T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 14/1/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Basın Duyurusu hk. 1- Kocaeli Üniversitesi Senatosu nun, 11/1/2016 tarihinde çeşitli üniversitelere mensup bir grup akademisyen tarafından yayınlanan bildiriyi şiddetle kınadığına dair ekteki metnin, Kamuoyuna duyurulmasına oybirliği ile karar verildi eğitim-öğretim 2- yılı Bahar döneminde Rusya Federasyonu ndan öğrenci Yatay Geçiş işlemleri hk. Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 11/1/2016 tarihli ve 2097 sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Yapılan görüşmelerde; 16/12/2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında kabul edilen, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek Madde-2 si uyarınca, Rusya Federasyonu ndan Yapılabilecek Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Esaslar kapsamında, Üniversitemizde eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren ÖSYS kontenjanının %3 ü oranında kontenjan ayrılmasına, Başvuru ve Değerlendirme Takviminin, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ndan geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. İletişim Fak. Gazetecilik 3- Böl.de seçimlik ders açılması hk. Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı nın 8/1/2016 tarihli ve 1784 sayılı yazısında belirtilen 29/12/2015 tarihli ve 2015/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İletişim Fakültemiz Gazetecilik Bölümünde aşağıdaki Seçimlik Dersin, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyıldan itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kodu Ders Adı T L U Ders Saati AKTS Öğrenim Türü Yarıyıl İletişim Organizasyon GZT324 ve Uygulamaları I. ve II. Öğrt. IV. Diş Hekimliği Fak. 4 - Ders Muafiyeti hk. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı nın 13/1/2016 tarihli ve 3218 sayılı yazısında belirtilen 5/1/2016 tarihli ve 2016/1 nolu Fakülte Yönetim Kurulunda alınan 5 sıra sayılı karar okundu.

2 -2- Yapılan görüşmelerde; Diş Hekimliği Fakültemizin Akademik Takvimi ile Yönetmeliğinin, Üniversitemiz Akademik Takvimi ile Genel Yönetmeliğinden farklılık göstermesi ve ilgili Fakültemizin ana yerleşkeden uzak olması nedeniyle, söz konusu Fakülte öğrencilerinin, eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılından itibaren ÜSD, ESD ve TSP derslerinden muaf tutulmalarının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Devlet Konservatuvarında 5- Ders Muafiyeti hk. Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün 28/12/2015 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Önlisans- Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin, Üniversitemiz Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nden farklılıkları olması, ayrıca not aralıkları ve harf notu dağılımları farklılığından dolayı Seçmeli Dersler tanımlanamadığı için ÜSD, ESD, TSP dersleri açılamaması nedeniyle öğrencilere ders aldırılamadığından, eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılından itibaren, Konservatuvar öğrencilerinin ÜSD, ESD ve TSP derslerinden muaf tutulmalarının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. B.E.S.YO. Giriş Sınavı 6- ve Koşulları hk. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün 14/1/2016 tarihli ve 3347 sayılı yazısında belirtilen 12/1/2016 tarihli ve 2016/2 nolu Yüksekokul Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Teknoloji Fakültesi İşyeri 7- Eğitimi Yönergesi değişikliği hk. Yapılan görüşmelerde; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzun tüm bölümlerine eğitim-öğretim yılından itibaren Yükseköğretim Giriş Sınavı ile öğrenci alınmasına ve Giriş Koşullarının, Yüksekokuldan geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanlığı nın 7/1/2016 tarihli ve 1310 sayılı yazısında belirtilen 7/1/2016 tarihli ve 2016/1 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İşyeri Eğitimi Yönergesinde yapılan değişikliklerin, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Akademik Teşvik 8- Komisyonu hk. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bekir ÇAKIR dan gelen 13/1/2016 tarihli ve 3227 sayılı yazı okundu. Yapılan görüşmelerde; 18/12/2015 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinin 4 üncü maddesinin birinci fıkrası uyarınca, Üniversitemiz Akademik Teşvik Komisyonu nun, aşağıdaki isimlerden oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 -3- AKADEMİK TEŞVİK KOMİSYONU Sıra AD SOYAD ALAN ADI No 1 Prof. Dr. Bekir ÇAKIR Komisyon Başkanı 2 Doç. Dr. Zeynel KABLAN Eğitim Bilimleri ve Öğretmen 3 Doç. Dr. Soner POLAT Yetiştirme Temel Alanı 4 Prof. Dr. Elşen VELİ Fen Bilimleri ve Matematik 5 Doç. Dr. Abdülkadir AYGÜNOĞLU Temel Alanı 6 Doç. Dr. Doğan YÜKSEL Filoloji Temel Alanı 7 Doç. Dr. Bekir SAVAŞ 8 Yrd. Doç. Dr. M. Çağatay GÖKTAN Güzel Sanatlar Temel Alanı 9 Yrd. Doç. Dr. Zehra CANAN BAYER 10 Doç. Dr. Sezer CABRİ Hukuk Temel Alanı 11 Doç. Dr. Mehmet ÇİÇEK İlahiyat Temel Alanı 12 Yrd. Doç. Dr. Neşe ÇAKICI Mimarlık, Planlama, Tasarım Temel Alanı 13 Prof. Dr. Metin ERTUNÇ 14 Prof. Dr. İlhan Tekin ÖZTÜRK Mühendislik Temel Alan 15 Prof. Dr. Durmuş KAYA 16 Prof. Dr. Murat KASAP 17 Prof. Dr. Erkan DERVİŞOĞLU Sağlık Bilimleri Temel Alanı 18 Doç. Dr. H. Emre ÖZEL 19 Doç. Dr. Mustafa YILMAZ Sosyal, Beşeri ve İdari 20 Prof. Dr. Ramazan ŞENGÜL Bilimler Temel Alanı 21 Doç. Dr. Kenan ACAR 22 Doç. Dr. Melekber SÜLÜŞOĞLU Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı 23 Doç. Dr. Serap ÇOLAK Spor Bilimleri Temel Alanı Doktora Öğr. Şaban 9- Cankat TAŞKIN a doktor Unvanı verilmesi hk. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 24/12/2015 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 9/12/2015 tarihli ve 2015/21 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüz Kamu Hukuku Doktora Programı Öğrencisi Şaban Cankat TAŞKIN a doktor unvanı verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Doktora Öğr. Ahmet 10- CİHAN a doktor Unvanı verilmesi hk. Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 13/1/2016 tarihli ve 3296 sayılı yazısında belirtilen 13/1/2016 tarihli ve 2016/2 nolu Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Bilimleri Enstitümüz Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Programı Öğrencisi Ahmet CİHAN a doktor unvanı verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. Burcu 11- ALKAYA hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 4/1/2016 tarihli ve 124 sayılı yazısında belirtilen 30/12/2015 tarihli ve 2015/45 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya

4 -4- Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Burcu ALKAYA nın, sağlık sorunları nedeniyle öğrenimine eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren Mühendislik Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılından itibaren İngilizce Hazırlık okuması veya İngilizce seviyesini belgelemesi halinde, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. Emine Sena 12- YETER hk. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın 8/1/2016 tarihli ve 1613 sayılı yazısında belirtilen 6/1/2016 tarihli ve 2016/1 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 12 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Eğitim Fakültemiz İlköğretim Bölümü Matematik Eğitimi Programı Öğrencisi Emine Sena YETER in, sağlık sorunları nedeniyle, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren, Adıyaman Üniversitesinde özel öğrenci statüsünde öğrenimine devam etme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. Damla 13- KARAMAN hk. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 12/1/2016 tarihli ve 2677 sayılı yazısında belirtilen 6/1/2016 tarihli ve 2016/1 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İ.Ö.) Bölümü Öğrencisi Damla KARAMAN ın, sağlık sorunları nedeniyle öğrenimine, eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz İktisat Bölümü II. öğrenimde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Kulüpleri 14- kurulması hk. Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu nun 13/1/2016 tarihli ve 53 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz bünyesinde aşağıda belirtilen öğrenci kulüplerinin kurulmasının, Toplum ve Yaşam Kulübü nün ise kapatılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 -5- Kurulan Kulüpler: 1- Capoeira Kulübü 2- Çizgi Roman ve Animasyon Kulübü 3- Genç Yeryüzü Doktorları Kulübü 4- KANOPE Kulübü 5- Karamürsel Meslek Yüksekokulu Öğrenci Kulübü 6- Türk Kızılayı Kulübü Kocaeli Üniv. Teknoloji 15- Transfer Ofisi Yönergesi hk. Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yönergesi nin, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Bekir ÇAKIR dan geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ REKTÖR Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bekir ÇAKIR Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Rektör Yardımcısı Prof.Dr.N. Zafer UTKAN Tıp Fak. Dekanı Prof.Dr. Selman Aziz ERDEN İ.İ.B. Fak. Dekanı Prof.Dr. Halil İbrahim SARAÇ Mühendislik Fak. Dekanı Prof.Dr. Zafer CANTÜRK Tıp Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Vasfi HAFTACI İ.İ.B. Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Muzaffer ZEREN Müh. Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Halis AYGÜN Fen-Edebiyat Fak. Dekanı Prof.Dr. Füsun ALVER İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa ÇANAKCI Teknoloji Fak. Dekanı

6 Prof.Dr. Fazıl ÖZEN Fen-Ed. Fakültesi Temsilcisi -6- Prof.Dr. Nigar PÖSTEKİ İletişim Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Murat HOŞÖZ Teknoloji Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ Güzel Sanatlar Fak. Dekan V. Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Eğitim Fak. Dekan V. Prof.Dr. Ali İhya KARAMAN Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. İnsel İNAL Güzel Sanatlar Fak. Temsilcisi Doç.Dr. Ahmet BİLGİN Eğitim Fak.Temsilcisi Doç.Dr. H. Emre ÖZEL Diş Hek. Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Yasin KİŞİOĞLU Teknik Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr. Nevnihal ERDOĞAN Mimarlık ve Tas. Fak. Dekanı Doç.Dr. Mehmet ŞENGÜL Hukuk Fakültesi Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Dilek Özlem ESEN Tek. Eğt. Fak. Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Didem ERTEN BİLGİÇ Mim. ve Tas. Fak.Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Kadir GÖMBEYAZ İlahiyat Fak. Dekan V. Prof.Dr. Muharrem YILMAZ Havacılık ve Uzay Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr. Sami ARSOY Fen Bil. Enst. Müdürü Prof.Dr. Mustafa YILDIZ Sağlık Bil. Enst. Müdürü Prof.Dr. Yusuf BAYRAKTUTAN Sosyal Bilimler Enst. Müd. Prof.Dr. Hakan DEMİR B.E.S.YO. Müdürü Prof.Dr. Cüneyt OYSU Yabancı Diller YO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Adem YAVAŞ Tur. İşl. Otel. YO. Müdürü Prof.Dr. Pervin İŞERİ Kocaeli Sağlık YO. Müdürü Prof.Dr. Özcan GÜNDOĞDU Barbaros Den. YO. Müdürü Prof.Dr. Safa Bozkurt COŞKUN Ulaştırma YO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Fatih AKBULUT Kandıra Uyg.Bil.YO. Müdürü

7 -7- Yrd.Doç.Dr. Gülşen ERDAL Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof.Dr. Zafer DÜLGER Kocaeli MYO Müdürü Prof.Dr. Sibel ZOR Arslanbey MYO Müdürü Prof.Dr. Nigar DURSUN Yahya Kaptan MYO Müdürü Prof.Dr. Sami KARACAN Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof.Dr. Engin ÖZDEMİR Uzunçiftlik Nuh Çim.MYO. Müdürü Prof.Dr.M. Doğan GÜLKAÇ Gıda ve Tarım MYO Müdürü Prof.Dr. Ahmet ERDİL Hereke Ö.İ.U. MYO Müdürü Prof.Dr. Harun DEMİRKAYA Hereke MYO Müdür V. Doç.Dr. Ümit ALNIAÇIK Kandıra MYO Müdürü. Doç.Dr. Cenk ÇELİK Ali Rıza Veziroğlu MYO. Müdürü Doç.Dr. Ersin KAYAHAN Karamürsel MYO. Müdürü Doç.Dr. Hamdi AYDIN Gazanfer Bilge MYO Müdürü Doç.Dr. Müslüm AKINCI Adalet MYO Müdürü Doç.Dr. Ali ÇINAR İzmit MYO Müdürü Doç.Dr. Erdoğan TARCAN Köseköy MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa SEÇİLMİŞ Asım Kocabıyık MYO.Müd. Yrd.Doç.Dr. Fahrettin ÖVEÇ Gölcük MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Erdener BALIKÇI Kartepe Atçılık MYO Müd. Yrd.Doç.Dr. Rüştü TAŞTAN Sağlık Hiz. MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Abdülkadir CENGİZ Ford Otosan İ.Otom.MYO Müd. Yrd.Doç.Dr. Mine CAN Değirmendere A.Ö. MYO Müd. Raportör Yrd.Doç.Dr. Fatih AKBULUT Genel Sekreter V. Metin GELDEŞ Öğrenci Konseyi Başkanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 15/10/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 17/9/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2017 2017/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2017 Salı günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/6 Üniversitemiz Senatosu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/9 Üniversitemiz Senatosu, 1/9/2015 Salı günü saat 15:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi.

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi. T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/4 Üniversitemiz Senatosu, 9/4/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/12/2015 2015/14 Üniversitemiz Senatosu, 24/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05/11/2015 2015/12 Üniversitemiz Senatosu, 05/11/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Senatosu, 26/5/2016 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/7/2015 2015/7 Üniversitemiz Senatosu, 9/7/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/10 Üniversitemiz Senatosu, 26/8/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/10/2014 2014/9 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2014 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2016 2016/4 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/9/2016 2016/11 Üniversitemiz Senatosu, 29/9/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/8/2016 2016/9 Üniversitemiz Senatosu, 4/8/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/10/2013 2013/9 Üniversitemiz Senatosu 24/10/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/10/2016 2016/12 Üniversitemiz Senatosu, 20/10/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2016 2016/2 Üniversitemiz Senatosu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/13 Üniversitemiz Senatosu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.08.2015 2015/8 Üniversitemiz Senatosu 6/8/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/1/2017 2017/1 Üniversitemiz Senatosu, 12/1/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/6 Üniversitemiz Senatosu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/11 Üniversitemiz Senatosu 27.08.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.04.2010 2010/4 Üniversitemiz Senatosu 15.04.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/12/2015 2015/13 Üniversitemiz Senatosu, 03/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/2/2014 2014/2 Üniversitemiz Senatosu 14/2/2014 Cuma günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/4/2017 2017/4 Üniversitemiz Senatosu, 13/4/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/4/2013 2013/5 Üniversitemiz Senatosu 25/4/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2015 2015/2 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2015 Salı günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/11/2013 2013/10 Üniversitemiz Senatosu 21/11/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/5/2017 2017/6 Üniversitemiz Senatosu, 24/5/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/4 Üniversitemiz Senatosu 24/4/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/10 Üniversitemiz Senatosu 20/9/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Senatosu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Senatosu 20/3/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/9 Üniversitemiz Senatosu 2/8/2012 Perşembe günü saat 9:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/14 Üniversitemiz Senatosu 19.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/8/2014 2014/7 Üniversitemiz Senatosu 7/8/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2018 2018/13 Üniversitemiz Senatosu, 11/12/2018 Salı günü saat 13:00'de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/5 Üniversitemiz Senatosu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı i Toplantı No 23//201 201/8 Üniversitemiz Senatosu, 23//201 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/1/2015 2015/1 Üniversitemiz Senatosu 19/1/2015 Pazartesi günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Senatosu 20.03.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/7/2017 2017/8 Üniversitemiz Senatosu, 13/7/2017 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/12 Üniversitemiz Senatosu 24.09.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2016 2016/15 Üniversitemiz Senatosu, 29/12/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 31.07.2009 2009/10 Üniversitemiz Senatosu 31.07.2009 Cuma günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/4/2011 2011/6 Üniversitemiz Senatosu 7/4/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/11 Üniversitemiz Senatosu 15.11.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/10/2010 2010/11 Üniversitemiz Senatosu 7/10/2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/17 Üniversitemiz Senatosu 14.12.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/11/2014 2014/10 Üniversitemiz Senatosu 17/11/2014 Pazartesi günü saat 9:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde,

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2015 2015/3 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2015 Salı günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/6/2014 2014/5 Üniversitemiz Senatosu 5/6/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/10/2017 2017/11 Üniversitemiz Senatosu, 12/10/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/4/2012 2012/5 Üniversitemiz Senatosu 26/4/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.12.2009 2009/16 Üniversitemiz Senatosu 24.12.2009 Perşembe günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.11.2009 2009/13 Üniversitemiz Senatosu 05.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2018 2018/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2018 ÇarĢamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ baģkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/6 Üniversitemiz Senatosu 14.05.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/1/2014 2014/1 Üniversitemiz Senatosu 16/1/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27/1/2011 2011/2 Üniversitemiz Senatosu 27/1/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2011 2011/3 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.05.2008 2008/6 Üniversitemiz Senatosu 01.05.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe Sevim GÖKALP

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2010 2010/5 Üniversitemiz Senatosu 06.05.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/2/2017 2017/2 Üniversitemiz Senatosu, 16/2/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/7 Üniversitemiz Senatosu 25.05.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/12/2016 2016/14 Üniversitemiz Senatosu, 9/12/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Senatosu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/7 Üniversitemiz Senatosu 11/7/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/9 Üniversitemiz Senatosu 07.07.2009 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/2 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2011 2011/4 Üniversitemiz Senatosu 3/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/01 Üniversitemiz Senatosu 14.01.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/2 Üniversitemiz Senatosu 17/1/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/7/2014 2014/6 Üniversitemiz Senatosu 3/7/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 29/06/2015-43650 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato *BEZL3LLH8* Sayı : 90511875-050.01.04/ Konu : Kocaeli Üniversitesi Konut Yönergesi hk. SAĞLIK,KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.09.2008 2008/10 Üniversitemiz Senatosu 04.09.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/3/2011 2011/5 Üniversitemiz Senatosu 24/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/2 Üniversitemiz Senatosu 11.02.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/9 Üniversitemiz Senatosu 02.09.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/9 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/7/2011 2011/10 Üniversitemiz Senatosu 21/7/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/9/ /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/9/ /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/9/2013 2013/8 Üniversitemiz Senatosu 25/9/2013 Çarşamba günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/2014 2014/8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 18/9/2014 2014/8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18/9/2014 2014/8 Üniversitemiz Senatosu 18/9/2014 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Senatosu 11.06.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /19 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. Sevgli Öğrenciler, Üniversitemizi tercih edip, Kocaeli Üniversitesi Ailesi ne katıldığınız için sizleri kutluyorum 1992 yılında kurulan Kocaeli Üniversitesi, öğrenci sayısı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.09.2007 2007/8 Üniversitemiz Senatosu 05.09.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2015-67548 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE8V30MC1* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/7 Üniversitemiz Senatosu 04.06.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.01.2009 2009/1 Üniversitemiz Senatosu 08.01.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı