HAKKIMIZDA. Değerli müşterilerimiz;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAKKIMIZDA. Değerli müşterilerimiz;"

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA Değerli müşterilerimiz; Marmara Dalgıçlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Türkiye nin deneyimli kadrosuna sahip bir deniz inşaat şirketidir. Marmara Dalgıçlık, kuruluşundan itibaren geçen süre içerisinde, gerek tecrübe, gerekse donanım ve yetişmiş insan gücü açısından bir önceki yıllardan daha başarılı olma prensibi doğrultusunda sektördeki amaçlarına ulaşmaya adım adım devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı projelerimizde müşteri gereksinimlerini her zaman karşılayan, sözünü tutan, taahhütlerini zamanında ve kaliteden ödün vermeden yerine getiren, sektöründe büyüyen, güvenilir ve saygın bir şirket olmaktır. Marmara Dalgıçlık; Deniz İnşaatı sektöründe siz saygıdeğer müşterileriyle hedeflerine ulaşmayı amaç edinmiştir. Misyon Deniz İnşaatı sektöründe dürüst ve pozitif çalışmalarla taahhüdü altına aldığı projeleri, müşteri memnuniyetini arttıracak yönde uygun çalışmalar yaparak kurumsal bir yapı oluşturmak. Vizyon Bitirdiği her projede, müşteri ve çalışanlarının beklentilerini karşılayarak Marmara Dalgıçlığın global bir şirket olmasını hedeflemektir. Temel Değerler Dürüstlük Güvenilirlik İş Ahlakı İş Emniyeti Kalite Çevre Müşteri Memnuniyeti

3 İŞ GÜVENLİĞİ, SAĞLIK, ÇEVRE VE KALİTE POLİTİKAMIZ Marmara Dalgıçlık hizmetlerini sunarken müşteri taleplerine uygun gerçekleştireceği tüm faaliyetlerde "Önce Güvenlik, Sağlıklı İş Ortamı, Çevreye Duyarlı ve Kaliteden Ödün Vermeyen İlkesiyle" aşağıdaki gereklilikleri gerçekleştirmeyi taahhüt eder. İş güvenliği ile ilgili ulusal ve uluslararası yasal mevzuata ve üyesi olduğumuz kuruluşların şartlarına uymak İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili faaliyetleri sürekli iyileştirmek Çevre ve İnsan sağlığına gelebilecek tehlikeleri önceden belirleyip gerekli önlemleri almak Her türlü kirliliği kaynağında önleyerek ve azaltarak çevreye uyumlu ve duyarlı hizmet vermek Faaliyetlerimizin insan ve çevre üzerindeki olumsuz etkilerini asgari seviyeye indirmek Tüm müşteri isteklerini ve ilgili standartların gereklerini beklentiyi aşarak karşılamak Kaliteyi, bütün faaliyet sahalarındaki projelerde yaşam şekli olarak benimsemek Bu politikalarımızı daima ilgili taraflar için ulaşabilir kılmak

4 FİRMA PROFİLİ Tescilli Şirket Adı : MARMARA DALGIÇLIK İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Tescil veya Kuruluş Tarihi : 2005 MERSiS No : Kayıtlı Olduğu Ülke : İstanbul / Türkiye Ticaret Odası Sicil No : / 0 Ödenmiş Sermaye : ,00-TL (Türk Lirası) ( Mayıs 2013 İtibarıyla ,00-ABD Doları Eşdeğer Şirket Durumu : Aktif Şirket Yetkilileri : Olcay UZ ( ) Ali Rıza UZ ( ) Kayıtlı Merkez Ofis Adresi : Aydıntepe Mah. Güzin Sok. Gemdok San. Sit. No: 17/ Tuzla / İstanbul Tel : ( pbx ) Fax : Resmi İnternet Sitesi : E-posta : info@marmaradiving.com

5 HİZMETLERİMİZ Deniz İnşaat Offshore Servis Sualtı Sörvey Denizaltı Kurtarma Su & Kanalizasyon Altyapı İnşaat Deniz İnşaat Deniz Deşarj Boru Hattı İnşaatı Denizden Sualma & Deşarj Boru Hattı İnşaatı Zemin Tarama & Tesviye Liman, Rıhtım & Marina İnşaatı Offshore Servis Platform Montajı & Yerleştirmesi Riser & J Tube Montajı, Metroloji Sörvey Spool Piece İmalatı & Montajı Derin Deniz Montajları & Katodik Koruma Sualtı Sörvey Petrol & Gaz Yapıları Sörveyi Boru Hattı & Kablo Sörveyi Marine Yapıları & Yüzer Vasıta Sörveyi Genel Derin Deniz Sörveyleri (CCTV & ROV) Denizaltı Kurtarma Platform Kaldırma Eski Deniz Yapıları Yıkım & Kaldırma Enkaz Kaldırma Sualtı Kaynak ve Kesimi Su & Kanalizasyon Altyapı İnşaat Polietilen (HDPE) Boru Hatları Montajı ve Alın Kaynak Hizmetleri Plastik Boru Ek Parçaları PE 100 Boru Vanalar

6 AKSA DENİZDEN SOĞUTMA SUYU ALMA HATTI İNŞASI 690 metre uzunluğunda ve Ø 1600 mm çapında HDPE PN4 denizden su alma boru hattı inşaatı kapsamında; Denizde 5000 m³ kazı ve tesviye yapılması, Borunun denizdeki yerine çekilerek batırılması, -27 metre derinlikte su alma haznesi montajının yapılması, 3500 m³geri dolgu yapılması ve liman derinleştirme çalışmalarını kapsamaktadır.

7

8 ISU PLAJYOLU DERİN DENİZ DEŞARJI İNŞASI İzmit Plajyolu Atıksu arıtma tesisi revizyon inşaatı kapsamında Eski deniz deşarjlarının demonte edilerek, 300 metre yeni Ø 1400 mm, Ø 1200 mm, Ø 1000 mm çaplı HDPE PE100 PN6 borunun flanş ve adaptör temini, kaynatılması, blok imalat ve montajları, 3000 adet çimentolu montaj yastığı imali ve montajı, 3800 m³ deniz kazısı ile deniz deşarjı yapım işi.

9

10 FIRAT - ENKA TEKNIK LİBYA BORU PROJESİ Enka Teknik Libya Projesi için üretilen 6 adet 500 m boyunda toplam 3000 m Ø 1400 mm çaplarında HDPE PN6 boruların denize indirilmesi, yan yana montajlarının yapılması, 10 gün süreyle denizde emniyet tedbirlerinin alınması ve sevkiyatı çalışmaları.

11

12 İSKİ (ÖMERLİ) HAM SU POMPA İSTASYONU EMME HAZNESİ VE SU ALMA YAPISI TEMİZLİĞİ PROJESİ İski (Ömerli) Ham su Pompa İstasyonu Emme Haznesi ve Su alma Yapısı Temizliği kapsamında göl içerisinde bulunan 8 x 8 metre ölçü ve 15 metre derinliğe kadar sualma yapısının temizliğinin yapılması çıkan midyenin çuvallanarak göl dişin taşınması, karada bulunan 6 x 32 metre boyunda 23 metre derinliğinde olan su emme haznesinin midye temizliğinin yapılarak basınçlı pompa ile hazne dışına çıkarılarak gösterilen yere taşınması işleridir.

13

14 DERİN DENİZ DEŞARJI KÖRLEME PROJESİ İSU Plajyolu Atık su arıtma tesisine ait manevra odasından çıkan 2 adet Ø 1000 mm çelik boru kesilerek CRP deniz deşarjı çıkışının körlenmesi kapsamında; Manevra adası deniz seviyesine kadar su doldurulmuştur. Çelik borular üzerinde sualtına kesim yapılarak 1500 mm uzunluğunda boru parçalar alınmış, deşarj hatları içine doğru pompa ile temizlik yapılmış. Boru körleme aparatları takılarak borular körlenmiştir. Manevra odası içindeki su pompa vasıtası ile oda dışına basılarak çalışmalar tamamlanmıştır.

15 SU ÜRÜNLERİ MERKEZ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DENİZDEN SULAMA HATLARI TAMİRİ Faz-1 Su alınamayan -55 metrelik derin su alma hattının sualtı kontrolleri yapılıp karadaki havuzdan 37 kw pompa ile hat içine su basılarak tıkanıklığın tespit edilmesi ve -45 metre su alma hattının sualtı kontrollerinin yapılması. Faz-2 Flaşında kırık tespit edilen 55 metre derin su alma hattının kazılması, bloklarının çıkarılması kaynak işleminin yapılması tekrar döşenmesi, -55 metre, -45 metre ve -25 metre deki su alma ağızlarının temizlenmesi, açık olan flanş ların birleştirilmesi, kırık noktalara kelepçe vurulması ve tüm hatları çalışır hale getirilip test edilerek devreye alınmasıdır.

16 İSKİ (ÖMERLİ) HAMSU I II SUALTI VİDEO SÖRVEYİ : Marmara Dalgıçlık, İski Ömerli İşletmeler Müdürlüğüne bağlı Hamsu I, Hamsu II Emme hazneleri, pompa istasyonları, bağlantı tünelleri (450 m) ve sualma yapılarının sualtı görüntüleme ve sörvey çalışmalarını emniyetle bitirmiştir.

17 Tamamlanan Projeler Aksa Ø 1600 mm Denizden Su alma Boru Hattı Projesi İski (Ömerli) Ham Su Pompa İstasyonu Emme Haznesi ve Su alma Yapısı Temizliği Projesi Nuh Çimento Deniz Suyu Ters Osmoz Sualma Yapısı Boru Hattı Projesi Fırat Enka Teknik Libya Boru Projesi Mardin Kızıltepe (Beyaz Su) İçme Suyu Su alma Yapısı Onarını İsu - Plajyolu Atıksu Arıtma Tesisi Deniz Deşarj Körleme İşi Aksa Denizden Su alma Hattı Su Giriş Haznesinin değiştirilmesi İsu - Plajyolu Atıksu Arıtma Tesisi Deniz Deşarjı Yapım İşi (Ø 1400 & Ø 1200 mm) Nuh Çimento Liman Tesisleri Deniz Suyu Alma Sistemi Bakım & Onarımı IHI İzmit Köprü Şantiyeleri Altyapı İşleri 7 Adet İski Deniz Deşarjı Görüntüleme ve Bakımları Projesi Su Ürünleri Merkez Araştırma Denizden Su Alma Hatları Tamiratı Proje İsmi Aksa Ø 1600 mm Denizden Su alma Boru Hattı Projesi Aksa Fabrika Sahası / Yalova Mart 2007 Haziran 2007 Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. (İşveren) Proje İsmi 690 metre uzunluğunda ve Ø 1600 mm çapında HDPE PN4 denizden sualma boru hattı inşaatı kapsamında; Denizde 5000 m³ kazı ve tesviye yapılması, Borunun denizdeki yerine çekilerek batırılması, -27 metre derinlikte sualma haznesi montajının yapılması, 3500 m³geri dolgu yapılması ve liman derinleştirme çalışmalarını kapsamaktadır. İski (Ömerli) Ham Su Pompa İstasyonu Emme Haznesi ve Su alma Yapısı Temizliği Projesi Ömerli Barajı / İSTANBUL Ağustos 2007 Ekim 2007 İski Genel Müdürlüğü (İşveren) İski (Ömerli) Ham su Pompa İstasyonu Emme Haznesi ve Sualma Yapısı Temizliği kapsamında göl içerisinde bulunan 8 x 8 metre ölçü ve 15 metre derinliğe kadar sualma yapısının temizliğinin yapılması çıkan midyenin çuvallanarak göl dişin taşınması, karada bulunan 6 x 32 metre boyunda 23 metre derinliğinde olan su emme haznesinin midye temizliğinin yapılarak basınçlı pompa ile hazne dışına çıkarılarak gösterilen yere taşınması işleridir.

18 Proje İsmi Nuh Çimento Deniz Suyu Ters Osmoz Sualma Yapısı Boru Hattı Projesi Hereke / Kocaeli Aralık 2007 Mart 2008 Nuh Çimento (İşveren) Nuh Çimento Liman tesislerinde iskele altına - 15 metre derinliğe 3 adet Ø 800 mm Denizden Su alma sistemi kurulumu Proje İsmi Fırat Enka Teknik Libya Boru Projesi Büyük Çekmece / İSTANBUL Nisan 2008 Mayıs 2008 Enka Teknik (İşveren) Fırat Plastik San. ve Tic. A.Ş. (Yüklenici) Enka Teknik Libya Projesi için üretilen 6 adet 500 m boyunda Ø 1400 mm çaplarında HDPE PN6 boruların denize indirilmesi, yan yana montajlarının yapılması 10 gün süreyle denizde emniyet tedbirlerinin alınması ve sevkiyatı çalışmaları. Proje İsmi Mardin Kızıltepe (BeyazSu) İçme Suyu su alma yapısı onarını Nusaybin (Beyazsu) - Mardin Haziran 2008 Temmuz 2008 Devlet Su İşleri (İşveren) Öztaş İnşaat, İnşaat Malzemeleri Tic. A.Ş. (Yüklenici) Mardin Kızıltepe (BeyazSu) İçme Suyu sualma yapısı onarını kapsamında; Keson olarak yapılan 25 x 6 metre ebatlarındaki sualma yapısı içinin taranması, beton tamirlerinin yapılması, sualtı kaynağı ile destek yapılması, çimentolu montaj yastığı ile desteklenmesi, sualma haznesi montajı, granüler malzeme dökülerek tesviye edilmesi ve test işlerini kapsar.

19 Proje İsmi İsu - Plajyolu Atıksu Arıtma Tesisi Deniz Deşarj Körleme İşi İzmit / Kocaeli Ocak Şubat 2009 İsu Genel Müdürlüğü (İşveren) Hidrotek Arıtma İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. (Yüklenici) İsu Plajyolu Atık su arıtma tesisine ait manevra odasından çıkan 2 adet Ø 1000 mm çelik boru kesilerek CRP deniz deşarjı çıkışının körlenmesi kapsamında; Manevra adası deniz seviyesine kadar su doldurulmuştur. Çelik borular üzerinde sualtına kesim yapılarak 1500 mm uzunluğunda boru parçalar alınmış, deşarj hatları içine doğru pompa ile temizlik yapılmış. Boru körleme aparatları takılarak borular körlenmiştir. Manevra odası içindeki su pompa vasıtası ile oda dışına basılarak çalışmalar tamamlanmıştır. Proje İsmi Aksa Denizden Su Alma Hattı Su Giriş Haznesinin Değiştirilmesi Aksa Fabrika Sahası / Yalova Nisan 2009 Mayıs 2009 Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. (İşveren) Ø 1600 mm Denizden Su alma hattının eski su giriş haznesinin demonte edilmesi, yeni giriş haznesi yerinin hazırlanması, su emiş performansı yüksek olan yeni haznenin -27 m de montajının yapılması, boru ve hazne destek montajlarının yapılarak devreye alma ve test işleridir. Proje İsmi İsu - Plajyolu Atıksu Arıtma Tesisi Deniz Deşarjı Yapım İşi (Ø 1400 & Ø 1200 & Ø1000 mm ) İzmit / Kocaeli Temmuz 2009 Eylül 2009 İsu Genel Müdürlüğü (İnşaat Yatırım Daire Başkanlığı) (İşveren) Hidrotek Arıtma İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. (Yüklenici) İzmit Plajyolu Atıksu arıtma tesisi revizyon inşaatı kapsamında Eski deniz deşarjlarının demonte edilerek, 300 metre yeni Ø1400 mm, Ø1200 mm, Ø1000 mm çaplı HDPE PE100 PN6 borunun flanş ve adaptör temini, kaynatılması, blok imalat ve montajları, 3000 adet çimentolu montaj yastığı imali ve montajı, 3800 m³ deniz kazısı ile deniz deşarjı yapım işi.

20 Proje İsmi Proje İsmi Proje İsmi Nuh Çimento Liman Tesisleri Deniz Suyu Alma Sistemi Bakım & Onarımı Hereke / Kocaeli Mayıs 2009 Mayıs (Devam Ediyor) Nuh Çimento Sanayi A.Ş. (İşveren) 5 Yıllık Süreyle Denizden Su Alma hatlarının bakım onarımlarının yapılması işi. IHI İzmit Köprü Şantiyeleri Altyapı İşleri Altınova / Yalova Dilovası /Kocaeli Mayıs 2012 Nisan 2013 IHI Corporation (İşveren) TYK İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Yüklenici) Şantiye altyapılarında 2200 metre Ø 75 mm HDPE PN16 atıksu boru hattı temini ve döşenmesi, 2000 metre Ø 75 mm HDPE PN16 temiz su boru hattı temin ve döşenmesi, atık su depo, pompa, vana ile temiz su vana temini ve bağlantılarının yapılarak devreye alınmasıdır. 7 Adet İski Deniz Deşarjı görüntüleme ve bakımları projesi Adalar Silivri Büyük Çekmece / İstanbul Nisan 2013 Şubat 2014 İski Genel Müdürlüğü (İşveren) Proje İsmi İski ye Bağlı İlkent, Büyük Çekmece, Heybeliada, Silivri Merkez, Kınalı ada, Büyükada, Burgazada olmak üzere Ø 315 Ø 1600 mm çap aralığında toplam 7 adet 9177 m ve -60 m derinliğe kadar deniz deşarjlarının sualtı video çekimlerinin yapılması, koordinatlarının alınması ve raporlanması. Burgazada deniz deşarjını körlenmesi, kelepçe montajları. Heybeli ada deniz deşarjı tıkanıklığı sebebi ile - 42 m de bulunan flanş ın de monte edilerek hattın çalışır vaziyete getirilmesi işleri. Su Ürünleri Denizden Su Alma Hatları Tamiratı Trabzon Mart 2014 Mayıs 2014 Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü (İşveren) Faz-1 Su alınamayan -55 metrelik derin su alma hattının sualtı kontrolleri yapılıp karadaki havuzdan 37 kw pompa ile hat içine su basılarak tıkanıklığın tespit edilmesi ve -45 metre su alma hattının sualtı kontrollerinin yapılması. Faz-2 Flaşında kırık tespit edilen 55 metre derin su alma hattının kazılması, bloklarının çıkarılması kaynak işleminin yapılması tekrar döşenmesi, -55 metre, -45 metre ve -25 metre deki su alma ağızlarının temizlenmesi, açık olan flanş ların birleştirilmesi, kırık noktalara kelepçe vurulması ve tüm hatları çalışır hale getirilip test edilerek devreye alınmasıdır.

21 Aydıntepe Mah. Güzin Sok. Gemdok San. Sit. No:17/ Tuzla / İstanbul / Türkiye T : F : / 7 Call Mobile: info@marmaradiving.com -

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven...

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... 2017 Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... Hakkımızda Sukot Su Altı Hizmetleri ismiyle, 2001 yılında Aliağa-İzmir de su altı hizmetleri vermek üzere kurulan firmamız, zaman içerisinde hizmet kapsamını

Detaylı

ENDÜSTRİYEL DALIŞLAR LİMAN DALIŞLARI DERİN DENİZ DEŞARJI SUALTI YAPILARI KIYI DÜZENLEMELERİ DENİZ İSKELELERİ GENEL DALGIÇLIK HİZMETLERİ

ENDÜSTRİYEL DALIŞLAR LİMAN DALIŞLARI DERİN DENİZ DEŞARJI SUALTI YAPILARI KIYI DÜZENLEMELERİ DENİZ İSKELELERİ GENEL DALGIÇLIK HİZMETLERİ ENDÜSTRİYEL DALIŞLAR LİMAN DALIŞLARI DERİN DENİZ DEŞARJI SUALTI YAPILARI KIYI DÜZENLEMELERİ DENİZ İSKELELERİ GENEL DALGIÇLIK HİZMETLERİ SUALTI KAYNAK KESİM İŞLERİ SUALTI EPOKSİ BOYA UYGULAMALARI BARAJ

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 1-GİRİŞ Bu raporun amacı; Kadıköy Ön Arıtma Tesisinin bulunduğu alanda yapılacak olan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesis hakkında Teknik bilgilendirme yapılmasıdır. 2-KADIKÖY ÖN ARITMA TESİSİ %100 dış kaynaklı

Detaylı

GÜLAR DENİZCİLİK TARAMA HİZMETLERİ İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET TD. ŞTİ. Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Mutlu Aydın Türkoğlu Sit. C-1 Blok D.

GÜLAR DENİZCİLİK TARAMA HİZMETLERİ İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET TD. ŞTİ. Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Mutlu Aydın Türkoğlu Sit. C-1 Blok D. TARAMA HİZMETLERİ İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET TD. ŞTİ. Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Mutlu Aydın Türkoğlu Sit. C-1 Blok D.9 www.gulardenizcilik.com www.gulardeniztarama.com info@gulardeniztarama.com

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok.

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. No:23 Saray-Kazan/ANKARA Tel: 0312 815 25 56 Fax: 0312 815

Detaylı

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprü Projesi Keson ve Ankraj Yapıları. Oyak Beton Mart/2014

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprü Projesi Keson ve Ankraj Yapıları. Oyak Beton Mart/2014 İzmit Körfez Geçişi Asma Köprü Projesi Keson ve Ankraj Yapıları Oyak Beton Mart/2014 İçerik Genel Bakış Beton Özellikleri Keson İnşaatı o Kuru Havuz o Yaş Havuz-Deniz Dökümleri o Kesonların Batırılması

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU Stratejik Hedef 9.2.1 Batlama Derin Deniz Deşarj 1 Proje Hazırlanması ( Adet

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz.

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz. 1979 yılından gelen teknik bilgi, beceri ve tecrübenin 2006 yılında şirket formunu almasıyla doğan FBG METAL MAKİNE LTD. ŞTİ, Türkiye nin petrol ve ağır sanayide lokomotifi olmuş lider kuruluşlarından

Detaylı

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER 1 ÇALIŞTIĞI FİRMALAR Nisan 2014 ÇALIŞMA SÜRESİ : 2003-2004 / Askerlik ŞİRKETİN ÜNVANI : AŞAR Tem.Güven.Taş.Hizmet Mimarlı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Detaylı

İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş.

İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş. İNŞAAT & LOJİSTİK A.Ş. EKTON İNŞAAT MÜTEAHHİTLİK LOJİSTİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Telefon : +90 322 613 88 89 (pbx) Faks : +90 322 612 66 86 Adres : E-5 Karayolu üzeri Koruklu mevki 01920 Ceyhan/Adana/TÜRKİYE

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

M ü h e n d i s l i k

M ü h e n d i s l i k M ü h e n d i s l i k BİZ KİMİZ? Fetih Proje ismi ile 1984 yılında İnşaat Mühendisi Yaşar BOYRAZ tarafından kurulan firmamız 1987 yılından bugüne kadar da Fetih Müh. Müş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla

Detaylı

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu

Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Pioneering for You Ürün broşürü Wilo EMUport Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo ile atıksu tahliyesi ve arıtma Islak montaj hazır terfi istasyonu Wilo pompalan ve sistemleri, belediye atık yönetimi

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Kitap Temini için: DİNÇ OFSET Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti İÇİNDEKİLER

Kitap Temini için: DİNÇ OFSET Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti İÇİNDEKİLER Kitap Temini için: DİNÇ OFSET Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti. 0541 254 62 30 959 sayfa İÇİNDEKİLER Bölüm 1 ŞANTİYELERDE SIK KARŞILAŞILAN TEHLİKELER VE ALINMASI GEREKLİ ÖNLEMLER Şantiyelerde sık karşılaşılan

Detaylı

NOKTASAL PROJE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK İNŞAAT MİMARLIK EĞİTİM SAN.. VE TİC. LTD. ŞTİ. NOKTASAL PROJE su mühendisliği ve enerji alanında kadrosu ve deneyimi ile hem kamu, hem de özel sektör müşterilerine

Detaylı

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ OKASSAN OKSİJEN ASETİLEN SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. İLK OKSİJEN GAZI ÜRETİMİNİ 1980 YILINDA BATMAN DAN 300 M² LİK BİR ALANDA. ÜRETMİŞ OLDUĞU YÜKSEK KALİTEDEKİ

Detaylı

ADALAR DA İÇMESUYU VE KIBRIS ADA SINA TÜRKİYE DEN SU İLETİMİ

ADALAR DA İÇMESUYU VE KIBRIS ADA SINA TÜRKİYE DEN SU İLETİMİ 6. Ulusal Kıyı Mühendisliği Sempozyumu 17 ADALAR DA İÇMESUYU VE KIBRIS ADA SINA TÜRKİYE DEN SU İLETİMİ Ömer ÖZDEMİR Nesrin BOSTANCI İnşaat Mühendisi-Daire Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi-Şube Müdürü

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

A.M.T Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çev. Tek.Tur.Dan. San. Tic.Ltd.Şti. Adres: İstanbul Yolu 26. Km. Keresteciler Sanayi Sitesi 12.

A.M.T Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çev. Tek.Tur.Dan. San. Tic.Ltd.Şti. Adres: İstanbul Yolu 26. Km. Keresteciler Sanayi Sitesi 12. A.M.T Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çev. Tek.Tur.Dan. San. Tic.Ltd.Şti. Adres: İstanbul Yolu 26. Km. Keresteciler Sanayi Sitesi 12. Sk. No: 23 Saray/Kazan Ankara/TÜRKİYE Tel: +90 312 815

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

PIPES FOR LIFE OCAK 2018

PIPES FOR LIFE OCAK 2018 OCAK 2018 SERTİFİKALARIMIZ 92.03.01TR-01 KURUMSAL VİZYONUMUZ Dünyanın DEĞER olarak önde gelen boru ve ek parça üreticisi olmaktır. MİSYONUMUZ Su, enerji ve enformasyon nakli ve korunması için entegre boru

Detaylı

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ 0212 210 25 67-68 info@zagun.com İstanbul zagun İŞ GÜVENLİĞİ www.zagun.com GÜVENLİK AĞLARI DIŞ CEPHE GÜVENLİK AĞLARI Güvenlik

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

KONTEYNER & ÇELİK YAPI FABRİKASI Estetik Sağlam Güvenilir Yapılar. www.bemaskonteyner.com

KONTEYNER & ÇELİK YAPI FABRİKASI Estetik Sağlam Güvenilir Yapılar. www.bemaskonteyner.com KONTEYNER & ÇELİK YAPI FABRİKASI Estetik Sağlam Güvenilir Yapılar www.bemaskonteyner.com Mütahitler-Mühendisler-Mimarlar-Yayla Evleri- Mütahitler-Mühendisler-Mimarlar-Yayla Evleri- i Prefabrik Evler Özel

Detaylı

İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKİNCİ SEVİYE SÜREÇLERİNE GÖRE DENETİM EVRENİ

İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKİNCİ SEVİYE SÜREÇLERİNE GÖRE DENETİM EVRENİ İÇME SUYUNUN YÖNETİLMESİ 01 İçme Suyunun Yönetilmesi (Ham Su Temin Edilmesi) 01.01 Su Kaynaklarının Projelendirilmesi PLAN PROJE DAİRESİ BAŞKANLIĞI Su Proje Şube Müdürlüğü 01.01 Su Kaynaklarının Projelendirilmesi

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

HAFİF SIVILAR İÇİN AYIRICILAR

HAFİF SIVILAR İÇİN AYIRICILAR HUGE HSA HAFİF SIVILAR İÇİN AYIRICILAR Yağ & Petrol Ürünleri Hafif Sıvılar için Ayırıcılar Hafif yağ ayırıcılar, atık su ile karışarak yaşam alanımızı tehdit eden, aynı zamanda yanıcı ve patlayıcı bir

Detaylı

www.fdsyapi.com Vizyon Dünya standartlarını yakalayarak uzmanlaşmış faliyet alanında öncü bir global şirket olmak,

www.fdsyapi.com Vizyon Dünya standartlarını yakalayarak uzmanlaşmış faliyet alanında öncü bir global şirket olmak, Hakkımızda FDS YAPI, 1999 yılından itibaren sanayi yapıları inşaatlarında bir çok projeyi başarı ile tamamlamış ve edindikleri tecrübeleri kurdukları yeni şirketleri ile günümüze aktararak devam ettirmek

Detaylı

GÜVENLİK AĞLARI GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA. zagun İŞ GÜVENLİĞİ. İstanbul.

GÜVENLİK AĞLARI GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA. zagun İŞ GÜVENLİĞİ. İstanbul. GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA GÜVENLİK AĞLARI GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ 0212 210 25 67-68 info@zagun.com İstanbul zagun İŞ GÜVENLİĞİ www.zagun.com GÜVENLİK AĞLARI DIŞ CEPHE GÜVENLİK AĞLARI Güvenlik ağı üretimi

Detaylı

Kalite Kontrol Hizmetleri Ltd. Sti. Hizmetimiz kalitemizdir, Çözüm Ortağınız...

Kalite Kontrol Hizmetleri Ltd. Sti. Hizmetimiz kalitemizdir, Çözüm Ortağınız... Kalite Kontrol Hizmetleri Ltd. Sti. Hizmetimiz kalitemizdir, Çözüm Ortağınız... MERGEN Kalite Kontrol Hizmetleri Ltd. Sti. HAKKIMIZDA Türkiye`de çelik konstrüksiyon, enerji santralleri, petrol rafinerileri,

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır 1 ASİSTEK YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Deneyimli yönetici kadrosu, uzman ekip ve yüksek

Detaylı

GESU ARITMA. Tanıtım Kataloğu. arıtmada güven ve tecrübe... ÇEVRE TEKNOLOJ LER

GESU ARITMA. Tanıtım Kataloğu. arıtmada güven ve tecrübe... ÇEVRE TEKNOLOJ LER GESU ARITMA ÇEVRE TEKNOLOJ LER arıtmada güven ve tecrübe... Tanıtım Kataloğu Şirket Tarihçesi Cem İBRİKÇİ Gn.Md. Çevre Müh.(İTÜ) Bir çok endüstri alanında atık su arıtma tesisleri ve işletimi yapan firmamız,

Detaylı

REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI

REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI YALOVA (MERKEZ) ATIKSU ARITMA TESİSİ İnce Izgara Montajı Konveyör Bant Çöktürme Havuzu Köprülü Döner Sıyırıcı ve Savaklar Havalandırma Havuzu Kollektör Sistemi ve Dalgıç Mikserler

Detaylı

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. 1986 Geçmişten Günümüze Tecrübemiz ve Uzmanlığımız ile Önce Güven İnşa Ediyoruz. 2014 KARPİM PETROL ÜRÜNLERİ

Detaylı

Sadece Kalite. Gümüş NDT

Sadece Kalite. Gümüş NDT Sadece Kalite Gümüş NDT Vizyonumuz Müşterilerimize kaliteli hizmeti en kısa sürede güvenilir ve hassa bir biçimde sunarak, çalışma alanlarımızı genişletmek, çalışanlarımız ve şirketimiz arasındaki bağı

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

Pencere & Kapı Sistemleri

Pencere & Kapı Sistemleri Pencere & Kapı Sistemleri Bazı deneyimler nesiller boyunca aktarılmaz YASANIR!!! wwwakipencomtr Çünkü Biz Büyük Bir Aileyiz! Akipen Sirket Profili Yıllardır Pvc Kapı ve Pencere sektörü içerisinde bulunan

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

KUŞCU GRUP. Fiber Optik Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.

KUŞCU GRUP. Fiber Optik Çözümlerimiz KUŞCU GRUP. Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk. KUŞCU GRUP Fiber Optik Çözümlerimiz KUŞCU GRUP Bilişim Hizmetleri ŞTİ. İstanbul Ofis: Aydıntepe Mah.Dr.Sadık Ahmet Cad.Evren Sk.No:3/1 TUZLA Tel: 0216 494 63 50 Fax:0216 494 63 51 Kayseri Ofis: Kayabaşı

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

ŞEBEKE BORU VE EK PARÇALARI

ŞEBEKE BORU VE EK PARÇALARI HES BORU içme suyu, HES projeleri, doğal gaz, sulama, kanalizasyon sistemleri, ön izolasyonlu jeotermal borulaması, yangın hatları, deniz deşarj hatları, arıtma tesisleri, kimyasal tesisler ile ilgili

Detaylı

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ Hakkımızda; Genova İnşaat; Projenin tasarlanmasından anahtar teslimine kadar olan her aşamada, Müşteri Memnuniyeti nin ön planda tutulduğu, Uygulamada Mükemmellik

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

GEYİK İSKELE. 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr

GEYİK İSKELE. 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr GEYİK İSKELE 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... 444 7 497 G Y P www.gyp.com.tr info@gyp.com.tr 1997 den Beri Güçlü ve Profesyonel Kadro ile Hep Daha İyiye... GEYİK İSKELE Firma

Detaylı

Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj.

Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj. Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj.com T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI GENEL

Detaylı

Şirket Profili SUNYA İNŞAAT TURİZM TİCARET A.Ş.

Şirket Profili SUNYA İNŞAAT TURİZM TİCARET A.Ş. Şirket Profili Kırk iki yıllık bir aile geleneğinin şirketleşmiş son halkası olan firmamız, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu güvenle çalışmakta olan firmamız yüklendiği gerek kamu gerek özel

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

Yenişehir Mah. Tem Yan Yolu Çağatay Plaza No:37/3 Ataşehir - İstanbul T: +90 216 548 14 50 F: +90 216 548 14 55

Yenişehir Mah. Tem Yan Yolu Çağatay Plaza No:37/3 Ataşehir - İstanbul T: +90 216 548 14 50 F: +90 216 548 14 55 Yenişehir Mah. Tem Yan Yolu Çağatay Plaza No:37/3 Ataşehir - İstanbul T: +90 216 548 14 50 F: +90 216 548 14 55 www.metrekup.com.tr info@metrekup.com.tr hakkımızda... 2006 yılında kurulan, su atıksu

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER MSB İnşaat Emlak ve NATO Güv. Yat. D. Başkanlığı T.C. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlükleri T.C.D.D. DSİ BOTAŞ BELEDİYELER YİD MODELİ İLE YAPILAN PROJELER MİSYONUMUZ

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANTLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Şirketimiz Hakkında 2014 Hakkımızda Dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Avcıbaşoğlu İnşaat 2000'li yıllardan itibaren

Detaylı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Faaliyet Ön Bilgi Formu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Faaliyet Ön Bilgi Formu Ek-3: Faaliyet Ön Bilgi Formu T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Faaliyet Ön Bilgi Formu Kod No:... Tarih:.../.../... Bu form, toprak kirliliği potansiyeli bulunan endüstriyel faaliyetler ile ilgili genel

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

ALTYAPI PROJELERİ YAPISAL PEYZAJ VE HAFRİYAT PROJELERİ TÜLANİ HAT VE İSKİ PROJELERİ YOL PROJELERİ. MOTTO olmaya karar verdik...

ALTYAPI PROJELERİ YAPISAL PEYZAJ VE HAFRİYAT PROJELERİ TÜLANİ HAT VE İSKİ PROJELERİ YOL PROJELERİ. MOTTO olmaya karar verdik... ALTYAPI PROJELERİ YAPISAL PEYZAJ VE HAFRİYAT PROJELERİ YOL PROJELERİ TÜLANİ HAT VE İSKİ PROJELERİ MOTTO olmaya karar verdik... HAKKIMIZDA Motto Mühendislik, 2017 yılında, genç bir girişimci olan Ömer Ekmekcioğlu

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Bilfinger Water Technologies. Cazibeli Kanalizasyon Sistemi ile Vakum Kanalizasyon Sisteminin Maliyet Karşılaştırması

Bilfinger Water Technologies. Cazibeli Kanalizasyon Sistemi ile Vakum Kanalizasyon Sisteminin Maliyet Karşılaştırması Bilfinger Water Technologies Cazibeli Kanalizasyon Sistemi ile Vakum Kanalizasyon Sisteminin Maliyet Karşılaştırması TPT 2013 03.02.2014 Yer çekimli ve vakum sistemli alanlar Yer çekimi alanı Vakum alanı

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

Mühendislik Demontaj da Neden Bizi Tercih Etmelisiniz

Mühendislik Demontaj da Neden Bizi Tercih Etmelisiniz Mühendislik Demontaj da Neden Bizi Tercih Etmelisiniz Demontaj İşlerimizin Aşamaları 1-Yerinde İnceleme ve Keşif 2-Risk Değerlendirmesi 3-Alanında Uzman Kadro Oluşturulması 4-Demontaj Personelinin İSG

Detaylı

NO DIG EXPO TURKEY. 4 th. in conjunction with eş zamanlı olarak

NO DIG EXPO TURKEY. 4 th. in conjunction with eş zamanlı olarak NO DIG EXPO TURKEY ALTYAPI VE KAZISIZ TEKNOLOJILER FUARI 29-31 MART 2018, İSTANBUL FUAR MERKEZI in conjunction with eş zamanlı olarak WATER LOSS FORUM TURKEY 4 th www.waterlossforum.org BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar..

TANITIM DOSYASI. EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015. Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. TANITIM DOSYASI EPA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ ve ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER TİC. ve SAN. LTD. ŞTİ. Şubat 2015 Beklentilerinizi aşan çözümler sunar.. EPA ÇEVRE 2005 Şahıs firması kurulumu 2006 Limited şirket kurulumu

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ÖNSÖZ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi

Detaylı

KÜÇÜKÇEKMECE DENİZ DEŞARJ HATTI ONARILMASI VE UZATILMASI

KÜÇÜKÇEKMECE DENİZ DEŞARJ HATTI ONARILMASI VE UZATILMASI 6. Ulusal Kıyı Mühendisliği Sempozyumu 227 KÜÇÜKÇEKMECE DENİZ DEŞARJ HATTI ONARILMASI VE UZATILMASI Ali Rıza, KARAKAŞ Erdal, ERGÜL Hakkı Emre, KARABAY Proje Müdürü Şantiye Şefi Teknik Ofis Şefi STFA Deniz

Detaylı

KENDİ ENERJİNĐ ÜRET! HİDRODİNAMİK BURGU & YENİLENEBİLİR ENERJİ

KENDİ ENERJİNĐ ÜRET! HİDRODİNAMİK BURGU & YENİLENEBİLİR ENERJİ KENDİ ENERJİNĐ ÜRET! HİDRODİNAMİK BURGU & YENİLENEBİLİR ENERJİ ARŞİMET & HİDRODİNAMİK BURGU ARŞİMET BURGU Antik çağlardan bu yana, "Arşimet Burgusu" suyu aşağı seviyelerden yukarıya taşımak sureti ile

Detaylı

GÜZ YARIYILI CEV3301 SU TEMİNİ DERSİ TERFİ MERKEZİ UYGULAMA NOTU

GÜZ YARIYILI CEV3301 SU TEMİNİ DERSİ TERFİ MERKEZİ UYGULAMA NOTU 2018-2019 GÜZ YARIYILI CEV3301 SU TEMİNİ DERSİ TERFİ MERKEZİ UYGULAMA NOTU Su alma kulesinin dip kısmında çıkılacak olan iletim borusuyla Q max 1,31 m 3 /sn olan su, kıyıdaki pompa istasyonuna getirilecektir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ ALTYAPI HİZMETLERİ MADENCİLİK PROJELER

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ ALTYAPI HİZMETLERİ MADENCİLİK PROJELER İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA KALİTE VE ÇEVRE POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ ALTYAPI HİZMETLERİ MADENCİLİK PROJELER HAKKIMIZDA Firmamız hafriyat ve madencilik ile sektöre adım atmış olup daha sonra ek olarak taş ocağı

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

KURUMSAL HAKKIMIZDA YÖNETİCİLER ÜRETİM KALİTA POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ STS ARITMA SİSTEMLERİ ARITMA TESİSLERİ

KURUMSAL HAKKIMIZDA YÖNETİCİLER ÜRETİM KALİTA POLİTİKAMIZ HİZMETLERİMİZ STS ARITMA SİSTEMLERİ ARITMA TESİSLERİ KURUMSAL HAKKIMIZDA STS ARITMA SİSTEMLERİ Çevre sağlığının ve doğal zenginliklerin korunmasına verilen önemin giderek arttığı günümüz şartlarında, bilinçli ve yetkin kadrosu ile bu doğrultuda hizmet etmek

Detaylı

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ VE KURTKÖY AKYAZI KESİMİ www.marmaraotoyolu.com KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu

Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu Kuruluş Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu'ndan aktarılan Sualtı Teknolojisi ve Su Ürünleri programlarına ilave olarak yeni kurulan

Detaylı

EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu

EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu EFP 30 Parçalayıcı Bıçaklı Foseptik Pompası Kullanım Kılavuzu 1. Taşıma Pompa, taşıma sapını veya taşıma deliklerini kullanarak dikkatlice kaldırılmalı ve tutulmalıdır. 2. Kullanımlar Pompa aşağıda belirtilen

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

AHMET TEOMAN ALANSAL. Ankara/TÜRKİYE

AHMET TEOMAN ALANSAL. Ankara/TÜRKİYE AHMET TEOMAN ALANSAL Ankara/TÜRKİYE HOŞ GELDİNİZ Ankara/TÜRKİYE AHMET TEOMAN ALANSAL 10.02.1940 İstanbul da doğmuştur. 1964 yılında İstanbul Teknik Üniversitesine girmiştir. 1970 yılında DSİ XI. Bölge

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı