Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri"

Transkript

1 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı -

2 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :.... Toplam Erişim : En yoğun gün : Haziran Haziran Haziran Haziran En yoğun günde erişim sayısı :.... En tenha gün : Temmuz Haziran Haziran Şubat En tenha günde erişim sayısı :.... Erişim : İnternet Sitesinde sunulmakta olan herhangi bir doküman, resim vb. içeriğe erişim miktarını ifade etmektedir. : İnternet Sitesini ziyaret eden kullanıcı sayısını ifade etmektedir. Aynı kullanıcının aynı gün içerisinde, dakika arayla gerçekleştirdiği erişimler, yeni ziyaret olarak kabul edilmektedir. BDDK İnternet Sitesine Abone Olan Kullanıcı Türkçe İngilizce

3 Haftalık (.. -..) ler..... ler.... Pzts Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzts. - Paz. ( Haftalık)

4 Haftalık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın). BDDK Çalışma Tebliği: Küresel Krizde İngiltere Tecrübesi. Kredi Kartı Bilgileri Uygulaması (Arşiv). Bankacılık Kanunu Banka Kartları Ve Kredi Kartları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı Taslağı Fatura Ödeme Merkezleri İle İlgili Basın Açıklaması Finansal Piyasalar Raporu Mart Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması Banka Kartları Ve Kredi Kartları Kanunu Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişikklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

5 Haftalık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Kurum içi. Akbank. Halkbank. Kurum içi. Türkiye İş Bankası. Garanti Teknoloji. Ziraat Bankası. Vakıfbank. Türk Ekonomi Bankası. İnternet Servis Sağlayıcı.

6 Haftalık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. İngiltere Almanya Yunanistan Hollanda Fransa Çin Rusya Belçika * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

7 Aylık (.. -..) ler ler Cts.. - Paz.. ( Aylık)

8 Aylık (.. -..). En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın). Banka Kartları Ve Kredi Kartları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı Taslağı Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması.. Bankacılık Kanunu. BDDK Başkanı Tevfik Bilgin in Active Academy nin Düzenlediği. Uluslararası Finans Zirvesi nde Yaptığı Konuşma. Finansal Piyasalar Raporu Aralık. Fatura Ödeme Merkezleri İle İlgili Basın Açıklaması. BDDK Çalışma Tebliği: Küresel Krizde İngiltere Tecrübesi. Finansal Piyasalar Raporu Mart. Kredi Kartı Bilgileri Uygulaması (Arşiv).

9 Aylık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Kurum içi. Akbank. Halkbank. Garanti Teknoloji. Türkiye İş Bankası. İnternet Servis Sağlayıcı. Ziraat Bankası. Vakıfbank. Türk Ekonomi Bankası. Yapı Kredi Bankası.

10 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. İngiltere Almanya Hollanda Belçika Singapur Yunanistan Çin Rusya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

11 Aylık (.. -..) ler.... ler Sal.. - Paz.. ( Aylık)

12 Aylık (.. -..) En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması. Bankacılık Kanunu.. Finansal Piyasalar Raporu Aralık.. Kur Riski Değerlendirme Raporu Eylül. ABD Mortgage Krizi.. Banka Kartları Ve Kredi Kartları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı Taslağı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak THP Hakkında Tebliğ Basel II nin Uygulanmasına İlişkin Göz Önünde Tutulması Gereken Hususlar... BDDK Aylık Bülten Nisan..

13 Aylık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Kurum içi. Akbank. Türkiye İş Bankası. Halkbank. Garanti Teknoloji. İnternet Servis Sağlayıcı. Ziraat Bankası. Türk Ekonomi Bankası. Vakıfbank. İnternet Servis Sağlayıcı.

14 Aylık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. İngiltere Almanya Hollanda Avusturya Yunanistan Belçika İtalya Rusya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

15 Yıllık (.. -..) ler.... ler.... Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Tem.. - Tem.. ( Yıllık)

16 Yıllık (.. -..). En çok indirilen Doküman En Çok İndirilen Doküman İndirilme Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması.. Bankacılık Kanunu - (Yayın).. Kur Riski Değerlendirme Raporu Eylül.. Sermaye Ölçümü ve Sermaye Standartlarının Uluslar arası Düzeyde Uyumlaştırılması. Bankacılık Kanunu.. Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik.. ABD Mortgage Krizi.. Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerince Uygulanacak THP Hakkında Tebliğ Küresel Finansal Yapı ve Yılı Dalgalanmaları....

17 Yıllık (.. -..) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim çi Akbank... Kurum içi. Deniz Destek.. Halkbank.. Akbank.. Garanti Teknoloji.. Türkiye İş Bankası.. Ziraat Bankası.. Vakıfbank.. Türkiye Kalkınma Bankası..

18 Yıllık (.. -..) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. Almanya. İngiltere. Hollanda Avusturya Belçika İtalya Fransa Rusya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

19 FİNTÜRK Finansal Türkiye Haritası Haftalık Bülten Uygulamaları Erişim İstatistikleri

20 Haftalık (// - //) Erişim Sorgu *** FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * * ** ler ler Pzt Sal Çar Per Cum Cts Paz Pzt / - Paz / (Mon) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

21 Haftalık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Borusan Telekom. Finansbank. Akbank. Akbank. Türkiye İş Bankası. Ingbank. Garanti Bankası. Finansbank. Halkbank. Türkiye Finans Katılım Bankası.

22 Haftalık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke ABD * Türkiye İsveç Yunanistan Polonya İngiltere Hindistan Almanya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

23 Aylık (// - //) FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması Erişim Sorgu *** * * ** ler ler / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Cts // - Paz // ( Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

24 Aylık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türk Telekom ADSL. Garanti Bankası. Finansbank. Borusan Telekom. Türkiye İş Bankası. Akbank. Halkbank. Türk Ekonomi Bankası. Ziraat Bankası.

25 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke ABD *. Türkiye. İsveç Polonya Yunanistan İngiltere Hollanda Fransa Japonya Almanya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

26 Aylık (// - //) Erişim Sorgu *** FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * ** ler..... ler. / / / / / / / / / / / / / / Sal // - Paz // ( Aylık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

27 Aylık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim Akbank. Türk Ekonomi Bankası. Türkiye İş Bankası. Akbank. Garanti Bankası. Finansbank. Türk Telekom ADSL. Halkbank. Borusan Telekom. Ziraat Bankası.

28 Aylık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. İsveç. Polonya İngiltere Yunanistan Hollanda Belçika Hindistan Almanya * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

29 Yıllık (// - //) Erişim Sorgu *** FİNTURK Uygulaması Haftalık Bülten Uygulaması * Haftalık Bülten/ Kurul Kararları Uygulaması * **... ler ler... Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Tem // - Tem // ( Yıllık) * Bu Uygulamalar için Üretilmemektedir. **FİNTÜRK,Haftalık Bülten ve Kurul Kararları uygulamaları için toplam ziyaret grafiği *** FİNTÜRK Uygulamasında oluşturulan finansal harita sayısı

30 Yıllık (// - //) En çok erişen kullanıcı En çok erişen kullanıcı Erişim çi Akbank.. Akbank.. Türkiye İş Bankası.. Deniz Destek.. Türk Ekonomi Bankası. Ziraat Bankası.. Halkbank.. Garanti Bankası.. Finansbank. Al Baraka Türk Katılım Bankası..

31 Yıllık (// - //) En çok ziyaret eden ülke En çok ziyaret eden ülke Türkiye. ABD *. İsveç. Polonya İngiltere Almanya Hollanda Yunanistan Avusturya Belçika * Kurum içinden ve ABD den, internet sitesine erişim için aynı internet protokolü adres bloğu kullanıldığından, bu iki erişim kaynağı ayrı olarak gösterilememektedir.

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 2.8.21 Sayı - 6 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 2.8.21 BDDK İnternet Sitesinde

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi 3.1.211 Sayı - 65 BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu 3.1.211 BDDK İnternet

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 41 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 32 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 28 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 31 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi Sayı - 18 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im

Denetleme Kurumu. nternet Sitesi Eri im Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu nternet Sitesi Eri im im statistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi..2 Sayı - 5 BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu..2 BDDK nternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90

Denetleme Kurumu. im Đstatistikleri. Đnternet Sitesi Erişim. Sayı - 90 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 06.10.2008 Sayı - 37 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 9.1.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (26.9.211-2.1.211) Aylık (3.9.211-2.1.211) 3 Aylık (5.7.211-2.1.211)

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.10.2007 Sayı - 25 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu // BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 46 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 4.6.1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.5.1-3.6.1) Aylık (5.5.1-3.6.1) 3 Aylık (6.3.1-3.6.1)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 8 86 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 8..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (1..1 -..1) Aylık (8.9.1 -..1) 3 Aylık (..1 -..1) Yıllık

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 2 8 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu 2..22 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (25.6.22 -..22) Aylık (2.6.22 -..22) Aylık (..22 -..22)

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 85 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (8.8. - 3..) Aylık (5.8. - 3..) 3 Aylık (6.6. - 3..) Yıllık

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 6.6.211 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (3.5.211-6.6.211) Aylık (7.5.211-5.6.211) 3 Aylık (6.3.211-5.6.211)

Detaylı

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40

Denetleme Kurumu. Đnternet Sitesi Erişim. im Đstatistikleri Dairesi 01.12.2008 Sayı - 40 Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu Đnternet Sitesi Erişim im Đstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK Đnternet Sitesi Erişim Đstatistikleri Raporu.. BDDK Đnternet Sitesinde Genel

Detaylı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu 9 BDDK nternet Sitesi Eriim statistikleri Raporu..1 BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (..1-4..1) Aylık (4..1-4..1) Aylık (6.1.11-4..1) Yıllık (6..11-4..1)

Detaylı

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri

Denetleme Kurumu. İnternet Sitesi Erişim. im İstatistikleri Bankacılık k Düzenleme D ve Denetleme Kurumu İnternet Sitesi Erişim im İstatistikleri Bilgi Yönetimi Y Dairesi.. Sayı - BDDK İnternet Sitesi Erişim İstatistikleri Raporu.. BDDK İnternet Sitesinde Genel

Detaylı

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011

BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu 02.05.2011 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK nternet Sitesi Eri im statistikleri Raporu.. BDDK nternet Sitesinde Genel Durum Haftalık (.. -..) Aylık (.. -..) Aylık (.. -..) Yıllık (.. -..) Toplam :.....

Detaylı

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014 2014 2007 ARALIK 2008 ARALIK 2009 ARALIK 2010 ARALIK 2011 ARALIK 2012 ARALIK 2013 ARALIK 160 BİLEŞİK HAZIR GİYİM FAALİYET ENDEKSİ 150 140 130 120 110 100 90 80 127,89 130,62 144,90 BİLEŞİK HAZIR GİYİM

Detaylı

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012

Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler. İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Beklentiler İbrahim TURHAN Başkan 12 Nisan 2012 Sunum Planı Dünya Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler Türkiye Ekonomisi Kriz sonrası gerçekleşmeler ve beklentiler

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,460,026 3,455,723 3,444,081 3,553,432 3,534,351 3,522,035 3,494,924 3,469,997 3,473,428 3,460,781 3,489,658 3,457,103 3,605,416 3,568,284 3,530,832 3,700,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,755,937 3,724,949 3,747,083 3,885,754 3,913,738 3,850,411 3,932,120 3,899,001 3,937,691 3,920,581 3,883,788 3,859,947 3,953,640 3,989,982 3,964,024 4,200,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 2015

HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 2015 23Q4 24Q2 24Q4 2Q2 2Q4 26Q2 26Q4 27Q2 27Q4 28Q2 28Q4 29Q2 29Q4 21Q2 21Q4 211Q2 211Q4 212Q2 212Q4 213Q2 213Q4 214Q2 214Q4 HAFTALIK RAPOR 23 Şubat 21 Makro ekonomik değişkenlerin takipteki alacaklar üzerindeki

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2011-2015 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA DÜNYA PAZARINDA 1.406.544 2.178 0,155% DÜNYA ÇI ÇI NİN MEVCUT YE ÇI NİN DÜNYA INDAKİ ÇI MEVCUT DEKİ RAKİP ÇILAR MİKTAR 1 - Çin 521.837 0

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) 3 217 Mayıs - 217 %12,5, ithalat %21,7 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat 217 yılı Mayıs ayında,

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,2 azalarak 213 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

OTOMOTİV PAZARI OCAK - ARALIK 2006 DÖNEMİ

OTOMOTİV PAZARI OCAK - ARALIK 2006 DÖNEMİ OTOMOTİV PAZARI OCAK - ARALIK 26 DÖNEMİ ODD KURULUŞ YILI: 1987 OTOMOTİV PAZARI 26 yılı 25 yılına oranla Binek araçlarda %14.9, Hafif Ticari araç satışlarında ise %12.7 lik gerileme gösterirken pazar payını

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni Milyon $ Milyon $ (Milyar $) 217 Nisan - 217 İhracat %7,4, ithalat %9,9 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat

Detaylı

OTOMOTİV PAZARI OCAK MAYIS

OTOMOTİV PAZARI OCAK MAYIS OTOMOTİV PAZARI OCAK MAYIS 28/29 OTOMOTİV PAZARI (29 Mayıs Ayı ve Kümülatif) Türkiye Otomotiv pazarında 29 yılı Mayıs ayı binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 63.191 adet olarak gerçekleşti. 48.598

Detaylı

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir.

LEASING. finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd. ndığı işlemdir. LEASING Leasing yatırımlara finansman sağlayan alternatif bir finansman yöntemidir. y Finansal Leasing %100 finansman riskinin alınd ndığı işlemdir. Operasyonel Leasing ise genel olarak %70 finansman riski

Detaylı

Ekonomik Ticari Gelişmeler

Ekonomik Ticari Gelişmeler Ekonomik Ticari Gelişmeler 3 Mayıs 2011 1 / 24 İçindekiler Giriş Sektör Haberleri Ülkelere Göre Çıkış Sayıları Haftalık Makroekonomik Gelişmeler 2 / 24 Yükselen Değerler Mart ayında İmalat Sanayi Genelinde

Detaylı

BİNEK OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - MAYIS 2010

BİNEK OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - MAYIS 2010 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - MAYIS 21 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI Türkiye Otomotiv pazarında 21 yılı Ocak-Mayıs dönemi binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 217.359

Detaylı

Endişeye mahal yok (mu?)

Endişeye mahal yok (mu?) tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Endişeye mahal yok (mu?) Güven Sak İstanbul, 19 Ekim 2011 1960 1965 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010 Reel milli gelir (1960=100) www.tepav.org.tr

Detaylı

BİNEK OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - TEMMUZ 2010

BİNEK OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - TEMMUZ 2010 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - TEMMUZ 2 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI Türkiye Otomotiv pazarında 2 yılı Ocak-Temmuz dönemi binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 339.6

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI İstanbul Ekonomi ve Finans Konferansı Dr. İbrahim Turhan Başkan Yardımcısı 20 Mayıs 2011 İstanbul 1 Sunum Planı I. 2008 Krizi ve Değişen Finansal Merkez Algısı II. III.

Detaylı

OTOMOTİV PAZARI OCAK ARALIK

OTOMOTİV PAZARI OCAK ARALIK OTOMOTİV PAZARI OCAK ARALIK 28/2 OTOMOTİV PAZARI Türkiye Otomotiv pazarında 2 yılı Aralık ayı binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 88.23 adet olarak gerçekleşti. 42.78 adet olan Aralık 28 binek ve

Detaylı

2015 YILI DEĞERLENDİRME VE BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HAZİRAN 2015

2015 YILI DEĞERLENDİRME VE BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HAZİRAN 2015 2015 YILI DEĞERLENDİRME VE BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ HAZİRAN 2015 HAZIR GİYİM BÜYÜKLÜKLERİ 2015 TAHMİNLERİ 2014 FİİLİ 2015 TAHMİN İHRACAT MİLYAR DOLAR 18,74 19,0-19,5 İHRACAT

Detaylı

OTOMOTİV PAZARI OCAK EKİM

OTOMOTİV PAZARI OCAK EKİM OTOMOTİV PAZARI OCAK EKİM 28/2 Türkiye Otomotiv pazarında 2 yılı Ekim ayı binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 21.33 adet olarak gerçekleşti. 32.884 adet olan Ekim 28 binek ve hafif ticari araç pazar

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül Türkiye de Bankacılık Sektörü 2012-2016 Eylül Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 AĞUSTOS 2018

2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 AĞUSTOS 2018 YILI SON DÖNEMİNE GİRERKEN BEKLENTİLER ve ÖNGÖRÜLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 28 DÜNYA EKONOMİSİ YILIN SON DÖNEMİNDE BEKLENTİLER 1 DÜNYA EKONOMİSİNDE YÜZDE 3,5 BÜYÜME 2 DÜNYA MAL TİCARETİNDE

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) 217 Temmuz - 217 Türkiye İstatistik Kurumu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan geçici dış ticaret verilerine göre; ihracat 217 yılı Temmuz ayında, 216 yılının aynı ayına

Detaylı

ŞUBAT 2019 İHRACAT RAKAMLARI _tt

ŞUBAT 2019 İHRACAT RAKAMLARI _tt ŞUBAT 2019 İHRACAT RAKAMLARI 190310_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI HEDEF: Haftalık 4 Milyar Dolar İhracat İhracat 2019 yılı Şubat ayında yüzde yüzde 3,5 artıs la 13,6 milyar dolar olarak gerçekles

Detaylı

Eyl.0 9. Tem. 09. Ağu.0 9. Eki.0 9

Eyl.0 9. Tem. 09. Ağu.0 9. Eki.0 9 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - NİSAN 21 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI Türkiye Otomotiv pazarında 21 yılı Ocak-Nisan dönemi binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 157.82

Detaylı

BİNEK OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - MART 2010

BİNEK OTOMOBİL HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - MART 2010 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI OCAK - MART 21 BİNEK OTOMOBİL VE HAFİF TİCARİ ARAÇ PAZARI Türkiye Otomotiv pazarında 21 yılı Ocak-Mart dönemi binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 13.36 adet

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 180903_tt (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 Ağustos ayında ihracat 9 günlük bayram tatiline rağmen, güçlü performansına ara vermeden devam etti.

Detaylı

OTOMOTİV PAZARI OCAK HAZİRAN

OTOMOTİV PAZARI OCAK HAZİRAN OTOMOTİV PAZARI OCAK HAZİRAN 2/2 OTOMOTİV PAZARI (2 Haziran Ayı ve Kümülatif) Türkiye Otomotiv pazarında 2 yılı Haziran ayı binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 61.67 adet olarak gerçekleşti. 46.324

Detaylı

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül)

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) 2- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcunun Borçluya Göre Alacaklı Dağılımı (2002-2015

Detaylı

EYLÜL 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

EYLÜL 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt EYLÜL 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181001_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Eylül 2018 İHRACATTAN BİR REKOR DAHA: ARTIŞ HIZINDA SON 13 AYIN REKORU KIRILDI. Eylül de ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Web Sitesi Yıllık Raporu Yönetici Özeti İçindekiler I. Yönetici Özeti A. Toplam Sayfa Görüntülenme Sayıları B. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayıları C. Toplam Oturum

Detaylı

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI

TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE & ADANA İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 180903_tt (I) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ağustos 2018 Ağustos ayında ihracat 9 günlük bayram tatiline rağmen, güçlü performansına ara vermeden devam etti.

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2013 Aralık

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2013 Aralık Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2013 Aralık Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Mart

Türkiye de Bankacılık Sektörü Mart Türkiye de Bankacılık Sektörü 2007-2012 Mart Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart

Detaylı

Ekonomik Veriler: Almanya

Ekonomik Veriler: Almanya Ekonomik Veriler: Almanya Genel Veriler Yüzölçümü 357.050 km² Nüfus 80,5 Mio. (2013) Nüfus ve yaş gurupların toplam nüfus içindeki payı (%, tahmin) Yaş piramidi (Bin) 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20%

Detaylı

Dış Ticaret Verileri Bülteni

Dış Ticaret Verileri Bülteni (Milyar $) 3 216 Ekim- 216 TÜİK dış ticaret verilerine göre ihracat 216 yılı Ekim ayında, 215 yılının aynı ayına göre %3 azalarak 12 milyar 841 milyon dolar gerçekleşirken, ithalat ise %,5 artarak 17 milyar

Detaylı

Özel sektör Dış Borçları: Yeni bir kırılganlık kaynağı mı?

Özel sektör Dış Borçları: Yeni bir kırılganlık kaynağı mı? 24 Ocak 2008 Özel Not Özel sektör Dış Borçları: Yeni bir kırılganlık kaynağı mı? - Şirket dış borçlanmaları artıyor -Artan DTH lar bir güvence olabilir mi? krizi sonrasında uygulanan sıkı maliye politikası

Detaylı

OCAK 2019 İHRACAT RAKAMLARI _tt

OCAK 2019 İHRACAT RAKAMLARI _tt OCAK 2019 İHRACAT RAKAMLARI 190205_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİNDE UYGULANAN SİSTEMLER Tüm dünyada dış ticaret istatistikleri iki ana kategoride gruplandırılmaktadır; Genel

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörünün Son Beş Yıllık Görünümü 2011

Türkiye de Bankacılık Sektörünün Son Beş Yıllık Görünümü 2011 Türkiye de Bankacılık Sektörünün Son Beş Yıllık Görünümü 2011 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu,

Detaylı

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos 2017 1 Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kısa Vadeli Kredi Borcu (2004-2017 Ağustos) 2 Özel Sektörün Yurtdışından

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart

Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart Türkiye de Bankacılık Sektörü 2009-2014 Mart Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart

Detaylı

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt

EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI _tt EKİM 2018 İHRACAT RAKAMLARI 181104_tt (-I-) TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI Ekim 2018 EKİM AYINDA TÜM ZAMANLARIN İHRACAT REKORUNA İMZA ATILDI Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Ekim ayında ihracat

Detaylı

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2014 Mali Verileri

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2014 Mali Verileri Büyükdere Cad. No. 141 34394 Esentepe - İstanbul AçıkDeniz Telefon Bankacılığı: 444 0 800 www.denizbank.com Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2014 Mali Verileri DenizBank bir Sberbank

Detaylı

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi Büyükdere Cad. No. 106 34394 Esentepe - İstanbul AçıkDeniz Telefon Bankacılığı: 444 0 800 www.denizbank.com Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2013 Mali Verileri DenizBank bir Sberbank

Detaylı

Şubat 2013, Sayı: 7 Intrade, Fatih Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Aylık Dış Ticaret Bülteni 1 $24 $22 $20 $18 $16 $14 $12 $10 $8 $6 $4 $2 $0

Şubat 2013, Sayı: 7 Intrade, Fatih Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Aylık Dış Ticaret Bülteni 1 $24 $22 $20 $18 $16 $14 $12 $10 $8 $6 $4 $2 $0 Şubat 2013, Sayı: 7 Intrade, Fatih Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü Aylık Dış Ticaret Bülteni 1 Tablo-1 Yıllık ve Kümülatif Dış Ticaret Rakamları Yıllık Aylık - Ocak Başlıklar 2005 2006 2007 2008

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü 1960-2013

Türkiye de Bankacılık Sektörü 1960-2013 Türkiye de Bankacılık Sektörü 196-213 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart Merkezi,

Detaylı

Ekonomik Veriler: Almanya

Ekonomik Veriler: Almanya Ekonomik Veriler: Almanya Genel Veriler Yüzölçümü 357.7 km² Nüfus 80,8 Milyon (20) Nüfus ve yaş grupların toplam nüfus içindeki payı (%, tahmin) Yaş piramidi (Bin) 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20%

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü

Türkiye de Bankacılık Sektörü Türkiye de Bankacılık Sektörü 196-214 Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası Kart Merkezi,

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 01.Haz.18 Cum 04.Haz.18 Pzt 13.Haz.18 Çar 2018-2019 Güz Yarıyılında Lisansüstü programlarda açılacak derslerin

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 2 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 0,3 artarak 159 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014

Haftalık Piyasa Beklentileri. 05 Mayıs 2014 Haftalık Piyasa Beklentileri 05 Mayıs 2014 1 May 13 Haz 13 Tem 13 Ağu 13 Eyl 13 Eki 13 Kas 13 Ara 13 Oca 14 Şub 14 Mar 14 Nis 14 May 14 BIST Hisse Senetleri BIST 100 Endeksinde son bir ay boyunca 71,000-74,000

Detaylı

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül

Türkiye de Bankacılık Sektörü Eylül Türkiye de Bankacılık Sektörü 2007-2012 Eylül Bu çalışma, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye İstatistik Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Bankalararası

Detaylı