ORDU TİCARET BORSASI 2013 YILI İŞLLEM HACMİ ANALİZİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ORDU TİCARET BORSASI 2013 YILI İŞLLEM HACMİ ANALİZİ"

Transkript

1 ORDU TİCARET BORSASI 213 YILI İŞLLEM HACMİ ANALİZİ 213 Yılında muamele tescili yapılmış olup; bunun karşılığında ,56 TL tutarında işlem hacmi gerçekleşmiştir. İŞLEM HACMİ(TL) , , , , , , , , , , , , , , ,56 Bu işlem hacmi ile OTB kendi rekorunu kırmış olup; bir önceki yıla göre, tutar bazında yaklaşık %6 oranında işlem hacmini artırmıştır.212 yılında adet muamele tescillenmişken 213 yılında yaklaşık %15 lik artış ile adet muamele tescillenmiştir. Görüldüğü üzere OTB hem muamele tescili bakımından hem de işlem tutarı bakımından büyüyerek/rekor kırarak yılı kapatmıştır. 213 yılında kg Kabuklu Fındık tescili yapılmışken, kabuklu fındık işlem hacmi ,94 TL olarak gerçekleşmiştir. Kabuklu fındık tescili içinde Müstahsilden Tacire İşlem şeklinde Kg miktar ve ,54.-TL işlem tutarı yer almıştır.212 yılında Kg kabuklu fındık tescili yapılmışken Müstahsilden Tacire İşlem miktarı Kg olarak gerçekleşmişti. 213 yılında 212 yılına göre miktarsal bazda yaklaşık %4 lık bir artış söz konusudur. Müstahsilden Tacire Satış miktarındaki artış ise %35 seviyelerinde olmuştur.213 yılında tacirden tacire kabuklu fındık satış miktarı Kg olup bunun rakamsal değeri de ,87.-TL olmuştur.212 yılına göre miktar bazında %42 lik artış söz konusudur. İşlem tutarı bakımından da %47 lik bir artış söz konusudur.

2 Borsamızda işlem gören fındıkların çeşitler bazında işlem miktarları, yıllar itibariyle aşağıdaki gibidir. MADDELER KABUKLU İÇ FINDIK İŞLENMİŞ İÇ KUSURLU İÇ İHRACAT(Kg) FINDIK (Kg) (Kg) FINDIK(Kg) FINDIK (Kg) (İç-İşlenmiş-Kusurlu) İç Fındık işlem hacmi verilerine bakıldığında;213 yılında Kg İç Fındık tescili yapılmışken bunun tutarı da ,57.-TL olmuştur.212 yılında aynı kalem madde Kg miktar ve ,85.-TL tutarında işlem görmüştür. Bir önceki yıla göre miktar bazında yaklaşık %1 luk artış söz konusuyken, tutar bakımından da %35 lik bir artış söz konusudur. 213 yılında İşlenmiş İç Fındık kaleminde kg işlem miktarına karşılık ,88.-TL işlem tutarı gerçekleşmiştir. Miktar bazında 212 ye göre %12 lik bir artış söz konusudur. İşlem tutarı bakımından da %23 lük bir artış söz konudur. Kusurlu İç Fındık 212 yılında Kg olarak tescillenirken karşılığında ,24.-TL işlem tutarı gerçeklemşiti.213 yılında %13 lük artış ile Kg olarak gerçekleşmiş ve işlem tutarı da %4 artışla ,2.- TL olmuştur. 213 yılında Fındık Mamulleri başlığı altında Sütlü Fındık Ezmesi-Kakaolu Fındık Ezmesi-Şekerli Fındık Ezmesi-Pekmezli Fındık Kreması nın da tescillenmiş olduğu dikkat çekmektedir. Fındık Mamulleri tescil miktarının Kg olduğu ve buna karşılık işlem tutarının ,1.-TL olduğu görülmektedir.

3 Fındık Yağı nın ise Kg miktar ve ,22 TL lik işlem tutarıyla geçen yılın üzerinde seyrettiği görülmektedir.212 yılında Kg Fındık Yağı tescillenmişken, 213 yılında %82 lik artış göstermiştir. İç Fındık-İşlenmiş İç Fındık-Kabuklu Fındık-Fındık Mamulleri ve Fındık Yağı kalemlerinden oluşan İhracat ise kg olarak işlem görmüştür. 213 yılında işlem gören diğer maddeler ve miktar-tutar bazında işlem hacimleri şu şekildedir; - Ceviz;45.5 Kg miktar ve ,8.-TL tutarında, - Ayçiçek Yağı; Kg miktar ve ,78.-TL tutarında, - Ayçiçek Küspesi; Kg miktar ve ,7.-TL tutarında, - İthal Ayçiçek Tohumu; Kg miktar ve TL tutarında, - Yağ Asidi;33.2 Kg miktar ve ,8.-TL tutarında, - Soya Tohumu;17.78 Kg miktar ve TL tutarında, - Küçükbaş Hayvan;11 Adet ve TL tutarında, - Büyükbaş Hayvan;3.954 Adet ve ,11.-TL tutarında, - Büyükbaş Hayvan Eti; Kg miktar ve ,81.-TL tutarında, - Salyangoz;2. Kg miktar ve 41..-TL tutarında, - Sığır Derisi;4.885 Kg miktar ve 74.51,25.-TL tutarında, - Süt; Kg miktar ve ,98.-TL tutarında, - Bal; Kg miktar ve ,22.-TL tutarında, - Ana Arı;1 Adet ve 1..-TL tutarında, - Bal; Kg miktar ve ,22.-TL tutarında, - Bitkisel Gıda Maddeleri(Patates-Zeytin-Kivi-Bitkisel Çay); Kg miktar ve TL tutarında, - Kivi; Kg miktar ve ,83.-TL tutarında, - Yakacak Odun; Kg miktar ve ,83.-TL tutarında, - Fidan; Adet ve ,59.-TL tutarında - MDF; Adet ve ,6 TL tutarında DEĞERLENDİRME Ordu Ticaret Borsası nın yıllık bülteni incelendiğinde işlem hacminin büyük bölümünü fındığın oluşturduğu görünmektedir. Kuru Meyveler başlığı altında işlem gören fındığın işlem tutarı ,9.-TL dir. Toplam işlem hacmi olan ,56.-TL ile kıyaslandığında toplam işlem hacminin % 95,5 inin fındıktan teşekkül ettiği görülecektir. Fındık ilimiz ve bölgemiz için son derece kıymetli bir üründür. Milli Ürün olarak nitelendirdiğimiz fındıkta 213 takvim yılında Ton/iç ihracat karşılığında Dolar gelir elde edilmiştir. Tek kuruş ithal girdi olmadan elde edilen bu kazançla fındık daha da önemli bir noktada değerlendirilmelidir. Ordu ili için 213 takvim yılında Ton/İç ihracat miktarı karşılığında Dolar ihracat geliri elde

4 edilmiştir. Fındık ülkemiz için önemli bir gelir kalemi olmasının yanında ilimiz için de önemli ve lider bir gelir kalemidir. Ordu Ticaret Borsası kotasyonunda fındık bulunan Ticaret Borsaları arasında en yüksek işlem hacmiyle lider borsadır.213 yılında toplam işlem hacmi başta olmak üzere, kotasyon maddeleri bazında da bir önceki yıla göre sıçrama yapmıştır. OTB 213 yılında kendisiyle yarışmıştır. İŞLEM HACMİ(TL) , , , , , , , , , , , ,56 2,5E+9 2E+9 1,5E+9 1E+9 İŞLEM HACMİ(TL)

5 İTİBARİYLE TESCİLLENEN KABUKLU FINDIK MİKTARLARI KARŞILAŞTIRMASI İŞLEM MİKTARI(TON) , , , , , , , , , , , , , , , İŞLEM MİKTARI(TON) KABUKLU FINDIK İŞLEM HACMİ TUTARI (TL) İŞLEM HACMİ(TL) , , , , , , , , , , , , , , ,61 1,6E+9 1,4E+9 1,2E+9 1E İŞLEM HACMİ(TL)

6 İÇ FINDIK İŞLEM MİKTARI(TON) İŞLEM MİKTARI(TON) , , , , , , , , , , , , , , , İŞLEM MİKTARI(TON) İÇ FINDIK İŞLEM TUTARI(TL) İŞLEM TUTARI(TL) , , , , , , , , , , , , , , , İŞLEM TUTARI(TL)

7 , İŞLENMİŞ İÇ FINDIK İŞLEM MİKTARI (TON) İŞLEM MİKTARI(TON) , , , , , , , , , , , , , , , İŞLEM MİKTARI(TON) İŞLENMİŞ İÇ FINDIK İŞLEM HACMİ(TL) İŞLEM TUTARI(TL) , , , , , , , , , , , , , , , İŞLEM TUTARI(TL)

8 KUSURLU İÇ FINDIK İŞLEM MİKTARI(kg) İŞLEM MİKTRAI(Kg) , , , , , , , , , , , , , , , İŞLEM MİKTRAI(Kg) KUSURLU İÇ FINDIK İŞLEM TUTARI (TL) İŞLEM TUTARI(TL) , , , , , , , , , , , , , , ,2 KUSURLU İÇ FINDIK İŞLEM TUTARI (TL) KUSURLU İÇ FINDIK İŞLEM TUTARI (TL)

9 İHRACAT MİKTARI(TON) ( MİKTAR(TON) , , , , , , , , , , , , , , , MİKTAR(TON) Ordu Ticaret Borsası, fındık başta olmak üzere, kotasyonundaki maddeleri üreten ve onların ticaretini yapanları bir vücudun organları gibi görmekte ve her birinin önemli, vazgeçilmez olduğunu savunan bir politika izlemektedir. Üreticinin ürünü kıymetlendirmek Ordu Ticaret Borsası nın temel hedeflerinden biridir. Fındık, Türk Tarımının amiral gemisidir bakış açısıyla ve sorumluluk sahibi olarak, kaliteli hizmet vermeye özen gösteren OTB, ISO 91 belgeli ve Akredite bir kurumdur. Fındık, üretim ve ticaretinde lider olduğumuz bir ihraç ürünüdür. Bunun yanında rakiplerimizin de olduğu ve rekabet ortamında mücadele etmek durumunda olunan bir sektörü temsil etmektedir. Bu rekabet ortamında dönem dönem tarife dışı engellerle fındığımız itibarsızlaştırılmak istenmektedir.213 yılının son aylarında da benzer bir uygulama yaşanmış ve İspanya daki bir tarım örgütü Türk Fındığında yüksek oranda aflatoksin olduğu gerekçesiyle AB ülkelerine Türk Fındığının sokulmasının yasaklanması istenmiştir. Biz Ordu Ticaret Borsası olarak, gerek yerel basında ve gerek ulusal basında sesimizin en yüksek perdesinden tepkimizi ortaya koyduk. Tepkimizi ortaya koyarken, üretici örgütü olan Ziraat Odalarını da yanımıza aldık, kollarına girdik ve verilmesi icap eden mesajları birlikte vermeye özen gösterdik. Dosta düşmana örnek olması hasebiyle de Ordu ve Perşembe Ziraat Odaları Başkanlarıyla birlikte yaptığımız açıklamaları, resmederek web sitemizden de yayınlamak suretiyle tüm dünyaya ilan ettik. O da yetmedi üst kuruluşumuz olan TOBB nezdinde, konunun birinci derece muhatabı olan Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü nezdinde lobicilik faaliyetleri yürüttük ve bu kurumlardan bu hususta verdiğimiz/vereceğimiz mücadelede destek sözü aldık.ihracat Genel

10 Müdürlüğü nden bu minval üzere gelen yazıyı kamuoyuyla paylaştık ve arşivimizde muhafaza etmekteyiz. Tüm bu gelişmeleri de, anında kamuoyuyla paylaşmaya özen gösterdik. Biz, Ordu Ticaret Borsası olarak fındık sektörünün her noktasında etkin olmaya çaba harcayan bir kurumuz. Bizim için; Karadeniz in sarp arazilerinde ve sığ toprak tabakasında, o kıymetli ürünü üreten de, üretilen o ürünü usulünce satın alıp, farikalara akmasını sağlayan da, fabrika kurup yatırım maliyetine katlanan, istihdam sağlayan, ürünü işleyip de katma değer kazandıran iş adamlarımız da, dalın ucundaki o kıymeti paraya dönüştüren ihracatçımız da, önemlidir/önceliklidir. Dış pazarda fındıkta yaşanan en temel sorun malumunuz olduğu üzere Aflatoksin dir. Bilimsel araştırmalar göstermektedir ki; aflatoksin oluşumu fındığın hasat sürecinde başlayıp, devam edebilen bir durumdur. Sorun tek başına üretici ya da tüccar değildir. Aflatoksin oluşumuyla mücadele üreticisinden tüccarına tüm sektörün bilinçlenmesiyle mümkündür. Söz konusu olan fındığımızın kalitesi ve kaliteye bağlı itibarıdır. Bu noktada herkes ve her kurum üstüne düşeni ziyadesiyle yapmakla mükelleftir. Biz Ordu Ticaret Borsası olarak, dün de bu gün de ısrarla şunu söylüyoruz; tacirliğe standart getirilmelidir. Her önüne gelenin her işi yapabilmesi hür teşebbüs değildir. Bunun adı haksız rekabettir!bir sektörde kalite ve verimliliğin öne çıkması isteniyorsa, o sektörde faaliyet gösterenlerin bir takım şartları yerine getirmiş olması ve o şartların da standardize edilmiş olması gerekmektedir. Bu gün basit bir yumurtaya bile numara verilmekte, takibi yapılmaktadır. Marketten yumurta alıp da tüketmenin bile standardı varken, tacirlik gibi köklü bir mesleğin standardının olmaması elbette kabul edilebilir değildir. Bu konudaki ısrarımız-görüşlerimiz ve temaslarımız yine kamuoyuyla paylaşılmaktadır. Ordu, Bal üretim miktarı bakımından ton ile Türkiye de liderdir. Ordu Ticaret Borsası nın kotasyon maddelerinden biri olan balda, 213 yılında kg tescil işlemi yapılmış olduğu görülmektedir. Toplam üretim miktarı ile borsamızda tescillenen bal miktarı arasındaki bu uçurumun temel sebebi; Ordulu arıcıların gezginci arıcı olması ve ürettiklerini mahallinde hemen satmaları temel etkenken, Ordu da bal ticareti konusunda etkin bir tacir zümresi bulunmamaktadır. Bal ticaretine dair bir piyasa örgütlenmesi ve fındıkta olduğu gibi bir piyasa derinliği söz konuşu değildir. Ticaret Borsasında işlem yapılabilmesi için taraflardan en az birinin muhakkak tacir olması gerekmekte olup; ilimizde bal ticareti konusunda piyasa yapıcı nitelikte ve nicelikte tacir bulunmaması, borsamız tescil işlemlerine de yansımaktadır. Bir diğer öne çıkan madde de kividir. Ordu, kivi üretiminde 6.77 Ton ile Türkiye de ikinci sırada yer almaktadır. Ordu Ticaret Borsasında 213 yılında kg kivi tescili gerçekleşmiştir. Tıpkı balda olduğu gibi kivide de toplam

11 üretim miktarına oranlandığında, tescillenen ürün miktarının oldukça az olduğu görülmektedir. Bunun sebeplerinden biri; kivi borsalara kote edilmiş ürünlerden değildir. Yaş Meyve Ve Sebze sınıfında değerlendirilmekte olduğundan Hal kanunu kapsamındadır ve borsalarda alınıp satılmaları zorunlu değildir. Kivinin tescili ürün sahibinin keyfiyetine bağlıdır. Bir diğer faktörse, kivide de tıpkı balda olduğu gibi piyasa yapacak nitelik ve nicelikte bir tacir sınıfının olmamasıdır. SON

Ziver KAHRAMAN OTB Yönetim Kurulu Başkanı. Fındık Üretiminde Modern ve Geleneksel Uygulamaların İncelenmesi

Ziver KAHRAMAN OTB Yönetim Kurulu Başkanı. Fındık Üretiminde Modern ve Geleneksel Uygulamaların İncelenmesi Yıl : 3 Sayı : 14 içindekiler OTB HABER Ordu T caret Borsası Yayın Organı Yıl: 3 - Sayı: 14 Ordu T caret Borsası Adına İmt yaz Sah b B rol ÖZTÜRK Genel Sekreter Sorumlu Müdür B rol ÖZTÜRK Yazışma Adres

Detaylı

içindekiler OTB içindekiler içindekiler Yıllar İtibariyle Dünya nın Fındık Üretim Miktarı Ziver KAHRAMAN OTB Yönetim Kurulu Başkanı Sunuş

içindekiler OTB içindekiler içindekiler Yıllar İtibariyle Dünya nın Fındık Üretim Miktarı Ziver KAHRAMAN OTB Yönetim Kurulu Başkanı Sunuş Yıl : 3 Sayı : 15 içindekiler içindekiler OTB HABER içindekiler Ordu T caret Borsası Yayın Organı Yıl: 3 - Sayı: 15 Sunuş Ziver KAHRAMAN OTB Yönetim Kurulu Başkanı Borsamız Organ Seçimleri Yapıldı. Ordu

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN 2013 BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00

ORDU TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN 2013 BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00 ORDU TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN 2013 BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (TL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM TUTARI ŞEKLİ ADEDİ KURU MEYVELER

Detaylı

BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00

BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00 ORDU TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN AYI : OCAK 2014 BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (TL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI BÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1,00

ORDU TİCARET BORSASI BÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1,00 ORDU TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN AYI : EKİM 2017 BÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1,00 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (TL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN BÜLTEN NO : 5 SAYFA NO : 1,00

ORDU TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN BÜLTEN NO : 5 SAYFA NO : 1,00 ORDU TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN BÜLTEN AYI : MAYIS 2011 BÜLTEN NO : 5 SAYFA NO : 1,00 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (TL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM TUTARI ŞEKLİ

Detaylı

KURU MEYVELER KABUKLU FINDIK

KURU MEYVELER KABUKLU FINDIK ORDU TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN 2011 BÜLTEN NO : 1 SAYFA NO : 1,00 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (TL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM TUTARI ŞEKLİ ADEDİ KURU MEYVELER

Detaylı

SEZON DEĞERLENDİRMESİ (31 ARALIK 2017 İTİBARİYLE)

SEZON DEĞERLENDİRMESİ (31 ARALIK 2017 İTİBARİYLE) SEZON DEĞERLENDİRMESİ (31 ARALIK 2017 İTİBARİYLE) 01 Eylül 2017 tarihi itibariyle başlayan 2017 mahsulü fındık sezonu ile 2017-2018 fındık ihracat sezonu 31 Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir. Borsamızın

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 620,367.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 620,367. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 19/02/201 T.C. Sayfa: 1-6 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.88 0.8003 15,298.00 KG 140,286.56 26 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.8 0.8 0.89 131,16 KG 102,165.60 4 ARPA YEMLİK TTS 0.5 0.86 0.8112

Detaylı

2016 YILI 6. AY SONU İLE SEZONU 4 ÜRÜN 5 BORSA TESCİL MİKTARI VE FİYAT

2016 YILI 6. AY SONU İLE SEZONU 4 ÜRÜN 5 BORSA TESCİL MİKTARI VE FİYAT TARSUS TİCARET BORSASI 2016 YILI 6. AY SONU İLE 2015-2016 SEZONU 4 ÜRÜN 5 BORSA TESCİL MİKTARI VE FİYAT 2016 YILI 2016 YILI 6. AY SONU İLE 2015-2016 SEZONU 4 ÜRÜN 5 BORSA TESCİL MİKTARI VE FİYAT İSTATİSTİK

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 16,280.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 16,280. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.90 0.8158 2,038,030.00 KG 1,662,643.47 301 ARPA YEMLİK MTS- 0.85 0.82 149,000.00 KG 122,670.00 12 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.8203 120,880.00

Detaylı

SEZON DEĞERLENDİRMESİ (30 NİSAN 2018 İTİBARİYLE)

SEZON DEĞERLENDİRMESİ (30 NİSAN 2018 İTİBARİYLE) SEZON DEĞERLENDİRMESİ (30 NİSAN 2018 İTİBARİYLE) 01 Eylül 2017 tarihi itibariyle başlayan 2017 mahsulü fındık sezonu ile 2017-2018 fındık ihracat sezonu 31 Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir. Borsamızın

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/1/016-31/1/016 Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.83 0.757 1,675,898.00 KG 1,16,17.41 45 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.7535 686,580.00 KG 517,349.10 16 ARPA YEMLİK TTS- 0.68 0.75 0.6978

Detaylı

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ZEYTİN YAĞI , KG 228,500.

T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ZEYTİN YAĞI , KG 228,500. Tarih: BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. Sayfa: 1-6 YONCA MTS 0.76 0.76 0.7609 4,040.00 KG 3,073.90 1 YONCA TOHUMU MTS 17.89 17.89 17.8903 600.00 KG 10,734.20 1 ı: 13,808.10 2 ı 13,808.10 2 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ

Detaylı

: 3 : 11 OCAK - ŞUBAT

: 3 : 11 OCAK - ŞUBAT Yıl : 3 Sayı : 11 OCAK - ŞUBAT 2016 Ocak - Şubat 2016 içindekiler OTB HABER Ordu Ticaret Borsası Yayın Organı Yıl: 3 - Sayı: 11 Ocak - Şubat 2016 içindekiler Sunuş Ziver KAHRAMAN OTB Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.05.2015 tarihinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Başkanımız

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI BÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1,00

ORDU TİCARET BORSASI BÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1,00 ORDU TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN AYI : EKİM 2015 BÜLTEN NO : 10 SAYFA NO : 1,00 MUAMELE GÖREN MADDELERİN FİYATI (TL.) SATIŞ MUAMELE CİNS VE NEVİLERİ AŞAĞI YUKARI ORTALAMA MİKTARI BİRİM

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/01/017-31/01/017 T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.81 0.7379 1,04,895.00 KG 756,83.40 140 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.78 0.78 0.7761 1,5,6 KG 97,14.70 9 ARPA YEMLİK TTS 0.75

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 24/03/ /03/2014. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 24/03/ /03/2014. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.65 0.6500 44,180.00 KG 28,717.00 1 ARPA YEMLİK ı: 28,717.00 1 ARPA ı 28,717.00 1 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK MTS 1.00 1.97 1.7324 402,725.00

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ Sayfa 1 Gözden Geçirme Notları 2011 Yılı (1. Tahmin Sonuçlarına göre) Bitkisel Üretim ve Bitkisel Ürün Denge İstatistikleri I. Bitkisel Üretim Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 26/08/2011 tarihinde

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 884,599.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 884,599. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/05/206-3/05/206 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.69 0.6725 23,44 KG 5,762.40 4 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.72 0.7007 628,80 KG 440,582.80 22 ARPA YEMLİK ı: 456,345.20

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ Sayfa 1 Gözden Geçirme Notları 2010 Yılı Bitkisel Üretim ve Bitkisel Ürün Denge İstatistikleri I. Bitkisel Üretim Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 25/03/2011 tarihinde açıklanan, 2010 yılı Bitkisel

Detaylı

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA İTHAL ,720, KG 2,598,455.

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA İTHAL ,720, KG 2,598,455. HUBUBAT ARPA ARPA BEYAZ 0/0/205-3/2/205 Sayfa: - 7 ARPA MTS 0.42 0.76 0.5879 26,873,204.60 KG 5,799,884.5 208 ARPA OFİS-A 0.6 0.72 0.627 22,348,46 KG 4,04,354.45 4 ARPA OFİS-S 0.69 0.84 0.6979 2,679,949.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. NAZİLLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ HUBUBAT 14/03/20-18/03/20 Sayfa: 1-5 2010 MTS 0.90 0.90 0.9000 196,500.00 KG 176,850.00 1 ı: 176,850.00 1 ı 176,850.00 1 SARI 2010 MTS 0.50 0.50 0.5000 365,000.00 KG 182,500.00 1 SARI 2010 TTS 0.62 0.62

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,71 0,73 0,71 851.940,00Kg 608.0,10 HŞ ARPA 851.940,00 Kg 608.0,10 Buğday Yemlik Buğday Yemlik 3 0,95 0,95 0,95 80.380,00Kg 76.361,00 HŞ 15 0,93 0, 0,97 1.243.040,00Kg

Detaylı

T.C. BOLVADİN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ BOLVADİN TİCARET BORSASI. Şube Adı: Sayfa: 1-12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri.

T.C. BOLVADİN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ BOLVADİN TİCARET BORSASI. Şube Adı: Sayfa: 1-12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. - 3/2/202 Sayfa: - 2 HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK ARPA BİRALIK MTS 0.39 0.39 0.3920 49,680.00 KG 9,474.56 ARPA BİRALIK TTS 0.39 0.57 0.4093 49,880.00 KG 20,44.90 2 ARPA BİRALIK ı: 39,889.46 3 ARPA YEMLİK

Detaylı

HUBUBAT T.C. BAFRA TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2011. Tarih: Sayı: - 31/12/2011 Satış Şekli. Sayfa: 1-13 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. BAFRA TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2011. Tarih: Sayı: - 31/12/2011 Satış Şekli. Sayfa: 1-13 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.50 0.4879 03,200.00 KG 50,349.92 45 ARPA YEMLİK TTS 0.63 0.63 0.6300,000.00 KG 630.00 25 ARPA YEMLİK ı: 50,979.92 70 ARPA ı 50,979.92 70

Detaylı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.52 0.5200 2,000.00 KG,040.00 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.65 0.6453 997,574.00 KG 643,733.00 2 ARPA YEMLİK ı: 644,773.00 3 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ

Detaylı

Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı

Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı Nüfus ve İşgücü Katkısı Üretim ve Verim Katkısı Toplum Beslenmesine Katkı Sanayi Sektörüne Katkı Milli Gelire Katkı Dış Ticaret Katkısı Nüfus ve İşgücü Katkısı

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.78 0.6906 709,670.00 KG 490,069.35 12 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.6939 830,040.00 KG 575,931.90 8 ARPA YEMLİK ı: 1,066,001.25 20 ARPA ı 1,066,001.25

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,462, KG 9,427,230.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,462, KG 9,427,230. 01//2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK - 31//2018 Sayfa: 1 - ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.28 0.9508 6,716,118.00 KG 6,385,981.37 766 ARPA YEMLİK MTS- 0.78 1.00 0.9186 67,70 KG 62,186.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.15

Detaylı

2017 YILI BÖLGESEL ÜRÜN RAPORU MALİYET, ÜRETİM, FARK ÖDEME DESTEĞİ

2017 YILI BÖLGESEL ÜRÜN RAPORU MALİYET, ÜRETİM, FARK ÖDEME DESTEĞİ 217 YILI BÖLGESEL ÜRÜN RAPORU MALİYET, ÜRETİM, FARK ÖDEME DESTEĞİ Üreticilerimizin bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini dileriz. TARSUS TİCARET BORSASI 217 YILI BÖLGESEL ÜRÜN RAPORU Tarsus Ticaret

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2012 Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.5 0.530 2,119,95.00 KG 1,125,08.33 1 ARPA YEMLİK TTS 0.53 0.62 0.5486 1,891,138.00 KG 1,03,42.55 56 ARPA YEMLİK ı: 2,162,559.88 3

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 27/01/2017. Tarih: Sayı: 4 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 27/01/2017. Tarih: Sayı: 4 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.76 0.738 299,750.00 KG 221,326.20 3 ARPA YEMLİK TTS 0.79 0.81 0.8060 2,289,190.00 KG 1,85,017.72 2 ARPA YEMLİK ı: 2,066,33.92 5 ARPA ı 2,066,33.92

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam KÜSPELER

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam KÜSPELER HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-6 ARPA YEMLİK 2009 MTS 0.36 0.36 0.3557 39,485.00 KG 14,045.75 1 ARPA YEMLİK ı: 14,045.75 1 ARPA ı 14,045.75 1 SARI 2009 MTS 0.43 0.43 0.4304 126,860.00 KG 54,594.56

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2017. Tarih: Sayı: 46 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2017. Tarih: Sayı: 46 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.80 0.80 0.8000 8,760.00 KG 7,008.00 1 ARPA YEMLİK 2017 TTS 0.85 0.85 0.8500 8,000.00 KG 6,800.00 1 ARPA İTHAL 2017 TTS 0.83 0.87 0.8496 111,600.00

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 21/04/ /04/2014 Sayfa: 2-10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ençok Fiyat.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 21/04/ /04/2014 Sayfa: 2-10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ençok Fiyat. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.60 0.5896 54,200.00 KG 31,958.20 2 ARPA İTHAL OFİS-S 0.65 0.65 0.6465 1,442,180.00 KG 932,369.37 1 ARPA YEMLİK ı: 964,327.57 3 ARPA ı 964,327.57

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,134, KG 2,865,570.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,134, KG 2,865,570. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.8 0.6926 4,467,809.00 KG 3,094,466.72 607 ARPA YEMLİK MTS- 0.65 0.72 0.6963 325,05 KG 226,327.44 66 ARPA YEMLİK TTS 0.67 0.77 0.79,074,60 KG

Detaylı

HUBUBAT T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/04/2017. Tarih: Sayı: 4 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/04/2017. Tarih: Sayı: 4 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 BESİ YEMİ TTS 1.02 1.02 1.0200 5,000.00 KG 5,900.00 2 ARPA YEMLİK ı: 5,900.00 2 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ (1. GRUP) MTS 0.70 0.80 0.7178 92,100.00 KG 66,112.00 12 ARPA

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 1,00 1,00 1,00 4.250,00Kg 4.250,00 MS ARPA 4.250,00 Kg 4.250,00 HUBUBAT 4.250,00 YAĞLI TOHUMLAR Haşhaş Tohumu Mavi Haşhaş Tohumu Mavi İşlenmiş 1 17,49 17,49 17,49 25.000,00Kg

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 02/05/2013. Tarih: Sayı: - 31/05/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-12 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 02/05/2013. Tarih: Sayı: - 31/05/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-12 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2013 T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.6 0.6379 76,000.00 KG 48,479.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.63 0.623 7,000.00 KG 46,900.00 2 ARPA YEMLİK TTS- 0.64 0.64 0.630 23,420.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 29/01/2016. Tarih: Sayı: 4 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 29/01/2016. Tarih: Sayı: 4 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6521 123,520.00 KG 80,552.80 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.71 0.63 510,50.00 KG 328,28.00 3 ARPA YEMLİK ı: 08,980.80 7 ARPA ı 08,980.80 7 ÇELTİK

Detaylı

T.C. BAFRA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 7,680.

T.C. BAFRA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 7,680. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2015 T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.60 0.6000 12,800.00 KG 7,680.00 1 ARPA YEMLİK ı: 7,680.00 1 ARPA ı 7,680.00 1 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK MTS 1.30 1.89 1.6096 25,986,491.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2013. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2013. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2013-31//2013 Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.54 0.60 0.5642 745,535.00 KG 420,602.90 19 ARPA YEMLİK MTS- 0.57 0.57 0.5700 1,200.00 KG 684.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.57 0.61 0.5858

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,65 0,70 0,66 40.570,00Kg 26.902,50 MS ARPA 40.570,00 Kg 26.902,50 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 31 0,80 0,90 0,88 4.261.160,00Kg 3.752.946,91

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 521,749.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 521,749. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017-31/0/2017 Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.91 0.166 9,534,079.60 KG 7,75,642.33 1435 ARPA YEMLİK MTS- 0.75 0.5 0.16 11,540.00 KG 14,2.0 1 ARPA YEMLİK TTS 0.0 0.90 0.407

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 25/03/2016. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 25/03/2016. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.60 0.6000 36,000.00 KG 21,600.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.67 0.70 0.6889 816,970.00 KG 562,785.92 6 ARPA YEMLİK ı: 651,873.92 9 ARPA ı 651,873.92

Detaylı

T.C. BOLVADİN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 3,494.

T.C. BOLVADİN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 3,494. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/203-3/2/203 T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.73 0.564 5,665,638.00 KG 3,95,783.60 502 ARPA YEMLİK MTS 720.00 720.00 720.0000 7.00 TON 2,240.00 ARPA YEMLİK TTS 0.53 0.70

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 54,

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 54, HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.8 0.6994,684,490.00 KG,78,54.80 32 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.59.95 0.900 7,795,530.00 KG 7,094,256.50 6 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.92 0.7634

Detaylı

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 153,795.

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 153,795. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/01/018 Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.00 0.8931 96,860.00 KG 86,508.00 9 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.96 0.8670 47,950.00 KG 41,571.60 ARPA YEMLİK ı: 18,079.60 11 ARPA ı 18,079.60

Detaylı

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/07/206-3/07/206 T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.60 0.579 93,800.00 KG 54,320.00 9 ARPA YEMLİK ı: 54,320.00 9 ARPA ı 54,320.00 9 BUĞDAY MAKARNALIK BUĞDAYLAR BUĞDAY ANADOLU

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,634, KG 6,757,234.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,634, KG 6,757,234. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-6 ARPA YEMLİK MTS 0.76 0.99 0.8703 537,71 KG 467,981.72 63 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.90 0.8407 82,5.00 KG 69,361.00 4 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.84 0.84 0.8400 17,22 KG 14,464.80

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASINA TABİ MADDELER VE BU MADDELERİN ALIM VEYA SATIM Y Ö N E T M E N L İ Ğ İ

MALATYA TİCARET BORSASINA TABİ MADDELER VE BU MADDELERİN ALIM VEYA SATIM Y Ö N E T M E N L İ Ğ İ MALATYA TİCARET BORSASINA TABİ MADDELER VE BU MADDELERİN ALIM VEYA SATIM Y Ö N E T M E N L İ Ğ İ 08.01.2005 Tarih 25694 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ve 18.05.2004 Tarihli ve 5174 sayılı Odalar ve Borsalar

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 2 1,46 1,50 1,48 1.500,00Kg 2.220,00 HŞ 1 1,20 1,20 1,20 1.500,00Kg 1.800,00 MGT BUĞDAY 3.000,00 Kg 4.020,00 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık Mısır

Detaylı

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 20/08/ /08/2018.

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 20/08/ /08/2018. HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK 2018 MTS 0.79 0.85 0.87 829,070.00 KG 691,207.50 5 ARPA YEMLİK 2018 TTS 0.83 0.93 0.8689 38,260.00 KG,244.50 2 ARPA YEMLİK ı: 724,452.00 7 ARPA ı 724,452.00

Detaylı

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 7 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.7 0.579 49,630.00 KG 85,570.56 3 ARPA YEMLİK TTS 0.59 0.69 0.6726 3,000.00 KG 20,850.00 5 ARPA YEMLİK ı: 06,420.56 8 ARPA ı 06,420.56 8 MTS.03.5.0786

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. 25/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 01/10/2017.

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. 25/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 01/10/2017. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-6 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.90 0.8208 1,352,010.00 KG 1,109,729.54 169 ARPA YEMLİK MTS- 0.80 0.80 0.8000 1,320.00 KG 1,056.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.82 0.84 0.8314 186,900.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 21/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 02/10/2015. Tarih: Sayı:

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 21/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 02/10/2015. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA TTS 0.66 0.66 0.6600 25,900.00 KG 17,094.00 1 ARPA BİRALIK ı: 17,094.00 1 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.60 0.5834 223,354.00 KG 130,303.40 9 ARPA YEMLİK

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-15 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı.

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-15 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6257 93,240.00 KG 58,344.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.63 0.83 0.6926 5,423,890.00 KG 3,756,614.70 13 ARPA YEMLİK ı: 3,814,958.70 18 ARPA

Detaylı

T.C. BAFRA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,555, KG 8,031,341.

T.C. BAFRA TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,555, KG 8,031,341. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/202-3/0/202 T.C. Sayfa: - 7 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.60 0.6025 2,06.00 KG,268.78 2 ARPA YEMLİK 0.74 0.74 0.7426 500.00 KG 37.30 ARPA YEMLİK ı:,640.08 3 ARPA ı,640.08 3 MTS 0.83.0

Detaylı

2015 Ayçiçeği Raporu

2015 Ayçiçeği Raporu 2015 Ayçiçeği Raporu İçindekiler 1.AYÇİÇEĞİ EKİM ALANI... 2 1.1. Türkiye de Ayçiçeği Ekim Alanı... 2 1.2. TR83 Bölgesinde Ayçiçeği Ekim Alanı... 5 1.3. Samsun da Ayçiçeği Ekim Alanı... 6 1.3.1. Samsun

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 87,569.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 87,569. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/09/206-30/09/206 Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.84 0.6862 3,700,227.00 KG 2,539,249.9 50 ARPA YEMLİK MTS- 0.64 0.68 0.6674 4,42 KG 94,382.92 20 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.735

Detaylı

T.C. BOLVADİN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ BOLVADİN TİCARET BORSASI. Sayfa: 1-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Şube Adı: Ortalama Fiyat

T.C. BOLVADİN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ BOLVADİN TİCARET BORSASI. Sayfa: 1-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Şube Adı: Ortalama Fiyat - 3/2/205 Sayfa: - 8 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.80 0.6033 4,804,260.88 KG 2,898,242.38 435 ARPA YEMLİK MTS 0.60 750.00 2.40 40,099.70 TON 84,769.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.59 0.74 0.6082

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 45 Gun 45,00 Buğday İthal Buğday Aşurelik 4 1,01 1,01 1,01 149.860,00Kg 151.358,60 V 1 0,63 0,63 0,63 5.127.500,00Kg 3.246.207,43 İA 1 1,73 1,73 1,73 20,00Kg 34,60 HŞ BUĞDAY

Detaylı

Sertifikasyon Müracaat Formu

Sertifikasyon Müracaat Formu Uluslararası Sertifikasyon ve Teknik Denetim Müracaat no: Başvuruyu yapan kişi Üretici/ Üretici Örgütü /Müteşebbis tanımı: Seçenek Bireysel ( ) Üretici Grubu ( )* Üretici Üretici Örgütü Müteşebbis Adı

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.50 0.5017 144,340.00 KG 72,409.00 1 ARPA YEMLİK ı: 72,409.00 1 ARPA ı 72,409.00 1 MISIR MISIR MISIR İRMİĞİ İHR 0.70 0.89 0.8194 52,500.00 KG

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.82 0.85 0.8402 76,640.00 KG 64,394.00 3 ARPA YEMLİK ı: 64,394.00 3 ARPA ı 64,394.00 3 MISIR MISIR MISIR CİN İHR 350.50 KG 2 MISIR CİN TTS 2.85

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/2016. Tarih: Sayı: - 22/01/2016 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 18/01/2016. Tarih: Sayı: - 22/01/2016 Satış Şekli HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.65 0.681 75,480.00 KG 48,16.00 ARPA YEMLİK TTS 0.72 0.72 0.7187 1,10.00 KG 22,501.00 1 ARPA YEMLİK ı: 70,664.00 4 ARPA ı 70,664.00 4 ÇELTİK

Detaylı

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 30/04/206 Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.7 0.634 08,396.00 KG 66,485.53 2 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.79 0.5983 42,920.00 KG 25,678.65 3 ARPA YEMLİK ı: 92,64.8 5 ARPA ı 92,64.8

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.73 0.7000 2,368,690.00 KG 1,68,02.88 11 ARPA YEMLİK ı: 1,68,02.88 11 ARPA ı 1,68,02.88 11 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK MTS 1.31 1.31 1.304 303,770.00

Detaylı

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2018

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 1.18 0.9624 3,582,217.00 KG 3,447,593.73 428 ARPA YEMLİK TTS 0.88 1.15 1.0068 1,783,428.71 KG 1,795,535.49 45 ARPA YEMLİK TTS- 0.95 0.95 0.9500,06

Detaylı

T.C. NİĞDE TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/01/2016 Şube Adı: Sayfa: 1-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat.

T.C. NİĞDE TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/01/2016 Şube Adı: Sayfa: 1-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. 0/0/206-3/0/206 Sayfa: - 8 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.67 0.608 78,780.00 KG 07,592.80 9 ARPA YEMLİK ı: 07,592.80 9 ARPA ı 07,592.80 9 MISIR MISIR MISIR CİN MTS.53.53.530 9,386.00 KG

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,073, KG 26,394,903.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,073, KG 26,394,903. Tarih: 0/2/208 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70.6 0.9708 2,207,222.00 KG 2,42,677.08 272 ARPA YEMLİK TTS 0.8.4.043 4,872,880.00 KG 5,083,095.04 72 ARPA YEMLİK ı: 7,299,545.82

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 17/04/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 23/04/2017. Tarih: Sayı:

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 17/04/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 23/04/2017. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.96 0.8902 74,78 KG 66,565.47 18 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.97 0.9437 33,74 KG 31,838.80 3 ARPA YEMLİK ı: 98,404.27 21 ARPA ı 98,404.27 21 MTS 1.00

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 1,128,029.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 1,128,029. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.79 0.99 0.8319 858,138.00 KG 713,884.07 108 ARPA YEMLİK ı: 714,768.87 109 ARPA ı 714,768.87 109 ARPA YEMLİK MTS- 0.79 0.79 0.7900 1,12 KG 884.80 1

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 1 0,65 0,65 0,65 33.000,00Kg 21.450,00 MS BUĞDAY 33.000,00 Kg 21.450,00 HUBUBAT 21.450,00 HUBUBAT MAMÜLLERİ Buğday Kepeği İthal 37 0,56 0,68 0,61 10.604.300,00Kg 6.44.271,4

Detaylı

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 11,934.

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 11,934. HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-6 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.90 0.9000 13,260.00 KG 11,934.00 1 ARPA YEMLİK ı: 11,934.00 1 ARPA ı 11,934.00 1 YEMLİK TTS 1.16 1.16 1.1634 65,920.00 KG 76,694.56 1 ı: 76,694.56

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 25/12/ /12/2017. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ 25/12/ /12/2017. Tarih: Sayı: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.84 0.84 0.8392 85,710.00 KG 71,931.10 1 ARPA YEMLİK ı: 71,931.10 1 ARPA ı 71,931.10 1 2017 MTS 1.00 1.25 1.0764 149,080.00 KG 160,467.50 12 ı:

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,68 0,72 0,69 39.890,00Kg 27.592,15 MS ARPA 39.890,00 Kg 27.592,15 Buğday Yumuşak 5 0,69 0,82 0,79 221.185,00Kg 174.976,49 MS BUĞDAY 221.185,00 Kg 174.976,49 Mısır Yemlik

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak 1 0,90 0,90 0,90 25.500,00Kg 22.950,00 MS BUĞDAY 25.500,00 Kg 22.950,00 Mısır Slajlık Mısır DDGS 1 0,16 0,16 0,16 120.000,00Kg 19.200,00 MS 22 0,80 0,85 0,83 3.106.720,00Kg

Detaylı

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KASTAMONU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017-30/0/2017 T.C. Sayfa: 1-6 ARPA YEMLİK MTS 0.60 1.00 0.8353 50,60.00 KG 2,298.10 5 ARPA YEMLİK TTS 0.96 0.96 0.9550 36,280.00 KG 3,67.0 2 ARPA YEMLİK ı: 76,95.50

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/01/2015. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/01/2015. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.70 0.6697 69,30.00 KG 46,366.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.68 0.6800 50,300.00 KG 34,04.00 1 ARPA YEMLİK ı: 80,570.00 5 ARPA ı 80,570.00 5 MTS 1.00

Detaylı

HUBUBAT. T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2018. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı.

HUBUBAT. T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2018. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı. HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.80 1.18 0.9646 1,326,66 KG 1,279,671.94 125 ARPA YEMLİK TTS 0.95 1.08 1.0046 236,377.00 KG 237,453.08 15 ARPA YEMLİK ı: 1,544,675.02 142 ARPA

Detaylı

BÜYÜKBAŞ-KÜÇÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI VE SÜT ÜRETİMİ MEVCUT DURUMU TÜRKİYE İZMİR KARŞILAŞTIRMASI

BÜYÜKBAŞ-KÜÇÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI VE SÜT ÜRETİMİ MEVCUT DURUMU TÜRKİYE İZMİR KARŞILAŞTIRMASI KÜRESEL KRİZ VE TARIM SEKTÖRÜ BÜYÜKBAŞ-KÜÇÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI VE SÜT ÜRETİMİ MEVCUT DURUMU Kenan KESKİNKILIÇ İzmir Ticaret Borsası Ar-Ge Müdürlüğü Aralık 2015 İZMİR TİCARET BORSASI Sayfa 0 BÜYÜKBAŞ-KÜÇÜKBAŞ

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Aşurelik (1000 gr) 1 0,60 0,60 0,60 427.660,00Kg 254.457,70 MS 3 1,80 2,25 1,95 444,00Ad 864,00 HŞ BUĞDAY 428.104,00 Kg 255.321,70 Mısır Slajlık 3 0,14 0,17 0,14

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 3 0,88 1,20 0,88 371.750,00Kg 325.362,50 HŞ ARPA 371.750,00 Kg 325.362,50 Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 2 1,00 1,03 1,03 703.280,00Kg 721.372,73 MS 1 1,40 1,40 1,40 150,00Kg

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016 HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-8 MISIR YEMLİK HTS 0.71 0.71 0.7067 445,330.00 TON 314,703.89 1 MISIR ı: 314,703.89 1 MISIR ı 314,703.89 1 HUBUBAT 314,703.89 1 AYÇİÇEK KÜSPESİ HTS 0.69 0.69 0.6905 116,470.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ HUBUBAT Sayfa: 1-6 2017 MTS 1.20 2.00 1.4279 218,050.00 KG 311,345.00 13 2017 MTS- 1.15 1.40 1.2874 178,250.00 KG 229,481.25 9 ı: 540,826.25 22 ı 540,826.25 22 BUĞDAY BUĞDAY EKMEKLİK BUĞDAY EKMEKLİK 2017

Detaylı

T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 24,000.

T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 24,000. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK 0.60 0.60 0.6000 40,000.00 KG 24,000.00 5 BESİ YEMİ TTS 0.82 0.97 0.8716 4,00.00 KG 77,680.50 90 SÜT YEMİ TTS 0.84 0.98 0.990 15,250.00 KG 126,99.00 0 ARPA

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa İthal 1 1,05 1,05 1,05 7.411.700,00Kg 7.782.285,00 TMOS ARPA 7.411.700,00 Kg 7.782.285,00 Buğday İthal 1 1,36 1,36 1,36 9.447.600,00Kg 12.801.498,00 TMOS BUĞDAY 9.447.600,00 Kg 12.801.498,00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 26/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 26/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.88 0.88 0.8835 50,600.00 KG,707.60 1 ARPA YEMLİK ı:,707.60 1 ARPA İTHAL ARPA İTHAL 2017 TTS 0.86 0.93 0.8799 1,00,500.0 KG 883,860.50 8 ARPA İTHAL

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 1 0,87 0,87 0,87 13.400,00Kg 11.658,00 HŞ 2 0,80 0,85 0,82 238.400,00Kg 195.739,50 MS 1 0,82 0,82 0,82 62.410,00Kg 51.291,50 MS BUĞDAY 314.210,00

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-5 ARPA YEMLİK TTS 1.00 1.02 1.0074 219,720.00 KG 1,356.00 2 ARPA YEMLİK ı: 1,356.00 2 ARPA ı 1,356.00 2 TTS 0.88 0.89 0.8818 149,020.00 KG 131,402.60 2 ı: 131,402.60 2 ı 131,402.60

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,94 0,94 0,94 14.250,00Kg 13.356,93 HŞ ARPA 14.250,00 Kg 13.356,93 Buğday Yemlik 4 0,89 0,96 0,90 126.890,00Kg 114.390,07 HŞ BUĞDAY 126.890,00 Kg 114.390,07 Mısır Yemlik

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2016 T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.0 0.619,01,951.00 KG 5,15,026.96 25 ARPA YEMLİK TTS 0.6 0.84 0.038 12,48,08.00 KG 8,81,515.52 45 ARPA YEMLİK ı: 13,956,542.48

Detaylı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/ /12/2012. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/ /12/2012. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.50 0.4678 22,700.00 KG 10,620.00 3 ARPA YEMLİK MS 0.30 0.50 0.3645 90,750.00 KG 33,075.00 10 ARPA YEMLİK ı: 43,695.00 13 ARPA ı 43,695.00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 YAĞLI TOHUMLAR Haşhaş Tohumu Mavi İşlenmiş 1 21,75 21,75 21,75 2.000,00Kg 43.500,00 HŞ Haşhaş Tohumu Mavi 2.000,00 Kg 43.500,00 HAŞHAŞ TOHUMU 43.500,00 Pamuk Çekirdeği Yağlık Satıcı Depo 9 0,94

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.31 0.75 0.6576 1,494,620.00 KG 982,827.50 16 ARPA YEMLİK MTS- 0.70 0.70 0.7000 18,000.00 KG 12,600.00 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.78 0.7186 9,509,750.00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak 30 Gun 30,00 Buğday Yemlik 15 0,86 0,87 0,87 3.118.510,00Kg 2.700.248,50 HŞ 11 0,87 0,93 0,90 1.061.800,00Kg 952.670,15 V 1 0, 0, 0, 10.150,00Kg 7.866,25

Detaylı