BODRUM GÜNCEL HABER GOOGLE STORE DE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM GÜNCEL HABER GOOGLE STORE DE"

Transkript

1 BODRUM GÜNCEL HABER GOOGLE STORE DE Bodrum Güncel Haber e akıllı cep telefonu ile daha çabuk ulaşabilmek artık daha kolay. Google play store da, üst arama çubuğuna Bodrum Güncel Haber yazarak uygulamaya ulaştıktan sonra yükleyebilirsiniz. Yükleme gerçekleştikten sonra masaüstünüzde bir kısa yol oluşacak. Akıllı telefonunuzda yer alan masa üstü simgesini tıkladıktan sonra kısa bir süre beklemeniz yeterli. Daha sonra in güncel ve daha eski haberlerine ulaşabilirsiniz. Uygulama sayfasına tıklayabilirsiniz. erişmek için aşağıdaki linke bodrumguncelhaber Başkan Kocadon, Zabıta

2 Haftasını kutladı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Zabıta Haftası dolayısıyla Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Türk Zabıta Teşkilatı nın 189. yıl dönümü ve 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesinde görevli zabıta personelini ziyaret etti. Konacık Mahallesi nde yer alan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne giden Başkan Kocadon u, Zabıta Müdürü Tanju Aksu ile Zabıta Görevlileri karşıladı. Başkan Kocadon, Bodrum ve tüm Türkiye de görev yapan zabıtaların Zabıta Haftasını kutladığını belirterek, Bodrum Yarımadası nda gece gündüz demeden büyük özverilerle başarılı bir şekilde çalışan zabıta personelime bir kez daha teşekkür ederim. Başta Bodrum olmak üzere ülkemizdeki kamera arkasında olan cefakar tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftalarını kutlarım. dedi.

3 AYLAN BEBEĞİN ACISI DİNMİYOR Bodrum da sosyal medyadan haberleşen yüzlerce kişi, minik Aylan ın bulunduğu yerde eylem yapıp denize oyuncak attılar. Minik Aylan için Bodrum Akyarlar mevkisi Fenerburnu mevkisinde eylem düzenlendi. Sosyal medyadan haberleşen yüzlerce kişi ellerinde karanfiller ile Aylan ın bulunduğu koya geldi. Kısa bir yürüyüş yapan vatandaşlar daha sonra Aylan ın bulunduğu noktaya karanfiller koyarak eylem yaptı. Çocuklar ise ellerindeki oyuncakları denize atarak olayı protesto etti. Eylem sonrasından insan zinciri oluşturan vatandaşlar koyun yılda bir kez eğlenceye ve yüzmeye yasaklanmasını istedi. Eyleme CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve yönetim kurulu da katıldı. 2 Eylül günü kaçak yollarla Yunanistan ın Kos Adası na geçmek isteyen mültecilerin botları batmış, batan botta 12 kişi ölmüştü. Kıyıya vuran mültecilerin cesetleri yürekleri dağlamış, 2 yaşındaki Aylan Kürdi nin sahil kenarına vuran cansız bedeni ise dünya gündemine oturmuştu.

4 MÜLTECİ ARARKEN SÖRFÇÜYÜ KURTARDILAR SLOVAK Akut Bodrum da mülteci ararken Slovak sörfçüyü kurtardı Suriyeli Aylan Kurdi ve ailesinin Bodrum dan İstanköy adasına giderken bindikleri teknenin batması sonucu öldüğü olay sonrası kaybolan diğer kaçak göçmenleri arayan Bodrum AKUT ekibi denizde mahsur kalan Slovak bir sörfçüyü kurtardı. Özel bir havayolu şirketinde pilot olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Sergej Mlakar ın Bodrum Akyarlar sahili açıklarında da kayt sörf yaparken denizde mahsur kalır. Kıyıda oturanlar vatandaşlar izledikleri kayt sörfçüyü bir süre göremeyince, endişe ederek AKUT a haber verir. AKUT Bodrum lideri Sadettin Uslu dan alınan bilgiye göre, Akut ekibinin aynı saatlerde denizde kayıp mültecileri arayan

5 bir ekibine haber verilir. AKUT ekibinin denizde yaptığı arama sırasında kıyıdan yaklaşık 2 mil açıkta dalgalarla mücadele eden Slovak pilotu bulup kurtararak sahile çıkardılar. Akut Bodrum Ekibi tarafından kurtarılan Slovak pilot un kayt sörf yaparken kontrolünü kaybedip elindeki ve ayağındaki sörf malzemelerini kaybettiği için açık denizde mahsur kaldığı öğrenilir. Akut Bodrum ekibi, denizin ortasında mücadele ederken yanı başında gören Sergej Mlakar büyük bir sevinç yaşayarak bota biner.

6 BODRUMSPOR DEPLASMANDA PUANI 3 GOLLE ALDI 3 Bodrum Belediyesi Bodrumspor Spor Toto 3. Lig 2. Grup taki ilk deplasman maçında Sivas ta Zara Belediyespor u 3-0 yenerek Bodrum a 3 puan ile dönüyor. Zara Ahmet Başyurt Stadyumunda saat 15:30 da başlayan karşılaşmayı izleyenler arasında, Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, her iki takımın yöneticileri, Zara Belediyesporlu taraftarlar ve Bodrum dan gelen Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri vardı.

7 İlk 45 dakika başlarken Zara da hafif şekilde dolu yağışı yaşanırken, maça iyi başlayan takım ev sahibi Zara Belediyespor oldu. İlk 25 dakikada Zara Belediyespor B.B. Bodrumspor kalesinde bulduğu atakları gole çeviremedi. Dakikalar 36 yı gösterdiğinde Onur Algül ün kullandığı köşe vuruşunda topa en son vuran Ramazan Öztabak B.B. Bodrumspor u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika B.B. Bodrumspor un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci 45 dakikaya her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarıyla çıktı. İlk yarıya göre daha hızlı ve karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada, B.B. Bodrumspor yaptığı ataklarla ikinci gol için bir çok pozisyona girdi. B.B. Bodrumsporlu Mümin Aysever üst üste kaleciyle üçüncü kez karşı karşıya kaldı ve dakika 79 da B.B. Bodrumspor u 2-0 öne geçirdi. Zara Belediyespor un santrasından sonra topu kapan B.B. Bodrumspor dakika 81 de yine Mümin Aysever in golü ile skoru 3-0 taşıdı. Kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor un ataklarının dönüşünde kontra ataklara çıkan Zara Belediyespor gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, 2386 kilometre yol kat ederek Sivas a gelen Bodrumsporlu taraftarlara teşekkür ederek, Bu galibiyetimiz onlara armağan olsun dedi. B.B. Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz da aynı şekilde taraftarlara teşekkür ederek, kendilerini Çarşamba günü Bodrum İlçe Stadı nda Bergama Belediyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında yine kendilerini desteklemelerini istedi. Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta ilk deplasmanından 3 puan alan B.B. Bodrumspor puanını 4 e çıkardı.

8 Çöp Konteynerlerine yıkama özel Bodrum Belediyesi, çöp konteynerlerini dezenfekte ederek çevreye rahatsızlık verici kokuların önüne geçmek için çalışma yapıyor. Kullanıldıkça kirlenen çöp konteynerleri, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkanıp dezenfekte ediliyor. Sabah saatlerinde çalışmaya başlayan ekipler, konteynerleri temizlemek için dizayn edilmiş araç ile tüm sokakları dolaşıyor. İki araç halinde hareket eden ekipler ilk olarak konteynerlerdeki çöpü boşaltıyor. Daha sonra yıkama makinesine alınan konteynerler yıkanarak dezenfekte ediliyor. Yıkanan konteynerler yeniden kullanıma uygun hale

9 getiriliyor. Çalışmalar Bodrum merkezinin ardından tüm yarımadada devam edecek. 2.Uluslararası Bodrum Bienali Başlıyor Ülkemizin tatil ve turistik beldesi Bodrum u, Akdeniz in çağdaş kültür beldesi de yapabilmek için 2013 de başlatılan Uluslararası Bodrum Bienali dünyanın sayılı bienallerinden biri olma düşüncesiyle 12 Eylül- 12 Kasım 2015 tarihleri arasında 2. kez düzenleniyor. 12 Eylül Cumartesi günü saat da Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi nde, aynı gün saat da ise Bodrum Kalesi nde Bienal in açılışı yapılacak. Cumhuriyetimizin genç kuşaklara emanet ettiği, sanat mirasına saygı olarak 14 yıldır yapılan Ekim Geçidi sergilerinin sonucunda doğan ilk Bodrum Bienali ne yerli ve yabancı toplam 50 sanatçı katılıyor. 2. Bodrum Bienalinde, Bodrum Kalesi, Şevket Sabancı Kültür Merkezi nde 110 sanatçının yapıtlarını sunacak. Bu sanatçılardan bazıları; Dünyaca ünlü İlhan Koman, Zühtü Müridoğlu, Mustafa Aslıer, Judy Rifka, Said Adalı, Nilgün Bilge, Orhan Tekin, Larry Gomez, Nurdan Erçin, Özlem Kalmaz, Fazilet Kendirci, No min Bold, David Goldenberg, Meiko Kikuta. Bienal de Neyzen Tevfik kolokyumu yapılacak olup bienale,

10 Hıfzı Topuz, akademisyenler, edebiyatçılar, dansçılar ve birçok sanatçı katılacağı bildirildi. Ayrıca şair Cezmi Ersöz ve Özkan Mert de şiir dinletileri ile bu etkinliği zenginleştirileceği ifade edildi. Uluslararası Bodrum Bienali özgür, özgün ve bağımsız sanatçıları dünya çağdaş sanat platformunda buluşturacak. Bienal Ne Demektir? Bienal Fransızca her bir diğer yıl anlamına gelen ve iki yılda bir düzenlenen etkinliklere verilen addır. Çoğunlukla kültürel ve sanatsal faaliyetler için kullanılan bir terimdir. En eski bienal 1895 ten beri düzenlenen Venedik Bienalidir. Çağdaş son atakları, dünyadaki yaratıcıları halkla ve sanatseverlerle bütünleştirmektir. Bodrum Bienalinin özelliği: özgür, özgün, bağımsız ve özel oluşu ve Akdeniz de Venedik ten sonra ikinci bir sanat ve kültür platformu oluşturması ve ileride Türkiye ye uluslararası sanat ve kültür arenasında saygınlık kazandırılması adına emek vermesidir. Bodrum Bienalinin kurucu yetkilisi ressam Gülsün Erbil. Bienal mekânları Bodrum Kalesi, Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi. Etkinlik Bodrum Belediyesi ve Casa Dell Arte tarafından da destekleniyor.

11 Bodrum da yaşayan kaçaklara operasyon Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye zabıta ekipleri ilçe merkezinde yaşayan kaçaklara yönelik operasyon düzenledi. Bodrum da bulunan yabancı uyruklu kaçaklar bir süredir, mahalle aralarında sokak çocuk parkı, pazar yeri gibi yerlerde barınıyorlardı..

12 Toplanan kaçak göçmenlerin Bangladeş, Afgan ve Pakistan uyruklu oldukları öğrenildi. Yaklaşık 150 kaçak göçmen 6 midibüse bindirilerek İzmir de bulunan göçmen toplama merkezine sevk edindikleri alınan bilgiler arasında yer alıyor. Polis ve zabıta ekiplerinin ilçede yaşayan kaçaklara yönelik çalışmasının süreceği ifade edildi. Bazı vatandaşlar ve pazarcılar, geçtiğimiz günlerde pazar yerinde barınan kaçak göçmenler nedeni ile halk sağlığı açısından tedirginlik yaşadıklarını, alışveriş yapmaya çekindiklerini ifade etmişti. Pazacılarda bu nedenle alışverişlerinin çok düştüğünü ifade edip tedbir alınmasını isteyerek tepkilerini dile getirmişti.

13 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4 kişi organizatörlük çıkarıldı. yaptıkları gerekçesiyle adliyeye Yaşanın olayın ardından, Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Alınan ifadeler ve fiziki takip sonucunda, kaçakların yasa dışı geçişini organize ettikleri öne sürülen biri kaptan 4 kişi gözaltına alındı. KOM Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan E.S., H.Ş., M.H., ve M.K., geniş güvenlik önlemleri altında Bodrum Adliyesine getirildi. 4 kişi, savcılıktaki işlemlerinin ardından, Göçmen kaçakçılığı ve Bilinçli taksirle ölümüne sebebiyet verme suçlarından mahkemeye sevk edildi. Öte yandan zanlıların adliyeye girişi sırasında adliye önünde bekleyen bazı zanlı yakınları büyük üzüntü yaşadı.

14 Adliyeye sevk edilen H.S. nin annesi Zehra Salih, adliye önünde gözyaşı dökerek, Benim eşim savaşta hayatını kaybetti. Oğlumdan başka çocuğum, yardımcım yok. Çocuğum sadece Avrupa ya gidecekti. Sonra bizi kurtaracaklardı. Ben 3.5 aydır Türkiye deyim. Oğlum da yaklaşık 10 gündür Bodrumdaydı. Benim oğlum kaçakçılık yapamaz. Dedi. BAŞKAN KOCADON, YOLCULARI ANISINA KARANFİL BURAKTI UMUT DENİZE KOCADON, DÜNYA LİDERLERİNE BARIŞ ÇAĞRISI YAPTI Bodrum Akyarlar da 3 yaşında boğularak hayatını kaybeden Aydan Kurdi nin anısına denize karanfillerden oluşan bir çelenk bırakılarak anıldı. Bir çok kişinin göz yaşlarını tutamadığı törene katılan kişiler de deniz kıyısına karanfiller bırakarak Aylan Kurdi yi andılar. Bu acıların yaşanmamasını dilediler. Bodrum Belediyesi sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlanarak yaptığı duyuru sonrası, Aylan Kurdi nin boğularak

15 hayatını kaybettiği Akyarlar Fener Burnu plajına gelen Belediye başkanı Mehmet Kocadon u, Ulusal ve Uluslararası çok sayıda basın mensubu ile vatandaşlar karşıladı. Bodrum Belediye Başkanı, Meclis üyeler, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, kadın kollaraı Başkanı Ender Taşören, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu anma töreninde konuşan Başkan Kocadon bu ve benzeri olayların tekrar yaşanmaması dileği ile karanfillerden yapılmış bir çelengi denize bıraktı. Başkan Kocadon a küçük kızı İpek Kocadon da eşlik ederek babasının yanında yer aldı. Kocadon, bu plajın Aylan umut plajı olarak anılacağını ve bir gün burada denize girilmeyip yas tutulacağını ifade etti. Öte yandan Bodrum Belediyesi bu yaşanan dramlara dikkat çekmek için plajda bazı özel düzenlemeler de bulunulması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Başkan Kocadon Bodrum a gelen göçmelere ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya gıda, oyuncak gibi yardımlar, vermeye devam edeceklerini ifade ettiği yolculuğu kaçış değil umut yolculuğu olarak tanımladı. Kocadon Ülkelerinde savaş olan k,ş,ler,n daha önceki yıllarda başka ülkelere göç etmiş olan akrabalarının yanına ulaşabilmek amacıyla umut yolculuğu yaprıklarını ifade ettiği konuşmasından dünya liderlerine barış çağrısında bulundu. Bu dramların yaşanmaması için liderlerin bir araya gelip çözüm üretmelerini istedi. Tören sırasında, Ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra, Kanada, Fransa, Almanya, Bulgaristan ve İngiltere den gelen basın temsilcilerin de yer aldığı gözlendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un açıklamaları şöyle: Özellikle sınırımıza kadar gelin biz sizi kabul ederiz gibi ifadeler, sözler insanları umut yolculuğuna, sonunda da facialara yol açıyor. Bunların böyle beyanatlar değil Uluslararası bir ortam da platformda konuşularak bir çare

16 üretilmesinin artık ne kadar gereksinme olduğunu hep beraber bu acı tablo ile gördük. Ben Bodrum Belediye Başkanı olarak özellikle Türkiye nin en medeni bölgesini yöneten bir belediye başkanı olarak bu acıların Bodrum gibi yerlerde yaşanması gerçekten çok üzücü. Umarım ki bu acılar tekrarlanmaz, dünya liderleri, ülkelerini yönetmeye çalışmış olan liderler birlik, beraberlik, barış içinde Ulu önder Atatürkümüzün sözünü hiçbir zaman unutmadan Yurtta sulh cihanda sulh ü hep beraber bir ağızdan söylesinler. Bu uluslararası politikaların gerçekten başta söylediğim gibi artık her ülke kendi işi ile uğraşsın. Başka ülkelerin içişlerine karışmasın. Bırakın insanlar kendi dertlerini kendi.. Bakın Ortadoğu daki şu anda geldiğimiz nokta belli. Bu gün Suriyeli, sadece bir algı. Bu insanlara baktığımızda birçok değişik ülkeden insanlar göreceksiniz. Ülkelerini araştırdığınızda hiçbirinin iç huzuru yok ülkelerinde iç savaş olan insanlar. Bunun için bu savaşların bitmesi lazım. Yoksa bu göçler hep devam edicek. Başkan Kocadon, Bodrum da Ege den kıyısından Dünya liderlerine barış çağrısı verdiği etkinlikte basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Kocadon siyasi içerikli soruları yanıtsız bırakarak bu tür sorularınızı bana sormayın dedi. Kanadadan gelen Toronta mail gazetesi muhabirinin sorusu: Teyzesi Tima Kanada da yaşıyor. Timanın buradaki abisi Apdullah. Bu konuda söyleyeceğiniz birşeyler olabilirmi? Başta söylediğim gibi ya akrabalarına ulaşmaya çalışıyorlar, umuda yolculuğa çıkmaya çalışıyorlar. Çünki ülkelerinde huzur ve güven yoksa, savaş varsa ölüm varsa.. Bunun için bu iç savaşların bitmesi lazım. Tek neden bu umuda yolculuk. Akrabasına gitmeye çalışıyor, ona ulaşmaya çalışıyor.

17 Soru bu felaketleri önlemek için başka neler yapılabilir? Tek yapılacak şey ülke bu insanlık dramına bu insanlık ayıbına son. Yani telafisi olmayan tek şey arkadaşlar candır. Bakın bunu unutmayın CAN. Her şeyin telafisi var. Ama canın telafisi yok. Ölen bir çocuğu hiçbir şey geri getirmeyecek. Bunu için canlar ölmeden tedbirleri almak lazım. Seçilmek yönetmeyi hep insani duygularla yapmamız lazım. Savaşların Dünyayı bir yere götürmediğini artık hep beraber görüyoruz. İkinci dünya savaşından sonra böyle görüntüler hiçbir yerde yaşanmadı. Şimdi yaşanıyor. Soru bu konuda kimleri suçlu görüyorsunuz? Ben suçlu aramıyoruz. Eğer suçlu aranıyorsa hepimiz suçluyuz bütün yöneticiler suçlı. Soru Bodrum Belediyesi olarak pratik anlamda alacağınız tedbirler var mı mesela bir mülteci kampı kurmayı düşünüyormusunuz? Biz yerel yönetim olarak elimizden gelen her türlü çabayı sarf ettik. Bakın size bir şey söyleyeceğim. Bu insanlarla biz birebir ilişkiler içerisinde olduk. Bu insanlara yemek götürdük. Çocuklara oyuncak götürdük. Size şunu ifade etmek istiyorum. Bir hamile kadının bir çocuklu annenin gözlerine bakarken sadece şu vardı arkadaşlar. Gözlerinden sadece bir medet umma vardı. Medet umuyorlar medet. Ve bir babanın çaresizliği bir babanın yüzüne bakarken utangaçlığı o suyu alırken o ekmeği alırken o utangaçlığını hepsini yaşadık. İnsanlık dramı bu insanlık ayıbı. Bodrum Belediyesi olarak bi<z elimizden gelen her türlü desteği verdik. Vermeye de devam ediyoruz. Ama dediğim gibi bu umuda yolculuk. Başka çareleri yok. Bu kaçmak değil. Umuda yolculuk. Yaşam için yapıulan bir yolculuk. Bunun için ülke liderlerinin bir araya gelip hiç değilse 3 yaşında ki cansız bir beden inşallah bizim içinde tüm Dünya barışı için bir umut olur. Bu çocuğun ruhunda bu birlik beraberlik barış yaşar.

18

BODRUM KAYMAKAMINDAN ESNAFA ÇAĞRI FATMA MANSUR COŞAR BODRUMEGE DE BİR KASABA

BODRUM KAYMAKAMINDAN ESNAFA ÇAĞRI FATMA MANSUR COŞAR BODRUMEGE DE BİR KASABA BODRUM KAYMAKAMINDAN ESNAFA ÇAĞRI Bodrum Kaymakamlığında, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlığında yapılan toplantıda dağlıca da yaşanan acı olaylar nedeniyle eğlence mekanlarına çağrıda bulunuldu.

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4

Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE Bodrum da, geçtiğimiz gün yaşanan ve dünya gündeminde geniş yer bulan kaçak faciası ile ilgili olarak Suriye uyruklu 4 kişi organizatörlük çıkarıldı. yaptıkları gerekçesiyle adliyeye

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUM DA SEL FELAKETİ

BODRUM DA SEL FELAKETİ BODRUM DA SEL FELAKETİ Sel çok büyük maddi, manevi zarara yol açtı. Sel suları, Bodrum un birçok bölgesinde neredeyse taş üstünde taş kalmadı denecek zarara yol açtı. Birçok yol ve altyapı tesisi kullanılamayacak

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfastar.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

Detaylı

Beşiktaş 1 Adanaspor 1

Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş 1 Adanaspor 1 Beşiktaş Antalya Kampı'nda son hazırlık maçını Adanaspor ile oynadı. Maçın 75. dakikasında yeni transfer Gökhan Süzen, 80. dakikasında ise Sinan Kurumuş oyuna girdi. Beşiktaş tüm

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

Bodrum da kamp yapıyor

Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI Dünya gündemine oturan Aylan Kurdi isimli Suriyeli göçmen bebeğin ve 5 kişinin ölümüyle ilgili olarak iki sanık Bodrum da mahkemeye çıkarıldı. Sanıklar Aylan bebeğin

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Altınordu Futbol Okulu Bodrum kış programı başlıyor.

Altınordu Futbol Okulu Bodrum kış programı başlıyor. Altınordu Futbol Okulu Bodrum kış programı başlıyor. Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Yaz ortasında faaliyetlerine başlayan Futbol okulunun

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 22.10.2012. Hüzünlü beraberlik

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 22.10.2012. Hüzünlü beraberlik Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 22.10.2012 Hüzünlü beraberlik Beşiktaş, Süper Lig in 8. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş ikinci yarıda sahada fırtına gibi esen taraf oldu.

Detaylı

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Bodrum da son bir yıl içerisinde yakalanan sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün ürünleri imha edildi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum

Detaylı

Kahramanmaraş Belediyespor 0

Kahramanmaraş Belediyespor 0 B.B Bodrumspor Kahramanmaraş Belediyespor 0 0B.Ş Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor, 32 inci hafta mücadelesinde düşme potasından çıkmak isteyen Kahramanmaraş B. Ş Belediyespor la

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig'de yarın 45. kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, FB Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe Antalya canlı izle, Fener Antalya canlı izle, FB Antalya canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

BODRUM TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI BODRUM TİCARET ODASI YENİ HİZMET BİNASI İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Bodrum Ticaret Odasının yeni hizmet binası yapılması amacı ile düzenlene yarışma sonunda seçilen projenin belirlenmesinin ardından projenin

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

BEŞİKTAŞ IN 112. YAŞI BODRUM DA KUTLANDI

BEŞİKTAŞ IN 112. YAŞI BODRUM DA KUTLANDI BEŞİKTAŞ IN 112. BODRUM DA KUTLANDI YAŞI Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Kulübünün 112. Kuruluş Yıldönümünü sanatçı Zeynep in de katıldığı gecede kutladılar. Bodrum Delfi Otelde düzenlenen geceye

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

Paylaştıkça Çoğalıyoruz

Paylaştıkça Çoğalıyoruz 4 Paylaştıkça Çoğalıyoruz Bodrum Belediyesi olarak sosyal sorumluluk alanlarında ihtiyaçlara cevap vermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiğimiz

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda

Gençlerle yenişemediler. ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda oynanan. 1-1'lik sonuçla berabere bitti. İlk yarıda Gençlerle yenişemediler, Süper Toto Süper Lig in 16. haftasında ile 1-1 berabere kaldı. Ankara 19 Mayıs Stadı'- nda oynanan mücadele, rakibin başlama vuruşuyla başladı. Karşı- ANKARA 19 Mayıs Stadı'nda

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş:3 - Mersin:0

Beşiktaş Gazetesi Beşiktaş:3 - Mersin:0 Beşiktaş:3 - Mersin:0 BEŞİKTAŞ Spor Toto Süper Lig in 10. haftasında Mersin İdmanyurdu nu 3-0 mağlup etti. İnönü Stadı nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş rakibini ilk yarıda bulduğu 3 golle mağlup eden

Detaylı

Türk filmleri günü!..

Türk filmleri günü!.. Neşeyle kutladılar Beşiktaş Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kursları'ndan Bilgisayar Kursu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü neşeyle kutladı,

Detaylı

Ad Soyad. Adres. Telefon. Cep Telefonu. . Kan Grubu. Liderim. Telefon. Direktörüm. Telefon. Acil durumlarda lütfen arayınız. Ad Soyad.

Ad Soyad. Adres. Telefon. Cep Telefonu.  . Kan Grubu. Liderim. Telefon. Direktörüm. Telefon. Acil durumlarda lütfen arayınız. Ad Soyad. Ad Soyad Adres Telefon Cep Telefonu E-mail Kan Grubu Liderim Telefon Direktörüm Telefon Acil durumlarda lütfen arayınız Ad Soyad Adres Telefon Müşteri İlişkileri Birimi Tel : 0212 355 60 60 E-mail : mhb@oriflame.com.tr

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

Derbi maçta galip yok

Derbi maçta galip yok Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 28.08.2012 Derbi maçta galip yok BEŞİKTAŞ ile Galatasaray arasında oynanan mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi. Galatasaray maçın 86. dakikasında, Selçuk un kullandığı

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 39

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 39 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 16.07.2015-16.07.2015 Haber Sayısı: 39 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 16.07.2015 A GAZETESİ TONBUL'DAN BAYRAM MESAJI 2 2 16.07.2015

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

BELEDİYESPOR İLE EŞLEŞTİ

BELEDİYESPOR İLE EŞLEŞTİ BODRUMSPOR MENEMEN BELEDİYESPOR İLE EŞLEŞTİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu nda Menemen Belediyespor ile eşleşti. 2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kura çekimi

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor

Beşiktaş, Spor. Kara Kartal Bursaspor u bekliyor 6-7 NİSAN 2013 Kara Kartal Bursaspor u bekliyor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig in 28. haftasında Bursaspor ile 8

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Berabere kaldılar

Beşiktaş Gazetesi. Berabere kaldılar Berabere kaldılar SPOR BEŞİKTAŞ, 2012-2013 sezonundaki ilk maçında Büyükşehir Belediyespor la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş, ilk 10 dakikada orta sahada üstünlük kurarak

Detaylı

Okul yapımı sürüyor

Okul yapımı sürüyor Okul yapımı sürüyor Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, yapımı devam eden Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde, inşaatın bodrum,

Detaylı

Siyah-beyazlıları. Statdaki son maçına çıkıyor

Siyah-beyazlıları. Statdaki son maçına çıkıyor 7 MAYIS 2013 Statdaki son maçına çıkıyor Siyah-beyazlıları yenilenecek BJK İnönü Stadı'nda son maçına çıkacak. Beşiktaş Futbol Takımı, yenilenecek BJK İnönü Stadı'nda son maçını Gençlerbirliği ile oynayacak.

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015 İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.09.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Her gün gelen şehit haberlerine YETER İki yıldır bitmeyen seçim maratonuna YETER Siyasetçilerin

Detaylı

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1

Karşılaşmaya. BJK 2 Eskişehirspor 1 6 MAYIS 2013 BJK 2 Eskişehirspor 1 Karşılaşmaya Beşiktaş başladı. İki ekip de oyuna istekli başladı ve gol pozisyonu yakaladı. 4. dakikada Mustafa nın savunmadan dönen şutunda Niang topa sahip oldu, Niang

Detaylı