Araç Takipte Liderlerin Tercihi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Araç Takipte Liderlerin Tercihi"

Transkript

1 Araç Takipte Liderlerin Tercihi Teknoloji Lider Güven Çözüm Hizmet Kalite FiloTürk bir Mobiliz A.Ş. markasıdır.

2 Hakkımızda Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş., mobil veri sistemleri sektöründe entegre sistem çözümleri üretmek amacıyla, bu alanda 20 yılı aşkın deneyim ve bilgiye sahip bir ekip tarafından 2004 yılında kurulmuştur yılı itibarıyla Mobiliz; 100 kişilik uzman kadrosu, 15 bini aşkın müşteri portföyü, ihtiyaca özel geliştirdiği çözümleri ve sunduğu hizmet kalitesi ile araç takip sektörünün öncü şirketidir. Araç takipte teknoloji lideri Mobiliz, araç takip ve filo yönetim sistemi ürünlerini, Türkiye'nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk markası ile hizmete sunmaktadır. Mobiliz'in araç takip sistemleri alanında deneyimli kadrosu tarafından geliştirilen FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi firmalara, işletme giderlerini kontrol altına almayı sağlayan ve operasyonel verimliliği artıran özel çözümler sunmaktadır. Türkiye nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağı ve satış kanalları ile müşterisine en hızlı ve en kaliteli şekilde araç takip ve filo yönetim sistemi hizmeti veren Mobiliz, (ARAC) numaralı müşteri hizmetleri numarası ile tek bir merkezden satış ve satış sonrası teknik destek hizmetleri ile ilgili her konuda gerekli bilgi ve desteği sağlamaktadır.

3 Sistem Nasıl Çalışır? FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi, işletmelerin değerli yüklerini, sahada bulunan araçlarını ve çalışanlarını internet üzerinden izleyebilmelerine olanak sağlayan bir sistemdir. Araca takılan birimler sayesinde GPS uydularından konum bilgisi alınır. Araç üzerindeki sensörlerden farklı bilgiler toplanır. Bütün bilgiler GSM/GPRS üzerinden bir merkeze iletilir. Bu veriler kullanıcılara internet üzerinden sunulur. Sistem Kullanıcılara Ne Sağlar? Ekonomik Sürüş Takibi Sürücünün uygun kullanım alışkanlıklarını kazanmasını sağlayarak işletme giderlerinin azaltılmasına katkıda bulunur. Rölanti Takibi Araç kullanım ekonomisi açısından son derece önemli olan rölanti süresi denetim altına alınır. Sürücü Performans Kontrolü Güzergah ihlali, istenmeyen noktalarda duruşlar ve uzun molalar gibi verimlilik kayıpları engellenir. Çalınma Sonrası Araç Takibi Olası çalınma durumlarında aracın yeri tespit edilebilir ve istenildiğinde araç uzaktan durdurulabilir. Zamanında Varış Tespiti Aracın gerçek konumu ile varış noktasına ne kadar uzakta olduğu görülür. Doğru planlama ve bilgilendirme yapılır. Güvenli Sürüş Takibi Sürücünün sefere çıktığı andan itibaren güvenli araç kullanım prensiplerine uygun hareket edip etmediği izlenir.

4

5 Çözümler ve Ürünler Hizmet Paketleri Mobiliz, FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi ni 3 farklı hizmet paketi ile müşterilerin kullanımına sunmaktadır. Araç Takip Paketi Filo Yönetimi Paketi FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'nin tüm olanaklarını kullanıcısına en geniş şekilde sunan, ihtiyaca göre çeşitli aksesuarlarla kullanıcının ihtiyaç duyabileceği çok çeşitli raporların üretilmesine olanak tanıyan gelişmiş hizmet paketidir. Araçların hız, konum, rölanti vb. bilgileri ile mevcut ve geçmişe yönelik detaylı raporlarını kullanıcılarının hizmetine sunan temel hizmet paketidir. FiloTürk kalite standartlarında ekonomik bir alternatif sunmak amacıyla geliştirilmiştir. Yol Bilgisayarı Paketi Filo Yönetim Paketi'nin standart özelliklerine ek olarak, aracın yakıt tüketimi, depo seviyesi ve motor devri gibi kritik bilgileri araç bilgisayarından elde ederek kullanıcının hizmetine sunan CANbus teknolojisine sahip en gelişmiş hizmet paketidir.

6 Diğer Paketler Yük Takip Paketi Kişi Takip Paketi Çocukların, yaşlıların, hastaların ve evcil hayvanların mobil ortamda takip edilmesi için geliştirilen Kişi Takip Paketi; sevdiklerinizin bulundukları yeri harita üzerinde internetten öğrenebilmenizi sağlar. Acil durumlarda sesli görüşme imkanı sunar, sevdiklerinizi yanınızdaymış gibi güvence altına alır. İşletmelerin mobil yüklerini internet üzerinden izlemelerini sağlayan Yük Takip Paketi, treyler, konteyner, tren vagonu, helikopter ve bunun gibi elektrik kaynağı bulunamayan yerlerde taşınan kritik yüklerin izlenememesinden kaynaklanan maddi kayıpların önüne geçerek yükünüzü güvence altına alır.

7 Hizmet Paketleri Karşılaştırma Tablosu Sistem / Özellik Araç Takip Paketi Filo Yönetim Paketi Yol Bilgisayarı Paketi Hizmet Paketleri 81 ilde Sokak Bazlı Araç İzleme, Animasyon, İnternet Üzerinden İzleme ve Detaylı Raporlama, Kontak Bilgisi, Mesafe Bilgisi, Hız Bilgisi, Rölanti Bilgisi, Mesai Takibi ve İhlal Tarifleme, Donanıma Dayalı Dahili Şok Sensörü (Ani Hızlanma, Ani Yavaşlama, Ani Yön Değişim ve Kaza) (Kullanılabilen aksesuarlar için aşağı bakınız). 81 İlde Sokak Bazlı Araç İzleme, Animasyon, İnternet Üzerinden İzleme ve Detaylı Raporlama, Kontak Bilgisi, Mesafe Bilgisi, Hız Bilgisi, Rölanti Bilgisi, Mesai Takibi ve İhlal Tarifleme, Donanıma Dayalı Dahili Şok Sensörü (Ani Hızlanma, Ani Yavaşlama, Ani Yön Değişim ve Kaza) ve Geniş Aksesuar Seçeneği (Kullanılabilen aksesuarlar için aşağı bakınız). 81 İlde Sokak Bazlı Araç İzleme, Animasyon, İnternet Üzerinden İzleme ve Detaylı Raporlama, Kontak Bilgisi, Mesafe Bilgisi, Hız Bilgisi, Rölanti Bilgisi, Mesai Takibi ve Bilgiler İçin İhlalT arifleme, Yazılıma Dayalı Dahili Şok Sensörü (Ani Hızlanma, Ani Yavaşlama, Ani Yön Değişim ve Kaza), CANbus FMS Uyumlu, Uygun Araçların Motor Devir Sayısı, Yakıt Seviyesi, 100 km'deki Ortalama Yakıt Tüketimi Bilgileri Raporu ve Geniş Aksesuar Seçeneği (Kullanılabilen aksesuarlar için aşağı bakınız). Opsiyonel Aksesuarlar Acil Çağrı Butonu Sürücü Kimlik Seti Sürücü Kimlik Sesli Uyarı Birimi Görev Butonu Hız Uyarı Birimi Hands-free Ses Kiti Sıcaklık Sensörü Sıcaklık Sensörü Çift Problu (5m + 10m Kablo) Kapı Sensörü Dahili Batarya Depo / Yakıt Kapak Sensörü Nem Sensörü Sıcaklık & Nem Sensör Seti Yakıt Sensörü - L700 Yakıt Sensörü Gelişmiş (Ön Panel) Yüksek Gerilim Kesici Uzaktan Kontrol (Araç Durdurma vb.) Römork Kimlik Birimi (Spiral Kablo Hariç) Proximity Kart Okuyucu Entegre Navigasyon Seti (Bataryalı ATS)

8 Özel Çözümler Entegre Navigasyon FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi ne entegre edilen navigasyon özelliği, merkez ile sürücü arasındaki iletişimi en hızlı ve en ekonomik şekilde sağlamaktadır. Sürücüye araç içindeki navigasyon ekranı üzerinden mesajlar iletilebilmekte, belirlenen hedef noktaya en uygun rota oluşturulabilmektedir. CANbus Çözümü CANbus (Controller Area Network Bus), araç yol bilgisayarındaki bilgilerin merkezi sisteme iletildiği bir veri aktarım yoludur. Araçların beyniyle bağlantılı bir bilgisayar sistemi olarak da tanımlanabilir. FiloTürk Yol Bilgisayarı Sistemi, aracın CANbus hattı ile bağlantıya geçerek verilerin, kablo yumağı yerine tek bir hat üzerinden yüksek doğruluk oranıyla araçtan alınmasını ve anlık olarak takibinin yapılmasını sağlar. FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi özelliklerine ek olarak müşterilerin ihtiyaçlarına göre araçtan; yakıt tüketimi, motor devri, sürüş karakteri ve performansı ile ilgili çok daha fazla bilgiyi anlık olarak alabilmesini sağlayan bir çözümdür. Sistem sayesinde farklı marka ve model araçlarda, birçok sensör bilgisi doğrudan araç elektronik sistemlerinden elde edilir. Kullanıcılar araçlarından anlık olarak toplam yakıt tüketimi, 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi, depo yakıt seviyesi, motor devir bilgisi gibi bilgileri alabildikleri gibi, bu bilgilerden derlenen detaylı raporlara ulaşabilirler, filo karşılaştırma raporları ile nerede iyileştirme ihtiyacı olduğunu tespit eder ve masraflarını azaltabilirler.

9 Mobil Güvenlik Hizmeti FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemini kullananlar, araçlarını 7/24 izlerken profesyonel Mobil Güvenlik Hizmeti nden de yararlanabilmektedir. Opsiyonel bu ek hizmet kapsamında, sahada bulunan sürücü, mal ve araçlar, belirli güvenlik ihlalleri oluştuğunda Securitas Alarm İzleme Merkezi tarafından izlenmektedir. Araçlardaki acil durum butonuna basılması veya daha önce tanımlanmış olan rotanın dışına çıkılması alarm durumu olarak değerlendirilir; araçların bulunduğu yere güvenlik görevlilerinin ulaşması ve gerekli tüm önlemlerin alınması sağlanır. Yöneticilere Özel Filo Raporları Geliştirilen özel filo raporları sayesinde filo yöneticileri, araç filosu ile ilgili RAG, Filo Kullanım, Mesai Rapor gibi çok sayıda özet rapordan yararlanabilmekte ve sistemden maksimum fayda sağlamaktadır. RAG (Red Amber Green) Raporu Önceden belirlenen kriterlere göre araçların ekonomik ve emniyetli sürüş performanslarına göre renklendirmeleri yapılmakta ve performansı iyi olan aracın skoru yüksek, performansı düşük olan aracın skoru düşük olarak puanlandırılmaktadır. Filo Kullanım Raporu Filo Kullanım Raporu ile Aylık Toplam Filo Değerleri, Aylık Araç Değerleri özet bilgi şeklinde iletilmektedir. Özet raporda mesafe, rölanti süresi, ihlal sayısı, çalışma süresi, aşırı hızlanma vb. bilgilere göre istatiksel olarak hesaplanan fazla yakıt tüketim değerleri raporlanabilmektedir.

10 Sektörel Çözümler İsletmelerin mobil operasyonlarının sürekli iyilestirilmesi kapsamında sahadan elde edilen bilginin önemi giderek artmaktadır. FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ne entegre olarak çalısan ve amaca yönelik gelistirilen sektörlere özel yazılımlar ile mobil iş çözümleri, sektördeki firmaların verimini önemli ölçüde arttırmaktadır. AMBULANS İZLEME VE GÖREV YÖNETİM ÖĞRENCİ VE PERSONEL SERVİS ARAÇLARI PLANLAMA VE KONTROL SEFER İZLEME FİLO YÖNETİM VE GÖREV ATAMA HAZIR BETON PLANLAMA VE KONTROL ROTA PLANLAMA VE KONTROL TUR RAPORLAMA ULAŞTIRMA VAGON TAKİP YOL RİSK DEĞERLENDİRME VE KONTROL YÜK VE DEPO SICAKLIK/NEM TAKİP ZIRHLI ARAÇ VE PARA TAKİP Hayatın Pek Çok Alanında Artı Değer FiloTürk Araç Takip Sistemi, çocuğunuzu taşıyan okul servisinin hızının kontrol edilmesinden, tükettiğiniz gıdanın taşınırken bozulmadığından emin olabilmeye, konutlarınızın yapımında kullanılan betonun en iyi koşullarda inşaata ulaşmasından, acil durumlarda hastanıza en kısa sürede müdahale edebilmeye kadar toplumun hemen her kesimini ilgilendiren alanlarda kritik faydalar sağlamaktadır. Zamandan ve yakıttan tasarruf sağlayan, araçların trafikteki hareketlerini raporlamalarla ortaya koyarak dikkatsiz ve yanlış araç kullanımını önleyen FiloTürk Araç Takip Sistemi, hayatın pek çok alanında artı değer yaratmaktadır.

11 Farkımız Mobiliz, imza attığı projeler ve Türkiye'de araç takip ve filo yönetim sistemi alanında geliştirdiği ilklerle sektörün oyun kurucusu olmuş ve araç takip sektöründe çok kısa sürede hızlı bir büyüme yakalamıştır. Mobiliz, bilişim teknolojisindeki en son yenilikleri takip ederek, kurum ve kuruluşların verimliliğini ve küresel rekabet güçlerini artırma yönünde geliştirdiği teknoloji, firmaların kurumsal kaynak yazılımlarına araç takip sistemi entegrasyon kabiliyeti ve uzman Ar-Ge kadrosu tarafından geliştirilen 80'in üzerinde özel raporlama çeşidi ile araç takip sektörünün teknoloji lideridir.

12 Başarıya giden yolda liderlerin tercihi! Türkiye'nin Mobil Takip Operatörü FiloTürk, 20 yılı aşkın deneyim ile Mobiliz tarafından geliştirilen ve 'in üzerinde araçta kullanılmakta olan araç takip ve filo yönetim sistemiyle, sektöründe lider 'i aşkın firmaya hizmet vermekte, müşterilerine verim ve rekabet gücü artırıcı çözümler sunmaktadır. FiloTürk ile içiniz de rahat, işiniz de! Şirketler, FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'nin üstün teknolojisi sayesinde sahada bulunan araçlarını, çalışanlarını ve değerli yüklerini, internet üzerinden her an izleyebilmekte ve bu sayede operasyonel verimliliklerini arttırarak, işletme giderlerinin azalmasında etkin bir kazanç sağlamaktadır. Araç takip ve ötesi, Mobiliz teknolojisinde! Türkiye'de ilk web tabanlı araç takip sistemini geliştiren Mobiliz, konusunda uzman ar-ge kadrosu ile her sektörün ihtiyacına yönelik geliştirdiği araç takip ve filo yönetim sistemini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Firmaların rekabet gücünü arttıran ve belirlenen ihtiyaçlara göre sürekli güncellenerek geliştirilen sistem sayesinde, sahadaki araçlar kontrol altına alınabilmekte ve denetlenebilmektedir. Araçların rota dışı kullanımının önüne geçilerek, gereksiz rölanti süreleri kısaltılmakta, akaryakıt tüketimi ve karbondioksit salınımı en aza indirilebilmektedir. Filonuzun yol karnesi hazır! Mobiliz, firmalar tarafından belirlenmiş yol güzergahları üzerinde yapılan ihlalleri raporlayan sistemi ile ekonomik sürüş takibi ve verimli araç kullanımını teşvik etmektedir. Ayrıca geçmişe yönelik filo faaliyetlerini arşivleyen sistem, herhangi bir tarihte gerçekleştirilen güzergah bilgilerini tüm detaylarıyla kullanıcısına aktarmaktadır. Türkiye'nin dört bir yanındayız! Türkiye nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağı ve satış kanalları ile müşterisine en hızlı ve en kaliteli şekilde araç takip ve filo yönetim sistemi hizmeti veren Mobiliz, (ARAC) numaralı müşteri hizmetleri numarası ile tek bir merkezden satış ve satış sonrası teknik destek hizmetleri ile ilgili her konuda gerekli bilgi ve desteği sağlamaktadır.

13 Başarılarımız Mobiliz, Deloitte Teknoloji Fast50 Programı nda, yılları arasında cirosunda kaydettiği % 7225 oranındaki büyüme ile Türkiye 4.sü ve Fast 500 EMEA Bölgesi 13.sü olmuştur ve 2011 yıllarında devam eden büyüme hızı ile iki yıl daha Fast50 sıralamasında yer alan Mobiliz, üst üste üç yıl Fast50 sıralamasında yer alma başarısı göstermiştir. Mobiliz, 2010 yılında Türkiye nin İlk Mobil Takip Operatörü FiloTürk ü kurmuştur yılında TOBB öncülüğünde gerçekleştirilen Turkey Fast Growing 25 yarışmasında FiloTürk, Türkiye nin en hızlı büyüyen 25 şirketi arasına girererek ödüle layık görülmüştür yılında Türkiye nin en büyük filosuna sahip iletişim operatörünün araç takip projesini gerçekleştirmiştir. Proje ile operatör firmanın araç ve den fazla akıllı telefonu, FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi ne entegre edilmiştir. Mobiliz, 2012 yılında uluslararası yatırım fonu Mediterra ile gerçekleştirilen stratejik ortaklık ile dünya çapında oyuncu olma yolunda önemli bir adım atmıştır yılında Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve AllWorld Network tarafından düzenlenen "Türkiye nin Hızlı Büyüyen 100 Şirketi" sıralamasında FiloTürk 24 üncü sırada yer almıştır yılında Mobiliz ve FiloTürk şirketleri Mobiliz A.Ş. çatısı altında güçlerini birleştirmiştir yılında Türkiye'nin yurtdışında gerçekleştirdiği en büyük araç takip sistemi projesinde FiloTürk Araç Takip Sistemi kullanılmıştır.

14 02 Gerçek rölanti takibi ve raporlama Teknoloji Öncüsü ve Lideri Mobiliz'den Türkiye'de İlkler 04 CANbus uygulaması ile araç bilgisayarından alınan yakıt tüketimi, motor devri gibi kritik bilgilerin sistemden izlenmesi 06 Günde 50 milyonun üzerinde mesaj işleme kapasitesine sahip Türkiye'deki tek Araç Takip Merkezi 08 Filo disiplini ve yakıt tasarrufu sağlayan 80'in üzerinde özel rapor çeşidi (Filo Kullanım Rapor, RAG Rapor, Mesai Rapor vb.) 01 Her yerden her zaman erişim olanağı sağlayan ilk web tabanlı sistem 03 Şok sensörü ile ani kalkış, sert fren, savrulma ve kaza tespiti 07 Hazır Beton Süreç Planlama ve Denetimi ve daha bir çok sektörel çözüm ilkleri 05 Akıllı Yol yazılımı ile hız limitini yol tiplerine, meskun mahal, risk bölgesi vb. kriterlere göre adaptif değiştiren izleme ve raporlama sistemi

15 Referanslarımız FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi, i aşkın saygın marka tarafından kullanılmaktadır.

16 Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürlük Mustafa Kemal Mah Sok. No: 38/ Çankaya / ANKARA T: F: İstanbul Ofis Değirmen Sok. Nida Kule No: 18/19-A Kat: Kozyatağı / İSTANBUL T: F:

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Mobil Takipte Liderlerin Tercihi FiloTürk ile. Kontrol Bende, İçim Rahat!

Mobil Takipte Liderlerin Tercihi FiloTürk ile. Kontrol Bende, İçim Rahat! Mobil Takipte Liderlerin Tercihi FiloTürk ile Kontrol Bende, İçim Rahat! HAKKIMIZDA Mobil takip sektöründe 25 yıllık deneyime sahip uzman bir ekip tarafından kurulan Mobiliz, kaydettiği hızlı büyüme, hayata

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi

FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi FiloTürk Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi 1. Hakkımızda 1.1. Tekser Tekser Elektronik Sistemler Ticaret Ltd Şirketi, T.C.Telekomünikasyon Kurumu'ndan satış ve satış sonrası hizmetleri ile ilgili yetki

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Araç Takip Sistemi. Araç Takip Sistemi kullandığınızda;

Araç Takip Sistemi. Araç Takip Sistemi kullandığınızda; 1 Araç Takip Sistemi kullandığınızda; Araç ve sürücü analizi yaparak yakıt tüketimini kontrol altına alabilir ve ideal tüketim seviyesine çekebilirsiniz. Araç Takip Sistemi Araçlarınızın konumunu harita

Detaylı

Değer verdiklerim Mobiliz ile güvende. Mobiliz ile kontrol bende, içim rahat.

Değer verdiklerim Mobiliz ile güvende. Mobiliz ile kontrol bende, içim rahat. Değer verdiklerim Mobiliz ile güvende. Mobiliz ile kontrol bende, içim rahat. Neden Takip Sistemi? Araç takip sistemleri, araç sayısı ne olursa olsun hemen her sektörden her iş koluna sağladığı önemli

Detaylı

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi Genel Tanıtım Dokümanı 2007 Mobil Veri Sistemleri günümüzün artan rekabet ortamında iş verimini arttıran, hizmet kalitesini yükselten veya güvenliğe yönelik, mobil ortam

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi

FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi FiLO YÖNETiMiNDE AKILLI VE EMNiYETLi SÜRÜŞ DÖNEMi Shell FiloPlatform un gelişmiş teknolojisi riskli manevraları ölçüyor, sürücü alışkanlıklarını değiştiriyor ve toplam filo performansını artırıyor. Hız

Detaylı

1. 25 yılı aşkın tecrübe, 2. 12.000 i aşkın referans, sadece 5 yılda Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C.

1. 25 yılı aşkın tecrübe, 2. 12.000 i aşkın referans, sadece 5 yılda Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C. Biz Kimiz 1. 25 yılı aşkın tecrübe, 2. 12.000 i aşkın referans, sadece 5 yılda Türk Telekom, T.C. Merkez Bankası, T.C. Ziraat Bankası, T.C. İş Bankası, MAN, Renault, BMC, TÜVTURK, BP, Shell, POAŞ, THYOPET,

Detaylı

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS. Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS. Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri konularında son derece güçlü elektronik tasarım, yazılım ve AR-GE üretim geliştirme yeteneklerine sahip, sektöründe güvenilir ve öncü bir firmadır.

Detaylı

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır.

1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. ONTO FİLO YÖNETİMİ AUTOMATİC,GPS SATIŞ HİZMETLERİ 1-Yetkili petrol ofisi acentamız ile müşterilerimize Automatic sistemi kullanımıyla indirimli akaryakıt alımı yapa bilmesini sağlanmaktadır. Automatic

Detaylı

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ

ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ ARAÇ TAKİP VE FİLO YÖNETİM SİSTEMLERİ Her türlü ulaştırma aracı, nesne ve insanların güvenliğini sağlar. Akaryakıt ve işletim maliyetleri kontrol altında tutulur. Doğru zaman yönetimi ve iş akışı ile kalitenizi

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi

SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi SOFT Bilgi İşlem olarak Türkiye de Lojistik ve Taşımacılık Sektörüne sağladığımız kurumsal çözümlere bir yenisini daha ekleyerek SOFTEAL Araç Takip ve Filo Yönetim

Detaylı

Tet T aş Elektro r n o ik

Tet T aş Elektro r n o ik TETAŞ ELEKTRONİK Araç Takip Sistemi Tetaş Elektronik 1998 yılından bugüne taksimetre ve takograf üretimi ile geliştirmesi konularında öncü olan Tetaş Elektronik ın, hizmet verdiği sektöre ilişkin ürün

Detaylı

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM TIRSAN TELEMATiK SiSTEM FİLONUZU GÜVENLE YÖNETİN, KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEYİN. Tırsan Telematik, filonuzla taşıdığınız yükü daha hızlı ve güvenle teslim etme imkanı sunar. Vakitten kazanç elde etmenizi

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.garantiguvenlik.com.tr ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ www.garantiguvenlik.com.tr NEDEN Araç Takip? Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ. www.aktifguvenlik.net ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ NEDEN Araç Takip? ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü Zamandan TASARRUF YAKITTAN tasarruf Araç MALİYETLERİNİ düşmesini sağlar Personel Kontrolü ve CAYDIRICILIK Detaylı RAPORLAMA imkanı Sektöre Özel

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS

AR-GE ÜRETİM YAZILIM HİZMET TEKNİK SERVİS AR-GE ÜRETİM Mobiltrust, Mobil takip ve uzaktan veri iletim sistemleri konularında son derece güçlü elektronik tasarım, yazılım ve üretim geliştirme yeteneklerine sahip, sektöründe güvenilir ve öncü bir

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

XSet. Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text.

XSet. Lorem Ipsum is simply dummy text. Lorem Ipsum is simply dummy text. XSet Xset, araç ve yönetim sistemleri arasında doğrudan veri iletişimini kuran ve yöneten bir arabirimdir. Araçtan aldığı verileri yönetim sistemine aktarır ve ihtiyaç duyulan raporların sağlanabilmesi

Detaylı

ARAÇ TAKİP CİHAZLARI AKSESUAR KATALOĞU

ARAÇ TAKİP CİHAZLARI AKSESUAR KATALOĞU ARAÇ TAKİP CİHAZLARI AKSESUAR KATALOĞU www.filoturk.com.tr DT270-C2 MOBILEYE SETİ DT 270-C2 Mobileye Seti, sürücüye sesli ve görsel olarak, tehlikeli yakın takip mesafe uyarısı, öndeki araca çarpma ihtimali

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

Enerji Yönetim Sistemleri

Enerji Yönetim Sistemleri Murat Silsüpür Elektrik Mühendisi Kapsam 1. Enerji Yönetimi 2. ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Standardı 3. Enerji İzleme Sistemi 4. Uygulama Örneği 8 Haziran 2015 Sunu: 2 Enerji Yönetimi Tanım: Minimum

Detaylı

Filo Yönetim Sistemi

Filo Yönetim Sistemi Filo Yönetim Sistemi 1.18.00.0 Sürüm Özellikleri Mayıs 2015 1 Değerli Müşterimiz, Mobiliz Filo Yönetim Sistemi nin yeni sürümleri ile sisteminize eklenen özellikler aşağıda sıralanmıştır. 1. Yeni Canbus

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR

TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR ACİL DURUM ALARMI ACİL DURUM ANINDA 7/24 ÇALIŞAN İZLEME MERKEZİMİZİN ARACIN BULUNDUĞU YERE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YÖNLENDİRMESİ İLE ARAÇ VE KULLANICI

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Novartis İş Zekası Çözümü 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Gündem Novartis İlaç Sektörü Cognos Raporlama Sistemi Projeler Faydalar 2 Novartis Biz kimiz? AMACIMIZ Hastalıkları önleyen ve tedavi

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ

ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ www.seyirmobil.com 0850 200 08 60 ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ SEYİR MOBİL SİSTEMLER Seyir Mobil Sistemler A.Ș., Lojistik firmaları ile çözüm ortağı olarak çalıșmaktadır. Firmamızda müșteri talep

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri

Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri Ajanda Perakende Sektöründe Planlama IBM Planlama Çözümleri Merchandise Planlama Çeşitlilik Planlama Kurumsal Karneleme Mağaza Bazında Planlama

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR C.O.M.M BATT GÖZ SİSTEMİ Saft C.O.M.M. Batt, nikel tabanlı dahili piller için ilk Internet Of Things (IoT) hizmetidir. Servis, demiryolu operatörlerine,

Detaylı

Xsights Hakkında 2

Xsights Hakkında 2 Xsights Hakkında 2 Neden Xsights? 5 7 Türkiye nin İlk Araştırmaya Özel Tüketici Paneli Xsights Araştırma ve Danışmanlık, Millenials olarak adlandırılan 1976-1990 doğumlu tüketicilerin ve bir sonraki

Detaylı

FİLO YÖNETİM SİSTEMİ

FİLO YÖNETİM SİSTEMİ R FİLO YÖNETİM SİSTEMİ İŞINIZI BÜYÜEK IÇIN FİLONUZU PLANLAYIN, ÇALIŞTIRIN VE YÖNETİN NEDEN KULLANILMALI T-Link, ekipmanınıza sürekli bağlı kalmanızı ve izlemenizi, işin ilerlemesini izlemenizi, lojistiği

Detaylı

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ

GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ GEOVISION GROUP ÇÖZÜMLERİ Geovision Group Araştırma Route To Market Geovision Group, Türkiye ve Dünyadaki lider firmalara Coğrafi Bilgi Sistemleri altyapısı ile Satış & Dağıtım ve Pazarlama çözümleri sunan

Detaylı

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014 ECE-581 E-Devlet ve e- 17/01/2014 MOBIL DEVLET SAMET SALIH ILICA sametilica@hotmail.com ECE 581 1 M-Devlet Nedir? M-Devleti Gerektiren Nedenler M-Devletin Yararları M-Devletin Uygulama Alanları ECE 581

Detaylı

Yeraltı Personel Takip ve Güvenlik Sistemi

Yeraltı Personel Takip ve Güvenlik Sistemi Yeraltı Personel Takip ve Güvenlik Sistemi www.mine-mesh.com MINE Nedir? MineMesh, Yer altında çalışan personellerin sağlığını ve güvenliğini sağlamak için, madenler içerisindeki yapıya uygun haberleşme

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

Eresense Elektronik Şirket Sunumu. (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz)

Eresense Elektronik Şirket Sunumu. (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz) Eresense Elektronik Şirket Sunumu (www.eresense.com sitesinden daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz) 11.02.2013 1 Hakkımızda Eresense Elektronik, Istanbul Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezinde 2009

Detaylı

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL 1 TANK OTOMASYON SĐSTEMĐ - Prob tarafından gerçek zamanlı yakıt, su ve sıcaklık derecelerini gösterir. - Tanktan çıkan yakıt miktarını

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU

MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ. www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU MOBİL ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT SİSTEMLERİ www.obdplus.com.tr KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1.Sisteme Giriş 2.Ana Ekran 3.Harita 3.1-Harita Kullanımı 3.2-Haritada Bulunan Araçların Detaylarını Görmek 4.Ayarlar

Detaylı

AXA GO KULLANIM KILAVUZU

AXA GO KULLANIM KILAVUZU AXA GO KULLANIM KILAVUZU www.axago.com.tr AXA GO Türkiye nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş ürün fiyatlandırması sunan sigorta deneyimidir. Telematik cihazı gelişmiş sürüş değerlendirme teknolojisi sayesinde

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Shell Akaryakıt Ürünleri Kalite Zinciri b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri

Detaylı

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı botekotomasyon.com Teknik Servis Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı BOTEK, müșterilerinin problemlerini onlar kadar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir.

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir. Tarihçemiz Bilar, 1974 yılında Koç Holding bünyesinde kurulmuştur. 1993 yılına kadar RICOH marka büro makinalarının Türkiye distribütörlüğünü sürdürmüş, 1993 yılında Koç Holding in sektörel çalışma stratejisi

Detaylı

ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAREL ATU05

ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAREL ATU05 ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAREL ATU05 KAREL ARAÇ TAKİP SİSTEMİ, ARAÇ FİLOSU OLAN FİRMALARA, ARAÇLARININ SAYISAL BİR HARİTA ÜZERİNDE SÜREKLİ TAKİP EDİLMESİNİ SAĞLAR. İNTERNET ERİŞİMİ OLAN HERHANGİ BİR BİLGİSAYARDAN

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı