER A. GENEL KURALLAR B. ÇALIŞMA GRUPLARI C. ARŞİVLEME

Detaylı

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA

OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA OTO EKSPERTİZ SEKTÖRÜNÜN MUCİDİ MARKA Neden Otorapor? Marka gücü ve güvenilirliği 15 yıla yakın ekspertiz sektörü deneyimi, 30 yıllık otomotiv sektörü deneyimi ilab Holding ortaklığı kurumsal gücü

Detaylı

TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ KLİNİK PSİKOLOJİ BİRİMİ İŞLEYİŞ VE SÜREÇ YÖNERGESİ 1. Hazırlayanlar-Klinik Psikoloji Birimi Geçici Yürütme Kurulu Üyeleri:

TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ KLİNİK PSİKOLOJİ BİRİMİ İŞLEYİŞ VE SÜREÇ YÖNERGESİ 1. Hazırlayanlar-Klinik Psikoloji Birimi Geçici Yürütme Kurulu Üyeleri: TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ KLİNİK PSİKOLOJİ BİRİMİ İŞLEYİŞ VE SÜREÇ YÖNERGESİ 1 Hazırlayanlar-Klinik Psikoloji Birimi Geçici Yürütme Kurulu Üyeleri: Prof.Dr.Güler OKMAN FİŞEK Prof.Dr.Gonca SOYGÜT Yrd.Doç.Dr.Adviye

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 02/12/2015-E.19025 T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEZE6Z49* Sayı : 42239535-050.01.04 Konu : Senato Kararı SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI COMENIUS 2007-2013 PROGRAMA DAHİL OLAN ÜLKELER 27 AB Üyesi Ülke Norveç

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2014 YILINA İLİŞKİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Şirketimizin 2014 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek

Detaylı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Kapsam: Madde 1-Bu Yönerge Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulunun amacını, görevlerini, oluşumunu, çalışma usul ve esaslarını, üyelerin görev

Detaylı

TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ

TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ TMMOB ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ ÜYE YÖNERGESİ 1.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı; lisans düzeyinde Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve

Detaylı

MADDELER T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ YÖNETMELİĞİ

MADDELER T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ YÖNETMELİĞİ MADDELER T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ YÖNETMELİĞİ AMAÇ Madde 1 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Yönetmeliği nin amacı; gençlerimizin demokratik katılımını sağlayarak

Detaylı

Uluslararası Hukuk Kulübü

Uluslararası Hukuk Kulübü 1 T.C Beykent Üniversitesi Uluslararası Hukuk Kulübü 2017 2018 Akademik Yılı Tanıtımı Hakkımızda 2 T.C Beykent Üniversitesi Uluslararası Hukuk Kulübü (BUHK, UHK veya Beykent UHK) 25.06.2016 tarihinde T.C

Detaylı

5- Öğrencilerin özgün fikir üretme kabiliyetlerinin gelişmesini sağlamak.

5- Öğrencilerin özgün fikir üretme kabiliyetlerinin gelişmesini sağlamak. K KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PROJE GELİŞTİRME ve TASARIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MADDE 1-DAYANAK: Bu tüzük Karabük Üniversitesi Senatosunun 15.01.2009 tarih ve 2009/02 sayılı kararıyla kabul edilen Öğrenci Kulüpleri Kuruluş

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi Yönergesi

Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi Yönergesi Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi Yönergesi v AMAÇ VE KAPSAM Madde 1: Bu Yönerge, Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi nin düzenli ve verimli bir ortamda gerçekleşmesi için Kongre öncesi ve Kongre nin açılışından

Detaylı

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu [Sürüm 1.0-23.12.2015] 1 İçindekiler Kurulum İşlemleri / İlk Kullanım...3 Hızlı başlangıç...4 Etkinlik planlama...5 Yemek Planlama...5 Servis Planlama...5

Detaylı

TürkING-AG Tüzüğü. Onaylandığı tarih: 13/06/2013

TürkING-AG Tüzüğü. Onaylandığı tarih: 13/06/2013 Onaylandığı tarih: 13/06/2013 TürkING-AG Tüzüğü 1. Topluluğun adı 1.1. Topluluğun adı Türkische Ingenieure Arbeitsgemeinschaft olarak belirlenmiştir. Kısaltma olarak Türk-ING AG kullanılır. 1.2. Topluluk

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Belirlenen Meslekler Mesleki Sorumluluk Sigorta Soru Formu

Belirlenen Meslekler Mesleki Sorumluluk Sigorta Soru Formu Belirlenen Meslekler Mesleki Sorumluluk Sigorta Soru Formu Lütfen bütün soruları yanıtlayınız. Bölüm 1-1. (a) Firma İsmi: (b) Adres: (c) Kuruluş tarihi (d) Telefon / Fax: (e) Web-site adresi 2. Firma herhangibir

Detaylı

Ö Z E T K İ T A P Ç I Ğ I

Ö Z E T K İ T A P Ç I Ğ I Ö Z E T K İ T A P Ç I Ğ I *Bu gençlik çalıştayı ücretsiz, katılım belgeli ve sınırlı kontenjana sahip bir eğitim etkinliğidir. Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu Emrah Mah. İncirli, Keçiören/Ankara

Detaylı

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü 2019 YILI Sayfa-1 TÜZÜK HÜKÜMLERİNE GÖRE ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE, GENEL KURUL GÜNÜ VE GENEL KURUL SONRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A. ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

Detaylı

ÜYE İŞYERİ BAŞVURU FORMU

ÜYE İŞYERİ BAŞVURU FORMU ÜYE İŞYERİ BAŞVURU FORMU FİRMA BİLGİLERİ İşyeri Tabela İsmi (İşyerinin Slip ve Ekstre Üzerinde Gözüken İsmi): İşyeri Ticari Unvanı (Ticaret Sicil / Oda Kaydına Göre): Firma Adresi: Semt / İlçe: Ülke: Telefon

Detaylı

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI

DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. ( Şirket veya Doğan Burda ) Kurumsal Yönetim Komitesi

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR OFİSİ YÖNERGESİ Madde 1 Amaç ve Kapsam Birinci Bölüm GENEL HÜKÜMLER (1) Bu yönerge Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde kurulan Mezunlar Ofisinin

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

MESGEMM İSG/Mevzuat/Yönetmelikler. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Yönetmeliği Resmi Gazete Yayım Tarih ve Sayısı : 05.02.

MESGEMM İSG/Mevzuat/Yönetmelikler. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Yönetmeliği Resmi Gazete Yayım Tarih ve Sayısı : 05.02. MESGEMM İSG/Mevzuat/Yönetmelikler İçindekiler Birinci Bölüm - Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 Amaç ve kapsam Madde 2 Dayanak Madde 3 Tanımlar İkinci Bölüm - Konseyin Kuruluş Amacı, Oluşumu ve

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Gönülden Ödüller 2015

Gönülden Ödüller 2015 Gönülden Ödüller 2015 Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri Gönülden Ödüller 2015 Yönetmeliği Bu yönetmelik, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği nin (ÖSGD) Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri; GÖNÜLDEN ÖDÜLLER 2015

Detaylı

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI 1. AMAÇ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. (Şirket) Kurumsal Yönetim Komitesi (Komite), Şirketin kurumsal

Detaylı

İSTANBUL TAHKİM MERKEZİ KANUNU

İSTANBUL TAHKİM MERKEZİ KANUNU 12265 İSTANBUL TAHKİM MERKEZİ KANUNU Kanun Numarası : 6570 Kabul Tarihi : 20/11/2014 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 29/11/2014 Sayı : 29190 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 55 Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRLİĞİ KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRLİĞİ KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ T.C. İstanbul Arel Üniversitesi ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRLİĞİ KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Madde 1: KURULUŞ İstanbul Arel Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri kuruluş ve çalışma esasları hükümlerini temel

Detaylı

TEPDAD Çalışma Yönetmeliği sürüm

TEPDAD Çalışma Yönetmeliği sürüm TEPDAD Çalışma Yönetmeliği sürüm. 04.06.2016 (04.06.2016 tarihli TEPDAD Genel Kurulu nda kabul edilmiştir) (04.06.2016 tarihli TEPDAD Genel Kurulu nda kabul edilmiştir) MADDE 1- Dayanak ve Amaç Bu yönetmelik,

Detaylı

2011 GENEL KURULU DİVAN TUTANAĞI

2011 GENEL KURULU DİVAN TUTANAĞI 2011 GENEL KURULU DİVAN TUTANAĞI Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) 2011 yılı Genel Kurul Toplantısı, 12 Mart 2011 tarihinde gerekli olan çoğunluk sağlanamadığından,

Detaylı

MUTABAKAT TUTANAĞI VE ÇALIŞMA, İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

MUTABAKAT TUTANAĞI VE ÇALIŞMA, İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ TÜRKİYE ALKOL POLİTİKALARI PLATFORMU (TAPP) MUTABAKAT TUTANAĞI VE ÇALIŞMA, İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ PLATFORMUN ADI 1- Platformun adı, Türkiye Alkol Politikaları Platformu dur. Kısa adı ise TAPP

Detaylı

Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Yönetmeliği. www.irisakademi.com

Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Yönetmeliği. www.irisakademi.com Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyi Yönetmeliği www.irisakademi.com Resmi Gazete Tarihi:05.02.2013 Resmi Gazete Sayısı:28550 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1)

Detaylı

T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı ve kapsamı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Koordinatörlüğünün

Detaylı

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ TURKISH DENTAL ASSOCIATION GENELGE Sayı : 001-1.1507 Tarih: 18.11.2011 Konu : TDB Öğrenci Kolu Yönergesi DİŞHEKİMLERİ ODASI BAŞKANLIĞINA, 21 Nisan 2000 tarihli Türk Dişhekimleri

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi. Sayı : / /. Konu : Yılı TDP Projeleri

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi. Sayı : / /. Konu : Yılı TDP Projeleri Evrak ve Sayısı: 06/09/2017-46039 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi *BD4580282511* Sayı :87841438/730.06.02/. Konu :2017-2018 Yılı TDP Projeleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Toplumsal

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

* Kuruluşunuzun Adı. 1) STK ya İLİŞKİN BİLGİLER 2) 1. BAĞLANTI KİŞİSİNE İLİŞKİN BİLGİLER. Page 1

* Kuruluşunuzun Adı. 1) STK ya İLİŞKİN BİLGİLER 2) 1. BAĞLANTI KİŞİSİNE İLİŞKİN BİLGİLER. Page 1 1. Hayata Destek Derneği (HDD), Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı (MAG), Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MK) bir araya gelerek Sivil Toplum Afet Platformunu (SİTAP) kurmak üzere çalışmalara

Detaylı

GEMİ ACENTELERİ EĞİTİM YÖNERGESİ ( 16 Mayıs 2013 tarih ve 5299 sayılı Bakanlık Olur u ) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

GEMİ ACENTELERİ EĞİTİM YÖNERGESİ ( 16 Mayıs 2013 tarih ve 5299 sayılı Bakanlık Olur u ) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler GEMİ ACENTELERİ EĞİTİM YÖNERGESİ ( 16 Mayıs 2013 tarih ve 5299 sayılı Bakanlık Olur u ) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge, gemi acentelerinin ulusal mevzuat ve uluslararası denizcilik

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Sayfa No 1 / 5 ABANT İZZET BAYSAL BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan Abant İzzet

Detaylı

AUSDER ÖDÜLLERİ BAŞVURU ESASLARI

AUSDER ÖDÜLLERİ BAŞVURU ESASLARI AUSDER ÖDÜLLERİ BAŞVURU ESASLARI 1. Amaç AUSDER Ödüllerinin amacı, AUS alanında çalışan, emek veren, kişi, kurum ve kuruluşları desteklemek, bilinirliklerini artırmak, çalışmalarından sektörün diğer paydaşları

Detaylı

Yabancı STK lar Açısından İzin Başvurusu ve Sonrası ile İlgili Dernekler Mevzuatı

Yabancı STK lar Açısından İzin Başvurusu ve Sonrası ile İlgili Dernekler Mevzuatı T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI Yabancı STK lar Açısından İzin Başvurusu ve Sonrası ile İlgili Dernekler Mevzuatı 2014 SUNU İÇERİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM (Türkiye de Faaliyet Göstermek İsteyen

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ TÜZÜĞÜ MADDE 1 İSİM

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ TÜZÜĞÜ MADDE 1 İSİM BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL HİZMET KULÜBÜ ÖĞRENCİ FAALİYETLERİ TÜZÜĞÜ MADDE 1 İSİM Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü, Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Faaliyetleri Ana Tüzüğü uyarınca, Boğaziçi

Detaylı

Sunum İçeriği. 27. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Porto Bello Hotel, Antalya, 1-2 Kasım 2013

Sunum İçeriği. 27. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Porto Bello Hotel, Antalya, 1-2 Kasım 2013 Sunum İçeriği MÜDEK in kısa tanıtımı Son Gelişmeler - Değerlendirme ve Akreditasyon - Ulusal ve Uluslararası Tanınma - Dış İlişkiler - Program Değerlendirmeleri MÜDEK Akreditasyonlu Programlar için Hatırlatma

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

KTMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI TESİSATÇI ve YÜKLENİCİ TEKNİSYEN YETKİ BELGESİ SINAV YÖNETMELİĞİ

KTMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI TESİSATÇI ve YÜKLENİCİ TEKNİSYEN YETKİ BELGESİ SINAV YÖNETMELİĞİ KTMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI TESİSATÇI ve YÜKLENİCİ TEKNİSYEN YETKİ BELGESİ SINAV YÖNETMELİĞİ Amaç ve Kapsam Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı, KKTC sınırları içerisinde yapılacak elektrik tesisatlarının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU ve ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU ve ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ KOMİSYONU ve ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu ve Öğrenci Konseyi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

ISI SU SES VE YANGIN YALITIMCILARI DERNEĞİ İZODER ÜYE KABUL YÖNETMELİĞİ

ISI SU SES VE YANGIN YALITIMCILARI DERNEĞİ İZODER ÜYE KABUL YÖNETMELİĞİ ISI SU SES VE YANGIN YALITIMCILARI DERNEĞİ İZODER ÜYE KABUL YÖNETMELİĞİ MADDE 1 Kapsam Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) asıl üye olmak üzere yapılacak başvurular Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

Program taslağı İzmir 2015. ULUSLAR ARASI KADINLAR KONSEYİ (Kuruluş yılı 1888)

Program taslağı İzmir 2015. ULUSLAR ARASI KADINLAR KONSEYİ (Kuruluş yılı 1888) Program taslağı İzmir 2015 ULUSLAR ARASI KADINLAR KONSEYİ (Kuruluş yılı 1888) 34. GENEL KURUL İzmir, Türkiye 30 Mayıs 5 Haziran 2015 21. YÜZYIL DA SAĞLIKLI YAŞAMA VE KADIN Program Taslağı Uluslar arası

Detaylı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Sakarya Ticaret Borsası Sakarya da Tarım ve Hayvancılık Sektör Analizi ve Öneriler Raporu Projesi 1. Proje fikrini oluşturan sorunları nasıl

Detaylı

Türk Akreditasyon Kurumu EĞİTİM ORGANİZASYONU VE DEĞERLENDİRMESİ TALİMATI. Doküman Adı: Doküman No.: T403-01 Revizyon No: 03. Kontrol Onay. İsim.

Türk Akreditasyon Kurumu EĞİTİM ORGANİZASYONU VE DEĞERLENDİRMESİ TALİMATI. Doküman Adı: Doküman No.: T403-01 Revizyon No: 03. Kontrol Onay. İsim. Doküman Adı: EĞİTİM ORGANİZASYONU VE DEĞERLENDİRMESİ TALİMATI Doküman No.: T403-01 Revizyon No: 03 2,3 3 Uygulama bölümünde düzenlemeler yapıldı 2 3 Tanımlar çıkarılarak T501-04 na atıf yapıldı 7 2 Yetki

Detaylı

Resmî Gazete YÖNETMELİK

Resmî Gazete YÖNETMELİK 27 Ağustos 2014 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29101 YÖNETMELİK Kalkınma Bakanlığından: KALKINMA AJANSLARI YATIRIM DESTEK OFİSLERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Birinci Bölüm Genel Kurallar

Birinci Bölüm Genel Kurallar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ATATÜRK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ (25/2006 Sayılı (Değişiklik) Yasası) (Madde: 40 Altında Yönetmelik) Akademik Amaçlı Konferanslara Katılım

Detaylı

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ

İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ İŞTE OTİZM VE ASPERGER SENDROMU BİRLİĞİ Otizm ve Asperger Sendromu Birliği otistik çocuklar, gençler ve yetişkinler için daha iyi koşullar yaratmaya çalışır. ÜYE OLARAK BİLGİ paylaşımı, topluluğa erişim

Detaylı

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini artırmak ve kuruyemiş

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GENÇ GİRİŞİMCİLER KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MADDE 1-DAYANAK:

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GENÇ GİRİŞİMCİLER KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MADDE 1-DAYANAK: KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GENÇ GİRİŞİMCİLER KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MADDE 1-DAYANAK: Bu tüzük Karabük Üniversitesi Senatosunun 15.01.2009 tarih ve 2009/02 sayılı kararıyla kabul edilen Öğrenci Kulüpleri Kuruluş ve işleyiş

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı