ANNELERĠMĠZ VE BABALARIMIZ, BĠZLER BĠLĠM VE SANATLA DOLU BĠR YILA ARTIK HAZIRIZ. PEKĠ SĠZ HAZIR MISINIZ? HAZIRLADIĞIMIZ BÜLTENLER ĠLE SĠZLERĠ OKULUMUZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANNELERĠMĠZ VE BABALARIMIZ, BĠZLER BĠLĠM VE SANATLA DOLU BĠR YILA ARTIK HAZIRIZ. PEKĠ SĠZ HAZIR MISINIZ? HAZIRLADIĞIMIZ BÜLTENLER ĠLE SĠZLERĠ OKULUMUZ"

Transkript

1 ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ SEVGĠLĠ

2 ANNELERĠMĠZ VE BABALARIMIZ, BĠZLER BĠLĠM VE SANATLA DOLU BĠR YILA ARTIK HAZIRIZ. PEKĠ SĠZ HAZIR MISINIZ? HAZIRLADIĞIMIZ BÜLTENLER ĠLE SĠZLERĠ OKULUMUZU HATTA SINIFIMIZI DAHA YAKINDAN TANIMAYA DAVET EDĠYORUZ. NELER YAPTIĞIMIZI VE ÖĞRENDĠĞĠMĠZĠ BĠR DE BURADAN ĠZLEYĠN. EYLÜL VE EKĠM AYI BÜLTENĠMĠZLE KARġINIZDAYIZ. KEYĠFLĠ OKUMALAR

3 ÜÇ YAġ SINIFIMIZ MATĠSSE VE RENKLER DÖRT YAġ A SINIFMIZ PĠCASSO VE YÜZLER DÖRT YAġ B SINIFIMIZ VAN GOGH VE AYÇĠÇEKLERĠ HAZIRLIK A SINIFIMIZ MONDRĠAN VE ÇZĠGĠLER HAZIRLIK B SINIFIMIZ MĠRO VE HOROZLAR

4 3 YAġ SINIFIMIZ MATĠSSE VE RENKLER

5 Biz renkler sınıfı artık okulumuza alıģtık. Ġlk zamanlar ailelerimizden çok zor ayrıldık. Ama artık okulda çok eğlenceli zamanlar geçiriyor ve yeni Ģeyler öğreniyoruz. Bu ay bol bol boyalarla oynadık,kumlarla oynadık;küçücük ellerimiz daha iyi öğrensin diye dokunduk,hissettik. Küçücük,minicik,minnacık parmaklarımızla neler baģarıyoruz neler?

6 Sayılardan 1 rakamını öğrendik, renkelerden kırmızıyı tanıdık. Mandallarla,renklerle sayılarla eģleģtirmeler yaptık,daha doğrusu yapamaya çalıģtık. Bu güzel havada ne yapılır? Hadi su ile oynayalım mı? Aç kapa aç kapa bu mandalları tutmak biraz zor oluyor.

7 En sevdiğimiz oyun; hamurla oynamak Bak bak Saliha Öğretmen ne anlatıyor? Ġyi dinle.

8 Tabiî ki ilk olarak Piri Reis ile tanıģtık. Ġlk haritayı gördük. Bir de pusula ile tanıģtık. DeğiĢik bir oyuncak. Bunun adı pusulaymıģ. ĠĢte Piri Reis in süper haritası.

9 Ayın ünlü kiģisi Piri Reis ile tanıģtıktan sonra ayın meyvesi elma,ayın hayvanı kediyi öğrendik. Parçaları birleģtirip birleģtirip bu minik kedicikleri yaptık.

10 Ve ilk deneyimizi yaptık. Patates çimlendirdik. Büyüteçle inceledik. Bahçede büyüteçle minik canlıları aradık. Dürbünle gökyüzünü izledik. Bu patates ne olacak böyle? Bekliyoruz,bekliyoruz, bekliyoruz.

11 Fransızca derslerinde bu ay; kırmızı,mavi,yeģil ve sarı renklerini öğrendik,ayın meyvesi elmayı tanıdık,boyamalar yaptık,daha neler neler Pomme de reinette pomme d api,tapis tapis rouge!

12 BranĢ derslerimiz çok eğlenceli geçiyor. Zeynep Öğretmen ile dans ediyor,madam Rein ile farklı malzemelerle resimler yapıyoruz. Madam Jennifer bu kulaklarla ne yapıyor böyle? Çok komik gözüküyor. Prittt kullanabiliyoruuuuz zzzz.

13 Gems derslerimizde bu ay; Ģekerin nasıl eridiğinin gözlemledik. Üst üste konulmuģ küp Ģekerler bunlar. Aaaaa Ģeker yok oluyor.

14 4 YAġ A SINIFIMIZ PĠCASSO VE YÜZLER

15 4 YAġ B SINIFIMIZ VAN GOGH VE AYÇĠÇEKLERĠ

16 Okulun ilk ayları,her Ģeyi keģfetme zamanı. Makas tutabiliyor muyuz? Kesebiliyor muyuz? Çizgi çizebiliyor muyuz? Bakın bakalım yapabiliyor muyuz? Noktadan çizgiyeeee. Kes yapıģtır,kes yapıģtır.

17 Mevsimlerden sonbahar,patır patır dökülüyor yapraklar.. Kırmızı rengi öğrendik.kırmızı elmalar yaptık. Yukarıdan aģağı çizgiler pek de eğlenceliler

18 BU RESĠMLER TAM BĠR SANAT ESEERĠ OLMUġ. Bu rakamların içi dolu dolu Parmak boyası ile rakam boyuyoruz.

19 KALEM TUTMA DENEMELERĠ Kes yapıģtır,kes yapıģtır.

20 Sınırlı alan boyamaları, yırtma,yapıģtırma,kesme bizim iģimiz.

21 Hayvanları Koruma Günü nü kutladık. En sevdiğimiz hayvanlarla okula geldik. ArkadaĢlarımızla paylaģtık. Kayıp balık Nemo da buradaymıģ,bugs Bunny de.

22 Bilim ve sanat projemiz kapsamında çok güzel iģler baģardık.ayın ressamı Mondrian ile çalıģtık. Kandinsky ağaçları tasarladık.ayın müzisyneni Zamfir ile tanıģtık. Kandinsky nin daire ağaçları. Mondrian renkleri ve çizgileri bunlar.

23 Bu kediler ve balıklar çok renkli,pek renkli..

24 Zamfir, pan flüt denen bir alet çalıyormuģ.çubuklardan oluģan değiģik ses çıkaran bir aletmiģ bu.

25 Dört yaģlarda Ġngilizce dersleri süper eğlenceli geçiyor.miss Öner ve Miss Kınay ile merhaba demeyi,iyi akģamlar demeyi. öğreniyoruz. Miss Kınay, How are you? I m fine.

26 Fransızca öğretmenimiz Madam Audrey,bize renkleri,sonra da sayı saymayı öğretti,ģarkılar öğrendik,çok eğlendik. Un, deux,trois, quatre et cinq! C est très facile!

27 Bonjour bonjour comment ça va? Bonjour bonjour très bien merci!

28 Gems derslerimizde bu ay sihirli plazma vardı. Vücudumuzdaki elektrikle renklenen gerçek sihirli bir küre. Acaba masallardaki gibi mi bu küre. Bak bak yanıyor. Sanki ĢimĢek çakıyor gibi.

29 5 YAġ A SINIFIMIZ MONDRĠAN VE ÇĠZGĠLER

30 5 YAġ B SINIFIMIZ MĠRO VE HOROZLAR

31 Hazırlık sınıfları bu ay çok çalıģtı. Yukarıda fotoğraflarını gördüğünüz bizler önce birbirimizi tanımaya çalıģtık,birbirimize alıģtık,sonra çalıģmaya baģladık. Neler yapabildiğimizi görün bakalım. Önce eğlenceli çalıģmalarla baģladık. traģ köpüğüyle oynama,kumda çizgi çizme,dikey ve yatay çizgiler Makas tutabilme,sınırlı alan boyama ve daha birçokları. TraĢ köpüğünü sadece babalar kullanır sanıyorduk. Öğretmenim ellerimdekiler çıkar mı?

32 Kağıt üzerinde ilk dikey çizgi çalıģması. Sınıflara sığamadık. Bahçedeki çizgilerimiz.

33 Matematik derslerinde 1 ve 2 rakamı ile ilgili çalıģmalar yaptık. Sayı eģleģtirme çalıģmaları,sayı kapma oyunu oynadık. Kısacası bu ay matematik ile oynadık. Hangi mandal hangi rakama gidecek? Hadi bulalım.

34 Rakamları yazmayı da öğreniyoruz. Önce 1-2 BeĢ katlı kuleleri dikme zamanı. En yüksek kule hangisi olacak acaba?

35 Peki bilim ve sanat proje konumuzla ilgili neler yaptık. ĠĢte o anlar Atık malzemelerle sınıflarımızın isimlerini yazdık,boyayıp birleģtirdiğimiz parçalarla ayın ünlülerini ortaya çıkardık,wright KardeĢler gibi uçak yapıp uçak yarıģları yaptık,kaybolan Monalisa tablosunu ve Piri ReiĢ haritasını aradık. Mondrian sınıfı Mondrian çizgileri mi yapıyor? Bu kağıtları böyle boyayınca ne olacak ki?

36 Wright KardeĢler uçak yarıģı bu. Kim, kaçıncı oldu? O boyadıklarımız birleģince Piri Reis olmuģ.

37 Bu ay mikroplardan kurtulma yollarını öğrendik. DiĢlerimize zarar veren bakterilerden nasıl kurtulacağımızı yumurta deneyiyle, mikropların gözle görülmediğini ve her yerde olduklarını mikrop deneyiyle öğrendik. Mikroplar yıka yıka gitmiyor. Fırçalanan ve fırçalanmayan

38 Hayvanları koruma gününde neler yaptık? Önce en sevdiğimiz hayvanları birbirimizle paylaģtık. Sonrada en sevdiğimiz hayvanların yaģadıkları yerleri hayal ettik ve resim tamamladık. Benim en sevdiğim hayvan iģte bu. Bir kedicik

39 Gems derslerimizde bu ay sıvı basıncını ölçtük. Ġlginç bir aletle farklı malzemelerle laboratuarda ilk derslerini gerçekleģtirdiler. Termometreye benziyor bu alet.

40

41 DRAMA DERSLERĠMĠZ Büyük sabırsızlıkla beklediğimiz drama dersleri aslında oyun dersleri.her hafta ne yapacağız diye bekliyoruz.

42 ĠNGĠLĠZCE DERSLERĠMĠZ Hazırlık sınıfları olarak Ġngilizce derslerinde uçuyoruz. Kız erkek,sayılar ve organlarımızı öğreniyoruz.

43 BRANġ DERSLERĠMĠZ Jimnastik salonunda danstayız. Güray Öğretmeniiim Nazife Öğretmen ile ip atlıyoruz.

44 Ainsi font font font les petites marionnettes!

45

46 FRANSIZCA DERSLERĠMĠZ On chante : il a les yeux verts,il a les yeux bleus.

47 Sonbahar geldi,yapraklar düģtü,sonbahar renkleri nelerdi : marron, orange,jaune et noir. Fransızca yönergeleri artık biliyoruz:je découpe, je colorie,je colle,je joue,

48

49 29 EKĠM CUMHURĠYET BAYRAMI 29 Ekim günü çok Ģık giyindik. Sahnede Atatürk ün hayatıyla ile ilgili bir sunum izledik ve tüm sınıflar kendi Ģiirlerini ve Ģarkılarını seslendirdi. Büyük bir çoģkuyla Atamızı andık ve bu anlamlı günü kutladık. Cumhuriyet hürriyet demek Cumhuriyet özgürce yaģamak.

50 Dört yaģlar törene hazır. Çok heyecanlıyız.

51 Atatürk yoktu DüĢman çoktu Atatürk geldi DüĢmanı yendi. Bu güzel yurdu Bizlere verdi.

52 KASIM BÜLTENİNDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ YAŞ SINIFIMIZ VE Saat dokuzu beş geçe Atam Dolmabahçe de Gözlerini kapattı Bütün dünya ağladı. Matematik Çalı malarımız

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları Eğitim Öğretim Yılı ANAOKULU BÜLTENİ

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları Eğitim Öğretim Yılı ANAOKULU BÜLTENİ Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı ANAOKULU BÜLTENİ Sayın Velimiz, Eylül ayı anaokulu bülteni ile karşınızdayız. Eylül ayı boyunca neler yaptığımızı bir de buradan takip edebilirsiniz.

Detaylı

KÜÇÜK KAS GELİŞTİRİCİ ETKİNLİKLER

KÜÇÜK KAS GELİŞTİRİCİ ETKİNLİKLER Okulumuzun en minik öğrencileri, okumaya yazmaya hazırlık çalışmalarında küçük kaslarının gelişimlerini destekleyici birçok çalışma yapıyorlar. Makarnaları ipe dizip renkli kolyeler hazırladık. Gazeteleri

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ Sevgili Annelerimiz ve Babalarımız, Dolu dolu geçen bir ayın ardından Aralık ayı bültenimizle tekrar karģınızdayız! Neler

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ

ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ OKULA UYUM OKULUM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaģlarını tanıma Okulda çalıģanları gözlemleme Sınıfını gözlemleme Sınıfını tarif etme Sınıf kurallarını

Detaylı

EKĠM AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ. BU AY ÇOK ÇALIġTIK, ÇOK YORULDUK ÇOK ġeyler ÖĞRENDĠK

EKĠM AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ. BU AY ÇOK ÇALIġTIK, ÇOK YORULDUK ÇOK ġeyler ÖĞRENDĠK EKĠM AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ BU AY ÇOK ÇALIġTIK, ÇOK YORULDUK ÇOK ġeyler ÖĞRENDĠK 4 EKĠM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ MUTFAK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ CUMHURĠYET BAYRAMI TÖRENĠMĠZ GASTRONOMĠ VELĠ ETKĠNLĠĞĠMĠZ

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ġubat AYINDA NELER ÖĞRENDĠK? Tatilde neler yaptığımızı arkadaģ ve öğretmenimizle paylaģtık. Akıllı tahtada kavram çalıģmaları, sunular ve animasyonlar izledik. Okulumuzun

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik Sonbahar

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2016-2017 EKİM AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Dünya Hayvanları Koruma Günü nde Sokak hayvanlarını besledik. Onlara mama ve su verdik. Sevdiğimiz hayvanları

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ

HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Ev nedir? Evin bölümlerini söyleme Ev adresini öğrenme Evimizde kimler

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu KASIM AYI +3 YAŞ

ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ Eğitim Öğretim Yılı. Etkinlik Havuzu KASIM AYI +3 YAŞ ÖZEL YAKACIK BALKANLAR KOLEJİ 2016 2017 Eğitim Öğretim Yılı Etkinlik Havuzu KASIM AYI +3 YAŞ AYIN TEMASI Kızılay Haftası 10 Kasım Atatürk Haftası Sonbahar Mevsimi Öğretmenler Günü Kızılay savaş, deprem,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK - ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK - ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK - ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Hayvanları nasıl korumalıyız? Hayvanların

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

MART AYI AYLIK BÜLTEN

MART AYI AYLIK BÜLTEN MART AYI AYLIK BÜLTEN ÖĞRENME TAKVİMİ SORUMLULUKLARIMIZ 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 06.03.2017 *Yeşilay haftası ile ilgili sohbet *Türkçe dil etkinliğinde Yeşilay adlı şiir öğretilir. *Kurallı oyunlar

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ. Ekim 2015 Bülten

EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ. Ekim 2015 Bülten EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ AYIN TEMASI -Ben kimim ve fiziksel özelliklerim -Ailem -Sonbahar Mevsimi -29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BEN KĠMĠM VE AĠLEM Aile resimlerimizi okula getirerek ailemizi arkadaşlarımıza

Detaylı

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR ġubat 2017 BÜLTENĠ 30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESĠ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR Büyük küçük 1 2 3 sayıları bulalım. CD den hikaye dinleyelim Sevimli dostlarımız OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; 04.12.2015 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; Bu haftaya Uzay ve Gökyüzü konumuza giriş yaparak başladık. Konularımız ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda çeşitli aktiviteler yaptık, oyunlar

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ CUMHURİYET BAYRAMI Kale nedir? Ev ve kale resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

DANS DERSİMİZ BEDEN EĞİTİMİ DERSİMİZ MÜZİK DERSİMİZ SATRANÇ DERSİMİZ RESİM DERSİMİZ

DANS DERSİMİZ BEDEN EĞİTİMİ DERSİMİZ MÜZİK DERSİMİZ SATRANÇ DERSİMİZ RESİM DERSİMİZ DANS DERSİMİZ BEDEN EĞİTİMİ DERSİMİZ MÜZİK DERSİMİZ SATRANÇ DERSİMİZ RESİM DERSİMİZ 2 RAKAMINI ÖĞRENDİK 3 yaş öğrencilerimiz 2 rakamı ile tanıştılar. Sınıfımızdaki oyuncaklardan 2 tane bulup, 2 rakamı

Detaylı

ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2013-2014 CANLILAR CANSIZLAR KÜLTÜRLER-ARKADAŞLIK HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Canlıların özellikleri nelerdir? Söyleme Cansızların özellikleri nelerdir?

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini inceledik. Hayvanlar için evler

Detaylı

2013-2014 HAZIRLIK ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2013-2014 HAZIRLIK ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2013-2014 HAZIRLIK ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI CUMHURİYET BAYRAMI Ev nedir? Ev resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

OCAK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ!

OCAK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ! OCAK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ! SANAT NEDĠR? SANATÇI KĠMDĠR? FARKLI SANAT ÇEġĠTLERĠ ERĠYEN SAATLER ĠLE TAM VE BUÇUK SAATLER YOĞURT YAPIMI ARCHĠMBOLDO ĠLE PORTRE YAPIMI FARKLI ÜLKELERĠ KEġĠF

Detaylı

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN 01.11.2017 02.11.2017 03.11.2017 06.11.2017 07.11.2017 Toprak erozyonu deneyi Parça- bütün çalışması Tohum isimli parmak oyununu Yağmurun oluşum deneyini

Detaylı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için anaokulu bölümünü kendi yaptığımız renkli balonlar ve çocuk figürleri ile süsledik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için anaokulu bölümünü kendi yaptığımız renkli balonlar ve çocuk figürleri ile süsledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı için anaokulu bölümünü kendi yaptığımız renkli balonlar ve çocuk figürleri ile süsledik. 7 sayısı ile tanışıp, sınıfımızdaki oyuncaklardan 7 tane seçtik. 7 kelebek

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR EKİM 2017 BÜLTENİ 02-06 EKİM OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Hızlı ve yavaş koşalım. Eğlenceli tavşan parmak oyunumuz. Müziğin eğlenceli ritmi Çemberin içinde zıplıyoruz.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR 5 ve 6 sayıları ile tanışıp, çizgi çalışmalarımızı yaptık. Sayılarla ilgili

Detaylı

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVĠ ANAOKULU EĞĠTĠM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMĠK TAKVĠMĠ EYLÜL KURBAN BAYRAMI

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVĠ ANAOKULU EĞĠTĠM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMĠK TAKVĠMĠ EYLÜL KURBAN BAYRAMI 12-13-14-15 EYLÜL KURBAN BAYRAMI 19 EYLÜL Bütün çocuklarımız okulda, uyum ve gözlem sürecimiz baģlıyor. 22 EYLÜL TANIġMA TOPLANTISI 23 EYLÜL Eğlence merkezine gidiyoruz 26 EYLÜL Sosyal derslerimize baģlıyor

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ UĞURBÖCEKLERİ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kışa ait bir resmi inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda

Detaylı

ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015-2016 CANLILAR CANSIZLAR KÜLTÜRLER 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Canlıların özellikleri nelerdir? Söyleme Cansızların özellikleri nelerdir? Söyleme.Canlıların

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı

Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı 2010-2011 Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır, İlkbaharın ilk ayı heyecanımızı arttırır. Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı Sınıflarımızla; Katı-Sıvı, Hava Soğuyor, Rüzgar, Havayı

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; 08.01.2016 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; Haftaya kar oynayarak başladık. Bahçemize bir kardan adam yaptık ve çook eğlendik. Tasarruf ve Geri Dönüşüm konumuz ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ 10 KASIM TÖRENİMİZ AKVARYUM GEZİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

UĞURBÖCEĞĠ GRUBU MART AYI BÜLTENĠ

UĞURBÖCEĞĠ GRUBU MART AYI BÜLTENĠ UĞURBÖCEĞĠ GRUBU MART AYI BÜLTENĠ BU AY NELER ÖĞRENDĠK? Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Çeşitli mesleklere ait resim ve objeleri inceleyerek, meslekler panosu hazırladık. Çeşitli

Detaylı

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 20.10.2014-24.10.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

ARALIK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ

ARALIK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ ARALIK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ MASAL KAHRAMANLARI GÜNÜ YERLĠ MALI HAFTASI YENĠ YIL VE ZAMAN TAYTAYLARIN KULLANIMI GEMS DERSLERĠMĠZ DRAMA DERSLERĠMĠZ ÜÇ YAġ SINIFI: PATLICANLAR u Bu ayki

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ Adını, soyadını, yaşını, cinsiyetini söyleme Apar

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ Adını, soyadını, yaşını, cinsiyetini söyleme Apar ÖZEL EFDAL ANAOKULU ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ Adını, soyadını, yaşını, cinsiyetini söyleme Apartmanın

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı