BODRUM KAYMAKAMINDAN ESNAFA ÇAĞRI FATMA MANSUR COŞAR BODRUMEGE DE BİR KASABA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM KAYMAKAMINDAN ESNAFA ÇAĞRI FATMA MANSUR COŞAR BODRUMEGE DE BİR KASABA"

Transkript

1 BODRUM KAYMAKAMINDAN ESNAFA ÇAĞRI Bodrum Kaymakamlığında, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlığında yapılan toplantıda dağlıca da yaşanan acı olaylar nedeniyle eğlence mekanlarına çağrıda bulunuldu. Sabah saatlerinde Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ın başkanlık ettiği toplantıya, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Zabıta Müdürü Tanju Aksu ve bazı daire amirleri katıldı. Toplantı sonunda alınan kararı açıklayan Kaymakam Gödekmerdan şunları söyledi: Hakkari-Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yaşanan hain saldırı sonucu milletçe acı içinde olduğumuz bugünde Bodrum da eğlence mekanlarının sahiplerini duyarlı olmaya davet ediyorum. Ulusça yas içinde olduğumuz bugün eğlence mekanlarının işletilmesine ara vermelerini istiyor, şehitlerimize Allah tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyorum. dedi. FATMA MANSUR COŞAR BODRUMEGE DE BİR KASABA BODRUM DENİZ TİCARET ODASI TÜRKÇE BASKISINI YAYINLANDI Dr. Fatma Mansur Coşar ın 1972 yılında İngilizce olarak yayınlanan, Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitabın, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesinin ilk yayını olarak birinci baskısı yapıldı Türkçe çevirisi Sönmez Taner tarafından, baskısı ise Halikarnas Matbaasında yaptırılan ve Bodrum kültürüne önemli katkılarda bulunacağına inanılan Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitap, Bodrum un sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamına ışık tutacak bir eser olarak değerlendiriliyor. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi n de düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. DTO Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ve Meclis Başkanı Rüştü Tezcan ile

2 Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında, Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitapla ilgili bilgiler verildi. Tezcan kitapla ilgili olarak şu bilgileri paylaştı; Bodrum a gelerek bir sosyoloji araştırması yapılmış. Hatta Türkiye de ikinci kasaba araştırması olarak geçiyor. Birincisi Nermin Abadan Unat ın Karadeniz Ereğlisi çalışması vardı, buda ondan sonra yapılmış ikinci kasaba araştırması. Fakat bu kitap Türkçe olarak hiç basılmamış. Bir İngiliz Akademisi istemiş bunu ve İngilizce olarak basılmış. Bu kitabı bulunca Sönmez Taner e çevirttik. Kitabı öneren de kendisiydi. Ondan sonra da bastık. Dolayısı ile ilk defa Türkçe olarak basılmış oluyor. Kitap 60 lı yılları anlatıyor. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Meclis Başkanı Rüştü Tezcan, DTO olarak her yıl birkaç kitap kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü; basacaklarını Denizcilik üzerine kitaplar basmaya devam edeceğiz. Her sene iki tane, üç tane kitap Bodrum ve denizcilik üzerine olacak. Konu kitapları olacaklar. Ama süslü kitaplar basmayacağız, içeriği dolu, Bodrum tarihinde ve Denizciğinde önemli ve bir yer edecek, mavi yolculuğu ve sağlayacak kitaplar olacak. yatçılığı geliştirmeyi İlk etapta kaptanlar ile yapılan röportajların olduğu bir kitabın da hazırlık aşamasında olduğunun bilgisini veren Tezcan, Bodrum- Ege de Bir Kasaba adlı kitabın bin 300 adet basıldığını, 300 tanesinin protokol dağıtımı yapılacağını, yüz tanesinin ise destek amaçlı olarak ÇYDD ye verildiğini söyledi. Kitabın İstanbul da da dağıtımı yapılacağı ifade edilirken, Bodrum da İmge Kitabevi başta olamk üzere, Marina içinde bulunan gazete büfesinde, Deniz Müzesinde, eski hükümet sokakta bulunan Gambilya Kafede, Atatürk Caddesi Adliye sokakta bulunan Dükkan da ve Denizciler Derneği kafesinde 20 lira bedel ile satışı yapılacak.

3 Başkan Kocadon, Haftasını kutladı Zabıta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Zabıta Haftası dolayısıyla Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Türk Zabıta Teşkilatı nın 189. yıl dönümü ve 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesinde görevli zabıta personelini ziyaret etti. Konacık Mahallesi nde yer alan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne giden Başkan Kocadon u, Zabıta Müdürü Tanju Aksu ile Zabıta Görevlileri karşıladı. Başkan Kocadon, Bodrum ve tüm Türkiye de görev yapan zabıtaların Zabıta Haftasını kutladığını belirterek, Bodrum Yarımadası nda gece gündüz demeden büyük özverilerle başarılı bir şekilde çalışan zabıta personelime bir kez daha teşekkür ederim. Başta Bodrum olmak üzere ülkemizdeki kamera arkasında olan cefakar tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftalarını kutlarım. dedi.

4 AYLAN BEBEĞİN ACISI DİNMİYOR Bodrum da sosyal medyadan haberleşen yüzlerce kişi, minik Aylan ın bulunduğu yerde eylem yapıp denize oyuncak attılar. Minik Aylan için Bodrum Akyarlar mevkisi Fenerburnu mevkisinde eylem düzenlendi. Sosyal medyadan haberleşen yüzlerce kişi ellerinde karanfiller ile Aylan ın bulunduğu koya geldi. Kısa bir yürüyüş yapan vatandaşlar daha sonra Aylan ın bulunduğu noktaya karanfiller koyarak eylem yaptı. Çocuklar ise ellerindeki oyuncakları denize atarak olayı protesto etti. Eylem sonrasından insan zinciri oluşturan vatandaşlar koyun yılda bir kez eğlenceye ve yüzmeye yasaklanmasını istedi. Eyleme CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve yönetim kurulu da katıldı. 2 Eylül günü kaçak yollarla Yunanistan ın Kos Adası na geçmek isteyen mültecilerin botları batmış, batan botta 12 kişi ölmüştü. Kıyıya vuran mültecilerin cesetleri yürekleri dağlamış, 2 yaşındaki Aylan Kürdi nin sahil kenarına vuran cansız bedeni ise dünya gündemine oturmuştu.

5 MÜLTECİ ARARKEN SÖRFÇÜYÜ KURTARDILAR SLOVAK Akut Bodrum da mülteci ararken Slovak sörfçüyü kurtardı Suriyeli Aylan Kurdi ve ailesinin Bodrum dan İstanköy adasına giderken bindikleri teknenin batması sonucu öldüğü olay sonrası kaybolan diğer kaçak göçmenleri arayan Bodrum AKUT ekibi denizde mahsur kalan Slovak bir sörfçüyü kurtardı.

6 Özel bir havayolu şirketinde pilot olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Sergej Mlakar ın Bodrum Akyarlar sahili açıklarında da kayt sörf yaparken denizde mahsur kalır. Kıyıda oturanlar vatandaşlar izledikleri kayt sörfçüyü bir süre göremeyince, endişe ederek AKUT a haber verir. AKUT Bodrum lideri Sadettin Uslu dan alınan bilgiye göre, Akut ekibinin aynı saatlerde denizde kayıp mültecileri arayan bir ekibine haber verilir. AKUT ekibinin denizde yaptığı arama sırasında kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta dalgalarla mücadele eden Slovak pilotu bulup kurtararak sahile çıkardılar. Akut Bodrum Ekibi tarafından kurtarılan Slovak pilot un kayt sörf yaparken kontrolünü kaybedip elindeki ve ayağındaki sörf malzemelerini kaybettiği için açık denizde mahsur kaldığı öğrenilir. Akut Bodrum ekibi, denizin ortasında mücadele ederken yanı başında gören Sergej Mlakar büyük bir sevinç yaşayarak bota biner.

7 Çöp Konteynerlerine yıkama özel Bodrum Belediyesi, çöp konteynerlerini dezenfekte ederek çevreye rahatsızlık verici kokuların önüne geçmek için çalışma yapıyor. Kullanıldıkça kirlenen çöp konteynerleri, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkanıp dezenfekte ediliyor. Sabah saatlerinde çalışmaya başlayan ekipler, konteynerleri temizlemek için dizayn edilmiş araç ile tüm sokakları dolaşıyor. İki araç halinde hareket eden ekipler

8 ilk olarak konteynerlerdeki çöpü boşaltıyor. Daha sonra yıkama makinesine alınan konteynerler yıkanarak dezenfekte ediliyor. Yıkanan konteynerler yeniden kullanıma uygun hale getiriliyor. Çalışmalar Bodrum merkezinin ardından tüm yarımadada devam edecek. 2.Uluslararası Bodrum Bienali Başlıyor Ülkemizin tatil ve turistik beldesi Bodrum u, Akdeniz in çağdaş kültür beldesi de yapabilmek için 2013 de başlatılan Uluslararası Bodrum Bienali dünyanın sayılı bienallerinden biri olma düşüncesiyle 12 Eylül- 12 Kasım 2015 tarihleri arasında 2. kez düzenleniyor. 12 Eylül Cumartesi günü saat da Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi nde, aynı gün saat da ise Bodrum Kalesi nde Bienal in açılışı yapılacak. Cumhuriyetimizin genç kuşaklara emanet ettiği, sanat mirasına saygı olarak 14 yıldır yapılan Ekim Geçidi sergilerinin sonucunda doğan ilk Bodrum Bienali ne yerli ve yabancı toplam 50 sanatçı katılıyor. 2. Bodrum Bienalinde, Bodrum Kalesi, Şevket Sabancı Kültür Merkezi nde 110 sanatçının yapıtlarını sunacak. Bu sanatçılardan bazıları; Dünyaca ünlü İlhan Koman, Zühtü Müridoğlu, Mustafa Aslıer, Judy Rifka, Said Adalı, Nilgün Bilge, Orhan Tekin, Larry Gomez, Nurdan Erçin, Özlem Kalmaz, Fazilet Kendirci, No min Bold, David Goldenberg, Meiko Kikuta

9 . Bienal de Neyzen Tevfik kolokyumu yapılacak olup bienale, Hıfzı Topuz, akademisyenler, edebiyatçılar, dansçılar ve birçok sanatçı katılacağı bildirildi. Ayrıca şair Cezmi Ersöz ve Özkan Mert de şiir dinletileri ile bu etkinliği zenginleştirileceği ifade edildi. Uluslararası Bodrum Bienali özgür, özgün ve bağımsız sanatçıları dünya çağdaş sanat platformunda buluşturacak. Bienal Ne Demektir? Bienal Fransızca her bir diğer yıl anlamına gelen ve iki yılda bir düzenlenen etkinliklere verilen addır. Çoğunlukla kültürel ve sanatsal faaliyetler için kullanılan bir terimdir. En eski bienal 1895 ten beri düzenlenen Venedik Bienalidir. Çağdaş son atakları, dünyadaki yaratıcıları halkla ve sanatseverlerle bütünleştirmektir. Bodrum Bienalinin özelliği: özgür, özgün, bağımsız ve özel oluşu ve Akdeniz de Venedik ten sonra ikinci bir sanat ve kültür platformu oluşturması ve ileride Türkiye ye uluslararası sanat ve kültür arenasında saygınlık kazandırılması adına emek vermesidir. Bodrum Bienalinin kurucu yetkilisi ressam Gülsün Erbil. Bienal mekânları Bodrum Kalesi, Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi. Etkinlik Bodrum Belediyesi ve Casa Dell Arte tarafından da destekleniyor.

10 Bodrum da yaşayan kaçaklara operasyon Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye zabıta ekipleri ilçe merkezinde yaşayan kaçaklara yönelik operasyon düzenledi. Bodrum da bulunan yabancı uyruklu kaçaklar bir süredir, mahalle aralarında sokak çocuk parkı, pazar yeri gibi yerlerde barınıyorlardı..

11 Toplanan kaçak göçmenlerin Bangladeş, Afgan ve Pakistan uyruklu oldukları öğrenildi. Yaklaşık 150 kaçak göçmen 6 midibüse bindirilerek İzmir de bulunan göçmen toplama merkezine sevk edindikleri alınan bilgiler arasında yer alıyor. Polis ve zabıta ekiplerinin ilçede yaşayan kaçaklara yönelik çalışmasının süreceği ifade edildi. Bazı vatandaşlar ve pazarcılar, geçtiğimiz günlerde pazar yerinde barınan kaçak göçmenler nedeni ile halk sağlığı açısından tedirginlik yaşadıklarını, alışveriş yapmaya çekindiklerini ifade etmişti. Pazacılarda bu nedenle alışverişlerinin çok düştüğünü ifade edip tedbir alınmasını isteyerek tepkilerini dile getirmişti.

12 BODRUM YOKUŞBAŞI VE YALI DA ELEKTRİK KESİNTİSİ AYDEM den yapılan yazılı açıklama ile; 5 ve 6 Eylül tarihlerinde Yokuşbaşı Mahallesi ve Yalı mahallesinde aşağıda yer alan proram ile elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi

13 BODRUM BELEDİYESİ: DRAMI SON BULSUN MÜLTECİ Hayatını kaybeden mülteciler anısına Cuma günü Bodrum Akyarlar da denize karanfil bırakılacak Bodrum Belediyesi sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlanarak 4 yaşındaki Aylan Kurdi nin boğularak hayatını kaybettiği göç olaylarının tekrarlanmamasını diledi. Yayınlanan mesajda Cuma günü saat 10:00 da Bodrum Akyarlar mevkii Fener Burnunda buluşularak denize bırakılacak karanfiller ile Aylan Kurdi nin vefat ettiği yerde, bu ve benzeri olaylarda hayatını kaybedenlerin anılacağı bildirildi. Bodrum Belediyesinin sosyal medya hesabında yayınlanan mesaj şöyle: Bir süredir sahillerimizde yaşanmakta olan mülteci dramı, 3

14 yaşındaki Aylan Kurdi nin cansız bedeninin fotoğrafı ile son noktaya ulaştı. Ülkelerindeki savaştan kaçarak sahillerimizden umuda yolculuğa çıkarken hayatlarını kaybeden canları anmak ve bundan sonra aynı görüntülerin yeniden tekrarlanmaması için karanfiller ile 4 Eylül Cuma günü saat da Akyarlar Mevkii Fener Burnu nda buluşuyoruz Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da bu etkinliğe katılacağı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

BODRUM GÜNCEL HABER GOOGLE STORE DE

BODRUM GÜNCEL HABER GOOGLE STORE DE BODRUM GÜNCEL HABER GOOGLE STORE DE Bodrum Güncel Haber e akıllı cep telefonu ile daha çabuk ulaşabilmek artık daha kolay. Google play store da, üst arama çubuğuna Bodrum Güncel Haber yazarak uygulamaya

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

BODRUM DA SEL FELAKETİ

BODRUM DA SEL FELAKETİ BODRUM DA SEL FELAKETİ Sel çok büyük maddi, manevi zarara yol açtı. Sel suları, Bodrum un birçok bölgesinde neredeyse taş üstünde taş kalmadı denecek zarara yol açtı. Birçok yol ve altyapı tesisi kullanılamayacak

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Bodrum da son bir yıl içerisinde yakalanan sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün ürünleri imha edildi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Albuquerque Belediye Başkanı Richard Berry ve eşi Maria Berry ile bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Albuquerque Belediye Başkanı Richard Berry ve eşi Maria Berry ile bir araya geldi. Başkan Kocadon Başkanı Ağırladı Amerikalı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Albuquerque Belediye Başkanı Richard Berry ve eşi Maria Berry ile bir araya geldi. New Mexico eyaletinin

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI Faaliyet Bülteni Nisan 2016 FAALİYETLER YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Detaylı

Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı

Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı 1965 yılında Kısmet adlı 10.5 metrelik teknesi ile dünya turu yapan ünlü Türk denizcisi Sadun Boro, Gökova koyu girişinde düzenlenen bir etkinlik ile anıldı. Sadun

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok

Hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok Hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok Sanatçı Genco Gülan dan hayatını kaybeden mülteciler anısına: ismi yok Multidisipliner sanatçı Genco Gülan ın Ege Denizi nde hayatını kaybeden mültecileri

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları

Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Pazar yerlerinde temizlik ve hijyen çalışmaları Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Bodrum Pazar Yeri ve çevresi yıkanıp

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mayıs 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi TÜRK P&I BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FAALİYETLERİMİZ DENİZ TURİZM ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI ATIK SU OTOMASYON SİSTEMLERİ YENİLEREK HİZMETE

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK SEDAŞ, Bolu Muhtar Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Bolu Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları

Detaylı

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor

Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum son yılların en şiddetli yağışının ardından yaralarını sarıyor Bodrum bölgesinde, dere yataklarının taşması nedeniyle yaşanan sel felaketi can kaybı yaşanmamasına rağmen çok büyük zarara yol açtı.

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015 İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Her gün gelen şehit haberlerine YETER İki yıldır bitmeyen seçim maratonuna YETER Siyasetçilerin

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ETKİNLİKLERLE KUTLANDI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Bodrum da 12 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlikler düzenlendi. Birçok okulun ve vakfın katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Adada mahsur kalan kaçaklar kurtarıldı

Adada mahsur kalan kaçaklar kurtarıldı Adada mahsur kalan kaçaklar kurtarıldı Bodrum da yasadışı yollarla Yunanistan ın İstanköy (Kos) adasına geçmek isteyen 31 mülteci mahsur kaldıkları adadan 7 saat sonra kurtarıldı. Bodrum dan İstanköy (Kos)

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Cezmi Çoban, Bodrum İlçesi Ağız Sözlüğü kitabını Kocadon a hediye etti

Cezmi Çoban, Bodrum İlçesi Ağız Sözlüğü kitabını Kocadon a hediye etti Cezmi Çoban, Bodrum İlçesi Ağız Sözlüğü kitabını Kocadon a hediye etti Araştırmacı Yazar Cezmi Çoban, Bodrum İlçesi Ağız Sözlüğü adlı üçüncü kitabının imza günü öncesi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

Almanya Devlet Bakanı

Almanya Devlet Bakanı 2 ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI Almanya Devlet Bakanı Prof.Dr.BÖHMER ATSO'DA A lmanya Federal Göç, Mülteciler ve Entegrasyondan sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Maria Böhmer ve beraberindeki Heyet Arkeoloji

Detaylı

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4

Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4 kişi organizatörlük çıkarıldı. yaptıkları gerekçesiyle adliyeye

Detaylı

Ekipleri tarafından tıbbi

Ekipleri tarafından tıbbi Bodrum da Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından tıbbi tahliye faaliyeti gerçekleştirildi Muğla nın Bodrum İlçesi nde Sahil Güvenlik Ekiplerinin denizde yaptığı kurtarma çalışması gerçeğini aratmadı. Sahil

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfastar.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR

CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR BODRUMDA, ÇABALARI İLE, OLTA YUTAN CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDI Bodrum da sörf okulu sahipleri çabaları ile balıkçı oltasına yutan Caretta yı kurtardılar. Bodrum Yahşi

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Paylaştıkça Çoğalıyoruz

Paylaştıkça Çoğalıyoruz 4 Paylaştıkça Çoğalıyoruz Bodrum Belediyesi olarak sosyal sorumluluk alanlarında ihtiyaçlara cevap vermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiğimiz

Detaylı

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yeni Seçilen Tarsus CHP İlçe Yönetimini ziyaret ederek

Detaylı

VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU

VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU Hibe Programı Tarih 07Kasım 2015 Saat 15.00-16.00

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017

FAALİYET BÜLTENİ FAALİYETLERİMİZ FETHİYE ŞUBESİ. Temmuz 2017 FAALİYET BÜLTENİ Temmuz 2017 FETHİYE ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI GÖCEK TE ÜYELERLERLE BİR ARAYA GELİNDİ İNGİLİZ TUR OPERATÖR FİRMASI FETHİYE Yİ ZİYARET ETTİ YUNANİSTAN

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Nisan 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ DENİZCİLİK KOORDİNASYON KURULU DENİZ TURİZMİ ALT KOMİSYON TOPLANTISI ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ İLÇE SPORTİF TURİZM

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

Bodrum da kamp yapıyor

Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı. Vatandaşlar, Düğerek Mahallesi

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı