OCAK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OCAK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ!"

Transkript

1

2 OCAK AYI ÇALIġMALARIMIZLA TEKRAR KARġINIZDAYIZ! SANAT NEDĠR? SANATÇI KĠMDĠR? FARKLI SANAT ÇEġĠTLERĠ ERĠYEN SAATLER ĠLE TAM VE BUÇUK SAATLER YOĞURT YAPIMI ARCHĠMBOLDO ĠLE PORTRE YAPIMI FARKLI ÜLKELERĠ KEġĠF GEMS DERSLERĠMĠZ DRAMA DERSLERĠMĠZ

3 ÜÇ YAġ SINIFI : PATLICANLAR. u Bu ayın konusu: Dinozorlaaaaaarrrrrrr Dinozorlar nasıl hayvanlardır, ne yerler, nerede yaģarlar vb. soruların cevaplarını eğlenceli etkinliklerle öğrendik. Yırtarak, yapıģtırarak dinozorlarımızı tamamladık. Yavru dinozorlarımızın yumurtalarını yaptık. Dikey çizgilerimizle yavru dinozorlarımıza yuvalar yaptık. Minik dinozorlarımız ve biz. Çizgili dinozorlar yapıyoruz.

4 Kes yapıģtır, kes yapıģtır, kes yapıģtır.

5 OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIġMALARI Bu ay karmaģık çizgilerle tanıģtık. Çok karıģıklardı. Çizgilerin üzerine fasulyeler koyarak kendimize bir yol yaptık. Tepsilerimizdeki kumlarla ne yapıyoruz sizce? Çizgi çalıģmasııııı.

6 MATEMATĠK ÇALIġMALARIMIZ 4 rakamını öğrendik. Dörtlü grup yapmayı, dörtlü nesne ve sayı eģleģtirmeleri yapmayı öğrendik. 1,2,3,4 rakamlarından sonra ne gelecek acaba? Geometrik Ģekilleri de tanıyoruz artık.

7 ġimdi eģleģtirme zamanı

8 Bu ay renk deneyi yaptık. Ana renklerle ara renkleri oluģturduk. Sarı ve mavi bir araya gelirse yeģil oluyormuģ. KarıĢtır, karıģtır, karıģtır. Bakalım ne renk olacak?

9 FRANSIZCA DERSLERĠMĠZ Bu ay Fransızca derslerimizde Krallar Pastası ve kıģ konularını iģledik. Taçlarımızı süsledik, prens ve prensesler olduk. KıĢ kıyafetlerini öğrendik, Ģarkılar söyledik ve eğlenceli faaliyetler yaptık. Je suis une reine

10 On entoure les petits gants.

11 GEMS ETKĠNLĠĞĠMĠZ Bu ayki GEMS etkinliğimizde kimyasal tepkime ile ilgili bir deney yaptık. Ġspirtolu suya çamaģır suyu döktük ve mor renkte olan sıvı beyaza dönüģtü Laboratuarı seviyoruz. Çok değiģik aletler kullanıyoruz.

12 BRANġ DERSLERĠMĠZ VE BĠZ Dengede durmak ne zormuģ! Henry Matisse ünlü bir ressammıģ. Yırtarak resim yapıyormuģ.

13 Karne günü giyeceğimiz tiģörtleri boyamak çok zordu. Fırçalarla boyalarımızı alıp tiģörtlere sıçrattık. Rengârenk olduk. Dikkatli boyayalım bence. ġimdi kendi tiģörtlerimizi mi giyeceğiz biz?

14 DÖRT YAġ SINIFI : BEZELYELER Bu ay farklı ülkeleri ve kültürleri tanıdık. Belçika, Vietnam, Fransa da neler varmıģ keģfettik. Nasıl evlerde yaģıyorlar, nasıl giyiniyorlar ve ne yiyorlar artık biliyoruz. Bu evler bizim yaģadığımız evlere benziyor aslında.

15 Biz de Vietnamlı olduk Fransa da bir kule varmıģ, duydunuz mu?

16 Hamur saatiiiii

17 MATEMATĠK ÇALIġMALARIMIZ Bu ay matematik kitaplarımızdan birincisini bitirdik. ġekilleri artık tanıyor, rakamları ve sayıları ayırt edebiliyoruz. Basit çizgiler değil artık daha karmaģık çizgiler çizebiliyoruz. EĢleĢtirme ve sınıflandırma çalıģmalarımızla çok hızlı öğreniyoruz. Ġkinci kitaba ne zaman baģlıyoruz öğretmenim?

18 Bu ay bir aile katılımı etkinliği gerçekleģtirdik. Ailelerimizle dünya çocuklarının resimlerinin bulunduğu birer afiģ çalıģması gerçekleģtirdik. Gelen afiģleri birbirimizle paylaģtık.

19 Vitamin Adam ile çalıģmaya devam ediyoruz. Sebzeleri tadarak ve koklayarak tanımaya çalıģıyoruz. Görmeden de ne olduğunu anlayabiliyoruz. Koklayarak ve dokunarak elinizdeki sebzeyi tanıyabilir misiniz? Ah vitamin adam ahhh! Çok zorlandık bu seferki görevde.

20 BRANġ DERSLERĠMĠZ Görsel sanatlar dersimizde çizgiler çizmeyi öğrendik. Kartonlara çizdiğimiz çizgileri keserek kendi evlerimizi yaptık. Kardan adamlarımızı tamamladık. Ġngilizce derslerimizde herkes kendi RAĠNBOW unu yaptı. Rainbow renklerini öğrendik.

21 GEMS GÜNÜ Bu ay sihirli mavi isimli deneyi yaptık. Maviye dönüģen sihirli suyu büyük bir merakla izledik.

22 FRANSIZCA DERSLERĠMĠZ VE BĠZ Fransızca derslerimizde Krallar Pastası ve kıģ konusunu iģledik. Taçlarımızı süsledik, kıģ kıyafetlerini öğrendik ve çalıģma kâğıtları ile okumaya hazırlık çalıģmaları yaptık. Nous sommes les reines des petits pois!

23 Je mets mes bottes Il fait chaud! J enlève mon manteau.

24 HAZIRLIK SINIFLARI BU AY NELER YAPTI? Bu ayın müthiģ konusu; sanat ve sanatçılardı. Hep beraber küçük sanatçılar olarak çok eğlenceli çalıģmalar yaptık. Ressamların dünyasına yaptığımız bu yolculukta çok kiģiyle tanıģtık. Ebru, karikatür, heykel, resim, müzik, tiyatro gibi farklı sanat dallarıyla tanıģtık. Van Gogh, Picasso, Mondrian, Dali, Kandinsky,Osman Hamdi gibi farklı resim tarzları olan ressamlarla çalıģtık. Dev puzzle çalıģmamız, Kaplumbağa Terbiyecilerimiz, Eriyen Saatlerimiz, Mondrian Çizgilerimizle bu ayı tamamladık. Ġstediğimiz renklerde boyadığımız kâğıtlarla puzzle yaptık. Salvador Dali bıyıklarımız.

25 Picasso yu oluģturan harfleri bulduk.

26 Mondrian çizgileri ile kolaj çalıģması. Picasso yapbozu.

27 Bir Kaplumbağa Terbiyecisi neler yapar? Pastel boya ile resim tamamlama..

28 Salvador Dali yapbozunu tamamladık. Bu kaplumbağalar niye bu evde yaģıyor ki?

29 Kandinsky daireleri.

30 TĠġÖRT BOYAMA ANLARIMIZ Küçük birer ressam gibi, birer desinatör gibi kendi tiģörtlerimizi tasarladık. Renkli boyalarla boyadık, karne günü giydiğimiz renkli tiģörtlerimizi büyük bir zevkle tamamladık. Karne günü hazırlıklarımız.

31 Çok yorulduukk Artık devam edeliiiiimmm.

32 OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIġMALARI Bu ayki en önemli etkinliğimiz isim yazma çalıģmalarımızdı. Artık kendi ismimizi doğru yazabiliyoruz. Çizgilerimizin yönü daha doğru, daha dikkatliyiz. Seçtiğimiz ressamların renkleriyle kendi isimlerimizi yazdık. Ġsmimizin içindeki sesli harfleri bulduk. Sesli harf çalıģmalarımıza devam ettik. Erem in yoklama kartları ile imtihanı. Ġki çizgi arasına sıkıģmıģ harfler.

33 Alper sesli harf avında Mondrian renkleri ile kendi harflerimizi boyadık.

34 Van Gogh renkleri ile isim boyama çalıģmaları...

35 MATEMATĠK ÇALIġMALARIMIZ arası sayıları yazmaya ve tanımaya devam ediyoruz. Rakamlar bir araya gelip sayıları oluģturuyormuģ, artık biliyoruz. Salvador Dali nin Eriyen Saatleri ile tam ve buçuk saatleri öğrenmeye devam ediyoruz. 1 rakamının yanına 1 rakamı gelirse ne olur? 11 oluuurrr! Eriyen Saat yapımı.

36 Kendi rakamlarımızı ve sayılarımızı yazdık, kendi saatimizi yaptık.

37 Gülümseyin balkabakları.

38 BU AY GEMS DERSLERĠMĠZ Bu ay GEMS dersimizde sihirli mavi deneyini gerçekleģtirdik. Mavi su nasıl oldu böyle? Bu suya ne ekledik ki bu renk oldu?

39 Bekle, bekle, bekle,bekleeee

40 Sihirli su deneyi bu!

41 DRAMA DERSLERĠMĠZZZZ Bir dönem boyunca çok eğlenceli anlar yaģadığımız drama derslerimize ikinci dönem de devam edeceğiz. Öğretmenimizin birbirinden yaratıcı oyunlarıyla Ģekillenen derslerimiz hem öğretici, hem de çok keyifli. Ebe ebe nerede? Kapat gözlerini beni sobele.

42 ĠNGĠLĠZCE DERSLERĠMĠZ Bu ay Ġngilizce derslerinde müzik aletlerini öğrendik. Yaptığımız eğlenceli müzik aletleriyle çok eğlendik. IT S TOO NOISY! EVERBODY IS PLAYING A MUSICAL INSTRUMENT.

43 NEġE VE KARĠKATÜR MÜZESĠ NDE NELER YAPTIK? Farklı sanat dallarını tanıdığımız bu ay bir de karikatür ile tanıģtık. Karikatür nasıl çizilir, karikatürist kimdir vb soruların cevaplarını bulduğumuz bu ay bir de Karikatür Müzesi ne yaptığımız gezi ile müzede hem çizdik, hem oyunlar oynadık hem de filmler izledik. NeĢe Müzesi nde neģeli dakikalar

44 Müzede drama çalıģması.

45 GASTRONOMĠ ÇALIġMALARIMIZ Bu ayki mutfak etkinliğimiz yoğurt yapımı idi. Evlerimizden getirdiğimiz kavanozlara kendi yoğurtlarımızı yaptık. Sıcak fırınlarda beklettiğimiz yoğurtlarımızı anne ve babalarımıza götürdük. Diğer bir çalıģmamız da ünlü ressam Archimboldo nun sanbahar tablosu idi. Evlerimizden getirdiğimiz meyve ve sebzelerle portre çalıģmalarımızı yaptık. Ardından sonbahar tablomuzun yapbozunu tamamladık. Yoğurt mayalarımızı da koyup karıģtırdık.

46 Fırına yerleģtirme zamanı.

47 Meyve ve sebze portrelerimiz. Altı parçalık yapbozumuz.

48 Maydanozdan saç, muzdan ağız, salatalıktan burun olursa

49 FRANSIZCA DERSLERĠMĠZ Fransızca matematik dersinde zarlarla oynuyoruz! Je lance le dé

50 Notre livret des métiers. Gastronomi ve eğlence! Ġkindi kahvaltımızı kendimiz hazırladık ve afiyetle yedik.

51 Mesleklerin taklidini yaparken Voici nos animaux!

52 GALETTE GALETTE GALETTE J aime la galette, savez-vous comment?

53 Kutlamaya çok iyi hazırlandık, kral taçlarımız çok Ģık oldu!

54 TATĠLDEN SONRA GÖRÜġÜRÜZ.

Anasınıfları, nisan ayı bülteni ile yeniden MERHABA! Anasınıfımızdaki yolculuk başlıyor. Bu ayki temalarımız: - Gökyüzü. - Tohum

Anasınıfları, nisan ayı bülteni ile yeniden MERHABA! Anasınıfımızdaki yolculuk başlıyor. Bu ayki temalarımız: - Gökyüzü. - Tohum Anasınıfları, nisan ayı bülteni ile yeniden MERHABA! Anasınıfımızdaki yolculuk başlıyor. Bu ayki temalarımız: - Gökyüzü - Tohum - Hava, Toprak, Su, Güneş - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -

Detaylı

GÜNLÜK EĞĠTĠM AKIġI 01/12/2014 PAZARTESĠ

GÜNLÜK EĞĠTĠM AKIġI 01/12/2014 PAZARTESĠ 01/12/2014 PAZARTESĠ Çocuklar yere yarım daire biçiminde oturtular. Öğretmen, çocuklara gece ve gündüz zamanlarında çekilmiģ fotoğrafları gösterildi. Çocuklar fotoğrafları incelediler. Öğretmen eline gündüz

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

6 YAS GRUBU ANASINIFI KAVRAMLAR. Mekânda konum ile ilgili kavramları ( arasında, yanında, altında üstünde, önünde arkasında) öğrenmeye devam ediyoruz.

6 YAS GRUBU ANASINIFI KAVRAMLAR. Mekânda konum ile ilgili kavramları ( arasında, yanında, altında üstünde, önünde arkasında) öğrenmeye devam ediyoruz. ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAS GRUBU ANASINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1-29 ŞUBAT TEMA ÇALIŞMALARIMIZ Bu ay ki temamız Meslekler di. Anne ve babalarımızın mesleklerini öğrendik. Anne ve babamızın işi olmasaydı

Detaylı

MEB OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI ŞUBAT AYI AYLIK EĞİTİM PLANI OKUL ADI: TARİH: ŞUBAT YAŞ GRUBU: ÖĞRETMEN ADI: AYLAR

MEB OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI ŞUBAT AYI AYLIK EĞİTİM PLANI OKUL ADI: TARİH: ŞUBAT YAŞ GRUBU: ÖĞRETMEN ADI: AYLAR MEB OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI ŞUBAT AYI AYLIK EĞİTİM PLANI OKUL ADI: TARİH: ŞUBAT YAŞ GRUBU: ÖĞRETMEN ADI: AYLAR ŞUBAT KAZANIMLAR VE GÖSTERGELERİ BİLİŞSEL GELİŞİM Kazanım 3. Algıladıklarını hatırlar.

Detaylı

-BİLDİĞİM OYUNLAR - GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE OYUNLAR -FARKLI KÜLTÜRLERE AİT OYUNLAR -SONBAHAR -AÇ TIRTIL HİKÂYE KİTABI ETKİNLİĞİ

-BİLDİĞİM OYUNLAR - GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE OYUNLAR -FARKLI KÜLTÜRLERE AİT OYUNLAR -SONBAHAR -AÇ TIRTIL HİKÂYE KİTABI ETKİNLİĞİ -BİLDİĞİM OYUNLAR - GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE OYUNLAR -FARKLI KÜLTÜRLERE AİT OYUNLAR -SONBAHAR -AÇ TIRTIL HİKÂYE KİTABI ETKİNLİĞİ EKİM ayı bülteni ile merhaba; Oyun temamıza, benim bildiğim oyunlar konulu beyin

Detaylı

Hazırlayanlardan. Sevgili Öğrenciler, BAŞARILAR,

Hazırlayanlardan. Sevgili Öğrenciler, BAŞARILAR, Sevgili Öğrenciler, Bu yıl okula başladınız. Tüm öğretmenlerinizin, anne, babanızın ve bizim bir dileğimiz var: Kısa sürede okumayı ve yazmayı öğrenmeniz, okuduğunu anlayan, düşünen, düşündüğünü doğru

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında çocuklarımızla birlikte hazırlayacağımız tüm etkinliklerimizi aylık bültenimizden takip edebilirsiniz. Bültenimizde sınıf içerisinde uyguladığımız tüm

Detaylı

ÖZEL TUNÇSİPER OKULLARI

ÖZEL TUNÇSİPER OKULLARI ÖZEL TUNÇSİPER OKULLARI İçindekiler Ortak Alan 1-11 A 12-47 naokulu Ortak Alan 48-53 54-89 İlköğretim Ortak Alan 90-95 96-131 Lise Ortak Alan 132-133 Temmuz 2012 / Sayı 6 Yılda bir kez yayımlanır. İmtiyaz

Detaylı

Okul öncesinden 6 ncı Sınıfa kadar

Okul öncesinden 6 ncı Sınıfa kadar Katolik Okulları Anababaları Konseyi Telefon (02) 9390 5339 Faks (02) 9390 5299 danielle.cronin@ccsp.catholic.edu.au NSW Okul Aile Birlikleri Federasyonu Telefon (02) 9080 2366 Faks (02) 9080 2364 mail@pandc.org.au

Detaylı

ÖZEL ÇOCUK DURAĞI ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENĠ

ÖZEL ÇOCUK DURAĞI ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENĠ ÖZEL ÇOCUK DURAĞI ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENĠ KIRMIZI GRUP SAYI: III 1 BU AY NELER ÖĞRENĠLDĠ? AYIN KONULARI GÖKYÜZÜ KIġ MEVSĠMĠ KAVRAMLAR KARE NESNE-RAKAM EġLEġTĠRME SICAK-SOĞUK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR

Detaylı

Leman ÇETİN den ilk söz

Leman ÇETİN den ilk söz Özel Ütopya İlkokulu ve Ortaokulu Aylık Bülten EYLÜL-2014 Sayı:1 Bu sayıda, - Şimdi okullu olduk... - Okulumuzu tanıyalım... - Okul temsilcisi seçimleri - Artık bir müzik grubumuz var - Onur Behramoğlu

Detaylı

geliştirmemize yardımcı olur.

geliştirmemize yardımcı olur. 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İFADE ÇEŞİTLERİ 1. DESTEKLEYİCİ VE AÇIKLAYICI İFADELER. Dengeli beslenmek yani her çeşit yiyecekten yeterince yemek sağlığımız için önemlidir.

İFADE ÇEŞİTLERİ 1. DESTEKLEYİCİ VE AÇIKLAYICI İFADELER. Dengeli beslenmek yani her çeşit yiyecekten yeterince yemek sağlığımız için önemlidir. İFADE ÇEŞİTLERİ 1. DESTEKLEYİCİ VE AÇLAYICI İFADELER Dengeli beslenmek yani her çeşit yiyecekten yeterince yemek sağlığımız için önemlidir. Ben hiç yemek ayırt etmem. Açıkçası her yemeği severek yerim.

Detaylı

3.sayımız bu senelik son sayımız. Hep birlikte EYLÜL de görüşmek üzere. ĐYĐ TATĐLLEEEEER!!!

3.sayımız bu senelik son sayımız. Hep birlikte EYLÜL de görüşmek üzere. ĐYĐ TATĐLLEEEEER!!! ARKADAŞLAAAAAAAR! Tatil başlıyooor! Biz biliyoruz ki siz bu sene çok çalıştınız, karneleriniz çok iyi, o yüzden de çok güzel bir tatili hakettiniz. Biz de çok çalıştık ve biz de tatili hakettik. Sizin

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı

önce, önce, sonra, daha sonra, sonunda, en sonunda ifadelerinden uygun olanlarını kullanmalıyız.

önce, önce, sonra, daha sonra, sonunda, en sonunda ifadelerinden uygun olanlarını kullanmalıyız. OLAYLARIN OLUŞ SIRASI Bir olayı karışık anlattığımızda doğru anlaşılmayabilir. Bu yüzden anlattıklarımızda belli bir sıralama olmalıdır. Olayları oluş sırasına göre anlatırken ilk önce, önce, sonra, daha

Detaylı

Bilge Çocuk. Kardan adama elveda dememek için; küresel ısınmaya dur de! Küçükçekmece Belediyesi nin çocuklara armağanıdır. Yıl: 2 Sayı: 6 / 2012

Bilge Çocuk. Kardan adama elveda dememek için; küresel ısınmaya dur de! Küçükçekmece Belediyesi nin çocuklara armağanıdır. Yıl: 2 Sayı: 6 / 2012 Bilge Çocuk Yıl: 2 Sayı: 6 / 2012 Kardan adama elveda dememek için; küresel ısınmaya dur de! Küçükçekmece Belediyesi nin çocuklara armağanıdır. Sevgili Çocuklar, Okumayı ve yeni bilgiler öğrenmeyi ne

Detaylı

İSTEK TARABYA BÜLTENİ

İSTEK TARABYA BÜLTENİ IB Dünya Okulu İSTEK TARABYA BÜLTENİ 2013/2014 Ocak İSTEK ÖZEL KEMAL ATATÜRK OKULLARI OCAK 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESI PAZAR 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Aslan

Detaylı

Şimdi Okullu Olduk İlkokul 1. Sınıf

Şimdi Okullu Olduk İlkokul 1. Sınıf Yrd. Doç. Dr. Özgül Polat Şimdi Okullu Olduk İlkokul 1. Sınıf 11 Adım ve Soyadım Eşleştirme yapalım. A Cümlelerin ilk harflerinin her zaman büyük olması gerektiğini biliyor muydunuz? e T t E l e E L L

Detaylı

BÜLTEN: Velilerimizi bilgilendirmeye ve okula yapılacak faaliyetlere destek vermek amacıyla hazırlanmıģtır

BÜLTEN: Velilerimizi bilgilendirmeye ve okula yapılacak faaliyetlere destek vermek amacıyla hazırlanmıģtır BÜLTEN: Velilerimizi bilgilendirmeye ve okula yapılacak faaliyetlere destek vermek amacıyla hazırlanmıģtır 1 TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ BİLMECELER Kolu var ayağı yok, Karnı yarık, canı yok. (Palto) ÇarĢıdan

Detaylı

Bilge Çocuk. Denizler, yaşamayı bizim kadar hak ediyor. Küçükçekmece Belediyesi nin çocuklara armağanıdır. Yıl: 2 Sayı: 5 / 2012

Bilge Çocuk. Denizler, yaşamayı bizim kadar hak ediyor. Küçükçekmece Belediyesi nin çocuklara armağanıdır. Yıl: 2 Sayı: 5 / 2012 Bilge Çocuk Yıl: 2 Sayı: 5 / 2012 Denizler, yaşamayı bizim kadar hak ediyor Küçükçekmece Belediyesi nin çocuklara armağanıdır. Sanatsız kalmayın! Bilgi Evleri Sanat Kursları Kayıtları Devam Ediyor. n Gitar

Detaylı

ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL )

ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL ) ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL ) GEZ GÖR ÖĞREN PROJESİ 1 ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL ) Bu çalışma Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

Ön Araştırma - Sahada Yapılan Ön Araştırma SAHADA YAPILAN ÖN ARAŞTIRMA:

Ön Araştırma - Sahada Yapılan Ön Araştırma SAHADA YAPILAN ÖN ARAŞTIRMA: SAHADA YAPILAN ÖN ARAŞTIRMA: Ön Araştırma - Sahada Yapılan Ön Araştırma Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersimiz kapsamında yapacağımız alan araştımasının ilk adımını gerçekleştirmek üzere belirlenmiş olan

Detaylı

Kısacası oyun çocukların hayatı öğrendikleri ve her gün yeni bir deneyim yaşadıkları, özgür alanlarıdır.

Kısacası oyun çocukların hayatı öğrendikleri ve her gün yeni bir deneyim yaşadıkları, özgür alanlarıdır. Oyun, çocuğun kendi dünyasını yansıtabildiği, eğlenceli bir aktivitedir. Çocukların kendisini ifade etme becerileri kazanması, özgüveninin gelişmesi, kendisini tanıması, kendini gerçekleştirmesi ve özyeterlilik

Detaylı

M E R Y E M UZERLİ ÜNLÜ OLMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL

M E R Y E M UZERLİ ÜNLÜ OLMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL ELLEKAPAKRÖPORTAJ M E R Y E M UZERLİ ÜNLÜ OLMAK BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL Türkiye, Meryem Üzerli yi Muhteşem Yüzyıl daki rolüyle tanıdı. Ama kocaman gülümsemesiyle ve pozitif enerjisiyle sevdi. Ülkeyi ani

Detaylı

Şimdi okullu olduk. Çocuk - Eğitim - Özsaygı

Şimdi okullu olduk. Çocuk - Eğitim - Özsaygı 06 2+2 kaç eder sence? Şimdi okullu olduk 03 Tığcılar Mahallesi Yeni Cami Arkası 1217. Sokak No:5 Sakarya 0 530 661 71 17 www.ozelgokkusagicocukevi.com 0-6 yaş çocuklarının uygun uyarıcılarla desteklenmesi,

Detaylı

2014 / 2015 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları

2014 / 2015 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları 2014 / 2015 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları Psikolojik Sorunlarla Baş Eden Kişilere Destek Olma Rehberi 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladık TED Bursa Koleji nde IB Diploma Sevinci Fransa ve İsviçre de Eğlence

Detaylı