Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?"

Transkript

1

2 Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

3 Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor?

4 1. Geleneksel medya, sosyal medya ağlarının artan popülaritesi ile zor zamanlar yaşadı.

5 2. Markalar hedef kitleye, doğrudan içerik paylaşmak için bir fırsat penceresi gördü.

6 3. Kullanıcılar ve artan içerik hacmi sayesinde Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal medya ağları bir iş modeli oluşturmak için fırsat yakaladı.

7 Üretilen içerik arttıkça, markaların mesajlarını iletmek için reklama yönelme dürtüsü de arttı.

8 Şirketlerin trafik ve paylaşımlara karşı büyüyen bağımlılığı Facebook için bir konuyu gündeme getirdi; Facebook kullanıcıları için "ilgili içerik" ve "ücretli içerik" arasındaki ince dengeyi kaybetti.

9 Facebook, haber akışı algoritmasını, yakın arkadaşların gönderilerini daha yukarda göstermek için yeniden şekillendirdiğini duyurdu. Bu muhtemelen işletme sayfalarının eriştiği kitle sayısında azalmaya yol açacak

10 Facebook ayrıca tek bir arkadaştan gösterilen gönderi sayısını da sınırlayacak. Böylece Facebook'ta daha az aktif olan kullanıcıların her giriş yaptığında tek çeşit içerik görmek yerine daha geniş kitleyi izlemesi sağlanacak.

11 Bu stratejinin bir parçası olarak Facebook, arkadaşların beğendiği ya da yorum yaptığı diğer içerikleri daha az gösterecek.

12 Önce Kullanıcı

13 Facebook'un son güncellemeleri, Zuckerberg'in kullanıcılarına ulaşmak için reklamdan bir adım geriye atarak daha sağlıklı bir iş modeli aradığına işaret ediyor.

14 Arkadaşlardan ve aileden gelen ilgili içerik, markaların söylediklerinden daha önemli hale gelecek. Eğer Facebook en popüler sosyal ağ olarak kalmak istiyorsa bu strateji kaçınılmaz.

15 Bunu daha önce MySpace gibi diğer mecralarda gördük. Eğer yeni ve daha iyi bir şey geliyorsa ve dengeli bir iş modeliniz yoksa başarısız olmaya mahkumsunuzdur.

16 "Önce Kullanıcı" mentalitesigoogle için de algoritma yeniliklerini sunmak için aynı stratejiydi. Google, kullanıcı deneyimini ön planda tuttu. Kullanıcıların en yararlı içeriği bulmaları gerekiyordu. Bunun anlamı;

17 Markalar, medya ve kuruluşlar web sitelerinin teknik yönlerine ya da sayfaları anahtar kelimelerle doldurmaya odaklanmak yerine, oyunlarının gücünü arttırmalı ve alakalı içerik yaratmalı.

18 Google geçtiğimiz yıllarda bu adımları atarken, Facebook hisse senedi kayıtlı bir şirket olduğundan beri reklamlara odaklanarak bir iş modeli inşa etmek zorunda kaldı.

19 Fakat artık Facebook için öncelik zamanı daha önce para getirmiş olan şeyler yerine kullanıcılarına geldi.

20 Yayımlama

21 Markalardan uzaklaşıp, kullanıcıya odaklanmak Facebook için bir diğer yarış.

22 Facebook, arkadaşlardan gelen öneriler üzerine oradan oraya giden kullanıcıların cesaretini kırarken, aynı platform üzerinde insanları nasıl ilginç ve uygun içerik yaratmaya cesaretlendirebilir?

23 Facebook'un gazetecilere yönelik oluşturduğu mütevazı "Facebook Abonelik" ten sonra Facebook'un medya ile bağlantılı pek bir planını duymadık.

24 Pew araştırma şirketi, Facebook'ta haberlerin yaygın fakat tesadüfi bir deneyim olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurdu.

25 Yani, Facebook uzun zamandır, "Facebook'un Sonu" hakkındaki tahmin makaleleri ile, selfiler, eğlenceli hediyeler, ilişki durumu güncellemeleri ve reklamlar hakkında olacakmış gibi görünüyordu.

26 Fakat son güncelleme ile yeni haberler de geldi. Facebook şimdi de yayıncılara ulaşıyor. Yayıncıların haber içeriklerine, sosyal ağının haber akış sayfasında ev sahipliği yapmak için yol arıyor.

27 The New York Times'ın haberine göre Facebook, gelecek aylarda yayıncıların içeriklerine sunuculuk yapmayı vaad ediyor. Ve evet...

28 Bu planın altında tabi ki Facebook ve yayıncılar arasında paylaşılmış bir gelir potansiyeli var. Kullanıcılar, muhtemelen arkadaşlarının sonucu olarak, Facebook üzerinde okuyabilecekleri ilgili makalelere rastlamayı umabilir.

29 Ayrıca, Facebook'un etkileyici topluluğunun ve reklam hedeflemesinin bir sonucu olarak, makaleyle alakalı reklamlar kitleye bağlı olarak gösterilebilir olacak.

30 Linkedin'in yayın özelliğini ve muhteşem içerik odaklanmasını tanıtmasından sonra Facebook, kullanıcı temelli ağlarda benzer adımlar atıyor. İki sosyal ağ da "sadece hemfikir insanlar için bir platform" olarak başladı ve birçok yatırımcının iddialı geliri ile dev teknoloji şirketleri haline geldi.

31 Fakat yıllarca reklam modelleri üzerine odakladıktan sonra, reklam ile alakalı içerik arasında daha sağlıklı bir dengeye ihtiyaç olduğunun farkına vardılar.

32 Kendi DNA'larını takip ederek, bu iki sosyal medya ağı, profilinizin ve bağlantılarınızın sonucu olarak, sizin için en uygun ve güncel içeriği, yani medyayı sektöre geri getiriyorlar.

33 İşte bu yüzden, bu sosyal medya ağlarının geleceği reklamcılık değil, yayıncılık olarak gözüküyor.

34

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar

2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3. Bilgi Paylaşımı için Araçlar 2.3.1. İşbirlikli Yazarlık (Ör: Viki) 2.3.2. Çoklu Ortam Paylaşımları (Ör: YouTube, Flickr) 2.3.3. Web Günceleri (Ör: Bloglar) 2.3.4. Etiketleme ve Sosyal İmleme (Ör:

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz Hootsuite Tanıtım Sunumu Hoşgeldiniz Hootsuite Nedir? Hootsuite, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya yönetim platformudur Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir merkezden kolayca yönetebilirsiniz

Detaylı

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir?

SOSYAL MEDYA. Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? SOSYAL MEDYA Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir? Sosyal Medyayı Kullanırken Dikkat Etmemiz Gereken Kurallar Nelerdir? Sosyal Medya Nedir? Sosyal medya, kişilerin internet üzerinden birbiriyle

Detaylı

Sosyal Medya Pazarlama

Sosyal Medya Pazarlama Sosyal Medya Pazarlama Prof.Dr. İbrahim Kırcova Yrd.Doç.Dr. Ebru Enginkaya Beta Yayın No : 3300 İşletme-Ekonomi Dizisi : 742 1. Bası - Ekim 2015 - İSTANBUL ISBN 978-605 - 333-442 - 2 Copyright Bu kitabın

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Monthly. FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ

Monthly. FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ Monthly FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ Monthly Fitness Dergisi Monthly Fitness 1 Ocak 2014 de Türkiye nin ilk ücretsiz ve dijital fitness dergisi olarak yayın hayatına başladı. Son 5

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ Sosyal medya zaman ve mekan sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir iletişim şeklidir. Wikipedia sosyal medyanın özelliklerini

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

Proje Dosyası. Bilgi-Bedava Nokta Net. İnternet Yayıncılığı İnternet Medya Sitesi

Proje Dosyası. Bilgi-Bedava Nokta Net. İnternet Yayıncılığı İnternet Medya Sitesi Proje Dosyası Bilgi-Bedava Nokta Net İnternet Yayıncılığı İnternet Medya Sitesi Hazırlayan Ejaz Kadry Gazetecilik Bölümü İletişim Fakültesi Erciyes Üniversitesi Kayseri 38029 / TÜRKİYE Bilgi-Bedava Nokta

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

KURUMSAL İŞLETMELER ve SOSYAL MEDYA İLİŞKİLERİ - Avantajlar ve Fırsatlar -

KURUMSAL İŞLETMELER ve SOSYAL MEDYA İLİŞKİLERİ - Avantajlar ve Fırsatlar - KURUMSAL İŞLETMELER ve SOSYAL MEDYA İLİŞKİLERİ - Avantajlar ve Fırsatlar - Sosyal Medya - Genel Bilgiler Sosyal Medya dediğimiz olgu, farklı insani ve kişisel gereksinimlere hitab ederek, internet çağımızın

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış

Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Türkiye de Sosyal Ağların Yeri ve Sosyal Medyaya Bakış Hayal Akademisi Kurucu Ortağı, Dijital Pazarlama İletişimi Uzmanı http://www.hayalakademisi.com, http://www.ercument.org ercumentbuyuksener@gmail.com

Detaylı

MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI. Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu.

MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI. Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu. MEDYA ENERJİ 2018 MEDYA SETI TANITIM DOSYASI Dünyanın önde gelen petrol, doğalgaz ve jeotermal enerji haber platformu www.medyaenerji.com MEDYA ENERJİ - 2018 MEDYA SETI TANITIM Petrol, Doğalgaz ve Jeotermal

Detaylı

Mark Zuckerberg, Facebook ve Aldatıcı Reklamlar. Mark Zuckerberg, Facebook adlı sosyal medya sitesinin kurucularından biridir.

Mark Zuckerberg, Facebook ve Aldatıcı Reklamlar. Mark Zuckerberg, Facebook adlı sosyal medya sitesinin kurucularından biridir. Mark Zuckerberg, Facebook ve Aldatıcı Reklamlar Mark Zuckerberg, Facebook adlı sosyal medya sitesinin kurucularından biridir. Facebook şirketinin kendisi ve sahip olduğu Instagram, WhatsApp, Oculus ve

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

Gerekli bilgileri elde etmeye ve potansiyel iş ortakları bulmaya yardımcı oluyoruz.

Gerekli bilgileri elde etmeye ve potansiyel iş ortakları bulmaya yardımcı oluyoruz. t Biz kimiz? PolandTurkey.com Karşı taraf ile iletişim kurmak ve iş yapmak için gerekli kaynak ve bağlantıları olmayan mikro, küçük ve de orta ölçekli firmalara hizmet etmekteyiz. Gerekli bilgileri elde

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır.

NEDEN. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TURKF1.com Dev bir medya platformudur. NEDEN TURKF1.com Formula 1 ve otohaber gibi geniş bir ilgi kitlesine haber sağlamaktadır. TurkF1.com Reklam vermelisiniz? Son Güncelleme 06/13/2016 TURKF1.com Yalnızca

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE TAKDİM Değerli MYK ve MKYK üyelerimiz, İl Teşkilatlarımızın Kıymetli Başkan ve Yöneticileri, Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı

Detaylı

Web 2.0 ve E-Pazarlama

Web 2.0 ve E-Pazarlama Web 2.0 ve E-Pazarlama Yaşar Tonta, Orçun Madran ve Umut Al tonta@hacettepe.edu.tr omadran@baskent.edu.tr umutal@hacettepe.edu.tr -1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti

Detaylı

Sosyal Medya Reklamlarının. 5 Altın Kuralı

Sosyal Medya Reklamlarının. 5 Altın Kuralı Sosyal Medya Reklamlarının 5 Altın Kuralı Giris Google gibi reklam alanlarında reklam verdikten sonra aklınıza çok doğal olarak sosyal medya reklam alanlarında da yer almak gelecektir. Sosyal medya reklamlarına

Detaylı

Sosyal Medya Ürün ve Mecraları. Emre Rüşvanlı

Sosyal Medya Ürün ve Mecraları. Emre Rüşvanlı Sosyal Medya Ürün ve Mecraları Emre Rüşvanlı Web 2.0 dan Sosyal Ağlara Geçiş Tüketici Marka Sosyal Ağlar Tüketici Sosyal Mecralar Markalara Nasıl Entegre Edilir? Sorulacak Sorular: Markanızın hedef kitlesi

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN

SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN SOCIAL ADS ALICILARINIZI FACEBOOK TA HEDEFLEYİN. ÇOK KANALLI PAZARLAMA YAPIN Social Ads Social ads mevcut müşterilerinizi facebook

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0

Hootsuite. Hızlı Başlangıç. Rehberi. Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Hootsuite Hızlı Başlangıç Rehberi Samsun Ekim 2015 ISBN: 978-605-65962-3-0 Copyright Zeynel Abidin Çift - Samsun, Ekim 2015 Bu kitabın tüm hakları Zeynel Abidin Çift'e aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015 SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET Ekim, 2015 SOSYAL DÜNYAYA GENEL BAKIŞ Günden güne sosyal medya, bireylerin günlük rutininin bir parçası haline gelmekte ve bu bütünleşme yalnızca boş vakitleri değerlendirmek

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

Sosyal medya mecraları uygulamalı dersi

Sosyal medya mecraları uygulamalı dersi Sosyal medya mecraları uygulamalı dersi Samet Ensar SARI 11/02/12 Fırsatlar ve Tehditler Bir Arada 1)USA 2) UK 3) Indonesia 4) Turkey Global 426 Milyon - Türkiye 500 Milyon 25 Milyon 110 Milyon 1.5 Milyon

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 401, 17 Aralık 2013-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11

İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11 PLUS Broşür 2014 İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11 Direkörün Mesajı Social Plus Ne Yapıyoruz? Nasıl Yapıyoruz? Topluluk Yönetimi Sosyal Eğitimler Eğitim Kadromuz Neden Sosyal Medya? Social Plus İhtiyaçlarınızı

Detaylı

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN

EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN EMARSYS CRM ADS PAZARLAMA STRATEJINIZE VERI DESTEKLI, AKILLI REKLAMLARLA GÜÇ KATIN Emarsys CRM Ads Pazarlama stratejinize veri destekli, akıllı reklamlarla güç katın Kendi kişi verilerinizi kullanarak

Detaylı

Sosyal Ağlar ve Pazarlama

Sosyal Ağlar ve Pazarlama Sosyal Ağlar ve Pazarlama Umut Al umutal@hacettepe.edu.tr BBY 465, 8 Aralık 2017-1 Pazarlamanın Hedefleri Kaliteli hizmet Süreklilik Güven Müşteri memnuniyeti Pazar payını korumak/artırmak Bağlılığı artırmak

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

İnternet Teknolojisi. İnternet Teknolojisi. Bilgisayar-II - 4. Hafta. Öğrt. Gör. Alper ASLAN 1. Öğrt. Gör. Alper Aslan. İnternet Nedir?

İnternet Teknolojisi. İnternet Teknolojisi. Bilgisayar-II - 4. Hafta. Öğrt. Gör. Alper ASLAN 1. Öğrt. Gör. Alper Aslan. İnternet Nedir? İnternet Teknolojisi Öğrt. Gör. Alper Aslan ENF102 Bilgisayar - II İnternet Teknolojisi İnternet Nedir? İnternet Kime Aittir İnternet in Türkiye deki Gelişimi İnternet in Türkiye de Kullanımı Yakın Gelecekte

Detaylı

MYO Öğrencilerinin Facebook Kullanım Sıklıkları. Mehmet Can HANAYLI

MYO Öğrencilerinin Facebook Kullanım Sıklıkları. Mehmet Can HANAYLI MYO Öğrencilerinin Facebook Kullanım Sıklıkları Mehmet Can HANAYLI İçerik Giriş Kuramsal Çerçeve İnternet Web 2.0 ve Sosyal Medya Facebook Sosyal Medya Reklamcılığı Bulgular Sonuç ve Öneriler Kaynaklar

Detaylı

İnsan Kaynakları ve İtibar Yönetimi Oturumu Burçak PAK YILMAZ

İnsan Kaynakları ve İtibar Yönetimi Oturumu Burçak PAK YILMAZ İnsan Kaynakları ve İtibar Yönetimi Oturumu Burçak PAK YILMAZ İşveren Markası ve İtibar Yönetimi 18 Ekim 2012 Burçak Pak Yılmaz Yenibiris.com Portal Koordinatörü İşveren Markası İşveren Markası İletişim

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor?

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Yazar Deepika Pandey Yayınlanma tarihi: Haziran 2017 Konular: Arama, Tüketici Analizleri, Çok Kanallı Tüketicilerin beklentileri büyük

Detaylı

Türkiye nin Teknoloji Kültürü Dergisi!

Türkiye nin Teknoloji Kültürü Dergisi! YAYIN BİLGİLERİ Aylık Tirajı: 22.360 Okur Sayısı: 148.000 EKİM 2013 TEKNOLOJİ KÜLTÜRÜ AYLIK YAYINDIR ISSN:1300-9419 112415 YıL:18 7.00 TL 10 2013 ÇALINAN & KAYBOLAN CİHAZINIZI BULUN En iyi izleme yazılımları

Detaylı

Online ve Offline Medya Planlama

Online ve Offline Medya Planlama Online ve Offline Medya Planlama Gizem Yücel 21.07.2012 gizemyucel mgyucel Dijitalist Online ve Offline ın Güncel Durumu Geleneksel Pazarlama, TV yi Koruyor «TV büyüyor.» «Daha da büyüyeceğini söylüyorlar.»

Detaylı

Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme

Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme Online Videoların Marka Metrikleri Üzerindeki Etkisini Ölçme Yayınlanan Nisan 2015 Konular Reklâm Etkileşim metrikleri kullanıcıların online videolara nasıl tepki verdiğini gösterir. Ancak marka metrikleri

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

Çerez Aydınlatma Metni

Çerez Aydınlatma Metni Aydınlatma Metni KoçDigital Çözümler Anonim Şirketi ( KoçDigital veya Şirket olarak anılacaktır) olarak, web sitelerimiz ( Site ), uygulamalarımız ya da dijital ortamda sizlerin kullanımına sunduğumuz

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ. Amaç. Nasıl Çalışıyoruz.

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ. Amaç. Nasıl Çalışıyoruz. SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ Amaç Ürününüzü ya da hizmetinizi sosyal medya siteleri, ağları üzerinde tanıtılması ve reklamlarının yapılması marka bilinirliğinn artırılması kampanya ve haberlerin duyurulması ve

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Yeni Veriler, İnternet'teki Video Reklamların Üzerinde Düşünme, Tercih Edilirlik, Satın Alma Amacı ve Satışları Teşvik Ettiğini Gösteriyor

Yeni Veriler, İnternet'teki Video Reklamların Üzerinde Düşünme, Tercih Edilirlik, Satın Alma Amacı ve Satışları Teşvik Ettiğini Gösteriyor Yeni Veriler, İnternet'teki Video Reklamların Üzerinde Düşünme, Tercih Edilirlik, Satın Alma Amacı ve Satışları Teşvik Ettiğini Gösteriyor Yazan: Mike Giordano, Celie O Neil-Hart, Howard Blumenstein Yayınlanma

Detaylı

Pazarlama İletişimi-3

Pazarlama İletişimi-3 Pazarlama İletişimi-3 Reklamın Makro Ekonomik Rolü Ad=Market Power Ad=Information Sentezci görüş Reklam Türleri Doğrudan harekete geçirici Dolaylı olarak etkili Birincil talep yaratan reklamlar Seçici

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

JEOTERMALHABERLER 2017 MEDYA SETI. Dünyanın önde gelen jeotermal Enerji haber platformu ThinkGeoEnergy nin Türkçe hizmetidir.

JEOTERMALHABERLER 2017 MEDYA SETI. Dünyanın önde gelen jeotermal Enerji haber platformu ThinkGeoEnergy nin Türkçe hizmetidir. JEOTERMALHABERLER 2017 MEDYA SETI Dünyanın önde gelen jeotermal Enerji haber platformu ThinkGeoEnergy nin Türkçe hizmetidir. www.jeotermalhaberler.com JEOTERMALHABERLER - 2017 MEDYA SETI TANITIM Jeotermal

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

ÇapulTV Direnişin MEDYASI

ÇapulTV Direnişin MEDYASI ÇapulTV Direnişin MEDYASI 276 adet Uydudan yayın yapan kanal 137 adet Kablolu TV den yayın yapan kanal Karasal Ankara 178 Adana 90 Antalya 163 Bursa 127 Diyarbakır 80 G. Antep 79 Kayseri 92 Ordu 89 Kaynak

Detaylı

MediaKit. www.defaultmagazine.com

MediaKit. www.defaultmagazine.com MediaKit www.defaultmagazine.com .Sayılar #01 #02 #03 #04 #05 #06 #07 #09 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 .istatistikler Dünyada 62 ülkeden takip edilen.default magazine her ay ortalama 125.000 kişi

Detaylı

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA 1 Giriş Bu bölümümde günümüzde en çok kullanılan Web araçları tanıtılacak ve anlatılacaktır.bunların eğitimde, özellikle uzaktan eğitimde nasıl kullanıldığından

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı