İşte bunun içindir ki gelen her grubumuzun bilmesinde yarar gördüğümüz bazı satırbaşlarını sıralamak istedik.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşte bunun içindir ki gelen her grubumuzun bilmesinde yarar gördüğümüz bazı satırbaşlarını sıralamak istedik."

Transkript

1 GENEL BİLGİLENDİRME Değerli Koordinasyon Ekibi ve Sevgili Katılımcılar Bugüne kadar ev sahipliğini üstlendiğimiz yüzlerce proje ve ağırlamaya gayret gösterdiğimiz binlerce katılımcıdan edindiğimiz tecrübe odur ki, proje koordinasyonu yapanlarla katılımcılar arasında zaman zaman iletişimde eksikler olabiliyor. Örneğin Avrupa ya geliş sırasında son dakika yoğunluğundan da kaynaklanan bazı bilgi aktarımları yeterli derecede yapılamamaktadır. Katılımcı profilinin de oldukça değişken olduğundan yola çıkılırsa, buraya gelindikten sonra herhangi bir sorunla karşılaşmamak açısından bu detaylı bilgilendirmeyi yerinde buluyoruz. İnsani iş gücünün zirve noktasında pahalı olduğu bir ülkeye gelindiği unutulmakta ve bu da gelmeden önce bize söylenseydi gibi sitemlere yol açmaktadır. İnsani iş gücünün çok ucuz maliyetlerle elde edilebildiği ülkelerden gelen insanlar empati kanalını kullanıp az insanla çok verim elde etmeye çalışan batı ülkelerini ve insan yerine birçok yerde bozuk para atılan makinaları yerinde gözlemleme imkanı da elde edebilirler (kalınan pansiyonun bodrumundaki çamaşır makinesi ya da yollardaki sigara makineleri gibi). İşte bunun içindir ki gelen her grubumuzun bilmesinde yarar gördüğümüz bazı satırbaşlarını sıralamak istedik. Frankfurt Havalimanı nda karşılama ve Erlensee ye pansiyona transfer Havalimanında gruplarımıza Alman polisinin sorması durumunda ibraz edeceğimiz İngilizce veya Almanca proje ile ilgili belgemizin olması gerekmektedir. Frankfurt Havalimanı, Erlensee deki pansiyonumuza araba ile takriben 40 dakika (40 km) mesafededir. Gruplarımız genellikle havalimanından transferlerimizi yapan anlaşmalı Alman şirket tarafından karşılanır ve pansiyona yahut daireye transferleri gerçekleşir. Yolcu çıkış kapısında firmamızın tabelası ile / yahut grubunuzla ilgili yazı ile bekleyen Alman görevli grubu karşılayıp pansiyona kadar getirir.

2 Bu noktadan itibaren şirket yetkilileri grubu karşılar, odalarına yerleştirir ve program başlar. Erlensee, Hanau Merkez e 7 kilometre, Frankfurt Merkez e ise yaklaşık 30 kilometre mesafededir. Hanau Merkez e sıkça otobüs bağlantıları bulunmaktadır ve yolculuk süresi yaklaşık 20 dakikadır. Frankfurt Merkez ise toplu taşıma araçları ile pansiyondan yaklaşık 1 saat sürmektedir. SETA şirketi yalnızca programı uygulama noktasında grubun hareketliliğinden sorumludur ve sadece program gereği ihtiyaç var ise bilet temin eder. Normal şartlarda bir günde bir program olmaktadır. Bunlar çoğunlukla yarım gün sürer. Bazen tam gün programları da olabilmektedir. Program dışında grubun birçok boş vakti olacağından boş zamanları değerlendirmek de yine gruplara düşmektedir. Telefonla İletişim ve Hazırkart Temini Frankfurt da limana inilen andan itibaren katılımcılar kendilerine edilen tembihler üzerine Türkiye ye cep telefonlarından `sağ salim inme` haberini vermek amacıyla ülkelerini aramaktadırlar. Ancak farkında olmadıkları bir şey vardır: Örneğin bir öğrenci için dakikası takriben 3 Euro olan birkaç görüşme, sonradan oldukça kabarık faturalara neden olmaktadır. Genelde bu kartları şehir oryantasyon gezisi sırasında programın ikinci günü 2-3 saatlik bir zaman harcanarak pasaport ve kimlik ibrazı yöntemiyle herkes için tek tek temin ediliyordu. Ancak zaman zaman gruplarımız gece / hafta sonu şehre gelmekteler. Arama işi de bu bağlamda doğal olarak gecikebiliyor. Bu açıdan SETA bu olumsuz tecrübeleri yaşayan katılımcıların tavsiyesi üzerine pansiyona gelindiğinde sizlere hafta içi ve hafta sonu ya da gece önemli olmaksızın hemen kullanıma hazır yeni Türk Telekom Mobile O2 kontörlü hazırkartlar hazır bulundurur. İsteyenler de bu kartlardan temin edebilirler. Türk Telekom O2 kartla Türkiye ve Almanya da sabit hatlara, Avea, Türk Telekom Mobile ve O2 numaralarına dakikası 5 cent e, diğer Alman / Türk cep telefonlarına dakikası 15 cent karşılığında telefon etme imkanı elde edersiniz. Kartlarda 7,50 Euroluk kontör yüklüdür, 5 Euro yeni hat ücreti ve 2,50 Euro açtırma ücreti ile birlikte toplamda 15 Euroya mal olan kartla en az 150 dakika sabit hattan Türkiye görüşmesi yapılabilmekte ve 15`de bire tekabül eden fiyatlara telefonlaşmak mümkün olmaktadır. Bu açılardan tavsiyemiz hem henüz limanda yolculuğunuz bitmediğinden hem de tasarruf açısından pansiyona / daireye gelir gelmez yerleştikten hemen sonraki işimiz olarak telefon kartına kavuşacağımızdan telefon görüşmeleriniz otele varıştan sonra gerçekleştirmenizdir.

3 Daha geniş bilgi için: Türkiye de bazı operatörlerin yurt dışı tarifeleri / opsiyonları / Mobil Avrupa Paketleri şimdiye kadar gelen katılımcılardan edindiğimiz bilgilere göre istenen neticeyi vermemekte, (şayet roaminge açıksa) roaming ücretleri ve diğer sebeplerden ötürü ile bedava olan dakikalar hızla tükenmektedir. Ayrıca yine bu kartlara Almanya da kontör yükleme de sorun haline gelebilmektedir. Buraya getireceğiniz cep telefonlarının da simlocksuz olması gerekir. Pansiyon Şartları ve Yemek Hizmeti GENEL Gelmeden önce de katılımcıların bilgilendirildiğini varsaydığımız, apart-otel modeliyle hizmet veren pansiyonumuz Hanau şehri yakınlarında Erlensee de bulunmaktadır. Apart kavramından da anlaşılacağı üzere pansiyonumuzun 2, 3, 4 yataklı (daire bölümü 5 kişilik) odaları bulunmaktadır. Nevresim takımları 2 hafta kalan gruplarda değişmez, 4 hafta kalan gruplarda 2 hafta sonra değişir. Eğer ilaç kullanıyorsanız, ibadet ediyorsanız, spor yapıyorsanız veya vaktinizi daha değişik bir şekilde değerlendiriyorsanız, bunlarla ilgili malzemeleri de ayrıca kendiniz getirmelisiniz. Engelli olup tekerlekli sandalye kullanıyorsanız bunu da getirme durumundasınız. Akülü tekerlekli sandalyeler geçmişteki tecrübelerimize göre program akışında büyük sorunlar yaratmaktadır, dolayısıyla mutlaka elle sürülen tekerlekli sandalyelerle gelmek gerekir. SETA Şirketi, bu bağlamda engelli katılımcılara tekerlekli sandalye yahut koltuk değnekleri gibi ekipmanlar / cihazlar temin edemez / etmez. Odaların temizlik ve düzeni de kalınan süre içerisinde katılımcıya aittir. Temizlik malzemeleri personelden istenebilir. Pansiyonumuzda bunun haricinde oda temizliği yaklaşık haftada bir kere yapılır. Türkiye den farklı olarak Almanya da banyoların taharet musluğu yahut gideri yoktur. Banyo terliği ve havlusu, el havlusu, ütü ve özellikle bayanların saç kurutma makinelerini yanlarında getirmeleri gerekir.

4 Pansiyonumuza / daireye giriş ve çıkışlarımızda özellikle de kapıları açıp kapatma esnasında bizim haricimizde kalan insanları da hesaba katarak sessizce gerçekleştirmeli ve bilhassa gece saat 22:00`den sonra kesinlikle odalarımızdan dışarıya sesin çıkmayacağı ses seviyesini korumalıyız. Pansiyonumuz lüks bir yapıya sahip değildir. Odalarda TV, klima v.b. donanım bulunmamaktadır. Katılımcıların ek olarak banyo havlusu, terlik ve şampuan getirmeleri gerekir. Odalarda fön yahut ütü bulunmamaktadır. ÇAMAŞIR YIKAMA Pansiyonumuzda bulunan çamaşır makineleri ile çamaşırlar yıkanabilir. Temizlik malzemelerinin arasında deterjan / çamaşır tozu da bulunmaktadır. Yıkama ücreti 2,50 Avrodur. ODA ANAHTARI Her oda için 1 anahtar bulunmaktadır ve kaybolması halinde tazmini kaybeden tarafından yapılır. Bu konuda sorumluluk katılımcılara aittir. Anahtarlıktaki ikinci anahtar ise dış kapı anahtarıdır. YEMEK Yemekler pansiyonun yemekhanesinde yenmektedir. Pansiyonun 1. katında genel kullanıma açık bir yemekhane / çok amaçlı salon bulunmaktadır. Muftak kısmına da katılımcıların girmesi yasaktır. Hijyenik olarak ve kurallar gereği bu uyarıya dikkat edilmesi önemle rica olunur. Yemekhane ayrıca katılımcılar için diğer zamanlarını toplu olarak sohbet edebilmeleri için de kullanıma açıktır. Daha önceki yıllarda çay ve sıcak içecek imkanı da sunulmasına rağmen, kullanımdaki problemler yüzünden pansiyon yönetimi yemekler dışında çay imkanını maalesef kısıtlamak zorunda kalmıştır. Pansiyonun diğer alanlarında olduğu gibi çok amaçlı salonda da sigara içmek kanunen kesinlike yasaktır. Bu yasağa uyulmaması durumunda, cezai işlemden SETA sorumlu değildir. Yemeklerimiz Türk aşçılarımız tarafından Türk damak tadına göre hazırlanır. Türk gelenekgörenek, örf ve adetlerine uygun, islami usullere göre yemekler hazırlanır.

5 Kahvaltı ve Yemek Saatleri (eğer önceden programa bağlı olarak daha farklı bir saat bildirilmemiş ise): Kahvaltı 07:30 08:30 Öğle Yemeği 12:30 13:30 Akşam Yemeği 18:30 19:30 Hafta sonları ve tatil günleri uzun kahvaltı (9:00-11:00) ve erken akşam yemeği (17:30-18:30) vardır, öğle yemeği yoktur. Bu saatlere hassasiyet göstermemiz programın sağlıklı akışı açısından önem arzeder çünkü birçok zaman programı yetiştirmek için zamanla yarış içerisinde olunmaktadır. Yukarında belirtilen saatlerin dışında (mesela geç kalkmadan dolayı kahvaltıya geç inme gibi) diğer öğünlerin hazırlanması ve temizlik sebebi ile yemek servisi olmamaktaır. Self Servis şeklinde dağıtımı yapılan yemekler yendikten sonra tabak ve bulaşıklar hazır bulunan servis araçlarına bırakılmalıdır. Yemekhande temiz terk edilmelidir. Yemek sonrası temizlik yapılması için çok amaçlı salonun bir saatlik boşaltılması önemle rica olunur. Daha sonra salon tekrar kullanılabilir. Temizlik esnasında salonda birilerinin bulunması temizliğin yeterince iyi yapılamamasına sebebiyet vermektedir. İNTERNET İnternet WLAN vericileri tarafından desteklense de her zaman sağlıklı bağlantı sağlanamamaktadır. Zaman zaman kesintiye uğrasa da internet imkani pansiyonda kablosuz ağ sistemiyle mevcuttur. Ancak bağlantı sağlıklı değildir. Bunu göz önünde bulundurmakta fayda var. Özellikle herkesin interneti kullandığı akşam saatlerinde sistem aşırı yoğunluktan ötürü çökebiliyor.

6 GELMEDEN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR Erkeklere gelmeden saç traşı olmalarını öneririz, çünkü saç traşları erkek kuaför ve berberlerinde ortalama 15 Euro. Tiryakisi için de sigaranın öncelikle bırakılmasını, bırakılamıyorsa da Türkiye deki limanlardan alınmasını öneririz, çünkü Almanya da bir paketi ortalama 4-5 Euro cıvarında. Genel hastalıklar yani soğuk algınlığı, grip, baş ağrısı, ishal, peklik, bulantı, alerji, bel ağrısı, göz enfeksiyonları, kulak-burun-boğaz ağrıları gibi özel durumlar için beraberinizde ilaç getirmeniz tavsiye olunur. Antibiyotik ve kas gevşeticiler bir de boğaz pastilleri Avrupa da reçetesiz satılmamakla birlikte oldukça pahalıdır dolayısıyla yanınızda getirmeniz tedbir açısından faydanıza olabilir. Çok nemli ve özellikle kış aylarında geliyorsanız oldukça sert kış şartlarının olduğu bir ülkeye gelmektesiniz, kıyafetleriniz, atkınız, eldiveniniz, bereniz, şemsiyeniz, güneş gözlüğünüz mevsim şartlarına göre unutulmamalı ve beraberinizde bir sırt çantası içerisinde yanınızda olmalıdır. Bu arada hastane yahut doktor ziyaretleri de Almanya da sadece haklı sebepler olduğunda yapılmalıdır. Bir ziyaret durumunda hastane ve doktor masrafları başta katılımcı tarafından ödenir, ve sonra yurda döndükten sonra yurtdışı sağlık sigortasından faturaları ibraz etmek kaydıyle bu masraflar tekrar geri alınmaya çalışılır. Ayrıca hastanelerdeki acil servis ücreti de 100 Avro dur, bekleme süreleri de uzun olabiliyor. Her katılımcının acil durumlar için yurtdışı sağlık sigortası bulunmaktadır ve bu sadece acil durumları kapsar, kronik hastalıkları kapsamaz. Sigortadan AT11 belgesini yanınıza almanız buradaki işlemleri kolaylaştıracaktır. Dil kursuna katılacak kişilerin yanlarında bir sözlük, pratik konuşma kılavuzu ve defter / kalem getirmeleri gerekir. Bu, kursun verimli olması için gereklidir. ALMANYA DA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR Sırt çantası Avrupalılar`ın ayrılmaz bütünü gibidir. Bizde de gezilerimizde ve şehir dışı programlarımızda içine suyumuzu ve sandviçlerimizi koyacağımız en önemli ayrılmazımız olacaktır. Örneğin yarım litrelik bir şişe su büfelerde ortalama `Euro dur. Yanımızda olursa taşıması karşılığında ücretsizdir.

7 Bir gezi veya şehir dışı bir program için takriben bir tam gün yolda oluyoruz ve katılımcılarımıza beslenme ihtiyaçlarını yanlarına paket edip almak üzere teslim ediyoruz. Bunun yanına sürekli yanında bulundurulması gereken pasaport, içinde proje programı, otel adresi ve bilgilendirme bulunan SETA dosyası, toplu taşıma haritaları, şemsiye, bere, eldiven, atkı, güneş gözlüğü gibi muhteviyat da dahil oluca, bu içeriği poşette taşıması oldukça güç oluyor. Bunların yanı sıra asıl dönüşte sırt çantaları genelde yük fazlası olduğu için kendini de (uçağın içine alınabildiğinden) fazla yük parası ödememek suretiyle amorti ediyor. Fazla yük sorunu gelişte pek olmasa da katılımcılarımız 20 kg lık yük hadlerini giderken daha çabuk aşma meyli gösteriyor. Programlar da kısmen uzun sürdüğünden takım kıyafetten ziyade fonksiyonel kıyafet ve uzun yol ayakkabıları getirmek gerekir. Ayrıca programı uygulama aşamasında programı gerçekleştirmek üzere ulaşım giderleri SETA şirketi tarafından karşılanacaktır. Bunun dışındaki zamanlarda SETA şirketi ulaşım biletleri temin etmemektedir. Programlarda dakiklik en önemli husustur. ÖNEMLİ NOKTALAR Katılımcılardan ayrıca aşağıda çok kısaca değineceğimiz konularda dikkatli olmalarını rica ediyoruz: Görüşmelerde Dikkat Konusu: Yaptığımız projeler kapsamında katılımcılar birçok kurumu ziyaret etmekte ve uzman kişilerden alanlarıyla ilgili bilgiler almaktadır. Bu görüşmeler sırasında katılımcılardan bir hususa dikkat etmelerini rica etmekteyiz: Görüşmelerinizde anında tercüme yapan arkadaşlarımız size eşlik edeceklerdir. Bu işin konsantrasyon gerektirdiğini dikkate alarak görüşme sırasında kendi aranızda konuşmamanızı rica ediyoruz. Bu aynı zamanda konuşmacılara ve ziyaret edilen kuruma saygı ifadesi olarak da algılanacaktır. Ayrıca yörenizden getireceğiniz küçük bir hediye kurum temsilcisinde olumlu etki yaratacaktır. Para Konusu: Almanya Gümrük kurallarına göre bir kişi Almanya ya girişte yanında en çok Euro bulundurabilir. Aksi taktirde size getirdiğiniz paranın en az % 10 u sizden tahsil edilir. Böyle bir durum yaşamamak icin paranın kişi başı Euro yu geçmeyecek şekilde dağıtılması gerekir. Paranın kime ait olduğundan çok gümrükte kimin üzerinde ne kadar bulunduğu önemlidir. Almanya ya Euro getirmeniz kesinlikle tavsiyemizdir, TL ile gelinmemelidir. Ayrıca kredi kartları da birçok alışveriş yerlerinde geçmemektedir.

8 Bunun dışında 200 veya 500 Euro luk banknotlar birçok alışveriş yerleri tarafından kabul edilmemektedir. Dolayısıyla 50 yahut 100 Euro luk banknotlarla gelmek gerekir. Gruptan ayrılarak normalinden daha erken dönecek olan katılımcılar, havaalanı transferini kendileri organize etme ve ödeme durumundadırlar. Üstte değinmediğimiz ve merak ettiğiniz bir husus var ise alttaki iletişim yollarından birisini kullanabilirsiniz. Aşağıda Erlensee deki pansiyondan resimler bulunmaktadır:

9 Dış görüntü: Binanın arka kısmı:

10 Pansiyon girişi Yemekhane / çok amaçlı salondan görüntüler:

11 Pansiyon içinden görüntüler:

12 Pansiyon adresi: Hotel Römerhof, Limesweg 15, Erlensee, Germany. Odalarda televizyon, klima, buzdolabı yahut telefon gibi donanım mevcut değildir. Sonuç olarak yer aldığınız projenizin başarılı geçmesini ve hayat başarınızı etkilemesini dileriz İLETİŞİM BİLGİLERİ: FATİH ŞEVİK: EKREM YAĞMUR: ÖZKAN AKOVA: BÜRO İLETİŞİM: Tel : / 821 / , Adres : Ludwigstr. 20, Augsburg / ALMANYA

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com

2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ. www.greenanatolia.com / info@greenanatolia.com 2016 TESİS KONSEPTİ MUHAFAZAKAR HERŞEY DAHİL AİLE OTELİ GENEL BİLGİLER Otel Green Anatolia Hotel Sınıflandırma 3 Yıldız Acente Puanlaması 4 Yıldız Pansiyon Türü Herşey Dahil Adres Babadağ Yolu - Ovacık

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK H A Z I R L I K L A R ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda

Detaylı

28 ARALIK 2018 YILBAŞI TURU

28 ARALIK 2018 YILBAŞI TURU 5*DLX SUITE NEHİR GEMİSİ ESPRIT ile 2 NEHRİN BİRLEŞME NOKTASI KOBLENZ'DE YILBAŞI ROMANTİK REN NEHRİ Amsterdam(1)(*Volendam & Zaanse Schanse) - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Koblenz(1) - Romantik Ren Parkuru

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1)(*Oingt) - Vienne - Viviers(*Grignan) - Avignon(2)(*Arles / Baux de Provence) - Tournon - Andance -Lyon(1)

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR

31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR YILBAŞI TURU 31 MAYIS'A KADAR ERKEN KAYIT İNDİRİMİ! MASTER SUITE / KABİN BAŞI 300 EUR ORTA KAT SUITE / KABİN BAŞI 200 EUR 2016 YAPIMI 6*SUITE GEMİ 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA BUDAPEŞTE & TUNA

Detaylı

YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA

YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA NEHİR Sİ OSCAR WILDE ile VİYANA'DA YILBAŞI & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1)(*Esztergon-Visegrad-Szentendre) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava - Spitz(*Melk) - Wachau

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA PROMOSYON 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA Amsterdam(1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf 27 Haziran 2014 / 4 Gece 01. Gün İSTANBUL AMSTERDAM (HOLLANDA)

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MAİN NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ Frankfurt Würzburg/Rothenburg Bamberg Nürnberg Regensburg Passau/Salzburg/Chesky

Detaylı

SOLIDMANCAD. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112

SOLIDMANCAD. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112 LEONARDO da VINCI HAREKETLİLİK da VINCI PROGRAMI HAREKETLİLİK NEDİR? PROGRAMI NEDİR? Temel düzeyde mesleki eğitim almakta olan

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Hoorn - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru -

Detaylı

Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur

Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu

Detaylı

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 03.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı,

Detaylı

KATAMARAN YATLARLA MUHTEŞEM YUNAN ADALARI 2016

KATAMARAN YATLARLA MUHTEŞEM YUNAN ADALARI 2016 KATAMARAN YATLARLA MUHTEŞEM YUNAN ADALARI 2016 ÖRNEK ROTALAR; Rotalar misafirlerimizin istegine bağlı olarak (teknenin base oldugu cevrede) planlanabilmektedir. 1 HAFTALAIK KATAMARAN FİYATLARI (7 GECE);

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru - Rüdesheim

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN 6* MS JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg) - Bamberg - Nürnberg

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim - Romantik Ren Parkuru Geçişi -

Detaylı

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ Lyon(1) - Vienne - Avignon(2)(*Pont Du Gard-*Lavanta Tarlaları) - Arles(*Marsilya-Aix en Provence) - St.Etienne

Detaylı

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ Lyon - Macon - Chalon Sur Saone(*Brancion-Cormatin) - Tournus - Lyon - Avignon(1)(*Pont Du Gard) - Arles(*Marsilya-Aix

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK H A Z I R L I K L A R ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı

Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı L1'deki kültür alışverişinin, iletişim ve paylaşımın Brest ile ilk adımı Öğrenciler nereye gidiyor? Brest = İstanbul

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin Üniversitesi ( Türkiye), http://english.karatekin.edu.tr/

Detaylı

Hava Alanına Otel Adı Uzaklığı

Hava Alanına Otel Adı Uzaklığı Değerli ÜSİMP ve MDK Katılımcıları, Ev sahibi sıfatı ile Erciyes Üniversitesi ve Erciyes TTO olarak sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Sizlere organizasyon ile ilgili detaylı

Detaylı

LÜZUMLU İLAÇLAR. Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır.

LÜZUMLU İLAÇLAR. Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır. UMRE TEKNİK SUNUM YOLCULUK ÖNCESİ LÜZUMLU İLAÇLAR Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır. İLAÇLAR VE RAPORLARI Sürekli kullandığınız ilaçlarınızı ve bunların

Detaylı

FİZİKİ HUKUKİ MANEVİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR. Bedenimizi Hazırlama. Ruhumuzu Dinlendirelim. İbadet. Dua. Sabır

FİZİKİ HUKUKİ MANEVİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR. Bedenimizi Hazırlama. Ruhumuzu Dinlendirelim. İbadet. Dua. Sabır FİZİKİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR Yeşil Pasaport Sahiplerinin Yapması Gerekenler Gri Pasaport Sahiplerinin Yapması Gerekenler HUKUKİ Bedenimizi Hazırlama Yürüyüş Egzersiz Yanımıza Alacaklarımız İlaçlarımız

Detaylı

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg)

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ İSVİÇRE - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim -

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Villa Mavi Kelebek Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Image not found http://www.tatilvillas.com/images/w.200/h.200/c.1/mr.1/d.listing_photos/sd.2016-11/i.6b2ea1af9881392e6bfbdcdecd42e91f.jpg

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016 2016 YAPIMI 6* SUITE GEMİ YILBAŞI TURU 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA VİYANA & TUNA NEHRİ & 3 ÜLKE ALMANYA & AVUSTURYA & SLOVAKYA Nürnberg - Kelheim(*Weltenburg) - Passau(*Salzburg-Chesky Krumlow)

Detaylı

Gardenia Residence G1

Gardenia Residence G1 Gardenia Residence G1 Özet Side Merkezde bulunan lüks dairemiz, olağanüstü büyüklüğe sahip ortak havuzuyla,5 kişilik ailenin rahatlıkla konaklayabileceği, konumdadır. Açıklama Side Merkezde,denize 800

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam - Den Hague - Rotterdam - Duisburg - Düsseldorf - Koblenz - Mannheim(*Heidelberg) - Speyer

Detaylı

27 Haziran Gece / 10 Gün

27 Haziran Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA LÜKSEMBURG Amsterdam (1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf Köln Koblenz Rüdesheim Cochem

Detaylı

Dahil Olmayan Hizmetler Otel Extraları Öğle ve Akşam Yemekleri Yurt Dışı Çıkış Harcı (15 TL)

Dahil Olmayan Hizmetler Otel Extraları Öğle ve Akşam Yemekleri Yurt Dışı Çıkış Harcı (15 TL) 111. ÇİN İTHAL & İHRAÇ ÜRÜNLERİ FUARI (CANTON) Tur Programları 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2012 TK-1 A/B Türk Hava Yolları ile direkt Hong Kong (Dönüş Guangzhou Istanbul direkt) COMFORT CLASS seçeneği HONG

Detaylı

Villa Hayal. Özet. Açıklama

Villa Hayal. Özet. Açıklama Villa Hayal Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Mavi Bayrak ödüllü Kışla Plajına 200 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Açıklama VİLLA HAYAL Kalkan

Detaylı

Kiralık lüks villa, Kalkanda Toros dağlarının eteğinde, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim bir noktada konumlanmaktadır.

Kiralık lüks villa, Kalkanda Toros dağlarının eteğinde, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim bir noktada konumlanmaktadır. Villa Akkaya Özet Kiralık lüks villa, Kalkanda Toros dağlarının eteğinde, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim bir noktada konumlanmaktadır. Açıklama VİLLA AKKAYA Kalkan Kördere mevkiinde yer

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI Amsterdam Haarlem - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Mainz(*Frankfurt) - Aschaffenburg - Wertheim - Würzburg(*Rothenburg) -

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 24.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Fethiye, Göcek Körfezi, Yassıca Adaları

Detaylı

Villa Tepe. Özet. Açıklama

Villa Tepe. Özet. Açıklama Villa Tepe Özet Kalkan kiralık villa, Akbel mevkiinde merkeze 2,5 km uzaklıkta ve Toros'a dayanmış bir tepede olmanın verdiği avantajla olağanüstü bir manzaraya sahiptir. Açıklama VİLLA TEPE Kalkan Akbel

Detaylı

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile TUNA NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA Bükreş - Chiciu - Giurgiu - Svistov(1) - Demir Kapı Bölgesi/Iron

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma hakkı nedir? 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ( Kanun ) gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek Seyahat Listesi Uçak Biletleri Pasaport/Kimlik Tablet-Telefon Valiz hazırlığı Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek istediği bir eylem olmakla birlikte kimisi için rutin bir gezi, kimisi için

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama Kanada'da Konaklama Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz Aile yanı konaklama Kaliteli ve sorumluluk sahibi dil okullarında tüm aileler,

Detaylı

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR

HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR HAC ÖNCESİ TEKNİK HAZIRLIKLAR EVİMİZDE YAPILACAK HAZIRLIKLAR ÇANTA VE VALİZLERE İSİM - ADRES BİLGİLERİ Valiz ve çantaların üzerine isim adres ve telefon bilgileri yazılmalıdır. Kaybolma durumunda eşyanın

Detaylı

YILBAŞI TURU 2015 YAPIMI GEMİ

YILBAŞI TURU 2015 YAPIMI GEMİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA STRAZBURG & ROMANTİK REN NEHRİ ALMANYA & FRANSA Köln - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Alsace

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA - - - - - - - - - (*) 10 EYLÜL 2016 -KURBAN BAYRAMI-

İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA - - - - - - - - - (*) 10 EYLÜL 2016 -KURBAN BAYRAMI- 4*Plus RHEIN MELODIE ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

MSC SINFONIA ile AKDENIZ 04 OCAK 2015 ( 6 GECE 7 GÜN )

MSC SINFONIA ile AKDENIZ 04 OCAK 2015 ( 6 GECE 7 GÜN ) MSC SINFONIA ile AKDENIZ 04 OCAK 2015 ( 6 GECE 7 GÜN ) Tarih Liman VarıĢ Hareket 1 Gün İstanbul, Türkiye *** *** 2 Gün İstanbul, Türkiye *** 16:00 3 Gün Denizde *** *** 4 Gün Valetta, Malta 14:00 20:00

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI Amsterdam Haarlem - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Mainz(*Frankfurt) - Aschaffenburg - Wertheim - Würzburg(*Rothenburg) -

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE ÇEK CUMHURİYETİ - ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Prag(2) - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

Kalkan Kördere Mevkinde yer alan kiralık lüks villamız, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim, Toros dağlarının eteğinde konumlanmaktadır.

Kalkan Kördere Mevkinde yer alan kiralık lüks villamız, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim, Toros dağlarının eteğinde konumlanmaktadır. Villa Akca Özet Kalkan Kördere Mevkinde yer alan kiralık lüks villamız, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim, Toros dağlarının eteğinde konumlanmaktadır. Açıklama VİLLA AKCA Kalkan Kördere mevkiinde

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

COSTA FORTUNA İLE GÜNEY DOĞU ASYA SİNGAPUR TAYLAND MALEZYA

COSTA FORTUNA İLE GÜNEY DOĞU ASYA SİNGAPUR TAYLAND MALEZYA COSTA FORTUNA İLE GÜNEY DOĞU ASYA SİNGAPUR TAYLAND MALEZYA ***1099 DAN BAŞLAYAN BALKONLU KABİN FİYATLARLA*** 7 GÜNDE 6 LİMAN + PHUKET TE 2 TAM GÜN 15 24 ARALIK TUR ROTASI GÜN LİMAN ÜLKE VARIŞ KALKIŞ 15.12.2018

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TÜRKÇE REHBERLİ

KURBAN BAYRAMI TÜRKÇE REHBERLİ TÜRKÇE REHBERLİ KURBAN BAYRAMI DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN SLOVAKYA AVUSTURYA ALMANYA Budapeşte(2) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein(1) - Melk - Passau(1)

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

MSC DIVINA ile AMERİKA,JAMAİKA,CAYMAN ADALARI,MEKSİKA BAHAMALAR. 12 MART 2015 ( 9 gece 10 gün )

MSC DIVINA ile AMERİKA,JAMAİKA,CAYMAN ADALARI,MEKSİKA BAHAMALAR. 12 MART 2015 ( 9 gece 10 gün ) MSC DIVINA ile AMERİKA,JAMAİKA,CAYMAN ADALARI,MEKSİKA BAHAMALAR 12 MART 2015 ( 9 gece 10 gün ) MSC DIVINA : MSC Cruises'ın en yeni gemilerinden biri olan MSC Divina,Mart 2012'da denize indirilmiştir. İtalyan

Detaylı