T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/5/ /6 Üniversitemiz Senatosu, 24/5/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Güzel San. Fak. 1- Özel Yetenek Sınavı Takvimi ve Sınav Kılavuzu Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı nın 16/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 12/4/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Güzel Sanatlar Fakültemize eğitim-öğretim yılında Özel Yetenek Sınavı ile alınacak öğrenciler için hazırlanan Sınav Takvimi ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ders Yılı Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu nun, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil.Enst.de 2- Sosyal Medya Çalışmaları Doktora Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 15/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 8 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı na bağlı olarak Sosyal Medya Çalışmaları Doktora Programı açılmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil.Enst.de 3- Yoksulluk Çalışmaları Doktora Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 15/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 7 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı na bağlı olarak Yoksulluk Çalışmaları Doktora Programı açılmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi.

2 Sosyal Bil.Enst.de 4- Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı kurulması ve Turizm İşletmeciliği (İ.Ö) Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılması $ 2 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 15/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı kurulması ve Turizm İşletmeciliği (İ.Ö) Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılmasının uygun olduğu hususunda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil.Enst.de 5- Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı kurulması ve Turizm İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 15/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 4 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı kurulması ve Turizm İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans Programı açılmasının uygun olduğu hususunda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil.Enst.de 6- Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı kurulması ve Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 15/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı kurulması ve Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı açılmasının uygun olduğu hususunda, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil.Enst.de 7- Yönetim Bilişim Sistemleri (Uzaktan Eğitim) Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 15/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde İşletme Anabilim Dalı na bağlı olarak Yönetim Bilişim Sistemleri (Uzaktan Eğitim) Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil. Enst. 8- Yüksek Lisans ve Doktora Programları Öğrenci Kontenjanları Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 16/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında Sosyal

3 $ 3 Sosyal Bil.Enst.de 9- Dramatik Sanatlar Disiplinler Arası Doktora Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 22/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 9 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Sahne Sanatları Anasanat Dalı na bağlı olarak Dramatik Sanatlar Disiplinler Arası Doktora Programı açılmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Sosyal Bil.Enst.de 10- Kadın Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı açılması Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün 22/5/2017 tarihli ve toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Sosyal Bilimler Enstitümüzde Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı na bağlı olarak Kadın Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans Programı açılmasının uygun olduğu hususunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na öneride bulunulması için kararın Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı na gönderilmesine oybirliği ile karar verildi. Fen Bil. Enst eğt. öğrt. yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci kontenjanları ve başvuru koşulları Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Fen Bilimleri Enstitümüze alınacak olan lisansüstü öğrencilerin kontenjanları, başvuru koşulları, tarihleri ve mülakat saatinin Enstitüden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Devlet Konserv. 12- Tam Zamanlı Ortaokulu ve Lisesi Öğret. Yılı Özel Yetenek Sınav Takvimi, Başvuru Koşulları, Sınav Yönergesi ve Kontenjanları Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü nün 17/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 11/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Konservatuvar Kurulu toplantısında alınan 2 ve 3 sıra sayılı kararlar okundu. Yapılan görüşmelerde; Devlet Konservatuvarımız Tam Zamanlı Ortaokulu, Lisesi ve Lisans Devresi, eğitim-öğretim yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Takvimi, Başvuru Koşulları, Sınav Yönergesi ve Kontenjanlarının, Konservatuvardan geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi.

4 KOÜ-GTÜ 13- Pedagojik Formasyon Eğitimi kontenjanı $ 4 Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi nin 28/4/2017 tarihli ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı için Üniversitemiz ile Gebze Teknik Üniversitesi arasında imzalanan Pedagojik Formasyon Eğitim İşbirliği Protokolünün, eğitim-öğretim yılı içinde bu projenin mevcut protokol şartlarında 1 yıl daha uzatılmasının ve kontenjanın 750 kişiye çıkarılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Sağlık Bil. Enst eğt.öğrt. yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci kontenjanları Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü nün sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli Enstitü Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında Sağlık Bilimleri Enstitümüze alınacak olan lisansüstü öğrencilerin kontenjanları, başvuru koşulları ve sınav tarihlerinin, Enstitüden geldiği ekteki şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Kocaeli 15- Üniversitesi Yeni Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 8/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 19/4/2017 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında, 2547 sayılı Kanun un 2880 sayılı Kanun la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca açılması uygun görülen Kocaeli Üniversitesi Yeni Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi ne ait Yönetmeliğin, ekteki şekliyle uygun olduğuna ve Resmi Gazete de yayımlanması için Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme Yayın Genel Müdürlüğü ne gönderilmesine oy birliği ile karar verildi. İletişim Fak. 16- Gazetecilik Böl.de seçimlik ders açılması Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı nın 4/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 3/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İletişim Fakültemiz Gazetecilik Bölümünde aşağıdaki seçmeli derslerin, eğitim-öğretim yılından itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Bölüm Ders adı T+U+AKTS Öğr.Türü GZT GZT449 Dijital İçerik Üretimi I-II.Öğr. ve Yönetimi (Güz-Seçm.) GZT447 Sosyal Medya I-II.Öğr. ve Dijital Aktivizm(Güz-Seçm.) GZT325 Gazetecilikte Halkla I-II.Öğr. İlişkiler Çalışmaları (Güz-Seçm.) GZT451 Oyun Kültürü ve Dijital I-II.Öğr.

5 $ 5 Oyun (Güz-Seçm.) GZT 440 Pazarlama İletişimi I-II.Öğr. ve Stratejileri (Bahar- Seçm.) GZT329 Yeni Medya I-II.Öğr. ve Bilgi Güvenliği (Güz-Seçm.) İletişim Fak. 17- Gazetecilik Böl.de Ders Plan değişikliği Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı nın 4/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 3/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İletişim Fakültemiz Gazetecilik Bölümü ders plan değişikliklerinin, eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. İletişim Fak. 18- Radyo, TV ve Sinema Böl. nde Seçmeli ders açılması Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanlığı nın 5/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 3/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İletişim Fakültemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünde aşağıdaki Üniversite Seçmeli Dersin, eğitim-öğretim yılından itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Bölüm Ders adı T+U+AKTS Öğr. Türü. RTS Film Müziği (ÜSD) I-II. Öğr. Fen-Edebiyat Fak. 19- Kimya Böl. nde Ders açılması Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 22/3/2017 tarihli ve 2017/1 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1/a ve 1/b sıra sayılı kararlar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Edebiyat Fakültemiz Kimya Bölümü I. Öğretim Programında eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere: a) Ders planlarına Zorunlu Ders olarak aşağıda belirtilen Staj dersinin eklenmesinin, Dersin Kodu Dersin Adı T U L AKTS Yarıyılı Dili KİM433 STAJ Türkçe b) 20 iş günü staj yapma zorunluluğu getirilmesinin ve Kocaeli Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Lisans Öğrenci Staj Uygulama Esasları nın, Fakülteden geldiği şekliyle, uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 $ 6 Fen-Edebiyat Fak. 20- Kimya Böl. nde ders AKTS değişikliği Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 22/3/2017 tarihli ve 2017/1 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 10 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Edebiyat Fakültemiz Kimya Bölümü ders planında I. Öğretim 7. yarıyılda yer alan aşağıdaki CHM401 Organic Ind. Chemistry ve KİM403 Biyokimya II zorunlu derslerinin AKTS lerinin, eğitimöğretim yılından itibaren uygulanmak üzere 6 dan 5 e indirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı T U L AKTS Yarıyıl ı Dili KİM401 Organic Ind. Chemistry İngilizce KİM403 Biyokimya Türkçe Fen-Edebiyat Fak. 21- Kimya Böl. nde ders açılması Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 22/3/2017 tarihli ve 2017/1 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 9 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Edebiyat Fakültemiz Kimya Bölümünde eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere, I. Öğretim ders planında 8. yarıyıldaki Bölüm Türkçe Seçmeli Ders havuzundan alınacak ders sayısının 2 den 1 e düşürülmesinin ve eksilen seçmeli dersin yerine zorunlu ders olarak aşağıdaki Bitirme Çalışması dersinin eklenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı T U L AKTS Yarıyılı Dili KİM446 Bitirme Çalışması Türkçe Fen-Edebiyat Fak. 22- Kimya Böl. nde seçmeli ders açılması Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığının 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 22/3/2017 tarihli ve 2017/1 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 8 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Edebiyat Fakültemiz Kimya Bölümü I. Öğretim ders planında 8. yarıyıl seçmeli ders havuzuna aşağıdaki seçmeli dersin, eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere eklenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Dersin Kodu Dersin Adı T U L AKT S Yarıyıl ı Dili Grup

7 KİM448 Kuantum Kimyası $ Türkçe Seç. Ders IV Mühendislik Fak. 23-Makine Müh. Böl de Ön Koşul şartı konulması Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümünün, aşağıda belirtilen dersler için eğitim-öğretim yılı ve sonrası girişli öğrencilere uygulanmak üzere ön koşul şartı getirilmesinin ve bu derslerden başarı notunun en az CC olması önerisinin uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi Eğitim Öğretim Yılı ve Sonrası Girişli Öğrencilere Uygulanmak üzere DERS ÖNKOŞULLARI Dersin Adı Ön koşul olarak belirlenen ders Yarıyıl Ders Kodu Ders Adı Yarıyıl Ders Kodu Ders Adı 3.y.y. MÜH209 Dinamik 2.y.y. MÜH110 Statik 3.y.y. MMK207 Mukavemet I 2.y.y. MÜH110 Statik 4.y.y. MMK208 Mukavemet II 3.y.y. MMK207 Mukavemet I Mühendislik Fak. 24-Metalurji ve Malzeme Müh. Böl de seçmeli ders isim değişikliği Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünün Seçmeli Ders XVII grubunda bulunan ve 8. yarıyılda okutulan MMT438 Mikroelektronik Teknolojisi ve Elektronik Malzemeler dersinin, eğitim-öğretim yılından itibaren MMT438 Elektronik Malzemeler adında okutulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 Mühendislik Fak. 25-Elektronik ve Haberleşme Müh. Böl de seçmeli ders açılması $ 8 Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünün, Bölüm seçimlik ders havuzuna İşbirlikli Telsiz İletişim Sistemlerinin Tasarımı ve Nesnelerin İnterneti isimli derslerin eklenmesinin ve Bölüm teknik seçimlik derslerinden Mobil Uygulama Geliştirme isimli dersin güz yarıyılına, Bilgisayar Haberleşmesi dersinin ise Bahar yarıyılına aktarılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Mühendislik Fak. 26-Elektrik Müh. liği ile ve Teknoloji Fak. Enerji Sistemleri Müh. Böl. arasında ÇAP açılması Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Elektrik Mühendisliği Bölümü ile Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü arasında, eğitim-öğretim yılından itibaren Çift Anadal Programı (ÇAP) açılmasına ve ÇAP ders planının, Fakülteden geldiği ekteki şekliyle uygulanmasına oybirliği ile karar verildi. Mühendislik Fak. 27-Elektrik, Jeoloji, Makine ve Metalurji ve Malzeme Müh. Böl. ders plan değişikliği Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 11/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Elektrik, Jeoloji, Makine ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümlerinin, eğitim-öğretim yılı ders plan değişikliklerinin, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. Mühendislik Fak. 28-Bilgisayar Müh. Böl. de seçmeli ders açılması Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın 16/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/5 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 9 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; Mühendislik Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde açılması önerilen seçmeli derslerin, eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere, Fakülteden geldiği şekliyle açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. İktisadi ve İdari 29- Bil. Fak. Üniversite Seçmeli Dersler açılması Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Bölümlerinde, eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında açılması önerilen Üniversite Seçimlik

9 $ 9 İktisadi ve İdari 30- Bil. Fak. Üniversite Seçmeli Ders açılması Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 6 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz İşletme Bölümünde, aşağıdaki Üniversite Seçimlik Dersin, eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Fakülte Bölüm Adı Ders adı Ders Tipi Ders Saati AKTS Kontenjan Dönem İİBF İşletme E-Finans Normal Güz- Bahar İktisadi ve İdari 31- Bil. Fak. Üniversite Seçmeli Ders açılması Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 5 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde, aşağıdaki Üniversite Seçimlik Dersin, eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Fakülte İİBF Bölüm Adı ÇEEİ Ders adı Ders Tipi Ders Saati AKTS 1980 ler Türkiye sinde Toplumsal ve Siyasal Yaşam Kontenja n Dönem Normal Güz-Bahar İktisadi ve İdari 32- Bil. Fak. Üniversite Seçmeli Dersler açılması Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 4 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümünde, aşağıdaki Üniversite Seçimlik Derslerin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 $ 10 Fakülte Bölüm Adı Ders adı Ders Tipi Ders Saati AKTS Kontenja n Dönem İİBF ULİ ABD Siyasetinde Güncel Gelişmeler Normal Güz İİBF ULİ 20 nci Yüzyıl ABD Tarihi Normal Güz İktisadi ve İdari 33- Bil. Fak. ÇAP Kontenjanları Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 17/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Bölümlerinin, eğitim-öğretim yılı Çift Anadal Programı (ÇAP) nın Örgün ve II nci Öğretimine alınacak öğrenci kontenjanlarının ve başvuru takviminin, Fakülteden geldiği şekliyle kabulüne oybirliği ile karar verildi. İlahiyat Fak. 34- seçmeli ders açılması Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 22/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 16/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 3 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İlahiyat Fakültemiz Temel İslam Bilimleri bölümünde açılması önerilen Bölüm Seçmeli Derslerin, Erasmus Değişim Programı kapsamında Üniversitemize gelen öğrenciler tarafından seçilmek ve İngilizce olarak işlenmek üzere Fakülteden geldiği şekliyle açılmasının ve ders seçen öğrencilerin sayısının düşük olması sebebiyle önerilen bu dersler için kontenjan şartı aranmamasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. İlahiyat Fak. 35- seçmeli ders açılması Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 22/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 16/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 2 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İlahiyat Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümünde açılması önerilen aşağıdaki Bölüm Seçmeli Derslerin, Fakülteden geldiği şekliyle eğitim-öğretim yılından itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Açılması önerilen dersler a) İngilizce Metinlerle İslam'ın Güncel Meseleleri-I b) İngilizce Metinlerle İslam'ın Güncel Meseleleri-II İlahiyat Fak. 36- seçmeli ders açılması Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın 22/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 16/5/2017 tarihli ve 2017/3 nolu Fakülte Kurulu toplantısında alınan 1 sıra sayılı karar okundu. Yapılan görüşmelerde; İlahiyat Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümünde

11 $ 11 Fen Bil. Enst. 37-Anabilim Dallarında yeni dersler açılması Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 23/5/2017 tarihli ve sayılı yazısında belirtilen 10/5/2017 tarihli ve 2017/2 nolu Enstitü Kurulu toplantısında alınan 2,3,4,5 ve 6 sıra sayılı kararlar okundu. Yapılan görüşmelerde; Fen Bilimleri Enstitümüz Anabilim Dallarında açılması önerilen derslerin, Enstitüden geldiği şekliyle eğitim-öğretim yılından itibaren açılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kocaeli Üniv. 38-Akademik Atama Yönergesi Üniversitemiz Senatosunun 23/6/2016 tarihli ve 2016/8 nolu toplantısında alınan 43 sıra sayılı kararı üzerine YÖK Genel Kurulu nun 24/11/2016 tarihli toplantısında uygun bulunan Kocaeli Üniversitesi Akademik Atama Yönergesi nin, EK TABLO-1 1. BÖLÜM: BİLİMSEL YAYINLAR, E.TEZ YÖNETİCİLİĞİ (Tamamlanmış) ve VERDİĞİ DERSLER kısmının 3 üncü maddesinin, Son üç yılda verdiği dersler (en fazla 30 puanı dikkate alınır) şeklinde değiştirilerek kabul edilmesine oybirliği ile karar verildi. Gündemde başka madde bulunmadığından oturuma son verildi. Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ REKTÖR Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bekir ÇAKIR Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Rektör Yardımcısı V. Prof.Dr. N. Zafer UTKAN Tıp Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Alpaslan FIĞLALI Mühendislik Fak. Dekan V. Prof.Dr. Halis AYGÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan V.

12 Prof.Dr. Selman Aziz ERDEN İ.İ.B. Fakültesi Dekan V. $ 12 Prof.Dr. Muzaffer ZEREN Mühendislik Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Ayşe Tuba ÖKSE Fen-Edebiyat Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Vasfi HAFTACI İ.İ.B. Fakültesi Temsilcisi Prof. Dr. İlyas AKHİSAR İletişim Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Ercüment KARAKAŞ Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof..Dr. Nigar PÖSTEKİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Doç.Dr. Mustafa YILMAZ İletişim Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet UÇAR Teknoloji Fakültesi Temsilcisi Yrd.Doç. Dr. Z. Canan BAYER Güzel Sanatlar Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Elşen VELİ Eğitim Fakültesi Dekan V. Doç.Dr. Emine DOĞRU BOLAT Teknik Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Abdulkadir ŞENKAL Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Ahmet BİLGİN Eğitim Fakültesi Temsilcisi Yrd.Doç Dr. M.H. Bilgehan UÇAR Teknik Eğitim Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Ali Cem BUDAK Hukuk Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Ali İhya KARAMAN Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nezihi KÖPRÜBAŞI Mimarlık ve Tas. Fakültesi Dekan V.

13 $ 13 Prof. Dr. Abdullah KAHRAMAN İlahiyat Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. H. Emre ÖZEL Diş Hekimliği Fakültesi Temsilcisi Doç.Dr. Oya ŞENYURT Mim. ve Tas. Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. M. Doğan GÜLKAÇ Ziraat ve Doğa Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Muharrem YILMAZ Havacılık ve Uzay Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr. Özcan GÜNDOĞDU Denizcilik Fakültesi Dekan V. Yrd. Doç.Dr. Mutlu ÇELİK Ziraat ve Doğa Bil. Fak Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Nasır ÇORUH Havacılık ve Uzay Bil. Fak.Temsilcisi. Yrd. Doç.Dr. Yasemin KOCA Denizcilik Fakültesi Temsilcisi

14 Prof.Dr. Recep TARI Sosyal Bilimler Enst. Müdürü $ 14 Prof.Dr. Hakan DEMİR Spor Bil. Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Maksut Görkem AKSU Sağlık Bil. Fakültesi Dekan V. Prof.Dr. Nilgün FIĞLALI Fen Bil. Enst. Müdürü Doç.Dr. Elif KARAGÜN Spor Bil. Fakültesi Temsilcisi Yrd.Doç.Dr. Rahime AYDIN ER Sağlık. Bil. Fakültesi Temsilcisi Prof.Dr. Zafer DÜLGER Kocaeli MYO Müdürü Prof.Dr. Mustafa YILDIZ Sağlık Bil. Enst. Müdürü Prof.Dr. Safa Bozkurt COŞKUN Ulaştırma YO. Müdürü Prof.Dr. Sami KARACAN Kartepe Turizm MYO MüdürÜ Öğr. Gör. Bahar AYDINCAN Arslanbey MYO Müdürü Prof.Dr. Nigar DURSUN Yahya Kaptan MYO Müdürü Prof.Dr. Erdoğan TARCAN Köseköy MYO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ersoy KELEBEKLER Uzunçiftlik Nuh Çim.MYO. Müdür V. Prof.Dr. M. Doğan GÜLKAÇ Gıda ve Tarım MYO. Müdürü

15 Doç.Dr. Ümit ALNIAÇIK Kandıra MYO. Müdürü $ 15 Prof.Dr. F. Burcu CANDAN Hereke MYO. Müdürü Doç.Dr. Faik ÇELİK Hereke Ö.İ.U. MYO. Müdür V. Doç.Dr. Hamdi AYDIN Gazanfer Bilge MYO. Müdürü Doç.Dr. Cenk ÇELİK Ali Rıza Veziroğlu MYO. Müdürü Doç.Dr. İbrahim SERTÇELİK Karamürsel MYO. Müdürü Doç.Dr. Mücahit OPAN Asım Kocabıyık MYO.Müd. Prof.Dr. Ahmet KÜÇÜK Adalet MYO. Müdür V. Doç.Dr. Ali ÇINAR İzmit MYO. Müdürü Yrd.Doç.Dr. Fatih AKBULUT Kandıra Uyg.Bil.YO. Müdürü Doç.Dr. Ali Poyraz GÜRSON Değirmendere A.Ö. MYO. Müd. V. Yrd.Doç.Dr. Bilsen BİLGİLİ Tur. İşl. Otel. YO. Müdür V. Yrd.Doç.Dr. Fahrettin ÖVEÇ Gölcük MYO. Müdürü Yrd. Doç.Dr. Gülşen ERDAL Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd.Doç.Dr. Rüştü TAŞTAN Sağlık Hiz. MYO. Müdürü Okutman Şule KILCI Yabancı Diller YO. Müdür V. Yrd.Doç.Dr. Erdener BALIKÇI Kartepe Atçılık MYO. Müd. Yrd.Doç.Dr. Abdulkadir CENGİZ Ford Otosan İ.Otom.MYO. Müd. Raportör Yrd.Doç.Dr. Fatih AKBULUT Genel Sekreter V. Metin GELDEŞ Öğrenci Konseyi Başkanı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2017 2017/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2017 Salı günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Senatosu, 26/5/2016 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/6 Üniversitemiz Senatosu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/ /11 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 15/10/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/4/2017 2017/4 Üniversitemiz Senatosu, 13/4/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/10 Üniversitemiz Senatosu, 26/8/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ercüment ÇİFTÇİ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/9 Üniversitemiz Senatosu, 1/9/2015 Salı günü saat 15:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/9/2015 2015/10 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 17/9/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2018 2018/13 Üniversitemiz Senatosu, 11/12/2018 Salı günü saat 13:00'de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/5/2017 2017/6 Üniversitemiz Senatosu, 24/5/2017 ÇarĢamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ baģkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/10/2016 2016/12 Üniversitemiz Senatosu, 20/10/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi.

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /4. yazısı ile ekleri incelendi. T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/4 Üniversitemiz Senatosu, 9/4/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/12/2015 2015/14 Üniversitemiz Senatosu, 24/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/7/2015 2015/7 Üniversitemiz Senatosu, 9/7/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/13 Üniversitemiz Senatosu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/1/2017 2017/1 Üniversitemiz Senatosu, 12/1/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/9/2016 2016/11 Üniversitemiz Senatosu, 29/9/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05/11/2015 2015/12 Üniversitemiz Senatosu, 05/11/2015 Perşembe günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/8/2016 2016/9 Üniversitemiz Senatosu, 4/8/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/12/2016 2016/15 Üniversitemiz Senatosu, 29/12/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2016 2016/4 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2016 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Senatosu, 14/1/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı. Üyelerin

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/10/2014 2014/9 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2014 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/5/2018 2018/5 Üniversitemiz Senatosu, 2/5/2018 ÇarĢamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ baģkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Senatosu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13/7/2017 2017/8 Üniversitemiz Senatosu, 13/7/2017 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/6 Üniversitemiz Senatosu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/2015 2015/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/5 Üniversitemiz Senatosu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/10/2017 2017/11 Üniversitemiz Senatosu, 12/10/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/11 Üniversitemiz Senatosu 27.08.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.04.2010 2010/4 Üniversitemiz Senatosu 15.04.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/10/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/10/2013 2013/9 Üniversitemiz Senatosu 24/10/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 25/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/4/2013 2013/5 Üniversitemiz Senatosu 25/4/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/12/2015 2015/13 Üniversitemiz Senatosu, 03/12/2015 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 14/2/2014 2014/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/2/2014 2014/2 Üniversitemiz Senatosu 14/2/2014 Cuma günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.08.2015 2015/8 Üniversitemiz Senatosu 6/8/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/12/2016 2016/14 Üniversitemiz Senatosu, 9/12/2016 Cuma günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Senatosu 20.03.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2016 2016/2 Üniversitemiz Senatosu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/17 Üniversitemiz Senatosu 14.12.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/9 Üniversitemiz Senatosu 2/8/2012 Perşembe günü saat 9:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı i Toplantı No 23//201 201/8 Üniversitemiz Senatosu, 23//201 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 19/1/2015 2015/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/1/2015 2015/1 Üniversitemiz Senatosu 19/1/2015 Pazartesi günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/14 Üniversitemiz Senatosu 19.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/12 Üniversitemiz Senatosu 24.09.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/10 Üniversitemiz Senatosu 20/9/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 7/8/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/8/2014 2014/7 Üniversitemiz Senatosu 7/8/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 10/2/2015 2015/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2015 2015/2 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2015 Salı günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2014 2014/11 Üniversitemiz Senatosu 11/12/2014 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/4 Üniversitemiz Senatosu 24/4/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/11 Üniversitemiz Senatosu 15.11.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 01.05.2008 2008/6 Üniversitemiz Senatosu 01.05.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayşe Sevim GÖKALP

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 29/06/2015-43650 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Senato *BEZL3LLH8* Sayı : 90511875-050.01.04/ Konu : Kocaeli Üniversitesi Konut Yönergesi hk. SAĞLIK,KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27/1/2011 2011/2 Üniversitemiz Senatosu 27/1/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/10/2010 2010/11 Üniversitemiz Senatosu 7/10/2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 21/11/ /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/11/2013 2013/10 Üniversitemiz Senatosu 21/11/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/4/2012 2012/5 Üniversitemiz Senatosu 26/4/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/3/2011 2011/5 Üniversitemiz Senatosu 24/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 31.07.2009 2009/10 Üniversitemiz Senatosu 31.07.2009 Cuma günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.12.2009 2009/16 Üniversitemiz Senatosu 24.12.2009 Perşembe günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.05.2009 2009/6 Üniversitemiz Senatosu 14.05.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/2/2017 2017/2 Üniversitemiz Senatosu, 16/2/2017 Perşembe günü saat 10:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında

Detaylı

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde,

18-19 Nisan 2015 de yapılacak olan ara sınavlar, 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/3/2015 2015/3 Üniversitemiz Senatosu, 17/3/2015 Salı günü saat 11:00'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 05.11.2009 2009/13 Üniversitemiz Senatosu 05.11.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Senatosu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 5/6/2014 2014/5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/6/2014 2014/5 Üniversitemiz Senatosu 5/6/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 16/1/2014 2014/1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/1/2014 2014/1 Üniversitemiz Senatosu 16/1/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 20/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Senatosu 20/3/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/2/2011 2011/3 Üniversitemiz Senatosu 10/2/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7/4/2011 2011/6 Üniversitemiz Senatosu 7/4/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/7 Üniversitemiz Senatosu 25.05.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/2 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/7 Üniversitemiz Senatosu 11/7/2013 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Senatosu 11.06.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/9 Üniversitemiz Senatosu 07.07.2009 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Ayşe Sevim GÖKALP Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2010 2010/5 Üniversitemiz Senatosu 06.05.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.09.2008 2008/10 Üniversitemiz Senatosu 04.09.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/9 Üniversitemiz Senatosu 02.09.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/7 Üniversitemiz Senatosu 04.06.2009 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 30/6/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 30/6/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30/6/2011 2011/9 Üniversitemiz Senatosu 30/6/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 3/7/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/7/2014 2014/6 Üniversitemiz Senatosu 3/7/2014 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/01 Üniversitemiz Senatosu 14.01.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/7/2011 2011/10 Üniversitemiz Senatosu 21/7/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2011 2011/4 Üniversitemiz Senatosu 3/3/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.07.2007 2007/7 Üniversitemiz Senatosu 07.06.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.10.2007 2007/10 Üniversitemiz Senatosu 18.10.2007 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr.Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.12.2008 2008/13 Üniversitemiz Senatosu 18.12.2008 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/2 Üniversitemiz Senatosu 11.02.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 2/6/ /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 2/6/ /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/6/2011 2011/8 Üniversitemiz Senatosu 2/6/2011 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/7 Üniversitemiz Senatosu 17.06.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 06/10/2016-E.72536 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELC4F3ZR* Sayı : 21447663-304.01/ Konu : Üniversite Burs Kontenjanı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 17/11/2014 2014/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/11/2014 2014/10 Üniversitemiz Senatosu 17/11/2014 Pazartesi günü saat 9:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı