SIRA DIŞI ANNELİK DERNEGİ BURS YÖNETMELİĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SIRA DIŞI ANNELİK DERNEGİ BURS YÖNETMELİĞİ"

Transkript

1 SIRA DIŞI ANNELİK DERNEGİ BURS YÖNETMELİĞİ MADDE 1: AMAÇ Bu yönetmeliğin amacı, kabiliyetli, çalışkan, sağlam karakterli ikiz, üçüz, dördüz gençlerin öğrenimleri (ilkokul, ortaokul, lise, üniversite) süresince maddi destek sağlamak maksadıyla Sıra Dışı Annelik Derneği tarafından burs verilmesi ile ilgili usul ve esasları belirlemektedir. MADDE 2: KAPSAM Bu yönetmelik Sıra Dışı Annelik Derneği nin kendi kaynakları ile yapılacak bağışlardan ve bağışçılardan sağlayacağı burslardan yararlanacak öğrenim gören öğrencileri kapsar. MADDE 3: TANIMLAR Bu yönetmeliğin uygulanmasında; a. Dernek: Sıra Dışı Annelik Derneği ni, b. Dernek yönetimi: Sıra Dışı Annelik Derneği Yönetim Kurulu nu, c. Bursiyer: Dernek ten burs almaya hak kazanmış öğrenciyi, İfade eder. MADDE 4: İLKELER Dernek çe verilecek bursların esasları aşağıdaki ilkelere göre düzenlenmiştir. A. Öğrenim bursu, başarılı ancak maddi imkânı yeterli olmayan çoğul öğrencilerin öğrenim giderlerine katkıda bulunmak amacını güder, karşılığında bir hizmet ve geri ödeme mecburiyeti getirmez. B. İş bu yönetmeliğin amacına uygun olduğu takdirde; gerçek ve tüzel kişilerin burs bağışları da kabul edilebilir. MADDE 5: BURSİYERLERİN SEÇİMİ, BURS TAHSİS KOŞULLARI İÇİN ESASLAR, DEĞERLENDİRME Burs verilecek öğrencinin çalışkan ve başarılı, yüksek karakterli, tutum ve davranışlarında ölçülü, İKİZ, ÜÇÜZ, DÖRDÜZ olması aranılan temel niteliklerdir. Bu niteliklerini belgelerle kanıtlayan öğrencilerin durumları Dernek Yönetimince saptanan kıstaslara göre değerlendirilir.

2 Bu değerlendirilmelerde A. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin okuduğu okul veya üniversitedeki başarı durumları, öğrencilerin ailesi ve kişisel konumları ile mali desteğe ihtiyaçları göz önünde bulundurulur. T.C. Vatandaşı olmak, Maddi imkânları kısıtlı olmak: Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, Kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak, Başka bir kamu veya özel kurumdan burs almamak, Başarı Koşulları: İlkokul, Ortaokul ve Lise için: İlkokul, Ortaokul ve Lisenin birinci sınıflarını başarı ile ya da burslu kazanmış olmak, Ara sınıflarda okuyan öğrencilere 1 yıl verilecek burs için genel not ortalamasının 4 üzerinden en az 3 (100'lük sistemde ise en az 75 olması) Üniversite için: Üniversiteyi kazanmış olmak, 1 yılsonunda, başarısız dersi olmayan ve genel not ortalamasının 4 üzerinden en az 3 veya 100 üzerinden en az 75 olması, İkiz, üçüz, dördüz kardeş olmak, Devlet okullarında öğrenim görüyor olmak, Aday Olamayacaklar Tekiz çocuk olanlar, Özel veya vakıf okullarında öğrenim görenler, Açık öğretim lisesi, üniversitesinde okuyanlar, Uzaktan eğitim gören öğrenciler, MADDE 6: BURSLAR İÇİN GEÇERLİ PUAN, BURS, BURSİYER SAYISI VE UYGULANACAK KRİTERLERİN HAZIRLANMASI Burslar için her yıl bütçeye konulacak para miktarı Yönetim Kurulunca belirlenir. Her öğrenim yılının ve burs faaliyetlerinin başlama tarihine uygun olarak bursiyer sayısı ve burs miktarı bursiyerler için değerlendirme kıstasları ve esasları bu yönetmelik ilkelerine uygun olarak Dernek Yönetimince saptanır ve başvuru için aranan koşullar EYLÜL ayında Dernek üyelerine ve burs alan öğrencilere duyurulur.

3 MADDE 7: BAŞVURMA Burs için yapılan duyuruya uygun olan istekliler Dernek Sekreterliğinden sağlayacakları bilgi formunu doldurarak istenen belgeler ile birlikte Dernek Sekreterliğine gönderirler. Başvuru zamanı dernek yönetim kurulunca farklı bir karar alınmadığı takdirde her yıl 1 Eylül-30 Eylül tarihleri arasıdır. Üniversite öğrencileri için üniversitelerin açılış tarihlerine göre bu süre değiştirilebilir. Her yıl bu süre dışında yapılan başvurularla, noksan belge gönderenlerin veya durumları dernekçe yayınlanan Yönetmelik hükümlerine uymayanların başvuruları kabul edilmez. Dernek bunlara cevap vermek zorunda değildir. İlk yıl burs alamayanlar ertesi yıl yeniden başvurabilirler. Bunların durumu ve sınıf geçme notu genel esaslar dâhilinde değerlendirilir. GEREKLİ BELGELER: Burs başvurusu yapmak isteyenler, Sıra Dışı Annelik Derneği Yönetim Kuruluna ithafen, derneğin burs imkânlarından neden yararlanmak istediklerini belirten yazılı ve imzalı bir dilekçeyi aşağıdaki belgeler ile birlikte derneğin adresine posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Tüm öğrenciler: Öğretim kurumundan alınmış onaylı Öğrenci Belgesi, Nüfus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraf arkasına ad-soyad yazılacaktır), Her bir öğrenci adına ayrı ayrı Ziraat Bankasından açılmış IBAN nolu banka hesabını gösteren hesap cüzdanı fotokopisi veya okunaklı dekont, Ailenin mali durumunu gösteren belgeler: - Çalışanlar için maaş bordrosu, - Serbest çalışanlar için gelir vergisi beyannamesinin fotokopisi, - Emekliler için aylık maaşı gösterir banka belgesi, - Geliri olmayanlar için Sosyal Güvenlik Kurumundan anne ve baba adına kayıt olmadığına dair belge (İlgili kurum veya internetten alınabilir) - e-devletin web adresinden annebaba adına kayıtlı malvarlığını gösterir döküm ekleyerek Sıra Dışı Annelik Derneği ne göndereceklerdir.

4 Burs Miktarı: İlkokul, Ortaokul ve Lise için: Çocuk başına aylık 50 TL dir. Burs 9 ay sürecektir. Bir yıllık bur imkânı çocuk başına 450 TL dir. Üniversite için: İkiz, üçüz, dördüz, beşiz teki için aylık 100 TL dir. Burs 9 ay sürecektir. Bir yıllık burs imkânı çocuk başına 900 TL dir. Bursun Ödenmesi: Burs kazandığı kendisine duyurulan adaylara, gerekli belgeleri tamamlandıktan sonra öğretim yılı başından geçerli olarak, en geç bir ay içinde burs ödenmeye başlanır. Bir öğretim döneminde Ekim-Haziran arası (9 ay) burs ödenmektedir yılı için bu durum Şubat- Haziran (5 ay) burs ödenecektir. Diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır. Evrakların geç gelmesi vb. nedenlerle bursu yeni yılda başlayan öğrencilere geriye dönük ödeme yapılamaz. Bursun Devamı: Burs, her ders yılı sonunda başarılı olduğu belgelenen öğrenciye, normal öğrenim süresi boyunca verilir. Normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencinin bursu haziran ayı sonunda kesilir. SIRA DIŞI ANNELİK DERNEĞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Birlik Mah. Şehit Vedat Çağlar Cad. N: 6 Esenler/ İSTANBUL Tel: siradisiannelik.org@gmail.com MADDE 8: BİLDİRİM TETKİKİ Dernek Yönetimi gerek gördüğü hallerde öğrenci tarafından verilen bildirimi ve diğer bilgileri tetkik edebilir veya ettirebilir. Yapılan inceleme sonunda verilen bilgilerin yanlış olduğu saptanırsa verilmekte olan burs kesilir. MADDE 9: BURSİYERLERİN TESBİTİ VE BURSLARIN ÖDENMESİ Yönetim Kurulundan yapılan başvuruların değerlendirilmesinden sonra kesin sonuçlar, burs kazanan öğrencilere telefon yolu ile ayrıca Sıra Dışı Annelik Derneği nin web adresinden ilan edilecektir. Bursun kesin olarak tahsisi, istenilen belgelerin tamamlanmasından sonra olur. Ve ödemeler aşağıdaki esaslar dâhilinde yapılır a. Burs alan öğrencilere burs 9 (Dokuz) aylık olarak verilir. Bu nedenle Temmuz- Ağustos-Eylül aylarında burs ödenmez. Ancak öğretim kurumunun kararı ile öğrenimin bu aylarda da devamı ya da bir aydan fazla süre ile kesilmesi halinde, burs ödemeleri öğrenim yapılan ayları kapsayacak şekilde Yönetim Kurulu tarafından ayarlanır. b. Burs ödemeleri, kursiyerlerin vereceği banka hesaplarına her ayın ilk haftası yatırılır.

5 MADDE 10: BURSUN DEVAMI İÇİN KOŞULLAR Bursun devamı için kursiyerlerin öğreniminde başarılı olması ve tutum ve davranışlarının olumsuz bir gelişme göstermemesi gereklidir. Bu nedenle öğrenci Yönetim Kurulunun kendisinden istenen not sınıf geçme belgesi, takdir yazısı, ödül, ceza ve benzeri bilgi ve belgeleri ilgili makam ve kişilere imzalatarak her ders yılı sonunda bir üst sınıfa geçtiğini öğretim kurumundan alacağı belge ile kanıtlaması zorunludur. Yönetim Kurulu gerekli gördüğü hallerde bursiyerin devam ettiği öğrenim kurumundan da bilgi isteyebilir. MADDE 11: BURSUN KESİLMESİ Bursiyerlerden, a. Sınıfta kalanların, b. Devam etmekte oldukları öğretim kurumunun öğretiminin başlamasını izleyen iki ay içinde bir üst sınıfa geçtiğini kanıtlayamayanların, c. Okulu bırakanların, okulla ilişiği kesilenlerin, d. Yönetim Kurulunun onayını almaksızın öğrenim kurumunu veya öğrenim dalını değiştirenlerin, e. Dernekten burs aldığı süre içinde başka bir kurum, kuruluş veya şahıstan (Üstün Başarı nedeniyle alınan ödüller ve Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan kredi hariç) burs, öğrenim kredisi veya yardım alanların f. Öğrenciye yakışmayacak tutum ve davranış içinde veya ülkemiz bütünlüğüne ve milli Menfaatlerimize aykırı faaliyette bulundukları yargı ve ilgili öğrenim kurumu yetkili organlarının kararı veya güvenilir belge ve şahitlerin tevsik ve beyanları ile sabit olanların, g. Öğrenim gördüğü okuldan ilişiğinin kesilmesini gerektirecek bir suçtan mahkûm olanların, öğretim kurumları yönetimince Sürekli çıkarma cezası verilenlerin, h. Bir suçtan zanlı olarak tutuklananların, tutukluluk halleri devam ettiği sürece, i. Her ne sebeple olursa olsun Derneğe yanlış beyanda bulunanların, j. Yönetim Kurulunca istenen belgelerin vermeyenlerin, k. Öğrenimini geçici bir süre için öğrenim kurumunca dondurulanların veya dönem izni alanların, Burslarının kesilmesine Yönetim Kurulunca karar verilir. Yukarıda sayılanlar dışında meydana gelebilecek ve bursun kesilmesini gerektirecek sebep ve faktörler de Yönetim Kurulunca değerlendirilerek karara bağlanır.

6 MADDE 12: İSTİNİ HALLER VE YENİDEN BURSA HAK KAZANMA Resmi sağlık kurumlarında tedavi görenler veya istirahat ve hava değişimi alanlar burslarını almaya devam ederler. 3 (ÜÇ) ayı geçen tedavi, istirahat veya hava değişimi halinde bursiyer tekrar öğrenimine başlayıncaya kadar burs ödenmesine ara verilir. Yönetim Kurulu başvuru halinde yeniden bir değerlendirme yaparak aşağıdaki hallerde de kesilen bursun devamına karar verebilir. a. Bursiyere verilen cezanın bütün sonuçları ile affedilmesi, tutukluluk halinin kaldırılarak okula devam hakkı verilmesi, b. Yalan beyanda bulunma durumları hariç bursun kesilmesini gerektiren diğer Sebenlerin ortadan Kalkması MADDE 13: BURSLARIN BİTİMİ Burs alan öğrencilerin bursları, öğrenimlerini tamamladıkları tarihi izleyen aybaşından itibaren kesilir. Bursiyer mezuniyetini en geç bir ay içinde Derneğe bildirmek zorundadır. MADDE 14: VİCDANİ YÜKÜMLÜLÜK Öğrenimini tamamlayan her burslu öğrenci hayata atıldıktan sonra kendisine yapılan ödeme süresi kadar en az bir başka öğrenciye Dernek aracılığı ile burs vermeyi vicdani bir yükümlülük olarak kabul eder. Aynı zamanda derneğimize doğal üye olma hakkını kazanır. MADDE 15: BURSİYERİN İZLENMESİ Yönetim Kurulu burs alan öğrencilerin durumlarını Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Komitesi vasıtası ile uygun göreceği vasıta ve usullerle izler ve denetler. Bu maksatla dernekçe istenen bilgiler ve düzenlenen formlar bursiyerler tarafından düzenli olarak Derneğe gönderilir. Bursiyerlerin bu yönetmeliğe aykırı durumları tespit edildiği takdirde yapılacak uygulamaya Yönetim Kurulunca karar verilir. MADDE 16: MALİ HÜKÜMLER Verilecek her türlü bursların sayısı, para olarak miktarı Dernek Yönetim Kurulu tarafından bütçede bu iş için ayrılan ödenek göz önüne alınarak tespit edilir. Yönetim Kurulu bu iş için gerektiğinde bütçenin diğer kalemlerinden aktarma yapabilir. YÜRÜTME Bu Yönerge Sıra Dışı Annelik Derneği Yönetim Kurulu nca yürütülür. YÜRÜRLÜK İş bu yönerge Sıra Dışı Annelik Derneği Yönetim kurulunun.. tarih. sayılı kararı ile yürürlüğe girmiştir.

TR EN Anasayfa TEV Projelerimiz Eğitim Kurumlarımız Kız Öğrenci Yurtlarımız İletişim GÜNCEL BAĞIŞ

TR EN Anasayfa TEV Projelerimiz Eğitim Kurumlarımız Kız Öğrenci Yurtlarımız İletişim GÜNCEL BAĞIŞ Arama yap TR EN Anasayfa TEV Projelerimiz Eğitim Kurumlarımız Kız Öğrenci Yurtlarımız İletişim GÜNCEL BAĞIŞ Bağış Nasıl Yapılır? Burs Fonlarına Bağış Bağışçı Videoları Bağışçılarımız Hibe ve Vasiyet Kurumlarla

Detaylı

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ADANA

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ADANA EKLER 1- Burs başvuru dilekçesini (Form 1) doldurdum. 2- Burs başvuru formu (Form 2-3-4) doldurdum. 3- GEV burs koşullarını okudum ve imzaladım. 4- SGK dan anne ve baba adına ilişki durum belgesini aldım

Detaylı

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Form 1 GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Burs Başvuru Formundaki bilgilerin doğru olduğunu, burs koşullarını incelediğimi, bursiyer seçilmem halinde Vakıf Yönetim Kurulunun alacağı bütün

Detaylı

ÜNAK BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

ÜNAK BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER ÜNAK BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönergenin amacı, ÜNAK Derneğince, Yükseköğretim Kurulu na bağlı Üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinde (Vakıf

Detaylı

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA

GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Form 1 GÜNEY EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA ADANA Burs Başvuru Formundaki bilgilerin doğru olduğunu, burs koşullarını incelediğimi, bursiyer seçilmem halinde Vakıf Yönetim Kurulunun alacağı bütün

Detaylı

BURS YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE GÜÇSÜZLER VE KİMSESİZLERE YARDIM VAKFI

BURS YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE GÜÇSÜZLER VE KİMSESİZLERE YARDIM VAKFI TÜRKİYE GÜÇSÜZLER VE KİMSESİZLERE YARDIM VAKFI BURS YÖNETMELİĞİ GENEL MERKEZ:Fatih Cad. Tepebaşı Durağı Keçiören / ANKARA TEL: (0312) 314 30 34 314 39 93 FAKS:(0312) 360 30 40 1 GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: MADDE

Detaylı

ANTALYA VAKFI BURS VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

ANTALYA VAKFI BURS VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ ANTALYA VAKFI BURS VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ GİRİŞ Antalya Öğretim ve Eğitim Vakfı (ANTALYA VAKFI) 18.11.1972 tarihinde Antalya ili ve ilçelerinde orta öğrenimini tamamlamış, İstanbul'da yüksek öğrenimine devam

Detaylı

PİYALEPAŞA GAYRİMENKUL A.Ş BURS YÖNETMELİĞİ

PİYALEPAŞA GAYRİMENKUL A.Ş BURS YÖNETMELİĞİ PİYALEPAŞA GAYRİMENKUL A.Ş BURS YÖNETMELİĞİ AMAÇ-KAPSAM Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı; Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırımı ve Tic. A.Ş tarafından, Türkiye genelinde lise ve üniversitede eğitim

Detaylı

KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. tarafından eğitim- öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verilecektir.

KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. tarafından eğitim- öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verilecektir. KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. tarafından 2018-2019 eğitim- öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verilecektir. Koloğlu Holding Bursu, üniversitelerde öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz olan

Detaylı

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eğitim ve Burs Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eğitim ve Burs Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eğitim ve Burs Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Türkiye deki Üniversitelerin jeofizik mühendisliği bölümlerindeki

Detaylı

BURS YÖNERGESİ GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1 KAPSAM Madde 2- DAYANAK Madde 3- TANIMLAR Madde 4 Dernek: Tüzük: GYK: Şube Yönetim Kurulu:

BURS YÖNERGESİ GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1 KAPSAM Madde 2- DAYANAK Madde 3- TANIMLAR Madde 4 Dernek: Tüzük: GYK: Şube Yönetim Kurulu: BURS YÖNERGESİ GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından orta ve yükseköğrenim öğrencilerine eğitimlerini sürdürebilmeleri için verilecek karşılıksız bursun

Detaylı

ANADOLU EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI BURS YÖNETMELİĞİ

ANADOLU EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI BURS YÖNETMELİĞİ ANADOLU EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI BURS YÖNETMELİĞİ MADDE 1: AMAÇ Ülkemizin geleceği olan gençlerimize imkân tanımak ve eğitimlerine yardımcı olmak suretiyle ileride eğitim seviyesini yükseltmek ve bu sayede

Detaylı

TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ EĞİTİM VAKFI (TESUV) KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ

TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ EĞİTİM VAKFI (TESUV) KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ TÜRKİYE EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ EĞİTİM VAKFI (TESUV) KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM : Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar : Amaç : MADDE-1 Ülkemizin geleceği olan, başarılı fakat maddi olanaklardan

Detaylı

İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ

İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ MADDE 1: AMAÇ Ülkemizin geleceği olan gençlerimize imkan tanımak ve eğitimlerine yardımcı olmak suretiyle ileride eğitim seviyesini yükseltmek ve

Detaylı

AKTAŞ EĞİTİM VAKFI BURS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

AKTAŞ EĞİTİM VAKFI BURS YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AKTAŞ EĞİTİM VAKFI BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. AKTAŞ EĞİTİM VAKFI tarafından, öğrenim aşamasındaki yetenekli ve başarılı, ancak maddi olanakları sınırlı

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİ ÇANKAYA NIN FİLİZLERİ PROJESİ

ÇANKAYA BELEDİYESİ ÇANKAYA NIN FİLİZLERİ PROJESİ ÇANKAYA BELEDİYESİ ÇANKAYA NIN FİLİZLERİ PROJESİ ÇANKAYA NIN FİLİZLERİ İÇİN; ÇANKAYA NIN FİLİZLERİ İÇİN; SAMİMİYET SÖZLEŞMESİ KRİTERLERİ BÖLÜM I: GENEL HÜKÜMLER MADDE 1: AMAÇ Bu yönetmeliğin amacı; maddi

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER. MEF Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını,

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER. MEF Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını, MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, MEF Üniversitesi nde, lisans düzeyinde verilen eğitimöğretimin niteliğini burs ve

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI

YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ YÖNETMELİĞİ 1 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YÜKSEKÖĞRENİM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ AMAÇ: Darüşşafaka Lisesinden mezun olan öğrencilere, yükseköğrenimleri

Detaylı

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/08/2018-E.44680

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 31/08/2018-E.44680 Eskişehir Teknik Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 04/09/2018-E.4370 T.C. ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6E5EMU3* Sayı : 76185067-304.01 Konu : TESYEV Burs Başvuruları

Detaylı

BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU. Adı Soyadı :.../.../. Adres (Ailenin ) :

BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU. Adı Soyadı :.../.../. Adres (Ailenin ) : BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU Başvuru formundaki bilgiler gerçekleri yansıtacak şekilde tarafımdan doldurulmuştur. Burs programınızdan yararlanabilmek için değerlendirmelerinize

Detaylı

Saint-Joseph liler Derneği Burs Yönetmeliği

Saint-Joseph liler Derneği Burs Yönetmeliği Saint-Joseph liler Derneği Burs Yönetmeliği Madde 1- AMAÇ Bu Yönetmeliğin amacı, Saint-Joseph liler Derneği (SJD) tarafından Özel İstanbul Saint-Joseph Fransız Lisesi nde (SJ Lisesi) okumakta olan veya

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, MEF Üniversitesi nde, lisans düzeyinde verilen eğitimöğretimin niteliğini burs ve

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.179168 Sayı : 42937845-304.01 Konu : Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Bursu T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat

Detaylı

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Türk-Alman Üniversitesi

Detaylı

İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ

İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ İSTANBUL SANAYİ ODASI VAKFI KARŞILIKSIZ BURS YÖNERGESİ MADDE 1: AMAÇ Ülkemizin geleceği olan gençlerimize imkan tanımak ve eğitimlerine yardımcı olmak suretiyle ileride eğitim seviyesini yükseltmek ve

Detaylı

TKBB YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BURSU USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

TKBB YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BURSU USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER TKBB YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BURSU USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu yönetmelik katılım bankacılığı alanında nitelikli bilgi ve insan kaynağı üretmek amacıyla verilecek olan

Detaylı

REHA-NECLA MİDİLLİ VAKFI BURS KOŞULLARI

REHA-NECLA MİDİLLİ VAKFI BURS KOŞULLARI REHA-NECLA MİDİLLİ VAKFI BURS KOŞULLARI Amaç: Ülkesini ve ulusunu yürekten seven; Atatürk Devrim ve İlkelerine gönülden bağlı; Çağdaş, Demokratik ve Laik düzeni benimseyen; Yurtiçi ve Yurtdışı okullarda

Detaylı

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı. Sayı : /304.01/. Konu :Burslar

T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı. Sayı : /304.01/. Konu :Burslar Evrak Tarih ve Sayısı: 06/09/2018-48663 T.C. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BD0521060121* Sayı :77334181/304.01/. Konu :Burslar FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ İlgi :TESYEV vakfının 28.08.2018

Detaylı

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z www.barikat.com.tr SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z Sibergüvenlikuzmanihtiyacınıkarşılamayıhedefleyenfirmamızbaşarılıvesibergüvenlikalanındaçalışmaya istekligençlerimizineğitimlerinekatkıdabulunmayıhedeflemektedir.

Detaylı

DUYURU BURS PROĞRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

DUYURU BURS PROĞRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. BURS PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Detaylı

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ LİSANS ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Doğuş Holding, Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı

LİSANSÜSTÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ

LİSANSÜSTÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ LİSANSÜSTÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Doğuş Holding, Niğde Ömer

Detaylı

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA BURSİYER BİLGİ FORMU Bursiyer Sicil No :. (İnci Vakfı tarafından doldurulacaktır) FOTOĞRAF KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: (ESKİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI): (YENİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI):

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU Vakfımız, Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA HİZMETİN TAMAMLANMA HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER NO SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

YAPI VE KREDİ BANKASI AŞ. EMEKLİLERİ

YAPI VE KREDİ BANKASI AŞ. EMEKLİLERİ YAPI VE KREDİ BANKASI AŞ. EMEKLİLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ KARŞILIKSIZ EĞİTİM YARDIMI YÖNETMELİĞİ AMAÇ : Maddi olanakları kısıtlı, ihtiyaç içinde bulunan dernek üyelerinin bakmakla yükümlü

Detaylı

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ LİSANS YERLİ ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Doğuş Holding, Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YÜKSEK ÖĞRENİM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ 2018-2019 1 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YÜKSEKÖĞRENİM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELİĞİ AMAÇ: Darüşşafaka Lisesinden mezun olan öğrencilere, yükseköğrenimleri

Detaylı

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU SON BAŞVURU TARİHİ : 9 EKİM 2017 PAZARTESİ BAŞVURU KOŞULLARI 1-BAŞKA YERDEN BURS ALMIYOR OLMAK 2-YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN 2016 LYS YERLEŞTİRME PUANI SIRALAMASINDA ÖNDE

Detaylı

LİSANSÜSTÜ YERLİ ÖĞRENCİ

LİSANSÜSTÜ YERLİ ÖĞRENCİ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ AYHAN ŞAHENK TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ LİSANSÜSTÜ YERLİ ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU ŞARTLARI (2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Doğuş Holding, Niğde Ömer Halisdemir

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Tarih.../.../... BURSİYERİN. Adı, soyadı : Adresi : Adresi : Öğretim Kurumu : İmzası :

TAAHHÜTNAME. Tarih.../.../... BURSİYERİN. Adı, soyadı : Adresi :  Adresi : Öğretim Kurumu : İmzası : TAAHHÜTNAME Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) na eğitim bursu almak üzere müracaatta bulunmam nedeniyle, TESYEV tarafından ilan edilen Burs Yönetmeliği Esaslarını ve burs duyurusunu

Detaylı

YAPI VE KREDİ BANKASI AŞ. EMEKLİLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ KARŞILIKSIZ EĞİTİM YARDIMI YÖNETMELİĞİ

YAPI VE KREDİ BANKASI AŞ. EMEKLİLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ KARŞILIKSIZ EĞİTİM YARDIMI YÖNETMELİĞİ YAPI VE KREDİ BANKASI AŞ. EMEKLİLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ KARŞILIKSIZ EĞİTİM YARDIMI YÖNETMELİĞİ 2018-11-15 AMAÇ : Maddi olanakları kısıtlı, ihtiyaç içinde bulunan dernek üyelerinin

Detaylı

1991 LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS YÖNERGESİ

1991 LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS YÖNERGESİ 1. AMAÇ: Bu yönergenin amacı 1991 liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin Burs sistemini açıklamaktır. 2. KAPSAM: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olan, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan

Detaylı

BURS BAŞVURU FORMU İMAM-HATİP LİSELERİ MEZUNLARI VAKFI BAŞKANLIĞINA YOZGAT

BURS BAŞVURU FORMU İMAM-HATİP LİSELERİ MEZUNLARI VAKFI BAŞKANLIĞINA YOZGAT BURS BAŞVURU FORMU İMAM-HATİP LİSELERİ MEZUNLARI VAKFI BAŞKANLIĞINA YOZGAT 201.. /201.. Öğretim Yılı.. Üniversitesi...Fakültesini......bölümünü kazandım. Vakfınızdan burs almak istiyorum. Gereğini Arz

Detaylı

BESİYAD. Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği. BeĢiktaĢlı Sanayici ĠĢadamları ve Yatırımcıları Derneği Burs Yönergesi

BESİYAD. Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği. BeĢiktaĢlı Sanayici ĠĢadamları ve Yatırımcıları Derneği Burs Yönergesi BESİYAD Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği BeĢiktaĢlı Sanayici ĠĢadamları ve Yatırımcıları Derneği Burs Yönergesi BÖLÜM 1 GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Beşiktaşlı

Detaylı

Girişimci İş ve Meslek Bursu Yönetmeliği

Girişimci İş ve Meslek Bursu Yönetmeliği Girişimci İş ve Meslek Bursu Yönetmeliği 7 Kasım 2016 Uluslararası Rotary çatısı altında hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek adamları, dünya çapında dostluk ilişkileri kurmak suretiyle uluslararası

Detaylı

SABANCı CENTER 4. LEVENT 34330 istanbul TEL: (0212) 385 88 00 FAX: (0212) 385 88 11 www.sabancivakfi.org

SABANCı CENTER 4. LEVENT 34330 istanbul TEL: (0212) 385 88 00 FAX: (0212) 385 88 11 www.sabancivakfi.org HACı ÖMER SABANCı VAKFı SABANCı CENTER 4. LEVENT 34330 istanbul TEL: (0212) 385 88 00 FAX: (0212) 385 88 11 www.sabancivakfi.org SaYı: BRS/Gn-14/

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Genel Evrak Gelen ve Giden Evrakların Kayıt Altına Alınması. Sürekli 2 Gelen Evrak Tüm Resmi Yazışmalar, Dilekçeler v.s. 3 Fakülte

Detaylı

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ NE YURTDIŞI ÖĞRENCİ KABULÜNDE UYGULANACAK ESASLARA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Türk-Alman Üniversitesi

Detaylı

DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR.

DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. BURS PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Detaylı

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU Vakfımız, Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda

Detaylı

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TANITIM VE BAŞVURU FORMU DÖNEMİ:

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TANITIM VE BAŞVURU FORMU DÖNEMİ: FOTOĞRAF Ek-1 TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TANITIM VE BAŞVURU FORMU DÖNEMİ: 2017-2018 ÖĞRENCİNİN; T.C. Kimlik No su Adı, Soyadı Doğum tarihi ( gün, ay, yıl

Detaylı

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU Vakfımız, Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda

Detaylı

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TANITIM VE BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TANITIM VE BAŞVURU FORMU FOTOĞRAF TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM VE EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ TANITIM VE BAŞVURU FORMU DÖNEMİ: 2017-2018 ÖĞRENCİNİN; T.C. Kimlik No su Adı, Soyadı Doğum tarihi ( gün, ay, yıl ) Doğum

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Eskişehir Teknik Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 10/09/2018-E.4712 T.C. ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BENF5EU5M* Sayı : 49221131-304.01 Konu : TESYEV Burs Başvuruları

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Tarih.../.../... BURSİYERİN. Adı, soyadı : Adresi : Adresi : Öğretim Kurumu : İmzası :

TAAHHÜTNAME. Tarih.../.../... BURSİYERİN. Adı, soyadı : Adresi :  Adresi : Öğretim Kurumu : İmzası : TAAHHÜTNAME Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) na eğitim bursu almak üzere müracaatta bulunmam nedeniyle, TESYEV tarafından ilan edilen Burs Yönetmeliği Esaslarını ve burs duyurusunu

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BURS İSTEK FORMU

ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BURS İSTEK FORMU ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI BURS İSTEK FORMU Burs formundaki bütün alanların doldurulması zorunlu olup, eksik formlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Adı - Soyadı :... T.C.Kimlik No :... Nüfusa Kayıtlı

Detaylı

No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :...

No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :... ÖĞRENCİNİN No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :... Babası nın Adı ve Soyadı :... Babası nın Öğrenim Durumu : O O O İlk Orta Yüksek İşi ve İş Ünvanı :... İş Adresi :... Ev Telefon No. :... Ev Adresi :...

Detaylı

DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEK ÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ

DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEK ÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEK ÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ 2016-2017 1 DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEKÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ AMAÇ: Darüşşafaka Lisesinden mezun olan öğrencilere, yükseköğrenimleri

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge; SANKO Üniversitesi nde kısmi zamanlı olarak geçici işlerde

Detaylı

DUYURU. Listede ismi olan BÜTÜN BURSİYERLERİN aday gösterildiği burs başlığı altında yapması gereken işlemler aşağıdadır. Lütfen inceleyiniz.

DUYURU. Listede ismi olan BÜTÜN BURSİYERLERİN aday gösterildiği burs başlığı altında yapması gereken işlemler aşağıdadır. Lütfen inceleyiniz. DUYURU Listede ismi olan BÜTÜN BURSİYERLERİN aday gösterildiği burs başlığı altında yapması gereken işlemler aşağıdadır. Lütfen inceleyiniz. NOT: Bir öğrenciye birden fazla burs ve yardım çıkmış olabilir.

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2017-220994 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD2891105811* Özel Kalem Müdürlüğü Sayı :25753504/772.02/ Konu :Barikat İnternet Güvenliği Bilişim A.Ş. Bursu (2017-2018) TEKNOLOJİ

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

BURS YÖNERGESİ BÖLÜM 1 GENEL ESASLAR AMAÇ

BURS YÖNERGESİ BÖLÜM 1 GENEL ESASLAR AMAÇ BURS YÖNERGESİ BÖLÜM 1 GENEL ESASLAR AMAÇ Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Gençlikle Dayanışma Derneği ( GDD ) tarafından orta ve yüksek öğrenim öğrencilerine eğitimlerini sürdürebilmeleri için verilecek

Detaylı

ÖN LİSANS BURSU ÖN LİSANS BURSU NEDİR?

ÖN LİSANS BURSU ÖN LİSANS BURSU NEDİR? ÖN LİSANS BURSU ÖN LİSANS BURSU NEDİR? Dört veya altı yarıyıldan oluşan ön lisans eğitimi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ndeki, Türkiye Cumhuriyeti ndeki ve üçüncü ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarında

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 20/09/2016-E.38774

Evrak Tarih ve Sayısı: 20/09/2016-E.38774 Evrak Tarih ve Sayısı: 20/09/2016-E.38774 TÜRKİYE ENGELLİLER SPOR YARDIM ve EĞİTİM VAKFI YÜKSEK ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ BURS DUYURUSU Vakfımız, Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul,

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.241465 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE5NB9FDF* Sayı : 42100850-304.01 Konu : Elginkan

Detaylı

DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEK ÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ YÖNETMELĠĞ

DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEK ÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ YÖNETMELĠĞ DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEK ÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ YÖNETMELĠĞ 1 DARÜġġAFAKA CEMĠYETĠ YÜKSEKÖĞRENĠM BURSLARI VE ÖDÜL YÖNETMELĠĞĠ AMAÇ: Darüşşafaka Lisesinden mezun olan öğrencilere, yükseköğrenimleri

Detaylı

Burs devam edilen kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu

Burs devam edilen kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu SPOR YARDIM ve VAKFI YÜKSEK BURS DUYURUSU Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans, lisans veya lisansüstü gören, Türkiye

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Yönergesi

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Yönergesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EK-2 BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI Öğrenci Kontenjan ve Koşulların Belirlenmesi BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM ASÜRESİ (EN

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı BURS YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI EĞİTİM VE BARINMA YERİ KATKISI YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI EĞİTİM VE BARINMA YERİ KATKISI YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI EĞİTİM VE BARINMA YERİ KATKISI YÖNETMELİĞİ (Bu Yönetmelik Oda Yönetim Kurulunun 29/1/2015 tarih ve 78/7 nolu kararıyla kabul edilmiştir.) Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ

MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ MEF ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ BURS YÖNERGESİ I. AMAÇ, TANIMLAR, GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1. Bu yönergenin amacı, MEF Üniversitesi nde, lisans düzeyinde verilen eğitim-öğretimin niteliğini burs ve

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU İLAN METNİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU İLAN METNİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 100/2000 YÖK DOKTORA BURSU İLAN METNİ Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen öncelikli alanlarda ülkemizin doktoralı insan kaynağına olan ihtiyacını karşılamak üzere,

Detaylı

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20..

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20.. T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU 20... / 20.. Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi

Detaylı

BURS BAŞVURU FORMU

BURS BAŞVURU FORMU BURS BAŞVURU FORMU 2017-2018 Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ne 31.07.2017

Detaylı

YÜKSEK LİSANS BURSU YÜKSEK LİSANS BURSU NEDİR?

YÜKSEK LİSANS BURSU YÜKSEK LİSANS BURSU NEDİR? YÜKSEK LİSANS BURSU NEDİR? YÜKSEK LİSANS BURSU Lisans öğreniminden sonra Burs Tüzüğü gereği akademik uygunluk verilen yüksek lisans programlarında öğrenim gören öğrencilerin faydalanabileceği burstur.

Detaylı

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz.

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz. 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ KAYIT GÜNLERİNDE EMİNÖNÜ YERLEŞKEMİZE BEKLİYORUZ... İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 27/09/2016-E.182244 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEL53AT4V* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS YÖNERGESİ

IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS YÖNERGESİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ BURS YÖNERGESİ MADDE 1. AMAÇ VE KAPSAM: Bu yönerge Işık Üniversitesi'nin öğrencilerine sunduğu burs ve indirimlerin çeşit, uygulama koşul ve işlemlerini

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yurtdışından Öğrenci Başvuru ve Kayıt Kabul Yönergesi Dayanak Madde 1- Bu yönerge, Şırnak Üniversitesi ne yurt dışından öğrenci kabulü kriterlerini belirlemek

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik

Detaylı

DOKTORA BURSU DOKTORA BURSU NEDİR?

DOKTORA BURSU DOKTORA BURSU NEDİR? DOKTORA BURSU DOKTORA BURSU NEDİR? Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ndeki, Türkiye Cumhuriyeti ndeki ve üçüncü ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarında doktora öğrenimi gören öğrencilerin yararlanabileceği

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KURUMLAR ARASI VE KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KURUMLAR ARASI VE KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KURUMLAR ARASI VE KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE DAYANAK MADDE 1- Bu Yönerge, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 24 Nisan 2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi

Detaylı

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ HAKKINDA YÖNERGE

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ HAKKINDA YÖNERGE İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ HAKKINDA YÖNERGE (Üniversitesi Senatosunun 07.05.2010 tarih ve 2010/01 3 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E.243934 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6EBYEU 9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR!

ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR! T.C BATMAN ÜNİVERSİTESİ Farabi Koordinatörlüğü FARABİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ/GÜZ+BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR! Başvuru Tarihi : 01-15 Mart 2019 FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hizmet Standartları SIRA NO HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) ÖĞRENCİ İŞLERİ 1 Öğrenci Belgesi, Transkript, Askerlik Belgesi,

Detaylı

DESTEK BURSU DESTEK BURSU NEDİR? KİMLER BAŞVURABİLİR?

DESTEK BURSU DESTEK BURSU NEDİR? KİMLER BAŞVURABİLİR? DESTEK BURSU DESTEK BURSU NEDİR? Bakanlar Kurulu Kararı ile ihtiyaç fazlası ilan edilen bölümler dışındaki programlarda lisans eğitimi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ndeki, Türkiye Cumhuriyeti ndeki

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ

TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ TED ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, TED Üniversitesi lisans programlarında kayıtlı öğrencilere verilecek burslarla ilgili esasları düzenlemektir.

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞİLİŞKİLER DAİRESİ YÖD / Lefkoşa,.../.../... Sayın:...

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞİLİŞKİLER DAİRESİ YÖD / Lefkoşa,.../.../... Sayın:... KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI YÖD.0.00.13-../ Lefkoşa,.../.../... Sayın:...... MASTER VE DOKTORA BURSU İÇİN ARANAN ŞARTLAR: 1) KKTC Lisesi mezunu olmak. 2) KKTC uyruklu

Detaylı

YURT MADENCİLİĞİNİ GELİŞTİRME VAKFI BURS DAĞITIM YÖNETMELİĞİ

YURT MADENCİLİĞİNİ GELİŞTİRME VAKFI BURS DAĞITIM YÖNETMELİĞİ 1. KONU VE AMAÇ YURT MADENCİLİĞİNİ GELİŞTİRME VAKFI BURS DAĞITIM YÖNETMELİĞİ Vakıf Resmi Senedinin 2. ve 17.maddelerinde belirtilen öğrenci bursları bu yönetmelik esaslarına göre dağıtılır. Yönetmelik

Detaylı

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS BURS YÖNERGESİ

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS BURS YÖNERGESİ YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS BURS YÖNERGESİ Amaç Madde 1 (1) İşbu yönerge Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencilerini eğitimleri çerçevesinde gerek üniversiteye girişte gerek eğitim süresince göstermiş

Detaylı