Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarım,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarım,"

Transkript

1 Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarım, Dolu dolu geçen bir ayın ardından gerçekleşen faaliyetlerimiz ve planlanan organizasyonlarımızla sizlerle birlikteyiz. Bu ay bizim için en önemli aktivitelerden biri Brüksel de düzenlenen Avrupa İşdünyası Zirvesi ne katılımımız ve EGİAD olarak yaptığımız temaslardı. AB nin en önemli ekonomi zirvesinde Türkiye yi ve İzmir i en iyi şekilde temsil etmeye ve tanıtmaya çalıştık. Brüksel temasları kapsamında TÜSİAD Brüksel Temsilciliği ve Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu nu (YES) da ziyaret ederek işbirliği imkanlarını görüşme fırsatımız oldu. Bu organizasyona gelecek sefer daha kalabalık bir heyetle ve İzmir in yatırım imkanlarını tanıtan bir standla katılmayı planlıyoruz. Bir diğer önemli temaslarımızı Gaziantep te düzenlenen Komşu Ülkeler Fuarına katılım ile gerçekleştirdik. Geziye katılan üyelerimizle stantları gezme imkanı ve ticari işbirliklerini araştırma imkanı bulurken, kurulan EGİAD katalog standında üyelerimizin firma broşür,katalog ve tanıtım materyallerini sergileme ve dağıtma imkanımız oldu. Ayrıca Bölgenin önemli STK larından GAGİAD (Gaziantep Genç İşadamları Derneği) ve GİAF ı (Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu) ziyaret ederek faaliyetleri konusunda bilgi aldık, yapılabilecek işbirliği konularında görüşme fırsatı yakaladık. Diğer taraftan Derneğimizin gurur projelerinden biri olan Girişimcilik Akademisi kapsamında 30 ar kişilik iki sınıfta Girişimcilik dersleri verilmeye başlandı. Gelecek günlerde yapılacak sertifika töreniyle ders dönemi tamamlanarak girişimci adaylarımıza kurulacak destek masalarında danışmanlık hizmeti verilerek kuracakları işletmelerde bilgi desteği sağlanmış olacaktır. Girişimcilik Akademisi ile ilgili faaliyetlerimizi ileriki günlerde sizlerle paylaşacağız. Türkiye nin farklı köşelerinden bizleri arayan tanıdık tanımadık bir çok kişinin EGİAD Capital eki ile ilgili bizlere ulaşmaları ve olumlu görüşleri bizleri mutlu etti. Derneğimiz için bir ilk olan bu çalışmanın yanı sıra EGİAD Üye çocuklarının şenlendirdiği dernek merkezimizdeki buluşma ve eğitim ile bağlı bulunduğumuz ile kendi üyesi olduğumuz TÜRKONFED yeni Başkanı nın dernek merkezimizi ziyaretleri yine bu ay yaşadığımız ilklerdir. Daha nice başarılı EGİAD faaliyetlerini sizlerle birlikte yapmak ve her fırsatta bir arada olabilmek dileğiyle Yönetim Kurulu arkadaşlarıma adına sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Temel Aycan ŞEN Yönetim Kurulu Başkanı

2 EGİAD GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 17 Mayıs 2011 Genç Girişimci Yetiştirme Projesi kapsamında yürütülen Girişimcilik Akademisi eğitim programları iki grup halinde EGİAD Dernek Merkezi'nde başarıyla devam ediyor. Eğitimlerinin tamamlayan girişimci adayları bundan sonraki süreçte şirketlerini kurarak KOSGEB desteğine başvurmak üzere İş Planlarını hazırlamaya başlayacaklardır. Bu sürede EGİAD Dernek Merkezi'nde kurulacak Danışma Masaları'nda belirli günlerde girişimci adaylarına iş planları hazırlığında yardımcı olmak ve danışmanlık hizmet vermek üzere ayrı bir program hazırlanmaktadır. EGİAD, Avrupa İş Dünyasının Zirvesindeydi Mayıs 2011 EGİAD, Temel Aycan Şen başkanlığındaki 16 kişilik bir heyetle İş Dünyasının Davos u olarak nitelendirilen Avrupa İş Dünyası Zirvesi ne (European Business Summit) katıldı Mayıs 2011 tarihlerinde Belçika nın başkenti Brüksel de düzenlenen ve çeşitli ülkelerden ekonomik ve siyasi elitlerin katıldığı zirvede iklim değişikliğinden, enerjiye, sanayi ve teknolojiden dünya ticaretine kadar çeşitli konuların tartışıldığı oturumlar gerçekleştirildi. EGİAD ın bu yıl destekleyici ortaklarından biri olduğu İş Dünyası Zirvesi ne AB Dönem Başkanı Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Belçika Başbakanı Yves Leterme başta olmak üzere çok sayıda ülkenin başbakanları ve bakanlarından dünyanın en büyük şirketlerinin CEO larına kadar önemli şahsiyetleri katılarak konuşma yaptılar. Summit Partners EGİAD, Türkiye yi ve İzmir i en iyi şekilde temsil etmeye ve tanıtmaya çalıştığı zirveye gelecek yıl daha kalabalık bir heyetle ve İzmir in yatırım imkanlarını tanıtan bir standla katılmayı planlıyor. EGİAD heyeti Brüksel temasları kapsamında TÜSİAD Brüksel Temsilciliği ve Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu nu da ziyaret ederek işbirliği imkanlarını görüşme fırsatını buldu. EGİAD, IBM Ziyareti 24 Mayıs 2011 Üyelerimizden Sn.Levent Atay ın sahibi olduğu Egebimtes ile IBM ortaklığıyla düzenlenen Batı Anadolu Buluşması toplantısına Temel Aycan Şen Başkanlığında EGİAD üyeleri katılmıştır. Sn.Levent Atay ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, IBM Türk Genel Sektör Bölüm Müdürü Murat Tozan ın İş Dünyasının Gelecek Ajandası konulu konuşmasının ve IBM Türk CTO su Kıvanç Uslu nun Social Connections ve Watson konulu konuşmasını ardından IBM Olağan Üstü Durum Merkezi gezilmiş, faaliyetler ile ilgili bilgi alınmıştır.

3 EGİAD Çarşamba Yemeği 25 Mayıs 2011 Seçim öncesi adaylarla buluşulan son toplantı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım ın katılımıyla İzmir Hilton Oteli nde gerçekleştirildi. EGİAD üyelerimizin yanı sıra İzmir A protokolden misafirlerin, EGİAD Danışma Kurulu üyelerimiz, milletvekili adaylarının, İzmir deki oda ve meslek kuruluşlarının başkan ve üyeleri ve katıldığı toplantı da konuklar projeleri hakkında bilgi vermiş, soruları yanıtlamışlardır. EGİAD Üniversite Kariyer Günleri nde Yaşar Üniversitesi Kariyer Günleri 25 Mayıs 2011 Kurumlarla İlişkiler Projesi kapsamında çalışan komisyon üyelerimizce organize edilen ve Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü nde düzenlenen Kariyer Günleri kapsamındaki etkinliklerde EGİAD da yer almıştır. Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve EGİAD web portalinde yayına giren Özgeçmiş Bankası projemiz kapsamında; İş Geliştirme Komisyonu ve Kurumlarla İlişkiler Komisyonu nun organizasyonu ile EGİAD çeşitli üniversitelerde gerçekleştirilen Kariyer Günlerine katılarak üniversite öğrencilerinden oluşturduğu CV portföyünü genişletmeye devam etmektedir. EGİAD Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Yaşar Üniversitesi Kariyer Günleri nde 25 Mayıs 2011 Çarşamba günü kurulan standda hem kurum kimliğini tanıtma fırsatı bulunmuş, hem de öğrencilerden gelen özgeçmişler CV Bankamız için alınmıştır.

4 Kurumlarla İlişkiler Komisyonu tarafından hazırlanan derneğimizin Üniversitelerle İlişkiler Projesi kapsamında hazırlanan el ilanı çalışması KALDER 12.Mükemmelliği Arayış Sempozyumu 26 Mayıs 2011 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Temel Aycan Şen in Sıra Dışı Olmak konulu Oturum da Oturum Başkanlığı yaptığı Kalder İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu Mayıs tarihlerinde Kaya Termal Otel de gerçekleştirilmiştir. Yeni Üyelerle Toplantı 30 Mayıs 2011 Tanışıyoruz Projesi kapsamında Derneğimize yeni katılan üyelerle Yönetim Kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantı Anemon Fuar Otel de gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen yemekli toplantıda EGİAD ın kurumsal yapısı ve faaliyetleri ile ilgili bilgi alan üyeler aynı zamanda birbirleri ile tanışma fırsatı yakalamışlardır.

5 Çocuklarımıza Yönelik Trafik Eğitimi 31 Mayıs 2011 EGİAD Ailem Projesi kapsamında planlanan, Çocuklarımıza yönelik trafik eğitimi dernek merkezimizde düzenlenmiştir. EGİAD İlköğretim Okulu öğrencilerinin de katıldığı eğitimde temel trafik eğitimi ve konuyla ilgili çizgi film gösterimi yapılmış, ardından çocuklarımız ve ailelerine çeşitli yiyecekler ikram edilerek derneğimizi ve dernek merkezimizi çocuklarımızın da yaşaması sağlanmış ve kendilerini EGİAD ailemize ait bireyle olarak hissetmelerine imkan tanınmıştır. Capital Dergisi EGİAD Eki Yayınlandı 1 Haziran 2011 EGİAD-Capital Dergisi işbirliği ile hazırlanan, derneğimizin ve üye firmalarının ülke çapında tanıtımını amaçlayan Capital Dergisi Haziran sayısı ve EGİAD Özel Eki yayınlanmış, bayilerde yerini almıştır. Türkiye ve KKTC de yaklaşık adet okuyucuya Derneğimiz ve Üyelerimizin firmaları ile ilgili bilgiler sunulmuştur. Bu özel çalışma siz üyelerimizin posta adreslerine gönderilmeye başlanmıştır. Gaziantep Komşu Ülkeler Fuarı 1-3 Haziran 2011 Yeni Ufuklar Projesi kapsamında Ortadoğu nun en büyük fuarları arasında sayılan 1-5 Haziran 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen Gaziantep Expo Gateway to Middle East - 6.Uluslararası Komşu Ülkeler Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı nda EGİAD bir standla yer almıştır. Fuar ziyaretlerinin yanı sıra ayrıca bölgenin önemli Genç İşadamları Derneği GAGİAD (Gaziantep Genç İşadamları Derneği) ve Federasyonu GİAF (Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu) ziyaret edilmiş; faaliyetler ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuş, işbirliği ile ilgili planlar görüşülmüştür.

6 EGİAD Yönetim Kurulu ve Komisyon Sorumluları Ortak Toplantısı 13 Haziran 2011 EGİAD Komisyon çalışmaları ve planlanan faaliyetlerin gözden geçirildiği toplantı EGİAD Dernek Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirmenin ardından toplantı Mezzaluna Restauran ta yemekli olarak devam etmiştir. TÜRKONFED Ziyareti 16 Haziran 2011 EGİAD ın bağlı olduğu BASİFED in (BATI Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu) üst kuruluşu olan TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) yetkilileri EGİAD Yönetim Kurulunu ziyaret etmiştir. Yönetim Kurulu Başkanımız Temel Aycan Şen in Yönetim Kurulu yedek üyesi; Başkan vekilimiz Levent Akgerman ın Haysiyet Divanı üyesi olduğu TÜRKONFED in Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Porsuk ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı; EGİAD Dernek Merkezinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, iki kurum arasında yapılacak işbirliği konuları görüşülmüş, faaliyetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunulmuştur. EGİAD Geleneksel Yaz Gecesi EGİAD Geleneksel Yaz Gecesi Organizasyonu 22 Temmuz 2011 tarihinde Çeşme Sisus Otel de gerçekleştirilecektir. Bu tarihi not etmeyi unutmayınız Portekizce Konuşulan Ülkelerde Ticaret ve İşbirliği Fırsatları Semineri Üyemiz Sn. Fahri Gökyayla nın İzmir Fahri Konsolosluğunu üstlendiği Portekiz in Ankara Büyükelçisi Sn.Luisa Bastos de Almeida ve Portekiz Ticaret Ataşeleri Celeste Mota ve Joao Pinto nun katılımı ile 23 Haziran 2011 tarihinde saat de Konak Best Western Oteli nde yemekli bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda Portekizce Konuşulan Ülkelerde Ticaret ve İşbirliği Fırsatları konulu bir sunum gerçekleştirecektir. Üyelerimiz açısından büyük iş potansiyelinin bulunduğu bu ülkelerdeki fırsatların birinci elden öğrenilmesi açısından son derece yararlı olacağına inandığımız toplantıya katılımınızı dileriz

7 EGİAD Girişimcilik Akademisi Sertifika Töreni Genç Girişimci Yetiştirme Projesi kapsamında yürütülen Girişimcilik Akademisi eğitim programları sonucunda eğitimlere katılan girişimci adaylarına sertifikaları bir törenle takdim edilecektir. 22 Haziran 2011 Çarşamba günü saat de EGİAD Dernek Merkezinde gerçekleşecek törende ayrıca seminer programı ve özel bir defile sunulacaktır. EGİAD Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi Çalışmaları Değerli Üyemiz, Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgelendirme çalışmaları kapsamında Derneğimiz, gelen şikâyet ve dilekleri etkin ve hızlı bir şekilde ele almak amacıyla çalışmalar sürmektedir. Şikâyet / Önerilerinizi; EGİAD web portalından online doldurarak gönderebilir, baskan@egiad.org.tr e-posta adresinden EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı na gönderilebilir, egiad@egiad.org.tr e-posta adresinden Dernek Merkezine gönderebilir no lu cep telefonundan Yönetim Kurulu na iletebilir no lu telefon veya faks ile derneğimizin Kalite Yönetim Temsilcisine iletebilir. Her Pazartesi 16:00-18:00 saatleri arasında Dernek merkezinde Şikayet/Önerilerinizi Yönetim Kurulu temsilcisine iletebilirsiniz. Şikâyet/Önerileriniz ile ilgili maksimim 2 iş günü içinde talebinizin ulaştığına dair bilgi verilecektir ve her aşamada geri bildirime açıktır. EGİAD Müşteri Memnuniyeti Politikası; EGİAD, talep ve memnuniyetsizliklerini kolayca iletebildiği, bunların objektif, adil, dikkatli ve gizlilikle ele alındığı, yasal şartlara ve politikamıza aykırı olmayacak şekilde değerlendirildiği, aynı memnuniyetsizliğin tekrar oluşmaması için gerekli iyileştirmelerin ve kontrollerin sürekli yapıldığı, tüm paydaşları ile ilişkilerinde şeffaflığı esas almış, tüm memnuniyetsizliklerin çözülmesini ana ilke olarak kabul etmiş, paydaş odaklı bir yönetim sistemi taahüt etmektedir. HUKUK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZ EGİAD bünyesinde kaç üyemizin Hukuk sektöründe olduğunu biliyor musunuz? AHMET KOYUNCU Koyuncu Hukuk Bürosu AYDIN BUĞRA İLTER İLTER, TURAN & ARGUN HUKUK BÜROSU BÜLENT YAROL Bülent YAROL Avukatlık Bürosu CENK MURAT ERSÖZLÜ ERSÖZLÜ Ortak Avukatlık Bürosu EDA BAYSAL B/A Hukuk Bürosu

8 FATMA KARAALHASLI FATMA KARAALHASLI HUKUK BÜROSU KAZIM ERDOĞMUŞ Erdoğmuş Avukatlık Bürosu MEHMET ŞENER ÖZTERZİ ÖZTERZİ HUKUK BÜROSU M.N.OKAN ÖZAYDIN ÖZAYDIN Avukatlık Bürosu MURAT ÇİM AVUKATLIK BÜROSU MURAT ULUSU ULUSU Hukuk Bürosu NİLGÜN ÖZTÜRK HUKUK BÜROSU OSMAN ALBAŞ ALBAŞ Hukuk Bürosu PROF.DR.ZİYA AKINCI HUKUK BÜROSU SERAP DEMİR SERAP DEMİR HUKUK BÜROSU SERKAN MUTLUEL Mutluel Hukuk Bürosu SÜHA TANRIÖVER TANRIÖVER AVUKATLIK UFUK YÖRÜK Yörük Hukuki Danışmanlık ve AVUKATLIK Hizmetleri VEFA REŞAT MORAL Moral Hukuk Bürosu KIDEM TAZMİNATI Bugünlerde işverenlerin yaşadığı sorunlardan biri de 15 yıllık sigortalılık süresini ve 3600 gün prim ödeme gün sayısını tamamlayan ancak emekli olabilmek için yaşının dolmasını bekleyen çalışanların kendi istekleri ile işten ayrılmaları ve bu durumda kendilerine kıdem tazminatının ödenmek zorunda olmasıdır. Bu uygulamanın hukuki dayanağı, yürürlükten kalkan 1475 sayılı İş Kanunu nun, kıdem tazminatını düzenleyen ve hala yürürlükte olan 14.maddesinin 1.fıkrası 5. bendindeki düzenlemedir. Bu maddede; 506 s.lı Kanunun Geçici 81. maddesine göre çalışanların, yaşlılık aylığı bağlanması için öngörülen yaşlar dışında kalan diğer şartları yani sigortalılık süresini ve prim ödeme gün sayısını tamamlayarak kendi istekleri ile işten ayrılmaları halinde kıdem tazminatına hak kazanılacağı hüküm altına alınmıştır. Kanun maddesinde belirtilen 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu bazı maddeleri hariç yürürlükten kaldırılmıştır. Ancak yasanın Geçici 81.m. halen yürürlüktedir. Belirtilen nedenle, tarihinden sonra kendi istekleriyle işlerinden ayrıldıklarını ilgili işverence düzenlenen sigortalı hesap fişleri ile belgelendiren bu gibi sigortalılara, talepleri halinde SGK Müdürlüğünce işyerlerine ibraz edilmek üzere bir yazı verilmektedir. Bu durumda işveren tarafından işçiye, kendi yanında çalıştığı hizmet süresi için hesaplanan kıdem tazminatının ödenmesi yasal zorunluluktur. Yasanın emredici kurallarından biri olan bu uygulamanın aksine bir işlem yapılabilmesi mümkün değildir. Sonuçta, uzun yıllardır çalışan ancak iş koşullarından ve ücretinden memnun olmayan vasıflı işçiler, yasanın aradığı şartlara sahip olduklarında, kıdem tazminatı almaya hak kazandıkları için kendi istekleri ile işten ayrılmak istemektedirler, bu durum da işyerlerinde sıkıntılara neden olmaktadır.

9 DERNEĞİMİZE YENİ KATILAN ÜYELERİMİZ 31 MAYIS 2011 tarihine dek aramıza katılan üyelerimiz AĞAN ERDİL Erdil Yapı, H.F.E. İnşaat M.SERKAN SAYSEN Mandal Reklam Hizm.Org.Matb.Ltd.Şti SERKAN İMAMOĞLU TNT INTERNATIONAL EXPRESS TAŞ.Tİ.LTD.ŞTİ. BURAK ERDEMOĞLU Atasan Tıbbi Cihazlar Ltd.Şti

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

FAALİYET BİLGİ RAPORU

FAALİYET BİLGİ RAPORU FAALİYET BİLGİ RAPORU Faaliyetin Adı Helal Expo 2013 FAALİYET İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Konusu Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) Faaliyetin Başlama-Bitiş Tarihleri ve Saatleri

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ

MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ MARDİN YDO 2011 YILI 6 AYLIK FAALİYET BRİFİNGİ KURULUŞ 2 Temmuz 2010 tarihinde Devlet Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ve Mardin Valisi Sayın Hasan DURUER tarafından resmi açılışı gerçekleştirilmiştir. Mardin

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarımız,

Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarımız, Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarımız, EGİAD da yazın da çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Komisyonlar harıl harıl faaliyetlerine devam ediyorlar. Girişimcilik Akademimizden mezun olan öğrencilerin şirket

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU 6-8 MART 2012 LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU Odamızın 2012 yılı Çalışma Programı nda yer alan Londra İş ve İnceleme gezisi 06-08

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Değerli EGİAD Üyesi Arkadaşlarım,

Değerli EGİAD Üyesi Arkadaşlarım, Değerli EGİAD Üyesi Arkadaşlarım, Ocak ayının ilk haftası itibariyle komisyonlarımızı oluşturduk ve komisyon üyelerimiz yapılan ilk toplantılar ile çalışmalarına başladılar. 12.Dönemde İş geliştirme, Sosyal

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20256-22555 Ankara, 13/09/2018 Konu: II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Afrika

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZDEN; İŞ KADINLARI KONSEYİNİN DÜZENLEDİĞİ 81 İL DE 81 TOPUK PROJESİ FUARINA TEŞVİKİMİZLE NAR KADIN KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ KATILDI. İzmir Ticaret Odası ve İş kadınları Konseyinin 3-4

Detaylı

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU OCAK - 17 Ocak 2008, DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu toplantısı Diyarbakır da yapıldı. - 18 Ocak 2008, TÜSİAD Yönetim Kurulu

Detaylı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı CTO Yönetimi Külliye'de Düzenlenen İstihdam Seferberliği Ödül Törenine Katıldı (CTO) Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim kurulu Üyesi Halil Eygi, Meclis Üyesi Nurettin Bozkurt ve Genel Sekreter Zafer

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS 2015 MART 2016 DÖNEMİ FAALİYETLERİ 18 MART 2016, İSTANBUL 1. Yapısal Değişiklikler a. Yönetim Organları & Komisyonlar b. Bölgesel ve Sektörel Genişleme 2. İletişim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL, 21-22 NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL,

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

İŞYERİNDE 15 YIL VE 3600 GÜN ŞARTINI TAMAMLAYAN HER İŞÇİ KIDEM TAZMİNATINA HAK KAZANIR MI?

İŞYERİNDE 15 YIL VE 3600 GÜN ŞARTINI TAMAMLAYAN HER İŞÇİ KIDEM TAZMİNATINA HAK KAZANIR MI? İŞYERİNDE 15 YIL VE 3600 GÜN ŞARTINI TAMAMLAYAN HER İŞÇİ KIDEM TAZMİNATINA HAK KAZANIR MI? Umut TOPCU * 1- GİRİŞ Kıdem tazminatı, İş Kanunu na tabi olarak çalışan işçilerin hizmet akitlerinin Kanun da

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU expomed EURASIA 22.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011) 13 HAZİRAN 2011, PAZARTESİ 09:30-11:30 Avrupa Birliği

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

11. Boğaziçi Buluşması

11. Boğaziçi Buluşması SEMPOZYUM 11. Boğaziçi Buluşması Kadın Perspektifleri: Beden, Şiddet ve Aktivizm 12 13 Aralık 2014 BAŞVURULAR BAŞLADI Türkiye de üniversite gençliğinin özelde Türkiye nin Avrupa Birliği ile ilişkileri,

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 17. Hafta ( 25 Nisan 1 Mayıs 2011) 25 NİSAN 2011, PAZARTESİ 09:30-16:00 Avrupa Birliği

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği Olağan Genel Kurulu

Türkiye Kalite Derneği Olağan Genel Kurulu Türkiye Kalite Derneği Olağan Genel Kurulu 11.04.2018 www.kalder.org 1 2018 Yılı Olağan Genel Kurul : Gündem 1. Açılış, Yoklama ve Saygı Duruşu 2. Genel Kurul Divan Heyeti Seçimi 3. Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

Yıl 1 & Sayı 06 VI. Genel Toplantı 5 Haziran Salı günü 60 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Yapı Kredi Bankası Organize

Yıl 1 & Sayı 06 VI. Genel Toplantı 5 Haziran Salı günü 60 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Yapı Kredi Bankası Organize Haziran 2007 Yıl 1 & Sayı 06 VI. Genel Toplantı 5 Haziran Salı günü 60 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Yapı Kredi Bankası Organize Sanayi Şube Müdürü Sn. Osman Oytun NAĐPOĞLU ve ekibinin

Detaylı

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 MART VE NİSAN AYLARI FAALİYETLER VE KATILIMLAR SİVRİHİSARDA YAPILAN GÜBRE SUNUMU (25.02.2015) Sivrihisar İrtibat Büromuzda Gübre Kullanımı ve Gübre çeşitleri bilgilendirmesi Prof.Dr. Engin KINACI

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) 4 EKİM 2010, PAZARTESİ Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın

Detaylı

BACADER e-bülten ARALIK 2014

BACADER e-bülten ARALIK 2014 BACADER e-bülten ARALIK 2014 İSİB BAŞKANI İLE GÖRÜŞME YAPILDI 02 Aralık 2014 tarihinde Ankara da İSİB Başkanı Zeki Poyraz ile bir görüşme yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla GEDİK tarafından yapılan

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya Etkinlik: Networking Performansınızı Geliştirin Tarih: Nisan 2010 Yer: Dedeman Otel JCI Salonu Network (iş ağı) kavramını daha iyi tanımak ve iş ağı performansımızı geliştirmek üzere üyelerimiz ve iş dünyasındaki

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarım,

Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarım, Sevgili EGİAD Üyesi Arkadaşlarım, 11.Dönemin son aylık e-bülteni ile karşınızdayız. Dolu dolu geçen 24 ayda pek çok önemli etkinliği sizlerle beraberce tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Her ay sizlere

Detaylı

15 YIL VE 3600 GÜNLE KIDEM TAZMİNATI ALANLAR BAŞKA YERDE ÇALIŞABİLİR Mİ?

15 YIL VE 3600 GÜNLE KIDEM TAZMİNATI ALANLAR BAŞKA YERDE ÇALIŞABİLİR Mİ? 15 YIL VE 3600 GÜNLE KIDEM TAZMİNATI ALANLAR BAŞKA YERDE ÇALIŞABİLİR Mİ? Dr. Resul KURT* Gözde UYGUR** I. GİRİŞ Çalışma hayatında en çok sorun yaşanan konuların başında kıdem tazminatı gelmektedir. 1475

Detaylı

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR Bu yıl 10 13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir in yeni fuar alanı olan FUAR İZMİR de kapılarını katılımcılara ve ziyaretcilere

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012)

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) Ülkemiz ile Endonezya ve Malezya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 27 Mayıs - Haziran 2012 tarihleri arasında Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

İSTİHDAM FAALİYETLERİ

İSTİHDAM FAALİYETLERİ İSTİHDAM FAALİYETLERİ Aktif İstihdam Politikaları Pasif İstihdam Politikaları Girişimcilik Programları İşsizlik Sigortası İşbaşı Eğitim Programları Ücret Garanti Fonu Toplum Yararına Çalışma Programları

Detaylı

37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015

37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015 37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015 PAYDAŞLARLA İLİŞKİLER RESMİ KURUMLARLA İLİŞKİLER Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Çalıştayı Ar-Ge Merkezleri Performans Değerlendirmesi ve Teknoloji

Detaylı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı 14. Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Vakfın 2007 yılı faaliyetlerine ilişkin, 23/04/2007 tarihinde

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 13. Hafta (29 Mart 4 Nisan 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 13. Hafta (29 Mart 4 Nisan 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 13. Hafta (29 Mart 4 Nisan 2010) 29 MART 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. nin II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Kasım 2014 Çarşamba günü Tarihi Havagazı

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL 2017 - İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZİRVE VE FUARI Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı