T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye Üye Üye Üye"

Transkript

1 Sayı :235 Tarih: Salı T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI 3-Prof. Dr. Dursun Ali ŞAHİN 4-Doç. Dr. Yıldıray KALKAN 5-Doç. Dr. Ömer ŞATIROĞLU 6-Yrd. Doç. Dr. Ahmet ŞEN 7-İbrahim AVCI,Fakülte Sekreteri TOPLANTIDA BULUNMAYANLAR: 1-Prof. Dr. Yunus SARAL Dekan Raportör ( Katılmadı) GÜNDEM: 1-Bilgilendirme. 2-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.ÇiçekHOCAOĞLU nun tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 3-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Ankara Üniversitesi TıpFakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.EnginDURSUN un tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 4-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.ÜnalŞAHİN in tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 5-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.Zihni Açar YAZICI nın tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi.

2 6-Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr.VanerKÖKSAL ın10-13mart 2016 Tarihleri arasında Eskişehir dedüzenlenecek olan 7.Dönem 1.Pediatrik Nöroşirürji Eğitim Kursuna katılmak için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 7-Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr.VanerKÖKSAL ın08-12 Nisan 2016 Tarihleri arasında Antalya dadüzenlenecek olan Türk Nöroşirürji Derneği 30.Bilimsel Kongresi ne katılmak için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 8-Fakültemiz numaralı Dönem VI Öğrencisi Cevher Burcu SALMAN ın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde yapmış olduğu Dahiliye stajı intibakı ile ilgili hususun görüşülmesi. 9-Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Uzmanlık öğrencisi Dr.ErcanZENGİN in tez konusunun ve tez danışmanının belirlenmesi ile ilgili hususun görüşülmesi. 10-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd.Doç.SalihaEKŞİ nin17-19 Mart 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası nda düzenlenecek olan 4.İlaç Etkin Maddesi Tasarımı kongresine Sulu Propolis Ekstrelerinin Antitumoral Etkilerinin Belirlenmesi konulu bir adet poster sunumu ile katılması için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi /2016 Eğitim Öğretim döneminde uygulanmak üzere Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalı nın Uzmanlık Eğitim Programındaki ders değişiklikleri ile ilgili hususun görüşülmesi 12-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Uzman.NebahatEJDER in17-19 Mart 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası nda düzenlenecek olan 4.İlaç Etkin Maddesi Tasarımı kongresine Hidroksamit Asit Türevlerinin ve Komplekslerinin Kanser ve Normal Hücreler Üzerindeki Antiproliferatif Etkileri konulu bir adet poster sunumu ile katılması için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili hususun görüşülmesi.

3 Toplantı Dekan Prof. Dr. Ekrem ALGÜN ün Başkanlığında Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda saat de başladı. Gündeme geçildi ve aşağıdaki kararlar alındı. KARAR: 1-Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ekrem ALGÜN,YönetimKurulugündemi hakkında bilgi verdi. 2-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.ÇiçekHOCAOĞLU nun tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus Üniversitelerarası Kurul Başkanlığının tarih ve Sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.ÇiçekHOCAOĞLU nun tarihlerindegidiş-dönüş uçakla yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve olurları için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. 3-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Ankara Üniversitesi TıpFakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.EnginDURSUN un tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus Üniversitelerarası Kurul Başkanlığının tarih ve Sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Ankara Üniversitesi TıpFakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kulak-Burun -Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.EnginDURSUN un tarihlerinde gidiş-dönüş uçakla yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve olurları için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. 4-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihindeeskişehir Osmangazi ÜniversitesiTıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.Ünal ŞAHİN in tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus Üniversitelerarası Kurul Başkanlığının tarih ve Sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.ÜnalŞAHİN in tarihlerindegidiş-dönüş uçakla

4 yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve olurları için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. 5-Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihindeyeditepe ÜniversitesiTıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.Zihni Açar YAZICI nın tarihlerinde gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus Üniversitelerarası Kurul Başkanlığının tarih ve Sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından tarihinde Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi nde düzenlenecek olan doçentlik sınavına AsılJüri üyesi olarak katılacak olan Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim si Prof. Dr.Zihni Açar YAZICI nın tarihlerindegidiş-dönüş uçakla yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve olurları için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. 6-Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr.VanerKÖKSAL ın09-14 Mart 2016 Tarihleri arasında Eskişehir dedüzenlenecek olan 7.Dönem 1.Pediatrik Nöroşirürji Eğitim Kursuna katılmak için gidiş-dönüş uçak yollukluve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus tarih ve 493 sayılı Dilekçe ve ekleri incelendi. Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr.VanerKÖKSAL ın09-14 Mart 2016 Tarihleri arasında Eskişehir dedüzenlenecek olan 7.Dönem 1.Pediatrik Nöroşirürji Eğitim Kursuna Şantlarda Mekanik Komplikasyonlar,Gergin Omurilik Sendromu- Fizyopatoloji ve Klinik ve Lipomyelomeningosel-Konzervatifvs.Agresif Yaklaşımlar adlı 3(üç) ayrı sunum ile katılmak için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve olurları için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi. 7-Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr.VanerKÖKSAL ın07-13 Nisan 2016 Tarihleri arasında Antalya dadüzenlenecek olan TürkNöroşirürji Derneği 30.Bilimsel Kongresi ne katılmak için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus tarih ve 492 sayılı Dilekçe ve ekleri incelendi. Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim si Yrd.Doç.Dr.VanerKÖKSAL ın07-13 Nisan 2016 Tarihleri arasında Antalya dadüzenlenecek olan TürkNöroşirürji Derneği 30.Bilimsel Kongresi ne İmmunoterapi ve Merkezi Sinir Sistemi Tümörleri: Hedefe Yönelik Tedavi, SemptomatikSilvianAraknoid Kistlere Yaklaşım vetedavi Yönetimi adlı 2(iki) ayrı başlıklı panele konuşmacı olarak katılmak için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve olurları için Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

5 8-Fakültemiz numaralı Dönem VI Öğrencisi Cevher Burcu SALMAN ın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde yapmış olduğu staj intibakı ile ilgili husus Fakültemiz numaralı Dönem VI Öğrencisi Cevher Burcu SALMAN ın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde yapmış olduğu staj intibakının aşağıdaki tabloda belirtildiği gibi olmasına oybirliği ile karar verildi. Staj İntibak Tablosu: Cevher Burcu SALMAN İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Staj Adı: Ders Kodu: Aldığı Puan: Staj Adı: Ders Kodu: Puan: Puan (Harf Notu) İç Hastalıkları 100 İç Hastalıkları Tıp G 9-Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Uzmanlık öğrencisi Dr.ErcanZENGİN in tez konusunun ve tez danışmanının belirlenmesi ile ilgili husus Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Uzmanlık öğrencisi Dr.ErcanZENGİN in tez konusunun ve tez danışmanının aşağıda belirtildiği gibi olmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Tez Danışmanı: Doç.Dr.Ahmet PERGEL Tez Konusu:Tiroid Hastalıkları Yönünden Endemik olan Bölgemizde Tiroidektomi Uygulanan Hastaların Retrospektif Değerlendirilmesi. 10-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd.Doç.SalihaEKŞİ nin17-19 Mart 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası nda düzenlenecek olan 4.İlaç Etkin Maddesi Tasarımı kongresine SuluPropolis Ekstrelerinin Antitumoral Etkilerinin Belirlenmesi konulu bir adet poster sunumu ile katılması için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd.Doç.SalihaEKŞİ nin17-19 Mart 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası nda düzenlenecek olan 4.İlaç Etkin Maddesi Tasarımı kongresine SuluPropolis Ekstrelerinin Antitumoral Etkilerinin Belirlenmesi konulu bir adet poster sunumu ile katılması için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi /2016 Eğitim Öğretim döneminde uygulanmak üzere Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalı nın Uzmanlık Eğitim Programındaki ders değişiklikleri ile ilgili husus 2015/2016 Eğitim Öğretim döneminde uygulanmak üzere Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalı nın Uzmanlık Eğitim Programındaki ders değişikliklerinin aşağıda belirtildiği gibi olmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 12-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Uzman.NebahatEJDER in17-19 Mart 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası nda düzenlenecek olan 4.İlaç Etkin Maddesi Tasarımı kongresine Hidroksamit Asit

6 Türevlerinin ve Komplekslerinin Kanser ve Normal Hücreler Üzerindeki Antiproliferatif Etkileri konulu bir adet poster sunumu ile katılması için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesi ile ilgili husus Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd.Doç.NebahatEJDER in17-19 Mart 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası nda düzenlenecek olan 4.İlaç Etkin Maddesi Tasarımı kongresine Hidroksamit Asit Türevlerinin ve Komplekslerinin Kanser ve Normal Hücreler Üzerindeki Antiproliferatif Etkileri konulu bir adet poster sunumu ile katılması için gidiş-dönüş uçak yolluklu ve gündelikli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 182 Toplantı Tarihi: 03.03.2015 Salı Toplantı Saati: 11.45 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 163 Toplantı Tarihi: 14.10.2014 Salı Toplantı Saati: 11.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:144 Toplantı Tarihi: 27.05.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 181 Toplantı Tarihi: 24.02.2015 Salı Toplantı Saati: 12.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2012/75 Toplantı Tarihi: 09.05.2012 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye. Üye ( İzinli)

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye. Üye ( İzinli) T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı :201 Tarih:14.07.2015 Salı TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Zihni Açar YAZICI

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:149 Toplantı Tarihi: 01.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 215 Tarih : 17.04.2014 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı :207 Tarih:01.09.2015 Salı TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Doç. Dr. Yıldıray KALKAN Dekan V. 2-Prof. Dr. Zihni

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme.

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme. T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 246 Tarih : 03.09.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK (Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP (Üye)

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı : 62 Toplantı Tarihi : 20.06.2016 Toplantı Saati : 10.00 Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 10.02.2015 TOPLANTI NO : 41 KARAR NO : 2015/41 TOPLANTIDA BULUNANLAR : 1.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ: 26.05.2016 TOPLANTI NO : 25 KARAR NO : 2016/25 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayı: 64 Toplantı Tarih: 13.10.2014 Toplantı Saati: 14.00 Toplantı Yeri: Toplantı Salonu Toplantıda

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:157 Toplantı Tarihi: 03.09.2014 Çarşamba Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 26.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI NO:82 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan (V.) Prof.Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ başkanlığında

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 32 Tarih :08.11.2012 Toplantıda Bulunanlar: 1. Doç. Dr. Şengül ALPAY KARAOĞLU, Müdür. 2. Yrd. Doç.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ZİRAAT ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı : 44 Toplantı Tarihi : 24.08.2015 Toplantı Saati : 14.00 Toplantı

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Oturum Sayısı:45 Karar Tarihi:

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Oturum Sayısı:45 Karar Tarihi: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Oturum Sayısı:45 Karar Tarihi: 03.10.2017 1)Üniversitelerarası Kurulca 09.10.2017 tarihinde ve 10.10.2017 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Oturum Sayısı:15 KARARLAR: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi:28.03.2017 1)Fakültemiz 11304011076 numaralı öğrencisi Yasemin Bilgesu ACAR ın 2016-2017 eğitimöğretim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:150 Toplantı Tarihi: 08.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 18.09.2015 TOPLANTI NO : 60 KARAR NO : 2015/ 60 TOPLANTIDA BULUNANLAR : Doç.Dr.Hüseyin

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 15.07.2016 24 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr. Hikmet ORHAN 3- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Bulem

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 19/04/ /23

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 19/04/ /23 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/04/2012 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte

İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte İÇİNDEKİLER Sayfa Atatürk ün Gençliğe Hitabesi... 1 Hekimlik Andı... 2 Önsöz... 3 Misyonumuz Vizyonumuz... 4 Bugüne Kadar Görev Alan Fakülte Dekanları... 5 İdari ve Akademik Kurullar... 5 Fakülte Kurulu...

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 18.04.2013 16 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Efkan

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye Üye. Üye

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. Üye. Üye Üye. Üye T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı :242 Tarih: 03.05.2016 Salı TOPLANTIDA BULUNANLAR: 1-Prof. Dr. Ekrem ALGÜN 2-Prof. Dr. Dursun Ali ŞAHİN

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Selçuk KESER Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Oturum Sayısı:14 KARARLAR: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi:21.03.2017 1)Fakültemiz 4. sınıf öğrencisi 1120401079 numaralı Ayşenur KUTLUGÜN ün III. Staj Kurulu

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 166 Tarih : 09.10.2014 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Şevket TOPAL, Müdür 2. Yrd.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1 TOPLANTI TARİHİ : 24.04.2015 TOPLANTI NO : 19 KARAR NO : 2015/19 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTIDA BULUNANLAR : Prof. Dr.

Detaylı

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ (Üye) Doç. Dr. Nilay COŞGUN (Üye)

Detaylı

S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 11.06.2013 310 12 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr.S.Süha TÜRKASLAN

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 21.03.2013 13 10 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Prof. Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 4- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ARDEŞEN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 68 TOPLANTI TARİHİ : 25.03.2014 TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTIYA KATILANLAR GÖREVİ

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.02.2018 Salı günü saat 15.30 da Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Program Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2015-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Sağlık Bakanlığı Eğitim ve

Detaylı

S.D.Ü. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 1-Bir önceki toplantı tutanaklarının imzalanması, Bir önceki toplantı tutanakları imzalandı. 2-Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölüm başkanlığının 29.03.2012 tarih ve 62 sayılı Yrd. Doç. Dr. Ömer ÇELİK

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.11.2015 34 18

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.11.2015 34 18 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.11.2015 34 18 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Programlar ve Ek Kontenjanları* Programın Kodu Eğitim Süresi Puan Türü Genel Ek Kontenjan Yabancı Uyruklu Ek Kontenjanı 2014-TUS Ek Tercih Program Adı Özel Koşullar ve Açıklamalar* (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) Üniversitelerdeki Tıpta

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 13 Nisan 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Doç. Dr. K. Varım NUMANOĞLU (Dekan V.) Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan)-(Görevli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN () Prof. Dr. Rafet

Detaylı

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 85 Tarih : 18.03.2015 Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel Sanatlar,

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 04.06.2015 19 10

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 04.06.2015 19 10 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 04.06.2015 19 10 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN Prof. Dr. Rafet KOCA Doç. Dr. Ahmet DURSUN Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan)

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan Vekili) Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR -(İzinli)

Detaylı

S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03/04/

S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03/04/ S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03/04/2012 274 9 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr.A.Diljin KEÇECİ

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 30 Mart 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 07/09/2017 Perşembe günü saat 11.30 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. Gündem maddeleri onaylandı. 2017-104 2017-105 Fakültemiz öğretim üyesi ve Proje Yürütücüsü

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 412 TOPLANTI TARİHİ : 31.10.2016 T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEK YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI YERİ : Müdür Odası TOPLANTI

Detaylı

KÜTAHYA SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KÜTAHYA SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN KÜTAHYA SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 12.06.2018 tarih

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVĠT ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan) Doç. Dr. Ali Uğur EMRE ()-(Ġzinli) Prof. Dr. Rafet KOCA () Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami ()-( Ġzinli) SALĠHOĞLU Prof. Dr. ġükrü

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 20.02.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU TOPLANTIYA KATILMAYANLAR (Dekan

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.11.2016 37 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

DEVAMI 2 NCİ SAYFADADIR

DEVAMI 2 NCİ SAYFADADIR S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 05.03.2015 07 15 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:152 Toplantı Tarihi: 22.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör

(İmza) Prof. Dr. Ömer CAMCI Başkan, Dekan V. Üye (İmza) Üye Feray SÜNER Fakülte Sekreteri Raportör Fakülte Yönetim Kurulumuz 14/04/2015 tarihinde saat 15:30 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Arkeoloji Bölüm Başkanlığının 09/04/2015 tarih

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 04/08/2015 tarihinde saat 10:00 de Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 04/08/2015 tarihinde saat 10:00 de Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 04/08/2015 tarihinde saat 10:00 de Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Kimya Bölüm Başkanlığının 31/07/2015 tarih ve

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Afyon Kocatepe Üniversitesi 100411058 Çocuk Cerrahisi 5 K 1 - - Ahi Evran Üniversitesi 100611038 Acil Tıp 4 K 1 - - 100611047 Genel Cerrahi

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.09.2008 2008/12 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan) TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.05.2017 615 10 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 131 Tarih : 26.09.2013 Toplantıda Bulunanlar : 1. Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ, Müdür 2.

Detaylı

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12 TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 30.03.2016 209 01/12 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (YABANCI UYRUKLU)

2014-TUS SONBAHAR DÖNEMİ GENEL YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (YABANCI UYRUKLU) VE LAR ( ) 100211042 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI K 1 0 1 --- --- 100211139 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İÇ HASTALIKLARI K 1 0 1 --- --- 100311014 ADNAN MENDERES

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları

Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Üniversitelerdeki Tıpta Uzmanlık Eğitim Dalları ve Kontenjanları Acıbadem Üniversitesi 200111024 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 4 K 1 - - 4, 5 200111121 Halk Sağlığı 4 K 1 - - 4, 5 Adıyaman Üniversitesi

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı)

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) KONU : 06.02.2013 Tarih ve 7/1 Say.Y.K.K. REKTÖRLÜĞÜNE (Personel Daire Başkanlığı) Fakültemiz Yönetim Kurulu nun 06.02.2013 tarih ve 7/1 sayılı kararı aşağıda sunulmuştur. Gereğini müsaadelerinize arz

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Y Ö N E T İ M K U R U L U K A R A R I Toplantı Sayısı: 4 Karar Sayısı: 24 Toplantı Tarihi: 03.03.2015 Yüksek lisans tezini tamamlayarak, 03.03.2015 tarihli dilekçesi ile Enstitüye sunan Medikal Fizik Anabilim Dalı Sağlık Fiziği yüksek lisans

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:141 Toplantı Tarihi: 29.04.2014 Salı Toplantı Saati: 12.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı