29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN"

Transkript

1 "Benim Nâciz Vücûdum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır; Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet Payidar Kalacaktır" Mustafa Kemal Atatürk 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

2 CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLU OLSUN KUTLU OLSUN HK HATİCE KILIÇ MEDYA

3 SİYASETTEN SANATA HERŞEY TABS DE TABLET SANTRAL YAKINDA WEBTE/CEPTE/TABLETTE REKLAM REZERVASYON

4 SAHİBİ HATİCE KILIÇ EDİTÖR ALİ ÖZDEMİR GENEL YAYIN YÖNETMENİ OSMAN KILIÇ ADRES GÜNEŞLİ MAH. MAHMUTBEY CAD. NO: 129 KAT: 1 D: 1 İLETİŞİM medyahk@gmail.com twitter/medyatablet

5 BAŞ YAZI YAVAŞTAN USTALIĞA GİDİYORUZ 3. sayımızı çıkardık. İlk günkü heyecanla, ilk günkü hazla hazırlandı bu sayıda. İlk sayımız pekte kaliteli olmamıştı. 2. Sayımızda biraz daha iyiydi bu sayımızda da takdir siz okuyucuların. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık diyemem. Çünkü en iyiler daha çıkmadı. Her sayıda bir eksiklik vardı. Her sayıda bir aksaklık son anada yapılan değişiklikler ve 3. Sayımızla karşınızdayız. Türkiye de belki de dünyada bir ilki yaptık ama medya gruplarından istenilen desteği bulamadık. Mesela halen reklam vermedi hiçbir medya grubu neyse hep en iyi olanı arayacağız. Bizde biliriz küçük esnaftan reklam almayı ama biz en iyiyi istiyoruz. Kaliteyi bir bütün olarak gördük daima. Bizim için her yönüyle kalitedir her şey gerek bizim yaptığımız gerek reklam verenler hepsi bir kalite dahilinde ilerlemelidir. Bu sayımızı diğer 2 sayıya nazaran yeni mizanpajıyla çıkardık. Fazla da değiştirmedik aslında çizgimizi yine aynı çizgiden devam ediyoruz. Zevkle okumanız dileğiyle. Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

6 İÇİNDEKİLER CESUR HEMŞİRE. FATİH İN SAATİ DEĞİŞTİ. YETİŞ HAYATA BAŞLIYOR. SHOW TV DEN YENİ DİZİ. CAN DÜNDAR CUMHURİYET TE. HARRY YAYINDAN KALDIRILDI. BALÇİÇEK İLTER TÜRKİYE GAZETESİNDE. ÖMRÜM KARANIN İŞİNE SON VERİLDİ. 5 MİLYON İDDALARI. YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ. SHOW TV DEN YENİ PROGRAM. DOKSANLARIN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ. KANAL 7 DEN YENİ PROGRAM. TEST. ARAŞTIRMA: AYDIN DOĞAN. PORTRE: ERTUĞRUL ÖZKÖK. DİZİPEDİ: ÇALIKUŞU. DİZİPORTRE: BURAK ÖZÇİVİT. YAYIN AKIŞI.

7 HABER CESUR HEMŞİRE ATV den yeni bir komedi dizisi daha geliyor. Başrollerinde Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu nun bulunduğu dizinin yapımcılığını ise NTC Medya üstleniyor. Yeni Dizide hemşire rolüyle Hakan Yılmaz izleyiciye kahkaha bombardımanı yaşatacağa benziyor. Bora Onur unda yönetmenliğini yapacağı dizi çok yakında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

8 HABER FATİH İN SAATİ DEĞİŞTİ Büyük paralar harcanarak hazırlanan tarihi dizi Fatih istenilen reytingi alamayınca Kanal D yönetimi tarafından dizi yine aynı gününde 22:00 da ekrana getirilecek. Dizinin yeni saatinde de izlenmemesi durumunda dizi yayından kaldırılabilir. Dizi bu pazartesiden itibaren 22:00 da Kanal D ekranlarında olacak.

9 HABER BAŞLIYOR Sunuculuğunu başarılı sunucu Zahide Yetiş in yapacağı Yetiş Hayata programı başlıyor. Hayata dair her konunun işleneceği programda astrolojiden sanata sağlıktan ekonomiye her konu yer alacak. Hata içi her gün 16:00 ile 19:00 saatleri arasında evinize misafir olacak yeni program Zahideyle Yetiş Hayata ATV de.

10 HABER SHOW TV DEN YENİ DİZİ Başrollerinde usta oyuncular Erdal Özyağcılar ve Demet akbağın bulunduğu Sevdaluk dizisi yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Karadeniz bölgesinde geçecek yeni dizinin yapımcılığını ise BKM Film yapıyor. Diğer dizilerden farklı bir türde aşkın anlatılacağı dizi çok yakında Show TV ekranlarında.

11 HABER CAN DÜNDAR CUMHURİYET TE En son Milliyet Gazetesinde işine son verilen Can Dündar Cumhuriyet Gazetesi ile anlaştı. Gazete Can Dündar a özel reklam filmi yayınlayarak da okuyucuları bilgilendirdi. Siyasetten sanata yazılarıyla Can Dündar yeni gazetesi Cumhuriyet te.

12 HABER HARRY YAYINDAN KALDIRILDI Büyük tanıtımlarla ekrana geleceği belirtilen ve daha başlamadan sunucu değiştiren yarışma programı en son Hayrettin Karaoğuz un sunumuyla ekrana gelmişti. Düşük reytinginden dolayı sürekli saat değiştiren program Harry yayından kaldırıldı. Atv nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü bu yarışma programı da reyting canavarına yenik düşmüş oldu.

13 HABER BALÇİÇEK İLTER TÜRKİYE DE Kendini baştan aşağı yenileyen Türkiye Gazetesi yeni yazarlar transfer etmeye devam ediyor. Son olarak başarılı gazeteci balçiçek ilter i transfer etti. Başarılı gazeteci en son gazete habertürk ten işine son verilmesiyle hiçbir gazetede yazmamıştı. Balçiçek İlter kendi üslubuyla yeni konuları ve yeni olayları Türkiye gazetesinde yazmaya başladı.

14 HABER ÖMRÜM KARA NIN İŞİNE SON VERİLDİ HABERTÜRK TV de spikerlik ve muhabirlik görevi yapan Ömrüm Kara nın işine son verildi. Başarılı sunucudan konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi.

15 HABER 5 MİLYON İDDALARI Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı nın Sergen Yalçın dan boşalan Yetenek Sizsiniz Türkiye juri koltuğunu Eser Yenenlerden önce Cem Yılmaz a teklif ettiği ve Cem Yılmaz ı ikna etmek için 5 milyon lira para teklif ettiği konuşuldu. Cem Yılmaz dan herhangi bir açıklama gelmezken Acun Ilıcalı 5 milyon lira iddalarını yalanladı.

16 HABER YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ Reytingi düşük olunca ilkin yayın saati ardından da yayın günü değişti. Dizinin büyük çabalarla ekranda kalmasını isteyen yönetim diziyi cumartesi akşamına taşıdı. Dizi ayrıca Beyaz Show unda geç başlamasına neden olduğundan dolayı böyle bir karar alındı. Kayıp Cumartesi 22:30 da Kanal D de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

17 HABER SHOW TV DEN YENİ PRORAM Sunuculuğunu Nur Viral in yaptığı Lezzetli Mutfaklar Anadolu nun tüm illerini dolaşıp mutfaklarınıza Anadolu yemeklerini tanıtacak. Cumartesi ve Pazar günleri 14:00 da ekranlara gelen yarışma programı Show TV de size yemek ziyafeti yaşatacak.

18 HABER YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ Ekranların sevilen komedi dizisi Doksanlar Çarşamba akşamlarında izleyiciye bir alternatif sunan dizi ATV yönetiminin aldığı bir kararla Pazar günleri ekranları şenlendirmeye devam edecek. Sevilen dizi Doksanlar bundan sonra Pazar akşamları 20:00 de ATV de sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

19 HABER KANAL 7 DEN YENİ PROGRAM Sunuculuğunu Seyfullah Türksoy un yaptığı gezi programı Yörünge Kanal 7 de. Farklı ülkelerden görüntülerin ve ülkelerin geleneklerinin ekrana geleceği program her Cumartesi 23:50 de ekrana gelecek.

20 KISA,ÖZ REKLAM REZERVASYON: Güneşli Mahallesi Mahmutbey Caddesi No: 129 Kat: 1 issuu.com/medyatablet TWİLESHARE DA YAKINDA YAKINDA twitter.com/medyatablet medyahk@gmail.com

21 TEST 1-Kavak Yelleri dizisinde aşağıdaki birlikteliklerden hangisi gerçekleşmemiştir? a) Deniz-Mine b) Aslı-Efe c) Aslı-Deniz d) Efe-Mine 2-Yer Gök Aşk dizisinde Toprak, Hancıoğlu konağına neden gelmiştir? a) Çocuk bakmak için b) Temizlik yapmak için c) Yemek yapmak için d) Evlatlık olarak 3-Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi kimin ağzından anlatılmaktadır? a) Ali'nin b) Senaristin c) Osman'ın d) Mete'nin 4-Aliye, Bir İstanbul Masalı, Aşk ve Ceza gibi dizilerin müziklerini hangi sanatçı yapmıştır? a) Toygar Işıklı b) Ali Otyam c) Gökhan Kırdar d) Kıraç 5-Hanımın Çiftliği dizisinde Güllü kiminle nişanlıyken kiminle evlenmiştir? a) Kemal'le nişanlıyken Ramazan'la b) Ramazan'la nişanlıyken Muzaffer'le c) Muzaffer'le nişanlıyken Orhan'la d) Orhan'la nişanlıyken Kemal'le 6-Bitmeyen Şarkı dizisinde Feraye, Yaman'ı ilk nerede görmüştür? a) Parkta b) Pavyonda c) Pazarda d) Denizde

22 7-Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Berrin, üniversitede hangi bölümde okumaktadır? a) Hukuk b) Öğretmenlik c) İşletme d) Tıp TEST 8-Kurtlar Vadisi dizisinin yayınlandığı kanallar aşağıdakilerden hangileridir? a) Kanal D, Show TV b) Star TV, ATV c) TRT Avaz, Kanal 7 d) Hepsi 9-Aşağıdakilerden hangisi "Hayat Bilgisi" dizisinde oynamamıştır? a) Gökçe Bahadır b) Akrep Nalan c) Selen Soyder d) Pakize Suda 10-Bizimkiler dizisinde Tahta Kafa rolüyle tanınan karakterin dizideki asıl adı nedir? a) Cemil b) Cenap c) Ergun d) Raşit 11-Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın Tatarlar tarafından öldürülen sevgilisinin adı nedir? a) Aleks b) Leo c) Vasili d) Arte CEVAPLAR HAFTAYA YAYINLANACAKTIR 12-Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Ebe Nine'nin gerçek adı nedir? a) Meryem b) Sultan c) Sumru d) Ayten

23 YAZI köşesindeosman KILIÇ RAHATSIZLIĞINDAN DOLAYI BU HAFTA YAZI YAZAMAMIŞTIR. ARAŞTIRMA MEDYA PATRONLARI AYDIN DOĞAN

24 ARAŞTIRMA AYDIN DOĞAN 1936 yılında Gümüşhane de dünyaya gelmiştir. Lise öğrenimini Erzincan da tamamlayan doğan üniversite eğitimini İstanbul Yüksek İktisat ve Ticaret Mektebi'nde devam ettirmiştir.

25 REYTİNG 1958 yılında ilk şirketini kuran doğan tüccarlık yapmıştır. Daha sonrada nakliyecilik, müteahhitlik, zahirecilik ve ecza depoculuğuyla uğraşmıştır den sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

26 ARAŞTIRMA Medya dünyasına ise 1979 yılında Milliyet Gazetesini satın alarak girmiştir yılında Aydın Doğan Vakfı'nı kurarak birçok okul yaptırmıştır. Milliyet ten sonra Hürriyet Gazetesini de satın almıştır. Doğan medya grubunu ise 1996 yılında kurmuştur. Doğan medya grubunu kurarak birçok gazete ve televizyon kanalı kurmuş ayrıca birçok gazete ve televizyon kanallarını da satın almıştır. Bir haber kanalı kurma çabası gösteren doğan ekibini oluşturmuş ve yeni kanalı kurma hazırlığı yapmaya başlamıştır. CNN TÜRK televizyonunu %50 ortaklıkla kurmuştur.

27 ARAŞTIRMA 2008 yılında geçmişe dayanan birliktelikten dolyı Turner Broadcasting System ile %50 ortaklık yaparak Turner Broadcasting System in televizyon kanalı TNT TV yi Türkiye ye getirmiştir. Kanal yapılan yatırımlara rağmen istenilen başarıyı elde edememiş ve 2012 yılında zarar ederek kapanmıştır. Doğan ise kanalın yayın haklarının tamamını alarak TV2 televizyonunu kurmuştur.

28 İlkin Doğan Grubu üzerinde gözükmeyen ve daha sonra Doğan Grubunun olan Vatan Gazetesi ve Aydın Doğan ın ilk aldığı gazete olan Milliyet i de 2012 yılında satmıştır. Şuan Kanal D, CnnTürk, Tv2 olmak üzere 3 televizyon kanalı, Hürriyet, Posta, Radikal ve Fanatik olmak üzere 4 gazetesi bulunmaktadır. Ayrıca Doğan ın internette de bir çok popüler web siteleri bulunmaktadır. ARAŞTIRMA

29 İNDİRİMDE HEPSİ HEPSI LİRAYA SİZDE HEPSİNDEN BİRİ OLUN MARKETİNİZİ BİZ KURALIM ÜRÜNLERİNİZİ BİZ VERELİM Başvuru Adresi

30 PORTRE Renkli Bir Kişilik ERTUĞRUL ÖZKÖK

31 PORTRE 4 Ağustos 1970 yılında İzmir de dünyaya gelmiştir. Liseyi İzmir Namık Kemal Lisesinde okuyan Özkök ardından Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın ve Yayın Yüksekokulu'nda öğrenimine devam etmiştir. Bir süre TRT de çalıştıktan sonra Fransa'da İletişim Bilimleri'nde doktora yapmıştır.

32 Asıl mesleği sosyolog dur. Hürriyet e ise Hacettepe Üniversitesi'nde 1986 yılına kadar öğretim üyesi görevini üstlendikten sonra gelmiştir. Yaklaşık 20 yıl boyunca Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği yapmış ve attığı manşetlerle gündeme oturmuştur. Hâlen Doğan Yayın Holding yönetim kurulu üyesi ve yürütme komitesi başkan yardımcısı olan Özkök, Hürriyet'teki Genel Yayın Yönetmenliğine 29 Aralık 2009 tarihinde son vermiştir. Ayrıca şuan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Kendisi köşe yazılarının yanı sıra kitapta yazmaktadır. PORTRE

33 DİZİPEDİ ÇALIKUŞU

34 DİZİPEDİ Feride küçük yaşta annesini kaybetmiştir ve teyzesinin yanında kalmaktadır. Fazla görmediği Babası tarafından bir gün bir Fransız okuluna verilir. Çalıkuşu lakabı ise ona arkadaşları tarafından takılmıştır. Yıllar geçmiş ve feride büyümüştür. Teyzesinin oğlu Kamuran, Feride nin kaldığı yatılı okula ziyarete gider. Ve feride teyzesinin oğlu Kamuran a aşık olur. Feride okulu bitirdikten sonra öğretmen olur. Evlenme hazırlıkları sürerken Feride Kamuran ı kendini aldattığı düşünerek bakanlığa başvurup tayinini ister. Ve tayini Anadoluda fakir bir köye çıkar Yapımcı: Timur Savcı Yapım Şirketi: TİMS Yönetmenler: Çağan Irmak, Doğan Ümit Karaca Yayınlandığı Kanal: Kanal D

35 DİZİ PORTRE BURAK ÖZÇİVİT 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Best Model of Turkey yarışmasıyla birlikte tanınmaya başlamıştır. İlkinde best model seçilmemiş fakat 2005 te girdiğinde ise seçilmiştir. Bundan sonra Best Model Of The World yarışmasına katılmış ve ikinci seçilmiştir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır.

36 DİZİ PORTRE Oyunculuğa eksi 18 adlı diziyle başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Malkoçoğlu karakteriyle büyük bir beğeni toplamıştır. Şuan ise Çalıkuşu dizisinde başrol karakterlerinden olan Kamuran Karakterini canlandırmaktadır. FİLMOGRAFİ 2006 Eksi Musallat 2008 Zoraki Koca Baba Ocağı 2010 İhanet Küçük Sırlar Muhteşem Yüzyıl 2013 Çalıkuşu

37 YEDİ BELA HÜSNÜ 19:30 KANAL 7 YAYIN AKIŞI PAZARTESİ OĞLUM BAK GİT 20:00 KANAL D BEBEK İŞİ 20:00 SHOW TV KARADAYI 20:00 ATV FATİH 22:00 KANAL D D

38 ÇALIKUŞU 20:00 KANAL D YAYIN AKIŞI SALI BEN ONU ÇOK SEVDİM 23:15 ATV GÜLDÜR GÜLDÜR 23:30 SHOW TV BENİM İÇİN ÜZÜLME 20:00 SHOW TV

39 MUHALLEBİ KAFA 23:15 SHOW TV YÜZ NUMARALI ADAM 22:00 KANAL 7 AŞK 20:00 KANAL D YAYIN AKIŞI ÇARŞAMBA BUNU KONUŞALIM 23:45 KANALTÜRK MERHAMET 22:00 KANAL D

40 SAHTE KABADAYI 19:30 KANAL 7 GALİP DERVİŞ 20:00 KANAL D YAYIN AKIŞI PERŞEMBE İNTİKAM 21:00 KANAL D DOST DOĞRU 23:15 ATV

41 YALAN DÜNYA 20:00 KANAL D YAYIN AKIŞI CUMA HUZUR SOKAĞI 20:00 ATV BEYAZ SHOW 23:15 KANAL D

42 KAYIP 22:30 KANAL D YAYIN AKIŞI CUMARTESİ KİM MİLYONER OLMAK İSTER? 20:00 ATV MAKİNA KAFA 23:15 SHOW TV VELİAHT 20:00 ATV ADINI KALBİME YAZDIM 20:00 SHOW TV

43 KIZMA KAZAN 01:15 KANAL D YAYIN AKIŞI PAZAR BÜLENT ERSOY SHOW 22:45 SHOW TV DOKSANLAR 20:00 ATV GÜNEŞİ BEKLERKEN 20:00 KANAL D

44 HK HATİCE KILIÇ MEDYA

45 3 DERGİMİZLE TANITALIM ADAYLARIN KIYASIYA YARIŞACAĞI BU YARIŞTA KENDİNİZİ TANITIN BİR ADIM ÖNDE OLUN REKLAM REZERVASYON HK Hatice Kılıç Medya Güneşli Mah. Mahmutbey Cad. No:129 Kat: 1 Bağcılar/ İstanbul

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: FUTBOL GECESİ - CÜNEYT ŞEN PAZARTESİ-23:10 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: GOL SALI-20:30 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: TOP

Detaylı

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi?

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? On5yirmi5.com Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? Romanlardan uyarlanan dizilerin son dönemde popüler olduğunu düşünenlerdenseniz, yanılıyorsunuz... Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı (oluşturma : 1/31/2017) Hazırlayan:

Detaylı

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET)

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET) İstanbul da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

HÜRRİYET GAZETESİ OKUR PROFİLİ 01.09.2011 31.08.2012

HÜRRİYET GAZETESİ OKUR PROFİLİ 01.09.2011 31.08.2012 HÜRRİYET GAZETESİ OKUR PROFİLİ 01.09.2011 31.08.2012 1.8 MİLYON KİŞİ her gün Hürriyet okur... AB sosyo-ekonomik statü grubunda 650 bin kişi ile en yüksek erişim (SES 2012) Yüksek eğitimli okurlarda en

Detaylı

MUTLU YILLAR TÜRKİYE DAHA HUZURLU DAHA MUTLU DAHA GÜÇLÜ KISACASI DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN

MUTLU YILLAR TÜRKİYE DAHA HUZURLU DAHA MUTLU DAHA GÜÇLÜ KISACASI DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN 2014 MUTLU YILLAR TÜRKİYE DAHA HUZURLU DAHA MUTLU DAHA GÜÇLÜ KISACASI DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN YAKINDA loading gazetegraf medyahk@gmail.com 750 LİRAYA TAM SAYFA REKLAM MI OLUR? DEMEYİN. loading gazetegraf

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş.

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2009 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.dyh.com.tr İÇİNDEKİLER A. Doğan Yayın Holding A.Ş. Hakkında...4 B. 01.01-30.09.2008 Döneminde Önemli Gelişmeler...8 C.

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean

Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean 20-21 September 2013, with a trip to Edirne on 22 September Istanbul Bilgi University, Faculty of

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI 09.00-10.00 SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104- Meral Ö. Emre B. 102-101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR.

Detaylı

Bİ GÖZ ATIN. loading. gazetegraf. 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com

Bİ GÖZ ATIN. loading. gazetegraf. 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com SAVAŞ AY ÖZEL SAYI 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com Bİ GÖZ ATIN. loading gazetegraf 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com 250 LİRAYA REKLAM MI OLUR? DEMEYİN. loading gazetegraf BAŞ YAZI HEM İÇERİĞİ HEM DE MİZANPAJI

Detaylı

1 -> :25

1 -> :25 1 -> 12 28.02.2013 14:25 1 Salı 04:58 06:40 11:47 14:17 16:33 18:04 2 Çarşamba 04:58 06:41 11:47 14:18 16:34 18:05 3 Perşembe 04:58 06:41 11:47 14:19 16:35 18:05 4 Cuma 04:58 06:41 11:48 14:20 16:36 18:06

Detaylı

Türkiye nin En Fazla İzlenen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Sevilen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Kaliteli Çizgi Filmi

Türkiye nin En Fazla İzlenen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Sevilen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Kaliteli Çizgi Filmi Rafadan Tayfa, iyi kötü şeklinde sınıflandırmadan, olaylar, yaşantılar içinde öğrenmeye ve problem çözmeye odaklıdır. Karşısındakine duyarlı, etkili insan ilişkileri edinmeye yöneliktir. Yalnızlaşma, dünyaya

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104-101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR. ÜYESİ EMRE VADİ BALCI BİLGİSAYAR UYGULAMALARI

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI GÜN SAAT DERSİN ADI SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104-102- 101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR. ÜYESİ EMRE

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA Yapımcılar ADITYA CHOPRA Türü Aksiyon Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yapım Yılı / Süre 2013 / 172 İthalat / Dağıtım Pinema Soluksuz izleyeceğiniz bir Bollywood

Detaylı

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI ANA KANAL KULLANIMLARI 20+ ABC1 30 GRP PT ORANI ORTALAMA SÜRE (SANİYE) 2.418 1.459 37 539 0 4.264 (%65) 1.827 (28%) 10 (0,15%) 506 (8%) 0 (0%) 72% 67% 100% 76%

Detaylı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Radyo-Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Radyo-Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı 11 Yılı Müfredatı Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 1 U : 5 : 97 : T+U : 17 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 11E YABANCI DİL I 1119 11T 1111 TÜRK DİLİ I 11T ATATÜRK İLKELERİ

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI

LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI Portal Adres LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI : www.sabah.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 08.06.2015 : http://www.sabah.com.tr/guney/2015/06/08/lojistik-sektorunun-puf-noktalari-anlatildi 1/3

Detaylı

İletişim Fakültesi Radyo - Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Radyo - Televizyon ve Sinema B)

İletişim Fakültesi Radyo - Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Radyo - Televizyon ve Sinema B) 11 Yılı Müfredatı ( B) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 1 U : 5 : 97 : T+U : YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 8111 6 TÜRK DİLİ I 811 6 ATATÜRK İLK.VE İNKILAP TARİHİ I

Detaylı

GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO

GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO 14 Nisan 2010- EMO 42. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş ve EMO Enerji Çalışma Grubu Başkanı Olgun Sakarya, Halk TV de yayınlanan Enerji Oyunu adlı programa konuk

Detaylı

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C106 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:00 İTA431 PROJE 12:00 13:00 15:00 16:30

C 01 C 02 C 03 C 04 C05 C06 C07 C106 C109 C110. * Final sınav süresi 75 dakikadır. 10:00 BTU100 BTU110 11:00 İTA431 PROJE 12:00 13:00 15:00 16:30 FAKÜLTESİ 06 Ocak 2018, Cumartesi / 10:00-11:15 (ENG 131, CENG 101) 07 Ocak 2018, Pazar / 10:00-11:30 (ENG 231, CENG 201) 06 Ocak 2018, Cumartesi / 10:00-11:30 (ENG 143) 07 Ocak 2018, Pazar/ 10:00-11:30

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

15 Temmuz 7 Ağustos 2013 Dönemi Ramazan Reklam Kampanyası Uygulama Planı

15 Temmuz 7 Ağustos 2013 Dönemi Ramazan Reklam Kampanyası Uygulama Planı 15 Temmuz 7 Ağustos 2013 Dönemi Ramazan Reklam Kampanyası Uygulama Planı TV Reklamları 15 Temmuz 7 Ağustos 2013 döneminde Keskinoğlu Ramazan Reklam Filmleri ve Ravika Reklam Filmi versiyonlarının yayın

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,460,026 3,455,723 3,444,081 3,553,432 3,534,351 3,522,035 3,494,924 3,469,997 3,473,428 3,460,781 3,489,658 3,457,103 3,605,416 3,568,284 3,530,832 3,700,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147

İletişim Fakültesi Reklamcılık Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Reklamcılık) Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 142 U : 5 Kredi : 97 ECTS : 240 T+U : 147 11 Yılı Müfredatı () YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 8511 9 TÜRK DİLİ I 851 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP 9 TARİHİ I 851 9 EKONOMİYE GİRİŞ 8515 9 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

İÇİNDEKİLER. AtakanSeniz. Türk medyasını Üniversite Medya Birliği şekillendirecek. HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ

İÇİNDEKİLER. AtakanSeniz. Türk medyasını Üniversite Medya Birliği şekillendirecek. HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ 03 04 06 08 09 10 12 13 HAKKIMIZDA YÖNETİM KURULU EKİPLERİMİZ DESTEKÇİLERİMİZ ve İŞ ORTAKLARIMIZ İSTATİSTİKLERİMİZ NERELERDEYİZ? ETKİNLİKLERİMİZDEN BASINDA BİZ İÇİNDEKİLER Türk medyasını Üniversite Medya

Detaylı

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü Deneyim 2012 İstanbul - Bir tür görüntülü İstanbul ansiklopedisi olan Zümrüd- ü Anka belgesel dizisinin yönetmeni

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ 1. SINIF 1. ÖĞRETİM 02.06.2018 Cumartesi Em. Tuğ. İsmail Çevikbaş A.İ.İ.T II 16.00 B 206 03.06.2018 Pazar Okt. Önder Saatçi Türk Dili

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 07-09 Mayıs 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ YENİ ŞAFAK Tarih : 08.05.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 1 İSTANBUL Tiraj : 107385

Detaylı

* Cümle içinde, tırnak içinde verilen cümleler büyük harfle başlar. Tolstoy, Amaç olmayınca hayatın da bitmesi gerekir. demiştir.

* Cümle içinde, tırnak içinde verilen cümleler büyük harfle başlar. Tolstoy, Amaç olmayınca hayatın da bitmesi gerekir. demiştir. YAZIM KURALLARI BÜYÜK HARFLERİN YAZIMI *Bitmiş cümleler büyük harfle başlar. İnanmak, başarmanın yarısıdır. * Cümle içinde, tırnak içinde verilen cümleler büyük harfle başlar. Tolstoy, Amaç olmayınca hayatın

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

Müziğin Kral ve Kraliçe Adayları Belli Oldu

Müziğin Kral ve Kraliçe Adayları Belli Oldu On5yirmi5.com Müziğin Kral ve Kraliçe Adayları Belli Oldu Müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği Kral Müzik Ödülleri ne sayılı günler kala kategoriler ve adaylar açıklandı. Yayın Tarihi : 10 Nisan

Detaylı

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B 4. BÖLÜM B a s ı n d a T Ü R S A B TARİH KANAL PROGRAM EKİM 2006 EKİM 2005 HABERTÜRK UYANDIRMA SERVİSİ KASIM 2006 KASIM 2005 KANALTÜRK SÖZ MECLİSİ 07 KASIM 2005 HABERTÜRK EKONOMİ GÜNDEMİ 16 KASIM 2005

Detaylı

SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ. 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017

SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ. 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017 SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017 Somera Medya Metrikleri Somera Rating Bir TV kanalını veya TV programını konuşan tekil kullanıcıların, TV kanalları veya TV programları hakkında

Detaylı

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme ARAŞTIRMANIN KAPSAMI Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011 35 il 134 ilçe 200 mahalle/ köy 2366 görüşme ARAġTIRMANIN KAPSAMI Türkiye nüfus 73,7 milyon 15-30 YaĢ nüfus 17,3 milyon Araştırma saha uygulama Araştırma

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI 2. SINIF NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI 2. SINIF NORMAL VE İKİNCİ ÖĞRETİM UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2017-2018 YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI 09.00-10.00 SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ YRD.DOÇ.DR. POLAT CAN 101 104 102 Özlem D. 10.00-11.00 SUNUM VE ANLATIM

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,755,937 3,724,949 3,747,083 3,885,754 3,913,738 3,850,411 3,932,120 3,899,001 3,937,691 3,920,581 3,883,788 3,859,947 3,953,640 3,989,982 3,964,024 4,200,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

ŞOV OLUŞUM. Komedi. İletişimi Şov. Mutfak

ŞOV OLUŞUM. Komedi. İletişimi Şov. Mutfak ŞOV OLUŞUM Komedi şov Mutfak şov İletişimi Şov BAŞLARKEN, LEZZETLİ KAHKAHALAR İnsan oğlunun en doğal ihtiyacı beslenmedir. Hayatımızın temel ihtiyacı beslenmeyi için bazen gelişi güzel tıkınarak bazen

Detaylı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Gazetecilik Lisans 2011 Yılı Müfredatı. Genel Toplam Ders Adedi : 60 T : 158 U : 5 Kredi : 113 ECTS : 240 T+U : 163

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Gazetecilik Lisans 2011 Yılı Müfredatı. Genel Toplam Ders Adedi : 60 T : 158 U : 5 Kredi : 113 ECTS : 240 T+U : 163 Genel Toplam Ders Adedi : 60 T : 18 U : : 11 : 20 T+U : 16 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ001 HAZIRLIK SINIFI 0 0 0 0 1. YARIYIL T U L 1 2220201E YABANCI DİL I 0 0 1111 2 2220201T TÜRK DİLİ I 2 0 0 2 2

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

SİYASETTEN SANATA HERŞEY TABS DE TABLET SANTRAL YAKINDA WEBTE/CEPTE/TABLETTE REKLAM REZERVASYON. 0212 651 51 83 tabletsantral@gmail.

SİYASETTEN SANATA HERŞEY TABS DE TABLET SANTRAL YAKINDA WEBTE/CEPTE/TABLETTE REKLAM REZERVASYON. 0212 651 51 83 tabletsantral@gmail. iyi Bayramlar SİYASETTEN SANATA HERŞEY TABS DE TABLET SANTRAL YAKINDA WEBTE/CEPTE/TABLETTE REKLAM REZERVASYON 0212 651 51 83 tabletsantral@gmail.com İNDİRİMDE HEPSİ HEPSI 20.000 LİRAYA SİZDE HEPSİNDEN

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ 12 10:00 TASARIM KURAM VE UYGULAMALARI PROF. DR. İSMAİL KAYA GİT-1 B 409 HAZİRAN 10:00 İLETİŞİM SOSYOLOJİSİ YRD. DOÇ. DR. ERMAN YÜCE Gzt 2 OFİS 2017 10:00 Pazartesi FİLM YAPIM UYGULAMALARI Rst 3 Grup-1

Detaylı

Bilim,Sevgi,Hoşgörü.

Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Bilim,Sevgi,Hoşgörü. Mehmet Akif Ersoy 20 Aralık 1873 27 Aralık 1936 Mehmet Akif Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti nin ulusal marşı olan İstiklal Marşı nın yazarıdır. Vatan Şairi olarak anılır. Yahya Kemal Beyatlı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2009(Devam ediyor) Yüksek Lisans Radyo-TV- Sinema İstanbul Üniversitesi 2001 Lisans Radyo-TV-Sinema İstanbul Üniversitesi 1997

ÖZGEÇMİŞ. 2009(Devam ediyor) Yüksek Lisans Radyo-TV- Sinema İstanbul Üniversitesi 2001 Lisans Radyo-TV-Sinema İstanbul Üniversitesi 1997 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Cansu Özdenak Kandemir Doğum Tarihi: 07.01.1977 Ünvanı: Öğretim Görevlisi Öğrenim Durumu: Doktora Öğrencisi Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Radyo TV- Sinema İstanbul Üniversitesi

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI BASIN ÇALIġMALARI BASIN AÇIKLAMALARIMIZ 5 Mayıs 2010 Özelleştirme Karşıtı Platform İstanbul Bileşenleri nin Taksim BEDAŞ önünde gerçekleştiği basın açıklaması yoğun bir katılımla yapıldı. Şubemiz üye ve

Detaylı

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9 10 Nisan il ilçe mahalle/ köy

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9 10 Nisan il ilçe mahalle/ köy ARAŞTIRMANIN KAPSAMI Saha Tarihi: 9 10 Nisan 2011 35 134 200 il ilçe mahalle/ köy 2366 görüşme öü BEKLENTİLER Benim hayat şartlarım 5 yıl sonra daha iyi olacak Kes. yanlış 2,5 Ne doğru ne Yanlış 16,2 yanlış

Detaylı

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401 28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 09:30-10:30 ULS115 Hukukun Temel Kavramları 182 171 SHB105

Detaylı

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401

28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 401 28 ARALIK 2015 PAZARTESİ SINAV SAATİ SINAV YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SINAV SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ SALON SALON BAŞKANI GÖZETMEN ULUSLAR BİRİNCİ 09:30-10:30 ULS115 Hukukun Temel Kavramları 182 171 SHB105

Detaylı

1 SURVIVOR STAR TV 20:14:59 23:58:22 10,49 26,69 39,29 SAMANYOLU TV 3 O HAYAT BENIM FOX TV 21:14:31 00:17:13 5,87 14,87 39,50

1 SURVIVOR STAR TV 20:14:59 23:58:22 10,49 26,69 39,29 SAMANYOLU TV 3 O HAYAT BENIM FOX TV 21:14:31 00:17:13 5,87 14,87 39,50 04 MAYıS 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG%(NET) SHARE%(NET) R% 1 SURVIVOR STAR 20:14:59 23:58:22 10,49 26,69 39,29 2 KUCUK GELIN 20:36:29 23:00:14 7,26 17,80 40,79 3 O HAYAT BENIM FOX 21:14:31

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

ANKARA CAZ DERNEĞİ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 49

ANKARA CAZ DERNEĞİ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 49 ANKARA CAZ DERNEĞİ Tarih Aralığı: 01.11.2015-21.12.2015 Haber Sayısı: 49 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 18.12.2015 BAŞKENT GAZETESİ "YANLIŞLARIN SUÇU" SAHNELENECEK 12 2

Detaylı

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ - Basın Toplantısı Haber Küpürleri - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel 13.01.2015 Salı Adana İşi nde acayip soygun Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı uzun metraj filmin çekimleri

Detaylı

10 Ağustos. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Yazılı Medya Araştırması. 18 Ağustos 2014. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Yazılı Medya Araştırması

10 Ağustos. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Yazılı Medya Araştırması. 18 Ağustos 2014. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Yazılı Medya Araştırması 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Yazılı Medya Araştırması 18 Ağustos 2014 İÇİNDEKİLER 1. SUNUŞ... 3 2. ADAYLAR HAKKINDA ÇIKAN HABERLER NASIL SUNULDU?... 3-4 2.1 HABERLERİN ADAYLARA GÖRE DAĞILIMI...

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 12-18 Ekim 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 12-18 Ekim 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 12-18 Ekim 2015 Medyadan Haberler NTC Medya dan Yeni Dizi: Aile İşi NTC Medya sürpriz oyuncu kadrosuyla yepyeni bir dizi hazırlığına başladı, dizinin ismi ise Aile İşi olarak belirlendi.

Detaylı

İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan»

İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan» İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan» Ana odağımıza etkinlikleri koyduk ve insanlardan kendi etkinliklerini oluşturmalarını istedik. Doğaya Dönüş Derneği ile

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Barış MANÇO ya. Doğum Günü Hediyelerimiz ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ. 2 Ocak ALP KOLEJİ

Barış MANÇO ya. Doğum Günü Hediyelerimiz ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ. 2 Ocak ALP KOLEJİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ Bir gün ölürsem, öldüğüm günü değil, doğduğum günü hatırlayın." 2 Ocak 1943 - ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI DANIŞMANLIĞINDA ALP KOLEJİ Alavardı Mah. Fatih Cad.

Detaylı

Gençlerin Doğu Ekspresi keyfinde usulsüzlük iddiası

Gençlerin Doğu Ekspresi keyfinde usulsüzlük iddiası 1 / 6 2017/12/26 13:47 Aboneler İletişim 26 Aralık 2017 Salı Apple Android İSTANBUL 12 C / 8 C EURO 4,52 USD3,8 ALTIN156,41 % -0,03 % -0,11 % 0,28 YAZARLAR GÜNDEM SİYASET TÜRKİYE DÜNYA EKONOMİ KÜLTÜR-SANAT

Detaylı

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ

ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ ALAN EXPERIENCE BİREYSEL EĞİTİM TAKVİMİ 16 Şubat Pazartesi 17 Şubat Salı 18 Şubat Çarşamba 19 Şubat Perşembe 20 Şubat Cuma 21 Şubat Cumartesi 22 Şubat Pazar 19.00 Hayatın Ritmi Sembollerle İletişim Müzikmentor

Detaylı

Erbaa lı Genç Şair Muhammed Dikal Lisede edebiyatı gerçekten seven öğretmenlerim bana da Edebiyatı sevdirdiler

Erbaa lı Genç Şair Muhammed Dikal Lisede edebiyatı gerçekten seven öğretmenlerim bana da Edebiyatı sevdirdiler Erbaa lı Genç Şair Muhammed Dikal Lisede edebiyatı gerçekten seven öğretmenlerim bana da Edebiyatı sevdirdiler SORU- Kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar hangi okullarda okudunuz? MUHAMMED DİKAL

Detaylı

İŞLETME İKTİSAT SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ SOSYAL HİZMET ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÖK ZORUNLU DERSLER PERŞEMBE ULS103 İKTİSADA GİRİŞ I

İŞLETME İKTİSAT SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ SOSYAL HİZMET ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÖK ZORUNLU DERSLER PERŞEMBE ULS103 İKTİSADA GİRİŞ I İŞLETME SİYASET BİLİMİ VE KAMU İLİŞKİLER YÖK ZORUNLU DERSLER 18.01.2016 PAZARTESI 19.01.2016 SALI 20.01.2016 ÇARŞAMBA 21.01.2016 PERŞEMBE 22.01.2016 CUMA 25.01.2016 PAZARTESI 26.01.2016 SALI 09.00 YDL181

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GAZETECİLİK ANABİLİM DALI GENEL GAZETECİLİK BİLİM DALI

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GAZETECİLİK ANABİLİM DALI GENEL GAZETECİLİK BİLİM DALI T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GAZETECİLİK ANABİLİM DALI GENEL GAZETECİLİK BİLİM DALI GLADİO TİPİ ÖRGÜTLENMELERİN TÜRKİYE DE YOĞUN EYLEMLİLİKLERDE BULUNDUĞU 1990 LI YILLARDA GAZETECİLERİN

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI Hazırlayan İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 1 Saçları hangisi tarar? o A) Bıçak o B) Tarak o C) Eldiven o D) Makas 2 Hangisi okul eşyası değil?

Detaylı

1. GÜN 26 Ağustos Pazar

1. GÜN 26 Ağustos Pazar 1. GÜN 26 Ağustos Pazar 07:30 Karşılama ve Kayıt 13:30 Yerleşme ve Bilgilendirme 18:00 Kamp Açılışı - Açılış Konuşmaları 20:30 Kamp Bilgilendirmesi 21:30 Söyleşi: Gökhan Tektaş - Kurşun Kalem 2. Gün 27

Detaylı

Sıraselviler Caddesi No: 78/2 Cihangir, Beyoğlu 34433 İstanbul T 0212 244 82 74 F 0212 244 82 50. imre@m3film.com.tr okan@m3film.com.

Sıraselviler Caddesi No: 78/2 Cihangir, Beyoğlu 34433 İstanbul T 0212 244 82 74 F 0212 244 82 50. imre@m3film.com.tr okan@m3film.com. Sıraselviler Caddesi No: 78/2 Cihangir, Beyoğlu 34433 İstanbul T 0212 244 82 74 F 0212 244 82 50 imre@m3film.com.tr okan@m3film.com.tr KİM? Başka Sinema Türkiye de Benzeri Olmayan Bir Sinema Deneyimi

Detaylı

Sosyal Bilgiler Öğretiminde Eğitim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı

Sosyal Bilgiler Öğretiminde Eğitim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sosyal Bilgiler Öğretiminde Eğitim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Editörler Ramazan SEVER Erol KOÇOĞLU Yazarlar Ramazan SEVER Hilmi DEMİRKAYA Erol KOÇOĞLU Ömer Faruk SÖNMEZ Cemal AKÜZÜM Döndü ÖZDEMİR

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 1 ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 16 KASIM 2018 CUMA 1. Valilik Ziyareti, Tarih : 16 Kasım 2018 Cuma Saat : 10:00 2. Diyanet Yayınları Kitap Sergisi: : 16 Kasım 2018 Cuma : Anadolu

Detaylı

MEDYA TAKİP DOSYASI PROF. DR. SUAT GEZGİN

MEDYA TAKİP DOSYASI PROF. DR. SUAT GEZGİN MEDYA TAKİP DOSYASI PROF. DR. SUAT GEZGİN 2009 KARGO HABER [ Dergiler ] "ADAHAN LOJİSTİK'İN VERDİĞİ DESTEK TAKDİRE DEĞER" Yayın Sayfa No 22 Tarih 01.01.2009 Tiraj 3000 Sayfa 1 / 95 BİRGÜN [ Ulusal Gazeteler

Detaylı

SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür.

SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. SİNOPSİS Uzaklarda Arama, Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya

Detaylı

27 NISAN 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG% SHARE TVR% 1 SURVIVOR STAR TV 20:22:44 23:54:11 10,66 26,67 39,96

27 NISAN 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG% SHARE TVR% 1 SURVIVOR STAR TV 20:22:44 23:54:11 10,66 26,67 39,96 27 NISAN 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG% SHARE TVR% 1 SURVIVOR STAR TV 20:22:44 23:54:11 10,66 26,67 39,96 2 KUCUK GELIN SAMANYOLU TV 20:29:54 23:00:46 6,84 16,7 40,96 3 SURVIVOR OZET

Detaylı

YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN

YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN 2011 PAZARTESĐ SAAT- 07:42 Sahne - 1 OTOBÜS DURAĞI Otobüs durağında bekleyen birkaç kişi ve elinde defter, kitap olan genç bir üniversite öğrencisi göze çarpar. Otobüs gelir

Detaylı

TV Reklamları, Diziler, Akar Logo, Spot, Sanal, Bant Reklam, Ana Sponsorluk yayını Teklifi ve bilgilendirme dosyası.

TV Reklamları, Diziler, Akar Logo, Spot, Sanal, Bant Reklam, Ana Sponsorluk yayını Teklifi ve bilgilendirme dosyası. 02 Şubat 2010 Medya Reklamları ve TV Sponsorluk bölümü dikkatine TV Reklamları, Diziler, Akar Logo, Spot, Sanal, Bant Reklam, Ana Sponsorluk yayını Teklifi ve bilgilendirme dosyası. Televizyon reklamları

Detaylı

Eki Papatya. Papatya. Papatya cehennemi- savas-f. Maymunlar Cehennemi: Savaş Film izle film 18. Papatya

Eki Papatya. Papatya. Papatya cehennemi- savas-f. Maymunlar Cehennemi: Savaş Film izle film 18. Papatya 18 Eki 29 2017. inin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, fragmanını izlemek için tıklayın!. http://www.mizle.net/maymunlar- cehennemi- savas-f. 18 Maymunlar Cehennemi:

Detaylı

Eki Papatya. filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!.

Eki Papatya. filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!. 18 Eki 29 2017. inin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, fragmanını izlemek için tıklayın!. inin 18 özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak,

Detaylı

GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ 03 OCAK SALI

GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ 03 OCAK SALI 7 Ocak 2017, Cumartesi / 10:00-11:45 (ENG 231, CENG 201) 8 Ocak 2017, Pazar / 10:00-11:30 (ENG 131, CENG 101) 7 Ocak 2017, Cumartesi / 10:00-11:00 (ENG 225) 8 Ocak 2017, Pazar/ -14:00 (ENG 125) 7 Ocak

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Τουρκικά Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Detaylı

1989-1992 yılları arasında Tempo Dergisi, Aktüel Dergisi, Cosmopolitan Dergisi ve Oto Haber Dergilerinde çalıştı.

1989-1992 yılları arasında Tempo Dergisi, Aktüel Dergisi, Cosmopolitan Dergisi ve Oto Haber Dergilerinde çalıştı. GERÇEKTEN MAVİ ELVİN EKŞİOĞLU / Yönetmen (d. 13 Eylül 1966, İstanbul, Türkiye) Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü nü bitirdi.

Detaylı

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU İÇİNDEKİLER 1) GENEL ANALİZ 2) MEDYA HABER ANALİZİ REKLAM EŞDEĞERİ 3) MEDYA HABER ANALİZİ YER ALIM SAYISI 4) YAZILI BASIN ANALİZİ 5) GÖRSEL BASIN ANALİZİ 6) HABER RAPORU

Detaylı

Via Properties, bu süreci en başarılı şekilde yönetmiş ve 2014 yılını iletişimde güçlü bir şekilde sonlandırmıştır.

Via Properties, bu süreci en başarılı şekilde yönetmiş ve 2014 yılını iletişimde güçlü bir şekilde sonlandırmıştır. Via Properties, 2014 yılında var olan yatırımları ve hayata geçirdiği yeni projeleri ile başarılı bir yıl geçirdi. Türkiye de ses getiren projelere ve işbirliklerine imza atan grubumuz, Nasıl daha fazla

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı