1-Öğrenci Kültür Sanat Kolları BaĢkanlığı na Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.AteĢ KADIOĞLU nun görevlendirilmesine karar verildi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1-Öğrenci Kültür Sanat Kolları BaĢkanlığı na Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.AteĢ KADIOĞLU nun görevlendirilmesine karar verildi."

Transkript

1 1 TOPLANTI :33 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile tarihinde toplanan Yönetim Kurulu aģağıdaki kararları almıģtır. Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1-Öğrenci Kültür Sanat Kolları BaĢkanlığı na Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.AteĢ KADIOĞLU nun görevlendirilmesine karar verildi. 2-Fakültemizin 1.sınıfında kayıtlı numaralı öğrencisi Mechmet MÜMĠN, 2010 YÖS sınavında baģka Fakülteyi kazandığı için kaydının silinmesine karar verildi. 3-Üniversitemiz ile Norvartis Sağlık, Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.ġ. arasında gerçekleģen iģbirliği protokolü çerçevesinde Fakültemiz Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji Anabilim Dalı nın bir kısmının ilaç araģtırmaları ünitesine dönüģtürüleceğinden, küçük yapısal değiģiklikler, malzeme alımı ve asansör sistemi eklenmesine karar verildi. 4-Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ġç Hastalıkları Anabilim Dalı Hematoloji Bilim Dalının Kemik iliği Transplantasyon Ünitesinin Sorumlu Öğretim Üyesi Prof.Dr.F.Deniz SARGIN ın Hematoloji Uzmanlık Devlet Hizmeti Yükümlülüğünün Fakültemizde yapabilmesi için 1(bir) adet Hematoloji Uzman kadro kontenjanın verilmesi ve bu kadronun mecburi hizmet kurasına konulması hakkındaki Bölüm ve Anabilim Dalı BaĢkanlığının yazıları görüģüldü. Rektörlüğe arzına karar verildi. 5-Fakültemiz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak tarihinde ihtisasa baģlayan Dr.Ceren ÇĠFTÇĠ ÇETĠN in, almıģ olduğu raporlar değerlendirilmiģtir. Buna göre; Ort.ve Travm gün Ġstiranat gün. Ġstirahat gün Ġstirahat olmak üzere toplam 35 gün (otuz beģ günlük) (Takvim Günü) sürenin tarihinden itibaren ihtisas süresine eklenmesine karar verildi. 6-Fakültemiz, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak tarihinde ihtisasa baģlayan Dr.Nuray ALTINTAġ KUVAT ın, almıģ olduğu raporlar değerlendirilmiģtir. Buna göre;

2 2 Kadın Hast.ve Doğum hafta Doğum öncesi (17 gün ) haft. Doğum sonu ay 12 gün MaaĢsız izinli olmak üzere toplam 1 yıl 1 ay 23 (bir yıl bir ay yirmi üç ) günlük (Takvim Günü) sürenin tarihinden itibaren ihtisas süresine eklenmesine karar verildi. 7-Fakültemiz, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak tarihinde ihtisasa baģlayan Dr.Serap Bahar DĠKĠCĠ nin, almıģ olduğu raporlar değerlendirilmiģtir. Buna göre; Ana Çocuk Sağlı gün Ġstirahat Kadın Hast.ve Doğum hafta Doğum öncesi (8 gün) haft. Doğum sonu yıl MaaĢsız izinli olmak üzere toplam 1 yıl 3 ay 29 (bir yıl üç ay yirmi dokuz ) günlük (Takvim Günü) sürenin tarihinden itibaren ihtisas süresine eklenmesine karar verildi. 8-Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümüne bağlı, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı AraĢtırma Görevlisi kadrosunda olup, Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak görevli bulunan Dr.Emre ALTINKURT un, tarihinde uzmanlık sınavına girecek olması nedeniyle, aynı tarihten itibaren kadro ile iliģiğinin kesilmesinin Rektörlüğe önerilmesine karar verildi. 9-Fakültemiz, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında görevli Prof.Dr.Mehmet KOCAOĞLU nun, 657 sayılı Kanunun 108.maddesi uyarınca, 10 hizmet yılını doldurması nedeniyle tarihinden itibaren 6 (Altı) aylık ücretsiz izin kullanmasına karar verildi. 10-Fakültemiz Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında görevli Tıpta Uzm.Öğr.Dr.ġule DURMUġ un, tarihinde doğum yapması nedeniyle tarihinden itibaren 11(onbir) ay ücretsiz izin kullanmasına karar verildi. 11-Fakültemiz Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Mahmut MÜSLÜMANOĞLU nun, Bezmialem Vakıf Üniversitesi nde 1 yıl süre ile 2547 sayılı Kanunun 40/b maddesi uyarınca görevlendirilmesine karar verildi. 12-Fakültemiz Spor Hekimliği Anabilim Dalında görevli Tıpta Uzm.Öğr.Dr.Sevtün ALGAN ın, U19 Bayan Milli Takımımızın Eylül 2010 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nde UEFA Bayanlar 19 YaĢ Altı Avrupa ġampiyonası Ön Eleme Grup müsabakasında yolluksuz yevmiyesiz olarak görevlendirilmesine karar verildi.

3 3 13-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü ve Anatomi Anabilim Dalı BaĢkanı Prof.Dr.Kayıhan ġahġnoğlu nun, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesinde, Öğretim yılı Güz yarıyılında haftada 4 saat süre ile Anatomi dersini vermek 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesine karar verildi. 14-Fakültemiz Anatomi Anabilim Dalında görevli Prof.Dr.Adnan ÖZTÜRK ün, Ġstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Eğitim-Öğretim yılında aģağıda belirtilen dersi, belirtilen saatt vermek üzere 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesine karar verildi. Dersin adı : Teorik: Pratik Yarıyıl Fonksiyonel Anatomi ve Klinezyoloji 2 - KıĢ III 15-Fakültemiz Nöroloji Anabilim Dalında görevli Prof.Dr.BarıĢ BASLO nun Ġstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Eğitim-Öğretim yılında aģağıda belirtilen dersi, belirtilen saatte vermek üzere 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesine karar verildi. Dersin adı : Teorik: Pratik Yarıyıl Nöroanatomi 1 - KıĢ III 16-Fakültemiz Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji Anabilim Dalında görevli Prof.Dr.Mehmet GÜNGÖR ün Eğitim Öğretim yılında Ġstanbul Üniversitesi Florence Nightingale HemĢirelik Yüksekokulunda aģağıda belirtilen dersi, belirtilen saatte vermek üzere 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesine karar verildi. Dersin adı: Yıl/Yarıyıl: Teorik Pratik Ders Gün Saati : Farmakoloji II. 2 Teorik - Pztesi Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalında görevli aģağıda isimleri yazılı öğretim üyelerinin, Eğitim-Öğretim yılında Ġstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda aģağıda belirtilen dersleri, belirtilen saattlerde vermek üzere 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerine karar verildi. 1.SINIF Adı Soyadı Dersin Adı Dönem: Teo. /Uy. Prof.Dr.Nurhan ĠNCE Halk Sağlığında Rehabilitasyon (Seçmelik) V KıĢ 2 - AraĢtırma Yöntemleri (Seçmelik) VI Yaz 2 - Doç.Dr.Halim ĠġSEVER Bilgisayar ve Uygulamaları I KıĢ Fakültemiz, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında tarihinde Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak ihtisasa baģlayan Dr.Ali ERġEN in, 5 yıllık ihtisas süresi (30 gün rapor kullanması nedeniyle) tarihinde tamamlanacaktır; ancak adı geçenin tez çalıģmalarının devam etmesi nedeniyle tarihinde yayımlanan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği nin, 28.maddesinin 6.fıkrası uyarınca, çalıģma süresinin tarihinden itibaren 6 ay süre ile uzatılmasına karar verildi. 19-Fakültemiz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında tarihinde Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak ihtisasa baģlayan Dr.Semra BOZKURT AYDURAN ın, hazırlamıģ olduğu uzmanlık tezi tarihinde incelenmiģ ve yeterli olduğuna karar verilmiģtir.

4 4 Bu nedenle adı geçenin uzmanlık bilim dalı sınavına tarihinde girmek istediğine dair dilekçesi, Anabilim Dalı BaĢkanlığının tarih ve 2478 sayılı yazısı ile Prof.Dr.Ömer DEVECĠOĞLU (A.Dalı BĢk.ve Tez Dan.) Prof.Dr.Gülbin GÖKÇAY Prof.Dr.Elmas Zeynep ĠNCE Prof.Dr.Akif Selim YAVUZ Doç.Dr.AyĢe KILIÇ Prof.Dr.Zeynep KARAKAġ Doç.Dr.Demet DEMĠRKOL SOYSAL Doç.Dr.Burak TATLI Sınav Tarihi: Saat: Fakültemiz, Göz Hastalıkları Anabilim Dalında tarihinde Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak ihtisasa baģlayan Dr.Emre ALTINKURT un, hazırlamıģ olduğu uzmanlık tezi tarihinde incelenmiģ ve yeterli olduğuna karar verilmiģtir. Bu nedenle adı geçenin uzmanlık bilim dalı sınavına tarihinde girmek istediğine dair dilekçesi, Anabilim Dalı BaĢkanlığının tarih ve 778 sayılı yazısı ile Prof.Dr.Acun GEZER Prof.Dr.Belgin ĠZGĠ (Tez Dan.) Prof.Dr.Nur KIR Prof.Dr.Nilüfer GÖZÜM Prof.Dr.BarıĢ BASLO Prof.Dr.Koray AKARÇAY Prof.Dr.Nilüfer ALPARSLAN Prof.Dr.Ġlknur Tuğal TUTKUN Sınav Tarihi: Saat: Fakültemiz, Genel Cerrahi Anabilim Dalında tarihinde Tıpta Uzmanlık Öğrencisi olarak ihtisasa baģlayan Dr.CandaĢ ERÇETĠN in, hazırlamıģ olduğu uzmanlık tezi tarihinde incelenmiģ ve yeterli olduğuna karar verilmiģtir. Bu nedenle adı geçenin uzmanlık bilim dalı sınavına tarihinde girmek istediğine dair dilekçesi, Anabilim Dalı BaĢkanlığının tarih ve 1227 sayılı yazısı ile Prof.Dr.Ali AKYÜZ Prof.Dr.Mazhar Alp BOZBURA Prof.Dr.Sema YARMAN Prof.Dr.Yasemin GĠLES ġenyürek Prof.Dr.YeĢim ERBĠL (Tez Dan.) Prof.Dr.Ali Emin AYDIN Prof.Dr.Cemalettin ERTEKĠN Prof.Dr.Rıdvan SEVEN Sınav Tarihi: Saat: Fakültemiz BaĢhekim Yardımcısı, Ġç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.ġükrü ÖZTÜRK ün, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü nce düzenlenen Sağlık Ġnsan Gücü ve Sağlık Yatırımları Planlama ÇalıĢtayı na katılmak üzere Eylül 2010 tarihleri arasında yolluk (uçak ile) yevmiye verilerek görevlendirilmesine karar verildi. 23-Fakültemizin 1.sınıfında kayıtlı numaralı öğrencisi Mehmet ARSLAN 2010 LYS sınavında baģka Fakülteyi kazandığı için kaydının silinmesine karar verildi.

5 5 24-Kurumlararası Yatay GeçiĢ Eğitim ve Öğretim yılında yatay geçiģ için toplam 231 öğrenci müracaat etmiģtir. BaĢvurular, Üniversitemizin tarihli ve 23 sayılı Senato toplantısında çıkan yönergeye uygun olarak değerlendirildi. Buna göre baģvuran öğrenciler AGNO ya göre sıralandılar. Bu öğrenciler içinde en yüksek nottan baģlamak üzere, eşdeğer çeşitli birimlerden geçiş imkanı sağlamak kuralına uyularak öğrenci seçildi. Vakıf ve Devlet üniversitelerinden öğrenci sayılarının oranı göz önüne alınarak her sınıf için de 4 (dört) asil aday belirlendi ve ilanına karar verildi. Buna göre; 2.sınıf ASĠL ADAYLAR ULUDAĞ ÜNÜVERSĠTESĠ ÖZGE ÜLGEN KLASĠK 358,584 99,33 3,96 AKDENĠZ SĠ FERHAT BURAK ÇANKAYA KURUL 357,160 91,00 3,70 NAMIK KEMAL SĠ FATMA ġek KLASĠK 353,163 94,33 3,66 YEDĠTEPE SĠ BAġAK ġġrġn KURUL 341,166 99,17 3,95 Buna göre; 3.sınıf ASĠL ADAYLAR YEDĠTEPE SĠ ZUHAL DOĞAN KURUL 347, SÜLEYMAN DEMĠREL SĠ SÜMEYRA ZENCER KURUL 355,027 95,8 3,75 ULUDAĞ SĠ GÖKÇE VELĠOĞLU KLASĠK 361,757 94,8 3,69 KARADENĠZ TEKNĠK SĠ MELĠKE YILDIRIM KURUL 353,129 94,2 3,65 Buna göre; 4.sınıf ASĠL ADAYLAR YEDĠTEPE SĠ GÖZDE PALABIYIK KURUL 348,27 99,3 3,96 ULUDAĞ SĠ AHMET ÇALIġKAN KLASĠK 361,14 99,2 3,95 SÜLEYMAN DEMĠREL SĠ ADĠL ÖNCEL KURUL 354,93 89,7 3,38 HARRAN SĠ MURAT ÇALAPKULU KURUL 352,60 88,8 3,33 Buna göre; 5.sınıf ASĠL ADAYLAR DÜZCE SĠ EMEL ÜRE KURUL 338,31 91,00 3,46 ERCĠYES SĠ ENGĠN KESKĠN KURUL 346,04 88,67 3,32 ZONGULDAK KARAELMAS ÜNĠV. SERĠM POLAT KURUL 349,78 83,33 3,00 BĠLĠM SĠ ÖMER UZUNKAYA KLASĠK 308, ,33 3,30

3-Fakültemiz, Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biofizik Anabilim Dalı na 2 (iki) adet Doçent

3-Fakültemiz, Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biofizik Anabilim Dalı na 2 (iki) adet Doçent 1 TOPLANTI :13 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli) Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

5-AĢağıdaki listede ismi ve staj tarihi bulunan öğrencinin ilgili birimde staj yapmasına karar verildi.

5-AĢağıdaki listede ismi ve staj tarihi bulunan öğrencinin ilgili birimde staj yapmasına karar verildi. 1 TOPLANTI :37 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ. Yar.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU

Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ. Yar.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU TOPLANTI:41 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yar.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU ĠĢtiraki ile 26.10.2010

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :20 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile 03.05.2011 tarihinde toplanan

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :10 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :32 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN (Ġzinli) Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR (Görevli-Ġzinli) Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. TOPLANTI :07 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli) Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU (Ġzinli)

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :46 Prof.Dr.Ġlgin ÖZDEN (Dekan Vekili) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR (Ġzinli) Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli) Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :11 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :47 Prof.Dr.Ġlgin ÖZDEN (Dekan Vekili) Prof.Dr.Kerim GÜLER (Ġzinli) Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

3-AĢağıdaki listede isimleri ve staj tarihleri bulunan öğrencilerin ilgili anabilim dallarında staj yapmalarına karar verildi.

3-AĢağıdaki listede isimleri ve staj tarihleri bulunan öğrencilerin ilgili anabilim dallarında staj yapmalarına karar verildi. 1 TOPLANTI :24 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Abdullah ĠĞCĠ Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli) Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :34 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI (Ġzinli) Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :19 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI (Ġzinli) Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 2 Toplantı Tarihi : 10.01.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ

Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ 1 TOPLANTI:39 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yar.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU ĠĢtiraki ile 13.10.2010

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :15 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 37 Toplantı Tarihi : 09.10.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 36 Toplantı Tarihi : 13.09.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim GÜLER : Prof.

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 38 Toplantı Tarihi : 27.09.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 35 Toplantı Tarihi : 25.09.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :49 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR (Ġzinli) Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 3-Fakültemiz Patoloji Anabilim Dalı nda iģ yükünün yoğun olması nedeniyle rutin biyopsi

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 3-Fakültemiz Patoloji Anabilim Dalı nda iģ yükünün yoğun olması nedeniyle rutin biyopsi TOPLANTI :01 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU (Ġzinli) iģtiraki

Detaylı

Genel Kont İstanbul Tıp Fakültesi İstanbul Tıp 6 MF Program Adı. Yüksekokul Adı

Genel Kont İstanbul Tıp Fakültesi İstanbul Tıp 6 MF Program Adı. Yüksekokul Adı Süre 1 TOPLANTI :04 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 26 Toplantı Tarihi : 14.06.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Prof. Dr. Rafet KOCA (Üye)-(Ġzinli) Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR (Üye) Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami (Üye)-(Ġzinli) SALĠHOĞLU Doç.

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 9 Toplantı Tarihi : 28.02.2012 Katılanlar : Vekil Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr.

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 39 Toplantı Tarihi : 04.10.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. R.Atilla

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Doç. Dr. Ali Uğur EMRE ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Rafet KOCA () Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami ()-( Ġzinli) SALĠHOĞLU Prof. Dr. ġükrü

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 40 Toplantı Tarihi : 11.10.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 43 Toplantı Tarihi : 01.11.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 47 Toplantı Tarihi : 06.12.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :02 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER (Ġzinli) Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki

Detaylı

6-Kopenhag Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Zeynep ÜNVER in aģağıdaki Anabilim Dallarında staj yapmasına karar verildi.

6-Kopenhag Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Zeynep ÜNVER in aģağıdaki Anabilim Dallarında staj yapmasına karar verildi. 1 TOPLANTI :26 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Atilla ARINCI Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile 22.06.2010 tarihinde toplanan Yönetim Kurulu

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :43 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 34 Toplantı Tarihi : 25.08.2011 Katılanlar : Dekan Vekili : Prof. Dr. Güher Saruhan DĠRESKENELĠ : Prof.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 39 Toplantı Tarihi : 23.10.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 29 Toplantı Tarihi :05.07.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 36 Toplantı Tarihi : 02.10.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 28 Toplantı Tarihi :28.06.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. R.Atilla

Detaylı

1-Aşağıdaki listede isimleri ve staj tarihleri bulunan öğrencilerin ilgili anabilim dallarında staj yapmalarına karar verildi.

1-Aşağıdaki listede isimleri ve staj tarihleri bulunan öğrencilerin ilgili anabilim dallarında staj yapmalarına karar verildi. 1 TOPLANTI :23 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Abdullah ĠĞCĠ Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI (Kongrede) Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR (Kongrede) Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer Ayşen

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 37 Toplantı Tarihi : 20.09.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. R.Atilla

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 42 Toplantı Tarihi : 25.10.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. 1 TOPLANTI :14 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

Tetkikin Adı: Prostat MR Ücreti : TL (Tek bölge MR tetkiki) Ücreti : TLx4 286 TL (Tek bölge MR tetkikinin 4 katı)

Tetkikin Adı: Prostat MR Ücreti : TL (Tek bölge MR tetkiki) Ücreti : TLx4 286 TL (Tek bölge MR tetkikinin 4 katı) 1 TOPLANTI :08 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI (Ġzinli) Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer Ayşen YAVRU iştiraki

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 40 Toplantı Tarihi : 09.11.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 50 Toplantı Tarihi : 27.12.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Prof. Dr. ġ. Deniz AKDUMAN ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Rafet KOCA () Doç. Dr. Ali Uğur EMRE () Yrd.

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 38 Toplantı Tarihi : 16.10.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 43 Toplantı Tarihi : 11.12.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 44 Toplantı Tarihi : 18.12.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

Ġstanbul Tıp Fakültesi Ġstanbul Tıp Fakültesi Bahar ġenliğine ve Ġstanbul Alternatif Tiyatro Günleri Katılacak Öğrenci Listesi

Ġstanbul Tıp Fakültesi Ġstanbul Tıp Fakültesi Bahar ġenliğine ve Ġstanbul Alternatif Tiyatro Günleri Katılacak Öğrenci Listesi 1 TOPLANTI :17 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 24 Toplantı Tarihi : 31.05.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 7 Toplantı Tarihi : 14.02.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Doç. Dr. K. Varım NUMANOĞLU (Dekan V.) Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan)-(Görevli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN () Prof. Dr. Rafet

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan) () () () () () Tıp

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mahmut ÖZER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 32 Toplantı Tarihi : 05.08.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. R.Atilla

Detaylı

FAKÜLTE YÖNET M KURULU KARARI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARI

FAKÜLTE YÖNET M KURULU KARARI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARI 2012/915 Dr. Fikret AHMADOV hk. Fakültemiz Üroloji Anabilim Dalında Tababet Uzmanlık Tüzüğünün 17. maddesi gereğince ihtisas yapan ve 5. maddesindeki süreyi tamamlayan Dr. Fikret AHMADOV'un sınavının Üroloji

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 44 Toplantı Tarihi : 15.11.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO 25.05. 617 9 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 41 Toplantı Tarihi : 18.10.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM Üye : Prof. Dr.

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 3 Toplantı Tarihi : 17.01.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli)

Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli) -1- TOPLANTI:30 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ (Ġzinli) Yar.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU ĠĢtiraki

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 5 2016/19-33 24.02.2016 Fakülte Kurulumuz, Dekan Prof.Dr. Haldun MÜDERRĠSOĞLU baģkanlığında Dekanlık

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

2016-TUS SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

2016-TUS SONBAHAR BAŞVURU KILAVUZU Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 9 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.03.2016 Toplantı No: 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11 Enstitü Yönetim Kurulu 05/03/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Enstitü

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan) TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı. Karar No: T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi 2018/393 Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 28.08.2018 31 393-416 Fakülte Yönetim Kurulu'nun 08.08.2018 tarihli 30. oturumunda alınan kararların

Detaylı

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü.

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn baģkanlığında toplandı. KARAR 04.01- Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın 18.05.2011 tarih ve 4027

Detaylı

YÖNETĠM KURULU KARARLARI

YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMĠRCĠ baģkanlığında 01 Nisan 2013 tarihinde toplanarak aģağıdaki kararları almıģtır. Karar No-1: ĠnĢaat Mühendisliği Bölüm BaĢkanlığının 26.03.2013

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Kontenjanları* Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111016 Acil Tıp 4 K 1 - - 100111043 Anesteziyoloji ve Reanimasyon 5 K 1 - - 100111052 Beyin ve Sinir

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 16 Toplantı Tarihi : 17.04.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

AŞAĞIDA ADINIZA YAZILMIŞ OLAN KARARLARI DİKKATLE İNCELEYİNİZ.

AŞAĞIDA ADINIZA YAZILMIŞ OLAN KARARLARI DİKKATLE İNCELEYİNİZ. NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU Yüksekokulumuz 2014 2015 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi Hemşirelik

Detaylı

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı.

Bir önceki kararlar okundu ve imzalandı. TOPLANTI :03 Prof.Dr.Mehmet Bilgin SAYDAM (Dekan) Prof.Dr.Kerim GÜLER Prof.Dr.Atilla ARINCI Prof.Dr.Orhan ZĠYLAN Doç.Dr.Bülent BAYRAKTAR Doç.Dr.Filiz AKYÜZ Yard.Doç.Dr.Hacer AyĢen YAVRU iģtiraki ile 18.01.2011

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.10.2006 2006/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.10.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan) () () () () () Tıp

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Bütül UÇAR Fakülte Sekreteri V. Raportör

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Bütül UÇAR Fakülte Sekreteri V. Raportör Fakülte Yönetim Kurulumuz 07/07/2015 tarihinde saat 10:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Coğrafya Bölüm Başkanlığının 02/07/2015 tarih

Detaylı

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 27 Toplantı Tarihi : 21.06.2011 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Orhan

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Haziran 2015 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 "Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi"nin kurulması hakkında

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-49930 T.C. Oturum Tarihi Oturum Sayısı 18/08/2014 2013-2014 Yönetim Kurulu Kararları/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 2013-2014/15.9 tarih ve 01.07.2014 sayılı kararı

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ ĠSTANBUL TIP FAKÜLTESĠ FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı : 45 Toplantı Tarihi : 25.12.2012 Katılanlar : Dekan : Prof. Dr. Mehmet Bilgin SAYDAM : Prof. Dr. Kerim

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 186 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

2011 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 15 Mayıs 2011)

2011 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (GENEL) (SINAV TARİHİ : 15 Mayıs 2011) 1011163 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 2 2 0 57.524 57.858 1011196 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI K 1 1 0 59.979 59.979

Detaylı