KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos Sevgili Üyeler,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013. Sevgili Üyeler,"

Transkript

1 KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati Benli Faal Üyeler Havva Yetkili Dr. Fevzi Özersay Bora Tüccaroğlu Nilden Bektaş Osman Eminel Arcan Ektal Oya Fedai Biler Demircioğlu Özgün Akcan Doğan Kerimel Emir Taşcıoğlu Mustafa Görener Azmi Öge Dr. Ertan Akün Cemil Karzaoğlu Ali Kanlı Ozan Özuyanık Danışman Üye Ahmet Ö. Çağnan Yüksek Onur Kurulu Hüseyin İnan Tünay Bengüsu Mehmet Ekdal Dr. Hasan Hacışevki Halil Akansel Denetleme Kurulu Ezcan Özsoy Selcan Akyel Bülten Memnune Turkan Sevgili Üyeler, Yaz mevsiminin Akdeniz deki sıcağı ile yaşamakta olduğumuz Temmuz ve Ağustos aylarında, ülkemizin siyasi gündeminde de sıcak gelişmeler olmuştur yılında gerçekleşen erken seçimle oluşan devlet yönetimimiz, yakın bir zamandaki güvensizlik sonucu gündeme gelen erken seçim ile yeniden siyasi arenayı hareketlendirmiştir. 28 Temmuz 2013 tarihindeki halk oylaması neticesinde oluşan, siyasi partilere ait milletvekili aritmetiği, yeni oluşacak hükümeti koalisyon sistemine zorunlu kılmıştır. Özellikle son bir yıldır, iktidardaki siyasi partinin iç sorunları nedeni ile oluşan boşluklar, ülke yönetiminde ve iç politikada kaosa yol açmış; bu olumsuzluklar, Birliğmiz üyeleri ile ailelerini de iş ve sosyal yaşamlarında etkilemiştir. Güçlü ve istikrarlı yeni bir yönetimin göreve gelmesi, kaçınılmaz gerek olmuştur. Seçim öncesi Birliğimizi ziyaret eden siyasi parti ve adaylara, ayrıca basın yoluyla da dile getirdiğimiz arzulanan yönetim modeli, ancak birbirine çok zıt olmayan, ülke çıkarlarında ortak müşterekte buluşabilecek, dıştan empoze olmayan siyasi partilerin oluşturacağı güçlü ve uzun ömürlü bir koalisyon hükümetiyle gerçekleştirilebilir. Birkaç yıl sonra yeniden bir erken seçime gitme lüksüne, bu ülkenin tahammülü kalmamıştır. Sevgili arkadaşlar, geçen hafta yaşadığımız kayıp, camiamızı üzmüş ve Birliğimiz için bu örnek değerlerin şahsında, yaşadıklarımızın önemi bir kez daha vurgulanmıştır. EMO nın ilk ve Onursal Başkanı Sn. Osman Bosan ın vefatı, bize, onun uzun yıllar boyunca mesleğine, Odasına ve Birliğine hizmet anlayışı, katkıları, bağlılığı ve saygısının çok önemli bir örnek olmasını tekrardan hatırlatmıştır. Camiamızın çok değerli bir ferdi olan Sn. Bosan, özellikle de KTMMOB yöneticileri için bir idol olmalıdır. Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun. Onu yaşatmak, onun yolunda yürümekle sağlanabilecektir. Tâtil dönemlerinin yaşandığı yaz aylarının ardından gerçekleştirilecek, katkı yapılacak birçok konu ve sorunun çözümü için yeniden çalışma tempomuzu artırarak ülkemiz ve kamu yararına yönelik çözüm üretimlerine devam!.. Sağlıklı ve mutlu bir yaşamda, mühendisce, mimarca duruşunuz, Birliğimizin gücü ve saygınlığına olumlu katkı olacaktır. Hepinize en iyi dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dr. Zihni TURKAN KTMMOB Genel Başkanı

2 GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI KTMMOB nin Geleneksel 13. Barış Halı Saha Futbol Turnuvası, 15 Nisan 2013 tarihinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Halı Sahasında, KTMMOB takımı ile Çevre Mühendisleri Odası takımının oynadığı açılış maçı ile başladı. Birliğimizin sosyal etkinliklerinden olan turnuvanın ilk maçına, katılımcılara baklava ikramı ve KTMMOB takımında da yer alan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Sn. Kadri Fellahoğlu nun topa ilk vuruşu ile başlandı. KTMMOB, Mimarlar Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası - XL, Elektrik Mühendisleri Odası - AC - DC United, Ziraat Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odası takımlarının katıldığı turnuvada; Mimarlar Odası birinci, EMO-AC-DC United ikinci ve Makina Mühendisleri Odası üçüncü oldu. Birlik takımı ile Ziraat Mühendisleri Odası takımı da turnuvanın en centilmen takımları seçildi. Turnuva sonunda, 17 Haziran 2013 tarihinde, KTMMOB lokalinde kokteylli kupa ödül töreni gerçekleştirildi. KTMMOB takımına sponsor olan İnş. Müh. Ahmet Ergüden (ERGÜDEN TİCARET) e ve kupalara sponsor olan İnş. Müh. Mehmet Eminoğlu (GİRNE MAGIC TOUCH) na, gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz.

3 OLASI YANGINLARI ÖNLEME PROJESİ KTMMOB ile ETEK (Kıbrıs Teknik Odası) işbirliğinde yürütülen, UNDP-Act destekli Ara Bölgedeki Olası Yangınları Önleme Projesi nin kapanış etkinliği, 27 Haziran 2013 tarihinde Ledra Palace ara bölgesindeki Home For Cooperation da gerçekleştirildi. KTMMOB ve ETEK adına, proje müdürlerinin proje sonuçlarını sunumu ve sonuçlar hakkındaki soruları cevaplamaları sonrasında verilen kokteyl ile tamamlanan etkinliğe, KTMMOB ve ETEK Başkanları yanı sıra UNDP temsilcileri, Kıbrıs Cumhuriyeti İtfaiye Genel Müdür Yardımcısı, projede görev alanlar ve KTMMOB ile ETEK üyeleri katıldı. METEOROLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU KTMMOB Meteoroloji Mühendisleri Odası nın Olağanüstü Genel Kurulu, 28 Haziran 2013 tarihinde KTMMOB Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Halil Göymen İn, sekreterliklerine ise Ahmet Yorgancı ile Mediha Orun Sarp ın getirildiği genel kurul, açılış konuşmaları ile başladı. Faaliyet ve mali raporların sunulup üzerlerinde değerlendirmeler yapılmasından sonra yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Başkanlığa, yeniden Mustafa Görener seçilirken, Ahmet Yorgancı, Mediha Orun Sarp, Mustafa Saften ve Kayhan Sonsal Yönetim Kurulu üyeliği, Halil Göymen ile Mustafa Altunç da Denetleme Kurulu üyeliği için görev aldılar. Genel Kurul, dilek ve temmenilerle tamamlandı.

4 SİYASİ PARTİLERİN SEÇİM ZİYARETLERİ 28 Temmuz 2013 tarihindeki milletvekilliği erken seçimi öncesinde, görüş alış verişi yapmak ve destek arayışları nedeni ile siyasi partilerden; Demokrat Parti Ulusal Güçler, bağımsız aday Avukat Barış Mamalı, Toplumcu Demokrasi Partisi, Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler ve Yeni Kıbrıs Partisi Toplumsal Varoluş Güçleri Birliğimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerde, seçim sonrasında oluşacak yeni hükümetten beklentilerimiz, önceden yaşanan olumsuzluklar detaylarında, parti yetkilileri ile adaylara aktarıldı. Ayrıca yeni oluşacak hükümete, ülke ve kamu yararına yapılacak çalışmalarda, Birliğimizin teknik katkı vermeye hazır olduğu iletildi.

5 KTMMOB nden TMMOB ne DESTEK BASIN BİLDİRİSİ Türk Mühendis ve Mimar Oadaları Birliği, bünyesindeki 24 (yirmidört) Oda ve (dörtyüzbin) i aşkın üyesi ile Türkiye nin köklü ve önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Yaklaşık 60 (altmış) yıllık tarihi ile demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından olarak, Türkiye Cumhuriyeti nin en başta teknik olmak üzere kamu yararına birçok konusunda katkı koymuş, mücadele vermiş ve ülke ile insanların hukuk düzeni içerisinde bağımsız ve demokratik haklarla yaşamı doğrultusunda çalışmıştır. Geçtiğimiz 10 gün öncesinde, bir Torba Yasa ile TMMOB nin varlığına ve yetkilerine yönelik gerçekleştirilen uygulamalar ile saldırıyı büyük bir esef ve tepki ile karşılıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarının, böylesine önemli bir örneği olan TMMOB özelinde etkisizleştirilip pasifize edilmesi, bizce asla kabul edilemez bir uygulama olup; demokratik düzen ile kamu yararına da büyük zararlar getireceği inancındayız. Bizler, onbeş Odamız ve dörtbin üyemizle birlikte Türkiye deki muadil meslek örgütü TMMOB ne ve yetkilerine karşı kararları kınıyor; TMMOB nin haklı mücadelesini gönülden destekliyoruz. KTMMOB Yönetim Kurulu EMO ONURSAL BAŞKANI Sn. OSMAN BOSAN ı KAYBETTİK Elektrik Mühendisleri Odası nın ilk ve onursal başkanı Sn. Osman Bosan ı, 6 Ağustos 2013 tarihinde kaybettik. 7 Ağustos 2013 de EMO binasında düzenlenen tören sonrasında Lefkoşa da defnedilmiştir yılında Limasol da doğan Osman Bosan, ilk ve orta öğreniminden sonra İngiltere hükümetinden burs alarak Rugby Tecnology & Arts College de Elektrik-Makina Mühendisliği dalında özel başarı ödülü alarak eğitimini tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra adaya dönen Bosan, 1956 yılında Kıbrıs Elektrik İdaresi nde çalışmaya başlamıştır yılında Larnaka ya bölge sorumlusu olarak atanan Osman Bosan, 1963 yılında Larnaka Türk kesimi elektrik sorumlusu görevine getirildi. Bu görevi, 1970 yılına kadar sürdü yılında Burçin hanımla evlenen Bosan ın 1966 yılında bir çocukları (Sorel) dünyaya geldi yılında Elektrik Dairesi Müdürlüğü ne atanan Bosan, 1975 yılında kurulan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu nun da ilk müdürü oldu yılında KIB-TEK ten emekli olan Bosan, sırası ile Libya, Nijerya ve Suudi Arabistan da görev yaptı. Dünya Gıda ve Tarım Örgütü projeleri ile buna benzer projelerde sorumlu elektrik mühendisi olarak görev yaptıktan sonra 1989 yılında Kıbrıs a döndü ve meslekten emekli oldu. Tüm bunların yanında Bosan, 1969 yılında kurulan Elektrik-Makina Mühendisleri Odası nın ilk başkanı oldu yılında, Makina mühendislerinden ayrı bir Oda kurulması sonucunda değişen ismi ile Elektrik Mühendisleri Odası nın ilk başkanlığını yaptı. Yaşamı boyunca mesleği ile meslek örgütlerine ilgi ve katkılarını kesintisiz sürdüren Bosan, KTMMOB camiasında örnek kişiliği ile EMO nın Onursal Başkanı olmuştu. Her zaman saygı ve takdirle anılacaktır.

6 KTMMOB nin GENEL BAŞKANLARINDAN KTMMOB ÇALIŞMA DÖNEMİ YÜKSEK ONUR KURULU BAŞKANI Sn. HÜSEYİN İNAN KTMMOB nin Genel Başkanlarından ve KTMMOB Çalışma Dönemi Yüksek Onur Kurulu Başkanı Sn. Hüseyin İnan, 14 Ağustos 2013 tarihinde, KTMMOB camiasındaki yerini ve geçmişe dair bilgileri bizlerle paylaştı. Sn. Hüseyin İnan 1975 yılı Şubat ayında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi nden mezun oldu. Hemen ülkesine dönen Sn. İnan, KTMMOB Mimarlar Odası na kaydını yaptırmış ve Nisan 1975 tarihinde Planlama İnşaat Dairesi nde, mimar kadrosunda göreve başlamıştır yılında Mimarlar Odası Yönetim Kurulunda görev aldım. Üniversiteden mezun olduktan sonra diğer mimar ve mühendis arkadaşlar gibi bende sendika ve meslek kuruluşlarında çalışmaya başladım. Çünkü bizim jenerasyonun anlayışı bunu gerektiriyordu. diyen sn. İnan, Odasına kayıtla birlikte KTMMOB çatısı altında çalışmaya başladığını belirtti. Sn. İnan, 1976 yılında Mimarlar Odası Yönetim Kurulunda, önce Başkan merhum Özay Erdemel in, daha sonra da Başkan Ergün Derviş in ekibinde görev almıştır yılları arasında yoğun olarak tüzük ve yönetmelik çalışmaları yaptıklarını belirten Sn. İnan, Özay Erdemel in, Mimarlar Odası na katkılarının çok olduğunu da özellikle vurgulamıştır. Sn. İnan, Bugünkü vize bürolarının temeli, o dönemde atıldı. Yapı projeleri ise tek imzadan kurtarılarak çift imzaya geçirildi. Rahmetli Özay Erdemel i bu vesile ile saygı ile anıyorum dedi yılında, Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) nin İstanbul daki toplantısına Oda Başkanı Özay Erdemel ile birlikte katılıp bildiri sunduklarını vurgulayan Sn. İnan, 1983 yılında da Kıbrıs Dostları Derneği nin Londra da organize ettiği ve RIBA nın ev sahipliğinde gerçekleşen Kıbrıslı Rum ve Türk mühendis-mimarlarının toplantısına, Birlik Başkanı Bektaş Göze ve mimar Doğan Sahir ile birlikte katıldıklarını söyledi yılında Mimarlar Odası Başkanı oldum. Mimarlar Odası Yönetim Kurulunda sekiz yıl çalıştıktan sonra 1984 yılında Mimarlar Odası Başkanı olduğunu belirten Sn. İnan, o dönemlerde, Birlik çatısı altında Odalar arası ilişkilerin çok iyi ve uyumlu olduğunu, çıkar ilişkisinin bulunmadığını, çok güçlü dayanışma ile gönül birliğinin var olduğunu ve bireyden önce toplum menfaati için çalıştıklarını söyledi. Sn. İnan, Oda başkanlığının yedi dönem (1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1991, 1992) sürdüğünü belirterek; Başkanlığım döneminde, TMMOB ve TMMOB Mimarlar Odası ile çok sıkı işbirliğimiz vardı, ayrıca güney Kıbrıs taki muadil meslek kuruluşu (CCEAA) ile de iyi ilişkiler çerçevesinde, UNHCR ın sponsorluğunda, Ledra Palace Otelde düzenlenen Rum ve Türk mimarların ortak çalışmalarıyla iki teknik proje gerçekleştirdik dedi. Sn. İnan, 1976 milletvekilliği seçimlerinden

7 sonra, Planlama İnşaat Dairesi ndeki görevinde pasif konuma getirildiğini ve 1985 yılında kamu görevinden emekli olduğunu ekledi. Sn. İnan, 1985 yılında açtığı mimarlık bürosunda, 2007 yılında mimar olan kızının da katılımıyla birlikte serbest mimar olarak çalışıyor. Birlik Başkanlığım yıllarında, toplumsal sorunlar öncelikliydi 1997 yılında, Mimarlar Odası ndaki uzun yöneticilik deneyiminden sonra KTMMOB Genel Başkanı olan ve dört yıl Bu görevi sürdüren Sn. İnan, o dönemlerde toplumsal sorunların Birliğin öncelikli çalışma konusu olduğunu söyledi. Başkanlık döneminde; ülkemizde ekonomik krizlerin yaşandığını, bankalar krizinin gündeme geldiğini ve işsizliğin yaşandığını belirten Sn. Hüseyin İnan, Bu Memleket Bizim Platformunda aktif görev alan KTMMOB nin, üyelerinin durumu ve geleceği için yoğun olarak toplumsal sorunlarla ilgilendiğini belirtti. Başkanlık döneminde, onbir Odanın bulunduğunu ve Odaların uyumlu çalıştığını belirten Sn. İnan, dönemin önemli olaylarından Polis Genel Müdürlüğü binasının yapımına KTMMOB olarak tepki koyduk dedi. Birliği, bir yuvamız gibi gördüm Halen KTMMOB Yüksek Onur Kurulu Başkanı olarak Birlik yönetiminde görev yapan Sn. Hüseyin İnan; Birliği bir yuvamız gibi gördüm ve çok özel bir durum olmadıkça, hemen hemen her gün Birliğe uğrarım, Oda ve üye sayısının artmasına paralel sevgi, saygı ve dayanışmanın da artması gerekir dedi. Ekip ruhunun, Birlik çatısı altında önemli olduğunu vurgulayan ve ortak paydalarda mücadele etmesini bilmek lâzım diyen Sn. İnan, Odaların eşitliği, eşit temsiliyeti ve KTMMOB nin kurumsal bir kimliğe kavuşması gerekmektedir dedi. Sn. Hüseyin İnan ayrıca, artık proje kalitesinde belli bir seviyeyi yakaladığımızı, ancak mesleki denetimde yol katedemediğimizi belirtti. Etkin denetim için KTMMOB ve yetkili makamların bu konuda daha aktif görev almaları gerektiğini dile getirdi. UNHCR sponsorluğunda gerçekleştirilen iki toplumlu proje çalışmalarından

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101 DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 101 Danışma Kurulu I. Toplantısı 17 Mart 2014 30.Dönem Danışma Kurulu 1. Toplantısı 17 Mart 2014 tarihinde Şube Eğitim Salonunda 46 üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

Üye kartları odamızın yeni logosu ile tekrardan düzenlenmiş ve tüm yeni üyelerimize üye kartları teslim edilmiştir.

Üye kartları odamızın yeni logosu ile tekrardan düzenlenmiş ve tüm yeni üyelerimize üye kartları teslim edilmiştir. KIBRIS TÜRK MÜHENDĐS VE MĐMAR ODALARI BĐRLĐĞĐ BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLERĐ ODASI (KTMMOB-BMO) 2008 2010 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Değerli Üyeler, 22 Mart 2008 tarihinde göreve gelen yönetimimiz, kurumsallaşmanın

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu

Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu KIBRIS TÜRK MÜHENDĐS VE MĐMAR ODALARI BĐRLĐĞĐ BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLERĐ ODASI (KTMMOB-BMO) Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu Sayın Üyemiz, 23 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi.

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. SAMSUN ŞUBE 13.02.2016 tarihinde Şube Genel Kurulu ve 14.02.2016 tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. 1-7 Mart 2016 Deprem haftası nedeniyle basın açıklamaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamalarına

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TES-İŞ ten 6. okul: Kayseri Veteriner Fakültesi Genel Başkan Kumlu nun acı günü Seydişehir ETİ Alüminyum a Danıştay dan iptal TES-İŞ ten 6 ncı okul: Kayseri

Detaylı

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte TMMOB Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz Birliğin çalışmalarında

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi

21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi 21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi Doğu Akdeniz de Son Gelişmeler ve Kıbrıs, İKÇÜ de Ele Alındı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çelebi Avrupa Birliği Merkezi nin

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02. Günlük Haber Bülteni 02.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımlı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

METEOROLOJİ 8. BÖLGE MÜDÜRÜ KONYA TİCARET BORSASINDA ZİRAİ METEOROLOJİ TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

METEOROLOJİ 8. BÖLGE MÜDÜRÜ KONYA TİCARET BORSASINDA ZİRAİ METEOROLOJİ TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ METEOROLOJİ 8. BÖLGE MÜDÜRÜ KONYA TİCARET BORSASINDA ZİRAİ METEOROLOJİ TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği ve Konya Ticaret Borsasının ev sahipliğini yaptığı toplantıya

Detaylı

BÖLÜM 15. TMMOB Çalışmalarında Odamız

BÖLÜM 15. TMMOB Çalışmalarında Odamız BÖLÜM 15 TMMOB Çalışmalarında Odamız Bölüm 15 BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte Birliğin Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz bu kurulların çalışmalarında

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 7 TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 99 7. Temsilciliklerimizden Batman İl Temsilciliği 27 Ocak 2012 tarihinde Batman Telekom İl Müdürlüğünde SMM li üyelerin katılımıyla projelerde Cat-6 Kablo kullanımına ilişkin yapılan

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL, 21-22 NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL,

Detaylı

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR

HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR BALIKESİR - 30.09.2014 HALKIN DOKTORLARINDAN KORKUYORLAR Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hüseyin Gündoğdu, Ankara ve Hatay Tabip odaları üyelerinin Gezi Parkı olayları sürecinde hukuka aykırı

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

sendikadan Ali Mesut EREZ i kaybettik...

sendikadan Ali Mesut EREZ i kaybettik... Ali Mesut EREZ i kaybettik... Sendikamız da uzun yıllar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan çimento sektörünün duayenlerinden Ali Mesut EREZ, 06 Şubat 2011 Pazar günü memleketi Kütahya nın Çavuşçiftliği

Detaylı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı 6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) ve Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı(ISSA) işbirliği ile Stratejik İnsan Kaynakları Politikaları ve İyi Yönetişim

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146 TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI EMO Kocaeli Şubesi 146 İKK Sekreterliği Makina Mühendisleri Odası tarafından yürütülmektedir. Şubemiz, üniversite, resmi kurum, sendika, oda ve derneklerle sürdürülebilir

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA KENT KONSEYİ MEVZUATI YASA 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU (TC Resmi Gazete Tarih: 13 Temmuz 2005, Sayı 25874) Kent Konseyi MADDE 76 Kent Konseyi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

27. dönem çalışma raporu 40. Yıl Etkinlikleri

27. dönem çalışma raporu 40. Yıl Etkinlikleri 40. Yıl Etkinlikleri EMO İzmir Şubesi 193 2008 yılında kuruluşunun 40. yılını yaşayan Şubemiz, birikimlerini üyeleri, üye adayları ve toplumla buluşturmak üzere bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. 40.

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİMARLAR DERNEĞİ 1927 25.05.2008 30.05.2010 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 06.05.082 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 30 MAYIS 2010

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği nin 2010 yılı Genel Kurul Toplantısı, 20 Mart 2010 Cumartesi günü 14:00 de ARI Teknokent, ARI 2 Binası,

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

BALIKESİR TABİP ODASI

BALIKESİR TABİP ODASI BALIKESİR TABİP ODASI 4. HEKİM MECLİSİ SONUÇ BİLDİRGESİ Balıkesir Tabip Odası olarak, yapılacak çalışmalar ile ilgili yol haritası belirlenerek sorunlara gerek İl, gerekse merkezi düzeyde çözüm bulunmaya

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ 66 GENEL KURUL www.ceis.org.tr/dergi Sendikamızın 27. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 09

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Bülten No: 09 İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440 BÖLGE Kuruluş:26051996 Charter:01111998 ID:51491 Bülten No: 09 2440 Bölge Guvernörü V Bölge Guvernör Yardımcısı Çiiğli RK Dönem Başkanı BU HAFTA Toplantı No : 786/10 Tarih,

Detaylı