K K 011. CooKing DÜDÜKLÜ TENCERE PRESSURE COOKER. Düdüklü Tencere Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Model No: K 010 CooKing

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "K 010 - K 011. CooKing DÜDÜKLÜ TENCERE PRESSURE COOKER. Düdüklü Tencere Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Model No: K 010 CooKing"

Transkript

1 Model No: K 010 CooKing Düdüklü Tencere Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K K 011 CooKing DÜDÜKLÜ TENCERE PRESSURE COOKER

2 PARÇALARI ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Paslanmaz Çelik 18 /10 Cr-NI gövde ve kapak Paslanmaz çelik ve alüminyumdan mamul kapsül taban Kapasite Gövde içi Gövde Tabanı 5 lt. 22 cm. 18 cm. 7 lt. 22 cm. 18 cm. Direktif Standart: 97/23 AT - TS 445 EN Max Çalıştırma Basıncı : 0,80 bar Azami Güvenlik Basıncı : 1,10 bar Açma/Kapama kolu 2. Emniyet ventili 3. Kademeli Basınç Ayar Ventili (Buhar Boşaltma Kanalı) 4. Paslanmaz çelik kelepçe 5. Paslanmaz çelik kapak 6. Yan sap 7. Paslanmaz çelik gövde

3 BAKIM, ONARIM VE KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR Düdüklü tencerenizi amacı dışında kullanmayınız. Pişirme sonrası buharı tamamen boşalmamış basınç altındaki düdüklü tencerenizi sadece yan saplarından tutarak dikkatli taşıyınız. Düdüklü tencerenizi hiçbir zaman zorlayarak açmayınız, iç basıncının düşmüş olduğundan emin olduktan sonra açınız. Düdüklü tencerenizi içinde sıvı olmadan asla kullanmayınız. Bu durum ciddi yaralanmalara ve hasarlara neden olabilir. Düdüklü tencerenizi 2/3 den fazla doldurmayınız. Pirinç, kompostolar ve suyu alınmış sebzeler gibi pişirme esnasında genleşen besinler için düdüklü tencerenizi yarıya kadar doldurun, kesinlikle daha fazla doldurmayınız. Uygun ısı kaynakları kullanınız. Bezelye gibi besinlerin kapak açılınca dışarı sıçramaması için düdüklü tencerenizi hafifçe salladıktan sonra kapağını açınız. Düdüklü tencerenizi basınç altında yağ ile patates kızartmak gibi amaçlar için kullanmayınız. Her kullanım öncesi ventillerin tıkalı olmadığından emin olunuz. Temizlik ve bakım talimatları dışında, düdüklü tencerenin güvenlik tertibatlarına müdahale etmeyiniz. Düdüklü tencerenizi açmadan önce basıncın tamamen çıkarılmış olduğundan emin olun. Düdüklü tencerenizi asitli ve tuzlu yiyecekleri saklamak için kullanmayınız. *ilk kullanımdan önce düdüklü tencerenizin kapağını, contasını ve gövdesini bulaşık deterjanı ile bol sıcak suda yıkayınız.

4 Kapak açma/kapama Kapak Açma: Düdüklü tencerenizin devrilmeyecek şekilde düz bir yüzey üzerine oturmasına dikkat ederek,kapak üzerindeki açma/kapama kolunu yine kol üzerinde gösterilen açma yönünde döndürerek açınız. Tencerenizin kapağını açmak için asla kuvvet uygulamayınız. Kapak Kapatma: Düdüklü tencerenizin devrilmeyecek şekilde düz bir yüzey üzerine oturmasına dikkat ederek, kapak üzerindeki açma/kapama topuzu yine kapak üzerinde gösterilen kapatma yönünde döndürerek kapatınız. Düdüklü Tencerenin Doldurulması Düdüklü tencerenizi kesinlikle susuz çalıştırmayınız. Çalıştırma esnasında minumum 2 baıdak (25 d) maximum gövde yüksekliğinin 2/3 üne kadar su ile doldurularak çalıştırılmalıdır. DİKKAT: Pirinç, suyu alınmış sebzeler veya kompostolar gibi pişirme sırasında genleşen besinler için, düdüklü tencerenizi yarı yüksekliğin yukarısında doldurmayınız. Kademeli basınç sıyan ventili Kademeli basınç ayarını kullanarak farklı pişirme hızları elde edilebilir. Kademe 0: Basınç Tahliye kademesi (Basınç yok)

5 Kademe 1: Nazik gıdalar, örneğin bazı yeşil yapraklı sebzeler, vitamin koruyucu amaçlı pişirmeler ve buz çözme maksatlı pişirmelerde kullanılır. (1.Kademe Basınç Ayarı 0,65 Bar) Kademe 2: Et, balık, kuru bakliyat gibi yiyecekleri pişirmede kullanılır. (2.Kademe Basınç Ayarı 0,80 Bar) Basınç emniyet kilidi / Emniyet ventili Basınç Emniyet Kilidi/Emniyet güvenlik ventili kapak üzerine entegre olarak yerleştirilmiştir.basınç Emniyet kilidi tencere içerisinde basınç varken kapağın açılmasına engel olur. Emniyet Ventili ise herhangi bir nedenle kademeli basınç ayar ventilinin tıkanması halinde devreye girerek tencere içerisinde oluşan basıncı tahliye eder. Pişirme öncesi; Kademe 0 Kademe 1 Kademe 2 Her kullanım öncesi kapak üzerindeki buhar boşaltma kanalının tıkalı olmadığından, kapak contasının kapağa düzgünce takılı olduğundan emin olunuz. Kademeli basınç ayar ventilini basınç tahliye kademesi (Kademe 0 Konumu) getiriniz. Tencerenize önce pişireceğiniz yiyecekleri koyunuz daha sonra üzerine su ve diğer sıvıları ilave ediniz.

6 Düdüklü tencerenizin kapağını contanın düzgün takılı olduğundan emin olarak hafifçe bastırarak tencere üzerine yerleştiriniz. Kapak üzerindeki açma/kapama koluyla kapağı kapatınız. Bu işlem sırasında kelepçelerin tamamen kapandığından emin olunuz. Düdüklü tencerenizi en yüksek ayara getirilmiş bir ısı kaynağı üzerine koyarak pişireceğiniz malzemenin özelliğine göre kademeli basınç ayar ventilini Kademel veya Kademe2 konumuna alınız. Pişirme esnasında; Düdüklü tencerenizin içindeki basınç yeterli seviyeye ulaştığında basınç göstergesi yukarı kalkar. Basınç göstergesininin yukarı kalktığını göz ile görebilirsiniz. Kademeli basınç ayar ventilinden düzenli olarak buhar sesi çıkmaya başladığında ısı kaynağının şiddetini azaltın Yemeğinizin pişmesi için yemek kitaplarında belirtilen pişirme süresi kadar bekleyiniz. Pişirme sırasında kademeli basınç ayar ventilinden düzenli olarak ıslık sesi çıkmasına dikkat edin. Yeterli buhar yoksa ısı kaynağını biraz şiddetlendirin ve düzenli ıslık sesi çıkmasını sağlayın. KADEMELİ BASINÇ AYAR VENTİLİNDE TAHLİYE EDİLEN BUHAR AŞIRI SICAKTIR! 1. Yavaşça Basınç Tahliye Etme: Kademeli basınç ayar ventilini basınç tahliye kademesine alarak basınç göstergesi tamamen inene kadar beklenir. Basınç tamamen düşünce tencerenin kapağını açabilirsiniz. 2. Hızlıca Basınç Tahliye Etme: Düdüklü tencerenizi akan soğuk musluk suyu altında tutarak basınç göstergesinin hızlı bir şekilde aşağı düşmesini sağlayınız. Basınç göstergesi aşağıya düştüğünde düdüklü tencereniz artık basınç altında değildir.

7 Kademeli basınç ayar ventilini basınç tahliye kademesine alarak düdüklü tencerenizin kapağını açabilirsiniz. Fakat bu işlemde dikkatli olmak gerekir. Çünkü sıcak tencereyi suyun altına koyarken saate su kaçırabilir veya sıcak buhardan dolayı bir yerinizi yakabilir ya da ürünü sıcak olduğu için iyi tutamayıp düşürebilirsiniz. TEMİZLİK VE BAKIM Düdüklü tencerenizden en iyi verimi alabilmek ve güvenli çalışmasını sağlamak için her temizlik sonrası bakım kurallarını uygulayınız. Gövdenin Temizlenmesi: Düdüklü tencerenizi bulaşık makinasında yıkayabilirsin Eğer elde yıkamak isterseniz gövdenin dışını yumuşak bir süngerle yıkayınız. Sert cisimler ve ovma tozları kullanmayınız. Aksi durumda parlak yüzeylerde çizilmeler oluşur. Düdüklü tencerenizin iç kısmını normal bulaşık süngeri ile yıkayabilirsiniz. Yıkama sonrası dış yüzey ve iç yüzey kuru bir bezle silinerek kurulanmalıdır. Kapağın Temizlenmesi: Düdüklü tencerenizin kapağını bulaşık makinasında yıkayabilirsiniz. Yıkama öncesi ve sonrası kapak üzerinde bulunan kademeli basınç ayar ventil kapağını yerinden çıkararak buhar boşaltma kanalının deliklerinin içerisine girmesi muhtemel yemek artıklarını iğne veya kürdan kullanarak temizleyiniz. Yine kademeli basınç ayar ventil kapağımda temizleyiniz. Kademeli basınç ayar ventil düğmesini yerinden çıkarmak için düğmeyi önce basınç tahliye kademesine alınız. Daha sonra hafifçe yukarı çekerek saat yönünün tersi istikametinde çevirerek döndürünüz. Döndürme işlemi sırasında çekerek çıkarınız. Parçayı ve iç yüzeylerini akar su altında temizleyerek ventil düğmesini tekrar yerine takınız. Yine düdüklü tencere kapağının iç yüzeyinde bulunan Basınç Emniyet Kilidi / Emniyet (Güvenlik) Ventili her kullanım sonrası iyice temizlenmelidir. Temizlik işlemi için bu parçalar kesinlikle sökülmemelidir. Bu aksam akan su altında el ile temizlenmeli, temizlik işlemi esnasında parçanın çalışıp çalışmadığı el ile kontrol edilmelidir.

8 KAPAK İÇİNDEKİ VİDALARI ASLA SÖKMEYİNİZ. Kapak Contasının Temizlenmesi: Her pişirme sonrası contayı ve conta yuvasını temizleyiniz. Contayı tekrar yerine takınız. Contayı yerine takarken kapaktaki tırnaklara düzgün yerleştiğinden emin olunuz. Düdüklü kapak contasını her yıl düzenli olarak orijinali ile değiştiriniz. DÜDÜKLÜ TENCERENİZİN SAKLANMASI VE KORUNMASI Kullanmadığınız zaman tencere kapağını tencere üzerine kuru vaziyette ve ters olarak yerleştiriniz. Bu sayede kapak contasının ömrünü uzatmış olursunuz. KULLANIM TAVSİYELERİ Basınç göstergesi yükseldikten sonra düdüklünüzün kapağını açamazsınız. Asla açmak için zorlamayınız. Emniyet ventili seviyesinde hafif bir buhar sızması normaldir Basınç çıkarma sırasında buhar püskürtmesine karşı dikkatli olunuz. Düdüklü tencereyi taşımak için, gövdenin iki sapını beraber kullanın. Sıcak olabilecek yüzeylere el sürmeyiniz. Pişirme esnasında tencerenin dış yüzeyine kesinlikle el sürmeyiniz. Düdüklü tencerenizi besinleri uzun süre muhafaza etmek için kullanmayınız. Temizlik için çamaşır suyu veya klor ihtiva eden temizlik malzemeleri kullanmayınız. Bunlar paslanmaz çeliğin kalitesini bozabilir. Güvenlik subabını ve contayı temizlemek için kesici veya delici aletler kullanmayınız. Düdüklü tencere kapak contasını her yıl düzenli olarak değiştiriniz. Düdüklü tencerenizin temizliğini mutlaka soğuk ve boş iken yapınız. Kapakların içindeki vidaları asla sökmeyiniz gevşetmeyiniz. Her zaman düdüklü tencerenizin modeline uygun conta kullanınız.

9 PARTS SPECIFICATION (Stainless Steel 18/10 Cr.-Ni Body and cover) (Capsule bottom manufactured from stainless steel and aluminum) Capacity Inner body (diameter) Body bottom 5 lt. 22 cm. 18 cm. 7 lt. 22 cm. 18 cm. Directive - Standard : 97/23 AT - TS 445 EN STANDART INFORMATION Max. Operating Pressure Max. Safety Pressure 0.80 bars 1.10 bars Open / Close Handle 2. Pressure Safety Lock / Safety (Security) Valve 3. Gradual Pressure - Regulating Valve / Steam Relief Drain 4. Stainless Steel Clamp 5. Stainless Steel Cover 6. Side Handle 7. Stainless Steel Body

10 MAINTENANCE, REPAIR AND USAGE RULES Keep your pressure cooker out of reach of children and use carefully while children are around. Do not use your pressure cooker for the wrong purposes. Handle your pressure cooker carefully only by holding the side handles after cooking. Do not use any force to open your pressure cooker. Open the cover after ensuring that the inner pressure is decreased. Do not use your pressure cooker without any liquid in it. This may cause serious injuries and damages. Do not fill your pressure cooker more than 2/3. Please fill your pressure cooker in half for food that expands during cooking process such as rice, compotes and dehydrated vegetables and ensure that your pressure cooker is not filled more than half. Use appropriate heating resources. In order to prevent the spreading of several food such as peas, slightly shake your pressure cooker before opening the cover. Do not use your pressure cooker to fry potatoes under pressure. Please ensure that the valves are not clogged before each use. Do not intervene with the safety appliances of the pressure cooker other than cleaning and maintenance instructions. Please ensure that the pressure is completely discharged before you open the cover of your pressure cooker. Do not use your pressure cooker to store your salty and acidic food.

11 OPENING / CLOSING THE COVER OF PRESSURE COOKER Opening the Cover: Please ensure that your pressure cooker is on a flat surface to prevent any tilting and open the cover by turning the open/close handle to the opening direction which is shown on the same handle. Never use any force to open your pressure cooker. Closing the Cover: Please ensure that your pressure cooker is on a flat surface to prevent any tilting and close the cover by turning the open/close knob to the closing direction which is shown on the same handle. FILLING THE PRESSURE COOKER Do not operate your pressure cooker without water. During operation a minimum of 2 cups (25 cl) of the maximum body height of 2/3 filled with water to be run. ATTENTION: Do not fill your pressure cooker more than the half of its body height for food that expands during cooking process such as rice, dehydrated vegetables and compotes. GETTING STARTED * Soak your pressure cooker s cover, gasket and body with dishwashing liquid in warm water before your first use.

12 GRADUAL PRESSURE - REGULATING VALVE You can have different cooking speeds by using the gradual pressure regulator. Grade 0 : Pressure Discharge (No pressure) Grade 1 : Is used in cooking delicate food such as some green leaved vegetables, vitamin preserved cooking and for thawing. (Grade 1 Pressure Setting 0, 65 Bars) Grade 2 : is used in cooking meat, fish and dry legumes. (Grade 2 Pressure Setting 0, 80 Bars) Grade 0 Grade 1 Grade 2 PRESSURE SAFETY LOCK / SAFETY (SECURITY) VALVE Pressure Safety Lock/ Safety security valve is integrated over the cover. Pressure Safety Lock prevents the cover to be opened while there is pressure is the pot. Safety (Security) Valve becomes active if the pressure regulating valve is stuck for some reason and discharges the pressure in the pot. BEFORE COOKING Please ensure that the steam discharge drain is not clogged and the cover gasket is properly fixed on the cover before every use. Bring the gradual pressure regulating valve to discharge grade (Grade 0) position. Firstly, put your food in your pot and then add water and other liquids.

13 Place you pressure cooker s cover over the pot by slightly pressing it ensuring the cover gasket is properly fixed. Close the cover by using the open/close handle on the cover. Please ensure that the clamps are completely closed during this process. Put your pressure cooker over a heat source that is set to the highest temperature and set the gradual pressure regulating valve to Grade 1 or Grade 2 depending the ingredients you cook. DURING COOKING; When the pressure in your pressure cooker reaches a sufficient level, the pressure indicator will stand on. You can see the indicator standing with your eyes. When the gradual pressure regulating valve starts making a PSSST sound, lower the intensity of heat source. Please wait as long as it is stated on a cook book in order your food to be cooked. Please ensure that the gradual pressure regulating valve is regularly whistling during cooking process. If there is not enough steam, then increase the intensity of the heat source and ensure that there is a regular whistling. AFTER COOKING Turn the heat off when cooking process is over. There are two options to release the steam after turning the heat off 1 - Releasing pressure out slowly: Bring the gradual pressure regulating valve to pressure discharge grade and wait until the pressure indicator is completely dropped. When the pressure is dropped completely, you can open the pressure cooker s cover. 2 - Releasing pressure out quickly: Put your pressure cooker under cold running tap water and ensure the pressure indicator to be dropped down quickly.

14 When the indicator is dropped then your pressure cooker will no longer be under pressure. You can open the cover of your pressure cooker by bringing the gradual pressure regulating valve to pressure discharge grade. CLEANING AND MAINTENANCE In order to get the best efficiency and ensure safe operation, please apply the maintenance rules after each cleaning. Cleaning the body : You can wash your pressure cooker in the dishwasher. If you want to hand wash, use a soft sponge on the outer side of the body. Do not use hard equipment and scouring powder. Otherwise there will be scratches on the shiny surface. You can use a regular washing sponge while washing the inner side of your pressure cooker. Both outer and inner surfaces should be wiped off to dry with a dry dishcloth. Cleaning the cover: You can wash your pressure cooker s cover in the dishwasher. Take the gradual pressure regulating valve cover off before washing and clean the possible food resi dues that may stuck within the steam discharge holes by using a needle or toothpick. Also clean the gradual pressure regulating valve cover. In order to take the gradual pressure regulating valve pin off, bring the pin to steam discharge grade. Then turn it on the counterclockwise while pulling slightly up in the same time and take it off while turning. Clean the part and its inner sides under running water and assemble the valve pin back in its place after washing. The pressure safety lock/safety (Security) Valve that is inside the pressure cooker s cover should be properly cleaned after each use. These parts should never be disassembled for cleaning. These equipment should be hand cleaned under running water and the equipment should be checked by hand for whether it works or not YOU NEVER REMOVE COVER SCREWS IN.

15 Cleaning the Cover Gasket : Clean the gasket and the gasket hole after each cooking. Place the gasket back in its place. Pay attention to fit the gasket properly in the cams that are on the cover. Change the whistle cover gasket with a new original one regularly each year. KEEPING AND PRESERVING YOUR PRESSURE COOKER Keep the cooker s cover dry and upside down on top of the pot while not using. Thus you will extend the cover gasket s lifetime. ADVISES TO USE The pressure cooker should be used carefully and under strict monitoring while children are around. You cannot open the cover of your pressure cooker after the pressure indicator is risen. Do not apply force to open. A slight steam leakage on the Safety (Security) Valve level is normal. Watch out for steam burst during pressure release process. Use both handles of the body while carrying your pressure cooker. Do not touch the possible hot surfaces. Do not touch the outer surface of the pot during cooking process. Do not use your pressure cooker to preserve your food for long periods. Do not use bleach or chlorine based cleaning products for cleaning. Such products may corrupt the quality of stainless steel. Do not use sharp objects while cleaning the safety valve and the gasket. Change the pressure cooker cover gasket regularly each year. Always clean your pressure cooker with cold water and when it is empty. Do not disassemble or loosen the screws inside the covers. Read user s guide carefully before using your pressure cooker. Do not let anyone to use this pot unless they read the user s guide or have any cooking with pressure cooker experience. Do not use the pressure cooker for wrong purposes. Always use the appropriate gasket for your pressure cooker s model. If there are any cuts or deformation in the gasket change it immediately with a new original one. If there are white spots on the bottom of your pot after first cooking, this may be caused by the lime amount in the water you used. You can clean this spots by using vinegar or a descaling agent.

16

17

18

19

20

21

22

23 SATIŞ SONRASI SERVİS Cihazda bir arıza olması halinde King Yetkili Servisi ne başvurmadan önce aşağıdaki kontrolleri yapınız. 1- Fiş prize doğru olarak takılmış mı? 2- Evin elektrik tesisatında bir problem var mı? 3- Kullanım talimatları doğru olarak uygulanmış mı? Eğer arıza halen giderilmediyse size en yakın King Yetkili Servisi ne müracaat ediniz. Bu cihazla ilgili tüm yedek parçalar kılavuz kitapçığında sunulan King Yetkili Servisi nden temin edilebilir. Bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen bizi arayınız. DİKKAT: Cihazı yere düşürmemeye dikkat ediniz. Kullanım esnasında cihazı düşürürseniz ilk olarak fişini prizden çekiniz. Düşme esnasında cihazın parçaları kırılabilir ve cihaz hasar görebilir. Bu durumda cihazı kullanmadan önce King Yetkili Servisi ne tetkik ettiriniz. TAŞIMA VE NAKLİYE Cihazın naklini kendi orjinal kutusu ve bölmeleri ile veya cihazın etrafını koruyacak yumuşak bir bezle sararak yapmak gerekir. Yanlış ambalajlama esnasında plastik parçalar kırılabilir, elektrik aksamı zarar görebilir. NOT: ÜRÜNÜN MÜŞTERİYE İNTİKALİNDEN SONRA YÜKLEME, BOŞALTMA VE TAŞIMA SIRASINDA OLUŞAN ARIZALAR VE HASARLAR GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZ. UYARI: Bu cihazla ilgili her türlü tamir ve onarım yalnız King Yetkili Servisleri tarafından yapılır. Yetkili Servislerimiz dışındaki kişilerce yapılan herhangi bir tamir ve onarımı girişimi tüketici haklarının tamamen ortadan kalkmasına neden olacaktır. Bu cihazla ilgili tüm yedek parçalar yalnız bu kılavuz kitapçığında sunulan King Yetkili Servisleri nden temin edilmek zorundadır. King Servislerinden temin edilmemiş King harici yedek parçalar ile yapılan tamiratlardan şirketimiz sorumlu değildir. Bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen bizi arayınız. Çevre: Cihazınızı kullanmak istemediğiniz zaman veya ömrü tükendiğinde diğer çöplerle birlikte atmayınız. Tekrar dönüşüm için cihazları toplayanlara veriniz. Böylece çevreye saygı göstermiş olursunuz.

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over Model No K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Oven Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over MAIN PART 5 4 6 3 7 2 1 1 Door handle 2 Heat resistant

Detaylı

Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide

Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide Türk Patent Enstitüsü Tasarım Tescilli 5 Dakikada Kurulum Alman TÜV Rheinland Tarafından Güvenlik Onaylı Bebek Hamağı Kullanım Kılavuzu Baby Hammock User Guide Ürünün kurulum ve kullanımından önce kılavuzu

Detaylı

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE

GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE GENİŞLEYEN GÜVENLİK KAPISI EXPANDING SAFETY GATE www.odabu.com.tr UYARI MONTAJ VE KULLANIM ÖNCESİ KILAVUZ İÇİNDEKİ TÜM TALİMATLARI OKUYUNUZ KILAVUZU İHTİYAÇ DURUMUNDA KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ Güvenlik

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

İçindekiler. Cafissimo POCKET için Kullanım Kılavuzu ve Teknik destek

İçindekiler. Cafissimo POCKET için Kullanım Kılavuzu ve Teknik destek tr Cafissimo POCKET için Kullanım Kılavuzu ve Teknik destek İçindekiler 2 Güvenlik uyarıları 5 Genel bakış (ambalaj içeriği) 6 Çalıştırma - ilk kullanımdan önce 7 En iyi aroma en iyi tat 7 Temizleme 8

Detaylı

PRİZ KOLYE Clamp Saddles

PRİZ KOLYE Clamp Saddles PRİZ PR!Z KOLYE KOLYE C!VATALI!"#&'( (,' -%$.'/)!"#&'( (! *'01% "$'!.%3+1, /&%!.") #&4!.%)%,,((!"#&'( (,' -%$.'/) #&4!.%)%,,(( (!Ambalaj *'01% "$'!.%3+1, Adedi D x G /&%!.")!"#&'( 9111 x ½ 918 1 x ¾ 911

Detaylı

DİREKTİF/STANDART : 97/23 AT - TS 445 EN 12778

DİREKTİF/STANDART : 97/23 AT - TS 445 EN 12778 Paslanmaz Çelik Düdüklü Tencere Özellikleri Çap 22 cm 22 cm 22 cm Kapasite 5 LT 6 LT 7 LT Kontrol Basıncı 60 kpa (0,6 Bar) 60 kpa (0,6 Bar) 60 kpa (0,6 Bar) Müsaade Edilen En Yüksek Basınç (PS) 180 kpa

Detaylı

Flower & Tulipan ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

Flower & Tulipan ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE Flower & Tulipan ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE Doğal Güzellik... Ceraware, sağlıklı ve doğal ürün koleksiyonuyla yaşamınıza değer katıyor. içi -dışı seramik içim-dışım seramik... Ceramica Art Plus teknolojisi

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Sirkülasyon Pompaları Circulation Pumps Dünyayı koruyan teknolojilerle daha konforlu bir hayat için çalışıyoruz.. Dünyanın önde gelen markaları, uzmanları, bilim insanları ve profesyonel kadroları, gelişen

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Bir Gürültülü Masa Fan saptamak Nasıl

Bir Gürültülü Masa Fan saptamak Nasıl Bir Gürültülü Masa Fan saptamak Nasıl Toplanan enkaz sonucu gürültülü bir tablo fan sabitleyin. Yazan: Codi Barnett GİRİŞ devam eden kullanımı sayesinde, masa fanlar toz ve enkaz toplamak eğilimindedir.

Detaylı

P 637 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker

P 637 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker Model No: P 37 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual P 37 GrillMax Izgara ve Tost Makinesi Grill and Sandwich Maker MAIN PARTS 1 2 3 4 1 UPPER

Detaylı

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI KULLANIMI 1. MAKİNANIN DAHA ÖNCEDEN TEMİZ OLMASINA DİKKAT EDİN 2. MAKİNAYI AÇMA KAPAMA DÜĞMESİNİ KULLANARAK ÇALIŞTIRIN 3. DİLiMLEYECEĞİNİZ MALZEMEYE

Detaylı

Thunderbird Saç Kurutma Makinesi

Thunderbird Saç Kurutma Makinesi Model No: K 054 Thunderbird Saç Kurutma Makinesi / Hair Dryer Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 054 Thunderbird Saç Kurutma Makinesi MAIN PARTS 1 3 4 2 5 6 7 1. Brush 2. Brush Rotary on/off switch

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE GTİP/HS Code:

KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE GTİP/HS Code: MOTORLU ÇOKLU ASTAR KESME MAKİNESİ MOTOR DRIVEN LINING CUTTING MACHINE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE GTİP/HS Code: 8461.90.00.00.00 Çelik Kuyumculuk Kalıp Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti. Adres: Atatürk

Detaylı

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg)

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg) Zest Description Tan m : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 90x90 Depth / Derinlik (cm) : 2.5 Weight / A rl k (kg) : min. 75 max. 90 Height / Yükseklik

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

H48.33b FILTER DRIER SHELLS KARTUŞ KOVANLARI. H48.33b.54.1

H48.33b FILTER DRIER SHELLS KARTUŞ KOVANLARI. H48.33b.54.1 H48.33b H48.33b.54.1 Introduction Filter drier shells are important equipments for refrigeration and air conditioning systems. They are designed to be used in the suction line and liquid line. Filter drier

Detaylı

Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu 0036

Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu 0036 Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu 0036 Değerli müşterimiz, Öncelikle BERNARDO kalitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürününüzü sadece iyi günlerde değil, her zaman mutlulukla kullanmanızı dileriz.

Detaylı

TAV FIRINI/ANNEALING FURNACE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE

TAV FIRINI/ANNEALING FURNACE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE TAV FIRINI/ANNEALING FURNACE KULLANMA KLAVUZU / USER'S GUIDE GTİP/HS Code: 8454.10.00.00.00 Çelik Kuyumculuk Kalıp Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti. Adres: Atatürk Mahallesi Marmara Sanayi Sitesi R Blok No:

Detaylı

PORLAND'ın mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri markası Porland Style kalitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

PORLAND'ın mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri markası Porland Style kalitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Değerli müşterimiz, PORLAND'ın mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünleri markası Porland Style kalitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Düdüklü tencerenizi sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanabilmeniz

Detaylı

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SU FİLTRE WF 6200. Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SU FİLTRE WF 6200 Su Filtreli Yatık Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș WF 6200 Su Filtreli Elektrikli Süpürge

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Kapak Açma Düğmesi Kapak Filtre Su Göstergesi Gövde Gösterge Işığı Açma/Kapatma düğmesi Alt tabla EMSAN marka Kettle ı tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

www.cagsanmerdiven.com - bilgi@cagsanmerdiven.com.tr

www.cagsanmerdiven.com - bilgi@cagsanmerdiven.com.tr Kurulum Kılavuzu Introduction Manuel YAY MONTAJ VİDALARI ZİNCİR KİLİT BRAKETİ SPRING ASSEMBLY SCREWS CHAIN LINK CATCH BRACKET AHŞAP ÇATI MERDİVENİ WOODEN LOFT LADDER www.cagsanmerdiven.com - bilgi@cagsanmerdiven.com.tr

Detaylı

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat)

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Veo Description Tanım : Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 190x90 Depth / Derinlik (cm) : 3,5 Height / Yükseklik (cm) : 215 Weight / Ağırlık (kg) : min.

Detaylı

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver imizi seçtiğiniz için

Detaylı

MİLANO. Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

MİLANO. Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. MİLANO Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız. For the safety

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası D06F Kurulum Kılavuzu Basınç Düşürme Vanası Güvenlik Kılavuzu: 1. Kurulum talimatlarına uyunuz. 2. Cihazı: Kullanım amacına uygun olarak İyi durumda iken Güvenliğe ve tehlike riskine ilişkin yapılması

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

AKE Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual TR EN

AKE Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual TR EN Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu (7 SEG SIMPLE YATAY TİP) AKE-BYM-102 Lütfen bu kullanım

Detaylı

Bravo. Düdüklü Tencere. Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi

Bravo. Düdüklü Tencere. Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi Bravo Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi 1 Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu düdüklü tencere en son uluslararası güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmiştir. Lütfen düdüklü tencerenizi

Detaylı

1650 W 800 W EHLİKEYİF DELUX KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG U L L PASLANMAZ ÇELİK K A P A K K A T L A N A B İ Lİ R S A P

1650 W 800 W EHLİKEYİF DELUX KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG U L L PASLANMAZ ÇELİK K A P A K K A T L A N A B İ Lİ R S A P EHLİKEYİF DELUX AR 3008 ÇAY VE KAHVE MAKİNESİ SETİ AR3008 TEA MAKER AND TURKISH COFFEE MAKER SET AR 3008 TEEKANNE UND TURKISCH KAFFEE SET KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için, cihazınızı kullanmaya

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu & Garanti Belgesi

Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu & Garanti Belgesi Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu & Garanti Belgesi Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu düdüklü tencere en son uluslararası güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmiştir. Lütfen düdüklü tencerenizi

Detaylı

Sorun Yıkamaksa Çözüm

Sorun Yıkamaksa Çözüm Sorun Yıkamaksa Çözüm Parça Yıkama Makinaları w w w.yilmaksan.com Öncelikle bizim kataloğumuzu eline alıp inceleme nezaketini gösteren siz değerli müşterilerimize teşekkür ederiz. 2000'li yıllarda böyle

Detaylı

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ Kullanım Kılavuzu BAKIM, ONARIM VE KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR Ürününüzü kullanmadan önce üzerindeki tüm etiketleri çıkartınız. İlk kullanımdan önce ürünün

Detaylı

Cezvem Türk Kahve Makinesi

Cezvem Türk Kahve Makinesi Model No: P 44 Cezvem Türk Kahve Makinesi Türkish Coffee Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual P 44 Cezvem Türk Kahve Makinesi Türkish Coffee Maker MAIN PARTS 1 Handle 2 Stainless steel bowl with

Detaylı

AE-AH SERİSİ MONTAJ KILAVUZU/ AE-AH SERIES INSTALLATION MANUAL

AE-AH SERİSİ MONTAJ KILAVUZU/ AE-AH SERIES INSTALLATION MANUAL AE-AH SERİSİ MONTAJ KILAVUZU/ AE-AH SERIES INSTALLATION MANUAL 5 8 9 10 1 2 3 4 6 7 11 1-Tepe adaptörü-top adaptor 6- Ara boru bağlantı vidası- Profile connection screws 2-Ara adaptör- Adaptor 7- Yelken

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

PopCorn K 313. Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker. Mısır Patlatma Makinesi.

PopCorn K 313. Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual. Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker. Mısır Patlatma Makinesi. Model No: K 313 PopCorn Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 313 PopCorn Mısır Patlatma Makinesi Popcorn Maker Meaning of the Symbols in These Instructions All

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

Fast Cook. Düdüklü Tencere. Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi

Fast Cook. Düdüklü Tencere. Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi Fast Cook Düdüklü Tencere Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi 1 Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu düdüklü tencere en son uluslararası güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmiştir. Lütfen düdüklü tencerenizi

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

63A - 125A CEE NORM FİŞ & PRİZLER 63A - 125A CEE NORM PLUGS & SOCKETS. connectors

63A - 125A CEE NORM FİŞ & PRİZLER 63A - 125A CEE NORM PLUGS & SOCKETS. connectors 63A - 125A CEE NORM FİŞ & PRİZLER 63A - 125A CEE NORM PLUGS & SOCKETS connectors 38 63A - 125A CEE NORM FİŞ & PRİZLER 63A - 125A CEE NORM PLUGS & SOCKETS connectors Mermer ocakları ve maden ocakları, limanlar

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan

K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan Model No: K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 5018 Hanımeli Elektrikli Pişirici Pizza Pan MAIN PARTS 1 3 4 2 6 5 7 9 8 1. Glass lid 2. Handles 3. Cooking

Detaylı

1 - CANTEK köşe parçasını şekilde gösterildiği gibi yerleştirin;

1 - CANTEK köşe parçasını şekilde gösterildiği gibi yerleştirin; 1 - CANTEK köşe parçasını şekilde gösterildiği gibi yerleştirin; Insert CANTEK Corner Piece as shown.. 2 - CANTEK Köşe parçalarını 4 köşeye yerleştirilerek şekildeki gibi çerçeve elde edin. Kanal kesitinin

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ APD 460 2 İÇİNDEKİLER I Patates Dinlendirme Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve

Detaylı

AŞIRI DOLUM VALFİ KULLANMA TALİMATI OVERFILL VALVE INSTRUCTION MANUAL

AŞIRI DOLUM VALFİ KULLANMA TALİMATI OVERFILL VALVE INSTRUCTION MANUAL AŞIRI DOLUM VALFİ KULLANMA TALİMATI OVERFILL VALVE INSTRUCTION MANUAL 2018 www.mites.com.tr Şekil 1 Depo Dip Noktası A : Yükselticinin tepesinden tankın üst kısmına kadar olan mesafe Distancefromthetop

Detaylı

MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1

MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1 MESOS (Merkezi Sistem Ortak Sınav) PRACTICE TEST 1 1. Konuşma balonundaki cümleyi doğru tamamlayan sözcüğü seçiniz 3. Verilen cümlede boşluğa gelecek sözcüğü seçeneklerden işaretleyiniz. We have got flowers

Detaylı

sökülmesi ve Roomba nasıl temizlenir 560

sökülmesi ve Roomba nasıl temizlenir 560 sökülmesi ve Roomba nasıl temizlenir 560 (Vb çamur, sos,) onaylı olmayan maddeler üzerinde çalıştıktan sonra Roomba 560 tam temizlik Yazan: HoyeBoye GİRİŞ Bu kılavuz Roomba toz-bin, fırça meclisleri ve

Detaylı

BASKET SYSTEMS SEPET SİSTEMLERİ BASKET SYSTEMS INSTRUCTION FOR USE SEPET SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

BASKET SYSTEMS SEPET SİSTEMLERİ BASKET SYSTEMS INSTRUCTION FOR USE SEPET SİSTEMLERİ KULLANIM KILAVUZU BASKET SYSTEMS SEPET SİSTEMLERİ BASKET SYSTEMS INSTRUCTION FOR USE KK-007 01.2015 BASKET SYSTEMS SEPET SİSTEMLERİ SEPET BİLEŞENLERİ 3 4 6 5 2 1 1- Steel Plate Basket 1- Sac Sepet 2- Steel Plate Basket

Detaylı

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU BLENDER BL 700 Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BLENDER BL 700 Çelik Blender imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ASB 490 İÇİNDEKİLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri

Detaylı

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry TÜRKÇE

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry TÜRKÇE BODYGROOMER MT 6030 Wet & Dry TÜRKÇE A B E F G C D H I J 2 TÜRKÇE 79-86 3 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 77Bu cihaz sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU. Direkt Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 1 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan

MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU. Direkt Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 1 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan OM-E-RE1-110622-1 MONTAJ&OPERASYON VE BAKIM KILAVUZU Direkt Tesirli Basınç Düşürücü MODEL: RE 1 MIYAWAKI INC. Osaka, Japan Türkiye Distribitörü: Genel Makina Ltd. Şti. www.genelmakina.com MIYAWAKI RE1

Detaylı

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com KULLANIM KILAVUZU 1) ÜRETİCİ VE SERVİS İRTİBAT BİLGİSİ 2) KULLANIM ALANLARI VE KULLANIM AMACI 3) MONTAJ TALİMATLARI 4) GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 5) ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI 6) BAKIM VE TEMİZLİK 7) PERİYODİK BAKIM

Detaylı

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at Kullanım kılavuzu

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at   Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/00 TR Kullanım kılavuzu h i a b g c f d e Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Yüksek darbe dayanımına sahip alüminyum enjeksiyon gövde High impact resistance provided by aluminium injection

Yüksek darbe dayanımına sahip alüminyum enjeksiyon gövde High impact resistance provided by aluminium injection 258 Farklı model ve tipte klemens, ray, sigorta, röle vs. montajına uygun, rahat kablo montajı sağlayan tasarım Unique design for assembly of different type of terminals, DIN rails, fuses, relays etc.

Detaylı

TCC-The Chair Company ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. S-Line Mesh modelini daha iyi tanımanız ve fonksiyonlarını öğrenmeniz için bu

TCC-The Chair Company ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. S-Line Mesh modelini daha iyi tanımanız ve fonksiyonlarını öğrenmeniz için bu TCC-The Chair Company ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. S-Line Mesh modelini daha iyi tanımanız ve fonksiyonlarını öğrenmeniz için bu kılavuzu hazırladık. english 1. Kinematic Pull up the

Detaylı

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AMP 470 İÇİNDEKİLER I Makarna Pişirici Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

Safety Relief Valve. RLT Series. Safety Relief Valves According to 2014/68/EU. Emniyet Tahliye Vanaları 2014/68/EU Direktiflerine uygundur.

Safety Relief Valve. RLT Series. Safety Relief Valves According to 2014/68/EU. Emniyet Tahliye Vanaları 2014/68/EU Direktiflerine uygundur. Safety Relief Valve RLT Series Safety Relief Valves According to 2014/68/EU Emniyet Tahliye Vanaları 2014/68/EU Direktiflerine uygundur. ÜRÜN AÇIKLAMASI RLT serisi emiyet tahliye vanaları, herhangibir

Detaylı

M SFT. Sürgü Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware

M SFT. Sürgü Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware Sürgü Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler M02 8235 SFT Teknik Detaylar / Installation Guide 30-35 mm 0 1 Bilgi / Information 1 Kutu İçeriği

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

SERAMİK BIÇAK Ceramic Knife

SERAMİK BIÇAK Ceramic Knife SERAMİK BIÇAK Ceramic Knife ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER ELEGANCE SERİSİ Elegance Series ELEGANCE LÜKS SERAMİK BIÇAK SETİ ELEGANCE LUX CERAMIC KNIFE SET Model Kodu/Model Code:CB01-01/SBG11-A50 Ebat/Size: 4-23 cm/

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

ELEKTRİKLİ KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ELEKTRİKLİ KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AKTE-890 1 İÇİNDEKİLER I Açıklama 3-4 II Genel Ölçüler 5 III Teknik Özellikler 5 IV Uyarı Etiketi

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Kullanım kılavuzu

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

GAZLI KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AKTG-890 İÇİNDEKİLER I Açıklama 3-4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4-5 III Teknik Özellikler

Detaylı

Değerli Daxom Kullanıcısı,

Değerli Daxom Kullanıcısı, Değerli Daxom Kullanıcısı, Cihazın fonksiyonunu doğru olarak yerine getirmesi ve güvenliğiniz için cihazın montaj ve kullanımı esnasında kullanma kılavuzunda belirtilen talimatlara uyunuz. Yetkisiz olarak

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

CLIPSO. User's Guide - Kullanım Kılavuzu.

CLIPSO. User's Guide - Kullanım Kılavuzu. EN CLIPSO TR User's Guide - Kullanım Kılavuzu www.tefal.com Face côté couvercle A C D G B E F H max 2/3 J 1/2 1/3 K I mini fig. 1 fig. 2 fig. 3 fig. 4 fig. 5 fig. 6 fig. 7 fig. 8 fig. 9 fig. 10 fig. 11

Detaylı

Düdüklü Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi Pressure Cooker Instructions Certificate of Warranty

Düdüklü Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi Pressure Cooker Instructions Certificate of Warranty Düdüklü Kullanım Kılavuzu Garanti Belgesi Pressure Cooker Instructions Certificate of Warranty TR Değerli müşterimiz; Tercihinizi Görgel den yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Dünyadaki kültürel

Detaylı

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER:

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: 1)GİRİŞ... 2)GENEL UYARILAR.. 3)BOYLER TANITIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER 4)ÇALIŞTIRILMA VE MONTAJ ESASLARI. 5)BAKIM VE TEMİZLİK. 6)ARIZA TESPİT. GİRİŞ: Bu kılavuzda

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

KAHVEMATİK Türk Kahve Makinesi

KAHVEMATİK Türk Kahve Makinesi Model No: K 41 Kahvematik Türk Kahve Makinesi Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 41 KAHVEMATİK Türk Kahve Makinesi MAIN PARTS 1. 2. 3. 4. 5. Handle Main Body Base Switch Lamp IMPORTANT SAFETY INSTRUCTIONS

Detaylı

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu SW 138 Beşik Salıncak Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. c Parçalar: 1- Asma

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

Kanlıca Semaver. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Kanlıca Semaver. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Kanlıca Semaver Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi 2 Ürün Tanıtım Şeması 2 1 3 5 4 7 6 8 9 10 11 1- Demlik 2- Demlik Kapağı 3- Buhar Halkası 4- Taşıma Kulbu 5- Maksimum İşareti 6- Paslanmaz Çelik Gövde

Detaylı

Meyve ve sebze kesicisi

Meyve ve sebze kesicisi Meyve ve sebze kesicisi tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93387FV02X00VIII 2017-08 353 350 Değerli Müşterimiz! Meyve ve sebze kesicinizle çok çeşitli meyve ve sebzeleri çabucak ve kolayca

Detaylı

Çelik Kuyumculuk Kalıp Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Çelik Kuyumculuk Kalıp Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti. Çelik Kuyumculuk Kalıp Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti. Fabrika Adres: Atatürk Mahallesi Marmara Sanayi Sitesi L Blok No: 3 İkitelli / İstanbul Türkiye Telefon: +90 212 494 44 60 Fax: +90 212 494 44 61 E-mail

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Kullanım kılavuzu

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 TR Kullanım kılavuzu 7k j 7l i a h b c d e f g Türkçe 1 Önemli Cihazı kullanmadan önce bu kullanım

Detaylı

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO 07404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO VP300 SERIES USER MANUAL Türkçe Kullanıcıdan beklenen işlemler resimlerde gösterilmiştir. Diğer bütün

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı