DİJİTAL BANKASURANS TÜRKİYE ve GLOBAL 2016 ZİRVESİ BAŞLIYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DİJİTAL BANKASURANS TÜRKİYE ve GLOBAL 2016 ZİRVESİ BAŞLIYOR"

Transkript

1 DİJİTAL BANKASURANS TÜRKİYE ve GLOBAL 2016 ZİRVESİ BAŞLIYOR Türk Sigorta Sektörü Bankasurans ile Genişliyor 04 Ekim 2016 Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İSTANBUL 2016 * Dünya nın en uzun halatlı köprüsü * Dünya nın en geniş köprüsü * Dünya nın en uzun raylı sistemli asma köprüsü * Dünya nın en yüksek kuleli köprüsü Nihat ZEYBEKCİ T.C. Ekonomi Bakanı T.C. Ekonomi Bakanlığı Prof. Dr. Yasin AKTAY Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı T.C. Milletvekili Ahmet GENÇ Müsteşar Yardımcısı Hazine Müsteşarlığı Mrs. Judith SLATER Başkonsolos Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu Ramazan ÜLGER Başkan Türkiye Sigorta Şirketleri Birliği Cemal ONARAN Genel Müdür Garanti Emeklilik Aydın SATICI Genel Müdür Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sancar AKCAN Kobi Bankacılığı Sigorta Yönetimi Müdürü Finansbank Ahmet Gökhan KEREM Anadolu Sigorta Banka Sigortacılığı Müdürü Anadolu Sigorta Ufuk BÜYÜK Dijital Reklam Grup Başkan Yrd. Milliyet Burak GÜNDÜZ Direkt Satış ve Pazarlama Müdürü Generali Sigorta Andrew WARBURTON Managing Partner at SHAW international (UK) Sohail JAFFER Deputy CEO FWU Global Takaful Solutions Friso KEIJZER Head of Distribution International NN Group Holland Sam EVANS Managing Director Eos Venture Partners Fatih ACER Yönetim Kurulu Başkanı Acerpro Bilişim Teknolojileri Aslı ÇIRNAZ Ajans Başkanı Acercrea Aynur AYAZ Kurumsal İletişim Koordinatörü Acerpro & Acercrea Prof. Dr. Selim YAZICI Öğretim Üyesi İstanbul Üniversitesi Can KANTAR Başkan Sigorta Media Moderatörler Sponsorlar Finansbank Kristal Kule Konferans Salonu Büyükdere Caddesi No: , 4 Levent/İstanbul Zirveye katılım ve detayları öğrenmek için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2 Dijital Bankasurans Türkiye 2016 Zirvede işlenecek ana başlıklar - Hazinenin dijitale bakışı ve bankasuransın geleceği - Global bankasurans - Dijital bankasurans - Dijital BES - Bankasuransta yeni sigorta ürünleri - Banka ve Sigorta ürünlerinin birlikte paketlenmesi - Müşteri gözüyle bankasurans - Bankasurans müşterilerinin istatistikleri - Karşılaştırmalı platformların avantajları - En dijital, en yeni, en hızlı projeler BDDK dan Bankaların kredi müşterilerine 3 alternatif sigorta teklifi sunması yönünde düzenleme Bankasurans satış modellerinde oluşan değişiklikler Giyilebilir Teknoloji, oyunlaştırma ve modern teknolojilerin Bankasurans ta kullanılması İnsansız araçlar ın sigortalanması konusunda örnek senaryo Davetliler Hedef kitle - T.C. Başbakanlık T.C. Maliye Bakanlığı T.C. Hazine - T.C. Ekonomi Bakanlığı - TOBB - TBB - TSB - TKBB - TSEV - KKB - SBM - SAİK Bankalar Sigorta Şirketleri İsviçre, İngiltere, Almanya, İspanya, Çin, Fransa, Dubai gibi ülkelerden konuşmacı ve davetliler Bence Hayat - Hayat Dışı Sigorta Şirketleri Asistans Şirketleri Çözüm Ortakları Danışmanlar

3 Dijital Bankasurans Türkiye 2016 Program Açılış Konuşması AcerPro - Fatih ACER Yönetim Kurulu B. Hazine Müsteşarlığı - Ahmet GENÇ Müsteşar Yardımcısı Türkiye Sigorta Şirketleri Birliği Ramazan ÜLGER, Başkan T.C. Milletvekili -Prof. Dr. Yasin AKTAY Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı T.C. Ekonomi Bakanlığı - Nihat ZEYBEKCİ T.C. Ekonomi Bakanı 09:00-09:30 09:30-10:45 10:45-11:00 11:00-11:15 Kayıt - İkram Kahve Molası Yazılım ve Finans Sektörü, İngiltere Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu Mrs. Judith SLATER - Başkonsolos 11:15-11:45 Dijitalde Sigortacılık Milliyet - Ufuk BÜYÜK Dijital Reklam Grup Başkan Yrd. 11: Dijital Bankasurans Teknolojileri AcerPro - Fatih ACER, Yönetim Kurulu B. Sigorta Temalı Dijital Ajans AcerCrea - Aslı ÇIRNAZ, Yönetim Kurulu B. Öğle Yemeği 12:10-13:00 13: Sigortacılıkta İnovasyon Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Aydın SATICI, Genel Müdür Kahve Molası Global Bankasurans Forum Ülkelerin bankasurans deneyimleri Moderator : İstanbul Üniversitesi - Prof. Dr. Selim YAZICI NN Group Holland - Friso KEIJZER Head of Distribution International Managing Partner at SHAW international (UK) Andrew WARBURTON FWU Global Takaful Solutions - Sohail JAFFER Deputy CEO Eos Venture Partners - Sam EVANS Managing Director (Video Konferans) 13:30-15:00 15:00-15:15 15:15-16:45 16:45-17:00 17:00-19:00 Türkiye Bankasurans Forum Türkiye Bankasurans sektörü deneyimleri Moderatör: Sigorta Medya - Can KANTAR, Başkan Garanti Emeklilik - Cemal ONARAN Genel Müdür Finansbank - Sancar AKCAN Kobi Bankacılığı Sigorta Yönetimi Müdürü Anadolu Sigorta - Ahmet Gökhan KEREM Kobi Bankacılığı Sigorta Yönetimi Müdürü Generali Sigorta - Burak GÜNDÜZ Direkt Satış ve Pazarlama Müdürü Kapanış İstanbul Manzarası Eşliğinde Kokteyl (35. Kat)

4 Dijital Bankasurans Türkiye ve Global 2016 İlki 2015 yılında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Dijital Bankasurans Türkiye 2015 Zirvesi Türkiye de ilk defa düzenlenmişti. Bu sene ikincisi düzenlenecek olan zirveyi AcerPro Bilişim Teknolojileri A.Ş. organize ediyor. Türkiye bankasurans sektörü verileri Türkiye sigorta sektörü büyüklüğü 2015 yılında 31 Milyar TL iken Bankasurans kanalı 6,9 Milyar TL ile %22,3 ünü oluşturmaktadır. Bankasurans kanalı 2014 yılına göre %18 büyümüştür yılı ilk altı ay üretimi ise 2015 yılı ilk 6 ayına göre %24 büyüme sağlayarak 4.3 Milyar TL olmuştur. Bu hızlı büyümenin en büyük etkeni Bankasurans kanalının sektöre sağladığı yeni müşteriler, yeni ürünler ve teknolojik altyapıların sağladığı faydalar olduğu bilinmektedir. Acente + Broker + Direk 24.1 Milyar TL ; %77,7 Bankasurans ; 6.9 Milyar TL ; %22, Toplam 31 Milyar TL Dijital Bankasurans Türkiye 2015 Zirveye katılım ve detayları öğrenmek için sitesini ziyaret edebilirsiniz. AcerPro Neden Bu Etkinliği Yapıyor? AcerPro, 11 yılı aşkın bir süredir, 35 sigorta şirketini 5 bankaya entegre eden ve bankasurans sektörünün Türkiye de ve dünyada teknoloji lideri olan bir yazılım şirketidir. Bankasurans sektörünü daha da ileri taşımak için yapılacak daha çok şey olduğunun farkına varan AcerPro, bu konuda daha hızlı ve emin adımlarla yol almak amacıyla geçtiğimiz sene Dijital Bankasurans Türkiye konferansını hayata geçirdi. Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Bakanlığı, Hazine, TSB, TBB, TKBB, TSEV, SBM, yurt içi ve yurt dışından Banka ve Sigorta şirketlerinin üst düzey yöneticilerinden davetli ve konuşmacılarından oluşan zirvede, bu sene Hazine nin dijitale bakışından global ve Dijital Bankasuransa, yeni sigorta ürünlerinden, satış modellerinde oluşan değişikliklere, müşteri istatistiklerinden, modern ve en son teknolojilerin nasıl kullanılacağına dair pek çok konu başlığı konuşulacak. AcerPro Hakkında AcerPro, 2005 yılında kurulmuş, Online Sigortacılık konusunda çözümler üreten, YTÜ Teknopark ta faaliyetlerini yürüten yazılım firmasıdır. Hali hazırda, Albaraka Türk, Türkiye Finans, AnadoluBank, FinansBank ve Vakıf Katılım gibi bankaların online sigorta platformlarını geliştirmektedir. Sigortacılık konusunda sürekli olarak yeni teknolojiler geliştirip, kullanım alanlarını arttırmayı hedeflemektedir.

5 DİJİTAL BANKASURANS TÜRKİYE ve GLOBAL 2016 ZİRVESİ BAŞLIYOR AcerPro Hakkında 2016 yılından itibaren İsviçre de de faaliyet göstermeye başlayan ve global teknoloji şirketi olan AcerPro, sigorta şirketleri ile bankaların, brokerların ve acentelerin tüketicilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacı ile yeni teknolojileri kullanarak ve dijital sigorta platformları ve bankasurans platformları geliştirerek Türkiye de edindiği bu tecrübeyi yurtdışına da taşımayı hedeflemektedir. Günümüz koşullarına baktığımızda, tüm dünya ulusları gibi biz de dijital çağı yaşıyoruz. Bu çağa adapte olabilmek için de atılması gereken adımları atmak zorundayız. Dijital evrilmenin en ihtiyaç duyulduğu alanlardan biri de şüphesiz, sigorta sektörü. Bugün insanlar tüm ihtiyacını internet aracılığıyla çözümlüyor. Hal böyle olunca, sigorta sektörü bu gelişmelere kayıtsız kalamazdı. Bu alandaki ihtiyacın farkına varmak ve ihtiyacı giderme noktasında sorumluluk almak ise Acerpro olarak bize düştü. AcerPro olarak, 2005 yılından bu yana Online Sigortacılık üzerine çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. İhtiyaçlar, zamanla değişiyor ve artıyor tabi ki Herşeye internet vasıtasıyla ulaşan insanlar, artık sigorta hizmetlerine dair tüm detaylara da ulaşabilmekte. Biz bu alanın iddialı oyuncularından olarak, SigortaPro, GatewayPro, BankasuransPro gibi ürünler geliştirdik. SigortaPro ile sigorta aracılarına online, hızlı ve karşılaştırmalı olarak sigorta işlemleri için platform sunuyoruz. GatewayPro; Türkiye deki tüm sigorta şirketlerinin tüm branştaki ürünlerine geçit sistemi üzerinden tek bir web servis altyapısı ile erişilebilmesine olanak sağlamaktadır. Bu sayede aracı kurumlar teknolojilerini geliştirmek istediğinde daha hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde çalışmalarını yürütebileceklerdir. BankasuransPro ile banka kullanıcıları, saniyeler içerisinde karşılaştırmalı olarak birçok sigorta şirketinden teklif ve poliçe alabilir. Banka tüm sigortacılık faliyetlerini bankacılık sistemine entegre edilmiş hali ile tek bir platform üzerinden yönetebilmektedir. BankasuransPro sayesinde operasyonel yük minimuma inmektedir. BankasuransPro; banka şubeleri, internet şubesi, mobil şube, ATM/Kiosk gibi tüm kanallara entegre tek platformdur. AcerPro Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde ve TÜBİTAK ile Arge çalışmaları kapsamında derinlemesine bir çalışma ile sigorta teknolojilerini geliştirmektedir.

6 Hedef Kitle

7 04 Ekim 2016 DİJİTAL BANKASURANS TÜRKİYE ve GLOBAL 2016 ZİRVESİ Finansbank Kristal Kule Konferans Salonu Büyükdere Caddesi No: , 4 Levent/İstanbul Zirveye katılım ve detayları öğrenmek için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sigortacılıkta Dağıtım Kanalları

Sigortacılıkta Dağıtım Kanalları Sigortacılıkta Dağıtım Kanalları SUNUM BAŞLIKLARI (i) Türkiye ve dünyada sigortacılık sektörü Sigorta aracıları Sigorta acenteleri Sigorta ve reasürans brokerleri SUNUM BAŞLIKLARI (ii) Türkiye de sigorta

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI

KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI 11-13 Ekim 2018 Ankara Lojistik Üssü, Kahraman Kazan, Ankara 1. Gün 11 Ekim Perşembe Konferans Sponsoru KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI 09:00-10:00 Kayıt, Kahve İkramı ve Salona Giriş 10:00 11:00 AÇILIŞ KONUŞMALARI

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Sigorta Şirketi Bakış Açısıyla Dijital Dönüşüm. F. Kaan Toker - Allianz Sigorta Elementer Operasyonlar Direktörü

Sigorta Şirketi Bakış Açısıyla Dijital Dönüşüm. F. Kaan Toker - Allianz Sigorta Elementer Operasyonlar Direktörü Sigorta Şirketi Bakış Açısıyla Dijital Dönüşüm F. Kaan Toker - Allianz Sigorta Elementer Operasyonlar Direktörü Türkiye; büyüyen ekonomisi ve düşük sigorta penetrasyonu ile yüksek potansiyele sahip Türkiye

Detaylı

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ

e-bülten CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM BULUT BİLİŞİM SEMİNERİ YAZILIM İSTİŞARE TOPLANTISI İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK SEMİNERİ İTO BİLİŞİM Sayı 30 Mart 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. CEBIT 2012 FUARI GLOBAL KONFERANS PROGRAMINA KATILIM 06-10 Mart 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover şehrinde düzenlenen

Detaylı

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür

04.10.2013. Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür 04.10.2013 Ahmet YAŞAR Sigortayeri Sigorta ve Reasürans Brokerliği - Genel Müdür Sigortayeri Kimdir? Önde gelen sigorta şirketlerinin ürünlerini müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, Alternatif Dağıtım

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Nisan 2009 / 08. http://www.sbd.org.tr/tr/bipar.aspx

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Nisan 2009 / 08. http://www.sbd.org.tr/tr/bipar.aspx BÜLTEN: Nisan 2009 / 08 DERNEK HABERLERİ - Hazine Müsteşarlığından alınan duyurular şirketlere gönderildi ve aynı zamanda web sitemizde yayınlandı Broker Teknik Personeli Eğitimi hk.; Hazine Müsteşarlığının

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

29 Kasım - 2 Aralık 2012 CNR EXPO VE KONFERANS MERKEZİ YEŞİLKÖY İSTANBUL

29 Kasım - 2 Aralık 2012 CNR EXPO VE KONFERANS MERKEZİ YEŞİLKÖY İSTANBUL 29 Kasım - 2 Aralık 2012 CNR EXPO VE KONFERANS MERKEZİ YEŞİLKÖY İSTANBUL iletişim TÜRKİYE 12 iletişim ve medya zirvesi MEDYA VE İLETİŞİMİN TÜM ÖNDERLERİ BU ZİRVEDE BULUŞUYOR MEDYA ve İLETİŞİM TÜRKİYE 2012

Detaylı

ORTAK PLATFORM İŞ ZİRVESİ KATMA DEĞERLİ BÜYÜME YOLUNDA FİNANS BİLİŞİM - YÖNETİŞİM 7 8 MAYIS İZMİR KÜLTÜRPARK FUAR ALANI

ORTAK PLATFORM İŞ ZİRVESİ KATMA DEĞERLİ BÜYÜME YOLUNDA FİNANS BİLİŞİM - YÖNETİŞİM 7 8 MAYIS İZMİR KÜLTÜRPARK FUAR ALANI ORTAK PLATFORM İŞ ZİRVESİ KATMA DEĞERLİ BÜYÜME YOLUNDA FİNANS BİLİŞİM - YÖNETİŞİM 7 8 MAYIS İZMİR KÜLTÜRPARK FUAR ALANI BİRİNCİ GÜN: Firmalarda Kurumsal Yönetişim ve Teknoloji Tabanlı Büyüme Modeli 07

Detaylı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Aralık/04

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Aralık/04 BÜLTEN: Aralık/04 DERNEK HABERLERİ - Brokerlerimizin Ruhsat Yenileme Çalışmalarına Devam Edildi 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu nun 21.inci maddesinin ikinci fıkrasına dayanılarak, Hazine Müsteşarlığı

Detaylı

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd.

Oturum Başkanı: Edip Yılmaz, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yrd. Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yıldır çalışmalarını sürdürmektedir. Özel sektöre

Detaylı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Eylül 2009 / 12. - Şirketlerin soruları yanıtlandı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Eylül 2009 / 12. - Şirketlerin soruları yanıtlandı BÜLTEN: Eylül 2009 / 12 DERNEK HABERLERİ - Şirketlerin soruları yanıtlandı Brokerlerimizden Derneğimize gelen sorular yanıtlandı. - Yeni Brokerlik Başvurusu Hazine Müsteşarlığı na Gönderildi Hazine Müsteşarlığı

Detaylı

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE Finansal teknolojiyle sanal piyasada zenginleşenler, dünyayı değiştiren fikirleriyle bu konferansta. ALASTAIR LUKIES CBE

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği 2 E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği TEKNOLOJİ Başkent te BULUŞUYOR 4 2 kamu vizyonu teknoloji geleceği içindekiler 1. Kamu Teknoloji Platformu 2. Organizasyon Hakkında 3. Organizasyon

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Bülten tarihi: Nisan 2010 Bülten No: 19

Bülten tarihi: Nisan 2010 Bülten No: 19 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Nisan 2010 Bülten No: 19 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ - Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı; 16 Nisan 2010 Cuma günü yapılan

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Bülten tarihi: Mart 2010 Bülten No: 18

Bülten tarihi: Mart 2010 Bülten No: 18 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Mart 2010 Bülten No: 18 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ - Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı; 23 Mart 2010 Salı günü yapılan

Detaylı

AVRUPA FONLARI & FİKRİ MÜLKİYET YÖNETİMİ

AVRUPA FONLARI & FİKRİ MÜLKİYET YÖNETİMİ AVRUPA FONLARI & FİKRİ MÜLKİYET YÖNETİMİ THE POWER OF COLLABORATION TANIŞMA ETKİNLİĞİ v1 8 Ekim 2018 Saat 14:30-17:00 Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Osmangazi Üniversitesi Yerleşkesi Teknopark

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu Toplantısı TOBB Plaza da

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI. 23 Kasım 2011

TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI. 23 Kasım 2011 TÜRKİYE SERMAYE PİYASASI 23 Kasım 2011 Almanya Sermaye Piyasası Kurumları Bankacılık Sermaye Piyasaları Sigortacılık BankacılıkDüzenlemeve Denetleme Kurulu (BDDK) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Hazine Müsteşarlığı

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Bülten tarihi: Aralık 2009 Bülten No: 15

Bülten tarihi: Aralık 2009 Bülten No: 15 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Aralık 2009 Bülten No: 15 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ - Dernek Üyeliği; Derneğimize üye olmak isteyen Brokerimizin üye başvuru formu değerlendirilmiş

Detaylı

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi 09 un bu yılki ana teması Yeni Dünya Yeni Yaşam. Bilişim Zirvesi 09

Detaylı

ERGO TÜRKİYE NİN 10 YILLIK STRATEJİ PLANI HAZIR ODAK HAYAT-DIŞI NDA BÜYÜME

ERGO TÜRKİYE NİN 10 YILLIK STRATEJİ PLANI HAZIR ODAK HAYAT-DIŞI NDA BÜYÜME ERGO TÜRKİYE NİN 10 YILLIK STRATEJİ PLANI HAZIR ODAK HAYAT-DIŞI NDA BÜYÜME ERGO Türkiye, başarılı büyüme performansı ile 2015 yılını sektör ortalamalarının üzerinde kapatarak 2016 yılına da hızlı bir başlangıç

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI Eylül 2013

TEB KOBİ BANKACILIĞI Eylül 2013 TEB KOBİ BANKACILIĞI Eylül 2013 Türkiye de KOBİ ler İşletmenin Büyüklüğü Yıllık Net Satış Hasılatı / Mali Bilançosu Çalışan Sayısı Firma Sayısı Firma Sayısı % Mikro < 1mio 1 ve 9 2.860.438 95,20% Küçük

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Bülten tarihi: Ocak 2010 Bülten No: 16

Bülten tarihi: Ocak 2010 Bülten No: 16 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Ocak 2010 Bülten No: 16 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ - Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. 21 Ocak 2010 Perşembe günü saat

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji Platformu. 21 Şubat 2017 Sheraton Hotel Convention Center

SONUÇ BİLDİRGESİ. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji Platformu. 21 Şubat 2017 Sheraton Hotel Convention Center Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

Bülten tarihi: Mayıs 2010 Bülten No: 20

Bülten tarihi: Mayıs 2010 Bülten No: 20 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Mayıs 2010 Bülten No: 20 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ - Dernek Üyeliği; Derneğimize üye olmak isteyen Brokerlerimizin üye başvuru formları

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Mayıs 2009 / 09

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Mayıs 2009 / 09 BÜLTEN: Mayıs 2009 / 09 DERNEK HABERLERİ - Şirketlerin soruları yanıtlandı Brokerlerimizden Derneğimize gelen sorular yanıtlandı - Yeni Brokerlik Başvuruları Hazine Müsteşarlığı na Gönderildi Hazine Müsteşarlığı

Detaylı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Temmuz Ağustos 2009 / 11. - Şirketlerin soruları yanıtlandı

DERNEK HABERLERİ. BÜLTEN: Temmuz Ağustos 2009 / 11. - Şirketlerin soruları yanıtlandı BÜLTEN: Temmuz Ağustos 2009 / 11 DERNEK HABERLERİ - Şirketlerin soruları yanıtlandı Brokerlerimizden Derneğimize gelen sorular yanıtlandı. - Yeni Brokerlik Başvurusu Hazine Müsteşarlığı na Gönderildi Hazine

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Teknolojide Yeni Trendler

Teknolojide Yeni Trendler 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler SPONSORLUK DOSYASI 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler 21 Aralık 2016 Bu sene 10. su düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik Bilinen Yeniden Tasarlandı Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM NN Hayat ve Emeklilik NN Group & NN Hayat ve Emeklilik NN Group ağırlığı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170

Detaylı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL, 21-22 NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL,

Detaylı

AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı Pay Tebliği

Detaylı

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma Metni 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair mevzuat ("KVKK") uyarınca, Sigortalab tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla,

Detaylı

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA ÇOCUKLAR İÇİN BİLİŞİM ZİRVESİ BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi; içerisinde BTHaber, M2S ve Btburada şirketlerini de bulunduran, Bilişim sektöründe gündem oluşturmak ve katma değer

Detaylı

KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR

KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR D E Ğ İ Ş İ M V E DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜ ANLAYIŞ İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Ekonomimizin ve mesleğimizin temel direklerinden olan KOBİ lere yönelik çeşitli

Detaylı

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık

CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık CPM ERP: Yüksek verim %25 e varan kârlılık ERP: Kurumsal kaynaklarınızdan maksimum yararlanın! En gelişmiş yönetim araçlarının başında gelen ERP (Enterprise Resource Planning) yazılımları, bugün belli

Detaylı

14. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI. 10 Aralık 2013

14. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI. 10 Aralık 2013 14. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI 10 Aralık 2013 Finans Sektörüne Duyulan Güven CFA Institute un 2013 yılında Edelman şirketine yaptırdığı Güven Barometresi anketi sektörlere duyulan güveni ölçüyor.

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır.

Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır. Amacımız, Alternatif ve kişiye özel projelerimiz ile işletmenizi, hedef müşterinize en kısa ve ekonomik yoldan ulaştırmaktır. ÇÖZÜMLERİMİZ TSS TEMSİLCİLİĞİ YURT DIŞI REKLAM VE PAZARLAMA TURİZM YATIRIM

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

BURS ÖNCESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ

BURS ÖNCESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2018-2019 AKADEMİK YILI BURS ÖNCESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ ANKARA, 1 Ağustos 2018 İSTANBUL, 2 Ağustos 2018 Burs Programı 2018-2019 AKADEMİK YILI BURS ÖNCESİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL 2017 - İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZİRVE VE FUARI Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile

Detaylı

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferensı 13-15 Ekim 2016 TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler Organizasyon

Detaylı

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE Finansal teknolojiyle sanal piyasada zenginleşenler, dünyayı değiştiren fikirleriyle bu konferansta. ALASTAIR LUKIES Birleşik

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ Çeyrek

EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ Çeyrek EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ 2017 1. Çeyrek Bankacılık sektörüne genel bakış Bankaların aktif büyümesi ve kredi stoğu büyümeye devam ediyor ve bu büyüme personel ve şube sayısı artmadan gerçekleşiyor İki

Detaylı

26-28 Kasım 2014 İstanbul, Türkiye Grand Hyatt TÜRK FRANSIZ İN VASY N F RUMU

26-28 Kasım 2014 İstanbul, Türkiye Grand Hyatt TÜRK FRANSIZ İN VASY N F RUMU 26-28 Kasım 2014 İstanbul, Türkiye Grand Hyatt TÜRK FRANSIZ İN VASY N F RUMU HEDEF ETKİNLİK İÇERİK GÜNDEM KATILIMCILAR Türk-Fransız İnovasyon Forumu, firmalara, inovasyon konusunda yeni teknolojiler ve

Detaylı

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI

V. LOJİSTİKTE BİLİŞİM SEMPOZYUMU Yeni Trendler Yeni Teknolojiler SPONSORLUK DOSYASI 23 Mayıs 2017 SPONSORLUK DOSYASI Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Caferağa Mah. Gn. Asım Gündüz Cad.No:72 Kat:1 Daire:1 Kadıköy / İstanbul Telefon : 0216 337 70 41 e-posta : ist@tbd.org.tr 23 Mayıs

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

Yeni bir fikir veya gelişmekte olan bir araştırmayı, hem akademisyenlerin hem de iş dünyası duayenlerinin katkılarıyla okurlara sunar.

Yeni bir fikir veya gelişmekte olan bir araştırmayı, hem akademisyenlerin hem de iş dünyası duayenlerinin katkılarıyla okurlara sunar. MEDIAKIT Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 95 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını

Detaylı

www.nartriskmanagementforum.com Değerli Katılımcı, NART Risk Management Forum 2004 yılından bu yana Türkiye Risk Yönetimi ve Sigorta sektöründe yapılan en önemli uluslararası organizasyonlardan biri haline

Detaylı

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KURUMSAL ŞİRKET SUNUMU Şirket Profili Misyonumuz / Vizyonumuz Kalite Politikamız Faaliyet Alanlarımız Projelerimiz ERPA, TEKNOLOJİYE DEĞER KATAR ERPA, Yüksek

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

www.novsigorta.com.tr www.novassist.com.tr www.novmed.com.tr www.sigortakurdu.com.tr www.sigortaakademi.com.tr

www.novsigorta.com.tr www.novassist.com.tr www.novmed.com.tr www.sigortakurdu.com.tr www.sigortaakademi.com.tr www.novsigorta.com.tr www.novassist.com.tr www.novmed.com.tr www.sigortakurdu.com.tr www.sigortaakademi.com.tr www.novsigorta.com.tr www.novassist.com.tr www.novmed.com.tr www.sigortakurdu.com.tr www.sigortaakademi.com.tr

Detaylı

Etkinlik Hakkında. Kimler Katılmalı. Strateji Tasarımcıları. Departmanları Alım Satım Yapanlar Borsalar Brokerler/Satıcılar.

Etkinlik Hakkında. Kimler Katılmalı. Strateji Tasarımcıları. Departmanları Alım Satım Yapanlar Borsalar Brokerler/Satıcılar. Küresel Finans Stratejileri Forumu İstanbul 4 5 Mayıs 2009 Etkinlik Hakkında Alım satım yolları, birbirine sıkı sıkıya bağlı dünya çapında bir likidite havuzunda birleştikçe borsaların, broker-satıcıların,

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ. Bülten tarihi: Temmuz - Ağustos 2010 Bülten No: 22

SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ. Bülten tarihi: Temmuz - Ağustos 2010 Bülten No: 22 SİGORTA BROKERLERİ DERNEĞİ BÜLTENİ Bülten tarihi: Temmuz Ağustos 2010 Bülten No: 22 Dernek Kuruluş Tarihi: 1992 DERNEK HABERLERİ Sigorta ve Reasürans Brokerleri Yönetmelik Taslağı ve Ekleri Hazine Müsteşarlığına

Detaylı

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 -

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 - 2018 İN KONSEPTİ Marketing Türkiye İPZ Konferansları özünde iş dünyasının değişimi barındıran alanlarına odaklanarak bilgi aktarımı yapıyor. Amacı, iş dünyasında ola gidene dikkatini çekmek ve hem de ihtiyaç

Detaylı

İstanbul Uluslararası Tahkim Merkezi Konferansı - Türk Tahkim Sitesi - Turkish Arbitration Website

İstanbul Uluslararası Tahkim Merkezi Konferansı - Türk Tahkim Sitesi - Turkish Arbitration Website Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nden Kurulumuza iletilen yazıda, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi kapsamında, ticari uyuşmazlıkların çözümlenebildiği bir tahkim merkezi kurulması için hazırlanmış

Detaylı

ATEN Firma Tanıtımı SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş.

ATEN Firma Tanıtımı SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. www.aten.com ATEN Firma Tanıtımı Peter LEE Ülke Sorumlusu Merkez ve Doğu Avrupa / ATEN International Co. Ltd. SİMET TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET A.Ş. www.simet.com.tr KVM Switch in Faydaları K = Keyboard V

Detaylı

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012 Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 90 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını yaratma,

Detaylı

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda.

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda. LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda 9 MAYIS 2018 ANKARA MEB ŞURA SALONU ALMANAK 1 Anadolu Liderler Zirvesi Hakkında 2 Anadolu Liderler Zirvesi Genel Görünümü 3 Anadolu Liderler Zirvesi

Detaylı