AR (AUGMENTED REALITY) NEDİR? NE İŞİNİZE YARAR? MARKANIZA NE FAYDA SAĞLAR? A R. Communication for Digital TM. W: 2fresh.com E: contact@2fresh.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AR (AUGMENTED REALITY) NEDİR? NE İŞİNİZE YARAR? MARKANIZA NE FAYDA SAĞLAR? A R. Communication for Digital TM. W: 2fresh.com E: contact@2fresh."

Transkript

1 AR (AUGMENTED REALITY) NEDİR? NE İŞİNİZE YARAR? MARKANIZA NE FAYDA SAĞLAR? A R

2 MERHABA Yeni yıl kahramanımız Claus, bu sene önümüzdeki dönem reklamcılığa damgasını vuracak AR (Augmented Reality) ve QR Code gibi taze teknolojileri size deneyimleterek tanıtmak ve taze yılınızı en Augmented şekilde kutlamak için heyecanlı bir kızak yarışı macerasına atıldı: Hatırlarsanız, önceki senelerde de Claus u Facebook aplikasyonlarını, webcam kayıt teknolojilerini, taze advergame yaklaşımlarını, deneysel oyun kontrollerini, web için 3D prodüksiyon imkanlarını ve benzeri pek çok taze konuyu size tanıtmak için kullanmış; takip eden dönemlerde de bu R&D birikimimizi çalıştığımız markaların hizmetine sunmuştuk. Bu sene gündemimizde dijital reklamcılığın yeni gözdesi AR (Augmented Reality) ve mobil pazarlamayı yeniden şekillendiren QR Code var. Bu iki yeni teknolojiyi gözünüzde somutlaştırmak ve bizzat deneyimlemenizi sağlamak amacıyla, bu sene de Claus tan faydalandık. Bu dosyayı, AR gibi yeni teknolojileri merak eden ve markası için nasıl kullanabileceğini düşünen marka ekipleri ve pazarlama iletiimi profesyonelleri için hazırladık. AR yi anlatmak da ajansın sözcüsü olarak bana düştü. Bu dosyada sırasıyla AR nedir, AR markanıza ne fayda sağlar, AR nasıl çalışır ve dünyadan AR örnekleri nelerdir sorularına yanıt bulabilirsiniz. Ek olarak, mobil pazarlamada son dönemde Amerika ve İngiltere pazarını etkisi altına alan QR (Quick Response) Code un ne olduğunu ve markanıza ne yarar sağlayabileceğini de aktarmaya çalıştık. Ayrıca, markanız için taze teknolojileri nasıl kolayca kullanabileceğinize de bu vesileyle kısaca değindik. Augmented taze yıllar dileriz. Tazelikler, Can Burak Bizer Yazar Hakkında Can Burak Bizer Direktör, 2FRESH Galatasaray Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi, Parsons School of Design ve Central Saint Martins okullarında eğitim aldı. Tasarım işini önce kendi kendine çözdü, sonra neler öğretiyorlar diye okulla gitmekten de geri kalmadı. Fikre olan inancını uygulama ve üretim becerileriyle birleştirerek, tazeliğinden güç alan etkin işler yapmak vizyonuyla 2FRESH i kurdu. 2FRESH çatısı altında Altınyıldız, Boğaziçi, Cinecity, Galatasaray, Hillside, Kemer, Kotex, Setur, Snickers, Starbucks, Vodafone, Wincor-Nixdorf gibi güçlü markalar için çalışma şerefine erişti. Dünyanın önde gelen tasarım ustalarından kabul edilen Can Burak, halen 2FRESH bünyesinde direktör olarak görev yapmakta, İstanbul da ve dijital reklamcılığın merkezi kabul edilen Londra da yaşamaktadır. İletişim tasarımı anlayışıyla fark gözetmeksizin ürettiği interaktif, grafik, illüstrasyon, sanat, ses, fotoğraf ve film alanlarındaki taze çalışmaları uluslararası otoritelerce defalarca takdir edildi. Dijital tasarımları çeşitli yayınlarda yer aldı ve uluslararası yarışmalarda 100 ü aşkın ödüle layık görüldü. Son olarak BIMA Ödüllerinde Kotex Young dijital lansmanı ile Return on Investment kategorisinde büyük ödülle onurlandırıldı.

3 A R AR NEDİR? AR hakkında kısa bilgi... AR nin Türkçe tam bir karşılığı olmamakla birlikte; Türkçeye yükseltilmiş, zenginleştirilmiş ya da artırılmış gerçeklik diye çevrilebilir. Genel anlamıyla, gerçek dünya görüntülerinin üzerine dijital bir katman ekleyerek zengin mültimedya içeriği sunmak ile ilgili çalışmalar ortak olarak AR diye adlandırılıyor. Burada en önemli nokta, gerçek ve dijital dünyaların birbirinden gerçek zamanlı haberdar olması ve birbiriyle konuşması... Böylece AR uygulamaları elinizde ne tuttuğunuzu, nereye baktığınızı ya da ne yöne döndüğünüzü algılayarak, gerçeği bu fiziksel özellikleri kullanarak zenginleştiriyor. Evet, gerçekten sihir gibi... Ama sihrin ötesinde! Bu yeni teknoloji reklamcılığın önüne sonsuz bir imkanlar dünyası seriyor. Gerçeği dijitize edebildiğinizi düşünsenize... Neler yapardınız? İşte şimdi hepsi mümkün! AR bir anda neden bu kadar popüler oldu? Augmented Reality (AR), 2FRESH in dijital içeriği tüketicinin hayatına entegre etmek ve deneyim yaratmak için kullandığı özel teknolojidir. Markanız için AR kullanmak, deneyim yoluyla tüketiciyle daha etkin ve etkili bir iletişim kurmanızı sağlar. 3D ürün görselleştirmesi, advergame, viral, sosyal medya ya da saha uygulaması gibi pek çok alanda AR kullanabilirsiniz. Doğru şekilde kullanılan AR pazarlama iletişiminizi üst seviyeye taşır. Böylece faydanızı tüketiciye daha iyi anlatır. Yarattığı etkili ve etkin iletişimle size rekabet üstünlüğü sağlar. Potansiyel kullanım alanları online / viral / sosyal medya / mobil / basılı / satış / saha / ambalaj / kurumsal / vb. AR nin tarihçesi daha eskiye dayansa da, özellikle son bir senedir Adobe Flash, Apple iphone ve Google Android üzerinde çalışan AR altyapı uygulamaların hayata geçirilmesi ile artık AR projeleri son tüketici ile rahatlıkla buluşabilir oldu. Daha öncesinde gelişmiş bilgisayarlar, özel yazılımlar, vb. pek çok teknik detaya ihtiyaç varken, artık her kullanıcı AR deneyimini yaşayabilir hale geldi. Tam bir yıl önce, 2008 in Aralık ayında Kotex Young için Dünyanın ilk Flash tabanlı AR ilanını hazırladık. Kullandığımız özel Flash tabanlı teknoloji sayesinde, hedef kitleye kapsamlı bir erişimimiz oldu. Bu proje AR nin reklamcılık ile buluşması açısından çok önemli bir adım oldu. Ardından çeşitli web tabanlı AR çalışmaları üretildi. Fakat bu çalışmalar halen daha küçük ölçeklerde ve AR henüz potansiyeline ulaşamadı. O nedenle, bu sene size AR yi daha yakından tanıtmak ve markanız için AR den nasıl faydalanabileceğinizden bahsetmek istedik.

4 A R AR MARKANIZA NE FAYDA SAĞLAR? AR ile yapabilecekleriniz hayal güzünüzle sınırlı. Yine de aşağıda AR nin önemli fayda sağlayacağını düşündüğümüz başlıca konuları bulabilirsiniz. Ayrıca, aklınıza gelen diğer konuları da birlikte değerlendirmekten keyif duyarız. 3D Ürün Demosu AR nin ilk akla gelen faydalarından biri etkileşimli 3D ürün demolarını kullanıcılara sunmak. Böyle bir çözümün faydaları çok. En önemlisi kullanıcının ürünle gelişmiş bir şekilde etkileşime girme imkanı bulması. Burada önemli olan deneyim yoluyla akılda yer etmek ve marka vaadini net bir şekilde zihinlere kazımak. Diğer taraftan demo ürün dijital olduğu için üretim maliyeti sıfır! Bu noktada AR özellikle ürün ve model odaklı markaların tüketiciye yaklaşması için cazip bir yol. Dijital Deneyim & Fayda AR kullanarak ürünleri, hatta hizmetleri dijital olarak deneyimletmek mümkün. Bu, gerçeğine en yakın dijital bir deneyim olarak düşünülebilir. Ürünün gerçeğini üretmeden ya da hizmeti henüz sunmadan dijital deneyim yoluyla vaadinizi ya da faydanızı tüketiciye gerçekten yaşatabilirsiniz. Örneğin, bir kargo kutusunun hacmini veya gönderilecek eşyayı alıp almayacağını bir AR uygulaması ile tüketiciye deneyimletmek ve kutu seçimine yardımcı olmak mümkün. Gerçek - Dijital Entegrasyonu AR sayesinde artık gerçeği ve dijitali etkileşimli şekilde buluşturmak da mümkün... Yani her iki dünyanın da birbirinden haberdar olması ve bu bilgi akışına göre davranmasını sağlayabiliyoruz. Örneğin telefonumuzun kamerasındaki gerçek görüntü üzerinde beliren dijital yön tabelaları, ya da işaretler bu entegrasyonun hayatımıza yavaş yavaş giren örnekleri. Ayrıca, bu vizyonla reklamın da ötesine geçen yeni marka ve ürün açılımları oluşturmak mümkün olacak. Yeni Nesil Reklamlar AR dergi ya da gazete basılı ilanlarınıza, POP nize veya billboard çalışmalarınıza yeni bir boyut kazandırabilir. Marka karakteriniz tüketiciye göz kırpabilir, tüketiciyle konuşabilir, hatta canlanıp odada dolaşabilir... Böylece markanız için çok daha zengin içerikli ve mültimedya özellikli basılı materyaller hazırlayabilirsiniz. Tüketiciyle daha etkili konuşursunuz.

5 A R AR NASIL ÇALIŞIR? Gerekenler: Kod, Kamera ve Uygulama AR gerçek dünyayı tanımak ve tanımlamak için tracking diye adlandırdığımız izleme teknolojilerinden faydalanıyor. Bu nedenle izleyebilmek için her AR projesinin tanımlanabilir ipuçlarına ihtiyacı var. Bu ipuçlarına genel anlamda kod diyoruz. Bu ipuçları görsel kodlar olabileceği gibi, GPS koordinatları gibi tanımlayıcı kodlar da olabilir. Kodlar özel hazırlanabileceği gibi, - teknik imkanlar elverdiği ölçüde - herhangi bir obje de kod olarak tanımlanabilir. Bu ipuçları dijital ortamda ikinci bir (sanal) uzay yaratmamıza ve perspektif, derinlik, yükseklik gibi gerçeklik elementleri oluşturmamıza yarıyor. Bir kere sanal ve gerçek uzayı eşledikten sonra, dijital görüntüleri işlemek ve gerçek dünyaya uyumlu şekilde göstererek yazılım ortamıyla AR görüntüsü elde ediliyor. Kamera, temelde gerçek hayat görüntüsünü almak ve işlemek için gerekiyor. Ayrıca eğer AR projesi görsel koda dayanıyorsa, bu noktada kodu tanımak ve izlemek için de kameraya ihtiyacımız var. Kamera, bilgisayarımızın standart web kamerası, telefonumuzun kamerası, video kameramız ya da daha gelişmiş bir kamera olabilir. Uygulama, AR kodunun ve gerçek görüntünün birleştirildiği yazılım ortamını ifade ediyor. Uygulamalar iphone veya Android gibi mobil cihazlar ya da PC veya MAC gibi bilgisayarlar gibi farklı platformlar için hazırlanabiliyor. Burada önemli nokta her platformun kendi teknik özellikleri olduğunu bilmek ve uygulamayı platforma göre hazırlamak. Örneğin bir bilgisayar ve mobil cihazın işlemci kapasitesi farklı olduğu için AR uygulamasıyla yapabilecekleri de bu güçle orantılı olarak değişiyor. Hazırladığımız Flash tabanlı AR uygulamaların en büyük faydası herhangi bir ekstra yazılım veya donanım gerektirmeden, hem PC hem de MAC ortamlarında direkt çalışabilmesi. Böylece kayıpsız şekilde geniş kitlelere erişebiliyoruz.

6 A R DÜNYADAN AR ÖRNEKLERİ Kotex Young: Kita nın Sihri Kotex Young un kahramanı Kita, bu AR ilanı ile genç kızların odalarına konuk oldu. Onlarla birlikte dans etti. On binlerce kız Kita nın sihrine kapıldı... Merak etti... Oynadı... Şaştı kaldı... 2FRESH in bu projesi dünyanın ilk Flash AR ilanı oldu! InVizimals : AR PSP Oyunu Novarama tarafından geliştirilen ve Sony tarafından piyasaya sürülen oyun yeni bir AR jenerasyonu yetiştirecek gibi. Bizi çıplak gözle görünmeyen yaratıkların dünyasına davet eden oyun, masamızın üzerini veya bahçemizi bir savaş alanına çeviriyor. USPS: Kutu Seçim Uygulaması USPS koli boyutlarının seçimine yardımcı olmak için AR teknolojisinden faydalanan bir web uygulaması kullanıyor. AKQA tarafından hazırlanan uygulama reklamdan ziyade tüketiciye somut fayda sunmaya odaklanıyor. Layar: Mobil AR Haritaları Layar AR haritaları için bir platform. İçinde çeşitli haritalar bulabilirsiniz. Diğer örneklerden farklı olarak, geo-tagging ile çalışıyor ve bir görsel kod kullanmıyor. GPS ve pusula bilgilerinizi alarak, çevrenizdeki içeriği zenginleştiriyor. Duvarların ötesini ekranınıza getirerek görüşünüzü artırıyor. Lego: Ürün Kutuları Lego nun kutudan ne çıkacak sorusuna verdiği yanıt... Lego, AR teknolojisini ambalajlarına entegre ederek, mağazalardaki kiosklar ile kutudan çıkacak modeli tüketiciye o anda gösteriyor. Sağına soluna bakıp, alacağınız modele en sağlıklı ve keyifli şekilde karar verebiliyorsunuz. Ray-Ban: Sanal AR Ayna Özel bir yazılım kurmanızı gerektiren AR uygulaması, Ray- Ban gözlük modellerini dijital olarak denemenize olanak tanıyor. Kod olarak işaretlediğiniz yüzünüzü kullanıyor. AR uygulamalarının nasıl fayda sağlayabileceği konusunda size fikir verebilir.

7 A R AR HAKKINDA DAHASI AR hakkında Türkçe ve reklam odaklı kaynak eksikliğini gözlemleyerek, Haziran 2009 da Marketing Türkiye okuyucularıyla buluşan bir makalemiz yayınlanmıştı. Bu yazımızdan bazı önemli noktalara burada sizin için tekrar yer veriyoruz. Kısa Tarihçe Augmented Reality terimi ilk defa 1990 ların başında Tom Caudell tarafından kullanılmıştır. AR nin tarihçesi 1948 lerde Norbert Wiener in icadı olan Cybernetics e (insan ve makine arasındaki görüntü transferi) dayandırılabilir. Hatta 60 lardaki ilk simülatörler de bu serüvenin parçaları arasında sayılabilir. Yine de AR nin somutlaştığı ilk örnek, 1975 te Myron Krueger in kullanıcılara ilk defa dijital objelerle iletişim imkanı sunan Videoplace tir lerde laboratuar ortamlarında çeşitli örnekler ve başarılı deneyleri takiben, AR nin son kullanıcıyla verimli ve etkin şekilde buluşması 2007 yılını buldu. Son dönemde ise AR çalışmaları bilgisayar laboratuarlarından yavaş-yavaş çıkıp, son tüketici ile buluşabilecek uygulamalarda kullanılıyor. Bu alanda yeni ve etkileyici olan şey, AR uygulamalarının 3D, video ve webcam alanındaki güncel gelişmeler ile artık tamamen Flash ortamında yapılabilir hale gelmesi. Flash üzerindeki yeni 3D motorlarının (engine) piyasaya sunulması, Flash ın her sürümde gelişen video ve görüntü işleme yeteneği ve AS3 üzerinde çalışan FLAR Araç Kiti sayesinde AR projelerini tamamen Flash ortamında hayata geçirmek artık mümkün. AR nin Faydası AR nin en büyük faydası etkileşim kavramında yatıyor. Kullanıcıya çok daha zengin bir etkileşim ortamı sunuyor. Ayrıca dijital dünya ile sanal dünyayı birleştirmesi de etkileşime kattığı yeni bir perspektif. Artık bilgisayar ekranı ve odanız iki ayrı dünya değil. Birbirleriyle adeta konuşuyorlar Böylece masanızın üzerinde arabasız araba yarışı oynayabiliyor ya da avucunuzda bir 3D bir karakteri dans ettirebiliyorsunuz. Üstelik siz elinizi hareket ettirdikçe AR içeriği de buna yanıt veriyor. Bu etkileşimi Mouse & Klavye sınırlamalarından kurtarıyor ve ellerimizle yönetebildiğimiz yeni bir dijital dünyanın kapılarını aralıyor. Markanız İçin AR Pek çok diğer reklam aracı gibi, AR de fikir ve yaratıcı güç ile anlam kazanıyor. Etkisi ve güzü artıyor. Sıra dışı ve farklı olabildiğiniz oranda rakiplerinizle arayı açmanıza ve mesajınızı vermenize olanak tanıyor. Önemli olan nokta, yine - her zaman olduğu gibi detayları doğru çözmek ve yapmış olmak için değil, uygun ve gerekli olduğu için AR yi pazarlama iletişiminize hizmet eder bir noktada kullanmak.

8 QR CODE NEDİR? Bir barkodun ötesinde... QR (Quick Response) Code özel bir barkod çeşididir. Bu barkodu mesaj, URL vb. metin tabanlı bilgi iletmek için kullanabilirsiniz. Bilgi önce yazılım ortamında kodlanır, ardından kullanıcı tarafından deşifre edilir. Böylece fiziksel hayatta, dijital bilgiyi analog bir yöntemle ve görsel bir şekilde iletmek mümkün olur. QR (Quick Response) Code, 2FRESH in mobil pazarlama için kullandığı özel bilgi sunum formatıdır. Markanız için uzun kampanya linklerini kolaylaştırmak, ürün ile ilgili anında güncel bilgi vermek, kampanya mesajı iletmek ya da kartvizit bilgilerinizi dijital ortama aktarmak gibi çok değişik amaçlarla kullanılabilir. QR Code un kullanım alanları QR Code özellikle hardlink diye adlandırılan, fiziksel objeler üzerinden web linklerine yönlendirme yapmak için cazip bir çözüm. Normal koşullarda bilgisayarın veya telefonun fiziksel ortamdaki web linkini kolayca tanıması ve yönlenmesi mümkün değil. Oysa QR Code tüketiciyi hatasız şekilde ilgili web sayfasına götürür. Potansiyel kullanım alanları mobil / basılı / online / ambalaj / vb. Mobil cihazların barkod okuyucu özelliği sayesinde mobil pazarlama alanında geniş yer buldu. Bu başarının asıl nedeni QR Code içeriğine daha ziyade mobil iken ve dışarıda ihtiyaç duymamız. Masa başında ya da İnternet te zaten gerekli araçlara sahibiz. QR Code un barkod özelliği dolayısıyla bu metin tabanlı bilgi barkodun kendi dilinde kodlanır. Çıplak gözle okunması ya da anlaşılması mümkün değildir. Bu nedenle QR Code u bir barkod okuyucu tarafından deşifre etmeniz gerekir. Bu nedenle reklamcılıkta viral kampanyaların mobil ayaklarında şifreli mesajlar için de kullanılıyor. 2FRESH, Türkiye nin ilk QR kartvizitlerinden sonra, Claus the Racer oyunu ile QR ilanlarını da yine ilk olarak hayata geçirdi. QR Code lu ilanlar dijital ve analog arasındaki ayrımı ortadan kaldırırken, bir dijital ajans olarak basılı mecrayı kucaklamaya hazır olduğumuzu da ortaya koyduk.

9 QR CODE MARKANIZA NE FAYDA SAĞLAR? QR Code da, yine AR gibi pek çok alana uygulanabilecek yüksek potansiyeli olan bir teknoloji... Sizin için burada size fayda sağlayabilecek başlıca kullanım alanlarını özetlemeye çalıştık. Sizin de bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek isteriz. Dijital İlan Özellikle QR Code un dijital bilgiyi analog yollarla aktarmaya olanak tanıması, dijital ve dijitize ilanlarda kullanılmasına olanak tanıyor. Yazması ya da hatırlaması zor URL leri kodlamak, tüketiciyi kampanyalara hatta ilanlara özel linklere tıklatmak vb. pek çok özelliği barındıran ilanlar yapmak QR Code kullanarak mümkün. Mobil & Viral Reklam QR Code un kodlanmış mesaj yapısı ve gizemli görünüşü, özellikle viral kampanyaların ve mobil ayakları için cazip bir element oluşturuyor. Tüketici barkodu deşifre ederek maceraya katılıyor. Kampanya & Promosyon Yukarıdaki mekanizmayı tersten çalıştırmak da mümkün... Tüketiciye iletilen kodlu mesajı satış noktasında deşifre edip, kampanyaya katılmasını sağlayabilir ya da sunduğunuz özel avantajlardan faydalandırabilirsiniz. Ambalaj Ambalaj günümüzün hızlı rekabet koşullarında üretim teknolojisi ve lojistik faktörler nedeniyle markaları yavaşlatan bir unsur. Ambalajlanan ürünün nihai tüketiciyle buluşması aylar sürebiliyor. Diğer taraftan, bu geçen sürede ambalajı yeni ve spontane kampanyalara entegre ya da ürün bilgilerini güncellemek neredeyse imkansız. İşte bu noktada, QR Code kullanarak tüketiciyi ürün hakkında en güncel bilgileri içeren ve anlık güncellenen bir web sayfasına yönlendirebiliyoruz. Hem de telefonundan, tek karakter bile yazdırmadan... Kurumsal İletişim QR Code kullanımı kurumsal iletişiminizin bir parçası da olabilir. Kartvizitlere eklenen QR Code larla hem kartvizitin sınırlı

10 DÜNYADAN QR CODE ÖRNEKLERİ 2FRESH: Mutlu Taze Yıllar 2FRESH taze yılınızı en dijital şekilde kutladı ve Türkiye nin ilk QR ilanına imza attı. Ayrıca Claus AR ilanlarına da QR özelliği entegre ettik. Böylece, AR ve QR Code gibi farklı teknolojilerin birlikte nasıl çalışabileceğini örnek üzerinden size daha iyi anlatalım istedik. BBC: Televizyon Programları BBC nin televizyon programları hakkındaki bilgilere artık QR Code ile erişebiliyorsunuz. Logo entegre edilen QR Code ları sizi program hakkında bilgi içeren bir web sitesine yönlendirerek, sizi ihtiyaç duyduğunuz bilgiye ulaştırıyor. 28 Weeks Later: DVD Film Outdoor Posteri 10 Eylül de çıkacak DVD nin mesajını veren bu outdoor poster Londra sokaklarından... Devasa boyuttaki poster merak uyandırıyor ve geçenleri cep telefonlarıyla mesajı okumaya yönlendiriyor. Pepsi: QR Code Mobil Kampanyası Mobil kampanya alanında aktif olan Pepsi de kampanyalarına QR Code entegre etti. Pepsi Max şişeleri üzerindeki etiketlere basılan QR Code lar tüketiciyi meraklandırıyor ve kampanyaya katılmaya davet ediyor. Mini: Minimalism QR Code Mini de ilanlarına QR Code entegre edip dijital ilanlar hazırlamaya başladı. Almanya da yayınlanan bu ilanda QR Code baş rolü oynamasa da ilanın nasıl dijitize edilebileceğine dair güzel bir örnek sunuyor bize. Havaalanı: QR Check-in QR aynı zamanda diğer barkodlar gibi de çalışabiliyor. Artık check-in için cebinize gelen QR Code MMS ini kullanabileceksiniz. Böylece, bilet ya da boarding pass yazdırma ya da masa başında check-in yapma güçlüklerini atlatmanız ve alana giderken cepten check-in yapmanız mümkün.

11 MARKANIZ İÇİN TAZE TEKNOLOJİLER Tüketicilere daha etkin erişmek, marka mesajını daha akılda kalıcı verebilmek, deneyimletebilmek, ya da diyalog kurmak... amacımız ne olursa olsun, teknoloji bize her gün yeni kapılar aralıyor. Teknolojinin bu yeni imkanlarından akıllıca faydalanan ve doğru stratejiyi doğru uygulamayla birleştiren markalar her anlamda kazançlı çıkıyor. Hem rekabette bir adım öne geçiyor, hem de tüketiciye bir adım daha yaklaşıyor. Bu bakış açısıyla 2FRESH te her gün yeni teknolojileri ve markalar için uygulanabilecek pratik çözümleri takip ediyoruz. Bilgi kaynaklarımız çeşitli. Hem Amerika, İngiltere gibi dijital reklamcılığın önde gittiği pazarlardaki yaklaşımları; hem Amerika ve Uzak Doğu gibi teknolojinin önde gittiği pazarlardaki gelişmeleri takip ediyoruz. Dostlarımızdan birinci el taze bilgiler alıyoruz. Bir yandan bu tazelerin olgunlaşmalarını beklerken, bir yandan da daha pazara çıkmadan yeni kullanım alanlarını araştırıyoruz. Bir gözümüzü de hizmet verdiğimiz pazarlarda ve rekabette tutuyoruz... Ve markalar için bu bilgi birikimimizi uygulayabileceğimiz projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Eğer siz de markanız için AR, QR Code ve benzeri taze teknolojileri kullanarak tüketicinizle daha etkili konuşmak ve rekabette etkin iletişim yoluyla öne geçmek istiyorsanız, biz size yardım için burdayız. Bir sonraki sayfada iletişim bilgilerimizi bulabilirsiniz. Görüşmek üzere...

12 Paris T: +33 (0) F: +33 (0) A: 5bis Rue St Paul LEA Paris France London T: +44 (0) F: +44 (0) A: 1 Liverpool Street London EC2M 7QD United Kingdom İstanbul T: +90 (0) F: +90 (0) A: Beybi Giz Plaza Kat:26 Maslak Istanbul Turkey 2FRESH Bu doküman Kasım 2009 da 2FRESH tarafından elektronik ortamda yayınlanmıştır. Hiçbir şekilde kısmen ya da tamamen alıntı yapılamaz ve kullanılamaz. 2FRESH ve Communication for Digital 2FRESH LLC nin tescilli markalarıdır. Dokümanda kullanılan harici örnekler ile ilgili olarak tüm haklar ilgili ajanslara ve markalara aittir.

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? Web Yazılımları Mobil Uygulamalar AR / VR Uygulamaları HoloLens Uygulamaları Bina İçi Navigasyon Siber Güvenlik ibeacon Uygulamaları Nesnelerin İnterneti (IOT) Dijital Pazarlama

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ Günün Menüsü Görsel İletişim Tasarımı nedir? Görsel İletişim Tasarımcısı ne yapar?

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ. Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi. (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00)

DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ. Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi. (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00) 1) DİJİTAL PAZARLAMA Sosyal Medyanın Dayanılmaz Cazibesi 3Ders

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları İÇİNDEKİLER Sunuş... 13 Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü... 15 1. Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları 1.1. Küreselleşme Kavramı... 15 1.1.1. Küreselleşme Sürecinin

Detaylı

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın.

Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Dijital yaratıcılık, özgün hizmet. Güzel, yenilikçi ve kişiye özel bakış ile günün ötesini yakalayın. Hakkımızda Cure, on iki yılı aşkın deneyimiyle sektörün öncü tasarımcıları tarafından 2015 Yılında

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

BİZ KİMİZ? Yani herhangi bir bilgisayardan veya web browser ı olan bir mobil cihazdan GZONE a kolayca ulaşırsınız.

BİZ KİMİZ? Yani herhangi bir bilgisayardan veya web browser ı olan bir mobil cihazdan GZONE a kolayca ulaşırsınız. MEDYA KIT BİZ KİMİZ? GZONE, Türkiye nin tek eşcinsel yaşam ve kültür dergisidir. GZONE, hem aylık yayınlanan online dergisi hem de her gün sıklıkla güncellenen web sitesiyle hedef kitlesine ulaşır. Türkiye

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir.

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. Street View, Tarayıcı, Google Haritalar, Google+ gibi tüm diğer Google servisleriyle entegredir. Erişiminizi genişletir

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual

Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Video, Reklam, Mobil Sanal Gerçeklik (VR) hikâye anlatma konusunda sınırsız

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

ACM. we design your communication KATALOG. Abrakadabra Communication Management

ACM. we design your communication KATALOG. Abrakadabra Communication Management KATALOG we design your communication we design your communication Abrakadabra Communication Management Kurulduğu günden bu yana yürüttüğü iletişim projeleriyle, kişi, kurum ve kuruluşların iletişim sorunlarını

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü:

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA PRODÜKSİYON 01 MARKA TANITIMI 02 MARKA YÖNETİMİ 03 DİJİTAL MEDYA 04 YAZILIM 05 Fotoğraf Hizmetlerimiz Moda Çekimi Ürün Çekimi Gıda Çekimi Mimari Çekimler Mobilya Çekimi Endüstriyel

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ. Toro Medya

YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ. Toro Medya YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ Toro Medya Dijital dünya günden güne büyüyen bir Pazar hacmine sahip, bu alanda yer alan firmalar ilerlemelerini sürdürüyorlar. Dijital dünyada firmanızın büyüklüğü kendinizi

Detaylı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - E-mailing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı TANITIM KATALOĞU HAKKIMIZDA sekizpiksel, 2011 yılının Aralık ayında kurulmuştur. Oğuzhan Özel in önderliğinde toplanan sekizpiksel ekibi, hem markalara, hem televizyona, hem de topluma yönelik projeler

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir.

AMACIMIZ. İhtiyaçlara uygun, özgün, ölçülebilir ve sürdürülebilir iletişim çözümleri üretmektir. BİZ İnteraktif reklam ajansıyız. Dijital kanalları kullanarak projeler geliştirir, markaları pazarlama hedeflerine ulaştırmak için fikir üretir ve uygulamasını gerçekleştiririz. AMACIMIZ İhtiyaçlara uygun,

Detaylı

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon.

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon. Biz küçücük ama sıcacık bir ekibiz. İşimizi Tutkuyla yapar ve en iyi sonucu almak için çabalarız. Müşterilerimize verdiğimiz değer başta olmak üzere, birbirimize ve işimize aşkla bağlı oluşumuz, bizi yukarıya

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI 1. MODÜL: STRATEJİK İLETİŞİM YÖNETİMİ PAZARLAMA İLETİŞİMİ PROF. DR. MUSTAFA GÜLMEZ 1. İletişim Kavramı ve İletişim Süreci 2. Pazarlama

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 TASARIM 1 Tasarım Nedir? 1 Gerçek Hayatımızdaki Tasarım Ürünleri 2 Teknoloji Ortamındaki Tasarım Ürünleri 3 Tasarım Yeteneğinin Keşfedilmesi 4 Tasarım Ürününün Meydana Gelmesi

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Hayal Akademisi Kurucu Ortağı, Dijital Pazarlama İletişimi Uzmanı http://www.hayalakademisi.com, http://www.ercument.org ercumentbuyuksener@gmail.com

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada ÖRNEK OLAY L Oréal Kanada DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı Satın Almanın Güzelliğini Görüyor L Oréal Kanada, DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru

Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Pazarlamacıların 2017 de Sorması Gereken 5 Soru Yazan: Justin Joy, Natalie Zmuda, Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Sephora, Starcom ve Carat gibi şirketlerde çalışan birçok pazarlama ve ajans yöneticisine,

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011

Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Bölüm 1 Bilişim Teknolojileri Temelleri 2011 Dijital Dünyada Yaşamak Hedefler Bilgisayar kullanabilmenin günümüzde başarılı olmak için neden son derece önemli olduğu Bilgisayar sözcüğünün tanımlanması

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI, saha ekiplerinin akıllı telefonlarında ve tabletlerinde çalışan bir veri toplama ve analiz uygulamasıdır. Veriler; ses, fotoğraf, video ve notlar şeklinde

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti

AlkislarlaYasiyorum.com. Medya Kiti AlkislarlaYasiyorum.com Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

BELGE VE LOGO KULLANIM TALİMATI

BELGE VE LOGO KULLANIM TALİMATI Sayfa No 1 / 6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı NETSERT in logo kullanımına ilişkin kuralları belirlemektir. Bu kurallar, markaların, belgelendirilmiş firmalardan ürün veya hizmet alan birey veya kuruluşlar

Detaylı