visitbelek.com etkinliklerimiz TURKISH AIRLINES OPEN GOLF TURNUVASI EXPO 2016 ANTALYA IRONMAN 70.3 TURKEY G20 ANTALYA SUMMIT THE LAND OF LEGENDS

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "visitbelek.com etkinliklerimiz TURKISH AIRLINES OPEN GOLF TURNUVASI EXPO 2016 ANTALYA IRONMAN 70.3 TURKEY G20 ANTALYA SUMMIT THE LAND OF LEGENDS"

Transkript

1 visitbelek.com

2 visitbelek.com

3 visitbelek.com etkinliklerimiz THE LAND OF LEGENDS THEME PARK NATO ANTALYA SUMMIT ATP WORLD TOUR 250 EXPO YILDIZLARI IRONMAN 70.3 TURKEY G20 ANTALYA SUMMIT EXPO 2016 ANTALYA TURKISH AIRLINES OPEN GOLF TURNUVASI

4 G20 Liderler Zirvesi Dünyanın en büyük 20 ekonomisini oluşturan G20 üyesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı yıllık olağan toplantıların onuncusu, dönem başkanlığını üstlenen Türkiye nin ev sahipliğinde yapıldı. Belek, binlerce yıl sonra bir kez daha, çağının liderlerini misafir etmenin gururunu yaşadı. Belek, 500 den 3500 kişiye kadar simultane iletişim özelliklerine sahip 204 kongre ve toplantı salonuyla, bilim, siyaset ve sanat dünyasının buluşma noktası. Bu güçlü destinasyonun ev sahipliğinde güven ve huzur içinde geçen zirveye, katılımcı delegenin Belek bölgesiyle ilgili hayranlıkları damga vurdu. Belek, özellikle golf tutkunu liderleri yeniden misafir edecek olmanın gururunu yaşıyor. Dünya liderlerinin basın toplantılarını gerçekleştirdiği, global haber ajanslarının, e yakın çalışanı ile Belek ten takip ettiği zirvede 5 Kıtaya canlı yayın yapılarak anlık bilgi akışı sağlandı. Bu başarılı ev sahipliğini ABD Başkanı Obama nın yaptığı konuşması özetledi. Antalya is beautiful. The hospitality of the Turkish people is legendary.

5 NATO Dışişleri Bakanları Zirvesi Dünya basınının alışık olmadığı bir sağduyu ve huzur ortamında gerçekleşen G20 zirvesine ilham veren Nato Dışişleri Bakanları Zirvesi. Bu başarılı organizasyonla Belek, global ev sahipliği kapasitesine sahip ikonik destinasyonlar arasında yerini aldı. Türkiye Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılar 2 gün sürdü. Belek deneyiminin en eşsiz mevsimlerine, bahar aylarına rastlayan organizasyonda Belek, tüm saygın siyasetçilerin övgülerini aldı. NATO ve yetkili yayıncı kuruluş TRT nin yanı sıra tüm dünya medya kuruluşlarının sahada görev aldığı oturumlar ve canlı etkinliklerin tümü, aynı anda tüm dünya ile sorunsuz paylaşıldı. Eşsiz doğal güzelliği ve tesis kalitesiyle zirvede olan Belek, teknolojik yeterliliği ve uluslararası bir misyonu yerine getiren tüm iletişim birimlerine sağladığı kolaylıklarla, global sınavlara daima hazır olduğunu gösterdi. Elliye yakın farklı ülke temsilcisi, iki gün boyunca Belek in huzur, barış ve güven dolu Akdenizli dilini konuşarak anlaştı. Belek, dünya barışı ve huzuru için, sorumluluk alan herkesin; kusursuz, pozitif ve dostça kararlara imza attığı bir cennet olmaya devam edecek.

6 Expo 2016, 1121 dekarlık bir alanda kuruldu. A1 kategorisindeki sergi 6 ay sürecek. Şehrin global sembollerini, global ziyaretçi portföyünü, enerjisini, eğlence kalitesini ve keyfini yeniden tasarlayan EXPO, Belek ziyaretçilerinin tatil deneyimine de renk katacak. Daha şimdiden Elton Jon, Maroon 5, Simply Red, Status Quo, Deep Purple, Enriquie Iglesias, Ricky Martin gibi seçkin dünya yıldızlarına, eşsiz konser ve şovlara ev sahipliği yapan EXPO, Belek te tatil yapmayı seçen herkesi, eşsiz sanat, kültür, eğlence, gastronomi ve yaratıcı mimari sunumlarla tanıştırıyor. EXPO Türkiye nin ilk Expo su Expo 2016, Nisan Ekim 2016 tarihlerinde Antalya da düzenlenmeye başlanan uluslararası sergi organizasyonu, Belek bölgesinin hemen yanında kurulan şanslı lokasyonuyla tüm bölgenin gurur duyduğu yepyeni bir fırsat. Uluslararası Sergiler Bürosu (Bureau International des Expos-BIE) ve Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Derneği (Association Internationale des Producteurs de l Horticulture - AIPH) 17 Eylül 2009 da aldığı kararla Expo yu düzenleme hakkını elde eden Antalya, Türkiye de düzenlenen ilk Expo nun ev sahibi oldu. Expo 2016 Antalya Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya felsefesi ve Çiçek ve Çocuk teması ile düzenleniyor. Geleceği Yeşertmek vizyonuyla tasarlanan organizasyonlarda; tarih, biyo-çeşitlilik, sürdürülebilirlik ve yeşil şehirler başlıkları adı altında sergiler, konserler ve karma etkinlikler düzenleniyor.

7 IRONMAN 70.3 Turkey Dünyanın 92 farklı şehrinde büyük bir ilgiyle karşılanan IRONMAN organizasyonlarının en yeni ev sahibi Belek! İlk kez 2015 yılında, muhteşem Belek manzaraları eşliğinde gerçekleştirilen organizasyon spor kamuoyunda hayranlıkla karşılandı. Belek in karma spor dallarının neredeyse tümüne eşsiz uyumlu bir coğrafya olması, Belek turizm profesyonellerinin misafirperverliğinin tüm sporculara eksiksiz yansıması bu hayranlığın en önemli nedeni. Ironman 70.3 Turkey yarışı, Akdeniz başta olmak üzere tüm Belek zenginliklerini rekabete dahil eden görsel bir macera. En son 60 ülkeden 2500 e yakın sporcunun katıldığı rekabet; 1.9 kilometre yüzme, 90.2 kilometre bisiklet ve 21.1 kilometre koşu etabından oluşuyor. Yediden yetmişe her yaşta profesyonelin konuk edildiği oyunlarda katılımcıların yaklaşık %25 i kadın sporculardan oluşuyor. Bin adet gönüllünün yarışlar anında sporcuları asiste ettiği organizasyon, tüm Belek bölgesinde bir spor şöleni yaşatıyor. Ironman 70.3 Turkey yarışının spor dünyasında yarattığı muhteşem sinerji yanında 10 binlere varan seyirci sayısı ve onlara özel etkinlikler, gerçekten görülmeye değer. Sağlığın ve sporun ilham veren sinerjisini yaşamanız için Belek sizleri bekliyor.

8 ATP World Tour 250 Antalya Open ATP World Tour 250 Antalya Open Cup Çim Kort Turnuvası, Antalya da, Belek ev sahipliğinde yapılacak. ATP nin Wimbledon Grand Slam Tenis Turnuvası öncesinde turnuva takvimine eklediği Antalya Open birçok özelliği ile dünyada ilk ve tek. Dünya üzerinde ATP 250 seviyesinde düzenlenen 7 çim kort turnuvasından biri olan Antalya Open, yaz döneminde Belek te tenis severler ile buluşacak. En az 3 yıl süre ile Belek te düzenlenecek olan turnuva, dünya çapında 1 milyondan fazla insana ulaşıyor. Belek, golfte bir dünya markası olarak yıllardır koruduğu zirveyi, tenis başta olmak üzere onlarca spor dalıyla genişletiyor.

9 THE TURKISH AIRLINES OPEN Avrupa nın en büyük ödüllü golf organizasyonlarından biri sayılan ve 2013 yılından beri düzenlenen Turkish Airlines Open Golf turnuvası, bu yıl da Belek te golf tutkunlarını misafir edecek. Belek in eşsiz kortlarının ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 7 milyon dolar ödüllü dev turnuva, dört gün sürecek ve 45 yayıncı kuruluş tarafından 58 ülkede yayınlanacak. Turkish Airlines Open turnuvası ile bugüne kadar Tiger Woods, Rory Mcllroy, Henrik Stenson, Martin Kaymer gibi birçok golf efsanesini ağırlayan Belek, yine birçok efsane isimin yanında yepyeni golf yıldızlarını bekliyor.

10 Dünyanın oyun alanı, elbette bütün yıldızlar Sabahın erken saatlerinden gün batımına kadar süren bir zaman dilimi dünyanın herhangi bir yerinde yeterli olabilir. Belek te yetmez. Şimdi golf tutkunları için oyun daha uzun ve keyifli. Çok yakın bir zamanda tüm sahaları güneş enerjisiyle aydınlanacak olan Belek, sizi serin, daha sessiz, daha egzotik bir rekabet için bekliyor. gelecek...

11 Arenalar ve sahipleri yok, Belek yeni çağın kahramanlarını ağırlıyor. Tesis kalitesi, benzersiz iklimi ve dünya çapında şeflerinin sunduğu lezzetlerle Belek, futbol kulüplerinin gözdesi. Belek, dünya liglerinin devre arası kamplarında, Almanya, Hollanda, Belçika, Rusya, Macaristan, Romanya, İngiltere, Çin, Güney Kore, Japonya, Kanada, Güney Afrika, Arjantin, Brezilya başta olmak üzere birçok ülkeden 600 ün üzerinde futbol takımına ev sahipliği yapmaktadır. Belek, antik dönemlerinde yaşanan spor ve olimpiyat ruhundan hiçbir şey kaybetmeyen ender destinasyonlardan biri m 2 alan üzerine kurulan ve dünya sporuna hizmet veren Sports Arena nın yanı sıra, ev sahipliği yapan hemen her tesisin birçok spor dalına odaklı dünya standartlarında tesisleri ve ekipmanları bulunmakta. Büyük turnuva ve yarışmalara ev sahipliği yapacak donanım ve teknolojik alt yapıya sahip olan, olimpiyatlara hazırlanan sporculara kamp imkanı sunan, sporcuların yanı sıra spor tutkunu her yaştan misafire spor ve tatil deneyimini bir arada yaşatan dünya standartlarındaki tesisler, her yıl binlerce şampiyon ve adayını ağırlıyor. Belek, futbol, atletizm, yüzme, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, dans, tırmanma ve diğer karma (triatlon, biatlon vb.) dalların tümünde dünya standartlarında hizmet alabileceğiniz bir cennet.

12 THE LAND OF LEGENDS EFSANELER ÜLKESİ, YİNE BİR EFSANELER ÜLKESİ BELEK TE... THE LAND OF LEGENDS THEME PARK Macera ve eğlence dolu bir deneyim sunan The Land of Legends. Adrenalin pompalayan yaratıcı tasarımlarla bezenmiş bir rüya diyarı. Tüyler ürperten süratli kaydıraklar, çılgın nehirler ve çok daha fazlası, bu eşsiz mekanda sizleri bekliyor. Yanardağ patlamaları altında boyları 2 metreyi bulan dalgaları ister havuzun içinde, ister plajdaki beyaz kumlardan izleyebilirsiniz. Biraz yürüyüp dev dalgaların içinde surf yapabilir, suların içinde bir demiryolu macerasına çıkabilirsiniz. Yaklaşık 100 su kaydırağı, vahşi nehirler, tropik kumsallar, açık hava akvaryumu, 5D sinema, 1800 kişilik spor ve eğlence arenası, 42 ve 60 metrelik seyir teraslarıyla toplam uzunluğu 111 metreye varan efsanevi saat kulesi ve bu dünyaya ait olmayan çılgın ev sahipleriyle gerçekten sıra dışı bir dünya. The Land of Legends ta macera dolu bir gün bittiğinde, renkli konuklar ve danslarla dolu bir nehir kenarında oturup biraz dinlenebilirsiniz. Çünkü aynı zamanda Avrupa nın en lüks alışveriş merkezlerinden birinin içindesiniz ve biraz daha enerjiye ihtiyacınız var.

13 Antalya, Akdeniz in en mucizevi kıyılarına sahip kentidir. Antik krallıkları, limanları, dantel gibi koyları, Palmiye ve portakal ağaçları ile çevrelenen neşeli caddeleri ile eşsiz bir Akdeniz şehri olmanın keyfini sürer. Yılın bütün sabahlarına güneşle uyanır ve hayat boyu böyle uyanan yerel halkın enerjisini de paylaşırsınız. Antalya da doğanın her tonu, mucizevi bir şekilde birbirine karışır. Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya da, deniz, kum, güneş ve tarih bitmeyen bir gösteri gibi sizinledir. M.Ö II. yüzyılda kurulan Antalya; Hitit, Likya, Lidya, Pamfilya, Bergama, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı imparatorluklarının uzun görkemli öykülerinin sahnelendiği eşsiz bir sahne gibidir. Antalya nın 27 km. Kuzeybatısındaki Karain Mağarası nda yapılan arkeolojik çalışmalar, Antalya nın eşsiz tarih şahitliğinin ilk izlerini oluşturur. > Hitit, Likya, Klikya ve Pamfilya gibi devletlerin görkemli kentleri; Side, Perge, Aspendos, Sagalassos, Sillyon, Selge, Attaia, Seleukria, Termessos kentlerinde, bu kadim uygarlıkların diğer tüm mirasını görebilirsiniz. Bergama Kralı II. Attalos un yeryüzü cenneti hayaliyle kurduğu Antalya, sırayla Attelia, Adalia, Adalya gibi isimlerle anılmış, dünyada gerçekleştirilen en büyük ve en uzun süreli hayal olarak sizleri bekliyor. Güneş in Akdeniz e armağanı; Antalya...

14 Aspendos Perge Belek'e 17 km mesafede Antalya-Alanya karayolunda Serik i geçtikten sonra kuzeye dönülerek 4 km lik Aspendos yoluna girilir. II. yüzyılda inşa edilen Aspendos Tiyatrosu kişiliktir. Sahnesi ile birlikte günümüze kadar en iyi şekilde korunabilmiş nadir tiyatrolardandır. Yörede yaşayan Xenon adlı bir gencin yarattığı mükemmel akustiğin sırrı hala çözülememiştir. 13. yüzyılda Selçuklar yapıyı kervansaray olarak kullanmış ve tipik Selçuklu mimarisi tarzında bir kemerle yapının kuzey tarafını sağlamlaştırmışlardır. Günümüzde çesitli konser, şenlik, festival ve yağlı güreşlerde kullanılmaktadır. Aspendos da diğer yapıların yanı sıra Agora, Bazilika, Nymphaeum ve 15 km. uzunluğunda kemerli su yolları görülmeğe değer yapılardır. Antalya nın 18 km. doğusunda Düden ve Aksu akarsuları arasında kurulmuştur. Antalya dan Alanya yönüne giden yolda Aksu dan kuzeye dönülür ve 2 km. sonra Perge ye ulaşılır. Belek e uzaklığı 22 km dir. Deniz kıyısında bulunmadığı için korsanların baskı ve yağmalarından uzak kalmıştır. Bu nedenle gelişme sürecinde duraklamalar görülmez. Kuruluşu İ.Ö yılındadır. İ.S. 334 yılında Side gibi Perge de Büyük İskender ile antlaşma yapmıştır. Böylece kent savaşmamış, yakılıp yıkılmamıştır. Helen, Roma ve Bizans dönemini yaşamıştır kişilik tiyatrosu İ.S II. yüzyılda yapılmıştır. Tiyatronun hemen yakınındaki stadyum izleyici alır. Ege bölgesinde Aphrodisias taki hariç tutulacak olursa en iyi korunmuş stadyumdur. Stadyumun oturma yerlerinin altında dışa açılan ve dükkan olarak kullanıldığı sanılan 30 adet oda vardır. Son yıllarda yapılan kazılarda çok sayıda heykel ve sanat eseri bulunmuştur. Kapıları, Agorası, Nymphaeumu, Sütunlu caddeleri, Mezarlığı, Bazilikası ve Akropolu Perge nin görülmeye değer yerlerinden bazılarıdır.

15 Kurşunlu Köprülü Sillion Şelalesi Kanyon Selge Perge nin kuzeydoğusunda, denizden 12 km. içerde, ova ortasında, yayvan biçimli yalçın ve yüksek bir tepe üzerinde kuruludur. Antalya-Alanya karayolunun 29. km sinde kuzey yönünde ayrılan 13 km lik stabilize bir yolla ulaşılmaktadır. Belek e uzaklığı 15 km dir. Kentin Troia Savaşı ndan sonra kurulduğu sanılmaktadır. Bizans döneminde psikoposluk merkezi olan kent, Selçuklu dönemini de yaşamıştır. Tepenin hafif eğimli batı yönü Hellenistik Çağlardan kalma surlarla çevrilidir. Bu surları kuleler, kapılar ve kente çıkılan yollar tamamlamaktadır. Kentin kapısı tepenin batı yanındaki surlar üzerindedir. Tepeye çıkıldığında kuzeybatı yönünde ev kalıntıları, sokaklar, batıda ise Selçuklu Camii, Bizans Kilisesi ve sarnıç görünmektedir. Tepenin güneybatı eteğinde kişilik tiyatro ve yanında odeon bulunmaktadır. Antalya merkezinin doğusundaki Alanya yolunun 24. km sindeki sapaktan Isparta yoluna girildikten 7 km. sonra ulaşılabilir. Tabiat harikası bu şelale en çok ziyaret edilen yerlerden biridir. Şelale bir masal diyarından çıkıp gelmiş gibidir. Yemyeşil derin bir vadinin içindedir. Bütün çevresi yaklaşık yarım saatlik bir yürüyüşle gezilebilir. Yer yer gölcüklerin oluştuğu sularda çok sayıda balık yaşamaktadır. Aynı zamanda zengin faunası ile dikkat çeker. Düden, Kurşunlu ve Manavgat Şelâleleri, birçok Türk filminde mekân olarak kullanılmıştır. Toros Dağları ndan doğarak doğa harikası kanyonlardan geçen Köprüçay, Serik in güneyinden Akdeniz e dökülür. İki tarafı dik, çıkılması hemen hemen imkânsız olan kanyonlardaki yeraltı suları ile beslenen Köprüçay, Türkiye nin en güzel tabii rekreasyon alanlarından birisi durumundadır. Bunun yanı sıra, nehrin batısındaki dağlık arazide bulunan tarihi Selge (Zerk) şehri, nehir kenarındaki kaleler, su kemerleri, Roma devrine ait köprüler ve tarihi yollar gibi pek çok arkeolojik kaynaklar, Köprülü Kanyon un önemini artırmaktadır. Serik in 35 km. kuzeyinde, Torosların güney yamacında, Köprüçayı yakınlarındaki eski bir dağ kenti olan Selge ye, Köprülü Kanyon Milli Parkı ndan sonra dik virajlı 14 km lik stabilize yoldan gidilir. Selge nin Kalehes tarafından kurulduğu sanılmaktadır. Pisidia ya bağlı kent sonraları Pamphylia sınırları içine alınmıştır. Kent sırasıyla Lidya, Pers, İskender ve Roma yönetimlerinde kalmıştır. Kentteki kalıntılar; kayalığa oyulmuş tiyatro, tiyatronun güneyinde Stadium ile Gymnasium, batısında tavanı kartal motifi ile süslü İon tipindeki tapınaktır. Stadiumun güneyinde çeşme ve agora vardır. Kentin güneybatısında uzanan surların kuzeyinde Artemis ve Zeus anıtlarıyla, Nekropol bulunur.

16 BİR TURİZM DÜŞÜNCE KURULUŞU; BETUYAB Bugün sunduğu yaratıcı turizm fırsatlarıyla eşsiz bir destinasyon olarak anılan Belek, 30 yıl öncesine kadar sazlık, bataklık ve insanlarla paylaşılamayan güzelliklere sahip bir bölgeydi yılında kurulan BETUYAB, (Belek Yatırımcılar Turizm Ortak Girişim A.Ş) bir şirketten öte, bir turizm düşünce kuruluşu olmanın ciddiyetiyle yaptığı çalışmalarla, önce Belek i ardından kendi marka değerini bugünkü saygın haline getirmiştir. Hizmet estetiği ve kalitesiyle rekabet edilemez standartlarda; 47 adet beş yıldızlı otel-tatil köyü, dünya standartlarında 15 golf sahası bulunan 10 golf kulübü, deniz-kum güneş stili tatile eksiksiz bir örnek oluşturan coğrafya ve 50 bini aşan yatak kapasitesi bu yoğun çabanın eseridir. Belek, sunduğu tatil kalitesinin yanında; spor, sanat, kongre, festival ve diğer kültür organizasyonları için eksiksiz bir ev sahibidir. 50 adet futbol sahası, 200 ü aşkın tenis kortu, uluslararası standartlarda 204 kongre salonu ile sanatsal - kültürel ve sosyal organizasyonlar için haklı bir üne sahiptir. Mutlu olmak için daima doğru zaman, daima doğru yer felsefesiyle yönetilen Belek in sağlık ve güzelliğinize kayıtsız kalması düşünülemezdi. Belek Otelleri nde deniz suyundan yararlanılarak yapılan thallasso terapileri, sağlık ve güzellik merkezleri kısa sürede bu konuda uzman birçok dünya markasının dikkatini çekti. Belek bugün turizmde bir dünya markası. BETUYAB, daha zor olanla, uzun yıllar bu zirvedeki gururlu yerini korumakla ilgileniyor. Altyapı, çevre, sunum ve sürdürülebilir kalite konusunda, her projeyi korukullan felsefesiyle değerlendiriyor. Turizmde kamu-özel sektör işbirliğinin ilk ve en başarılı örneği olarak BETUYAB, Belek için gerçekleştirdiği bu çalışmalarla diğer turizm merkezlerine ve birliklerine de örnek olmaktadır.

17 Belek, doğal zenginliğinin yanında sosyolojik açıdan da zengin ve eşsiz bir destinasyon. Dünyanın dört bir köşesinden, farklı din ve mezheplere bağlı konuklarına, ortak bir kardeşlik bahçesi içinde hizmet veren Dinler Bahçesi bunun en açık örneği. Akdeniz hoşgörüsünün özenle yansıtıldığı, dört büyük dinin kutsal ve bütünsel mekanı her yıl binlerce konuğumuzu huzurla gülümsetiyor. Hoşgörü Bahçesi, 2004 yılında üç Semavi dini kapsayan bir bütünlük içerisinde ibadete açıldı. Farklı dinlerin buluştuğu Anadolu kimliğini öne çıkaran yapı, BETUYAB tarafından tasarlanarak inşa edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı nın her konuda değerli motivasyonlarıyla hayata geçen proje, tüm Semavi dinlerin temsilcilerinin inanç ve görüşlerinin ortak eseri. > Dış mekanda göreceğiniz havuz ve su kütlesi, hayatın ortak kaynağını ve insanın yaratılışındaki saf günahsızlığı simgelemektedir. Üç tavus kuşunun yönleri Ağlama Duvarı na, batıya ve Kabe ye konumlandırılarak, Musevi, Hristiyan ve İslam dünyasının temsili simgelenmiştir. Daha birçok simgesel detay ve öyküyle bezeli eser, her yıl binlerce konuğumuzun kalbine barış, sevgi ve hoşgörüden yana ilham vermektedir. Anadolu nun özeti, Akdeniz in dili Hoşgörü Bahçesi...

18 BELEK ŞÖVALYELERİN SADECE OYUNLARI DEĞİŞTİ...

19 Tarihin ve doğanın Akdeniz in eşsiz renkleriyle buluştuğu Belek, milyonlarca insanın anılarında ve kalbinde yer alan nadir turizm cennetlerinden biridir. Florasındaki yüzlerce yeşil tonun maviyle yarattığı bu eşsiz tablo, sadece bir tatil mekanı değil aynı zamanda Akdeniz in eşsiz bir özetidir. Antalya ya 20 dakika uzaklıkta yer alan Belek te, 17 kilometre sahil boyunca, çoğu geniş araziler içine kurulu 5 yıldızlı tesisler bulunuyor. Doğayla uyumlu, yaratıcı mimari projelerle gerçekleştirilen bu tesislerde deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya yaşayabilir, tümünü bir tatile sığdıramayacağınız alternatif aktiviteler yapabilirsiniz. Dünyada, golfün zengin seçeneklerle sunulduğu tek adres olarak bilinen Belek, yine dünyaca ünlü isimlerin imzalarıyla tasarlanan golf sahalarına sahip. Antik kimliği ile bir uygarlıklar geçiti olan Belek, aynı zamanda Akdeniz Bölgesi nin doğal yaşam karakteristiğini barındıran nadide bir bölgedir. > Bilimsel Botanik araştırmalar Belek te 574 adet bitki türünün bulunduğunu, bunlardan 29 unun sadece Türkiye de, 1 adet Pyrus Serikensis in (Serik Armudu) ise dünyada sadece Belek te bulunduğunu gösteriyor. Dünyanın en nadir Deniz Kaplumbağası Caretta Caretta ların Akdeniz deki en önemli üreme alanı olmasının yanında Belek; tüm bu zengin florası içinde 38 den fazla memeliye, 100 ün üzerinde kuş türüne, 30 u aşan sürüngene ev sahipliği yapıyor.

20 Kaç tatil, sesiyle aklınızda kalır? Kuş Cenneti Tatil anlayışının giderek değiştiği, farklı deneyimleri aynı tatil sürecinde paylaşma talebinin arttığı günümüzde, doğa, ısrarla her türlü tatil seçeneğinin yanı başında yer alıyor. Hızlı ve çarpık kentleşme, çevresel kirlenme, tatil sürecinden zihinsel ve bedensel sağlık beklememize de neden... Yaşayan tabiatıyla, florası, hayvan çeşitliliği, iklimsel çeşitliliğinin uygunluğu ile Belek benzeri nadir destinasyonlar değerini her geçen gün arttırıyor. Belek, doğa özellikleri ve modern tesisleri ile eko turizmin saf bir mucizesi. Gerek golf sporunun tabiata ve canlılara sağladığı yaşam alanı, gerekse BETUYAB ve yerel yönetimlerin bu konudaki kıymet bilir hassasiyeti, konuklarımızı benzersiz bir tabiat ve onun kalabalık korosuyla baş başa bırakıyor. Ornitoloji bilimine (kuş gözlemciliği) eksiksiz bir araştırma imkanı veren Belek te pek çok kuş türünün kışlayıp, üremesi gerçekleşiyor. BETUYAB, bütün bu kuş türlerini inceleme ve sınıflandırma alanında yapılan tüm çalışmaların doğal destekçisi. Tabiatın eşsiz sesine yansıyan bu mutluluğu siz de duyacaksınız.

21 Kaç tatil, kokusuyla kalbinizi sarar? Belek Flora Avrupa nın genel florasında bitki türü adet. Sadece ülkemizde bu sayı 9500 adettir. Bu gurur veren oran, endemik bitkiler söz konusu olduğunda daha da yükselmekte. Endemik bitkiler dünyada sadece sınırlı bölgelerde doğal olarak yetişiyor. Ekoloji ve fizyolojik davranışları yönünden çoğunlukla eşsizler. Bu durum Belek i bütün insanlığa ait bir biyolojik miras haline getiriyor. Akdeniz bölgesinde yetişen 600 Endemik (dünyada sadece belirli bir bölgede yetişen) bitki türünün, 500 ü Antalya ve çevresinde yetişiyor. Botanik araştırmalar; Belek te 118 den fazla değerli bitki türünün bulunduğunu gösteriyor. 200 bitki türü ise dünyada sadece Antalya da yetişiyor. BETUYAB ın global turizm trendleri konusunda yaptığı araştırmalar; Çevre bilincinin tüketici seçimlerinde oynadığı rolü ve çevreye saygılı bir turizm anlayışının önemini işaret ediyor. Bu farkındalığını Dünya Bankası Doğal Hayatı Koruma Derneği ve ilgili kamu kurumlarıyla birlikte hazırladığı Belek Kıyı Planı ile hayata geçiren BETUYAB, doğaya karşı saygılı bir duruş sergilemeye ve doğayı güzelleştirmeye de devam ediyor.

22 Sırtında eviyle bin yıldır aynı cennette... Caretta Caretta Antik dünyanın bizlere en nadide armağanlarından biri olan Caretta Caretta lar, tüm insanlığa ilham verircesine Akdeniz sahillerine yayılmıştır. En önemli yumurtlama bölgesi Belek, Adana Yumurtalık, Anamur, Köyceğiz ve Dalyan sahilidir. Belek kıyıları, Caretta Caretta ların tüm Akdeniz deki en büyük yumurtlama alanıdır yılı içinde Belek te 2500 civarında yuva tespit edilmiş ve koruma altına alınmıştır. Kabuk boyları 1 metre kadar büyüyebilir. Balıklar, kabuklular ve su canlıları (özellikle deniz anaları) ile beslenir. Yaklaşık 106 milyon yıldır yeryüzünde oldukları düşünülmektedir. Sahillerdeki yoğun yerleşim ve ışık kirliliği nedeniyle bugün sayıları giderek azalmaktadır. Sakin karakterleri, insanla barışık olmaları ve huzur veren seyirleriyle Caretta Caretta lar, tam da bu tarz yaşamın yakıştığı mucizevi cennette, Belek te mutlular...

23 BELEK TURİZM MERKEZİ ÜÇKUMTEPESİ MEVKİİ TAŞLIBURUN MEVKİİ İSKELE MEVKİİ İLERİBAŞI MEVKİİ 01 The Land of Legends Theme Park 13 Sentido Zeynep Resort Golf & Spa 21 Gloria Sports Arena 34 Tui Magic Life Belek 02 Club Asteria Belek 14 Robinson Club Masmavi 22 Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 35 Cornelia De Luxe Resort 03 Club Mega Saray 15 Altis Golf Resort Hotel 23 Susesi Luxury Resort 36 Papillon Ayscha 04 Adora Golf Resort Hotel 16 Papillon Belvil Hotel 24 Ela Quality Resort Hotel 37 Maritim Pine Beach Resort 05 Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 17 Bellis Deluxe Hotel 25 Tui Magic Life Waterworld Hotel 38 Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort 06 IC Hotels Santai Family Resort 18 Attaleia Holiday Village 26 Belconti Resort Hotel 39 Gloria Verde Resort 07 Green Max Hotel 19 Calista Luxury Resort 27 Limak Arcadia Hotel & Resort 40 Papillon Zeugma 08 Sirene Belek Hotel 20 Sueno Hotels Deluxe Belek 28 Paloma Grida Resort & Spa 41 Rixos Premium Belek 09 Kempinski Hotel The Dome 10 Kaya Palazzo Golf Resort 29 Güral Premier Belek 30 Spice Hotel & Spa 42 Cesars Temple Belek 43 Sentido Letoonia Golf Resort Antalya Belek 11 Kaya Belek 31 Adam & Eve 12 Regnum Carya Golf & Spa Resort 32 Maxx Royal 33 Voyage Belek Golf & Spa ACISU MEVKİİ GOLF KULÜPLERİ 44 Gloria Serenity Resort G01 Titanic Golf Club (27 Holes) 45 Gloria Golf Resort G02 National Golf Club (27 Holes) 46 Xanadu Resort Hotel G03 Antalya Golf Club (36 Holes) Şehir Parkı Beşgöz Nehri ANTALYA 1 Kadriye ALANYA BETUYAB Bölge Müdürlüğü Turizm Enformasyon Cami- Kilise- Sinagog 47 Robinson Club Nobilis SERİK ANTALYA ALANYA G04 Gloria Golf Club (18 Holes) G05 Gloria Golf Club (27 Holes) G06 Robinson Golf Club Nobilis (18 Holes) G07 Montgomerie Maxx Royal Golf Club (18 Holes) G08 Cornelia Golf Club (27 Holes) G09 Sueno Golf Club (36 Holes) G10 Carya Golf Club (18 Holes) G11 Jandarma G11 Kaya Palazzo Golf Club (18 Holes) Aksu Nehri G2 G3 G10 21 Belek G1 G9 G ÜÇKUM TEPESi MEVKİİ Kadriye Plajı TAŞLIBURUN MEVKİİ G Orman Yangın Üssü G4 G5 Acısu Nehri AKDENİZ İSKELE MEVKİİ 33 Belek Plajı G İLERİBAŞI MEVKİİ ACISU MEVKİİ

24 ÜÇKUMTEPESİ MEVKİİ > The Land Of Legends Theme Park > Club Asteria Belek > Club Mega Saray > Adora Golf Resort Hotel > Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa > Ic Hotel Santai > Green Max Hotel > Sirene Belek Hotel Golf & Wellness > Kempinski Hotel The Dome > Kaya Palazzo Golf Resort Hotel > Hotel Kaya Belek > Regnum Carya Golf & Spa Resort

25 The Land of Legends Theme Park Club Asteria Belek Kadriye Mah. Atatürk Cad. No Serik, Antalya - TÜRKİYE T info@rixosworld.com Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F infobelek@asteriahotels.com

26 Club Mega Saray Adora Golf Resort Hotel Üçkum Tepesi Cad. No 8/1 Belek, Antalya - TÜRKİYE T F /33 info@clubmegasaray.com Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@adora.com.tr

27 Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa IC Hotels Santai Family Resort Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info.tatbeach@crystalhotels.com.tr Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F santaireservation@ichotels.com.tr

28 Green Max Hotel Sirene Belek Hotel Üçkum Tepesi Mevkii, No:16 Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@greenmaxhotel.com.tr Üçkum Tepesi Mevkii, No:18 Belek, Antalya - TÜRKİYE T F belek@sirene.com.tr

29 Kempinski Hotel The Dome Kaya Palazzo Golf Resort Üçkum Tepesi Mevkii, No: Belek, Antalya - TÜRKİYE T reservations.thedome@kempinski.com Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F palazzobelek@kayahotels.com.tr

30 Kaya Belek Regnum Carya Golf & Spa Resort Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F belek@kayahotels.com.tr Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@regnumhotels.com

31 TAŞLIBURUN MEVKİİ > Sentido Zeynep Resort Golf & Spa > Robinson Club Masmavi > Altis Golf Resort Hotel > Papillon Belvil Hotel > Bellis De Luxe Hotel > Attaleia Holiday Village > Calista Luxury Resort > Sueno Hotels Deluxe Belek

32 Sentido Zeynep Resort Golf & Spa Robinson Club Masmavi Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@zeynepgolfresort.com Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F ecommerce@robinson.com

33 Altis Golf Resort Hotel Papillon Belvil Hotel Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@altisresorthotels.com Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F belvil@papillon.com.tr

34 Bellis Deluxe Hotel Attaleia Holiday Village Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F sales@bellis.com.tr Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F sales@attalei.com

35 Calista Luxury Resort Sueno Hotels Deluxe Belek Taşlıburun Mevkii, No:14-1/A, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@calista.com.tr Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@sueno.com.tr

36 Gloria Sports Arena İSKELE MEVKİİ > Gloria Sports Arena > Cornelia Diamond Golf Resort & Spa > Susesi Luxury Resort Hotel > Ela Quality Resort Hotel > Tui Club Magic Life Waterworld > Belconti Resort Hotel > Limak Arcadia Golf & Resort Hotel > Paloma Grida Resort & Spa Belek > Güral Premier Belek > Spice Hotel&Spa > Adam & Eve Hotels > Maxx Royal Belek Golf Resort > Voyage Belek Golf & Spa Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@gloria.com.tr

37 Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Susesi Luxury Resort İskele Mevkii 07500, Belek, Antalya - TÜRKİYE T İskele Mevkii 07450, Antalya - TÜRKİYE T F info@susesihotel.com

38 Ela Quality Resort Hotel Tui Magic Life Waterworld Hotel İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F @elaresort.com İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@tthotels.com

39 Belconti Resort Hotel Limak Arcadia Golf & Sport Resort İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T info@belconti.com İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F arcadia@limakhotels.com

40 Paloma Grida Resort & Spa Güral Premier Belek İskele Mevkii 07500, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@palomahotels.com İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@guralpremier.com

41 Spice Hotel & Spa Adam & Eve İskele Mevkii 07506, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@spice.com.tr İskele Mevkii 07500, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F reservation@stonegrouphotels.com

42 Maxx Royal Voyage Belek Golf & Spa İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@maxxroyal.com İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F belek@voyagehotel.com

43 İLERİBAŞI MEVKİİ > Tui Club Magic Life Belek Imperial > Cornelia De Luxe Resort > Papillon Ayscha Hotel > Maritim Pine Beach Resort > Limak Atlantis De Luxe Hotel > Gloria Verde Resort > Papillon Zeugma > Rixos Premium Belek > Cesars Temple Belek > Sentido Letoonia Golf Resorts

44 Tui Magic Life Belek Cornelia De Luxe Resort Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@tthotels.com İskele Mevkii 07500, Belek, Antalya - TÜRKİYE T

45 Papillon Ayscha Maritim Pine Beach Resort İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F ayscha@papillon.com.tr İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F

46 Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort Gloria Verde Resort Belek Mah. Kongre Cad. No:12/A Serik, Antalya - TÜRKİYE T F atlantis@limakhotels.com İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@gloria.com.tr

47 Papillon Zeugma Rixos Premium Belek İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F zeugma@papillon.com.tr İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F premiumbelek@rixos.com

48 Cesars Temple Belek Sentido Letoonia Golf Resort İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F temple@cesars.com.tr İleribaşı Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F letoonia@letoonia.com

49 ACISU MEVKİİ > Gloria Serenity Resort > Gloria Golf Resort > Xanadu High Class > Robinson Club Nobilis Hotel

50 Gloria Serenity Resort Gloria Golf Resort Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@gloria.com.tr Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@gloria.com.tr

51 Xanadu Resort Hotel Robinson Club Nobilis Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@xanaduresort.com.tr Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F ecommerce@robinson.com

52 GOLF KULÜPLERİ > Titanic Golf Club > National Golf Club > Antalya Golf Club > Gloria Golf Club > Robinson Golf Club Nobilis > Montgomerie Maxx Royal Golf Club > Cornelia Golf Club > Sueno Golf Club > Carya Golf Club > Kaya Palazzo Golf Club

53 Titanic Golf Club National Golf Club Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F Belek Serik, Antalya - TÜRKİYE T F info@nationalturkey.com

54 Antalya Golf Club Gloria Golf Club Üçkum Tepesi Mevkii, Yeni Mah. No:22 Kadriye, Antalya - TÜRKİYE T F reservation@agc.com.tr Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@gloria.com.tr

55 Robinson Golf Club Nobilis The Montgomerie Maxx Royal Golf Club Acısu Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F ecommerce@robinson.com İskele Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@montgomeriemaxxroyal.com

56 Cornelia Golf Club Sueno Golf Club İskele Mevkii 07500, Belek, Antalya - TÜRKİYE T Taşlıburun Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@sueno.com.tr

57 Carya Golf Club Kaya Palazzo Golf Club Kadriye Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F info@caryagolf.com Üçkum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya - TÜRKİYE T F golfreservation@kayahotels.com.tr

58 Notlar

59 Belek Turizm Merkezi Taşlıburun Mevkii Serik / Antalya / TÜRKİYE T / 93 F info@betuyab.com.tr betuyab.com.tr visitbelek.com

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

AKTİVİTE BİLGİLERİ. Katılımcı: Kişi. Süre: 3 3,5 Saat. Kategori: Outdoor

AKTİVİTE BİLGİLERİ. Katılımcı: Kişi. Süre: 3 3,5 Saat. Kategori: Outdoor OFFROAD SAFARI AKTİVİTE BİLGİLERİ Sekiz kişiye kadar varan kapasitedeki araçlarımızla gerçekleştirdiğimiz Offroad Safari, outdoor aktivite alternatifi arayan gruplar için en ideal seçeneklerden birisidir.

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 04.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 08.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

ANTALYA SPO: SEA LIFE BUKET BEACH HOTEL 5*: arası qonaqlamalara özel endirim CLUB KONAKLI HOTEL 5*: arası girişlere özel

ANTALYA SPO: SEA LIFE BUKET BEACH HOTEL 5*: arası qonaqlamalara özel endirim CLUB KONAKLI HOTEL 5*: arası girişlere özel ANTALYA SPO: SEA LIFE BUKET BEACH HOTEL 5*: 22.07-20.10 arası qonaqlamalara özel endirim CLUB KONAKLI HOTEL 5*: 26.07-31.07 arası girişlere özel endirim XAFIRA DELUXE RESORT 6 SPA 5*: 22.07-31.07 arası

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Bir Destinasyon Olarak Edirne ve Durum (Swot) Analizi

Bir Destinasyon Olarak Edirne ve Durum (Swot) Analizi Bir Destinasyon Olarak Edirne ve Durum (Swot) Analizi Planlama Süreci Durum Analizi (SWOT-GFTZ) Vizyon, Misyon, Amaçların Belirlenmesi Stratejilerin Belirlenmesi Uygulanacak Planın Seçimi Denetim ve Düzeltme

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 22.09.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

WE ANTALYA SPORT SHOW 2015 ORGANİZATÖRÜ

WE ANTALYA SPORT SHOW 2015 ORGANİZATÖRÜ SUNUM DOSYASI WE ANTALYA SPORT SHOW 2015 ORGANİZATÖRÜ TENİS AKADEMİ İNŞ PEYZAJ. ORG. OTELCİLİK TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ; We Antalya Sport Show resmi organizatörüdür. Tenis Akademi 2004 yılında kurulan

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 12.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 27.09.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

2009 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI. İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN SEZON REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR.

2009 ERKEN REZERVASYON FIRSATLARI. İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN SEZON REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR. 1 İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR. NAKİT/CASH LERDE İRİM VARDIR. WORLD ile 500 TL ve üzeri tüm taksitli işlemlerde 1 ay ekstre erteleme (04.06

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ

TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 7 EKİM 2010 TRABZONSPOR RESMİ DERGİSİ 6 EKİM 2010 6 EKİM 2010 TRABZON KAZANACAK! Zihni Ağırman /TAKA GAZETESİ Trabzon büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Sadece Trabzon değil,

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 18.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

SERİK SERİK. 454 Dünden Bugüne Antalya

SERİK SERİK. 454 Dünden Bugüne Antalya A L T I N C I B Ö L Ü M SERİK SERİK 454 Serik-Belkıs-Aspendos Su Kemerleri-2008 S E R İ K 455 456 19-SERİK* 1. Tarih A L T I N C I Serik İlçesinde ilk yerleşim yeri, M.S. II Yüzyılda Bergama Krallığına

Detaylı

Açık Büfe Open Buffet

Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet 40 x 90 x 85 1x 3.5 Kw 1x 5.5 Kw 80 x 90 x 85 2x 3.5 Kw 2x 5.5 Kw 40 x 90 x 85 2x 2000 W 50 Hz 80 x 90 x 85 4x 2000W 50 Hz 80 x 90 x

Detaylı

Açık Büfe Open Buffet

Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet 40 x 90 x 85 1x 3.5 Kw 1x 5.5 Kw 80 x 90 x 85 2x 3.5 Kw 2x 5.5 Kw 40 x 90 x 85 2x 2000 W 50 Hz 80 x 90 x 85 4x 2000W 50 Hz 80 x 90 x 85

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

Türkiye nin Dünyaya Açılan Kapısı: Yeryüzü Cenneti Mersin

Türkiye nin Dünyaya Açılan Kapısı: Yeryüzü Cenneti Mersin Türkiye nin Dünyaya Açılan Kapısı: Yeryüzü Cenneti Mersin 80 81 de taçlandırmaktadır. Nitekim Mersin Serbest Bölgesi; 9 bine yakın istihdamı ve Türkiye de faaliyet gösteren 19 Serbest Bölge içerisinde

Detaylı

TOPLAM EB. Şehir HOTEL ADI

TOPLAM EB. Şehir HOTEL ADI TOPLAM EB HOTEL ADI Şehir 01.05-31.05 ANTALYA AKKA RESIDENCE 5* 50% ANTALYA AKKA ANTEDON 5* 45-50% ANTALYA AKKA ALINDA 5* 45-50-55% ANTALYA AKKA HOTELS CLAROS 4* 45% ANTALYA ALAIYE KLEOPATRA HOTEL 4* 20

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe

1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe 1987 yılından beri faaliyette bulunan grubumuzun Edremit körfezinde yaptığı bu proje insana ve onun huzuruna, mutluluğuna verdiğimiz değerin tepe noktası olacaktır. Kazdağları nın eteklerinde huzuru, konforlu

Detaylı

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz

Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları. İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz Saygınlığın, istikrarın, dürüstlüğün ve güvenin hayat bulduğu, turizmin lider markaları İştiraklerimiz ve Ana Partnerlerimiz OTI HOLDING OTI Holding, yenilikçi vizyonu ve kalite odaklı yönetimi ve turizm

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort.

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort. ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00 www.zeynepgolfresort.com ZeynepGolf Resort Zeynep Golf Resort e hoşgeldiniz... Önce güneyin

Detaylı

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ MUĞLA, YENİ KURUMSAL KİMLİĞİYLE DÜNYA TURİZM DESTİNASYONLARI ARASINDA DAHA DA GÜÇLENİYOR! Muğla... Türkiye nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Ülkemizin gözbebeği.

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

8-9 HERA PATRAS SARA ANATOLIA ARTEMİS ASPENDOS ASSOS BERGAMA EFES HİTİT MYRA OLYMPOS

8-9 HERA PATRAS SARA ANATOLIA ARTEMİS ASPENDOS ASSOS BERGAMA EFES HİTİT MYRA OLYMPOS 2017 KATALOĞU Birçok kadim uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu, atalarımızdan bize kalan en değerli hediye... Daha ilk çağlardan itibaren stratejik olarak tüm coğrafyanın en göz alıcı değeri olarak ön

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Yeni Yerler keşfetmek lazım

Yeni Yerler keşfetmek lazım Yeni Yerler keşfetmek lazım Dans, Eğlence Diyorsanız! Rio Sizi Bekliyor Rio Hakkında Rio de Janeiro, Brezilya'nın 26 eyaletinden birisinin başkenti ve Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Ekvatoral iklimin

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

Destekleyenler Eylül

Destekleyenler Eylül Destekleyenler 13-16 Eylül Türkiye nin en büyük spor festivali Türkiye nin en büyük fuar merkezinde Spora dair hayallerini CNR Sports Week İstanbul ile yakala! TARZINI YAKALA Mutlu yaşamanın en önemli

Detaylı

İşte böylesine bir tatil isteyenler içindir Assos. Ve Assos ta yapılacak çok şey vardır:

İşte böylesine bir tatil isteyenler içindir Assos. Ve Assos ta yapılacak çok şey vardır: Assos u neden görmeliyim, oraya neden gitmeliyim? diye içinizden soruyorsanız eğer, verilecek cevapların birden fazla olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz: mesela turkuvaz rengi bir deniz, zeytin ağaçları,

Detaylı

EXPO 2016 ANTALYA KASIM 2013

EXPO 2016 ANTALYA KASIM 2013 EXPO 2016 ANTALYA KASIM 2013 4 5 6 1 2 3 EXPO LAR EXPO LARIN FAYDALARI EXPO 2016 ANTALYA EVRENSEL BOTANİK SERGİSİ BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI AJANS FAALİYETLERİ EXPO LAR EXPO 2016 ANTALYA EXPO Nedir? Dünya

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 22.06.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat

Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat 23.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 15.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 10 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Argos Kuyumculuk Kaya Hotels & Resorts Cornelia Hotels Concorde Hotels Jeans

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

2014 YAZ DÖNEMİ FİYAT LİSTESİ

2014 YAZ DÖNEMİ FİYAT LİSTESİ VIKINGEN QUALITY VIKINGEN INFINITY GALERİ RESORT LONICERA WORLD ALAİYE RESORT JASMINE BEACH İNCEKUM BEACH DELPHIN BOTANİK DELPHIN DELUXE ULUSOY ASPENDOS YALIHAN MARITIM CLUB ALANTUR GYPSOPHILLA HOLIDAY

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

2012 DÜNYA AMATÖR GOLF ŞAMPİYONASI BASIN BÜLTENİ

2012 DÜNYA AMATÖR GOLF ŞAMPİYONASI BASIN BÜLTENİ 2012 DÜNYA AMATÖR GOLF ŞAMPİYONASI BASIN BÜLTENİ Dünyanın en önemli golf organizasyonlarından birisi olan Dünya Amatör Golf Şampiyonası 2012 de ülkemizde düzenlenecek. Türkiye golf federasyonun ev sahipliğinde

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu

Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu Buenos Aires 2018 Gençlik Olimpiyat Oyunları (YOG) Bilgi Notu Organizasyon 6-18 Ekim 2018 tarihleri arasında aşağıda yer alan 33 spor dalında Arjantin in Buenos Aires kentinin ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Detaylı

EFFECT ile Zirveye...

EFFECT ile Zirveye... EFFECT SES IŞIK LAZER VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ A: Üçgen Mah. Abdi İpekçi Cad. Gözeten Apt. 21/10 Muratpaşa/Antalya T: 0242 244 53 43 F: 0242 244 15 48 E: info@effectses.com W: www.effectses.com facebook.com/effectses

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 11.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

30 YIL TÜRKİYE GRUP VE ZİNCİR OTELLER GELİŞİM ENDEKSİ (GHG INDEX) 2014 AKDENİZ TURİSTİK OTELCİLER VE İŞLETMECİLER BİRLİĞİ

30 YIL TÜRKİYE GRUP VE ZİNCİR OTELLER GELİŞİM ENDEKSİ (GHG INDEX) 2014 AKDENİZ TURİSTİK OTELCİLER VE İŞLETMECİLER BİRLİĞİ TÜRKİYE GRUP VE ZİNCİR OTELLER GELİŞİM ENDEKSİ (GHG INDEX) 2014 30 YIL 1984-2014 AKTOB ARAŞTIRMA /EROL KARABULUT ÖNSÖZ / SUNUŞ Son 30 yılda, dünya konaklama sektöründe en hızlı büyüyen pazarların başında

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 31.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 04.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 16.06.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Tavros Yatırım Holding Rixos Hotels Hilton-Ever Grup Ünal Aysal Tatlıses Otel

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

www.tekfestankara.com 1 TEKNOLOJİ TÜRKİYE NİN KALBİNDE ATACAK! İÇİNDEKİLER TEKFEST Hakkında...4 Teknoloji Fuarı...6 Festival Alanı...7 Etkinlikler...8 E-Spor ve Oyun Turnuvaları...9 Influencers...11 Drone

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Roma mimarisinin kendine

Roma mimarisinin kendine Roma Bahçe Sanatı Daha sonraları Roma İmparatorluğunun en fazla geliştiği yıllarda, Romalı generallerin harpler sonucu dünyanın dört köşesine Roma mimarisinin taşınmasına sebep olmuştur. Roma mimarisinin

Detaylı

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı.

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı. TUR 10 - TRUVA ve GELĠBOLU (Anzaklar) Sabah erken saatlerde Isparta Kraliçesi güzel Helen ve Truva Prensi Paris zamanından kalan efsanevi Truva Atı ile ünlü Truva Antik Kenti ni ziyaret için yola çıkış.

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR İnşa ettiği 75.000 konutla İstanbul da kaliteli yaşama yeni bir boyut kazandıran Kiptaş, şimdi İstanbul un kalbi Veliefendi ye geliyor. İstanbul un merkezinde; Veliefendi

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Mevlüt TÜRKAN EXECUTİVE CHEF

Mevlüt TÜRKAN EXECUTİVE CHEF Mevlüt TÜRKAN EXECUTİVE CHEF Düdenbaşı Mah. Demirgül Sit. 2343 Sok.Emre 2 Apt.kat 4 no 7 kepez ANTALYA (0532) 330 41 90 E-mail: mevlutturkan02@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi 01 /01/ 1974 Doğum

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı