Yenilikler Organizasyonlar & Etkinlikler Finans ve Mali Yapılanma. Rakamlarla 100 gün Bütünlüklü Hedefler ve Soru Cevap

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yenilikler Organizasyonlar & Etkinlikler Finans ve Mali Yapılanma. Rakamlarla 100 gün Bütünlüklü Hedefler ve Soru Cevap"

Transkript

1

2 Lefkoşa bir gün değil her gündür. Hepmiz için bir tutkudur, aşktır. LTB çalışıyor, Lefkoşa ve Lefkoşalılar barışıyor. Yenilikler Organizasyonlar & Etkinlikler Finans ve Mali Yapılanma Rakamlarla 100 gün Bütünlüklü Hedefler ve Soru Cevap

3 DİSİPLİN İşe giriş ve çıkış saatlerinde etkin denetim Geçmiş döneme oranla %30 iyileştirme sağlanması. İş saatleri ve sair sebeplerle 29 personele disiplin soruşturması Disiplin soruşturması sonucu 3 personel görevden uzaklaştırılması 1 personel görevden el çektirilmiştir 2 personel istifa etmiştir.(1 tanesi hakkında disiplin soruşturması vardı) * Disiplin soruşturmaları halen devam etmektedir Göreve geldiğimizdeki personel sayısı: Ekim 2014 Personel sayısı: 895 Personel Anket Uygulaması

4 FAZLA ARAÇLAR Belediye Meclis kararı uyarınca satışa çıkarılan 30 binek araçtan 27 sinin satışı Satıştan belediyenin satış, sigorta, servis ve bakım masraflarından bir kalemde tam 650 Bin TL tutarında bir tasarruf sağlanmıştır. Satıştan kaynaklanan ortalama tasarruf miktarı araç başına yıllık: 15,185 TL, ortalama toplam tasarruf miktarı yıllık 410,000 TL 27 aracın satışı sonrası uygulamaya konan havuz sistemi sayesinde araçların görev dışı kullanılmalarına son verilmiştir.

5 ŞEHİR İLE YENİDEN BULUŞMA Lefkoşalılarlar 5 Dakika Toplantıları 8 toplantıda, 500 den fazla Lefkoşalı ile görüşüldü Bölge Bölge Lefkoşa Toplantıları Haspolat, Hamitköy, Göçmenköy ve Taşkınköy olmak üzere 4 bölgede toplantılar gerçekleştirilmiştir. Toplantılar devam edecektir. Esnafla Buluşma Toplantıları Dereboyu ve Asmaaltı ile Lokmacı bölgesindeki esnaf ile bir araya gelinmiştir. Toplantılara diğer bölge esnafları ile devam edilecektir.

6 Lefkoşa Kent Gazetesi Demokratik, şeffaf kent gazetesi yayın hayatına başlamıştır. Muhtarlarla Buluşma Toplantısı LTB sınırları içerisinde bulunan muhtarlar periyodik olarak ziyaret edilmiş ve tüm muhtarların katılımı ile ortak toplantı düzenlenmiştir. Yöneticiler Lefkoşalıyla Buluşuyor Tüm buluşma toplantılarında ilgili amirler Lefkoşalılarla buluşup sorunların çözümüne ilişkin daha etkin bir noktaya taşınmıştır.

7 DAHA MOBİL, DAHA ÇEVRECİ BİR LEFKOŞA Bisikletli Zabıta Dönemi Zabıtalarımızın daha çevreci, daha ekonomik ve daha yenilikçi bir anlayışla hizmet verebilmeleri için bisikletli devriye dönemi başlatılmıştır. Ağaç Ekim Projesi Lefkoşa da bulunan 30 okulu kapsayacak şekilde ağaç dikim kampanyası planlanmış ve Kasım ayı içerisinde uygulamaya başlanma kararı alınmıştır. Ayrıca, LTB park yerinin de ağaçlandırılması Belediye Meclis üyelerinin aktif çalışması ile gerçekleştirilecektir.

8 TÜM CANLILARIN DEĞER BULDUĞU LEFKOŞA LTB ile Telsim işbirliğinde Kumsal parkının girişine su ve mama otomatı yerleştirilmiştir. LTB, YDÜ ve Hayvanseverler Platformu işbirliğinde Gıda Protokolü ve Kısırlaştırma protokolü LTB ve Kuzey Kıbrıs Turkcell işbirliğinde 50 noktaya hayvanlar için su kabı konulması Lefkoşa Barınak Projesi tamamlanmış olup Lefkoşa Koşuyor Maratonu nda tanıtımı yapılacktır.

9 SAĞLIK ZORUNLULUKTUR, DAHA SAĞLIKLI LEFKOŞA Tabipler Birliği ile imzalanan protokol ile birlikte baz istasyonlardan kaynaklanan elektromanyetik alan ölçümü konusunda sorumluluk üstlenen belediye. Ana arterlerde sokakta gıda satışının engellenmesi noktasında pilot bölgelerde ciddi tedbirler uygulanmaya başlanmıştır. Abdi Çavuş Mahallesi nde marketlerin sokakta sebze meyve satışı engellenmiştir. Uygulama genişletilerek ve kararlılıkla devam ettirilecektir. Bölgesel çevre sorunlarını belediyenin giderip faturalandırılması ilk kez gerçekleştirilmiştir. 74 ek hizmet. Çöp bidonu olmayan bölgelere çöp bidonu gönderilerek bunun faturaya yansıtılması yine LTB tarihinde ilk kez sağlanmıştır.

10 ATIL BIRAKILAN KONULAR ELE ALINIYOR Tiyatro Binası Uzun zamandır neredeyse atıl durumda bulunan Tiyatro Projesi, yeni dönemde başlatılan girişimler sonucunda Şehir Planlama onayını almış olup gerek geçmiş döneme ilişkin bilirkişi raporu hazırlanabilmesinin altyapısı oluşturulmuş gerekse de yeni finans kanalları yaratılması için girişimlere başlanmıştır. Bandabulya Uzun zamandır albenisini yitiren Bandabulya nın canlandırlabilmesi için boş dükkanların kiralama işlemi başlatılmış, kapalı dükkanların hukuk süreci için harekete geçilmiştir.

11 ATIL BIRAKILAN KONULAR ELE ALINIYOR Mezbaha Mezbaha nın hukuki sorunlarının giderilebilmesi için LTB nin üzerine düşen faaliyetlerinin tamamlanması çalışmalarına başlanmıştır. İşletme modeline ilişkin önümüzdeki dönemde LTB nin finansal yükümlülük altına girmeden çağdaş bir işletme modeli konusunda karar açıklanacaktır.

12 YENİ KOMİSYONLAR FAALİYETTE Engellemeyen Lefkoşa Komisyonu Özel gereksinimli bireylerin ihtiyaçlarına belediyenin cevap verebilecek bir niteliğe kavuşabilmesi için belediye bünyesinde kurulmuştur. Komisyon LTB bünyesinde oluşturulacak olan engellilere yönelik birimin oluşturulmasında da aktif bir biçimde görev alacaktır. Ayrıca bir minibüsümüz için özel lift tedarik edilmiş ve yapımına başlama aşamasına gelmiştir.

13 Çocuk Hakları Komisyonu Evrensel çocuk hakları bildirgesine dayanarak LTB bünyesinde Çocuk Hakları Komisyonu oluşturulmuş ve faaliyetlerine başlayarak yol haritasını oluşturmaya başlamıştır. Dış İlişkiler Komisyonu Lefkoşa Türk Belediyesi nin uluslararası tanınmışlığını daha etkin kullanarak dış ilişkilerde kurumsal ilişkiler geliştirebilmek için kurulmuş olup faaliyetlerine başlamıştır. Uluslararası fonlardan daha etkin yaralanabilmesi için mevcut Dış İlişkiler Birimi mize aktif destek çalışmalarını da gündemine almıştır.

14 Mülteci Hakları Komisyonu Yaşadığımız coğrafyada yaşanan birçok insanlık dışı olay karşısında mülteci konumuna gelen kişilerin gereksinimleri için ilgili STÖ ler ile ihtiyaç analizleri yapmak ve LTB nin bu konuda ki etkinlik alanını geliştirmek için kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır. Her Yaş İçin Spor Komisyonu LTB Bünyesinde spor faaliyetlerini düzenleyebilmek ve kurumsallaştırabilmek için oluşturulmuş olup ilk saha faaliyetini Lefkoşa Koşuyor Maratonu organizasyonunda aktif planlama yaparak gerçekleştirilmiştir.

15 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu nun nihai hedefi Lefkoşa da toplumsal cinsiyete dayalı ayrımcılığı ve eşitsizliği ortadan kaldırmak ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinden zarar gören, engellenen ve/veya dezavantaj yaşayan tüm bireylerin ihtiyaçlarını gidermektir. Komisyonun Amaçları LTB çalışanlarına komisyonunun amaçlarını anlatmak ve toplumsal cinsiyet eşitliği temalı çalışmalar yürütmek, Belediye içinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Değerlendirmesi ve veri tabanı oluşturmak LTB bünyesinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi için altyapı oluşturmak.

16 ÇAĞDAŞ UYGULAMALAR Sıramatik Devrede Uzun yıllardır belediye veznesinde yaşanan kaos Sıramatik sistemi sayesinde son bulmuş ve LTB, geç de olsa çağdaş bir uygulamaya kavuşmuştur. Mezarlık Bilgi Sistemi Mezarlık ta özellikle yurtdışından gelip yakınlarının mezarını ziyaret etmek isteyen kişilerin yaşadığı kaosa son verebilmek için yerli yazılımcıların ücretsiz ve özverili çalışmaları ile program hazırlanmış ve DEMO olarak kullanıma girmiştir.

17 Turistik bölgemize dokuya uygun çöp bidonu Asmaaltı ve Arasta bölgesinin yanı sıra İplik Pazarı ile turistlerin yoğun Olarak kullandığı Lokmacı Sınır kapısına çöp bidonları yerleştirilmiştir. Tehlikeli Binalar Sistemde Tehlikeli bina raporlarını sistemden takip edebilmek için 420 adet bina sisteme kaydedilmiştir. Zabıta Okul Önlerinde Lefkoşa Polis Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde okul başlangıç ve bitiş saatlerinde bazı okul önlerinde zabıta personeli görev yapmaya başlamıştır. Trafik Ekipleri saat 22:00 ye Kadar Görev Yapıyor Lefkoşa da gerek yaya gerekse de araç trafiğini rahatlatabilmek adına bazı ana arterlerde LTB Trafik zabıtaları 22:00 ye kadar görev yapmaya başlamıştır.

18 LTB Veznesi Haspolat ta LEFKOŞALILARA KOLAYLIK Haspolat bölgesinde yaşayanlara yönelik haftada bir Çarşamba günleri Muhtarlık binasında vezne hizmeti verilmeye başlanmıştır. LTB Veznesi Fidanlık ta Taşkınköy de bulunan LTB 50. yıl fidanlığına hafta içi her gün hizmet verecek şekilde vezne açılmıştır. LTB Ana Binasında Vezneler Cumartesi de Açık Göreve gelir gelmez başlatılan bir uygulama da Cumartesi günleri veznelerin yarım gün açık tutulması uygulaması oldu.

19 Ağaçların Etrafındaki Sarı Taşlar Kalkıyor: Yayalara Özgürlük Kaldırımda ağaç etrafında bulunan sarı taşların yayalar ve özel gereksinimli bireylerin daha rahat hareket edebilmesi için etap etap ve bölge bölge kaldırılması çalışmalarına başlanmıştır. LTB Ana Binası nda Artık Her Veznede POS cihazı Var LTB ana binasında tek vezneden gerçekleşen POS (kredi kartı) işlemleri sistem üzerinden tanımlanarak tüm veznelere yerleştirilmiş ve yurttaşın sıra kendisine geldiğinde üzgünüz ama kredi kartı işlemleri yan tarafta cümlesi duyması tarihe karışmıştır.

20 YENİ İHALELER Taşkınköy Sanayi Yenileme II. Etap Kanalizasyon Projesi 180 takvim gününde toplam metre mesafede 500 mm lik kanalizasyon borusu döşenecek. T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı finansmanı ile başlayan proje çalışmaları, imza tarihi olan 9 Eylül tarihinden itibaren hayata geçti. Kızılay I. Etap Kanalizasyon Projesi 180 takvim gününde tamamlanacak proje kapsamında 200 mm. ve 300 mm lik borulardan oluşan metre kanalizasyon borusu döşenecek. T.C.Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı finansmanı ile Başlayan proje çalışmaları 9 Eylül tarihinden itibaren hayat geçti.

21 YENİ İHALELER Yağmur Suyu Direnaj İhalesi LTB tarafından kararı bir önceki dönemde alınan fakat yeni döneme sarkan 2 yağmur suyu direnaj ihalesi. Şht. Mustafa Ruso Caddesi ve Şht. Salih Sokak a yağmur suyu borusu döşenmiş olup, yağmur suyu rogarları yapılıp, ızgara ve kapaklar monte edilmiştir.

22 ORGANİZASYON/ETKİNLİKLER ve DIŞ TEMASLAR Kıbrıs Rallisi 1974 ten sonra gerçekleşen en büyük ve tek iki toplumu birleştiren ralli organizasyonu. Birçok bölümümüzün üstün koordinasyonu sayesinde etkinlik hem en az rahatsızlık verece şekilde hem de en güvenlikli şekilde başarıyla tamamlanmıştır Kıbrıs Tiyatro Festivali LBT nun 12. sini gerçekleştirdiği Kıbrıs Tiyatro Festivali gerek Tiyatro kurumumuzun gerekse de LTB nin tümünün üstün gayretleri ile bu yıl da kusursuz biçimde gerçekleştirilmiştir.

23 ORGANİZASYON/ETKİNLİKLER ve DIŞ TEMASLAR Konserler Lefkoşa Belediye Orkestrası yılın ilk konserini Büyükhan da gerçekleştirmiş Orkestra nın konserleri her ay gerçekleşecek şekilde planlanmıştır. Belediye orkestrası ayrıca, Bandabulya ve Büyükhan da performans gösterecek şekilde planlamasını yapmıştır. Rengarenk Bayram Özellikle bayram eğlencelerine erişimi kısıtlı bölgelerde her iki bayram süresince de alternatif etkinlikler düzenlenmiş ve bu etkinliklerde gerek Sivil Toplum örgütlerinin gerekse de gönüllülerin görev alması teşvik edilmiştir.

24 ORGANİZASYON/ETKİNLİKLER ve DIŞ TEMASLAR Lefkoşa Koşuyor, Geliri Barınağa Gidiyor Uzun süredir gerçekleştirilmeyen Lefkoşa Maratonu na sahip çıkan Lefkoşa Türk Belediye si 19 Ekim günü tüm geliri barınağın tadilatına gidecek şekilde maraton nun organizasyon ve tanıtıma başlamıştır. Lefkoşa da bulunan mevcut barınağın tadilat projesi de bu kampanya süresince basına tanıtılacaktır.

25 ORGANİZASYON/ETKİNLİKLER ve DIŞ TEMASLAR ETKİN DIŞ TEMASLAR Meclis Heyeti Şehrin 100 Günü nde 2 kez yurtdışı ziyareti gerçekleştirdi. 1. LTB den heyet İstanbul Büyükşehir Belediyesi nde İBB ye bağlı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İSPARK, BELBİM A.Ş., İSTON A.Ş. ve Bilgilendirme Merkezi ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 2. LTB den bir heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ni ziyareti

26 FİNANS VE MALİ YAPILANMA Daha Uygun Şartlarda Banka Kredisi LTB nin mevcut banka ve finans kuruluşlarına ait borçları daha iyi faiz olanağı ile görev süremizi aşmayacak şekilde tek bir banka altında toplandı. 6 milyon 300 bin TL olan overdraft hakkı 300 bin TL, düşürülerek 6 Milyon seviyesinde yeni ama daha sağlıklı overdraft hesabına sahip olması sağlanmıştır

27 FİNANS VE MALİ YAPILANMA Daha Uygun Şartlarda Banka Kredisi Sağlayacağı Avantajlar 1- Yapılandırma öncesi 5 banka ortalaması %12.04 olan faiz oranı yapılandırma sonrası %11,44 (overdraft dahil) seviyesine çekilmiştir. 2- Finans kuruluşuna olan Sterlin borcu döviz dalgalanmaları ile kur riski taşırken artık tüm borç tamamen Türk Lirası cinsine çevrilmiştir. 3- Mali yapısı güçlü banka kullanarak overdraft oranında ileride sürpriz oynamaların önüne geçilmiştir. 4- İlk 6 ayında sadece faizi ödenecek şekilde yapılandırılan borç LTB nin önümüzdeki 6 ay içerinde idari düzenlemeler yapmasına da olanak taşımaktadır.

28 BÜTÜNLÜKLÜ HEDEFLER 1)Sürdürülebilir ekonomik yapıya kavuşulması 2)Etkin hizmet verebilen donanıma sahip olunması 3)İnsan kaynaklarını daha etkin değerlendirilmesi 4)Emekliliği gelmiş personeli emekliye ayırarak hantal yapıyı daha etkin hale getirilmesi 5)Hizmet içi eğitimleri başlatarak insan kaynaklarının güçlendirilmesi 6)Etkin idari kadro yapısını oluşturulması 7)Lefkoşa daki sosyal hayatın zenginleştirilmesi 8)Kent üzerinde belediyenin varlığını hissettirilmesi 9)Çağdaş imar uygulamalarını hayata geçirmek 10) Altyapı zaafiyetlerini en alt seviyeye geçirilmesi 11) Tahsilat oranlarını 2015 yılında %25 artırmak, 2016 yılında da %10 artırarak genel toplamda %90 seviyesinin yakalanması

29 RAKAMLARLA ŞEHRİN 100 GÜNÜ 29 Disiplin Soruşturması 6 Belediye Meclisi Toplantısı 114 Karar 74 İnşaat Denetimi 154 Komisyon Toplantısı 121 Karar Dış İlişkiler 13 ziyaret 2 Yurdışı ziyareti 6 Konser ve Dinleti Alo Şikayet Çözülen Şikayet 209 Devam eden işlem

30 RAKAMLARLA ŞEHRİN 100 GÜNÜ 103 İşyeri Denetimi 821 Hastaneye servis sağlanması 7 Diyaliz hastasına haftada 6 gün hastaneye ulaşım servisi 133 Gıda Müsaderesi 103 Yerinden yardım 368 Psikolojik Danışmanlık servisi 13 Fırında Müsadere İşlemi 33 Diyetisyenlik Hizmeti Şeker ve Tansiyon Ölçümü 294 Pansuman ve Kan alma işlemi 455 Berber ve Kuaförlük hizmeti

31 RAKAMLARLA ŞEHRİN 100 GÜNÜ 33 Okul Temizliği 25 Özel Mülk Budaması 33 Yurtiçi ziyaret 150 Levha Düzenlemesi 16 Detaylı Park Temizliği 100+ Elektrik Kurumu ile Budama 2 Yurdışı ziyaret 5 Yeni Trafik Levhası Ağaç Budaması 15 + Orman Dairesi Ile budama 6 Konser ve Dinleti 27 Beton Mantar Montesi

32 RAKAMLARLA ŞEHRİN 100 GÜNÜ Emlak Denetim 195 adres denetimi 28,552 m2 ölçüm 428,090 TL faturalandırma Emlak Kabul 404 yeni beyan 28,552 m2 ölçüm Emlak 951,017 TL Tahakkuk 1,367,160 TL Tahsilat 227 Vidanjör Araç Hizmeti 180 Jet Araç Hizmeti 74 Vidanjör ve Jet Araç Hizmet Faturalandırması

33 SORU Basın soruyor, Belediye hesap veriyor & CEVAP

34

Bölge Bölge Lefkoşa ve Lefkoşalılarla 5 Dakika

Bölge Bölge Lefkoşa ve Lefkoşalılarla 5 Dakika Bölge Bölge Lefkoşa ve Lefkoşalılarla 5 Dakika Şehrin yöneticileri ile Lefkoşalılar arasındaki mesafeler azalıyor En önemli unsur ve kaynak; şeffaflık ve hesap verebilirlik 14 kez bölge toplantısı 986

Detaylı

Bölge Bölge Lefkoşa ve Lefkoşalılarla 5 Dakika

Bölge Bölge Lefkoşa ve Lefkoşalılarla 5 Dakika Bölge Bölge Lefkoşa ve Lefkoşalılarla 5 Dakika Şehrin yöneticileri ile Lefkoşalılar arasındaki mesafeler azalıyor En önemli unsur ve kaynak; şeffaflık ve hesap verebilirlik 14 kez bölge toplantısı 986

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

e-dönüşüm Türkiye Projesi 2005 Eylem Planı İlerleme Raporu Sunuşu

e-dönüşüm Türkiye Projesi 2005 Eylem Planı İlerleme Raporu Sunuşu e-dönüşüm Türkiye Projesi 2005 Eylem Planı İlerleme Raporu Sunuşu N.Murat İNCE DPT Bilgi Toplumu Dairesi Başkanlığı 15 Eylül 2005 1 2005 Eylem Planı Genel Tanıtımı - Bilgi Toplumu Stratejisi hazırlıklarının

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik I II III IV I II III IV Kodu I II III IV Açıklaması 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BİRLİĞİN VİZYONU Akdeniz Belediyeler Birliği, Yerel Yönetimler Reformu ve AB ile bütünleme süreçlerine destek sağlayan, hizmetlerinde kalite, verimlilik ve güvenirliği esas

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA KENT KONSEYİ MEVZUATI YASA 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU (TC Resmi Gazete Tarih: 13 Temmuz 2005, Sayı 25874) Kent Konseyi MADDE 76 Kent Konseyi

Detaylı

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2.180.872.025 01 GENEL SEKRETERLİK 1.165.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 1.165.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 1.165.000

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI

2016 Mali yılı gider bütçesi Belediye Meclisince ,00.-TL olarak kabul edilmiştir. KESİN HESABIN EKONOMİK KODLARINA GÖRE HARCAMA DAĞILIMI T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ MAYIS 2017 BİRLEŞİM 09 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.05.2017 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 60 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİNİN 2016 YILI İDARE VE KESİN HESABI İLE İLGİLİ PLAN VE

Detaylı

Belediyemizce yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları 5393 sayılı belediye kanununun 73. maddesi kapsamında yapılmaktadır.

Belediyemizce yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları 5393 sayılı belediye kanununun 73. maddesi kapsamında yapılmaktadır. Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekansal, toplumsal koşulları dikkate alan kapsamlı bir projelendirme süreci olarak tanımlanabilir. Kaçak yapılaşmanın

Detaylı

ÖĞRENCİLERE ENGELLİLER İLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURULMASI

ÖĞRENCİLERE ENGELLİLER İLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURULMASI Faaliyet Ve Proje Bilgileri Özürlülük sadece belli bir kesimin çalışma konusu değildir, tüm toplumun her alanını ilgilendiren sosyal bir konudur. Özürlü bireyleri ihtiyaç sahibi olarak değil, eşit haklara

Detaylı

BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ

BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ- Çanakkale Belediyesinin Önce İnsan temel politikası ve katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve birlikte yönetim ilkeleri doğrultusunda kentli ve başkanlık

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 Stratejik YönetimY (Müşteri, Hizmet, Paydaş) Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 1 Vizyon Stratejik YönetimY Müşteri/paydaş Ürün/hizmet Kritik Performans Ölçüleri

Detaylı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I- OCAK- HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe Giderleri... 5 01. Personel Giderleri... 7 02. Sosyal

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 -

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ

Faaliyet ve Proje Bilgileri SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ Faaliyet ve Proje Bilgileri SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ Sağlıklı Şehirler Projesi Eğitimi : 2005 yılından bu yana Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanlığında Sağlıklı Kentler hareketinin Türkiye de öncülüğünü

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2015 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe... 3 01. Personel... 5 02. Sosyal

Detaylı

M.K. NO.: Gıda Denetimi konusunun görüşülmesi için konunun Meclis gündemine 108/2014 alınmasına oybirliği ile

M.K. NO.: Gıda Denetimi konusunun görüşülmesi için konunun Meclis gündemine 108/2014 alınmasına oybirliği ile 23 TEMMUZ 2014 TARİHİNDE TOPLANAN BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR Toplantıya Katılanlar: 1. Mehmet Harmancı (Başkan) 2. Akın Aktunç (Asbaşkan) 3. Boysan Boyra (YedekAsbaşkan) 4. Ahmet Akbil (Üye) 5.

Detaylı

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR 2013/101 (Y) Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] BTYK nın 2009/102 no.lu kararı kapsamında hazırlanan ve 25. toplantısında onaylanan Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin koordinasyonunun

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TALAS BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1 (1) Bu Yönetmelik in amacı Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir. (2) Bu Yönetmelik, ilgili mevzuat

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları

AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları T.C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürlüğü AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları Aralık 2004 AB Bölgesel Programları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI

YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI 17 1 2 16 3 15 4 14 13 12 YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 6 5 11 8 10 9 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI Şehir Karnesi Nedir? Şehirlerin nasıl yönetildiği konusunda standart değerlendirmeler

Detaylı

BAŞVURU KATEGORİSİ: Sosyal Sorumluluk Kategorisi PROJENİN ADI: TAY PARK

BAŞVURU KATEGORİSİ: Sosyal Sorumluluk Kategorisi PROJENİN ADI: TAY PARK BAŞVURU KATEGORİSİ: Sosyal Sorumluluk Kategorisi PROJENİN ADI: TAY PARK PROJENİN AMAÇLARI 1- Sağlıklı kentleşmenin gereği olarak yeşil alanları artırmak; 2- Şehir ortamında yetişkinlere, çocuklara sağlıklı,

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI DEPREM VE RİSK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI DEPREM VE RİSK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI DEPREM VE RİSK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

E-İmzalıdır Hülya ARKON Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı

E-İmzalıdır Hülya ARKON Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı *BELMLHZ6P* T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Sayı : 28074877-820-E.2140 2140 03.01.2019 Konu : İlan Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği Kent Estetik Komisyonu Yönergesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER I- OCAK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI I-A. BÜTÇE GELİRLERİ I-B. BÜTÇE GİDERLERİ I-C. FİNANSMAN II- DÖNEMİNDE YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER III- TEMMUZ-ARALIK

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 04.05.2015 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(58/15)-İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına vekaleten Avukat

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1.1.2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1 İÇİNDEKİLER SAYFA ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I-GENEL BİLGİLER.. 4 1-2015 yılı Ocak-Haziran

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri 2010 Yılı İçinde Yapılan Büyük Organizasyonlar Kırım Özerk Cumhuriyeti Bahçesaray ili ile Kardeşlik Protokolü İmza töreni (17-21 Şubat 2010) 2010 yılı Türk Japon Yılı Kagebouşi

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU

VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti VAW 56 GÜVENLİ BİR HAYAT VAR PROJESİ KADIN DOSTU KENT ÇALIŞMASI- GÖLCÜK DUVAR BOYAMA-EL BASMA FAALİYETİ RAPORU Hibe Programı Tarih 07Kasım 2015 Saat 15.00-16.00

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2017 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 Belediye Meclisinin 05.11.2015 tarihi Perşembe

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALAR Zabıta Müdürlüğü ekipleri her gün mesai başlangıcında, hazırlanan günlük çalışma

Detaylı

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK 2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK GÜNDEM 1 2 3 4 5 Açılış ve Yoklama 2014 Yılı Ajans Ara Faaliyet Raporunun Görüşülmesi Bölge İllerinin Turizm Potansiyellerinin Değerlendirilmesi ve Kurul

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI VE POLİTİKALAR. Dr. H. Ömer Tontuş Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü

SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI VE POLİTİKALAR. Dr. H. Ömer Tontuş Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI VE POLİTİKALAR Dr. H. Ömer Tontuş Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Programın Amacı ve Kapsamı-1 2 Tıbbi tedavinin alınması, termal kaynakların kullanılması,

Detaylı

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOD AÇIKLAMA 2016 Harcamaların I II III IV % Oranları 01 Personel Giderleri 7,977,997.64 17.62 02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 1,476,182.21 3.26 03 Mal ve Hizmet Alım Giderleri 13,523,585.11

Detaylı

Online işlem rahatlığı!..

Online işlem rahatlığı!.. 15 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem rahatlığı!.. Belediyesi resmi internet sitesinde online hizmetler ile artık belediyeye kadar zahmet etmeden tüm işlemlerinizi

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 17. 03. Mal ve Hizmet Alım Giderleri 8 04. Faiz Giderleri 9 05. Cari Transferler 10

02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 17. 03. Mal ve Hizmet Alım Giderleri 8 04. Faiz Giderleri 9 05. Cari Transferler 10 ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I-OCAK-HAZİRAN 2015 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 4 A. Bütçe Giderleri. 4 01. Personel Giderleri 6 02. Sosyal Güvenlik

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü Kent Sağlık Profil Eğitimi İZMİR 19-20-21 ARALIK 2016 SKB-Eskişehir İZMİR SAĞLIKLI

Detaylı

Geçmiş yıllardan Nisbi Aidat Alacakları 270.000,00 TOPLAM 1.006.340,00

Geçmiş yıllardan Nisbi Aidat Alacakları 270.000,00 TOPLAM 1.006.340,00 AİDAT GELİRLERİ EK-1 GİRİŞ AİDATI GELİRLERİ 11.840,00 Memur maaş taban aylığı katsayısı x 300: 296,00 5.920,00 Bina Katkı Payı (Giriş aidatı tutarında): 296,00 5.920,00 MAKTU YILLIK AİDAT GELİRLERİ 454.000,00

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2012 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK/2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2013 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr ANKARA KALKINMA AJANSI www.ankaraka.org.tr TÜRKİYE'NİN En Genç Kalkınma Ajansı Ankara Kalkınma Ajansı bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak, bölgenin rekabet gücünü artırmak ve gelişimini hızlandırmak

Detaylı

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI Bölgesel Yenilik Stratejisi Çalışmaları; Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi İstanbul Bölgesel Yenilik Stratejisi Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi Önemli Not: Bu anketten elde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 04/12/2008

Meclisin tasviplerine arz olunur. 04/12/2008 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 04/12/2008 2008/127 (2008/127: Belediye Meclisinin 01/12/2008 tarih ve 484 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Hüseyin DURGUN

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2004-2012

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2004-2012 VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2004-2012 Veteriner İşleri Müdürlüğü, 1 müdür 1 veteriner hekim(sözleşmeli) 3 daimi işçi, hizmet alımı kapsamında 1 veteriner sağlık teknikeri 1 yakalama görevlisi 5 bakıcı dan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

KADIN DOSTU AKDENİZ PROJESİ

KADIN DOSTU AKDENİZ PROJESİ KADIN DOSTU AKDENİZ PROJESİ KADINLARA DESTEK MEKANİZMALARI ONLİNE KİTAPÇIĞI Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Gençlik Topluluğu 2015-2016 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Kadın Dostu Akdeniz Projesi 3. Projenin

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi TEMMUZ Ayı

Detaylı

ERDEMLİ BELEDİYESİ 2013 YILI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

ERDEMLİ BELEDİYESİ 2013 YILI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU ERDEMLİ BELEDİYESİ 2013 YILI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU ERDEMLİ 2014 SUNUŞ Erdemli Belediyesi bünyesinde 07.05.2007 tarih ve 33 sayılı meclis kararı ile ihdas edilmiş olan İnsan

Detaylı

BELEDİYELER İÇİN BİLGİLENDİRME. Erkan KARAARSLAN

BELEDİYELER İÇİN BİLGİLENDİRME. Erkan KARAARSLAN BELEDİYELER İÇİN BİLGİLENDİRME Erkan KARAARSLAN BELEDİYELER İÇİN BİLGİLENDİRME Uzun yıllardır kritik konularda kamu yönetimini uyaran, bilgilendiren ve geliştiren çalışmalar yapmaya çalışıyorum. Bu tür

Detaylı

KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs

KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs veterinerleri arasında görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmeler sonucunda,

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI T.C AKDENİZ BELEDİYELER BİRLĞİ 2011 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Akdeniz Belediyeler Birliği, üyelerine üst düzey hizmet sunan, yerel ölçekteki Reform süreçlerine ve Ülkemizin AB ile bütünleşme sürecine destek

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

T.C ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Özel Kalem Müdürlüğü. REVİZYON NO :0 Süreç Tanımlama Tablosu Sayfa: 1/7 S.NO ALT SÜREÇ S.

T.C ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Özel Kalem Müdürlüğü. REVİZYON NO :0 Süreç Tanımlama Tablosu Sayfa: 1/7 S.NO ALT SÜREÇ S. YAYIN TARİHİ :26.0.20 DÖKÜMAN NO :OKM..L.(7.).0 Süreç Tanımlama Tablosu Sayfa: /7 S.NO ALT S.NO DETAY....2.2.2.2.2.2....2...2..2.2.2. 2 İdari 2. Evrak 2.. 2 İdari 2. Evrak 2..2 Belediye Başkanı ile Görüşme

Detaylı

MEHMET AKİF CADDESİ VE OSMAN PAŞA CADDESİ YENİ TRAFİK AKIŞI BİLGİLENDİRMESİ

MEHMET AKİF CADDESİ VE OSMAN PAŞA CADDESİ YENİ TRAFİK AKIŞI BİLGİLENDİRMESİ MEHMET AKİF CADDESİ VE OSMAN PAŞA CADDESİ YENİ TRAFİK AKIŞI BİLGİLENDİRMESİ 1. ADIM: SORUNUN TESPİTİ Mehmet Akif Caddesi ve Osman Paşa Caddesi hem konut yerleşimine hem ticari faaliyetlere açıktır. Bundan

Detaylı

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar:

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar: Kadın Dostu Kentler Projesi İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Projesi, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-UNFPA ve Birleşmiş Milletler

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2014 / İSTANBUL İÇİNDEKİLER 1 SUNUŞ 2 I-OCAK-HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A.Bütçe Giderleri 3 01. Personel Giderleri 5 02.

Detaylı