SOLIDMANCAD. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS TR1-LEO

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SOLIDMANCAD. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS 2013-1-TR1-LEO01-50112"

Transkript

1 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS TR1-LEO

2 LEONARDO da VINCI HAREKETLİLİK da VINCI PROGRAMI HAREKETLİLİK NEDİR? PROGRAMI NEDİR? Temel düzeyde mesleki eğitim almakta olan öğrenciler ile, işsizler de dahil olmak üzere işgücü dünyasındaki kişiler ve mesleki eğitimden sorumlu kişilerin katıldığı ülkelerarası staj ve çalışma ziyareti olarak adlandırılabilecek hareketlilik faaliyetleridir.

3 LEONARDO TÜRKİYE NİN da VINCI HAREKETLİLİK LEONARDO PROGRAMI da VINCI NEDİR? PROGRAMINA KATILMASI Leonardo da Vinci programı Avrupa Birliği ülkeleri arasında 20 yıldır uygulanmakta olan bir programdır. Ülkemiz bu programa ilk defa 2004 yılında katılmıştır. Ülkemizin programa katıldığı 2004 yılından itibaren çeşitli illerimizden toplam kişi yurtdışına giderek Leonardo da Vinci Hareketlilik faaliyetine katılmıştır.

4 LEONARDO da VINCI da HAREKETLİLİK VINCI PROJELERINDEKİ PROGRAMI NEDİR? BAŞARIMIZ 2013 yılında 2120 adet proje arasından seçilerek kabul edilmiştir. Kabul edilen projelerden biri olan SOLIDMANCAD adlı projede toplam 38 katılımcı yurt dışına çıkacaktır.

5 KOZAĞAÇ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJEMİZİN ORTAKLARI SOLIDMANCAD BOZKIR TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ŞEHİT OĞUZHAN AYDIN BELGE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ KARATAY S.D. MİLLİ PİYANGO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ GAYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ HİPOSAN Petrol Gıda Hidrolik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

6 Projenin adı Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS Proje sahibi kurum Projenin kısa adı Proje süresi KOZAĞAÇ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ SOLIDMANCAD 10 ay Proje başlangıç tarihi 27 Nisan 2014 ve 17 Mayıs 2014 Proje bitiş tarihi Yerleştirme Süresi 3Hafta (21 gün) Yerleştirme Yeri Almanya - Hanau Yerleştirme başlangıç tarihi 27 Nisan 2014 Yerleştirme bitiş tarihi 17 Mayıs 2014

7 LEONARDO PROJENİN da VINCI AMACI HAREKETLİLİK NEDİR? PROGRAMI NEDİR? Projemiz, yerleştirme faaliyetleri neticesinde Makinecilik alanında faaliyet gösteren işletmeler bazında en çok tercih edilen bilgisayar destekli tasarım (BDT)programlarından SOLIDWORKS u alıcı ortaklar ve yerel ortaklarla belirlenen içerik ve seviyede alıcı ortaklar bünyesinde, alan uzmanı kişiler tarafından eğitiminin verilmesini ve işletmelerde pratiğinin (stajının) yapılmasını kapsamaktadır.

8 PROJENİN AMACI NEDİR? Projemiz sona erdiğinde; Katılımcılarımız meslekleri ile ilgili bilgisayar destekli tasarım programlarından en çok kullanılanını öğrenmiş ve tasarım yapabilme becerileri edinmiş olacaklardır. Farklı kurumlardan projeye dahil edilen katılımcılar birlikte çalışabilme becerileri kazanmış olacaklar, Katılımcılar bilgi ve iletişim teknolojilerini aktif olarak kullanmış olacaklar, Çok ortaklıklı bir projede yer alan proje ortakları kurumsal kapasitelerini artırmış olacaklar, Katılımcılar, günlük ve mesleki yaşantılarında ihtiyaç duyabilecekleri yabancı dil becerilerini geliştirmiş olacaklar, Katılımcılar, farklı kültürlerin yaşandığı ortamlarda yaşayabilme becerileri edinmiş olacaklardır.

9 LEONARDO PROJENİN da VINCI FAALİYETLERİ HAREKETLİLİK PROGRAMI NEDİR? Katılımcıların Almanya ya gitmeden önce katılacakları bilgilendirme faaliyetleri Almanya mesleki eğitim sistemi, Almanya da günlük hayat ve dikkat edilecek hususları içeren doküman Katılımcıların 3 HAFTA süre ile Almanya nın Hanau şehrinde projenin faaliyetlerine katılmaları. Hareketlilik faaliyeti sonu yapılması gerekli olan işlemler

10 LEONARDO YURTDIŞINA da VINCI ÇIKMADAN HAREKETLİLİK ÖNCE PROGRAMI YAPILACAK NEDİR? İŞLEMLER Yurt dışına çıkmadan önce yapılacak işlemler ile ilgili bilgi paylaşımı Kozağaç TEML nin web sitesi ve ortak kurumların web siteleri üzerinden sağlanacaktır.

11 LEONARDO YURTDIŞINA da VINCI ÇIKMADAN HAREKETLİLİK ÖNCE PROGRAMI YAPILACAK NEDİR? İŞLEMLER 1-Valilik olurlarının alınması 2-Pasaportların alınması 3-Seyahat düzenlemesi 4-Seyahat sigortası satın alınması 5-Yurtdışı çıkış harçlarının ödenmesi 6-Katılımcılar ile sözleşme imzalanması

12 VALİLİK OLURLARININ ALINMASI KOZAĞAÇ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ, her katılımcı için yurtdışına çıkmadan önce valilik oluru alacaktır. Bu işlem için proje katılımcılarımızından 18 yaş altı olanların aileleri noterden muvaffakatname ve vekaletname alacaklardır.

13 VELİ MUVAFFAKATNAMESİ VE VEKALETNAMESİ Reşit olmayan 18 yaşından küçük her proje katılımcısının, anne ve babası ile birlikte «NOTERDEN» veli muvafakatnamesi ve vekaletnamesi almaları gerekmektedir. Bu kapsamdaki proje katılımcıları, anne ve babaları ile birlikte noter e giderek veli muvafakatnameleri ve vekaletnamelerini alarak, pasaportların alınması ve yurt dışı çıkış işlemlerinin yapılması gibi işlemlerde kullanılmak üzere koordinatör öğretmenlere teslim edeceklerdir.

14 PASAPORT LARIN ALINMASI Projeye katılacak olanlardan uygun olanlara yurtdışına çıkmak için Hizmet Pasaportu alınacaktır. Katılımcıların Hizmet(Gri) Pasaport alabilmeleri için gerekli olan Valilik oluru okulumuz tarafından alınacaktır. Almanya YEŞİL pasaporta vize uygulamamaktadır. Dolayısı ile anne veya babası 3.Dereceye ulaşmış memur olan öğrenciler bu pasaporta başvurabilirler. Söz konusu bu pasaportlar Türkiye ye döndükten sonra katılımcılarımızda kalacaktır. Şu andaki PASAPORT defter ücreti 75 liradır.

15 SEYAHAT DÜZENLENMESİ-ALMANYA Almanya nın Hanau şehrine gidecek olan katılımcılarımız 27 Nisan 2014 tarihinde Konya dan hareket edeceklerdir. Seyahat organizasyon işlemleri yürütülmektedir. Hareketliliğin Konya Ankara arası otobüs ile Ankara Frankfurt ayağı ise havayolu şeklinde olacak şekilde planlanmaktadır. Seyahat detayları ile ilgili daha sonra bilgi verilecektir.

16 SEYAHAT SİGORTASI Tüm katılımcılarımız adına yurtdışına çıkmadan önce birer seyahat sigortası satın alınacaktır. Böylelikle katılımcılarımızın, yurtdışında hastalanmaları veya bir kaza geçirmeleri durumunda tüm masraflar sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır. Sigorta poliçeleriniz yurtdışında bulunduğunuz süre boyunca proje koordinatöründe bulunacaktır.

17 YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI İlgili yasa gereği her Türk vatandaşının yurtdışına çıkmadan önce Yurtdışı Çıkış Harcı ödemesi gerekmektedir. Bu miktar her kişi için 15 TL olup Proje Bütçesinden ödenecektir. Bankaya ödenecek olan bu miktara ait banka dekontu proje koordinatörü tarafından sizlere havaalanında verilecek ve pasaport kontrolünde ilgili memurlara gösterilecektir. Pasaport kontrolü yapacak olan memurlar bu dekont üzerine bir kaşe vurarak tekrar sizlere teslim edeceklerdir. Bu dekontları pasaport kontrolünden sonra proje koordinatörüne teslim edilmelidir.

18 KATILIMCILAR İLE SÖZLEŞME İMZALANMASI KOZAĞAÇ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ, tüm katılımcılarımızla yurtdışına çıkmadan önce birer sözleşme imzalayacaktır. Sözleşme şu başlıkları içermektedir: Katılımcının görevleri: Katılımcı gönderen proje sahibi kurum ile sözleşme imzalamak, Kendilerine verilen görev ve sorumlulukları yerine getirmek, Hareketlilik sürecinde kültürel, dilsel ve pedagojik hazırlıklara tam ve zamanında katılım sağlamak,

19 KATILIMCILAR İLE SÖZLEŞME İMZALANMASI Katılımcının görevleri: Hareketlilik faaliyetiyle ilgili olası değişiklik ya da problemleri proje sahibi kuruma bildirmek, Hareketlilik süresince her gün sonunda izleme formunu doldurarak dosyalamak ve proje koordinatörüne teslim etmek, Pasaport almak için gerekli olan iş ve işlemleri takip etmek, Hareketlilik süresince yapılacak olan eğitim faaliyetleri ile uygulamalara tam katılım sağlamak, Hareketlilik süresince yapılacak olan faaliyetlerden en yüksek düzeyde verim almak ve mesleki becerilerini geliştirmek için azami gayret sarf etmek,

20 KATILIMCILAR İLE SÖZLEŞME İMZALANMASI Katılımcının görevleri: Hareketlilik sonrasında maillerine gönderilecek anketi doldurarak proje sahibi kuruma teslim etmek, Proje yaygınlaştırma faaliyetlerine katılmak, Hareketlilik süreci öncesi ve sonrası proje sahibi kurumun kural ve düzenlemelerine, normal çalışma saatlerine, davranış kurallarına ve gizlilik hükümlerine riayet etmek. Hareketlilik sonunda harcamalarla ilgili olarak talep edilen destekleyici belgelerle birlikte, belirlenen şekilde hazırlanmış bir rapor sunmak (Uçak bileti v.b.)

21 BİNİŞ KARTLARI-BOARDİNG PASS Uçağa binmeden önce Havayolları Şirketlerine ait kontuarlarda yapacağınız Check-in den sonra sizlere yanda resmini gördüğünüz biniş kartları verilecektir. Bu biniş kartları çok önemlidir ve kaybedilmemesi gerekmektedir. Biniş kartlarını uçağa bindikten sonra proje koordinatörüne teslim etmeniz gerekmektedir.

22 YABANCI DİL KURSU Projenin hareketlilik aşaması öncesinde tüm katılımcılarımıza 48 saatlik Almanca dil kursu verilecektir. Dil kursu tarafından başarılı katılımcılara bir sertifika verilecektir.

23 SERTİFİKA Proje sonunda tüm katılımcılarımıza ortak kurumlar tarafından birer sertifika verilecektir. Alacağınız bu sertifikalar uluslararası geçerliliğe sahiptir.

24 HANAU HANAU

25 KONAKLANACAK OTEL Hotel Römerhof / Erlensee Katılımcılarımız Hanau da bulunan alıcı ortağımız South East Training Academy GmbH tarafından ayarlanan otelde konaklayacaklardır. İkişer ve üçer kişilik odalarda kalacaklardır. Ayrıca katılımcılarımıza üç öğün İslami usullere uygun olarak üretilmiş yemek verilecektir. Konaklama ile ilgili detaylı bilgi web sitemizde bulunmaktadır.

26 Teknik Geziler - İşletme Gezileri Katılımcılarımız proje kapsamında inceleme, gezi ve gözlem yapmak için alıcı ortağımız South East Training Academy GmbH tarafından ayarlanan işletmelere alanında tecrübeli rehberler eşliğinde toplu taşıma araçları ile götürüleceklerdir.

27 Kültürel Geziler - Yurtdışı Gezisi Proje süresince, bir hafta sonunda alıcı ortağımız South East Training Academy GmbH firmasının yapacağı organizasyonlar kapsamında çeşitli ülkelere günübirlik geziler düzenlenecektir. İsteyen katılımcılarımız bu gezilere katılabileceklerdir. Bu geziler ücretli olup, ücretleri geziye katılmak isteyen kişilerce ödenecektir. Bu gezinin ücreti ülkelere göre değişiklik göstermektedir. Gezi faaliyeti düzenlenecek muhtemel şehirler Fransa-Paris, Avusturya-Viyana, İtalya-Venedik ve Çek Cumhuriyeti-Prag olacaktır.

28 YURTDIŞINA ÇIKMADAN ÖNCE Gideceğiniz dönemin hava şartlarına uygun kıyafetler alınız. Eldiven, şapka, şemsiye v.b. Mutlaka sağlam bir valiz edininiz. Bunun yanı sıra küçük el çantası almayı da unutmayınız. Uçağa alacağınız el çantasına kesinlikle sıvı malzemeler almayınız. Şampuan, dış fırçası, diş macunu, tırnak makası, tıraş bıçağı ve köpüğü gibi kişisel eşyalarınızı unutmayınız. Sürekli kullandığınız ilaç vb. şeyleri yanınıza almayı unutmayınız. Uçaklarda kişilerin yanlarına alacakları eşyaların kg olarak belirli bir limiti olduğunu unutmayınız.

29 YURTDIŞINDA İLETİŞİM Almanya ya ulaşır ulaşmaz ailelerinize ulaşmak isteyeceksiniz. Ve belirli aralıklarla ailelerinizle görüşeceksiniz. SETA bazı olumsuz tecrübeleri yasayan katılımcıların tavsiyesi üzerine hotele gelir gelmez sizlere hemen kullanıma hazır T.rk Telekom Mobile O2 kont.rl. hazırkartlar temin etmektedir. T.rk Telekom O2 kartla Turkiye ve Almanya da sabit hatlara, Avea, Turk Telekom Mobile ve O2 numaralarına dakikası 5 cent e, diğer Alman / T.rk cep telefonlarınadakikası 15 cent karsılığında telefon etme imkanı elde edersiniz. Bu açılardan tavsiyemiz otele gelir gelmez yerleştikten hemen sonraki işimiz olarak telefon kartına kavuşacağımızdan telefon görüşmelerinizi otele varıştan sonra gerçekleştirmenizdir. 2-3 arkadaş bir kart alarak ortak kullanırlarsa karta verecekleri sabit 10 luk ücretten tasarruf ederek daha ekonomik görüşme sağlayabilirler. Ayrıca otelde belirli alanda kablosuz(wi-fi) internet bağlantısı olduğundan bilgisayarla da iletişim kurulabilir.

30 E-POSTALAR Her proje katılımcısı Türkiye ye döndükten 2 hafta içerisinde belirli bir anketi doldurmakla yükümlüdür. Hareketlilik faaliyetleri ile ilgili bir anket olan Mobility Tool anketinin şifreleri ve kullanıcı adları e-posta adreslerinize gönderilecektir. Her katılımcının kendi adına bir e-posta adresi olması gerekmektedir. G-Mail - Hotmail hem ücretsiz hem Türkçe olarak hizmet vermektedir. E-postası olmayan katılımcılarımıza bu konuda da destek olunacaktır.

31 PASAPORT İÇİN İSTENEN EVRAKLAR 1-Pasaport Talep Formu (Onaylı Mühürlü) 2-Yurt dışı çıkışı belgesi (Valilik Oluru) 3-2 adet biyometrik fotoğraf 4-18 yaş altı için muvaffakatname ve vekaletname 5-18 yaş üstü için vekaletname 6-Pasaport defter ücretinin yatırıldığına dair dekont 7-Parmak izi emniyette alınacak 8-Nüfus cüzdanı aslı

32 KATILIMCILARIN KENDİLERİNİN KARŞILAYACAKLARI MASRAFLAR 1-Vekaletname- Muvaffakatmane ücretleri 2-Pasaport defter ücreti 3-Yurt dışındaki ekstra olarak katılacakları başka ülke gezileri (Paris, Viyana vb.) 4- Kendi cep harçlıkları (telefon kartı,hediye, çikolata vb.) Katılımcıların uçak bileti, havaalanı transferleri, Hanau daki konaklama, yeme içme, yerel ulaşım, sigorta, dil hazırlık kursu proje bütçesinden karşılanacaktır.

33 REFAKATÇİLER KOZAĞAÇ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ

34 İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretimde SOLIDWORKS Bilgi için: Fevzi GÜMÜŞ TR1-LEO

Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur

Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur Tortum Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu Oyundur BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Çocuğun Dünyasını Paylaşmanın En Etkili Yolu

Detaylı

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı GÜÇLÜ OKUL GÜÇLÜ MESLEK Proje sahibi kurum Projenin kısa adı

Detaylı

VİRANŞEHİR İBN- İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

VİRANŞEHİR İBN- İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU VİRANŞEHİR İBN- İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj

Detaylı

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Eğitimde Drama Yaklaşımlarının 0-6 Yaş Çocuk Eğitimlerinde Uygulanması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Proje sahibi

Detaylı

E-Ticaret Alanında Grafik ve Web Tasarımcılığı Stajı

E-Ticaret Alanında Grafik ve Web Tasarımcılığı Stajı Hamitler Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi E-Ticaret Alanında Grafik ve Web Tasarımcılığı Stajı Proje Bilgilendirme Toplantısı 26 Şubat 2015 2014 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1

Detaylı

Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Rekabet Gücü ve İs9hdam Olanaklarının Ar?rılması İçin Avrupa da Staj BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Rekabet Gücü ve İs9hdam Olanaklarının Ar?rılması İçin Avrupa da Staj BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU Çubuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rekabet Gücü ve İs9hdam Olanaklarının Ar?rılması İçin Avrupa da Staj BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Rekabet Gücü ve İstihdam Olanaklarının

Detaylı

Avrupa Desteği Sağlanarak Öğretmenlerin Bilişim Teknolojileri Kullanım Yeterliliklerinin Artırılması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU

Avrupa Desteği Sağlanarak Öğretmenlerin Bilişim Teknolojileri Kullanım Yeterliliklerinin Artırılması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU Avrupa Desteği Sağlanarak Öğretmenlerin Bilişim Teknolojileri Kullanım Yeterliliklerinin Artırılması Projesi BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Proje sahibi kurum Proje

Detaylı

YOZGAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

YOZGAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YOZGAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HEMŞİRE VE ACİL TIP TEKNİSYENLERİNE YÖNELİK RESUSİTASYON VE TRAVMA STAJI PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTI SUNUSU PROJEMİZİN ÖZET BİLGİSİ Projenin adı Proje

Detaylı

Proje Açılış Toplantısı

Proje Açılış Toplantısı Proje Açılış Toplantısı 08.12.2012 2012-1-TR1-LEO02-37903 YEREL MEDYANIN AB STANDARTLARINDA DEMOKRASİYE KATKISI: Genç Gazeteciler Avrupa daki Yerel Medya Yapısını Öğreniyor Proje Sahibi Balıkesir Gazeteciler

Detaylı

Okul Öncesi Eğitimi'nde Avrupa Uygulamaları Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 1 TR01 KA102 005501 Proje Tanıtım Belgesi

Okul Öncesi Eğitimi'nde Avrupa Uygulamaları Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 1 TR01 KA102 005501 Proje Tanıtım Belgesi Okul Öncesi Eğitimi'nde Avrupa Uygulamaları Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2014 1 TR01 KA102 005501 Proje Tanıtım Belgesi Proje Sahibi Kurum : Kayseri Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi Projenin

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

Leonardo da Vinci Hareketlilik Nihai Rapor Hazırlama. 11 Haziran 2013 Ankara

Leonardo da Vinci Hareketlilik Nihai Rapor Hazırlama. 11 Haziran 2013 Ankara Leonardo da Vinci Hareketlilik Nihai Rapor Hazırlama 11 Haziran 2013 Ankara Belgeler Bilgiler Harcamalar Hatırlatmalar Sunu İçeriği Nihai Rapor Belgeleri 1. Proje bitiminden sonra gönderilecek belgeler

Detaylı

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır. 07/03/2018 37295093-749.1-E.2630 Ekonomik İlişkiler Milano ISaloni Fuarı İş Seyahati Hk. Sayın Üyemiz, Odamız Mobilya Sanayi Meslek Komitesi nin 2018 Ocak Ayı Olağan Toplantısı nda, 17-22 Nisan 2018 tarihleri

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : AĞRI NURETTİN DOLGUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : AĞRI DAN AB YE CNC STAJI (THE EU CNC INTERNSHIP OF AĞRI)

PROJE SAHİBİ KURUM : AĞRI NURETTİN DOLGUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : AĞRI DAN AB YE CNC STAJI (THE EU CNC INTERNSHIP OF AĞRI) PROJE SAHİBİ KURUM : AĞRI NURETTİN DOLGUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ PROJE ADI : AĞRI DAN AB YE CNC STAJI (THE EU CNC INTERNSHIP OF AĞRI) Proje No : 2013-1-TR1-LEO01-49460 PROJEMİZİN AMAÇLARI: Projemiz

Detaylı

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Mustafa KARADUMAN Balıkesir İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Balıkesir Valiliği Projeler Koordinasyon Koordinatörü Tel: 0 266 2451301 Dahili 188-189

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ KILAVUZU Erasmus+ Programı kapsamında staj yapılacak kuruluşlar hangileri olabilir? Erasmus+ Programı kapsamında Yerleştirme/staj

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

LOGO. Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu

LOGO. Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu LOGO Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu Staj Faaliyeti Nedir? İşletmeler Eğitim merkezleri Araştırma Merkezleri işletme tanımına uyan diğer kuruluşlar STAJ YERLERİ İşletme Tanımına Giren Kuruluşlar

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 12 Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR

ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINDA ADIM ADIM İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR Seçim öncesi başvuru işlemleri 1. Erasmus yabancı dil sınavının başvuru tarihlerini takip etmek. 2. Yabancı dil sınavına girmek.

Detaylı

ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU

ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYONU ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ SÜRECİ KABUL MEKTUBU ERASMUS SEÇİMİ TRAINEESHIP BELGESININ HAZIRLANMASI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI VİZE PASAPORT İŞLEMLERİ HİBELERİN YATIRILMASI

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School)

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE ADI : İletişim Ve Etkileşimde Avrupa Deneyimi (European Experience

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı TR01-KA

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı TR01-KA 2016-2017 Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) ERASMUS+ Programı 2016-1-TR01-KA102-028564 MERZİFON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Mesleki Eğitim Öğrenici

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ YERİ BULMA Öğrenciler, Easmus+ Erasmus Programı Staj Hareketliliği kapsamında Öğrenim hareketliliğinde olduğu gibi Staj hareketliliğinde

Detaylı

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek Seyahat Listesi Uçak Biletleri Pasaport/Kimlik Tablet-Telefon Valiz hazırlığı Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek istediği bir eylem olmakla birlikte kimisi için rutin bir gezi, kimisi için

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

MULTINATIONS GENÇLER ŞAMPİYONASI (28-29 MART 2015)

MULTINATIONS GENÇLER ŞAMPİYONASI (28-29 MART 2015) MULTINATIONS GENÇLER ŞAMPİYONASI (28-29 MART 2015) NETANYA/İSRAİL KONUMU Ülkemizin güneyinde yer alan Netanya/İsrail kentinin yerel saati ülkemizin yerel saati ile aynıdır. KAFİLE YÖNETİCİLER Nevzat Mutlutürk(Kafile

Detaylı

Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu

Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu Erasmus + Staj Hareketliliği Oryantasyonu Staj Faaliyeti Nedir? İşletmeler Eğitim merkezleri Araştırma Merkezleri işletme tanımına uyan diğer kuruluşlar STAJ YERLERİ İşletme Tanımına Giren Kuruluşlar Büyüklükleri,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ KOORDİNATÖRLÜĞÜ 2019 2020 ERASMUS+ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliğine hak kazandıktan sonra neler yapmalıyım ve süreci nasıl takip edeceğim?

Detaylı

FLASH PROMOSYON. Sonbahar & Kış Dönemi. AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile. 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece

FLASH PROMOSYON. Sonbahar & Kış Dönemi. AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile. 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece FLASH PROMOSYON Sonbahar & Kış Dönemi AMSTERDAM Onur Havayolları Tarifeli Seferi ile 03 Mart 2017 Hareket...2 Gece 1. Gün: İSTANBUL AMSTERDAM Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 08.30 da hazır

Detaylı

PROJEMİZİN TANITIMI. Sayfa 1 / 7

PROJEMİZİN TANITIMI. Sayfa 1 / 7 PROJEMİZİN TANITIMI Projenin Adı :Kadın Girişimciliğin Geliştirilmesi Projesi Projenin Sahibi :Yenimahalleli Kadınlar Eğitim ve Dayanışma Derneği (YEKAD) YEKAD Olarak Biz Kimiz? Yeni Türkiye içerisinde

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

İSPANYA OPEN YÜZME YARIŞMASI (28-31 MART 2015)

İSPANYA OPEN YÜZME YARIŞMASI (28-31 MART 2015) İSPANYA OPEN YÜZME YARIŞMASI (28-31 MART 2015) MALAGA/İSPANYA KONUMU Ülkemizin batısında yer alan Malaga/İspanya kentinin yerel saati ülkemizin yerel saatinden 2 saat geridedir. KAFİLE YÖNETİCİLER Fernando

Detaylı

UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI

UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI UMRE 2017 / 1438 UMRE PROGRAMLARI Değerli Dostlar; 30 yıllık deneyimimiz ve tecrübeli çalışanlarımızla sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 20162017 yılı Umre sezonuna başlamış bulunuyoruz. VAKFE TUR

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

ROMA SETTE COLLI YÜZME ŞAPİYONASI (12-14 HAZİRAN 2015)

ROMA SETTE COLLI YÜZME ŞAPİYONASI (12-14 HAZİRAN 2015) ROMA SETTE COLLI YÜZME ŞAPİYONASI (12-14 HAZİRAN 2015) ROMA/İTALYA KONUMU KAFİLE Ülkemizin kuzetbatısında yer alan Roma/İtalya, yerel saati ülkemiz yerel saatine göre bir saat geridedir. YÖNETİCİLER SEMİH

Detaylı

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ

SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ve ALIM HEYETİ PROGRAMLARI DESTEĞİ EK - C A- SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ONAY BAŞVURU BELGELERİ 1. Sektörel Ticaret Heyeti Desteği Onay Başvuru Formu (EK C-1) 2. Sektörel Ticaret Heyeti

Detaylı

AKADEMIK YıLı MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI

AKADEMIK YıLı MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2017-2018 AKADEMIK YıLı MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 24.04.17, 11:00, M2 Konferans Salonu MEVLANA DEĞIŞIM PROGRAMı HAKKıNDA Mevlana Değişim Programı, yurtiçinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurtdışında

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde en az 2 adet boş vize sayfası

Detaylı

ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ. Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013

ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ. Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013 ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013 Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları İki programdan oluşmaktadır: Hayatboyu Öğrenme Programı Gençlik Programı

Detaylı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı

CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI. Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı CHEVENING LİSANSÜSTÜ BURSLARI 1 Chevening Nedir? İngiltere de öğrenim görmek isteyen uluslararası lisansüstü öğrencilere finansman sağlayan prestijli bir ödül programı. Dışişleri ve Commonwealth Bakanlığı

Detaylı

2015-1-TR01-KA102-015984 PROJE BİLGİLERİ

2015-1-TR01-KA102-015984 PROJE BİLGİLERİ BOLU İLMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN AVRUPA ÜLKELERİNDE MESLEKİ BECERİLERİNİ GELİŞTİRMESİ ADLI MESLEKİ EĞİTİMDE ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROJESİ PEDAGOJİK VE KÜLTÜREL HAZIRLIK TOPLANTISINA

Detaylı

1) GELİŞ GİDİŞ TARİHLERİ:

1) GELİŞ GİDİŞ TARİHLERİ: Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi Kapsamında Antalya da Gerçekleştirilecek Olan Suriyeli Çocukların Dersine Giren Öğretmenlere Yönelik Farkındalık Eğitimine

Detaylı

T.T. Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik Kampı ve Dan. Org.Tic. Ltd.Şti.

T.T. Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik Kampı ve Dan. Org.Tic. Ltd.Şti. Bu sözleşme T.T Mesleki Eğitim Merkezi Gençlik Kampı ve Dan.Org. Ltd. Şti Merkezi(bundan böyle Eğitim Merkezi olarak anılacaktır) ile.. (bundan böyle Stajyer olarak anılacaktır) arasında imzalanmıştır.

Detaylı

Diplomatik temsilciliklerimizin hiçbir birimi staj faaliyeti için uygun değildir.

Diplomatik temsilciliklerimizin hiçbir birimi staj faaliyeti için uygun değildir. Staj Hareketliliği Nedir? Faaliyet, yükseköğretim kurumunda kayıtlı öğrencinin yurtdışındaki bir işletmede staj yapmasıdır. Staj, bir yararlanıcının programa katılan başka bir ülkedeki bir işletme veya

Detaylı

KIRIKKALE YAHġĠHAN MESLEKĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları Projesi DEĞERLENDĠRME YAYGINLAġTIRMA TOPLANTISI

KIRIKKALE YAHġĠHAN MESLEKĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları Projesi DEĞERLENDĠRME YAYGINLAġTIRMA TOPLANTISI KIRIKKALE YAHġĠHAN MESLEKĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları Projesi DEĞERLENDĠRME YAYGINLAġTIRMA TOPLANTISI Proje Sunumu Ömer BAY Proje Koordinatörü Saç ve Makyaj Tasarımı Uygulamaları

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bozkurt Ortaokulu

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bozkurt Ortaokulu T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bozkurt Ortaokulu Multiple Intelligence, Multiple Success 2016-1-TR01-KA101-025426 Erasmus+ Okul Eğitimi Projesi Proje Bilgileri: Proje Sahibi Kurum Projenin Yurtdışı Ortakları

Detaylı

Umre. Programı. Aralık-Ocak-Şubat-Mart. www.haremtur.com.tr. * Fiyatlarımız kişi başı fiyatlarıdır.

Umre. Programı. Aralık-Ocak-Şubat-Mart. www.haremtur.com.tr. * Fiyatlarımız kişi başı fiyatlarıdır. 2 01 6 20 15- Umre Programı EKONOMİK UMRE BROŞÜRÜ Aralık-Ocak-Şubat-Mart www.haremtur.com.tr 1 601 602 ARALIK UMRE / 19 GECE - 20 GÜN SERVİSLİ PROGRAM 2 Kişilik Oda 3 Kişilik Oda 4 Kişilik Oda Gidiş 1

Detaylı

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; Lacivert (UMUMİ) Pasaport Yeşil (HUSUSİ) Pasaport Gri (HİZMET) Pasaport Kırmızı (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR : VİZEYE

Detaylı

MULTINATIONS YILDIZLAR ŞAMPİYONASI (28-29 MART 2015)

MULTINATIONS YILDIZLAR ŞAMPİYONASI (28-29 MART 2015) MULTINATIONS YILDIZLAR ŞAMPİYONASI (28-29 MART 2015) OEİRAS/PORTEKİZ KONUMU Ülkemizin batısında yer alan Oeiras/Portekiz, yerel saati ülkemizden 2 saat geridedir. KAFİLE YÖNETİCİLER Engin KATER(Kafile

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı.

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı. T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı: 97262943-02-05/ ( 3 Konu: Erzurum Avrupa ya Uçuyor Projesi c (O. 201^ MÜDÜRLÜĞÜNE AZİZİYE İlgi: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih

Detaylı

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI // BRÜKSEL // // KÖLN // Tarih: 25/11/2017 Hotel Metropole Tarih: 26/11/2017 Pullman Hotel Köln Brüksel Programı 23/11/2017 Perşembe 18:00 Brüksel

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

ERASMUS+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği. Mesleki Eğitim Öğrenicileri ve Personeli İçin Hareketlilik Projeleri

ERASMUS+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği. Mesleki Eğitim Öğrenicileri ve Personeli İçin Hareketlilik Projeleri ERASMUS+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenicileri ve Personeli İçin Hareketlilik Projeleri Sunu İçeriği Tanım ve Kapsam Proje Ortakları Hibe Ölçütleri Bütçe Kalemleri Başvuru

Detaylı

ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Macellan a teslim tarihi bilgisi edildi edilmedi ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı,

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER

SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER SCHENGEN VE DIGER ÜLKELER DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Umumu mahsus(bordo) pasaport sahipleri vizeye tabidir. Hususi(Yeşil), Hizmet(Gri) ve Diplomatik(Siyah) pasaportlardan vize istenmemektedir. Pasaport

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

LÜZUMLU İLAÇLAR. Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır.

LÜZUMLU İLAÇLAR. Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır. UMRE TEKNİK SUNUM YOLCULUK ÖNCESİ LÜZUMLU İLAÇLAR Ağrı kesici - Antibiyotik - Pişik kremi gibi ilaçları bulundurmanızda fayda vardır. İLAÇLAR VE RAPORLARI Sürekli kullandığınız ilaçlarınızı ve bunların

Detaylı

Proje Hazırlama LEONARDO DA VINCI PROGRAMI HAREKETLİLİK (MOBILITY) M. Akif KILIÇ LdV Program Uzmanı

Proje Hazırlama LEONARDO DA VINCI PROGRAMI HAREKETLİLİK (MOBILITY) M. Akif KILIÇ LdV Program Uzmanı LEONARDO DA VINCI PROGRAMI HAREKETLİLİK (MOBILITY) Proje Hazırlama M. Akif KILIÇ LdV Program Uzmanı 1 Neden Hareketlilik Projesi? Sorumlu kişilerin; bilgi ve becerilerinin artmasını mı teknolojiyi ve yenilikleri

Detaylı

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU:

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU: Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 İNGİLTERE KONSOLOSLUĞU İÇİN HAZIRLANMIŞ BİLGİ FORMUDUR. İstenilen vize süresi: Birleşik Krallık'ta ne yapacaksınız? Pasaport veya seyahat belgesinde

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013

ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 ASKON ADANA UMRE PROGRAMI 31 OCAK 08 ŞUBAT 2013 Sayın üyemiz, ASKON Umre programımız, 31 Ocak - 08 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu organizasyonla ASKON üyeleri, Umre'nin hazzını

Detaylı

T.C. MUŞ VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PASAPORT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

T.C. MUŞ VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PASAPORT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER T.C. S.N ADI 1 Protokol Belgesi Protokol Belgesi (Pasaport Alış Kayıtlarını Gösterir Belge) 1-Dilekçe 2-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi MA SI 20-30 2 Parmak İzi Parmak İzi İçin; 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-Son 6 ay

Detaylı

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir.

Vize başvurusunu yapan tüm başvuru sahipleri aşağıda belirtilen zorunlu şartları karşılaması gerekmektedir. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Vize, yabancı ülke vatandaşlarının Bulgaristan ı sınırlı bir süre ziyaret etmesine izin vermek amacıyla verilmektedir. Eğer Bulgaristan da uzun bir süre (90 günden fazla)

Detaylı

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR POLONYA VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR PERU VİZESİ İÇİN GEREKEN EVRAKLAR Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Peru Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi

Detaylı

SEÇİLEN ÖĞRENCİ İÇİN İZLENECEK YOL

SEÇİLEN ÖĞRENCİ İÇİN İZLENECEK YOL SEÇİLEN ÖĞRENCİ İÇİN İZLENECEK YOL Birim/bölüm koordinatörünüz ve Uluslararası Ofis le sürekli irtibat halinde olmanız gereken bu süreçte çeşitli yükümlülükleriniz olduğunu bilmeli, aşağıda belirtilen

Detaylı

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Randevu Talep Edilen Şehir: o İstanbul o Ankara o İzmir o Gaziantep o Bursa Bu bölüm ATUS tarafından doldurulacaktır Tarih / İsim İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk

Detaylı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi KABUL ALAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER 2018 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Mevlana Değişim Programı gelen ve giden öğrenci ile gelen

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

COMEN CUP (25-26 HAZİRAN 2016)

COMEN CUP (25-26 HAZİRAN 2016) COMEN CUP (25-26 HAZİRAN 2016) MALTA KONUMU KAFİLE Ülkemizin güneybatısında yer alan Malta, yerel saati ülkemizden 1 saat geridedir. YÖNETİCİLER Ahmet Mazhar BOZDOĞAN(Fed. Bşk.) ANTRENÖRLER Burak PROMET

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Paris de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Paris de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İSPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İSPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İSPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YURT DIŞI GEZİLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 1. Projenin (Ulusal Ajans Tarafından) Kabul Edilme Yazısı. 2. Davet Yazısı ve Türkçe Çevirisi (Çeviren kişi

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU Sevgili velilerimiz, Öğrencilerimizin Avrupa nın kültür başkentlerinde çeşitli sanatsal ve turistik aktivitelerle buluşturarak, dansa,

Detaylı

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN

6* MS JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA - - - - - - - - - - (*) 12 HAZİRAN 6* MS JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg) - Bamberg - Nürnberg

Detaylı

AVRUPA KISA KULVAR ŞAMPİYONASI 2015 (02-06 ARALIK 2015)

AVRUPA KISA KULVAR ŞAMPİYONASI 2015 (02-06 ARALIK 2015) AVRUPA KISA KULVAR ŞAMPİYONASI 2015 (02-06 ARALIK 2015) NETANYA/İSRAİL KONUMU Ülkemizin güneydoğusunda yer alan Netanya/israil, yerel saati ülkemiz yerel saati arasında fark yoktur. KAFİLE YÖNETİCİLER

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON TOPLANTISI 2018-2019 MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ORYANTASYON SUNUMU Mevlana Değişim Programı Belgeler Burslar Konaklama, Ulaşım, Vize Diğer

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK

ŞU ANA KADAR NELER YAPTIK T.I.M.E proje ekibi olarak 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı Aralık ayında hazırladığımız ve yine aynı yıl Şubat ayında Ulusal Ajansa sunduğumuz Okul Ortaklığı Projemiz kabul edildikten sonra gerek okul içinde

Detaylı

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü. HBBE Projesi. Ankara, 2015

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü. HBBE Projesi. Ankara, 2015 Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü HBBE Projesi Ankara, 2015 1 Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ERASMUS+ Hayat Boyu Beceri Eğitimi Projesi" (HBBE) Bilgilendirme Toplantısı 02/02/2015 2 ERASMUS

Detaylı