ALMAN TURİSTLERDEN RABİA İŞARETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALMAN TURİSTLERDEN RABİA İŞARETİ"

Transkript

1 ALMAN TURİSTLERDEN RABİA İŞARETİ Bodrum da Kutlu Doğum Haftası etkinliğini gören Alman turistler Rabia işareti yapıp, kutlu doğum haftası ile ilgili bilgiler aldı. Bodrum Belediye Meydanında bulunan adliye camisinde Cuma namazı çıkışında Ak Parti Bodrum Gençlik Kolları vatandaşlara kırmızı gül dağıtıp lokma ikram etti. Cami önünden geçen turistler ise Rabia işareti yaparak yapılan etkinlik hakkında bilgi aldı. Cami önündeki kalabalığı gören bir gurup turist etkinliğin ne olduğu hakkında bilgi edinmek için cami önüne geldi. İngilizce bilen bir vatandaş bu haftanın kutlu doğum haftası olduğunu anlattı. Hıristiyan olan Alman turistler ise peygamber efendimiz hakkında bilgi edindi. Pür dikkat anlatılanları dinleyen turistler kendilerinde de buna benzer etkinlikler olduğunu Hz. İsa nın doğum gününü kutladıklarını anlattı. Daha sonra Rabia işareti yapan turistler, işaretin ne anlama geldiğini de söyledi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan ı da tanıdıklarını söyleyen turistler. Daha sonra dağıtılan lokmalardan yiyerek vatandaşlar ile sohbet etti. Kutlu doğum haftasını turistlere anlatan Süleyman Kadron isimli vatandaş Kutludoğum haftasını turistlere de tanıttıklarını söyleyerek Peygamber efendimizin doğum gününü anlatım. Çok güzel bir şekilde dinlediler. Bütün dünyaya örnektir peygamber efendimiz. Güllerle tatlılarla en güzel şekilde peygamber efendimizi anlatmaya çalıştık turistlere. Rabia işareti yaptılar. Biliyorlar zaten işaretin anlamını. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan zaten bütün dünyaya anlattı. Bütün dünya biliyor işaretin anlamını. Turistlerde biliyordu anlamını ve bu işareti yaptılar dedi.

2 KENAN IŞIK SON DURUMU Amerikan Hastanesi açıklaması: Solunum başlaması nedeni ile suni solunum cihaz desteğinin azaltılması, ağrılı uyaranlara cevap alınması, spontan göz açması gibi olumlu gelişmelere karşın, Kenan Işık ın kontrol tomografi, manyetik rezonans görüntüleme ve klinik bulgulara göre, beyin korunmasına yönelik tıbbi tedavi ve girişimlere rağmen beyin hasarının devam ettiği gözlenmiştir. Hastamız Kenan Işık ın bilinci kapalı olup, stabil seyretmektedir. Hayati tehlikesi sürmektedir. İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI İl Koordinasyon Kurulu, 2014 yılının ikinci toplantısını, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yaptı. Toplantıya Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, ilçe kaymakamları, kurum ve kuruluşların müdürleri, ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Güvençer: Merkezi yönetimin taşra birimleri olarak plan, program, proje yürütülmesine kaynak oluşturmada sağlıklı raporlara müracaat etmemiz gerekir yılı içinde 405 projeyi yürütmekteyiz. Nisan ayı itibariyle 82 adedi bitmiş durumda yılının ilk

3 3 ayında çalışmalarımızda iyi bir performans sergiledik. Muğla ili genelinde 2014 yılı Mart ayı sonu itibariyle Kamu Kurum ve Kuruluşlarının 405 projenin toplam bedeli 2 milyar 512 milyon 345 bin liradır yılı için kurumlara gelen ödenek miktarı ise 473 milyon 038 bin liradır yılı Mart ayı sonunda yapılan harcama 109 milyon 406 bin lira olup, nakdi gerçekleşme oranı yüzde 23 fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 36 dır. Sektör itibariyle değerlendirildiğinde en yüksek harcama, 48 milyon 106 bin lira ile ulaştırma sektöründe yapılmıştır. İkinci sırada 25 milyon 2 bin lira ile Eğitim sektörü, üçüncü sırada 21 milyon 472 bin lira ile Diğer Kamu Hizmetleri, dördüncü sırada 7 milyon 415 bin lira ile Sağlık sektörü gelmektedir. diye konuştu. Vali Güvençer in konuşmasının ardından bir önceki toplantıda gündeme alınan konular değerlendirildi. Kuruluşlar itibariyle en yüksek harcamayı 23 milyon 200 bin lira ile Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü yapmıştır. 21 milyon 556 bin lira ile Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ikinci; 16 milyon 162 bin lira ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü; 15 milyon 361 bin lira ile İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü dördüncü sıradadır. Toplam 405 projeden 82 proje bitirilmiş, 205 proje devam etmektedir. 62 proje ihale aşamasında olup, 56 projeye ise başlanmamıştır. Toplantı yatırımcı kuruluşların çalışmaları hakkında Vali Güvençer e bilgi vermesiyle sona erdi.

4 OASİS 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ OKULLARIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞECEK, GELENEKSEL OASİS 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BU YIL 20 NİSAN 2014 PAZAR, SAAT 13:30 DA OASİS GÖSTERİ ALANI NDA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da OASİS de şenlikle kutlanacak, Oasis sahnesi ve sokakları çocukların olacak. 20 Nisan Pazar günü, saat 13:30 da başlayacak şenliğe 11 eğitim kurumu 34 gösteri grubu, 4 sergi ve 2 atölye çalışmasıyla katılacak. Çocuklar dans, bale, halkoyunları, ritim, orkestra gibi sahne performanslarını Oasis sahnesinde sergileyecek, resim sergilerini Oasis sokaklarında açacaklar.

5 KONACIKSPOR, BODRUMSPOR A ALTYAPI DESTEĞİ VERECEK Konacıkspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Melengeç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Bodrum Belediye Meclis Üyesi de olan Mehmet Melengeç ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: Kulübümüzün sorunlarını Sayın Başkanımızla paylaştık. Kulübümüze verilen halı sahanın süresi dolmuştu, tekrar üç yıllığına bize verilmesi için kendisinden yardım istedik. Çünkü kulübümüzün başka bir kaynağı yok ve U13, U15, U17, U19 ve A Takım faaliyetlerini ancak bununla sürdürebiliyoruz. Başkanımız da bizden kulübün isminin Bodrum Konacıkspor Kulübü olarak değiştirilmesi konusunda talepte bulundu. Biz de Başkanımızın bu talebini 2015 Ocak ayındaki Genel Kurul da görüşme kararı aldık. Kulübümüzün amacı Bodrumspor un altyapısını hazırlamak olacak. Konacık ta bu konuda büyük bir kaynak var, biz bunu artık Bodrumspor için kullanacağız. Başkanımız da bu konuda bize her türlü desteği vereceğini söyledi.

6 Karakaya: Bodrumspor Her Dalda Büyük Hedeflere Doğru Koşacak Bir Kulüp Olacak Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya lider Çine Madranspor mağlubiyeti ve sezon değerlendirmesinde bulunurken yaşanan bütün olumsuzlukların yanında, şansız olduklarınıda belirterek şimdi özeleştirilerimizi yapıp, daha iyi bir Bodrumspor yaratmanın arayışı içinde olacağız dedi. Geçtiğimiz Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda Çine Madranspor ile oynanan karşılaşmada 2 net penaltının verilmediğini belirten Karakaya şunları söyledi: Bu haftaki derbide öncelikle bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza ve Belediye başkanımız Mehmet Kocadon a teşekkür ediyorum. Maça gelince kaçan goller, verilmeyen penaltılar, kolay yediğimiz goller yani kısacası istediğimizi alamadık. Şöyle bir sezonu kısaca hatırlayalım, iddialı rakiplerimize kaçırdığımız penaltılar, son dakika verdiğimiz penaltılar, derbilerde harcadığımız fırsatlara bakılırsa şansız hatta beceriksiz bir sezon yaşadık ama bütün bunları değerlendirebilecek yetenekte ve tecrübede bir takım kurduğumuzu düşünüyorduk. Şimdi özeleştirilerimizi yapıp, daha iyi bir Bodrumspor yaratmanın arayışı içinde olacağız. Öncelikle yarımadadaki yetenekli oyuncuları bünyemize katacağız ve sonrada diğer takviyeleri ve konuları değerlendireceğiz.

7 Bodrumspor Her Dalda Büyük Hedeflere Doğru Koşacak Bir Kulüp Olacak Bodrumspor un son yıllarda bir çok yeniliğe imza attığını belirten karakaya sözlerine şu şekilde devam etti: Çünkü önceden bu takımın üst liglerde ne işi var? tesisi yok, soyunma odası yok, sahası tarla, tribünleri yetersiz, altyapısı yok, kendi beldeleriyle bile yarışamıyor deniliyordu ama şimdi tesisleriyle, tribünleriyle, hepsinden önemlisi halkıyla, Asi Tayfay la bütünleşen, yarımadanın abi takımı bir Bodrumspor un artık bu liglerde kalmaması lazım deniliyor. Yani çıta biraz yükseldi, Bal Ligi ndeki 2. lik, 3. lükler bile yetmiyor ve buda bizlere büyük bir sorumluluk yüklüyor. Artık yarımadayı temsil edecek olan Bodrumspor umuzun daha büyük hedeflerle koşması için gerekli proje ve planları yapacağız. Yönetim, teknik kadro ve oyuncu kardeşlerimiz ile birlikte daha fazla çalışacağız ve Bodrumspor her dalda büyük hedeflere doğru koşacak bir kulüp olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligin son haftasında Pazar günü Didim Belediyespr a konuk olacak. Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Organik et ve süt ürünlerine talebin artığına dikkat çeken

8 LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Organik besicilik uygulamaları sayesinde hayvanlar kaba yem tabir edilen daha doğal besinlerle besleniyorlar. Yem karma makineleri kullanarak bu kaba yemler daha homojen yani daha iyi karışmış hale getirilebiliyor. Böyle yemleri tüketen hayvanlarda süt ve et verimliliği yüzde 20 artarken tüketilen yem azaldığından yem ve işçilik maliyetleri de düşüyor. Böylece üretim maliyetlerinde yüzde 30 tasarruf sağlanabiliyor. Dolayısı ile yem karma makineleri kullanılarak hem organik besicilik yapmak hem de karlılığı yüzde 50 artırmak aslında bir hayal değil dedi. Sadece yurt dışı pazarlarda değil artık yurt içinde de organik olarak beslenen hayvanlardan elde edilen et ve süt ürünleri tüketiminde son yıllarda talebin giderek artığına dikkati çeken ülkemizin öncü tarım makineleri üreticisilandforce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Avrupa Birliği ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıda tüketimine yönelik talep her geçen yıl artış göstermekte. Organik hayvancılığın, organik yem, uygun barınak koşulları, sağlıklı hayvan, uygun damızlık ve ırk seçimi gibi ana temelleri üzerinden hayvanlarını yetiştiren besicilerimizin ilk amacı kısa zamanda az maliyetle daha fazla et ve süt elde edebilmektir diye konuştu. Organik hayvancılıkta, tür ve ırk seçiminin yanı sıra iklim koşullarının da göz önüne alınması gerektiğini belirten Cevat Kır, Hem organik süt üretimi, hem de organik besicilik için uygun kaba yemlerin hayvanların beslenmesinde kullanılması maliyetin düşürülmesi için oldukça önemli dedi. Kır, Avrupa Birliği nin, Ziraat ve veterinerlik fakültelerinin bulunduğu üniversitelerimizin yaptığı araştırmalar, organik besicilik uygulamalarının önemine, bunu yaparken de makine kullanımının verimlilik artışı ve maliyetlerin düşürülmesine sağladığı katkıları işaret etmekte diye konuştu.

9 Kaliteli meralar ve yüksek kaliteli kaba yemler, besicilerimizin hayvanlarını istedikleri şekilde büyütmelerini ve kesimlerinden daha iyi gelir elde etmelerini sağlar diyen Kır, Ayrıca besicilerimiz yem karma makinelerini kullanarak da maliyetlerini aşağıya çekip büyük oranda kar edebilirler. Zamandan tasarruf edilmesini, yemlerin daha homojen yani daha iyi karışmış olmasını sağlayan yem karma makineleri yem ve işçilik maliyetlerini düşürürken, et ve süt üretiminde de %30 a varan artış sağlar dedi. LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Hayvancılığı sürdürülebilir olarak yapmak, hayvanların hastalıklara karşı direncini artırmak, hayvan refah standartlarını geliştirmek, tüketicilere yönelik kaliteli ve sağlıklı ürünler üretmek ve maliyeti düşürüp verimliliği artırarak üreticilerin gelir düzeyini yükseltmek için organik hayvancılığın tercih edilmeli ve besicilikte de diğer modern tarım uygulamalarında olduğu gibi makine kullanımı teşvik edilmelidir diye konuştu. Landforce Yem Karma Makinesi hakkında: Modern teknolojileri barındıran, Türk mühendisleri tarafından aylar süren ArGe çalışmaları sonunda üretilen, kullanımı elektronik olarak kontrol edilebilen, traktör ve benzer çekicilere kolayca monte edilerek hareket ettirilebilen Landforce Yem Karma Makineleri, 1,5 metreküpten 17 metreküpe kadar ihtiyaç duyulan her boy ve ebatta Türk çiftçisinin hizmetine sunulmaktadır. Teog Sınavı Toplantısı

10 Yapıldı İkinci Dönem Ortak Sınavlar Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Nisan tarihlerinde Seviye Belirleme Sınavı nın yerine bu yıl uygulamaya geçen, 8.sınıf öğrencilerinin katılacağı İkinci Dönem Ortak Sınav hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla ilinde 182 Sınav merkezinde sınıf öğrencisinin katılacağı Nisan tarihlerinde merkezi ortak sınavlar yapılacak. Türkçe, Matematik, Din kültürü, Fen ve Teknoloji, İnkılâp Tarihi ve Yabancı dil derslerinin yer aldığı 6 dersten 20 Soru sorulacak. Sınavların süresi 40 ar dakika olup, her sınav arasında ise öğrencilerin dinlenmesi için 30 dakikalık süre verilecek. Özel eğitime ihtiyacı olanlar için tedbirler alınacak. Mazeret sınavları Mayıs 2014 tarihinde yapılacak. dedi. Bu ayın sonunda yapılacak ortak sınav hakkında merkez ilçedeki ortaokul Müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, okul müdürlerine merkezi sistem sınavı hakkında bilgiler verdi. Sınavın 2 günde toplam 6 oturum halinde gerçekleşeceğini, 09.00, ve saatlerinde başlayacağını belirtti. Sınavlardan sorumlu Şube Müdürü Murat Eskiakgün ise sınavda görevli öğretmenlerin ve okul idaresinin yapması gerekenleri anlattı. Her sınıfta azami 20 öğrenci olacağını ve sınıfların buna göre düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Sınav esnasında rahatsızlanan ve sınava devam edemeyen öğrencinin mazeret sınavına girebileceğini ifade etti. Sınav öncesi ve sonrasında gerekli tüm tedbirlerin alınıp sınavın sorunsuz bir şekilde uygulanmasını, herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi uyarısında bulundu.

11 FESTİVAL FİLMMOR BODRUM DA! HER KADININ KENDİNE AİT BİR CÜZDANI OLMASINI DÜŞLEYEN FESTİVAL FİLMMOR BODRUM DA! 12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali Bodrum Gösterimleri, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği organizasyonunda, Nisan 2014 tarihlerinde Oasis Cinemarine Sinemaları nda gerçekleşiyor. Hayatın her alanında, erkek egemen sisteme karşı kadın politikaları üretmek ve geliştirmek

12 üzere kurulmuş bir dayanışma ağı olan Bodrum Kadın Dayanışma Derneği, kadının kendi kaderini belirlemesi adına Bodrum da gerçekleştirdiği birçok etkinliğe, bu yıl Nisan ayında bir yenisini daha ekliyor. Başka bir kadın yaşamının mümkün olduğu bir dünyayı düşleyen ve buna talip olan BKD Derneği, amaç birliği yaptığı 12. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali ne ev sahipliği yapıyor. Filmmor Kadın Kooperatifi, 2003 yılından beri, kadınlarla birlikte, kadınlar için sinema yapmak, itiraz etmek, üretmek, düşlemek ve eylemek için varlığını sürdürüyor. Sadece kadın yönetmenlerin filmleriyle, her yıl İstanbul dan başlayarak, Türkiye nin farklı şehirlerini dolaşan, Kadınların Şiddete Bakışı, Namus, Bedeniyle Barışık Filmler gibi temaları ile film festivalleri düzenleyen, kadınlarla, kadınlar için, kadınlık hallerine dair filmler yapan Filmmor un bu yılki festival teması Cüzdan Kadının Özgürlüğüdür. Bu yıl 15 Mart da İstanbul da başlayan, Mersin ve Adana dan sonra Nisan da Yarımada da tamamlanacak olan Gezici Filmmor Festivali nin Bodrum ayağında, Kadınların Sineması, Bedenimiz Bizimdir, Kendine Ait Bir Cüzdan ve Cinsiyet-ler temaları kapsamında,

13 toplam 18 kadın filmi, Oasis Sinemarine Sinemaları nda izleyici ile buluşuyor. Sinemada, medyada ve nihayet her alanda cinsiyetçiliğin, şiddet ve ayrımcılığın olmadığı bir yaşam düşleyen festivale, kadın ve erkek, bu düşe sahip çıkan herkes davetli. Ayrıca Bodrum Kadın Dayanışma Derneği nin ev sahipliği yaptığı festivalin tüm gösterimleri ücretsiz. Festival, Filmor Festival Ekibi ve yönetmenlerin de katılımı ile 18 Nisan da yapılacak Açılış kokteyli ile Bodrum a merhaba diyor, 2 gün sürecek film gösterimlerinin ardından 20 Nisan Pazar da Kapanış Söyleşisi ile tamamlanıyor. Festival Programı Açılış Kokteyli: 18 Nisan / Trafo Bodrum Film Gösterimleri: Bodrum Oasis CineMarine Sinemaları 19 Nisan Cumartesi Kıl / Butoyi / Kıyı Kıyı / Ben, Sen, O / Konsensüs Şimdiki Zaman Muhterem Gözetleme Kulesi Gizli Özne 20 Nisan Pazar Acı / Pedallar ve Topuklar / İçtenlik / İlk Yalan /

14 Teyze / Küçük Vulva ve Klitoral Farkındalığı Hayatboyu Koltuk Bal Kapanış ve Söyleşi Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla. Bodrum Kadın Dayanışma Derneği Tel: bodrumkadindayanisma@gmail.com HALİKARNAS BALIKÇISI DOĞUM GÜNÜNDE ANILDI İstanbul İstiklal Mahkemesi tarafından 3 yıllığına Bodrum a sürgün olarak gönderilen ancak sürgün cezasının bitmesine rağmen Bodrum a olan sevdasından dolayı yaklaşık 25 yıl Bodrum da yaşayan ünlü roman, öykü ve deneme yazarı, tarihçi, rehber Cevat Şakir Kabaağaçlı doğumunun 124. yılında mezarı başında anıldı. Bodrum Belediyesi, Halikarnas Balıkçısı Forumu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile diğer sivil toplum kuruluşları

15 tarafından Halikarnas Balıkçısı nın mezarı başında düzenlenen törende ağaç dikimi yapıldı. Törende 3 turunç, 2 Kıbrıs akasyası ve 2 begonvil dikilirken bir de minik zakkum bahçesi oluşturuldu. Hüseyin Boyacı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin dikilen ağaçların diplerine toprak atmasının ardından Türbe Camii İmamı Recep Eren, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı için dualar okudu.

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Organik et ve süt ürünlerine talebin artığına dikkat çeken LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Organik besicilik uygulamaları sayesinde

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Organik et ve süt ürünlerine talebin artığına dikkat çeken LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Organik besicilik uygulamaları sayesinde

Detaylı

İl Milli Eğitim Müdürü Çınar, Görevini Tamer Kırbaç a Devretti

İl Milli Eğitim Müdürü Çınar, Görevini Tamer Kırbaç a Devretti İl Milli Eğitim Müdürü Çınar, Görevini Tamer Kırbaç a Devretti Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Zekeriya Çınar, görevini Tamer Kırbaç a devretti. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü nde düzenlenen

Detaylı

Bodrum Bahçeşehir Okulları nda Sağlıklı Beslenme Seminerleri düzenlendi

Bodrum Bahçeşehir Okulları nda Sağlıklı Beslenme Seminerleri düzenlendi YERLİ MALI HAFTASI Bodrum Bahçeşehir Okulları nda Sağlıklı Beslenme Seminerleri düzenlendi Bahçeşehir Okulları Okul Aile Birliği, Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Slow Food Yaveş Garı Derneği

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil

Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Besicilikte karı yüzde 50 artırmak aslında hayal değil Organik et ve süt ürünlerine talebin artığına dikkat çeken LandForce un Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır, Organik besicilik uygulamaları sayesinde

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR KARATE TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR KARATE TAKIMI ŞAMPİYON OLDU BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR KARATE TAKIMI ŞAMPİYON OLDU Türkiye Karate Federasyonu nun 2009 yılında hayata geçirdiği ve önemli organizasyonları arasında yer alan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

EMBRIYO TRANSFERIYLE BIR INEKTEN?100 BUZAGI ALINACAK

EMBRIYO TRANSFERIYLE BIR INEKTEN?100 BUZAGI ALINACAK EMBRIYO TRANSFERIYLE BIR INEKTEN?100 BUZAGI ALINACAK Portal : www.haberkiyisi.com İçeriği : Haber Tarih : 17.12.2016 Adres : https://www.haberkiyisi.com/embriyo-transferiyle-bir-inekten-100-buzagi-alinacak.html

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HİSAR KOLEJİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 3 Ağustos 2015 4 Ağustos 2015 Salı 5 Ağustos 2015 6 Ağustos 2015 7 Ağustos

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

Farklı bir doğum günü

Farklı bir doğum günü Farklı bir doğum günü Eserlerinde sadece Bodrum evlerini ve Bodrum u anlatan illüstrator ressam Mine Burak, yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı. Eserlerini Bodrum un özgün mimarisini temel alan masallar

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

Gümüşhane Kelkit ilçesinde Doğu Keredeniz 1. Organik Tarım Kongresi başladı.

Gümüşhane Kelkit ilçesinde Doğu Keredeniz 1. Organik Tarım Kongresi başladı. DOĞU KARADENİZ 1. ORGANİK TARIM KONGRESİ BAŞLADI. Gümüşhane Kelkit ilçesinde Doğu Keredeniz 1. Organik Tarım Kongresi başladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümüşhane Valiliği, Aydın Doğan Vakfı,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

YOZGAT İLİ MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNDE VERİMLİLİK, SÜT HİJYENİ VE KALİTESİNİ ARTIRMA PROJESİ Gönderen basin - Nisan :31:07

YOZGAT İLİ MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNDE VERİMLİLİK, SÜT HİJYENİ VE KALİTESİNİ ARTIRMA PROJESİ Gönderen basin - Nisan :31:07 YOZGAT İLİ MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNDE VERİMLİLİK, SÜT HİJYENİ VE KALİTESİNİ ARTIRMA PROJESİ Gönderen basin - Nisan 09 2018 15:31:07 Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Tarımsal Eğitim ve

Detaylı

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ

HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ HALK PLAJINDA KOYUN YÜZDÜRDÜ Türkücü Aydın Aydın Halk plajında kurbanlık koyunları denizde yüzdürdü. Türkücü Aydın Aydın, turizm incisi Bodrum da kurbanlık koyunlarla beraber önce lüks yata binip, daha

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı

AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı Fakültemizin, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi ile yaptığı protokol çerçevesinde hazırlanan Işık ve Sağlık adlı

Detaylı

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Düzce Fındık Çalıştayı İstiklal Konferans Salonu nda gerçekleştirildi Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Muğla Valisi Amir Çiçek, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı projesi

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Meslek Kazandırma ve İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği (MESİNDER)

Meslek Kazandırma ve İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği (MESİNDER) Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Üye Listesi Sıra No İl Kurum / Kuruluş Asil Üyeler 1 Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi 2 Erzurum Tarım ve Kırsal

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi 1880 yıllarındaki kayıtlardan Bodrum da: birisi Çarşı Mahallesi nde, diğeri Tepecik Mahallesi nde olmak üzere iki medrese ve yine Çarşı Mahallesi nde

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı