Hain Saldırıyı Böyle Protesto Ettiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hain Saldırıyı Böyle Protesto Ettiler"

Transkript

1 On5yirmi5.com Hain Saldırıyı Böyle Protesto Ettiler Üniversiteli gençlerden şehitlere saygı nöbeti. Yayın Tarihi : 20 Ekim 2011 Perşembe (oluşturma : 1/28/2017) Hakkari'deki hain saldırı protesto ediliyor. İstanbul'da bir grup Taksim'de toplandı, TEM Otoyolu kapatıldı, köprüde eylem yapıldı. Muğla'da öğrenciler saygı nöbeti tuttu. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısı, İstanbul'da çeşitli gruplarca protesto edildi. Bağcılar Yüzyıl Mahallesi'nde toplanan bir grup, TEM Otoyolu'nu Edirne yönünde trafiğe kapattı. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gerçekleşen hain saldırıyı protesto eden grup, Türk bayrakları eşliğinde İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı. Taksim ve Şişli'de de dün akşam saatlerinde 2 ayrı eylem yapan taksiciler, saat sıralarında Boğaziçi Köprüsü'nü kısa bir süre trafiğe kapatarak, protesto eyleminde bulundu. Polisin uyarısı ile köprüden konvoy halinde hareket eden taksiciler, Taksim'e kadar klaksonlar çalarak geldikten sonra eyleme son verdi. Kapalıçarşı esnafı ise bu sabah iş yerlerini açtıktan sonra Çarşıkapı Çeşmesi önünde toplandı. Şehitler için saygı duruşunda bulunan esnaf, İstiklal Marşı okudu. Ellerindeki Türk bayrakları ile bir süre çarşı içinde yürüyüş yapan esnaf, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Kapalıçarşı'daki esnafın iş yerlerini Türk bayraklarıyla donattıkları görüldü. KALABALIK BİR GRUP GECE TAKSİM MEYDANI'NDA TOPLANDI İstanbul'da, sosyal paylaşım siteleri üzerinden örgütlenen kalabalık bir grup, Taksim Meydanı'nda toplandı. İstiklal Marşı'nı okuyan göstericiler, daha sonra terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Protesto gösterisi nedeniyle önlem alan polis ekiplerinin uyarıda bulunduğu göstericilerden biri, ''Benim oğlum askerde. Yüreğim yanıyor, ben bir anayım'' diyerek polise karşılık verdi. Gruptakiler İstiklal Caddesi'nde yürüyüşe geçerken, vatandaşlar da gruba alkışlarla destek verdi. Bazı esnaf da yürüyüş sırasında Türk bayrağı açtı. Göstericilerden bazıları, kendilerine işaret yoluyla hakaret edildiğini iddia ettikleri bir dükkana saldırmak istedi. Polis hemen olaya müdahale ederek, gerginliğin büyümesini önledi. Bu grubun dağılmasının ardından, ellerinde Türk bayrakları olan başka bir grup Taksim Meydanı'na

2 gelerek protesto gösterisinde bulundu. Bu arada, bazı taksilere, Hakkari'deki hain saldırıyı protesto amacıyla Türk bayrağı asıldığı görüldü. Öte yandan, protesto eylemleri sırasında İstiklal Caddesi'ndeki bir dükkanın önüne bırakılan şüpheli paket sebebiyle yol bir süre yaya trafiğine kapatıldı. Polisin yaptığı incelemede paketin boş olduğu anlaşıldı. Kadıköy ve Bahçelievler'de toplanan gruplar da Hakkari'deki hain saldırıyı protesto etti. Hain saldır, Şişli'de de Büyük Birlik Partisi (BBP) üyesi bir grup tarafından protesto edildi. Mecidiyeköy'deki metro çıkışı önünde toplanan gruptakiler, terör örgütü aleyhine sloganlar atıp, pankart açtı. Grup adına açıklama yapan BBP İl Başkanı Ekrem Dörtbudak, özellikle son zamanlarda artan terör olaylarının, artık terörün zirve yaptığını gösterdiğini belirterek, ''Terör ve terör örgütüne destek olan unsurlar, pervasızca Türk milletini ve devletini tehdit ediyor'' dedi. Devletin, vatandaşının can, mal ve namus güvenliğini sağlamak zorunda olduğunu ifade eden Dörtbudak, terör örgütünün, hiçbir insani kuralı tanımadan, asker, polis, sivil, kadın ve çocuk ayrımı yapmadan hain saldırılarını devam ettirdiğini kaydetti. Açıklamanın ardından Cevahir Alışveriş Merkezi önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüyen gruptakiler, daha sonra dağıldı. MUĞLA'DA ŞEHİTLERE SAYGI NÖBETİ TUTULDU Hakkari'deki hain saldırıyı protesto eden Muğla Üniversitesi öğrencileri, şehit olan askerlerin anısına ''şehitlere saygı'' nöbeti tuttu. Kötekli Mahallesi'nde toplanan yaklaşık bin 500 Muğla Üniversitesi öğrencisi, terör örgütü aleyhine sloganlar atarak, Gençlik Parkı'na kadar yürüdü. Yolu trafiğe kapatarak yürüyüşlerini sürdüren öğrencilere çevredeki vatandaşlar ve esnaf ıslık ve araçlarının kornalarını çalarak destek verdi. Öğrenciler, Çukurca'daki hain saldırı nedeniyle acılarının ölçülemeyecek büyüklükte olduğunu ifade ederek, ''Bu gece şehitlerimizi unutmadığımızı göstermek için bir araya geldik. Üniversite gençliği olarak şehitlerimizin anısına 1 saat boyunca saygı nöbeti tutacağız'' dedi. Ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ile Kötekli Parkı'nda ''şehitlere saygı'' nöbeti tutan üniversite öğrencileri, İstiklal Marşı ve Çanakkale Marşı'nı okudu, şehitler için dua etti. Öğrenciler, daha sonra dağıldı. ANKARA'DA TERÖR PROTESTOSU Hakkari Çukurca'da 24 askerin şehit olduğu, 18 askerin yaralandığı saldırı nedeniyle Kızılay da yapılacak eyleme, Ankara nın dört bir yanından katılımlar başladı.

3 Aralarında lise öğrencilerinin de bulunduğu gruplar, eyleme katılmak üzere ellerinde Türk bayraklarıyla Kızılay a ilerliyor. Bir grup liseli de Cinnah Caddesi üzerinden Kızılay a doğru sloganlar eşliğinde yürüdü. Gruplar zaman zaman trafiğin aksamasına neden olurken, sürücüler de korna çalark eylemcilere destek verdi. Kızılay Güvenpark ta toplanan grup Anıtkabir e yürüyecek. Başkentteki bazı lise öğrencileri, saldırıyı protesto amacıyla Anıtkabir'i ziyaret etti Başkentte, bazı lise öğrencileri Hakkari'deki terör saldırısını protesto amacıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Ayrı gruplar halinde Anıtkabir'e gelen binlerce öğrenci, terör örgütünü lanetlediler. Öğrenciler, ayrıca ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Mustafa Kemal'in askerleriyiz'', ''Her Türk asker doğar'' sloganları attılar. Türk bayrakları taşıyan öğrenciler, daha sonra Atatürk'ün mozolesini ziyaret ederek, saygı duruşunda bulundular. Öğrenciler, Hakkari'deki saldırı nedeniyle tepkilerini bireysel olarak ortaya koyduklarını belirttiler. -Postacılar, şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı Ankara Posta İşleme ve Dağıtım Başmüdürlüğü çalışanı postacılar, Hakkari'deki şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Türk Haber-Sen, Birlik Haber-Sen, Bağımsız Haber-Sen ve PTT Dağıtım Derneğince düzenlenen eylemde, Başmüdürlük önünde toplanan çalışanlar, bir süre ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'', ''Bu vatan bizimdir, bizim kalacak'' şeklinde sloganlar attı. Ankara Posta İşleme ve Dağıtım Başmüdürlüğü İmamı Mahmut Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, Allah için, dinini yüceltmek için, vatanını korumak için ölenlerin şehit olduğunu belirterek, şehitliğin Allah katında büyük bir mertebe olduğunu söyledi. Şehitlere rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileyen Yazıcı, vefa borcu olarak gıyabi cenaze namazını kılacaklarını belirtti. Yazıcı, dualar okuduktan sonra cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından, şehitlerin isimleri okundu ve kalabalık her ismin okunmasının ardından ''burada'' diye karşılık verdi. Bağımsız Haber-Sen Genel Sekreteri Yaşar Bayın, şehitlerin artık tüm Türk milletinin evlatları, annelerinin de tüm Türk milletinin anneleri olduğunu söyledi.

4 Şehitlerin, sadece maddi alemden uzaklaştığını ifade eden Bayın, ''Her toprakta, her gülde, her karanfilde artık onları koklayacağız. Bu vatan bizimdir, bu vatan sıradağlar gibi toprakta yatanlarındır'' dedi. Teröre destek veren unsurların ortadan kaldırılması gerektiğini dile getiren Bayın, sınır ötesi operasyon yapılmasını istedi. Konuşmanın ardından, çalışanlar saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. Gruptakiler daha sonra, Türk bayraklarıyla Kızılay'a yürüdü. Gruba, yoldan geçen araçların kornalarla destek verdikleri görüldü. -Taksicilerden teröre ''Türk Bayraklı'' protesto- Hakkari'deki hain saldırıya tepki gösteren Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, hazırlattığı Türk bayraklarını Kızılay'da taksicilere dağıttı. Gün içinde Ankara'nın işlek caddelerinde dağıtılacak 7 bin Türk bayrağıyla kentteki tüm taksici esnafı saldırıyı protesto edecek. Oda Başkan Vekili Erdal Atalay ve beraberindekiler, Güvenpark yakınındaki ışıklarda bir araya gelerek, yoldan geçen taksicileri durdurdu. Hazırlattıkları Türk bayraklarını taksicilere veren Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünkü saldırının kendilerini ve bütün Türk milletini derinden yaraladığını ifade etti. Saldırıya tepki amacıyla bütün taksi duraklarına mesaj gönderdiklerini ve Türk Bayrağı asmalarını istediklerini anlatan Atalay, ''Bu gibi durumlarda Türk milletinin tek yürek olduğunu biliyoruz. Herkesin birlik, beraberlik içinde sağduyulu olmasını diliyoruz. Biz de hazırlattığımız 7 bin Türk bayrağını taksicilerimize dağıtarak tepkimizi ortaya koyacağız'' dedi. Atalay, bayrak dağıtımının kurdukları ekiplerce gün içinde Ankara'nın işlek caddelerinde devam edeceğini sözlerine ekledi. -Ankara'da sağlık çalışanı bir grup, saldırıyı protesto etti- Türk Sağlık-Sen üyesi bir grup, Hakkari'deki terörist saldırıyı protesto etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla Sağlık Bakanlığı önünde toplanan sağlık çalışanları, terör örgütü aleyhinde sloganlar attı.

5 Büyük bir Türk bayrağı açan gruptakiler, saldırıda şehit olanlar için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu. Gruptakiler, şehitler için dua da etti. Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, gruptakiler adına yaptığı açıklamada, 24 vatan evladının şahadet haberinin, milletin yüreğine bir kor gibi düştüğünü söyledi. Şehit annelerine seslenen Kahveci, ''Vatanın her karışında, alınan her nefeste sizin yetiştirdiğiniz evlatların hakkı var. Siz bu vatana bir evlat kurban ettiniz, şimdi kalbimizde en eşsiz yerdesiniz'' dedi. Gruptakiler, açıklamanın ardından bir süre daha slogan attıktan sonra dağıldı. -Öğrencilerden teröre lanet- Kızılay Güvenpark'ta toplanan öğrenci grupları, saldırıyı kınayan sloganlar attı. Ellerinde Türk Bayrağı taşıyan öğrencilere çevredeki vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Öğrenciler, şehit askerlerin isimlerini teker teker saydı. Bu sırada diğer öğrenciler de ''burada'' diyerek karşılık verdi. Bir süre Güvenpark'ta kalan öğrenciler, başka grupların da katılımıyla Sakarya Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçtiler. Öte yandan Ankaray'dan çıkan başka öğrenci grupları da ellerindeki bayrakları sallayarak diğer arkadaşlarına katıldılar. Kızılay esnafı da saldırıya tepkisini göstermek amacıyla iş yerlerine Türk Bayrağı astı. AMASYA SABAHA KADAR UYUMADI Hakkari'deki hain saldırıyı kınamak için Amasya merkezde toplanan bir grup, akşam saatlerinde başladığı eylemini sabaha kadar sürdürdü. Kamu-Sen Amasya İl Temsilciliği'nin organizesinde akşam saatlerinde bir araya gelen grup, Yavuz Selim Meydanı'nda toplandı. Grubun sabaha kadar devam eden eyleminde Kuranı Kerim okundu, dua edildi. Grup adına açıklamada bulunan Kamu-Sen Amasya İl Temsilcisi Kamil Terzi, milletin uyanması için uyumadıklarını söyledi. Artık dayanamadıklarını ifade eden Terzi, ''İçimiz yanıyor. 24 fidan nasıl can verdiyse bizde her an canımızı vermeye hazırız. Bir gece uykusuz kalmanın hiçbir önemi yok. Devletimizin çok güçlü olduğuna inanıyoruz. Terör olaylarının bitmesini istiyoruz'' dedi.

6 Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği (TÜDKAD) Amasya Şube Başkanı Fatma Ünal'da eyleme destek veren herkese teşekkür ederek, ''Acımız büyük, söyleyecek bir şey yok, dileğimiz bu milletin şuurunun yerine gelmesi ve bu uykudan uyanması başka bir amacımız yok''diye konuştu. Sabaha kadar devam eden eylem sonrasında grup olaysız dağıldı. İSTANBUL ROMAN DERNEKLERİ BİRLİĞİ TERÖRÜ KINADI İstanbul Roman Dernekleri Birliği, Terör olaylarına bir son verilmesini, barıştan yana çözümlerin acilen gerçekleştirilmesini ve bundan sonra hiçbir ananın gözyaşının akıtılmamasını romanlar olarak istemekteyiz dedi. İstanbul Roman Dernekleri Birliği, Hakkari Çukurca'da 24 askerin şehit olduğu, 18 askerin yaralandığı saldırı nedeniyle bir mesaj yayımlamadı. Terör olaylarına bir son verilmesi, bundan sonra hiçbir ananın gözyaşının akıtılmaması, barıştan yana çözümlerin acilen gerçekleştirilmesi ve bu konuya acil çözüm getirmesi istenen mesajda, şöyle denildi: Biz Türkiye de yaşayan Romanlar olarak her zaman toplumun huzur ve refahından, barıştan yana olduk bundan sonrada bu duruşumuz devam edecek. Çözüm için ne katkı gerekiyorsa en büyük yurttaşlık görevimiz olarak yapmaya hazırız. Ülkenin huzur ve düzenini bozan bütün terör olaylarını lanetliyor esefle kınıyoruz. Tüm Türk milletinin başı sağ olsun. Erzurum Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Hakkari'deki hain saldırıyı protesto amacıyla yürüyüş düzenlendi. Aralarında Atatürk Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerinde bulunduğu kalabalık grup, kampüs içerisinde toplanarak, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Havuzbaşı anıtını takiben Cemal Gürsel caddesine kadar yürüdü yıl anıtı önünde toplanan grup, daha sonra dağıldı. -Konya- Konya'nın Akşehir ilçesinde Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören yaklaşık 2 bin öğrenci, Türk bayraklarıyla yürüyüş yaptı. Stadyum kavşağında toplanan öğrenciler, 24 Ağustos Bulvarı Cumhuriyet Meydanı ve Akşehir Batı Cephesi Karargahı önüne kadar kortej halinde slogan atarak, Akşehir Batı Cephesi Karargahı Müzesi önüne kadar yürüdü. Burada şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

7 Yürüyüşe katılanlar daha sonra sessiz şekilde dağıldı. -Antalya- Antalya'da Türkiye Kamu-Sen Antalya İl Temsilciliği tarafından Kışlahan Meydanı'nda düzenlenen eyleme, vatandaşlar ve öğrenciler de katıldı. Hain saldırıda şehit olan askerler için dua okunan eylemde vatandaşlar, sloganlar atarak terörü lanetledi. Grup adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Kamu-Sen Antalya İl Temsilcisi Ali İhsan Yılmaz, Türk milletinin vatan evlatlarının şehit düşmesine tahammülünün kalmadığını söyledi. -Nevşehir- Nevşehir'de Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarına üye yaklaşık bin kişi, Türk bayrakları açarak terör örgütü aleyhine slogan attı. Şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından grup adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, terörü ve destekçilerini lanetle kınadıklarını ifade ederek, ''Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Milletimizin ve devletimizin bekası için acımızı içimize akıtıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hesapları olanlar dört bir koldan saldırıyor. Bu devlet bizim, sahip çıkalım'' diye konuştu. Çetin'in açıklamaları sırasında bazı vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Açıklamanın ardından sloganlar atarak yürüyüş yapan gruba, yoldan geçen vatandaşlar da araçlarının klaksonlarına basarak destek verdi. Grup, yürüyüşün ardından sessiz şekilde dağıldı. Bu arada, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği de Atatürk Bulvarı üzerinde protesto gösterisi düzenledi. Burada açıklama yapan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, terörü şiddetle kınadığını belirtti. -Muğla- Muğla'da Sınırsızlık Meydanı'nda toplanan ve internet sitelerinden haberleşerek bir araya geldikleri öğrenilen bir grup vatandaş, terör örgütü aleyhine slogan atarak, Muğla-Aydın yol kavşağında bulunan Şehitler Anıtı'na kadar yürüdü. Şehitler Anıtı'nda hain saldırıyı protesto eden vatandaşlar, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ile şehitlere saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Şehitler için dua edilmesinin ardından vatandaşlar sessiz şekilde dağıldı. Protesto yürüyüşüne çok sayıda bedensel engelli vatandaşın da katıldığı görüldü.

8 Bu arada, minibüslerinin ön kısmına Türk bayrağı asan yaklaşık 50 minibüs sürücüsü, Muğla kent merkezinde bir süre tur atarak yaşanan hain saldırıyı protesto etti. -Afyonkarahisar- Afyonkarahisar'da Türkiye Kamu-Sen önderliğinde çok sayıda sivil toplum örgütü üyesi ile vatandaşların katılımıyla Anıtpark'ta ''Teröre Lanet Mitingi'' düzenlendi. Mitingde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi. Geniş güvenlik önlemi altında Bankalar Caddesi'nden Kurtuluş Caddesi'ne yürüyen grup, daha sonra sessiz şekilde dağıldı. -Kocaeli- Kocaeli'de İlhan Çınar Alanında toplanan Karamürsel Alp Anadolu ve Karamürsel Anadolu lisesi öğrencileri, ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte terör örgütü aleyhine slogan attı. Şehitler için 1 dakika saygı duruşunda bulunan grup ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Daha sonra da tekbir getirip slogan atarak İnönü, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerinden yürüyüşe geçen grup zaman zaman caddede ulaşımı kapattı. Güvenlik güçlerinin önlem aldığı yürüyüşte öğrencilere esnaf ile vatandaşların da alkış ve sloganlarla destek verdikleri görüldü. Bir süre slogan atmaya devam eden öğrenciler polisin uyarısı üzerine dağıldı. Gölcük ilçesinde de Anıt Park'ta toplanan aralarında lise öğrencileri, tersane işçileri ile Harb-İş Gölcük Şubesi üyelerinin bulunduğu grup, terör örgütü aleyhine çeşitli sloganlar attı. Burada grup adına basın açıklamasını okuyan Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Haldun Karabacak, söz konusu mitingin birlik, beraberlik ve kardeşlik mitingi olduğunu söyledi. Gebze'de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ellerinde Türk bayrakları ve şehitlerin fotoğraflarını taşıyarak Gebze Şehitliğinde toplandı. Burada şehitler için Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından açıklama yapan Dernek Başkanı Önder Kılıçarslan, yetkililerin söylemlerinin artık sözde kalmasını istemediklerini belirtti. Bir süre daha dua eden grup daha sonra dağıldı. -Edirne- Edirne'de ellerindeki Türk bayraklarıyla, Edirne Belediye önünde toplanan aralarında çeşitli sivil

9 toplum örgütleri, siyasi partiler ve öğrencilerin bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi, terörü lanetleyen sloganlar atarak, Çilingirler Caddesi'ni geçerek Saraçlar Caddesi'ne geldi. Şehitlerin tek tek isimlerinin okunması üzerine kalabalık topluluk hep bir ağızdan ''burada'' dedi. Şehit isimleri okunurken topluluktan bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Kamu-Sen Edirne İl Başkanı Alim Kanpolat, burada yaptığı konuşmada, acılarını anlatmaya kelimelerin yetmediğini, öfkelerinin çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Konuşmanın ardından Alperen Ocakları Edirne Şubesi üyeleri, eğlence ve yarışma programlarına devam eden televizyon kanallarına tepki gösterdi. Cankaloğlu'nun açıklamasını ardından bir televizyon yere atılarak kırdı. Grup daha sonra Atatürk Anıtı'na yürüdü. Burada saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan grup dağıldı. -Yozgat- Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada, 23 askeriyle birlikte şehit düşen Üsteğmen Murat Bek'in memleketi Yozgat'ta Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği tarafından ''Teröre Lanet Mitingi'' düzenlendi. Şehit Üsteğmen Murat Bek'in cenaze töreninden önce çok sayıda vatandaş ve bir grup lise öğrencisi, Cumhuriyet Meydanı'na doğru terör örgütü PKK aleyhine sloganlar atarak yürüdü. Grup, Lise Caddesi üzerinde bulunan Askerlik Şubesi önünde İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Yozgat'ın eski bağımsız Belediye Başkan adaylarından Bekir Korkmaz, terörü protesto etmek için giydiği Türk bayrakları ve eline aldığı kazma ve kürekle eylem yaptı. -Zonguldak- Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Cumhuriyet Alanın'da toplanan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan attılar. Burada saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu, şehitler için dua edildi. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin terörü lanetleyen konuşmalarının ardından şehitlerin tek tek adları okundu, vatandaşlar hep birlikte ''burada'' diye bağırarak temsili yoklamaya katıldı. -Karabük- Karabük Belediyesi önünde toplanan sivil toplum örgüt üyeleri, siyasi partiler ve üniversite

10 öğrencileri düzenlenen mitingle kınadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütünü kınayan sloganlar atan grup daha sonra İstiklal Marşı'nı okuyarak yürüyüşe geçti. Yolu trafiğe kapatan yaklaşık bin kişilik grup, Kemal Güneş Caddesi'nden PTT Caddesi'ne doğru yürüyüşünü sürdürdü. Çevredeki vatandaşlar da ıslık ve kornalarla gruba destek verdi. Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin terörü lanetleyen konuşmalarının ardından şehitlerin tek tek adları okundu, vatandaşlar hep birlikte ''burada'' diye bağırarak temsili yoklamaya katıldı. Grup daha sonra sessizce dağıldı. -Bursa- Bursa'da, terör saldırılarını protesto eden lise öğrencilerinden oluşan kalabalık bir grup, ellerinde Türk bayraklarıyla şehitliğe yürüdü. Üzerlerindeki okul kıyafetleriyle Kent Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin lise öğrencisi, İstiklal Marşı okuduktan sonra Pınarbaşı Şehitliğine doğru yürüyüşe geçti. Fevzi Çakmak Caddesi güzergahını izleyen grup, Şehreküstü Meydanı'na ulaştığında, öğrencilerden biri 24 şehidin adını tek tek okudu, diğer öğrenciler her şehit için ''burada'' diye karşılık verdi. Bu arada, dikiz aynalarına siyah kurdele takan, araçlarını Türk bayraklarıyla donatan taksi dolmuş sürücüleri de korna çalarak öğrencilere destek verdi. Pınarbaşı Şehitliğine ulaşan grup, burada İstiklal Marşı okuyup, saygı duruşunda bulundu. Daha sonra şehitliğe giren öğrenciler, dua okuduktan sonra dağıldılar. AA Bu dökümanı orjinal adreste göster Hain Saldırıyı Böyle Protesto Ettiler

Türkiye teröre karşı tek yürek oldu

Türkiye teröre karşı tek yürek oldu On5yirmi5.com Türkiye teröre karşı tek yürek oldu Türkiye genelinde binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK'nın saldırılarını protesto etti. Yayın Tarihi : 18 Aralık 2016 Pazar (oluşturma

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 09.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 (1) (2) İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 İNTERNET

Detaylı

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR Meslek odaları ve bazı sivil toplum kuruluşları, son günlerde yaşanan iç kargaşalarda meydana gelen ölümler, Türk Bayrağına ve Atatürk heykellerine yapılan saldırılar üzerine sağduyu çağrısında bulundu.

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

15 Temmuz tüm Türkiye'de 1. yıldönümünde anıldı

15 Temmuz tüm Türkiye'de 1. yıldönümünde anıldı 15 Temmuz tüm Türkiye'de 1. yıldönümünde anıldı Darbe girişiminin 1. yılında 81 ilde düzenlenen gösterilerde 15 Temmuz anması gerçekleştirildi. 16.07.2017 / 00:55 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci

Detaylı

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA 15.12.2016 Perşembe İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları, İzmir Çevik

Detaylı

YÖK'e 28. Yılında da HAYIR!

YÖK'e 28. Yılında da HAYIR! On5yirmi5.com YÖK'e 28. Yılında da HAYIR! Kuruluşunun 28. yıldönümünde YÖK, yurdun dört bir köşesinde üniversite öğrencilerince protesto edildi. Protesto edenler arasında öğretim görevlileri ve sivil toplum

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 13.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sabah.com.tr Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Günlük Kent Gazetesi

Günlük Kent Gazetesi 5 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Göz altına alındılar TA akşam saatlerinde polisle göstericiler arasında uzlaşma sağlandı ancak bu fazla uzun sürmedi. Polis, gece

Detaylı

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler.

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. İSTANBUL TAYAD lı Aileler Bayram Kahvaltısında Bir Araya Geldiler Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıdan önce yapılan

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye nin dört köşesindeki emekçiler iş bıraktı! Tarih : 17.06.2013 DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB, Gezi Parkı yla başlayan protestolara yönelik polisin sert müdahalesi nedeniyle

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

Polis Taksim Meydanı'na girdi

Polis Taksim Meydanı'na girdi On5yirmi5.com Polis Taksim Meydanı'na girdi Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde polis, Taksim Meydanı na girdi. AKM ve Cumhuriyet Anıtı ndaki afişler söküldü, barikatlar da kaldırıldı. Yayın Tarihi : 11

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI

18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI 18 MART 2011 ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ KONU: 18 Mart Şehitler Günü. 18 Mart 2011 İLGİLİ MAKAMA 18 Mart Şehitler Günü Anma Törenleri ilişikteki programa göre yapılacaktır. Bilgilerinize

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

BAYRAĞIMIZI İNDİREN HAİNLERİ ANKARA DA PROTESTO ETTİK. Yazar Editör Çarşamba, 11 Haziran 2014 15:04

BAYRAĞIMIZI İNDİREN HAİNLERİ ANKARA DA PROTESTO ETTİK. Yazar Editör Çarşamba, 11 Haziran 2014 15:04 Çarşamba 11 Haziran 2014 15:04 Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır da bayrağımıza uzanan hain elleri Türkiye Kamu-Sen olarak Türkav ile birlikte Ankara da düzenlediğimiz eylemle protesto ettik Genel Başkanımız

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. K.Atatürk ATATÜRK ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 71. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Ekim 01, 2016-1:20:00 Başbakan Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Seyranbağları Huzurevi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146 TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI EMO Kocaeli Şubesi 146 İKK Sekreterliği Makina Mühendisleri Odası tarafından yürütülmektedir. Şubemiz, üniversite, resmi kurum, sendika, oda ve derneklerle sürdürülebilir

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI Odamızda 12 Ağustos 2016 Cuma günü zeytin ve zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.toplantıda

Detaylı

AKDENIZ VE EGE DENIZI OLASı BIR DEPREM SONRASı T-SUNAMI GETIRE...

AKDENIZ VE EGE DENIZI OLASı BIR DEPREM SONRASı T-SUNAMI GETIRE... AKDENIZ VE EGE DENIZI OLASı BIR DEPREM SONRASı T-SUNAMI GETIRE... Portal Adres : www.gundemvan.com İçeriği : İletişim Teknolojileri Tarih : 06.03.2015 : http://www.gundemvan.com/haber/7562/jeofikciden-urkuten-uyari-akdeniz-ve-ege-denizi-olasi-bir-deprem-sonras

Detaylı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerinde gönüllü gençlerin Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

ALİ ÇAVUŞ: KİMİN IRKÇI OLDUĞUNU HEPBİRLİKTE GÖRDÜK Salı, 13 Aralık :23

ALİ ÇAVUŞ: KİMİN IRKÇI OLDUĞUNU HEPBİRLİKTE GÖRDÜK Salı, 13 Aralık :23 DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Bizler ırkçı bir parti değiliz. Yapılan bu saldırıyla birlikte bizlere Irkçı Parti diyenlerin ve hangi partinin ırkçı bir parti olduğunu hepimiz birlikte görmüş

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Şubat 27, 2012-12:21:43 Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 30

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 30 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 25.12.2016-25.12.2016 Haber Sayısı: 30 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 25.12.2016 AKDENİZ GÜNCEL 3 BİN 350 SERVİSCİ VE TAKSİCİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:11.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com Tarih:11.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.haberler.com

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ Günlük Haber Bülteni 09.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET

Detaylı

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü

Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü On5yirmi5.com Brüksel'de art arda patlamalar: En az 26 ölü Brüksel'de bugün art arda patlamalar gerçekleşti. Patlamalarda ölen insanların sayısı zaman geçtikçe artmaya devam ediyor.en son veriler en az

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 10.09.2012. Kartal Bolu'da uçtu

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 10.09.2012. Kartal Bolu'da uçtu Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 10.09.2012 Kartal Bolu'da uçtu Süper Lig e verilen arada oynadığı hazırlık maçında Boluspor u 3-1 mağlup etti. Anadolu İzzet Baysal Üniversitesi nin kuruluşunun 20.

Detaylı

ŞEHİR KURULUŞ ETKİNLİK TARİH YER. ZeugMadi LGBT Oluşumu Stant 01.Ara / 09.Ara Yeşil Su. Zirve TurkMSIC Stant 01.Ara Sankopark AVM

ŞEHİR KURULUŞ ETKİNLİK TARİH YER. ZeugMadi LGBT Oluşumu Stant 01.Ara / 09.Ara Yeşil Su. Zirve TurkMSIC Stant 01.Ara Sankopark AVM İSTANBUL GAZİANTEP ŞEHİR KURULUŞ ETKİNLİK TARİH YER ZeugMadi LGBT Oluşumu Stant / 09.Ara Yeşil Su Zirve TurkMSIC Stant Sankopark AVM Murat Şahin Stant Koç Üniversitesi Toplumsal Eşitlik ve İnsan Hakları

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Ziyareti:

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Ziyareti: Türk Ocakları Genel Merkezi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Efendi BARUTCU, Türk Ocakları nın 100 üncü kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Sönmeyen Ocak Türk Ocakları ve Türkiye nin Geleceği konulu

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

16. bölüm. demokrasi mücadelesinde şubemiz

16. bölüm. demokrasi mücadelesinde şubemiz 16. bölüm demokrasi mücadelesinde şubemiz BÖLÜM 16: DEMOKRASİ MÜCADELESİNDE ŞUBEMİZ 16.1. TMMOB Mitingi 15 MAYIS 2011 Ankara TMMOB Mitingi hazırlık çalışmaları kapsamında; TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

Demokrasi Nöbeti Araştırması

Demokrasi Nöbeti Araştırması Meydanların Profili Araştırma Hakkında Taksim Saraçhane Salı gecesi, saat :00 00:00 arası, Demokrasi Nöbeti çağrısı yapılan meydanlardan Kısıklı, Saraçhane ve Taksim de 875 kişi ile yüz yüze görüşüldü.

Detaylı

Y.Selçuk TÜRKOĞLU Bursa Milletvekili Aday Adayı. Biz Bir Ekibiz Ekibimiz Milletimiz

Y.Selçuk TÜRKOĞLU Bursa Milletvekili Aday Adayı. Biz Bir Ekibiz Ekibimiz Milletimiz Y.Selçuk TÜRKOĞLU Bursa Milletvekili Aday Adayı Biz Bir Ekibiz Ekibimiz Milletimiz MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Bursa Milletvekili Aday Adayı Türk Milleti karar arifesindedir. Ya İkinci Endülüs, ya da yeniden

Detaylı

Radyo. Bayram teklifi. MUSTAFA Kemal Atattürk 16 Mayıs ta annesiyle vedalaşıp Bandırma Vapuru

Radyo. Bayram teklifi. MUSTAFA Kemal Atattürk 16 Mayıs ta annesiyle vedalaşıp Bandırma Vapuru 17 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Bayram teklifi MUSTAFA Kemal Atattürk 16 Mayıs ta annesiyle vedalaşıp Bandırma Vapuru ile Beşiktaş tan Samsun hareket etti. Bu Beşiktaş

Detaylı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı

Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Amiral Turgut Reis 449 nci ölüm yıl dönümünde anıldı Ünlü Türk denizcisi Turgut Reis, 449. ölüm yıl dönümünde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle anıldı. Atatürk Meydanı nda düzenlenen

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017

TEMMUZ - AĞUSTOS - EYLÜL 2017 bülten e YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ HARUN HALICI YA M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 48 yaşına giren Boğazlıyan Ticaret

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ NDE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN PROGRAM DÜZENLENDİ Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/54) : Belediye Meclisinin 01/08/2012 tarih ve 317 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Tureks Turizm Taş. Đnş. Akar. Đst. Tem. Đşl. Tic. ve San. A.Ş. yetkilisi Talip ŞANLI nın 25/06/2012

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 22.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 21.02.2015 İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:21.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa Tarih: 21.02.2015

Detaylı

MAYIS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mut İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

TÜRKİYE'DEKİ MUHTARLAR ANITKABİR'DE BULUŞTU. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Pazar, 13 Şubat :49 - Son Güncelleme Pazar, 13 Şubat :06

TÜRKİYE'DEKİ MUHTARLAR ANITKABİR'DE BULUŞTU. hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Pazar, 13 Şubat :49 - Son Güncelleme Pazar, 13 Şubat :06 Türkiye nin çeşitli illerinden Ankara da bir araya gelen muhtar heyetleri Anıtkabir e çıktı. Muhtarların yasal ve özlük haklarını Hükümete duyurmak için Anıtkabir de bir araya gelen Muhtarlar hükümetin

Detaylı

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

HÜRRİYET İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI HÜRRİYET İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 1 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI Sayın Müdürüm, Saygı Değer Öğretmenlerim,Kıymetli

Detaylı

Gezi Parkı Araştırması. GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI Kimler, neden oradalar ve ne istiyorlar?

Gezi Parkı Araştırması. GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI Kimler, neden oradalar ve ne istiyorlar? GEZİ PARKI ARAŞTIRMASI Kimler, neden oradalar ve ne istiyorlar? ARAŞTIRMA Araştırmayı nasıl yaptık? 6 7 Haziran Perşembe ve Cuma günleri Her 2 saatlik zaman diliminde 400 kişiyle görüşerek Gezi Parkı alanına

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SEDAŞ ta (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

ETKİNLİKLERİN İLK HAFTASINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

ETKİNLİKLERİN İLK HAFTASINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. . ETKİNLİKLERİN İLK HAFTASINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. OKULUMUZDA AYNI GÜN İÇİNDE TÜM ŞUBELERİMİZDE ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİLİ KATILIM İLE 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ENGELLENMESİ

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. K. Atatürk VAKİT ÇİZELGESİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ Tarih:10.11.2013 Yer :Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı Atatürk

Detaylı

Günlük Kent Gazetesi Beşiktaş'ta gündüz nüfusu 2 milyonlarda gece yastığa başımı koyan nüfus 200 binlerde halkımızda

Günlük Kent Gazetesi Beşiktaş'ta gündüz nüfusu 2 milyonlarda gece yastığa başımı koyan nüfus 200 binlerde halkımızda 6 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Önemli olan insan Belediye Başkanı İsmail Ünal, Çocuklar var yaşlılar gaz kullanımı konusunnda dikkatli olunmalı. Önemli olan insan

Detaylı

Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de

Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de Saðlýk çalýþanlarý GöREV'de Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Saðlýk emekçilerinin 2 gün süren grevleri baþladý. Ülke genelindeki hastanelerin nereyse tamamýnda hastanede

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe örgütünün düzenlediği Yenimahalle

Detaylı

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Türkiye'de 3 Ay OHAL İlan Edildi Erdoğan, "OHAL uygulaması kesinlikle demokrasiye, hukuka ve özgürlüklere karşı değildir" dedi. 21.07.2016 / 09:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından

Detaylı

Ýstanbul hastanelerinde GREV!

Ýstanbul hastanelerinde GREV! Ýstanbul hastanelerinde GREV! Onaylayan Administrator Wednesday, 20 April 2011 Orijinali için týklayýn Doktorlar, hemþireler, eczacýlar, diþ hekimleri, hastabakýcýlar, týp fakültesi öðrencileri ve taþeron

Detaylı

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI

BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI BİR GRUP EĞİTİM-SEN ÜYESİ GÖREVİNDEN AYRILAN MUSTAFA ÖZCAN ALEYHİNE EYLEM YAPTI Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ın kurum değişikliği ile Ankara Gölbaşı belediye başkan yardıcılığı görevine

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 13.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih:12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı