Kurulum Kılavuzu T4300S TR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kurulum Kılavuzu T4300S 487 223 10 61.05 TR"

Transkript

1 Kurulum Kılavuzu T4300S TR

2 2 Kurulum Kılavuzu Kurutucunun Önden Görünüşü Kurutucun ön tarafında bulunan uyarı mesajı aşağıdaki gibidir. UYARI: Kurutucu durur durmaz giysileri kurutucudan çıkarınız. Bu sayede kırışmaları önlenecek ve kendiliğinden tutuşma riski de ortadan kaldırılmış olacaktır.

3 Tamburlu Kurutucu 3 Güvenlik Talimatları Bu makina sadece suda yıkanmış giysilerin kurutulması içindir. Kimyasallar / alev alabilir sıvılar ile temizlenen giysilerin kurutulmasında KESİNLİKLE kullanılmamalıdır. Giysiler kurutulur kurutulmaz makinadan çıkarınız. Bu sayede kırışmaları önlenecek ve kendiliğinden tutuşma riski de ortadan kaldırılmış olacaktır. Makina köpük kauçuk veya köpüksü malzemelerin kurutulmasında kullanılmamalıdır. Makina yer paspaslarının* kurutulmasında kullanılmamalıdır. Makina çocuklarca kullanılmamalıdır. Makina hortumla su tutularak yıkanmamalıdır. Mekanik, elektriksel ve gaz tesisatı montajları sadece yetkili personel tarafından yapılmalıdır. Makinadaki aksaklıkları servis yetkililerine olabildiğince erken bildiriniz. Bu husus hem sizin hem de başkalarının güvenliği için önemlidir. Sadece gazlı kurutucular: Makinayı, temizleme kimyasalı olarak Perkloretilen, TRİKLORETİLEN veya KLOROFLOROKARBON içeren HİDROKARBONLARLA yapan makinaların bulunduğu odalara kurmayınız. Eğer bir gaz kokusu alacak olursanız ne yapmalısınız: Herhangi bir cihazı ateşlemeyiniz, açmayınız. Herhangi bir elektrik kontağına dokunmayınız; binada herhangi bir telefon kullanmayınız. Odayı, binayı veya alanı derhal tahliye ediniz. Derhal ilgili otoriteyi bilgilendiriniz. *Sadece polipropilen içeren yer paspasları için geçerlidir. Kurutucuyu kilitlenebilir bir kapının veya sürgülü bir kapının arkasına kurmayınız. Kurutucunun monte edileceği odanın kapı menteşeleri dışarıda olmalı; kapı dışa açılır kapı olmalıdır.

4

5 Kurulum Kılavuzu 5 İçindekiler Boyut ölçüleri...7 Teknik değerler...8 Kurulum, Yerleştirme...10 Ambalajdan Çıkarma...12 Tahliye Sistemi...14 Tahliye boyutları...15 Gaz tesisatı kurulumu...17 Elektrik tesisatı kurulumu...21 Harici bağlantılar...22 Elektrik Isıtmalılarda Elektrik tesisatı kurulumu...23 Görev kontrol...25 Opsiyonlar: Doğrudan taze hava besleme adaptörü...26 Üretici haber vermeksizin tasarım ve malzeme özelliklerindeki değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

6

7 Kurulum Kılavuzu 7 Boyut Resmi. Standart yükleme kapaklı kurutucu Açılır kapak, Ø 580 mm Çalıştırma paneli Elektrik bağlantısı Gaz bağlantısı Boru bağlantısı, tahliye A B C D E F G H J K mm inch 31 1/8" 43 3/4" 77 1/4" 50" 47 5/8" 12 5/8" 10 1/4" 35 7/8" 5 1/2" 76" L M N O mm inch 1 3/16" 4 1/8" 72 1/2" 29 1/8"

8 8 Kurulum Kılavuzu Teknik değerler Tip T4300S Isıtma Gaz Elektrik Tambur hacmi 2 x 300 litre 2 x 300 litre Net Ağırlık 282 kg 282 kg Tambur Çapı 760 mm 760 mm Derinlik 660 mm 660 mm Hızı 45 dev/dk 45 dev/dk Kapasitesi, maks. 2 x 13,6 kg 2 x 13,6 kg Isıtma etkisi Elektrikli ısıtma 2x9 kw/2x13,5 kw/2x18 kw Gazlı ısıtma 2 x 21 kw Hava sarfiyatı 2 x 600 m 3 /h 2 x 600 m³/h Boru bağlantısı Tahliye Ø200 Ø200 Basınç düşüşü Tahliye maks. Gaz borusu bağlantısı 400 Pa 400 Pa ISO 7/1-R1/2 Gaz basıncı: Basınçla ilgili sayfaya bakınız Gürültü seviyesi: < 70 db (A) < 70 db (A)

9 Kurulum Kılavuzu 9 Teknik değerler motor özellikleri 230V / 1 / 50 Hz Tambur motoru (No ): Gücü Hızı Blover motoru (No ): Gücü Hızı 430 W 2760 dev/dk 520 W 2830 dev/dk / V / 3 / 50 Hz Tambur motoru (No ): Gücü Hızı Blover motoru (No ): Gücü Hızı / V / 3 / 60 Hz Tambur motoru (No ): Gücü Hızı Blover motoru (No ): Gücü Hızı 520 W 2700 dev/dk 520 W 2700 dev/dk 520 W 3300 dev/dk 520 W 3300 dev/dk

10 10 Kurulum Kılavuzu Kurulum Yerleştirme Şekil 1: Makinayı, kolay kullanım ve servis yapılabilecek şekilde yerleştiriniz. Şekil 1: Cihazın arkası ile duvar veya başka bir ekipman arasındaki mesafe en az 20 (500) mm olmalıdır. Şekil 1 de gösterin asgari ölçüler dışında, kurutucunun etrafında başka bir gereksinim yoktur. Makinanın arkasına servis için müdahale edilebilecek durumda olmalıdır.

11 Kurulum Kılavuzu 11 Kurulum Ağ bağlantısı 1. Şekil 1: Eğer birden fazla kurutucu monte edilerek bir ağ oluşturulacaksa, kurutucular monte edilmeden önce yan panelleri içerisindeki A tapaları çıkarılmalıdır. 2. Şekil 2: Ağ kablolarının geçişi için sağ yan panelin içine kablo geçiş rakoru monte edilmelidir. Bu rakor kurutucunun yan paneli içerisinden sağdan sola bastırılarak takılmalıdır.

12 12 Kurulum Kılavuzu Ambalajdan Çıkartma Makinayı ambalajından çıkarırken dikkatli olunuz. Herhangi bir nakliye ataşmanı kullanılmamıştır. Nakliye paletinden ayrılması Kurutucuyu taşıma paletinden kurtarmak için en az iki kişiye ihtiyaç vardır. Kurutucu taşıma paletine üç vida ile tutturulmuştur. 1. Filtre kapağını açınız. Öndeki iki taşıma vidasını buradan çıkarınız. 2. Alt arka paneli sökünüz. Arka panel içerisindeki taşıma vidasını sökünüz. Paneli yerine tekrar takınız. 3. Şekil 1 de gösterildiği gibi, makinanın arkasına 1 1/2" çelik boru koyunuz. 4. Makinayı arkasından öne doğru eğerek boruyu altına sürünüz. Makinayı boru üzerinde kaydırarak paletten kurtarınız, Şekil Makinayı paletin ucundan çıkana dek itiniz. Şekil Makinayı öne eğerek boruyu alınız.

13 Kurulum Kılavuzu 13 Kurutucunun montajı Mekanik montaj Şekil 1 Makinayı dört ayağı üzerine sağlam basar şekilde ayarlayınız. Makinanın ayakları maksimum 50 mm ye kadar ayarlanabilir. Ayarlama işlemi tamamlanınca kontra somunlarla ayakları sabitleyiniz. Normal olarak makina zemine veya bir kaideye tutturulmamalıdır. Bağlantı ataşmanı Şekil 2 Makina ile birlikte gelen baca bağlantı ataşmanını makinanın üzerine tespit ediniz. Bunun için 4 vida kullanınız.

14 14 Kurulum Kılavuzu Tahliye sistemi Taze Hava Şekil 1 Azami verim ve en kısa kurutma süresi için odaya bloverin dışarıya üflediğine eşit miktarda taze hava girişini sağladığınızdan emin olunuz. Odada cereyanı önlemek için havalandırma menfezini hemen kurutucunun arkasına gelecek şekilde ayarlanması tavsiye edilir. Şekil 2 Hava giriş menfezinin serbest alanı* egzoz borusu kesit alanının 5 katı olmalıdır. Menfez ızgaralarının direnci 10 Pa (0.1 mbar) geçmemelidir. Azami hava sarfiyatı: 2 x 600 m 3 /h. * Taze hava besleme alanı havanın ızgaralardan vs. etkilenmeden rahatça geçebildiği alandır. Not: Menfezlerin üzerindeki ızgaralar çoğu zaman menfez alanının yarısını kaplamaktadır. Bu hususu alanı hesaplarken hesaba katınız Hava prensibi Blover ısıtma ünitesindeki havayı silindire doğru emerek, kurutucu içerisinde bir alçak basınç alanı. Isınan hava elbiselerin içinden geçerek tamburun deliklerinden dışarı çıkar. Hava daha sonra hemen tamburun altına yerleştirilen bir bez filtreden geçer. Bundan sonra da hava blover üzerinden hava egzoz sitemi vasıtasıyla tahliye edilir. Kurutucunu yeterli taze hava alabilmesi oldukça önemlidir, bakınız sonraki bölüm.

15 Kurulum Kılavuzu 15 Tahliye Sistemi Egzoz kanalı Egzoz kanallarını iç yüzeyi düz olmalıdır (düşük hava direnci). Egzoz kanalı dışarıya açılmalıdır. Egzoz borusunun ucu, binadan uzakta olmalı ziya yoğuşuk donarak binaya zarar verebilir. Egzoz kanalı yağmura ve yabancı nesnelere karşı korunmalıdır. Egzoz kanalına katılımlardaki dirsekler teğetsel girişli olmalıdır, Şekil 1. Egzoz kanalı enerji kaynağı olarak gaz veya diğer yakıtları kullanan cihazlarla müşterek kullanılan bir kanal olmamalıdır. Müşterek bir egzoz kanalına birden çok kurutucunun bağlanması durumunda: Egzoz kanalının çapı her bir kurutucudan sonra artmalıdır, Şekil 2. Aşağıdaki tabloda egzoz borusu çapları ile gerekli taze hava miktarları verilmiştir. Not: Her bir kurutucunun kendine ait egzoz kanalına bağlanması tavsiye edilir. Servis organizasyonu / temsilci Egzoz sisteminin tasarımıyla ilgili şüpheleriniz, sorularınız olursa lütfen yerel satıcınıza veya servis organizasyonuna müracaat ediniz. Tahliye borusu çapı asla daraltılmamalıdır. Kurutucu Sayısı Hava çıkış borusu çapı mm Gerekli temiz hava giriş alanı 2 0,15 0,30 0,45 0,60 0,75 0,90 1,05 1,20 1,35 1,50 m Her bir kurutucunun en az 400 x 400 mm ölçülerinde taze hava menfezine ihtiyacı vardır.

16 16 Kurulum Kılavuzu Tahliye Sistemi Teğetsel Dirsekler Müşterek bir egzoz sistemi üzerinde çok sayıda kurutucu olması durumuna

17 Kurulum Kılavuzu 17 Gaz Tesisatı Kurulumu Kalifiye personel tarafından yapılmalıdır. Gazın kurutucudan girişinden önceye gaz kesme vanası takınız. Kurutucuya yapılacak gaz bağlantısının boyutlandırması makinanın gücüne bağlı olarak, 2x21 kw için boyutlandırılmalıdır. Fabrika meme basınç ayar değeri etikette verilen yakıt değerine karşılık gelir. Verilen tablodaki meme basıncı ile ortalama yakıt değerinin sonraki sayfalarda yer alan gaz tablolarına uygunluğunu kontrol ediniz. Eğer değillerse gaz tedarikçinize müracaat ediniz. Kurutucuya bağlamadan önce hattı kaçak olup olmadığına dair kontrol ediniz. Bağlantıdan sonra bütün ek yerlerinde kaçak testi yapınız. Test etme 1. Ölçüm kolundaki vidayı (2) 1/4 tur çeviriniz. 2. Ölçüm yerine (2) bir manometre bağlayınız, bkz. yandaki gaz vanalı resim. 3. Isıtma kullanan bir program seçiniz. 4. Kurutucuyu çalıştırınız. 5. Meme basıncını kontrol ediniz, bakınız tablo. Eğer gerekirse muhafaza vidasının (3) altındaki regülâtör üzerindeki ayar vidası (4) ile ayar yapınız. Gazın düzgün bir şekilde mavimsi bir alev ile yanmakta olduğunu kontrol ediniz. Fonksiyon kontrolü Fonksiyon testi bu kitabın son bölümünde anlatılmaktadır.

18 18 Kurulum Kılavuzu Genel gaz tesisatı kurulumu Dökme gaz / doğal gaz dönüşümü Eğer kurutucu başka bir gaz sistemine dönüştürülecekse gaz memeleri değiştirilmelidir. 1. A kelepçesini ve memeyi sökünüz. 2. Birlikte gelen memeyi takınız (1). 3. Ölçüm kolundaki vidayı (2) ¼ tur çevirerek gevşetin; ölçmek için ölçüm koluna (2) bir manometre takınız. 4. Enerjiyi açarak bir ısıtma programı seçiniz. 5. Kurutucuyu çalıştırınız. 6. Meme basıncını nipelin (3) altındaki ayar vidası (4) ile ayarlayınız. 7. Yanmakta olun gaz alevinin düzgün ve mavimsi bir renge sahip olduğundan emin olunuz. 8. Kapak vidasını takınız (3). Parantez içerisindeki sayılar atıfta bulunulan gaz vanası ile ilgili sayfadaki elemanları ifade eder. İşaretlendirme Bkz. Şekil 2. Bu makina kurulum kılavuzuna uygun olarak xxxxxx a dönüşümü ve ayarları yapılmıştır

19 Kurulum Kılavuzu 19 Gaz vanası 1. Meme 2. Ölçüm vanası, meme basıncı 3. Vidalı ayar kapağı 4. Ayar vidası 5. Ateşleme kontrol 6. Ölçüm vanası, besleme basıncı

20 20 Gaz Tesisatı Kurulumu Basınç ve ayar tabloları Isıtma gücü: 2 x 21 kw Kurulum Kılavuzu Not: Avrupa Birliğindeki gaz tesisatı yönetmeliklerindeki farklılıklardan ötürü İtalya da İtalyanca, Fransa da Fransızca, vs. kullanım kılavuzunun kullanılması önemlidir. a b mbar c mbar d mm Danimarka LPG ,20 Norveç GNH 20 10,5 3,80 İsveç Finlandiya İtalya LPG 28 / / 37 2,20 İngiltere GNH 20 10,5 3,80 İspanya Portekiz İrlanda Yunanistan Fransa LPG 28 / / 37 2,20 Belçika GN 20/25 20/25 3,30 Almanya LPG 30, ,20 GNH 20 10,5 3,80 GNL 20 15,5 3,80 Hollanda LPG ,20 GNL 25 15,5 3,80 Avusturya LPG ,20 GNH 20 10,5 3,80 Japonya LPG ,20 Avustralya Propan Yeni Zelanda GN Dünyanın geri kalanında ABD hariç LPG ,20 GNH 18 10,5 3,80 GNL 18 15,2 3,80 GT a=gaz türü c= Meme basıncı b= Giriş basıncı d= Meme

21 Kurulum Kılavuzu 21 Elektrik tesisatı kurulumu Gaz ısıtmalı Kalifiye personel tarafından yapılmalıdır. Tamburlu kurutucu IEC ye uygun olarak kendi sigortasına / minyatür klemens grubuna ve çok kutuplu pako şalterine bağlanmalıdır. Kablo ebatları Bağlanacak kabloların kesitlerinin hesabı için yerel yönetmeliklere müracaat ediniz. Enerjinin bağlanması Her kurutucu ile birlikte elektriksel bağlantıları gösteren elektrik diyagramı verilmektedir. Enerji kablolarını bağlamak üzere klemenslere erişmek için arka plakayı sökünüz. Gaz ısıtmalı: 1 faz V, Şekil 1: Üst Kurutucu: L1T= Faz N1T = Nötr Alt kurutucu L1B = Faz N1B = Nötr 3-faz, Şekil 2: Üst ve alt kurutucu L1= Faz L2= Faz L3=Faz Şekil 3 Kablolar tornavida yardımıyla takılırlar. Sigorta / minyatür klemens ve gücü Sigortanın / klemensin ve tamburlu kurutucunun azami gücü sayfanın arkasında görülebilir.

22 22 Kurulum Kılavuzu Elektrik tesisatı kurulumu Kalifiye personel tarafından yapılmalıdır. Harici Bağlantı 100 ma Elektrikle ısıtılan bütün kurutucularda standart Kurutucunun klemens kutusunda özel bir vidalı bağlantılı klemens bulunmaktadır. Sadece kumanda kontaktörlerini kontrol etmek maksadıyla sunulan harici kontrol klemens çıkışı maks. 110V besleme ve 100 ma i kaldırabilecek kapasitededir. (Harici bir vantilatörün kumandası için) Azami bağlantı 100 ma. Topraklama klemensi harici bir terminal kutusunun topraklaması gayesiyle kullanılmamalıdır. Harici Bağlantı 1.25 A Sadece Nötr hatlı 400 V li makinalar için opsiyon Eğer kurutucunuz fabrika çıkışlı olarak, harici bağlantılar için maks. 230 V /1.25 A değerinde bir klemens ile donatılmış ise buradan vantilatör bağlantısı yapabilirsiniz. Harici bağlantıya kadar olan kablo K7-2 ve K7-4 deki K7 kontaktörüne bağlanmıştır. Harici bağlantıda kullanılacak olan topraklama kablosu da klemens kutusundaki topraklama klemensine bağlanmıştır. Maksimum bağlantı 1.25A.

23 Kurulum Kılavuzu 23 Elektrik tesisatı kurulumu Tamburlu kurutucu kendi sigorta grubuna / ana şalterine IEC ye uygun olarak bağlanmalıdır. Kablonun bağlanması Verilen kablo demetini kullanınız. Kablo, kablo kanalından geçerek klemens kutusuna ulaştırılır ve gösterildiği gibi bağlanır. Enerji besleme hattında ayrıca bir nötr kablo var ise bu da N klemensine bağlanmalıdır. Kablo ebatları Bağlanacak kabloların kesitlerinin hesabı için yerel kılavuzlara müracaat ediniz. Sigorta / güçleri Sigortalar ile sigorta güçleri sonraki sayfada gösterilmiştir. Fonksiyon kontrolü Verilen kapak plakasını Fonksiyon kontrolü bu kitabın son bölümünde anlatılmıştır. Not: Doğru dönüş yönünde çalışması önemlidir! Tamburlu kurutucunun yüksek akım yönetmeliğine uygun olarak ilave koruyucu ekipman ile korunması gerekmektedir.

24 24 Kurulum Kılavuzu Elektrik tesisatı kurulumu Isı Gücü: Tip 4300S 9 / 13,5 / 18 kw Voltaj Isıtma Gücü kw Motor gücü kw Sigorta Gazlı Isıtma V 3 AC 50 / 60 Hz A V 3 AC 50 / 60 Hz A V 1 AC 50 Hz A Elektrik 230V 3AC50Hz 2x9 2x1 2x35A 400V 3AC50Hz 2x9 2x1 2x16A 415V 3AC 50/60 Hz 2x9 2x1 2x16A V 3AC 60h 2x9 2x1 2x16A 400V 3AC50Hz 2x13.5 2x1 2x25A 415V 3AC50Hz 2x13.5 2x1 2x25A 440V 3AC60Hz 2x13,5 2x1 2x25A 480V 3AC60Hz 2x13.5 2x1 2x20A 400V 3AC50/60Hz 2x18 2x1 2x35A 415V 3AC50/60Hz 2x18 2x1 2x35A 440V 3AC60Hz 2x18 2x1 2x35A 480V 3AC60Hz 2x18 2x1 2x25A

25 Kurulum Kılavuzu 25 Kalifiye personel tarafından yapılmalıdır. Fonksiyon kontrolü Tamburun boş ve kapağının kapalı olduğunu kontrol ediniz. Kurutucuyu çalıştırın Sviçlerin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz: Yükleme kapağı açılacak olursa kurutucu durmalıdır. Filtre kapağı açılacak olursa kurutucu durmalıdır. Dönüş yönü kontrolü Şekil 1: Doğru dönüş yönü: Saat ibresi yönü. Eğer dönüş yönü doğru değil ise, bağlantı klemensinden iki fazın yerlerini değiştiriniz. Nihai test Kurutucuyu ısıtma gerektiren bir programda 5 dakika çalıştırınız. Sonrasında kapağı açarak ısıyı hissetmek suretiyle ısıtmanın çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Eğer yukarıdaki test neticeleri müspet ise makinanız kullanıma hazırdır. Servis organizasyonu / satıcı Eğer kusur veya hatalar tespit edilirse, lütfen yerel servis organizasyonuna veya satıcınıza bildiriniz.

26 26 Kurulum Kılavuzu Ebatlar Doğrudan taze hava giriş adaptörü 1 2 Adaptör kit no Gaz ve elektrikle ısıtmalı kurutucu Çap Ø315 mm

27

28

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

VIESMANN. Montaj Kılavuzu VITODENS 200-W. Yetkili uzman tesisatçı için

VIESMANN. Montaj Kılavuzu VITODENS 200-W. Yetkili uzman tesisatçı için Montaj Kılavuzu Yetkili uzman tesisatçı için VIESMANN Vitodens 200-W Tip WB2B, 6,5 ila 35,0 kw Duvar tipi gaz yakıtlı kondensasyon kazanı Doğalgaz ve LPG (Propan) uygulaması VITODENS 200-W 12/2006 Montajdan

Detaylı

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation

Installationsanvisning J Köksfläkt DIPQ10/DIPQ13 Frihängande fläktar Driftsätt: Frånluft/återcirkulation Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI SOS BAİN MARİE (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

VIESMANN. Montaj Kılavuzu VITODENS 200-W. Yetkili uzman tesisatçı için. Vitodens 200-W Tip WB2B, 80ve105kW Duvar tipi doğalgazlı kondensasyon kazanı

VIESMANN. Montaj Kılavuzu VITODENS 200-W. Yetkili uzman tesisatçı için. Vitodens 200-W Tip WB2B, 80ve105kW Duvar tipi doğalgazlı kondensasyon kazanı Montaj Kılavuzu Yetkili uzman tesisatçı için VIESMANN Vitodens 200-W Tip WB2B, 80ve105kW Duvar tipi doğalgazlı kondensasyon kazanı VITODENS 200-W 1/2008 Montajdan sonra atın! Emniyet uyarıları Cana ve

Detaylı

elektrikli ısıtıcılar electric heaters KURULUM TALİMATI PLASTİK ELEKTRİKLİ ISITICI Elektrikli ısıtıcıyı resimde gösterilen şekilde, içerisinde daima su bulunmasını temin etmek üzere, yatay olarak monte

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar)

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52 Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Document ID: 4957 İçindekiler İçindekiler Genel. Genel

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KĠTABI

KULLANMA VE BAKIM KĠTABI KULLANMA VE BAKIM KĠTABI PATATES DĠNLENDĠRME (ELEKTRĠKLĠ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

TruVision 360 Kamera Bağlantı Aparatı Kurulum Kılavuzu

TruVision 360 Kamera Bağlantı Aparatı Kurulum Kılavuzu TruVision 360 Kamera Bağlantı Aparatı Kurulum Kılavuzu P/N 1072843A-TR REV 1.0 ISS 25SEP14 Telif Hakkı 2014 United Technologies Corporation. Interlogix, United Technologies Corporation'ın bir birimi olan

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

ankastre ve setüstü ocak

ankastre ve setüstü ocak ankastre ve setüstü ocak İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri 5 Ocağınızın Kurulumu 6 Elektrik bağlantısı ve güvenlik 8 Gaz bağlantısı ve güvenlik 9 Gazlı Ocakların Gaz Tipine Göre Ayarlanması 10 Kumanda

Detaylı

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge, PTO nun 250 kw ye kadar sürekli bir güç çıkışıyla çalıştığı EK30 veya EK40 türü bir PTO ya sahip araçlardaki şanzıman yağının soğutulmasını açıklar. PTO EK50, şanzıman

Detaylı

Ortam havası ile soğutma sistemleri

Ortam havası ile soğutma sistemleri Ortam havası ile soğutma sistemleri TopTherm fan-filtreler TopTherm fan-filtre üniteleri...20 55 m 3 /h...316 TopTherm fan-filtre üniteleri...105 180 m 3 /h...317 TopTherm fan-filtre üniteleri...230 550

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU ISI POMPALI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR DX SERİLERİ

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU ISI POMPALI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR DX SERİLERİ HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU ISI POMPALI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI SERİLERİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZUNU www.venco.com.tr ADRESİNDEN İNDİREREK OKUYUN ve SERVİS ELEMANININ KOLAYLIKLA

Detaylı

: Davlumbaz, hava çıkışı ve dolaşımlı hava. : Davlumbaz her zaman ocakların ortasına. : Ocak üzerindeki yerleştirme yeri ile

: Davlumbaz, hava çıkışı ve dolaşımlı hava. : Davlumbaz her zaman ocakların ortasına. : Ocak üzerindeki yerleştirme yeri ile TR Montaj kılavuzu Montaj kılavuzu: Önemli uyarılar : Eski cihazlar değersiz çöpler değildir. Çevre dostu biçimde imha edildiklerinde, değerli hammaddeler yeniden kullanılabilir. Eski cihazları imha

Detaylı

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII Avize tr Montaj talimatı 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

7207 8600 01/2001 TR (TR)

7207 8600 01/2001 TR (TR) 7207 8600 0/200 TR (TR) Yetkili Servis için Servis Kılavuzu Gaz Yakıtlı Kombi Logamax U002/U004/U02/U04 Bakımdan önce dikkatlice okuyunuz! Önsöz Önemli genel kullanım tavsiyeleri Teknik cihazlar, sadece

Detaylı

VIESMANN VITOCROSSAL 200 Gaz yakıtlı yoğuşmalı kazan 400-620 kw

VIESMANN VITOCROSSAL 200 Gaz yakıtlı yoğuşmalı kazan 400-620 kw VIESMANN VITOCROSSAL 200 Gaz yakıtlı yoğuşmalı kazan 400-620 kw Teknik Bilgi Föyü Sipariş no. ve fiyatlar için fiyat listesine bakınız VITOCROSSAL 200 Tip CM2 Gaz yakıtlı kondensasyon kazanı Doğalgaz ve

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı...

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı... Instrucciones generales para instalación, uso y mantenimiento Instructions générales pour l instalation, l utilisation et l entretien General instructions for installation, use and maintenance Allgemeine

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

De Dietrich. G 100-200 Gaz Brülörleri 16-79 kw GAZ BRÜLÖRLERİ G 100S

De Dietrich. G 100-200 Gaz Brülörleri 16-79 kw GAZ BRÜLÖRLERİ G 100S G 100-200 Gaz Brülörleri 16-79 kw GAZ BRÜLÖRLERİ G 100S Tek kademeli, EN 676 ya göre 16-52 kw kapasitede düşük Azot Oksit Emisyonu Nox< 80 mg/kwh olan Düşük Nox emisyonlu Gaz brülörü. G 100S VERİLEN HİZMETLER

Detaylı

Montaj kılavuzu. Daikin Altherma Yedek ısıtıcı EKLBUHCB6W1. Montaj kılavuzu Daikin Altherma Yedek ısıtıcı. Türkçe

Montaj kılavuzu. Daikin Altherma Yedek ısıtıcı EKLBUHCB6W1. Montaj kılavuzu Daikin Altherma Yedek ısıtıcı. Türkçe Türkçe İçindekiler İçindekiler 1 Dokümanlar hakkında 2 1.1 Bu doküman hakkında... 2 2 Kutu hakkında 2 2.1 Yedek ısıtıcı... 2 2.1.1 Yedek ısıtıcıdaki aksesuarları çıkarmak için... 2 3 Hazırlık 3 3.1 Montaj

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan. 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için

Kullanma Kılavuzu. Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan. 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Önsöz Önemli genel kullanım tavsiyeleri Teknik cihazlar,

Detaylı

Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ET22 ve ET14 Kiti İçin)

Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ET22 ve ET14 Kiti İçin) Montaj Kılavuzu Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ve Kiti İçin) BAŞLAMADAN ÖNCE Bu talimatların tümünü dikkatli bir şekilde okuyun. ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ Her türlü inceleme, montaj

Detaylı

Çıkış sinyali aktif notu

Çıkış sinyali aktif notu Kanal/Daldırma Sıcaklığı Sensörü Kanal uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Boru uygulamaları için de geçerli olan paslanmaz çelik veya pirinç thermowell ile birlikte. NEMA

Detaylı

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR

Montaj Kılavuzu. Logamax plus. Kaskad Ünitesi GB162-65/80/100. Uygulayıcı için. Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Montaj Kılavuzu Kaskad Ünitesi 7214 6000-000.1TD Logamax plus GB162-65/80/100 Uygulayıcı için Montajdan önce dikkatle okuyunuz. 7215 6900 (2011/02) TR Ürüne Genel Bakış Ürüne Genel Bakış 9 1 7 A2 5 A1

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 130. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 130. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 130 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1 Montaj kılavuzu Dijital basınç gösterge kiti BHGP6A BHGP6A Dijital basınç gösterge kiti Montaj kılavuzu İçindekiler Sayfa Montaj Aksesuarlar... Montaj... İşlem prosedürü... İşletim kontrolü... 3 Sorun

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI DEVRİLİR TAVA (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli

Detaylı

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AMP 490 İÇİNDEKİLER I Makarna Pişirici Tanımı ve Kullanım Alanları 3 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri

Detaylı

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü Teknik katalog Kablo Sıcaklık Sensörü Boru ve hava uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Paslanmaz çelik bir prob ve plenum kalitesinde kablo içerir Tip Genel Bilgileri Tip

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı

J R04. Montaj kılavuzu. Geçerlilik alanı. Taşıma. Ön Ön. Çarpmaları önlemek için merdiven rulosu kullanın. Ön, baş üstü görüntü.

J R04. Montaj kılavuzu. Geçerlilik alanı. Taşıma. Ön Ön. Çarpmaları önlemek için merdiven rulosu kullanın. Ön, baş üstü görüntü. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik alanı Bu montj kılavuzunun geçerli olduğu model: 1001, 1002

Detaylı

Ek lambalar, montaj kiti

Ek lambalar, montaj kiti Installation instructions, accessories Talimat No 8641051 Sürüm 1.0 Parça No. 9487111 Ek lambalar, montaj kiti IMG-235751 Volvo Car Corporation Ek lambalar, montaj kiti- 8641051 - V1.0 Sayfa 1 / 24 Donanım

Detaylı

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER:

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: 1)GİRİŞ... 2)GENEL UYARILAR.. 3)BOYLER TANITIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER 4)ÇALIŞTIRILMA VE MONTAJ ESASLARI. 5)BAKIM VE TEMİZLİK. 6)ARIZA TESPİT. GİRİŞ: Bu kılavuzda

Detaylı

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AMP 470 İÇİNDEKİLER I Makarna Pişirici Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ İÇİNDEKİLER Otomatik Akü Şarj Redresörü A. MONTAJ... 3 B. EMNİYET ÖNLEMLERİ... 4 C. KULLANMA TALİMATI... 5 D. CİHAZIN ÇALIŞTIRILMASI... 6 E. CİHAZIN TAŞINMASI VE DEPOLANMASI... 7 F. GARANTİ ŞARTLARI...

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

PTC hissedicili sensörler hem soğutma hemde ısıtma uygulamalarında kullanılmak üzere hazırlanmıştır. 25 C`da 1000 Ohm direnç gösterirler.

PTC hissedicili sensörler hem soğutma hemde ısıtma uygulamalarında kullanılmak üzere hazırlanmıştır. 25 C`da 1000 Ohm direnç gösterirler. 1 PTC Tipi Sensörler: Genel Özellikler: PTC hissedicili sensörler hem soğutma hemde ısıtma uygulamalarında kullanılmak üzere hazırlanmıştır. 25 C`da 1000 Ohm direnç gösterirler. Daldırma tip PTC hissedicili

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22 Installation instructions, accessories Talimat No 31324634 Sürüm 1.0 Parça No. 31414859, 31373184 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31324634 - V1.0 Sayfa

Detaylı

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ APD 460 2 İÇİNDEKİLER I Patates Dinlendirme Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve

Detaylı

VIESMANN. Teknik Bilgi Föyü VITOCROSSAL 200. Gaz yakıtlı kondensasyon kazanı 123-628kW. Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız.

VIESMANN. Teknik Bilgi Föyü VITOCROSSAL 200. Gaz yakıtlı kondensasyon kazanı 123-628kW. Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız. VIESMANN VITOCROSSAL 200 Gaz yakıtlı kondensasyon kazanı 123-628kW Teknik Bilgi Föyü Sipariş No. ve fiyatlar: Fiyat listesine bakınız VITOCROSSAL 200 Tip CT2 Doğalgaz için gaz yakıtlı kondensasyon kazanı.

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 132 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

MĐCRO HERMETĐK ŞOFBEN KULLANMA KILAVUZU

MĐCRO HERMETĐK ŞOFBEN KULLANMA KILAVUZU PINAR EMAYE ISI GEREÇLERİ MERMER MADEN İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Organize sanayi Bölgesi 8. Cadde 26110 ESKİŞEIİR / TURKEY Tel :+ Tel + 90.222.236 00 91 Fax : 0.222.236 0032 e-mail : www.pinaremaye.c

Detaylı

GRUP-EX PBB-XX-YY POWER BATTERY BOX - KULLANICI KILAVUZU -

GRUP-EX PBB-XX-YY POWER BATTERY BOX - KULLANICI KILAVUZU - GRUP-EX PBB-XX-YY POWER BATTERY BOX - KULLANICI KILAVUZU - Bu kılavuz GRUP ASM tarafından üretilen PBB-XX-YY Akü hakkında güvenliğiniz için gerekli bilgileri ve kullanım talimatlarını içerir. 1. Genel

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 460 ASB 860 ĠÇĠNDEKĠLER 2 I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU

VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU VZO ve VZOA SERÝSÝ YAKIT SAYAÇLARI TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU LÜTFEN KILAVUZU OKUYUNUZ... Kahraman Ýthalat, Ýhraca t, Taahhüt ve Ticaret Lt d. Þ ti. Kazým Karabekir Caddes i No :95/36 Ýskitle r - ANKARA

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 470 ASB 870 2 ĠÇĠNDEKĠLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

M6061 ROTARY VANA MOTORLARI. Özellikler. Teknik Bilgiler. Uygulama ÜRÜN SPESİFİKASYONU

M6061 ROTARY VANA MOTORLARI. Özellikler. Teknik Bilgiler. Uygulama ÜRÜN SPESİFİKASYONU M6061 ROTARY VANA MOTORLARI ÜRÜN SPESİFİKASYONU Özellikler Aşırı yüklenme ve sıkışmaya karşı korumalı Rotary vanalar için bakım gerektirmeden kullanılır Pozisyon göstergesi Rotary vanalara ara parça gerekmeksizin

Detaylı

Ek kılavuz. Aşırı gerilim güvenlik modülü B Document ID: 50708

Ek kılavuz. Aşırı gerilim güvenlik modülü B Document ID: 50708 Ek kılavuz Aşırı gerilim güvenlik modülü B81-35 Document ID: 50708 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Amaca uygun kullanım... 3 1.2 Genel güvenlik uyarıları... 3 1.3 Ex alanlar için güvenlik

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ

KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 / 13 02.2008 Rev 0 01/2008 02.2008 İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN TANITIMI... 3 2. MONTAJ ŞEMASI... 3 3. MONTAJ ŞEMASINDA BELİRTİLEN

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Gaz Yakıtlı Özel Kazan Logano GE434 / Logano plus GB434 (Atmosferik Brülörlü) 6301 0181 05/2000 TR Kullanıcı için

Kullanma Kılavuzu. Gaz Yakıtlı Özel Kazan Logano GE434 / Logano plus GB434 (Atmosferik Brülörlü) 6301 0181 05/2000 TR Kullanıcı için 6301 0181 05/2000 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Gaz Yakıtlı Özel Kazan Logano GE434 / Logano plus GB434 (Atmosferik Brülörlü) Kullanmadan önce dikkatlice okuyunuz! Önsöz Sayın Müşterimiz, Buderus'un

Detaylı

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU GİRİŞ ÜNMAK ÜGS/ÜSG tip kazanlar, silindirik gövde ve yanma hazneli, sıvı ve/veya gaz yakıtlı çelik kazanlardır. Standart işletme sıcaklığı

Detaylı

Titreþim denetim cihazý

Titreþim denetim cihazý Titreþim denetim cihazý Tip 675 Titreþim hýzý (mm/s, rms) 2 Transistör þalter çýkýþý (Ön ayarlamasý sabit olarak yapýlmýþtýr) Analog elektrik çýkýþý: 4...20 ma Frekans aralýðý: 10 Hz...1000 Hz 1 Hz...1000

Detaylı

Tanıtım Ve Kullanım Kılavuzu. HVE 93 X Davlumbaz

Tanıtım Ve Kullanım Kılavuzu. HVE 93 X Davlumbaz Tanıtım Ve Kullanım Kılavuzu HVE 93 X Davlumbaz maks. 90 cm Şek. 1 Şek. 2 Şek. 3 Şek. 4 Şek. 5 Şek. 6 Şek. 7 Şek. 9A Şek. 8 Şek. 9B Şek. 10 Şek. 11 TÜRKÇE TR GENEL Aşağıdaki montaj güvenliği ve bakımla

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR VENCO Havalandırma ve Makina San.ve Tic. A.Ş. 2004. Cad. No:5 45400 OSB Turgutlu MANİSA / TÜRKİYE Tel: 0 (236) 332 5070 Fax: 0 (236) 332 5030

Detaylı

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU PRESMAK MAKİNA SAN. İTH. İHC. LTD. ŞTİ Rami Kışla Cad. Gündoğar 1 İş Mrk no:279 Topçular- Eyüp/İSTANBUL TEL.0212 501 77 76-0212 612 81 21 FAX. 0212 612 21

Detaylı

İlave spot lambaları. Açıklama. Bağlantı seçenekleri

İlave spot lambaları. Açıklama. Bağlantı seçenekleri Açıklama Açıklama Aracın görüş ve görünürlük işlevleri düzenlemesi için hangi kontrol ünitesi ile donatıldığına bağlı olarak iki farklı bağlantı seçeneği bulunmaktadır. Bunların en yenisine belgede CUV2,

Detaylı

Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı - ARACTH1

Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı - ARACTH1 Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı - ARACTH1 Genel Bakış Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı (HDCE) (ARAC15000U & ARAC15000T) hava dağıtım ünitesinden su akışını kontrol

Detaylı

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu. Genel bilgiler

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu. Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge, PTO nun 250 kw ye kadar sürekli bir güç çıkışıyla çalıştığı EK730 veya EK740 türü bir PTO ya sahip araçlardaki şanzıman yağının soğutulmasını açıklar. PTO EK750, şanzıman yağının

Detaylı

VIESMANN. VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Buhar kapasitesi 0,5 ile 4,0 t/h arası. Teknik Bilgi Föyü. VITOMAX 200-HS Tip M73A

VIESMANN. VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Buhar kapasitesi 0,5 ile 4,0 t/h arası. Teknik Bilgi Föyü. VITOMAX 200-HS Tip M73A VIESMANN VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Buhar kapasitesi 0,5 ile 4,0 t/h arası Teknik Bilgi Föyü Sipariş numarası: fiyat listesine bakınız, fiyatları lütfen sorunuz VITOMAX 200-HS

Detaylı

STAP DN 65-100. Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE

STAP DN 65-100. Diferansiyel basınç kontrolörü ENGINEERING ADVANTAGE Fark basınç kontrol vanaları STAP DN 65-100 Diferansiyel basınç kontrolörü Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE Flanş bağlantılı STAP tüm devre boyunca

Detaylı

FC 2048 KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU

FC 2048 KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU SİSTEMİ MEYDANA GETİREN MODÜLLER Sistem üç ana modülden oluşur Duvar Hava Çıkış Modülü,Kapı Hava Giriş Modülü,Sistem Kontrol Modülü. 1. Kapı Hava Giriş Modülü Hava giriş modülü aşağıdaki parçalardan oluşur(resim1).

Detaylı

Aşırı Gerilim Koruyucuları Nötr-Toprak Stabilizatörleri TÜRKÇE TANITIM,MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

Aşırı Gerilim Koruyucuları Nötr-Toprak Stabilizatörleri TÜRKÇE TANITIM,MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Aşırı Gerilim Koruyucuları Nötr-Toprak Stabilizatörleri TÜRKÇE TANITIM,MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU UYARI! Montaj işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanım kılavuzunun

Detaylı

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel Genel Genel Motor soğutma suyu harici elemanları ısıtmak için kullanılabilir. Kutu gövdeleri, vinç kabinleri ve saklama kutuları birer örnek olarak gösterilebilir. Isı, silindir bloğunun içindeki akıştan

Detaylı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Montaj...

Detaylı

VIESMANN. VITOMAX 100-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Buhar kapasitesi 1,0 ile 6,4 t/h arasında. Teknik Bilgi Föyü. VITOMAX 100-HS Tip M33A

VIESMANN. VITOMAX 100-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Buhar kapasitesi 1,0 ile 6,4 t/h arasında. Teknik Bilgi Föyü. VITOMAX 100-HS Tip M33A VIESMANN VITOMAX 100-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Buhar kapasitesi 1,0 ile 6,4 t/h arasında Teknik Bilgi Föyü Sipariş numarasını ve fiyatları lütfen sorunuz VITOMAX 100-HS Tip M33A Sıvı/Gaz yakıtlı

Detaylı

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Kılavuz TR Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Telif Hakkı 2008 Victron Energy B.V. Her Hakkı Saklıdır Bu yayın veya bölümleri hiçbir şekilde,

Detaylı

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU ÇATI TİPİ FANLAR

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU ÇATI TİPİ FANLAR MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU ÇATI TİPİ FANLAR VENCO Havalandırma ve Makina San.ve Tic. A.Ş. 2004. Cad. No:5 45400 OSB Turgutlu MANİSA / TÜRKİYE Tel: 0 (236) 332 5070 Fax: 0 (236) 332 5030 www.venco.com.tr

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Kılavuz TR Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Telif Hakkı 2008 Victron Energy B.V. Her Hakkı Saklıdır Bu yayın veya bölümleri hiçbir şekilde,

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

EC Vent. Montaj talimatı -TR 2013-06-25 A003. İngilizceden çevrilmiş belge

EC Vent. Montaj talimatı -TR 2013-06-25 A003. İngilizceden çevrilmiş belge İngilizceden çevrilmiş belge -TR 2013-06-25 A003 İçindekiler 1 Uygunluk Bildirgesi... 1 2 Uyarılar... 2 3 Ürün Tanıtımı... 3 3.1 Genel hususlar... 3 3.1.1 Duvar kontrolü hakkında bilgi... 3 3.1.2 Kumanda

Detaylı

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGO 890 1 İÇİNDEKİLER I- Gazlı Ocakların Kullanım Alanı 3 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4 III- Teknik Özellikler

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 65. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 65. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31330748 Sürüm 1.0 Parça No. 31330744 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31330748 - V1.0 Sayfa 1 / 65 Özel aletler 999 5919

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler 1. Giriş...1 2. montajı...2 3. Kurucu menüsünde kodların ayarlanması...5 4. Teknik özellikler...9 1. Giriş Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 İletkenlik Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

ô Montaj kılavuzu Gazlı Ocak

ô Montaj kılavuzu Gazlı Ocak ô Montaj kılavuzu Gazlı Ocak 04 040493 ô Montaj kılavuzu Güvenlik önerileri... 2 Cihazın Yerleştirilmesi... 3 Kurulması, gaz ve elektrik bağlantısı... 3 Gaz bağlantısı...3 Gaz bağlantısında arızalar /

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 68. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 68. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31330747 Sürüm 1.3 Parça No. 31399130, 31330743 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31330747 - V1.3 Sayfa 1 / 68 Özel aletler

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI KAYNATMA TENCERESİ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli

Detaylı

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal.

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 ÜÇ VE DÖRT KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 25A, 40A ve 63A (AC1) IEC çalışma gücü:

Detaylı

KİT KODU: 102 LI4 01T

KİT KODU: 102 LI4 01T KİT KODU: 102 LI4 01T 142705 1- LPG Elektrovalfi (6 mm) 2- FJ1 Gaz Filitresi 3- Buharlaştırıcı Regülatör (1200 mbar) 4- Rail Enjektör Grubu (Turuncu Enjektör x 4 ve PTS 4,5 Bar Sensör) 5- LPG Elektronik

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı