T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/10/ /11 Üniversitemiz Senatosu, 12/10/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Üniversite Seçmeli 1- Dersler hk Üniversitemiz Rektörlük Makamı nın 4/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; 1- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 26/9/2017 tarihli ve 682 sayılı Seçmeli Dersler ile ilgili yazısı kapsamında Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılından itibaren; a. Üniversitemizde uygulanmakta olan Üniversite Seçmeli Derslerinin (ÜSD), iki dersten az ve 12 AKTS den fazla olmamak koşuluyla belirlenmesinin, b. Öğrencilere kazandırılması gereken bilgi, beceri ve yeterlikler dikkate alınarak, bölüm/program kurulları tarafından, öğrencilerin seçilebilecekleri ÜSD lerin belirlenmesinin, 2- Rektörlüğümüze bağlı birimler tarafından açılan ÜSD/ESD lerin ek ders ödemelerinin, ilgili dersi en çok seçen öğrencinin bulunduğu fakültenin bütçesinden karşılanmasının, uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 - # 2-12/10/ /11 Sağlık Bil. Fak. 2- Hemşirelik Bölümünde Anabilim Dalları açılması hk. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın 4/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 3/10/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; 12/1/2017 tarihli ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2016/9648 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile kapatılan Kocaeli Sağlık Yüksekokulumuz yerine kurulan Sağlık Bilimleri Fakültemizde Yükseköğretim Yürütme Kurulu nun 5/4/2017 tarihli kararı ile uygun bulunarak Hemşirelik Bölümümüzde açılan Hemşirelik Anabilim Dalının kapatılarak kapatılan Kocaeli Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü kadrosunda bulunan öğretim elemanlarının kadro aktarımlarının yapılabilmesi için Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliğinin 16 ncı maddesi uyarınca Hemşirelik Bölümünde aşağıdaki tabloda belirtilen Anabilim Dallarının açılmasının uygun olduğu hususunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmek üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na iletilmesine oybirliği ile karar verildi. HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı Köseköy MYO. 3- İkinci Öğretim (İ.Ö) Programlarına öğrenci alınmaması hk. Üniversitemiz Köseköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 26/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 25/9/2017 tarihli ve 2017/31 nolu Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu toplantısında alınan 4,5 ve 6 sıra sayılı kararlar okundu. Yapılan görüşmelerde; Köseköy Meslek Yüksekokulumuzda okutulmakta olan Kimya Teknolojisi, Gıda Teknolojisi ve Lastik, Plastik Teknolojisi İkinci Öğretim Bölümlerine, eğitim-öğretim yılında kayıtlı öğrenci sayısının 10 u geçmemesi nedeniyle, eğitim-öğretim yılında sözkonusu Bölümlere öğrenci alınmamasının uygun olduğu hususunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmek üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na iletilmesine oybirliği ile karar verildi.

3 - # 3-12/10/ /11 Uzunçiftlik Nuh 4- Çimento MYO eğitimöğretim yılı Güz yarıyılı ders programları hk. Üniversitemiz Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 26/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 22/9/2017 tarihli ve 2017/14 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulumuz: eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında Makine ve Metal Teknolojisi Bölümü Makine İkinci Öğretim 1. sınıf ve Kaynak Teknolojisi Örgün Öğretim 1. sınıf programlarına, 2017 ÖSYS ve 2017 ÖSYS-Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre yerleştirilen yeni öğrencilerin kayıt yaptırmaması sebebiyle; Makine İkinci Öğretim 1. sınıf derslerinin alttan alan öğrenciler için sınav hakkı olarak açılmasının, ÖSYS ve 2017 ÖSYS-Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre kayıt yaptıran Makine Örgün Öğretim 1. sınıf öğrenci sayılarındaki düşüş sebebiyle; Kaynak Teknolojisi 1. sınıf ve Makine 1. sınıf Örgün Öğretim Programlarında aynı isim ve içerikteki derslerin ortak olarak açılmasının, - Makine ve Kaynak Teknolojisi Programlarının açılan dersler için hazırlanan haftalık ders programlarının, Yüksekokuldan geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniv. 5- Uluslararası Öğrenci Sınavı (KOÜYÖS) hk. Üniversitemiz Rektörlük Makamı nın 11/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılından itibaren Kocaeli Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme Sınavının (KOÜYÖS) yapılmamasının uygun olduğu hususunun, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmak üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na iletilmesine oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniv. 6- Uluslararası Öğrenci Sınavı (KOUYÖS) hk. Üniversitemiz Rektörlük Makamı nın 11/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Senatosu nun, 3/12/2015 tarihli ve 2015/13 nolu toplantısında 6 sıra sayılı kararla yürürlükte olan Kocaeli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları için Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul ve Kayıt Yönergesi nin, yürürlükten kaldırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Arslanbey MYO 7- Pazarlama Programı II. Üniversitemiz Arslanbey Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 22/9/2017 tarihli ve sayılı yazında belirtilen 21/9/2017 tarihli ve 2017/15 nolu Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu.

4 - # 4-12/10/ /11 Öğrenci Kulüpleri 8- Üst Kurulu hk. Üniversitemiz Rektörlük Makamı nın 9/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Öğrenci kulüplerinin kuruluş ve işleyişini yürütmek üzere, Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi nin 5 inci maddesi uyarınca, Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu nun (ÖKÜK) aşağıdaki isimlerden oluşturulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu Doç. Dr. Kürşad SERTBAŞ (Spor Bilimleri Fak.) Hayriye ÖZPINAR (Sağlık Kültür ve Spor Daire Bşk.) Perihan SEMERCİ (Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Bşk.) Kocaeli MYO 9- Elektronik ve Otomasyon Bölümü nde Ölçme ve Kalibrasyon Programı açılması hk. Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü nün 9/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Kocaeli Meslek Yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon Bölümü nde eğitim-öğretim yılından itibaren Ölçme ve Kalibrasyon Programı açılmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Güzel Sanatlar 10- Fak. Performans Anasanat Dalı Mezunlarının Öğretmen atamaları hk. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığının 9/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemiz Müzik Bölümü Mezunu öğrencilerinin başvuruları üzerine, Müzik Bölümü Performans Programı Performans Anasanat Dalı öğrencilerinin mezuniyet sonrası öğretmen atamalarında sorun yaşamamaları için geçtiğimiz yıl yapılan birim ağacı düzenlemelerinin, öğrencilerin öğretmen atamaları konusunda sorunlarını tam olarak çözmediğinden, Performans Programı'nın öğretmen atamalarında Müzik Bölümü kaynakları arasında yer alması için, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'ne gönderilmek üzere, Performans Anasanat Dalı'nı tanıtan ekteki yazının, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'ne ulaştırılması ve Performans Programı'nın Öğretmen atamalarında Müzik Bölümü kaynakları listesine eklenmesinin, uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi.

5 - # 5-12/10/ /11 Spor Bilimleri 11- Fakültemize Milli Sporcu alımı hk. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın 11/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 11/10/2017 tarihli ve 2017/6 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılından itibaren Fakülte olarak öğrenci alımına başlayan Spor Bilimleri Fakültemizde öğrenci seçme ve yerleştirme işlemleri "Özel Yetenek Sınavı" olmaksızın merkezi yerleştirme puanına göre yapıldığından, eğitim-öğretim yılından başlamak üzere ÖSYM Kılavuzunun 8/4 üncü maddesine göre üniversitelere yapılan Milli Sporcu Yerleştirme İşlemleri kapsamında Fakültemize öğrenci alımı yapılabilmesi ve kontenjan ayrılması için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunmak üzere kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Spor Bilimleri 12- Fakültemiz Uygulama Sınavları hk. Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı nın 11/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 11/10/2017 tarihli ve 2017/6 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Spor Bilimleri Fakültemizde verilmekte olan eğitimöğretimin farklılığı nedeniyle, okutulmakta olan dersler teorik ve uygulama olarak yapıldığından, Akademik Takvimde verilen sınav süreleri içerisinde kullanılması gereken salonların yetersiz kalması, sınav sürelerinin uzun olması nedeniyle hem uygulama hem teorik derslerin sınavlarının yapılması mümkün olamamakta ve her dönem için bir haftalık ilave süreye ihtiyaç duyulduğundan, eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılı için Spor Bilimleri Fakültemiz bölümlerinde okutulmakta olan derslerin uygulama sınavlarının: - Ara sınavlarının 30 Ekim 03 Kasım 2017 tarihleri arasında, - Yılsonu (final) sınavlarının Aralık 2017 tarihleri arasında, Derslerin kendi ders saatlerinde yapılmasının ve Rektörlüğümüzce Akademik Takvimde belirlenecek sınav haftasından bir hafta öncesinin Spor Bilimleri Fakültemiz uygulama sınav haftası olarak düzenlenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniv. 13- Yaz Öğretim Yönetmeliği hk. Üniversitemiz Rektörlük Makamı nın 11/10/2017 tarihli ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; * 10/5/2015 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kocaeli Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönetmeliği ile 1/6/2016 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Kocaeli Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönetmeliğinde

6 - # 6-12/10/ /11 Özel Öğr. 14- Meltem TUNÇ hk. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 26/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 21/9/2017 tarihli ve 2017/37 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 4 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Meltem TUNÇ un, sağlık sorunları nedeniyle eğitim-öğretim yılında öğrenimine Tıp Fakültemizde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. 15- Çağatay MANDACI hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 21/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 20/9/2017 tarihli ve 2017/40 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 13 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Çağatay MANDACI nın, hakkında devam eden dava kapsamında can güvenliğinin tehlikede bulunması ve ailesinin Kocaeli/ Gebze'de ikamet etmesi nedeniyle, eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılından başlayarak Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde öğrenim görme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi uyarınca ve Bölümde İngilizce olarak okutulacak dersler için Yönetmeliğin aynı maddesinin 5 inci fıkrası (Öğretim dili Türkçe olan programlarda öğrenim gören öğrencilerin öğretim dili yabancı dil olan programlardan da ders alabilmeleri için yabancı dil düzeylerinin yeterli olduğunu belgelemeleri gerekir.) ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. 16- Murat ÖZDEMİR hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 28/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 27/9/2017 tarihli ve 2017/41 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 16 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Murat ÖZDEMİR in, ailesinin İzmit'te ikamet etmesi, kardeşinin %90 özürlü olması ve bakımında ailesine yardımcı olabilmek için eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında özel öğrenci statüsünde Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenim görme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik in 22 nci maddesi uyarınca ve Bölümde İngilizce olarak okutulacak dersler için Yönetmeliğin aynı maddesinin 5

7 - # 7-12/10/ /11 Özel Öğr. 17- Emin Furkan İÇÖZ hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 22/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 20/9/2017 tarihli ve 2017/40 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 54 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Emin Furkan İÇÖZ ün, maddi ve ailevi sebepler nedeniyle öğrenimine, eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyılında Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. Sema 18- SAMATYA YILMAZ hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 28/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 20/9/2017 tarihli ve 2017/40 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 14 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Sema SAMATYA YILMAZ ın, Kocaeli de ikamet ediyor olması ve gebelik durumu gibi ailevi nedenlerden dolayı öğrenimine, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmelik kapsamında eğitimöğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. 19- Serap KARAKURT hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 28/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 27/9/2017 tarihli ve 2017/41 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 17 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Serap KARAKURT un, Gebze Teknik Üniversitesinde devlet memuru olarak çalışıyor olması, annesinin rahatsızlığı ve ailesinin Kocaeli de ikamet ediyor olması nedeniyle öğrenimine, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmelik kapsamında eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci

8 - # 8-12/10/ /11 Özel Öğr. 20- Alperen ÖZEN hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 28/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 20/9/2017 tarihli ve 2017/40 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 58 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Alperen ÖZEN in, sağlık sorunları nedeniyle öğrenimine, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılmasına İlişkin Yönetmelik kapsamında eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Mühendislik Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümünde özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi nin 4 üncü maddesinin (d) bendi (Yetkili kurullar geçerli mazeretleri doğrulatmak için ilgili mercilerden gerekli belgeleri talep eder ve sağlık kurulu raporları için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesi nden onay talep edilir) kapsamında uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. 21- İbrahim BULUT hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 28/9/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 27/9/2017 tarihli ve 2017/27 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 9 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğrencisi İbrahim BULUT un, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Merkez Laboratuvarında Laborant kadrosunda görev yapmakta olduğundan eğitimini tamamlaması için eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılından itibaren Fen-Edebiyat Fakültemiz Biyoloji Bölümünde özel öğrenci statüsünde ders alma talebinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğrenci 22- Demet DERNEK YILMAZ hk. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığı nın 3/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 28/9/2017 tarihli ve 2017/17 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 7 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Öğrencisi Demet DERNEK YILMAZ ın, sağlık sorunları ve eşinin Gölcük Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görev yapması nedeniyle öğrenimine eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Eğitim Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Programında özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin,

9 - # 9-12/10/ /11 Özel Öğr. 23- Sercan İLASLAN hk. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 5/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 27/9/2017 tarihli ve 2017/41 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 56 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü görme engelli Öğrencisi Sercan İLASLAN'ın talebine istinaden, Kocaeli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Madde 19/2'de Talep etmeleri halinde engelli öğrencilerin sınavları, engellerine göre sözlü veya yanlarına görevli verilerek yazılı olarak yapılır. Ayrıca ilgili birimlerin yönetim kurulu kararı ile engellerine göre farklı türlerde de sınav yapılabilir. ifadesi mevcuttur. Buna göre öğrencinin sınavlarının diğer öğrencilerden ayrı olarak bir gözetmen eşliğinde yapılması ve sınavlarının test usulüne göre özel olarak hazırlanması uygun bulunmuştur. Ancak, Çevre Mühendisliği Bölümü eğitim planında öğrencinin almak zorunda olduğu laboratuvarlar, proje çalışmaları vb. uygulamalar ve iki ayrı staj mevcut olduğundan, Görme engelli öğrencinin bu tür uygulamalı ders ve çalışmaları yürütemeyeceği kanaati oluşmuştur. Bu konudaki yasal durumun net olarak bilinmemesi ve daha önce uygulanmış bir örneğin bulunmaması nedeniyle konunun uygulanması ile ilgili olarak olur ve önerilerini almak üzere, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. 24- Ceyda TEZCAN hk. Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın 6/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 27/9/2017 tarihli ve 2017/27 nolu Fakülte Yönetim Kurulu toplantısında alınan 11 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencisi Ceyda TEZCAN ın, sağlık sorunları nedeniyle öğrenimine eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Fen Edebiyat Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde özel öğrenci statüsünde ders alma isteğinin, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik ile Kocaeli Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesi kapsamında uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Özel Öğr. 25- Emrullah KUŞ hk. Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün 9/10/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 4/10/2017 tarihli ve 2017/32 nolu Yüksekokul Yönetim Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencisi Emrullah KUŞ un, dilekçesinde belirtmiş olduğu nedenlerden dolayı eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında Kocaeli Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi programında özel öğrenci statüsünde devam etme isteğinin, Yükseköğretim

10 - # 10-12/10/ /11 Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ REKTÖR Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nilgün FIĞLALI Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Rektör Yardımcısı Prof.Dr. N. Zafer UTKAN Tıp Fak. Dekanı Prof.Dr. İlhan Tekin ÖZTÜRK Mühendislik Fak. Dekanı Prof.Dr. Halis AYGÜN Fen-Edebiyat Fak. Dekanı Katılamadı Prof.Dr. Muhip KANKO Tıp Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Muzaffer ZEREN Müh. Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Ayşe Tuba ÖKSE Fen-Ed. Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Selman Aziz ERDEN İ.İ.B. Fak. Dekanı Prof.Dr. İlyas AKHİSAR İletişim Fakültesi Dekan V. Doç.Dr. Ali ÇINAR Teknoloji Fak. Dekan V. Prof.Dr. Vasfi HAFTACI İ.İ.B. Fak. Temsilcisi Doç.Dr. Mustafa YILMAZ İletişim Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet UÇAR Teknoloji Fakültesi Temsilcisi Katılamadı

11 - # 11-12/10/ /11 Prof..Dr. Nigar PÖSTEKİ Güzel Sanatlar Fak. Dekan V. Prof.Dr. Elşen VELİ Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr. Yasin KİŞİOĞLU Teknik Eğitim Fak. Dekan V. Yrd.Doç. Dr. Z. Canan BAYER Güzel Sanatlar Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Ahmet BİLGİN Eğitim Fak. Temsilcisi Katılamadı Yrd.Doç Dr. M.H. Bilgehan UÇAR Teknik Eğitim Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Abdulkadir ŞENKAL Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. H. Emre ÖZEL Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezihi KÖPRÜBAŞI Mimarlık ve Tas. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Ali Cem BUDAK Hukuk Fakültesi Temsilcisi Yrd. Doç.Dr. Sabri CORA Diş Hekimliği Fakültesi Temsilcisi Doç.Dr. Oya ŞENYURT Mim. ve Tas. Fak.Temsilcisi Yrd.Doç. Dr. Ahmet EKŞİ İlahiyat Fak. Dekan V. Prof.Dr. Muharrem YILMAZ Havacılık ve Uzay Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Özcan GÜNDOĞDU Denizcilik Fak. Dekan V. Prof.Dr. M. Doğan GÜLKAÇ Ziraat ve Doğa Bil. Fak. Dekan V. Yrd.Doç.Dr. Nasır ÇORUH Havacılık ve Uzay Bil. Fak.Temsilcisi. Yrd. Doç.Dr. Yasemin KOCA Denizcilik Fakültesi Temsilcisi

12 - # 12-12/10/ /11 Yrd. Doç.Dr.Mutlu ÇELİK Ziraat ve Doğa Bil. Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Hakan DEMİR Spor Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Maksut Görkem AKSU Sağlık Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Recep TARI Sosyal Bilimler Enst. Müdürü Doç.Dr. Elif KARAGÜN Spor Bil. Fak. Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Rahime AYDIN ER Sağlık Bil. Fak. Temsilcisi Prof.Dr. Nilgün FIĞLALI Fen Bil. Enst. Müdürü Prof.Dr. Zafer DÜLGER Kocaeli MYO Müdürü Prof. Dr. Sami KARACAN Kartepe Turizm MYO Müdürü Katılamadı Prof.Dr. Erdoğan TARCAN Köseköy MYO. Müdürü Prof.Dr. Sema KEÇELİ Sağlık Bil. Enst. Müdür V. Prof.Dr. Sibel ZOR Arslanbey MYO Müdürü Prof.Dr. Engin ÖZDEMİR Uzunçiftlik Nuh Çim.MYO. Müdürü Prof.Dr. F.Burcu CANDAN Hereke MYO. Müdürü Prof.Dr. Safa Bozkurt COŞKUN Ulaştırma YO. Müdürü Prof.Dr. Nigar DURSUN Yahya Kaptan MYO Müdürü Prof.Dr. M. Doğan GÜLKAÇ Gıda ve Tarım MYO. Müdürü Prof.Dr. Hasan LATİF Hereke Ö.İ.U. MYO. Müdür V.

13 - # 13-12/10/ /11 Doç.Dr. Ümit ALNIAÇIK Kandıra MYO. Müdürü Doç.Dr. Cenk ÇELİK Ali Rıza Veziroğlu MYO. Müdürü Doç.Dr.İbrahim SERTÇELİK Karamürsel MYO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hıfzı Fatih YAKUT Gazanfer Bilge MYO. Müdür V. Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ Adalet MYO. Müdür V. Doç.Dr. Ali ÇINAR İzmit MYO. Müdürü Doç.Dr. Mücahit OPAN Asım Kocabıyık MYO.Müd. Doç.Dr. Ali Poyraz GÜRSON Değirmendere A.Ö. MYO. Müd. V. Yrd.Doç.Dr. Adem YAVAŞ Tur. İşl. Otel. YO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Fatih AKBULUT Kandıra Uyg.Bil.YO. Müdürü Yrd. Doç.Dr. Gülşen ERDAL Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd.Doç.Dr. Rüştü TAŞTAN Sağlık Hiz. MYO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Fahrettin ÖVEÇ Gölcük MYO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Erdener BALIKÇI Kartepe Atçılık MYO. Müd. Yrd.Doç.Dr. Abdulkadir CENGİZ Ford Otosan İ.Otom.MYO. Müd. Okutman Şule KILCI Yabancı Diller YO. Müdür V. Raportör Yrd.Doç. Dr. Fatih AKBULUT Genel Sekreter V. Katılamadı Metin GELDEŞ Öğrenci Konseyi Başkanı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2017 2017/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2017 Salı günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/6 Üniversitemiz Senatosu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 15/10/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/10/2016 2016/12 Üniversitemiz Senatosu, 20/10/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/13 Üniversitemiz Senatosu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/10 Üniversitemiz Senatosu, 26/8/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/4/2017 2017/4 Üniversitemiz Senatosu, 13/4/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 17/9/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/9 Üniversitemiz Senatosu, 1/9/2015 Salı günü saat 15:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/1/2017 2017/1 Üniversitemiz Senatosu, 12/1/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Senatosu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/9/2016 2016/11 Üniversitemiz Senatosu, 29/9/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/5/2017 2017/6 Üniversitemiz Senatosu, 24/5/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2018 2018/13 Üniversitemiz Senatosu, 11/12/2018 Salı günü saat 13:00'de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Senatosu, 26/5/2016 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/8/2016 2016/9 Üniversitemiz Senatosu, 4/8/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05/11/2015 2015/12 Üniversitemiz Senatosu, 05/11/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/10/2014 2014/9 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2014 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/12/2015 2015/14 Üniversitemiz Senatosu, 24/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/7/2017 2017/8 Üniversitemiz Senatosu, 13/7/2017 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi.

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi. T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/4 Üniversitemiz Senatosu, 9/4/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2016 2016/4 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 14/1/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/7/2015 2015/7 Üniversitemiz Senatosu, 9/7/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2018 2018/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2018 ÇarĢamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ baģkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2016 2016/15 Üniversitemiz Senatosu, 29/12/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/12/2016 2016/14 Üniversitemiz Senatosu, 9/12/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/10/2017 2017/11 Üniversitemiz Senatosu, 12/10/2017 PerĢembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ baģkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/10/2013 2013/9 Üniversitemiz Senatosu 24/10/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/11 Üniversitemiz Senatosu 27.08.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/2/2017 2017/2 Üniversitemiz Senatosu, 16/2/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/2/2014 2014/2 Üniversitemiz Senatosu 14/2/2014 Cuma günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.04.2010 2010/4 Üniversitemiz Senatosu 15.04.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/12/2015 2015/13 Üniversitemiz Senatosu, 03/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/14 Üniversitemiz Senatosu 19.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 29/06/2015-43650 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato *BEZL3LLH8* Sayı : 90511875-050.01.04/ Konu : Kocaeli Üniversitesi Konut Yönergesi hk. SAĞLIK,KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.08.2015 2015/8 Üniversitemiz Senatosu 6/8/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Senatosu 20.03.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/4/2013 2013/5 Üniversitemiz Senatosu 25/4/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2015 2015/2 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2015 Salı günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/1/2015 2015/1 Üniversitemiz Senatosu 19/1/2015 Pazartesi günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/11/2013 2013/10 Üniversitemiz Senatosu 21/11/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2018 2018/10 Üniversitemiz Senatosu, 20/9/2018 Perşembe günü saat 11:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 31.07.2009 2009/10 Üniversitemiz Senatosu 31.07.2009 Cuma günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/9 Üniversitemiz Senatosu 2/8/2012 Perşembe günü saat 9:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/17 Üniversitemiz Senatosu 14.12.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/8/2014 2014/7 Üniversitemiz Senatosu 7/8/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Senatosu 20/3/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/6 Üniversitemiz Senatosu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/10 Üniversitemiz Senatosu 20/9/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2016 2016/2 Üniversitemiz Senatosu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 19/10/2015-67548 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE8V30MC1* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı İVEDİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27/1/2011 2011/2 Üniversitemiz Senatosu 27/1/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/5 Üniversitemiz Senatosu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/4/2012 2012/5 Üniversitemiz Senatosu 26/4/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı i Toplantı No 23//201 201/8 Üniversitemiz Senatosu, 23//201 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/8/2016 2016/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.12.2009 2009/16 Üniversitemiz Senatosu 24.12.2009 Perşembe günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.05.2008 2008/6 Üniversitemiz Senatosu 01.05.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe Sevim GÖKALP

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/4/2011 2011/6 Üniversitemiz Senatosu 7/4/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/12 Üniversitemiz Senatosu 24.09.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/11 Üniversitemiz Senatosu 15.11.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 06/10/2016-E.72536 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC4F3ZR* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/10/2010 2010/11 Üniversitemiz Senatosu 7/10/2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/4 Üniversitemiz Senatosu 24/4/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/3/2011 2011/5 Üniversitemiz Senatosu 24/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde,

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2015 2015/3 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2015 Salı günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/1/2014 2014/1 Üniversitemiz Senatosu 16/1/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/11/2014 2014/10 Üniversitemiz Senatosu 17/11/2014 Pazartesi günü saat 9:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/6 Üniversitemiz Senatosu 14.05.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/2 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2017-E.62975 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELMB16T5* Sayı : 21447663-302.01.01/ Konu : ÖSYM Yeni Kayıt İşlemleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Senatosu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.11.2009 2009/13 Üniversitemiz Senatosu 05.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2011 2011/3 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/6/2014 2014/5 Üniversitemiz Senatosu 5/6/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/7 Üniversitemiz Senatosu 25.05.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/9 Üniversitemiz Senatosu 07.07.2009 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2011 2011/4 Üniversitemiz Senatosu 3/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 12/09/2017-E.69976 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEKVBPCC0* Sayı : 55015449-813.01.05/ Konu : Yemek Bursu MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/7 Üniversitemiz Senatosu 11/7/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/9 Üniversitemiz Senatosu 02.09.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2018 2018/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 11/12/2018 Salı günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.09.2008 2008/10 Üniversitemiz Senatosu 04.09.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Senatosu 11.06.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/01 Üniversitemiz Senatosu 14.01.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/10/2018 2018/11 Üniversitemiz Senatosu, 25/10/2018 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2010 2010/5 Üniversitemiz Senatosu 06.05.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/7/2014 2014/6 Üniversitemiz Senatosu 3/7/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Evrak Tarih ve Sayısı: 23/08/2016-E.62608 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı *BE6P4CZ5V* Sayı : 82590366-825.03.02/ Konu : 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı