Başkan ın Mesajı (1)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Başkan ın Mesajı (1)"

Transkript

1

2 Rapor Planı Başkan ın Mesajı 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC 2 nci Genel Kurul Toplantısı IUC Başkan ı Orhan Hikmet Azizoğlu nun Konferans ve Ziyaretleri Başkan ın Değerlendirme Konuşması

3 Başkan ın Mesajı (1) Değerli Rektörler ve Akademisyen Arkadaşlarım, 3 ncü yılını doldurmakta olan Uluslararası Üniversiteler Konseyimizin 2013 Yılı Yıllık Raporunuı sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Bu mutluluğum, üç yıl gibi kısa bir zaman diliminde ulaştığımız noktanın hedeflerimizin de üzerinde olmasındandır. Temel hedeflerimizden biri Doğu ve Batı Medeniyetlerinin yerel değer, kavram ve kültürlere saygı gösterirken aynı zamanda da uluslararası değerlere ulaşmasıdır. Bunu başaracak olan ise her ülkenin en yüksek eğitim kurumları olan üniversitelerdir.

4 Başkan ın Mesajı (2) Kuşkusuz bu durum üniversitelerin de biraraya getirilerek değer, kavram ve kültürleri diğerleri ile paylaşması ve kendi ülkelerinde bunu yayması ile mümkündür. Uluslararası Üniversiteler Konseyi bunu gerçekleştirmenin onuru ve gururunu yaşamaktadır.

5 Başkan ın Mesajı (3) Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) dünya çapında küresel bir kuruluştur. Halen, 29 ülkeden 110 üniversitenin üye olduğu büyük bir aile konumuna ulaşmış durumdayız. Konseye yeni katılan üniversiteler ile büyümeye ve uluslararası akademik işbirliklerine hızla devam etmekteyiz. Bundan sonraki bölümlerde sizlere bu yılın önemli faaliyetleri aktarılacaktır. Bizler için, IUC Toplumu için çok önemli faaliyetler gerçekleştiriyoruz.

6 Başkan ın Mesajı (4) Önümüzdeki yılda da yeni çalıştaylar ve akademik çalışmalarla bir araya geleceğiz. Avrupa da aktif faaliyetlerimiz devam edecek, Konseyi bir Akreditasyon Merkezi haline getirme çabalarına ve ortak eğitim sistemi gibi konular önceliğimiz olacaktır. Bunlar ve diğer tüm faaliyetler siz değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte aktif hale getirilecektir. Özetle belirtmem gerekirse her yıl daha yaygın, daha etkin ve daha aktif ve aralıksız olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz.

7 Başkan ın Mesajı (5) Bütün bunlar birararda oluşumuzdan ve birbirimizi anlayıp desteklememizden kaynaklanıyor. Benim Başkan olarak büyük bir coşku ile, siz değerli rektör ve akademisyen arkadaşlarımla birlikte bu büyük küresel akademik ortaklıklarda daha da başarılı olacağımıza olan inancım tamdır. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Orhan Hikmet Azizoğlu Başkan

8 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Afganistan Yüksek Eğitim Bakanlığı nın Daveti üzerine Afgan Üniversitelerine Ziyareti, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi - Erbil de Arap Üniversiteler Birliği Çalıştayına Katılım, BAE Dubai, 5 nci Düşünenler Festivali ve 7 nci Sınırlar Olmadan Eğitim Konferanslarına Katılım, Irak Zakho Üniversitesi Birinci Uluslararası Bilim Çalıştayına Katılım,

9 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri BLED Stratejik Forumu İşbirliği Çalıştayına Katılım, IUC Ulusal Basın Toplantsının Ankara da Gerçekleştirilmesi, Irak - Duhok, Duhok Politeknik ve Nawroz Üniversitelerine Ziyaret, Kurucu Başkanımızın UNESCO Kültür Elçiliğine Aday Gösterilmesi, Ortak Eğitim Sistemi ve Değişimler

10 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC 2 nci Genel Kurul Toplantısı, IUC Başkan ı Orhan Hikmet Azizoğlu nun Konferans ve Ziyaretleri IUC Yeni WEB SİTESİ nin Yapılması ve Hizmete Sokulması, IUC Uluslararası Üniversiteler Konseyi Bilimsel Dergisinin Çıkarılması, IUC İstanbul Bölge Başkanlığı Ofisi nin Açılışı,

11 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri

12 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Afganistan Yüksek Eğitim Bakanlığı nın Daveti Üzerine Afganistan Üniversitelerine Yapılan Ziyaret(1) Afganistan Milli Eğitim Bakanı Obaidullah Obaid ve Devlet Bakanı Sayın Wahedullah Sabawoon un Davetleri üzerine Ağustos 2013 tarihlerinde Afganistan a gidildi. Tüm Afgan Üniversitelerinin katılımıyla Afgan Üniversitelerinin uluslararasılaşması ve Afganistan halkının eğitim düzeyinin modernleştirilmesi ile ilgili çalışmalar yapıldı. Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu Başkanlığındaki 16 kişilik akademik heyette IUC Genel Sekreter Yardımcısı Süha Atatüre ile aşağıda belirtilen Üniversitelerin rektörleri hazır bulundular.

13 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Afganistan Yüksek Eğitim Bakanlığı nın Daveti Üzerine Afganistan Üniversitelerine Yapılan Ziyaret(2) o o o o o o o Prof Dr Masamba Angaki, Simon Kimbangu Üniversitesi, Kongo Prof Dr Luqman Dosky, Duhok Üniversitesi, Irak Prof Dr M. Burkitbayev, Al Farabi Üniversitesi, Kazakistan Prof. Dr. Nihat İnanç, Muş Alparslan Üniversitesi, Türkiye Prof. Dr. İrfan Aslan, Ağrı İ. Çeçen Üniversitesi, Türkiye Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Üniversitesi, Türkiye Dr. Hussein Alalem, School of Engineering Libyan Academy, Libya

14 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Afganistan Yüksek Eğitim Bakanlığı nın Daveti Üzerine Afganistan Üniversitelerine Yapılan Ziyaret(3) Bu inceleme gezisi ve akademik çalışmalarda Afganistan da Bakanlar ve Üniversite Rektörleri ile toplantılar yapılmış ve üniversiteler incelenmiştir. Bu kapsamda Kabul, Kabul Politeknik, Balkh ve Bahktar Üniversite Rektörlerinden brifingler alınmıştır. Sayın Başkan Orhan Hikmet Azizoğlu, Afganistan Birinci Uluslararası Yüksek Eğitim Çalıştayında Üniversiteler ve Sosyal Sorumlulukları adlı bir Konferansı vermiş ve Üniversitelerin uluslararasılaştırılması ile Doğu-Batı medeniyetlerinin birlikteliğine vurgu yapmıştır.

15 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Afganistan Yüksek Eğitim Bakanlığı nın Daveti Üzerine Afganistan Üniversitelerine Ziyareti (4) Afganistan Başkanı Sayın Karzai, Afgan Parlamento Başkanı ve Yüksek Eğitim Bakanı nın IUC Başkanı ve Heyeti Onura verdikleri yemekler yanısıra, Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu na Afganistan Devlet Onur Takdirnamesi verilmiştir. IUC olarak üye üniversitelere temel desteğin değerler, kültürler ve kavramların paylaşımı olduğundan hareketle 10 Afgan Üniversitesi de IUC ye üye olmuştur. Çalışmalar sonunda Başkan ve Heyeti Afgan Bakanları ve rektörler tarafından Kabil Hava alanından Türkiye ye uğurlanmışlardır.

16 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Irak Erbil de Arap Üniversiteler Birliği Çalıştayına Katılım Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminin Başkenti Erbil de yapılan Çalıştay dan önce, Devlet Başkanı Sayın Mesut Barzani Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu Başkanığı ndaki Heyetimizi kabul ederek Akademik konular üzerinde bir saati aşkın bir süre görüşmüşlerdir.

17 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Irak Erbil de Arap Üniversiteler Birliği Çalıştayına Katılım Sayın Başkan Azizoğlu Arap Üniversiteler Birliği Çalıştayı nda Demokratik Sistemler ve Coğrafyamıza Akademik Etkileri adlı Konferansını vermiştir.

18 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri BAE Dubai, 5 nci Düşünenler Festivali ve 7 nci Sınırlar Olmadan Eğitim Konferanslarına Katılım (1) Birleşik Arap Emirlikleri Başkenti Abu Daubi ve Dubai de gerçekleştirilen 5 nci Düşünenler Festivali ve 7 nci Sınırlar Olmadan Eğitim Konferanslarına Başkan Orhan Hikmet Azizoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı ile birlikte katılmıştır. Birleşik Arap Emirlikleri Milli Eğitim Bakanı Şeyh Nahyan, IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlıu nu kabulunde T.C. Büyükelçimiz Sayın Şefik Vurakl Oktay da hazır bulunmuşlardır.

19 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri BAE Dubai, 5 nci Düşünenler Festivali ve 7 nci Sınırlar Olmadan Eğitim Konferanslarına Katılım (2) Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair ve Nobel Ödüllü 7 sanat ve siyaset dünyasından kişilerle birlikte toplantıya katılan Başkan Orhan hikmet Azizoğlu düşünenler ve gençlerle akademik dünya ve IUC ile ilgili özel panellere katılmış ve Batı ve Doğu Kültürleri arasındaki ilişkiler konusundaki fikirlerini paylaşmıştır.

20 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Irak da, Zakho Üniversitesi Uluslararası Çalıştayına Katılım(1) Nisan 2013 Tarihleri arasında Birinci Uluslararası Bilim Konferansı Zakho Üniversitesinde yapılmış ve Başkan Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı çalıştaya katılmışlardır. Sayın Başkan Azizoğlu bu çalıştayda Üniversite ve Yüksek Eğitim Kurumlarının Ülkelerin Gücüne olan Etkileri konulu bir konferans vermiştir.

21 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Irak da, Zakho Üniversitesi Uluslararası Çalıştayına Katılım (2) IUC Başkanı Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu nun Üniversite ve Yüksek Eğitim Kurumlarının Ülkelerin Gücüne olan Etkileri içerikli Konferans Konuşması

22 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri BLED Stratejik Forumu İşbirliği Çalıştayı Slovenya (1) Başkan Orhan Hikmet Azizoğlu, her yıl yapılan ve Devlet Başkanları ve Başbakanların katıldığı 2013 BLED Stratejik Forumu na Slovenya Dışişleri Bakanı nın özel davetlisi olarak katılmıştır.

23 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri BLED Stratejik Forumu İşbirliği Çalıştayı Slovenya (2) Ekonomik ve Politik alanlarda yapılan bu Foruma 2014 yılında akademik alanın da eklenmesi ve bunun da IUC tarafından yapılması sayın Başkan dan özellikle istenmiştir. Süreç devam etmektedir.

24 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Ulusal Basın Toplantısı Ulusal Basın ın IUC ye verdiği önem nedeniyle basını bilgilendirmek amacıyla 07 Aralık 2013 Günü Ankara da bir Basın Toplantısı düzenlenmiştir. Sayın Başkan bu toplantıda Basın Mensuplarının sorularını yanıtlamış ve IUC nin Doğu ve Batı Medeniyetlerinin, yerel ile küreselin birarada olabileceği hususlarını açıklamıştır.

25 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Irak - Duhok, Duhok Politeknik ve Nawroz Üniversitelerine Ziyaret Sayın Başkanımız Orhan Hikmet Azizoğlu, Sayın Mesut Barzani ile görüşmelerini takiben, IUC üyesi Duhok Üniversitesi, Duhok Politeknik Üniversitesi ve Nawroz Üniversitelerinden brifing almış ve akademik fikir teatisinde bulunmuştur.

26 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Kurucu Başkanımız ın UNESCO Kültür Elçiliğine Aday Gösterilmesi (1) Sayın Başkanımız Orhan Hikmet Azizoğlu Doğu ve Batı Medeniyetlerinin çatışmasız bir şekilde birarada yaşayabileceğini düşünmektedir. Başkanımız; yerel ve evrensel kültürlerin varlıklarını yoketmeden, birbirlerini yoksaymadan birarada yaşayabileceklerine inanmaktadır. UNESCO ise Birleşmiş Milletlerin bir kuruluşu olarak tam da bu amaçları gerçekleştirmek için kurulmuştur.

27 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Kurucu Başkanımızın UNESCO Kültür Elçiliğine Aday Gösterilmesi (2) Bu durumda, yaşamını ve varlıklarını bu amaç için adayan ve bunun kurumsal yapısını oluşturan IUC (Uluslararası Üniversiteler Konseyi) bunun için ideal bir çalışma yapmaktadır. Bunun sonuçları ülkeler ve üniversiteler arasında dostluk bağları arttıkça görülecektir.

28 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Kurucu Başkanımızın UNESCO Kültür Elçiliğine Aday Gösterilmesi (3) Bu nedenlerle Sayın Başkanımız, 14 ülkeden çoğu rektör 205 akademisyenin imzalarıyla UNESCO Kültür Elçiliğine aday olarak gösterilmiştir. Süreç devam etmektedir.

29 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri Ortak Eğitim Sistemi ve Akademik Değişimler Ortak Eğitim Sistemi ile ilgili müfredat çalışmalarına devam edilmektedir. Bu kapsamda Sosyal ve Fen Bilimleri alanında ortak olarak oluşturulacak müfredatlarla belirlenecek alanlarda kültürel ve akademik entegrasyon için önemli bir adım atılmış olacaktır. Öğrenci ve öğretim üyesi değişimlerine 2014 yılında da devam edilecektir. Bu kapsamda da hedef daha çok üniversiteden daha çok öğrenci ve akademisyenin değişimidir.

30 IUC 2 nci Genel Kurul Toplantısı IUC 2 nci Genel Kurul Toplantısı Mart 2014 tarihleri arasında Ankara da Crown Plaza Otel de yapılacaktır. Genel Kurul da Yönetim Kurulu, Bilim Kurulu, Akademik Kurul ve Denetleme Kurullarına yeni üyeler seçilecektir. IUC Faaliyetleri ve Mali Durumu Hakkında bilgi sunulacak dilek ve temenniler değerlendirilecektir. Sayın Rektörlerin Genel Kurula katılım durumlarını 30 Ocak 2014 Gününe kadar bildirmeleri önemle rica olunur.

31 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri

32 IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile yurt dışı seyahatinde

33 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari nin Kabulünde

34 IUC Başkan ı Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu Pakistan da Bölge Valisi ile ve Heyetler arası Görüşmelerde Heyetin katıldığı konferansta konuşan bölge valisi, Türk ve Pakistan halkı bir bedende iki candır. dedi

35 Başkan ın Pakistan Muhammad Ali Jinnah ve Preston Üniversitelerini Ziyareti

36 IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu İran Ziyaretinde

37 IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti CumhurBaşkanı Sayın Derviş Eroğlu ile Birlikte

38 IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu Hollanda Senato Başkanı Renee Van Der Linden ile Senatoyu Ziyaretinde

39 Başkan Azizoğlu Ürdün Yarmouk Üniversitesinde Sultan Abu Orabi ve Akademisyenlerle Birlikte ve Ürdün Şeref Madalyasını Alırken

40 Başkan Azizoğlu, Lahor Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhammad Abdoul Raoof ile, Lisans Üstü Öğrenci Değişimi İçin Protokol İmzasından Sonra

41 Başkan Azizoğlu Bahreyn Kraliyet Üniversitesi Başkanı Prof. Yousef Abdul Ghaffar ı Ziyaretinde Brifing Alırken

42 Başkan, Kazakistan Alma-Ata da Milli Eğitim Bakanlığı Dil Eğitimi Diploma töreninde ve Başkanlık Ettiği Konferansta Eğitimde Kalite ve Verimlilik Konferansını Verirken

43 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu Slovenya Ziyaretinde Slovenya Cumhurbaşkanı kabülünde Ljubljana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Radovan Stanislav Pejovnik ile birlikte Slovenya Cumhurbaşkanı nın Verdikleri Akşam Yemeğinde

44 IUC Kurucu Başkanı ve IUC Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu nun Moldova Tıp ve Eczacılık Üniversitesi nde 3500 Kişinin Katıldığı Diploma Töreni Açılış Konuşmasında

45 Afganistan Devlet Bakanı Wahedullah Sabawoon ve Yüksek Eğitim Bakanı Prof Obaidullah Obaid IUC Ankara Merkezi nde Orhan Hikmet Azizoğlu nu Ziyaretlerinde

46 IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu Pakistan da Rektörler Heyeti ile Birlikte

47 IUC Başkanı ve Heyeti İran Ziyaretinde Rektörlerle

48 IUC Başkanı, Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı E.Hürmüzlü, Lahor Üniversitesi Başkanı M. Raoof, Preston Üniversitesi Rektörü A. Basit ve Bahreyn Üniversitesi Rektörüyle Birlikte Ankara Çalıştayı nda

49 Yükseköğrenim Kurulu Başkanı Sayın Prof Dr Yusuf Ziya Özcan IUC Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu ile Ankara ve Girne Çalıştaylarında

50 IUC Başkanı Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu nun Koordinatörlüğünde IUC Üyesi Dohuk Üniversitesi İle Yıldırım Bayazıt Üniversitesi İşbirliği Protokolu

51 Başkan Azizoğlu' nun Moldova'yı Ziyaretlerinde Moldova Sağlık Bakanı ve Nicolae Testemitanu Devlet Tıp ve Eczacılık Üniversitesi Rektörü ve IUC Yönetim Kurulu Üyesi Prof I.I.Ababii İle Toplantısı

52 IUC Başkanı Azizoğlu, BAE Milli Eğitim Bakanı Şeyh Nahyan, HCT Üniversitesi Başkanı ve IUC Yönetim Kurulu Üyesi Tayep Kamali ve Büyük Elçimiz Sayın Şefik Vural Altay ile Dubai de

53 Slovenya Büyükelçisi Sayın Milan Jacbec in IUC Merkezin de Başkanı Ziyareti

54 IUC Başkanı Azizoğlu, Musul Üniversitesi Rektörü ve IUC Yönetim Kurulu Üyesi Obay Dewachi, Sultan Orabi ve Diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ile

55 Başkan Azizoğlu, Fas ta Arap Üniversiteler Birliği Genel Kurulu nda Açış Konuşmasını Yaparken

56 IUC Başkan ı Azizoğlu Hitit Üniversitesi Akademik Yıl Açılışında Akademik Yılın İlk Dersini Verirken ve Davet te

57 Hollanda Basın Mensuplarının IUC Merkezi nde Başkanı Ziyaretleri

58 IUC 1 nci Genel Kurul Çalışmalarından

59 Başkan Azizoğlu Üniversite Şeref Defterini İmzalarken

60 Kültür Bakanı Sayın Ertuğrul Günay IUC Ankara Çalıştayı nı Açış Konuşmasında

61 Avrupa Sivil Toplum Örgütlerinin IUC Merkezini Ziyaretleri

62 Başkan Azizoğlu Prof Dewachi ile Birlikte Diplomaları İmzalıyor

63 IUC Başkan ı Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu Pakistan da IUC Üyesi Üniversiteler ile Pakistan Üniversitelerinin İşbirliği Çalıştayında Lahor Bölge Valisi ve Lahor Üniversitesi Kurucusu IUC Genel Sekreteri Muhammed Raoof İle

64 Başkan Azizoğlu Hollanda Roterdam da İslam ve Demokrasi Konferansında

65 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC Uluslararası Üniversiteler Konseyi Bilimsel Dergisinin Çıkarılması IUC olarak bir Uluslararası Bilimsel Dergi çıkarılmasına karar verildi. Bununla ilgili tüm bilgileri yeni WEB Sitesinde bulabileceksiniz. Makaleler ilgili hakem kurulundan geçtikten sonra WEB Sitesindeki IUC Dergi bölümünde yayınlanacak ve tüm üye üniversiteler ve dünya üniversitelerin bilgisine açık olacaktır. Böylece akademisyenlerin bilimsel yazılarını yayınlayabilecekleri Social Science Indeksi alacak bir yayın alanı olacaktır.

66 uluslararası üniversiteler konseyi sosyal bilimler dergisi Bu Sayıda Social Science Journal xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Xxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx İstanbul,Turkey

67 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC Yeni WEB SİTESİ nin Yapılması ve Hizmete Sokulması Uluslararası Üniversiteler Konseyi WEB Sitesi yeniden Tasarlanmış ve deneme amaçlı olarak kullanılmaktadır. 31 Aralık 2013 tarihinden itibaren yeni site kullanılacaktır. WEB Sitesi tüm üyeleri birbirlerine bağlayan, birbirleriyle haberleşmelerini ve kendilerini tanıtmalarına da imkan veren bir yapıda tasarlanmıştır.

68 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC İstanbul Bölge Başkanlığı Ofisi nin Açılışı (1) Yapılan hazırlıklardan sonra 1 Ağustos 2013 tarihi itibariyle İstanbul da IUC Bölge Başkanlığı olarak yeni bir ofis açılmıştır. Adresi sonraki sayfalarda görülen Bölge Başkanlığı etkin çalışmalarıyla IUC nin küresel boyuttaki faaliyetlerine yeni bir ağırlık ve hız getirecektir.

69 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC İstanbul Bölge Başkanlığı nın Açılışı (2) Istanbul Bölge Başkanlığı Plajyolu Sokak Yaşarbey Apt No 1 D 5 Caddebostan-Kadıköy-Istanbul / Turkey Phone : Fax : info@iuc-edu.com.tr satature@gmail.com Website:

70 2013 Yılı Önemli Faaliyetleri IUC Ankara Merkez İstanbul Bölge Başkanlığı

71 Ankara Merkez Cinnah Caddesi No: 78/6 P.K Çankaya-Ankara/ Turkey Phone : (Pbx) Istanbul Bölge Başkanlığı Plajyolu Sokak Yaşarbey Apt No 1 D 5 Caddebostan-Kadıköy-Istanbul/Turkey Phone : Fax : info@iuc-edu.com.tr Fax : info@iuc-edu.com.tr Website: Website:

72

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi

Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi 28.11.2016-22:02 Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi Sudan'da Türk-Sudan İlişkileri Sempozyumu düzenlendi - Sudan Stratejik Çalışma ve Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Hüseyin: - "Türkiye,

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 6. Hafta (7 14 Şubat 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 6. Hafta (7 14 Şubat 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 6. Hafta (7 14 Şubat 2010) 7 ŞUBAT 2010, PAZAR 17:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI

İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAŞKANLIĞIMIZIN GÖREVLERİ 639 Sayılı KHK kapsamında; Bakanlığın yabancı ülkeler ve uluslararası kuruluşlar ile ilişkilerini yürütmek ve bu konuda koordinasyonu

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı

BASIN AÇIKLAMASI Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Uluslararası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Buluşması Ankara da Uluslararası Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Buluşması, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ve BM Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında,

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Batı Toplumuna İlk Kez Rakip Çıkardık

Batı Toplumuna İlk Kez Rakip Çıkardık Batı Toplumuna İlk Kez Rakip Çıkardık İslam Coğrafyasının en batısı ile en doğusunu bir araya getiren Asya- Afrika- Balkan- Ortadoğu Üniversiteler Konseyi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde resmen kuruldu.

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRE BAŞKANLIĞI İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRE BAŞKANLIĞI İKİLİ İLİŞKİLER

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.12.2014 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ 9.740 11.468 12.679 14.001

Detaylı

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15 Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI FURNEXPO, 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri ile buluştu.

Detaylı

Güncel Bilgiler. y a y ı n l a r ı

Güncel Bilgiler. y a y ı n l a r ı DÜNYA - SİYASET 2012 yılının Şubat ayında Tunus ta yapılan Suriye nin Dostları Konferansı nın ikincisi Nisan 2012 de İstanbul da yapıldı. Konferansta Esad rejimi üstündeki uluslararası baskının artırılması,

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ VOLKAN BOZKIR BÜYÜKELÇİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU

TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU TÜRKİYE DE FAİZSİZ FİNANS SEKTÖRÜ İÇİN YASAL ÇERÇEVE SEMPOZYUMU Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, İstanbul Üniversitesi nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye de

Detaylı

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI Eski adıyla İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) günümüzde nüfusunun çoğunluğu veya bir kısmı Müslüman olan ülkelerin üye olduğu ve üye ülkeler arasında politik, ekonomik, kültürel,

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Kadın Araştırmaları

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.002 2010 2011 2012 2013 2014 Mayıs Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.05. itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) EFQMI Committed to excellence Sayı Konu :98653401-3- - fc>03# :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde Ziyaret

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/03/2019-E.12990 *BEA54K1PN* Sayı : 26130895-051.02 Konu : Konferans Duyurusu T.C. HARRAN REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

Sn. M. Cüneyd DÜZYOL, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Açılış Konuşması, 13 Mayıs 2015

Sn. M. Cüneyd DÜZYOL, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Açılış Konuşması, 13 Mayıs 2015 Sayın YÖK Başkanı, Üniversitelerimizin Saygıdeğer Rektörleri, Kıymetli Bürokratlar ve Değerli Konuklar, Kalkınma Araştırmaları Merkezi tarafından hazırlanan Yükseköğretimin Uluslararasılaşması Çerçevesinde

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4.

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : 10.07.1956 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi İstanbul

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.343 2010 2011 2012 2013 2014 Ocak 2015 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.01.2015 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

DÜNYA MÜSLÜMAN GENÇLİK ZİRVESİ VE FUARI GÜÇ 2017 PROGRAMI

DÜNYA MÜSLÜMAN GENÇLİK ZİRVESİ VE FUARI GÜÇ 2017 PROGRAMI DÜNYA MÜSLÜMAN GENÇLİK ZİRVESİ VE FUARI GÜÇ 2017 PROGRAMI ( 07-09 Nisan 2017, Hartum ) Katılımcıların Hartum a Gelişi ve Kalacakları Otellerine Yerleştirilmesi Üç Gün Sürecek Fuar Hazırlıklarının Tamamlanması

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 24.389 2010 2011 2012 2013 2014 Temmuz Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.07. itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT. EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK)

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT. EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK) İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI (İİT) GENEL SEKRETERİ SAYIN YOUSEF BIN AHMAD AL-OTHAIMEEN İN İİT EKONOMİK ve TİCARİ İŞBİRLİĞİ DAİMİ KOMİTESİ (İSEDAK) 33. OTURUMUNDA YAPACAĞI KONUŞMANIN TASLAK METNİ İstanbul,

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

IUA. Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve. Uluslararası. İdareciler Birliği IUA

IUA. Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve. Uluslararası. İdareciler Birliği IUA Uluslararası IUA İdareciler Birliği Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve tecrübe paylaşımına zemin hazırlamak amacıyla 21-23 Kasım 2012 tarihlerinde

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015

37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015 37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015 PAYDAŞLARLA İLİŞKİLER RESMİ KURUMLARLA İLİŞKİLER Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Çalıştayı Ar-Ge Merkezleri Performans Değerlendirmesi ve Teknoloji

Detaylı

TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELER UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLARI İKİNCİ TOPLANTISI ÇALIŞMA RAPORU

TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELER UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLARI İKİNCİ TOPLANTISI ÇALIŞMA RAPORU TÜRKSOY ÜYESİ ÜLKELER UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLARI İKİNCİ TOPLANTISI ÇALIŞMA RAPORU (16 17 Eylül 2011, Kazan, Tataristan Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu) Tataristan Cumhuriyeti (RF) Kültür Bakanlığı ve Uluslararası

Detaylı

KAYSERİ SANAYİ ODASI. BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018

KAYSERİ SANAYİ ODASI. BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018 KAYSERİ SANAYİ ODASI BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018 BANGLADEŞ Ülke Raporu Kasım 2018 Resmi Adı : Bangladeş Halk Cumhuriyeti Yönetim Biçimi : Parlamenter Cumhuriyet Başkent : Dakka Nüfus : 159.453.001

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

SGK nın Uluslararası Başarısı

SGK nın Uluslararası Başarısı SGK nın Uluslararası Başarısı Dünya Sosyal Güvenlik Forumu nda Başkan Yadigar Gökalp İlhan, Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı nın en üst yürütme organı olan BÜRO ya üye seçildi. Kurumumuz ayrıca ISSA

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı.

Administrator tarafından yazıldı. Çamlıyayla Köyü Dernek yönetimi ve Kadın kolları geçtiğimiz hafta sonu çok güzel organizasyonla Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisarlı sağlık alanında çalışan tüm personelleri biraraya getirdi. İstanbul bölgesinde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Kazakistan Ekonomisi ve Yatırım Fırsatları. 18 Şubat 2016, İstanbul. Açış Konuşması - Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı

Kazakistan Ekonomisi ve Yatırım Fırsatları. 18 Şubat 2016, İstanbul. Açış Konuşması - Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı Kazakistan Ekonomisi ve Yatırım Fırsatları 18 Şubat 2016, İstanbul Açış Konuşması - Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı Kazakistan Cumhuriyeti Maliye Bakanı Sayın Bahıt Sultanov; KAZNEX INVEST Başkanı Sayın

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ROMANYA KÖSTENCE TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Eskişehir Ticaret Odası nın küresel vizyonuna güç katmak kentimizdeki iş adamlarına yeni hedef pazarlar sağlamak amacıyla 24 Mart Perşembe günü Romanya

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.069 2010 2011 2012 2013 2014 Mart 2015 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.03.2015 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU

BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK OLU Kasım 29, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN: KOPENHAG SİYASİ KRİTERLERİ NOKTASINDA EĞER HERHANGİ BİR SIKINTI DOĞACAK

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAKARYA ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ ( 03/07/2016 gün ve 29761 sayılı R.G.de yayımlanmıştır) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 30 Mayıs02 Haziran 2013 FUAR RAPORU www.iraqhvacexpo.com info@iraqhvacexpo.com 2. ULUSLARARASI HVACEXPO,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

page 1 TOBB, IDB GRUBU İŞBİRLİĞİ KAPASİTE GELİŞTİRME PROGRAMLARI (2009-2013)

page 1 TOBB, IDB GRUBU İŞBİRLİĞİ KAPASİTE GELİŞTİRME PROGRAMLARI (2009-2013) page 1 TOBB, IDB GRUBU KAPASİTE GELİŞTİRME PROGRAMLARI (2009-2013) page 2 TOBB ile İslam Kalkınma Bankası arasındaki İşbirliğinin çerçevesini oluşturan Mutabakat Zaptı, Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. HATAY VALİLİĞİ ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 3-5 Kasım 2009 Antakya - Hatay Açılış ve ilk gün oturumları 3 Kasım 2009, Salı Saat: 10.00 Hatay Kültür Merkezi Antakya - Hatay

Detaylı

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL

20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL 20-22 Ekim 2017 / Esenler - İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi ZİRVE NİN AMACI Şehir ve insan hayatına yönelik yerel, ulusal ve uluslararası çalışmalar

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) 4 EKİM 2010, PAZARTESİ Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 12 17 Ocak 2016 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 25. Hafta (20 26 Haziran 2011)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 25. Hafta (20 26 Haziran 2011) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 25. Hafta (20 26 Haziran 2011) 20 HAZİRAN 2011, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU ALMATI (20-23 KASIM 2015) 20 Kasım 2015 Cuma: İlk gün konu ile ilgili öğrenci haricinde konunun ilgililerinin katıldığı bir panel düzenlendi.

Detaylı

T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı ve kapsamı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Koordinatörlüğünün

Detaylı

ANKARA FORUM (Bilgi Notu)

ANKARA FORUM (Bilgi Notu) ANKARA FORUM (Bilgi Notu) 21 Aralık 2010 Kronoloji (1) 19-20 Kasım 2003 M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İsrail Başbakan Yardımcısı Ehud Olmert ve Filistin Başbakanı Ahmet Kurey ile Filistin Odalar Birliği Başkanıyla

Detaylı

YÜKSEK ÖĞRETIM ALANINI GELIŞTIRMEK IÇIN IRAK VE TÜRKIYE ARASINDA DAHA ÇOK IŞBIRLIĞI YAPILMASINI UMUYORUZ.

YÜKSEK ÖĞRETIM ALANINI GELIŞTIRMEK IÇIN IRAK VE TÜRKIYE ARASINDA DAHA ÇOK IŞBIRLIĞI YAPILMASINI UMUYORUZ. ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER SÖYLEŞİLERİ No.41, No.23, OCAK MART 2017 2015 ORSAM BÖLGESEL GELİŞMELER SÖYLEŞİLERİ NO.41, OCAK 2017 YÜKSEK ÖĞRETIM ALANINI GELIŞTIRMEK IÇIN IRAK VE TÜRKIYE ARASINDA DAHA ÇOK

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI Sayın Âli Meclis Başkanı, Sayın Bakan, Sayın Oda Başkanları, Değerli İş Adamları,

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında Ekonomik İşbirliği için İSTANBUL FORUMU

Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında Ekonomik İşbirliği için İSTANBUL FORUMU Kuruluşu: Türkiye, Afganistan ve Pakistan arasında Ekonomik İşbirliği için İSTANBUL FORUMU - 2007 yılı Nisan ayında, Türkiye-Afganistan ve Pakistan Devlet Başkanları Zirvesi esnasında TOBB a yapılan çağrı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI

BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI Yayın Adı : Çorum Hakimiyet Periyod : Haftada 6 Gün Tarih : 23.10.2018 Ili : Çorum Sayfa : 7 Tiraj : 2.318 1/1 BANDIRMA ÜNIVERSITESINDEN ÖZBEKISTANDA

Detaylı

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu Toplantısı TOBB Plaza da

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Üniversite Rektörlüklerine

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Üniversite Rektörlüklerine T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEKAJSUM* Sayı : 94779461-900 Konu : Toplantı Üniversite Rektörlüklerine Üniversitemizin ev sahipliğinde Yükseköğretimde Yapılan Yenilikler,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA MENSUP İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. (25 Eylül 2013, Çarşamba, 10.00)

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA MENSUP İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. (25 Eylül 2013, Çarşamba, 10.00) T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ve AVRUPA BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA MENSUP İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (25 Eylül 2013, Çarşamba,

Detaylı

THE UNIVERSITY OF FOREIGN LANGUAGES AND PROFESSIONAL CAREER

THE UNIVERSITY OF FOREIGN LANGUAGES AND PROFESSIONAL CAREER THE UNIVERSITY OF FOREIGN LANGUAGES AND PROFESSIONAL CAREER 20 Ekim 2017 Cuma 10:00-10:30 Kayıt 10:30-11:30 AÇILIŞ Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Halk Oyunları Gösterisi AÇILIŞ VE PROTOKOL KONUŞMALARI

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEĞİ UYGULAMA ESASLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEĞİ UYGULAMA ESASLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEĞİ UYGULAMA ESASLARI Amaç ve kapsam MADDE 1- Düzce Üniversitesi Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği Uygulama Esasları, Düzce Üniversitesine

Detaylı

ATM DUBAI 2015 ULUSLARARASI TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAI 2015 ULUSLARARASI TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM DUBAI 2015 ULUSLARARASI TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM DUBAI 2015 ULUSLARARASI TURİZM FUAR RAPORU Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) bu yıl 22 inci kez gerçekleştirilen ATM Dubai 2015

Detaylı

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan Genç Barış İnisiyatifi Derneği tüm insanlığın ortak gayesi olan dünya barışının temin edilmesine katkı sağlamak isteyen, insanlığa din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin faydalı olmayı hedeflemiş,

Detaylı